Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!"

Transcriptie

1

2 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die vast zitten in een leven dat saai en voorspelbaar voelt en zich afvragen: is dit het nou te helpen het leven van hun dromen te creëren. Een magisch leven! Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

3 Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van of een andere website waarvan Anke van Ommen eigenaar is, anders heb je een illegale kopie. Ik stop veel passie en energie in mijn werk. Meld het daarom aub als je een illegale kopie krijgt. Dit kan je doen door te mailen naar Bodymindbalance Duiker DD Sneek Tekst & vormgeving: Anke van Ommen 2017 Bodymindbalance- De Kunst van Gelukkig zijn Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën of enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. -XX- Anke

4 Ik ben Anke, levensgenieter, Magisch Leven - en Wet van de Aantrekking expert. Het is mijn missie om jou te helpen het leven van je dromen te creëren! Ik heb altijd gevoeld dat ik meer in mijn mars had. Dat ik hier ben om een verschil te maken. Voor mezelf en anderen. Lang heb ik lopen zoeken naar het wat en het hoe. Ik volgde opleidingen en cursussen, speurde het hele internet af, las honderden en honderden boeken en groeide en groeide. Ik snap je, echt waar. Want ik heb in jou schoenen gestaan. Je weet ongeveer wat je wilt. Je gelooft dat er meer is tussen hemel en aarde. Je weet dat het Universum overvloedig is en dat er meer dan genoeg is voor iedereen. Je ziet om je heen anderen de meest waanzinnige situaties creëren. En jij wilt dit ook! Elke keer begin je enthousiast met het opschrijven van je doelen en je kunt bijna een halve kamer behangen met je moodboards. Maar eigenlijk geloof je diep van binnen niet dat dit ook voor jou mogelijk is en ondertussen raak je alleen maar gefrustreerd als je naar je doelenlijstjes en moodboards kijkt. Want je wensen zijn niet uitgekomen. Je leeft nog niet het leven van je dromen. Verre van dat. Maar weet je, het kan anders! Ook jij verdiend het om het leven van je dromen, een Magisch Leven, te gaan leven! Je weet het en je voelt nu is het moment om je magische zelf te bevrijden. Nu is het moment om de magie voor je te laten werken! Hoe ben ik hier gekomen? Ik heb jaren als diëtist bij verschillende organisaties gewerkt. Maar ik liep vast omdat ik me aan steeds meer regeltjes moest houden wat ik helemaal niet wilde. Ik wilde vrij zijn en mensen helpen. Ik wilde het verschil maken voor mensen. Ondertussen las ik alles wat los en vast zat over de Wet van de Aantrekking en was ik hier zelf al druk mee bezig. Ik snapte dat weer een nieuwe baan niet de oplossing zou zijn en dus ben ik voor me zelf begonnen. Veilig naast mijn goed betaalde baan in loondienst. Want ja, zekerheden loslaten is iets waar ook ik niet zo goed in was. Maar daardoor was ik opeens meer dan fulltime aan het werk. Ik moest steeds meer dingen van mezelf waardoor ik aan alles wat ik deed een hekel begon te krijgen. Ik zou bijna de handdoek in de ring gooien toen ik me realiseerde dat het leven bedoeld is om leuk te zijn! Ik ben terug gegaan naar de basis van de Wet van de Aantrekking: weten wat je wilt, heb vertrouwen en gaan met die banaan. Sindsdien help ik vrouwen om van je wens werkelijkheid te maken en ook het leven van je dromen te creëren. Of te wel: De kunst van gelukkig zijn!

5 De basis van een magisch leven is verlangen. Verlangen is het brandende vuur in jezelf dat je aan de gang houdt. Dat je motiveert om te gaan doen wat nodig is. Heb je wel eens een kampvuur in het donker gezien? Of een zwoele zomerse avond met de deuren en ramen open en de lichten aan? Vast wel. Wat gebeurd er dan? Vliegjes, motten en andere gevleugelde beestjes worden als een magneet aangetrokken naar het vuur of het licht. Ze worden aangetrokken door het licht. Zo is het ook met verlangen. Verlangen werkt als een magneet. Dat wat jij wilt wordt aangetrokken door jouw verlangen zoals vliegjes op een kampvuur. Het is zoals Rumi zegt: Wat jij wilt, wil jou ook. Maar, zal je waarschijnlijk denken, hoe werkt dit dan? Ik wil zo veel maar toch komt het niet naar me toe. Wel, je hebt verlangen en je hebt verlangen. Verlangen in de zin van: goh, die auto zou toch leuk zijn. Ah wat een mooi huis, wat zou het leuk zijn om daar te wonen. Jeetje, ik zou wel graag een partner willen, maar.. Of: Jakkes, wat baal ik van mijn werk. Ik wil dit niet meer. Ik wil een baan waarin ik me gewaardeerd voel. Dat is het dit zou ook wel leuk zijn en het dit wil ik niet meer soort verlangen. Er is ook nog een ander soort verlangen. Dat noem ik het brandende verlangen. Het verlangen wat zo sterk is dat er niets anders mogelijk is. Verlangens als: ik wil me geliefd voelen. Ik wil weer verliefd zijn. Ik verlang naar vrijheid. Ik wil blij zijn. Voel je het verschil?

