Enthousiast April en Mei

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Enthousiast April en Mei"

Transcriptie

1 Enthousiast April en Mei

2 Dag allerliefste ribbels, hopelijk wordt het warmen en kunnen we genieten van het zonnetje! Ben je benieuwd wat we deze maanden gaan doen dan komt hier de enthousiast van April en Mei! Zaterdag 1 april: Jullie worden om 18u30 op het pleintje verwacht voor onze grote Chirocinema! De lokalen zullen omgetoverd worden tot een echte cinemazaal. De film zal gedaan zijn om 20u30 en we vragen ook om 2 euro mee te nemen. Hopelijk tot dan! Zondag 9 april: vandaag is het geen Chiro! Geniet maar van jullie paasvakantie Zondag 16 april: vandaag is het ook geen Chiro! Maar de paashaas is langs geweest dus ga maar veel eitjes rapen Zondag 23 april: we hebben te horen gekregen van de diertjes in het bos heel boos zijn. Willen jullie ons helpen om te weten te komen waarom ze boos zijn en de diertjes terug blij te maken? Zondag 30 april: alle sprookjes zijn door elkaar gehaald! Hans weet niet waar grietje is en roodkapje zit bij Doornroosje. De 7 dwergen zien plots de grote boze wolf voor hen en Assepoester zit in het peperkoeken huisje! Help ons om alle sprookjes terug bij elkaar te zetten.

3 Zondag 7 mei: vandaag zitten we op een piratenschip! We zijn vandaag echt piraten, we gaan onze schatkist zoeken. Zaterdag 13 mei: Vandaag is het Jeugddag in Borsbeek en is er vanalles voorzien voor de kinderen in het park van Borsbeek. Daarom houden we uitzonderlijk Chiro op een zaterdag. De gebruikelijke uren gelden wel (14u tot 18u) Zondag 21mei: we gaan het grote kabouterspel doen. We gaan wonen in een paddenstoelen en we zetten echte kaboutermutsen op Zondag 28mei: we spelen een spel vandaag en dat spel is. GANZENBORD maar dan wel vele leuker met allemaal leuke opdrachten en spelletjes! Dikke kussen en knuffels, Amber en Dorien

4 Heeeeeeeej Speelclub De maanden februari en maart liggen achter ons. Hopelijk krijgen we nu warmere maanden waar we leuke dingen kunnen doen! Er zal heel wat te beleven zijn zoals een filmavond en de jeugddag. En als het zonnetje deze maanden goed wil schijnen zit er misschien wel een uitstapje naar Park Spoor Noord in. Duimen dus op goed weer! :D Zaterdag 1/4 : Jullie worden om 18u30 op het pleintje verwacht voor onze grote Chirocinema! De lokalen zullen omgetoverd worden tot een echte cinemazaal. De film zal gedaan zijn om 20u30 en we vragen ook om 2 euro mee te nemen. Hopelijk tot dan! Zondag 9/4 & 16/4: Deze zondagen is het helaas geen Chiro want het is paasvakantie. Zondag 23/3: De Paashaas is al een tijdje terug naar huis maar misschien heeft hij toch iets achtergelaten op de Chiro voor de Speelclub De leiding is echter van mening dat alle paaseieren voor hen zijn. Of kunnen jullie hen overtuigen om toch met jullie te delen?

5 Zondag 30/4: Vandaag gaan we op zoek naar de meest artistieke Speelclubber van Chiro Jap. Nemen jullie een witte t-shirt mee? Dan kunnen we onze eigen gepersonaliseerde t-shirts maken en ze meenemen op kamp! :D Zondag 7/5: Vandaag gaan we een reisje rond de wereld maken. Zijn jullie al eens in China, Australië of Rusland geweest? Nog niet? Kom dan zeker naar de Chiro want dit is jullie kans om een mooie wereldreis te maken! Zaterdag 13/5: Vandaag is het Jeugddag in Borsbeek en is er vanalles voorzien voor de kinderen in het park van Borsbeek. Daarom houden we uitzonderlijk Chiro op een zaterdag. De gebruikelijke uren gelden wel (14u tot 18u) Zondag 21/5: Raap al jullie krachten maar bij elkaar, haal jullie verstand maar boven want vandaag is het allen tegen de leiding! Probeer zoveel mogelijk opdrachten te doen om jullie leiding te verslaan! Wij zijn er alvast klaar voor! Zondag 28/5: Het ideale moment om ons al eens voor te bereiden op kamp. We gaan een echte kampdag houden. Neem daarom jullie slaapzak mee! De leiding zal voor de rest van de kampeerspullen zorgen en hopelijk zijn we dan goed voorbereid voor het kamp van 2 maanden later! Wanneer men voor een zondag heel mooi weer zou voorspellen zouden we graag met de Speelclub eens een uitstapje maken naar Park Spoor Noord in Antwerpen. Mocht dit het geval zijn laten we dit ongeveer een week op voorhand weten in een mail/sms waar we nog verdere details meegeven. De uitstap komt dan in de plaats van het programma dat voor die zondag in de Enthousiast staat. Groetjes Senne, Lorre & Sam

6 Dag Groene Bende! Er zijn weer twee nieuwe maanden, dat betekent dat er ook een nieuwe enthousiast is! Woehoe! De eerste chirodag van April is op 1 april! dan doen we namelijk een grote filmavond met de hele chiro! Nee dit is zeker geen mop! Meer uitleg hierover volgt nog! 9 en 16 april is het geen chiro, want dan is het paasvakantie! Dus dan gaat de leiding op vakantie! 23 april zijn we terug, en we vliegen er meteen in! We gaan die dag een beetje nostalgisch en dus gaan we nog eens een dag doen waarin de jongens en de meisjes apart zijn! 30 april hopen we dat de zon al terug schijnt en het lekker warm is, want dan gaan we allerlei beachspelen doen! Volleybal, voetbal, handbal, zandkastelen bouwen we doen het allemaal!

7 In mei gaat de chiro ook gewoon vlotjes door en we starten deze chiromaand op 7 mei! 7 mei: Deze dag gaan we meerdere records verbreken! We hebben met de leiding het Guinness World Record boek van voor tot achter gelezen en van achter tot voor en we kennen alle records van buiten! We hebben dan de leukste eruit gepakt en gaan deze vandaag proberen te verbreken! Zie dus zeker dat je een gezonde portie lef en moed bij hebt deze dag! 14 mei wordt een speciale dag! Deze dag gaan we testen hoe sterk de vriendschapsbanden zijn bij de rakwi s! Deze dag spelen we de mol! Eén van jullie zal dus moeten proberen om deze dag iedereen te slim af te zijn en ervoor zorgen dat geen enkele van de opdrachten lukken! Spannend! 21 mei gaan we het nog eens een keer apart doen! De jongens gaan met Siemen op stap en de meisjes met Lotte. Dan kan het alleen maar een plezante dag worden! 28 mei is de laatste zondag van mei en dat betekent dat we iets speciaals gaan doen! We gaan er een echt feest van maken en daar hoort natuurlijk een feestmaaltijd bij! We gaan dus voor onszelf koken! Neem deze dag 3 euro mee!

8 Beste tito s Het Chirojaar vordert zich weer naar het einde én het langverwachte kamp komt in zicht. Reden te meer om nog eens extra te genieten van elke zondag die ons te wachten staat. Hieronder een overzichtje wat jullie te wachten staat in de maand april en mei. Zaterdag 1 april: Chiro Jap at the movies! Vandaag gaat de hele Chiro volledig in het filmthema. Voor één keer zal je je niet naar Kinepolis moeten begeven om je in de filmsfeer te storten. We verwachten jullie namelijk om 18u30 op het pleintje, Schanslaan. Popcorn, nachos met kaassaus en blockbusters voor jong en oud. Niet te missen. Meer informatie volgt nog. Zondag 2, 9 én 16 april: Het is weeral paasvakantie. Eitjes gaan rapen in de bomma haar tuin en genieten van het goede weer. Dat hoort allemaal bij de paasvakantie. Jammer genoeg organiseren we geen Chiro tijdens de vakantie want zowel wij als jullie zijn met veel andere dingen bezig dan! We heten jullie na de vakantie weer allemaal van harte welkom! Zondag 23 april: Het is weer een tijdje geleden dat we een nietgemengde zondag hebben gedaan. Tijd om dat weer te doen dus! Maar voor één keer andersom. De jongens zullen snuisteren in de wonderen van de vrouwelijke wereld met Stien. De meisjes gaan de macho-toer op met Bas. Verkleed komen in het andere geslacht is gewenst Zondag 30 april: De Vlaamse wielerklassiekers zijn achter de rug. Net zoals zoveel anderen is dit een voorbeeld van oervlaamse tradities. Vandaag gaan we verder op die oervlaamse tradities en leven we zoals Boer Sjarel uit Izegem het graag ziet.

9 Zondag 7 mei: De zomer staat voor de deur. We kunnen eindelijk onze chirobroek of rok aandoen zonder de bijhorende koude rillingen van de afgelopen maanden. Tijd om ons weer helemaal uit te leven dus! Vandaag spelen we indien goed weer een hele dag waterspelletjes. Er zal een alternatief voorzien worden als het weer tegen zit. Zaterdag 13 mei: OPGELET!!!! Vandaag is het jeugddag van de gemeente en daar moet de Chiroleiding mee aan helpen. De jongste afdelingen spreken af op de Chiro om samen met hun leiding daar naartoe te gaan. Aan jullie laten we de vrije keuze om te komen. We spreken dit weekend dus NIET af maar je bent altijd welkom om ons te komen opzoeken op de jeugddag en te genieten van de talrijke animatie die daar aanwezig zal zijn. Zondag 21 mei: Sociale media, jullie kennen het allemaal en de meeste onder jullie maken er al duchtig gebruik van! Vandaag testen we wie van jullie de wondere wereld van Facebook, Instagram en Snapchat volledig onder de knie heeft. Wie er in staat is om de meeste volgers te genereren of wie van ons het meeste talent heeft om te beginnen vloggen op YouTube. De leiding is alvast benieuwd! Zondag 28 mei: Vandaag spelen we voor een leuk doel. De examens komen er zowel voor jullie als voor de leiding eraan. Dat wil dus zeggen dat dit de laatste zondag is dat we samen kunnen eten. Om naar dit heus festijn toe te werken spelen we het grote BBQ-spel. Hopelijk krijgen jullie je bord s avonds rijkelijk gevuld! Met zonnige groeten!!! STINO EN BASJE

