VALENCIA Antwerpen Cultuurstad september 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VALENCIA Antwerpen Cultuurstad september 2017"

Transcriptie

1 VALENCIA Antwerpen Cultuurstad september 2017

2 VLUCHTEN Inbegrepen: 20kg bagage Extra by Ryanair (Ryanair Leisure plus) Seating Priority boarding 14 september Brussel Valencia u - Ryanair FR september Valencia-Brussel u - Vueling VY8920

3 HOTEL HOTEL AYRE ASTORIA PALACE**** Centraal gelegen hotel, met ontbijtzaal op de 9de verdieping met mooi uitzicht over de hele stad. Het hotel ligt op 10 min wandelen van het gemeentehuis. Wij reserveerden de vernieuwde kamers voor de groep. Er is ook een gezellige lounge bar aanwezig in het hotel. Het hotel beschikt over 204 kamers.

4 PROGRAMMA Donderdag 14 september u Bij aankomst op de luchthaven, onthaal de Nederlandstalige gids Renée en transfer naar het centrum voor bezoek aan de prachtige San Nicolas kerk. Ook in Valencia wordt onze kindervriend Sint Nicolaas vereerd. In de historische wijk El Carmen vind je de San Nicolás- kerk (Iglesia de San Pedro Mártir y San Nicolás Obispo). Het is een van oorsprong gotische kerk met een barok interieur. De plafondschilderingen beelden het leven uit van Sinterklaas, en van een andere, Italiaanse, heilige (Petrus de Martelaar, van Verona). De schilderingen zijn recent gerestaureerd, een particulier initiatief, wat de lokale krant er toe bracht de kerk te betitelen als de Sixtijnse kapel van Valencia. Nadien, transfer naar een vissersdorpje Cabanyal (ong.6km van het stadscentrum) voor een lichte lunch (tapas bar, incl. 2 glazen wijn, water) in Casa Montana, één van de meest charmante tapas- en wijnbars van Valencia. (Bagage wordt ondertussen naar het hotel gebracht). Na de lunch, transfer naar het centrum van de stad, waar we onze tweede (Franstalige) gids ontmoeten, voor een bezoek aan de kathedraal. Via de Plaza de la Virgen gaan we naar het hotel. Catedral de la Seo Wat deze kathedraal onderscheidt van de meeste andere in Valencia, is dat ze in verschillende stijlen gebouwd is. De eerste stenen werden in de 13de eeuw in Romaanse stijl gelegd, maar later werden heel wat delen bijgebouwd. Zo is er het gothische Portada de los Apòstelos en het barokke hoofdportaal, Portada del Hieros. Opvallend ook is de vrijstaande achthoekige klokkentoren van de kathedraal, ook wel de Micalet genoemd.

5 Met zijn rode bakstenen en gothische spitsversieringen springt de toren sowieso in het oog. Leuk om weten is dat u de 207 treden binnenin kunt beklimmen om van bovenaf te genieten van een van de prachtigste panorama s over de stad. Check in in hotel. Diner in het restaurant Puerta del Mar (incl ½ wijn, water, koffie/thee), op 5 minuten wandelen van het hotel.

6 Vrijdag 15 september 2017 Ontbijt in het hotel u Bijwonen van een misdienst met Gregoriaanse gezangen in de Patriarch kerk, gevolgd bezoek aan de kerk en het museum. Het Museo de Patriarca is een voormalig opleidingsinstituut uit de 16e eeuw dat priesters opleidde. Het heette toen Real Colegio Seminario del Corpus Christi. Nu beheert het museum onder andere vele boeken en documenten, maar ook vele prachtige schilderwerken. Het museum is ook cultureel ingesteld. Het Museo de Patriarca is in 1959 geopend, maar oorspronkelijk is het opgericht aartsbisschop Juan de Ribera om het publiek toegang te geven tot het beste en zeer waardevolle culturele erfgoed van het Real Colegio Seminario del Corpus Christi. Dit was vroeger een rooms-katholiek opleidingsinstituut, vooral voor rooms-katholieke priesters. Het gebouw is gebouwd tussen 1586 en In het museum zijn verschillende kunstwerken te bewonderen. Er zijn werken van onder anderen Caravaggio, Baglione, El Greco, Morales en Ribalta, maar ook enkele Nederlandse en Vlaamse schilders te zien. Ook kun je er gouden stukken en waardevolle boeken vinden. De archieven en bibliotheken van het Real Colegio Seminario del Corpus Christi zijn hier ook ondergebracht en deze dateren terug tot de veertiende eeuw en is tot vandaag de dag altijd bijgewerkt. Verder bezoek aan de stad met 2 gidsen, o.a. bezoek aan de Lonja de Seda en Central Market, met proeverij van enkele lokale producten. Lonja de la Seda Als een van de beroemdste private gothische bouwwerken in Europa kon dit gebouw bijna niet anders dan tot het beschermd Werelderfgoed gaan behoren. Naar het ontwerp van Peter Compte werd het tussen 1483 en 1498 gebouwd. Het bestaat uit drie delen: het Salón de Contratación, de centrale toren en tuin en het Consolat del Mar. Eerstgenoemde is veruit het bekendste gedeelte van het gebouw. In de toren werden vroeger handelaars gevangen gezet die hun schulden niet konden afbetalen en in het Consolat kunt u nu zo n veertig medailles uit het renaissancetijdperk bewonderen waarop onder andere

7 enkele bekende Romeinse keizers te zien zijn. Lunch in restaurant 2012 waar we, bij mooi weer, buiten kunnen zitten (2 gangen, incl 2 glazen wijn, water, koffie/thee). In de namiddag, bezoek aan het museum voor Moderne Kunst (IVAM). (Transfer per bus). Het IVAM werd in het jaar 1989 gesticht met als doel de karakteristieken van de moderne en contemporaine kunst te belichten. De collectie bestaat uit meer dan werken die de fundamentele expressies illustreren uit de 20e eeuw. Er is ook speciale aandacht voor de origine van moderne kunst. Mixen van stijlen als kubisme, surrealisme en Popart kun je hier aanschouwen. Het IVAM beschikt over een vaste collectie moderne kunst, maar ook zijn er tijdelijke tentoonstellingen. Het gebouw bestaat uit twee delen met in totaal 8 zalen. In het Julio González gedeelte kun je de permanente collectie bekijken. De permanente collectie bestaat o.a. uit werken van de Spaanse beeldhouwer Julio González en de Valenciaanse schilder Ignacio Pinazo. Julio González wordt gezien als de grondlegger van de beeldhouwkunst met staal. Ignacio Pinazo leefde eind 19 e eeuw en was een belangrijke impressionistische kunstenaar in zijn tijd.. Na het bezoek, transfer naar de Mercado de Colon (gekend om zijn Art Deco architectuur) voor een typisch drankje, Horchata met Farton. Terugkeer naar hotel (te voet). Diner in restaurant Entrevins (incl ½ wijn, water, koffie/thee), op wandelafstand van het hotel.

8 Zaterdag 16 september 2017 Ontbijt in het hotel. In de voormiddag verkent u de stad per fiets met een Nederlandstalige gids (3u). Onderweg passeert u langs Turia Gardens en de City of Arts. De excursie eindigt aan het strand. (Er zijn 2 tandems en/of 2 elektrische fietsen beschikbaar). Voor de personen die niet wensen te fietsen, is er een bezoek voorzien aan het keramisch museum met gids. Nadien transfer per bus, via het Kunst en Wetenschap gebied, naar het restaurant. De Jardines del Turia zijn de vele tuinen en parken die gelegen zijn in de oude rivierbedding van de Turia. De rivier werd drooggelegd om de stroming beter in de hand te kunnen houden. De Turia was s winters immers erg grillig en hinderde al te vaak het verkeer in de buurt. Vanuit het noordwesten werd de rivier gekanaliseerd en om de stad geleid. Dit resulteert in een prachtige attractie met vele parken boordevol palm- en sinaasappelbomen, vijvers, tennis- en voetbalvelden en zelfs het Paleis voor de Muziek (Palau de la Música). De Jardines del Turia monden in het zuiden uit in La Ciudad de las Artes y las Ciencias, een andere bezienswaardigheid die de stad Valencia getekend heeft. Lunch in een famiilaal restaurant Casa Carmela aan het strand, gekend om zijn paella (incl. 2 glazen wijn/bier, water, koffie/thee). Vrije namiddag (de fietsen kunnen behouden worden tot 17u). (Er is een bus voorzien voor transfer terug naar de stad, voor de personen die niet fietsen). Eventueel bezoek aan de musea van het City of Arts & Science. Het is een ontwerp van de Valenciaanse architect Santiago Calatrava, met verschillende gebouwen die iconen zijn van de stad. Het gaat om een complex van cultuur en vrijetijdsbesteding om te genieten met vrienden en familie, vandaag de dag omvat het complex ongeveer twee kilometer van de oude bedding van de rivier Turia.

9 18.30u Transfer naar het Palau de les Arts gebouw (Opera), voor een privaat pianoconcert. Diner op een mooie locatie (incl ½ wijn, water, koffie/thee). Transfer naar het hotel voor overnachting.

10 Ontbijt in het hotel en check out. Zondag 17 september u Vertrek voor begeleid bezoek aan het Collegio del Arte Mayor de la Seda museum (het Zijde -Gildenhuis), pas sinds april 2016 heropend na een jarenlange restauratie periode u Vertrek per autocar naar l Albufera voor een boottocht van ong. 40 minuten en bezoek aan een typische Barraca (vissershuisje) of vrije tijd (lunch voor eigen rekening, transfer naar luchthaven inbegrepen). Albufera is een groot natuurpark van hectare groot en ligt ten zuiden van Valencia. Naast een grote diversiteit aan planten, bomen en bloemen vind je hier het grootste zoetwatermeer van Spanje. Ook wordt een groot deel van dit gebied gebruikt voor het verbouwen van rijst, maar ook paling komt uit dit natuurgebied. Lunch in het Duna restaurant aan het strand. 15u45 18u00 Transfer naar de luchthaven Vlucht Valencia - Brussel

11 PRIJS op basis van 50 personen Prijs per persoon op basis van dubbele kamer: Supplement Single: Inbegrepen: 14 september 2017 o Vlucht heen met Ryanair in Leisure plus o Transfert luchthaven-centrum Valencia voor bezoek aan San Nicolas kerk, met Nederlandstalige gids en Engelstalige gids. o Lunch in tapas restaurant restaurant Casa Montana (incl 2 glazen wijn, water, koffie/thee) o Stadswandeling met 2 gidsen en bezoek aan kathedraal (Nederlandstalige en Franstalige gids). o Diner in restaurant Puerta de la Mar (incl ½ wijn, water, koffie/thee) o Overnachting hotel Ayre Astoria Palace 4*, gerenoveerde dubbele kamers, inclusief ontbijt. 15 september 2017 o Begeleid bezoek aan de stad met 2 gidsen. o Bijwonen Gregoriaanse gezangen in The Patriarch kerk + bezoek museum. o Bezoek zijdebeurs en overdekte markt met proeverij. o Lunch in restaurant 2012 (2 gangen, incl 2 glazen wijn, water, koffie/thee) o Autocar voor bezoek aan het IVAM museum. o Bezoek aan museum voor Moderne Kunsten. o Bezoek Mercado de Colon + Horchata. o Diner (3 gangen) in restaurant Entrevins (incl ½ wijn, water, koffie/thee). o Overnachting hotel Ayre Astoria Palace 4*, gerenoveerde dubbele kamers, inclusief ontbijt. 16 september 2017 o Fietstour onder begeleiding van 2 gidsen. o Alternatief programma voor niet fietsers. o Lunch strand Casa Carmela (2 gangen, incl 2 glazen wijn, water, koffie/thee). o Vrije namiddag. o Transfer naar Palau de les Arts. o Palau de les Arts privaat concert. o Diner (3 gangen) op speciale locatie, welkomstdrankje + hapjes (incl ½ wijn, water, koffie/thee). o Overnachting hotel Ayre Astoria Palace 4*, gerenoveerde dubbele kamers, inclusief ontbijt.

12 17 september 2017 o 2 gidsen ter beschikking voor bezoek aan het Gildenhuis en l Albufera, dé streek waar de paella rijst geteelt wordt. o 40 min boottocht naar een authentieke barraca. o Lunch in restaurant Duna aan het strand (2 gangen, incl 2 glazen wijn, water, koffie/thee) o Transfer naar de luchthaven o Vlucht Valencia-Brussel met Vueling Niet inbegrepen Verzekeringen Persoonlijke uitgaven Extra dranken bij de maaltijden

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19

Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Met SNT naar de fotogenieke stad VALENCIA Za 01/06/19 Di 04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het

Nadere informatie

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19

Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Met SNT naar de bruisende stad VALENCIA 01/06/19-04/06/19 Beleef de veelzijdigheid van Valencia op mensenmaat! Bewonder de moderne architectuur in de Stad van Kunst en Wetenschappen. Ontdek het historische

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE valencia dag 1 2013 Bienvenidos!! Bij aankomst op de luchthaven van Valencia wordt de groep ontvangen door een Nederlandstalige gids. Na ontvangst volgt een transfer naar het centrum en eenmaal in het

