Voorwoord. Inlichtingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwoord. Inlichtingen"

Transcriptie

1

2 Voorwoord Voor u ligt de eerste digitale brochure van de Stichting Kennedy-Mars Sittard. Jaarlijks viel de uitgebreide papieren brochure bij alle adressen van de deelnemers van de laatste 2 jaar in de brievenbus. Dit jaar is dat een kleine folder met alleen de meest noodzakelijk informatie voor een inschrijving. Alle overige informatie willen we op digitale wijze aanbieden, hetzij op de website of via de digitale nieuwsbrief, de KMS-Flits of middels digitale brochure. We gaan dan wel mee met moderne tijd, maar proberen tevens de charme van tradities te behouden. Zo al de route weer nagenoeg het zelfde zijn en zullen alle deelnemers nog persoonlijk knip ontvangen bij elke controlepost. Als organisatie wensen we alle deelnemers van de drie marsen veel succes met de voorbereidingen en zien we jullie graag aan de start op paaszaterdag 23 april Stichting Kennedy-Mars Sittard Inlichtingen For a summary in ENGLISH Phone ++31-(0) Pour un résumé en FRANCAIS Tél (0) Für eine Zusammenfassung in DEUTSCH Ruf ++31-(0) Deze brochure, alsmede gewenste inlichtingen, inschrijfformulieren en affiches, kan men gratis aanvragen bij: - T. van der Loo ( ) - Sportstichting Sittard-Geleen ( ) - A.vanderloo@ziggo.nl Internet:

3 Inschrijvingen Inschrijven via internet Het is tot en met 12 april 2011 mogelijk om via in te schrijven. De deelnemerskaart wordt opgestuurd indien voor 2 april het inschrijfgeld binnen is. Daarna kan de deelnemerskaart worden opgehaald op een van de volgende locaties: KennedyCorner, Meet & Greet, of aan de start op 23 april. Inschrijven per post Stuur het inschrijfformulier per post naar: Stichting Kennedy-Mars Sittard, Jan van Valkenburgstraat 1, 6121 XM Born. Betaling door overboeking uiterlijk op 12 april naar bankrekening ten name van Stichting Kennedy-Mars Sittard (IBAN-nr NL 94 RABO ; BIC/SWIFTCODE RABONL2U) o.v.v. naam van inschrijver. Het inschrijfformulier is enkel in de folder beschikbaar. Inschrijven bij inschrijfadressen Inschrijven aan de start op 23 april 2011 is mogelijk vanaf 45 minuten voor het startschot. Inschrijven is ook mogelijk bij een van de onderstaande inschrijfadressen: Mulders Berg- en Wandelsport, Molenstraat 10 te Limbricht Van 22 maart t/m 22 april tussen en uur, met uitzondering van maandagen en zaterdagmiddagen. Intersport Van den Bergh, Brugstraat 5A-11, Roermond & Intersport Megastore Roermond Retailpark Van 22 maart t/m 12 april op de volgende tijden: maandag van tot uur; donderdag van tot uur; dinsdag, woensdag, vrijdag van tot uur; zaterdag van tot uur; zondag van tot uur (uitsluitend Megastore filiaal).

4 Driessen Running Centre, Oranje Nassaustraat 19-21, Heerlen Van 22 maart t/m 12 april op de volgende tijden: dinsdag, woensdag, vrijdag van tot uur; donderdag van tot uur; zaterdag van tot uur. Victor Mennen, Dijkveldstraat 40, Slek-Echt Op de vrijdagen 25 maart, 1 april en 8 april tussen en uur J. v. Montfort, Dikke Linde 19, Ophoven/Kinrooi (B) Op zaterdag 9 april tussen en uur en op maandag 11 april tussen en uur of tot uiterlijk 11 april na een telefonische afspraak met 0032-(0) De KennedyCorner Gevestigd bij Mulders Berg- en Wandelsport, Molenstraat 10, Limbricht Uitsluitend op donderdagen 14 en 21 april van tot uur en zaterdag 16 april van tot uur Meet & Greet in Kantine Stadssporthal, Stadswegske 8, Sittard Op vrijdag 22 april van tot uur Groepsinschrijvingen Er geldt een korting op het inschrijfgeld, wanneer U met minimaal 10 mensen tegelijk inschrijft. Inschrijfformulier en regels zijn op te vragen via inschrijvingen@kennedymars.org of te downloaden via Tarieven Onderstaande tarieven zijn per persoon. 80 km 40 m 10 km Voor-inschrijving* 15,00 8,00 3,00 Voor-inschrijving groepen 12,50 7,00 2,25 Na-inschrijving 18,00 10,00 3,00 Wedstrijdklasse 22,50 Nvt nvt Leden van de wandelbond ontvangen een korting van 0,70

5 Bepalingen Kennedy-Mars 1. De afstand bedraagt 80 km. De route voert over vlakke en geasfalteerde wegen, behalve in historische kernen. 2. De start is op zaterdag 23 april 2011 tussen en uur. Vertrek en aankomst zijn in de Stadssporthal (Stadswegske 8, 6136 AG Sittard) gelegen nabij het station te Sittard. 3. De deelnemerskaart is tevens controlekaart. Men kan pas starten nadat de kaart is geknipt. Dit gebeurt vanaf uur in de Stadssporthal. Na ontvangst van het knipje dient men zich op te stellen in het startvak. 4. Tijdens de mars vinden controles plaats. De controleurs zijn te herkennen aan de Kennedymars-bodywarmer 5. Wandelaars die naar het oordeel van de organisatoren niet meer in staat zijn om de mars vóór sluitingstijd (01.00 uur) te voltooien worden uitgesloten van verdere deelneming. De verzorgingspunten Böhmerwald / Koningsbosch (17 km), Posterholt (28 km), Reigershorst / Montfort (37 km), Thorn (51 km) en Dieteren (67 km) dienen te zijn gepasseerd vóór 10.30, respectievelijk 13.00, 16.00, en uur. 6. Afval dient te worden gedeponeerd in de langs de route neergezette afvalbakken. 7. Vanaf uur worden in Dieteren reflecterende vestjes of armbanden verstrekt. Uit veiligheidsoverwegingen wordt overigens aangeraden fluorescerende / reflecterende of anders lichtgekleurde kleding te dragen. 8. Uitvallers worden kosteloos naar Sittard vervoerd. Zij dienen hun deelnemerskaart in te leveren aaneen controleur of chauffeur van een uitvallersbusje. 9. Voor eventuele bagage moet men zelf zorgen. Er is geen bagagewagen. 10.Rolstoelers zijn van harte welkom. Indien zij evenwel sneller zijn dan de wandelaars lopen ze het risico dat de voorzieningen bij doorkomst nog niet gereed zijn. 11.Volgers in auto's wordt geadviseerd te rijden van parkeergelegenheid naar parkeergelegenheid. Zie voor een adviesroute op pagina 'route-volgers' en ook in de routebeschrijving in de brochure. 12.Bij de aankomst wordt een overzicht van de uitlopers bijgehouden in de Stadssporthal. Dit overzicht zal zo spoedig mogelijk na de mars terug te vinden zijn op deze site.

6 Start- en finishlocatie De Stadssporthal aan het Stadwegske in Sittard zal de komende jaren als toneel dienen voor zowel de start als de finish. De Stadssporthal ligt aan de grootste uitvalsweg van Sittard. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt en men is snel op de autosnelweg en de randweg rondom Sittard. Daarnaast is het trein- en busstation op 500m gelegen. De hal is als volgt te bereiken: Vanuit Heerlen Volg de A76 tot knooppunt Kerensheide. Ga richting Eindhoven (A2). Neem afslag Sittard- Geleen-Urmond. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. N294 blijven volgen. Na de spoorweg-brug ligt de hal recht tegenover u. Vanuit Maastricht Volg A2; Neem afslag Sittard- Geleen-Urmond. Ga bij de verkeerslichten rechtsaf. N294 blijven volgen. Na de spoorwegbrug ligt de hal recht tegenover u. Vanuit Roermond U nadert Sittard via de N276. Blijf deze volgen tot het kruispunt bij het Fortuna-Stadion (ligt linksvoor u) en ga hier linksaf (N294). Blijf deze weg volgen. Na de spoorwegbrug ligt de hal recht tegenover u. Vanuit Eindhoven Volg A2. Neem afslag Stein-Geleen-Urmond. Ga bij de verkeerslichten linksaf richting Sittard. N294 blijven volgen. Na de spoorwegbrug ligt de hal recht tegenover u. Deelnemers die zich nog willen inschrijven of die hun deelnemerskaart nog moeten afhalen, dienen de boveningang te nemen. Deelnemers die hun deelnemerskaart reeds in hun bezit hebben, dienen via de trappen naar de parkeerplaats te gaan om aldaar via de onderingang naar het startvak in de hal te gaan. De start is tussen en uur. In de Stadssporthal bestaat kleed- en douchegelegenheid.

7 Route volgers Kennedy-Mars Vanuit Sittard via Tüddern (D), Höngen en Koningsbosch naar het verzorgingspunt Camping Böhmerwald bij Koningsbosch rijden. Parkeren in de berm van de Kerkstraat. Vervolgens terug naar Koningsbosch rijden en daar op de N274 linksaf. Deze tot op de rotonde volgen en daar de N273 nemen. Op de volgende rotonde naar Posterholt (= Vlodropperweg). Na het plaatsnaambordje Posterholt rechtsaf (= Margrietlaan). Parkeergelegenheid kort vóór sporthal De Wieë bij Cultureel Centrum De Beuk. Van Posterholt de weg terug naar de N273 nemen en dan naar St.Odiliënberg rijden. In St.Odiliënberg de bewijzering naar Montfort volgen. In Montfort op de rotonde richting centrum. Parkeren op de Markt.

8 Vanaf de Markt in Montfort terug naar de rotonde en daar St.Joost / Echt aanhouden. In St.Joost direct rechtsaf (= Heerstraat). Einde Brantstraat linksaf (= Bosweg) en rechtsaf (= Caulitenstraat). Na de spoorwegovergang richting Eindhoven aanhouden. Op de A2 afrit 42 Wessem nemen. Nu naar Thorn. In Thorn parkeren op de parkeerplaats Waterstraat (betaald) of Grote Hegge (gratis). Vanaf de parkeerplaats terug naar de weg Wessem-Thorn. Nu linksaf en doorgaande weg aanhouden tot Ittervoort. Aldaar linksaf op de Napoleonsbaan. Vanaf de Napoleonsbaan diverse mogelijkheden om de wandelaars op te wachten: 1,5 km na de grens bij het bordje Belmagri-Eurogri linksaf, Vilgertenweg in. Weer 1,3 km verderop vóór het tankstation linksaf in Geistingen. In het dorpje Ophoven na de kerk linksaf, Maasstraat in. Vervolgen door terug te rijden naar de Napoleonsbaan. In Maaseik bewijzering naar Nederland aanhouden. Goede parkeermogelijkheid langs de Ringweg vóór de Maasbrug. Maasbrug over richting Susteren.In Dieteren bij verkeerslichten linksaf (= Kerkstraat). Parkeren op plein bij de kerk.

9 Terug naar de hoofdweg naar Susteren. Bij de verkeerslichten rechtdoor over de N295. Nu de tweede straat linksaf (= Schoutstraat) en meteen rechtsaf. Parkeren op het Raadhuisplein. Terug naar de N295 en daar linksaf. Afslag naar Nieuwstadt nemen. Parkeren bij de kerk. Terug naar de N295 en dan richting Sittard. In Sittard gebruik maken van de parkeerplaatsen nabij de Schouwburg en de Steenweg. Kennedy-Walker De eretitel KENNEDY WALKER kan men verkrijgen door vijf kennedymarsen te lopen op minstens drie verschillende plaatsen. Daartoe laat men na het volbrengen van een kennedymars een stempel plaatsen op een speciale kaart. Bij de KNBLO-NL kan men tegen overlegging van de kaart een speciale medaille kopen. Is men eenmaal KENNEDY WALKER dan kan men verdergaan tot SUPER KENNEDY WALKER (10 marsen) en MASTER KENNEDY WALKER (15 marsen). Bij de aankomst te Sittard kunnen de uitlopers de speciale kaarten gratis afhalen. Zie ook op

10 Verzorgingsposten en café s Rustplaatsen onderweg 12,0 km - Susteren. Toiletten van Restaurant Plaza Hommelheide, Hommelweg 2. 17,4 km - VERZORGINGSPOST Böhmerwald 23,5 km - Maria-Hoop. Café Boszicht, Annendaalderweg 73 28,1 km - VERZORGINGSPOST Sporthal de Wieë 30,4 km - Reutje. Fanfarezaal Sint Wiro, St.Josephstraat 2. 37,0 km - VERZORGINGSPOST Biej de Vogel 37,3 km - Montfort. Café Ane Kèrk, Aan de Kerk 2. 43,7 km - Maasbracht. Café t Wiel, Havenstraat ,4 km - Maasbracht. Café de Babbelaar, Hoofdstraat ,1 km - Wessem. Café De Hook, van Horneplein 9. 47,4 km - Wessem. Café-Restaurant 't Veerhuis, Polstraat 1. 47,8 km - Wessem. Café In de Twee Ankers, Groenstraat 1. 51,2 km - VERZORGINGSPOST Oad Thoear 51,6 km - Thorn. Fletcher Hotel Restaurant La Ville Blanche, Hoogstraat 2. 51,6 km - Thorn. Hotel-Restaurant Crasborn, Hoogstraat 6. 51,7 km - Thorn. Brasserie-Bakkerij 't Thornse Krulletje, Wijngaard ,6 km - Kessenich. Café De Pomp, Schoorstraat ,8 km - Geistingen. Café-Taverne 't Orgelhuys, Geistingen ,9 km - Aldeneik. Café-Restaurant De Leeuwerik, Leeuwerikstraat ,0 km - Aldeneik. Café-Taverne De Sjeiven Dörpel, Leeuwerikstraat ,2 km - Maaseik. Brasserie de Beurs, Markt 7. 64,4 km - Roosteren. Hotel Ter Borch/Café de Oude Tramhalte, Kasteel ter Borchstraat 3. 66,9 km - VERZORGINGSPOST De Koppel 68,2 km - Susteren. Café Bie Alois, Rijksweg Noord ,8 km - Susteren. IJssalon de Graasboer, Marktstraat ,8 km - Susteren. Café d'n Hook, Marktstraat ,6 km - Nieuwstadt. Café 't Nestje, Markt ,0 km - VERZORGINGSPOST bij FINISH

11 Verzorging Kennedy-Mars Verzorgingspost Böhmerwald: Plaats: Koningsbosch Afstand: 17 km EHBO: Aanwezig Massage: Niet aanwezig Voeding: Brood en (sinaas)appels Verzorgingspost sporthal De Wieë: Plaats: Posterholt Afstand: 28 km EHBO: Aanwezig Massage: Aanwezig Voeding: Krentenbollen en appels Verzorgingspost Biej de Vogel: Plaats: Montfort Afstand: 37 km EHBO: Aanwezig Massage: Aanwezig Voeding: Krentenbollen en appels Verzorgingspost Café Aod Thoear: Plaats: Thorn Afstand: 51 km EHBO: Aanwezig Massage: Aanwezig Voeding: Krentenbollen en appels Verzorgingspost De Koppel: Plaats: Dieteren Afstand: 67 km EHBO: Aanwezig Massage: Aanwezig Voeding: Krentenbollen en appels Voor uitvallers is een terugbrengservice naar de start- en finishlocatie. Er is geen bagageservice en drankvoorziening.

12 Verzorging Swentibold-Mars Verzorgingspost Harmoniezaal: Plaats: Obbicht Afstand: 14,0 km EHBO: Aanwezig Massage: Niet Aanwezig Voeding: Broodjes en appels Verzorgingspost De Koppel: Plaats: Dieteren Afstand: 67 km EHBO: Aanwezig Massage: Aanwezig Voeding: Krentenbollen en appels Voor uitvallers is een terugbrengservice naar de start- en finishlocatie. Er is geen bagageservice en drankvoorziening. Andere tochten Andere belangrijke wandeltochten in Limburg: 35e Nacht van Gulpen (70 km). Datum: 18 op 19 juni 2011 Info / e Heuvelland Wandel4daagse ( km), Berg en Terblijt. Datum: 11 t/m 14 augustus 2011 Info / Herinneringen 80 KM Bij het reglementair volbrengen van de Kennedy-Mars Sittard ontvangt men een herinnering in de vorm van een steekpeldje, medaille of verwisselbaar cijfer, afhankelijk van het aantal keren dat men de Kennedy-Mars Sittard heeft volbracht 40 KM & 10 KM Bij het volbrengen van de Swentibold-Mars en de Mini- Mars ontvangt men een medaille.

13 Overnachten Sleep-in Gezien het vroege tijdstip van vertrek, is het voor deelnemers, die van verder komen het handigste om een overnachting te boeken. Naast de kampeer- en hotelmogelijkheden organiseert de Stichting Kennedy-Mars Sittard ook elk jaar een sleep-in. Dit om deelnemers tegen een aantrekkelijk tarief dicht bij de startlocatie de laten overnachten. In de nacht vóór en na de Kennedy-Mars kan men hiervan gebruik maken. Hieronder vindt u enkele details. De kosten bedragen 5,00 p.p. per nacht Reserveren is niet nodig U dient zelf voor een luchtbed en slaapzak te zorgen Mogelijkheid tot douchen Er is de hele nacht permanent toezicht Op eigen risico kan bagage worden achtergelaten tijdens de mars Locatie is de Stadssporthal, Stadswegske 8 te Sittard (tevens start- en finishlokatie) Arrangementen VVV Zuid-Limburg In samenwerking met VVV Zuid-Limburg zijn een tweetal arrangementen samengesteld met onderstaande bedrijven. Kijk op voor detailinformatie: Amrâth Hotel Born Langereweg 21, 6121SB Born Conferentieoord en Hotel Rolduc Heyendallaan EP Kerkrade

14 Overige overnachtingsmogelijkheden Op onze website kunt u terecht voor meer informatie m.b.t. overnachten. Naast de sleep-in en de VVVarrangementen, kunt u hier een overzicht vinden van mogelijke hotels in de buurt van de start- en finishlocatie. Festiviteiten Meet & Greet Een mooie gelegenheid om bekenden van vorige jaren en andere tochten terug te zien en onder het genot van een drankje bij te praten, vormt de "Meet & Greet". Deze vindt plaats in de kantine van de Stadssporthal van tot uur op de avond vóór de Kennedy-Mars.Tevens is er de mogelijkheid om al in te schrijven of de deelnemerskaart af te komen halen voor de Kennedy-Mars, Swentibold-Mars en de Mini-Mars. Natuurlijk zijn niet alleen de overnachters in de hal welkom, maar iedereen! Blarenkal Op paaszondag 24 april 2011 bestaat in de Stadssporthal van tot uur de gelegenheid om het opgemaakte overzicht van uitlopers nog eens rustig te bekijken. Voor eenieder is dat natuurlijk ook een mooie kans om aldaar in de kantine na te praten over de opgedane ervaringen. Tussen en uur kan men er bovendien terecht bij de organisatoren voor de volgende zaken: de nieuwe CD met het KMS-lied opmerkingen /vragen Het afstempelen van wandelboekjes en Kennedy-walkerkaart de koop van stickers, losse speldjes en medailles en petjes Ophalen van verloren of vergeten voorwerpen

15 Sponsoring 5 ***** Sterren-sponsor: Mulders Berg- en Wandelsport Start bij Mulders- Berg en Wandelsport en finish op een verantwoorde manier en met veel plezier! 80 km in 20 uur! Voor u een ultieme uitdaging? Wandelsportspecialist Mulders Berg- en Wandelsport weet als geen ander welke uitdaging u aangaat. Het volbrengen van een dergelijke tocht vergt een optimale voorbereiding. Fysieke en mentale training zijn zonder het juiste materiaal maar het halve werk. Het grootste aantal uitvallers is een gevolg van blaren en spier- en gewrichtspijnen. Problemen die in veel gevallen voorkomen hadden kunnen worden door betere schoenen, sokken en kleding. Om de Kennedy-Mars op een verantwoorde manier en met veel plezier te volbrengen is goed schoeisel onontbeerlijk. Als wandelsportspecialist met jarenlange ervaring adviseren ze u bij Mulders welke schoenen het meest geschikt zijn voor uw voeten. Zij meten, adviseren en laten u uitgebreid vergelijken en eventueel thuis enkele dagen proberen. Hun collectie wandelschoenen is groter dan ooit. U vindt bij Mulders de grootste collectie van Zuid-Nederland. Zij bedienen u uit een eigen voorraad van meer dan 4000 paar wandelschoenen, zodat uw aankoop nooit een compromis wordt. Naast de schoenen vindt u bij Mulders de beste wandelsokken. Gemaakt van de nieuwste materialen en met de nieuwste technieken. Een goede wandelsok is naadloos, vochtregulerend en schokabsorberend. Daarnaast wordt een perfecte pasvorm verkregen door onderscheid te maken voor

16 dames en heren en links en rechts. Loop eens vrijblijvend binnen bij Mulders Berg- en Wandelsport en laat u ook informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van functionele wandelkleding. Denk bijvoorbeeld aan vochtregulerend en thermisch ondergoed. Winddichte, waterdichte, ademende jassen. Lichtgewicht, sneldrogende broeken en shirts. Kortom voor functionele kleding met een modieus karakter en maximaal draagcomfort moet u bij Mulders Berg- en Wandelsport zijn. De enorme collectie, deskundig advies en de gezellige sfeer maken van een bezoek aan Mulders Berg- en Wandelsport - de grootste buitensportspeciaalzaak van Zuid-Nederland - een avontuur dat de moeite waard is! Mulders Berg- en Wandelsport Molenstraat BH Limbricht Tel Info@mulders-bergsport.nl ma gesloten di uur wo uur do uur vr uur za uur

17 4**** Sterren-sponsors De 4**** sterren sponsors van Stichting Kennedy-Mars Sittard zijn: DSM Nederland Postbus 43, 6130 AA Sittard Isilinx Vogt 21, 6422 RK Heerlen Limburgse Steiger Bouw Hofdwarsstraat 1, 6161 DE Geleen Orbis Medisch Zorgconcern Postbus 5500, 6130 MB Sittard Gemeente Sittard-Geleen Postbus 247, 6130 AA Sittard

18 3*** Sterren-sponsors De 3*** sterren sponsors van Stichting Kennedy-Mars Sittard zijn: Boels Verhuur Postbus AR Sittard Eyetractive.nl Gulpener Bierbrouwerij Postbus AB Gulpen Muspotex - Meindl Valckenboschlaan CM Zeist Rabobank Westelijke Mijnstreek Postbus 159, 6130 AD Sittard ROVL Limburglaan GA Maastricht SABIC Petrochemicals Postbus PD Sittard ww.sabic.nl Tuincentrum De Hazelaar/Bloemenhuis Iris Aan de Linde AN Nieuwstadt van Gansewinkel Nobelweg XB Echt

19 2** Sterren-sponsors De 2** sterren sponsors van Stichting Kennedy-Mars Sittard zijn: 1* Ster-sponsors De 1* ster sponsors van Stichting Kennedy-Mars Sittard zijn:

20 Kennedy-Mars en de media Media-partners Dagblad de Limburger/ Limburgs Dagblad Mercator KW Sittard L1 Radio en TV Ambyerstraat Zuid 77b 6226 AW Maastricht WeekendGezet Postbus PC Sittard Media-sponsors U kunt voor, tijdens en na de Kennedy-Mars via de volgende media informatie krijgen: In de weken vóór de Kennedy-Mars zal er op L1-TV regelmatig een spotje te zien zijn om het evenement te promoten. Streekomroep START verzorgt op 23 april rechtstreekse Kennedymars-uitzendingen voor de gemeenten Sittard-Geleen en Beek. Streekomroep START is in de ether zonder antenne (walkman) te ontvangen tot aan Maaseik op de frequenties 107.3Mhz en 99.1Mhz. Op de kabel is START te beluisteren in de gemeenten Sittard-Geleen en Beek op 87.5Mhz. Teletekst L1-TV, pag 661.

21 De partners van Stichting Kennedy-Mars Tevens dank aan Gemeente Echt-Susteren - Gemeente Kinrooi (B) - Gemeente Maaseik (B) - Gemeente Maasgouw Gemeente Roerdalen - Gemeente Selfkant (D) - Sportstichting Sittard-Geleen - Sittards Mannenkoor - Suëstra Muzikanten - Scouting Limbricht - Scoutinggroep De Stutters Hoensbroek - Scouting VKG (Verkenners Kluis Geleen) - Schutterij St. Willibrordus Obbicht - Civiele Bescherming Maaseik - Verkeersregelaars Kinrooi - Politie Regio Limburg Zuid - Politie Basiseenheid Echt/Susteren - Politie Regio Roerstreek - Politie District Weert - Politie zone Noordoost Limburg (B) - Politie zone Maasland (B) - Mevr. Mia Kraft - Orbis Afd. Automatisering - Eugène Houben - Cor Heutmekers - Driessen Running Centre - Intersport Van den Bergh - Victor Mennen - Dhr. Jean van Montfort - Thea van der Loo - Maurice Dorssers - Jeu Goossens - Peter Laumen - Roger Storcken - Maurice Maassen - Frank Cox - Moniek Wolffs en vele vrijwilligers.

46e KENNEDY-MARS SITTARD

46e KENNEDY-MARS SITTARD 46e KENNEDY-MARS SITTARD Het zat vorig jaar niet mee met de weersvoorspellingen. Achteraf gezien viel het uiteindelijk toch nog mee, maar de verwachtingen schrokken nogal wat wandelaars af. Daardoor liep

Nadere informatie

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren

Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Wijzigingen in de dienstregeling Gemeente Echt-Susteren Vanaf 11 december gaat onder de naam Limburgnet de nieuwe dienstregeling voor het openbaar vervoer in Limburg van start. In deze brief informeren

Nadere informatie

Tyco Security Products Trainingsfaciliteit Echt Nederland

Tyco Security Products Trainingsfaciliteit Echt Nederland Tyco Security Products Trainingsfaciliteit Echt Nederland Wegbeschrijving Page 1 Algemeen Welkom op het opleidingscentrum van Tyco Security Products EMEA in Echt. Dit document bevat belangrijke informatie

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg - 0 - Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres:

Nadere informatie

Foto s Selfkantwandeling 31 januari 2017

Foto s Selfkantwandeling 31 januari 2017 Foto s Selfkantwandeling 31 januari 2017 Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit

Nadere informatie

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40

Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39 + 40 Fietsroute Ede P=paddenstoel / Y=wegwi jzer / ri =richting / 62/80/79=knooppunt / LA=linksaf / RA=rechtsaf / RD=rechtdoor Route A Punt 1-62 - 80-79 - 75-65 - 66-76 - 44-39 - 38-77 - 78-60 - 61 - punt 39

Nadere informatie

Teamarrangementen 2010

Teamarrangementen 2010 Teamarrangementen 2010 Limburg Mooiste 2010 Teamarragementen 2 Organisatie Stichting Grand Ballon Valkenburgerweg 26 6411 BN Heerlen www.limburgsmooiste.nl info@limburgsmooiste.nl t 0031-45-5410106 f 0031-45-5718698

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg 0 Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Limburgse Wandelsport Bond (lid NWB) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

De Verkeersregelaar bij evenementen

De Verkeersregelaar bij evenementen De Verkeersregelaar bij evenementen De verkeersregelaar bij evenementen binnen de gemeenten Echt-Susteren Maasgouw Roerdalen Voor wie is deze folder bedoeld? - Organisatoren van evenementen - Evenementenverkeersregelaars

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg -0- Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres:

Nadere informatie

NTFU KWALITEITSSYSTEEM WIELERSPORTEVENEMENTEN. Kwaliteitssysteem Wielersportevenementen 1

NTFU KWALITEITSSYSTEEM WIELERSPORTEVENEMENTEN. Kwaliteitssysteem Wielersportevenementen 1 NTFU KWALITEITSSYSTEEM WIELERSPORTEVENEMENTEN Kwaliteitssysteem Wielersportevenementen 1 Colofon NTFU Veiligheidshandboek Wielersport Versie 2011-03 Het NTFU Kwaliteitssysteem Wielersportevenement is samengesteld

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2015 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Atletiekvereniging LGD Deurne organiseert Zondag 19 september 2010 de 25 e DE 25 e DE GROENE CAMPUS HALVE MARATHON

Atletiekvereniging LGD Deurne organiseert Zondag 19 september 2010 de 25 e DE 25 e DE GROENE CAMPUS HALVE MARATHON Atletiekvereniging LGD Deurne organiseert Zondag 19 september 2010 de 25 e DE 25 e DE GROENE CAMPUS HALVE MARATHON met: De Groene Campus 10 km Centrumloop nieuw! De Groene Campus 10 km Scholen Estafetteloop

Nadere informatie

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Opgericht 31 oktober 1978 Gevestigd te Burgum Aangesloten bij de NTFU. PRINCENHOF-TOERTOCHT AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Op de adressticker staat het aantal keren vermeld dat u heeft meegedaan aan

Nadere informatie

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016

OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 OA REGION 9 ASSEMBLY & CONVENTION 2016 26 Oktober 30 Oktober Bovendonk Hofstraat 8, 4741AK, Hoeven Nederland 1 WELKOM! OA Nederland is vereerd om gastheer te zijn voor de Regio 9 Assembly en Conventie

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg - 0 - Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups

7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups 7th International Table Tennis Team Championships of Veteran Clubs/Groups van 15-18 augustus 2019 Hilversum / Nederland georganiseerd door OTC en IVTTS PAGE 1 Uitnodiging Index pagina : 2 Toernooi Brochure

Nadere informatie

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje.

Jaaruitje 2015. Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Artillerie Jaaruitje 2015 Het is het bestuur van de VOOA een genoegen u op zondag 20 september 2015 uit te nodigen voor ons jaarlijkse uitje. Dit jaar is er voor gekozen om het Nationaal Militair Museum

Nadere informatie

Reglement Internationale 4 daagse van Apeldoorn

Reglement Internationale 4 daagse van Apeldoorn Reglement Internationale 4 daagse van Apeldoorn Algemene zaken / Inschrijf- / Inlichtingenadres: Bondsbureau NWB Pieterskerkhof 22 3512 JS Utrecht Tel.: 030-231 94 58 Rabobank 1700.22.846 IBAN code: NL47

Nadere informatie

IRF WORKSHOP IRF WORKSHOP

IRF WORKSHOP IRF WORKSHOP IRF WORKSHOP ORGANISATIE Pieter Bekkers IRF Assessor Dirk Ladiges IRF Instructor IV-V PROGRAMMA Donderdag 30 Juni 2016 20.00 uur Inschrijvingen / betalingen etc. op Camping Les Eygas Vrijdag 1 juli 2016

Nadere informatie

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle

GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936. contactpersonen. Gooiland streeft ernaar om met alle GOOILAND HILVERSUM DÉ CULTUUR- EN GASTVRIJHEIDSMACHINE IN T GOOI SINDS 1936 contactpersonen wij maken van uw evenement een succes! Gooiland streeft ernaar om met alle Gastvrijheid, flexibiliteit en creativiteit

Nadere informatie

KWALITEITSSYSTEEM RECREATIEVE SKATE-EVENEMENTEN

KWALITEITSSYSTEEM RECREATIEVE SKATE-EVENEMENTEN KWALITEITSSYSTEEM RECREATIEVE SKATE-EVENEMENTEN 1 Colofon KNSB Kwaliteitssysteem recreatieve skate-evenementen Versie 2015-01 januari 2015 Het kwaliteitssysteem recreatieve skate-evenementen is samengesteld

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen:

Op dit moment hebben we nog de volgende aantallen slaapplaatsen/lopers plaatsen en postarrangementen: Nieuwsbrief mei 2017 Beste Blarenmaatjes, Nog 54 dagen en dan is het zover. De 101 ste editie van de vierdaagse van Nijmegen. Alles begint steeds meer vormen aan te nemen. De eerste vergunningen voor de

Nadere informatie

A.van Beerendonk. marketing <marketing@vvvmiddenlimburg.nl> Verzonden: maandag 7 juli 2014 9:32. Onderwerp: FW: Nieuwsbrief juni 2014

A.van Beerendonk. marketing <marketing@vvvmiddenlimburg.nl> Verzonden: maandag 7 juli 2014 9:32. Onderwerp: FW: Nieuwsbrief juni 2014 A.van Beerendonk Van: marketing Verzonden: maandag 7 juli 2014 9:32 Aan: A.van Beerendonk Onderwerp: FW: Nieuwsbrief juni 2014 1 Inhoud juni 2014 Liberation Route Toeristische

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

Foto s wandeling Mechelse heide

Foto s wandeling Mechelse heide Foto s wandeling Mechelse heide Wandeling: De Mechelse Heide op dinsdag 26 september Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 26 september weer haar volgende wandeling na de zomervakantie

Nadere informatie

VOETBALWEEK VV CAESAR 2016

VOETBALWEEK VV CAESAR 2016 VOETBALWEEK VV CAESAR 2016 Maandag 29 augustus t/m vrijdag 2 september Sportlandgoed De Haamen Beek Voorwoord De voetbalweek 2016 gaat beginnen! Dit jaar de 10 e editie van de voetbalweek van VV Caesar

Nadere informatie

IRF WORKSHOP GUIDE - TRIP LEADER DURANCE - GUIL - UBAYE 23-24-25-(26) JUNI 2012 FRANKRIJK

IRF WORKSHOP GUIDE - TRIP LEADER DURANCE - GUIL - UBAYE 23-24-25-(26) JUNI 2012 FRANKRIJK 23-24-25-(26) JUNI 2012 ORGANISATIE Pieter Bekkers IRF Assessor PROGRAMMA Vrijdag 22 Juni 20.00 uur Inschrijvingen / betalingen etc. op Camping Les Eygas Zaterdag 23 Juni 09.30 uur Start programma Introductie

Nadere informatie

Bunschoten Spakenburg

Bunschoten Spakenburg Bunschoten P = paddenstoel / Y = wegwijzer / RI = richting / LA = linksaf / RA = rechtsaf / RD = rechtdoor Route A 11 12 08 15 72 73 10 09 09 07 50 03 Route B 11 02 24 25 20 19 08 15 72 73 10 09 06 07

Nadere informatie

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1

Informatieboekje 26 e Burgrun. 21 mei 2016. 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Informatieboekje 26 e Burgrun 21 mei 2016 26 e Burgrun 21 mei 2016 Pagina 1 Van harte welkom bij de 26 e Burgrun De Burgrun is een initiatief van motorclub M.C.K.O. te Doornenburg en wordt georganiseerd

Nadere informatie

De vakantierit Regio Meeting Zuid Deze route is een uitgave van Toyota MR2 Club Nederland

De vakantierit Regio Meeting Zuid Deze route is een uitgave van Toyota MR2 Club Nederland -------------- Regio Meeting Zuid -------------- De vakantierit Deze route is een uitgave van Toyota MR2 Club Nederland www.mr2.nl 16 juli 2017 Advertentie Opgericht op 29 januari 1992, reg. 40095156 K.v.K.

Nadere informatie

Programma Introductieweek 2014-2015

Programma Introductieweek 2014-2015 Opleiding Artiest/Muzikant 1 e jaar (disciplines bas, drums, gitaar, toetsen en zang) Waar: lokaal 0.18 Thijs Lodewijk Om 10 uur aanwezig zijn in de Starsound in Utrecht. Daar worden de studenten onder

Nadere informatie

De verkeersregelaar bij evenementen

De verkeersregelaar bij evenementen De verkeersregelaar bij evenementen binnen de gemeenten Echt-Susteren Maasgouw Roerdalen Voor wie is deze folder bedoeld? - Organisatoren van evenementen - Evenementenverkeersregelaars Hoe regel je een

Nadere informatie

de betere manier om te genieten van het moois van Nederland

de betere manier om te genieten van het moois van Nederland Nieuwsbrief Kennedymars Klarenbeek 11 maart 2016 Start van de nachtafstanden (80, 60 en 40 km) om 22.00 uur precies. Apeldoorn, 4 maart 2016 234 Nog een paar dagen en dan is het zover, dan gaat de 4 de

Nadere informatie

Programma Introductieweek 2013-2014

Programma Introductieweek 2013-2014 Opleiding Artiest 1 e jaar Dinsdag 3 september Hoe laat? Wat? Waar? Docent 10.30-11.00 Binnenkomst en welkom kantine Thijs Lodewijk Jeremy Waterloo 11.00-12.00 Uitleg onderwijsprogramma en rooster Artiest/muzikant*:

Nadere informatie

Route boek Toertocht GSXF Club 24 Juni 2001

Route boek Toertocht GSXF Club 24 Juni 2001 Route boek Toertocht GSXF Club 24 Juni 2001 Korte verklaring van symbolen en gebruikte aanduidingen Linksaf slaan Rechtsaf slaan Richting volgen Staat er niets dan gewoon de weg volgen (er staan aan de

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

Rixax KidneyRun@Night Almere

Rixax KidneyRun@Night Almere Rixax KidneyRun@Night Almere 24 januari 2015 Deelnemersinformatie Voorwoord Beste deelnemer, Voor u ligt de deelnemersinformatie van de Rixax KidneyRun@Night Almere. Op zaterdag 24 januari 2015 zal de

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

D E M E TA M O R F O S E V A N D E C H I N E S E K U N S T. De Bakkerÿ

D E M E TA M O R F O S E V A N D E C H I N E S E K U N S T. De Bakkerÿ D E M E TA M O R F O S E V A N D E C H I N E S E K U N S T UITNODIGING SOLO-EXPOSITIE WEI SHEN SCHILDERIJEN SOLO-EXPOSITIE WEI SHEN SCHILDERIJEN TRADITIONEEL De meeste mensen denken bij Chinese kunst aan

Nadere informatie

Wandelsportvereniging. Opgericht 26 mei 1934 te Dordrecht. Organiseert de: die wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni 2018.

Wandelsportvereniging. Opgericht 26 mei 1934 te Dordrecht. Organiseert de: die wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni 2018. Wandelsportvereniging,,WILLEN IS KUNNEN Opgericht 26 mei 1934 te Dordrecht Organiseert de: 72 e JEUGD- AVONDVIERDAAGSE 2018 die wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni 2018. Startplaats is: Sportcomplex Reeweg,

Nadere informatie

De effectieve schakel naar brandbeveiliging

De effectieve schakel naar brandbeveiliging Branddetectie Ontruimingsalarmering Brandventilatie Postadres Postbus 98 5500 AB Veldhoven De effectieve schakel naar brandbeveiliging Bezoekadres van Elderenlaan 32 5581 WJ Waalre Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie.

Nadere informatie

de betere manier om te genieten van het moois van Nederland

de betere manier om te genieten van het moois van Nederland Nieuwsbrief Kennedymars Klarenbeek Start van de nachtwandelingen 80, 60 en 40km om 22.00 precies Nieuwsbrief Long Distance Walk Klarenbeek Start van de 110km om 15.30 uur precies Op vrijdag 23 maart 2018

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM

Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM Gedichten langs de Geul- route GULPEN-WITTEM STROOMAFWAARTS De afstand van zuil 1 (Cottessen) tot zuil 14 (Stokhem) is circa 14 km. De gedichtenroute in de Gemeente Gulpen-Wittem begint bij de Heimansgroeve:

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016

Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT maart 2016 Bever Ouder Kamp 2 HIT Baarn Deelnemersinformatie HIT 2016 27-28 maart 2016 HIT Baarn Beleef B(l)oeiend HIT-Baarn Voor actie, avontuur en uitdaging kom je tijdens Pasen naar het B(l)oeiende Baarn. Vanuit

Nadere informatie

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016

Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Foto's Bloesemtocht 26 april 2016 Hierbij levendige foto s van de bloesemtocht Frans opfriscursus (start donderdag 6 oktober 2016) Eén keer per jaar, in oktober, start het Gilde met diverse cursussen

Nadere informatie

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement

Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement NIEUWS: Stichting Massawa doet mee op de Dam tot Damloop Hardloop Evenement September 21, 2008 We nodigen u van harte uit om met ons geld in te zamelen voor de dringend noodzakelijke renovatie van de Eerste

Nadere informatie

Healey`s Preúve Limburg

Healey`s Preúve Limburg Healey`s Preúve Limburg 6 7 8 september AHOCN clubweekend 2013 in Zuid-Limburg Na een bijzonder geslaagd weekend in 2003, gaat de regio Zuid-Zuid opnieuw het clubweekend organiseren. Dit jaar is gekozen

Nadere informatie

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen

Eenheid Limburg. Reactietijden politie spoedmeldingen Eenheid Limburg Reactietijden politie Eenheid Limburg Beek Beesel Bergen (L) Brunssum Echt-Susteren Eijsden-Margraten Gennep Gulpen-Wittem Heerlen Horst aan de Maas Kerkrade Landgraaf Leudal Maasgouw Maastricht

Nadere informatie

Verkiezingscongres 9 februari Organisatorische Informatie

Verkiezingscongres 9 februari Organisatorische Informatie Verkiezingscongres 9 februari 2019 Organisatorische Informatie versie 29 januari 2019 Aanmelden en bevestiging Aanmelden Aanmelden voor het verkiezingscongres is verplicht en kan t/m woensdag 6 februari

Nadere informatie

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km

Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Praktische informatie Amsterdam 10 & 20km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je goed

Nadere informatie

Deelnemen is belangrijker dan meedoen

Deelnemen is belangrijker dan meedoen Hallo deelnemers en ouders / verzorgers, Voor de 18e keer in het bestaan van Sporting Krommenie wordt de voetbal 2 daagse georganiseerd. Om dit evenement goed te organiseren hebben wij steun nodig van

Nadere informatie

Uitwerking van de gehele route

Uitwerking van de gehele route Uitwerking van de gehele route Bij Gazelle Experience Center, Nijkerkerstraat Hoevelaken Start Nijkerkerstraat Nijkerkerveen en Nijkerk Frieswijkstraat Nijkerk Oosterstraat Nijkerk Molenplein Nijkerk Vetkamp

Nadere informatie

INFORMATIENIEUWSBRIEF

INFORMATIENIEUWSBRIEF INFORMATIENIEUWSBRIEF Nog goed een week te gaan en dan is het zover: op zondag 12 september gaat de Cofely Cycling Experience 2010 van start! Om u te voorzien van alle belangrijke informatie rond de wielertocht,

Nadere informatie

R.M.H. Driessen 046-4778567 art. 37 brief RVO inzake actualisering bestemmingsplannen Sittard-Geleen, 2 september 2014

R.M.H. Driessen 046-4778567 art. 37 brief RVO inzake actualisering bestemmingsplannen Sittard-Geleen, 2 september 2014 Gemeente Sittard-Geleen DNA t.a.v. mevr. N. Statnik Overhovenerstraat 41 6131 BX SITTARD Cluster Uw brief van Uw kenmerk Ons kenmerk Behandeld door Telefoon Onderwerp Beleid 17 juni 2014 R.M.H. Driessen

Nadere informatie

Toegankelijkheidsplan

Toegankelijkheidsplan Toegankelijkheidsplan Mövenpick Hotel 's-hertogenbosch Informatie toegankelijkheid hotel Hartelijk dank voor uw interesse in het Mövenpick Hotel s-hertogenbosch. In dit document kunt u informatie vinden

Nadere informatie

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni

Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Univé Maastrichts Mooiste - Zondag 11 juni Op zondag zal opnieuw het al jaren bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste plaatsvinden. Het uitdagende parcours met de St. Pietersberg van de

Nadere informatie

18e preuvenetour 3 september 2015

18e preuvenetour 3 september 2015 18e preuvenetour 3 september 2015 OMSCHRIJVING PLAATS + TIJD TOTAAL bij 22 km p/u AFSTAND in km. Hotel van der Valk Heerlen Einde parkeerplaats van der Valk RECHTS af Terworm Heerlen 10:00 uur START Kasteel

Nadere informatie

Uitnodiging voor de ORR op 15 en 16 oktober 2011 te Velsen

Uitnodiging voor de ORR op 15 en 16 oktober 2011 te Velsen Uitnodiging voor de ORR op 15 en 16 oktober 2011 te Velsen Richard van Beek (van de bunker) heeft er weer voor gezorgd dat we weer een vergunning hebben om op het strand van Velsen onze 8 ste en 9 de ORR

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

de betere manier om te genieten van het moois van Nederland

de betere manier om te genieten van het moois van Nederland Nieuwsbrief Kennedymars Klarenbeek Start van de nachtwandelingen 80, 60 en 40km om 22.00 precies Nieuwsbrief Long Distance Walk Klarenbeek Start van de 110km om 14.30 uur precies Op vrijdag 24 maart 2017

Nadere informatie

Auto- en motorroute. Gemeente Maasgouw. Midden-Limburg. Overzichtskaart. Route informatie. Lengte: 66 km

Auto- en motorroute. Gemeente Maasgouw. Midden-Limburg. Overzichtskaart. Route informatie. Lengte: 66 km Gemeente Maasgouw Overzichtskaart Route informatie Lengte: 66 km De gemeente Maasgouw omringt de Maasplassen, het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Deze route kenmerkt zich dan ook

Nadere informatie

Beste PeugeotCCclubleden

Beste PeugeotCCclubleden PeugeotCCclub Nederland Beste PeugeotCCclubleden Allereerst willen wij, het bestuur van de PeugeotCCclub Nederland, iedereen van harte welkom heten op onze Bloesemmeeting. Het is de bedoeling dat wij vandaag

Nadere informatie

Apollo februari

Apollo februari Apollo 89 17-19 februari 2017 1 Apollo 89 Wat doe jij in het weekend van 17-19 februari? Kom dat zien, kom dat zien! Het lanceringsweekend van het Apollo 89, de gebeurtenis van de eeuw! Niets is minder

Nadere informatie

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken Sint-Ursula brieft 16/03/2019 1. Stand van Zaken a. de trainingen Nog een dikke maand tot het trainingsweekend. Dit is een belangrijke test voor mens, materiaal en groep. 3 dagen na elkaar 100 km fietsen

Nadere informatie

Historische autotocht: "In het spoor van Willem van Oranje, een veldtocht langs de Grensmaas en op zoek naar haar invloed op het protestantisme".

Historische autotocht: In het spoor van Willem van Oranje, een veldtocht langs de Grensmaas en op zoek naar haar invloed op het protestantisme. Historische autotocht: "In het spoor van Willem van Oranje, een veldtocht langs de Grensmaas en op zoek naar haar invloed op het protestantisme". Met de bijbehorende bundel in de hand kan "in het spoor

Nadere informatie

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012

Informatie deelnemers Antoniusloop Zondag 7 oktober 2012 Informatie deelnemers Antoniusloop 2012 Zondag 7 oktober 2012 Voorwoord Beste deelnemer, Wij vinden het erg leuk dat je deelneemt aan de achtste editie van de Antoniusloop. In dit informatieboekje vind

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Vrouwentriathlon Beesd 28 augustus Foto s: Dick Boland

Vrouwentriathlon Beesd 28 augustus Foto s: Dick Boland Vrouwentriathlon Beesd 28 augustus 2016 Foto s: Dick Boland Hallo deelnemer, Hierbij ontvang je het programmaboekje met alle informatie over de Vrouwentriathlon in Beesd op zondag 28 augustus 2016. Wij

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

formulier evenenementenvergunning

formulier evenenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof.

Outdoor Schoolreis. Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september Fürther Hütte. Jugendgästehaus Steigerhof. Outdoor Schoolreis Zondag 25 september 2016 t/m Vrijdag 30 september 2016 Fürther Hütte & Jugendgästehaus Steigerhof Segbroek College Programma Segbroek College Rocks 'n Rivers Ledeboerstraat 68 B 5048

Nadere informatie

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl

Rapid Wheels NK BMX Maak het mee! NK BMX & 5 juli, Klazienaveen. rapidwheels.nl NK BMX 2015 Maak het mee! NK BMX 2015 4 & 5 juli, Klazienaveen Klazienaveen organiseert tijdens ORGANISATIE & LOCATIE Klazienaveen, fietscrossbaan gelegen aan de Leeuw 1, 7891 TS Klazienaveen. WEGBEWIJZERING

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO

Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO Toeristische route VAN STATION VENLO via GRUBBENVORST VELDEN VENLO Scootmobielroute : Vanaf station Venlo - Grubbenvorst - Velden - Venlo. Voor rolstoelers, scootmobielen, fietsers en wandelaars. 1. We

Nadere informatie

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen

Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Organiseert in samenwerking met Werkgroep DigiFoto Apeldoorn wederom een gezamenlijke FOTO-EXCURSIE naar het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen Zaterdag 10 mei 2014 Naar het Zuiderzeemuseum. De jaarlijkse excursie

Nadere informatie

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk.

Voor de startnummers van de KidsRun vragen wij je om zoveel mogelijk gepast te betalen ( 2,50 per inschrijving). Pinnen is helaas niet mogelijk. Deelnemersinformatie 2016 Nog een paar dagen en dan sta je aan de start van de tweede editie van de Omloop van Empel op 26 juni. Fijn dat je meedoet aan ons evenement. In deze brief vind je aanvullende

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, de vakantie komt om het hoekje piepen en begin augustus is er natuurlijk weer ons spetterende zomerkamp! Onze leiding is al maandenlang

Nadere informatie

Informatie praktisch verkeersexamen 2016

Informatie praktisch verkeersexamen 2016 Informatie praktisch verkeersexamen 2016 Oss, februari 2016 Geachte ouders/verzorgers In april 2016 (week 15 & 16) is het zover: uw kind gaat mee doen aan het praktisch verkeersexamen. Wij willen u graag

Nadere informatie

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN

ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN ZOMER 2018 VAKANTIE WEKEN +50 VOOR OUDEREN VAN 50+ RIJS - EDE VOOR OUDEREN MET MEER ZORG EDE - LUNTEREN WELKOM! Hebt u zin om in de zomer gezellig een week met een groep op vakantie te gaan? Dan ontmoeten

Nadere informatie

Jaarprogramma 2016 IVN Afdeling Sittard-Geleen

Jaarprogramma 2016 IVN Afdeling Sittard-Geleen Jaarprogramma 2016 IVN Afdeling Sittard-Geleen Dit jaar is het thema voor de meeste activiteiten Leven in en om het water. www.ivn.nl/afdeling/sittard-geleen ivn.sittard.geleen@gmail.com Binnen de Gemeente

Nadere informatie

Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km

Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km Praktische informatie Rotterdam 10 & 20 km Het is bijna zover, over een paar dagen lopen wij de Nacht van de Vluchteling! Lees deze praktische informatie zorgvuldig door om er zeker van te zijn dat je

Nadere informatie

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019

Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje Jaargang 21, nr. 4 - juni / juli 2019 t Lopertje is het clubblad van Loopgroep Waalre en verschijnt 7x per jaar. Redactie: lopertje@loopgroepwaalre.nl Het volgende nummer (nr. 5) verschijnt

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JUBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jubarkas wordt in augustus een tweedaags

Nadere informatie

LIJN 41 van SITTARD naar KERKRADE via HOENSBROEK/HEERLEN

LIJN 41 van SITTARD naar KERKRADE via HOENSBROEK/HEERLEN LIJN - van SITTARD naar KERKRADE via HOENSBROEK/HEERLEN MAANDAG T/M VRIJDAG NORMALE DIENSTREGELING LIJN van SITTARD naar KERKRADE via HOENSBROEK/HEERLEN MAANDAG T/M VRIJDAG NORMALE DIENSTREGELING plaats

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

Formulier evenementenvergunning

Formulier evenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

Vanuit Luik/Maastricht (A2) Rijdt via Maastricht richting Eindhoven. Neem afslag 49 Stein/Elsloo (Chemelot 7)

Vanuit Luik/Maastricht (A2) Rijdt via Maastricht richting Eindhoven. Neem afslag 49 Stein/Elsloo (Chemelot 7) Let op! Om verkeersproblemen te voorkomen kunt u alleen de weg volgen die wij hieronder aangegeven hebben. Er zijn veel wegwerkzaamheden in Beek. Luister goed naar de aanwijzingen van de verkeersregelaars!

Nadere informatie

Vrijwilligers Alle ruim zestig vrijwilligers en medewerkers zijn te herkennen aan de gele veiligheidshesjes.

Vrijwilligers Alle ruim zestig vrijwilligers en medewerkers zijn te herkennen aan de gele veiligheidshesjes. RUNFORESTRUN GASSELTE 28 SEPTEMBER 2014 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie uit de RUNFORESTRUN serie. Wij zijn blij verrast met de hoeveelheid aanmeldingen en doen er alles aan om

Nadere informatie

Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout

Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout 1931-2016 Aandachtspunten Jubileumwedstrijd Dongen- Oosterhout In 1905 besloot de Tweede Kamer tot de aanleg van het kanaal, dat toen al officieus naar Wilhelmina werd vernoemd. De eerste spade ging in

Nadere informatie

Wandel Experience Dag Route 15 KM. In samenwerking met:

Wandel Experience Dag Route 15 KM. In samenwerking met: Wandel Experience Dag Route 15 KM In samenwerking met: Beste wandelaar, Voor jullie ligt het routeboekje voor de wandeltocht van 15 Kilometer. Deze route is uitgezet door Scouting St. Hubertus, voor de

Nadere informatie