1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda. - Welkom terug van zwangerschapsverlof Petrina Groesbeek.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda. - Welkom terug van zwangerschapsverlof Petrina Groesbeek."

Transcriptie

1 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG 5 Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 29 november 12 Aanvang 19. uur Voorzitter Notulen Aanwezig Corine Marseille Edith Andriesse Hans Bax, Jacqueline Commandeur, Jo Heespelink, Eugenie Meegens, Ineke Nolet, Steynie Jasperse, Hassan Ziani, Petrina Groesbeek, Tim van der Velde Afmelding Rosalie Begeer 1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda - Welkom terug van zwangerschapsverlof Petrina Groesbeek. - De agenda wordt aangepast omdat Tim v.d. Velde ( buurtregisseur en binnenkort weer wijkagent ) als eerste zijn woordje mag doen, want hij moet vroeg op. 2. Nieuws van de buurtregisseur - Er is vanuit bureau Houtmankade een offensief opgezet tijdens de donkere dagen om wat meer te surveilleren gericht op woninginbraken. Alle bewoners zullen hier een brief over krijgen. In heel west worden er zo n.000 verspreid. Hassen en Tim zullen deze brief twee weken voor de kerst in de brievenbussen op het GWL-terrein doen. Er staan in de brief tips van de politie om je woning te beveiligen, speciaal tijdens de feestdagen. (Uit statistieken blijkt dat rond de feestdagen meer wordt ingebroken). - Verleden week zijn er drie inbrekers op heterdaad betrapt. Ze hadden een half uur eerder ingebroken in een appartement aan de Wittenkade. Hassan zag hen met een geldkluisje dat ze aan het openbreken waren, onder de poort van blok 1. Hij heeft Tim gebeld. (In dit soort gevallen is 112 bellen het verstandigst. Als Tim op dat moment niet op het bureau was geweest had het minder resultaat gehad.) Gelukkig kon Tim snel zijn collega s waarschuwen. Deze zijn onmiddellijk met drie auto s gekomen. De drie jonge (minderjarige) mannen zijn aangehouden. Een van de verdachten woont op het terrein, bij zijn ouders. Twee hebben een week lang vast gezeten,

2 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 2 en zijn voorgeleid bij de rechter-commissaris. De buit is terug bij de eigenaren. De strafzaak zal over een paar weken worden behandeld. Hassan heeft van de politie een pluim en appeltaart ontvangen. Tot op heden is er geen relatie gebleken met eerdere woninginbraken. De werkwijze van de inbraak is wel hetzelfde geweest als eerdere inbraken in de buurt. Er was in dit geval een houten schot ingetrapt. - Snorfietsen zijn niet geoorloofd op het GWL-terrein. Het misverstand is dat op fietspaden wel wordt gedoogd. Maar op een stoep niet, en dus ook niet als er wel fietsen worden gedoogd zoals op het GWL-terrein. - Er wordt door de politie nog steeds goed gelet op mensen die honden niet aanlijnen. Het lijkt wel wat door te werken is de indruk. 3. Openbare verlichting - Piet Bijl accountmanager openbare verlichting van West bij infrastructuur schuift aan in verband met een lantarenpaal aan de Waterleliegracht die in een tuin staat in plaats van op de openbare weg. Toen er een storing werd doorgegeven kwamen ze hier achter. De lantarenpaal staat er al vanaf de bouw van de wijk. Het moet een misverstand zijn geweest tijdens de aanleg. De bewoners wilden niet dat de lamp er weggaat, omdat er klimplanten tegenaan groeien. Het liefst wil Bijl het in overleg met de bewoners doen. Dit soort palen horen de openbare weg te verlichten en ook op de openbare weg te staan. De vergadering neemt ter kennisgeving aan dat de aannemer zijn gang moet kunnen gaan. Er is nog geen communicatie geweest tot nu toe tussen het stadsdeel en de betreffende bewoners. Het lijkt de vergadering wel voorstelbaar dat de bewoners wat verbaasd zijn dat hij nu weg moet. Er is een tweede paal die misschien wat minder problemen geeft met weghalen. Hans vermoedt dat er nog een derde paal is, deze zou in de nutstuinen staan bij blok 2C. - Er zijn wat vragen over het lichtniveau. Nu Piet Bijl er toch is wil hij daar wel wat over vertellen. Er zijn verschillende standaard lichtniveaus. Er zit 36 watt verlichting in. Het licht is dermate innovatief dat het een aardig stuk terrein kan verlichten. Bijl verwacht dat er in de toekomst mogelijkheden komen om het licht te dimmen. Er gaan stemmen op dat het wel wat minder licht zal kunnen zijn op het terrein. In 14 zouden we daar wellicht ook weer inspraak over kunnen hebben. Bijvoorbeeld zachter licht zoals in de grachtengordel. Of met bewegingsdetectoren.