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert een budgetreis naar VALENCIA. Groepsreis van 2 tot 5 april 2016 o.l.v. Linda Palmers

Tailor Made Travel. presenteert een budgetreis naar VALENCIA. Groepsreis van 2 tot 5 april 2016 o.l.v. Linda Palmers Tailor Made Travel presenteert een budgetreis naar VALENCIA Groepsreis van 2 tot 5 april 2016 o.l.v. Linda Palmers Valencia is een boeiende en charmante stad waar de rijkdommen van vroeger en nu naadloos

Nadere informatie

Tailor Made Travel VALENCIA Groepsreis van 8 tot 11 maart 2018

Tailor Made Travel VALENCIA Groepsreis van 8 tot 11 maart 2018 Tailor Made Travel VALENCIA Groepsreis van 8 tot 11 maart 2018 o.l.v. Linda Palmers Valencia is een boeiende en charmante stad waar de rijkdommen van vroeger en nu naadloos in elkaar overvloeien. Dag 1

Nadere informatie

Tailor Made Travel. presenteert een citytrip naar VALENCIA. Groepsreis van 30/10/2016 tot 2/11/2016 o.l.v. Linda Palmers

Tailor Made Travel. presenteert een citytrip naar VALENCIA. Groepsreis van 30/10/2016 tot 2/11/2016 o.l.v. Linda Palmers Tailor Made Travel presenteert een citytrip naar VALENCIA Groepsreis van 30/10/2016 tot 2/11/2016 o.l.v. Linda Palmers Valencia is een boeiende en charmante stad waar de rijkdommen van vroeger en nu naadloos

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona BARCELONA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht naar Barcelona. Aankomst voorzien om 08u20. Onder

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League

Valencia CF KRC Genk. UEFA Champions League Valencia CF KRC Genk UEFA Champions League In een stad waar de zon meer dan 300 dagen per jaar schijnt kan het niet anders dan fijn vertoeven zijn. En toch is dat niet het enige wat het Spaanse Valencia

Nadere informatie

Marathon Valencia 15-18 november 2013

Marathon Valencia 15-18 november 2013 Marathon Valencia 15-18 november 2013 Valencia Valencia ligt aan de Spaanse kust van de Middellandse Zee en is met 300 dagen zon per jaar en een gemiddelde temperatuur van 19º het hele jaar door een perfecte

Nadere informatie

CITYTRIP Valencia Bruisende Spaanse parel aan de Middellandse Zee

CITYTRIP Valencia Bruisende Spaanse parel aan de Middellandse Zee CITYTRIP Valencia Bruisende Spaanse parel aan de Middellandse Zee VIER-DAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma Valencia, gelegen aan de Middellandse Zee-kust aan de Costa del Azahar in het noorden van Spanje,

Nadere informatie

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO

LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE V LIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 1 PROGRAMMA DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels Airlines

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017

PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, september 2017 PROGRAMMA VIP 5* Hotel NH Palazzo Cinquecento 5* Rome, 27-29 september 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Italië geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje

Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje Murcia: de Moorse oase van Zuid-Spanje De regio Murcia in zuidoost Spanje is totaal onbekend bij de meeste vakantiegangers, maar daarom juist favoriet bij ons. Het is er nog 'echt' Spaans. Eeuwenoude steden,

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene Per taxibusje vanuit Genk / Houthalen

Nadere informatie

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië

ANDALUSIË. Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië ANDALUSIË Rondreis met alle hoogtepunten+ autentiek Andalusië 21 september 28 september 2016 DAG 1: BRUSSEL MALAGA RONDA (D) Vertrek vanuit Brussel naar Malaga. Onthaal door de Nederlandstalige gids en

Nadere informatie

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla

Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla MEERDAAGSE REIS NAAR DRESDEN ZONDAG 09 T/M DONDERDAG 13 JUNI 2013 Datum: zondag 09 t/m donderdag 13 juni 2013 Hotelaccommodatie: WALDHOTEL WEINBÖHLA**** Forststrasse 66 01689 Weinböhla Dit is een correct

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

CITYTRIP Madrid & Toledo

CITYTRIP Madrid & Toledo CITYTRIP Madrid & Toledo DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS Madrid is de hoofdstad van Spanje en ligt op de heuvels van de centrale Spaanse Hoogvlakte. Het is de hoogstgelegen hoofdstad van Europa, met zo n drie

Nadere informatie

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse.

Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Arnhem en De Hoge Veluwe : geschiedenis, cultuur, natuur en gastronomie tijdens een gevulde driedaagse. Begeleiding door Patsy en Dirk Nollet en lokale gidsen. Dag 1 : vrijdag 21 september 2012 : Vertrek

Nadere informatie

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA 499. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA 499 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUÏC PARC GUËLL EN HET PEDRERA GOTHISCHE WIJK EN PICASSO MUSEUM DE RAMBLAS EN DE BOQUERIA BARCELONA

Nadere informatie

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje!

Spanje. Vlieg met ons mee naar Spanje! Spanje Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje! Vlieg met ons mee naar Spanje - Zonnig, bruisend en spectaculair *Spaanse keuken *Heerlijke tapas *Sprankelende Cava *Indrukwekkend

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA

BB-GEPENSIONEERDEN. 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 5-DAAGSE VLIEGTUIGREIS MADRID - TOLEDO 1 tot 5 september 2017 PROGRAMMA 1 DAG 1 - Vrij 1/9 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Madrid met Brussels

Nadere informatie

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL

Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M j a n u a r i ASL TRAVEL Winterstage S V Z U L T E W A R E G E M 1 0-1 3 j a n u a r i 2 0 1 9 ASL TRAVEL b e s t e m m i n g Marbella Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart VLUCHTGEGEVENS 10 januari 2019 Antwerpen - Malaga met

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS

CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS CITYTRIP Rome DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1: Ciao bella Samenkomst op de luchthaven van Zaventem voor de rechtstreekse vlucht naar Rome. Onderweg naar het stadscentrum brengen we eerst een

Nadere informatie

MARSEILLE ANTWERPEN CULTUURSTAD SEPTEMBER 2019

MARSEILLE ANTWERPEN CULTUURSTAD SEPTEMBER 2019 MARSEILLE ANTWERPEN CULTUURSTAD 19-22 SEPTEMBER 2019 DONDERDAG 19 september 2019 Vlucht Brussel Marseille SN3597 10u50-12u35 Brussels Airlines Bij aankomst in Marseille, ontvangst door uw franstalige gids

Nadere informatie

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi.

BARCELONA VANAF 399. Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. BARCELONA VANAF 399 Een citytrip naar een levendige en trendy stad gecombineerd met de architectuur van Gaudi. MONTJUIC Beste Reizigers, We nodigen u uit tot de ontdekking van de mooie stad Barcelona!

Nadere informatie

Colombia De ontdekking van El Dorado

Colombia De ontdekking van El Dorado COLOMBIA Colombia De ontdekking van El Dorado Privérondreis met chauffeur en -gids Kant-en-Klaar - 15 dagen / 12 nachten REF: 110 REISBESCHRIJVING - Laguna Guatavita - - Triangulo del Cafe - Salento -

Nadere informatie

Fly & drive Andalusië

Fly & drive Andalusië Page 1 of 5 Fly & drive Andalusië In Spanje stichtten de Arabieren een rijk dat een hoge beschaving en een grote welvaart kende, waarbij de rest van Europa verbleekte. De belangrijkste gebeurtenissen in

Nadere informatie

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty

MENTS. New York. Door de ogen van Lady Liberty M & MORE MENTS New York Door de ogen van Lady Liberty Groepsreis van 19 tot 24 augustus Nederlandstalige begeleiding vanuit Brussel Aanvullende Nederlandstalige gidsen ter plaatse M & MENTS MORE PROGRAMMA

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian

CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian CHINA, de belangrijkste hoofdsteden van het keizerrijk Beijing en Xian 10 daagse groepsreis onder begeleiding van Chinakenner Ng Sauw Tjhoi 17 oktober 26 oktober 2013 China moet je niet alleen zien, maar

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012

BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 PROGRAMMA BB-GEPENSIONEERDEN 2-daagse autocarreis naar LILLE 4-5 SEPTEMBER 2012 Beschrijving van de groep Aantal deelnemers +/-30 deelnemers Periode 4-5 september 2012 Bestemming Lille Duur 2dagen / 1

Nadere informatie

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet

ONGEKEND ROME. OZ Groepsreizen 2016 CITY. De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016. een slimme zet OZ Groepsreizen 2016 CITY ONGEKEND ROME De eeuwige stad 23 t.e.m. 26 april 2016 Rome verveelt nooit. Tijdens deze reis maken we kennis met enkele minder bekende musea, vaak echte pareltjes. We bezoeken

Nadere informatie

Harriniva: Powder Pro

Harriniva: Powder Pro FINS LAPLAND: Harriniva: Powder Pro Individuele afreis (5 dagen/4 nachten) Ontdek Europa s laatste wildernis per sneeuwscooter. U kan niet authentieker en dichter bij de natuur staan dan tijdens deze unieke

