Whisky camperreis Programma 15-daagse reis Schotland

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Whisky camperreis Programma 15-daagse reis Schotland"

Transcriptie

1 Whisky camperreis Programma 15-daagse reis Schotland Dag 1: Donderdag 7 sept. IJmuiden - Newcastle. s Avonds om half zes vertrekt de boot van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord kunt u genieten van een bioscoop met de nieuwste films, er is een tax free shop waar u parfum, whisky en wijn van de bekende merken kunt kopen en er zijn diverse restaurants aanwezig. Met een beetje geluk hebben wij ook dit jaar weer heerlijk weer zodat u van een drankje kunt genieten op het buitendek met uitzicht op de zee. Wij hebben voor u een accommodatie aan boord geboekt, inclusief douche en WC op de kamer, zodat u na een goede nachtrust de volgende ochtend om 9 uur plaatselijke tijd uitgerust aankomt. Dag 2: Vrijdag 8 sept. Newcastle - Lockerbie. 143 km. Bij het verlaten van het schip begint gelijk het avontuur: vanaf nu rijden we aan de linkerkant van de weg! Dat is misschien even spannend, maar u bent er zó aan gewend. Na de grensformaliteiten rijden we eerst op ons gemak naar de mooie camping in Lockerbie. Deze plaats kwam op 21 december 1988 negatief in het nieuws en is sindsdien onlosmakelijk verbonden met de luchtvaartgeschiedenis van Schotland. Een bezoek aan het informatiecentrum en het nabijgelegen Cemetery Field is bijzonder indrukwekkend en mag daarom niet ontbreken in het reisprogramma. Dag 3 en 4: Zaterdag 9 sept. Lockerbie via Lanark naar Pitlochry. 246 km. Zondag 10 sept. Pitlochry. 0 km Op een steenworp afstand van Lockerbie ligt de plaats New Lanark. Aan de rivier de Clyde werd hier in 1784 een fabriek gevestigd voor het spinnen van katoen en bleef tot 1968 in gebruik. UNESCO plaatste New Lanark in 2001 op de werelderfgoedlijst en kent vandaag de dag een mooi en interessant museum met bezoekerscentrum. Een kort bezoek hieraan staat voor vandaag op het program. Uiteindelijk slaan we ons kamp op in het kleine en toeristische plaatsje Pitlochry. Hier kunt u de waterkrachtcentrale bekijken, maar u kunt hier ook zalmen bekijken die via een visladder stroomopwaarts zwemmen.

2 Via een mooie hangbrug over het water bereikt u eenvoudig te voet het levendige centrumpje met leuke terrasjes en pleinen. Mocht u liever met een antieke stoomtrein de natuur en omgeving ontdekken, dan kan dat vanuit het redelijk dichtbij gelegen Aviemore. We blijven immers een extra nacht in deze plaats zodat u alle tijd heeft om er zelfstandig op uit te trekken. s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in een statisch oud kasteel. De reisbegeleiding weet de weg! Of u bezoekt een ander leuk restaurant of goeie pub in het dorp; er is keuze genoeg. Dag 5 en 6: Maandag 11 sept. Pitlochry - Dufftown. 175 km. Dinsdag 12 sept. Dufftown. 0 km. Hoog tijd voor onze eerste whiskydag. We zijn immers niet voor niets in Schotland! Dufftown is het hart van de Schotse Whisky destilleerderijen en bereiken wij via het prachtige National Park Cairngorms. We gaan tijdens dag 6 op bezoek bij een kuiperij, waarbij de whiskyvaten nog met de hand worden geslagen en gevormd en bezoeken ook de wereldberoemde stokerij van Glenfiddich. Vanzelfsprekend doen we ons na afloop van de excursie tegoed aan dit, zoals de indianen het noemden, magische vuurwater. Het is weer eens een andere afkorting van VW... s Avonds genieten we van ouderwetse Schotse gezelligheid met live muziek van de lokale bevolking in de Royal British Legion in het kleine centrum van Dufftown. Ook kunt u deelnemen aan een facultatieve wandeltocht vanuit de Glenfiddich stokerij. Via een oud wandelpad lopen we door het bos naar het oude stadsdeel welke een prima lokaal restaurantje kent. Overnachten doen we op een camping in het bos welke op 5 kilometer afstand van het dorp ligt. Dag 7 en 8: Woensdag 13 sept. Dufftown - via Cawdor - Dornoch. 164 km. Donderdag 14 sept. Dornoch. 0 km. Vandaag trekken we verder de Schotse hooglanden in en zetten koers richting het nabijgelegen Cawdore Castle. Hier bezoeken wij het 14 e eeuwse kasteel met zijn drie prachtige tuinen. We krijgen een uitgebreide rondleiding door dit kasteel, welke nog steeds in bezit is van de Familie Cawdor. s Middags kunt u op eigen gelegenheid lunchen in hetzelfde kasteel en heerlijk wandelen door de mooie botanische tuinen. Op verzoek kunnen wij voor u een golfuitrusting regelen zodat u hier The Green opkunt. Of gaat u liever op zalm vissen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij eindigen vandaag in de buurt van de plaats Glenmorangie, waar wij zijn uitgenodigd door de gelijknamige Whisky destilleerderij. Glenmorangie is

