Heerlijke tips in Naxos Chora in 75 foto s

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Heerlijke tips in Naxos Chora in 75 foto s"

Transcriptie

1 Heerlijke tips in Naxos Chora in 75 foto s Dat ik vorige zomer een beetje verliefd ben geworden op het Griekse eiland Naxos heb je misschien al gelezen op de blog en heb je het nog niet gelezen dan ga ik je in dit blog kennis laten maken met Chora Naxos! De grootste stad van Naxos en dat klinkt wel heel drastisch, maar Chora is meer het hart van het eiland Naxos. Heerlijke restaurants, winkeltjes, mooie boulevard, prachtig strand, Griekse sferen, delicatessen en mooie hotels. Eigenlijk heel veel wat je zoekt tijdens een vakantie in Griekenland. Een ander voordeel veel Grieken bezoeken Naxos ook nog zelf, wellicht doordat Naxos nog niet overspoelt is daar andere Europese toeristen. Zelf vind ik dat best wel fijn. Een echt vakantiegevoel. Er is daarentegen wel heel veel te doen. En zoek je toch iets rustigers, dan ga je naar het rustigere deel van Naxos en bezoek je bijvoorbeeld het prachtige strand van Agios Prokopios of huur je een auto en ga je touren door het binnenland en bezoek je mooie strandjes langs de kust. Er is ontzettend veel te doen. Naxos is tenslotte het grootste eiland van de Griekse Cycladen en de Cycladen ken je wellicht wel van Mykonos, Paros en Ios en aantal bekendere namen. Van de reis heb ik een dagboek bijgehouden en je hebt al een aantal food ervaringen in Griekenland kunnen lezen, maar deze keer deel ik meer restaurant tips, hotel tips en plekjes die je moet bezoeken in de hoofdstad van Naxos. Met een aantal heerlijke tips in Naxos. 75 Foto s en heerlijke tips in Naxos Chora

2 De dag begint perfect bij zonsopkomst in het Alkyoni Beach Hotel waar het nog heel erg rustig is. Gelegen aan de

3 strandboulevard van het prachtige strand van Naxos Chora. Eerst maar eens de dag beginnen op mijn balkon. De zon zien opkomen en dan plannen maken voor de dag.

4 De zon is opgekomen! Tijd voor koffie in het ontbijtrestaurant, even zwemmen en dan een wandeling langs het strand om voor de ochtend even naar de stad te gaan. Slenteren door de straatjes en om te gaan brunchen. In de middag als het echt warm is ga ik heerlijk zonnen bij het hotel.

5 Ontbijten, brunchen of lunchen bij Rendez Vous Café is altijd een feestje. Tijdens mijn persreis verzorgden zij het vaste

6 ontbijt of brunch. Kon ik daar even werken, met perfecte wifi en was het een fijn plekje om even uit de zon te zitten, maar met heerlijk uitzicht over de boulevard en haven. Een fijne plek om te zitten en met kwaliteit! Altijd ontvangst met water in frisse flesjes en een plakje cake voor bij de koffie. Ik bestelde ook verse perziksap voor bij de brunch.

7 Erg populair zijn de verse wafels. Natuurlijk in Griekenland moet je ze proeven met Griekse yoghurt, Griekse honing en walnoten. Naxos is het grootste eiland van de cycladen en ook geheel zelf voorzienend. Alle producten produceren zij zelf en

8 kun je zelf shoppen op het eiland. Heel erg leuk! Deze wafel was trouwens heerlijk! Een bodem voor heel de dag kan ik wel zeggen.

9 Voor de hitte niet te missen met een Griekse ijskoffie! De Griekse koffie is ook zeer goed! Heel sterk, maar de ijskoffie cappuccino s maken het perfect. De Grieken drinken deze koude koffies ook heel de dag in de zomer. Zo lijkt het in ieder geval.

10 De volgende ochtend was het tijd voor een verse ananassap! Even lekker en van het menu geen wafel, maar een crepe.

11 Een crepe met Griekse Honing en walnoten! Wel een beetje droog moet ik eerlijk toegeven. De favoriet blijft voorlopig de

12 wafel.

13 De avond ervoor had het geregend en het was dan ook nog fris in de ochtend. Tijd voor een hete koffie. Een specialiteit van het huis; de chocoladekoffie. Zelf geef ik de voorkeur aan de Griekse Fredo koffies, omdat je die thuis minder drinkt, maar een heerlijke zoete koffie dat wel! En goed opgewarmt ondertussen was het zonnetje gelukkig ook weer terug.

14 Bij de koffie moet je de Griekse Loukoumadis proeven en anders meenemen voor een rustig moment op het balkon of tijdens en picknick! Het zijn een soort zoete Griekse donuts en roombroodjes. Maar een echte snoeperij. Dat zeker!

15 Als laatste heb ik gekozen voor een crepe tijdens de lunch. Er staan ook veel hartige crepes op de kaart, zoals deze gevuld met heerlijke Griekse feta, tomaten, olijven en paprika. Echt een aanrader en super vullend. Het Rendez Vous café is trouwens ook een aanrader met kinderen, want wafels en crepes of een soort pannenkoeken, zijn natuurlijk altijd een succes! Je kunt ook diverse soorten yoghurt eten, gebakjes, taart, maar deze gerechten heb ik mij laten adviseren en moest ik zeker proeven!

16 Na al mijn ontbijtervaringen ging ik natuurlijk ook dineren in Naxos bij diverse restaurantjes. Aan de boulevard, het strand in de oude stad en bij de markt. Het is een heel divers stadje met diverse Griekse indrukken en daardoor ook een diverse

17 keuken. Echt geweldig! Mijn eerste ervaring was bij Irini s aan de boulevard. Een klassiek Grieks restaurant met verse bereidingen en verrassend veel vegetarische gerechten. Leuk en heerlijk bereid. Ik begon met een aantal mezzes. Waaronder deze heerlijk bereide champignons in romige knoflooksaus.

18 En Griekse courgetteballetjes en Naxos fetakroketjes die echt heerlijk pittig waren! In Naxos maken ze ook een eigen soort feta die pittiger is dan de reguliere feta. Wanneer je ook in Naxos bent kun je bijvoorbeeld beter een Naxos salade

19 bestellen dan een Griekse salade, want dan krijg je ook de salade met de eigen kaassoort.

20 En Lamsgehakt in wijnbladen in een eigen just, die echt te heerlijk was! Dippen met het brood is zo fout, maar ook te zonde om niet te doen.

21 Als hoofdgerecht kreeg ik gambas gegrild met knoflook en een frisse salade.

22 Om te eindige met frisse watermeloen en te spoelen met de lokale Kytronlikeur. Die je moet proeven, wanneer je in Naxos bent. Het is een lokale trots op het eiland.

23

24 Daarom moet je op de boulevard ook even langs de Kytronshop en een glaasje Kytron proeven en je favoriete flesje Kytron mee naar huis nemen. Ook zijn er langs de boulevard en in het oude stads gedeelte diverse cocktailbars waar heerlijke cocktails worden geshaked met de lokale Kytron likeur. Het is een citrus likeur die een zoete of sterkere smaak aan een likeur geeft, maar samen gaat met veel sapjes en andere sterke dranken. Ook is bijvoorbeeld de groene Kytron, mijn favoriet en het zoetst, lekker met ijs om zo te drinken.

25 Naast Kytron kun je nog veel meer delicatessen van het Griekse eiland Naxos shoppen, maar ook van de Cycladen zelf. Op het

26 eiland zijn delicatessenwinkels te heerlijkste producten kunt vinden. vinden, waar je de

27 Zelf nam ik natuurlijk Kytron mee naar huis, maar ook vijgenjam, bananenpasta, olijfolie, diverse gedroogde kruiden en handgemaakte snoepjes.

28 En prachtige handgemaakte snoepjes bij Caramella in Naxos stad. In de winkel zie je ook hoe de snoepjes gemaakt worden.

29 Alle snoepjes hebben eigen tekeningen en eigen smaken. Heel erg leuk voor je zelf natuurlijk, maar ook als cadeautje! De shop is in Athene en in Naxos stad.

30

31 De ene winkel is overzichtelijker dan de ander en ook meer toeristisch dan de ander, maar uiteindelijk zal je altijd vinden wat je zoekt. Ook is er veel lokaal houtwerk en bijvoorbeeld houtwerk. Ideaal voor in de keuken om te gebruiken, maar ook als decoratie. Nog leuker de prijzen! Ontzettend voordelig.

32 En vergeet naast de Griekse delicatessen ook niet om te shoppen bij Pagonis! Daar shop je prachtige Griekse sandalen

33 en tassen. Gemaakt op het Griekse eiland Naxos. Ik kon ook de verleiding niet weerstaan. Eerst en tas en later nog een paar sandalen. Dat was moeilijk kiezen dus die werden pas later geshopt.

34

35 Voor het shoppen wandelde ik door het prachtige kasteeldistrict van Naxos stad met prachtige uitzichten over de haven van Naxos, de winkeltjes, het oude dorp en natuurlijk de zee.

36

37 Uiteraard met veel smalle steegjes, blauwe slingerend van straatje naar straatje. deuren en

38

39 Om vervolgens bij een nieuw prachtig uitzicht over de haven uit te komen.

40

41 En meer mooie huizen met prachtige bloemen. En om schattige Griekse terrasjes tegen te komen voor een overheerlijke ijskoffie! En om even af te koelen in de

42 schaduw. Na deze ontdekkingen was het tijd om terug te gaan naar het hotel en even bij te komen van de hitte. Natuurlijk genieten van het prachtige strand en zwembad en voor te bereiden op een heerlijk Grieks diner bij een prachtig Grieks restaurant. Ik mocht gaan dineren bij Restaurant Apostolis.

43 In de avond ging ik dineren bij het prachtige restaurant Apostolis met een meer moderne Griekse keuken. Iets anders dan bij Irini s, maar niet beter of slechter. Zeker even heerlijk. Het restaurant had alleen een prachtige aankleding. Met de witte muren, blauwe details.

44

45 En een klassieke waterput in het midden. De waterput staat centraal bij het terras van het restaurant. Binnen is het heel klein en buiten is een groot terras. Restaurant Apostolis is ook meer gericht op de zomergasten. Het restaurant kun je vinden in de Old Market. Een beetje zoeken tussen alle winkeltjes en maak zeker een reservering. Even vragen bij je hotel, want het restaurant in Naxos Old Market is iedere avond vol geboekt van ongeveer half 8 tot 1 uur s nachts.

46 Ik startte het diner met brood, huisgemaakte kruidenboter met verse kruiden en Griekse olijven. Een fijne starter.

47 Als voorgerecht proefde ik van een Naxos kaasjes gebakken in fijne hazelnoten met gemarineerde tomaatjes in honing. Echt superlekker! Een van de lekkerste dingen die ik in Naxos heb gegeten en iets minder traditioneel de andere gerechten. Ik

48 zou willen dat een restaurant in Nederland dit ook op het menu had. Maar een aanrader! Het leuke is als je met een groep bent je meerdere van deze gerechtjes kunt kiezen en een mezzes tafel kunt vullen. Families zag je dit ook doen. Veel Grieken aten ook bij Apostolis.

49 Als hoofdgerecht koos ik voor de lekkerste Moussaka ooit! Op aanraden van het restaurant zelf. Zij zijn ook trots op het gerecht zelf. Niet zo fotogeniek, maar het mocht niet worden overgeslagen. Het was een vullende avond, kan ik wel zeggen.

50 De saus was goed stevig en de aardappels zijn een trots product uit Naxos zelf met een stevige beet. Heel lekker!

51

52 Om vanaf je hotel aan het strand in Naxos naar de oude markt te wandelen met alle winkeltjes en restaurantjes, wandel je eerst langs de gezellige boulevard. Daar zijn veel restaurantjes, zoals Irini s en Rendez Vous Café. Maar je kunt er ook voor kiezen om langs de waterlijn te wandelen met vissersboten.

53

54 En uitzicht over de haven van Naxos. Waar je ook en aantal keer per dag kunt arriveren met de ferry. In Naxos arriveren diverse ferries uit bijvoorbeeld Mykonos en Athene. Dat zij de beste connecties vanuit Nederland met bijvoorbeeld een directe vlucht met Transavia of KLM vanuit Amsterdam naar Athene en Mykonos stap je in de have direct over op een ferry of ga je eilandhoppen met tussenovernachtingen. Ik reisde het zelf in één dag en vond het eigenlijk heel simpel.

55 En de haven van Naxos in de avonduren, met op de achtergrond de natuurlijke poort van Naxos die je moet bezoeken. Vanuit de hele stad zie je de natuurlijke poort en al vanaf een afstand, wanneer je komt aanvaren.

56

57 De poort van Apostolis moest natuurlijk bezocht worden! Zonder en bezoek heb je Naxos eigenlijk niet bezocht. Het is een hoogtepunt. Ja het waait echt hard boven op de berg en aan zee! Maar bewijs dat ik er zelf ook was.

58 Met prachtig eiland over de oude stad.

59

60 En vanaf een afstand even prachtig. Het is een kleine wandeling, maar richting de poort staat er altijd veel zeewind!

61

62

63 Na de wandeling was het tijd voor nog een beetje shoppen in de Old Market om vervolgens aan te schuiven bij het schattige restaurantje Metaxa! Zo leuk de smalle steegjes met knusse restaurantjes.

64

65

66 Tijd voor Griekse wijn! En om te starten een heerlijk broodje met huisgemakte Griekse olijven tapenade. Niet verkeerd!

67 Op het menu? huisgemaakte Groenteballetjes met tzatzikie. Ik kreeg courgetteballetjes, paprikaballetjes en

68 tomatenballetjes. Het waren net geen kroketjes, maar wel heel lekker. Vooral de tzatziki maakt het af! Omdat ik zelf regelmatig een stoofschotel maak en deze deel op de blog, bij de Griek in Nederland regelmatig kies voor een stoofschotel moest ik ook en stoofschotel proeven in Naxos! Voila. Vooral, doordat het al donker was niet zo prachtig gefotografeerd, maar smaak! Zo mals en lekker. Een aanrader. Vraag naar de stoofschotels bij Metaxa. Aanraders. Ook met familie en vrienden wederom een aanrader voor shared dining.

69 Na alle ontdekkingen in Naxos Chora en in Agios Prokopios besluit ik de laatste twee dagen rustig door te brengen aan het strand en bij het zwembad van het hotel. Tenslotte valt daar voldoende te beleven en is het zonde om het mooie hotel

70 waar ik verblijf ook niet echt te beleven. Ik begin de eerste dag met koffie aan het strand.

71

72 Een heerlijke ijskoffie in het zonnetje bij Ippokampos Beachclub. Even een tijdschrift lezen en relaxen. Ja ik was vroeg, want het strand is nog leeg. Dat vind ik echt genieten! Ook was de vakantie voor de Grieken afgelopen, sinds half augustus dus het was ook direct veel rustiger in Naxos. Dat merk je echt. Bij Ippokampos is ook een mooi beachhotel! Ook een echte aanrader voor een bezoek aan Naxos. Perfect gelezen tussen de stad en direct aan het strand.

73

74 En klaar voor een stranddagje in Naxos! Met tussendoor een verfrissend perzikdrankje

75 De dag werd afgesloten met Calamaris op het strand.

76 En een cocktail bij zonsonderdag! Die echt prachtig is in Naxos!

77 De laatste dag bracht ik door bij het zwembad van het Alkyoni beach hotel, laatste inkoopjes doen en nog even en laatste blik werpen op het herkenningspunt van Naxos.

78

79 En voor mijn laatste maaltijd bij het Alkyoni Beach Hotel. De Naxos Risotto met verse zeevruchten. De volgende ochtend zat mijn reis erop en zou ik om half 8 op de ferry zitten en om 12 uur in in het vliegtuig richting Amsterdam. Nagenietend van

80 een fantastische week in Naxos en voor mij zeker niet voor de laatste keer! Ook een keer naar Naxos? Diverse touroperators, zoals TUI en Sunweb bieden georganiseerde reizen aan naar Naxos. Inclusief vliegticket, ferry en Hotel. Ook gecombineerd met islandhoppen. Ook kun je zelf je ticket boeken naar Athene of Mykonos en een ferryticket boeken en zelf een hotel boeken op het eiland Naxos, zoals het Alkyoni Beach Hotel, Ippokampos Beach Hotel of een appartement in het rustigere Agios Prokopios. De hotels halen je met een busje op bij de Ferry, maar ook taxi s zijn heel voordelig op het eiland voor ongeveer tien Euro rijd je van ene kant van Naxos stad naar de andere kant. Een huurauto is natuurlijk ook perfect dan kun je zelf het auto rondrijden. Een absolute aanrader om zelf Naxos te ontdekken. Een andere manier is een zeilreis, waarbij je het eiland Naxos aandoet. Krijg jij al zin in een reis naar het Griekse eiland Naxos? En was je al bekend met Naxos? Meer blogs ontvangen en blijven volgen? Volg foodblog Foodinista op Twitter, Facebook en Pinterest of schrijf je in voor de Nieuwsbrief dat kan in de zijbalk.

Foodie in Naxos Griekenland

Foodie in Naxos Griekenland Foodie in Naxos Griekenland Daar is het eerste blog over mijn reis naar Naxos! Naxos? Waar is Naxos zul je misschien denken. Ik schrijf nu misschien heel snel en simpel over, maar ik mocht er dan ook een

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest

Maritim Hotel Galatzo Mallorca getest Maritim Hotel Mallorca getest Galatzo Mallorca is voor mij best wel bekend moet ik eerlijk toegeven, daarom keek ik ook heel erg uit naar mijn tripje naar Mallorca in april dit jaar. Even een aantal dagen

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Kunstlokaal. Kunstlokaal

Kunstlokaal. Kunstlokaal Lunchen in Kunstlokaal Maastricht bij In april ging ik een weekendje naar Maastricht en tijdens ons weekendje weg gingen wij verrassend lunchen bij Kunstlokaal. Leuk! Lunchen tussen de kunst bij een galerie,

Nadere informatie

Lunchen bij Restaurant Joost

Lunchen bij Restaurant Joost Lunchen bij Restaurant Joost Waarom ga je niet zo snel lunchen of dineren bij een restaurant bij een hotel? Eigenlijk weet ik het zelf niet. Ik ben daar zelf altijd nieuwsgierig naar. Ik heb zelf een aantal

Nadere informatie

Rustig en pitoresk Agios Prokopios

Rustig en pitoresk Agios Prokopios Rustig en pitoresk Agios Prokopios Naxos Voor ik vertrok naar het Griekse eiland Naxos, één van de misschien wel bekendere Cycladen eilandengroep, was het eiland Naxos voor mij totaal onbekend. Wat ik

Nadere informatie

Leeuwarden stad van de smaak 2015

Leeuwarden stad van de smaak 2015 Leeuwarden stad van de smaak 2015 In Leeuwarden is het dit jaar allemaal te doen of eigenlijk te proeven en op smaak te beleven. In de stad in het noorden in Leeuwarden is het dit jaar, namelijk de Stad

Nadere informatie

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips

Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips Top vijf Den Haag Hofkwartier lekker eten tips De laatste tijd ga ik heel graag naar Den Haag geen idee, waarom ik er zo lang niet meer geweest ben. Vroeger, ja vroeger kwam ik er echt veel. Toen woonde

Nadere informatie

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam

Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Lunchen bij Jamie Oliver in Rotterdam Mijn eerste keer bij Jamie s Italian was niet in Rotterdam, ook niet in Londen nee het was in Dubai. Blij als een kind ging ik er naartoe en begon ik aan de plank.

Nadere informatie

Uit eten met kerst Restaurant tips

Uit eten met kerst Restaurant tips Uit eten met kerst Restaurant tips Geen zin om met kerst uitgebreid in de keuken te staan of om één van de twee kerstdagen je ook nog even uitgebreid in de watten te laten leggen bij een restaurant. Eigenlijk

Nadere informatie

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia

Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia Lotza's Studios Griekenland Santorini Finikia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lotza's Studios - (Griekenland Santorini Finikia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Eten en drinken in Inle Lake Myanmar

Eten en drinken in Inle Lake Myanmar Eten en drinken in Inle Lake Myanmar Wat een rijke cultuur heeft Myanmar. Cultuur wisten we natuurlijk, daarom zijn wij er ook naartoe gereisd, maar qua eten en drinken overtreft het de verwachtingen.

Nadere informatie

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek

Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Geen tapas maar shapas het is Sherryweek Inderdaad geen tapas, maar shapas het is Internationale sherryweek, zoals je in mijn oktober dagboek al kon lezen ben ik in oktober aangeschoven bij een taps lunch,

Nadere informatie

Foodie in Florence de tips

Foodie in Florence de tips Foodie in Florence de tips Echt een heerlijke stad om naar te gaan en om te zijn, Florence. Letterlijk en figuurlijk kan ik wel zeggen. De stad stond echt heel hoog op mijn wenselijstje, net zoals eigenlijk

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Winter foodtruck evenementen

Winter foodtruck evenementen Winter foodtruck evenementen Heb jij ze ook gemist de afgelopen herfst en winter? Wat? De foodtruck festivals. Dan gaat het tijd worden om er weer één te bezoeken. We gaan nog niet massaal naar buiten,

Nadere informatie

Amsterdam. Bites bij East 57

Amsterdam. Bites bij East 57 Nieuwe hotspot Amsterdam East 57 Er wederom een Nieuwe hotspot in Amsterdam: East 57 Amsterdam. Eigenlijk is East 57 een beetje alles wat de echte lekkerbek zoekt. Het is sinds september zowel een nieuw

Nadere informatie

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar

Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Fietsen en Eten in Inle Lake Myanmar Onze laatste dag in Inle Lake. Een goede reden om goed afscheid te nemen van dit prachtige gebied in Myanmar en nog één keer de fiets te pakken en te genieten van de

Nadere informatie

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo

Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Hotspot in Rotterdam The Park inspired by Erik van Loo Rotterdam is een mooie samenwerking en concept rijker. The Park inspired by Erik van Loo, van Parkheuvel. The Park inspired by Erik van Loo in Rotterdam

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer

MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer MaMa Kelly Kreeft en kip en zo veel meer Ja, ik ben bij mij MaMa Kelly geweest, een bistro restaurant en inderdaad ik ben enthousiast, goed gelezen! Op instagram zag ik veel prachtige foto s van het nieuwe

Nadere informatie

December Eetdagboek Foodblog Foodinista

December Eetdagboek Foodblog Foodinista December Eetdagboek Foodblog Foodinista December is een heerlijke maand voor een foodblogger. Het December eetdagboek van foodblog Foodinista. Sint, kerstmarkt, etentjes en cadeautjes. Alles is weer vastgelegd

Nadere informatie

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in

Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Oktober dagboek Utrecht, Rauw en de keuken in Eigenlijk moet ik heel eerlijk toegeven dat ik na de prachtige zomer met heel veel zonuren, prachtige reizen en gewoon genieten best wel een beetje in een

Nadere informatie

Mantova een leuke tussenstop in Italië

Mantova een leuke tussenstop in Italië Mantova een leuke tussenstop in Italië Voor mij is Italië een land waar ik het liefst alles wil meemaken, beleven en proeven. Uiteindelijk is het een groot land, maar ook in Italië heeft ook iedere streek

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

ENTRÉE. Een plateau van diverse huisgemaakte tapenades met warm stokbrood en pitabroodjes

ENTRÉE. Een plateau van diverse huisgemaakte tapenades met warm stokbrood en pitabroodjes TRIO TAPENADE 4,50/ 6,50 ENTRÉE Een plateau van diverse huisgemaakte tapenades met warm stokbrood en pitabroodjes 2 personen 4,50 4 personen 6,50 VOORGERECHTEN Alle gerechten inclusief bijpassende garnituur

Nadere informatie

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht

5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht 5x Kidsproof restaurant tips in Maastricht Vorige week ging ik samen met Eric en Florian twee daagjes naar Maastricht. Heerlijk, echt één van mijn favoriete steden in Nederland, om de één of andere reden

Nadere informatie

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis

Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis Agapitos Villas & Guesthouses Griekenland Pilion Agios Ioannis 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agapitos Villas & Guesthouses - (Griekenland Pilion Agios Ioannis) - 4 sterren

Nadere informatie

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag

5x Leukste feesthapjes voor koningsdag 5x Leukste feesthapjes voor koningsdag Met koningsdag kunnen we er eigenlijk niet omheen we eten bijna allemaal wel een oranje tompoes, maar ook borrelen we wel een drankje op de koning en de koninklijke

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava

Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Sweet Emotions Prikkel je zintuigen tijdens de Horecava Zoete Emoties proeven, het is de eerste gedachte bij de naam van Sweet Emotions en de combinatie met de Horecava. Sweet Emotions is alleen veel meer

Nadere informatie

Wijnspijs wandeling culinair verslag

Wijnspijs wandeling culinair verslag Wijnspijs wandeling culinair verslag Breda Onlangs heb je er al over kunnen lezen, mijn tips voor een culinaire zondagmiddag. Eigenlijk zijn het Wijnspijs Wandelingen, stadswandelingen waarbij je gezellig

Nadere informatie

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni

Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni Kalloni Beach Villas Griekenland Lesbos Skala Kalloni 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Kalloni Beach Villas - (Griekenland Lesbos Skala Kalloni) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

M E NUK A A R T B I J Z O N D E R G R I E K S U I T E T E N

M E NUK A A R T B I J Z O N D E R G R I E K S U I T E T E N MENUKAART DE ECHT GRIEKSE KEUKEN VAN OLA KALA Bij Grieks restaurant Ola Kala in Castricum eet u écht Grieks. Wij bereiden onze gerechten met verse, hoogwaardige ingrediënten. Vrijwel alle basisbestanddelen

Nadere informatie

Oktoberfest München we komen eraan

Oktoberfest München we komen eraan Oktoberfest München we komen eraan Afscheid nemen van Bella Italië en op naar een bestemming waar ik ontzettend graag naartoe wil. Niet zo zeer de stad München, daar heb ik eigenlijk niet heel veel verwachtingen

Nadere informatie

Bilderberg De Keizerskroon

Bilderberg De Keizerskroon Weekendje Apeldoorn bij Bilderberg De Keizerskroon Ik ben er dol op weekendjes weg. Ik wilde schrijven, vooral in de zomer, maar dat is eigenlijk helemaal niet waar. Het hele jaar door vind ik het heel

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Pannenkoeken, BBQ en Gin

Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus Eetdagboek Pannenkoeken, BBQ en Gin Augustus is bijna helemaal afgelopen en tegenwoordig gebeurt er zo veel, waar ik heel erg blij mee ben dat ik soms allemaal niet meer kan bijhouden, maar ik

Nadere informatie

September dagboek peuterverjaardag, Friesland en Marokko

September dagboek peuterverjaardag, Friesland en Marokko September peuterverjaardag, en Marokko dagboek Friesland Wat ging het snel september! Te snel, wanneer je het mij vraagt, want de maand waarin je echt op vakantie gaat mag altijd best wel langzaam gaan.

Nadere informatie

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips

Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips Eten in Bagan in Myanmar de lekkerste eettips De volgende bestemming in Myanmar is Bagan. Ook hier gaan we natuurlijk weer eten en wederom het eten hier in Myanamar is heel lekker en goed. Wij begrijpen

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Proeft, First Festival en Menorca

Proeft, First Festival en Menorca Mei Eetdagboek Antwerpen Proeft, First Festival en Menorca In Mei hebben we veel de zon gepakt! Gelukkig maar, want het werd wel een beetje tijd, na de koude April maand. April was een hele leuke maand!

Nadere informatie

Leuven en de biertjes ga foodpairen

Leuven en de biertjes ga foodpairen Leuven en de biertjes ga foodpairen Ik nam je vorige maand al mee in mijn Foodie in Leuven blog en vatte een beetje alles samen wat ik heb gedaan tijdens een weekendje Leuven, vooral wat ik heb gegeten

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida

Cas Contador Spanje Mallorca Algaida Cas Contador Spanje Mallorca Algaida 1. Algemene informatie Eliza was here - Cas Contador - /spanje/mallorca/algaida/cas_contador.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cas Contador - (Spanje Mallorca

Nadere informatie

SUGGESTIESvanaf 17.00

SUGGESTIESvanaf 17.00 SUGGESTIESvanaf 17.00 IMPERATORS PROEFBORDJE, LEKKER SAMEN DELEN Combinatie van huisgemaakte warme en koude gerechtjes geserveerd met brood HOOFDGERECHTEN MEDITERAANS VARKENSHAAS Gevuld met kruidenkaas

Nadere informatie

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit

Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Restaurant De Waag in Leiden Must Visit Zoals je misschien wel weet is Florian, net zoals ik zelf, nog geboren in Haarlem. Ondanks dat wij nu in Brabant wonen hebben wij toch het goede voornemen om ieder

Nadere informatie

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België

Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België December Eetdagboek Sinterklaas, Den Haag, Kerst en België Zo en voor ik het wist was het kerst, zo voelde mijn Decembermaand een beetje aan. Niet als iets vervelends, want December was leuk! Een drukke

Nadere informatie

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten!

Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Fijn dat u bij ons van Het Goeie Leven komt genieten! Wij bereiden onze gerechten zoveel mogelijk met eerlijke producten uit de streek en koken met het seizoen mee. LUNCHKAART van 11.30 tot 16.00 uur -Soepen-

Nadere informatie

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART

Welkom. Proef het platteland! MENUKAART Welkom Proef het platteland! MENUKAART THEEHUIS Bij Kees&Sien Waar Kees ooit het hooi binnenhaalde en Sien de was deed, staat nu ons Theehuis Bij Kees&Sien. Geniet van vers gezette koffie en de onweerstaanbare

Nadere informatie

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick

Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Dagje Antwerpen Blog Report Reisblog Reischick Ik moet heel eerlijk toegeven sinds Florian geboren is zijn wij er niet echt aan toegekomen om hele leuke dingen te doen als gezin, er echt als gezin op uit

Nadere informatie

Vakantie Kreta mei 2016

Vakantie Kreta mei 2016 Vakantie Kreta mei 2016 Afgelopen meivakantie zijn we naar Kreta gegaan. Het bijzondere aan deze vakantie was dat we niet in een resort of een huisje verbleven maar dat we op pad gingen met een camper.

Nadere informatie

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane

Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Marktplaatsmomenten onze reis naar Toscane Deze maand heb je al regelmatig kunnen lezen over onze avonturen in Oostenrijk en Italië. Ook in september en oktober heb ik er over geschreven, zoals in het

Nadere informatie

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen!

Culinaire Arrangementen 2013/14. Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Culinaire Arrangementen 2013/14 Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Speciale Kerstarrangementen Inspiratie voor smakelijke feestdagen! Een onvergetelijke Kerst viert u bij Center Parcs. Ontdek onze

Nadere informatie

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa

Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa Relais Parco Cavalonga Hotel Italië Sicilië Ragusa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Relais Parco Cavalonga Hotel - (Italië Sicilië Ragusa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen

HelloFresh Unboxed. Foodbox bestellen HelloFresh Unboxed Ook wij vieren deze zomer een beetje vakantie. Al is onze vakantie nog best ver weg. In september kijken wij uit naar twee heerlijke weken Italië. Het vooruit kijken is ook echt genieten.

Nadere informatie

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales

Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales Casa el Castanar Spanje Gran Canaria Fontanales 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa el Castanar - (Spanje Gran Canaria Fontanales) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo

Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo Hotel Arathena Italië Sardinië San Pantaleo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Arathena - (Italië Sardinië San Pantaleo) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Drie gangen menu MARCANT 28,50 Vier gangen menu MARCANT 31,50

Drie gangen menu MARCANT 28,50 Vier gangen menu MARCANT 31,50 Menu s Marcant MENU MARCANT Drie gangen menu MARCANT 28,50 Vier gangen menu MARCANT 31,50 U vindt dit menu op de standaard op uw tafel. VERRASSINGSMENU MARCANT Maak uw avond nog specialer met een heerlijk

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd

Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Eten en Drinken Voor groepen, half april half september Alle onderstaande arrangementen worden alleen op reservering geserveerd Koffie- en theeontvangsten v/a 20 personen, duur ongeveer een halfuur Koffie-

Nadere informatie

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50

Hartig en zoet. Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60. Worstenbrood 2,50 Hartig en zoet Huisgemaakte monchou 2,90 Nougatine slagroom 2,70 Appeltaart 2,70 Slagroom 0,60 Worstenbrood 2,50 Onze zaak Le Verre is niet zomaar een restaurant, maar een uitgaansgelegenheid waar sfeer,

Nadere informatie

#marktplaatspareltjes mijn familietafel

#marktplaatspareltjes mijn familietafel #marktplaatspareltjes mijn familietafel Ondertussen woon ik een half jaar in ons nieuwe huis en langzaam aan is onze inrichting steeds meer naar onze zin en zijn wij steeds meer tevreden. Wat ik dan ook

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad

Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad Nikos Takis Fashion Hotel Griekenland Rhodos Rhodos Stad 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Nikos Takis Fashion Hotel - (Griekenland Rhodos Rhodos Stad) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Simpel en stijlvol dineren

Simpel en stijlvol dineren Simpel en stijlvol dineren Nee dit is voor de verandering een keer geen blog over een lunch, diner of andere eetgelegenheid waar ik enthousiast over ben. Al is het wel een combinatie van dit alles waar

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Mosselen met chorizo en peer

Mosselen met chorizo en peer Mosselen met chorizo en peer Ja we zijn er weer! Waar, nou ik in Italië, haha. Alleen we zijn ook midden in het mosselenseizoen en deze mosselen heb ik al lekker opgepeuzeld, daarom deel ik gewoon dit

Nadere informatie

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan

Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan Hotel & Bungalows Changa Turkije Turkse Rivièra Adrasan 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel & Bungalows Changa - (Turkije Turkse Rivièra Adrasan) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

ONBEPERKT MEZEDES (GRIEKSE TAPAS)

ONBEPERKT MEZEDES (GRIEKSE TAPAS) ONBEPERKT MEZEDES (GRIEKSE TAPAS) voor maar 21,50. Kinderen tot 12 jaar 9,95 keuze uit diverse Griekse hapjes en nagerechten Geldig van Dinsdag t/m Vrijdag. Prijs is exclusief drank. Niet geldig op feestdagen.

Nadere informatie

Griekse hamburger wraps

Griekse hamburger wraps Griekse hamburger wraps Ongetwijfeld ken je het ook wel en anders dan is deze snack maaltijd nog steeds ontzettend goed! Vooral nu in de zomer en het echt ultiem bbq weer, want op de bbq kun je deze maaltijd

Nadere informatie

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos

Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos Panorama Villas Griekenland Kreta Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Panorama Villas - (Griekenland Kreta Agios Nikolaos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam

Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kindvriendelijk lunchen bij Haddock in Amsterdam Kidsspot, kindvriendelijk, maar wil je zonder kids naar Haddock dan is het ook zeker de moeite waar, lees gewoon het blog even. Wij gingen er in ieder geval

Nadere informatie

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo

Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo Hotel Las Calas Spanje Gran Canaria San Mateo 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Las Calas - (Spanje Gran Canaria San Mateo) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella

Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella Sa Prata Resort Italië Sardinië Tanaunella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Sa Prata Resort - (Italië Sardinië Tanaunella) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Koude Voorgerechten. 1.OLIJFJE DIP Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter 4,95

Koude Voorgerechten. 1.OLIJFJE DIP Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter 4,95 Koude Voorgerechten 1.OLIJFJE DIP Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter 2.HUMUS Wellicht de meest bekende en klassieke meze, van kikkererwten, tahin, citroensap, olijfolie en knoflook 3.TZATZIKI Verfrissend

Nadere informatie

Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva

Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Rural Casa Gallinera - (Spanje Alicante Benisiva) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven

Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Gevulde avocado met ei en zalm uit de oven Snel, simpel en heel gezond en eigenlijk kan ik ze voor ieder moment van de dag wel maken een gezond kickstart en een stevige bodem ontbijt, gezonde lunch of

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië Toscane Artimino) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Rode wijn risotto met frisse groente

Rode wijn risotto met frisse groente Rode wijn risotto met frisse groente Eerlijk, voor mij is risotto eigenlijk nooit een teleurstelling, maar ik maak zelf bijna altijd een witte risotto. Wat is witte risotto? Nou met witte wijn, groente

Nadere informatie

Grieks restaurant Athene in Gulpen

Grieks restaurant Athene in Gulpen Afhaal menu 2016 Grieks restaurant Athene in Gulpen Rijksweg 31, 6271ACGulpen, tel: 043-7503305 VOORGERECHTEN Koude Voorgerechten 01. Tzatziki yoghurt, knoflook en komkommer 4,00 02. Chtipiti pikante geklopte

Nadere informatie

Welkom in restaurant Smaakmakers

Welkom in restaurant Smaakmakers Welkom in restaurant Smaakmakers Geachte gast, Met zorg heeft ons keukenteam dit seizoensmenu voor u samengesteld. Maak uw keuze uit de culinaire klasse die u wenst; Lekkere, Heerlijke en/of Culinaire

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Examen VMBO-KB versie blauw

Examen VMBO-KB versie blauw Examen VMBO-KB versie blauw 2018 gedurende 150 minuten profielvak HBR CSPE KB onderdeel D Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit onderdeel horen een bijlage en een digitaal bestand. Dit onderdeel bestaat

Nadere informatie

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados

Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados Casa los Quemados Spanje La Palma Los Quemados 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa los Quemados - (Spanje La Palma Los Quemados) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips

Kids kookboek tips. 5x Kids kookboek tips Kids kookboek tips Maart en het zou een beetje lente moeten worden, maar zo voelt het toch nog niet, wat is het koud! Gelukkig de lente staat deze maand niet centraal op de blog, maar de kinderen wel,

Nadere informatie

Soepen (Deze gerechten worden geserveerd met broodjes) Koude voorgerechten (Deze gerechten worden geserveerd met broodjes)

Soepen (Deze gerechten worden geserveerd met broodjes) Koude voorgerechten (Deze gerechten worden geserveerd met broodjes) Soepen (Deze gerechten worden geserveerd met broodjes) 1. Kreatasoupa, 4,25 Griekse vlees/groentesoep. 2. Tomatosoupa, 4,00 Een overheerlijke tomatensoep, bereid op traditionele Griekse wijze. Koude voorgerechten

Nadere informatie

Mix en match met je servies en bestek

Mix en match met je servies en bestek Mix en match met je servies en bestek Misschien herken je het wel, tijdens de feestdagen pak je niet alleen uit met het uitgebreid koken en serveer je de meest uitgebreide hapjes en culinaire diners, je

Nadere informatie

Koude Voorgerechten. 1.Olijfje dip 4,95 Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter

Koude Voorgerechten. 1.Olijfje dip 4,95 Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter Koude Voorgerechten 1.Olijfje dip 4,95 Knoflooksaus, Olijfjes en kruidenboter 2.Humus 4,95 Wellicht de meest bekende en klassieke mezze van kikkererwten, tahin, citroensap, olijfolie en knoflook 3.Tzatziki

Nadere informatie

Menukaart. Eet smakelijk!

Menukaart. Eet smakelijk! Menukaart Het is Lente! Heerlijke verse voorjaarsproducten zijn weer volop verkrijgbaar en verwerkt in onze menukaart. Natuurlijk hebben de asperges een prominente plek gekregen! Onze menukaart is met

Nadere informatie

E E T C A F É D E 3 B U R G E M E E S T E R S

E E T C A F É D E 3 B U R G E M E E S T E R S E E T C A F É D E 3 B U R G E M E E S T E R S Welkom bij Eetcafé De 3 Burgemeesters Ons eetcafé ligt centraal in het mooie dorp Sint Anthonis aan de Brink. De plek in Sint Anthonis waar veel gebeurt en

Nadere informatie

EXCLUSIEVE. culinaire reis naar Menorca

EXCLUSIEVE. culinaire reis naar Menorca EXCLUSIEVE culinaire reis naar Menorca Van 30 mei t/m 5 juni 2016 organiseert Jamie magazine in samenwerking met Labrys Reizen een exclusieve culinaire reis naar Menorca. Tijdens deze reis maak je in een

Nadere informatie