Nadere informatie

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid

Kenia. De magie van Kenia. Groepsreis in internationaal gezelschap. Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid Kenia Groepsreis in internationaal gezelschap De magie van Kenia Masai Mara Lake Elementaita Amboseli National Park Tsavo Est Mombasa Zuid 13 dagen/10 nachten GROEPSREIS MET FRANSTALIGE GIDS IN KENIA Safari

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten

NOORD ARGENTINIË. Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten NOORD ARGENTINIË Noord van Argentinië: Buenos Aires - Salta - Iguazu (heel het jaar door) 14 dagen / 13 nachten Programma Buenos Aires Dag 01: Vervoer in privé van de luchthaven Ezeiza Ministro Pistarini

Nadere informatie

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving

Inhoud. Alles over Bilbao. Ontdek. Proef. Slaap lekker. Handig. Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen en Omgeving 1 Inhoud Klik op het pijltje rechtsboven aan een pagina om direct naar de tussenpagina te gaan. Klik op de hoofdstukken om er direct heen te gaan! Alles over Bilbao Cultuur, Interview local, Wijken, Reizen

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019

Reisprogramma. Vrienden Rijksmuseum Twenthe. Brussel oktober 2019 Reisprogramma Brussel 11-13 oktober 2019 Brussel is de hoofdstad van België en wordt tevens vaak als de hoofdstad van Europa gezien. Deze rol heeft Brussel te danken aan het feit dat het het bestuurlijk

Nadere informatie

GROEPSREIS BARCELONA

GROEPSREIS BARCELONA GROEPSREIS BARCELONA 25 maart 14 28 maart 14 In maart 2014 wordt er een groepsreis georganiseerd door Tim Zegveld Mobiel Reisadvies in Limburg in samenwerking met Victor Konings Barna Travel Barcelona.

Nadere informatie

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE

NEW YORK CITY 5 DAGEN 4 NACHTEN VIJFDAAGSE CITYTRIP NAAR THE BIG APPLE PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met een rechtstreekse vlucht van Brussel naar New York. Onze reisbegeleider helpt je met het inchecken

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FANS PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Internationaal paspoort geldig tem eind augustus 2014. Visum (verzorgd door ASL travel, info volgt). TIJDZONE: In Moskou is het drie uur later dan in

Nadere informatie

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL

A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E ASL TRAVEL VIP A T L E T I C O M A D R I D V S C L U B B R U G G E 2-3 O K T O B E R 2 0 1 8 ASL TRAVEL bestemming Madrid Info REISDOCUMENTEN Identiteitskaart TIJDZONE Er is geen tijdsverschil met België VALUTA Euro

Nadere informatie

STADSWANDELING CENTRUM CULTUUR HISTORISCH

STADSWANDELING CENTRUM CULTUUR HISTORISCH STADSWANDELING CENTRUM CULTUUR HISTORISCH De meest complete en verrassende beschrijving van bezienswaardigheden tijdens een wandeling door het centrum van Valencia. Samengesteld door: kunsthistoricus drs.

Nadere informatie

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha

ANDALUSIe. GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIe GEMAAKT DOOR Samantha ANDALUSIË Het mooie Andalusie, het land van de olijven, sinaasappels, zonnebloemen, mooie bergketens en valleien, leuke witte bergdorpen met mooie pleintjes, is een brug

Nadere informatie

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia

Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia Living the Barça, your experience 生 活 在 俱 乐 部, 你 的 经 验 Vivir el Barça: tu experiencia PACK BARÇA TOTAAL PREMIUM (3 NACHTEN) Tour operator prijs: 1150 + BTW Reisbureau prijs: 1295 + BTW Klant prijs: 1450

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

bilbao Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome

bilbao Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome Travel. Taste. Cook bilbao Bilbao is de grootste stad van de Spaanse autonome regio Baskenland. Sinds de komst van het Museo Guggenheim en het Palacio Euskalduna heeft deze stad zich ontpopt tot een heuse

Nadere informatie

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten

Santiago de Compostela. 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Santiago de Compostela 30 september - 6 oktober 2015 Organisatie Limburgse Bedevaarten Op pelgrimage naar Santiago Wij volgen tijdens deze reis per lokale bus een deel van de route van deze Camino Francés

Nadere informatie

Riviercruise op de Douro

Riviercruise op de Douro Riviercruise op de Douro Van Porto TOT Salamanca VAN 28 OKTOBER TOT 4 NOVEMBER 2016 MET DE M/V GIL EANES***** alle dranken tijdens de maaltijden aan boord en aan de bar zijn bij de prijs inbegrepen mooiste

Nadere informatie

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

programma dag BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLE MAJORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE sevilla dag 1 2013 Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven en meet & greet met een officiële Sevilla gids. We vangen aan met een city tour langs de mooiste delen van Sevilla en de belangrijkste highlights

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS

PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS PRESENTEERT IN SAMENWERKING MET t r a v e l i n s t y l e BILBAO & LA RIOJA CULTUREEL - GASTRONOMISCHE REIS Een contrastrijke creatie van Adagio Tours die u in contact brengt met zowel de diep gewortelde

Nadere informatie

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen

Cuisine & Culture. zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015. Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Cuisine & Culture BOEDAPEST parel aan de Donau zondag 19 april t/m donderdag 23 april 2015 Architectuur Muziek Badcultuur Café s en Koffiehuizen Boedapest is een prachtig gelegen stad met een rijke geschiedenis

Nadere informatie

Baltische Landen: parels aan de Oostzee

Baltische Landen: parels aan de Oostzee Baltische Landen: parels aan de Oostzee Alle drie Baltische Landen hebben zich na hun onafhankelijkheid vanaf 1991 in sneltreinvaart ontwikkeld. In het statige Vilnius, ooit de hoofdstad van het Pools-

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

ONTDEK MILAAN MET BRUNO

ONTDEK MILAAN MET BRUNO ONTDEK MILAAN MET BRUNO VAN 29 APRIL 2018 01 MEI 2018 Het hoofd van het koele noorden met het temperament van het hete zuiden. Milaan, de economische metropool, het modeparadijs, de mediahoofdstad. In

Nadere informatie

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE

algemene informatie BARCELONA MADRID VALENCIA SEVILLA MALLORCA MALAGA IBIZA MARBELLA CORDOBA GRANADA BILBAO LANZAROTE TENERIFE bilbao algemene informatie bilbao Bilbao, gesitueerd aan de Golf van Biskaje in het noorden van Spanje, is een van de welvarendste steden van Spanje. De stad heeft ca. 350.000 inwoners, maar de metropool

Nadere informatie

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO

REISIDEE HOTEL AYALA PALACIO 1 GAUDI,, MADRIDM Hotel Gaudi, genoemd naar de architect die Barcelona zo beroemd maakte, is een luxe hotel in het centrum van Madrid, aan de Gran Via en op 12 km van de luchthaven. De ligging maakt het

Nadere informatie

Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning vzw TORINO!

Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning vzw TORINO! TORINO! Programma VRP-studiereis 16-20 september 2015 PRAKTISCH Vluchtinfo Woensdag 16 september Zaventem - Turijn 15:20u - 17:15u Zondag 20 september Turijn Zaventem 14:15u - 16:15u Hotel info Hotel Roma

Nadere informatie

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis

Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Land van de gouden zon - Mexico 28 oktober - 05 november 2017 Vrienden Reis Op de kaart Zaterdag 28 oktober 2017 Vertrek uit Dusseldorf richting Cancun Aankomst en vrije tijd met aansluitend privé avondmaal.

Nadere informatie

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI

Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Reis De Blauwe Vogel SINGAPORE EN BALI Dag 1 Vertrek per bus vanuit België naar Schiphol. We vertrekken vanuit Amsterdam met de KLM op de rechtstreekse vlucht naar Singapore. Het vertrek is voorzien omstreeks

Nadere informatie

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september

KRAKAU, de Poolse parel der steden. 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september KRAKAU, de Poolse parel der steden 5 daagse zaterdag 9 sept tot en met woensdag 13 september De collectie Vlaamse wandtapijten in de Wavel-burcht is alom bekend. Maar de stad herbergt ook de meeste kerken

Nadere informatie

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People

Yoga on Call. Valies-Uniek. Yogarondreis Marokko. Yoga to the People Yoga on Call Yoga to the People Yogarondreis Marokko 2 Yogarondreis Marokko Zaterdag 4 november Zondag 12 november 2017 9 dagen yoga op uitzonderlijke plaatsen Dag 1 4 november Om 17h40 komen we aan in

Nadere informatie

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid

PSV TRAVEL. Programma Business Club Madrid. WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november Madrid PSV TRAVEL Programma Business Club Madrid WEDSTRIJD Atlético Madrid - PSV dinsdag 22 donderdag 24 november 2016 Madrid Madrid is een gastvrije stad die voor elk wat wils te bieden heeft. Als geen andere

Nadere informatie

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT

IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT 22-29 september 2019 IN HET SPOOR VAN EL CID EEN ONTDEKKINGSREIS VAN CASTILIË TOT DE LEVANT Rodrigo Díaz de Vivar, beter gekend als El Cid, is een van Spanjes grootste helden, een voorbeeld van moed, onwrikbare

Nadere informatie

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving!

NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! NZ Vakanties neemt je mee op ontdekking naar Andalousië! Een aangepaste vakantie in een veilige omgeving! Verblijf in Care Hotel & Resort Sanyres Puente Romano 20/3 > 27/03/2017 Bezoek samen met NZ Vakanties

Nadere informatie

Barcelona. Barcelona. Montjuïc

Barcelona. Barcelona. Montjuïc Montjuïc De Montjuïc is een heuvel gelegen in de buurt van het centrum van. De heuvel, waarop zowel een wereldtentoonstelling als de Olympische Spelen gehouden werden, heeft een heel aantal bezienswaardigheden

Nadere informatie

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015

Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Gastronomie & Architectuur Op culinaire ontdekkingstocht naar de Baskische kust Donderdag 8 oktober t/m zondag 11 oktober 2015 Aan de Noordkust van Spanje liggen de goudgele stranden en groene heuvels

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension EILAND : M A L L O R C A Hotel El Cid **** in Playa de Palma op basis van half pension 8 daagse verblijf + rondrit alle excursies inbegrepen afreisdatum : vertrek maandag : 3 april 2017 vertrek maandag

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Cork is het één uur vroeger dan in België. VALUTA: U kunt in Cork betalen met de Euro. KLIMAAT: De gemiddelde temperatuur

Nadere informatie

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017

Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis. Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Sri Lanka : 14 Daagse Familie reis Vertrek zondag 06/08/2017 Retour zaterdag 19/08/2017 Programma : Dag 1: zondag 06 augustus 2017 Vertrek rond 18u10 vanuit Brussel via Doha naar Colombo Sri Lanka. Dag

Nadere informatie

CITYTRIP Krakau (Polen)

CITYTRIP Krakau (Polen) CITYTRIP Krakau (Polen) DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS met bezoek aan Auschwitz en Birkenau 1 Programma Krakau, een stad met een unieke sfeer en een schitterende authentieke binnenstad, werd in 1978 als eerste

Nadere informatie

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015

ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 ROCK N ROLL MARATHON MADRID 24 27 april 2015 INLEIDING Op 26 april 2015 is het dan eindelijk zover! De Rock n Roll Marathon in Madrid gaat van start. Elk jaar nemen er meer dan 600.000 mensen deel aan

Nadere informatie

Discover the city that never sleeps with

Discover the city that never sleeps with CITY TRIP DELUXE 5 DAGEN 3 NACHTEN Discover the city that never sleeps with PROGRAMMA Dag 1 : België - New York / New York City Sightseeing tour Yeah, America, here we come! We vertrekken s morgens met

Nadere informatie

Privé Safaris in Afrika

Privé Safaris in Afrika Nederlandstalig begeleide Groepsreis 2016 Kenia 13 dagen / 11 nachten LOKROEP VAN DE SAVANNE 12 mei 2016 tot en met 24 mei 2016 Op 12 mei 2016 starten we met de zuidelijke route en eindigen we aan de Indische

Nadere informatie

Begeleide groepscruise Middellandse Zee

Begeleide groepscruise Middellandse Zee Begeleide groepscruise Middellandse Zee Programma Croisières de France Horizon**** Van 18 tot 25 september 2016 8 dagen /7 nachten Datum Haven Land Aankomst Vertrek 18 sept Marseille Frankrijk 18u00 19

Nadere informatie

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016

12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 12-daagse Reis Cuba Dinsdag 6 december 2016 tot en met zaterdag 17 december 2016 DAG 1 : VARADERO 6 december 2016 Brussel- Varadero met Jet Air fly rechtstreeks Aankomst in Varadero. Onthaal en transfer

Nadere informatie

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village

Downtown / Hudson River / Little Italy / China Town / Soho / Greenwich Village Citytrip New York van DO 31/03 tot MA 04/04/2016 GEEN SINGLETOESLAG! OOK VOOR NIET-LEDEN! We bezoeken New York tijdens de paasvakantie gedurende 5 dagen met vertrek op donderdag 31 maart. Deze citytrip

Nadere informatie