6 Daar gaat het namelijk om bij verlangen. Hoe wil je je voelen? We zijn namelijk veel te veel gefocust op wat we willen hebben. Een andere baan, een (andere) relatie, meer geld, een anders huis enzovoort. Omdat we denken dat als we dat eenmaal hebben we ons dan ook anders zullen gaan voelen. Herken je dat? Denk eens terug. Ben je wel eens veranderd van baan, huis, relatie? Of kwam er opeens meer geld in je leven? En hoe heeft dit je leven veranderd? Was je daarna gelukkig? Misschien de eerste paar weken en maanden. Maar daarna? Werd het toen weer normaal, kwam je terug in de waan van de dag en zou je graag weer dingen anders willen als eerst dit en dan dat zou veranderen? Dat is heel herkenbaar. Veel mensen denken namelijk in deze volgorde: Hebben -> doen -> zijn We willen eerst iets hebben, bv geld. Zodat we dan iets kunnen doen, bv op die bijzondere reis gaan. En dan pas zullen we zijn wat we willen zijn, bv gelukkig of vrij. Het geheim van een magisch leven is: draai het om! Zijn -> doen -> hebben Wie of wat wil je zijn? Geliefd, gelukkig, blij, vrij? Wat kan je nu doen om dit al te zijn? Wat kan je doen om je geliefd te voelen bv. Het hebben valt dan op een magische wijze op zijn plek. En dan ook het werkelijke hebben. Want vaak willen we iets hebben om de verkeerde redenen. Omdat we denken ons hierdoor blij of gelukkig te gaan voelen. Om er dan achter te komen, na veel pijn en moeite en hard werken te hebben gekregen wat je dacht te willen, dat het niet uitpakt zoals je had gedacht. Les: om verlangen echt voor je te laten werken moet je weten hoe je je wilt voelen.

7 Bepaal hoe je je wilt voelen en laat dat het verlangen zijn dat je uitstraalt met je hart. Hoe doe je dit? Hieronder vind je 5 actiebladen voor de 5 levensgebieden, nl levensstijl, werk, geld, liefde en gezondheid. Schrijf op elk blad hoe je je meer zou willen voelen tav levensstijl, je werk, geld, de liefde en je gezondheid. Probeer er niet te veel over na te denken maar gewoon te voelen. Wat komt er als eerste bij je op? Laat je niet tegen houden door beperkende gedachten als: dat kan niet, dit is onmogelijk, dit kan ik toch nooit voelen. Laat hier werkelijk je hart spreken. Als alles mogelijk is, hoe zou je je dan het allerliefste willen voelen?! Wat kan je nu, op dit moment, al doen om je te voelen zoals je je wilt voelen? Schrijf dit ook op het actieblad.

8 Levensstijl Huis, bezittingen, reizen, manier van leven, kleding, stijl, duurzaamheid, hobby s, opleidingen, creativiteit, zelfexpressie, intuïtie, gewoonten Op het gebied van levensstijl wil ik me zo voelen: Wat kan ik nu doen om me ook daadwerkelijk meer zo te voelen:

9 Werk Baan, collega s, loopbaan, werk, opleidingen, ontwikkeling Op het gebied van werk wil ik me zo voelen: Wat kan ik nu doen om me ook daadwerkelijk meer zo te voelen:

10 Geld Financiën, salaris, sparen, investeren, omgang met geld Op het gebied van geld wil ik me zo voelen: Wat kan ik nu doen om me ook daadwerkelijk meer zo te voelen:

11 Liefde Relaties, vriendschap, familie, gemeenschap, goede doelen Op het gebied van liefde wil ik me zo voelen: Wat kan ik nu doen om me ook daadwerkelijk meer zo te voelen:

12 Gezondheid Lichaam, beweging, voeding, rust & ontspanning, geestelijke gezondheid, gewoonten Op het gebied van gezondheid wil ik me zo voelen: Wat kan ik nu doen om me ook daadwerkelijk meer zo te voelen:

13 Gefeliciteerd! Je weet nu hoe je je wilt voelen op de belangrijkste gebieden van je leven. En je hebt ook nagedacht over wat je kan doen om je nu al te voelen zoals je je wilt voelen. Loop de punten die je opgeschreven nog eens na en schrijf hieronder de dingen op die je nu / vandaag / op dit moment al kan doen om je meer te gaan voelen zoals je wilt. Wat ik nu ga doen om me meer te voelen zoals ik me wil voelen is: Ga hier mee aan de slag! De eerste stap naar een Magisch Leven is gezet!

14 In sleutel 2 draait het om focus. Waar richt jij je aandacht op? Wat aandacht krijgt groeit. Dit is een waarheid die zo krachtig is en toch vergeten we haar vaak. Waar ligt jou aandacht? Wat wil je of wat wil je niet? Ik wil een leukere baan -> focus ligt op de baan die je niet meer leuk vindt. Overvloed of tekort? Ik wil meer geld -> focus ligt op het geld dat je niet (genoeg) hebt. Vertrouwen of angst? Ik vertrouw erop dat ik beschermd wordt -> focus ligt op angst omdat je ergens beschermd tegen wilt worden. Liefde of wrok? Ik wil een liefdevollere relatie -> focus ligt op het gebrek aan liefde. Lastig he? Zie je hoe snel we onze aandacht richten op dat wat we niet willen? Het zit als het ware in ons systeem geprogrammeerd. Hoe richt je dan toch je aandacht op dat wat je wilt? Grijp terug naar sleutel 1. Hoe wil je je voelen? Houdt dat in je gedacht bij alles wat je doet. Voel ik me zoals ik me wil voelen? Nee? Wat kan ik nu doen om me te voelen zo als ik wil voelen? Focus je bij alles wat je doet op hoe je je wilt voelen. Les: Gevoel is een keuze. Je kan kiezen hoe je je wilt voelen.

15 In sleutel 3 gaat het om ruimte maken in je leven voor wat je wilt. Om het leven van je dromen te kunnen gaan leven zullen obstakels uit de weg geruimd moeten worden. Wat houdt je tegen om je te gaan voelen zoals je je wilt voelen? Bij sleutel 2 vertelde ik dat je gevoel een keuze is. En dat geloof ik ook echt. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het makkelijk is. Om je van zwaar depressief naar blij en gelukkig te voelen lukt meestal niet door in een keer te kiezen dat je je blij en gelukkig wilt voelen. Daar gaan meestal een heleboel kleinere keuzes aan vooraf. In het training Geluksfactor laat ik je zien hoe dit werkt. Wat nu al kan helpen is om stil te staan bij wat of wie je tegenhoudt om te voelen zoals je je wilt voelen. Denk hierbij aan: Mensen, bv familie, vrienden, collega s, kennissen Omstandigheden, zoals verplichtingen, werk, vrijwilligerswerk, school, sport, hobby Jezelf, bv angsten en overtuigingen die je tegenhouden Noteer voor jezelf wie of wat je je tegenhoudt om je te voelen zoals je wilt voelen. Kijk hier eens goed naar. Wat gaat er door je heen als je dit overzicht bekijkt? Stel jezelf nu de volgende vraag: Wat kan ik nu al loslaten om ruimte te maken voor hoe ik me het allerliefste wil voelen? Les: Er moet eerst wat uit voordat er weer wat in kan.

16 Een hele krachtige sleutel dit, de kracht van het woord! Is wat jij zegt in lijn met wat je wilt? Met andere woorden ben je afgestemd op wat je wilt? Ben je afgestemd op hoe je je wilt voelen? Zeg jij bijvoorbeeld dingen als: -Alle leuke mannen zijn bezet of homo -Het is tegenwoordig moeilijk om een baan te vinden -Niemand krijgt meer een vast contract -Ik weet niet wat ik wil -Er is zoveel concurrentie in wat ik doe Dan gebruik je de kracht van het woord tegen je! Je zet de situatie vast. En blokkeert de situatie. In feite werp je barricades op zodat het Universum niet voor je kan werken! En is het echt waar wat je zegt? -Zijn alle leuke mannen bezet of homo? Allemaal? Iedereen? -Is het echt moeilijk om een baan te vinden? Is er niemand van jou leeftijd, met jou opleiding en werkervaring die een baan vindt? Helemaal niemand? -Weet je echt niet wat je wilt? Heb je werkelijk geen enkel idee? Ook geen gevoel? -Doet iedereen exact hetzelfde als jou? Ben jij precies zoals die ander? Je snapt waar ik naar toe wil. Als je jezelf betrapt op dit soort vastzettende woorden stel jezelf dan de vraag: is dit echt, werkelijk waar? En gebruik daarna andere woorden, bv: -misschien zijn er wel meer leuke, vrije mannen dan ik denk -wie weet, vind ik die baan van mijn dromen wel Voel je het verschil? Hiermee zet je jezelf open voor de mogelijkheid dat wat je wilt ook daadwerkelijk kan gaan komen. Les: Woorden zijn waar.

17 Wees dankbaar voor wat je hebt. Dankbaarheid schept verwachting. Een verwachting voor wat er allemaal nog meer mogelijk is. Hierdoor wordt je nog meer die magneet die aantrekt wat hij wilt. Ook al heb je nog niet die partner, baan of het geld wat je wilt. Wees toch dankbaar voor wat je al wel hebt. De fijne vrienden bijvoorbeeld waar je gezellige dingen mee samen doet. De baan die je nu hebt waarin je samenwerkt met leuke collega s of het geld wat je wel hebt wat er voor zorgt dat je de huur kan betalen en elke dag te eten hebt. Dankbaarheid voor wat je wel hebt zorgt er namelijk voor dat je je aandacht richt op de positieve aspecten van je leven. Dus je focus ligt op overvloed in plaats van op tekort. Weet je nog, sleutel 2, de kracht van de geest? Wat je aandacht geeft groeit? Door dankbaar te zijn gaat je aandacht als vanzelf naar de mooie dingen in je leven waardoor je meer van deze mooie dingen naar je toe kan trekken. Dus richt je aandacht op de dingen die wel leuk vindt in je baan. Wat vind je fijn aan de relaties die je nu hebt? Wat waardeer je aan het geld wat je op dit moment al hebt? Wees hier dankbaar voor en je zult meer aantrekken om dankbaar voor te zijn! Wat doet dankbaarheid nog meer: -Je haalt de druk van de ketel. Je wordt minder needy. -Door dankbaar te zijn ben je minder bezig met wat je allemaal wilt. Hierdoor laat je als vanzelf behoeftes los (loslaten) en kunnen dingen veel makkelijker op je pad verschijnen. -Je gaat je meer ontspannen. Fijn voor jezelf en de mensen om je heen. -Je gaat je dankbaar voelen! En dat is een heel fijn gevoel. Les: Dankbaarheid transformeert.

18 Sleutel 6 is een pittige sleutel, vertrouwen. Vertrouwen dat wat jij wilt, jou ook wil. En ik heb het hier niet over het soort vertrouwen dat je rustig thuis op de bank zit te vertrouwen dat je krijgt wat je wilt. En dat het als vanzelf bij je bezorgt gaat worden. Ze werkt het namelijk niet. En zo werkt ook de Wet de van de Aantrekking niet. Dit had ik misschien direct bij sleutel 1 even moeten vertellen :). Hier gaan veel mensen die bezig zijn met de wet van de aantrekking namelijk de mist in. Je zegt wat je wilt en gelooft er in. Je vertrouwt ook wel dat het Universum het beste met je voorheeft maar dan komt er een kans op je pad die je aan je voorbij laat gaan omdat je bang bent. Er komt bijvoorbeeld een andere baan op je pad die je niet durft aan te nemen omdat je toch bang bent om je vaste contract op te geven. Zo erg is je baan toch ook niet, zeg je bijvoorbeeld tegen jezelf. Of er komt een leuke man voorbij waar je echt een goed gevoel bij hebt maar je gaat niet met hem uit omdat hij niet het opleidingsniveau heeft wat op je wensenlijstje stond. Sleutel 6 vraag om actie. Actie vanuit het vertrouwen dat je geleid wordt. Vanuit het vertrouwen dat dingen niet voor niets op je pad komen. Sleutel 6 is dus niet: de datingsite afspeuren naar mannen die qua looks en omschrijving aan je wensenlijstje voldoen. Sleutel 6 is wel: jezelf afvragen waar je nieuwe mensen zou kunnen ontmoeten. Erop uit gaan, mannen naar je toe laten komen en als je een klik voelt (zonder te veel na te denken over baan, opleiding, hobby's ed) met de flow mee gaan. Les: Vertrouwen = actie.

19 Sta jij werkelijk open om te ontvangen? Sleutel 7 is als het ware de magische code die aan het eind van de film de schatkist opent. Je ziet de schat recht in het gezicht maar zonder deze code kan je er niet bij komen. Dat is de kracht van ontvangen. Sleutel 7 is de laatste check. Wil je werkelijk wat je wilt? En durf je hier ook echt voor te gaan? Of houd je toch liever alles bij het oude? Dat is namelijk wat er veel gebeurd. Het kan zijn dat je je wensen niet goed hebt geformuleerd. Dat het droomleven waarvan je dacht dat het je droom was, toch je droom niet is (daarom is het zo belangrijk om te weten hoe je je wilt voelen, daardoor weet je meestal je wensen ook goed te formuleren). Maar het kan ook zijn dat angsten je blokkeren. Dat je zegt een andere baan te willen maar toch je oude baan niet los durft te laten omdat je zekerheden niet op durft te geven. Of dat je zegt dat je meer geld wilt maar geldblokkades hebt waardoor meer geld zich niet in je leven kan manifesteren. Bijvoorbeeld een (onbewuste) overtuiging dat mensen met veel geld slecht zijn, of dat jij niet met (veel) geld om kan gaan. Bij deze sleutel is het dus zaak om je zelf werkelijk aan te kijken en het innerlijke werk te doen. Waar heb jij nog angsten en overtuigingen zitten die je tegen houden om te bereiken wat je werkelijk wilt? En als je al je oude angsten en overtuigingen hebt losgelaten heb je goud in handen! Het goud om te manifesteren en creëren wat je wilt! Het leven van je dromen! Les: Ook jij mag ontvangen.

20 Dus, alles nog even op een rijtje. 1) De kracht van het hart: verlangen 2) De kracht van de geest: wat aandacht krijgt groeit 3) De kracht van loslaten: maak ruimte voor wat je wilt 4) De kracht van het woord: stem af op wat je wilt 5) De kracht van dankbaarheid: wees dankbaar voor wat je hebt 6) De kracht van vertrouwen: vertrouwen is actie 7) De kracht van ontvangen: sta jij open om te ontvangen Ben jij klaar voor de volgende stap? Klaar voor een Magisch Leven? Klaar om het leven van je dromen te gaan creëren? Vraag dan een gratis 1 op 1 geluksfactor sessie met me aan. Tijdens dit gesprek kunnen we kennismaken en bekijken of en hoe ik je kan helpen. Ja dat wil ik! Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten. Ik droom namelijk groot en dit droom ik voor jou: Een Magisch Leven! Dat ook jij kan zeggen dat je het leven van je dromen leeft! Een leven dat de moeite waard is, waarin je je nooit meer afvraagt: is dit het nou?. Een leven dat stroomt, waarin je doet waar je van houdt met mensen waar je van houdt en waarin je je goed voelt. Ik help jou naar een leven vol vrijheid, passie en plezier waarin je weet wat je wilt en doet wat je wilt. Ik laat je zien hoe het kan, op een heel eenvoudige manier! Kansen komen als vanzelf op je pad, je ziet ze en durft ze ook te pakken. Je vertrouwt volledig op je gevoel en zit in de flow van het leven. Het leven is moeiteloos en makkelijk. Je creëert het leven waarvoor je bestemd bent. Je bent gelukkig! Ga ervoor!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik ben Anke en ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen.

Nadere informatie

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent!

Stop met ploeteren en laat mij jou helpen. Zodat ook jij het leven kan leiden waarvoor je bestemd bent! Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen die weten dat ze meer in hun mars hebben en zich afvragen: is dit het nou te helpen weten wat ze willen en gaan doen wat ze willen. Zodat ook zij

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

Grip op je paniek in de auto

Grip op je paniek in de auto Les 3.2 Gedachten en de invloed op je ademhaling Hoe denk jij over jezelf? En wat zeg jij tegen jezelf als je in de spiegel kijkt? Met welke gedachten begin jij de dag? Heb je hier weleens over nagedacht?

Nadere informatie

Belangrijke boodschap:

Belangrijke boodschap: Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit E-book te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit e-book hoor je te krijgen van goedomgaanmetgeld.nl of een andere website waarvan Marielle Vreeken eigenaar is,

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken.

Je mag in dit document werken, je mag ook een nieuw document voor jezelf aanmaken. Hoe wil ik me voelen 1. Maak je los! Als hoogsensitief persoon ben je geneigd om veel in je hoofd te blijven hangen. En daar willen we graag vandaan. Dat is niet de bron van jouw waarheden. Je diepste

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH

WERKBOEK DE OVERVLOED CHALLENGE 8 DANKBARE DAGEN GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH WERKBOEK DE GEPASSIONEERD ONDERNEMER TRANSPERSONAL LIFE & BUSINESS COACH 1 Hartelijk welkom bij De Overvloed Challenge. Ik nodig je uit om alle opdrachten in dit werkboek te maken. Maak aantekeningen en

Nadere informatie

sochicken - broeden op een leuker leven.

sochicken - broeden op een leuker leven. Steeds leuker worksheet 1 Je leven steeds leuker maken - in kleine stappen Ben je klaar om jezelf een kickstart te geven? Om je leven in een opwaartse spiraal te brengen in kleine, praktische stappen?

Nadere informatie

Les 3 : Jouw dromen 1

Les 3 : Jouw dromen 1 Les 3 : Jouw dromen 1 Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. DEEL 1

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

Module Overvloed en rijkdom omarmen

Module Overvloed en rijkdom omarmen Module Overvloed en rijkdom omarmen In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld en het ontvangen van overvloed. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 7 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door middel

Nadere informatie

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2

Online training. Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren. Module 2 Online training Leer afstemmen op de onderneming die jij wilt creëren Module 2 www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Module 2 Jouw persoonlijke script We gaan praktisch aan de slag met het maken van jouw persoonlijke

Nadere informatie

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid.

Januari. Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. Januari Ik accepteer en waardeer mijn ( hoog) gevoeligheid. (Hoog) gevoelig zijn krijgt in deze tijd steeds meer ruimte en bekendheid, dat is fijn. Een generatie geleden was het niet wenselijk om gevoelig

Nadere informatie

Transformationeel ondernemen

Transformationeel ondernemen Transformationeel ondernemen Dit rapport maakt deel uit van de Denkonomie- serie, met o.a. uitgaven als: Transformationeel - ZIJN ondernemen wat je wilt worden - Het nieuwe verkopen - Wetenschap en spiritualiteit

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge DANKBAARHEID MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw

Nadere informatie

0 De eindopdracht is het laatste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure

0 De eindopdracht is het laatste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure 0 De eindopdracht is het laatste deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht De Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische zomer vol mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

Vanjezelfhouden.nl 1

Vanjezelfhouden.nl 1 1 Kan jij van jezelf houden? Dit ontwerp komt eigenlijk altijd weer ter sprake. Ik verbaas mij erover hoeveel mensen er zijn die dit lastig vinden om te implementeren in hun leven. Veel mensen willen graag

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

Edith Helwegen. Afstemdagboek Pagina 1

Edith Helwegen. Afstemdagboek  Pagina 1 Edith Helwegen Afstemdagboek www.edithhelwegen.nl Pagina 1 Jij bent de creator van je eigen leven. Jij bepaalt wie je bent, wat je zegt, hoe je reageert, wat jouw gedachten zijn en voor een groot gedeelte

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Training Een GROOTS leven

Training Een GROOTS leven Training Een GROOTS leven Inleiding Je mag nu al trots op jezelf zijn. Trots, omdat je de eerste stap hebt gezet naar een grootster leven. Je bent de meeste van jouw onzekerheden wel voorbij en je bent

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden.

Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Leer je aandacht te richten en je zult rust vinden. Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit ebook te kopiëren, verkopen of verdelen! Dit ebook hoor je te krijgen van www.emotivo.nl of een andere

Nadere informatie

0 De magische deur is het 7 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure

0 De magische deur is het 7 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure 0 De magische deur is het 7 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 De Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische zomer vol mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad

Parel van het licht. Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Parel van het licht Moed en verlichting op je pad Margot Peters Schrijfster: Margot Peters Coverontwerp: Margot Peters ISBN: 9789402141078 Margot Peters,

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij.

Geld affirmaties. Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. Geld affirmaties Ik leef in een wereld vol overvloed. Geld en overvloed zijn slechts gevolgen. Overvloed zit in mij. De acties die voor overvloed zorgen komen vanzelf op de meest geïnspireerde manieren.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

H A P P I L Y E V E R A F T E R..

H A P P I L Y E V E R A F T E R.. H A P P I L Y E V E R A F T E R.. I N 5 S T A P P E N M E E R G E L U K I N J E R E L A T I E A A N D A C H T V E R T R O U W E N Y V O N N E T H U I J S W W W. B R E I N - P O W E R. C O M A C C E P T

Nadere informatie

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over,

Theorieboek. leeftijd, dezelfde hobby, of ze houden van hetzelfde. Een vriend heeft iets voor je over, 3F Wat is vriendschap? 1 Iedereen heeft vrienden, iedereen vindt het hebben van vrienden van groot belang. Maar als we proberen uit te leggen wat vriendschap precies is staan we al snel met de mond vol

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure

0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 van InnerTreasure 0 De zwarte vlek is het 6 de deel van de GRATIS Regenboogschattenjacht 2.0 De Regenboogschattenjacht 2.0 Een magische zomer vol mooie dromen Auteur: Eveline van Dongen Copyright: Eveline van Dongen InnerTreasure

Nadere informatie

Module 5 Heel je relatie met geld

Module 5 Heel je relatie met geld Module 5 Heel je relatie met geld Inleiding In deze module gaan we nog wat dieper in op jouw relatie met geld. Veel coaches, therapeuten en trainers werken heel hard maar verdienen erg weinig (te weinig!).

Nadere informatie

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ?

HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? HOE TOEKOMSTPROOF BEN JIJ? Hoe zie jij jezelf in 2020? Hoe zi et jouw leven er uit i n 2020? Ben j e da n vaardi g gen oeg om a ll e ver an d er i ngen bij te benen? Je ei gen keuzes d aar in te m aken

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Next Level Doelen Planner

Next Level Doelen Planner Next Level Doelen Planner Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 15 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat?

Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Sleutel 8: Je gevoel volgen, hoe doe je dat? Succesvol in Balans van Stress naar Rust Pagina 1 van 6 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd

Nadere informatie

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen

Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Worksheet EFT bij Negatieve Overtuigingen Inleiding Wat zijn overtuigingen eigenlijk? De meest eenvoudige omschrijving die voor mij werkt is: een overtuiging is een gedachte die vaak gedacht is en daardoor

Nadere informatie

Werkboek Nieuwjaarsbezinning

Werkboek Nieuwjaarsbezinning Werkboek Nieuwjaarsbezinning Tel je zegeningen over 2017 en voed je verlangen voor 2018 Met de Nieuwjaarsbezinning neem je de tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar het

Nadere informatie

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND

YVONNE THUIJS GOEDE RELATIE MET JE KIND YVONNE THUIJS het geheim van een GOEDE RELATIE MET JE KIND - www.blij-kind-24-7.nl - kijk naar je kind maak tijd vrij... en geef aandacht, vertrouwen en liefde 1 aandacht blij kind 24 7 betekent groeien

Nadere informatie

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij.

Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Alsjeblieft Jouw Creatiedagboek! Noteer een maand lang al jouw verlangens, je acties en de synchrone gebeurtenissen en houd je resultaten bij. Voor je ligt jouw eigen Creatiedagboek. Bij iedere dag geef

Nadere informatie

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5

1.1. VOORWOORD WIE BEN IK? INLEIDING INLEIDING WAAROM EN VOOR WIE?... 5 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD 3 1.1. VOORWOORD. 3 1.2. WIE BEN IK?... 4 2. INLEIDING 4 2.1. INLEIDING... 4 2.2. WAAROM EN VOOR WIE?... 5 3. 3 GOUDEN TIPS.. 6 3.1. WEES AARDIG VOOR JE SPIEGELBEELD 6 3.2. VERZAMEL

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 9 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN

MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN MODULE #4 MIJN OVERTUIGINGEN Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1

2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1 2010.2 Peter Rigtering 10 tips om te veranderen 1 Ben je tevreden met je huidige leven? Met je baan, je relaties en je gezondheid? Ben je vol zelfvertrouwen, relaxed en tevreden? Of zijn er dingen die

Nadere informatie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie

Tapping audio. Werkboek audio 2. Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Tapping audio Werkboek audio 2 Kees Holtrigter (The 7D Solutions) 3e editie Audio 2 De dag beginnen zonder stress en met energie Deze oefening is bedoeld om de dag direct goed te beginnen. Je vervangt

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie

GELUK(T)! Editha Gerdingh

GELUK(T)! Editha Gerdingh GELUK(T)! GELUK(T)! Editha Gerdingh Auteur: Editha Gerdingh (Cover-)ontwerp: Editha Gerdingh Fotografie: Jay Mantri, Jonny Lindner, Nico Wall, Ryan McGuire ISBN: 9789463672580 www.lonked.com INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

- Waarschuwing- dit is een pittige les!

- Waarschuwing- dit is een pittige les! - Waarschuwing- dit is een pittige les! Herken je de volgende situatie: Je vraagt aan je partner (heb je deze niet denk dan even terug aan de tijd dat je deze wel had) of hij de vuilniszak wilt buiten

Nadere informatie

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf

Overtuiging: ik ben niet goed genoeg (dus ik moet er heel hard voor werken) Tappen: Ook al doe ik helemaal niets, ik ben helemaal mezelf De negatieve overtuigingen van gisteren hebben je misschien meer inzicht gegeven, maar we gaan ze niet uitgebreid analyseren, we gaan ze gewoon loslaten. Dat helpt je veel meer. Je negatieve overtuigingen

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge LOSLATEN MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 3 De Manifesteer

Nadere informatie

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach.

Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach. Wim Annerel Life coach Loopbaancoach Business coach Goede voornemens? Vergeet het maar, zeggen de statistieken: slechts 18% slaagt erin om goede voornemens ook succesvol na te komen. En toch. Als je weet

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

VOLG JE EN VERTROUW EROP DAT HET KLOPT! 2018 Esther van Krieken, Ik hou van mij

VOLG JE EN VERTROUW EROP DAT HET KLOPT! 2018 Esther van Krieken, Ik hou van mij VOLG JE EN VERTROUW EROP DAT HET KLOPT! 2018 Esther van Krieken, Ik hou van mij LEEF JE DROOM Beste uitblinker, Gefeliciteerd! Jij hebt de stap gezet naar een leven, waarin je vrij gaat zijn van belemmeringen

Nadere informatie

Fernando Halman CommunicateTour

Fernando Halman CommunicateTour FERNANDO HALMAN Rotterdam RAH! We nodig je uit voor de unieke seminar van Fernando Halman waarbij hij zijn krachtige boodschap levert aan hogescholen en universiteiten. Colourful Business presents Fernando

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven.

Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. Ik nodig je uit om iedere ochtend en iedere avond in het dagboek te schrijven. 11 video s 11 schrijfoefeningen 11 affirmaties 11 inspiratie-quotes SHINEYOURLIGHTNOW.NL Dit is je Flow Dagboek voor de Fuck

Nadere informatie

3 krachtige creatieve schrijfopdrachten Waardoor je contact maakt met wat je écht wilt. Marianne Panneman Schrijf & Groei

3 krachtige creatieve schrijfopdrachten Waardoor je contact maakt met wat je écht wilt. Marianne Panneman Schrijf & Groei 3 krachtige creatieve schrijfopdrachten Waardoor je contact maakt met wat je écht wilt Marianne Panneman Schrijf & Groei Voorwoord Al ruim 20 jaar werk ik als loopbaancoach en help ik mensen te ontdekken

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes

In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes 1 In 10 stappen naar meer Geluk, Liefde en Succes Gùn jezelf een beter leven Noteer wat jou kan motiveren om jezelf het leven te gunnen waar je werkelijk naar verlangt. Geloof dat ook jij het kan Denk

Nadere informatie

Next Level Doelen Programma

Next Level Doelen Programma Next Level Doelen Programma Succesvol in Balans Next Level Doelen Pagina 1 van 12 Disclaimer Niets uit deze training / dit werkboek mag zonder schriftelijke toestemming vooraf gereproduceerd worden door

Nadere informatie

Step up, Sparkle & Shine

Step up, Sparkle & Shine Step up, Sparkle & Shine Module 5 Overtuigingen Vorige week zijn we aan de slag geweest met het innerlijk kind. Wat heeft zij jou laten zien en wat mocht er geheeld worden? Welke oude pijn zit er nog en

Nadere informatie

Keuzestress of ontspannen kiezen

Keuzestress of ontspannen kiezen Keuzestress of ontspannen kiezen Wat leuk dat je mijn weggever hebt aangevraagd. Ik vertrouw erop dat het je inzicht geeft! Veel plezier met lezen of kijken. Want de ene persoon leest liever en de ander

Nadere informatie

Voor wie is dit E-book bedoeld?

Voor wie is dit E-book bedoeld? Voor wie is dit E-book bedoeld? Heb je het gevoel dat je vastzit, maar je weet niet wat je moet veranderen om je weer goed te voelen? Verlang jij naar een baan waar je energie van krijgt in plaats van

Nadere informatie

Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun

Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun Ik ben Bianca van Dalen, Ik help vrouwen met weinig budget overzicht te krijgen in hun financiën. Ik laat ze zien welke mogelijkheden er zijn met hun budget zodat ze tijd en geld overhouden. Zo ervaren

Nadere informatie

Gedachten en positiever denken

Gedachten en positiever denken Gedachten en positiever denken Hoe denk jij over jezelf? En wat zeg jij tegen jezelf als je in de spiegel kijkt? Met welke gedachten begin jij de dag? Heb je hier weleens over nagedacht? Hier gaan we mee

Nadere informatie

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen!

Belangrijke boodschap: Het is illegaal om dit e-book te kopiëren, verkopen of te verdelen! Ik ben een out of the box denkende coach voor ouders van kinderen zonder handleiding die een reisleider nodig hebben. Iemand die je voor gaat én je het vertrouwen geeft dat je nodig hebt. Door mijn positieve

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PERSOONLIJK LEIDERSCHAP PLUK DE DAG Positiever leven, het begin. Stap 1. Vandaag heb je een nieuwe dag gekregen. Geniet er van. In alle vormen en maten. Wees een bron van energie voor jezelf en voor anderen.

Nadere informatie

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent.

Je mag jezelf kwetsbaar opstellen, het is oké, het is veilig. Ik beloof je dat je nu alleen maar in de spiegel ziet waar je klaar voor bent. Ik weet zeker dat ook jij nog veel krachtiger kan zijn in wie je bent en wat je doet binnen je praktijk/ bedrijf en dat je daardoor nog veel meer waarde vanuit plezier kan leveren aan je klanten. Als je

Nadere informatie

coach jezelf Dit boek is van:

coach jezelf Dit boek is van: coach jezelf w e r k b o e k Dit boek is van: www.fabulousbusinesswoman.com Hallo! Zo daar is ie dan; het Coach Jezelf werkboek. Kun je jezelf coachen? Ja, dat kan. Kijk maar eens naar al die mensen die

Nadere informatie

Je toekomst? Die bepaal je zelf!

Je toekomst? Die bepaal je zelf! 030-7511900 Je toekomst? Die bepaal je zelf! Youfit@retail helpt je op weg. Je werkt met plezier in een winkel. Dat doe je misschien al jaren en het gaat je prima af. Maar denk je weleens na waar je over

Nadere informatie

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019:

Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: Bid dat de heilige Geest je een mooie bijbeltekst zal geven als leidraad voor het komende jaar en schrijf hem hier op: Mijn bijbeltekst Mijn gebed voor 2019: God wil zijn genade en liefde geven aan iedereen

Nadere informatie

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe?

Ga eens even bij jezelf na waarom je dit programma bent gaan volgen: wil je weg van iets of wil je ergens naartoe? Je bent waarschijnlijk begonnen met Het VoedingsKompas vanuit het verlangen om iets te veranderen in je leven. Misschien wil je alleen maar méér energie, misschien wil je af van enkele lichamelijke klachten

Nadere informatie

DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND

DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND Tussen JOU en MIJ SCHRIJF- EN DOEBOEK VOOR OUDER EN KIND Janneke van Bockel Tussen en Begonnen op 20 Herinneringen die je later wil hebben moet je NU maken 4 Ma-ham, luister je wel? zegt ze streng. Ja

Nadere informatie

PeerEducatie Handboek voor Peers

PeerEducatie Handboek voor Peers PeerEducatie Handboek voor Peers Handboek voor Peers 1 Colofon PeerEducatie Handboek voor Peers december 2007 Work-Wise Dit is een uitgave van: Work-Wise info@work-wise.nl www.work-wise.nl Contactpersoon:

Nadere informatie

Affirmatie - Inspiratie

Affirmatie - Inspiratie Affirmatie - Inspiratie Maak je affirmaties nog sterker In dit e-book vind je affirmaties ter inspiratie. Maar er is niets zo krachtig als een speciaal op-maat-gemaakte affirmatie voor jouw unieke situatie!

Nadere informatie

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping)

Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Module 4: Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Basisovertuiging 1 & 2 (Verdieping) Geluk is een gevoel! Jij bent de enige persoon op de wereld die jou gelukkig kan maken! Het is erg belangrijk dat je alle

Nadere informatie

De paradijsvogelcoach, wie is dat?

De paradijsvogelcoach, wie is dat? De paradijsvogelcoach, wie is dat? Inmiddels al een aantal jaren geleden voelde ik me vaak gespannen en onrustig, op zoek naar mezelf. Ik had een goed leven: een gezin, een goede baan en genoeg geld om

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen

5. Overtuigingen. Gelijk of geluk? Carola van Bemmelen Food & Lifestylecoaching. Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen 5. Overtuigingen Jouw leven op dit moment weerspiegelt exact jouw overtuigingen Een overtuiging is een gedachte die je hebt aangenomen als waarheid doordat ie herhaaldelijk is bevestigd. Het is niet meer

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie