VERRASSEND EIGENZINNIG... werken aan het water in Amsterdam-Noord

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERRASSEND EIGENZINNIG... werken aan het water in Amsterdam-Noord"

Transcriptie

1 1 VERRASSEND EIGENZINNIG... werken aan het water in Amsterdam-Noord

2 LET OP Sommige onderdelen van deze brochure zijn aan te klikken, waardoor u direct naar het betreffende onderwerp gaat. 2 HOME Ontspannen werken in landelijk Amsterdam Werken en ontspannen gaan natuurlijk uitstekend samen, zeker op een unieke en relaxte plek als De Blauwe Engel en zeker ook als je daaraan helemaal je eigen invulling kunt geven. Nooit meer dagelijks in de file! De Blauwe Engel In het idyllische dorpje Nieuwendam in Tien eenheden zijn al verkocht, de overige Amsterdam Noord is aan de Nieuwendammerkade eenheden zullen in principe als blok of optioneel per een karakteristiek gebouw ontwikkeld, gelegen aan laag worden verhuurd. De beschikbare volumes variëren van een kleine 100 m² per laag tot ruim 300 m², het water en bestaand uit 20 eenheden met een gecombineerde werk- en woonbestemming. indien de begane grond en 1e verdieping worden gekoppeld. Het gebouw, bestaande uit twee lagen met dakopbouw en dakterras, is door toepassing van grote met zijn directe verbinding naar het IJ plus de talrijke De ligging tussen het Vliegenbos en de Pereboomsloot glaspuien, inpandige lichthoven en balkons, terrassen nabije recreatiemogelijkheden maken de locatie uniek en steigers licht en transparant. in Amsterdam en daarom bijzonder gewild.

3 3 HOME Milieu & energie De Blauwe Engel wordt duurzaam ontwikkeld. De puien zijn voorzien van isolerend HR++ glas. Alle vloeren zijn standaard voorzien van vloerverwarming en afgewerkt met het fraai ogende én fantastisch isolerende Hydrocork. In het hele gebouw worden optimaal isolerende bouwmaterialen gebruikt en bovendien is elke unit voorzien van zonnepanelen, zodat de energiekosten laag zullen zijn. Fiscaal voordelig Bedrijfsruimte in De Blauwe Engel is ook fiscaal erg aantrekkelijk. Niet alleen bij koop, ook bij huur. De huur van werkruimte is een bedrijfskostenpost en dus aftrekbaar voor de inkomsten-/ vennootschapsbelasting. En de BTW over de huursom is logischerwijs verrekenbaar. Bij de indeling van de units is vooraf al rekening gehouden met mogelijkheden om er deels te kunnen wonen. Informeer naar de fiscale voordelen bij uw belastingadviseur. RUIMTE VOOR CREATIEVE ONDERNEMERS Huren van m 2 in een landelijk stukje Amsterdam Bijzondere bedrijfshuisvesting De locatie is vanwege gemeentelijke verordeningen in beginsel bestemd voor bebouwing met bedrijfsruimten. Maar zeer uitzonderlijk, het is hier ook toegestaan om de units gedeeltelijk te bewonen of er nu en dan te blijven slapen, mits tenminste 60% als werk-/kantoorruimte gebruikt wordt. Daarom is De Bauwe Engel juist bij uitstek geschikt voor creatieve ondernemers met een innovatief product en een moderne levensstijl. Efficiënt omgaan met tijd en zelf de balans bepalen tussen werk en privé.

4 4 HOME n Prachtig uitzicht op Historische omgeving De geschiedenis van Nieuwendam gaat terug van binnendijken en buitendijks land en zo ontstond Recreatie en voorzieningen Nieuwendam kenmerkt zich door de ligging oude dorp Nieuwedam naar de Middeleeuwen, de tijd van de oude Waterlandse Zeedijk. Hier lag ook toen al buitendijks land Nieuwendammerham. aan het water met de typisch gezellige nautische bedrijvigheid van kleine jachthavens. n Eigen terras of balkon dat regelmatig overstroomde vanwege de aansluiting van het IJ op de Zuiderzee. Op initiatief van gemeenteraadslid Hubert Vliegen werd vanaf 1909 op het nieuwe land de Vogelbuurt Het uitzicht vanuit De Blauwe Engel op de oude St. Augustinuskerk en de historische aan het water Na de afsluiting van de directe verbinding tussen gebouwd en een aanvang gemaakt met de aanleg van het IJbosch, nu Vliegenbos geheten. Dit stukje vrije woningen aan de schilderachtige Nieuwendammerdijk is ronduit prachtig. n Amsterdam-Noord IJ en Zuiderzee in 1872 veranderde die situatie. De vrijkomende grond van de graafwerkzaamheden natuur onder de rook van Amsterdam was nadrukkelijk bedoeld als recreatiegebied voor de nieuwe bewoners Daarnaast is er het Vliegenbos met recreatiemogelijkheden en tennispark als achtertuin enorm in opkomst aan het Noordzeekanaal werd gebruikt voor ophoging van het Noordelijke stadsdeel. plus een open vaarverbinding naar het IJ. De Blauwe Engel is daarom met recht een uniek n Uitstekende winkel- en project in Amsterdam. horecavoorziening n Veel recreatiemogelijkheden n Ontspannen ondernemen in alle vrijheid

5 5 HOME Amsterdam Noord Amsterdam Noord is hot, maar dat merkt u op deze plek gelukkig slechts aan de toename van leuke, hippe eet- en drinkgelegenheden op veilige, maar korte afstand. Eveneens vlakbij is een zeer grote foodmarkt met prachtig assortiment verse producten en winkelcentrum Boven t Y voor de dagelijkse boodschappen. Bedrijfsongevalletje? Dan is de nabijheid van het BovenIJ ziekenhuis een geruststellende gedachte. Bereikbaarheid De Blauwe Engel ligt weliswaar goed verborgen, maar gelukkig is de locatie uitstekend ontsloten en bereikbaar op diverse manieren. De fiets is het ideale vervoermiddel om er te komen en beslist aan te bevelen, zoals overal in Amsterdam. Maar ook met de auto ben je er snel, zowel vanuit de binnenstad als vanaf Ringweg A10 Noord via de s116, afslag s118. Binnenkort stopt de Noord-Zuidlijn op ca. een kilometer van De Blauwe Engel bij Station Noorderpark met uitstekende aansluiting op overig openbaar vervoer. Tenslotte zijn er nog de veerpontverbindingen vanuit de binnenstad, waaronder een pont die afmeert op slechts enkele honderden meters van De Blauwe Engel. Ondernemen in alle vrijheid Huren in De Blauwe Engel is ideaal voor de eigenzinnige ondernemer die op zoek is naar een inspirerende bedrijfslocatie met voldoende ruimte voor creativiteit en eventueel zelfs wonen. Een prettige balans tussen de drukte van de stad en de rust en ruimte van het buitenleven. Want als je de keuze hebt, wat doe je dan liever? Na het werk met je bootje het water op of met je auto de file in?

6 6 Huur vanaf 185,- per m 2 HOME Eenheden Parkeren Het binnenterrein wordt afgesloten van de open maal één parkeerplaats per unit. Er is ook een fietsenstalling, zowel voor huurders als voor bezoekers. De Blauwe Engel bestaat uit 20 eenheden met een gecombineerde werk- en woonbestemming. Tien daarvan waren in korte tijd verkocht, de overige ruimtes zijn nu in verhuur. Indeling & uitrusting Hoewel de units verschillen in oppervlak is de indeling zowel op de begane grond als eerste verdieping in grote lijnen gelijk. Een grote werkruimte met glazen pui over de gehele breedte aan de voorzijde en aan de achterzijde. bare weg met een elektrisch bedienbare toegangspoort. Deze is vanuit alle units te ontsluiten door middel van een spreek/luisterverbinding. Op de binnenplaats aan de voorzijde komen 26 parkeerplaatsen, bestemd voor huurders in het nieuwe project. Huurders hebben recht op het huren van mini Berging Alle units beschikken over een eigen, afgesloten berging op het binnenterrein, handig als extra opslagruimte. Ook bevindt zich op het binnenterrein een ondergrondse vuilcontainer voor huishoudelijk afval. De beschikbare volumes variëren van een kleine 100 m² per laag tot ruim 300 m², indien de begane grond en 1e verdieping als blok worden afgenomen. In het midden bevindt zich een lichthof, waardoor daglicht kan binnenvallen in de aan weerszijden gelegen kamers en in de gang. Aan de langszijde van de eenheden een compacte doucheruimte, twee toiletten en een moderne keuken. Zelfs tot 575 m 2 is mogelijk indien 2 blokken gecombineerd worden gehuurd. Is twee lagen je toch teveel, dan blijft huren per laag ook mogelijk. Alle eenheden worden schilderklaar opgeleverd en zijn standaard voorzien van Hydrocork, een geluidsarme en isolerende vloerafwerking. Er is keuze uit 3 verschillende varianten. Sawn Bisque Oak Castle Raffia Oak Limed Grey Oak Vanuit je eigen kantoor het water op, en dat in Amsterdam!

7 7 De Blauwe Engel bestaat uit 20 bedrijfsunits met een gecombineerde werk- en woonbestemming. Tien daarvan waren in korte tijd verkocht, de overige ruimtes zijn nu in verhuur. Types 2 & 3 zijn ook in combinatie te huur (als blok, met beneden en bovenruimte) en vormen in dat geval gezamelijk een type 1. De beschikbare volumes variëren van een kleine 100 m² per laag tot ruim 300 m², indien de begane grond en 1e verdieping als blok worden afgenomen. HOME Type 01 Type 02 Type 03 Blok Eenlaagse unit Eenlaagse unit begane grond plus 1e verdieping met dakopbouw begane grond met eigen steiger 1e verdieping plus dakopbouw (gekoppelde units) Zelfs tot 575 m² is mogelijk indien 2 blokken gecombineerd worden gehuurd. Is twee lagen je toch teveel, dan blijft huren per laag ook mogelijk. De ideale combinatie van bedrijfsruimte met kantoor of gecombineerd werken & wonen, verdeeld over 2 lagen. Heerlijk veel leefruimte, een eigen terras met aanlegsteiger aan het water, twee balkons, een dakterras en keuze uit verschillende volumes. Bedrijfs-/kantoorruimte op straatniveau met keuze uit verschillende volumes. Dit type heeft een eigen terras met aanlegsteiger aan het water. De ideale combinatie van bedrijfsruimte met kantoor óf gecombineerd werken & wonen, op de 1e verdieping plus dakopbouw, met keuze uit verschillende volumes. Dit type heeft een balkon aan voor- en achterzijde plus een dakterras.

8 8 28C-32 28C-31 28C-30 28C-26 28C-22 28C-18 28C-14 28C-10 28C-8 28C-2 2e verdieping 28C-32 28C-31 28C-30 28C-26 28C-22 28C-18 28C-14 28C-10 28C-8 28C-2 1e verdieping N W O Z 28C-32 28C-31 28C-29 28C-25 28C-21 28C-17 28C-13 28C-9 28C-7 28C-1 Informatie & tekeningen Informatie over de huureenheden vindt u door te klikken op de units in de tekening hiernaast. begane grond

9 9 28C-2 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 153 m 2 28C-1 Type 02 Begane grond VVO 166 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

10 10 28C-8 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 136 m 2 28C-7 Type 02 Begane grond VVO 148 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

11 11 28C-10 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 133 m 2 28C-9 Type 02 Begane grond VVO 145 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

12 12 28C-14 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 125 m 2 28C-13 Type 02 Begane grond VVO 137 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

13 13 28C-18 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 118 m 2 28C-17 Type 02 Begane grond VVO 130 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

14 14 28C-22 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 111 m 2 28C-21 Type 02 Begane grond VVO 123 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

15 15 28C-26 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 104 m 2 28C-25 Type 02 Begane grond VVO 116 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

16 16 28C-30 Type 03 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 97 m 2 28C-29 Type 02 Begane grond VVO 109m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

17 17 28C-31 Type 01 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 94 m 2 Begane grond VVO 109 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

18 18 28C-32 Type 01 Tweede verdieping VVO 10 m 2 Eerste verdieping VVO 90 m 2 Begane grond VVO 106 m 2 De plattegronden zijn bedoeld voor promotionele doeleinden, en ter indicatie.aan deze plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

19 19 HOME Overzicht Nieuwendammerkade 28 C Huisnummer M 2 Gekoppelde nummers Berging 28C C C C C C C C C C C C C C C C C C HUURPRIJZEN: Bedrijfsruimte in De Blauwe Engel is te huur voor: 185 per m 2 per jaar, excl. BTW. Voor het oppervlak dat in gebruik is als woonruimte geldt een prijs van 220 per m 2 per jaar, echter daarop is geen BTW van toepassing. Per gehuurde unit recht op 1 parkeerplaats ad per jaar, excl. BTW.

20 20 G7 Van de Steege - Buikslotermeerplein WP Amsterdam Telefoon: bog@vandesteege.nl Kijk ook op de website van De Blauwe Engel

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper

Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Vraagprijs 379.000,-- kosten koper Omschrijving Bollemanssteeg 25 - Leeuwarden Riant wonen en werken in de binnenstad! Deze royale stadsvilla, gelegen op een rustige locatie,

Nadere informatie

Kraijenhoffstraat AMSTERDAM

Kraijenhoffstraat AMSTERDAM TE HUUR CA. 230 M² KANTOORRUIMTE Kenmerken Beschikbaar metrage Beschikbaar metrage Totaal ca. 230 m² kantoorruimte te huur Verdeeld over: ca. 111,3 m² Unit 135A 2.200* ca. 90,0 m² Unit 135B Verhuurd ca.

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE TE HUUR:

PROJECTINFORMATIE TE HUUR: PROJECTINFORMATIE TE HUUR: WINKELRUIMTE MET WOONHUIS OP UITSTEKENDE LOCATIE AAN DE RAND VAN DE DORPSKERN VAN WESSEM van Horneplein 1 Wessem Vraagprijs 174.000,00 kosten koper Huurprijs 702,50 per maand

Nadere informatie

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM

Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Willy Mullenskade 9+ 2 PP te AMSTERDAM Omschrijving: Onder architectuur gebouwd royaal stadsgrachtenpand van 180m2 (exclusief souterrain) met een heerlijk dakterras. De woning is zeer geschikt voor een

Nadere informatie

Christianiastraat Haarlem

Christianiastraat Haarlem Christianiastraat Haarlem Gestoffeerd Huurprijs 1.950,- per maand Exclusief servicekosten en G/W/E Meer informatie op www.ehr.nl Wonen in Haarlem Haarlem is één van de mooiste oude steden van Nederland.

Nadere informatie

OBJECT PROJECTINFORMATIE ADRES ROKIN 95 TE AMSTERDAM. Kantoorgebouw Rokin 95 te Amsterdam 1

OBJECT PROJECTINFORMATIE ADRES ROKIN 95 TE AMSTERDAM. Kantoorgebouw Rokin 95 te Amsterdam 1 OBJECT ADRES PROJECTINFORMATIE Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Trinity Real Estate Company

Nadere informatie

TE HUUR MAASTRICHT CA. 380 M² KANTOORRUIMTE IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS STATIONSSTRAAT 11 TE MAASTRICHT

TE HUUR MAASTRICHT CA. 380 M² KANTOORRUIMTE IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS STATIONSSTRAAT 11 TE MAASTRICHT TE HUUR MAASTRICHT CA. 380 M² KANTOORRUIMTE IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS STATIONSSTRAAT 11 TE MAASTRICHT In het sfeervolle en geliefde stadsdeel Wyck is dit karakteristieke kantoorpand gelegen, op korte

Nadere informatie

Brochure Huur Ohmstraat bedrijfsruimte Nijkerk

Brochure Huur Ohmstraat bedrijfsruimte Nijkerk Brochure Huur Ohmstraat bedrijfsruimte Nijkerk pagina 1 van 7 TE HUUR Omschrijving Op industrieterrein "Arkervaart" te Nijkerk, ligt het moderne en multifunctionele bedrijfsverzamelgebouw 'Businesspark

Nadere informatie

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES

12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES APPARTEMENTEN & COMMERCIËLE RUIMTES 12 AAN HET STATIONSPLEIN IN RIJSSEN 3 N350 Regge N347 RIJSSEN N350 N347 centrum De Spoorburght is ideaal gelegen. Op loopafstand van het centrum en het station naast

Nadere informatie

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E:

Conduct. Conduct. Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp. Vraagprijs k.k. T: E: Te koop: Hoofdstraat 126, Leiderdorp Vraagprijs 849.000 k.k. T: 071 3019121 E: info@conductvastgoed.com Ruim wonen aan vaarwater met praktijkruimte aan huis Ideaal voor een groot gezin Zo veel ruimte verwacht

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Zeeburgereiland kavel 62. Te Koop: Een Herenhuis & een Penthouse met uitzicht op het IJ

Zeeburgereiland kavel 62. Te Koop: Een Herenhuis & een Penthouse met uitzicht op het IJ Zeeburgereiland kavel 62 Te Koop: Een Herenhuis & een Penthouse met uitzicht op het IJ Centraal Station Indische buurt Sporenburg KNSM eiland Piet Hein tunnel kavel 62 't IJ Een (t)huis op Zeeburgereiland

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM www.generaalvetterstraatong.nl Omschrijving OBJECT Deze spectaculaire nieuwbouw ontwikkelingvan ca 4.400 m² heeft door de eenvoudige vormgeving en sterke verticale belijning

Nadere informatie

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam

Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Juttepeerpad 14, 1036 KM Amsterdam Vraagprijs 398.800,- k.k. Omschrijving Bijzonder wonen op een toplocatie! In de populaire nieuwbouwwijk De Bongerd is deze goed onderhouden grootste type van de 3 woningen

Nadere informatie

Windmolen 15, Oud Gastel

Windmolen 15, Oud Gastel Aan de rand van Oud Gastel gelegen moderne bedrijfsruimte met showroom, loods en diverse kantoren. Het geheel is gebouwd omstreeks 2005, is volledig geïsoleerd en rondom voorzien van aluminium kozijnen

Nadere informatie

TE KOOP. Raalterweg 6-6a, 8124 AD Wesepe. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Raalterweg 6-6a, 8124 AD Wesepe. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP Raalterweg 6-6a, 8124 AD Vraagprijs 895.000,- kosten koper Omschrijving In, aan de weg (N348) tussen Deventer en Raalte, staat deze prachtige royale (bedrijfs)woning (bouwjaar 1938) met kantoor,

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

36 LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE GESCHAKELDE WONINGEN

36 LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE GESCHAKELDE WONINGEN Verhuur Stellingmolen De Lutte In de prachtige groene omgeving van het kerkdorp DE LUTTE (gemeente Losser) staan 36 LUXUEUZE DEELS RIETGEDEKTE GESCHAKELDE WONINGEN, prominent gelegen in het verlengde van

Nadere informatie

Adres: Bovenste straat 111, 6101 EJ Echt Huurprijs 105,00 per vierkante meter per jaar

Adres: Bovenste straat 111, 6101 EJ Echt Huurprijs 105,00 per vierkante meter per jaar Adres: Bovenste straat 111, 6101 EJ Echt Huurprijs 105,00 per vierkante meter per jaar Omschrijving TE HUUR: COMMERCIËLE RUIMTE VAN HET VOORMALIG ABN-AMRO KANTOOR GELEGEN OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE IN

Nadere informatie

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Vrijblijvende informatie Waterwoningen IJburg te Amsterdam Prachtig Wonen tussen Park en Stad adres GBO (m2) aantal slaapkamers Eva Besnyöstraat 607 169 5 Buitenruimte + bezonning steiger op zuidoost

Nadere informatie

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar

Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Adres: Lamsoor 9, 9738 AL Groningen Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Huurprijs 23.800,00 per jaar Meijer & Drenth Makelaardij Stadshaven 3 9902 DA, APPINGEDAM Tel: 0596 625450 Fax: 0596 628087 E-mail:

Nadere informatie

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f

Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK. Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Verhuurbrochure 10 nieuwe stadsappartementen te SNEEK Sophiastraat 1-a t/m 1-d Willemstraat 10-a t/m 10-f Inhoud - Algemene / technische omschrijving appartementen 2, 3 - Plattegrond appartementen 4, 5,

Nadere informatie

Royaal herenhuis met een mooi uizicht over de wijk! Tuinensingel 12 IJsselstein ,= k.k.

Royaal herenhuis met een mooi uizicht over de wijk! Tuinensingel 12 IJsselstein ,= k.k. Royaal herenhuis met een mooi uizicht over de wijk! Tuinensingel 12 IJsselstein 269.500,= k.k. Kenmerken Tuinensingel 12 Bouw Soort woning Herenhuis Bouwjaar 1997 Soort dak Plat dak Locatie Woonoppervlakte

Nadere informatie

Adres: Noordeinde 128 G, 1121 AL Landsmeer Huurprijs 125,- per m² per jaar

Adres: Noordeinde 128 G, 1121 AL Landsmeer Huurprijs 125,- per m² per jaar Adres: Noordeinde 128 G, 1121 AL Landsmeer Huurprijs 125,- per m² per jaar E-mail: info@.nl Omschrijving OP DE GRENS VAN AMSTERDAM EN WATERLAND KANTOOR- EN BEDRIJFSRUIMTE TE HUUR, NOORDEINDE 128-G TE LANDSMEER

Nadere informatie

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg

Mooi wonen met alle zorg die u wenst. Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Mooi wonen met alle zorg die u wenst Fraaie zorgappartementen in het compleet vernieuwde Woonzorgcentrum en verpleeghuis Gertrudis in s-heerenberg Zo zorgen we voor elkaar in de Achterhoek Comfortabel

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Joke Smitstraat 9 te Amsterdam

TE KOOP. Vraagprijs: ,-- k.k. Joke Smitstraat 9 te Amsterdam TE KOOP Joke Smitstraat 9 te Amsterdam Vraagprijs: 300.000,-- k.k. Makelaardij Amsterdam Zuidoost Wonen aan het water in een ruime goed onderhouden 5-kamerwoning met grote dakopbouw (2 e verdieping), inpandige

Nadere informatie

TE HUUR. IJsselkade 8, 7201 HB Zutphen. Huurprijs v.a. 271,- per maand, inclusief extra diensten en servicekosten, exclusief btw

TE HUUR. IJsselkade 8, 7201 HB Zutphen. Huurprijs v.a. 271,- per maand, inclusief extra diensten en servicekosten, exclusief btw TE HUUR, 7201 HB Huurprijs v.a. 271,- per maand, inclusief extra diensten en servicekosten, exclusief btw Omschrijving In het centrum van, met prachtig uitzicht op de IJssel, staat dit bijzonder fraaie

Nadere informatie

Amsterdam Noord Achtersteven kamer Appartement 2 e verdieping Netto huurprijs 835 Per maand. Voor een stad om van te houden

Amsterdam Noord Achtersteven kamer Appartement 2 e verdieping Netto huurprijs 835 Per maand. Voor een stad om van te houden Amsterdam Noord Achtersteven 15 3 kamer Appartement 2 e verdieping Netto huurprijs 835 Per maand Voor een stad om van te houden 2 In deze brochure Objectinformatie Beeld woning en plattegrond De buurt

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen. Vraagprijs

Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen. Vraagprijs Johan de Wittstraat 214 Vlaardingen Vraagprijs 350.000 Bijzonder ruime split-level woning, op een prachtige plek gelegen aan de rand van 't Nieuwelant park. Deze opvallende parkwoning ligt in de wijk Babberspolder,

Nadere informatie

Herengracht 338 te Amsterdam

Herengracht 338 te Amsterdam OBJECT DE DRIE EIKEN TE BAARN PROJECTINFORMATIE Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Trinity

Nadere informatie

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen

Valkenaerhof. Valkenaerhof 1 t/m 36. Ruime driekamer huurappartementen Valkenaerhof Valkenaerhof 1 t/m 36 Ruime driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Nijmegen Nijmegen is een sfeervolle historische stad vol waardevolle monumenten en voorzien van een prachtige omgeving.

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT

GENERAAL VETTERSTRAAT GENERAAL VETTERSTRAAT Disclaimer De informatie in deze brochure is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. FRED is niet aansprakelijk voor

Nadere informatie

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel

Zeldzaam mooi wonen. Paradijsvogel Zeldzaam mooi wonen de Paradijsvogel U kunt haar nu het paradijs beloven In de Randstad doet zich een bijzondere woonkans voor. In Vlaardingen-Holy ligt de Vogelwijk en daar komen straks 20 fraaie waterwoningen,

Nadere informatie

TOETSENBORDWEG 24 / 26

TOETSENBORDWEG 24 / 26 TOETSENBORDWEG 24 / 26 VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TOETSENBORDWEG 24 / 26 AMSTERDAM NOORD V RIJBLIJVENDE INFORMATIE Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten B.V. Handelsregister Amsterdam Tel. (+31)20 664 85

Nadere informatie

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg

Aartsbisschop Romerostraat Utrecht. Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30. Kantoor Zeist 2e Hogeweg Aartsbisschop Romerostraat 169 - Utrecht Huurprijs 950,- per maand Omschrijving In de geliefde wijk Voordorp bevindt zich dit uitermate goed onderhouden driekamer appartement met zonnige loggia op het

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest, Donauweg 10, Amsterdam

PROJECTINFORMATIE / GebouwWest, Donauweg 10, Amsterdam PROJECTINFORMATIE / GebouwWest / PROJECTINFORMATIE / GebouwWest, Donauweg 10, Amsterdam / HET GEBOUW GebouwWest GebouwWest is een zeer goed bereikbaar kantoorgebouw midden in het zakencentrum van Amsterdam

Nadere informatie

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN

vanaf SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN SCHOOLSTRAAT 8-8A 5241 VB ROSMALEN vanaf 370.000 Twee nieuw gerealiseerde ruime twee-onder-een-kap-woningen met parkeerplaats voor twee auto s en bijzonder mooie uitbouw. Op unieke locatie midden in Rosmalen.

Nadere informatie

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper

Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Romkeslaan 16 - Leeuwarden Vraagprijs 294.000,-- kosten koper Omschrijving Romkeslaan 16 - Leeuwarden Op loopafstand van de historische binnenstad van Leeuwarden, op een leuke plek aan het riviertje "De

Nadere informatie

Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand

Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand Adres: Paulus Potterlaan 10, 2902 GP Capelle Aan Den IJssel Vraagprijs 510.000,00 kosten koper Huurprijs 3.150,00 per maand Omschrijving Paulus Potterlaan 10, 2902GP Capelle aan den IJssel Fraai woon/werkpand

Nadere informatie

LUXE TURN-KEY KANTOORUNITS

LUXE TURN-KEY KANTOORUNITS LUXE TURN-KEY KANTOORUNITS USP S BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW "DE VALLEI" perfecte bereikbaarheid; zakelijk glasvezel voor ca. 55,-- per maand; gelegen op een veilig en bewaakt bedrijventerrein; opvallende architectuur;

Nadere informatie

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex.

TE HUUR. Cantaloupenburg KJ Den Haag k.k p.m. ex. TE HUUR Cantaloupenburg 35 2514 KJ Den Haag 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 875.000 k.k. 3.000 p.m. ex. Postcode 2514 KJ Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, In

Nadere informatie

De Finale - centrumplan 't Harde, 8084 VA 't Harde. Huurprijzen vanaf 825,- per maand

De Finale - centrumplan 't Harde, 8084 VA 't Harde. Huurprijzen vanaf 825,- per maand De Finale - centrumplan 't Harde, 8084 VA 't Harde Huurprijzen vanaf 825,- per maand Omschrijving TE HUUR - WINKELRUIMTE Project De Finale Winkelcentrum 't Harde. Winkelcentrum 't Harde zal eindelijk tot

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

TE HUUR Multifunctionele ruimte. Enschede Zuiderhagen Huurprijs: 925,- per maand (excl. BTW)

TE HUUR Multifunctionele ruimte. Enschede Zuiderhagen Huurprijs: 925,- per maand (excl. BTW) TE HUUR Multifunctionele ruimte Enschede Zuiderhagen 24-26 Huurprijs: 925,- per maand (excl. BTW) Algemene informatie Aan de veelzijdige winkelstraat de Zuiderhagen, in het stadscentrum van Enschede gelegen,

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? de Plaetse ZJ Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP de Plaetse 176 5708 ZJ Helmond 335.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 335.000 k.k. Postcode 5708 ZJ Ligging In centrum,

Nadere informatie

TE KOOP LEENDERWEG 180 A EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP LEENDERWEG 180 A EINDHOVEN. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP LEENDERWEG 180 A EINDHOVEN Karakteristiek en gemoderniseerd 2-kamer appartement, type bovenwoning, op de eerste woonlaag met royaal dakterras en eigen parkeerplaats aan de achterzijde. Centrale

Nadere informatie

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte

Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Moderne bedrijfsruimte met kantoor/kantine/verblijfsruimte Op goede locatie gelegen in het buitengebied van Molenschot met goede en snelle ontsluiting naar de A58 Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg

Nadere informatie

Luxe appartementen. in Tuindorp Zuid

Luxe appartementen. in Tuindorp Zuid Luxe appartementen in Tuindorp Zuid Inhoudsopgave Zernikeborgh 4 Het complex 4 Bedrijfsruimte 4 De appartementen 5 Keuzevrijheid 5 Servicekosten 5 Huurderonderhoud 5 Hengelo Zuid in ontwikkeling 5 Plattegronden

Nadere informatie

Romeo I Stadsring 47 te Amersfoort

Romeo I Stadsring 47 te Amersfoort OBJECT DE DRIE EIKEN TE BAARN PROJECTINFORMATIE Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan door Trinity

Nadere informatie

JOOP GEESINKWEG 125 MEER INFORMATIE:

JOOP GEESINKWEG 125 MEER INFORMATIE: JOOP GEESINKWEG 125 MEER INFORMATIE: WWW.JOOPGEESINKWEG125.NL Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid kan

Nadere informatie

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS)

BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) BELEEF DE HISTORIE PROEF DE VRIJHEID INSCHRIJVING FASE 1 (VOORMALIGE CELLENVLEUGELS) MIDDEN IN HET HIPPE OUDE NOORDEN De Noordsingel, het monumentale gevangeniscomplex in het Oude Noorden van Rotterdam

Nadere informatie

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex.

Clematislaan JB Wassenaar. Herenhuis 225m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Clematislaan 53 2241JB Wassenaar Herenhuis 225m² Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Vraagprijs 4.800 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort woonhuis Herenhuis Bouwjaar

Nadere informatie

GRIENDWEG BS AMERSFOORT

GRIENDWEG BS AMERSFOORT GRIENDWEG 26 3826BS AMERSFOORT Luxe grachtenwoning met terras op het water Fraaie grachtenwoning in de wijk Vathorst. Deze woning met haar specifieke architectuur is zeker opvallend te noemen. Solide gebouwd

Nadere informatie

GRONINGEN Het Hout 122

GRONINGEN Het Hout 122 GRONINGEN Het Hout 122 Vraagprijs: 167.500 Omschrijving GRONINGEN - Het Hout 122 DE ENIGE MAISONNETTE IN DE KOP VAN OOST - MODERN APPARTEMENT MET STADSALLURE -- TWEE VERDIEPINGEN WOONGENOT -- LOOPAFSTAND

Nadere informatie

20 luxe koopappartementen aan de Melkweg in Bilthoven.

20 luxe koopappartementen aan de Melkweg in Bilthoven. 20 luxe koopappartementen aan de Melkweg in Bilthoven. Gebouw B Kleinschalig & luxueus Woningbreed balkon Inclusief complete badkamer & keuken Inclusief parkeerplaats en berging Flexibel indeelbaar...

Nadere informatie

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: 1.075.000,-- k.k. In het landelijke plaatsje Driemond nabij Amsterdam bieden wij aan een zeer royaal en goed onderhouden vrijstaand landhuis

Nadere informatie

Huur kantoorruimte op Schorpioenstraat 298 te Rotterdam 370 per maand

Huur kantoorruimte op Schorpioenstraat 298 te Rotterdam 370 per maand Huur kantoorruimte op Schorpioenstraat 298 te Rotterdam 370 per maand Aanbiedende partij: Van der Panne Woning- en Bedrijfsmakelaardij B.V. Email: info@vdpanne.nl Telefoon: 0180-332222 Website: http://www.vdpanne.nl

Nadere informatie

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // LESTER YOUNGPAD 7 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES LESTER YOUNGPAD 7 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 350.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 126M2 INHOUD CIRCA 443M3 BOUWJAAR

Nadere informatie

Vredehofstraat 11 3761 HA Soest

Vredehofstraat 11 3761 HA Soest Vredehofstraat 11 3761 HA Soest Beschrijving van de bedrijfsruimte: Bent u op zoek naar bedrijfs/kantoorruimte in een inspirerende ambiance..? Dan is deze statige villa uit het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

Adres: Prins Hendrikstraat 20, 2671 JH Naaldwijk Vraagprijs ,00 kosten koper

Adres: Prins Hendrikstraat 20, 2671 JH Naaldwijk Vraagprijs ,00 kosten koper Adres: Prins Hendrikstraat 20, 2671 JH Naaldwijk Vraagprijs 1.245.000,00 kosten koper Helm & Heus uw Makelaar Omschrijving BELEGGINGSOBJECT Bestaande uit 750 m² commerciële-/winkel ruimte 2 bovenwoningen

Nadere informatie

ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT 500 UTRECHT

ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT 500 UTRECHT ARTHUR VAN SCHENDELSTRAAT 500 UTRECHT www.arthurvanschendelstraat500.nl Omschrijving Algemeen Het kantoorgebouw aan de Arthur van Schendelstraat 500 te Utrecht is een van de meest bekende kantoorgebouwen

Nadere informatie

Te Huur. Westerdoksdijk 411/421 te Amsterdam. Kantoorruimte tegenover het Paleis van Justitie

Te Huur. Westerdoksdijk 411/421 te Amsterdam. Kantoorruimte tegenover het Paleis van Justitie Te Huur Westerdoksdijk 411/421 te Amsterdam Kantoorruimte tegenover het Paleis van Justitie Object: De commerciële ruimte welke beschikt over 14 eigen parkeerplaatsen en 5 motorparkeerplaatsen, onderdeel

Nadere informatie

Hoflaan AD Vlaardingen k.k.

Hoflaan AD Vlaardingen k.k. TE KOOP Hoflaan 40 3134 AD Vlaardingen 389.000 k.k. KENMERKEN Prijs 389.000 k.k. Postcode 3134 AD Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Zonneterras, 410 707cm Garage Garage,

Nadere informatie

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN

HEERENWEG 46 BARSINGERHORN HEERENWEG 46 BARSINGERHORN 475.000 k.k. www.heerenweg46.nl Heerenweg 46, Barsingerhorn Landelijk, exclusief, karakteristiek en sfeervol wonen! Dit monumentale vrijstaande jaren 30 woonhuis ligt op een

Nadere informatie

Piet Heinstraat 5 Schiedam

Piet Heinstraat 5 Schiedam TE HUUR Piet Heinstraat 5 Schiedam Vraagprijs 3.950,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl

Nadere informatie

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen

Jacquard. Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal. Luxe twee- en driekamer huurappartementen Jacquard Synagogestraat en Verlaat, Veenendaal Luxe twee- en driekamer huurappartementen Plaatsinformatie Veenendaal Eén van de groenste en aantrekkelijkste plaatsen van ons land is Veenendaal. Het veelzijdige

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. "Kantoor De Scheepmaecker" Scheepmakershaven 56-66 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoor De Scheepmaecker Scheepmakershaven 56-66 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR "Kantoor De Scheepmaecker" Scheepmakershaven 56-66 te Rotterdam Object Mooie kantoorruimte in het centrum van Rotterdam aan de Scheepmakershaven 56-66. Gebouw De

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

Marktplein Epe. Stationsstraat CP, EPE Tel: Fax:

Marktplein Epe. Stationsstraat CP, EPE Tel: Fax: Marktplein Epe TE HUUR: WINKELRUIMTE HARTJE CENTRUM EPE NOG SLECHTS TWEE UNITS BESCHIKBAAR ± 64 m² en ± 119 m² De Marktwand In het karakteristieke Epe, op de mooie en toeristische Veluwe, ontstaat een

Nadere informatie

Paul Schuitemahof 23

Paul Schuitemahof 23 Paul Schuitemahof 23 De besloten straat, met uitzicht en toegang tot de gracht, heeft een intiem en bijna dorps karakter. Voor de kinderen is er volop (speel) ruimte in de straat met de gracht voor deur

Nadere informatie

Valschermkade 37 Amsterdam

Valschermkade 37 Amsterdam Valschermkade 37 Amsterdam 000 PROJECTINFORMATIE Object De Valschermkade 37 betreft een hoogwaardig, modern en duurzaam ontwerp gelegen in het Schinkelgebied. Het nog te realiseren gebouw van in totaal

Nadere informatie

Mediahaven. Amsterdam

Mediahaven. Amsterdam Spring Real Estate Laan der Hesperiden 112 1076 DX Amsterdam Telefoon +31(0)20 658 95 98 www.springrealestate.nl info@springrealestate.nl Mediahaven Amsterdam Gelegen in de voormalige Houthavens, een historisch

Nadere informatie

FIGEEhal2 aan de Hendrik Figeeweg te Haarlem Bedrijfslofts A1-A2-A3-A4

FIGEEhal2 aan de Hendrik Figeeweg te Haarlem Bedrijfslofts A1-A2-A3-A4 FIGEEhal2 aan de Hendrik Figeeweg te Haarlem Bedrijfslofts A1-A2-A3-A4 HUURINFORMATIE KANTOORRUIMTE Adres Object Locatie FIGEEhal2 aan de Hendrik Figeeweg te Haarlem. Het betreft bedrijfslofts A1-A2-A3-A4.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Burgemeester van Roijensingel 4 8011 CS Zwolle Oppervlakte Totaal ca. 470 m² Begane grond ca. 225 m²

Nadere informatie

VERHUURD. 74 m² - Spadinalaan 143, Amsterdam, NoordHolland Nederland

VERHUURD. 74 m² - Spadinalaan 143, Amsterdam, NoordHolland Nederland VERHUURD 74 m² - Spadinalaan 143, Amsterdam, NoordHolland Nederland Property Description Details woning Omschrijving: Licht en modern 2 slaapkamer appartement met balkon en separate berging. De Spadinalaan

Nadere informatie

Kea Boumanstraat 150 AMSTERDAM. Te koop

Kea Boumanstraat 150 AMSTERDAM. Te koop Kea Boumanstraat 150 AMSTERDAM Te koop Kea Boumanstraat 150 Modern en energiezuinig dubbel benedenhuis (130m²) met prachtig uitzicht over het water, een fijne tuin, parkeerplaats op eigen terrein, drie

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bedrijfsruimte Witte de Withplein 2, 3, 47, 46, 44 en 43 te Amsterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Bedrijfsruimte Witte de Withplein 2, 3, 47, 46, 44 en 43 te Amsterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bedrijfsruimte Witte de Withplein 2, 3, 47, 46, 44 en 43 te Amsterdam Makelaar: Ymere Vrije Sector Vastgoed Contactpersoon: Agetta van Acker Telefoon: 088 000 89

Nadere informatie

Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer

Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Omschrijving Van Twickelostraat 13, 7411 SC Deventer Omschrijving: Monumentale en zeer representatieve KANTOORVILLA, gelegen aan de IJssel in het centrum van Deventer.

Nadere informatie

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65

TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 Droomhuistilburg.nl TE KOOP TILBURG, EUROPALAAN 65 LICHT EN COMFORTABEL APPARTEMENT IN TILBURG-WEST. INSTAPKLAAR MET SCHITTEREND UITZICHT OP BREDE GROENSTROOK. EEN ABSOLUTE BUITENKANS! DEZE LICHTE EN ZONNIGE

Nadere informatie

TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M. Moderne kantoor- en ver gaderruimte

TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M. Moderne kantoor- en ver gaderruimte TE HUUR: Westdam 3 B 3441 GA Woerden 475 EXCL BTW P/M Moderne kantoor- en ver gaderruimte 2 onlinemakelaarsdiensten.nl 24/7 toegang tot het gebouw 3 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Welkom! Sinds kort

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER START UP KANTOREN - SCHUMANPARK 9 APELDOORN

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER START UP KANTOREN - SCHUMANPARK 9 APELDOORN VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER START UP KANTOREN - SCHUMANPARK 9 APELDOORN Algemene gegevens Adresgegevens Schumanpark 9 7336 AM Apeldoorn Oppervlakte Totaal beschikbaar ca. 1.433 m² v.v.o. Begane grond,

Nadere informatie

Dorps wonen in de stad

Dorps wonen in de stad Dorps wonen in de stad 16 luxe appartementen Luxe wonen aan het groen In het compleet vernieuwde Boswinkel Oost in Enschede komt een kleinschalig appartementencomplex met 16 luxe appartementen. De appartementen

Nadere informatie

verhuurt VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bedrijfsruimte Witte de Withplein 2, 3, 47, 46, 45, 44 en 43 te Amsterdam

verhuurt VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bedrijfsruimte Witte de Withplein 2, 3, 47, 46, 45, 44 en 43 te Amsterdam verhuurt VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Bedrijfsruimte Witte de Withplein 2, 3, 47, 46, 45, 44 en 43 te Amsterdam Makelaar: Ymere Commercieel Vastgoed Contactpersoon: Agetta van Acker Telefoon:

Nadere informatie

LEEGHWATERLAAN 165, 'S-HERTOGENBOSCH

LEEGHWATERLAAN 165, 'S-HERTOGENBOSCH LEEGHWATERLAAN 165, 'S-HERTOGENBOSCH Kenmerken & specificaties Inhoud woning: Woonoppervlakte: Bouwjaar: 235 m³ 72 m² 1968 Vraagprijs 239.000,- k.k. op loopafstand van het NS-station servicekosten 121,98

Nadere informatie

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Schiekade 532, 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. , 3032 AZ Rotterdam Vraagprijs 477.500,- k.k. Omschrijving WOON-PRAKTIJKPAND! Op loopafstand van Rotterdam-Centrum bieden wij aan een LUXE 4-KAMER APPARTEMENT (153 m2) MÉT APARTE BEDRIJFSRUIMTE (112 m2).

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE + PARKEERPLAATSEN. WESTERSINGEL 92 te ROTTERDAM (CENTRUM)

TE HUUR KANTOORRUIMTE + PARKEERPLAATSEN. WESTERSINGEL 92 te ROTTERDAM (CENTRUM) TE HUUR KANTOORRUIMTE + PARKEERPLAATSEN WESTERSINGEL 92 te ROTTERDAM (CENTRUM) 1/10 KANTOORRUIMTE VANAF CIRCA 31 M2 TOT 80 M2 + PARKEERPLAATS(EN) Betreft: Zeer representatieve kantoorruimte gelegen op

Nadere informatie

TE KOOP. Hoogstraat 180, 3111 HP Schiedam. Vraagprijs 249.000,00kosten koper

TE KOOP. Hoogstraat 180, 3111 HP Schiedam. Vraagprijs 249.000,00kosten koper TE KOOP Hoogstraat 180, 3111 HP Schiedam Vraagprijs 249.000,00kosten koper Stripes Makelaardij & Consultancy Omschrijving Op een prachtige plek, in het hart van de historische binnenstad van Schiedam gelegen

Nadere informatie

PROVINCIALEWEG 73 B TE VELDHOVEN. HUURPRIJS 450 per maand, excl. btw

PROVINCIALEWEG 73 B TE VELDHOVEN. HUURPRIJS 450 per maand, excl. btw PROVINCIALEWEG 73 B TE VELDHOVEN HUURPRIJS 450 per maand, excl. btw Kenmerken Hoofdbestemming: Vloeroppervlakte (vvo): Servicekosten: Aanvaarding: Parkeren: bedrijfsruimte ca. 58 m2 35,- per maand in overleg

Nadere informatie

Adres: Business Centre Kortland, 2922 EN Krimpen Aan Den IJssel

Adres: Business Centre Kortland, 2922 EN Krimpen Aan Den IJssel Adres: Business Centre Kortland, 2922 EN Krimpen Aan Den IJssel Omschrijving Omschrijving In fraaie en representatieve Business Centre Kortland bieden wij aan: Diverse turn-key businessunits vanaf ca.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kopersteeg ZG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kopersteeg 13 5708 ZG Helmond 295.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 295.000 k.k. Postcode 5708 ZG Ligging Aan drukke

Nadere informatie

optionele kantoorruimte

optionele kantoorruimte optionele kantoorruimte doorsnede begane grond Foto s Foto s Kenmerken Aanmelding In verhuur genomen Bestemming Bedrijfsruimte Nevenbestemming Kantoorruimte Bouwjaar 2002 Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte

Nadere informatie

Kenmerken & specificaties

Kenmerken & specificaties TIEL Waterstraat 99 Kenmerken & specificaties Locatie Waterstraat 99, 4001 AN Tiel Ligging Winkelgebied stadscentrum Bestemming Centrum 1 Bouwjaar 1950 Totale oppervlakte 200 m² Aantal verdiepingen 3 Parkeren

Nadere informatie

Te Koop. RIJNSBURG, Anjelierenstraat 21. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

Te Koop. RIJNSBURG, Anjelierenstraat 21. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. Te Koop RIJNSBURG, Anjelierenstraat 21 Vraagprijs 287.000,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1980 Woonoppervlakte: 101 m² Inhoud:

Nadere informatie

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH

PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN EN 1 STADSWONING PALEISKWARTIER, S-HERTOGENBOSCH STADSWONEN MET UITZICHT OP DE GEMENT 58 LUXE TERRASAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

Te huur. Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding

Te huur. Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding Te huur Bedrijfsverzamelgebouw op unieke locatie met zeer goede prijs-kwaliteit verhouding Diverse nieuwe bedrijfs- en kantoorruimten beschikbaar aan Westzanerdijk 309 te Zaandam S C H I P P E R P A K

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C

TE KOOP. Breda Schorsmolenstraat 3 C TE KOOP Breda Schorsmolenstraat 3 C Op toplocatie, in de binnenstad van Breda gelegen, leuk tweekamerappartement met inpandig balkon en eigen berging op de begane grond. Het appartement ligt op de eerste

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 28 2987 EN Ridderkerk 519.500 k.k. Waterland 28 - Ridderkerk Vraagprijs: 519.500 k.k. Riante 2-onder-1 kapwoning in jaren 30 stijl met oprit, aanpandige garage en aantrekkelijke ligging aan het

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie