PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ"

Transcriptie

1 @ PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ Maart 2017 voor meer informatie over de functie: Dhr. B. Wesseldijk directeur-bestuurder telefoon Mevr. M. Maas directiesecretaresse SWV telefoon voor sollicitatie:

2 INHOUDSOPGAVE 1 DE ORGANISATIE 3 2 DE FUNCTIE BELEIDSADVISEUR 4 3 HET PROFIEL 5 4 DE ARBEIDSVOORWAARDEN 6 5 DE SELECTIEPROCEDURE 6 Dit document is bedoeld om inzicht te verschaffen in de belangrijkste taken, verantwoordelijkheden en eisen, die gelden voor de functie van beleidsmedewerker bij Samenwerkingsverband Primair Onderwijs De Meierij. Wellicht ten overvloede vermelden we nog dat overal waar hij staat, natuurlijk ook zij gelezen kan worden.

3 1 DE ORGANISATIE Het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs De Meijerij heeft een omvang van 28 schoolbesturen, 111 basisscholen, 5 scholen voor speciaal basisonderwijs, 1 Mytylschool (cluster 3), 3 scholen (cluster 3) en 3 scholen (cluster 4) met ongeveer leerlingen in de gemeenten Den Bosch, Vught, Schijndel, Boxtel, Maasdriel, Haaren, st. Michielsgestel en Zaltbommel. Om in een groot samenwerkingsverband daadkrachtig besturen mogelijk te maken hebben de schoolbesturen gekozen voor een stichtingsvorm als rechtspersoon. Het bestuur wordt gevormd door 5 bestuursleden gekozen door en uit de aangesloten schoolbesturen plus een directeurbestuurder. De directeur-bestuurder is belast met de bestuurlijke taak, de overige bestuursleden vormen het toezichthoudend deel van het bestuur. De directeur-bestuurder bestuurt de organisatie en is verantwoording verschuldigd aan het bestuur. De directeur-bestuurder is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van strategisch beleid van het samenwerkingsverband. Daarbij geeft de directeur-bestuurder leiding aan het MT en geeft sturing aan de onderwijs- en ondersteunende processen binnen het samenwerkingsverband. Binnen het samenwerkingsverband wordt gewerkt met drie ondersteuningseenheden (noord, midden en zuid) die recht doen aan de diversiteit binnen het verband, zodat ingespeeld kan worden op specifieke regionale omstandigheden. De ondersteuningseenheden staan onder leiding van een ondersteuningsmanager die de scholen verbindt, de opdracht helder communiceert, plannen van aanpak maakt, de resultaten in het oog heeft en houdt en verbinding heeft met de andere ondersteuningseenheden. De ondersteuningsmanagers zorgen bovenal dat gewenste extra ondersteuning snel en direct op de plaats komt waar die nodig is. De beleidsmedewerker passend onderwijs ondersteunt de directeur-bestuurder en de ondersteuningsmanagers en voert daarnaast een aantal zelfstandige taken uit op het gebied van passend onderwijsbeleid, het nieuwe ondersteuningsplan, kwaliteitszorg en de aansluiting onderwijs - gemeenten.

4 2 DE FUNCTIE BELEIDSMEDEWERKER De beleidsmedewerker heeft een informerende, adviserende, ondersteunende rol in de voorbereiding en uitvoering van het passend onderwijsbeleid aan de directeur-bestuurder en de ondersteuningsmanagers van het samenwerkingsverband. De beleidsmedewerker passend onderwijs legt hiërarchisch verantwoording af aan de directeur-bestuurder. 1. Draagt bij aan de totstandkoming en uitvoering van het strategisch beleid van het samenwerkingsverband door: het aanleveren van relevante informatie aan de directeur-bestuurder ten behoeve van de ontwikkeling van het strategisch beleid; het vervaardigen van adequate beleidsnotities; het vervaardigen van de jaarstukken; het adviseren van de directeur-bestuurder ten behoeve van besluitvorming; het (inhoudelijk) (mede) voorbereiden van bestuursvergaderingen, agenda's en inhoudelijke verslaglegging; het (inhoudelijk) (mede) voorbereiden van MT s, agenda's en inhoudelijke verslaglegging. 2. Regie op het tot stand komen van het nieuwe ondersteuningsplan door: Regievoering op de procesafspraken met de verschillende stakeholders; Inhoudelijke bijdragen aan het nieuwe ondersteuningsplan. 3. Uitvoering van het systeem van kwaliteitszorg door: het (gevraagd en ongevraagd) adviseren van de directeur-bestuurder hieromtrent; het signaleren van knelpunten bij de uitvoering van het systeem van kwaliteitszorg en het doen van aanbevelingen en voorstellen om het instrumentarium te verbeteren dan wel verder te ontwikkelen; het bijdragen aan een goede informatievoorziening over het systeem van kwaliteitszorg binnen het SWV; het uitvoeren van beleids- en werkplannen op het gebied van kwaliteitszorg; het analyseren van de resultaten van het systeem van kwaliteitszorg door. 4. Kartrekker vanuit het samenwerkingsverband op de aansluiting onderwijs gemeenten Het ambtelijk overleg passend onderwijs voorbereiden, organiseren, adviseren en de resultaten uitwerken met de stakeholders. Actieve participatie in de werkgroepen die voortkomen uit het ambtelijk overleg In samenspraak met de agendacommissie, het bestuurlijk OOGO passend onderwijs voorbereiden, organiseren, adviseren en de resultaten (doen) uitwerken. de directeur-bestuurder van informatie en advies voorzien en ondersteunen bij het realiseren van de gemeenschappelijke verantwoordelijkheden

5 Kader en bevoegdheden: de beleidsmedewerker is verantwoording schuldig aan de directeur-bestuurder wat betreft de kwaliteit, alsmede de bruikbaarheid van de ondersteuning. de beleidsmedewerker werkt binnen de bestuurlijk vastgestelde en specifiek geformuleerde beleidslijnen van het samenwerkingsverband en kaders van wet- en regelgeving Contacten / werkomgeving: met de directeur-bestuurder over de te verrichten werkzaamheden om hierover afstemming te verkrijgen en om adviezen uit te brengen; met de ondersteuningsmanagers in het managementteam om samen beleid te ontwikkelen, af te stemmen en expertise van elkaar te benutten; met schoolbesturen, scholen, IB-netwerken, ondersteuningsteams en trajectbegeleiders om informatie op te halen en draagvlak te creëren ter input van het advies; met gemeenten over financiën, jeugdzorg/jeugd- en onderwijsbeleid om informatie te verstrekken en af te stemmen. 3 HET PROFIEL Persoonstypering De geschikte kandidaat begrijpt en heeft ruime ervaring in gebieden als passend onderwijs, onderwijs en (jeugd)zorg. Zowel intern als extern ben je een sparringpartner, die kan schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau. Je hebt een duidelijke visie op de eerder genoemde expertise gebieden passend bij de huidige uitdagingen binnen het samenwerkingsverband. Praten en schrijven gaat je makkelijk af waarbij je gericht bent op resultaat, verbinding en samenwerking. Je kunt snel schakelen tussen wetgeving, maatschappelijke ontwikkelingen, bestuurlijke afwegingen en tegenstrijdige belangen. Werken in een continu veranderende context geeft je energie, je kunt werken zonder vastomlijnde kaders. Kennis en vaardigheden brede kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het raakvlak van onderwijs en jeugdzorg en op het algemene terrein van de leerling ondersteuning; theoretische en praktisch gerichte kennis van (beleids)ontwikkelingen en wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteitszorg; kennis van het samenwerkingsverband, de ondersteuningsstructuur van het BO, SBO en SO en de politieke omgeving en de sociale kaart in de regio; inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van het samenwerkingsverband en schoolbesturen; vaardigheid in het initiëren en deelnemen aan projecten; vaardigheid in het vertalen van inzichten en informatie naar adviezen, plannen en rapportages en in het beoordelen van de daaruit voortvloeiende financiële en beleidsmatige consequenties; Competenties Helicopterview: Is in staat feiten en problemen in een breder verband te zien door het onderkennen van verwantschappen met onderwerpen van grotere omvang.

6 Omgevingsbewustzijn: Is zich bewust van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren. Speelt in op deze ontwikkelingen. Visie: Kan afstand nemen van de dagelijkse praktijk en deze in een breder verband plaatsen. Is in staat zich op de lange termijn te richten. Verbeeldingskracht: Is in staat om buiten kaders te denken en flexibele en creatieve oplossingen te genereren. Initiatief: Is in staat kansen te signaleren en proactief te handelen. Sociabiliteit: Is een toegankelijke persoonlijkheid, maar neemt situationeel ook professionele distantie in acht. 4 DE ARBEIDSVOORWAARDEN Het betreft een boeiende en veelzijdige functie in een nieuw en zeer interessant speelveld. Inschaling en rechtspositie conform CAO Primair Onderwijs, voorlopig schaal 11 (Fuwa wordt op dit moment uitgevoerd). De standplaats is Den Bosch. De aanstelling zal zijn voor 0,8, in eerste instantie op tijdelijke basis voor de duur van een jaar, na gebleken geschiktheid zal het dienstverband worden omgezet in een vast dienstverband. De aanstelling zal aangeboden worden door een van de aangesloten schoolbesturen om vandaar uit te worden gedetacheerd naar het samenwerkingsverband. 5 DE SELECTIEPROCEDURE 1. Sluitingstermijn sollicitatie 31 maart Voorselectie door team P&O 1 April: eerste selectie door benoemingsadvies commissie 3. Selectie door benoemingsadviescommissies van SWV PO De Meijerij 12 april 2017: Geselecteerde kandidaten voeren een gesprek met de directeur-bestuurder, twee ondersteuningsmanagers en de directiesecretaresse. Referenties worden ingewonnen. Een assessmentonderzoek kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De directeurbestuurder maakt uiterlijk 20 april de uiteindelijke en definitieve keuze, waarna benoeming per augustus/september 2017 kan plaatsvinden.

PROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ

PROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ @ PROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ Maart 2016 voor meer informatie over de functie: Dhr. J.J. Gerards, directeur-bestuurder a.i. telefoon 073-8511300 / 06-43357802

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs Maart 2016 Opdrachtgever Samenwerkingsverband PO De Meierij Auteur J.L.P. Bustin Versie Eindversie maart 2016 Project 5BVBA4797

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Profiel. Directeur-Bestuurder. 14 februari 2019

Profiel. Directeur-Bestuurder. 14 februari 2019 Profiel Directeur-Bestuurder 14 februari 2019 Opdrachtgever Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs Primair Onderwijs en Voorgezet Onderwijs Goeree-Overflakkee Voor meer informatie over de functie Jeannette

Nadere informatie

Profielschets bestuurder. SWV PO en SWV VO Zoetermeer

Profielschets bestuurder. SWV PO en SWV VO Zoetermeer Profielschets bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. Situatieschets... 3 3. Profiel en werkzaamheden gezamenlijke bestuurder... 5 3.1. Werkzaamheden... 5 3.2. Kennis,

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer Amsterdam, juni 2019 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? De complexiteit van het besturen van beide samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur PO

Functiebeschrijving Directeur PO Functiebeschrijving Directeur PO Functie-informatie: Functienaam Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Directeur Conform CAO Management -> Overig management Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs Bijlage C Communicatieplan Passenderwijs 2017-2021 In het communicatieplan staat beschreven hoe samenwerkingsverband Passenderwijs haar externe communicatie vormgeeft. Op welke wijze, hoe vaak, in welke

Nadere informatie

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend Functieprofiel Directeur SWV Passend Onderwijs (PO) IJmond Functienaam: Directeur Organisatie: Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Dienstverband: 0,8 WTF Salarisschaal: conform CAO-PO

Nadere informatie

Ondersteuningsplan PO-VO

Ondersteuningsplan PO-VO Ondersteuningsplan PO-VO Aanleiding: labels In 10 jaar tijd (2003 2013): * Rugzakleerlingen: van 11.000 naar 39.000 leerlingen. * SO leerlingen: van 54.000 naar 68.000 leerlingen. In 5 jaar tijd (2007

Nadere informatie

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management

FU02 Schoolleider Saltho Onderwijs. Management -> Schoolmanagement Management -> Overig management FUWA-PO Sessie Functie-informatie Blz. 1 Functienaam Codering CONCEPT 1 Organisatie Saltho Onderwijs Onderdeel Koraal Groep Salarisschaal 12 Indelingsniveau Vc FUWASYS-advies 12 - Vc Werkterrein Management

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Directeur. Stichting Samenwerkingsverband. Fryslân Noard

Organisatie en functieprofiel. Directeur. Stichting Samenwerkingsverband. Fryslân Noard Organisatie en functieprofiel Directeur Stichting Samenwerkingsverband Fryslân Noard Hengelo (o), 11 februari 2014 1 Inhoudsopgave 1. Situatieschets Stichting Samenwerkingsverband Fryslân Noard Kenmerken