3 Keltisch voor "Vallei van de Rust". Hier zullen wij opnieuw met eigen ogen het stookproces van dichtbij meemaken. De koperen ketels, de geur van het destilleren en de gehele sfeer rondom het stoken van Whisky. Uiteraard ontbreekt een heerlijke tasting aan het einde van de middag niet. We kunnen er geen genoeg van krijgen en we maken het allemaal mee tijdens deze heerlijke camperreis. De volgende dag heeft u alle tijd om op eigen gelegenheid de omgeving van Dornoch te bekijken. Dornoch is prachtig gelegen aan zee, dus het is vandaag een prima dag voor een lange strandwandeling. Of voor een bezoek aan het nabijgelegen Dunrobin Castle met zijn spectaculaire valkenshow. Als u er liever met de California op uittrekt dan is de plaats John O'Groats wellicht een goede dagtrip. Deze havenplaats naar de Orkney eilanden ligt in het uiterste noorden van Schotland en ontleent zijn naam aan een Hollander, Jan de Groot. Hij verwierf in 1496 het veerrecht tussen Schotland en de Orkney eilanden. Een ander bijzondere eigenschap van deze plaats is het feit dat hier geen bomen groeien. Dag 9, 10 en 11: Vrijdag 15 sept. Dornoch - Fort William. 176 km. Zaterdag 16 sept. Fort William. 0 km. Zondag 17 sept. Fort William. 0 km. De adviesroute in het roadbook loopt vandaag via Inverness, vlak langs het meer van Lochness, naar de bekende plaats Fort William. Vanuit Fort William heeft u gelegenheid om de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk te bezoeken: de Ben Nevis! Met zijn 1344 meter lijkt de berg op papier wellicht niet spectaculair, maar uit eigen ervaring weten wij dat u de klim zeker niet moet onderschatten. Bij mooi weer zult u op de top getrakteerd worden op een prachtig uitzicht. U zult in ieder geval sneeuw zien, want op de top van de Ben ligt altijd wel een beetje sneeuw. Onze camping ligt aan de voet van deze berg en er zijn maarliefst 2 rustdagen in Fort William ingepland. In de omgeving zijn namelijk veel mooie wandelroutes van diverse categorieën te vinden. Wij zijn ons ervan bewust dat camperaars individualisten zijn. En California rijders misschien nog wel veel meer! Maar de ervaring leert dat het erg gezellig is tijdens een heerlijk verzorgde barbecue waarbij een ieder de mooiste of leukste verhalen vertelt welke zijn meegemaakt met zijn of haar camper. Juist die verbondenheid tussen California rijders onder elkaar maken dat de reizen van het campercentrum ánders zijn, dan de rest.

4 Dag 12: Maandag 18-sept. Fort William - Edinburgh. 251 km. Vandaag rijden we via het Trossachs National Park naar Edinburgh. Omdat we tijdens onze reizen nooit in konvooi rijden heeft u onderweg alle tijd om te stoppen voor een kop koffie of een wandeling door de natuur. Liever een tochtje met een antieke stoomboot? Bij Loch Katrine is dit mogelijk. U rijdt er toch langs. Ook kunt u het indrukwekkende waterwiel van Falkirk bezoeken. Om de hoogte in kanalen te overbruggen is een speciaal wiel geconstrueerd die de boot, met water en al, een meter of 30 de lucht in tilt. Het is ook mogelijk om hier een boottochtje van een half uur te maken waarbij u in de boot kunt blijven zitten als hij het wiel invaart. En uiteraard wordt u dan spectaculair opgetild. Echt een aanrader om te doen. Dag 13: Dinsdag 19-sept. Edinburgh. 0 km. Deze dag in de hoofdstad van Schotland gebruiken wij ten volle als we per dubbeldekker de stad zullen verkennen. De zogenaamde hop-on hop-off bussen rijden door heel Edinburgh langs alle bekende bezienswaardigheden en geven u 24 uur de gelegenheid om in- en uit te stappen op de plaatsen die ú graag wilt zien. U bent dus, ook nu weer, niet verplicht om "bij de groep" te blijven. Mede om die reden blijven onze groepsreizen zo vrij en ontspannen! Uw camper blijft deze dag veilig achter op de campsite, welke iets buiten de stad ligt. Dag 14: Woensdag 20-sept. Edinburgh - Newcastle. 178 km. Vandaag rijden we langzaam maar zeker richting het Engelse Newcastle. Onderweg heeft u alle tijd om u nog 1 keer onder te dompelen in de Keltische cultuur en wellicht wat souvenirs in te slaan voor het thuisfront. Om 17:00 uur vertrekt de boot richting IJmuiden en dezelfde avond zullen wij aan boord van de ferry het glas heffen tijdens het gezamenlijke afscheidsdiner. Ook voor de terugreis hebben wij een hut voor u gereserveerd zodat u s nachts alle indrukken van de afgelopen dagen rustig en ontspannen kunt verwerken. U verblijft opnieuw in een 2-persoons hut met eigen douche en toilet.