3 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 3 Als er een lamp kapot is kan men bellen naar: 1. Geef dan wel het paalnummer op. Ook via de website van de gemeente kunnen deze zaken gemeld worden Bijen - Imker Geert van Kerckhoven van Bee-care is de volgende gast. Hij vertelt dat een van de twee geplaatste volken vrij snel verdwenen was. Hij is een zwerm gaan vangen bij Leiden. Dat was een kleine zwerm. Aangezien de zomerbijen afsterven zou dit kleine volk wellicht te klein kunnen blijken tegen de tijd dat het voorjaar aanbreekt. - Hij verzoekt ons of er vier voorlichtingsbijeenkomsten in het buurtbeheerdershuisje kunnen worden gehouden. Er is dan eerst een theorieles van Bee-care en daarna een excursie naar de bijen. Het zal telkens gaan om twee groepen van vijftien. Voor geïnteresseerde bewoners van het terrein zou dan in april een soortgelijke bijeenkomst komen. - De vergadering vindt het goed dat het buurtbeheerhuisje daarvoor gebruikt zal worden. Geert moet dan met Hassan een afspraak maken. Op dit moment zal dit gratis zijn. In de nieuwsbrief zou voor april een oproep komen voorbelangstellenden. Bij rondvliegende zwermen (in het voorjaar) bel Geert: , ze moeten dan zo snel mogelijk weer terug. 5. Verslag LEBO 4 oktober actiepunten: 1. Hassan is nog bezig met de ontbrekende tegels. 2. De bijenkastjes hadden eigenlijk op de begroting van dit jaar gemoeten. Punt komt terug. 3. Voor blauwe regen was het te laat. Komt terug in het voorjaar december zal er een braderie worden georganiseerd voor en door kinderen. Daar is een poster voor gemaakt, die hangt in de blokken. Petrina wijst erop dat er als het te groot wordt er een vergunning moet zijn. Er zijn nog geen aanmeldingen. Wanda en Hassan begeleiden dit. Als er 12 december niet genoeg aanmeldingen zijn gaat het niet door.

4 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 4 5. Het onderwerp gracht is doorgesluisd naar studenten onder leiding van Martin Hopman. We wachten het rapport af. 8. Petrina is nog bezig met sportveld, heeft hoogste prioriteit. 5 Het verslag wordt met kleine wijzigingen vastgesteld. 6. Jaarplanning LEBO 13 Data LEBO: 17 januari 18 april LEBO met schouw uur juni 26 september 21 november (steeds op donderdag, 19. uur in de groepsruimte blok 5). Er zullen ook een aantal groenbijeenkomsten worden gepland. 7. Beheer openbare ruimte (stadsdeel) - Er is heel veel vuilnis bij de van Hogendorpstraat naast de containers. Hassan houdt het in de gaten, hij heeft die container immers geadopteerd. Er is een vasthoudende bewoner die zich flink beklaagt bij de gemeente. Petrina rijdt elke dag langs en ziet geen rommel. Maar het ongeoorloofd grofvuil plaatsen gebeurt meestal op zondag. Hassan heeft ook iemand aangesproken van het uitzendbureau dat weggaat. De containers worden drie keer per week geleegd. - Corine is nogal geschrokken van de staat van onderhoud van het paard en de bank. Er zitten scheuren in het hout en dergelijke. Het is nogal moeilijk via MOR meldingen te doen. Petrina raadt aan een tegenoverliggend adres in te voeren. Ze doet het zelf ook niet met het kaartje. Dat werkt niet. - Het koepelbestuur zal de regels over auto s op het terrein kortsluiten zodra er meer duidelijkheid is. We zien weer veel aannemers op het terrein. Er wordt gesuggereerd dat het groen onderhoud met elektrokarren uitgevoerd zou kunnen worden. - De rattengangen komen weer terug. Ze zijn weer een keer gemaakt. Hassan meldt het iedere keer weer opnieuw. Ratten schijnen steeds resistenter te worden tegen gif. 8. Buurtgelden

5 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 5 - Wat het materialendepot betreft zit er schot in de zaak. De materialen zouden hierheen komen. Ecosol zou een aantal uren extra reserveren voor Hassan, en er is geld voor onderhoud. Er is vraag vanuit de regiegroep van de Staatstliedenbuurt om bij te houden wie en waarvandaan er dan spullen worden gehuurd. Dat houdt Hassan uiteraard bij. Er moet nog een formeel Ja komen van de koepel. De behoefte is om daar snel uit te komen. De vraag is nog wel even wat de verantwoordelijkheid van de koepel hierin is. Aanvraag buurtgelden - Er is een aanvraag geweest van de ouderengroep, die hebben voor,-- planten gekocht. - Er is een aanvraag voor een kweekkastje van 249,-- van de nutstuinenvereniging. - De kinderbraderie zou zo n 0,-- à 0,-- kosten. - Er is een lichtjesavond gepland op 21 december in de Petruskerk in oud-sloterdijk. Aangezien zij geen eigen budget hebben betalen de andere wijken daaraan mee. Nu is het verzoek aan ons om 6,-- bij te dragen. Wij gaan akkoord. - De bijenhotelletjes zijn nog niet begroot. Dat is nu wat laat. Het lijkt raadzamer om aan te sluiten bij het Bee-care-project in het voorjaar. 9. Jaarplan koepelvereniging 13 - In januari wordt het masterplan geoptimaliseerd. En zal het stadsdeel het bespreken. Daarna wordt het in de wijk bekeken, het draagvlak wordt belangrijk geacht. - De procedure NUON is een langdurig verhaal. De dagvaarding zou er deze week uitgaan. Het zal wel een jaartje duren. Tenzij NUON alsnog een mediator stuurt. - De werkgroep Eco 2.0 is een actief clubje dat spreekt over energiebesparing. Er is een opdracht gegeven aan Max Drath om de isolatiewaarden van de woningen te onderzoeken. Er is ook een zonnepaneleninformatieavond gepland. (zie data). - Ook kan er een Bream duurzaamheidsscan gemaakt worden.

6 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 6 - Er zijn ook Plugwise energiemeters gekocht, die uitgezet worden in de wijk om te zien wat ieders energieverbruik is. Daar kunnen mensen zich ook voor aanmelden. Er wordt in januari gestart. 5 - Behalve de plantendagen is er ook een klussen- en geveltuinendag. in september is er ook een landelijke burendag van het oranjefonds. Het idee is om dat te combineren.. Rondvraag- en afsluiting - Het stadsdeel wordt gecomplimenteerd over het feit dat de bomen flink gesnoeid zijn. - In het trappenhuis van blok 1 wordt veel rondgehangen door jongeren, er is ook veel graffiti, ook onder de poort. Moet besproken worden op bewonerscommissievergadering blok 1. Overige data: 18 december Bream duurzaamheidsscan 24 december kerstzang 6 januari Nieuwjaars high tea 23 januari zonnepaneleninformatieavond 7 april uur rondleiding van Bee-care vanuit Buurtbeheerhuisje. Sluiting De vergadering sloot om 21.50

7 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 7 Actielijst/Aandachtspuntenlijst Onderwerp Actie Door Datum uitvoering 1. Kinderdag Melding doen aan Hans Voor 29 stadsdeel 2. Budget Blauwe regen voor tegen blok 16 begroten en bestellen Hans december voorjaar 3. Vuilnis Doorgeven ook aan Hassan Indien overlast Petrina nodig 4. Autogebruik Regels fijn-tunen Bestuur koepel zsm

16 november 2011 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1

16 november 2011 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 16 november 11 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 16 november 11 Aanvang : 19. uur Aanwezig : Hans Bax, Groesbeek,

Nadere informatie

Afmeldingen: Michel Floris, Jacqueline Commandeur, Paula de Geus, Tim van de Velde (buurtregisseur)

Afmeldingen: Michel Floris, Jacqueline Commandeur, Paula de Geus, Tim van de Velde (buurtregisseur) 19 april 12 Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 19 april 12 Aanvang 17.00 uur (schouw) Voorzitter Corine Marseille Notulen Edith Andriesse, Aanwezig

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 16 mei 13 1 VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 16 mei 13 Aanwezig Inger Prinse (blok

Nadere informatie

1. Opening en vaststelling agenda - Martin Hopman opent de vergadering en legt de gang van zaken uit.

1. Opening en vaststelling agenda - Martin Hopman opent de vergadering en legt de gang van zaken uit. VERSLAG Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 24 november 11 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 24 november 11 5 Aanwezig Krista

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda 08--12 Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 5 Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 21 juni 12 Aanvang 19. uur Voorzitter Corine Marseille Notulen Edith Andriesse Aanwezig Hans Bax,

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november 2012 1

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november 2012 1 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van november 12 1 Aanwezig Jacqueline Commandeur (bewonerscommissie blok 14,16, 17 en nieuw bestuurslid) 5Emiel Hanekamp (voorzitter 2c) Maryn

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda

1. Opening, mededelingen en vaststellen agenda 21 juni 12 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 CONCEPT VERSLAG Vergadering Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum 21 juni 12 Aanvang 19. uur Voorzitter Corine Marseille 1 Notulen Edith Andriesse

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 12 april 2012 1

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 12 april 2012 1 Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 12 april 12 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 12 april 12 5Aanwezig Emiel Hanekamp (voorzitter

Nadere informatie

1. Opening Saida heeft zich afgemeld vanwege de storm (omdat er geen treinen meer rijden en ze niet in Amsterdam woont).

1. Opening Saida heeft zich afgemeld vanwege de storm (omdat er geen treinen meer rijden en ze niet in Amsterdam woont). Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 18 januari 18 Aanvang : 19. Aanwezig : Marjo Kroese (bestuur), Hassan Ziani (buurtbeheer), Juul

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 14 november 2013 1

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 14 november 2013 1 Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 14 november 13 1 Concept VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 14 november 13 5 Aanwezig

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 15 november Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van november 12 1 Aanwezig Jacqueline Commandeur (bewonerscommissie blok 14,16, 17 en nieuw bestuurslid) 5Emiel Hanekamp (voorzitter

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 13 november

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 13 november Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 13 november 14 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 13 november 14 Aanwezig Corine Marseille (secretaris

Nadere informatie

Concept Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein van 19 januari 2011 2

Concept Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein van 19 januari 2011 2 Concept Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein van 19 januari 2011 1 VERSLAG 5 Vergadering: Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum: 19 januari 2011 Aanvang: 19:30 uur Aanwezig: zie bijgevoegde presentielijst

Nadere informatie

Versie: Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1

Versie: Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Concept verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 20 september 2018 Aanvang : 19.30 Aanwezig : Hassan Ziani (buurtbeheer), Hans Bax (bestuur), Saida

Nadere informatie

Jaarverslag 2011 van het bestuur van de koepelvereniging gwl terrein

Jaarverslag 2011 van het bestuur van de koepelvereniging gwl terrein Jaarverslag 2011 van het bestuur van de koepelvereniging gwl terrein Beste leden van de vereniging, Hierbij een beknopt overzicht van de activiteiten die het bestuur en leden van de vereniging hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 5 december

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 5 december Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: december 17 1 Concept VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 16 november 17 Aanwezig

Nadere informatie

Edith de Jongh (gebiedsconsulent Ymere) Hans Bax (koepelbestuur en nutstuinvereniging) (woont in 2 C)

Edith de Jongh (gebiedsconsulent Ymere) Hans Bax (koepelbestuur en nutstuinvereniging) (woont in 2 C) Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein 1 (Concept) VERSLAG Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 29 november 2018 Aanwezig Juul Backerra (bestuurslid

Nadere informatie

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 22 mei 2014 1

Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 22 mei 2014 1 Concept VERSLAG Concept Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein van 22 mei 14 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 22 mei 14 Aanwezig Hans Bax

Nadere informatie

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad

Wijkraad Oss-Zuid. Openbare vergadering. Datum 22 oktober 2013 Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss. Aanwezig: Leden wijkraad Wijkraad Oss-Zuid Openbare vergadering Datum 22 oktober 2013 Locatie Buurthuis Kortfoort Floraliastraat 93-5342 BH Oss Aanwezig: Leden wijkraad Adviseurs Notulist Afwezig m.k. Aanwezig publiek Gerben Canninga

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 2 mei

Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 2 mei Verslag Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein versie: 2 mei 2018 1 Vergadering Algemene Ledenvergadering Koepelvereniging GWL-terrein Datum 19 april 2018 Aanwezig Juul Backerra (bestuurslid

Nadere informatie

Evaluatie buurttoezicht. november 2011 april 2012

Evaluatie buurttoezicht. november 2011 april 2012 Evaluatie buurttoezicht november 2011 april 2012 1 Inleiding In de zomer van 2011 werd ineens een grote toename van het aantal diefstallen uit auto s waargenomen. Met de donkere dagen in het vooruitzicht,

Nadere informatie

dwijzer week 50 Zwolle Deel mooie foto`s! #Zwolle #MijnStad

dwijzer week 50 Zwolle Deel mooie foto`s! #Zwolle #MijnStad dwijzer week 50 Zwolle Deel mooie foto`s! #Zwolle #MijnStad Geslaagde stadsdialoog Zwolle Armoedevrij! Zwolle is een stad zijn waarin iedere inwoner meetelt en meedoet, wat je inkomen ook is. Dat is het

Nadere informatie

Notulen Beheergroep Blekerstraat 16 maart 2010

Notulen Beheergroep Blekerstraat 16 maart 2010 Notulen Beheergroep Blekerstraat 16 maart 2010 Locatie Voorzitter Verslag : Blekerstraat 4-6, 1 e etage, Almere : Erik Vermathen : Anosjka van Dommelen, Kwintes 1. Opening De vz heet iedereen welkom. Rondleiding

Nadere informatie

Politie Gemert-Bakel Ad Rijnen, Wijkagent Bakel, Milheeze, De Rips. Welkom. Dorpsoverleg. De Rips

Politie Gemert-Bakel Ad Rijnen, Wijkagent Bakel, Milheeze, De Rips. Welkom. Dorpsoverleg. De Rips Politie Gemert-Bakel Ad Rijnen, Wijkagent Bakel, Milheeze, De Rips Welkom Dorpsoverleg De Rips 1 De mens lijdt het meest door de dingen die hij vreest Praktische tips en informatie wat te doen bij overlastsituaties

Nadere informatie

Verslag algemene Ledenvergadering Vereniging Puntegale ALV 2017

Verslag algemene Ledenvergadering Vereniging Puntegale ALV 2017 Verslag algemene Ledenvergadering Vereniging Puntegale ALV 2017 Datum: woensdag 22 maart 2017 Aanvang: 19:45 uur Locatie: Puntegaalstraat 471 (6e verdieping) Aanwezig (oud) bestuur: Mark den Dulk (voorzitter)

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

Groot Onderhoud Sluyterslaan woongebouw 1

Groot Onderhoud Sluyterslaan woongebouw 1 Sluyterslaan 1 t/m 55 Jutphaas, Nieuwegein Oktober 2015 Groot Onderhoud Sluyterslaan woongebouw 1 In deze nieuwsbrief staan het laatste nieuws over het groot onderhoud in de Sluyterslaan. Gezellig feestje!

Nadere informatie

Clinic Observeren en signaleren Oplettende burgers van Weesp, als actieve partners in opsporing!

Clinic Observeren en signaleren Oplettende burgers van Weesp, als actieve partners in opsporing! Clinic Observeren en signaleren Oplettende burgers van Weesp, als actieve partners in opsporing! Wat kunt U deze avond verwachten? Afwijkend gedrag herkennen, Een verdachte situatie herkennen, Situaties

Nadere informatie

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag)

Namens de gemeente Wethouder Johan Lalieu (vz) Karin Peeters (accountmanager Bedrijven; verslag) Verslag Betreft: Het Horecaoverleg Gemeente Maasgouw Van: Karin Peeters Onderwerp: Vergadering dd. 14 oktober 2015 Aanwezig: Namens bestuur Koninklijke Horeca Maasgouw: René Broen Luc van Engelen Nicole

Nadere informatie

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 26 maart 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff,, Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

de GWL groenenquête 2014

de GWL groenenquête 2014 de GWL groenenquête 2014 Dit zijn de resultaten van de enquête die in oktober 2014 gehouden is onder de bewoners van het GWL-terrein. Wat vindt men van de projecten die het afgelopen jaar zijn aangepakt?

Nadere informatie

Openbare verlichting in de gemeente Oss Veiligheid Verkeer Sociale veiligheid.

Openbare verlichting in de gemeente Oss Veiligheid Verkeer Sociale veiligheid. Openbare verlichting in de gemeente Oss Gemeente Oss zorgt ervoor dat de openbare ruimte in Oss verlicht is. We gebruiken hiervoor verschillende soorten verlichting. Hieronder leest u waarom en wanneer

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d

Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d Overzicht aandachtspunten uit de wijkschouw Hindeloopen d.d. 13-11-2017 1. Veel onkruid tussen de kinderkopjes t Oost 10. Dit wordt aangepakt. Zie verder punt 24. week 10 2 Eeltje Fokkes brug leuning los,

Nadere informatie

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost

(10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1. concept verslag wijkraad Noordoost (10-10-2007) Roel Horstink - verslag150205def.doc Page 1 verslag Dienst Wijken Wijkbureau Noordoost Gemeente Utrecht Postbus 8395 3503 RJ Utrecht Telefoon: 030-286 39 40 Fax: 030-286 39 44 Bijeenkomst:

Nadere informatie

8 Ben jij wel eens slachtoffer geweest van een inbraak?

8 Ben jij wel eens slachtoffer geweest van een inbraak? Inbraak Politie en justitie zijn onlangs een campagne gestart om woninginbraken te voorkomen. Via de campagne Maak het ze niet te makkelijk, worden bewoners erop gewezen de ramen te sluiten, een lichtje

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 28 mei 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Afwezig Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel

Weyknieuws. Agenda: Algemene Ledenvergadering. Buurtcarrousel Weyknieuws 6E JAARGANG, NO.1, MAART 2009 NIEUWSBRIEF VAN DE WASSENAARSE BUURTVERENIGING BURGWEY HANDIGE ADRESSEN: Secretariaat: Prinsenweg 64 2242 EJ Wassenaar 070 5146492 info@burgwey.nl Contributie:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2017

NIEUWSBRIEF november 2017 NIEUWSBRIEF november 2017 De VPB volop actief voor u en door u!!! Voor u ziet u de november 2017 uitgave van de nieuwsbrief van de Vereniging Parkmanagement Bolsward. Via deze nieuwsbrief krijgt u de laatste

Nadere informatie

Leeswijzer Wijkpanel Vlietzône - avond over overlast 23 juni 2010

Leeswijzer Wijkpanel Vlietzône - avond over overlast 23 juni 2010 Leeswijzer Wijkpanel Vlietzône - avond over overlast 23 juni 2010 Overlast? Melden bij het Meldpunt Overlast Meld overlast ALTIJD bij Meldpunt Overlast (MOL): telefoonnummer 14058. Klik hier als u meer

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum

Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Verslag van de vergadering van het wijkoverleg Ridderkerk Centrum Datum: Donderdag 21 september 2017 Locatie: Gemeentehuis, vergaderkamer A 104, Koningsplein 1, 2981 EA Ridderkerk Aanwezigen: Stevenson,

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie. Datum vergadering Datum verslaglegging MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 01 02 2018 Datum verslaglegging Inhoud Agenda MR vergadering... 2 MR besluiten... 2 Actiepuntenlijst MR... 4 Acties doorgezet naar

Nadere informatie

Wanda Meintser (voorzitter) opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Voor drie aanwezigen is dit het laatste leefbaarheidsoverleg.

Wanda Meintser (voorzitter) opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Voor drie aanwezigen is dit het laatste leefbaarheidsoverleg. 17 november Verslag Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein 1 VERSLAG Vergadering : Leefbaarheidsoverleg GWL-terrein Datum : 17 november Aanvang : 19: uur Aanwezig : zie bijgevoegde presentielijst Notulen : Edith

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB.

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 8 FEB. 2018 Aanwezig: Afwezig: Igor Martin (voorzitter), Ester den Otter, Martin Romeijn, Judith Aust, Marie- Thérèse Gillessen, Niek Verbeek, Kees Verspaandonk(notulist),

Nadere informatie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie

Handreiking WhatsApp Buurtpreventie Handreiking WhatsApp Buurtpreventie 2017 Inleiding In deze handleiding wordt ingegaan op de stappen die u moet ondernemen om een WhatsApp-groep Buurtpreventie te ontwikkelen binnen de wijk. Dit plan bevat

Nadere informatie

dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering

dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering dwijzer week 4 Zwolle Voordelige collectieve zorgverzekering Doe ook mee in de Maand van de buurt! Kom naar de wijkdialoog In Diezerpoort vind je sinds het voorjaar van 2014 Het Huis van Vriendschap. Een

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21

Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 26 februari, St. Elisabeth, Wouwseweg 21 Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan

Nadere informatie

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en MR Blinkertschool Soort vergadering MR 2 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 1 oktober 2015 Tijd: 19.30u - 21.30u Notulist: Aanwezig: Bart, Haydar, Lisanne, Sophie, Breezandpad 5 6843 JM Arnhem Telefoon

Nadere informatie

BEANTWOORDING SCHRIFTELIJKE VRAGEN Ex. artikel 43 Reglement van orde van de raad 2013

BEANTWOORDING SCHRIFTELIJKE VRAGEN Ex. artikel 43 Reglement van orde van de raad 2013 Gemeente Amersfoort BEANTWOORDING SCHRIFTELIJKE VRAGEN Ex. artikel 43 Reglement van orde van de raad 2013 DOCS.nr. 4539980 Nummer 204 Vragen van het raadslid Schulten en van Wegen (BPA) inzake Woninginbraken,

Nadere informatie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie

MR De Meie. Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie MR De Meie Vragen, besluiten en actiepunten MR De Meie Datum vergadering 21-09-2017 Datum verslaglegging 23-09-2017 Inhoud Agenda MR vergadering...2 MR besluiten...2 Actiepuntenlijst MR...5 Acties doorgezet

Nadere informatie

Òs Gebrook Aldenhofpark. Vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015

Òs Gebrook Aldenhofpark. Vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015 Òs Gebrook Aldenhofpark Vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015 Welkom! WIE IS WIE? Gemeente, Woonpunt, toezichthouder aannemer ACTUALITEITEN inleidende woorden Peter van Zutphen

Nadere informatie

Werkplan. Opstarten Whatsapp groep

Werkplan. Opstarten Whatsapp groep Werkplan Opstarten Whatsapp groep Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanleiding... 3 Doelstellingen oprichten Whatsapp groep... 3 Opbouw Whatsapp groepen per wijk... 4 Beginnende Whatsapp groep:... 4 Meerdere

Nadere informatie

Appendix 1, Items in experiment 1

Appendix 1, Items in experiment 1 Appendix 1, Items in experiment 1 Experimental items The items are presented in the following order 1. Gain-implicit 2. Gain-explicit 3. Loss-implicit 4. Loss-explicit The original tweets are marked with

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 05 juli 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Toor Afwezig: OV de bijzige

Nadere informatie

Heeft u in de afgelopen 5 jaar wel eens het noodnummer 112 gebeld om de POLITIE te bereiken? Nee... ga verder naar vraag 5 pagina 39

Heeft u in de afgelopen 5 jaar wel eens het noodnummer 112 gebeld om de POLITIE te bereiken? Nee... ga verder naar vraag 5 pagina 39 NOODNUMMER Heeft u in de afgelopen 5 jaar wel eens het noodnummer gebeld om de POLITIE te bereiken? Nee... ga verder naar vraag 5 pagina 9 De volgende vragen gaan over de LAATSTE keer dat u belde om de

Nadere informatie

Secretariaat: Boswinde 52, 2496 WD Den Haag, Tel Website bewonersvereniging:

Secretariaat: Boswinde 52, 2496 WD Den Haag, Tel Website bewonersvereniging: Open dag Rotterdamsebaan op zaterdag 13 januari vanaf 12:30 uur De Rotterdamsebaan is een van de grootste infrastructurele projecten van Nederland van dit moment. Vlak voordat de Victory Boogie Woogietunnel

Nadere informatie

4. Daarnaast is er een themabijeenkomst Met de inbreker geweest. Daarover meer onder het kopje Themabijeenkomst Inbraakpreventie.

4. Daarnaast is er een themabijeenkomst Met de inbreker geweest. Daarover meer onder het kopje Themabijeenkomst Inbraakpreventie. Beste bewoner, Zoals u van ons gewend bent, houden we u regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in uw buurt. Ook in deze nieuwsbrief leest u alles over het laatste nieuws. Verbeteringen in

Nadere informatie

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015

Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Schendelsinfo 21 e jaargang; nr. 2 Oktober 2015 Gemert, 10 oktober 2015 Hallo allemaal, Hierbij ontvangen jullie de tweede Schendelsinfo van 2015. In deze versie staan leuke foto s en verslagen van de

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016

Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Verslag Algemene Ledenvergadering vv Helpman op woensdag 2 november 2016 Locatie: Helperborg tijdstip aanvang: 19.30 uur. Stukken half uur voor aanvang ter inzage Aanwezig: 33 leden inclusief bestuur Afmeldingen:

Nadere informatie

Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013

Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013 Verslag WIJKOVERLEG WOUDHOEK d.d. 3 december 2013 Verslag: Els Wijsman Onderwerp Besproken Opvolgen door Besluiten en 1. Opening en mededelingen De voorzitter opent om 19.00 uur de vergadering en heet

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp: Nr. 18 December 2005

Nieuwsbrief Bewonersoverleg Batadorp: Nr. 18 December 2005 INHOUDSOPGAVE: Kerstgroet. Vuurwerk. Bedankt. Leefbaarheidactie. Bedrijven Batadorp. Inspraakmoment. Wat in de buurt is opgevallen. Volgende vergadering en oproep. Contactpersonen. Uit de oude doos. Kerstgroet:

Nadere informatie

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole.

1. Opening: Barbara opent vijf over half 8 en verwelkomt de nieuwe leden Silvia B. en Nicole. Notulen MR vergadering 30 oktober 2017 Aanwezig: Barbara, Silvia, Nicole, Marc, Sylvia, Marijke, Ilse Afwezig: Kim, Patrick, Tess Aanwezig vanuit Directie: Ine Aanwezig vanuit GMR: niemand 1. Opening:

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Francien Mels, Hans Velvis, Ingrid Mali, Jolanda Elbers, Laura

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 24 april 2014. Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 24 april 2014 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Leo Hellinga (vicevoorzitter) Afwezig Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Tineke Snel Grim Bouwmeester

Nadere informatie

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda:

Notulen vergadering d.d. 4 september Presentielijst. Agenda: Notulen vergadering d.d. 4 september 2013 ielijst Wijkraadsleden Lucas van Kessel (voorzitter) Afwezig Leo Hellinga (vice-voorzitter) Tinka Nas (penningmeester) Kees Rol Inge Zuurendonk Afwezig Tineke

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Notulen: 1092018 Status: Vastgesteld Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Vooroverleg:

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009

Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Notulen Algemene Ledenvergadering d.d. 23 februari 2009 Aanwezig zijn: De heer N. Graaf, voorzitter De heer H.C.P. Venema, vice-voorzitter Mevrouw E. den Nijs, bestuurslid De heer J. Komen, administrateur

Nadere informatie

Als ze er allemaal zo uitzagen

Als ze er allemaal zo uitzagen Als ze er allemaal zo uitzagen 1 Wijkbijeenkomst Pannenschuur 2 Veilig Wonen algemeen Whatsapp waarom Werking Whatsapp 3 Buurtapp Wijkagent Pannenschuur Welkom Cees Pasmans 4 Aantallen Aantal inbraken

Nadere informatie

LEVENSBELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET EUROPESE ALARMNUMMER

LEVENSBELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET EUROPESE ALARMNUMMER LEVENSBELANGRIJKE INFORMATIE OVER HET EUROPESE ALARMNUMMER ÉÉN NUMMER VOOR ÁLLE NOODHULPDIENSTEN Het kan u zomaar overkomen. U bent getuige of zelfs slachtoffer van een vechtpartij, overval of ander ernstig

Nadere informatie

U bent niet tevreden... laat het ons weten! Hoe geeft u een klacht aan ons door?

U bent niet tevreden... laat het ons weten! Hoe geeft u een klacht aan ons door? U bent niet tevreden... laat het ons weten! Hoe geeft u een klacht aan ons door? U wilt prettig wonen. In een veilige en goed onderhouden woning. Dat begrijpen wij. En daar is onze dienstverlening dan

Nadere informatie

Het spoor bijster Gemeente Amsterdam Dienst Milieu en Bouwtoezicht Stadsdeel West

Het spoor bijster Gemeente Amsterdam Dienst Milieu en Bouwtoezicht Stadsdeel West Rapport Gemeentelijke Ombudsman Het spoor bijster Gemeente Amsterdam Dienst Milieu en Bouwtoezicht Stadsdeel West Samenvatting 15 mei 2012 RA120761 Een man, woonachtig in de Spaarndammerbuurt in Amsterdam,

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Volksbelang: Midden tussen haar klanten

Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos tuinieren Volksbelang: Midden tussen haar klanten Zorgeloos huren en wonen, dat is waar Volksbelang voor staat. Als sociale organisatie die midden tussen haar klanten staat, vindt Volksbelang

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief december 2015 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur (ABV) 1 Bingo 2 Bloembakken 3 Barbecue 4 Thema-avond veiligheid in de wijk 5 Verslag radiatorkranen 6 Bestuur

Nadere informatie

Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie. het Witte Dorp de Witte Burgh

Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie. het Witte Dorp de Witte Burgh Werkbeschrijving werkgroep WhatsApp buurtpreventie Daan van Sambeeck, Rob Ronde, Leo Schliekelmann Februari, 2016 wabp.hetwittedorp@gmail.com 1 1 Inleiding In 2014 is er in Tilburg een start gemaakt met

Nadere informatie

Ons kenmerk RO10/16.0003149. Datum uw brief

Ons kenmerk RO10/16.0003149. Datum uw brief Korte Nieuwstraat 6 6511 PP Nijmegen Telefoon 14024 Telefax (024) 323 59 92 E-mail gemeente@nijmegen.nl Postbus 9105 6500 HG Nijmegen Datum 10-05-2016 Ons kenmerk RO10/16.0003149 Contactpersoon K.J. Laumen

Nadere informatie

notulen Klankbordgroep

notulen Klankbordgroep notulen naam overleg Klankbordgroep datum overleg 22-02-2018 aanwezig John Zeebregts (voorzitter), Monique Pfennings (notulist), John Zeebregts, Laura Hurkmans, Mieke de Heus, Marc Bartholomeus, Monique

Nadere informatie

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc.

Datum Plaats Onderwerp Actie Actie door Termijn Stand van zaken. Organiseren, uitnodigingen, etc. ACTIEPUNTENLIJST BRUNSSUM NOORD November 2011 Toelichting op afkortingen = korte termijn uiterlijk na 1 maand klacht opgelost / aan verzoek voldaan = middellange termijn uiterlijk na 6 maanden klacht opgelost

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI 2017 Aanwezig: Afwezig: Marijke Janssen (Voorzitter), Marie-Thérèse Gillessen, Igor Martin, Hans Nuhn, Ester den Otter, Martin Romeijn, Hannie Roosen, Niek Verbeek

Nadere informatie

WAGBIG 1.3 (Korte versie)

WAGBIG 1.3 (Korte versie) WAGBIG 1.3 (Korte versie) WhatsAppGroep Buurtpreventie (in) Gasteren Datum: dinsdag 17 oktober 2017 Versie 1.3 (korte versie) Document: Informatie-Whatsappgroep-1p3-kort.docx Inhoudsopgave 1. Korte versie...

Nadere informatie

Nieuwsflits november In deze nieuwsflits meer informatie over : Protocol Inbraken en Veiligheid. Glasheldere camerabeelden via VPN-verbinding

Nieuwsflits november In deze nieuwsflits meer informatie over : Protocol Inbraken en Veiligheid. Glasheldere camerabeelden via VPN-verbinding Nieuwsflits november 2017 In deze nieuwsflits meer informatie over : Protocol Inbraken en Veiligheid Glasheldere camerabeelden via VPN-verbinding Veilig delen van informatie met de politie Overlast hangjongeren

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

Verslag van de openbare vergadering van de commissie voor Algemene en Bestuurszaken

Verslag van de openbare vergadering van de commissie voor Algemene en Bestuurszaken Verslag van de openbare vergadering van de commissie voor Algemene en Bestuurszaken gehouden op: maandag 23 april 2001 om 20.00 uur. Aanwezige leden mevr. J. Sterkenburg-Versluis voorzitter cie ABZ de

Nadere informatie

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom

MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI 2014 PLAATS: AMERSFOORT. Monique. Hans. Agnes, Monique, Ingrid, Jeroen, Martijn. Welkom MR de Tafelronde NOTULEN DATUM: 11 JUNI PLAATS: AMERSFOORT NOTULIST VOORZITTER AANWEZIGEN Hans Agnes,, Ingrid, Jeroen, Martijn Welkom Mededelingen, o.a. over Formatie (SvZ & info besluitvormingsproces

Nadere informatie

Margot Sweere (notulist) Jürgen Koevoets (voorzitter) Rint Wagenvoorde

Margot Sweere (notulist) Jürgen Koevoets (voorzitter) Rint Wagenvoorde Verslag vergadering beheergroep woonvoorziening voor mensen met een chronische drugsverslaving 23 augustus 2011, Wijkhuis West Afdeling Ontwikkeling, team Maatschappij & Economie Verzenden aan Versie Vastgesteld

Nadere informatie

BelJeBuren Informatiedocument Informatiedocument

BelJeBuren Informatiedocument Informatiedocument Informatiedocument Dit document is er voor bedoeld om (toekomstige-) deelnemers aan BelJeBuren te informeren over de werking van het platform. Als u onderstaande informatie goed doorleest, zijn de meeste

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 30 maart 2016 Aanwezig: Marie-José Jaspers, Tineke van Sprundel,

Nadere informatie

BUURTPREVENTIE TEAM EFFEN - LIESBOS

BUURTPREVENTIE TEAM EFFEN - LIESBOS BUURTPREVENTIE TEAM EFFEN - LIESBOS 4E JAARGANG. DECEMBER 2014. Email adres: Buurtpreventieeffen@ziggo.nl Telefoonnr : 076-5153309 b.g.g. 076-5146337. BUURTPREVENTIE EFFEN LIESBOS Buurtpreventie Team Effen

Nadere informatie

Protocol verzuim cursusjaar 2014-2015

Protocol verzuim cursusjaar 2014-2015 Protocol verzuim cursusjaar 2014-2015 Opmerking: het protocol moet worden gezien als een richtlijn, waarvan naar behoefte kan worden afgeweken. Te laat Geoorloofd 1. Melden bij conciërge. 2. Conciërge

Nadere informatie

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen Verslag bewonersinformatieavond Reimerswaalbuurt Osdorp 17 april 2012, eerste bijeenkomst Aanwezig: - Circa 200 bewoners - Jan Voskamp, regiodirecteur Ymere - Kenneth Edam, gebiedsmanager Ymere - Steven

Nadere informatie

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016

Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Verslag vergadering bestuur Stichting Stadsmanagement Donderdag 21 april 2016 Aanwezig: Afwezig: Notuliste: Theo Maris (Voorzitter), Jan Moojen (TPE), Hans Oudshoorn (WSE), Nico Waalkes (Stadsherstel),

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

Geachte bewoner(s) van dit adres,

Geachte bewoner(s) van dit adres, Uw brief / kenmerk : Maarssen : Ons kenmerk : 1682 Verzonden : 1 mei 2010 Behandeld door : Mw. D. Lenten Telefoonnummer : 0346-594358 Afdeling : BMO Onderwerp : Aanbod hang- en sluitwerk Geachte bewoner(s)

Nadere informatie

Òs Gebrook Aldenhofpark. VRAGEN en Antwoorden op de vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015

Òs Gebrook Aldenhofpark. VRAGEN en Antwoorden op de vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015 Òs Gebrook Aldenhofpark VRAGEN en Antwoorden op de vierde informatie avond buren van Aldenhofpark 26 februari 2015 Aldenhofpark Inkijkexemplaar: - Planboek Aldenhofpark - Spelen in Aldenhofpark Maquette

Nadere informatie

WhatsApp PreventieApp

WhatsApp PreventieApp Den Helder Stad Binnen de Linie maart 2016 WhatsApp PreventieApp Inleiding WhatsApp is een berichtenservice die gebruikt kan worden door mensen met een smartphone. Voor het gebruik van WhatsApp is naast

Nadere informatie

Persnota Stad Kortrijk

Persnota Stad Kortrijk Persnota Stad Kortrijk Persnota maandag 31 oktober 2016 Hondenbaasjes vormen Kortrijks veiligheidsteam Meer dan 100 deelnemers Horen, zien en melden, wordt een Kortrijks devies. ( ) We ondernemen actie

Nadere informatie

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg

Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Ledenvergadering Volkstuinvereniging De Voorkoop te Culemborg in 2017 DATUM: Zaterdag, 29 april 2017 om 10.30 uur Plaats: Vergaderzaal Bartjes kringloopcentrum Meerlaan 25 Culemborg Agenda: 1. Opening

Nadere informatie

Bewonersavond. 15 september 2015

Bewonersavond. 15 september 2015 Bewonersavond 15 september 2015 programma Mededelingen Speelvoorzieningen in Zegge Buurtpreventie; Zegge Alert Veilige OL Vrouwestraat Consequenties aanleg Rondweg Oudenbosch en Verbindingsweg Majoppeveld

Nadere informatie