Nadere informatie

Ouderbrochure. samenwerkingsverband de Meierij PO

Ouderbrochure. samenwerkingsverband de Meierij PO Ouderbrochure samenwerkingsverband de Meierij PO Wat is passend onderwijs? Op 1 augustus 2014 is de wet passend onderwijs ingegaan. Uitgangspunt van passend onderwijs is dat elk kind recht heeft op goed

Nadere informatie

HERIJKEN & DOORSTARTEN. Houtskoolschets bestuurlijke inrichting en organisatie Samenwerkingsverband PO PassendWijs

HERIJKEN & DOORSTARTEN. Houtskoolschets bestuurlijke inrichting en organisatie Samenwerkingsverband PO PassendWijs HERIJKEN & DOORSTARTEN Houtskoolschets bestuurlijke inrichting en organisatie Samenwerkingsverband PO PassendWijs Notitie voor het Dagelijks Bestuur PassendWijs t.b.v. vergadering op 21 februari 2017,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Functiebeschrijving en -waardering

Functiebeschrijving en -waardering Functiebeschrijving en -waardering Directeur opvang nieuwkomers 14 maart 2016 Opdrachtgever opdrachtgever Kenmerk Kenmerk/initialen Adviseur(s) J.L.P. Bustin Projectnummer projectnummer Functie informatie

Nadere informatie

samenwerkingsverband primair onderwijs Communicatieplan Stichting Passenderwijs Datum: november 2014 Versie: 4.0 Stichting Passenderwijs

samenwerkingsverband primair onderwijs Communicatieplan Stichting Passenderwijs Datum: november 2014 Versie: 4.0 Stichting Passenderwijs samenwerkingsverband primair onderwijs Communicatieplan Stichting Passenderwijs Datum: november 2014 Versie: 4.0 Stichting Passenderwijs 1 Communicatieplan In onderstaand communicatieplan staat beschreven

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER REGIONAAL SAMENWERKINGSVERBAND PASSEND ONDERWIJS BREDA

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER REGIONAAL SAMENWERKINGSVERBAND PASSEND ONDERWIJS BREDA FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER REGIONAAL SAMENWERKINGSVERBAND PASSEND ONDERWIJS BREDA Inhoudsopgave 1 Regionaal Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Breda 3 De organisatie 3 De missie 3 Gedeelde

Nadere informatie

Coördinator ondersteuningsplatform Beuningen, Druten/West Maas en Waal, Wijchen

Coördinator ondersteuningsplatform Beuningen, Druten/West Maas en Waal, Wijchen Functiebeschrijving Coördinator ondersteuningsplatform Beuningen, Druten/West Maas en Waal, Wijchen Context Samenwerkingsverband Stromenland is een groot samenwerkingsverband in Zuid-Oost Nederland en

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inleiding Bas en Jos. Meierij Nieuws nummer 4 jaargang mei 2016

Nieuwsbrief. Inleiding Bas en Jos. Meierij Nieuws nummer 4 jaargang mei 2016 Meierij Nieuws nummer 4 jaargang 15-16 mei 2016 Nieuwsbrief Hierbij ontvangt u de vierde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Onderwerpen: inleiding Bas en Jos, nieuwe ondersteuningsmanager, de studiedag,

Nadere informatie

Informatie directeur/bestuurder SWV PO 30-10

Informatie directeur/bestuurder SWV PO 30-10 PO Informatie directeur/bestuurder SWV PO Een schets van het SWV PO 3010 Het samenwerkingsverband PO (SWV PO) richt zich op het gezamenlijk realiseren van een adequaat aanbod voor leerlingen, die passend

Nadere informatie

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs Bijlage C Communicatieplan Passenderwijs 2017-2021 In het communicatieplan staat beschreven hoe samenwerkingsverband Passenderwijs haar externe communicatie vormgeeft. Op welke wijze, hoe vaak, in welke

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Hoofd Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Hoofd Onderwijs & Kwaliteit 3 mei 2019 Opdrachtgever De heer S. Maas, Hoofd P&O, MBO Utrecht Voor meer informatie over de functie Jessica van den Brink, senior adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profiel. Verandermanager beleid. 27 mei 2015. Opdrachtgever Ieder(in)

Profiel. Verandermanager beleid. 27 mei 2015. Opdrachtgever Ieder(in) Profiel Verandermanager beleid 27 mei 2015 Opdrachtgever Ieder(in) Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en adviseren op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

Toezichtkader SWV PO3002

Toezichtkader SWV PO3002 Toezichtkader SWV PO3002 Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Roosendaal/Moerdijk e.o. overwegende dat: aan de wettelijke opdracht om de functiescheiding tussen

Nadere informatie

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard)

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Functie-informatie Functienaam: Directeur samenwerkingsverband Organisatie: Samenwerkingsverband 28.05 Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Werkterrein: Management

Nadere informatie

Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof ` Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof Werkveld: Aansturing: Omvang: Ingangsdatum: Einddatum: Aanstelling: Vooropleiding/ervaring Inschaling: Werkplek

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder (0,6 fte) Daadkrachtig, ondernemend en verbindend

Directeur-Bestuurder (0,6 fte) Daadkrachtig, ondernemend en verbindend Profiel Directeur-Bestuurder (0,6 fte) Daadkrachtig, ondernemend en verbindend 26 oktober 2018 Opdrachtgever Samenwerkingsverband Passend Onderwijs VO Brabantse Wal Voor meer informatie over de functie

Nadere informatie

Strategisch beleidsadviseur Onderwijs & Kwaliteitszorg

Strategisch beleidsadviseur Onderwijs & Kwaliteitszorg Profiel Strategisch beleidsadviseur Onderwijs & Kwaliteitszorg 2 maart 2016 Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Voor meer informatie over de functie Erik Frieling,

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs PO 30.06 Amsterdam, november 2017 Henk Hendriks Bestuurder bij Samenwerkingsverband PO 30.06 1 Wie zoeken

Nadere informatie

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. Augustus Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. Augustus Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Profiel Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode Augustus 2016 Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon

Profiel. Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december Opdrachtgever Stichting Proceon Profiel Hoofd P&O (0,6-1 fte) 22 december 2017 Opdrachtgever Stichting Proceon Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte)

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Tijdelijke vacature(s): Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Context De Commissie Ondersteuningstoewijzing (COT) werkt

Nadere informatie

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte

Hoofd P&O 0,6 0,8 fte In verband met het vertrek van ons Hoofd P&O zoeken wij met ingang van 1 oktober 2017, of zo snel mogelijk daarna, een Hoofd P&O 0,6 0,8 fte Wij zoeken een deskundige vrouw of man met ervaring in een leidinggevende

Nadere informatie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie

Hoofd financiën en leerlingenadministratie Hoofd financiën en leerlingenadministratie Elde College, standplaats locatie Schijndel Het Hoofd financiën en leerlingenadministratie coördineert en verricht werkzaamheden binnen de financiële en de leerlingenadministratie

Nadere informatie

Informatiepakket Hoofd Stafbureau

Informatiepakket Hoofd Stafbureau Informatiepakket Hoofd Stafbureau 1/8 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Protocol sollicitatieprocedure Hoofd Stafbureau Esloo 3 Voorbeeld vacaturetekst 4 Functiebeschrijving Hoofd Stafbureau Esloo 5 Sollicitatiecode

Nadere informatie

T O E Z I C H T S K A D E R

T O E Z I C H T S K A D E R T O E Z I C H T S K A D E R Eindversie; vastgesteld door bestuur SWV PO de Meierij d.d. 4 februari 2016 Preambule Het Toezichthoudend bestuur past de Code Goed Onderwijsbestuur toe zoals deze is opgesteld

Nadere informatie

Functie Unitleider Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Context

Functie Unitleider Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Context Functie Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Unitleider LD en evt. arbeidsmarkttoelage Management -> Overig management Beleid mede voorbereiden, ontwikkelen, implementeren en evalueren Coördinatie van

Nadere informatie

Profiel Raad van Toezicht

Profiel Raad van Toezicht Profiel Raad van Toezicht De Holding OPO Furore en PCBO Smallingerland e.o. gaan met ingang van 1 januari 2019 een duurzame bestuurlijke samenwerking aan in de vorm van een Holding. OPO Furore en PCBO

Nadere informatie

PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09

PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 Voor meer informatie over de functie: Met David, professionals in talentmanagement De Burght 268 5664 PT Geldrop Telefoon 040-2802120

Nadere informatie

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur FUWA-PO functiebeschrijving Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur Organisatie Stichting RESPONZ Salarisschaal 12 (=DC) Werkterrein Management -> Schoolmanagement Datum 18-01-2011 FUWASYS-versie

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie Coördinator Amsterdam, oktober 2017 Henk Hendriks Samenwerkingsverband PO Kop van Noord Holland is op zoek naar een Coördinator (0,8 1.0 fte) die leiding

Nadere informatie

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort Functie-informatie Functienaam Directeur Speciaal Onderwijs Organisatie Cluster-4 onderwijs Salarisschaal 15 Indelingsniveau Ve Fuwasys-advies 15 - Ve Werkterrein Management -> Directie/bestuur Activiteiten

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Sectordirecteur Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Sectordirecteur Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Sectordirecteur Onderwijs & Kwaliteit 24 januari 2019 Opdrachtgever SCOH Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Marielle Eijken, searcher Leeuwendaal

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Controller (0,8 fte) 27 september 2016 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs?

Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering. Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Gezocht: Krachtige Stafmanager Financiën en Bedrijfsvoering Voel jij je aangetrokken tot de dynamische ontwikkelingen binnen Primair Onderwijs? Ben jij de krachtige, financiële duizendpoot die behalve

Nadere informatie

Toezichtskader SBO De Vlieger

Toezichtskader SBO De Vlieger Toezichtskader SBO De Vlieger 12 april 2017 Op 1 augustus 2015 is stichting De Vlieger opgericht; sindsdien functioneert SBO De Vlieger als een zelfstandige school met een eigen directeur-bestuurder en

Nadere informatie

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. 27 maart 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. 27 maart 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Profiel Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode 27 maart 2015 Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Functieprofiel Locatiedirecteur

Functieprofiel Locatiedirecteur Functieprofiel Locatiedirecteur Functie-informatie Functienaam Locatiedirecteur Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein

Nadere informatie

Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs Horizon College Beleidsmedewerker Onderwijs Sector BMO Alkmaar C70) Afdeling Communicatie en Onderwijs (C&O) Contract: Vervanging wegens zwangerschapsverlof Periode: 1 mei 2015 tot 1 oktober 2015 Omvang:

Nadere informatie

Profiel leden Raad van Toezicht Ingrado

Profiel leden Raad van Toezicht Ingrado Profiel leden Raad van Toezicht Ingrado Februari 2017 1 1. Inleiding Ingrado is een landelijke opererende vereniging waarvan de gemeenten en de RMC-regio s lid zijn. Binnen die gemeenten en regio s zijn

Nadere informatie

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden Profiel Directeur 5 januari 2017 Opdrachtgever Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH) Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Passend Onderwijs van start Augustus 2014 was het eindelijk zo ver! Passend onderwijs ging van start.

Passend Onderwijs van start Augustus 2014 was het eindelijk zo ver! Passend onderwijs ging van start. Passend Onderwijs van start, Yvon ten Brummelhuis, rondje OE, OOGO met acht gemeenten, Handboek, Basisondersteuning, OPR, Passend Onderwijs van start Augustus 2014 was het eindelijk zo ver! Passend onderwijs

Nadere informatie

Directeur PROFIEL. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs

Directeur PROFIEL. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 Voor meer informatie over de functie: Met David, professionals in talentmanagement De Burght 268 5664 PT Geldrop Telefoon 040-2802120

Nadere informatie

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Unithoofd (financieel) beleid & advies. 1 juni 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Unithoofd (financieel) beleid & advies 1 juni 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Profiel. Manager Zorg LVB. 22 juli Opdrachtgever Tragel Zorg

Profiel. Manager Zorg LVB. 22 juli Opdrachtgever Tragel Zorg Profiel Manager Zorg LVB 22 juli 2016 Opdrachtgever Tragel Zorg Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 06-29004723 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017

Doel. Context VSNU UFO/INDELINGSINSTRUMENT FUNCTIEFAMILIE MANAGEMENT & BESTUURSONDERSTEUNING DIRECTEUR BEDRIJFSVOERING VERSIE 3 APRIL 2017 Directeur bedrijfsvoering Doel Zorgdragen voor de beleidsontwikkeling en, na vaststelling van het te voeren beleid door anderen, voor beleidsimplementatie en -evaluatie van (deel)processen in de bedrijfsvoering

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055 FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR LEERPLEIN055 FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Codering LEE10-201 Organisatie Leerplein055 Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein Management

Nadere informatie

Manager Ondersteuning. Openbare ScholenGroep Schoonoord

Manager Ondersteuning. Openbare ScholenGroep Schoonoord profiel 2 april 2015 Opdrachtgever Openbare Scholengroep Schoonoord Voor meer informatie over de functie Vester Reijnders, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl

Nadere informatie

Profiel. Secretaris Raad van Bestuur. 31 maart Opdrachtgever Aafje thuiszorg huizen zorghotels

Profiel. Secretaris Raad van Bestuur. 31 maart Opdrachtgever Aafje thuiszorg huizen zorghotels Profiel Secretaris Raad van Bestuur 31 maart 2017 Opdrachtgever Aafje thuiszorg huizen zorghotels Voor meer informatie over de functie Elizabeth de Jong, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL ONDERSTEUNER PASSEND ONDERWIJS. Resultaatgebieden 1. Ondersteuning en advisering aan IB en leraren

COMPETENTIEPROFIEL ONDERSTEUNER PASSEND ONDERWIJS. Resultaatgebieden 1. Ondersteuning en advisering aan IB en leraren COMPETENTIEPROFIEL ONDERSTEUNER PASSEND ONDERWIJS De ondersteuner passend onderwijs is werkzaam in een team van professionals dat wordt aangestuurd door een ondersteuningsmanager. De ondersteuner passend

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena

Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Profielschets Raadsadviseur Fusiegemeente Altena Altena De nieuwe gemeente Altena gaat op 1 januari 2019 van start en bestaat uit de huidige gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. Met de herindeling

Nadere informatie

Zoekprofiel Business Controller

Zoekprofiel Business Controller Zoekprofiel Business Controller Esther van Zwol Soesterberg, februari 2017 1 Voor IJsselheem is de Veghte op zoek naar een Business Controller. IJsselheem is een organisatie die langs de weg van waarderend

Nadere informatie

Directiestatuut. Preambule. Begripsbepaling

Directiestatuut. Preambule. Begripsbepaling Directiestatuut aanpassing n.a.v. nieuwe statuten september 2013 Preambule Op basis van artikel 15 van de statuten mandateert het bestuur van de Stichting Samenwerkingsverband V(S)O Zuid-Holland West,

Nadere informatie

PROFIELSCHETS LEDEN BESTUUR EN VOORZITTER STICHTING IJSSELGRAAF

PROFIELSCHETS LEDEN BESTUUR EN VOORZITTER STICHTING IJSSELGRAAF PROFIELSCHETS LEDEN BESTUUR EN VOORZITTER STICHTING IJSSELGRAAF 1. Inleiding Stichting IJsselgraaf is een middelgrote stichting met 19 openbare basisscholen in de gemeenten Bronkhorst, Doetinchem en Doesburg.

Nadere informatie

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent ,

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent , Profiel Manager HR Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent 070 448 28 28, sollicitatie@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 9 april 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

Basisgegevens. Algemene karakteristieken

Basisgegevens. Algemene karakteristieken Basisgegevens Functiebenaming: Beleidsmedewerker Dienstonderdeel/post: Ambassade Washington Functieniveau: 09 Aantal uren: Min/Max AO 2040 uur per week Formatieplaatsnr: bovenformatief (tijdelijke functie

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Profiel. Manager Opvang. 14 december Opdrachtgever Bink Kinderopvang

Profiel. Manager Opvang. 14 december Opdrachtgever Bink Kinderopvang Profiel Manager Opvang 14 december 2017 Opdrachtgever Bink Kinderopvang Voor meer informatie over de functie Truus Strijbis, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 50415187 Voor sollicitatie

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

Dagelijks Bestuurs- en directiestatuut. Stichting Samenwerkingsverband. PO De Kempen

Dagelijks Bestuurs- en directiestatuut. Stichting Samenwerkingsverband. PO De Kempen Dagelijks Bestuurs- en directiestatuut Stichting Samenwerkingsverband PO De Kempen Pagina 1 Artikel 1 Aangeslotene Afgevaardigde Aantal leerlingen Bestuur Dagelijks Bestuur Algemeen Bestuur Bevoegd gezag

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Teamleider (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt ondersteuning en begeleiding aan leerlingen

Nadere informatie

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel

Profiel. Hoofd (financieel) Beleid & Advies. 22 december 2015. Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Profiel Hoofd (financieel) Beleid & Advies 22 december 2015 Opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel Voor meer informatie over de functie Piet Roodenburg, adviseur Leeuwendaal (tot 8 januari) Marcel

Nadere informatie

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE)

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functie-informatie Functienaam Voorzitter directeur organisatorische eenheid (OE) Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Nadere informatie

Jaarplan schooljaar 2015-2016

Jaarplan schooljaar 2015-2016 Jaarplan schooljaar 2015-2016 Samenwerkingsverband IJssel Berkel Datum 16 juni 2015 Versie Vastgesteld door bestuur op 15 juni 2015 Pagina 1 van 14 IJssel Berkel is een Samenwerkingsverband Passend Onderwijs

Nadere informatie

Profiel. Strategisch beleidsadviseur HRM. 29 april 2016. Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden

Profiel. Strategisch beleidsadviseur HRM. 29 april 2016. Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Profiel Strategisch beleidsadviseur HRM 29 april 2016 Opdrachtgever Stichting Christelijke Onderwijsgroep Vallei & Gelderland-Midden Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal

Nadere informatie

FUNCTIEHANDBOEK PROTESTANTS CHRISTELIJK PRIMAIR ONDERWIJS LELYSTAD

FUNCTIEHANDBOEK PROTESTANTS CHRISTELIJK PRIMAIR ONDERWIJS LELYSTAD FUNCTIEHANDBOEK PROTESTANTS CHRISTELIJK PRIMAIR ONDERWIJS LELYSTAD FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Stafmedewerker P&O Codering PCPO09-103 Organisatie PCPO Lelystad Salarisschaal 10 Indelingsniveau Va FUWASYS-advies

Nadere informatie

Jaarplan De leerling staat centraal in de Meierij. VOLGENDE PAGINA

Jaarplan De leerling staat centraal in de Meierij. VOLGENDE PAGINA Jaarplan 2019 De leerling staat centraal in de Meierij. VOLGENDE PAGINA Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 ALGEMEEN: 2. Missie en visie 4 3. Organisatie 7 SPECIFIEK: 4. Doelstellingen 2019 8 5.

Nadere informatie

Bestuursreglement samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Noord-Kennemerland

Bestuursreglement samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Noord-Kennemerland Bestuursreglement samenwerkingsverband Passend Primair Onderwijs Noord-Kennemerland Artikel 1 Begripsbepalingen In dit bestuursreglement wordt verstaan onder: a. statuten: de statuten van de Stichting

Nadere informatie

Platformreglement Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Stromenland

Platformreglement Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Stromenland Platformreglement Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Stromenland HOOFDSTUK I. ALGEMEEN Artikel 1. Begrippen en terminologie 1. Dit reglement is opgesteld ingevolge artikel 9.2 van de statuten van Stichting

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Profiel. Manager Financiën. 2 februari Opdrachtgever BrabantZorg

Profiel. Manager Financiën. 2 februari Opdrachtgever BrabantZorg Profiel Manager Financiën 2 februari 2018 Opdrachtgever BrabantZorg Voor meer informatie over de functie Lidewij Geertsma, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 290 047 23 Voor sollicitatie

Nadere informatie

PROFIEL. Adviseur Onderwijs HAS Hogeschool

PROFIEL. Adviseur Onderwijs HAS Hogeschool PROFIEL Adviseur Onderwijs HAS Hogeschool 1. De organisatie Dit profiel wordt gebruikt om potentiële kandidaten in het kort te informeren over de functie Adviseur Onderwijs, HAS Hogeschool en haar context.

Nadere informatie

Profiel leden Raad van Toezicht vereniging Ingrado

Profiel leden Raad van Toezicht vereniging Ingrado Profiel leden Raad van Toezicht vereniging Ingrado Vastgesteld tijdens Algemene Vergadering 18 april 2019 2 1. Inleiding Ingrado is een landelijke opererende vereniging waarvan de gemeenten en de RMC-regio

Nadere informatie

Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen ( FTE)

Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen ( FTE) Profielschets vacature directeur OBS De Optimist Heerenveen (0.8-1.0 FTE) 1. OBS De Optimist Vol vertrouwen de wereld tegemoet! OBS De Optimist is een middelgrote basisschool met circa 160 leerlingen.

Nadere informatie

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden Profiel Directeur 23 september 2016 Opdrachtgever Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH) Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088)

Nadere informatie

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO

Functiebeschrijving schoolcoördinator BO Functiebeschrijving schoolcoördinator BO FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Schoolcoördinator PO (met lesgevende taken) Salarisschaal 10 Werkterrein Management -> schoolmanagement - lesgeven Activiteiten Beleids-

Nadere informatie

Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301

Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301 Functieprofiel: Beleidsmedewerker Functiecode: 0301 Doel Ontwikkelen, implementeren, evalueren en bijstellen van beleid op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve van de instelling,

Nadere informatie