10 Jooowerdejooowjooowjjooow De Keti s Ziehier het programma voor de komende maanden! Zijn jullie even enthousiast als wij? Ja he? We vliegen er in patat! Zaterdag 1 April Lichte afwijking van een normaal chiroweekend. Het is zondag geen Chiro dus organiseert de leiding ter vervanging een heuse filmavond. Eert komen de jongere afdelingen maar vanaf 21 u zijn jullie welkom om gezellig met ons een paar films te bekijken. Nemen jullie ook 2 mee? Dan voorzien we voor jullie een heleboel snacks en frisdrank. Zondag 9 April Deze week is het geen Chiro. Zondag 16 April Jammer genoeg ook deze week geen Chiro. Zaterdag 22 April Het evenement van het jaar en dat wordt dan nog eens georganiseerd door ons. Het heuse voetbaltoernooi. We zullen er samen voor zorgen dat dit een knaller van formaat wordt. Jullie worden deze zaterdag een hele dag verwacht om te werken zodat wij wat centjes verdienen voor onze Ketikas. 28/29/30 April EINDELIJK IS HET ZOVER. We treken er met de Keti s een weekendje op uit. Maak dus zeker geen plannen dit weekend en zorg dat jullie er allemaal bijzijn! Meer info volgt nog.

11 Zondag 6 Mei Ola ola, het jaar is weer bijna om en we moeten concluderen dat jullie nog steeds geen echte Keti s zijn Daarom hebben jullie twee toffe leiders vandaag een helse doop georganiseerd. Kom zeker niet in chiro uniform maar trek jullie slechtste kleren aan en neem propere/droge kleding mee zodat jullie niet ziek worden. Zondag 14 Mei Prinses Philadelphia zit vast op een eiland en moet geholpen worden. Maar in het meer zitten enge monsters dus er kan niet gezwommen worden. Aan de hand van een vlot moeten we proberen de prinses de redden. Zaterdag 20 Mei We verwachten jullie tegen 20 uur op het pleintje want deze keer gaan we alleen met de keti s een filmavond doen. Vergeet jullie pyjama s en jullie teddyberen niet want jullie mogen na de films gezellig blijven slapen op de Chiro. Neem allemaal 4 mee en dan voorzien wij hapjes, drankjes en ontbijt. Zondag 28 Mei Vlaamse kermis! Deze dag zullen spelletjes spelen zoals het vroeger deden. We keren terug in de tijd en gaan een nostalgische namiddag tegemoet. Wij kijken er alvast heel erg naar uit! Hopelijk jullie ook. Veel groetjes van jullie leiders

12

13

Enthousiast Mei en Juni

Enthousiast Mei en Juni Enthousiast Mei en Juni We zijn jammer genoeg aan de laatste maanden gekomen van het fantastisch leuk chirojaar, maaaaaar... het leukste moet nog komen! En dat is dat we in Julisamen 10 dagen lang jaja

Nadere informatie

Enthousiast september

Enthousiast september Enthousiast september Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, We hopen dat jullie allemaal genoten hebben van de startdag? We zijn nu helemaal klaar om er allemaal samen een fantastisch Chirojaar van

Nadere informatie

Enthousiast april mei

Enthousiast april mei Enthousiast april mei Ribbels: april en mei Zondag 07 april: Vandaag gaan we lekkere paascakejes maken. Het is dus niet nodig om een vieruurtje mee te nemen. Neem 2 euro mee. Zondag 14-21-28 april: vrolijk

Nadere informatie

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel

Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel Enthousiast april Hou op zaterdag 16 april uw deurbel in de gaten, De asties gaan dan door alle Borsbeekse straten! Dan kan u een lekkere vlaai kopen, of misschien wel twee. Want wees nu eerlijk: tegen

Nadere informatie

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART

ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART ENTHOUSIAST FEBRUARI EN MAART Gelukkig nieuwjaar! Chiro Jap zet het nieuwe jaar in met goede voornemens en goed nieuws. We hebben een nieuwe VB voor te stellen die samen met Thomas de leiding gaat ondersteunen.

Nadere informatie

ENTHOUSIAST SEPTEMBER

ENTHOUSIAST SEPTEMBER ENTHOUSIAST SEPTEMBER Dag Chiromeisjes, Chirojongens en ouders, Het is bijna september, dat wil zeggen dat het weer tijd is voor een nieuw Chirojaar vol onvergetelijke avonturen. Dit jaar gaat er een beetje

Nadere informatie

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand

Inleiding. Inleefdag. Actie melk. Juni = examenmaand MEI - JUNI Inleiding Jammer, maar helaas.. We zijn aan het laatste boekje van het jaar. Wel volgt er binnenkort nog een superzalig kampboekje met alle informative die jullie nodig hebben om op kamp te

Nadere informatie

Enthousiast oktober november

Enthousiast oktober november Enthousiast oktober november Ribbels: oktober en november Zaterdag 06 oktober Je kan lekkere spaghetti komen eten op de chiro om 17.30u of om 19u. Voor of na het eten kan je ook naar de foto s van het

Nadere informatie

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max.

Speelclub. Groetjes van jullie leiders: Jelte en Max. Speelclub. Vrijdag 2 juni: Vandaag is het pyjama fuif dus iedereen zeker komen want we gaan op de chiro slapen en heel wat leuke spelletjes spelen. Chiro van vrijdag 2 juni om 20u00 tot zaterdag 3 juni

Nadere informatie

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS

FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS FEBRUARI ALGEMEEN NIEUWS Lieve chirovrienden, Nu de examens eindelijk achter de rug zijn, kunnen we ons deze maand weer volop geven tijdens de chironamiddagen. Naar jaarlijkse gewoonte gaan we deze maand

Nadere informatie

November. Chiro Sint Dionysius Putte

November. Chiro Sint Dionysius Putte November Chiro Sint Dionysius Putte PINKELS ZONDAG 01 NOV Vandaag is het geen chiro omdat we er vrijdagavond al een griezelige boel van hebben gemaakt. ZONDAG 08 NOV Letterkoekjes, appels, choco, chips,

Nadere informatie

Groepsuitstap zondag 24 juni

Groepsuitstap zondag 24 juni Groepsuitstap zondag 24 juni Beste ouders en leden, Het einde van het Chirojaar komt beetje bij beetje meer in zicht. Daarom maken wij ons op voor de jaarlijkse groepsuitstap. Traditioneel de laatste activiteit

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

RODE DRAAD December-januari 2018

RODE DRAAD December-januari 2018 RODE DRAAD December-januari 2018 Lieve ouders en leden, De eerste twee maanden van het chirojaar zitten er alweer op. Na een spetterende start en veel leuke zondagen, is hier de nieuwe Rode Draad!! Wat

Nadere informatie

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 't Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 3 2016-2017 Check zeker onze facebookpagina en website voor nieuwtjes Beste ouders en leden, Dit is het laatste

Nadere informatie

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inho u d s ta fe l. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inho u d s ta fe l Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie Zondag 11 November: Vandaag is het jammer

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. januari - februari 2018 Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE januari - februari 2018 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zaterdag 27 Januari: Jaar

Nadere informatie

CHIROMANNEKESBLAD. Februari Jaargang 30 Nr. 6.

CHIROMANNEKESBLAD. Februari Jaargang 30 Nr. 6. CHIROMANNEKESBLAD Februari 2011 Jaargang 30 Nr. 6 www.chiroviersel.be Woordje van de redactie Met de feestdagen achter de rug, alle overschotjes die op zijn en nu ook de kerstboom uit het huis is, kunnen

Nadere informatie

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar

Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Een zalig kerstfeest & een gelukkig nieuwjaar Beste ouders, liefste leden en leiding, In dit briefje willen wij jullie vooral een voorspoedig, aangenaam, gelukkig, vrolijk en bovenal een met leuke Chiro-activiteiten

Nadere informatie

t Slagske Mei, 26 e jaargang

t Slagske Mei, 26 e jaargang t Slagske Mei, 26 e jaargang Kalender 2016-2017 Tito-weekend 5 tot 7 mei Keti en aspi-weekend 5 tot 7 mei Kamp: 7 tot 15 juli Er is er eentje jarig 8 Brent speelclub 10 Luna rakwi 14 Lotte speelclub 29

Nadere informatie

Beste ouders en leden,

Beste ouders en leden, t Patotterke Beste ouders en leden, Hier is dan ons laatste patotterke van het jaar. Je kan hier weer alle info in terug vinden die je nodig hebt. Indien je nog vragen hebt over iets dan kan je ons zeker

Nadere informatie

Chiro 10 JUNI OM 17U15

Chiro 10 JUNI OM 17U15 JUNI INFOMOMENT Chiro KAMP 10 JUNI OM 17U15 OP DE JONGENSCHIRO LAATSTE CHIRO ZONDAG 24/06 van 8u30 tot 19u We gaan met de meisjeschiro naar Bellewaerde! We spreken af aan de Moretuslei Hoe inschrijven?

Nadere informatie

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond!

Voorwoord. Mei-juni juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Mei-juni 2017 2 juli: Spaghetti-avond! Voorwoord Beste ouders & leden De laatste maanden van het Chirojaar zijn gestart, het kamp komt steeds dichter en dichter bij! Wie heeft er al zin in? Spaghetti-avond

Nadere informatie

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8

Inhoudstafel. Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 1 Inhoudstafel Belangrijke Informatie 3 Speelclub-programma 4 Rakwi-programma 5 Tito-programma 6 Keti-programma 7 Aspi-programma 8 2 Belangrijke informatie en weetjes 26 Januari: Vandaag kan je de Chiro

Nadere informatie

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen.

De vergadering zal doorgaan op zaterdag 31/01/2015 van 10u-12u in onze chirolokalen. Beste ouders, leden en chiro-sympathisanten, eerst en vooral willen wij jullie allen vanuit de hele leidingsploeg een spetterend, gelukkig en gezond 2015 toewensen! Vanuit de chiro hebben wij alvast heel

Nadere informatie

KRABBEL MAART - APRIL

KRABBEL MAART - APRIL KRABBEL MAART - APRIL Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Jokske Januari Februari 2017

Jokske Januari Februari 2017 Jokske Januari Februari 2017 Aandacht! Aandacht! Praktische informatie Chirodagen Een chirodag gaat normaal door van 14u00 17u30 tenzij anders vermeld in het programma. Onze lokalen zijn gelegen in de

Nadere informatie

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT

GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT JANUARI 2017 GRAAG EVEN JULLIE AANDACHT WE MERKEN DAT ER NOG EEN AANTAL OUDERS NIET HEBBEN BETAALD. BRENG DIT ALSTU- BLIEFT ZO SNEL MOGELIJK IN ORDE ANDERS IS JE DOCHTER NIET VERZEKERD. ALS U HET NIET

Nadere informatie

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12

Inhoudstafel. Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 KRABBELS MEI JUNI Inhoudstafel Programma speelclub...06 Programma rakwi...08 Programma tito...10 Programma keti...12 2 Hallo chirowieten en ouders, Gekrabbeld Hier zijn we al met de voorlaatste krabbels

Nadere informatie

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem

Keuze uit: Pasta-Avond. Chiro Driehoek presenteert. Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Chiro Driehoek presenteert Pasta-Avond Datum: zaterdag 14 Maart 2015 Drieheem Deuren:18u30 Eten:19u00 Keuze uit: Batman Bolognese (Spaghetti Bolognese) Captain America s Sea Dish (Spaghetti met zeevruchten

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. maart - april 2018

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka. t JOKSKE. maart - april 2018 Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE maart - april 2018 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 Inschrijvingsformulier Olé Pistolé 9 Kampbrief 10

Nadere informatie

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden.

Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Evenementenblaadje Gelukkig nieuwjaar allemaal! Hopelijk begint u het nieuwe jaar met niet al te veel buikkrampen, katers en verkoudheden. Wij beginnen 2012 alvast met toffe activiteiten! 1 januari mag

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December

Chiro Bloemendaal. Programma 1: September December Chiro Bloemendaal Programma 1: September December Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is begonnen en daarbij hoort natuurlijk een kei

Nadere informatie

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven

DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei. ZWEMMEN Zaterdag 18 Zwembad van Geel INSCHRIJVEN KAMP. Jongste Lilse Bergen Oudste Leuven DAGUITSTAP Zaterdag 4 mei Jongste takken @ Lilse Bergen Oudste takken @ Leuven ZWEMMEN Zaterdag 18 mei @ Zwembad van Geel 38 ste jaargang: 2018-2019 Maand: mei 2019 Nummer: 9 P409906 Afzendadres en VU

Nadere informatie

Krabbels. Oktober December 2016

Krabbels. Oktober December 2016 Krabbels Oktober 2016 - December 2016 Speelclub Beste ouders en speelclubbers, Jullie vinden hier het programma van de komende maanden. 2 oktober : Helaas, geen Chiro! We zien jullie volgende week! 9 oktober

Nadere informatie

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven!

6 april organiseren wij ook onze enige echte Skoetequiz. Vergeet jullie dus zeker niet in te schrijven! Paretter Maart Beste leden en ouders, De maand maart is aangebroken en dat betekent ook dat we bijna op groepsweekend gaan. Hier nog eens de belangrijkste informatie: Dit zal van 8 tot 10 maart plaatsvinden

Nadere informatie

Krabbel. Maart - April

Krabbel. Maart - April Krabbel Maart - April Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 30 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 25 (dus

Nadere informatie

Sikamberke September 2010

Sikamberke September 2010 Sikamberke September 2010 Hoofdleider Beste ouders en leden, Het Bivak is ondertussen al eventjes achter de rug, wat wil zeggen dat we met frisse moed en veel energie zijn begonnen aan een nieuw Chirojaar!

Nadere informatie

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN

ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN N OV EM BE R ALGEMEEN VERGEET HET LIDGELD NIET TE BETALEN + INFOBROCHURES NIET VERGETEN IN TE VULLEN - INFO OVER LIDGELD VIND JE OP ONZE WEBSITE CHIRO SINT-DIONYSIUS. - INFOBROCHURES VIND JE BIJ DE LEIDING.

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ketten en ouders, Met de wintermaanden, en de koude lenteperiode achter de rug kunnen we nu uitkijken naar mooie zonnige zondagen vol geravot en warme beentjes. Het -12 weekend

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

DE JOGI S:

DE JOGI S: DE JOGI S: 2018-2019 Allerliefste jogi s, Spijtig genoeg is de vakantie gedaan. Maar dit betekent wel het begin van een mega super tof zalig scoutsjaar! Woehoeew!! Wij hebben er alvast zin in om van elke

Nadere informatie

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN

DAN MOET NATUURLIJK HET LEUKSTE NOG KOMEN SCOUTSENGIDSENBEERSE JUNI 1 juni KAPOENEN JUNI 2013 Nu het eindelijk lekker warm gaat worden, wordt het is dringend tijd voor alle Kapoentjes om nog eens kennis te maken met een groot estafette spel!!

Nadere informatie

www.chiroganshoren.be Beste ouders en ketten Het nieuwe chirojaar gaat bijna weer van start. Dat betekent dat er de komende acht maanden weer wekelijks een nieuwe activiteit voor de ketten klaarstaat.

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni

Chiro Bloemendaal. Programma 3 : April Juni Chiro Bloemendaal Programma 3 : April Juni Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Wauw, dit jaar is weer voorbij gevlogen want we zijn aan het laatste programmaboekje gekomen. Natuurlijk

Nadere informatie

23November: 11u-17u. Tot dan!

23November: 11u-17u. Tot dan! 23November: 11u-17u Ja, jullie hebben het goed gelezen. Dit jaar gaat Kristus Koning helemaal anders zijn. We doen het dit jaar alleen met onze Chiro en niet met alle Chiro s van Brasschaat samen. Kom

Nadere informatie

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat.

3. Doe steeds je scoutsdas aan om naar te scouts te komen! Let er ook op dat jouw naam hierop staat. Kapoenen Hellooaa liefste Kapoentjes, Het eerste Kimmeke en het kapoenenweekend zitten er weeral op. Maar niet getreurd, het volgende Kimmeke staat al klaar voor jullie. Om het jaar in goede banen te kunnen

Nadere informatie

F L U P K E D E C E M B E R

F L U P K E D E C E M B E R F L U P K E D E C E M B E R I N H O U D S T A F E L SNOEPVERKOOP HAMBURGERAVOND PROGRAMMA KRISTALLEKES PROGRAMMA SPEELCLUB PROGRAMMA RAKWI PROGRAMMA TITO PROGRAMMA KETI PROGRAMMA ASPI VRAAG VAN DE MAAND

Nadere informatie

Aanpassing enthousiast

Aanpassing enthousiast Aanpassing enthousiast Hij komt, hij komt, maar wel een beetje vroeger. Voor alle afdelingen behalve de tito s zal het programma voor zondag 2 en 9 december omgewisseld worden. Dit omdat Sinterklaas op

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Januari-februari 2017

Januari-februari 2017 Voorwoord Januari-februari 2017 24-26 februari: Groepsweekend! Voorwoord Beste ouders & leden 2016 vloog voorbij, het was een jaar met een succesvolle spaghettiavond, Mexico Mexico, een bangelijk kamp,

Nadere informatie

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren

ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren E ZOMERMAANDEN 2017 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

t Schriftje Maart - april 2019

t Schriftje Maart - april 2019 t Schriftje Maart - april 2019 Dag liefste gidskes, De komende twee maand staat er weer heel wat leuks op de planning. Niet alleen super toffe vergaderingen maar ook De kaas en bier-avond! Woehoe! Stretch

Nadere informatie

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd?

- Sweater mét kap: kind: 15,- - T-shirt: kind: 5,- volw.: 20,- T-shirt: volw: 10,- Geïntresseerd? t Patotterke Om te beginnen voor iedereen een gelukkig nieuwjaar! 2013 wordt weer een knaljaar op onze chiro en we beginnen met een trimester boordevol activiteiten. Chiro coloma website en Facebook www.

Nadere informatie

Woordje van de veebee s

Woordje van de veebee s Woordje van de veebee s DROPPING Graag zouden wij wat reclame willen maken voor de dropping die onze oud leiding organiseert. Deze gaat door op 24 februari. Starten om 19u. Het zal zeker en vast een leuke

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij

MEI 2016 Chiro-uren Reservekledij E MEI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 18u Rakkers: 14u tot 18u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij mee

Nadere informatie

Maandlijst April - Mei - Juni

Maandlijst April - Mei - Juni Maandlijst April - Mei - Juni Algemene informatie - Aangezien iedereen in juni moet studeren, gaan er die maand minder activiteiten doorgaan. Geen nood, op kamp wordt dit zeker ingehaald. - Omdat KLJ nationaal

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem

Jaargang 63 DEN TOTEM. Ons programmaboekje van de maand. April Scouting Wijnegem Jaargang 63 DEN TOTEM Ons programmaboekje van de maand. April 2019 Scouting Wijnegem Voorwoord Aaah april! Tijd voor de lente, aprilse grillen en bloesem in de bomen, maar Vooral ook een mega zalig drukke

Nadere informatie

Beste vrienden van den 2,

Beste vrienden van den 2, Zomer 2014 Beste vrienden van den 2, Het is eindelijk gedaan met examens en de zomervakantie staat voor de deur. De jongens vertrekken allemaal op kamp en we hopen dat ze daar weer een heleboel dingen

Nadere informatie

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka

Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka Onafhankelijk programmaboekske van Chiro Joka t JOKSKE november- december 2017 1 Inhoudstabel Belangrijke data 3 Ribbels 4 Speelclub 5 Rakwi 6 Tito 7 Ketaspi 8 2 Belangrijke Data Zondag 26 November: vandaag

Nadere informatie

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI

CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI CHIRO LAAT MA-ROLLEN APRIL - JUNI DIT BOEKJE IS VAN.. Beste ouders, Beste leden, Dit is alweer het laatste boekje van het jaar en dat betekent dus dat we jullie het trieste nieuws moeten meedelen dat het

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s!

ALGEMEEN NIEUWS. Hallo lieve leden, mama s en papa s! Hallo lieve leden, mama s en papa s! ALGEMEEN NIEUWS Hopelijk zijn jullie klaar voor een nieuwe, geweldige Chiromaand! Om te beginnen willen wij even een sprong naar de toekomst maken, meer bepaald naar

Nadere informatie

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP:

OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP OPROEP: Evenementenblaadje Het is de maand mei, dat betekent dat we gaan kunnen aftellen naar het kamp! Maar eerst nog twee maanden boordevol plezier. En mei belooft een feestmaand te worden! Wat we gaan doen

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

K A J O G I APRIL J O N G G I D S E N

K A J O G I APRIL J O N G G I D S E N K A J O G I APRIL J O N G G I D S E N VOORWOORD Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten op deze

Nadere informatie

Sikamberke!!!! " # $ % &!!"#$%&'(!) #*+"+,!-*)

Sikamberke!!!!  # $ % &!!#$%&'(!) #*++,!-*) Sikamberke " # $ % & "#$%&'() #*+"+,-*) ).//0)1)234)5360/)7/89:;):

Nadere informatie

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag

Kapoenen. 7 April: aarde vs aliens. 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel. 28 april: slapen in het lokaal. 21 april: kapoenendag Kapoenen 7 April: aarde vs aliens 14 april: het mega-graaf-zot-cool verfspel Vannacht is er een vreemd voertuig geland op de aarde. We hebben alle kapoenen nodig om op ontdekkingsjacht te gaan! Jullie

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders,

NOVEMBER 2015. Winteruur. Beste ouders, NOVEMBER 2015 Winteruur Beste ouders, Vanaf 8 november gaat ook bij de chiro het winteruur in. Dit wil zeggen dat de speelclub en de rakkers maar tot 5 uur chiro hebben. Voor alle andere groepen blijven

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

Hallo allerliefste jogi s en ouders!

Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hallo allerliefste jogi s en ouders! Hopelijk hebben jullie goed gefeest, lekker gegeten en hebben jullie veel zin om het scoutsjaar verder te zetten! Een aantal belangrijke data dit Pinkertje zijn: 11

Nadere informatie

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht.

Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. Tijdschrift t Scheutje. Gesticht in 1997 door KLJ Brecht. MEI JUNI 2015 Zondag 3 mei 2015 De Filmgames vandaag spelen we spelletjes die gebaseerd zijn op films, ben jij ook zo benieuwd? Dan hopen we je

Nadere informatie

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30

PIONIERS. Zondag 30 september: Overgang. Zondag 7 oktober: Het anti-social media spel => 9u30 12u30 Aller liefste schatties, PIONIERS Hopelijk hebben jullie al zin in dit ontzettend spetterend, gewoon weg zalig jaar bij de pioniers. We gaan dit jaar de tofste spelletjes spelen, de beste dagtochten meemaken

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart

Chiro Bloemendaal. Programma 1: Januari Maart Chiro Bloemendaal Programma 1: Januari Maart Hallo, Hello, Bonjour, Hola, Gutentag, Bomdia, allemaal!! Zo, hier zijn we weer. Het nieuwe chirojaar is nu al een tijdje bezig en we hebben al een heleboel

Nadere informatie

Programmaboekje Februari Maart - April

Programmaboekje Februari Maart - April Programmaboekje Februari Maart - April Algemene informatie Chiro is van 14u30 tot 17u30. Tijdens zomeruur is het voor Keti en Aspi van 14u30 tot 18u00. Wij hopen alle leden minstens éénmaal per maand

Nadere informatie

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn

Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn Trimester programma 2: Reis rond de wereld Overzicht 30 januari een doodgewoon twee- tot- viertje 6 februari geen vergadering 13 februari valentijn vergadering 20 februari sport vergadering 27 februari

Nadere informatie

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u.

Kapoenen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in Beisem van 14u tot 17u. ACTIVO Mei - Juni Kapoenen Zondag 7 mei: Kom allemaal van 14u tot 17u naar de lokalen. Zondag 14 mei: Nog 2 zondag vergaderingen te gaan, deze zal niet te missen zijn. WKom dan zeker naar de lokalen in

Nadere informatie

Belangrijke data voor de maand oktober:

Belangrijke data voor de maand oktober: Beste ouder(s) en leden, September is als eerste scoutsmaand vliegensvlug voorbij gevlogen, nu staat oktober reeds voor de deur! Wat heeft oktober allemaal te bieden? Belangrijke data voor de maand oktober:

Nadere informatie

Sikamberke. Januari 2013

Sikamberke. Januari 2013 Sikamberke Januari 2013 Wij wensen alle leden, ouders, leiders en Chirosympathisanten een spetterend 2013! We gaan weer voor een jaar vol Chiroplezier! We geven er samen een lap op! Karen De Waele Hoofdleidster

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester

t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester t Patotterke Info- en programmaboekje van Chiro Coloma; verschijnt 3x per jaar trimester 2 2017-2018 Check zeker onze site en facebook pagina voor nieuwtjes! Beste ouders en leden Hier is ons tweede Patotterke

Nadere informatie

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz.

Op zondag 13 mei voorzien we een tweede inschrijvingsmoment voor zowel de grote als kleine takken om 17u na de scoutsvergadering op de Moesjebaaz. Paretter April Beste ouders, De takweekenden van de kapoenen en welpen zijn succesvol achter de rug. Deze maand zijn er ook enkele takweekenden gepland. Alle info verkrijgen jullie via de leiding. We zijn

Nadere informatie

maandlijst april-mei-juni

maandlijst april-mei-juni maandlijst april-mei-juni 1 Algemene informatie De tekenwedstrijd op de pannekoekenbak is gewonnen door Laura. Zoals belooft staat haar tekening op de voorpagina van de maandlijst en zal Laura van ons

Nadere informatie

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK!

BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! BOEKJE FEBRUARI 2019 CHIRO PERK DA S STERK! ALGEMEEN NIEUWS Liefste chirovrienden, Hopelijk zijn jullie allemaal kunnen bekomen van de geslaagde editie van Winterfeest en hebben jullie de eerste maand

Nadere informatie

De Eurefantokrant. Januari 2019

De Eurefantokrant. Januari 2019 Inhoud: Verjaardagen Wist je datjes Programma s De Eurefantokrant Januari 2019 05/06/2004 Camie Dekens 15 jaar Lid Tiptiens 06/01/2011 Floor Nieuwborg 8 jaar Lid Speelclub 06/01/2010 Lisa Kaneza 9 jaar

Nadere informatie

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels

Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI. V.U. Ward Sels Tweemaandelijks tijdschrift (niet in de zomermaanden) Jaargang 57 nummer 5 MEI - JUNI V.U. Ward Sels Voorwoord Hallo allemaal Het einde van het scoutsjaar is weer in zicht, nog twee maanden te gaan. Zoals

Nadere informatie

APRIL Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Bedankt aan allen die een lekker vleeseke zijn komen eten op onzen BBQ!!

APRIL Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Bedankt aan allen die een lekker vleeseke zijn komen eten op onzen BBQ!! APRIL 2012 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Daan Covents van de speelclub wordt 8 jaar op 2 april. Victor Schoors van de speelclub wordt 8 jaar op 3 april. Bedankt aan allen die een lekker vleeseke

Nadere informatie

Maandlijst februari-maart

Maandlijst februari-maart Maandlijst februari-maart Algemene informatie Het wordt kouder dus kleed je steeds warm!!! Heb je nog geen sjaaltje, tshirt of pull en wil je er graag ééntje kopen? Laat dit dan weten aan iemand van de

Nadere informatie

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016

Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents. Boekje januari februari 2016 Chiro Mik-Mak Sterrebeek Presents Boekje januari februari 2016 Belangrijke data om te onthouden zijn; - ITA: 18 maart 2017 Een hele dag vol heerlijke, vers gemaakte Italiaanse gerechten waaronder Spaghetti

Nadere informatie

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers

Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en. aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Het was weer een topper van een groepsweekend! Bedankt voor jullie enthousiasme en aanwezigheid! Scouteske groetjes, jullie leiding, jins en fouriers Maart 2016 Hallo allemaal Februari hebben we in schoonheid

Nadere informatie

Seintoren Kapoenen

Seintoren Kapoenen Seintoren Kapoenen 2018 2019 Dag aller liefste Kapoenen, Het fantastische 2 de semester staat alweer voor de deur en na de lange kerstvakantie is de leiding weer helemaal klaar om jullie zondagen weer

Nadere informatie

Divoke januari februari 2014

Divoke januari februari 2014 Divoke januari februari 2014 Lieve kindjes, ouders en vrienden van Divora Om te beginnen wensen wij iedereen GELUKKIG NIEUWJAAR! Dat 2014 een superleuk jaar mag worden met veel leuke Chirozondagen, weekends

Nadere informatie

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar.

Met de feestdagen voor de deur wensen wij jullie al een vrolijk kerstfeest en een gelukkig Nieuwjaar. DECEMBER Hallo iedereen, Om te beginnen willen wij iedereen die kwam genieten van onze Christus Koning viering bedanken. Hopelijk was het voor jullie ook een beetje feest. Ook een dikke merci aan onze

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE

DIKKE KUSSEN VAN JULLIE TOFSTE LEIDSTERS KAAT & LAURE Programma Februari ZO 7 FEBRUARI : VANDAAG IS HET GEEN CHIRO WANT DE LEIDING RUIMT ALLES OP VAN PUTTEKE WINTER. ZO 14 FEBRUARI : JOEPIE! VANDAAG IS HET CARNAVAL. KOM ALLEMAAL VERKLEED NAAR DE JONGENS-CHIRO

Nadere informatie