Chiromeisjes baal Chirokamp safari

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Chiromeisjes baal Chirokamp safari"

Transcriptie

1 Chiromeisjes baal Chirokamp 2017 safari

2 Inleiding Liefste Chiromeisjes en ouders De vakantie staat bijna voor de deur en dat wil zeggen dat het weer tijd is voor ons superleuke Chirokamp. De bestemming van onze tiendaagse is dit jaar Sint-Niklaas. Dit jaar zullen enkel de Pinkels, Speelclub, Kwiks en Tippers naar Sint-Niklaas trekken. Onze oudste groepen gaan namelijk op buitenlands kamp naar Tsjechië. Ons binnenlands kamp staat helemaal in het thema van een avontuurlijke safari! Heb je ook al zin in zo n spannend en superleuk Chirokamp? Schrijf je dan snel in! Dit kampboekje staat vol met praktische informatie over ons kamp in Sint-Niklaas. Daarnaast hebben de leidsters ook nog een persoonlijke boodschap voor jullie. Blader daarvoor naar de pagina van jouw groep! Moest je namelijk toch nog niet helemaal overtuigd zijn om mee te gaan op ons fantastische kamp, dan zijn er nog altijd je leidsters om je helemaal over de streep te trekken! WANNEER VERTREKKEN WE? De Speelclub, Kwiks en Tippers vertrekken op dinsdag 11 juli om uur met de bus aan het kapelletje in Baal. (KBC-parking). De Pinkels vertrekken op vrijdag 14 juli om uur aan het kapelletje in Baal. Iedereen wordt op tijd en in uniform verwacht! Niet vergeten: medische fiche, identiteitskaart of kids-id, SIS-kaart (indien nog geldig) of isi+-kaart en drie kleefbriefjes van het ziekenfonds. Je verzamelt alles in een gesloten envelop en bezorgt die bij vertrek aan de leidsters van je dochter. Zij zullen je envelop bijhouden op kamp en alles terugbezorgen op de bezoekdag. Ook medicatie bezorg je op die manier aan de leidsters. WAT MET ONZE BAGAGE? De Speelclub, Kwiks en Tippers brengen hun valiezen en slaapgerief op maandag 10 juli tussen 19 uur en 20 uur naar ons Chiroheem. De Pinkels brengen dan hun slaapgerief (veldbed, luchtmatras, kussen, slaapzak ) De valiezen van de Pinkels gaan op vrijdag 14 juli mee met de bus. Er zijn geen bedden ter beschikking op de kampplaats dus iedereen neemt een veldbed of luchtmatras mee! Vergeet niet je valies te labelen met je naam en je groep. Dat doe je door de kleur van je groep aan je valies te bevestigen (vb. met een stukje wol) (Pinkels: paars Speelclub: geel Kwiks: groen Tippers: rood)

3 Inleiding Wij vragen om het aantal te beperken tot één valies en eventueel één zak met slaapgerief en om niets (buiten een kaartje waarop naam + groep vermeld staat) aan de valiezen vast te maken. WIJ ZIJN STEEDS TE BEREIKEN Dat onze Chiromeisjes erg populair zijn, kunnen de postbodes van onze vorige kampen bevestigen. Ook dit jaar verwachten we weer hopen post. Ons adres: Mijn Avonturier Naam + Voornaam + groep Jeugdverblijf De Bosduiker Iepenstraat 78C 9100 SINT-NIKLAAS HET PRIJSKAARTJE Deze tiendaagse krijg je aangeboden voor het bedrag van: Speelclub Tippers: 1 dochter: dochters: (2 x 130) - 10 = dochters: (3 x 130) - (2 x 10) = 370 Pinkels: 1 dochter: 110 (ook hier geldt de korting van 10) Ook wanneer uw dochter op buitenlands kamp gaat, krijgt u voor uw dochter(s) die op binnenlands kamp gaat korting. BETALEN VOOR 1 JUNI 2017 op volgend rekeningnummer: BE met vermelding van voornaam + naam + groep. Wanneer meerdere dochters meegaan, stort je het totale bedrag en vermeld je de verschillende namen en groepen.

4 Inleiding HET EINDE NADERT: DE BEZOEKDAG Op donderdag 20 juli van 12 uur tot 14 uur mogen ouders, grootouders, nonkels, tantes, vrienden een bezoekje brengen aan onze kampplaats. We vragen jullie dit uur te respecteren en zeker niet vroeger te komen. Op de bezoekdag nemen de ouders hun dochters en valiezen dan ook zelf terug mee naar huis. Er wordt op de bezoekdag gezorgd voor een hapje (croque-monsieurs uit het vuistje en hotdogs) en drankje aan een democratische prijs. De verschillende kampliedjes worden luidkeels gezongen, de kampvuuracts worden getoond en je kan tussen de massa s verloren voorwerpen komen zoeken naar bekende kleren. Moest je na het uitladen van de valies merken dat je nog spullen mist, kan je altijd onze Facebookpagina in de gaten houden of contact opnemen met VB Hilde (0472/ ). Na deze inleiding kan je de rest van het kampboekje rustig doornemen. Twijfel niet om bij onduidelijkheden de leiding aan te spreken, zij helpen met plezier. Veel liefs Hayley, Gitte, Lies, Kimberly, Janne, Tine, Ellen, Janne, Anne-Sophie, Emma, Isabel, Lientje, Eline, Annelien en Miek CHIROMEISJES BAAL chiromeisjesbaal1@hotmail.com Facebook: Chiromeisjes Baal

5 Voorstelling kampthema Juliette en Francois worden al een dagje ouder en vinden het leven in de stad niet zo fijn meer. Het is er altijd zo luid! Ze besluiten om de stilte en de rust op te zoeken en vertrekken op vakantie naar Benidorm. Hun reis naar daar loopt jammer genoeg niet volledig zoals gepland en ze komen in de jungle terecht! Welke gevaarlijke dieren zullen ze hier moeten trotseren? Zullen ze wel genoeg te eten vinden? Dat en nog veel meer kom je te weten vanaf 11 juli in de jungle van Sint-Niklaas! Wil jij graag samen met Juliette en Francois leren overleven in de jungle? Ben jij ook zo benieuwd naar de avonturen die hen te wachten zullen staan? Schrijf je dan snel in voor de leukste, tofste, coolste en meest beestige 10 dagen van je zomer!

6 WIE IS JULIETTE? Voorstelling personages Juliette is de oudste van het gezelschap. Ze is de liefste vrouw die je ooit zal ontmoeten. Ze heeft steeds het beste met iedereen voor en zal nooit een vlieg kwaad doen! Ze heeft echter één probleem: zonder haar bril ziet ze geen steek! Quote: snoesje, Ik zeg toch altijd WIE IS FRANCOIS? Francois (Coiske voor de vrienden) is al jaren getrouwd met Juliette. Ze zijn onafscheidelijk en maken bijna nooit ruzie, ondanks dat Francois een enorme brompot is. Hij haat het leven in de stad en besluit om samen met zijn Juliette naar Benidorm te trekken, maar zal de vakantie wel verlopen zoals gepland? Quote: Ik haat WIE IS TIJGERTJE? Tijgertje is de kat van Juliette en Francois. Het lieve beestje is erg gehecht aan haar baasjes en kan hen echt niet missen! Gelukkig zorgt Tiny goed voor haar wanneer Juliette en Francois op vakantie zijn. Quote: Miaaaaaaauuuuuuuuuw! WIE IS RICO? Rico is de piloot van dienst. Met zijn jaren ervaring brengt hij elke passagier veilig naar zijn bestemming. Maar zal dat ook het geval zijn in extreme weersomstandigheden? Rico heeft een relatie met stewardess Kelly. Hij ziet haar doodgraag en is daardoor vaak heel jaloers. Quote: Piloot, piloot ik ben pi-pi-piloot!

