Infomailtje NR

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Infomailtje NR"

Transcriptie

1 R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) Infomailtje NR Agenda Maandag 6 maart Vastendoosje mee naar huis Woensdag 12 april Vastendoosje meenemen naar school Dinsdag 21 maart Groep 4,5,6 Theatervoorstelling Geert Teis Zaterdag 25 maart Rommelmarkt Woensdag 19 april Eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Eindtoets groep 8 Vrijdag 19 mei Feestelijke ouderavond Dinsdag 23 mei Groep 1,2,3,4,5 schoolreis 22, 23 & 24 mei Groep 6,7,8 schoolkamp Iets leuks van de afgelopen weken, geschreven door: Lucas Davids Maandag hebben we carnaval gevierd. Ik was als Ninja verkleed. De juffen deden een dansje, alle groepen hadden zelf een dansje. Sommigen kinderen moesten ook alleen. De schoolfotograaf was er. Toen mochten we heel veel vrij kiezen. Het was ook Aswoensdag, we hebben takjes verbrand en opgeschreven waar we spijt van hadden en dat verbranden. Pastor Ria was er, ze heeft verteld hoe het in arme landen is. Michano Ammerlaan Carnaval was leuk en aswoensdag ook. We hebben allemaal een briefje geschreven met iets waar we spijt van hadden. Vandaag maakte het knutselen het af. We zijn aan het knutselen voor de rommelmarkt en maken hele leuke pennenbakjes.

2 Bregje Wortelboer Maandag was het feest in de klas. Het was carnaval. Iedereen was verkleed van school, zelfs de juffen. De kinderen gingen 's ochtends optreden en 's middags deden we spelletjes in de klas. Woensdag was het Aswoensdag en de schoolfotograaf kwam. Tijdens Aswoensdag gingen we briefjes schrijven over de dingen die we fout hebben gedaan. De briefjes gingen we verbranden. Vrijdag kwam pastor Ria in de klas met haar zus en de man van haar zus. Ze verteld over de vastenactie van dit jaar. Die gaat naar een jongen in Nepal die wel wat geld kan gebruiken voor zijn ziekenhuis daar. Vastenactie Vorige week woensdag is de vastentijd begonnen. We zijn op weg naar Pasen en denken in deze tijd aan mensen die het niet zo goed hebben. Tijdens de vastenperiode gaan we sparen voor het ziekenhuis van dr. Pasang in Melambu, een berggebied in Nepal. In het ziekenhuis helpt deze dokter alle zieke mensen uit de hele omgeving. Pastor Ria van der Stam, haar zus en zwager zijn vrijdag bij ons op school geweest en hebben de kinderen verteld over de omstandigheden in Nepal. Ook hebben we het verhaal gehoord van de dokter. In het ziekenhuis is er altijd behoefte aan materialen, om de mensen weer beter te maken. Op kunt u nog meer informatie vinden over de Stichting Holland Building Nepal. De kinderen krijgen vandaag maandag 6 maart een vastendoosje mee naar huis om daarin het gespaarde geld te stoppen. Om de kinderen te helpen met sparen krijgen ze ook een klussenkaart mee. Daar kunnen de kinderen bijhouden welke klusjes ze gedaan hebben en hoeveel ze daar mee verdiend hebben. Een soort heitje voor een karweitje. Op Witte Donderdag (13 april) willen we de doosjes graag aan de Stichting geven. Daarom vragen we de vastendoosjes op woensdag 12 april weer in te leveren.

3 Eindtoets groep 8: Dit jaar maken de kinderen voor het eerst een andere toets dan de cito eindtoets. We hebben besloten om de overstap te maken naar de AMN toets. De toets wordt digitaal gemaakt. In de test worden de onderdelen afwisselend aangeboden. Er worden verschillende vraagvormen gebruikt zoals meerkeuze vragen, sleepvragen en open vragen. De kinderen kunnen vragen overslaan en later weer terug gaan naar de vraag, ook kunnen de kinderen nog antwoorden verbeteren. De eindtoets bestaat uit 2 delen (ongeveer 2 uur) die we af gaan nemen op woensdag 19 april en donderdag 20 april. Bij de eindtoets hoort ook een voorbereidingstoets; AMN aansluiting. Hierbij vullen leerling, leerkracht en ouders ook een vragenlijst in. Dit gaat onder andere over het gedrag en houding van de leerling. Daarnaast maken de leerlingen ook een onderdeel taal en rekenen. Op deze manier krijgen we een erg compleet beeld van de leerling, dit kan een mooie ondersteuning bieden voor het advies naar het voortgezet onderwijs. Op kunt u nog meer informatie vinden, er staan ook een aantal voorbeeldvragen op deze site. Knutselen voor de rommelmarkt. Zaterdag 25 maart vindt de rommelmarkt plaats. Voor het eerst dit jaar zal er ook een tafel zijn waar kinderen van school dingen gaan verkopen die ze zelf hebben gemaakt, zoals pennenbakjes, armbandjes enz. We hebben nog wat materialen nodig om nog meer mooie dingen te maken. Heeft u thuis nog lege glazen potjes, lege blikken, terracotta bloempotjes(die ze zelf kunnen verven) andere materialen waarvan u denkt dat wij er iets leuks van kunnen maken, dan zouden wij er heel blij mee zijn! of Tevredenheidspeilingen Op 16 februari heeft iedereen de vooraankondiging gekregen voor de tevredenheidspeiling. Vandaag op 6 maart zal u de uitnodiging ontvangen met de link naar de vragen. Er is een peiling voor de leerlingen, de ouders en de teamleden. Dit jaar hebben we gekozen voor een digitale afname en hopen daarmee ook op meer respons. Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u bij Ellen Frelink terecht. Iedereen krijgt 3 weken de tijd, maar stel het niet uit. 3 Weken zijn ook zo weer voorbij en het onderzoek kost maar 10 minuten.

4 Beperkt Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 3, thema 2 In de week vanaf 13 maart werken we met Trefwoord aan het thema Beperkt. Ga ervoor, je kunt het, de sky is the limit. We leven in een tijd van welhaast onbegrensde mogelijkheden. We moedigen kinderen aan van deze mogelijkheden gebruik te maken. Dankzij modern onderwijs en technische hulpmiddelen is er heel veel mogelijk, en krijgen ook kinderen met beperkingen volop kans hun talenten te ontplooien. Gelukkig maar. De schijnbaar onbegrensde mogelijkheden hebben ook een keerzijde. Het is moeilijker een beperking te accepteren. Natuurlijk is iemand met dyslexie niet dom, en kan hij of zij het ver schoppen. Maar een beroep waarin je veel moet lezen en schrijven wordt toch een stuk lastiger. Dat moet je accepteren, net zoals iemand die blind is, geen tandarts, fotograaf of rij instructeur kan worden. Het is de kunst om je talent te vinden, en daarvoor te gaan. De mens voor de beperking zien In de Trefwoordlessen ontmoeten de kinderen Jeroen Kampscheur. Hij is topskiër, maar skiet op een zit-ski want hij heeft geen benen. Hij hoopt over twee jaar mee te doen aan de paralympische winterspelen. Ondanks zijn talent en doorzettingsvermogen is zijn bewegingsvrijheid in veel opzichten beperkt. Maar die beperking maakt hem niet minder als mens. Om dat laatste gaat het in de kern van de Bijbelverhalen die bij dit thema horen. Ze vertellen van enkele wonderbaarlijke genezingen die Jezus verricht. Voor moderne mensen zoals wij, lijken deze verhalen onwaarschijnlijk. We willen met de kinderen achter het wonder kijken. In de tijd van Jezus betekende een fysieke beperking (verlamming, een huidziekte, blindheid) ook een grote sociale en religieuze beperking. Iemand met een dergelijke aandoening zal die straf van God wel verdiend hebben en werd buitengesloten. Jezus kijkt zo niet. Hij kijkt door de fysieke beperking heen, en ziet vooral de mens en gunt hen een zo menswaardig mogelijk leven. De gemeenschap dient de mens met of zonder beperking als mens te aanvaarden in plaats van buiten te sluiten. In dit thema willen we kinderen leren kijken op de manier waarop Jezus keek. Wat betekent het voor iemand die weet dat niet alles kan? We willen kinderen ook vooral laten ontdekken wat iemand in zo n situatie wel kan: een beperking accepteren en gaan voor datgene wat wel mogelijk is. Dat vraagt vaak wel om support van de groep of de gemeenschap.

5 Kinderen ontdekken wat zij kunnen doen om iemand in de groep volwaardig te laten meedoen, en hoe in de samenleving verschillende organisaties het opnemen voor mensen met een beperking en obstakels wegnemen. Veertig dagen vrijwillig beperkt Op 1 maart is de veertigdagentijd begonnen. Voor veel Christenen is dat een tijd om jezelf enige beperking op te leggen. Minder snoepen, eten, drinken of consumeren. Het is een manier om aan het lijf te voelen wat een beperking kan doen. Daarnaast wordt in de veertigdagentijd geld ingezameld voor een goed doel. Ook worden in veel kerken producten voor de voedselbank verzameld. Het zijn manieren om mensen die met een financiële beperking moeten leven, te steunen. Veel katholieke scholen sluiten zich bij deze acties aan. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen.

Maandag 13 maart Directie s morgens afwezig Dinsdag 14 maart OR-vergadering Woensdag 15 maart Donderdag 16 maart

Maandag 13 maart Directie s morgens afwezig Dinsdag 14 maart OR-vergadering Woensdag 15 maart Donderdag 16 maart INFO Jaargang 23, Nummer 25, 14-3-2017 Maandag 13 maart Directie s morgens afwezig Dinsdag 14 maart OR-vergadering Woensdag 15 maart Donderdag 16 maart Vrijdag 17 maart Maandag 20 maart Dinsdag 21 maart

Nadere informatie

INFO 14 DONDERDAG 2 maart

INFO 14 DONDERDAG 2 maart INFO 14 DONDERDAG 2 maart Week 10 27 februari t/m 5 maart Maandag 27 februari Carnaval vieren. Woensdag 1 maart 8.45 uur Aswoensdag, een moment van bezinning met alle leerling van de school op ons leerplein.

Nadere informatie

14 maart 28 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school

14 maart 28 maart. Rkbs De Banier. Nieuws vanuit de school 14 14 maart 28 maart Rkbs De Banier Aan de ouders en verzorgers van basisschool de Banier Colofon: Rkbs De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: debanier@primenius.nl

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

7881 CN Emmer Compascuum

7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal o.z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail:hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

Onderwijsmiddag gepersonaliseerd leren Fietsenkeuring groep 8

Onderwijsmiddag gepersonaliseerd leren Fietsenkeuring groep 8 INFO Jaargang 21, Nummer 29, 29-3-2016 30-03-2016 Onderwijsmiddag gepersonaliseerd leren. 31-03-2016 Fietsenkeuring groep 8 4 t/m 7-04-2016 Ontwikkelingsgesprekken 07-04-2016 Theoretisch verkeersexamen

Nadere informatie

VLIEGER 1. SCHOOLJAAR Maart 2017

VLIEGER 1. SCHOOLJAAR Maart 2017 VLIEGERNIEUWS VLIEGER 1 SCHOOLJAAR 2015-2016 Maart 2017 BELANGRIJKE DATA 22 maart Klassenbezoeken Kansrijke Combinatiegroepen 23 maart Grote rekendag 27 maart Studiedag gr. 1 t/m 3 30 maart Groepsbespreking

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag

t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: Enquête Studiedag 1 t Kuierjournaal 11 e jaargang no. 14: 31-03-17 Enquête Op onze school maken we gebruik van de kwaliteit enquête Beekveld & Terpstra. De enquête wordt vierjaarlijks afgenomen onder ouders, kinderen uit

Nadere informatie

Infomailtje

Infomailtje R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl NR. 10 22-1-2018

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Peter Muter Zandtangerweg 74 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2016-2017

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 27 juli 28 29 30 31 1 augustus 2 Augustus 01 juli 0 1 1 augustus 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Eerste schooldag nieuwe schooljaar Start thema 1 leefstijl De groep? Dat zijn wij! Kalender Schakel 1-1 VZ.indd 1 0-0-1 1:1 September 01 maandag

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 31,

INFO. Jaargang 23, Nummer 31, INFO Jaargang 23, Nummer 31, 9-5-2017 Maandag 08 mei Directie aanwezig Dinsdag 09 mei OR-vergadering Woensdag 10 mei Donderdag 11 mei Directie s middags aanwezig Vrijdag 12 mei Directie aanwezig Maandag

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 22 januari 2016

Nieuwsbrief. 22 januari 2016 Nieuwsbrief 22 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Als leerkrachten zijn we altijd bezig met onszelf bij te spijkeren door middel van studiedagen

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

Elkaar niet bedreigen!

Elkaar niet bedreigen! Regel van de Week Elkaar niet bedreigen! Agenda Woensdag 24 februari Maandag 29 feb. t/m vrijdag 4 maart Studiedag team, alle kinderen vrij Voorjaarsvakantie Nieuws van de directie Bezoek onze website!

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 27 januari 2017 06 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining KMPO Enquête school Keuze Eindtoets Kwartiergesprekken groep 8 advisering V.O. Schoonmaakavond Jaarvergadering

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

R.K. Heilig Hartschool

R.K. Heilig Hartschool RK Heilig Hartschool R.K. Heilig Hartschool Directeur: Marcel Berendsen Zandtangerweg 74 Locatieleider: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@fidarda.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 36,

INFO. Jaargang 23, Nummer 36, INFO Jaargang 23, Nummer 36, 13-6-2017 Maandag 12 juni Directie aanwezig Dinsdag 13 juni Directie aanwezig Woensdag 14 juni Donderdag 15 juni Directie s ochtends aanwezig Vrijdag 16 juni Directie aanwezig

Nadere informatie

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal

Agenda Maandag 11 april uur Culturele voorstelling groep 5/6. Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!) Finale schoolvoetbal Nieuwsbrief nr. 16 8 april 2016 Agenda Maandag 11 april 13.30 uur Culturele voorstelling groep 5/6 Dinsdag 12 april Finale schoolvoetbal Woensdag 13 april Praktisch verkeersexamen groep 7/8 (fiets mee!)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag

Beste ouders, Met vriendelijke groet ook namens het team, Linda Westerik. Kind op Maandag Beste ouders, Wat staat onze school toch op een prachtig plekje! Vorige week zagen we dat maar weer eens toen Juf Ilse met Unit 2 ijsbellen ging blazen op de bevroren tennistafel op ons plein en de zon

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016

KALENDER SCHOOLJAAR Versie juli 2016 / KALENDER SCHOOLJAAR 2016-2017 Versie juli 2016 1 September 2016 1 donderdag 2 vrijdag 3 zaterdag 4 zondag 5 maandag 1 ste schooldag. Start nieuwe schooljaar 6 dinsdag 7 woensdag 8 donderdag 9 vrijdag

Nadere informatie

4. Meester en Juffen dag

4. Meester en Juffen dag Jaargang 29 Nummer 26 18 maart 2016 1. Wandelen voor Water groep 6 t/m 8 Op woensdagmorgen 23 maart lopen de kinderen van groep 6 t/m 8 met een rugzak met water op hun rug een tocht van 6 kilometer. Op

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

12, 19 en 22 februari Oudergesprekken groepen 1/ /6 6 7a 7b

12, 19 en 22 februari Oudergesprekken groepen 1/ /6 6 7a 7b NIEUWSBRIEF Willibrordschool Esperantolaan 2, 9501 CZ Stadskanaal Telefoon: 0599-651712/ Willibrordschool@primenius.nl/ www.rkbs-willibrord.nl 9 februari 2018 jaargang 2017-2018 nr. 11 Agenda 9 februari

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21 april t/m 28 april: meivakantie Jarigen deze week: 20 april: Elso

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Jezus maakt mensen gelukkig

Jezus maakt mensen gelukkig Eerste Communieproject 33 Jezus maakt mensen gelukkig Jezus doet wonderen In les 5 hebben we geleerd dat God onze Vader is. Wij zijn allemaal zijn kinderen. Alle mensen zijn broertjes en zusjes van elkaar!

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! INFO Jaargang 23, Nummer 8, 25-10-2016 Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober s middags directie afwezig Informatieavond De Vreedzame School Donderdag 27 oktober Vrijdag 28 oktober s

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 12 maart Nr 25. Jaargang 30

Het Jozef Journaal   datum: 12 maart Nr 25. Jaargang 30 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 12 maart 2019 Nr 25 Jaargang 30 Van de directie Schoolreisje Palmpasen Vorige week heb ik u gemeld dat we op vrijdag 12 april Palmpasen stokken

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03)

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 4 (14-01 t/m 08-03) Nr. 10 schooljaar 2018-2019 Opbrengst Jantje Beton 2018 Verslag koffieochtend Verslag ouderavond inspectie en personele wisselingen Kunst op 5 Opbrengst zendingsgeld Te vroeg of te laat? Schoolkerkdienst

Nadere informatie

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen

Kind op maandag. Lied van de week: Opwekking 734: Adem om van U te zingen. Lied van de week: Opwekking 733: Tienduizend redenen Datum: 9 februari 2015 Nieuwsbrief 12 Jaargang: 6 REHOBODE In en om school Juf Herma is nog steeds ziek. Zij heeft de ziekte van Ménière. De vervanging wordt gedaan door juf Sandra. Per dag en per week

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kan ik jou helpen?

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Kan ik jou helpen? De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt deze weken opnieuw verteld over de wonderen die Jezus deed. Ook horen de kleuters over een paar wonderlijke ontmoetingen van Jezus. Zo horen de kleuters bijvoorbeeld

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F SWBS Pork Zanglijster 38 Directeur: Peter Muter 9561 CB Ter Apel pork@primenius.nl (0599) 582647 www.pork.nl N I E U W S B R I E F NR. 19 29-6-2017 Agenda Zondag 2 juli HL Communie Willibrorduskerk Ter

Nadere informatie

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via

Wij hopen u op deze vergadering te mogen verwelkomen. Aanmelden kan via NUMMER 2 JAARGANG 30 16-09-2016 Belangrijke data Belangrijke data 19 september Inschrijven startgesprekken beide locaties 20 september Schoolreisje gr. 1/2, 5, 6, en 7 beide locaties 22 september Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 11 18 november 2014 INHOUD Sinterklaas in het land Ouderportaal Thema Trefwoord Nieuws uit groep 3 AGENDA Let op: gewijzigde en nieuwe

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer februari Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 10 14 februari 2017 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Directie Uit groep Groen Vogelproject Groep rood Blije kids Dankzij de Hummeling Vooraankondiging Schoolfotograaf

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen januari Agenda nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 26 januari Agenda 2018 Nummer 20 Maandag 29 januari - Dinsdag 30 januari

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10. Jaargang 18 woensdag

Nieuwsbrief 10. Jaargang 18 woensdag Nieuwsbrief 10 Jaargang 18 woensdag 24-01-2018 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Komende week zullen de laatste cito-toetsen afgenomen worden. Als deze ingevoerd zijn begin februari kunt u zelf

Nadere informatie

Woensdag 05 april Directie s middags afwezig Donderdag 06 april

Woensdag 05 april Directie s middags afwezig Donderdag 06 april INFO Jaargang 23, Nummer 27, 4-4-2017 Maandag 03 april Dinsdag 04 april Woensdag 05 april Directie s middags afwezig Donderdag 06 april Vrijdag 07 april Maandag 10 april Informatieavond gr. 3/4 om 18.30

Nadere informatie

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013

30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 30-01-2013 Nieuwsbrief nummer 19 schooljaar 2012-2013 Agenda voor de komende weken: 08-02-2013 Carnaval 18-02 t/m 22-2 Voorjaarsvakantie Hoofdluiscontrole Aanstaande maandag is er een hoofdluiscontrole.

Nadere informatie

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder

Terugblik. Schoolbrief CNS Herédium Beste ouders, verzorgers, In deze schoolbrief: Machtig Wonder Schoolbrief CNS Herédium 23-03-2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand maart. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. Wat een machtig wonder, Jezus,

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord!

Altijd op de hoogte van de activiteiten in het klaslokaal met Klasbord! INFO Jaargang 23, Nummer 2, 6-9-2016 Dinsdag 06 september Openingsviering in H. Henricuskerk Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop Maandag 12 september informatieavond

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen

Nieuwsbrief. Voorleeskampioen Nieuwsbrief IN DIT NUMMER: Voorleeskampioen Februari 2017 Afgelopen zaterdag 21 januari streden 17 kandidaten om de titel voorleeskampioen tijdens de lokale voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsflits maart 2014

Nieuwsflits maart 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nieuwsflits maart 2014 U of jij bent het vast wel een tegengekomen: een geluksarmbandje, een amulet onder de autospiegel, geluksvoetbalschoen of een geluksshirt. Dingen waarop

Nadere informatie

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden.

Wanneer het bij u op onoverkomelijke bezwaren stuit om uw kind(eren) een uur later naar school te laten komen, dan kunt u dit bij mij melden. Piet Prins Praat Nr.16 19-06-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 27 juni, prikactie De prikactie op dinsdag 27 juni betekent dat de lessen in de ochtend een uur later beginnen

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 4 april Nr 28. Jaargang 28

Het Jozef Journaal  datum: 4 april Nr 28. Jaargang 28 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 4 april 2017 Nr 28 Jaargang 28 Van de directie Op weg naar Pasen Palmpasen Zondag a.s. is het Palmzondag waar tijdens de viering in de kerk de

Nadere informatie

N U M M E R 2 9. Paasviering

N U M M E R 2 9. Paasviering Nieuwsbrief N U M M E R 2 9 6 A P R I L 2 0 1 7 I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Paasviering Foto s broertjes en zusjes Improkids PO in actie Talentenmiddag Paasviering Ook dit jaar

Nadere informatie

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13)

Startweek: Opstarten van het nieuwe schooljaar Bijbel: Tien bruidsmeisjes (Matteüs 25, 1-13) Nieuwsbrief 1 Jaargang 18 woensdag 29-08-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Het nieuwe schooljaar is na een mooie zomervakantie gestart en wij, als team, hebben er zin in. Voordat de school

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

Piet Prins Praat. Nr E W T

Piet Prins Praat. Nr E W  T Piet Prins Praat Nr. 14 8-05-2017 E pietprinsschool@vgponn.nl W www.vgponn.nl T 0599-612564 Vanuit het kantoor in Noordhorn kreeg ik een berichtje over zendingsgeld dat we als school jaren geleden bij

Nadere informatie

In verband met de hitte hebben de oudervereniging en het team besloten de sponsorloop van 14 september te verplaatsen naar 30 september.

In verband met de hitte hebben de oudervereniging en het team besloten de sponsorloop van 14 september te verplaatsen naar 30 september. INFO Jaargang 23, Nummer 3, 15-9-2016 Dinsdag 13 september Ouderraadsvergadering Woensdag 14 september Sponsorloop GAAT NIET DOOR IVM WEER Donderdag 15 september informatieavond groep 5 t/m 8 Woensdag

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth.

Uiteraard zal na het invoeren van het continurooster ook gepeild gaan worden wat de ervaringen zijn van de ouders. MR CBS Rehoboth. Datum:11 juni 2018 Nieuwsbrief: 18 Jaargang: 9 In en om school Afgelopen vrijdag heeft u per mail een brief namens het bestuur gekregen over de nieuwe privacywetgeving AVG. Vandaag krijgt uw kind een brief

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar!

Over De Veenbrug. Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014. toe te wensen voor het nieuwe jaar! Over De Veenbrug Jaargang 14, nummer 10 13 januari 2014 Deze eerste Over De Veenbrug van 2014 willen we natuurlijk niet beginnen zonder u en jullie allemaal eerst: alle goeds en gezondheid en natuurlijk

Nadere informatie

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4

JANUARI 2016 NOTITIES. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28. Nieuwjaarsdag 53 4 JANUARI 0 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 0 NOTITIES Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie Kerstvakantie/ Kerstvakantie Kerstvakantie Nieuwjaarsdag 9 0 Weer

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind.

Jaarkalender Samen een mooie toekomst voor elk kind. Jaarkalender - Samen een mooie toekomst voor elk kind. Augustus Schoolgids & Jaarkalender / 0 Zomervakantie Eerste schooldag Luizencontrole Studiedag, alle kinderen vrij September Schoolgids & Jaarkalender

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE

INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE INFORMATIE EERSTE HEILIGE COMMUNIE 2018-2019 BESTE OUDERS/VERZORGERS, Wat fijn dat uw zoon/dochter dit jaar de Eerste Communie doet in de Heilige Martinusparochie. Dit boekje bevat informatie over de

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 14 31 maart 2017 Vastenactie 2017. Uw kind kreeg vorige week een a4tje mee waarvan een vastendoosje gevouwen kan worden

Nadere informatie

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 10 13-11-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Welkom Deze week hebben we Debora Weldedetenseae Simon mogen verwelkomen in groep 3. Debora komt uit Eritrea en woont sinds

Nadere informatie

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie!

Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Beste ouders, Hierbij ontvangt u alweer de derde nieuwsbrief van dit schooljaar. We wensen u een veel leesplezier en een fijne herfstvakantie! Kind op Maandag Vanaf dit schooljaar werken we weer met Kind

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon:

augustus 2017 Aantekeningen ma di wo do vr za zo Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg Telefoon: kalender schooljaar 2017-2018 augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 28 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30 uur.

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het

De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het De wereld op zijn kop! Kan de wereld op zijn kop staan? Met gym heb je het vast wel eens geprobeerd Op je kop staan, bedoel ik, soms lukt het Maar het duurt maar heel even dat op de kop staan De wereld

Nadere informatie

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN

ALFA A ANTWOORDEN STER IN LEZEN STER IN LEZEN ALFA A LES 1: NAAR SCHOOL 1 Ziek 1 b 2 3 b 4 a a B maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag C Dit is een vraag Hoe gaat het? Het gaat wel. En met jou? Waarom kom je niet?

Nadere informatie