Prettig wonen begint bij de juiste keuze

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prettig wonen begint bij de juiste keuze"

Transcriptie

1 UW AANKOOPMAKELAAR

2 Prettig wonen begint bij de juiste keuze U heeft het idee om te verhuizen. Het liefst wilt u een mooie woning die precies bij u past tegen een aantrekkelijke prijs. Maar wie kan u daar het beste bij helpen? Veel mensen kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij de grootste brancheorganisatie in de makelaardij, de NVM. Het NVM-logo is in de loop der jaren uitgegroeid tot een keurmerk van professionaliteit en kwaliteit. NVM-makelaars zijn specialisten die het hele traject van aan- en verkoop van woningen voor u begeleiden. Wij signaleren, adviseren en bemiddelen van begin tot eind voor u. Voor Groen Makelaars is het kopen en verkopen van woningen in de regio Weesp al meer dan dertig jaar waar het om draait. Als u op zoek bent naar een betrouwbare, deskundige en dynamische partner om u te ondersteunen bij de aankoop van uw woning, staan wij graag voor u klaar! Graag zetten wij onze deskundigheid in om voor u het meest optimale resultaat te behalen. Maak kennis met onze gerichte en persoonlijke aanpak!

3 Groen Makelaars. Wie zijn wij? Ons kantoor bestaat al meer dan 35 jaar en wij zijn aangesloten bij o.a. de Nederlandse Vereniging van Makelaars, Funda en de IBG-groep. IBG (Independent Brokers Group) is een landelijk samenwerkingsverband van 25 NVM-makelaarskantoren voor particuliere en professionele opdrachtgevers. De kantoren staan breed in de markt en ieder IBG kantoor levert full-service. Door ons team worden jaarlijks in alle prijsklassen vele woningen in Weesp en omgeving aangekocht en verkocht. Wij zijn gevestigd op een uitstekende zichtlocatie in het centrum van Weesp. Ons team bestaat uit de volgende medewerkers: Woningmakelaardij Arjan Herngreen, Register Makelaar Taxateur Marie-José Exel, Assistent Register Makelaar Taxateur Linda Honderd, Assistent Register Makelaar Taxateur Marianne de Graaf, binnendienst medewerker Bedrijfsmakelaardij Mark Wiegers, Directeur, Register Makelaar Taxateur Danielle Minne, Register Makelaar Taxateur Wieke IJzermans, Kandiaat Register Makelaar Taxateur

4 Traject Kennismaking en afspraken maken Waarschijnlijk heeft u weleens op of in de krant naar interessante woningen gekeken. Wellicht weet u ook al wat voor type woning u zoekt. Toch blijven er dan nog veel vragen onbeantwoord. Is dat droomhuis wel haalbaar? Is nu kopen voor u interessant? Heeft u overwaarde op uw huidige woning? Wij geven u graag een goed advies, afgestemd op uw persoonlijke situatie. De bezichtigingen begeleiden Wij zijn aangesloten op het NVM-netwerk waarin alle woningen geregistreerd staan die via een NVM-makelaar worden aangeboden. Heeft u interesse in een woning, dan regelen wij voor u een bezichtiging. Als makelaar letten wij op het onderhoud van de woning, eventuele gebreken en tal van andere zaken. U kunt vertrouwen op onze gedegen kennis en ervaring. Extra onderzoek & bouwkundige inspectie Tijdens de bezichtiging van de woning informeren wij u als er sprake is van achterstallig onderhoud en geven wij een indicatie van de bijbehorende kosten. Indien nodig schakelen wij in overleg met u een bouwkundig specialist in. Wij doen ook zelf aanvullend onderzoek. Door het checken van bestemmingsplannen, milieuaspecten, bouwbesluiten e.d. bij het Kadaster, Verenigingen van Eigenaren, gemeente en provincie. De onderhandelingen voeren In overleg met u starten wij de onderhandelingen en brengen een bod uit voorzien van eventuele ontbindende voorwaarden. Als makelaar/taxateur hebben wij veel ervaring met het bepalen van de juiste prijs van een woning. In het NVM-netwerk kunnen wij bovendien rechtstreeks zien wat de marktwaarde is van woningen in de omgeving.

5 De ondertekening van de koopakte Wanneer de onderhandelingen succesvol zijn verlopen, stelt de verkopende partij een koopovereenkomst op waarin de gemaakte afspraken schriftelijk worden bevestigd en de eventuele ontbindende voorwaarden worden opgenomen. Wij controleren de koopakte vervolgens op juistheid. Samen met u nemen wij de akte door. Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. U ontvangt dan een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft u naast de eventuele overeengekomen ontbindende voorwaarden de mogelijkheid om gebruik te maken van de wettelijke bedenktijd van drie dagen, waarin u alsnog van de aankoop kunt afzien. Afhandeling bij de notaris Wij begeleiden u bij alle juridische en financiële zaken die nodig zijn voorafgaand aan de ondertekening van de akte van levering bij de notaris. Als koper heeft u het recht de woning te inspecteren om te kijken of alles in de afgesproken staat is achtergelaten. Wij begeleiden deze inspectie en nemen ook de meterstanden op. Na ondertekening van de akte van levering door verkoper en koper en de inschrijving bij het kadaster bent u officieel eigenaar van de woning.

6 Beoordelingen van ons kantoor Een greep uit de reacties: Contacten met de makelaar verliepen soepel, zowel telefonisch, per en face to face. Men dacht fijn met ons mee en, mede hierdoor verliepen de onderhandelingen erg vlot. Arjan is echt een bijzondere makelaar, omdat hij meer dan 1 stapje extra doet om je te helpen. Pro-actief handelen, snappen wat je zoekt en daar wat mee doen, dicht op de markt en in het geruchten circuit zitten en snel handelen als het nodig is. Het heeft ons een droomhuis opgeleverd op een droomplek. Grote betrokkenheid en de alertheid van het team van Groen Makelaars om ons te helpen met aankoop van ons appartement. Groen Makelaars is een makelaar met verstand van zaken, goede ondersteuning in de onderhandelingen en een goede adviseur in het voorbereiden van de biedingen.

7 Succesvol aangekocht in Prinses Irenelaan 52 te Weesp 2014 Vraagprijs: ,- k.k. Singelstraat 1 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. Casparushof 32 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k Herensingel 286 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k Sinnigvelderstraat 333 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. Hoogstraat 63 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k Herensingel 99 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. Wagendijk 8B te Kockengen Vraagprijs: ,- k.k Stichts End te Ankeveen Vraagprijs: ,- k.k. Casparushof 8 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. Waardijnstraat 33 te Weesp 2015 Vraagprijs: ,- k.k Reigersweide 8 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. De Vennen 91 te Weesp (garage) Vraagprijs: ,- k.k. Buitenveer 52 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. Overmeerseweg 31 te Nederhorst den Berg Vraagprijs: ,- k.k. Lageweyselaan 2D te Weesp Vraagprijs: ,- k.k. Capelleland 9 te Weesp Vraagprijs: ,- k.k.

8 Tarief: Maatwerk. Afhankelijk van object(-en), gewenste dienstverlening en eventuele combinatie met verkoop huidige woning in ons werkgebied. Neem contact met ons op voor een concrete tariefafspraak. Minimum courtage 2.000,- inclusief BTW No cure - No pay De nota wordt, bij de notariële overdracht, door de notaris verrekend Geen opstartkosten bij aanvang opdracht / maandelijkse kosten Exclusief kosten voor een eventuele bouwkundige keuring Contact: Groen Makelaars Woning- & Bedrijfsmakelaars IBG Herengracht AG Weesp info@groenweesp.nl

9 10 Meest gestelde vragen over de aankoopmakelaar Aankoopmakelaar of verkoopmakelaar? Een NVM-makelaar werkt bij de transactie van een huis nooit voor twee partijen tegelijk. Dat zou namelijk niet correct zijn. Vergelijkt u het maar eens met twee mensen die een juridisch geschil hebben. Dan neemt elke partij een eigen advocaat in de arm. Met een makelaar is het eigenlijk net zo. Als hij al voor de verkoper werkt, kan hij u onmogelijk eerlijk adviseren over de aankoop van uw huis. En andersom geldt dat natuurlijk ook. Afhankelijk of u een makelaar nodig heeft voor het kopen of verkopen van een huis, spreken we van een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar. Natuurlijk kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar. Want zowel van aankoop als verkoop heeft hij veel verstand. Maar hij zal dit dus nooit doen bij één en hetzelfde huis. Waar moet u op letten? een NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen de belangen van de koper een NVM-verkoopmakelaar werkt alleen voor de verkoper een NVM-makelaar werkt dus nooit voor beide partijen tegelijk 1. Wat bespaar ik als ik een huis koop met behulp van een eigen aankoopmakelaar? Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in: een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren inzicht in de waarde van de woning essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d. het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc. tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken. 2. Bezichtigen kan ik zelf, maar kan ik een makelaar inschakelen die voor mij onderhandelt? In overleg met uw aankoopmakelaar zal dit zeker tot de mogelijkheden behoren. Op het moment dat u uw droomhuis heeft gevonden, zal uw makelaar de woning gaan opnemen en u informeren en adviseren over de belangrijke aspecten. Vanaf dat moment kan uw makelaar het aankooptraject oppakken en begeleiden. 3. Wanneer moet ik mijn aankoopmakelaar betalen? Het inschakelen van een aankoopmakelaar is meestal op basis van no cure no pay. Als er uiteindelijk geen koopovereenkomst wordt gesloten, rekent u er in principe niets af. Overleg als u een aankoopmakelaar inschakelt over het tijdstip van betaling. De meeste makelaars zullen met u afrekenen op de

10 datum dat u eigenaar van de woning wordt. Werkelijk gemaakte kosten (bv: bouwkundige keuring) worden uiteraard wel in rekening gebracht. 4. Kan ik de kosten van mijn aankoopmakelaar meefinancieren? Ja, dat is mogelijk. (Deze kosten zijn echter niet aftrekbaar). De hoogte van het te verstrekken hypotheekbedrag dient uiteraard wel toereikend te zijn. 5. Kan mijn aankoopmakelaar taxeren voor de financiering van mijn woning? Nee, de taxatie voor de financiering dient te geschieden door een makelaar/taxateur die onafhankelijk is, dus een makelaar die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning. U kunt natuurlijk wel uw aankoopmakelaar vragen om een taxatie te regelen. 6. Kan ik mijn aankoopmakelaar inschakelen voor de aankoop van een huis dat niet te koop staat bij een NVM-makelaar? Ja, dat kan. Bij iedere woning die te koop wordt aangeboden, kan een aankoopmakelaar voor u bemiddelen. 7. Kan ik een eerste bezichtiging alleen doen? Natuurlijk kan dat. De eerste indruk is belangrijk. Als het huis u bevalt, belt u met een NVM-aankoopmakelaar om een afspraak te maken voor een tweede bezichtiging. Uw aankoopmakelaar bezichtigt het pand dan met u en met de verkopend makelaar. Vervolgens bespreekt uw aankoopmakelaar alles met betrekking tot het pand met u en bepaalt u gezamenlijk het te volgen traject. 8. Als er een verkoopmakelaar is, heb ik dan toch een aankoopmakelaar nodig? De makelaar die de woning in de verkoop heeft, behartigt de belangen van de verkoper. Hij of zij mag u dus niet helpen bij het te volgen onderhandelingstraject. U doet er goed aan om zelf een aankoopmakelaar in te schakelen. Uw aankoopmakelaar is een deskundige, heeft kennis van de plaatselijke markt en het belangrijkste: hij behartigt úw belangen. Ondanks de informatieplicht van de verkopende partij, heeft de koper ook een onderzoeksplicht. Uw aankoopmakelaar kan u daar nader over informeren. 9. Kan de aankoopmakelaar ook de hypotheek regelen? Uw aankoopmakelaar is (meestal) geen hypotheekadviseur, maar kan indien u dat wenst- wel een afspraak voor u maken bij een hypotheekadviseur. 10. Wat doet de aankoopmakelaar nog meer? Op de dag van de overdracht zal uw aankoopmakelaar regelen dat u samen met hem of haar uw nieuwe huis kunt inspecteren. Is deze inspectie niet in orde dan zal uw aankoopmakelaar actie ondernemen voordat de akte wordt getekend bij de notaris. Meestal worden tijdens deze inspectie ook de meterstanden voor gas, licht en water opgenomen. Zijn er problemen nadat u de sleutel van uw nieuwe huis heeft ontvangen, dan kunt u altijd terecht bij uw aankoopmakelaar. Indien nodig zal hij of zij contact opnemen met de verkoper (via de verkopend makelaar) en de problemen voor u trachten op te lossen.

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang

Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang Een NVM-makelaar behartigt alleen uw belang De meeste mensen weten niet dat een makelaar alleen voor de koper óf verkoper van hetzelfde huis mag optreden. De NVM ziet daar gelukkig streng op toe. Toch

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

Heerestraat 54a Roden

Heerestraat 54a Roden Omschrijving Algemene informatie Heerestraat 54a 9301 AH RODEN Op het ruime balkon, gelegen op het zuid-westen is het heerlijk genieten van de zon en het uitzicht over de Zonnehof. Dit appartement is licht

Nadere informatie

Kerkegaard 1, Eefde Vraagprijs 229.000,-- k.k.

Kerkegaard 1, Eefde Vraagprijs 229.000,-- k.k. Kerkegaard 1, Eefde Vraagprijs 229.000,-- k.k. Hoewel deze wooninfo met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, blijft de mogelijkheid bestaan dat er fouten en/of onvolledigheden in de omschrijving

Nadere informatie

Zijdewindestraat NL Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Zijdewindestraat NL Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Zijdewindestraat 53 3014 NL Rotterdam Vraagprijs 325.000,- k.k. Landhuis NVM Makelaardij Aelbrechtskade 51 3022 HL Rotterdam Tel: 010-4768080 E-mail: info@landhuismakelaardij.nl Website: www.landhuismakelaardij.nl

Nadere informatie

DOMBURG... Noordweg EB Oostkapelle

DOMBURG... Noordweg EB Oostkapelle DOMBURG... Noordweg 43-45 4356 EB Oostkapelle 088-966 46 42 www.woningadviseurs.nl welkom@woningadviseurs.nl 06-20 66 10 44 Woningadviseurs @Woningadviseurs Deze woning Dit maakt het huis bijzonder Kenmerken

Nadere informatie

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM

CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Koopsom 105.000,- k.k. CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM CANNENBURCHSTRAAT 48, 3077 PD ROTTERDAM Kadastrale gegevens :IJSSELMONDE F 2614 Koopsom : 105.000,-

Nadere informatie

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT 359.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, LANGEDAAL 110, 3317 MD DORDRECHT

Nadere informatie

Voorstraat 61, Colijnsplaat. Authentiek herenhuis aan sfeervolle straat

Voorstraat 61, Colijnsplaat. Authentiek herenhuis aan sfeervolle straat Authentiek herenhuis aan sfeervolle straat Voorstraat 61, Colijnsplaat Inhoudsopgave Omschrijving Kenmerken Bijzonderheden Contactgegevens Verkoper vertelt Indeling per verdieping o Plattegrond o Foto

Nadere informatie

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM

VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM VAN BEETHOVENLAAN 50 3055 JD ROTTERDAM Vraagprijs 825.000,- k.k. VAN BEETHOVENLAAN 50, 3055 JD ROTTERDAM Bent u op zoek naar een riante kavel in Hillegersberg om uw droomwoning te realiseren, dan is dit

Nadere informatie

LEVITE MAKELAARS: ÚW AANKOOPMAKELAAR!

LEVITE MAKELAARS: ÚW AANKOOPMAKELAAR! LEVITE MAKELAARS: ÚW AANKOOPMAKELAAR! De aankoop van een huis is werk voor specialisten. Alleen de inschakeling van deskundigen garandeert u de beste prijs, een duurzame afwikkeling en een heldere procedure.

Nadere informatie

Voorstraat 15, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 195.000,- kosten koper

Voorstraat 15, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 195.000,- kosten koper Uniek, unieker, Voorstraat 15 Voorstraat 15, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 195.000,- kosten koper Inhoudsopgave Omschrijving Kenmerken Bijzonderheden Contactgegevens Indeling per verdieping o Plattegrond

Nadere informatie

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM

Een huis verkopen. Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM Een huis verkopen Uw huis verkopen Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM U hebt besloten om uw huis te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en dat

Nadere informatie

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou

Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Prinses Wilhelminastraat 22 - Grou Op een prachtige locatie gelegen twee-onder-éénkapwoning met garage. Vanuit de woning is er zowel uitzicht over het Pikmeer als over het Prinses Margrietkanaal! De woning

Nadere informatie

AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING

AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING BOORN 180 ROTTERDAM Koopsom 129.500,- k.k. BOORN 180, 3068 LA ROTTERDAM Ruim instapklaar 3-kamer (maisonnette) appartement met vrij uitzicht aan de voorzijde, balkon, beneden berging, ruime woonkamer en

Nadere informatie

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda

Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Parkeerplaats Ronsseweg, 2803, Gouda Vraagprijs 5.500,00 kosten koper Nabij het centrum van Gouda, op steenworp afstand van het NS station, aan de Ronsseweg gelegen eigen parkeerplaats door middel van

Nadere informatie

Parkstraat 32 - Grou

Parkstraat 32 - Grou Parkstraat 32 - Grou Sfeervolle karakteristieke woning met dakterras tegenover het park in het centrum van Grou. De goed onderhouden woning is voorzien van isolerende beglazing en wordt cv verwarmd(nieuwe

Nadere informatie

VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM

VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM VASARISTRAAT 96 ROTTERDAM Koopsom 120.000,- k.k. VASARISTRAAT 96, 3066 LH ROTTERDAM Op vierde verdieping van een verzorgd appartementencomplex in de wijk 't Lage Land gelegen 3- kamer (voorheen) woning

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 268 - AMSTELVEEN Vraagprijs 495.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER

WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER WETERINGSTRAAT 2-R - AALSMEER Vraagprijs 745.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM

IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 150.000,- k.k. IMAN VAN DEN BOSCHPAD 26, 3191 BG HOOGVLIET ROTTERDAM Bent u op zoek naar een lichte en vooral ruime woning, dan bent u hier

Nadere informatie

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I:

Eigen Huis Makelaar Almere T: (036) M: E: I: Rietmeent 259 te ALMERE Omschrijving: DEZE WONING IS DIRECT ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT Kenmerken: Soort woning 2/1 kapwoning met garage Bouwtype Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Wijk De Meenten Woonopp 140

Nadere informatie

Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij

Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van. De Groot Makelaardij Ervaar de plezierige en enthousiaste werkwijze van De Groot Makelaardij Missie en visie sinds 40 jaar De Groot Makelaardij is een makelaardij die functioneert als gespecialiseerd tussenpersoon tussen de

Nadere informatie

Prunuslaan 19 - Rozenburg

Prunuslaan 19 - Rozenburg Prunuslaan 19 - Rozenburg Vraagprijs: 134.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Zeer goed onderhouden 4 kamer

Nadere informatie

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn

Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Van Mandersloostraat 42, 2406 CD Alphen Aan Den Rijn Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving Heeft u altijd al een appartement willen huren in het gezellige stadshart van Alphen?! Dan is dit uw kans! Goed

Nadere informatie

EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM

EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM Vraagprijs 150.000,- k.k. EERSTE TUINSINGEL 33, 3112 ER SCHIEDAM Op zoek naar een keurige woning op loopafstand van het centrum van Schiedam? Met veel lichtinval?

Nadere informatie

LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN

LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN LEGMEERDIJK 272 - AMSTELVEEN Vraagprijs 395.000,- k.k. Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM

FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 117.500,- k.k. FIDELIOLAAN 63, 3194 VB HOOGVLIET ROTTERDAM Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer en groen staat deze keurige eengezinswoning

Nadere informatie

WEIDEWEG 130 HENGELO

WEIDEWEG 130 HENGELO WEIDEWEG 130 HENGELO WEIDEWEG 130 - HENGELO Op loopafstand van het centrum gelegen verzorgd 4 kamer appartement met maar liefs 3 SLAAPKAMERS, een royaal balkon en een berging op de begane grond. Indeling

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen

Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nijenbeek 61 Ugchelen Woonoppervlakte ca. 50 m 2 Vraagprijs 95.000,- kosten koper TE KOOP Nijenbeek 61 Ugchelen Op een geliefde, rustige locatie in Ugchelen gelegen 2 kamerappartement met tuin op het zuiden. Het appartement

Nadere informatie

ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT

ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT Vraagprijs 89.000,- k.k. ESSENBURG 78, 3328 CD DORDRECHT Zo komt de stap naar een plek voor jezelf wel heel dichtbij! een scherpe prijs, een nieuwe vloer, een berging en

Nadere informatie

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k.

Peppellaan BC Tiel Vraagprijs ,- k.k. 4005 BC Vraagprijs 182.500,- k.k. Dolron Rivierenland Makelaars Prinses Beatrixlaan 21 4001 AG Tel: 0344-62 22 20 Fax: 0344-63 57 55 E-mail: info@dolronrivierenland.nl Website: www.dolronrivierenland.nl

Nadere informatie

Ark Kleine Potten - Sneek

Ark Kleine Potten - Sneek Ark Kleine Potten - Sneek Op een prachtige locatie aan de Kleine Potten gelegen woonark (recreatie) met zonneterrassen, aanlegplaats boot en eigen grond. In 2012 is de gehele buitenkant gereinigd en behandeld

Nadere informatie

FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM

FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 155.000,- k.k. FLEUR 39, 3192 JB HOOGVLIET ROTTERDAM Eengezinswoning met ruime doorzon woonkamer en 5 slaapkamers. Deze tussenwoning is gelegen in de woonwijk

Nadere informatie

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl

Doesburgseweg 23 Kavel1 - Wehl Vraagprijs 230.000,-- k.k. Aanstoot Van Bavel Makelaars Stationsstraat 11 7031 BM Wehl Tel: 0314-680840 Fax: 0314-683465 E-mail: info@aanstootvanbavel.nl Omschrijving Gunstig gelegen aan de rand van het

Nadere informatie

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden

Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Oosterweg 26, 2451 VT, Leimuiden Vraagprijs 160.000,00 kosten koper Omschrijving In Leimuiden gelegen karakteristieke 2/1 kap woning met 2 schuren. Indeling: Begane grond: Hal met meterkast, toilet en

Nadere informatie

AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE

AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE Vraagprijs 100.000,- k.k. Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, AIDASTRAAT 26, 3208 PB SPIJKENISSE Kluswoning te koop aangeboden. Voor de handige

Nadere informatie

HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT

HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT Vraagprijs 250.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING HENDRIKSTRAAT 65, 3314 ZM DORDRECHT Thuis werken of een hobby waar u veel ruimte

Nadere informatie

P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT

P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT Vraagprijs 95.000,- k.k. P.J.M. AALBERSESTRAAT 42, 3354 BG PAPENDRECHT Hartstikke leuk startersappartement met balkon en vrij uitzicht. Dit speelse 2 kamerappartement

Nadere informatie

Coppelstockstraat 54 I - Amsterdam

Coppelstockstraat 54 I - Amsterdam Vraagprijs 159.500,- k.k. Scholten Makelaardij Willem de Zwijgerlaan 119-123 1056 JK Amsterdam Tel: 020 6890505 Fax: 020 6891263 E-mail: makelaardij@scholten.nl Website: www.scholten.nl Omschrijving Gunstig

Nadere informatie

JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM

JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 155.000,- k.k. JANSWAAL 16, 3191 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Keurig nette woning in de populaire woonwijk Boomgaardshoek. De woning is recent opgeknapt en

Nadere informatie

BANKASTRAAT 38 HENGELO

BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO BANKASTRAAT 38 HENGELO Dit appartement kan ook gemeubileerd worden verkocht! Aan de rand van het centrum op de 3 e verdieping gelegen verzorgde en gemoderniseerd 3 kamer appartement

Nadere informatie

TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE

TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE Vraagprijs 152.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING TWEEDE KOOISTRAAT 14, 3201 VX SPIJKENISSE Op rustige locatie, maar op

Nadere informatie

SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT

SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT Vraagprijs 235.000,- k.k. SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT In de wijk Lagewei ligt deze royale 4-kamereengezinswoning met voor- en achtertuin. Aan de voorzijde ligt de

Nadere informatie

MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM

MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM Vraagprijs 85.000,- k.k. MURRAYSTRAAT 2, 3195 VJ PERNIS ROTTERDAM KLUSWONING VOOR EEN HELE SCHERPE VRAAGPRIJS! In een gezellige straat gelegen leuke hoekwoning

Nadere informatie

PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT

PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT Vraagprijs 179.500,- k.k. PROF. WATERINKLAAN 22, 3312 KN DORDRECHT Voor de handige koper! Zeer ruime woning in de geliefde wijk Reeland met veel groen in de directe

Nadere informatie

Statig herenhuis Voorstraat 13, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 325.000,- kosten koper

Statig herenhuis Voorstraat 13, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 325.000,- kosten koper Statig herenhuis Voorstraat 13, 4491 ET Wissenkerke Vraagprijs 325.000,- kosten koper Inhoudsopgave Omschrijving Kenmerken Bijzonderheden Contactgegevens Indeling per verdieping o Plattegrond o Foto s

Nadere informatie

Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk

Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk Spectrumlaan 33, 2665 NM, Bleiswijk Vraagprijs 45.000,00 kosten koper Omschrijving Bent u op zoek naar een zelfstandige bedrijfsruimte of opslag/stallingsruimte voor uw camper/caravan/motoren/auto's, dan

Nadere informatie

BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT

BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT Huurprijs 640,-- per maand BROUWERSDIJK 12, 3314 GR DORDRECHT Boven supermarkt Bas van der Heijden in de wijk Krispijn bevindt zich een royaal 5- kamerappartement verdeeld

Nadere informatie

GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS

GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS Vraagprijs 137.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING GARNAAL 15, 3225 AG HELLEVOETSLUIS Ben je op zoek naar een leuk gelegen woning

Nadere informatie

ROGGETIENDE 5, 2941 RN LEKKERKERK

ROGGETIENDE 5, 2941 RN LEKKERKERK ROGGETIENDE 5, 2941 RN LEKKERKERK Koopsom 139.500,- v.o.n. ROGGETIENDE 5, 2941 RN LEKKERKERK Aan de rand van Lekkerkerk ligt deze ideale starterswoning. Het appartement ligt op de begane grond van een

Nadere informatie

LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE

LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE LEKSTRAAT 26 ENSCHEDE Aan rustige straat in de wijk Deppenbroek gelegen karakteristieke half vrijstaande jaren 30 woning met berging. De diepe achtertuin biedt veel privacy. Een leuke

Nadere informatie

Master Wielsmaplein 6 - Grou

Master Wielsmaplein 6 - Grou Master Wielsmaplein 6 - Grou Starters opgelet. Geheel renoveerde tussenwoning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie op loopafstand van het centrum van Grou. De woning is in 2009 geheel gerenoveerd

Nadere informatie

Handige tips bij aankoop woning

Handige tips bij aankoop woning Handige tips bij aankoop woning Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom en waarschijnlijk de grootste aankoop in hun leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij

Nadere informatie

GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT

GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT Vraagprijs 172.500,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING GRAVEERSTIFT 26, 3328 KK DORDRECHT Riante eengezinswoning met parkeerplaats op

Nadere informatie

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3

SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 SCHERPENZEEL, NIEUWSTRAAT 103 KAVEL 3 BOUWKAVEL IN EEN LANDELIJKE EN GELIEFDE OMGEVING! Scherpenzeel is centraal gelegen in de Gelderse Vallei te midden van de weilanden, bossen en landgoederen. Het plangebied

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Borger, Rolderstraat 3

INFORMATIEBROCHURE. Borger, Rolderstraat 3 INFORMATIEBROCHURE Borger, Rolderstraat 3 Beste geïnteresseerde, Wij danken u, mede namens de eigenaar, voor uw getoonde interesse in deze woning. In deze brochure treft u een overzicht van de verkoopinformatie

Nadere informatie

VERDISTRAAT 36 HENGELO

VERDISTRAAT 36 HENGELO VERDISTRAAT 36 HENGELO VERDISTRAAT 36 HENGELO In Klein Driene, nabij het centrum gelegen 3 kamer appartement voorzien van een balkon aan de voor- en achterzijde en een berging in het souterrain. Het appartement

Nadere informatie

Scherpgras 35 - Spijkenisse

Scherpgras 35 - Spijkenisse Scherpgras 35 - Spijkenisse Vraagprijs: 175.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. Omschrijving Schitterend ingerichte, goed geïsoleerde en goed onderhouden, kindvriendelijk gelegen ruime 5 kamer eengezinswoning

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,-- K.K. Aanvaarding in overleg

VRAAGPRIJS ,-- K.K. Aanvaarding in overleg SOMERSET 81 HENGELO SOMERSET 81 HENGELO Zoekt u een royaal appartement welke rustig is gelegen op loopafstand van het centrum? Dan is dit 4-appartement zeker een bezichtiging waard! Het appartement is

Nadere informatie

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP

94.500,- kosten koper. Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, Edisonlaan 87 Apeldoorn TE KOOP 94.500,- kosten koper Woonoppervlakte ca. 62 m 2 Vraagprijs 94.500, TE KOOP Edisonlaan 87 Apeldoorn Royaal 3-kamer appartement gelegen op de 3e verdieping met balkon aan voor- en achterzijde en berging

Nadere informatie

Vraagprijs: 299.500,-- k.k. Aanvaarding in overleg

Vraagprijs: 299.500,-- k.k. Aanvaarding in overleg DE BREI 1 ROSSUM De Brei 1 Rossum Op fraaie locatie met uitzicht over weilanden gelegen, uitstekend onderhouden vrijstaande woning met aangebouwde garage. De fraai aangelegde tuin met optimale privacy

Nadere informatie

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse

Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Mildenburgallee 44 - Spijkenisse Vraagprijs: 279.000,-- k.k. De Vree Makelaardij B.V. De Zoom 3 3207 BX Spijkenisse Tel: 0181-611919 E-mail: info@devreemakelaardij.nl Omschrijving Volledig geïsoleerde

Nadere informatie

Veilig uw eigen droomhuis kopen

Veilig uw eigen droomhuis kopen Veilig uw eigen droomhuis kopen Uw eigen woning Voor veel mensen is een eigen woning de ultieme droom. Waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Daarom is het van groot belang alles wat er bij de

Nadere informatie

URANUSSTRAAT 7 D, 3204 XM SPIJKENISSE

URANUSSTRAAT 7 D, 3204 XM SPIJKENISSE URANUSSTRAAT 7 D, 3204 XM SPIJKENISSE Vraagprijs 95.000,- k.k. URANUSSTRAAT 7 D, 3204 XM SPIJKENISSE Starters opgelet. Op de 4e verdieping gelegen bieden wij u deze nette 3 (voorheen 4) kamerwoning in

Nadere informatie

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO

GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO GROTE BEERSTRAAT 18 HENGELO Een 3-kamer appartement (voorheen 4) met aan de voorzijde en achterzijde een balkon. De badkamer is recent gerenoveerd. Zowel aan de voor- als achterzijde

Nadere informatie

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE

STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 BORNE STROOM-ESCHLAAN 50 - BORNE Gelegen in de geliefde en kindvriendelijke woonwijk Stroom Esch, nabij uitvalswegen, diverse voorzieningen en het buitengebied, treft u deze goed onderhouden

Nadere informatie

WEMENSTRAAT 31-A HENGELO

WEMENSTRAAT 31-A HENGELO WEMENSTRAAT 31-A HENGELO WEMENSTRAAT 31A HENGELO In het centrum van Hengelo gelegen, modern en sfeervol 3 kamer appartement gelegen op de 1 e verdieping voorzien van een berging in het souterrain. Het

Nadere informatie

De Weidenweg 17A - Ruinerwold

De Weidenweg 17A - Ruinerwold De Weidenweg 17A - Ruinerwold Vraagprijs: op aanvraag Gelegen in het buitengebied van Ruinerwold, op een steenworp afstand van het dorp Berghuizen, ligt dit voormalige melkveehouderijbedrijf. Betreft een

Nadere informatie

ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM

ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 105.000,- k.k. ISOLDESTRAAT 2, 3194 VG HOOGVLIET ROTTERDAM HOEKWONING MET NIEUWE KEUKEN EN BADKAMER! In een gezellige straat bieden wij u deze 3 (voorheen

Nadere informatie

SLANGENBURG 286, 3328 DZ DORDRECHT

SLANGENBURG 286, 3328 DZ DORDRECHT SLANGENBURG 286, 3328 DZ DORDRECHT Vraagprijs 129.500,- k.k. SLANGENBURG 286, 3328 DZ DORDRECHT Wat wilt u nog meer? Dit appartement koopt u niet alleen inclusief een enorm balkon maar ook nog eens met

Nadere informatie

Vraagprijs: 59.500,-- k.k.

Vraagprijs: 59.500,-- k.k. Zeeweg 75 - Heiloo Vraagprijs: 59.500,-- k.k. Zeeweg 75 - Heiloo In het gebouw Westerzij aan de Zeeweg te Heiloo bieden wij aan een grote garage (extra breed) nabij hoofdingang 40 m2 eventueel geschikt

Nadere informatie

SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT

SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT Vraagprijs 235.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING SIKKELWEI 28, 2992 ZN BARENDRECHT In de wijk Lagewei ligt deze royale 4-kamereengezinswoning

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM

BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM Vraagprijs 95.000,- k.k. BURGEMEESTER VAN HAARENLAAN 750, 3119 GT SCHIEDAM Op zoek naar een zonder klussen te betrekken woning? Met vrij uitzicht, ruime

Nadere informatie

CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN

CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN CHAMAVENLAAN 268 TE APELDOORN Fotopresentatie Woonkamer Woonkamer Keuken Slaapkamer Chamavenlaan 268 7312 HK APELDOORN Fotopresentatie Slaapkamer Slaapkamer Badkamer Vooraanzicht Chamavenlaan 268 7312

Nadere informatie

BINNENLANDSE BAAN 6, 2991 EA BARENDRECHT

BINNENLANDSE BAAN 6, 2991 EA BARENDRECHT BINNENLANDSE BAAN 6, 2991 EA BARENDRECHT Vraagprijs 259.000,- k.k. BINNENLANDSE BAAN 6, 2991 EA BARENDRECHT Grote geschakelde 2 onder 1 kap woning met garage, 6 slaapkamers en gelegen op 262 m2 eigen grond.

Nadere informatie

JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO

JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO JAN VAN GALENSTRAAT 27 HENGELO OP ZOEK NAAR EEN WONING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM? BEL DAN SNEL VOOR EEN BEZICHTIGING! Nabij het centrum van Hengelo gelegen hoekwoning

Nadere informatie

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k.

Heerenweg 8 IJhorst. Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Heerenweg 8 IJhorst Vraagprijs: 524.500,00 k.k. Op een historische plek in IJhorst is deze monumentale boerderij gelegen op een kavel van circa 13000 m2. Oorspronkelijk is de boerderij gebouwd in 1888.

Nadere informatie

BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE

BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE BROEKHEURNE-RING 589 ENSCHEDE Aan de rand van Enschede gelegen, modern en volumineus 3 kamer appartement voorzien van een berging. Het appartement beschikt over een royaal

Nadere informatie

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO

GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 HENGELO GLASGOWSTRAAT 59 - HENGELO In een kindvriendelijke buurt gelegen leuke en speelse tussenwoning. De woning is voorzien van een woonkeuken en een riante woonkamer gelegen over de

Nadere informatie

EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS

EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS Vraagprijs 150.000,- k.k. EBSTROOM 42, 3224 CE HELLEVOETSLUIS Hoek eengezinswoning op een riant perceel van maar liefst 255 m2! Ben je op zoek naar een ruime woning

Nadere informatie

RUITWAGEN 141, 3192 DE HOOGVLIET ROTTERDAM

RUITWAGEN 141, 3192 DE HOOGVLIET ROTTERDAM RUITWAGEN 141, 3192 DE HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 119.000,- k.k. Hoekwoning met scherpe vraagprijs. Het betreft een woning met een lichte doorzon-woonkamer en drie slaapkamers. Deze woning is per direct

Nadere informatie

PRINSENLAAN 625 B, 3067 TZ ROTTERDAM

PRINSENLAAN 625 B, 3067 TZ ROTTERDAM PRINSENLAAN 625 B, 3067 TZ ROTTERDAM Koopsom 190.000,- k.k. PRINSENLAAN 625 B, 3067 TZ ROTTERDAM Op goede locatie met vrij uitzichtt gelegen ruim 4 kamer appartement op de 10e verdieping met rustige ligging

Nadere informatie

OOSTENDAMSTRAAT 173 B, 3073 NG ROTTERDAM

OOSTENDAMSTRAAT 173 B, 3073 NG ROTTERDAM OOSTENDAMSTRAAT 173 B, 3073 NG ROTTERDAM Vraagprijs 69.000,- k.k. OOSTENDAMSTRAAT 173 B, 3073 NG ROTTERDAM Op zoek naar een betaalbare woning met tuin? Dan is deze 2 kamer benedenwoning wellicht iets voor

Nadere informatie

TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM

TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 102.500,- k.k. Wij zijn gevestigd in: Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Schiedam, TOSCALAAN 762, 3194 BS HOOGVLIET ROTTERDAM Leuke betaalbare kluswoning

Nadere informatie

LANGESTRAAT 35B DELDEN

LANGESTRAAT 35B DELDEN LANGESTRAAT 35B DELDEN LANGESTRAAT 35B DELDEN In het hart van het oude centrum van Delden zijn 5 unieke, nieuwe appartementen met dakterras of patio gerealiseerd. Alle appartementen zijn goed bereikbaar

Nadere informatie

TULPSTRAAT 26 HENGELO

TULPSTRAAT 26 HENGELO TULPSTRAAT 26 HENGELO TULPSTRAAT 26 - HENGELO Op fraaie locatie nabij het centrum gelegen, karakteristieke vrijstaande woning met vrijstaande stenen garage, oprit, royale schuur en een diepe fraaie achtertuin

Nadere informatie

Een huis kopen doe je samen...

Een huis kopen doe je samen... Een huis kopen doe je samen... Makelaar en financieel adviseur onder één dak. Uw droomhuis kopen kent vele valkuilen. Daarom doe je de aankoop samen. De deskundige aankoopmakelaar van Woon.nl (onderdeel

Nadere informatie

TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM

TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 99.500,- k.k. TIEFLANDSTRAAT 58, 3194 VR HOOGVLIET ROTTERDAM Goede scherpe vraagprijs! Met nieuwe CV ketel en geheel nieuw stucwerk. Een ééngezinswoning

Nadere informatie

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Noardwal 17 - Grou. Vraagprijs 159.000,- k.k. Noardwal 17 - Grou Ruimer dan de voorkant doet vermoeden! Uitstekend onderhouden tussenwoning op een rustige en kindvriendelijke locatie in Grou. Deze goed geïsoleerde woning heeft onder andere een mooie

Nadere informatie

PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM

PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM Vraagprijs 119.000,- k.k. PALJASPAD 4, 3194 JH HOOGVLIET ROTTERDAM Starters opgelet: Nette eengezinswoning met goede achtertuin en berging. Het betreft een tussenwoning

Nadere informatie

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond.

Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. TE KOOP. Ritthemsestraat 127 4389 TE Ritthem Aan de rand van Oost Souburg, in het buitengebied richting Ritthem, een groot perceel bouwgrond van maar liefst ruim 6.350 m2 grond. Het kavel is compleet geschoond

Nadere informatie

ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE

ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE Vraagprijs 175.000,- k.k. AANKOOP VERKOOP TAXATIES FINANCIEEL ADVIES BEDRIJFSHUISVESTING ROUSSELPAD 26, 3208 CN SPIJKENISSE Wonen met blijvend vrij uitzicht in de wijk

Nadere informatie

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k.

Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Haaftenseweg 14 te Rumpt Vraagprijs 575.000,-- k.k. Rentmeesters- Makelaars & Taxatiekantoor Van Gellicum Vastgoed b.v. Roodseweg 11 4156 AP RUMPT 0345-651635 / 06-51260930 Kenmerken & Locatie Vraagprijs

Nadere informatie

KERSENGAARDE 107, 3225 GR HELLEVOETSLUIS

KERSENGAARDE 107, 3225 GR HELLEVOETSLUIS KERSENGAARDE 107, 3225 GR HELLEVOETSLUIS Vraagprijs 150.000,- k.k. KERSENGAARDE 107, 3225 GR HELLEVOETSLUIS Ben je op zoek naar veel ruimte maar wil je liever geen eengezinswoning? Kom dan eens kijken

Nadere informatie

TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT

TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT Vraagprijs 119.000,- k.k. TULPSTRAAT 35, 3314 ZW DORDRECHT Leuke vier kamer eengezinswoning in de Bloemenbuurt met klein plaatsje atsje aan de achterzijde en gelegen nabij

Nadere informatie

Zomerkade 136 te Huizen

Zomerkade 136 te Huizen Zomerkade 136 te Huizen Inhoudsopgave Objectomschrijving Fotopresentatie Plattegrondtekeningen Bijlagen Bijlagen: Bijzonderheden Het verloop van een aankooptraject APPARTEMENT DIREKT AAN HET GOOIMEER Zoekt

Nadere informatie

ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN

ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN ABELENSTRAAT 18 BEEGDEN 149.000 K.K 1/7 Abelenstraat 18, 6099BP Beegden Limburg Perceelgrootte: 1300 m² - Garage - Perceeloppervlakte 1300m² - Bouwkavel - Voor bouw van vrijstaand woonhuis Soort: Type:

Nadere informatie

GRAVEERSTIFT 58, 3328 KL DORDRECHT

GRAVEERSTIFT 58, 3328 KL DORDRECHT GRAVEERSTIFT 58, 3328 KL DORDRECHT Vraagprijs 175.000,- k.k. GRAVEERSTIFT 58, 3328 KL DORDRECHT Ruime hoekwoning met parkeerplaats op eigen terrein en een ruime voor-, zij en achtertuin in een leuke omgeving

Nadere informatie

VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM

VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM Koopsom 81.000,- k.k. VOERMANWEG 92, 3067 JW ROTTERDAM WONING TE KOOP MET 10% KORTING OP DE REGULIERE VERKOOPPRIJS OF STARTERS RENTE REGELING! In de woonwijk Alexander

Nadere informatie