7 Voorstelling personages WIE IS KELLY? Deze knappe stewardess verzorgt de passagiers op elke vlucht. Ze doet haar job met hart en ziel en vindt het ook ontzettend fijn dat ze zo steeds dicht bij haar Rico is. Al durft ze wel eens te vallen voor de charmes van een andere man. Quote: Kom aan boord, kom aan boord! WIE IS WALTER? Deze stoere avonturier gaat geen enkel gevaar uit de weg. Na een jarenlange carrière als uitvinder, wou hij voor een nieuwe uitdaging gaan en besloot hij om in de jungle te gaan wonen. Hij is er heel erg gelukkig maar mist af en toe wel wat gezelschap. Quote: Met de jeep door het oerwoud, in het oerwoud ben je nooit alleen! WIE IS WENDY? Wendy is de dochter van Juliette en Francois en de moeder van Tiny. Ze is schrijfster van beroep en de beste in haar vak. Niemand kan zo gepassioneerd en vol overgave verhalen vertellen zij. Iedereen kan uren naar haar blijven luisteren. Quote: Er was eens WIE IS TINY? Tiny is de dochter van Wendy en de kleindochter van Juliette en Francois. Ze is een vrolijke meid en is een echte levensgenieter. Ze is nieuwsgierig en wil graag heel de wereld ontdekken. Quote: Carpe diem!

8 OPGEPAST!!! DIT ZIJN DE WILDE DIEREN UIT DE JUNGLE: Voorstelling personages WIE IS MONKEY? Monkey is een ondeugend aapje dat houdt van alles wat blinkt. Hij is de beste in het slingeren aan lianen en is bovendien het snelste dier van de jungle. Niemand zal hem ooit kunnen bijhouden. Quote: Do the funky monkey! WIE IS LEO? Deze gevaarlijke leeuw is de leider van het dierenrijk in de jungle. Hij kan niet zo goed brullen maar zal zich toch door niets of niemand laten doen. Je komt hem dus beter niet tegen in de jungle want dat zou wel eens fout kunnen aflopen... Quote: I m working on my Roooooaaaaaaaar! MAAR OOK DEZE GEVAARLIJKE DIEREN KAN JE TEGENKOMEN:

9 Wat hebben we nodig op onze tiendaagse? Kleding: o Uniform (aandoen bij vertrek) o Ondergoed o Kousen o T-shirts o Korte broeken o Lange broeken o Truien o Regenjas o Zwemkledij (badpak of bikini, badmuts, handdoek) o Pyjama Schoenen: o Sportschoenen o Goede wandel- en speelschoenen Slaapgerief: o Slaapzak o Kussen o Hoeslaken o Veldbed of luchtmatras (geen dubbele, tenzij je ze deelt) o Pomp voor luchtmatras Wasgerief: o Handdoeken en washandjes o Zeep, shampoo, kam of borstel o Tandenborstel, tandpasta en bekertje o Zonnemelk en aftersun Eetgerief: o Bestek: vork, lepel, mes en klein lepeltje met naam op o Soepbord, platbord en beker met naam op (in plastic!) Van alles en nog wat: o Petje of zonnehoed o Zakdoeken o Zak voor vuil linnen o Zaklamp o Rugzak o Wasknijpers o Kapstokken o Anti-muggenstick o Adressenlijst om kaartjes te versturen (of etiket met adres) o Schrijfgerief o Een beetje zakgeld (om kaartjes en postzegels te kopen) o 2 keukenhanddoeken o Pinkels, Speelclub, Kwiks: GEEN GSM o Tippers: gsm-gebruik wordt afgesproken met leiding o GEEN SNOEP EN WAARDEVOLLE SPULLEN VERGEET NIET JE NAAM AAN TE BRENGEN OP JE (CHIRO)KLEDING, OP JE HANDDOEKEN EN OP JE EETGERIEF! LET EROP DAT JE ENKEL KLEREN MEEBRENGT DIE VUIL MOGEN WORDEN!

10 Kleurplaat

11 Dagindeling 8.00 uur: Opstaan 8.30 uur: Opening 9.00 uur: Ontbijt 10.00: Activiteit 12.00: Zangstonde 12.30: Middagmaal 13.30: Platte rust 14.00: Activiteit 16.00: Vieruurtje 18.00: Avondeten 18.30: Activiteit Slapen

12 Slaapregeling 20:30 Pinkels 21:00 Speelclub 21:30 Kwiks 22:00 Tippers???? Leiding

13 Woordje van de kokjes Chirokokkies op safari? Ja, ja, echt waar. Julie kokkies houden van een goede voorbereiding en hechten veel belang aan een themagericht kampmenu ( of zijn jullie de paaseitjes, de valentijnhartjes en de pompoensoep al vergeten?) Dus op 1 april vertrok de hele Baalse delegatie naar Mozambique om zo een idee te krijgen van wat een safari beoefenaar eet of nodig heeft om zijn expeditie te doen slagen. Omwille van haar jarenlange ervaring en haar vlotte rijstijl werd Cindy aangeduid als safarichauffeur. Sophie was met haar uitstekend oriëntatiegevoel de perfecte co chauffeur. Sesam, een plaatselijke gids gaf ons de nodige uitleg over de vegetatie en bevolking. Jullie chirokokkies stonden stomverbaasd te kijken naar wat Marc weer allemaal uit zijn rugzak toverde. Hij had werkelijk alles bij wat nodig was om deze expeditie tot een goed eind te brengen. Al op de eerste dag lukte het ons om een hele groep gazellen op te sporen. In onze safariboek stond dat gazellevlees een waardige vervanger kan zijn voor fuifhamburgers, veel proteïnen en veel minder vet. Ideaal dus voor onze erwtjes in witte saus. Ook struisvogel zou heerlijk smaken in wraps met verse groentjes. En spaghetti met everzwijngehakt, wie wil dat nu niet eens proeven? Karen, Heidi en Sarah hebben alles ( vangen, slachten, vervoeren ) in het dorp geregeld. Wat dat slachten betreft, verliep alles in functie van de dierenrechten. De verdovende drankjes die Pieter telkens uit zijn mouw schut, maken dit mogelijk. Meer details hierover kunnen we niet geven, je weet maar nooit of de bananenpolitie mee leest. Bovendien kunnen we het mollengedrag van Katrien niet blijven negeren, hierdoor zullen we uiterst voorzichtig moeten zijn. Ja meisjes, deze expeditie was een groot succes en jullie kunnen nu de dagen beginnen af te tellen tot het kamp. Jullie smaakpapillen gaan verwend worden. Moesten jullie toch één of andere allergie hebben voor safarivlees of andere meer gewone producten, dan horen we dat graag. Jullie kunnen ons mailen op kookploegchiromeisjesbaal@outlook.com

