3. Klaar om de stap te zetten? 3.1 Begeleiding en mogelijkheden. 4. Bijzondere dierenverhalen 4.1 Kip 4.2 Paard. 6. Contact gegevens. 5.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3. Klaar om de stap te zetten? 3.1 Begeleiding en mogelijkheden. 4. Bijzondere dierenverhalen 4.1 Kip 4.2 Paard. 6. Contact gegevens. 5."

Transcriptie

1

2 INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord 1.1 Inleiding 1.2 Over de auteur 1.3 Over Animal Soul Academy 1.4 Voor wie is dit gratis e-book bestemd? 1.5 Kun je met dieren communiceren? 2. Communiceren met dieren 2.1 Wat is intuïtie 2.2 Vormen van intuïviteit 2.3 Stappen om de intuïtie te ontwikkelen o de kracht van het nu o meditatie & ademhaling o gronding / aarding o van hart tot hart o contact maken 3. Klaar om de stap te zetten? 3.1 Begeleiding en mogelijkheden 4. Bijzondere dierenverhalen 4.1 Kip 4.2 Paard 5. Testimonial 6. Contact gegevens

3 'INTUÏTIEF COMMUNICEREN MET DIEREN IN 5 STAPPEN, HOE DOE JE DAT?' 1. VOORWOORD Met trots presenteer ik de 1.2 versie van mijn gratis e-book: intuïtief communiceren met dieren in 5 basisstappen'. Dit e-book heb ik opgesteld omdat vele enthousiaste klanten mij vroegen of dat zij ook konden leren praten met dieren. Ik geloof sterk dat iedereen kan leren communiceren met dieren. De groei begint bij jezelf en ik neem je mee in 5 stappen hoe je je eigen intuïtieve gave kunt ontwikkelen. Dit e-book is gratis dus als je iemand ook deze mogelijkheid wilt geven, stuur de link van de website ( door waarbij ze zelf naast dit e-book ook het E-zine Transformatie voor mens en dier kunnen ontvangen met inspirerende (dieren)verhalen. In het e-book intuïtief communiceren met dieren in 10 simpele stappen ga ik nog dieper in op dit onderwerp. Dit e-book, naast mijn andere e-books In Verbinding met JOUW dier dierenhealing en Word MASTER van je EIGEN geluk, staan in de webshop: Ik hoop dat dit e-book je inspireert en een eerste stap mag zijn in je intuïtieve contact met dieren. 1.1 INLEIDING In dit e-book leg ik in de basis uit wat intuïtief communiceren is en hoe jij dit kunt leren. Tevens deel ik enkele mooie praktijkvoorbeelden met je.

4 1.2 OVER DE AUTEUR Ik, Mirjam Diepenbrock (1969), ben energetisch begeleider tussen mens en dier, moeder, levenspartner, dierenvriend en levensgenieter. Sinds 2007 woon ik in Zuid-Spanje waar ik op eigen locatie Soul Session geef aan mensen met behulp van mijn eigen dieren. Vanaf 2004 geef ik diverse workshops en cursussen over dierencommunicatie en dierenhealing. De laatste 8 jaar begeleid ik ook mensen in hun eigen intuïtieve ontwikkeling, geef ik healing en verbind ik me van ziel tot ziel om inzicht en bewustwording mee te geven. Vanaf 2013 is de Animal Soul Academy van start gegaan. Vanuit de Academy reik ik online cursussen aan, 1-op-1 begeleidingstrajecten voor (aankomende) dierentolken en instructeurs, dieren trainers hun intuïtie willen inzetten tussen mens en dier. Vanaf jonge leeftijd hebben dieren me laten inzien dat ze verbinding, respect en onvoorwaardelijke liefde willen geven, mits ik daar zelf ook toe bereid ben. Ze lieten me geloven in mijn dromen en oneindig contact maken met het Universum. Deze verbinding met dieren heeft me in de afgelopen 45 jaar heel ver gebracht. Inmiddels heb ik nieuwe dieren ontmoet en oude dierenvrienden laten gaan. 'The circle of life is a momentum of your life passing through the entire cycle'. Deze Turkse wijsheid heb ik altijd meegenomen in de ontmoetingen met mens én dier. In elke periode in je leven schaar je bepaalde mensen en dieren om je heen en laat deze (soms) ook weer gaan. Dat is mijns inziens een kracht! Je maakt een intense en grootse verbinding op dat moment, waarin je je liefde kunt delen, geluk in kan vinden maar ook weer mag laten gaan. Dit vertelde me onlangs mijn grote vriend Jack (foto), die in augustus 2012 is overleden. Maar er zijn nog meer mooie voorbeelden geweest. Bommel, onze Berner Sennen vriend die in mijn jeugdjaren een inbraak, de dag voor de daadwerkelijke inbraak, heeft voorspeld. Maar ik kon dit alleen met hem delen want niemand anders geloofde mijn/zijn voorspelling. En het paard van mijn zus dat me bijna doodtrapte. Nadat zijn trap me in mijn gezicht had geraakt en ik bewusteloos op de grond lag ging hij met zijn hoofd boven mijn gezicht staan.

5 Door het blazen van zijn adem in mijn gezicht werd ik wakker gemaakt en gaf me kracht om op te staan zodat ik om hulp kon roepen, gehoord werd en naar het ziekenhuis kon worden gebracht. Of de vergeving van dieren als ik ze niet goed had begrepen of verkeerd handelde. De kameraadschap en troostende armen/benen van mijn Shetlander: Wimpie. En dan uiteraard de dieren die ik nu om me heen heb geschaard. Allemaal hebben ze een reden waarom ze bij mij en ons zijn. Om naar ze te luisteren, dat vervult mij! Ik, Mirjam Diepenbrock, voel me intens verbonden met alles wat me hier verbindt. Dat is mijn gezin, mooie mensen, mijn dieren en andere dieren die ik ontmoet. Ze geven me elke dag weer inzichten, geven me energie terug terwijl ik ze healing geef en zijn voor iedereen ware mentoren als we hier voor open willen staan. Ik streef naar meer bewustwording, inzicht en harmonie tussen mens en dier. Dit doe ik o.a. door middel van therapie aan mens en dier, SOUL Coaching online of fysiek met paarden op mijn woonlocatie in Zuid-Spanje en de Animal Soul Academy. 1.3 OVER ANIMAL SOUL ACADEMY Animal Soul Academy is een platform van gelijkgestemden die zich willen verrijken met praktische, helende en spirituele inzichten tussen mens en dier. De zielsverbinding met en tussen dieren staat voorop. Van daaruit worden levenslessen aangereikt en kan healing plaatsvinden. Ik leid mensen op om contact te leren maken met onze intuïtieve vermogens waardoor we beter naar dieren kunnen luisteren en ze daardoor kunnen begeleiden. 1.4 VOOR WIE IS DIT GRATIS E-BOOK BESTEMD? Dit gratis e-book is voor iedereen die zich openstelt voor het dierenrijk en die zich graag verbindt met dieren vanuit zijn of haar hart. Je kunt van honden, katten, paarden, konijnen, reptielen of wilde dieren houden, elk levend wezen heeft zijn unieke 'stem'.

6 1.5 KUN JE MET DIEREN COMMUNICEREN? Ik ben van mening dat iedereen in staat is om op enige wijze te communiceren met dieren. Je kunt communiceren met dieren door bijvoorbeeld met ze te spelen, werken en verzorgen. Of een training waarbij je bijvoorbeeld met je dier aan het werk gaat en je om een samenwerking tussen mens en dier(en) vraagt. Denk aan clickertraining, hondentraining, onemanshow, paardrijden, doggy dance, etc. In bovenstaande voorbeelden maak je ook contact met dieren en gebruik je ook je energie, gevoel en (non)verbale taal. Ik geloof dat je naast deze manier van contact leggen ook met de ziel van het dier contact kunt maken. De unieke identiteit van het dier, de energie om en in het dier. Zoals mensen readingen voor mensen geven kun je ook readingen voor dieren geven maar ook in direct contact met ze zijn. 2. COMMUNICEREN MET DIEREN Eenheid en communicatie tussen mens en dier is bijzonder en niet alledaags. Al eeuwen lang maken verschillende culturen gebruik van de krachten van dieren. Denk aan de Indianen, de Egyptenaren, de Grieken etc. Dieren lopen als een rode draad door de mensheid heen. Ze hebben een functie. Helaas realiseert zich nog niet iedereen dat. Om signalen, woorden en boodschappen van je dier door te krijgen, hoef je eigenlijk helemaal niet zoveel te doen. Het enige wat je mag en kunt doen is het openstellen van jouw eigen krachtige bron: JEZELF! Vanuit een hartsverbinding en je bewuste 'zijn' stroomt het eigenlijk al vanzelf. Het is namelijk geen trucje dat je uit je hoofd leert om zo met dieren te communiceren. Bewustwording van je eigen intuïtie en energie zorgt ervoor dat je intuïtief met dieren kunt communiceren. De rode lijn in alle communicatie die ik uitbreng; als het gaat om communicatie tussen mens en dier, persoonlijke groei met dieren of helende energie vanuit het Universum heeft het als doel je bewust te laten worden hoe klein de signalen, stappen en woorden maar hoeven te zijn. Iedereen is in staat is om dieren goed te begrijpen en er een wederzijdse communicatie mee te hebben.

7 Hierdoor ontstaat er meer begrip tussen mens en dier, wordt de relatie verstevigd en ontstaat er levensvreugde en geluk! Die kans wil jij jezelf en je dier toch niet onthouden? 2.1 WAT IS INTUÏTIE? Door gebruik te maken van onze intuïtie leren we gebruik te maken van het allesomvattende energetische en universele systeem waarin we leven, net als dieren dat intuïtief/instinctief al doen. Zij voelen, ruiken en begrijpen onze gevoelens en de daaraan verbonden emoties. Naast onze vijf zintuigen (gezicht, gehoor, tastzin, smaak en reuk) hebben we ook ons zesde zintuig. Dit zesde zintuig komt ook van binnenuit maar is niet tastbaar of wetenschappelijk verklaarbaar en daardoor geloven veel mensen niet in dit extra vermogen. Toch gebruikt iedereen zijn intuïtie dagelijks maar dan op een onbewust niveau. Iedereen heeft namelijk vanaf zijn geboorte intuïtie meegekregen maar door onze opvoeding en de werkwijze van de moderne samenleving zijn we dat vaak weer afgeleerd.

8 Voorbeeld: Wellicht herken je een situatie dat wanneer je een ruimte binnenstapt waar veel mensen zijn, je eigenlijk al 'weet' wat voor sfeer er heerst, of je je veilig voelt of niet en of je beter kunt gaan of niet. Je voelt aan dat de sfeer bijvoorbeeld niet zo prettig is. Toch gebeurt het vaak dat we niet naar onze intuïtie luisteren en op het feestje blijven. Hoe vaak gebeurt het dan dat je vermoeid thuiskomt, geen leuke avond hebt gehad, iets vervelends hebt gehoord of gezien? Je intuïtie zei dat het beter was om niet te blijven maar door onze 'opvoeding' reageren we op regeltjes dat het not done is om meteen weer weg te gaan omdat je gevoel dat zegt. Dat doe je dus niet, dat hoort niet of je krijgt te horen dat je dat niet kunt maken (schuldgevoel aanpraten). Maar hoe meer je naar je eigen intuïtie leert luisteren, hoe vrijer en gelukkiger je je voelt! 2.2 VORMEN VAN INTUÏTIE Iédereen kan zich bewuster maken van zijn of haar intuïtieve vermogens of leren hier meer op te vertrouwen. Een aantal definities van intuïtie zijn: Intuïtie is spontaan weten, inzicht en innerlijke bewustwording. Het is een natuurlijk creatief vermogen dat bij iedereen aanwezig is. Het is helder weten zonder te weten hoe je het weet. Het staat niet gelijk aan gevoel, omdat een gevoel ook meer een gedachte kan zijn. Bij intuïtie kun je iets niet verklaren. Bij intuïtie komen er onbewust antwoorden of gedachten in je lichaam (droom, voor het in slaap vallen, net wakker worden of op een rustig moment). Je lichaam en gedachte zijn dan ontspannen en daardoor staan we meer open tot het universum. Vanuit deze diepe rust en ontspanning kunnen wij beelden, gedachten, gevoelens, geluiden en het gewoon weten opvangen. In de 12 modules van de cursus Intuïtief Communiceren met dieren ga ik veel dieper en breder op in en kun je ook jouw kwaliteiten ontdekken. Intuïtief communiceren met dieren is gebaseerd op het gebruik maken van die energie die jou het beste afgaat.

9 Dus kun jij je verbinden met dieren door je heel goed in het dier te verplaatsen? Of krijg je vanzelf (ant)woorden door als je ze bepaalde vragen stelt? Jouw gevoel, inlevingsvermogen, helderheid en liefdesverbinding zorgen ervoor dat jij dat knopje INTUÏTIE kunt aanspreken en daarmee jouw specifieke intuïtieve vermogens verder kunt ontwikkelen. Hoe je jouw intuïtie kunt (her)ontdekken of verder kunt ontwikkelen leg ik uit in de hierna volgende praktische stappen. 2.3 INTUÏTIE ONTWIKKELEN Sinds 2002 ben ik mijn eigen intuïtieve proces aangegaan en mede dankzij mijn eigen levenservaring, scholing, praktijkvoorbeelden heb ik al vele mensen en dieren mogen ondersteunen in hun proces. De vele workshops en cursussen die ik al heb gegeven zijn sinds 2015 in een Online Academy gegoten. Tijdens deze drie maanden durende cursus vind ik het altijd belangrijk om eerst bij de persoon zelf te beginnen. Wie ben je in je diepste kern, hoe beweeg je je naar dieren toe, welke blokkades ervaar je zelf en wat zijn je intuïtieve vermogens? Door zelfinzicht en het terugkeren naar onze eigen energiebron kunnen we de deuren openen om signalen, gevoelens, boodschappen en woorden van dieren door te krijgen. De volgende stappen om je intuïtie te ontwikkelen is gebaseerd op een stukje zelfonderzoek en lichaams- en mind- ontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we net zoals dieren dichter bij ons zelf komen en daarmee op de juiste frequentie en trilling met ze komen. Daarmee kunnen we in het contact met de dieren en communicatie creëren. Veel plezier met het ontdekken van jouw eigen vermogens!

10 STAP 1: DE KRACHT VAN HET NU In het NU leven heeft mijns inziens te maken met het vergroten van je zelfvertrouwen en het leren loslaten. Als je blaakt van zelfvertrouwen dan maak je je minder zorgen, of het liefst helemaal geen zorgen, over wat komen gaat. Als we o.a. sociale banden, dingen die moeten en 'zo hoort het' leren loslaten, krijg je meer ruimte in je geest en lichaam doordat je gedachten en lichaam niet zo hyperactief hoeven te werken. Tijd is iets wat wij mensen hebben bedacht. Als we het fenomeen tijd loslaten dan ontstaat er rust. Als we ons continue bezighouden dat dingen NU moeten gebeuren dan werk je tegen de natuur in. Een jaargetijde bestaat ook uit vier seizoenen en we kunnen van de herfst geen lente maken. Al lijkt de natuur soms ook een beetje in de war. Alles heeft zijn tijd nodig en voor de één is dat langer of korter dan bij de ander. Het gaat erom dat alles een reden heeft waarom dingen gebeuren. Als we gaan piekeren waarom of wat de oplossing zal zijn, dan blijven antwoorden eerder achterwege. Accepteer dingen zoals ze nu zijn want je bent al goed zoals je nu bent! Wil je met je dier in het NU verbinden? Zet je telefoon/ computer uit en zet alle verplichtingen even opzij. Verbind je vanuit je NU. Zoek de stilte in jezelf op samen met je dieren. Wil je weten hoe je je gedachten uit kunt zetten? Lees dan verder bij meditatie & ademhaling. Doe langzaamaan, dieren hebben geen haast.

11 STAP 2: MEDITATIE & ADEMHALING Mediteren wordt gebruikt om lichaam en geest te ontspannen. Ademhaling is een middel om emotionele, mentale en fysieke vibraties door te leiden in ons lichaam. Door onze gedachten van ons af te laten glijden, ons ego los te laten (niet alleen aan ons zelf denken maar te handelen vanuit onvoorwaardelijke liefde), invloeden van buiten te laten voor wat het is én ons lichaam te verzachten (letterlijk de spanning los te laten en liefde naar binnen te laten stromen) kunnen we alle trillingen in en om ons lichaam stoppen. Onze gedachten en lichamelijke gewaarwordingen voelen dan niet meer als ballast aan. Meditatie zorgt ervoor dat we scherper in onze waarnemingen kunnen worden en helemaal in het hier en nu kunnen zijn. Tevens kun je een verbeterde gezondheid krijgen. Door te mediteren worden we ontvankelijker voor positieve gevoelens, beelden, symbolen, kleuren, gedachten en dromen. Je gaat ongekleurd naar ervaringen kijken, je leert aandachtig te zijn zonder te oordelen, zonder te analyseren en zonder verwachtingen. Je leert je gekleurde bril af te zetten en dingen te zien zoals ze werkelijk zijn (dus ook energieën). Ontspanning en concentratie zijn hierbij van essentieel belang. Het gaat niet om 'van god los te raken' maar het geeft je innerlijke vrijheid en helder inzicht. Hoe kun je mediteren? Maandelijks geef ik meditatie/visualisatie bijeenkomsten via de Helende Meditatie (zie Agenda op de website). Deze meditaties zijn toegankelijk voor iedereen die zich meer met zichzelf en daarmee met de energie om ons, en in ons, wil verenigen. Het wordt als verrijkend en helend ervaren! Tevens geef ik ingesproken helende meditaties uit via een MP3 opname, 2 uur durend via de website: Zet je logica opzij!

12 STAP 3: GRONDING / AARDING Gronding, ook wel aarding genoemd, richt zich er op om met twee voeten op de grond te staan. Dat we heel duidelijk het gevoel hebben dat we stevig staan, dat we contact maken met de aarde en die verbinding ook kunnen maken. Het zorgt ervoor dat we minder snel uit het lood raken bij bijvoorbeeld ongewenste gesprekken. Het zorgt ervoor dat we niet gaan zweven en bijvoorbeeld dingen gaan bedenken in het contact met de dieren. Het zorgt ervoor dat we onze basis 'Ik' goed weten neer te zetten. Een goede oefening hierbij is: ga ontspannen staan. Voeten heupbreedte uit elkaar. Je voeten moeten in zijn geheel op de grond staan, waarbij je gehele gewicht over je voeten is verdeeld. Trek een verbindingslijn van hoofd naar je stuitje. Onze kruin is recht naar de hemel. Trek je kin een beetje in, kaken zijn ontspannen, tong is ontspannen en druk je tegen je verhemelte aan. Buik is los. Schouders zijn los, armen ontspannen langs je lichaam. Sluit de ogen. Word bewust van je voeten. Voel de gehele voet op de grond. Concentreer je op een mooie boom in je omgeving of op een mooi plaatje. Laat het beeld van de boom tot je komen en probeer jezelf in de boom te plaatsen. Laat de wortels via je voeten de aarde in stromen en voel je verbonden met de aarde. Laat de wortels zo breed of zo diep mogelijk stromen en voel je geworteld, stevig en krachtig in de aarde staan. Kom weer rustig terug door je tenen rustig op en neer te bewegen, je ogen te openen en die krachtige energie te blijven inademen. Voel het verschil met voordat je begon. Kleuren kunnen helderder worden, je krijgt een weidse blik en wellicht voel je je zo stevig op de grond staan dat het bewegen van je benen moeite kost of zwaarder verloopt. Dit is alleen maar een mooie bijkomstigheid van je eigen aarding. Altijd eerst verbinden met de aarde alvorens we met ons hogere zelf verbinden.

13 STAP 4: VAN HART TOT HART Contact maken vanuit het hart is een verbinding die je meteen doet samensmelten. Er is in mijn optiek niets sterker dan liefde. Ze zeggen niet voor niks: liefde overwint alles en anything grows with love! Ik ken een verhaal over een baby die direct na de geboorte door haar moeder werd afgestaan omdat ze volgens medici niet levensvatbaar was. Haar hartafwijking zou er voor zorgen dat ze niet lang te leven zou hebben. Ze lag op een afdeling met andere pasgeboren baby's. Er lag ook een moeder in het ziekenhuis dat net diezelfde dag een jongetje op de wereld had gezet. Deze moeder kreeg o.a. visite van haar buurvrouw die zelf vier kinderen had. En om deze buurvrouw gaat het verhaal! De buurvrouw heet Theresa en het verhaal vond plaats in Zuid Amerika. Theresa zag tijdens haar bezoek achter in de zaal een babywiegje met daarin een baby in doeken gewikkeld. De andere baby's hadden kleertjes aan. Ze vroeg aan de zuster waarom dat zo was. De zuster antwoordde dat dat kindje geen levenskansen had en eigenlijk op de dood lag te wachten. Dit vond Theresa verschrikkelijk en vroeg of dat dit kindje dan toch tot haar dood liefde van haar mocht ontvangen. Uiteindelijk stonden de zusters dit toe en kwam Theresa iedere dag langs. Zowel voor haar buurvrouw alsook voor het kindje. Ze had haar inmiddels een naam gegeven: Magdalena. Haar kinderen, en iedereen die dat wilde, mochten de baby vasthouden, verzorgen, tegen haar kletsen en haar warmte en liefde geven. Theresa vond namelijk dat elk kind recht heeft op liefde want dat kost niets en is het grootste goed wat je kunt geven om een hart te vervullen. En aangezien ze hartproblemen had, voelde ze achteraf goed aan dat dit helend kon doorwerken op het kind. Een paar weken later was het kindje nog steeds in leven en vroeg Theresa of zij het kindje mee naar huis mocht nemen om het bij haar thuis te verzorgen. Ook hierin stemde het ziekenhuis toe. In de maanden die vorderde kwam er een hartchirurg uit Frankrijk, voor een kennisuitwisselingsproject, in het desbetreffende ziekenhuis werken. Hij hoorde het verhaal van het baby'tje en Theresa. Dit intrigeerde de hartchirurg en nam polshoogte bij Theresa. Daar zag de arts dat het baby'tje inderdaad hartproblemen had en dat normaliter een hartoperatie erg riskant zou zijn.

14 Maar na intens overleg besloten ze samen om het baby'tje toch te opereren. Want als je het niet probeert dan heeft ze helemaal geen kans, was zijn gedachte geweest. Een lang verhaal kort verwoord: Magdalena is goed door de operatie gekomen alhoewel men eerst dacht dat ze gestorven was omdat het hart ook nog eens heeft stilgestaan. Toch bleef Theresa tot de laatste seconde bij Magdalena en zag dat het leven nog steeds in haar was. Na een reanimatie begon het hartje weer te kloppen en sinds die tijd heeft ze nog een aantal hartoperaties moeten ondergaan. Maar... ze is nu 16 jaar en straalt één en al liefde uit. Mensen die haar ontmoeten ondervinden een enorme verbinding, en een gigantische kracht die ze uitstraalt. Wat ik nu zo bijzonder van dit verhaal vind is dat healing voor lichamelijke klachten doorwerkt door het emotioneel te ondersteunen. Vandaar dat ik zelf ook altijd eerst naar de emotionele oorzaak kijk bij fysieke klachten. Hoe maak je een hartsverbinding? Om een hartsverbinding met dieren te maken worden we erop gewezen dat we eerst in ons eigen hart mogen voelen. Hoe voelt jouw hart nu aan? In iedere gedachte/verbinding die je maakt zit energie. Hoe meer je vertrouwt op je liefdevolle contact, hoe meer signalen je terug zult krijgen dat het dier je heeft begrepen en inzichten teruggeeft. Zet vanuit je hart een soort van deurt(je) open. Gebruik je eigen ademhaling om de adem in je borstkas te circuleren en groter te maken. Wees bewust van de linkerzijde van je borstkas, waar je hart zich bevind. Laat de energie stromen naar het hart van het dier. Dieren raken je in je hart. Dit is mede door hun zachtheid, innerlijke en lichamelijke kracht en hun manier van 'zijn'. Voor mezelf hebben dieren een herstellend effect op mij en andere mensen. Ze raken ons in ons hart waar lang vergeten vermogens liggen, het helpt ons te zien wie we zijn en hoe we op anderen reageren. Ze helpen ons bij moeilijkheden, tegenslag, ziekte of geven inzicht in de zin van het leven. Lees ook het e- book In Verbinding met Jouw dier chakraleer hierover: Liefde is alles overstijgend.

15 STAP 5: CONTACT MAKEN Interessant vind ik altijd hoe mens en dier contact maken. In vele gevallen verbaast het mij dat mensen vaak op het uiterlijk van het dier afgaan. Ik begrijp die gedachtegang wel. Hoe vaak ik vroeger wel niet meekreeg dat het van groot belang is hoe je eruit ziet. Want de eerste (uiterlijke) indruk is goud waard. Maar dit geldt niet bij dieren! Niet alle dieren zijn gecharmeerd van een directe aanraking. Begrijpelijk, want zij registreren ons energieveld eerst en als we ze daar niet eerst de tijd voor geven dan kunnen ze van ons afdraaien, een hap nemen of een trap geven. In ons energieveld, ook wel aura genoemd, zit voor dieren informatie opgeborgen hoe we ons op dat moment voelen, wie we zijn en wat we mankeren. Geef de dieren de ruimte en de tijd om ons te observeren en doe dat tijdens het contact maken met dieren ook. Daarnaast kun je het contact niet afdwingen en soms gebeurt het net als je er niet bewust mee bezig bent. Je kunt bijvoorbeeld de waterbak aan het vullen zijn of je loopt met je kruiwagen door de wei en je voelt een zachte energie achter je staan en de verbinding van top tot teen gaan. Als je een verbinding voelt, kun je aangeven wat je zo bijzonder vindt aan het dier. Zeg bijvoorbeeld hoe mooi of bijzonder je het dier vindt (wederom mag dit gevoel vanuit je hart komen en meen ook wat je zegt). En mooi/bijzonder kan zijn: de vacht, de ogen, de bouw, de staart, de beweging, de glans, de uitstraling, de kleuren, de actie die het dier goed doet, etc. Zou jij het ook niet fijn vinden als we elkaar voor het eerst ontmoeten en we zouden tegen elkaar zeggen wat we mooi of bijzonder van elkaar vinden? Bovendien interesseert het dieren niet of je blauwe ogen en blond haar hebt, dik of dun bent, pukkels hebt of littekens, dure kleding draagt of niet. Het gaat de dieren vooral om de uitstraling, de energie om je heen en met welke intentie je contact wilt maken. Kijk naar de ogen van het dier. In de ogen zitten boodschappen verborgen, door in de ogen te kijken; kijk je bij iemand in zijn hart! Veroordeel niet!

16 Een mooi uiterlijk wordt gevangen door het oog. Maar een goede persoonlijkheid, vang je met het hart. Praten Is het contact dan gelegd praat dan vervolgens vanuit je hart. Een dier waardeert je eerlijkheid. Het praten kan gewoon hardop of in gedachten zijn. Vertrouw erop dat het dier je ook gewoon begrijpt, ongeacht welke taal of dialect je spreekt. Een dier heeft alleen maar wat aan mensen die ze kunnen vertrouwen dan aan mensen die wankel, angstig of niet eerlijk zijn. Geef het dier de tijd en dwing niets af. Visualiseer wat je wilt zeggen Bij een visualisatie gebruik je je verbeelding, je gedachten. Ze gebruikt je eigen krachtige beelden om het dier iets duidelijk te maken. Verbeelding is het vermogen om in je geest, een idee of mentale afbeelding te vormen. Staar je niet blind op de term visualiseren. Het is helemaal niet noodzakelijk om een mentaal beeld te zien. Sommige mensen zien een helder scherp beeld, anderen totaal niet. Je kunt je een beeld of situatie voorstellen en dat van een afstand bekijken, hierdoor kun je je bewust worden dat je de indruk krijgt iets te gaan voelen. Dat is prima. We maken constant gebruik van ons voorstellingsvermogen, het is onmogelijk dit niet te doen. Door dit vaker te oefenen ervaren we welke beelden we ons indenken en welke echt binnenvallen. Het laatste is een belangrijke stap om mee door te gaan. Als je geen beelden kunt zien, kun je vaak ook niet op een andere manier zien, horen of voelen. Dus als je je niets kunt voorstellen, zul je waarschijnlijk ook niet open staan voor het ontvangen van beelden van dieren.

17 3. KLAAR OM DE STAP TE ZETTEN? Heb je jouw intuïtieve vermogens geactiveerd? Dan ben je klaar om de eerste vragen aan je dier te stellen of de eerste sensaties waar te nemen! In het begin is het handig om op dieren van andere mensen te oefenen. Zij kunnen je dan feedback geven over jouw vragen. Kloppen je gegevens met de werkelijkheid? Hoe meer je oefent des te meer inzichten je krijgt over de communicatie die je met het dier voert BEGELEIDING EN MOGELIJKHEDEN Persoonlijke groei Wil jij onder de vleugels meegenomen worden om intuïtief te leren communiceren met dieren, inzichten te krijgen wat er om ons heen leeft en beweegt, persoonlijke groei willen doormaken zoals je eigen droom navolgen of wil je zelf een praktijk beginnen? Ik begeleid beginners, gevorderden, dierentherapeuten om te groeien als mens, met en door dieren. Transformeer met dieren en kijk op Therapie voor dieren Ik begeleid dieren met emotionele, mentale en lichamelijke problemen. Of problemen waar we op een heel ander level inzicht in willen krijgen. Te denken valt aan: Ziekte bij dieren Blessures bij dieren Vertalen wat je dier je wilt zeggen Stervensbegeleiding Inzichten na overlijden Gedragsproblemen Levensinzichten voor eigenaar middels eigen dier

18 4. BIJZONDERE DIERENVERHALEN 4.1. KIP Mijn eerste spectaculaire ontmoeting was toch wel met een kip. Kun je je voorstellen dat ik mijn intentie had gezet op dierenhealing en mijn eerste echte klant een kip was in plaats van een hond, paard of kat wat voor mij in die tijd veel voor de hand liggend was geweest?! Maar door dit contact aan te gaan heb ik dé beste bevestiging ooit gekregen dat ik dit werk mag doen. Katrien, een kip met twee in spagaat staande, bijna levenloze, pootjes kon niet meer lopen, zelfstandig eten en drinken. Na mijn eerste behandeling kon ze weer zelfstandig drinken en eten maar ze moest nog wel regelmatig ondersteund worden. Na mijn tweede behandeling ging ze weer 'lopen'. Ze kon eerst één poot helemaal gebruiken en daarmee uit de 'voeten' komen. Het andere pootje gebruikte ze om op te steunen en kon ze uiteindelijk weer helemaal onder haar lichaam plaatsen. De klap op de vuurpijl is toch wel dat ze na een tijdje het 'verlamde' pootje ook weer geheel ging gebruiken. Ze liep weer op beide poten en het verschil nihil met de normaal lopende kippen was nihil! Ze heeft in totaal drie energetische behandelingen van me gehad. Eigenaresse van de kip, Cecilia van der Drift (collega dierentolk, bekend van TV en boeken) stond tijdens het consult in direct contact met Katrien. Ik gebruikte in eerste instantie 'slechts' mijn helende handen en was nog niet bewust van de communicatie van dieren. Katrien gaf bij de eerste sessie al aan dat ze de energie door haar lijf voelde stromen. Het was alsof een rioolpijp verstopt zat, aldus Cecilia van der Drift PAARD Lequador was op het moment van behandeling een KWPN ruin van 11 jaar en was altijd een kerngezond paard geweest totdat hij verhuisde naar een andere stal in een andere omgeving. Hij was geplaatst bij een manege die ook uitheemse dieren hielden. Het begon allemaal met rare plekken in zijn hals. Het waren onderhuidse bulten, die dan opensprongen. Het werd dan een open wond.

19 Mijn eerste bezoek Mijn tweede bezoek derde bezoek Een jaar later na zijn behandeling "5 veeartsen hebben geprobeerd Lequador op te knappen maar ze weten eigenlijk niet wat hij heeft. Zijn bloed is getest en hier kwam uit dat hij een allergie heeft voor verschillende dingen, o.a. stof, kruiden, schimmels en insecten. Ook werd streptokokken geconstateerd. Volgens de veearts zijn deze nu uit zijn bloed. Het paard is wel gevoelig op de lever, want vorig jaar hebben wij van een veearts spul gekregen, waar hij bijna aan is bezweken. Het is een kwaal die begint in de winter zodra het vochtig wordt begint het weer. Hij staat in een schone droge stal, op stro. Hij krijgt hooi, wortels, appels en goede mengeling. Wij waren al blij dat het deze winter bij een paar plekken bleef, maar nu is er weer een uitbarsting van plekken. Het zijn kleine bobbeltjes, die zich ontwikkelen als grote bulten en dan opengaan. De veearts heeft gezegd dat wij de plekken iedere dag moeten deppen met betadine en het paard eenmaal per week met kamperspiritus moeten wassen, wat in de kou dus niet kan," aldus de eigenaresse.

20 Deze eigenaresse was ten einde raad en zodoende hebben er, in 2 maanden tijd, 3 behandelingen plaatsgevonden. Iedere keer zag je Lequador opknappen en ook zijn humeur was dusdanig verbeterd. Hij was absoluut niet meer zo chagrijnig en teruggetrokken. Het was ook duidelijk dat hij behoorlijk veel pijn had. In de 2 maanden dat hij door me behandeld werd heb ik aangeraden om veel met hem buiten zonder deken te wandelen. Hierdoor konden zijn wonden goed drogen en kreeg hij toch naast de weidegang goede beweging. Ook in de natte maanden januari en februari bleef de genezing goed doorzetten. Tijdens nat weer zouden de bulten zich weer kunnen ontwikkelen maar gelukkig bleef dat dit keer uit. 8 jaar na deze behandeling ben ik nog een keer gevraagd om met Lequador contact te maken. Helaas gaf Lequador door dat zijn tijd was aangebroken maar dat hij zo dankbaar was dat hij de liefde en toewijding heeft mogen ontvangen. Ik raakte zelf ontroerd toen ik zijn liefde voor zijn mensen toonden. Dat was groots en zo puur! Dank je lieve Lequador dat ik ook jou in dit leven heb mogen ontmoeten. Voel je vrij en groots in je nieuwe dimensie! 'Zonder uw behandeling hadden wij Lequador 10 jaar geleden al moeten laten gaan' zei de eigenaresse. Vele andere dierenverhalen zijn terug te lezen op de website: 5. TESTIMONIALS Er zijn vele liefdevolle en gewaarde testimonials van klanten en cursisten de afgelopen 12 jaar binnengekomen. En deze blijft groeien. Neem een kijkje op de website en lees de ervaringen van de mensen met hun dieren! 6. CONTACT GEGEVENS Mirjam Diepenbrock (1969) SOUL Coach, intuïtief en energetisch begeleider tussen mens en dier Nederlandse en wonend in provincie Malaga, Zuid-Spanje Skype naam: 'mirjamdiepenbrock' Website: info@animalsoul.academy

21 E-ZINE Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen van inzichten met en door dieren, dierentips en trainingsmogelijkheden. Animal Soul Academy geeft een elektronische nieuwsbrief uit. Inschrijven kan via de website. BLOG Achtergrondverhalen kun je teruglezen via de website. FORUM Deelnemers van de Animal Soul Academy begeven zich op een besloten forum via een besloten Facebook pagina, waar gelijkgestemden informatie en kennis met elkaar delen. FACEBOOK Op Facebook ben ik met dagelijks nieuws terug te vinden op: COPYRIGHT Mirjam Diepenbrock, Malaga, Spanje Het is toegestaan het materiaal te gebruiken met bronvermelding van auteur. Uitgegeven in eigen beheer. DANK Met dank aan: Karen Veldhoven, Nanda Boukes Foto's: Marjo Speelman, Christian Lohman, Sheila Roberts DISCLAIMER De informatie van dit gratis e-book is een weergave van mijn persoonlijke visie en ervaringen. Ik probeer een zo'n juist en praktisch beeld te schetsen hoe men kan communiceren met dieren. Het gebruiken en toepassen van deze informatie door jezelf of anderen valt echter niet onder mijn verantwoordelijkheid. Ik, Mirjam Diepenbrock, kan door niemand en op geen enkele rechtstreekse of indirecte wijze aansprakelijk worden gesteld voor ongevallen, schade of andere gevolgen al van eventuele onvolkomenheden, onjuistheden en/of onvolledigheden in de verstrekte informatie. WAARDERING Wil je deze ervaring delen met vrienden, stuur ze dan de link van mijn website zodat ze zelf ook het e-book kunnen downloaden.

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.]

[IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] 2011 Life Coach Désirée Snelling Berg Desirée [IN 3 STAPPEN JE EX TERUG.] Leer de technieken om met behulp van je onderbewuste en het universum je ex weer terug te krijgen. Inleiding Het is geen geheim

Nadere informatie

MODULE #7 CORE PURPOSE

MODULE #7 CORE PURPOSE MODULE #7 CORE PURPOSE Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je de

Nadere informatie

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen.

Ik ga je wat vertellen, je hoeft alleen maar te volgen wat ik zeg, mijn stem is nu het enige wat voor jou belangrijk is om te volgen. Oefening 1: Nodig: 2 personen en een boom of een huisdier: Zoek een plek op bij een boom of in de buurt bij je paard of ander huisdier waar je even niet gestoord wordt en veilig even je ogen dicht kunt

Nadere informatie

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is.

De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008. Het wonder komt ongemerkt je geest binnen wanneer die even pas op de plaats maakt en stil is. De Robijn Nieuwsbrief Januari 2008 Lieve mensen, Allereerst wens ik iedereen een vreugdevol nieuw jaar toe. Misschien begin je dit jaar met de beste voornemens, zoals altijd en heb je bewust gekeken naar

Nadere informatie

Module 1. Bewustwording.

Module 1. Bewustwording. Module 1. Bewustwording. Dag 3. Visioning Ontdek wat jouw ziel te zeggen heeft over jouw bestemming en werk. Je staat op het punt om te gaan luisteren naar de wijsheid van je ziel als het gaat over jouw

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

De Inner Child meditatie

De Inner Child meditatie De Inner Child meditatie copyright Indra T. Preiss volgens Indra Torsten Preiss copyright Indra T. Preiss Het innerlijke kind Veel mensen zitten met onvervulde verlangens die hun oorsprong hebben in hun

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 1 9 januari 2015 Lieve mensen, Een mooi en bijzonder nieuw jaar. Ik wens jullie allen een liefdevol, gezond,

Nadere informatie

Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten.

Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten. Maak kennis met A.L.A. in 3 stappen naar Rust, Kracht en Zelfvertrouwen; Wat het lichaam verwerkt heeft kan het hoofd loslaten. Om je zeker en krachtig te voelen zijn geen ingewikkelde technieken nodig.

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans

Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Eerste hulp bij overgevoeligheid - Energie in balans Voor meer rust en vertrouwen bij hooggevoelige mensen Dank je wel voor het downloaden van mijn E-book voor hooggevoelige mensen. Als je eenmaal ontdekt

Nadere informatie

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée

Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée Life Coach Désirée Snelling Berg Magie voor het verkopen van je huis Leer hoe je in korte tijd je huis kunt verkopen en ook nog voor een gunstige prijs. Desirée 2011 Magie voor het verkopen van je huis

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Compassie leven. 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie. PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman

Compassie leven. 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie. PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman Compassie leven 52 wekelijkse inspiraties vanuit Geweldloze Communicatie PuddleDancer Press Samengesteld door Monie Doodeman Inhoudsopgave Voorwoord Wekelijkse inspiraties 01 Geweld in de taal? Wie, ik?

Nadere informatie

Golf van de Rode Maan

Golf van de Rode Maan Golf van de Rode Maan Data waarin de golf van de Rode Maan valt: 11-2 t/m 23-2-2015 *29-10 t/m 10-11-2015 *16-7 t/m 28-7-2016 *2-4 t/m 14-4- 17 18-12 t/m 30-12 -2017 * 4-9- t/m 16-9-2018 * 22-5 t/m 3-6-2019

Nadere informatie

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen

Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Voel je vrij en liefdevol 7 oefeningen Soms voel je je gevangen door het leven. Vastgezet door de drukte, en beklemd in je eigen hoofd. Je voelt je niet vrij en je voelt geen liefde. Met deze tips breng

Nadere informatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie

In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie In 5 stappen naar meer vrijheid én verbinding in je relatie Hallo! Je houdt van je partner. Jullie zijn al geruime tijd samen en hebben misschien samen kinderen. Jullie leiden een druk bestaan en tijd

Nadere informatie

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij.

Soms ben ik eens boos, en soms wel eens verdrietig, af en toe eens bang, en heel vaak ook wel blij. Lied: Ik ben ik (bij thema 1: ik ben mezelf) (nr. 1 en 2 op de CD) : Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Weet ik wie ik ben? Ja, ik weet wie ik ben. Ik heb een mooie naam, van achter en vooraan.

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie

Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Er zijn mensen nodig met nieuwe fantasie Ervaringen, belevenissen, vragen in woorden gevangen om die woorden weer vrij te laten in nieuwe ervaringen, belevenissen, vragen. Marcel Zagers www.meerstemmig.nl

Nadere informatie

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus

Creatief en flexibel toepassen van Triplep. Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Creatief en flexibel toepassen van Triplep Maarten Vos Doe, laat zien, lach, oefen en geef applaus Programma Overzicht Kennismaking Persoonlijke werving van ouders Een goede relatie opbouwen met de ouders

Nadere informatie

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen

GODS GEZIN. Studielessen voor 4-7 jarigen GODS GEZIN Studielessen voor 4-7 jarigen 2003 Geschreven door Beryl Voorhoeve en Judith Maarsen Oorspronkelijk bedoeld voor studie in kleine groepen in de Levend Evangelie Gemeente Gebruikte Bijbelvertaling

Nadere informatie

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.

Relaties. HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo. Relaties HDYO heeft meer informatie beschikbaar over de Ziekte van Huntington voor jongeren, ouders en professionals op onze website: www.hdyo.org Relaties kunnen een belangrijke rol spelen bij het omgaan

Nadere informatie

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans

Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Bonus Rapport : Lichaam en geest in balans Lichaam en geest weer in bala ans Wil je echt ontspannen, plof dan niet op de bank maar ontspan actief! Katjaa Callens Denk aub eventjes aan het milieu voor je

Nadere informatie

E-BOOK FEEDBACK GEVEN IS EEN KUNST EXPRESS YOUR INNER POWER

E-BOOK FEEDBACK GEVEN IS EEN KUNST EXPRESS YOUR INNER POWER E-BOOK FEEDBACK GEVEN IS EEN KUNST EXPRESS YOUR INNER POWER INLEIDING Het geven van feedback is een kunst. Het is iets anders dan het uiten van kritiek. Het verschil tussen beide ligt in de intentie. Bij

Nadere informatie

Zondag 13 december 2009 Tekst: Lucas 1: 39-55

Zondag 13 december 2009 Tekst: Lucas 1: 39-55 Zondag 13 december 2009 Tekst: Lucas 1: 39-55 Maria gaat op visite bij Elisabet. Maria was natuurlijk helemaal vol van het geweldige nieuws dat ze van de Gabriël had gehoord. Ze wilde het heel graag aan

Nadere informatie

5 tips om zelf met je dier te praten

5 tips om zelf met je dier te praten 5 tips om zelf met je dier te praten Mieke Zomer Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Tip 1 Zorg dat je goed geaard bent 3. Tip 2 Creëer stilte in jezelf 4. Tip 3 Maak hartscontact 5. Tip 4 Praat tegen je dier

Nadere informatie

Eerste lezing: Habakuk 3:1-3,16-19 Evangelielezing: Lukas 17:1-10

Eerste lezing: Habakuk 3:1-3,16-19 Evangelielezing: Lukas 17:1-10 Eerste lezing: Habakuk 3:1-3,16-19 Evangelielezing: Lukas 17:1-10 Verkondiging Geef me meer geloof God. Het is één van de meest gevaarlijke vragen die je aan God kunt stellen. Ik kan je van te voren zeggen:

Nadere informatie

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!!

* Meivakantie dinsdag 1 mei t/m zondag 13 mei 2018 * De maanden maart en april DIVINE LIGHT HEALING voor 35,00!! NIEUWSBRIEF nr.3 maart 2018 Overzicht maand MAART Examenyoga jongeren Zwangerschapsyoga Partnerles The Essence of Life meditatie Divine Light cursus NIEUW! Volle maan meditatie maandag 26 maart dinsdag

Nadere informatie

Luisteren naar de Heilige Geest

Luisteren naar de Heilige Geest Luisteren naar de Heilige Geest Johannes 14:16-17 En Ik zal de Vader bidden en Hij zal u een andere Trooster geven om tot in eeuwigheid bij u te zijn, de Geest der waarheid, die de wereld niet kan ontvangen,

Nadere informatie

Module 7. Oefening 22

Module 7. Oefening 22 Module 7 Volgende sleutels uit deel II van het boek Dit ben je écht! staan hiermee in verbinding: Sleutel 9: Jij bent machtig. Blz. 64 Sleutel 10: Je bent hier en nu aanwezig Blz. 68 Sleutel 11, B: Wat

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

8-stappen ONTDEK-JEZELF

8-stappen ONTDEK-JEZELF 8-stappen ONTDEK-JEZELF SCHATKAART #rust #richting #route VOORWOORD Als klein jongetje droomde ik al van het avontuur. Dat ik in mijn avonturenmobiel niet alleen de wereld, maar vooral mezelf zou ontdekken.

Nadere informatie

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005

rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 rijm By fightgirl91 Submitted: October 17, 2005 Updated: October 17, 2005 Provided by Fanart Central. http://www.fanart-central.net/stories/user/fightgirl91/21803/rijm Chapter 1 - rijm 2 1 - rijm Gepaard

Nadere informatie

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner:

Sta zonder twijfels en vragen, vol overtuiging en vreugde, in jouw authentieke kracht! Dit zegt een enthousiast gebruiker van deze planner: Boetseweg 47 7895 AV Roswinkel telefoon: 0591 785 780 www.jolandalinders.com e-mail: info@jolandalinders.com IBAN: NL32 KNAB 0729 6439 99 BIC: KNABNL2H KvK nummer: 59561742 BTW nummer: NL155366701B02 Alsjeblieft!

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief nr. 6 23 augustus 2015 De lessen gaan weer beginnen! De zomervakantie is voorbij, wat gaat de tijd toch snel.

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les één Welkom bij deze e-cursus waarin we je zullen laten zien hoe jij groter kunt worden en je problemen kleiner! Zijn er

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Taboe. Door mijn verhaal te vertellen wil ik graag het taboe verbreken, dat heerst over mensen die getraumatiseerd zijn door hun verleden.

Taboe. Door mijn verhaal te vertellen wil ik graag het taboe verbreken, dat heerst over mensen die getraumatiseerd zijn door hun verleden. Taboe Door mijn verhaal te vertellen wil ik graag het taboe verbreken, dat heerst over mensen die getraumatiseerd zijn door hun verleden. Sommigen hebben er angst-, dwangmatige of psychische stoornissen

Nadere informatie

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum:

WERKBOEK. compassiechallenge. 10 dagen / minder perfectie meer mildheid. Stephanie van Workum ACT COACH. Naam: Datum: WERKBOEK compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Stephanie van Workum ACT COACH Naam: Datum: compassiechallenge 10 dagen / minder perfectie meer mildheid Wat fijn dat je meedoet met

Nadere informatie

De vier onmetelijke vermogens van de geest

De vier onmetelijke vermogens van de geest De vier onmetelijke vermogens van de geest Geluk is alleen mogelijk als er liefde is. Ware liefde heeft het vermogen iedere situatie waarin we ons bevinden te genezen en te veranderen, en ons leven een

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? boekje-105x105-def.indd 1 30-01-2009 12:05:22 1,2,3,..., 10 stappen boekje-105x105-def.indd 2 30-01-2009 12:05:23 Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees

Nadere informatie

40-dagendagboek. Discipelen van Jezus. Leren dienen in de gaven van de Geest. Kees de Vlieger. Een Kerygma studie

40-dagendagboek. Discipelen van Jezus. Leren dienen in de gaven van de Geest. Kees de Vlieger. Een Kerygma studie 40-dagendagboek Discipelen van Jezus Leren dienen in de gaven van de Geest Kees de Vlieger Een Kerygma studie Copyright Stichting Kerygma Nederland Kerkstraat 24-3 3781 GB Voorthuizen Tel. 0342-475048

Nadere informatie

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2

Cursus Spirituele en Mediamieke Ontwikkeling 2 NIEUWSBRIEF 14 februari 2015 1 Lieve mensen, Iedere dag is een dag van de liefde, om degenen om je heen te vertellen hoeveel je van ze houdt, het leven in je hart te koesteren en te genieten van de grote

Nadere informatie

Heilig Jaar van Barmhartigheid

Heilig Jaar van Barmhartigheid Heilig Jaar van Barmhartigheid van 8 december 2015 tot 20 november 2016 Paus Franciscus heeft alle mensen van de hele wereld uitgenodigd voor een heilig Jaar van Barmhartigheid. Dit hele jaar is er extra

Nadere informatie

mindfulness workshop

mindfulness workshop mindfulness workshop 1 mindfulness workshop Deze workshop wordt gegeven om een indruk te krijgen wat mindfulness inhoudt. Ook kan worden gekeken in welke training de workshop als onderdeel kan worden ingezet,

Nadere informatie

Voor Noa Mali Zulueta Acea

Voor Noa Mali Zulueta Acea Voor Noa Mali Zulueta Acea Lichtflits Momenten van inzicht Lichtflits Momenten van inzicht Anniek Oosting Schrijfster: Anniek Oosting Coverontwerp: Anniek Oosting ISBN:9789402123234 Lichtflits/Anniek Oosting/2014

Nadere informatie

IEP NLP MASTERS OPLEIDING 2004

IEP NLP MASTERS OPLEIDING 2004 `PRESENTEREN VANUIT EEN ENERGIEVELD VAN RUST` IEP NLP MASTERS OPLEIDING 2004 Waarom heb ik dit gemodelleerd? Ik ben nu ruim 6 jaar werkzaam als sporttrainer, tijdens dit werk sta ik veel voor groepen mensen

Nadere informatie

W E R K B O E K E X T R A

W E R K B O E K E X T R A W E R K B O E K E X T R A Attunement Diary S C H I J N J E L I C H T M O O I E V R O U W, D E W E R E L D H E E F T J E N O D I G! Ik stem me af op het Universum zodat ik Eenheid en Harmonie ervaar 2016

Nadere informatie

En hoe blijf jij fit in je hoofd?

En hoe blijf jij fit in je hoofd? En hoe blijf jij fit in je hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven in je hoofd en hebben al heel

Nadere informatie

Inner Child meditatie

Inner Child meditatie De Inner Child meditatie Uit: Je Relatie Helen Een nieuwe weg naar heling van je relatievaardigheid Indra Torsten Preiss De Inner Child meditatie De Inner Child-meditatie is de meditatie bij uitstek om

Nadere informatie

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN

NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN NIEUWE GEWOONTE in DRIE WEKEN Het doel van het drie weken plan van Follow the Honey is een dagelijkse gewoonte op te bouwen van naar binnen gaan, met je aandacht bij Jezelf zijn*. Binnen is bij je hart,

Nadere informatie

Lees Zoek op Om over na te denken

Lees Zoek op Om over na te denken Welkom bij de Online Bijbelcursus van Praise De bijbelcursus is wat voor jou als je: 1. Als je wilt weten wat christenen geloven. 2. Als je meer wilt begrijpen van de bijbel. 3. Als je wilt groeien in

Nadere informatie

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht?

Wees wijs met licht. Leo Cheizoo. We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Wees wijs met licht Leo Cheizoo We begrijpen waarom kinderen bang zijn voor het donker, maar waarom zijn mensen bang voor het Licht? Plato ISBN: 90-76564-63-9 NUR-code: 720 NUR-omschrijving: Esoterie algemeen

Nadere informatie

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN

INHOUD. 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN INHOUD 3 Inleiding 4 Kiezen voor het leven DRIE GOUDEN TIPS OM VOLUIT TE LEVEN 7 Verdriet uit je hart en verdriet om je zorgen 11 De belangrijkste relatie is die met jezelf 14 In dankbaarheid ligt geluk

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg

Pasen met peuters en kleuters. Jojo is weg Pasen met peuters en kleuters Beertje Jojo is weg Thema Maria is verdrietig, haar beste Vriend is er niet meer. Wat is Maria blij als ze Jezus weer ziet. Hij is opgestaan uit de dood! Wat heb je nodig?

Nadere informatie

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Vraag 1 Hoe heb je zielsliefde ontdekt, en ontdekte je zielsliefde het ook op dat moment? Ik ontmoette haar op mijn werk in de rookruimte. We konden

Nadere informatie

HC zd. 22 nr. 32. dia 1

HC zd. 22 nr. 32. dia 1 HC zd. 22 nr. 32 een spannend onderwerp als dit niet waar is, valt alles duigen of zoals Paulus het zegt in 1 Kor. 15 : 19 als wij alleen voor dit leven op Christus hopen zijn wij de beklagenswaardigste

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID...

IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID... IK HOUD VAN MIJ!! LIEFDE EN HOOGGEVOELIGHEID... Geplaatst op 28 juni, 2015 in het YOGI YOGA blad editie juli + augustus 2015 Lieve schat, je bent zo'n mooie, lieve en grappige vrouw, zelfs met je nukken

Nadere informatie

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand

Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Creëren van innerlijke rust en het visualiseren van een gewenste doeltoestand Wat is het doel van deze methodiek? Het doel van deze methodiek is het creëren van innerlijke rust in situaties die als spannend

Nadere informatie

magie van rust in je hoofd

magie van rust in je hoofd De magie van rust in je hoofd Heb je regelmatig last van een druk, vol hoofd? Volgt de ene gedachte meteen weer op de andere en gaat dit maar door? Merk je dat dit regelmatig voor onrust in je hoofd zorgt

Nadere informatie

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los!

Intuïtiedagboek. Les 1. Intuitie next level. Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Laat je gedachten en emoties los! Intuïtiedagboek Wat is jouw wens? Sacred place Innerflow meditatie Intuitie next level Pagina 1 I n t r o d u c t i e De komende negen weken ontvang je wekelijks opdrachten en oefeningen die je gaan helpen

Nadere informatie

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber!

Hallo Meditatie en Dans Liefhebber! 19 juli 11 Deze nieuwsbrief verschijnt per kwartaal. Je ontvangt deze omdat je een keer mee hebt gedaan aan een workshop of klant bent of omdat je opgaf als abonnee. Opzeggen/wijzigen of aanmelden voor

Nadere informatie

VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN

VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN E-BLOG VIER EENVOUDIGE TAKTIEKEN OM LASTIGE COLLEGA S VOOR JE TE WINNEN in samenwerken Je komt in je werk lastige mensen tegen in alle soorten en maten. Met deze vier verbluffend eenvoudige tactieken vallen

Nadere informatie

Het Rouwende Kind. een handvat voor de volwassene

Het Rouwende Kind. een handvat voor de volwassene Het Rouwende Kind een handvat voor de volwassene Het Rouwende Kind een handvat voor de volwassene Nina José Verhoeven Elk kind dat oud genoeg is om van iemand te houden, is oud genoeg om te rouwen. Alan

Nadere informatie

affirmaties voor een gelukshuis

affirmaties voor een gelukshuis affirmaties voor een gelukshuis affirmeer de verkoop van je huidige huis affirmeer de aankoop van je droomhuis Edith Hagenaar Affirmeren Weet je niet wat affirmaties zijn? Lees dan dit artikel: http://www.palaysia.com/affirmatie/index.html#aff

Nadere informatie

Energiek de lente in!

Energiek de lente in! Miniboekje Energiek de lente in! 10 tips voor meer balans & energie Beste lezer, Dit boekje is een klein cadeautje voor u! De lente is weer begonnen en de bomen staan te popelen om uit te lopen. Koeien

Nadere informatie

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1

0-3 maanden zwanger. Zwanger. Deel 1 Zwanger Ik was voor het eerst zwanger. Ik voelde het meteen. Het kon gewoon niet anders. Het waren nog maar een paar cellen in mijn buik. Toch voelde ik het. Deel 1 0-3 maanden zwanger Veel te vroeg kocht

Nadere informatie

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen.

Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het gaat je echt verder helpen. In de vorige les ben je gaan onderzoeken wat je droom is en ik hoop dat je het besluit hebt genomen om elke dag te dromen en dat je een moodboard hebt gemaakt. Nog niet gedaan, ga dit dan echt doen het

Nadere informatie

Leiderschap is van iedereen

Leiderschap is van iedereen Leiderschap is van iedereen Eddy Karrenbelt Als u het wenkend perspectief leest in het boekje mensenzorg voor de transitie in de Langdurige Zorg. Dan vindt u het streefbeeld gedreven professionals. In

Nadere informatie

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge

Flowdagboek voor de Intuïtie challenge Flowdagboek voor de Intuïtie challenge MANIFESTyourlight.nl Dit is je flowdagboek voor de Intuïtie challenge Vul het in op het moment van de dag dat je intuïtie vertelt dat je dat moet doen. Als je schrijft

Nadere informatie

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go

YOGA LIFESTYLE. verbinding met jezelf. Whatever comes. Let it come. Whatever stays. Let it stay. Whatever goes. Let it go YOGA LIFESTYLE FEBRUARI 2017 YOGA & MEDITATIE Geef jezelf de aandacht en de liefde die je verdient! Maak verbinding met jezelf Ga mee op reis in dit avontuur van zelfontwikkeling en persoonlijke groei!

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

Loslaten in 9 stappen en flowen vanuit hart & ziel

Loslaten in 9 stappen en flowen vanuit hart & ziel Tri of Light Loslaten in 9 stappen en flowen vanuit hart & ziel Loslaten is geen kwestie van wilskracht, maar kan je leren! Loslaten in 9 stappen Loslaten van woede, haat, verdriet, verwachtingen, schaamte,

Nadere informatie

Relaxatie en ontspanning. voor ouder en kind

Relaxatie en ontspanning. voor ouder en kind Relaxatie en ontspanning voor ouder en kind door Sofie Possemiers www.elsole.be Deze oefening wordt aangeboden door Sofie Possemiers van El Sole. Wil je nog meer van zulke oefeningen ontvangen, schrijf

Nadere informatie

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN

HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN E-blog HEY WAT KAN JIJ EIGENLIJK GOED? VERKLAP JE TALENT IN 8 STAPPEN In talent & groei Het is belangrijk om je talent goed onder woorden te kunnen brengen. Je krijgt daardoor meer kans om het werk te

Nadere informatie

Feedback is een mededeling aan iemand die hem informatie geeft over hoe zijn gedrag wordt waargenomen, begrepen en ervaren.

Feedback is een mededeling aan iemand die hem informatie geeft over hoe zijn gedrag wordt waargenomen, begrepen en ervaren. FEEDBACK WAT IS FEEDBACK EIGENLIJK? Feedback is een mededeling aan iemand die hem informatie geeft over hoe zijn gedrag wordt waargenomen, begrepen en ervaren. Hiermee is feedback een belangrijk middel

Nadere informatie

Jaar Werkboek 4 weken Challenge

Jaar Werkboek 4 weken Challenge Coach jezelf naar succes Jaar Werkboek 4 weken Challenge 10 Focus Sociaal zijn, jezelf kunnen wegcijferen en altijd klaar staan voor anderen zijn mooie eigenschappen, en... Jij bent ook belangrijk Hij

Nadere informatie

Knabbel en Babbeltijd.

Knabbel en Babbeltijd. Knabbel en Babbeltijd. (zorg ervoor dat je deze papieren goed leest, uitprint en meeneemt naar de VBW) Het thema van deze VBW-week is Zeesterren. Het thema is de titel van de week (dus geen kreet of korte

Nadere informatie

GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN

GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN GOMAIR VERMISTE DIEREN STERVENDE DIEREN HELPEN Marjolein 6/1/2013 Vermiste dieren opsporen. Meditatie voor vermiste dieren Ga in een makkelijke stoel zitten, zet je voeten plat op de grond en doe je ogen

Nadere informatie

Omgaan & Trainen met je hond Door: Jan van den Brand. (3 e druk) 2015, Jan van den Brand www.hondentraining adviescentrum.nl

Omgaan & Trainen met je hond Door: Jan van den Brand. (3 e druk) 2015, Jan van den Brand www.hondentraining adviescentrum.nl Door: Jan van den Brand Inleiding Ik krijg veel vragen van hondeneigenaren. Veel van die vragen gaan over de omgang met en de training van de hond. Deze vragen spitsen zich dan vooral toe op: Watt is belangrijk

Nadere informatie

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen

In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen 14 In de eeuwigheid van het leven waarin ik ben is alles volmaakt, heel en compleet en toch verandert het leven voortdurend. Er is geen begin en geen einde, alleen een voortdurende kringloop van materie

Nadere informatie

Je doel behalen met NLP.

Je doel behalen met NLP. Je doel behalen met NLP. NLP werkt het beste als al je neurologische niveaus congruent zijn. Met andere woorden: congruent zijn betekent wanneer je acties en woorden op 1 lijn zijn met je doelen, overtuigingen,

Nadere informatie

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen?

Stap 6. Stap 6: Deel 1. Changes only take place through action Dalai Lama. Wat ga je doen? Stap 6. Changes only take place through action Dalai Lama Wat ga je doen? Jullie hebben een ACTiePlan voor het experiment gemaakt. Dat betekent dat je een nieuwe rol en andere ACTies gaat uitproberen dan

Nadere informatie

Hoogbegaafd en gevoelig

Hoogbegaafd en gevoelig Hoogbegaafd en gevoelig Kazimierz Dabrowski Hoogbegaafd zijn is meer dan slim zijn. Hoogbegaafde mensen zijn vaak ook veel gevoeliger dan andere mensen. Daardoor ervaar je situaties soms intenser dan andere

Nadere informatie

Apostolische rondzendbrief

Apostolische rondzendbrief oktober 9, 2011 Jaargang 1, nummer 1 Lieve mensen, Zo bent u een voorbeeld voor alle gelovigen in Macedonië en Achaje geworden. Wij zijn nu al weer een tijdje hier in het zuiden van Griekenland, in de

Nadere informatie

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al:

Ik besloot te verder te gaan en de zeven stappen naar het geluk eerst helemaal af te maken. We hadden al: Niet meer overgeven Vaak is de eerste zin die de klant uitspreekt een aanwijzing voor de hulpvraag. Paula zat nog maar net toen ze zei: ik ben bang om over te geven. Voor deze angst is een mooie naam:

Nadere informatie

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik.

Eerste nummer. Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie. Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. juni 2014 Op kamers Eerst durfde ik de woonkamer niet naar binnen. Eetfobie Eerste nummer Het was moeilijk om te zien dat mijn nichtje van 5 meer at dan ik. INHOUD juni 2014 Eten als een kind Op kamers

Nadere informatie

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon

Op weg met Jezus. eerste communieproject. Hoofdstuk 5 Bidden. H. Theobaldusparochie, Overloon Op weg met Jezus eerste communieproject H. Theobaldusparochie, Overloon Hoofdstuk 5 Bidden Eerste communieproject "Op weg met Jezus" hoofdstuk 5 blz. 1 Joris is vader aan het helpen in de tuin. Ze zijn

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

Maatschappelijk werk (alweer)

Maatschappelijk werk (alweer) Maatschappelijk werk (alweer) Na mijn tweede miskraam heb ik toch weer besloten om het er op te wagen naar maatschappelijk werk te gaan. Ik vond de stap echt wel heel zwaar, want ik hou er niet zo van.

Nadere informatie

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN

TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN TRAINING POSITIEVER DENKEN, LEVEN, WERKEN INHOUD De training is gebaseerd op 7 hoofdonderwerpen. De 7 sleutels tot positieve verandering: 1. Bevorder je positieve emoties 2. Denk positiever 3. Waardeer

Nadere informatie