Verbouwing. De computerkamer naar een doucheruimte met toilet.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verbouwing. De computerkamer naar een doucheruimte met toilet."

Transcriptie

1 Verbouwing De computerkamer naar een doucheruimte met toilet. Het kleine kamertje aan de voorzijde, wat dienst doet als computerkamer zal verbouwd worden. Er wordt een doucheruimte gemaakt met toilet en wastafel. Pas als deze ruimte helemaal klaar is zal van de huidige doucheruimte een washok worden gemaakt waarin de wasmachine, de wasdroger en de wasmanden komen te staan 11 januari: Als eerste wordt de boekenkast van de grote slaapkamer aan de voorzijde naar zolder gebracht. Na enig passen, meten en zagen staat de kast netjes in de hoek en kunnen de boeken er in. 13 januari Als tweede wordt het bureau gedemonteerd, kleiner gemaakt en op de grote slaapkamer aan de voorzijde weer opgebouwd. De internetkabel wordt tijdelijk door een gat in de muur naar de andere kamer gebracht. Zodra het bureau staat en de computer weer is aangesloten kan een begin worden gemaakt aan het strippen van het kleine kamertje. Het behang kan er af, de haakjes en pluggen kunnen uit de muur en het laminaat kan er uit getrokken worden.

2 14 januari: Het bureau staat op zijn nieuwe plek 16 Januari: Het behang is inmiddels van de muren af. 18 januari: Het Laminaat is verwijderd. 21 januari: Enkele vloerdelen zijn verwijderd om vanuit de meterkast een pvc leding te trekken naar de grote slaapkamer, zodat de internetkabel en de telefoonkabel straks onder de vloer van de nieuwe doucheruimte lopen. In de hoek is een sleuf gevreesd waardoor de pvc leiding omhoog loopt en een gat geboord naar de grote slaapkamer.

3 22 januari: Na een hoop ellende omdat een internetkabel (UTP) normaal niet door een pvc buis past, is het uiteindelijk toch gelukt. Zowel de telefoonkabel als de internetkabel lopen nu vanaf de meterkast, onder de vloer van de toekomstige doucheruimte door, naar de slaapkamer. 1 Februari: Ik kreeg een folder in de bus met een aanbieding van een Villeroy & Boch zwevend toilet met Grohe onderdelen met 62% korting. Mijn plan was om de toilet pas aan te schaffen op het moment dat hij geplaatst kon worden maar deze aanbieding kon ik niet laten gaan. Dezelfde dag:d heb ik het toilet aangeschaft. 3 Februari: 3 uur hak en breekwerk voordat de afvoerpijp vanuit de meterkast naar de kruipkelder kon worden gestoken. Inmiddels is hij aangesloten en getest op waterdichtheid. Hij steekt nu boven de vloer uit in de toekomstige doucheruimte. Na het hakken en breken in de vloer van de meterkast moest de vloer opnieuw worden aangesmeerd. Morgen verder met de afvoer in het kamertje. Er moeten 3 afvoerpunten komen. De douche, het toilet en de wastafel. In de kruipkelder en in de meterkast wordt de afvoer nog vastgezet met beugels. Als alles meezit wordt ook nog het plafonnetje en de muren in de meterkast bij gestukt. 4 februari: De afvoer / riolering is aangelegd tot boven vloerniveau en op waterdichtheid getest. Alle aansluitpunten zitten op de goede plaats. Het plafonnetje in de meterkast is gestukt.

4 Er is gelijk een afvoer naar zolder getrokken, voor het geval ik ooit een combiketel daar wil laten plaatsen. Nu alles toch open ligt, zal om dezelfde reden ook een gasleiding van de meterkast naar zolder worden getrokken. Deze wordt echter nog niet aangesloten. 6 Februari: Electra leidingen in de muur gehakt en montagedozen geplaatst op de plekken waar een wandcontactdoos of een schakelaar moet komen. Vanaf de stoppenkast nieuwe bedrading getrokken inclusief een aarde draad. Vanuit de meterkast een aardedraad getrokken om de verwarming, waterleiding en de vloer te aarden (foto rechts). 8 februari: De ingehakte elektriciteitsleidingen en montagedozen zijn vastgezet en de muur is afgesmeerd. Onder de vloer loopt nu flexibele kunststof-aluminium waterleiding, zodat er geen verbindingen onder de vloer komen te zitten. Met oog op de toekomst is er ook gelijk een flexibele kunststof-aluminium gasleiding getrokken van de meterkast naar zolder (gele leiding). In de muur is een gat gehakt naar het ventilatiekanaal wat toevallig precies achter de muur loopt. Later wordt daar een ventilatierooster geplaatst.

5 9 Februari: Vandaag alleen het frame voor het toilet geplaatst, en waterpas afgesteld. Omdat er nog een betonvloer gestort moet worden heb ik er rekening mee moeten houden dat de vloer straks 6 cm hoger is dan op dit moment. 10 februari: Riolering aangesloten op toiletframe. Koof getimmerd waar alle leidingen en het toiletframe achter komen. Flexibele waterleiding onder de vloer verwijderd. Koppelstukken waren niet meer te koop voor dit merk leiding. Morgen beslis ik of het koper wordt of een ander merk flexibele leiding. Ventilatie opening met een pvc bocht opening op de juiste plaats gebracht. 11 Februari: Een dag dat alles mee zat. Ik heb toch gekozen voor flexibele waterleiding. Inmiddels is de waterleiding helemaal aangesloten, en de bedrading (elektriciteit) is ook helemaal klaar.

6 De vensterbanktegels zijn alvast verwijderd omdat binnenkort het raamkozijn zal worden aangepast. Morgen wordt een gereedschap opruimdag en ga ik alvast materiaal kopen om de vloer te storten en om de muren te (laten) stuken. 12 Februari: CV radiator verwijderd. En afval naar het mileupark gebracht. Hierna diverse bouwmaterialen gekocht. Zwaluwplaten voor op de vloer, lichtbeton voor de vloer, stukmiddel en platen om de koof af te timmeren, isolatiemateriaal en cellenbeton om het raam dicht te metselen enz. Het is niet wat je ken maar wie je kent. Ik kon van een collega een aanhanger lenen en een buurman heeft helpen sjouwen. Dank hiervoor!

7 13 Februari: Een collega heeft vandaag het raamkozijn aangepast. Het glas, wat inmiddels is besteld, komt hij later plaatsen. Als tijdelijke oplossing zit er nu bouwplastic als afdichting. De binnenkant zal ik zelf dichtmetselen en afwerken. In het voorjaar zal ga ik de buitenboel schilderen. 14 Februari: CV leiding uitgemeten en aansluitpunten voor de radiator gemaakt. Zwaluwplaten op de vloer gelegd en vastgezet. Hierover kan de betonvloer worden gestort. Aarddraad gemonteerd aan vloer, kraan en CV leiding. ** De dubbele ruit die gisteren is verwijderd had ik aan de buurman beloofd. We hadden hem tijdelijk binnen in het halletje boven gezet. Helaas voor de buurman, de ruit is te groot om via de trap of een raam naar buiten te krijgen. We hadden hem gelijk buiten moeten zetten. De ruit is nu aan stukken gesneden. **

8 15 Februari: Buiten beton aan maken en sjouwen! Een vermoeiend werkje maar eind van de dag was de vloer dan toch klaar. De vloer moet een week drogen. 19 Februari: Binnenzijde raamkozijn dichtgemetseld met cellenbeton blokken. En ineens dacht ik er aan dat er nog een extra groep (elektra) moet worden aangelegd naar de oude douche omdat daar een wasmachine en een wasdroger komen te staan. Dat mag niet op 1 groep. Gelukkig is de koof nog niet afgewerkt, dus kan er alsnog een pvc leiding vanaf de meterkast, achter de koof (via de zolder) naar het toekomstige washok worden aangelegd. 20 Februari: PVC leiding aangelegd van de meterkast, achter de koof door, naar zolder en draad er doorheen getrokken. Zodra de doucheruimte klaar is wordt deze leiding over zolder doorgetrokken naar het toekomstige washok en aangesloten op de groepenkast. Vloer afgewerkt met egaline om de laatste oneffenheden weg te werken. 21 Februari: bekisting betonvloer verwijderd (bij toegangsdeur en bij koof). Muren ingesmeerd en plafond ingesmeerd met hechtmiddel voor stucmiddel. Helaas ging de okoume multiplex plaat voor aftimmering van de koof bij de douchecabine niet in één keer naar boven. Deze in tweeën gezaagd en alvast naar boven gebracht. (De groene plaat op de foto).

9 22 februari: De koof waar de waterleiding, de afvoer en de gasleiding naar zolder achter loopt is dicht gemaakt. De aansluiting voor de douchekraan is op juiste hoogte afgesteld. De afvoer voor de douchebak steekt uit de koof. De aansluitingen voor het zwevend toilet hoefde niet meer te worden aangepast. Deze zat al op de goede hoogte. Morgen wordt de ruimte leeggeruimd zodat er overmorgen gestukt kan worden. 24 Februari: Muren gestukt en houten koof in het hechtmiddel gezet zodat straks de tegels goed vast komen te zitten. Met dank aan Ro, de stukadoor. 25 Februari: Plafond gestukt (Bedankt Ro!) en randen tussen vloer en muren en de hoek waar de douchecabine komt waterdicht gemaakt. 28 Februari: Tegels uitgezocht. De wandtegels gelijk meegenomen, de vloertegels moeten besteld worden en komen waarschijnlijk pas over 3 weken. 1 Maart: Buitenzijde raamkozijn in de grondverf gezet. De gestukte muren in het hechtmiddel gezet en de hoek waar de douchecabine komt waterdicht gemaakt. (foto rechts)

10 2 Maart: 1 wandje getegeld. Zodra deze gevoegd is kan de radiator opgehangen worden en kan de koof over de verwarmingsbuizen worden afgetimmerd. (foto links) 3 Maart: getegelde wand gevoegd. (foto midden) 4 Maart: Radiator geplaatst en koof gemaakt om de cv leidingen weg te werken. (foto rechts) 5 Maart: De Koof getegeld. (foto links) 6 Maart: Muurtje boven de koof en muurtje naast de deur getegeld. (foto midden) 7 Maart: Bijna klaar met de tegels, alleen het randje bovenop de vensterbank nog. (foto rechts) De onderste rij tegels wordt pas geplaatst nadat de vloertegels er in liggen. 8 Maart: Het laatste rijtje tegels op de vensterbank geplakt. Het wachten is nu op de vloertegels. De tegelsnijder wordt voorlopig even opgeborgen. De verf en witkwasten worden tevoorschijn gehaald. 9 Maart: Deur ingekort, doucheslot en rooster geplaatst. (foto rechts) 10 Maart: Laatste oneffenheden in stucwerk bijgewerkt. Plafond + muur in het hechtmiddel gezet. Deurpost geschuurd en geschilderd.

11 11 Maart: Plafond gewit, deur geschilderd en stopcontacten geplaats. Deurkozijn nog een keer geschilderd maar dat ging niet goed, de verf begon te bladderen. Morgen dus nog een keer schuren en verven. 12 Maart: Plafond nog een keer gewit, deurkozijn geverfd, deurbeslag geplaatst. (foto rechts). 15 Maart: Vensterbank bij raam en muren aan deur- douche- en toiletkant gevoegd. Nog 1 muurtje te gaan. 17 Maart: Het laatste muurtje gevoegd. Het wachten is nu op de levering van de vloertegels. 20 Maart: De douchecabine is besteld, inclusief thermostaatkraan e.d. 25 Maart: De vloertegels zijn binnen. Morgen weer aan het werk dus.. 26 Maart: Vloertegels en natuurstenen drempel zijn gelegd. Uiteraard moeten de tegels nog gevoegd worden. (foto links) 28 Maart: De vloer is gevoegd. De onderste rij muurtegels kunnen er nu ook tegenaan gezet worden. (foto rechts) 30 Maart: De onderste rij muurtegels en de tegels op het koofje onder de verwarming zijn geplaatst. De tegelzaag kan worden opgeruimd. Zodra de onderste randen tegels gevoegd zijn, kan het toilet geplaatst worden. (foto links) 2 April: De laatste rij muurtegels en de koof onder de verwarming zijn gevoegd. Alle metsel en voeg gereedschappen kunnen ook opgeborgen worden. (foto rechts)

12 3 April: Het toilet is geplaatst. Eindelijk kunnen we boven van een toilet gebruik maken. Het glas in het raamkozijn is vandaag ook geplaatst. (foto rechts) 4 April: De hoek bij de douche en de hoeken tussen de vloer en wanden gekit met siliconen. De douchebak is alvast waterpas gesteld. De afvoer moet nog worden aangesloten, waarna de douchebak pas kan worden vastgezet en kan worden af gekit. 5 April: De afvoer van de douchebak is aangesloten en gecontroleerd op lekkage. De douchebak is met speciale siliconenkit voor acryl gekit. De douchekop en de thermostaatkraan zijn gemonteerd. (foto links) 6 April: De douchecabine is geplaatst. (foto rechts) 7 April: Lekkage! Vandaag voor het eerst de douche gebruikt. Helaas blijkt dat het water tussen de douchebak en de douchewanden door komt, ondanks dat de douchewanden in een kunststof profiel staan wat als waterkering moet werken. Siliconenkit helpt daar niet tegen, omdat deze niet goed hecht op de acryl bak en zeker niet op het de kunststof van de waterkering. Er loopt ook water tussen de waterkering en het glas, wat op den duur natuurlijk voor schimmel kan zorgen. Ik heb het advies gekregen om deze kunststof waterkering helemaal niet te gebruiken. Het schijnt beter te zijn om de platen direct op de douchebak te plaatsen en dan af te kitten. De cabine moet dus gedemonteerd worden en er moet eerst hechtmiddel voor siliconenkit op de acrylbak worden gesmeerd. 8 April: De douchecabine is gedemonteerd en de douchebak is behandeld met een speciale ontvetter. Ik heb professionele siliconenkit aangeschaft. Deze zou beter moeten zijn dan de merken die je bij de doe-het-zelf markten haalt. Morgen wordt de cabine opnieuw opgebouwd.

13 9 April: Douchecabine is opnieuw gemonteerd en afgekit en er is verlichting aangebracht. Het einde komt in zicht. Het raamkozijn moet aan de binnenzijde nog bijgewerkt, gegrond en geverfd worden en we moeten nog op zoek naar een wastafelmeubel. Zodra dat meubel is geplaatst hoeven er alleen nog wat badkamer accessoires te worden gekocht. (foto rechts) 11 April: Hangend wastafelmeubeltje aangeschaft en opgehangen. De pas spiegel die we pas voor de oude douche hadden gekocht boven de wastafel opgehangen. Het badkamerkastje wat naast de wastafel komt te hangen was niet in voorraad. Hier moeten we dus nog even op wachten. De aan- en afvoer moeten nog worden aangesloten. (foto links) 12 April: Wastafel aangesloten op de waterleiding en op de afvoer. Vanaf vandaag gaat de nieuwe badkamer helemaal in gebruik. De spulletjes uit de oude badkamer zijn overgebracht. 13 April: Wastafel gekit. Latten voor het raamkozijn op maat gemaakt en in de grondverf gezet. 15 April: Raamkozijn gelijk gemaakt met latten (i.v.m. een horretje) Hierna het kozijn ontvet, geschuurd en geplamuurd.

14 16 April: raamkozijn geschuurd en nogmaals geplamuurd. Koof afvoer gemaakt. Tralie (inbraakpreventie) geplaatst bij openslaand raampje 18 April: Het raamkozijn is klaar om in de grondverf te worden gezet. Badkamer accessoires aangeschaft en geplaatst. (foto rechts) 19 April: Het raamkozijn staat in de grondverf. 21 April: Het raamkozijn is afgelakt. 26 April: Horretje gemaakt en geplaatst. Als laatste: Het wachten is nu op het kastje wat naast de wastafel moet komen. Dit kastje is besteld maar het kan nog wel 10 weken duren voordat het binnen is (week 29). De nieuwe doucheruimte is dus (op dat ene kastje) na klaar! 18 juli: Wachten op het kastje duurt lang. Ik heb bericht gekregen dat het nog ietsjes langer duurt. Het wordt nu week 31 voordat het kastje geleverd kan worden. 29 Augustus: De laatste dag vóór de vakantie kwam dan eindelijk het kastje binnen. Ik heb hem opgehaald, uitgepakt en in de doucheruimte neergezet. De dag nadat we weer thuis zijn gekomen heb ik het kastje opgehangen. Eindelijk!... De doucheruimte is klaar!!! Eind van het jaar zal ik misschien gaan beginnen aan de oude doucheruimte. Deze wordt omgebouwd naar een washok. De oude douchecabine wordt gesloopt, tegels worden vervangen, er wordt een extra groep elektra aangelegd etc. Zowel de wasmachine als de droger komen in die ruimte te staan. Maar nu eerst: even rustig aan!!! <einde document>

15

Badkamer Dordrecht (tekst uit Werkspot advertentie helemaal beneden ook geplaatst.) Bestaande situatie:

Badkamer Dordrecht (tekst uit Werkspot advertentie helemaal beneden ook geplaatst.) Bestaande situatie: Badkamer Dordrecht (tekst uit Werkspot advertentie helemaal beneden ook geplaatst.) Bestaande situatie: Op plek wasmachine en droger, tot aan de wastafel, willen wij dit bad: (Bad loopt schuin weg, zodat

Nadere informatie

Verbetering Mag dit? aanbrengen dakisolatie (binnenzijde) aanbrengen mechanische ventilatie aanbrengen natuurlijke ventilatie

Verbetering Mag dit? aanbrengen dakisolatie (binnenzijde) aanbrengen mechanische ventilatie aanbrengen natuurlijke ventilatie Verbetering aanbrengen dakisolatie (binnenzijde) aanbrengen mechanische ventilatie aanbrengen natuurlijke ventilatie aanbrengen rook- en/of brandmelders aanbrengen vloerisolatie aanleg aardlek aansluiting

Nadere informatie

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016

Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Technische omschrijving splitsing woonhuis Hozenstraat 8 te Bredevoort d.d. 13-01-2016 Algemeen en buitenzijde - Al het houtwerk moet gecontroleerd worden op houtrot en waar nodig deels vervangen worden,

Nadere informatie

Verbouwing jaren 30 woning schiedam

Verbouwing jaren 30 woning schiedam Verbouwing jaren 30 woning schiedam Begane grond Woonkamer (+/- 24 m2 voorzijde, 23 m3 achterzijde) De woonkamer bestaat uit een voorkamer en een achterkamer met daartussen een en-suite deur. De voorkamer

Nadere informatie

Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a

Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a Werkomschrijving verbouwing badkamer en toilet Beatrijsstraat 41a ALGEMEEN - Werkzaamheden aaneengesloten uitvoeren om de tijd voor de verbouwing zo kort mogelijk te houden. - Kosten voor badkamer en toilet

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00

Extra wandcontactdoos woonkamer 1,00 à 135,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Onze nieuwe logeerkamer

Onze nieuwe logeerkamer http://bit.ly/298z8 Onze nieuwe logeerkamer Onze nieuwe logeerkamer www.praxis.nl Page 1 of 6 Materialen Gereedschap Deur Verf Ondervloer Plamuur Electriciteitsdraden Gipsplaatschroeven Gipsplaten standaard

Nadere informatie

Zelf klussen FORMULIER. Wat mag wel en niet

Zelf klussen FORMULIER. Wat mag wel en niet FORMULIER Zelf klussen Wat mag wel en niet Hieronder vindt u een overzicht van de meest voor komende veranderingen. In de kolommen geven wij u helder aan wat u mag aanpassen met of zonder toestemming van

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zijn er mogelijkheden voor meer-/minder

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00

A0AU011 Uitbouw begane grond achterzijde woning 0,9 m 1,00 à 9.500,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Overzicht van veranderingen in of aan de woning - een toelichting-

Overzicht van veranderingen in of aan de woning - een toelichting- Overzicht van veranderingen in of aan de woning - een toelichting- In dit overzicht staan verschillende woningaanpassingen. Bij iedere aapassing is aangegeven of u toestemming nodig heeft en of de aanpassing

Nadere informatie

Het Klus ABC van Sité

Het Klus ABC van Sité Alle veranderingen en aanpassingen aan uw woning in één duidelijk overzicht! Het Klus ABC van Sité Thuis in woondiensten Welkom thuis! Uw huis, u wilt er graag een thuis van maken. Huurt u bij Sité dan

Nadere informatie

Renovatie Ter Weeuwenstraat 5

Renovatie Ter Weeuwenstraat 5 Renovatie Ter Weeuwenstraat 5 Badkamer boven Afmeting: 271 x 259 cm (zie bijlage plattegronden pagina 3) Bestaande inrichting/afwerking: Vloer en wanden betegeld Wastafel, hangtoilet, douchecabine 1 lichtpunt,

Nadere informatie

Spelregels bij woningaanpassingen

Spelregels bij woningaanpassingen Spelregels bij woningaanpassingen In dit overzicht staan verschillende woningaanpassingen. Bij iedere aanpassing is aangeven of u toestemming nodig heeft en of de aanpassing in de woning kan blijven als

Nadere informatie

Verbouwing doucheruimte Landsmeer

Verbouwing doucheruimte Landsmeer Verbouwing doucheruimte Landsmeer Verbouwing om de ruimte te vergroten, toilet toe te voegen en licht van buiten erbij te betrekken. Tevens de nu casco staat afmaken. Werkzaamheden (in grote lijnen en

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Waar kan de scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? Zitten er zonnepanelen op de woning?

Nadere informatie

Mendeldreef 295 254.000,- k.k. 2163KJ Lisse eengezinswoning Mendeldreef 295 te Lisse Op rustige geliefde locatie gelegen, uitstekend onderhouden sfeervolle eengezinswoning met erker aan de voorzijde,

Nadere informatie

Verbouwing Kuipersdijk 16a

Verbouwing Kuipersdijk 16a Erwin Noordeloos Verbouwing Kuipersdijk 16a Bouw washok en bouw badkamer Erwin Noordeloos 28-8-2011 Inhoud: Omschrijving werk... 2 Huidige situatie slaapkamers:... 3 Gewenste situatie slaapkamers... 4

Nadere informatie

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem.

Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Werkomschrijving Duinoordstraat 87 te Haarlem. Algemeen Sloopwerk wordt gedaan door derden of staat specifiek aangegeven. Slopen en afvoeren dragende wand inclusief onder stempelen. Slopen en afvoeren

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Duizendschoon en Ereprijs SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een

Nadere informatie

Rodenbachstraat 28 4873BB Etten-leur 267.500,- k.k. 2-onder-1-kapwoning In woonwijk nabij het centrum gelegen, royale uitgebouwde, grotendeels gemoderniseerde, goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning,

Nadere informatie

Dit document bevat een gedetailleerde uitwerking voor de verbouwing van de keuken, het inmeetrapport en de aan te leggen leidingen/elektra.

Dit document bevat een gedetailleerde uitwerking voor de verbouwing van de keuken, het inmeetrapport en de aan te leggen leidingen/elektra. Beste Lezer, Dit document bevat een gedetailleerde uitwerking voor de verbouwing van de keuken, het inmeetrapport en de aan te leggen leidingen/elektra. Keuken: Maten: Huidige situatie: De koelkast bevind

Nadere informatie

RENOVATIEPLAN BADKAMER (CONCEPT) Huidige situatie. De huidige badkamer is meer dan 30 jaar oud en heeft verschillende gebreken:

RENOVATIEPLAN BADKAMER (CONCEPT) Huidige situatie. De huidige badkamer is meer dan 30 jaar oud en heeft verschillende gebreken: RENOVATIEPLAN BADKAMER (CONCEPT) Huidige situatie De huidige badkamer is meer dan 30 jaar oud en heeft verschillende gebreken: - Verdroogde kitranden - Lekkende douchekraan - Stortbak gebruikt veel water

Nadere informatie

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00

A0AU010C Uitbouw begane grond achterzijde woning 1,2 m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1

Nieuwbouw 9 woningen Palmstraat Nijmegen, fase 1 Omschrijving alternatieven en opties: Voor de prijzen van de alternatieven / opties verwijzen wij u naar de prijslijst alternatieven, verderop. Hieronder geven wij aan welke werkzaamheden hiervoor worden

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Bostulp en Fonteinkruid SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof

Nadere informatie

Roerdomp 39 4872PJ Etten-leur 197.500,- k.k. Tussenwoning Namens één van onze relaties bieden wij te koop aan in plan Hooghuis in een breed opgezette straat, een goed onderhouden en instapklare

Nadere informatie

Algemene informatie Schokkersstraat

Algemene informatie Schokkersstraat Algemene informatie Schokkersstraat Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken langs de straat. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de vrijstaande

Nadere informatie

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN

LIJST STANDAARD MEERWERK EN KEUZEMOGELIJKHEDEN Naam: Woningtype: Fluitekruid+ SANITAIR EN LOODGIETERSWERK sanitair in het toilet op de begane grond Een toiletcombinatie bestaande uit een wandcloset met inbouwreservoir, voorzien van een kunststof zitting

Nadere informatie

Voorwaarden aanpassing badkamer en toilet

Voorwaarden aanpassing badkamer en toilet Voorwaarden aanpassing badkamer en toilet Versie: Mei 2019 In deze voorwaarden leest u: In deze voorwaarden leest u:... 1 1. Algemene voorwaarden... 1 2. Voorwaarden per aan te passen onderdeel... 1 2.1

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

TWEE ONDER EEN KAP WONING

TWEE ONDER EEN KAP WONING Aan een rustige woonstraat in het centrum van het dorp staat deze sfeervolle uitgebouwde TWEE ONDER EEN KAP WONING met berging en gezellige vrije achtertuin op het oosten op een perceel van 211 m². Globale

Nadere informatie

Tolhuislaan 52 4875AM Etten-leur 219.000,- k.k. Eindwoning Gelegen aan rustige weg, nabij het centrum en in woonwijk, bieden wij namens een relatie te koop aan: een royale geheel gemoderniseerde (2015)

Nadere informatie

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00

Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.870,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Checklist voor montage

Checklist voor montage Checklist voor montage Binnenkort staat het Jouw Thuis Montageteam voor je deur om de door jou gekozen oplossingen aan te brengen. Het montageteam doet er alles aan om ervoor zorgen dat de werkzaamheden

Nadere informatie

A Aanbouw Aan-/uitbouw woning aanbrengen x x Schuifpui aanbrengen. Afdak Luifel / afdak aanbrengen. Bel Elektrische bel aanbrengen

A Aanbouw Aan-/uitbouw woning aanbrengen x x Schuifpui aanbrengen. Afdak Luifel / afdak aanbrengen. Bel Elektrische bel aanbrengen A Aanbouw Aan-/uitbouw woning aanbrengen Schuifpui aanbrengen Afdak Luifel / afdak aanbrengen Antenne Antenne / zendmast aanbrengen* Schotelantenne aanbrengen* B Beglazing (zie isolatie) Bel Elektrische

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

A0AU030 Uitbreiding Woonkamer 1,2m 1,00 à ,00

A0AU030 Uitbreiding Woonkamer 1,2m 1,00 à ,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00

1030001 Dubbele deuren achtergevel 1,00 à 1.100,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Verversstraat 57 C. Verbouwing

Verversstraat 57 C. Verbouwing Verversstraat 57 C Verbouwing Tekeningen - huidige situatie Tekeningen - nieuwe situatie Belangrijkste werkzaamheden in volgorde van aanpak Op de 3e verdieping de renovatie van ruimte 3.2 en 3.2a-

Nadere informatie

Badkamer Valreep 13, Veenendaal

Badkamer Valreep 13, Veenendaal Huidige badkamer (oud) Badkamer Valreep 13, Veenendaal Badkamer diepte (kant waar douche & bad aan zitten): 265/266 cm Badkamer breedte (van bad naar wastafel): 215/216 cm Hoogte: 240 cm, maar er zit nu

Nadere informatie

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN

Omschrijving (per categorie, alfabetisch) 1 2 3 4 5 6 A ALGEMEEN A ALGEMEEN Aansluitingen Aardlekschakelaar Gekeurd door erkend installateur. Airco (buitenunit) Elektra (uitbreiding groepen) Gekeurd door erkend installateur. Elektra berging Gekeurd door erkend installateur.

Nadere informatie

Karperveen 457, Spijkenisse

Karperveen 457, Spijkenisse Karperveen 457, Spijkenisse Kenmerken Overdracht Vraagprijs 175.000 k.k. Aangeboden sinds 10-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, algemene parkeerplaatsen voor de woningen aan de Zuiderzeestraat en naast de woningen aan de Noordzeestraat 15 en Noordzeestraat

Nadere informatie

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist!

:Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Adres :Molenstraat 7 te Oud-Vossemeer Object :Ruime, sfeervolle hoekwoning met garage van ca. 12m x 10m en royale tuin op 507 m2 eigen grond. Ideaal voor dierenliefhebber en/of hobby-ist! Koopsom : 179.500,--

Nadere informatie

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden

Vrijstaande woning in het plan Waterhof fase 3 Volgerlanden Lijstkleur: Rood KOPERSKEUZENLIJST BEHORENDE BIJ DE KOOP-/AANNEMINGSOVEREENKOMST Naam :... Adres :... Postcode :... Woonplaats :... Telefoon :... (privé)... (werk) Vrijstaande woning in het plan Waterhof

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, 16 woningen hebben op eigen terrein een parkeerplaats aan de achterzijde van de woning. Bastionstraat 36 heeft geen eigen parkeerplaats

Nadere informatie

g aa sh xu Bu Bu xu sh aa g Bu xu sh aa g g aa sh xu Bu g aa nh ze Ro Blok 1 Totale woonoppervlakte Woonkamer, keuken Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Terras F1A 79 m 2 30,2 m 2 13,6 m 2 10,8 m 2 13,0 m 2 F2A

Nadere informatie

Algemene informatie Spoorlaan

Algemene informatie Spoorlaan Algemene informatie Spoorlaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Er zijn openbare parkeerplekken aan de voorzijde van de woningen. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de

Nadere informatie

Opknappen woning Maarssen

Opknappen woning Maarssen Opknappen woning Maarssen Op 2 juli ontvangen wij de sleutels van ons nieuwe huis te Maarssen. Graag willen we de nodige werkzaamheden (laten) uitvoeren in juli en augustus. Eind juli verhuizen we naar

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Ruwaard 10 te Maasland In rij gelegen eengezinswoning met vrij uitzicht en ruime tuin met grote stenen berging, gelegen nabij het centrum. Vraagprijs: 219.000,- k.k. Oplevering: in overleg Bouwjaar ca.

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is koning.

ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is koning. BADKAMERS ALRO Bouwservice is een bouwservice bedrijf in de ruimste zin van het woord. ALRO Bouwservice staat voor goed vakwerk, service en klantvriendelijkheid. Volgens het oude spreekwoord: Klant is

Nadere informatie

Onderhouds ABC rekening WoM

Onderhouds ABC rekening WoM Onderhouds ABC rekening WoM balkon balkonvloerafwerking ter bescherming van het beton balkonplafond afwerking ter bescherming van het beton balkonhek bel voordeurbel en belinstallatie individuele woning

Nadere informatie

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k.

Tjaskerlaan HM Rotterdam k.k. Tjaskerlaan 33 3052 HM Rotterdam 515.000 k.k. Tjaskerlaan 33 - Rotterdam Vraagprijs: 515.000 k.k. Zeer sfeervolle en geheel luxe verbouwde jaren 30 HOEKWONING met erker, riante woonkamer en-suite, luxe

Nadere informatie

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper

: Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland. : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. : ,-- kosten koper Adres : Schelpkreekstraat 14 te Sint-Philipsland Object : Rustig gelegen, nette 2/1 kap woning met berging en tuin. Koopsom : 169.900,-- kosten koper Indeling o.a: U betreedt de woning via de entree. Vanuit

Nadere informatie

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland

Werkzaamheden Noordereinde 15, s Graveland Inhoud: 1. Plaatsen dakkapel 2. Dak renoveren 3. Aftimmeren / plaatsen wanden slaapkamer 2 & 3 4. Badkamer plaatsen 5. Aftimmeren / plaatsen wand slaapkamer 1 6. Aftimmeren washok / vloer washok 7. Voorbereiden

Nadere informatie

Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw

Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw betegeld. Toilet vernieuwd: Zwevend toilet gemaakt en opnieuw betegeld. Materialen Gereedschap Schroeven Tegellijm Toilet binnenwerk Wandtegels Voegmiddel

Nadere informatie

Te Koop. van Leeuwenstraat VR Voorburg. Bovenwoning 75m². Vraagprijs Op aanvraag

Te Koop. van Leeuwenstraat VR Voorburg. Bovenwoning 75m². Vraagprijs Op aanvraag Te Koop van Leeuwenstraat 103 2273VR Voorburg Bovenwoning 75m² Vraagprijs Op aanvraag Vraagprijs Op aanvraag Status Beschikbaar Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Oppervlakte 75m²

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25]

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25] Objectomschrijving Verrassend ruime instapklare tussenwoning. In een rustige woonwijk van Meerlo staat deze ruime, goed onderhouden tussenwoning. De woning is in 2003 geheel gerenoveerd. De woning is gedeeltelijk

Nadere informatie

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening.

Isolatiewaarden De isolatie waarden zijn nog niet bepaald. Deze zijn leidend aan de E.P.C-berekening. Algemeen Meewerkende bedrijven Makelaar: Mennink makelaars, Loolaan 14 7315 AA Apeldoorn Ontwerper: Ontwerpstudio IN-STYLL, Platinastraat 23 7334 BD Apeldoorn Aannemer: Timmer Ugchelen, De Cloese 3 7339

Nadere informatie

Keenseweg 16 4871DS Etten-leur 217.500,- k.k. Tussenwoning In de gewilde en prettige woonwijk De KEEN gelegen zeer fraaie en moderne instapklare tussenwoning met een ruime geheel bestrate achtertuin

Nadere informatie

Zelf klussen in uw huurwoning

Zelf klussen in uw huurwoning Zelf klussen in uw huurwoning U wilt iets aan uw huurwoning veranderen zodat deze beter bij u past. Een keuken, een andere badkamer of misschien wel een dakkapel. Wij geven u graag de gelegenheid om zelf

Nadere informatie

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton.

RENVOOI. Maatvoeringen in het werk te controleren / te bepalen. Afmetingen constructie onderdelen volgens opgave constructeur. beton. RENVOOI beton buitenwand radiator: definitieve positie en afmetingen n.t.b. door installateur bestaande binnenwand opstelplaats wasmachine nieuwe binnenwand dr opstelplaats droger isolatie lichtpunt plafond

Nadere informatie

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Houtmanstraat 53 4812RH Breda 172.500,- k.k. Tussenwoning UNIEKE AANKOOP KANS! Getoonde prijs heeft een scherpe vraagprijs! Gelegen op een goede woonlocatie in de wijk Heuvel in Princehage, nabij

Nadere informatie

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree

STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04. Begane grond Entree STAAT VAN AFWERKING d.d. 2011.04.04 Begane grond Entree Toilet - 1 schakelaar t.b.v. buitenlichtpunt aan de voorgevel - 1 wisselschakelaar voor lichtpunt overloop - 1 elektrische deurbelinstallatie - 1

Nadere informatie

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf gipsplaten

Zo plaatst u zelf gipsplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf gipsplaten Soorten gipsplaten Handleiding Gipsplaat Gipsplaat is een veelzijdig toepasbaar materiaal en bovendien zeer klusvriendelijk. Ideaal voor het aftimmeren van de

Nadere informatie

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin Pieter Abelszstraat 15 3297 EL Puttershoek Algemeen

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 23 ruime eengezinswoningen met tuin

Plattegronden en informatie. 23 ruime eengezinswoningen met tuin lattegronden en informatie 23 ruime eengezinswoningen met tuin Eengezinswoning Eengezinswoning TYE B03 < 268 > < 235 > TYE B04 < 268 > < 235 > < 563 > < 157 > mk < 563 > < 157 > mk drie s inpandige open

Nadere informatie

Verzoek tot offerte verbouwing Schoutenkampweg 44, Soest

Verzoek tot offerte verbouwing Schoutenkampweg 44, Soest Verzoek tot offerte verbouwing Schoutenkampweg 44, Soest Martin Marijnissen 0610221371 Bonairestraat 77hs, 1058XE Amsterdam (huidig adres) Omschrijving Voor ons nieuwe huis aan de schoutenkampweg in Soest

Nadere informatie

Schokkerstraat 1, Dordrecht

Schokkerstraat 1, Dordrecht Schokkerstraat 1, Dordrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.000 k.k. Aangeboden sinds 17-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden.

Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Informatieavond VVE flats Wijkerbaan 16 september 2009. Vragen en antwoorden. Nieuwe balkons Privacy&vluchten Komen er schotten tussen de balkons t.b.v. privacy? Worden de balkonhekken transparant? Komen

Nadere informatie

Algemene informatie over de woningen

Algemene informatie over de woningen Algemene informatie over de woningen Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Ja, er zijn tijdelijke afgeschermde parkeerplaatsen. In de definitieve situatie zal een deel zijn parkeerplaats in de naastgelegen

Nadere informatie

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement

Brederode wonen. Thuis in goed wonen. Overzicht serviceabonnement. Verdeling kosten per actie. voor rekening. voor rekening van Serviceabonnement Thuis in goed Overzicht serviceabonnement Verdeling kosten per actie aanrecht Laden, scharnieren en sluitingen kastjes onderhouden Laden vergen wege ouderdom/slijtage Aanrechtblad onderhoud en vergen door

Nadere informatie

Nieuwe woning.

Nieuwe woning. www.quawonen.com Nieuwe woning www.quawonen.com 2 Nieuwe woning Als u een woning bij QuaWonen gaat huren, dan is het goed om te weten wat u kunt verwachten. In deze folder kunt u lezen hoe de woning er

Nadere informatie

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK Vraagprijs: 479.000,-- k.k. Rustiek wonen in een prachtige bungalow, in de bebouwde kom van Prinsenbeek én toch het gevoel ervaren dat u buitenaf woont! Aan de rand

Nadere informatie

Standaard koperskeuzelijst

Standaard koperskeuzelijst Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Indien van overheidswege het percentage van de omzetbelasting (BTW) wordt gewijzigd, zal tussen partijen doorberekening plaatsvinden overeenkomstig de wettelijke

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

HET ABC VAN SERVICEONDERHOUD EN REPARATIE

HET ABC VAN SERVICEONDERHOUD EN REPARATIE ET ABC AN SERICEONDEROUD EN REPARATIE Wie doet wat? In deze lijst ziet u wie verantwoordelijk is voor het onderhoud of herstel van allerlei zaken in en om uw woning. Ze staan gerangschikt volgens alfabet.

Nadere informatie

Algemene informatie Reggelaan

Algemene informatie Reggelaan Algemene informatie Reggelaan Algemeen Zijn er parkeerplaatsen? Waar zijn de parkeerplaatsen? Aan de openbare weg. Kan er een scootmobiel gestald worden en waar kun je die opladen? In de woning of in de

Nadere informatie

TIPS VOOR VEILIG WERKEN MET ELEKTRICITEIT* Werk altijd spanningsloos. Test altijd of de spanning er werkelijk af is.

TIPS VOOR VEILIG WERKEN MET ELEKTRICITEIT* Werk altijd spanningsloos. Test altijd of de spanning er werkelijk af is. TIPS VOOR VEILIG WERKEN MET ELEKTRICITEIT* * De hier genoemde werkwijzen en voorschriften zijn gericht op de Nederlandse situatie. In andere landen (bijv. België) kunnen andere regels gelden. Switch Design

Nadere informatie

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1

Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Weespersluis Lanenrijk fase 1B1 Koperskeuzelijst type F ruwbouw VT-KK-F01 d.d. 09-05-2018 Ruwbouwlijst Aspirant koper(s) Behandeld door L. (Linda) Holleman E-mail Weespersluis1B1 @adriaanvanerk.nl. Project

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Zo plaatst u zelf gipsplaten

Zo plaatst u zelf gipsplaten bouwmaterialen Zo plaatst u zelf gipsplaten Soorten gipsplaten Handleiding Gipsplaat Gipsplaat is een veelzijdig toepasbaar materiaal en bovendien zeer klusvriendelijk. Ideaal voor het aftimmeren van de

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00

Extra wandcontactdoos 1,00 à 120,00 Wanneer u gebruik wilt maken van één of meer opties, dan kunt u het bewuste onderdeel aankruisen en het aantal opgeven. Vervolgens tekent u de lijst voor akkoord en retourneert u één exemplaar. Uw opties

Nadere informatie

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte?

Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Checklist InLEIDING Ben je uitgekeken op je badkamer? Wil je hem eens flink aanpakken? Maar vind je het lastig om een nieuwe indeling te maken voor de ruimte? Bij het verbouwen van een badkamer komt heel

Nadere informatie