5 Dag 15: Donderdag 21-sept. Newcastle - IJmuiden. Bootovertocht. Om half tien s ochtends komt u aan in IJmuiden. Hier eindigt deze geweldige Volkswagen reis en gaat een ieder op eigen gelegenheid terug naar huis. Het najaar komt er aan en dat geeft u wellicht tijd om alle gemaakte foto s en filmpjes te bekijken en de reis in gedachten nog eens dunnetjes over te doen. Uiteraard zullen de meegebrachte flessen VuurWater de gehele reis extra cachet zullen geven. Proost, of zoals ze in het Gaelic zeggen: Slàinte! 15-daagse Schotland reis. Wanneer: Donderdag 7 tot en met Donderdag 21 september 2017 Hoe lang: 15 dagen, ong km. Prijs: 899 p.p. o.b.v 2 pers. en 1 California. Toeslag alleenreizenden: 499 Dag 1: Donderdag 7 sept. IJmuiden - Newcastle. Bootovertocht. 2-Persoons kajuit met douche en WC Overnachting aan boord Dag 2: Vrijdag 8 sept. Newcastle - Lockerbie. 143 km*. Bezoek monument en bezoekerscentrum Lockerbie vliegtuigramp. Dag 3: Zaterdag 9 sept. Lockerbie via Lanark naar Pitlochry. 246 km*. Bezoek monument en bezoekerscentrum New Lanark katoenfabriek. Dag 4: Zondag 10 sept. Pitlochry. 0 km. Rustdag. Vrije invulling. Mogelijkheid tot bezoek waterkrachtcentrale en zalmladders.

6 Dag 5: Maandag 11 sept. Pitlochry - Dufftown. 175 km*. Via Nationaal Parken Glenmore Forest en Cairngorms. Facultatief bezoek Royal British Legion Dag 6:Dinsdag 12 sept. Dufftown. 0 km. Bezoek whisky destilleerderij Glenfiddich Nosing and tasting Excursie kuiperij + tasting Facultatieve wandeling Dag 7: Woensdag 13 sept. Dufftown via Cawdor - Dornoch. 164 km*. Gezamenlijk bezoek aan 14-eeuwse kasteel Cawdor met rondleiding Mogelijkheid tot golfen en vissen 's Middags whisky destilleerderij Glenmorangie Excursie en tasting Dag 8: Donderdag 14 sept. Dornoch. 0 km. Rustdag. Vrije invulling. (bijv. bezoek Dunrobin Castle) Dag 9: Vrijdag 15 sept. Dornoch - Fort William. 176 km*. Adviesroute via Loch Ness Dag 10 en 11: Zaterdag 16 sept. Zondag 17-sept. Fort William. 0 km. Rustdagen. Vrije invulling. Mogelijkheid beklimmen Ben Nevis. Gezamenlijke barbecue Dag 12: Maandag 18-sept. Fort William - Edinburgh. 251 km*. Dag 13: Dinsdag 19-sept. Edinburgh. 0 km*. Stadsbezichtiging per dubbeldekker Dag 14: Woensdag 20-sept. Edinburgh - Newcastle. 178 km*. Rijdag met vertrek nachtboot naar IJmuiden om 17:00 uur. s Avonds gezamenlijk afscheidsdiner 2-Persoons kajuit met douche en WC Overnachting aan boord Dag 15: Donderdag 21-sept. Newcastle - IJmuiden. Bootovertocht s Ochtends aankomst in de haven van IJmuiden. * Kilometers bij benadering

7 Inclusief: Exclusief: Begeleiding, hulp en ondersteuning bij autopech of ziekte Kennismakingsborrel aan boord Overtocht retourticket incl. kajuit met eigen toilet en douche Alle camping overnachtingen volgens programma (14) Gezamenlijke barbecue Vervoersbewijs OV Edinburgh 24 h ticket Hop-on Hop-off bus Bezoek cooperage (kuiperij) Bezichtiging en rondleiding 14e eeuws kasteel en tuinen Excursie destilleerderij Glenmorangie Excursie destilleerderij Glenfiddich Facultatieve wandeling Dufftown Muziek avond British Legion Bezoek Lockerbie museum en memorial Bezoek cotton factory New Lanark Gezamenlijk afscheidsdiner Tips en fooien bij gezamenlijke activiteiten Zeer uitgebreid roadbook Gelamineerde wegenkaart van Schotland Camper, brandstof en verzekeringen Drank bij maaltijden Levensonderhoud Elektra op campsites Eventuele taxikosten Navigatiesysteem Alle overige kosten

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1:

Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: Campers Programma 10 daagse Schotland reis: CCR Schotland whisky tour 2016! Dag 1: s Avonds om half zes vertrekt de boot van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord kunt u genieten van een bioscoop met de nieuwste

Nadere informatie

Programma 15-daagse Schotland reis: CCR Schotland tour 2017! Dag 1:

Programma 15-daagse Schotland reis: CCR Schotland tour 2017! Dag 1: Programma 15-daagse Schotland reis: CCR Schotland tour 2017! Dag 1: s Avonds om half zes vertrekt de boot van IJmuiden naar Newcastle. Aan boord kunt u genieten van een bioscoop met de nieuwste films,

Nadere informatie

Benelux Tour Programma 10-daagse camperreis Nederland, België en Luxemburg

Benelux Tour Programma 10-daagse camperreis Nederland, België en Luxemburg 1 Campers Benelux Tour Programma 10-daagse camperreis Nederland, België en Luxemburg Opnieuw een leuke en compacte reis georganiseerd voor California rijders. Of Westfalia rijders. Of Karmann rijders.

Nadere informatie

DAG 1 vrijdag

DAG 1 vrijdag The IJmuiden Newcastle ferry DAG 1 vrijdag 09-09-2011 420km Vertrek uit IJmuiden om 17:00 uur. Op de ferry hebben we een luxe cabines met zeezicht gereserveerd, maar je kunt natuurlijk ook eerst lekker

Nadere informatie

Scotland in 5 etappes

Scotland in 5 etappes Scotland in 5 etappes Het lijkt ver weg, maar Schotland is zo dichtbij! Een totaal andere wereld aan de andere kant van de Noordzee. heeft de mooiste route voor je uitgestippeld en neemt je graag mee op

Nadere informatie

rn toetraden, verdween dit logo langzaam uit het actuele straatbeeld.

rn toetraden, verdween dit logo langzaam uit het actuele straatbeeld. VAG reis Programma 9-daagse reis door Duitsland en Tsjechië Deze nieuwe reis van Camper Centrum Reizen R is vorig seizoen speciaal opgezet voor de liefhebbers ebbers van de merken Volkswagen en Audi; Volkswagen

Nadere informatie

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar

Welmanstudio Fotoreizen. Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Welmanstudio Fotoreizen Programma Schotland, voorjaarsreis 2018 Schotland 5 daagse reis in het voorjaar Glens, Beinns en Lochs in een ruig

Nadere informatie

Whiskyreis Schotland

Whiskyreis Schotland Slijterij Bij Bert Whiskyreis Schotland 01 03 oktober 2017 The Travel Club Teun van Wel 1 Pagina Bij Bert gaat op whiskyreis, en u mag mee! Dit najaar gaat het gebeuren, op whiskyreis met slijterij Bij

Nadere informatie

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging

16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging 16 Daagse Reis, Beklimming Kilimanjaro met Safari verlenging We beklimmen de Kilimanjaro via de Marangu Route, dit is de oudste route en ook de enige route waar u verblijft in hutten. Er zijn verschillende

Nadere informatie

8 daagse bus rondreis Schotland the Highlands and the Lowlands van vrijdag 21 t/m vrijdag 28 juni 2019

8 daagse bus rondreis Schotland the Highlands and the Lowlands van vrijdag 21 t/m vrijdag 28 juni 2019 commissie reizen uitgevoerd door 8 daagse bus rondreis Schotland the Highlands and the Lowlands van vrijdag 21 t/m vrijdag 28 juni 2019 Schotland The Highlands and the Lowlands. Ontdek de overweldigende

Nadere informatie

MINI Born in Oxford Challenge

MINI Born in Oxford Challenge MINI Born in Oxford Challenge Een waanzinnig avontuur door het Verenigd Koninkrijk. Op zoek naar de oorsprong van MINI Ontdek Engeland, Schotland en Wales op de MINI manier. Competitie, de mooiste routes

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Camp-Safari met Strandverlening op Zanzibar Een voordelige manier om de nationale parken in Tanzania te bezoeken is door tijdens de safari de nachten kamperend door te brengen. Tijdens de Safari

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND

4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND 4 DAAGSE MINICRUISE / KOORREIS NAAR ENGELAND VAN 27 T/M 30 NOVEMBER 2013 Programma: Van 27 november t/m 30 november wordt er een Kerstreis georganiseerd naar Engeland voor koorleden en partners van de

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2015 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Schotland West Highland Way 8 dagen

Schotland West Highland Way 8 dagen Schotland West Highland Way 8 dagen individuele wandelreis vanaf 719 Wandelen over de West Highland Way Wie Schotland zegt, zal denken aan kastelen, whisky, onuitspreekbare plaatsnamen en onverstaanbare

Nadere informatie

Busreis A taste of Scotland BEGB06

Busreis A taste of Scotland BEGB06 Busreis A taste of Scotland BEGB06 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/core.sym/fe/aanbod/pakket.php?pakket_id=529

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Californië. 11 februari - 22 februari

Californië. 11 februari - 22 februari Californië 11 februari - 22 februari 12-daagse rondreis Californië Californië is een van de belangrijkste landbouwgebieden van Amerika. Door het gunstige klimaat worden hier veel verschillende gewassen

Nadere informatie

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN

BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN BALI - MENSEN MET BEPERKING - 7 DAGEN Tourcode: PMDJ-7D-Beperking Bali In samenwerking met onze lokale medewerkers te Bali hebben we voor mensen met een beperking een speciaal programma opgesteld. Vanuit

Nadere informatie

Jongeren reis Senegal juli 2018

Jongeren reis Senegal juli 2018 Jongeren reis Senegal juli 2018 Praktische informatie Datum: Zaterdag 14 juli zondag 29 juli (datum kan, in overleg met de deelnemers, nog een beetje verschoven worden, afhankelijk van de vluchtprijzen.)

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

REISGEGEVENS SCHOTLANDREIS 2018; 28 juni - 9 juli

REISGEGEVENS SCHOTLANDREIS 2018; 28 juni - 9 juli REISGEGEVENS SCHOTLANDREIS 2018; 28 juni - 9 juli Jan Bouman en Peter Meijer - buitenlandcommissie 2018 Om het bekende zwarte gat te voorkomen, is uw buitenlandcommissie meteen na thuiskomst van de Lustrumreis

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Rondreis Schitterend Schotland BRGB43

Rondreis Schitterend Schotland BRGB43 Rondreis Schitterend Schotland BRGB43 Pagina 1 van 6 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/schitterend-schotland OVERZICHT

Nadere informatie

Whisky reis in Schotland 18-21 april 2013 Edinburgh en The Highlands

Whisky reis in Schotland 18-21 april 2013 Edinburgh en The Highlands Whisky reis in Schotland 18-21 april 2013 Edinburgh en The Highlands De reis begon op donderdagmiddag 18 april. Volgens afspraak ontmoeten wij elkaar bij de incheckbalie van de vliegmaatschappij. Een eerste

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

Busreis Steam break Scotland BEGB08

Busreis Steam break Scotland BEGB08 Busreis Steam break Scotland BEGB08 Pagina 1 van 5 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/steam-break-scotland OVERZICHT Ontdek

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

11- daagse studierondreis door Amerika

11- daagse studierondreis door Amerika 11- daagse studierondreis door Amerika Van San Francisco via Death Valley, Grand Canyon naar Las Vegas 8-18 februari 2014 Met onderweg bezoek aan o.a.: World Ag Expo, grote landbouwbeurs in Tulare Boerderijen

Nadere informatie

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon).

Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). Reisprogramma Wit-Rusland 10 dagen via Praag (groep min. van 8 persoon). 1 dag (woensdag) 09.15-14.30 uur. Vlucht Amsterdam Praag - Minsk (excl.). 15.30-16.30 uur. Transfer vliegveld Minsk - hotel «Planeta»***

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Wales Yorkshire mei 2010

Wales Yorkshire mei 2010 Wales Yorkshire mei 2010 -14-daagse luxe hotelreis -Standaard 4x4 -Groepsgrote max. 5 auto s. -Calais Dover- Newcastle- Ijmuiden - 2595,-- pp op basis van 2 pers./ auto Week 1 Wales: 02 mei 2010: Calais

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar

16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar 16 Daagse Lodge Safari met Strandverlening op Zanzibar Bij een lodge safari brengt u de nacht door in huisjes of kleine hotels die van alle gemakken voorzien zijn. Veelal zijn deze lodges in typische afrikaanse

Nadere informatie

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA

INSPIRATIEREIS 2017/ DAGEN TANZANIA INSPIRATIEREIS 2017/2018 12 DAGEN TANZANIA 1 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld, en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie ontvangen

Nadere informatie

Hoogtepunten van Indonesië.

Hoogtepunten van Indonesië. Hoogtepunten van Indonesië. Jippie wij gaan een rondreis maken door Java en Bali. Om iedereen te laten zien wat wij mee gaan maken hebben we alles uitgewerkt zodat iedereen een beetje kan meegenieten in

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Wales en Meer 2 t/m 8 April 2017 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Aberdovey-Aberystwyth- Devills bridge-stratta Florida-Llandovery-Hay on Wey-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! DAG 1 AMSTERDAM of BRUSSEL-ADDIS ABEBA ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! 14-daagse rondreis Noord Historische route + Simien Mountains En route Vlucht naar Addis Abeba vanuit Amsterdam (met overstap) of Brussel

Nadere informatie

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016

REISPROGRAMMA. Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Tokyo Marathon 2016 REISPROGRAMMA Dag 1 - woensdag 24 februari 2016 Op woensdag 24 februari vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM vanuit Nederland naar Tokyo. U vertrekt om 14.25 uur in de middag

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LEVI WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (15:00-17:00) elke dag Ervaar de kraakheldere winterdag tijdens een rit per sneeuwscooter

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren

Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren Motorreis Noordkaap 2016 op Harley Davidson motoren 22 juli t/m 02 augustus 2016 (12 dagen) Reisnummer: MR-2-16 Prijs pp: 1.555,- / 4.430,- De reis start en eindigt in Ballangen, in het noorden van de

Nadere informatie

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS!

ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! ETHIOPIË... MAAR DAN ANDERS! REISSCHEMA 15-daagse reis Ethiopië Lalibela trekking en Danakil Depressie Dag 1 Brussel-Parijs-Addis Abeba En route Vertrek vanaf Brussel Zaventem voor uw vlucht naar Addis

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Tirol Oberperfuss 9 dagen

Tirol Oberperfuss 9 dagen Tirol Oberperfuss 9 dagen fietsreis vanaf 729 Fietsen in en rond Tirol Op de pedalen in Tirol betekent fietsen door de lieflijke dalen met zicht op de altijd aanwezige bergen. Wie denkt dat de tochten

Nadere informatie

Programma Segbroek College

Programma Segbroek College Programma Segbroek College ZONDAG 24 SEPTEMBER 2017 19:00 Heenreis (door jullie zelf verzorgd) Alle tijden in dit voorstel zijn richttijden. Onderweg vindt een busreisprogramma plaats om alvast in de sferen

Nadere informatie

Beierse Woud wandelen 7 dagen

Beierse Woud wandelen 7 dagen Beierse Woud wandelen 7 dagen groepsreis wandelvakantie vanaf 439 Wandelen door het Beierse Woud Het Beierse Woud is een waar wandelparadijs, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de eeuwenoude

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden.

New York City. De stad heeft naast oneindig veel winkels en uitgaansgelegenheden talloze culturele bezienswaardigheden. NEW YORK CITY New York City New York is de nummer één stedentrip ter wereld. Jong of oud, voor iedereen is er altijd wel iets te beleven in the city that never sleeps. De stad heeft naast oneindig veel

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W:

Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: E: W: Marit Poelstra Groeneweg 30b 6871 DD Renkum T: 06 28 22 54 40 E: marit@thetravelclub.nl W: http://www.thetravelclub.nl/marit Beste Toppers, Bijgaand wat meer informatie over de ondernemerstrip van 2019.

Nadere informatie

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd

Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Beschrijving trip highlights Namibië ca 9 dagen. Dag 1 Katjapia naar Gecko Camp op de spreets mans hoogte pas 307 km ca 4,5 uur rijtijd Vanaf Katjapia via Okahandja en Windhoek richting de zandduinen.

Nadere informatie

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis

Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis Reisprogramma Oeganda 11-daagse reis www.rafikireizen.nl info@rafikireizen.nl www.facebook.com/rafikireizen +31 6 106 381 82 Oeganda ligt in Oost-Afrika aan weerszijden van de evenaar. Oeganda wordt geheel

Nadere informatie

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING

VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING EUROCULT LITO VOLG HET NEDERLANDS ELFTAL TIJDENS HET EK EN GA MEE MET DE ORANJE KARAVAAN MET VERBLIJF OP DE HOLLAND CAMPING Postbus 13050 3507 LB Utrecht Wittevrouwenstraat 36 3512 CV Utrecht Tel: 030

Nadere informatie

Wales, waar m n hart gebleven is.

Wales, waar m n hart gebleven is. Offroad en Meer 3 t/m 9 April 2016 H.v.Holland-Harwich-Cambridge-Liverpool-Llanglollen-Bala-Snowdonia-Aberdovey-AberystwythDevills bridge- Stratta Florida-Llandovery-Oxford-Stratford upon Avon-Gaydon-Harwich.

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST

TANZANIA RONDREIS TANZANIA 21 DECEMBER - VERTREK & AANKOMST 2018118 TANZANIA Mevr. Monique L Hoir Greversweg 5 7108 AG Winterswijk m.lhoir@ggdnog.nl +31 (0)543 452774 RONDREIS TANZANIA Referentienummer // 2018118 L Hoir Reisperiode // December 2018 / januari 2019

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen

Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Ethiotrail - Running in natural paradise 12 dagen Van 29 juli 8 augustus 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Ethiotrial, een avontuurlijk hardloopevenement midden in een beschermd natuurgebied

Nadere informatie

Eclipsreis Faroëreilanden. Maart 2015

Eclipsreis Faroëreilanden. Maart 2015 Eclipsreis Faroëreilanden Maart 2015 Een totale zonsverduistering is een van de mooiste en spectaculairste natuurlijke fenomenen die een mens kan meemaken. Eens men de corona rond de zon gezien heeft,

Nadere informatie

De Grote Trans-Afrikaanse Safari

De Grote Trans-Afrikaanse Safari De Grote Trans-Afrikaanse Safari Een 21 daagse groep safari In internationaal gezelschap Inbegrepen: - Accommodaties en maaltijden zoals beschreven - Activiteiten vermeld in het programma - Professionele

Nadere informatie

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart

Wintersport Pontresina. 24 februari t/m 3 maart Wintersport 2001 Pontresina 24 februari t/m 3 maart zaterdag 24 februari 2001 985 km Om kwart over zes weggereden. De weg is besneeuwd en plaatselijk glad. Even over de grens begint het al gauw weer te

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

Wandelen in Schotland BEGB05

Wandelen in Schotland BEGB05 Wandelen in Schotland BEGB05 Pagina 1 van 6 / 16-01-2015 De meest actuele prijzen van deze reis vind u op de website via de volgende link: http://www.oad.nl/reis/schotland OVERZICHT Ontdek Schotland op

Nadere informatie

Geachte Porsche Club Holland leden,

Geachte Porsche Club Holland leden, Geachte Porsche Club Holland leden, In ons jubileumjaar mag een mooie meerdaagse buitenlandreis natuurlijk niet ontbreken, het bestuur is dan ook bijzonder blij met het initiatief van de organisatoren.

Nadere informatie

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009

Schwäbische Alb. 24 oktober t/m 1 november 2009 Schwäbische Alb 24 oktober t/m 1 november 2009 Zaterdag 24 oktober Heel - Tuttlingen 560 km Na het ontbijt vertrekken we richting de Schwäbische Alb, een gebied waar we nog nooit zijn geweest. Het is rustig

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 4 9 november 2014 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 4 9 november 2014 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het

Nadere informatie

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND

4 PEAKS CHALLENGE SCHOTLAND SCHOTLAND 4 PEAKS CHALLENGE De uitdaging Deze uitdaging voert ons naar de Schotse ruige westkust, meer bepaald om de toppen te bedwingen van alle vier de kleine eilanden van de Binnen Hebriden, Europa

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl

IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR. Welmanstudio Houtduif KR Schagen Fotocursussen en Fotoreizen welmanstudio.nl IJSLAND 2017 ZOMER FOTO AVONTUUR ZOMER FOTO AVONTUUR Ontdek bijzondere fotomotieven in IJsland Ga mee en ontdek We willen je met dit Foto Avontuur kennis laten maken met onze passie voor het fotograferen

Nadere informatie

Reisplan van dag tot dag

Reisplan van dag tot dag Reisplan: 130914-23-daagse WK Bridgereis-1302.V2 tel: 040 255 4182 gsm: 06 53 180736 info@indonesiatravel.nl Voor de heer/mevrouw: Bridgeliefhebber Activiteit Dag 1 - Zaterdag 14 - Vertrek naar Indonesië

Nadere informatie

11-daagse reis Uganda:

11-daagse reis Uganda: 11-daagse reis Uganda: Dag 1: 09.50 uur van Amsterdam naar Entebbe Aankomst om 22.25 uur vliegveld Entebbe We worden opgehaald en slapen in Guinea hotel in entebbe voor 1 nacht. Dag 2: We worden om 10.00

Nadere informatie

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension )

14 daagse rondreis U.S.A Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) 14 daagse rondreis U.S.A. 2018 Washington-New York-Orlando + 5 daagse cruise naar Bahamas ( cruise in vol pension ) Vertrek dinsdag : 06 november 2018 Rondreis wordt aangeboden in : kamer + ontbijt WASHINGTON

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen.

Maandag. s Avonds dineren we op loopafstand van ons hotel en genieten we van de verschillende lokale wijnen. Achtergrond Al eeuwenlang is de Kaukasus zowel een trefpunt van culturen als een schier onoverwinnelijk obstakel voor de vele volkeren die de regio hun thuis noemen. Na Perzische, Ottomaanse en Russische

Nadere informatie

Mailing 8-daagse busreis naar Schotland 2018

Mailing 8-daagse busreis naar Schotland 2018 Mailing 8-daagse busreis naar Schotland 2018 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, telefoon 038-4446929 Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle E-mailadres aczwolle@ssen-spenzwolle.nl

Nadere informatie

14-daagse Avontuurlijk Suriname

14-daagse Avontuurlijk Suriname REIZEN - VOYAGES Tel.32-3-238.11.03 Fax.32-3-238.71.58 Bresstraat, 14 IATA : 08210381 2018 Antwerpen licentie : A 1275 BELGIUM www.coconuttravel.be/suriname/ info@coconuttravel.be www.coconuttravel.be

Nadere informatie

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura.

Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan. Dag 3 Indische Oceaan - Wilpattu - Anuradhapura. Dagprogramma Dag 1 Amsterdam/Düsseldorf - Colombo Vlucht van Amsterdam of Düsseldorf naar Colombo, waar je de volgende dag aankomt. Dag 2 Aankomst en transfer naar Indische Oceaan Aankomst in Colombo,

Nadere informatie

Great Ethiopian Run - 8 dagen

Great Ethiopian Run - 8 dagen Great Ethiopian Run - 8 dagen Van 14 21 november 2016 organiseren wij een reis naar Ethiopië rondom de Great Ethiopian Run, het grootste hardloopevenement van Afrika. De reis wordt georganiseerd in samenwerking

Nadere informatie

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen!

Ontdek de wereld...met Pelikaan Reizen! Ontdek de wereld..met Pelikaan Reizen! 5-daagse techniek- en cultuurreis Per luxe touringcar naar Allgau Zuid-Duitsland 16 t/m 20 september 2015 Hoofdkantoor Zevenbergen De koffie staat altijd klaar! Inhoud

Nadere informatie

Ontdek het Israël van toen en nu.

Ontdek het Israël van toen en nu. 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 8-daagse mannenreis: Stappen in Jeruzalem 2 9 / 1 0 0 5 / 11 / 2 0 1 9 T E L I S R A E LT R AV E L. N L Met elkaar maken we de thema reis: Stappen in Jeruzalem. In de Graftuin

Nadere informatie

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden.

Station Sågen biedt een volledig verzorgde midweek (maandag t/m zaterdag) aan in de wildernis van Dalarna, Midden-Zweden. Actieve outdoor herfstvakantie in Zweden Station Sågen heet je welkom voor een actieve outdoor herfstweek in Zweden. De frisse herfstlucht, prachtige natuur en leuke activiteiten bieden een afwisselende

Nadere informatie

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015

6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis. 3 8 maart 2015 6 Daagse Dubai & Oman Metaalunie studiereis 3 8 maart 2015 Dag 1, dinsdag Vertrek per KLM 427 om 14.30 uur van Amsterdam naar Dubai Aankomst om 23.59 uur, M&G met Nederlandse gids Transfer naar het viersterren

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011

Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië 2011 Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Dag 9 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Middags stadsexcursie

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE

ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR INCLUSIEF SKI PASSEN ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE ESPAÑA EXCLUSIVA SNOW EXTREME ANDORRA 2011/2012 GEWELDIGE WEEK VOL AVONTUUR ONTSPANNEN IN CALDEA SPA & WELLNESS CENTRE INCLUSIEF SKI PASSEN Extra korting voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging! WELKOM!

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie