PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:"

Transcriptie

1 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 17 maart De nieuwsbrief staat op onze site PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: PBS Instructie respect Ik luister en kijk naar de leerkracht verantwoordelijkheid Onderbouw: Ik zit goed op mijn stoel in de kring of aan mijn tafel Ik wacht op mijn beurt Bovenbouw: Ik zit aan mijn tafel Ik wacht op mijn beurt zelfstandigheid Onderbouw: Ik luister goed wat ik moet doen Bovenbouw: Ik heb de spullen die ik nodig heb klaarliggen Natuurspeeltuin Wij zijn op zoek naar: Dakpannen, stoeptegels, keien en stenen. Mocht u dit toevallig nog thuis hebben wilt u dit dan rechts achter op het grasveld neerleggen? Heeft u tijd om morgen een handje te helpen? NL Doet, vanaf uur staat de koffie klaar en er wordt een heerlijke lunch geregeld!

2 Avondvierdaagse 2017 In mei staat de A4D weer op de agenda. Dit wandelevenement wordt gehouden van dinsdag 16 mei tot en met vrijdag 19 mei. Vandaag krijgen de kinderen het inschrijfformulier en begeleidende brief mee naar huis. De inschrijving zal plaats vinden volgende week van 13 maart t/m 15 maart om 8.15 in de school. Tevens zijn we alvast opzoek naar vrijwilligers voor catering en groepsbegeleiders, heeft u een gaatje in uw agenda vul dan de gegevens op de formulieren in. Schrijf de bovengenoemde data alvast in uw agenda. Commissie A4D Schoolkerkdienst Op zondag 5 maart hebben we een schoolkerkdienst gehad. De (meestal oudere) gemeenteleden waren blij met onze jeugdige aanwezigheid. De voorbereidingscommissie met ds. Van de Peppel had een mooie dienst in elkaar gezet over de gelijkenis van de verloren zoon. Jong en oud heeft ervan genoten. Fijn, dat er zo veel mensen waren; dank voor jullie komst! BSO + voor de scholen in Assen Een actieve oudergroep van kinderen die meer behoefte hebben aan ondersteuning is de mogelijkheden voor een BSO+ in Assen aan het onderzoeken. Zij krijgen daarbij medewerking van o.m. de gemeente Assen. Ons is gevraagd de informatie onder ouders te verspreiden; dat doen we graag. Onderaan deze nieuwsbrief vindt u deze info. Lente fair Op vrijdag 31 maart 2017 houden we op school een lente fair. Op de fair spelen we ook Het rad van avontuur. Hiervoor hebben we prijzen nodig. Heb je in je familie of in je kennissenkring mensen die ons zouden willen sponsoren met leuke prijzen laat het ons weten! namens de O.R., Marleen Mulder ( tel: ) Voor de lentefair hebben we ook lege, schone blikken nodig voor het blikgooien. Heeft u nog wat blikken liggen? U kunt ze afgeven op school. In de herhaling: App ouderportaal Zoals u weet hebben wij een ouderportaal op onze website waar u kunt inloggen om het laatste nieuws, berichten, foto s etc. te bekijken. Dit kan nu nog makkelijker via een app op uw smartphone. Hiervoor moet u de app MijnSchool downloaden. (een blauw logo) U logt vervolgens in met uw mailadres. Dan wordt er aangegeven dat u een QR code moet scannen. Op een computer (of tablet) logt u ook in op het ouderportaal. Bij Mijn account (links in het menu) kunt u dan bij App de QR code scannen met uw telefoon. Als u dit heeft gedaan kunt u voortaan via de app alle nieuwsberichten etc. bekijken van onze school. Thema jonge dieren De kleuters gaan de komende weken werken over jonge dieren en de boerderij. Heeft u nog spullen liggen die we zouden mogen gebruiken? We denken hierbij aan knuffels van boerderijdieren, kleding etc. U mag het afgeven bij de groepsleerkrachten. Hoofdluis Helaas, er is hoofdluis geconstateerd in de onderbouw. Wilt u uw kind regelmatig controleren? Heeft u hierover vragen, vraag de leerkracht.

3 Trefwoord Vorige week is de 40-dagen tijd ingegaan. De komende weken leven we toe naar het Paasfeest. Week 7 t/m 10: Zoeken en vinden. Dit thema werd afgesloten in de schoolkerkdienst. Inhoud: Over verliezen en zoeken, over weglopen en terugkeren, over blij zijn als alles weer compleet is. Het nieuwe thema van week 11 t/m 13: Beperkt Inhoud: Over leven met beperkingen, over werken aan zelfstandigheid en vrijheid. Diverse genezingsverhalen uit het nieuwe testament worden verteld. Huiswerk: Datum Groep Huiswerk Elke week 1 /2 Letter van de week: j Spullen meenemen voor lettertafel Elke week 5 en 6 Nieuwsbegrip op de computer 10 maart 5a Huiswerk klokkijken op computer Hele week 5b Tafels 1-4 opzeggen Hele week 4a Tafel van 4 leren Hele week 4b Tafels opzeggen die je kent Elke week 7 en 8 Bloon op de computer Nieuwsbegrip op de computer Elke week 3 Een leesblad. Elke week 6/7 zie onlineklas.nl Agenda: Datum Activiteit Hulp gevraagd voor de natuurspeeltuin: Vrijdag 10 maart van 8-11 maart uur Zaterdag 11 maart van uur (NL doet actie) 13 maart OR en MR vergadering uur 14 maart Speeltuincommissie vergadering uur 16 maart PBS vergadering uur 31 maart Lentefair 3 april Andere tijden commissie vergadering uur 6 april PBS vergadering uur 10 april OR vergadering uur 14 april Goede vrijdag kinderen vrij 17 april 2 e Paasdag Kinderen vrij april Eindtoets groep 8 Iep 20 april MR vergadering uur Koningsspelen/sportdag. 21 april Kinderen zijn vanaf uur vrij april Meivakantie 3 en 4 juli Schoolfotograaf Vriendelijke groeten namens het team, Ellen Sonnemans (dir)

4 Bijlage: AVONDVIERDAAGSE mei t/m 19 mei 2017 De avondvierdaagse van Assen wordt voor de 73 ste maal gelopen en het thema is het Wilde Westen. Start: Dinsdag, Woensdag en Donderdag 18.00u vanaf de Wheelerbaan te Stadsbroek Start intocht: Vrijdag om vanaf de Wheelerbaan te Stadsbroek Iedereen dient om 18:45 aanwezig te zijn. Beste ouders, verzorgers en kinderen, We gaan ons weer opmaken voor de avondvierdaagse om de 5 of de 10 km te lopen. Dit jaar wordt de vierdaagse gehouden van dinsdag 16 mei t/m vrijdag 19 mei. 1. De inschrijving (1 kind per formulier) vindt plaats op school op maandag 13, dinsdag 14 en woensdag 15 maart van 8.15 uur tot 8.45 uur. Inleveren van de formulieren kan alleen bij commissieleden en niet bij teamleden. Inschrijvingen die na vrijdag 17 maart bij de commissie binnenkomen, worden niet meer in behandeling genomen. 2. Bij inschrijving dient direct te worden betaald (gepast graag). 3. We verwachten van ouders/verzorgers dat zij zich beschikbaar stellen als begeleider. We willen dat er per 5 kinderen 1 begeleider mee loopt (groepen 3 t/m 8). Voorgaande jaren liepen er ouders mee die zich niet hadden opgegeven. In verband met catering en groepsgrootte is dit niet mogelijk. 4. Kinderen uit groep 0, 1 en 2 kunnen meelopen op woensdag en vrijdag voor de dagspeld. Bij deze kinderen verwachten wij dat er per twee kinderen één begeleider mee loopt. We lopen niet meer één op één zoals voorgaande jaren! 5. Net als voorgaande jaren werken we weer met gele en rode kaarten. Een gele kaart geldt als waarschuwing. Bij herhaling wordt een rode kaart gegeven, wat inhoudt dat het betreffende kind wordt uitgesloten van deelname. De ouders en de school worden hiervan op de hoogte gebracht. Kosten worden niet geretourneerd en er wordt geen medaille uitgereikt. We verwachten dat we met deze maatregel ook in de oudere groepen de sfeer gezellig kunnen houden voor alle kinderen en begeleiders. 6. Indien u wilt helpen met de catering of begeleiding, kunt u dit aangeven op het inschrijfformulier. Kosten per deelnemer Kinderen groep 0, 1 en 2 voor dagspeld op woensdag en vrijdag 6,50. Kinderen groep 3, 4 of 5 voor de 5 km 7.00 incl. medaille Kinderen groep 5, 6, 7, 8 voor de 10 km 7,00 incl. medaille Begeleider dagspeld, 5 km of 10 km 2,- (zonder medaille). Begeleider die een medaille wil, betaald 7,00 (de begeleidingskosten vervallen dan). Wilt u als ouder meelopen voor een medaille, dan kan dat ook. Wij verwachten dan wel dat u dan als begeleider 4 avonden meeloopt. De kosten zijn 7,00 incl. medaille. Commissie A4D Willy Spoelman ( ), Chris Vleesman.

5 AANMELDINGSFORMULIER AVOND4DAAGSE 2017 GRAAG INVULLEN IN BLOKLETTERS!! Let op: slechts 1 kind aanmelden per formulier Naam kind (voor- en achternaam) Naam begeleider (voor- en achternaam) (verplicht bij dagspeld) Telefoonnummer (waarop bereikbaar tijdens A4D) Mijn kind zit in groep Voor welke afstand wilt u uw kind inschrijven? o Dagspeld, 5 km op woensdag en vrijdag voor groepen 0, 1 en 2 Kosten 6,50,- incl. dagspeld. Begeleider is 2,- per persoon. o 5 km, 4 dagen voor groepen 1 tot en met 5 Kosten 7,- incl. medaille. Begeleider is 2,- per persoon. o 10 km, 4 dagen voor groepen 5 tot en met 8 Kosten 7,- incl. medaille. Begeleider is 2,- per persoon. Voor de hoeveelste keer loopt uw kind mee (dagspelddeelname niet meetellen)? (alleen invullen wanneer uw kind deelneemt aan de 5 of 10 kilometer).. e keer Gaat u als begeleider mee voor de 5 of 10 km? (niet dagspeld) o Ja, ik meld mij aan als hoofdbegeleider / begeleider (doorhalen wat nvt is) Naam: o Telefoonnr: Dagen: di wo do vr alle dagen (omcirkelen welke dagen u loopt) Kosten 2,- zonder medaille of 7,- met medaille Nee ik loop niet mee, maar ik wil wel helpen met de catering. o Naam: Telefoonnr: Dagen: di wo do (omcirkelen welke dagen u kunt) Nee ik loop niet mee

6 Oproep bso+ Assen en omgeving Beste ouders/ verzorgers, Met deze oproep willen wij u informeren over het volgende: Wij zijn, als ouders van kinderen met een zorgbehoefte, gestart met de ontwikkeling van een bso+ in Assen. Onze kinderen hebben moeite om te functioneren op een reguliere bso, omdat ze meer aandacht, begeleiding en/ of intellectuele uitdaging nodig hebben. We zijn in gesprek met gemeente Assen over de mogelijkheden en financiering van een bso+. Waarom een bso+? Onze wens is het realiseren van een buitenschoolse opvang in Assen waar kinderen in kleine groepen, met veel structuur, professionele begeleiding in een prikkelarme omgeving opgevangen worden. Een opvang waar kinderen zichzelf mogen zijn, zich veilig voelen, uitgedaagd worden, rekening leren houden met anderen, vriendschappen opbouwen en tot rust komen. Voor wie? De bso+ is bedoeld voor kinderen die: - Uitvallen op een reguliere opvang. - Gebruik maken van reguliere opvang, maar behoefte hebben aan meer structuur, meer of minder intellectuele uitdaging, extra begeleiding of kleine groepen. - Niet naar een opvang gaan, omdat er geen passende opvang is. Inventarisatie Wij zijn als ouderteam heel benieuwd hoeveel kinderen gebruik gaan maken van een bso+. Wij willen u daarom het volgende vragen: Heeft u een kind/ kinderen voor wie u een bso+ overweegt? Zo ja, welke wensen heeft u ten aanzien van een bso+? Als u belangstelling heeft voor een bso+, zou u dan een mail willen sturen naar: bsoplus@yahoo.com. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met uw gegevens wordt uiteraard vertrouwelijk omgegaan, zonder uw uitdrukkelijke toestemming worden deze niet gedeeld met derden.. Met vriendelijke groet, Ouderteam bso+ Assen.

PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week De les die vanaf 13 maart centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 24 maart 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 13 maart

Nadere informatie

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week. De les die vanaf komende maandag centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 13 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf komende maandag

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016

30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 30 ste jaargang nr. 9, mei 2016 Schoolfruit We hebben genoten van de 21 weken gratis schoolfruit. Vooral de tomaatjes, appels en paprika s waren populair. Na de meivakantie nemen we weer zelf fruit en

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

PBS les van de week. In de hoeken

PBS les van de week. In de hoeken Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 okt 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 2 oktober

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 08 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 4 december

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 15-03-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB.

Nieuwsbrief donderdag 29 maart Open Ochtend voor nieuwe ouders en hun kind(eren) Inschrijven van broertjes en zusjes op de LvB. Nieuwsbrief donderdag 29 maart 2018 vrijdag 30 maart maandag 2 april woensdag 4 april Goede Vrijdag. Iedereen is vrij 2 e Paasdag. Iedereen is vrij Open Ochtend voor nieuwe ouders donderdag 5 april Theoretisch

Nadere informatie

PBS les van de week. Instructie

PBS les van de week. Instructie 05-10-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 12 okt 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

Basisverwachtingen. - twitter: kompasassen. respect

Basisverwachtingen.   - twitter: kompasassen. respect Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 16 juni 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 12 juni

Nadere informatie

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen

Email: directie.kompas@cogdrenthe.nl - twitter: kompasassen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 6 maart 2015. De nieuwsbrief staat ook op onze site www.kompasassen.nl. Mailadressen De ouders die hun mailadres

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein

Goed gedrag op het leerplein (bovenbouw) Op het leerplein 21-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 28 sept 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

PBS les van de week. In de hoeken. Ik speel samen Ik speel in de gekozen hoek Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is. Basisverwachtingen

PBS les van de week. In de hoeken. Ik speel samen Ik speel in de gekozen hoek Ik gebruik het materiaal waarvoor het bedoeld is. Basisverwachtingen Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 15 dec 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 11 december

Nadere informatie

PBS les van de week. Toiletten

PBS les van de week. Toiletten 7-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 14 september 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die

Nadere informatie

Online inschrijven Avondvierdaagse Annen

Online inschrijven Avondvierdaagse Annen Online inschrijven Datum, versie 20 april 2018, 1.0 Status definitief Wijzigingshistorie Versie Datum Wijzigingen v0.1 05-04-2018 Initiële versie v.1.0 20-04-2018 Aangepast aan situatie Annen Online inschrijven

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 05-07-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit:

Info Bron. April is de maand van gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst Elke maand stellen wij een ander gewoonte centraal, in april is dit: Info Bron Amersfoort-Vathorst 14 april 2016 Uitgave 32, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin voor

Nadere informatie

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN

WERKZAAMHEDEN PARKEERTERREIN IKC Remigius Duiven kikkernieuws website : www.bsremigiusduiven.nl e-mail : info@bsremigius.nl Redactie : Wilbert Arends en Anita Hendriks Jaargang 26 [nummer 28] ::: 4 april 2017 Inleverdatum kikkernieuws:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

Bij de boekenkast. Ik zet alle boeken netjes terug op de goede plaats Ik ga netjes om met het boek

Bij de boekenkast. Ik zet alle boeken netjes terug op de goede plaats Ik ga netjes om met het boek Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 7 juli 2017. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf 3 juli centraal

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Peppelinfo maart 2016, nummer 6

Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Peppelinfo maart 2016, nummer 6 Beste ouders, De afgelopen periode is omgevlogen. Voor mijn gevoel wat het net Kerst en nu staat de voorjaarsvakantie al weer voor de deur. Ik heb al heel wat krokussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1

Nieuwsbrief 08 januari 2016 Week 1 Schoolfotograaf A.s. donderdag 14 januari komt de schoolfotograaf bij ons op school. Deze dag vervallen alle gymlessen. Dit jaar bieden we opnieuw de mogelijkheid tot een broertje(s)/zusje(s)foto aan.

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 30-08-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Sterrenschool. info juni 2016

Sterrenschool. info juni 2016 Sterrenschool info juni 2016 R.K.B.S. Driehuis Bozenhoven 156 3641 AJ Mijdrecht Tel: 0297-255436 E-mail: directie@driehuisschool.nl Website : www.driehuisschool.nl Driehuis Sterrenschool Onze Sterren :

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018

Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 Nieuwsbrief 28 week 15, 12 april 2018 kalender april 2018 / mei dinsdag 17 en woensdag 18 april - eindtoets groep 8 donderdag 19 april - groep 1 t/m 4 Koningsspelen vrijdag 20 april - groep 5 t/m 8 Koningsspelen

Nadere informatie

PBS les van de week. Vragen om hulp

PBS les van de week. Vragen om hulp 28-09-2018 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 05 okt 2018. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017

Belangrijke data. Ouderavond maandag 10 april Parkeren locatie Bosrand. Pasen. Vrijdag 7 april 2017 INFO4@LL Vrijdag 7 april 2017 Belangrijke data Ouderavond: Visie op locatie en organisatie : 19.30u, locatie Bosrand 10-04-2017 Paasontbijt en Paasviering 13-04-017 Goede vrijdag (kinderen vrij) 14-04-2017

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 15e nieuwsbrief, vrijdag 20 april 2018 Inhoud: van deze nieuwsbrief: - Tevredenheidspeiling Staking 14 maart, petitie

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 28 Nieuwsbrief 12 april 2019 PBS/Dalton Deze week staat respect centraal. Heb respect voor elkaars spullen

Nadere informatie

PBS les van de week De les die vanaf maandag 28 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week De les die vanaf maandag 28 november centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 2 december 2016. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf maandag

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal.

Hemelvaart valt op 25 mei en ook op 26 mei zijn de kinderen vrij. Dit is weggevallen op het ouderportaal. EVEN BIJPRATEN Nieuwsbrief 09 120417 Beste ouders, beste kinderen, www.de-oversteek.nl www.facebook.com/basisschooldeoversteek http://twitter.com/de_oversteek Beste ouders, beste kinderen, Agenda voor

Nadere informatie

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord

Open Dag Vraag en Antwoord O4NT Vraag Antwoord Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 25 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 7 maart 2017 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr januari 2016

NIEUWSBRIEF nr januari 2016 NIEUWSBRIEF nr. 10 12 januari 2016 In deze nieuwsbrief: Gelukkig 2017 Alexandra de Vries Schoonmaakavond woensdag 18 januari Inloop ouders Nationale Voorleesdagen Informatieavond ParnasSys (herhaling)

Nadere informatie

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019

Jaargang NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 Jaargang 2018-2019 NIEUWSBRIEF 15 Maandag 8 april 2019 AGENDA 12-4-2019 Koningsspelen groep 1-8 16-4 en 17-4-2019 Eindtoets Cito groep 8 Donderdag 18 april Paasontbijt / sponsorloop schoolplein Alle kinderen

Nadere informatie

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs

Meneer Rob krijgt andere taken binnen Delta-onderwijs Dinsdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl e-mail: directie@obsduizendpoot.nll Woensdag 27 mei 2015 Internet: www.obsduizendpoot.nl E-mail: directie@obsduizendpoot.nl Woensdag 27 mei 2015 Internet:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen

Nieuwsbrief. In dit nummer. Avond andere schooltijden. 20 maart 2015. Groeien doe je nooit alleen JAARGANG 2014/2015 NUMMER 10 Nieuwsbrief 20 maart 2015 In dit nummer 1 Avond andere schootlijden 2 Nieuwste kinderboeken Avond andere schooltijden 3 Klassenlunch 4 Paaslunch 5 Ulftse vierdaagse 6 Eieractie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015

Nieuwsbrief. In dit nummer: Sportdag 24 april. Trek aan de Bel. Belangrijke data. Cultuurweek. Kennisavond. Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Nieuwsbrief Jaargang 20 - nummer 13 maart 2015 Rosmalen, 12 maart 2015. Beste ouders/ verzorgers, Op vrijdagochtend 24 april staat onze jaarlijkse sportdag gepland op sportcomplex De Groote Wielen van

Nadere informatie

PBS les van de week De les die vanaf maandag 19 december centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is:

PBS les van de week De les die vanaf maandag 19 december centraal staat en waarop door middel van de muntjes extra zal worden bekrachtigd is: Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal verschijnen op vrijdag 23 december 2016. De nieuwsbrief staat op onze site www.kompasassen.nl. PBS les van de week De les die vanaf maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 17 t/m 20 juni Avondvierdaagse 21 juni Studiedag, groep 2 t/m 8 hele dag vrij 24 juni Tweede rapport mee 24 juni Kennismaken nieuwe groep en nieuwe leerkracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5.

Nieuws over groep 5. Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Nieuws over groep 5 Beste ouders/verzorgers, Deze week veel nieuws over groep 5. Vandaag heeft de moeder van Maeva foto s van alle groepen gemaakt. Deze komen op onze schoolsite te staan. Deze agenda en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 5, maart-april 2019 Voor u ligt de vijfde nieuwsbrief van het schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Planning maart en april Vrijdag 1 maart complimenten dag Vrijdag 8 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit!

NIEUWSBRIEF april/mei 2019 Staat voor onderwijs dat meegroeit! Agenda april/mei 2019 Woensdag 10 april Vrijdag 12 april Schoonmaakavond (zie info) Ontbijt op school + Koningsspelen Dinsdag 16 april IEP eindtoets groep 8 Woensdag 17 april IEP eindtoets groep 8 Vrijdag

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie

Het Lepelaartje. Belangrijke data in mei /juni Vrijdag 27 april Koningsdag, alle kinderen vrij. Maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei Meivakantie DigiDUIF Beste ouder(s) / verzorger(s), Ook De lepelaar gaat mee met haar tijd en stapt voor de informatievoorziening aan ouders over naar digitale vormen van communicatie. De eerste stap daartoe is dat

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron.

Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Beste ouders en kinderen, Hierbij presenteren wij jullie de nieuwe arrangementen Bron van Activiteiten van Kindcentrum Aan de Bron. Deze nieuwe activiteiten (derde blok periode) lopen van 29 februari t/m

Nadere informatie

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn

SCHOOL- NIEUWS. Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. Vriendelijke groeten, Marie An Dröge-Outshoorn Week 16: 15 t/m 21 april. Informatiebulletin voor kinderen en ouders van De Roelevaer. SCHOOL- NIEUWS Berichten naar ouders/verzorgers in schooljaar 2018-2019 De informatievoorziening naar ouders/verzorgers

Nadere informatie

Bolsternieuws. Oktober Een stukje algemene informatie

Bolsternieuws. Oktober Een stukje algemene informatie Bolsternieuws Oktober 2017 Een stukje algemene informatie Verlofaanvragen: Soms hebben kinderen recht op verlof van school. De regels voor toekenning van verlof staan in de schoolgids! Als u verlof wilt

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 11-01-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum SCHOOLDAMMEN IN

Nadere informatie

Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school!

Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school! Nr. 34 maandag 26 juni 2017 Belangrijke data Dinsdag 27 juni: POinActie. De Korenaar neemt deel aan de landelijke prikactie: De school start om 9.30 uur. Alle kinderen een uur later naar school! Dinsdag

Nadere informatie

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij

Gon afwezig i.v.m. audit werkzaamheden; Ik vind je lief dag; maand sluiting groep 6; Jetty en Gon vrij Nieuwsbrief april 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Festiviteiten 3. De nieuwe taalmethode 4. De CITO Eindtoets 2017 5. Korte berichten 6. Bent u tevreden; vertel het anderen. Bent u ontevreden;

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Maandbrief mei maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 30 april M E I V A K A N T I E

Maandbrief mei maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag. 30 april M E I V A K A N T I E Maandbrief mei 2018 Lieven de Keylaan 56 1222 LH Hilversum 035 6856200 www.dacostaschoolhilversum.nl maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 30 april 1 2 3 4 5 6 M E I V A K A N T I

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA

Nieuwsbrief 5. OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA Nieuwsbrief 5 OBS De Driekleur Locatie Wilhelmina 31 okt 2017 AGENDA vrij 3 nov. Extra gymles voor groep 7 do 9 nov. Les over brandveiligheid voor groep 6 vrij 10 nov. Extra gymles voor groep 8 wo 15 nov.

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27 mei 2016

Nieuwsbrief 27 mei 2016 Nieuwsbrief 27 mei 2016 Even delen Nu we weer vol op stoom zijn, lijkt de meivakantie alweer een poos geleden. Maar wat was het heerlijk om te genieten van het mooie lenteweer en het uitslapen elke dag.

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni

ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle leerlingen vrij Maandag 5 juni 19 mei 2017 - nummer 16 Belangrijke data Maandag 22 mei MR-vergadering Dinsdag 23 mei ANWB Streetwise gr 1 t/m 8 (info in deze nieuwsbrief) Woensdag 24 mei vrijdag 26 mei Studiedag en hemelvaart; alle

Nadere informatie

Weekbericht o.b.s. De Eiber

Weekbericht o.b.s. De Eiber Weekbericht o.b.s. De Eiber De Kikkergroep werkt momenteel aan een winkelproject/voeding Voorjaarsmarkt De voorjaarsmarkt komt steeds dichterbij. Zaterdag 12 mei a.s. is het zover. Van 10.00 uur tot 13.00

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Nieuwsbrief Twa Fjilden, onderwijsteam Joure Zuid Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 4 oktober 2017 Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u een nieuwsbrief boordevol met praktische

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print

Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief print Sportlaan 85 Postbus 68 7833 CH Nieuw-Amsterdam 7833 ZH Nieuw-Amsterdam Tel: 0591-552042 www.obs-bascule.nl Jaargang 14 nummer 13 vrijdag 2 december 2016 Denkt u aan het milieu voordat u deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 16. Schooljaar april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 16 Schooljaar 18-19 18 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN Persoonlijke leerdoel De komde twee wek staat het persoonlijk leerdoel respect ctraal. Hierbij dk wij aan Bewust zijn van de ding die ms,

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD

Pasen. Opslagruimte gezocht. Schooljaar / 6 april 2017 INHOUD Schooljaar 2016-2017 / 6 april 2017 INHOUD Pasen Opslagruimte gezocht Schoolfruit Leerlinggegevens Koningsspelen MR Schoolreis Juffen- /Meesterdag Muzelinck Kangoeroewedstrijd Heivlus Kindervakantieweek

Nadere informatie

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis

Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis Landelijk Hoofdluis Protocol voor het Primair Onderwijs Quick start Schoolenik.nl voor de School Coördinator Hoofdluis 1.1 Inleiding Schoolenik.nl is het sociale netwerk van jouw school. In Schoolenik.nl

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

t Skittelnieuws, mei 2018

t Skittelnieuws, mei 2018 t Skittelnieuws, mei 2018 Agenda Di 1 Do 17 Wo 2 Vrij 18 Do 3 Za 19 Vrij 4 Dodenherdenking Zo 20 Za 5 Bevrijdingsdag Ma 21 Pinksteren Zo 6 Di 22 Groep 2-3 SKIK Poep!! En wat het ons leert Ma 7 Wo 23 MR

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site

Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site 28-06-2019 Hierbij ontvangt u onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verschijnt in de schoolweken elke vrijdag en is ook te lezen op onze site www.kompasassen.nl. Nieuws uit het kindcentrum Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid kan starten. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bapo Ingrid

Nieuwsbrief Bapo Ingrid Nummer: 13 6 maart 2015 Agenda Maandag 9-3 Start schoolproject Rapport uit groep 3 Dinsdag 10-3 MR 18:00-19:30 Woensdag 11-3 Bapo Irene Ma/di/woe 16/17/18 Rapportgesprekken groep 3 Woe 18-3 Vrijdag 20-3

Nadere informatie