14 Gegevens leiding PINKELS Gitte Vertommen Geetsvondelstraat Tremelo 0470/ Hayley Van den Bergh Rechtestraat Tremelo 0472/ SPEELCLUB Kimberly Bauwens Pandhoevestraat Baal 0494/ Janne Hubrechts Kleine Remerstraat Baal 0470/ jannehubrechts1@hotmail.be Lies Saelens Remerstraat Baal 0476/ lies.saelens@gmail.com KWIKS Anne-Sophie Luca Pastoriestraat Baal 0471/ anne-sophie.luca@hotmail.be Tine Ottenbourgs Kleine Remerstraat Baal 0491/ tine.ottenbourgs@hotmail.com TIPPERS Isabel Heremans Domstraat Baal 0479/ isabel_heremans@hotmail.com Janne Discart Parkheidestraat Baal 0497/ discart.janne@hotmail.com Ellen Van Kelst Schrieksebaan Tremelo 0471/ ellen.vankelst@live.be Emma Liekens Boswachterlaan Tremelo 0471/ liekense99@gmail.com TIPTIENS Eline Goris Nobelstraat 133, 3128 Baal Baalsebaan 183, 3128 Baal 0496/ elinegoris1@hotmail.com Lientje Vos Processieweg 3a 3130 Betekom 0499/ lientje.vos@hotmail.com ASPIRANTEN Annelien Vanderstraeten Schaluinstraat 65b 3128 Baal 0470/ annelienvanders@hotmail.com Miek Vanleemputten Zuidlaan Baal 0478/ miek.van.leemputten@hotmail.com VOLWASSEN BEGELEIDER Hilde Mattheus Domstraat Baal 0472/ hilde_mattheus@hotmail.com

15 Routebeschrijving We vertrekken vanaf de E19 naar Lepenstraat 78C in Sint-Niklaas, dat duurt ongeveer 1 uur en 10 minuten. 1 Neem de E19 in Mechelen richting Antwerpen. 2 Na ± 17 km: volg de 3 rechterrijstroken bij het knooppunt Antwerpen-Zuid om de borden Brugge/Gent/Haven te volgen. 3 Voeg in op de E34. 4 Houd links aan, rij door op de E17 en volg de borden Gent/Sint-Niklaas. 5 Neem afslag 15a-Haasdonk en voeg in op de Bergstraat/de N485 richting Haasdonk. 6 Voeg in op de Bergstraat/de N Sla linksaf naar de W. van Doornyckstraat/de N Weg vervolgen naar de Bankstraat. 9 Weg vervolgen naar de Tassijnslaan. 10 Flauwe bocht naar rechts naar de Vossekotstraat. 11 Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Ster. 12 Weg vervolgen naar Zonneken. 13 Sla rechtsaf naar de Grote Heimelinkstraat. 14 Sla linksaf naar de Vlasstraat. 15 Sla rechtsaf om op de Vlasstraat te blijven. 16 Sla linksaf naar de Klapperbeekstraat/de N Sla rechtsaf naar de Iepenstraat.

16 Kleurplaat

17 Grappen en grollen Een Nederlander vraagt aan een Belg die net terug is van safari: "Wat voor beesten heb je allemaal gezien?" -Belg: "Apen, tijgers en leeuwen, dangeroes..." -Nederlander: "Dangerous, bedoel je geen kangoeroes?" -Belg: "Nee, dangerous. Er stonden overal bordjes: Dangerous, Dangerous. Twee zandkorrels wandelen door de woestijn. Help we zijn omsingeld!, zegt de ene tegen de andere. Een Belg gaat met een Hollander op safari. Plotseling staan ze oog in oog met een leeuw. De Hollander gooit een steen en roept: "Ren voor je leven!" Waarop de Belg zegt: "Waarom zou ik gaan rennen? Jij was toch degene die met die steen gooide?" BEESTIG KRUISWOORDRAADSEL

18 Alles op een rijtje VALIEZEN Vergeet niet je naam en de kleur van je groep aan je valies te hangen (bv. met wol) Pinkels = paars Kwiks = groen Speelclub = geel Tippers = rood Speelclub tot en met Tippers: jullie valiezen worden op maandag 10 juli tussen 19 uur en 20 uur naar het chiroheem gebracht. Pinkels: jullie slaapgerief wordt op maandag 10 juli tussen 19 uur en 20 uur naar het Chiroheem gebracht. Jullie valiezen gaan mee met de bus op vrijdag 14 juli. VERTREK In uniform! Speelclub, Kwiks en Tippers: dinsdag 11 juli om 14 uur aan het kapelletje in Baal Niet vergeten: - medische fiche - SIS-kaart of isi + -kaart - identiteitskaart of kids-id Alles wordt verzameld in een gesloten envelop en samen met eventuele medicatie bezorgd aan de leidsters! Pinkels: Vrijdag 14 juli om uur aan het kapelletje in Baal dorp (KBC) Niet vergeten: medische fiche, SIS-kaart of isi + -kaart en je valies Wees op tijd! BEZOEKDAG: donderdag 20 juli van 12 uur tot 14 uur Dochters en valiezen zelf mee naar huis nemen. We vragen jullie om deze uren te respecteren en zeker niet vroeger te komen. NOG EEN PAAR BELANGRIJKE PUNTJES: Als uw dochter medicatie dient te nemen tijdens het kamp, kan u best de betrokken leidsters verwittigen en geeft u hen de medicijnen en de nodige informatie. Alle medicatie wordt door de leiding bewaard! Er zijn postkaarten en postzegels verkrijgbaar op kamp. Voor de jongste groepen raden we aan om thuis etiketten met daarop de adressen voor te schrijven. Gsm s zijn niet toegelaten! Ze zullen afgenomen worden en op het einde van het kamp pas worden teruggegeven. (Ze thuis laten is dus de beste oplossing!)

19 Alles op een rijtje Voor noodgevallen, bel: 0476/ Onverwacht bezoek vinden we niet zo fijn. Het stuurt de programma s in de war en het is ook niet leuk voor de andere kinderen. Op onze bezoekdag (20 juli vanaf 12 uur) is iedereen natuurlijk wel welkom! Verloren voorwerpen: tijdens de bezoekdag zal er een plaats voorzien worden waar alle verloren voorwerpen worden uitgestald. Neem daar zeker een kijkje voor je naar huis vertrekt! Indien je na het uitpakken van je valies merkt dat je dochter iets vergeten is of spulletjes van andere kinderen bijheeft, mag je altijd VB Hilde contacteren (0472/ ). Houd ook onze Facebookpagina in de gaten, daar zullen foto s van de verloren voorwerpen geplaatst worden.

20 Jaarthemalied Jaarthemalied 2016: Bij de Chiro Bij de Chiro maken we plezier voor twee Bij de Chiro leeft iedereen mee Bij de Chiro speel je met een idee! Bij de ribbels paarse spanning in de lucht En de speelclub is geel zonder zucht En de rakwi s spelen groen mee Rommel gaat vervelen Oud maar niet versleten Zoek naar iets dat je verrast Vuilbak vol met schatten Niet alleen voor katten De frigo wordt een poppenkast! Wij willen proberen Samen te sorteren Al het afval op z n plek Spelen is creëren Chirocycle da s nog niet zo GEEEEEK. Bij de Chiro maken we plezier voor twee! Bij de Chiro leeft iedereen mee Bij de Chiro speel je met een idee! En de tito s schreeuwen naar een rode hond En de keti s blauw maakt het zo bont En de aspi s de helden in spe Waarom alles kopen Als je kan kringlopen? Pluk de aarde toch niet kaal Spring eens uit je kleren Afval opwaarderen Dan schrijf je een mooi verhaal Een hit opnieuw aankleden Zonder moeilijkheden Geven we t een nieuwe start. We doen Chirocycle En dragen de wereld In ons HAAAAAAAARRT

21 Wij overleefden 1962: Kasterlee 1963: Witgoor-Dessel 1964: Lommel (Kattenbos) 1965: Herselt 1966: Heusden 1970: Natoye 1967: Tirol/Bel 1971: Tirol/Vorselaar 1968: Pondrôme 1972: Schoonaarde 1969: Spanje/Kasterlee 1973: Westouter 1974: Zutendaal 1975: Grote Brogel 1976: Italië/Bel 1980: Dadizele 1977: Braibant 1981: Bree 1978: Poppel 1982: Dürler 1979: As 1983: De Klinge 1984: Lommel (Kattenbos) 1985: Hekelgem 1986: Ham-Kwaadmechelen 1990: Aüel 1987: Natoye 1991: Lommel (Werkplaatsen) 1988: Opoeteren 1992: Nieuwkerken-Waas 1989: Mol-Sluis 1993: Wellin 1994: Durbuy-Barvaux 1995: Houthalen-Helchteren 1996: Opoeteren 2000: Frankrijk/St.Maartens Voeren 1997: Dessel 2001: Mol-Millegem 1998: Blandain 2002: Avelgem 1999: Plombières 2003: Overpelt 2004: Meeuwen-Gruitrode 2005: Lobbes 2006: Gerouville (Meix-devant-Virton) 2007: Carlsbourg 2010: Houthalen- Helchteren 2008: Opoeteren 2011: Tessenderlo 2009: Ronse 2012: Loenhout 2013: Steinbach 2014: Deinze 2015: Stabroek 2016: Balen Wij zullen ook nog overleven: 2017: Sint-Niklaas/Tsjechië 2018: Munsterbilzen 2019: Houffalize

22 Hey stoere pinkels! Hopelijk zijn jullie klaar om samen met ons een week op safari te gaan in Sint-Niklaas! We gaan er met z n allen een supertof kamp van maken vol spannende avonturen en natuurlijk superleuke spelletjes. Voor veel Pinkeltjes is dit het eerste Chirokamp, maar wees gerust: het wordt echt heeeeel leuk en wij gaan supergoed voor jullie zorgen! Zorg dat je zeker voorbereid bent op: - Het zien van gevaarlijke dieren (spannend!) - Het spelen van de vuilste spelletjes (neem dus zeker je slechtste kleren mee) - Het schrijven van briefjes naar mamie, papie, oma, opa, je liefje (zorg dat de adressen al op je enveloppes geschreven zijn zodat alles goed aankomt!) - Het spelen van spelletjes en je amuseren van s morgensvroeg tot het verhaaltje voor het slapengaan! Jullie leidsters hebben er alvast ongelooflijk veel zin in! Duizend kusjes en we zien jullie op 14 juli Veel liefs Hayley en Gitte

23 Liefste speelclub, zijn jullie klaar voor de 10 meest onvergetelijke dagen van het jaar? Begin dan al maar af te tellen want dit wordt het meest beestige kamp ooit! Hopelijk zijn jullie er allemaal bij! (En voor diegene die voor het eerst 10 dagen lang meegaan: we gaan zoveel leuke dingen doen dat je niet eens de tijd hebt om aan andere dingen te denken!) Wij zijn alvast helemaal klaar om samen met jullie de jungle in Sint-Niklaas onveilig te maken! Vele kusjes van Lies, Janne en Kimberly!

24 Allerliefste kwiks! Laat die tijger in jullie naar boven komen en maak jullie klaar voor een super mega olifantastisch kamp! Neem genoeg kleren mee die vuil mogen worden zodat we zelfs in hondenweer toffe spelletjes kunnen spelen! En natuurlijk een lekker warme pyjama om s nachts als luiaarden te gaan slapen ;) Zelfs de huismussen onder jullie zullen een spetter van een 10-daagse beleven!!! Los zo snel als een haas deze woordzoeker op en ontcijfer onze laatste boodschap voor jullie! Beestige groetjes, Anne-Sophie, Ellen, Janne en Tine xxxxxxxx

25 Liefste Tippers, Om dit crazy chirojaar af te sluiten gaan we 10 dagen op Safari! Jullie zijn dit jaar de oudste op kamp! Hoe Cool is dat?? Wie o wie is die speciale gast elke dag?? Is het Zac Efron? Of is het Beyonce? Dat wordt elke dag een nieuwe verassing!! We maken er een fantastisch kamp van! Tot 11 juli! Kusjes van je leiding!! Mijn allerliefste Tippers, Met zoveel spijt moet ik meedelen dat ik niet mee kan op kamp! Maar ik weet dat Emma 10 dagen super goed voor jullie gaat zorgen! Ik mis jullie nu al xoxo Kusjes, Isabel

Omdat we dit jaar naar de Ardennen trekken, gaan alle groepen met de bus op kamp.

Omdat we dit jaar naar de Ardennen trekken, gaan alle groepen met de bus op kamp. Inleiding Liefste Chiromeisjes en ouders De zomervakantie is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor ons superleuke Chirokamp! Dit jaar trekken we van 11 tot 20 juli naar Houffalize. Deze zomer

Nadere informatie

Chiromeisjes Baal presenteert: gaat op kamp in Tsjechië

Chiromeisjes Baal presenteert: gaat op kamp in Tsjechië Chiromeisjes Baal presenteert: gaat op kamp in Tsjechië Liefste Chiromeisjes en ouders Inleiding De vakantie staat bijna voor de deur en dat wil zeggen dat het weer tijd is voor ons superleuke Chirokamp.

Nadere informatie

Iedereen wordt op tijd en in uniform verwacht!

Iedereen wordt op tijd en in uniform verwacht! Liefste Chiromeisjes en ouders Inleiding De zomervakantie is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor ons superleuke Chirokamp! Dit jaar trekken we van 11 tot 20 juli naar Munsterbilzen. Deze

Nadere informatie

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden

Sprokkelblad. Chirokamp Sint-Truiden Sprokkelblad Chirokamp Sint-Truiden 0 Inhoud 1. Inleiding...2 2. Een dag in het sprookjesbos...3 3. Praktisch...4 4. De valiezen...6 5. Extra...7 6. De Banier...7 7. Wegbeschrijving...8 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet

Pinkelkamp Sint-Niklaas Puytvoet Pinkelkamp 2019 Sint-Niklaas Puytvoet Inhoudsopgave Puytvoet Zeveling 3 Wat? 4 Waar? 4 Wanneer? 4 Hoe? 4 't rugzaksken 5 Stapdag 7 Koookploeg 7 2 Puytvoet Zeveling Een stukje groen aan de rand van de stad

Nadere informatie

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van de kleine vorst heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die de kleine vorst in zijn queeste willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar

Nadere informatie

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE

Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Chirokamp 2017 TIJDREIZEN BACK TO THE FUTURE Beste tijdreizigers Onze motor van onze tijdmachine heeft een jaartje stilgelegen Met de zomer in aanzicht heeft onze prachtige machine weer een grote onderhoudsbeurt

Nadere informatie

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS

Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Minibivak 2019 STEENHUFFEL CHIROMEISJES HOMBEEK BIEKES SPEELCLUB KWIKS Voorwoord Beste ouder, bieke, speelclub of kwik, binnenkort is het weer zo ver, ons jaarlijks minibivak staat weer voor de deur. Tijd

Nadere informatie

Pretpark WaliBilzen KAMP!

Pretpark WaliBilzen KAMP! KLJ-KAMP 2017 Beste KLJ ers, Het schooljaar loopt weer op zijn einde en de vakantie komt steeds dichterbij! Hoe kunnen we de vakantie nu beter starten dan met een megabangelijk KLJ-kamp? Dit jaar trekken

Nadere informatie

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek

MINIBIVAK Lint. Biekes Speelclub Kwiks. Chiromeisjes Hombeek MINIBIVAK 2017 Lint Chiromeisjes Hombeek Biekes Speelclub Kwiks VOORWOORD Binnekort is het weer zover, het jaarlijkse minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier

Nadere informatie

Kampboekje Jongwelpen 2014

Kampboekje Jongwelpen 2014 Kampboekje Jongwelpen 2014 Oedelem Tofste Jongwelpen, Hier zijn we weer, het leukste moment van het jaar is aangebroken! Het is weer tijd voor ons zomerkamp Jullie leiding is dolenthousiast om er in te

Nadere informatie

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015

KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 KAMPBUNDEL BOCHOLT 2015 Zaterdag 11 juli 15 Maandag 20 juli 15 Ribbels: Woensdag 15 juli 15 Maandag 20 juli 15 Op maandag 20 juli 15 is het bezoekdag (met BBQ) vanaf 15u00 tot 20u00. 1. Kampgeld Vanaf

Nadere informatie

Jogiverkamp 2019 Levensweg

Jogiverkamp 2019 Levensweg Jogiverkamp 2019 Levensweg KAMPTHEMA Weet jij al wat je later wil worden? Misschien wil je wel piloot of dokter worden of acteur of kok of... Dit kamp kijken we naar de toekomst en kruipen we in de huid

Nadere informatie

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders,

Voorwoord. Heey supercoole sloebers en beste ouders, Voorwoord Heey supercoole sloebers en beste ouders, Binnenkort is het weer zover, de zomervakantie komt eraan! En dat betekent natuurlijk ook dat het tijd is om op kamp te gaan, JOEPIE!! Tijd om elke dag

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 21 31 juli 2018 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind)

KAMPBOEKJE MOL 2014. Als je t mij vraagt: Chiro Gijmel. BE42 7785 9287 3654 (met vermelding kamp 2014 + naam kind) KAMPBOEKJE MOL 2014 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, Joepieee, we gaan

Nadere informatie

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden

Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Want ook deze tijd zal eenmaal de goeie oude tijd worden Hallo, hallo Chiro! Na enkele weken jullie lieve leiding te moeten missen, is het nu weer tijd voor prettig nieuws over de Chiro. Beginnen bij het

Nadere informatie

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA

WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA WELKOM KAMPPLAATS VERTREK BEZOEKDAG PRIJS KAMPTHEMA WAT NEEM IK MEE NIEUWIGHEDEN VOOR DIT JAAR OPROEP JANA KAMPPLAATS BLOKHUT DE MEERBERG, WAALRE (HEISTRAAT 64, 5581 VW WAALRE, NEDERLAND) VERTREK -13,

Nadere informatie

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen!

Het team van Ping Ping heeft er alvast super veel zin om er keihard in te vliegen! Lieve Chirovrienden We zijn op zoek naar stoere jongens en meisjes die Ping Ping willen helpen! Daarom hadden we aan jullie gedacht!!! We gaan dit jaar allemaal samen met het openbaar vervoer (trein +

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode

21 tot 31 juli 2015. Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2015 Zavelheem en Sparrenheem Zavelstraat z/n 3670 Meeuwen-Gruitrode In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele

Zeehondjeskamp Juli 2018 De pannehove, Leisele Zeehondjeskamp 6-11 Juli 2018 De pannehove, Leisele 1 Inleiding Liefste zeehondjes, Zijn jullie klaar om de aarde achter te laten en mee met ons de ruimte in te trekken? Help jij ons om elke dag een nieuwe

Nadere informatie

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode

Bivak 2015 Meeuwen-Gruitrode Indeling. Pag. 2 Voorwoord Pag. 2 Hoe en wanneer vertrekken we Pag. 3 Waar gaat dat avontuurlijk bivak door Pag. 3 En wie gaat ons dit jaar voorzien van lekker eten Pag. 4 Bezoekdag en het intrede van

Nadere informatie

Chirokamp Lokeren augustus 2018

Chirokamp Lokeren augustus 2018 Chirokamp Lokeren 1 10 augustus 2018 Het kampthema Zoals je kan afleiden van de eerste pagina heeft ons kampthema dit jaar met MUZIEK te maken. Wat dat precies inhoudt, komen jullie op kamp te weten. Hier

Nadere informatie

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders,

Woordje vooraf. Gegroet beste ouders, Woordje vooraf Gegroet beste ouders, Zoals elk jaar bezorgen we jullie een kampboekje. Hierin vinden jullie alle informatie om jullie zoon/dochter met een gerust hart 5, 7 of 10 dagen aan ons toe te vertrouwen.

Nadere informatie

JUNGLE_AVONTUUR IN...

JUNGLE_AVONTUUR IN... JUNGLE_AVONTUUR IN... LOMMEL! Liefste Roodkapjes, Wij gaan op avontuur naar de jungle! Zin om mee te gaan? Kijk dan snel in dit boekje en kom alles te weten over ons fantastisch kamp! Hebben jullie nog

Nadere informatie

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017

Op ontdekking in de Hoge Rielen. Sloeberkamp 2017 Op ontdekking in de Hoge Rielen Sloeberkamp 2017 De hoge Rielen - 2017 De grote vakantie is in zicht. Dat betekent geen school, uren tijd om te chillen aan het zwembad maar het leukste van al: CHIROKAMP.

Nadere informatie

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door!

In dit boekje vind je alle informatie die je nodig hebt om voorbereid op kamp te vertrekken, neem het dus goed door! 1-11 augustus 2019 2 Beste leden, ouders, Eindelijk komt het kamp in zicht! De leiding is volop bezig met het voorbereiden van een onvergetelijk kamp. Er staan toffe activiteiten, leuke uitstappen en culinaire

Nadere informatie

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode

JRKamp augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode JRKamp 2018 12-18 augustus 2018 Meeuwen-Gruitrode Jeugd Rode Kruis-Lauwe-Menen-Rekkem Voskenstraat 92 8930 Menen Tel. 0495 68 29 62 jeugd@lauwe-menen-rekkem.rodekruis.be BE88 7380 2895 6441 Is er een noodgeval

Nadere informatie

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont

Zomerkamp Beverbeekse Heide - Hamont KSA Maaseik Presenteert. Zomerkamp 2017 Beverbeekse Heide - Hamont Beste KSA ers, Beste Ouders, Het is weer bijna zover: het zomerkamp, de bekroning van een heel jaar werken, staat voor de deur! Wij zijn

Nadere informatie

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee

Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni Agricola. scheepmakkers barn. - De Hoge Rielen, Kasterlee Scheepsmakkerskamp 3 juni tot 14 juni 2017 Agricola scheepmakkers barn - De Hoge Rielen, Kasterlee - - 1 - Inleiding Hallo lieve scheepsmakkers, Dit jaar gaan we op kamp naar de jullie al wel bekende Hoge

Nadere informatie

Wie gaat er mee op kamp?

Wie gaat er mee op kamp? CHIROKAMP P Wie gaat er mee op kamp? Bij de pinkels zorgen Lara en Anneleen voor 7 dagen plezier. Voor de speelclubbers staan Anneleen en Marij 7 dagen klaar voor een spetterend kamp. Met Naomi en Margot

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven

KAMPBOEKJE. JRKamp 2017, Maaseik. Op kamp met Chacha de Chinees augustus Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven KAMPBOEKJE Alles wat je moet weten om dit geweldige kamp te overleven Op kamp met Chacha de Chinees 11-16 augustus 2017 JRKamp 2017, Maaseik Welkom op kamp! De zomer is gestart. Dat betekent dat je twee

Nadere informatie

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen.

In dit boekje vinden jullie alle nodige informatie die jullie veilig door de ruimte zal gidsen. Bereid jullie voor op de vlucht van jullie leven! Wie heeft er immers nog nooit gedroomd om samen met al zijn vrienden de ruimte in te gaan? Vlieg mee langs de Melkweg, tussen de sterren en de maan, maak

Nadere informatie

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers,

Woord vooraf. Beste ouders, Beste tweedeklassers, Woord vooraf Beste ouders, Beste tweedeklassers, In juni vertrekken we op zeeklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft. De positieve reacties van de vorige jaren, stimuleren ons alvast om er, ook

Nadere informatie

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest

Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest Beste leden en ouders, Wij hebben ons een jaar lang elke zaterdag enorm geamuseerd. Wij hebben week in week uit aan iedereen getoond dat wij de meest avontuurlijke, de coolste en zeker de braafste piekrie

Nadere informatie

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017

PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel augustus 2017 PieKrie kamp Schalmei Rijkevorsel 10-13 augustus 2017 Beste leden en ouders, Onze avontuurlijke Piepers en Krielekes houden ervan om de prinses terug bij haar prins te krijgen, om schatten te zoeken,

Nadere informatie

Kampinfoboekje Chiro Sjaloom Pepingen 2018

Kampinfoboekje Chiro Sjaloom Pepingen 2018 Kampinfoboekje Chiro Sjaloom Pepingen 2018 I) WANNEER VERTREKKEN WE? RIBBELS EN SPEELCLUB VERTREKKEN OP 15 JULI VANOP JEVO O.L.V. EEN VERANTWOORDELIJKE OUDER DE DETAILS ZAL DE LEIDING TIJDIG BEZORGEN.

Nadere informatie

Beste ouders, coolste chirogriet!

Beste ouders, coolste chirogriet! 2012 Beste ouders, coolste chirogriet! Voor u ligt het kampboekske Dé bron van informatie voor de leukste week van het jaar rararara tumterumtum: HET CHIROKAMP!!! De leidingsploeg is al enkele maanden

Nadere informatie

Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg. en met jou!

Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg. en met jou! Samen met Kiekeboe en zijn vrienden, de hele leidingsploeg en met jou! Belangrijk om te weten Adres: Naam + groep De Bosgues Dranouterstraat 24 8950 Nieuwkerke (Heuvelland) Telefoon: Alleen voor dringende

Nadere informatie

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS

Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli MINIONS Zomerkamp zeewelpen 2019 Zeescouts de schorre 2 tot 9 juli S S MINIONS Ken jij de Minions? Hopelijk wel, want die gaan deze zomer mee met ons op kamp! Pas op want de helpers van Gru zitten in de problemen

Nadere informatie

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016

DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP juli 2016 DE STEEN VAN NOWAN 3.0 KAMP 23-28 juli 2016 We hebben samen met Nowan en Frie al fantastisch veel meegemaakt hé? Vipor de reuze slang verslagen. Een heuse tocht naar Overopa Apodemus. Gevaarlijke en grappige

Nadere informatie

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen.

Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. CHIROKAMP 2019 Beste politie-kandidaten, Met dit boekje laten we jullie weten dat jullie geselecteerd zijn om de opleiding te mogen volgen. Droom je ervan om de strijd aan te gaan met boeven? Tegen onrecht

Nadere informatie

KAMPBOEKJE DESSEL 2018

KAMPBOEKJE DESSEL 2018 KAMPBOEKJE DESSEL 2018 Als je t mij vraagt: Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw,

Nadere informatie

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016

PieKrie kamp. KSA Beerse augustus 2016 PieKrie kamp KSA Beerse 24-28 augustus 2016 Beste PieKrie tjes en ouders Onze grote leden gaan al 10 nachten op kamp. Maar voor onze lieve Piepers en Krielekes is dat misschien toch wat te lang. Dus organiseren

Nadere informatie

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp!

21 tot 31 juli 2013. Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem. In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Inschrijven voor 1 juli! 21 tot 31 juli 2013 Kamphuis De Driepaal Driepaal 8 3650 Dilsen-Stokkem In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg Het is weer

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18

WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 WIJ GAAN OP KAMP! JEUGDVERBLIJF MERKENVELD - ZEDELGEM-LOPPEM 2/07/ 18-10/07/ 18 Liefste Roodkapjes! Wat hebben wij zin om op kamp te gaan! Dit jaar wordt een super unieke ervaring. Waarom? Omdat we een

Nadere informatie

Chiro Hekeko - KAMP 2019

Chiro Hekeko - KAMP 2019 Chiro Hekeko - KAMP 2019 Ossenberg Bekkevoort Inschrijven voor 24 juni 2019! 21 tot 31 juli 2019 Ossenberg 7, 3460 Bekkevoort In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein

Nadere informatie

Chirojongens Veerle presenteren:

Chirojongens Veerle presenteren: Chirojongens Veerle presenteren: Amel 2011 Beste leden en ouders, Het is weer bijna zo ver. Nog even zweten en afzien op de schoolbanken en het is weer vakantie. Het werd tijd! En wat hoort er bij de grote

Nadere informatie

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende

presenteert Wir suchen Heidi Wochenende presenteert Wir suchen Heidi Wochenende 10 tot 12 Februari 2017 Beste KSA ers van KSA Temse Voorwaarts, Ik Ben Anton aus Tirol en heb jaren geleden ook nog in de KSA van Temse gezeten, wat een verrückten

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018

Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Ruimte Bivak chiro bokrijk 2018 Bivak 2-10 juli Een verblijf van 9 dagen waar je kennis maakt met planeten, kometen en aliens! Je duikt in een zee van spelletjes, plezier en alles wat er bij een Chirokamp

Nadere informatie

THE WILD WEST APRIL 2017 Speelclub-kwiks weekend BORSBEEK

THE WILD WEST APRIL 2017 Speelclub-kwiks weekend BORSBEEK THE WILD WEST 7-8-9 APRIL 2017 Speelclub-kwiks weekend BORSBEEK Yihaa speelclub en kwiks, Ons cowboydorp wordt belaagd door indianen en we hebben jullie hulp nodig om onze plek terug te krijgen. Zijn jullie

Nadere informatie

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018

Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Bivak 2018 Van 8 juli tot en met 18 juli 2018 Beste leden en ouders, Het is eindelijk zover! Chiro Zwartberg gaat weer op bivak. Tien dagen lang spelplezier en avontuur in Steenhuffel (Londerzeel)! Wat

Nadere informatie

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem

Chiro Klaasje Heiligstraat Hemiksem Chiro Klaasje Heiligstraat 6 BESTE OUDERS Hallo! Welkom bij de beste ouders. Hier vinden jullie meer info over belangrijke data, grote evenementen, weekend, kamp. Bij vragen voor de leiding kijk je best

Nadere informatie

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor

Kampboekje 2014. AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor Kampboekje 2014 AAAAAAAAaaaaaaaaaaAAAAAaaaaAAAHHHHhhhhHHH! Dit kampboekje is voor 2 Een beetje uitleg Dit jaar gaat KLJ Wambeek op tocht in de jungle! Hiervoor trekken we richting Antwerpen, naar Nijlen.

Nadere informatie

De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers. chiro TOM & SAM kamp 2017

De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers. chiro TOM & SAM kamp 2017 De 3 Musketiers & De 3 Zusketiers chiro TOM & SAM kamp 2017 Wie gaat er allemaal mee? De knotsgekke leidsters van de Speelclub Meisjes hebben er al zin in, samen met hun (b)engeltjes gaan Lotte, Rani en

Nadere informatie

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle!

Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Spring mee op de trein en beleef dolle avonturen met de dieren, boeren en boerinnen uit het verre Melle! Inleiding MOEOEOE lieve vriendjes, Zoals jullie wel weten gaan wij weldra op kamp naar Melle. Hierbij

Nadere informatie

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele

Reis rond de wereld Kapoenen. Kapoenenkamp 2019 Zele Reis rond de wereld Kapoenen Kapoenenkamp 2019 Zele Woehoeeew kapoenen, Hier is het kampboekje en dat betekent maar één ding: We vertrekken bijna op scoutskamp! Maar dit jaar is het geen gewoon kamp, we

Nadere informatie

Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP

Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP HAN SUR LESSE 2017 Dag Chirovrienden! Nog een eventjes en dan is het zover - CHIRO KAMP 2017 - Dit jaar trekken we naar Han Sur Lesse! Zoals elk jaar hebben we een super tof kampthema voor jullie in petto:

Nadere informatie

Kampboekje kapoenen Olympische spelen

Kampboekje kapoenen Olympische spelen Kampboekje kapoenen 2015-2016 Olympische spelen Regels op kamp De tenniscoaches hebben enkele spelregels voor jullie, hier moeten jullie zich een heel kamp flink aan houden! 1. Een flinke tennisser luistert

Nadere informatie

KAMPBOEKJE Aalter 2019

KAMPBOEKJE Aalter 2019 KAMPBOEKJE Aalter 2019 Leven op het ritme van de wind & van de zon, Zingen op de melodie van bos en beek en bron, Slapen met t getrommel van de regen op het dak, Ontwaken met de morgendauw, We gaan weer

Nadere informatie

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli

Feestdagen. Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Feestdagen Zomerkamp zeewelpen 2018 Zeescouts De Schorre 4 tot 11 juli Welke feestdag vier jij het liefst? Kerstmis? Of liever Halloween? Dan hebben wij goed nieuws! We gaan ze samen allemaal vieren. Onze

Nadere informatie

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen,

Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Kapoenenkamp 2016 19/7/2016-24/7/2016 Beste ouders en kapoenen, Deze zomer vertrekken we met de kapoenen op kamp naar Retie (Schoonbroek). Dit van 19 t.e.m. 24 juli 2016. Het thema van dit kamp is reis-rond-de-disneywereld.

Nadere informatie

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli

James Bond. Joka-kamp juli tot en met 31 juli James Bond Joka-kamp 2019 23 juli tot en met 31 juli 1 Missie: Poseidon 523 Start: 23 juli Einde: 31 juli Geachte Joka, Je wordt gecontacteerd vanuit een geheim team van MI6. Nadat we verschillende verdachte

Nadere informatie

Om te onthouden. Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Contact

Om te onthouden. Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Contact Om te onthouden Wanneer? Van maandag 6 april (13u) tot vrijdag 10 april (11u). Zoals vorig jaar gaan we niet met de bus. Gelieve uw kind zelf met de auto te brengen. Meer informatie hierover vind je op

Nadere informatie

Weekend Joro s Maart 2017

Weekend Joro s Maart 2017 Weekend Joro s 2017 24-26 Maart 2017 Heey! allercoolste, tofste Joro s en beste ouders, De dagen zijn langer en het wordt al wat warmer, maar ook het groot kamp kom dichter bij. Tijd dus voor een fantastische

Nadere informatie

Kampboekje. 4 juli 9 juli 2017 Neerharen (Lanaken)

Kampboekje. 4 juli 9 juli 2017 Neerharen (Lanaken) Kampboekje 4 juli 9 juli 2017 Neerharen (Lanaken) 1 Beste ouders en kapoenen, Er waren eens 2 kapoenenleidsters en 2 kapoenenleiders, die op zoek gingen naar een leuke kampplaats voor hun kapoentjes. Ze

Nadere informatie

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België

Welcome to PRISON BREAK. Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele juli 2019 O N O A C AK E. Macquenoise Henegouwen - België Welcome to PRISON BREAK Jonggidsen Scouts en Gidsen Zele 18-28 juli 2019 U? O Y UT N O A C AK E R B Macquenoise Henegouwen - België BESTE GEVANGENEN Dit jaar verplaatsen we ons binnen de muren van een

Nadere informatie

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders,

KSA Maaseik Zomerkamp Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel. Beste KSA ers, Beste Ouders, Beste KSA ers, Beste Ouders, KSA Maaseik Zomerkamp 2018 Jeugd- en Toeristisch verblijf Heideven ~ Kleine-Brogel De laatste activiteit van ons seizoen zit er helaas op. Dit betekent dat het zomerkamp weer

Nadere informatie

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel

KAMP 2016 LOMMEL. Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen Lommel KAMP 2016 LOMMEL Inschrijven voor 1 juli 2016! 21 tot 31 juli 2016 VKSJ Lommel-Centrum Nieuwe Kopen 14 3920 Lommel In deze brochure staat alles wat je moet weten over ons Chirokamp! Een klein woordje uitleg

Nadere informatie

GROOT KAMP: DE SIRENE

GROOT KAMP: DE SIRENE GROOT KAMP: DE SIRENE KIMMERS 13-23 AUGUSTUS 2015 MOL Beste patiënten, Ik ben chirurg Van der Hart, een van de grote verantwoordelijken van dit sirenekamp, samen met mijn vriend Sireen de politiecommissaris,

Nadere informatie

Akabe de Pioen stelt voor: KAMP 2019 PIOEN AIRLINES

Akabe de Pioen stelt voor: KAMP 2019 PIOEN AIRLINES Akabe de Pioen stelt voor: KAMP 2019 PIOEN AIRLINES 1. Waar? Dit jaar gaan we op kamp in de Orangerie Horst, Schoten. Schoten is een gemeente vlakbij Antwerpen op een 3 kwartier rijden van Geel. Het adres:

Nadere informatie

Chiro Tiejamo presenteert:

Chiro Tiejamo presenteert: Chiro Tiejamo presenteert: 1 Kampthema Bovenste beste leden en ouders van Chiro Tiejamo Met volgend onthutsend nieuwsbericht Wordt een groots evenement helemaal anders belicht: De eerstvolgende Olympische

Nadere informatie

Apollo februari

Apollo februari Apollo 89 17-19 februari 2017 1 Apollo 89 Wat doe jij in het weekend van 17-19 februari? Kom dat zien, kom dat zien! Het lanceringsweekend van het Apollo 89, de gebeurtenis van de eeuw! Niets is minder

Nadere informatie

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias

Voorwoord. We hopen dat jullie er net evenveel zin in hebben als wij! Zonnige & zwemmige groetjes!! Camille, Nicolas, Joost, Pepijn & Mathias Voorwoord Allerliefste kapoentjes, beste ouders, Hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor de meest fantastische week die ons al even fantastische scoutsjaar zal afsluiten. Wij nemen jullie namelijk mee

Nadere informatie

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli)

Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Kawellenkamp 2017 (23 Juli 30 Juli) Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp eraan komt. De leiding heeft er al zeer veel zin in en met dit kampboekje zorgen we

Nadere informatie

Van maandag 22/ 08 tot maandag 29/08

Van maandag 22/ 08 tot maandag 29/08 Van maandag 22/ 08 tot maandag 29/08 Dag coole joro s van Deinze en Astene! Zijn jullie klaar om heel wat heldendaden te verrichten op ons kamp? De superhelden uit Bora Bora besloten om samen een verre

Nadere informatie

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12

1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Bonte Beestenboel Wortel 1 ste leerjaar 01/02/ 12-03/02/ 12 Woord vooraf Beste ouders, Beste eersteklassers, 1 februari vertrekken we op boerderijklas. Wij zijn blij dat u uw kind deze kans geeft! Om alles

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein

Vertrek en terugkeer. Met wie? Vertrek Datum: 3 juli Uur: 8uur stipt Plaats: Station Aalter, aan de kant van de loketten Hoe: met de trein Beste leden, bij deze zijn jullie allen welkom op ons kamp deze zomer! De Scouts is bedoeld om vriendschapsbanden te smeden die gelden voor heel je leven. Maar dit kamp is er één iemand die hier een stokje

Nadere informatie

Reis rond de wereld in Retie!!

Reis rond de wereld in Retie!! Reis rond de wereld in Retie!! Welpenkamp 2016-2017 Retie 24-31 juli Jullie reisleiders: Baloe, Kaa, Bagheera, Chil, Raksha, Akela Dag lieve welpjes! Zoals de vorige jaren gaan we ook deze zomervakantie

Nadere informatie

Kapoenenkamp juli 29 juli

Kapoenenkamp juli 29 juli Kapoenenkamp 2017 23 juli 29 juli Inleiding Het einde van het scoutsjaar is aangebroken en dat betekent dat ons kamp er aan komt. De leiding heeft er al heer veel zin in! Met dit kampboekje zorgen we ervoor

Nadere informatie

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit

Hoe ziet een kampdag eruit? 7:30: opstaan leiding 8:00: opstaan leden 8:30: ontbijt 9:00: wassen en afwassen 10:00:activiteit 1 2 Wij kijken al uit naar het kamp! En als jij meekomt, zal het kamp zeker en vast geweldig leuk en onvergetelijk zijn! In dit boekje volgt alvast alle informatie die je nodig hebt. Hoe ziet een kampdag

Nadere informatie

Chiromeisjes Baal Chirokamp 2016 ALLE DAGEN FEEST IN BALEN!

Chiromeisjes Baal Chirokamp 2016 ALLE DAGEN FEEST IN BALEN! Chiromeisjes Baal Chirokamp 2016 ALLE DAGEN FEEST IN BALEN! Liefste Chiromeisjes en ouders Inleiding De zomervakantie is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor ons superleuke Chirokamp! Dit

Nadere informatie

Dag allerliefste Wouter,

Dag allerliefste Wouter, Dag allerliefste Wouter, Ja hoor, je leest het goed: we gaan een heel kamp lang feest vieren. Pff zeven dagen feest vieren, is dat wel iets voor mij? De vragenlijst hieronder kan je misschien helpen. Kruis

Nadere informatie

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks

MINIBIVAK Heist-op-den-Berg. Biekes Speelclub Kwiks MINIBIVAK 2018 Heist-op-den-Berg Biekes Speelclub Kwiks Voorwoord Binnenkort is het weer zover, het jaarlijks minibivak staat weer voor de deur! Samen gaan we genieten van drie dagen vol plezier en spel!

Nadere informatie

Verrekijk Klein Kamp 2018 Ellikom

Verrekijk Klein Kamp 2018 Ellikom Verrekijk Klein Kamp 2018 Ellikom Met Chiro Oevel naar de Olympische Spelen! Kijk ook eens op www.chiro-oevel.be www.facebook.com/chirooevel Beste sloepi of speelclubber, Helaas ga jij niet mee naar het

Nadere informatie

Gegroet, Tovenaars & Heksen van KLJ Wolfsdonk

Gegroet, Tovenaars & Heksen van KLJ Wolfsdonk Toverkamp 2016 Dag koetjes en varkentjes, boerderij kamp was super leuk, maar dit jaar gaan we op een nieuw avontuur! Leg julie heksenhoed, toverbol en toverstaf maar klaar want wij vliegen naar het KLJ

Nadere informatie

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg

Zomerkamp t'heuvelken Heuvelken Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Zomerkamp 2016 Waar? We verblijven dit jaar op kamp in t'heuvelken. Kampadres: t'heuvelken Heuvelken 15 3980 Engsbergen (Tessenderlo) Limburg Wanneer? We vertrekken op vrijdag 1 juli met de trein, we spreken

Nadere informatie

Planeet Paulus. Op naar de sterren, en daar voorbij! ROODKAPPEN 5-12 AUGUSTUS 2018 BAAL

Planeet Paulus. Op naar de sterren, en daar voorbij! ROODKAPPEN 5-12 AUGUSTUS 2018 BAAL Planeet Paulus Op naar de sterren, en daar voorbij! ROODKAPPEN 5-12 AUGUSTUS 2018 BAAL Liefste aardlingen, Ik ben Nietipak, en ik heb een opdracht gekregen: ik moet jullie begeleiden doorheen jullie allereerste

Nadere informatie

Nog een paar weken, en dan vertrekken we op zeeklassen! Om alles vlot en zonder problemen te laten verlopen, vindt u in

Nog een paar weken, en dan vertrekken we op zeeklassen! Om alles vlot en zonder problemen te laten verlopen, vindt u in Beste ouders, Nog een paar weken, en dan vertrekken we op zeeklassen! Om alles vlot en zonder problemen te laten verlopen, vindt u in dit boekje alle nodige info. Van maandag 21 mei tot vrijdag 25 mei

Nadere informatie

t Kampboekske Chiro-Berg

t Kampboekske Chiro-Berg t Kampboekske Chiro-Berg 2014-2015 WOORDJE VOORAF Dag ouders, kinders en sympathisanten! Het is weer zover, een heel schooljaar zit er weer bijna op!! Sommigen hebben net hun eerste jaartje in de lagere

Nadere informatie

t Kringeltje

t Kringeltje t Kringeltje Maandboekje van Chiro Kringel Geel tweeëntwintigste jaargang EXTRA editie ledenweekend 2019 V.U.: Jessica Ashie, Tongerlosebinnenweg 50, 2440 Geel E-MAIL: info@chiro-elsum.be 2 VOORWOORD Hoi

Nadere informatie

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal)

KAMPGIDSKE Buizingen (Zennedal) KAMPGIDSKE 2018 Buizingen (Zennedal) Kapoenen en kabouters 4-11 juli 2016 Joka s, Jogi s en Gidsen: 1-11 juli 2016 1 Voorwoord Dag liefste Gidskes, beste ouders Hoog tijd om wat meer info te verschaffen

Nadere informatie

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018!

Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Safarikamp 2018 Beste ouders Joepie! Jouw zoon/dochter is net ingeschreven voor het scoutskamp 2018! Dit kamp kost voor de kapoenen en welpen 110 euro, voor de jongverkenners en verkenners is dit 130 euro.

Nadere informatie

Beste kinderen en ouders, Ik zou jullie van harte willen uitnodigen in mijn Speelfabriek! Op vrijdag 21 juli 2017 zijn de oudste toeschouwers al

Beste kinderen en ouders, Ik zou jullie van harte willen uitnodigen in mijn Speelfabriek! Op vrijdag 21 juli 2017 zijn de oudste toeschouwers al Beste kinderen en ouders, Ik zou jullie van harte willen uitnodigen in mijn Speelfabriek! Op vrijdag 21 juli 2017 zijn de oudste toeschouwers al welkom. (kwiks, tippers, tiptiens en aspi s) De jongere

Nadere informatie

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken.

Wij als leidingsploeg zullen er zoals alle andere jaren onze schouders weer volledig onder zetten om dit allemaal waar te maken. Beste Ouders, Leden en sympathisanten. Chiro Lozen bestaat dit jaar 30 jaar. Om dit niet zomaar over te laten gaan organiseren we een mini bivak (met maxi pret). Dit bivak gaat door van vrijdag 12 september

Nadere informatie

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp.

Het bivak gaat door in bivakplaats Het Langebosheem te Langdorp. BIVAK LANGDORP Joepie! Voor het tiende jaar op rij sluiten we ons fantastisch chirojaar samen af. Dit jaar zakken we hiervoor af naar Langdorp. Gedurende 10 dagen (of 5 dagen voor de Sloebers en Speelclubbers)

Nadere informatie

time MARIO WORLD?-? 2019 chiro enwéka select player top

time MARIO WORLD?-? 2019 chiro enwéka select player top gierle 2018-2019 MARIO 000000 x00 WORLD?-? time 2019 chiro enwéka select player sloeber player game speelclub player game rakwi player game tito player game keti player game aspi player game - start world

Nadere informatie