NO NOnsense All-inclusive reparatie service voor Nilfisk consumentenmachines. NO NOnsense 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NO NOnsense All-inclusive reparatie service voor Nilfisk consumentenmachines. NO NOnsense 2017"

Transcriptie

1 NO NOnsense 2017 Het compromisloze all-inclusive reparatie-serviceconcept voor Nilfisk consumentenmachines! Vaste reparatieprijzen Eén blik op de tarievenlijst en uw klant weet direct waar hij aan toe is. Duidelijker en eenvoudiger kan het niet! In het reparatietarief is alles inbegrepen: de kosten voor transport, arbeid en materialen en BTW. Afhaal- en transportservice Het goed verpakken van de machine en aanmelden ( van de ophaalopdracht is het enige wat u hoeft te doen. De defecte machine wordt de volgende dag bij u opgehaald en na reparatie weer bij u afgeleverd. Minimale handeling en optimale service! Snel & betrouwbaar Supersnel gerepareerd retour binnen 7 werkdagen! Vakkundige en betrouwbare service met bovendien 12 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie.

2 Algemeen NO NOnsense is een all-inclusive en bijzonder klantvriendelijk servicesysteem met afhaalservice voor alle Nilfisk consumentenmachines. Dit all-inclusive servicesysteem kan NIET worden gebruikt voor professionele machines of voor retourzendingen. Inventarisatie Indien de klant (particulier/eindgebruiker) zijn machine aanbiedt voor reparatie dient u in eerste instantie te vragen naar de aard van het defect. Na een eerste inventarisatie kunt u bekijken of het slechts een eenvoudig te verhelpen storing betreft (zoals het doorprikken van een nozzle). Op de website van het servicecentrum ( ) vindt u een top 10 van de meest voorkomende problemen met daarbij de oplossing hoe te handelen. Heeft u geen internet, neem dan contact op met het servicecentrum. 1. Binnen de garantietermijn Betreft het een reparatie binnen de garantietermijn, dan kunt u de machine door het Nilfisk servicecentrum VVS bedrijven BV op laten halen door simpelweg de afhaalopdracht in te vullen. Het servicecentrum zal dan zorg dragen voor het afhalen (door DHL) van de machine voor een kosteloze reparatie van deze machine. Op alle consumenten hogedrukreinigers wordt 60 maanden garantie gegeven. Op de alleszuigers (Multi en Buddy range) wordt 24 maanden garantie gegeven. De garantie geldt uitsluitend op materiaal- en productiefouten. Bij garantie zijn onderdelen, arbeidsloon en transportkosten van en naar het Nilfisk servicecentrum via de afhaalservice voor rekening van Nilfisk. Er wordt geen garantie gegeven op slijtageonderdelen (slang en/of nozzles, o-ringen, zuigslangen en zuigmonden). De garantie vervalt bij verkeerd gebruik (bijv. te lang verlengsnoer, schade door zand, vorst en bij een verstopte nozzle) en/of bij het professioneel gebruik van een consumentenmachine. 2. Buiten de garantietermijn Buiten de garantietermijn kunt u de klant via de tarievenlijst informeren over de prijs van de allinclusive reparatie. Indien de machine ouder is dan 5 jaar adviseert Nilfisk u om enig voorbehoud te melden in verband met mogelijke total loss schade. Indien reparatie economisch niet verantwoord is zal vooraf een prijsopgave worden gemaakt. Tevens wordt een aantal oudere modellen (zie tarievenlijst) niet meer gerepareerd. In dit geval ontvangt de klant voor het NO NOnsense reparatietarief een nieuwe of vervangende machine. Het NO NOnsense reparatietarief omvat de reparatie (of omruiling) van de machine en de standaard toebehoren. Het servicecentrum zal u een aanbieding doen voor een vervangende machine. De NO NOnsense reparatieservice en de daaraan verbonden tarieven zijn niet van toepassing indien de machine niet conform de gebruikershandleiding is gebruikt of bij een total loss schade.

3 Procedure aanmelden storing (binnen en buiten garantietermijn) Vul de Afhaalopdracht volledig in op internet en bij een garantieaanvraag de aankoopnota als bijlage erbij voegen. Vermeld de storingsomschrijving op uw afhaalopdracht en voeg deze bij de machine. Dit is vooral van belang bij problemen die pas zichtbaar worden na een bepaalde gebruikstijd. Vraag uw klant ook om de standaard toebehoren, het probleem kan immers daardoor zijn ontstaan. Machines zonder toebehoren worden NIET in behandeling genomen. U dient in dit geval de toebehoren zelf en voor eigen rekening na te sturen. Voeg de afhaalopdracht (en bij garantie een kopie van een geldig aankoopbewijs) bij de machine. Bij een garantie op een eerdere reparatie moet een kopie van de leveringsbon van de vorige reparatie of een referentie naar die betreffende reparatie worden bijgevoegd. Losse toebehoren buiten de garantie worden niet gerepareerd volgens het Nilfisk NO NOnsense concept. Voor reparatie van toebehoren zal te allen tijde een prijsopgave worden gemaakt. U dient deze zelf op te sturen. Bij slecht verpakte machines kan transportschade ontstaan of kunnen toebehoren verloren raken. Voor de hieruit voortvloeiende kosten zijn Nilfisk BV en het Nilfisk servicecentrum, VVS bedrijven BV niet aansprakelijk. Zorg daarom altijd voor een deugdelijke verpakking. Dozen die beschadigd bij het Nilfisk servicecentrum aankomen zullen, voor het retourtraject, door speciale dozen worden vervangen. Het statiegeld van de doos bedraagt 6,00. Verpak slechts één complete machine per doos! Reparaties niet op een pallet versturen. Hiervoor moet het servicecentrum een toeslag betalen ( 58,10) welke volledig in rekening zal worden gebracht aan de aanbieder. Reparaties die vóór uur bij het Nilfisk servicecentrum zijn aangemeld, worden (indien mogelijk) de volgende dag door DHL bij u afgehaald. DHL werkt met een elektronisch registratiesysteem. U krijgt een ontvangstbewijs van de chauffeur, bewaar dit goed. De verzender/winkel is er verantwoordelijk voor dat de sticker van de transporteur op de juiste doos geplakt wordt (zie uw referentie op de sticker). Indien u een melding heeft gedaan voor het afhalen en de transporteur krijgt geen gehoor dan zullen de kosten die de transporteur gemaakt heeft aan u worden doorberekend. Gerepareerde goederen bij u retour Controleer/test bij ontvangst direct de retour gestuurde machine. Beschadigde verpakkingen moeten onmiddellijk aan de chauffeur gemeld worden (schriftelijk op het afhaalbewijs). Bij beschadiging welke is ontstaan door transport, moet hiervan binnen één werkdag melding worden gedaan bij het Nilfisk servicecentrum. Daarna kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op reclamatie.

4 Verpakken Wij wijzen u erop de machine deugdelijk te verpakken om transportschade te voorkomen. Bij slecht verpakte machines kan eenvoudigerwijs transportschade ontstaan of kunnen toebehoren verloren raken. Voor de hieruit voortvloeiende kosten zijn Nilfisk BV en het Nilfisk servicecentrum, VVS bedrijven BV niet aansprakelijk. Bij transportschades die ontstaan zijn door ondeugdelijk verpakken zal voorafgaande de reparatie een prijsopgave worden gemaakt. De 8 belangrijke tips voor het verpakken: 1) Gebruik een passende doos en plak de onder- en bovenkant van de doos goed dicht 2) Maximale afmeting van de doos bij de grootste machine is 40x40x90cm 3) De machine moet klem in de doos staan, eventueel kunt u de doos met zacht materiaal opvullen. Voorkom schuiven en knikken in de doos! 4) De machine inclusief verpakking mag niet zwaarder zijn dan 31 kilo 5) Maak van de doos geen vuilnisbak 6) Gebruik nooit "chips" als opvulmateriaal, deze gaan overal tussen zitten 7) Zorg altijd ervoor dat er zacht materiaal onder de machine ligt 8) Zorg dat de reinigingsmiddelenfles leeg is bij verzenden! Indien het Nilfisk servicecentrum een nieuwe doos levert kost deze 6,00 excl. BTW aan statiegeld. Deze doos kunt u meerdere malen gebruiken. Bewaar deze voor een eventuele volgende reparatie. Voor meer verpakkingstips, raadpleeg de website: Tarieven en marges voor wederverkopers In het tarievenoverzicht vindt u de NO NOnsense all-inclusive reparatieprijzen voor ieder type consumentenmachine. Als verkooppunt ontvangt u op de exclusief BTW tarieven een vergoeding voor handling van 10% direct op factuur. Onderstaand overzicht geeft de tariefgroepen, de reparatieprijzen en uw marge weer. Facturatie geschiedt door het servicecentrum rechtstreeks aan u. Vragen of onduidelijkheden? Voor vragen kunt u contact opnemen met het Nilfisk servicecentrum: Nilfisk Servicecentrum VVS Bedriiven BV Carneool KC DORDRECHT Tel.: Fax : info@nilfiskservicecentrum.nl Website:

5 AFHAALOPDRACHT 2017 voor gebruik NO NOnsense reparatieservice MAIL: Reparaties die vóór uur worden aangemeld, ontvangt u binnen 5 à 7 werkdagen weer retour! AFHAALADRES Naam dealer Contactpersoon Straat Postcode Woonplaats Telefoon FACTUURADRES (indien anders dan afhaaladres) Naam Straat Postcode Plaats MACHINEGEGEVENS Ordernummer Invuldatum (verplicht) Type machine Naam gebruiker Serienummer Adres Productiedatum Aankoopdatum Bedrijfsmatig gebruik JA NEE* Garantie (origineel aankoopbewijs meesturen) JA NEE* Storingsomschrijving VOOR AKKOORD (niet getekende afhaalopdrachten worden niet verwerkt!) Handtekening voor akkoord reparatie Naam (in blokletters) * s.v.p. aankruisen Belangrijk voor het Nilfisk verkooppunt: Slechts één colli per zending opgeven. Slechts één machine per verpakking, NIET OP PALLET (toeslag 58,10 wordt direct doorberekend aan de aanbieder)! Machine en toebehoren goed verpakken (zonder toebehoren wordt de reparatie NIET geaccepteerd). Kopie van geldig aankoopbewijs (geen handgeschreven bon) meesturen bij afhaalopdracht of toevoegen in de doos. Kopie van deze afhaalopdracht in de doos bij machine voegen. Verwijder oude labels op de verpakking om verwarring te voorkomen! Betaling binnen 30 dagen, daarna zullen administratiekosten in rekening worden gebracht! Kijk voor meer verpakkingsadviezen op Onderkant van de doos goed vastplakken Nilfisk hanteert een toeslag indien de transportschade is veroorzaakt door het niet goed verpakken van de machine.

6 NO NOnsense 2017 afhaalopdracht voor all-inclusive reparatieservice van Nilfisk consumentenmachines Tariefgroep A Tariefgroep B Tariefgroep C Tariefgroep D Tariefgroep E Tariefgroep F 59,- 69,- 89,- 99,- 129,- 139,- C serie C serie C serie C serie C serie C serie C serie C serie Nat- en droogzuigers BUDDY II serie C serie C serie C serie C serie Nat- en droogzuigers MULTI 20 serie MULTI II 22 serie C serie C serie C serie Nat- en droogzuigers MULTI 30 serie MULTI II 30 serie MULTI II 50 serie C serie C serie C serie C serie C-PG serie C serie C serie D130.4 serie D140.4 serie D-PG serie D-PG serie E130.2 serie E140.2 serie E145.2 serie E130.3 serie E140.3 serie E145.3 serie E150.1 serie P150 serie vanaf bouwjaar 2010 P160 serie vanaf bouwjaar 2010 Indien vastgesteld wordt dat het defect is veroorzaakt door bedrijfsmatig gebruik, hanteert Nilfisk een toeslag van 25,- excl. BTW Staat de machine niet op de lijst, neem contact op met het Nilfisk servicecentrum ( ). ALL-INCLUSIVE: Inclusief afhaal- en transportkosten. Inclusief arbeidsloon. Inclusief verbruikte materialen. Inclusief 12 maanden garantie op de gerepareerde vervangen onderdelen. Inclusief 21% BTW. Inclusief snelle service, retour binnen 7 dagen! Exclusief statiegeld doos. VOORWAARDEN: Losse toebehoren buiten de garantietermijn worden niet volgens het NO NOnsense concept gerepareerd, u ontvangt hiervoor een vrijblijvende prijsopgave. U dient deze zelf op te sturen! Uitsluitend garantie mogelijk met geldig aankoopbewijs (geen handgeschreven bon!). Machines die niet conform de gebruikershandleiding zijn gebruikt of indien er sprake is van total loss schade, vallen niet binnen de NO NOnsense procedure. Bij economische totaalschade is de machine ongeveer 5 jaar oud en reparatie economisch niet verantwoord. In dit geval ontvangt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave, of wordt er een nieuwe machine aangeboden. Voor niet vermelde machines ontvangt u vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Bij een prijsopgave worden de afhaalkosten en onderzoekskosten altijd doorberekend. TIPS Informeer de klant vooraf over de prijs van de reparatie en de voorwaarden. Vraag naar het aankoopbewijs! Geen handgeschreven bon! Vraag naar de aard van de storing. Verpak de machine goed conform de AVC voorwaarden ter voorkoming van transportschade. NIET OP PALLET VERPAKKEN! (kosten worden doorberekend). Verwijder oude labels op de verpakking om verwarring te voorkomen! Controleer retour gestuurde machine direct bij aflevering en meld beschadigingen direct aan de chauffeur! Onderkant van de doos vastplakken. Schademeldingen binnen één werkdag melden bij Nilfisk servicecentrum. Daarna kan er geen reclamatie plaatsvinden. OMRUILSYSTEEM In plaats van reparatie via de NO NOnsense tarieven kan Nilfisk besluiten de betreffende (defecte) machine om te ruilen voor een gelijkwaardige (eventueel gebruikte) machine.

NO NOnsense 2014. All-inclusive reparatie service voor Nilfisk consumentenmachines. NO NOnsense 2014

NO NOnsense 2014. All-inclusive reparatie service voor Nilfisk consumentenmachines. NO NOnsense 2014 NO NOnsense 2014 Het compromisloze all-inclusive reparatie-serviceconcept voor Nilfisk consumentenmachines! Vaste reparatieprijzen Eén blik op de tarievenlijst en uw klant weet direct waar hij aan toe

Nadere informatie

NO NOnsense All-inclusive reparatie service voor Nilfisk consumentenmachines. NO NOnsense 2013

NO NOnsense All-inclusive reparatie service voor Nilfisk consumentenmachines. NO NOnsense 2013 Het compromisloze all-inclusive reparatie-serviceconcept voor Nilfisk consumentenmachines! Vaste reparatie prijzen Eén blik op de tarievenlijst en uw klant weet direct waar hij aan toe is. Duidelijker

Nadere informatie

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland).

Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Betreft afhandeling garantie- en reparatiezaken GS&M B.V (handelend onder Ætaire Nederland). Geachte relatie, Ætaire Nederland hecht veel waarde aan het op correcte en snelle wijze beoordelen en afhandelen

Nadere informatie

SERVICE VOORWAARDEN REPARATIES

SERVICE VOORWAARDEN REPARATIES SERVICE VOORWAARDEN REPARATIES De toekomst verbindt ons nú INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 1 Artikel 1 - Algemeen... 2 Artikel 2 - Aanmelden storing... 2 Artikel 3 - Transport... 2 Van de klant naar BTC...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Service & Support

Algemene Voorwaarden Service & Support Algemene Voorwaarden Service & Support Telefoon Fax 078 078681 6811414 KvK Internet www.epatra.nl Index 1. ALGEMENE BEPALINGEN Toepasselijkheid en definities 1 2. RMA REGELING DEFECTE PRODUCTEN Algemeen

Nadere informatie

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv

RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv RMA Voorwaarden van BNC Distribution bv Technische RMA Voorwaarden Defect product? DOA? Aan de hand van de RMA-procedure voor technisch defecte goederen, kunnen defecte producten ter reparatie aan BNC

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant

Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant Blad 1/5 Algemene voorwaarden Elektronica Service Midden Brabant Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en transacties met betrekking tot reparatie van goederen en verkoop van

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

Datascan. RMA procedures

Datascan. RMA procedures atascan Creating print solutions Wat te doen bij ontvangst goederen van atascan? Goederen nauwkeurig controleren met de pakbon op productcode en aantal. Verpakking controleren op beschadiging. Indien de

Nadere informatie

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV

SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV SERVICE PROGRAMMA NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS BV INHOUD: 1. Inleiding NIROLO PROFESSIONAL DISPLAYS B.V. service 2. Transport schade 3. Dead-on-arrival (DOA) 4. 36 maanden on-site garantie 5. Voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

KLARE TAAL Home & Garden Kärcher garantie- en reparatieservice voor consumentenartikelen en toebehoren

KLARE TAAL Home & Garden Kärcher garantie- en reparatieservice voor consumentenartikelen en toebehoren KLARE TAAL Home & Garden 2017 Kärcher garantie- en reparatieservice voor consumentenartikelen en toebehoren 1 UW VRDEEL FUNCTIE- EN ZEKERHEIDSTEST Aan het einde van een reparatie wordt het veilig functioneren

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier

Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Algemene Voorwaarden Het Scrapbook Atelier Artikel 1. Algemeen 1.1. Het Scrapbook Atelier is gevestigd aan de Doorvaart 25, 7381 CJ, te Klarenbeek en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Apeldoorn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie

Algemene Voorwaarden van Sat Reparatie 1 Algemene Voorwaarden van Satreparatie.nl gedeponeerd bij kvk Enschede. 1. ALGEMEEN 1.1 Deze voorwaarden maken integraal onderdeel uit reparatie overeenkomst die derden sluiten met Sat Reparatie. Afwijkingen

Nadere informatie

Onderhoud - Reparatie Storingen

Onderhoud - Reparatie Storingen Melag Service Onderhoud - Reparatie Storingen Melag modellen waar deze prijslijst betrekking op heeft: S en VS klasse Modellen: 23S, 23VS, 29S en 29VS N klasse Modellen: Melatronic 15EN, 17EN, 23EN en

Nadere informatie

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities

Algemene reparatie voorwaarden RepairSpot. 1. Definities 1. Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Reparateur: RepairSpot Klant: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die een reparatieverzoek neerlegt bij Reparateur. Opdracht:

Nadere informatie

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren

RMA procedure. Reparaties en verkoopretouren RMA procedure Reparaties en verkoopretouren AMPCO FLASHLIGHT SALES - Proostwetering 50-3543 AH Utrecht - sales@ampco-flashlight.nl - Tel.: +31 (0)30 2414070 Inhoud Inhoud 1 RMA procedure 2 Aanmelden van

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V.

Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Oktober 2015 Algemene Reparatie Voorwaarden Dynafix Care B.V. Pagina 1 van 7 Inhoudsopgave 1. Definities 2. Toepasselijkheid 3. Aanmelden van reparaties

Nadere informatie

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort.

Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. I. Algemeen Art.1. Onder businessunits van Engels Group worden in deze tekst uitsluitend verstaan: 1 D.Engels, Aankooporganisatie; 2 Thermo Comfort. Art.2. Onder toestellen wordt in deze tekst uitsluitend

Nadere informatie

Algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden. Inhoud 1. Algemeen p.1 1.1 Disclaimer p.2 1.2 Privacy 2. Bestellen p.3 2.2 Levertijd 3. Bezorgmethode p.4 3.3 Afhalen 4. Betalingsmogelijkheden 5. Afleveren en retourneren p.5 6.

Nadere informatie

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen.

groothandelmineralen.nl behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van groothandelmineralen.nl en op alle met groothandelmineralen.nl aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure

Leveringsvoorwaarden WoonVeilig. Versie: oktober Afleverprocedure Leveringsvoorwaarden WoonVeilig Versie: oktober 2016 Afleverprocedure Producten die je bij WoonVeilig bestelt, worden op het afleveradres in Nederland dat je bij je bestelling hebt opgegeven, afgeleverd.

Nadere informatie

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente.

KvK nr. : Btw nr. : NL B01 IBAN : NL18RABO Stationsstraat LX Borne Nederland. Twente. Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente, Oktober 2016 Algemene Reparatie Voorwaarden Cv Telecomshop Twente H.O.D.N Gsm Reparatie Twente. Inhoudsopgave 1. Definities

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Compuer-Bestel.nl Versie 2.0

Garantievoorwaarden Compuer-Bestel.nl Versie 2.0 Garantievoorwaarden Compuer-Bestel.nl Versie 2.0 Datum laatste wijziging: 07-03-2019 Als je een computer koopt bij Computer-Bestel.nl mag je er van uit gaan dat je een degelijk product in huis neemt. Wij

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Archiefkasten-shop.nl gevestigd in Haarlem. Archiefkasten-shop.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Haarlem

Nadere informatie

REPARATIE VOORWAARDEN

REPARATIE VOORWAARDEN FOOD + PHONE loyal and social REPAIR, ACCESSOIRES, TIPS & TRICKS Definities In deze algemene reparatie voorwaarden wordt verstaan onder: Dr. ME: reparateur van Dynafix Care B.V. (onderdeel van Dynagroup

Nadere informatie

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst

Artikel 2: Bestellen en het tot stand komen van een overeenkomst Artikel 1: Algemeen 1.1 1.2 Dit zijn de Algemene Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van Officecity Kantoormeubelen B.V. gevestigd in Haarlem. Officecity.nl is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te

Nadere informatie

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer

Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer Garantie-, vervangings- en reparatievoorwaarden voor Delta String omvormer (geldig binnen Europa) Versie: juni 2013 Geldig voor : SOLIVIA EU G4 TR 2.0 / 2.5 / 3.0 / 3.3 / 3.6 / 5.0 / 10 / 11 SOLIVIA EU

Nadere informatie

Universele Werklamp GT-AL-02

Universele Werklamp GT-AL-02 Universele Werklamp GT-AL-02 GEBRUIKSAANWIJZING V/09/09 Lees deze handleiding voor het eerste gebruik van deze werklamp door en leef voor uw eigen bescherming in ieder geval de veiligheidsvoorschriften

Nadere informatie

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK) te Amersfoort onder bedrijfsnaam Kieft Warenhuis, KvK-nummer 804073235 Algemene voorwaarden Kieft Warenhuis V.O.F. voor Nederland Ten aanzien van elke levering en prijsopgave gelden de Algemene voorwaarden van Kieft Warenhuis V.O.F.. Deze algemene voorwaarden zijn ook te

Nadere informatie

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers.

Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Mijn WSB ACCOUNT Dealer handleiding In deze handleiding zijn de functionaliteiten van het Mijn WSB ACCOUNT beschreven voor dealers. Toelichting vooraf: Er zijn namelijk twee verschillende accounts mogelijk:

Nadere informatie

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling.

3.5 Extra gemaakte kosten zijn niet in de prijs opgenomen. Deze ziet u staan bij de totaalbestelling. Algemene Voorwaarden WSF Professional 1.0 Algemeen: 1.1 De onderstaande voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, offerte en overeenkomst tussen WSF Professional en de afnemer. Afwijkingen zijn slechts

Nadere informatie

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is

gebonden nadat hij de opdracht nadrukkelijk schriftelijk heeft bevestigd, dan wel reeds feitelijk met de uitvoering van de opdracht is Algemene voorwaarden 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, werkzaamheden en transacties met betrekking tot reparatie, uitbreiding en upgrading van computer(rand)apparatuur

Nadere informatie

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux

Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux Bosch Security Systems Servicehandleiding Benelux 2 Servicehandleiding Nederland Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN 3 2. BOSCH REPARATIECENTRUM EUROPA 3 3. HET SERVICEPROCES 4 4. REPARATIES BINNEN DE GARANTIEPERIODE

Nadere informatie

Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service

Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service Servicekader overeenkomst Kruger Pakket Service Kruger Pakket Service Accustraat 8 / 3903 LX Veenendaal Postbus 632 / 3900 AP Veenendaal Tel : +31 (0)318-528108 Fax : +31 (0)318-528931 Website: www.krugerpakketservice.com

Nadere informatie

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016

SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 SERVICE & GARANTIE AFHANDELING 2016 Merk Aantal jaar Actie Beurer 3 5 jaar 1 Check & Credit Caso Germany 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Climadiff 2 jaar 2 Reparatie via CE repair Dejelin 2 jaar Reparatie

Nadere informatie

HANDLEIDING REPARATIESYSTEEM E-CARE

HANDLEIDING REPARATIESYSTEEM E-CARE HANDLEIDING REPARATIESYSTEEM E-CARE Versie: 1.6 Datum: 19-11-2012 1 INHOUDSOPGAVE pagina 1. INLOGGEN 3 2. AANMELDEN NIEUWE REPARATIE 4 3. VERSTUREN REPARATIE 15 4. OPSTUREN ONSITE ARTIKELEN TER REPARATIE

Nadere informatie

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT

HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT HOE WORD IK EEN SCHUURMAN BV KLANT Allereerst willen wij u graag bedanken voor uw interesse in ons bedrijf en producten. Uiteraard willen wij u graag als klant bij ons verwelkomen. Om voor u een klant

Nadere informatie

1/6. Pol in Promotion. adres:Â. Internetadres:Â.

1/6. Pol in Promotion.  adres:Â. Internetadres:Â. Pol in Promotion Emailadres:Â info@polinpromotion.nl Internetadres:Â www.polinpromotion.nl K.V.K. nummer: 68269277 BTW nummer: NL112074224B01 Rekening nummer: NL29 KNAB 0255 8735 49 t.n.v. Pol in PromotionÂ

Nadere informatie

Vervoerschade aan motor en ontbrekende onderdelen

Vervoerschade aan motor en ontbrekende onderdelen Nr. 98-17b Vervoerschade aan motor en ontbrekende onderdelen KENNISGEVING Dit bulletin werkt Mercury/Mariner Service Bulletin 97-19 en Force Service Bulletin 97-15 bij. Betrokken modellen Beschadigde of

Nadere informatie

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services:

Inhoud. Artikel 1 Definities. De volgende definities worden gebruikt in de onderstaande algemene voorwaarden van B & R Transport Services: Inhoud B & R Transport Services Handelsregister KvK Eindhoven 70054096 BTW nr. NL858121438B01 1. Definities 2. Toepasselijke regelgeving 3. Aanbiedingsvoorwaarden 4. Vergoeding 5. Opslag van zending 6.

Nadere informatie

RMA policy Televic Healthcare (THC)

RMA policy Televic Healthcare (THC) RMA policy Televic Healthcare (THC) Inhoud Identificeer uw product... 1 Type RMA... 2 Logistieke fout:... 2 Technische RMA:... 2 Administratieve RMA:... 3 Afgifte van RMA Nummer... 3 Verzenden van een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht

Algemene Voorwaarden. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Overeenkomst. Artikel 3. Prijzen/Aanbiedingen. Artikel 4. Overmacht Algemene Voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1) Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. 2) Van het in

Nadere informatie

BAS Online handleiding versie

BAS Online handleiding versie BASonline Handleiding Versie 2016.4.01 Inhoudsopgave 1. Inlogscherm... 3 2. Menu... 4 2.1 Standaardknoppen... 4 3. Printerinstellingen... 5 4. Ontvangers en afwijkende afzenders... 6 4.1 Ontvangers...

Nadere informatie

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht

Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht 1.0 Onze winkel Onze winkel is een officiële webwinkel. Verkoop vindt alleen plaats via internet. Wij zijn ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Maastricht onder nummer: 14085443.

Nadere informatie

TOSHIBA. Service- en garantiegids TOSHIBA SALESPARTNER TOSHIBA INFORMATION SYSTEMS BENELUX PC DIVISION SERVICE DEPARTMENT ( SER050801 )

TOSHIBA. Service- en garantiegids TOSHIBA SALESPARTNER TOSHIBA INFORMATION SYSTEMS BENELUX PC DIVISION SERVICE DEPARTMENT ( SER050801 ) TOSHIBA TOSHIBA SALESPARTNER TOSHIBA INFORMATION SYSTEMS BENELUX PC DIVISION SERVICE DEPARTMENT ( SER050801 ) INHOUDSOPGAVE Service- en supportbeleid Pagina 2 Garantie Pagina 2 Aanvaarding van defecte

Nadere informatie

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM

GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM GARANTIEVOORWAARDEN SITECOM Voorwaarden en algemene bepalingen 10 Year Warranty (1) Definities In deze garantieverklaring hebben onderstaande termen de volgende betekenis: Sitecom betekent Sitecom Europe

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. Led-Tuinverlichtingsslinger

GEBRUIKSAANWIJZING. Led-Tuinverlichtingsslinger GEBRUIKSAANWIJZING Led-Tuinverlichtingsslinger Modell: GT-LCS-10 III/05/10 INHOUDSOPGAVE LEVERING pagina 1 TECHNISCHE GEGEVENS pagina 1 MONTAGE-INSTRUCTIES pagina 1-2 REINIGING EN OPSLAG pagina 2 AFVOER

Nadere informatie

INFO en PRIJZEN Treeport Services B.V.

INFO en PRIJZEN Treeport Services B.V. INFO en PRIJZEN Treeport Services B.V. Contactgegevens Mail info@treeportservices.com Telefoon 076 762 00 66 Fax 076-762 0130 Openingstijden 8:00 18:00 ma-vrij Kantoor Versie 6 14012013 Inhoud Contactgegevens...

Nadere informatie

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK

RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK RICHTLIJNEN VOOR AANLEVERING DRUKWERK 1. LOSSE folderverspreiding Bladzijde 2 en 3 2. GESEALDE folderverspreiding Bladzijde 4 en 5 3. SEPARATE folderverspreiding Bladzijde 6 en 7 1. LOSSE folderverspreiding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ALGEMEEN

Algemene voorwaarden ALGEMEEN Algemene voorwaarden ALGEMEEN bbkidsshop is gevestigd te Eindhoven en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel van Eindhoven onder nummer 60455152. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle

Nadere informatie

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN

Verzenden & Retouren. Het adres voor retourzendingen is: Staff Hoorn Lange Kerkstraat 27 1621 EG HOORN Verzenden & Retouren Verzenden Bestellingen worden verzonden via TNT Post. De verzendbijdrage zijn 6,95 voor afleveradressen binnen Nederland, 14,50 voor overige afleveradressen binnen de EU en 22,00 voor

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl

Algemene voorwaarden Kuijpers Creative en Kippenluikje.nl 1. Algemeen: 1.a Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle gesloten overeenkomsten van Kuijpers Creative met u (afnemers van producten van Kuijpers Creative). 1.b Kuijpers Creative is te bereiken

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl ALGEMENE VOORWAARDEN kaky.nl Artikel 1. Overeenkomst 1.1 Totstandkoming van de overeenkomst met betrekking tot internet bestellingen. Nadat persoonlijke gegevens zijn ingevoerd en de order door opdrachtgever

Nadere informatie

Procedures retourgoederen (RMA en CMA)

Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Procedures retourgoederen (RMA en CMA) Om de stroom van retourgoederen in de juiste banen te leiden heeft BAS Distributie hiervoor een tweetal procedures ontwikkeld. Er is een duidelijk onderscheidt in

Nadere informatie

Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg Tarievenlijst 2018 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1. Postbezorging Business Post Limburg. 2. Frankeren PostNL 3. Postbusservice. 4. Ophalen poststukken. 5. Brengen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door

Dit voorbeeld wordt je aangeboden door Dit voorbeeld wordt je aangeboden door jouwwebwinkelcoach.nl Algemene voorwaarden Indien je een bestelling plaatst bij [naam webwinkel] verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden. De algemene

Nadere informatie

BAS Online handleiding versie 2015.2.01

BAS Online handleiding versie 2015.2.01 BASonline Handleiding Versie 2015.2.01 Inhoudsopgave 1. Inlogscherm... 3 2. Menu... 4 3. Printerinstellingen... 5 4. Ontvangers en afwijkende afzenders... 6 4.1 Ontvangers... 6 4.2 Afwijkende afzenders...

Nadere informatie

De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen:

De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen: Betaalwijze De betaalwijze hangt direct samen met de manier waarop je de boeken wenst te ontvangen. Er zijn twee mogelijkheden hoe je je boeken kunt ontvangen: 1. Je laat het boekenpakket thuisbezorgen:

Nadere informatie

M. Renckens-Loos ook handelend onder de volgende handels- en merknaam:

M. Renckens-Loos ook handelend onder de volgende handels- en merknaam: Algemene Voorwaarden Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden hebben uitsluitend betrekking op alle leveringen en diensten aan consumenten. Voor bedrijven en gelijkgestelden hanteren wij andere Algemene

Nadere informatie

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN.

ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. ALGEMENE VOORWAARDEN HET HOBBYPUNT. Versie 01-01-2012. ER IS GEEN MINIMUM BESTELBEDRAG VOOR ONZE BESTELLINGEN. 1. Levering / verzending Wij hanteren als verzendkosten voordeligere portokosten dan dat de

Nadere informatie

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te

2.3 Verkoper behoudt zich het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of aan te Algemene voorwaarden Handelskwekerij De Schelde BV www.olijfboom.nl Email: info@olijfboom.nl Lange Kruisweg 21a 2676BM Maasdijk KvK 24420121 BTW nr NL818375085B01 ABN AMRO 4175.04.551 1. Definities In

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6.

Algemene voorwaarden. 1. De ondernemer. 2. Toepasselijkheid. 3. Artikelaanbod. 4. De overeenkomst. 5. Herroepingsrecht. 6. Algemene voorwaarden Jij maar ook wij houden van simpel en helder, daarom zijn onze algemene voorwaarden in duidelijke taal geschreven. Zo leest het makkelijker en begrijpelijker. Ellenlange onduidelijke,

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique.

Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Algemene voorwaarden Hieronder vindt u de leveringsvoorwaarden van Le Petit B.B. Baby Boutique. Onderstaande voorwaarden zijn geldig tenzij hierover uitsluitend schriftelijk een anders luidende overeenkomst

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.be. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard instellingen

Nadere informatie

Verpakkingstips. Zaken om op te letten bij het versturen van je pakketten, pallets en documenten.

Verpakkingstips. Zaken om op te letten bij het versturen van je pakketten, pallets en documenten. Verpakkingstips Zaken om op te letten bij het versturen van je pakketten, pallets en documenten. 1 Het belang van de juiste verpakking Producten ongeschonden en op tijd bij je klanten krijgen? Een goede

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja

Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Algemene voorwaarden Woonboerderij Maja Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Woonboerderij Maja : Woonboerderij Maja, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven

Brochure Eazy Logistics. Wij doen wat anderen beloven Brochure Eazy Logistics Wij doen wat anderen beloven Over ons Eazy Logistics is gestart in september 2014. Als snel heeft Eazy Logistics zich gemengd tussen de gevestigde orde binnen de koeriers. Momenteel

Nadere informatie

Zakelijk Benelux (Europlus)

Zakelijk Benelux (Europlus) DHL Pakketinformatie Maximale gewicht 31,5 kilo Minimale afmetingen per pakket L15 x B11 x H3,5 cm Maximale afmetingen per pakket L120 x B60 x H50 cm Standaard service Track en trace informatie Afleveren

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Ondernemingsgegevens MAELSTROM BVBA 2300 Turnhout 014 41 39 28 BTW BE 0464 263 774 RPR Turnhout Artikel 1: Algemene bepalingen Akademia.be, de e-commerce website van Maelstrom

Nadere informatie

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide

DHL EXPRESS. 1 DHL IntraShip User Guide DHL EXPRESS 1 DHL IntraShip User Guide INLOGGEN Gebruik uw login & wachtwoord om in te loggen op DHL INTRASHIP via https://www.intraship-dhl.be Via de MyDHL portaal via http://www.mydhl.com kan u ook op

Nadere informatie

CAMPAGNEBULLETIN

CAMPAGNEBULLETIN CAMPAGNEBULLETIN 100007 Datum: 25.10.2010 Onderwerp: Pennen jib vervangen Getroffen modellen en serienummers: S-45: vanaf 2432 tot 15722 S-65: vanaf 654 tot 21018 inclusief S6003-1 S-65TX: vanaf 17768

Nadere informatie

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support

Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Algemene verkoop- levering- en betalingsvoorwaarden van Koper Computer Support Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Koper Computer Support betreffende

Nadere informatie

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds :

voorletters : telefoonnummer overdag : naam : telefoonnummer s avonds : VRAGENFORMULIER GESCHILLENCOMMISSIE ELEKTRO DOSSIERNUMMER: (wordt door De Geschillencommissie ingevuld) Wij verzoeken u dit formulier volledig en duidelijk leesbaar in te vullen. *Aanvinken wat van toepassing

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl ALGEMENE VOORWAARDEN ComputerVerzekeren.nl Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van ComputerVerzekeren.nl onderdeel van Robiz-Computer.nl (hierna: ComputerVerzekeren.nl)

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Monteur koffie Machine BV.

Algemene voorwaarden Monteur koffie Machine BV. Algemene voorwaarden Monteur koffie Machine BV. 1. Algemeen: 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van monteur koffie machine BV. en op alle met u gesloten overeenkomsten.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - v3

Algemene voorwaarden - v3 Algemene voorwaarden - v3 LAPTOPSERVICES 29-11-2018 Bedrijfsgegevens Laptopservices. Oude Klaverdijk 7 7142 HC Groenlo 06-43895139 KVK: 64036170 1. Algemeen 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

BTW-nummer: NL B01 Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie)

BTW-nummer: NL B01   Phone: + 31 (0) (De Bruyn Bloempreparatie) ALGEMENE VOORW AARDEN KoesterRozen is een dochteronderneming van De Bruyn Bloempreparatie VOF en is geregistreerd bij de kamer van Koophandel met nummer: 16019995 onder de naam De Bruyn Bloempreparatie

Nadere informatie

Garantie-instructies

Garantie-instructies Garantie-instructies Hartelijk dank! U heeft gekozen voor een trainingstoestel van een kwaliteitsmerk. Voordat u uw trainingstoestel gaat gebruiken, moet u alle instructies in de montagehandleiding / gebruiksaanwijzing

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer

Algemene Voorwaarden www.dedochtervanmies.nl/shop Artikel 1 Definities Bedenktijd Klant Dag Duurzame gegevensdrager Herroepingsrecht Ondernemer Algemene Voorwaarden Onderstaande voorwaarden hebben betrekking op alle diensten, producten, bestellingen en aanbiedingen die via de site www.dedochtervanmies.nl/shop aangeboden, verzonden en geleverd

Nadere informatie

SAF Benelux B.V. Garantiehandboek

SAF Benelux B.V. Garantiehandboek SAF Benelux B.V. Garantiehandboek Versie 10/2004 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding 1 Hoofdstuk 2 Garantievoorwaarden 2 Hoofdstuk 3 Garantieaanvraag procedure 4 Hoofdstuk 4 Aanvullende informatie m.b.t.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN OPTELEC NEDERLAND B.V. VOOR HET OPTELEC FLEXIBEL HUUR EN BETAAL PLAN VERSIE 1, JULI 2013 Optelec flexibel huur en betaalplan Heeft u tijdelijk een hulpmiddel nodig? Wilt u niet in één keer het hele aanschafbedrag van een hulpmiddel betalen? Wilt u flexibele betaling met volledige service en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V.

Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V. Algemene Voorwaarden Tjalling Wolthuis B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Artikel 3 - Toepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbod Artikel 5 - De overeenkomst

Nadere informatie

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1

Vrachtbon uitleg. Paraaf voor akkoord.. 1 Vrachtbon uitleg Tijdens het uitvoeren van de ritopdracht maakt u gebruik van een zogenaamde Easy2send vrachtbon, hieronder vindt u een voorbeeld. Veel van onze klanten hebben al voorgedrukte exemplaren

Nadere informatie

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects

Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Garantievoorwaarden Dutch LED Projects Algemene garantievoorwaarden De garantie van Dutch LED Projects dekt alleen fabricagedefecten. Dit omvat geen lichtverval of accessoires zoals eventuele batterijen,

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten bestellen U kan zonder in te loggen producten bestellen. U kan uiteraard ook een account aanmaken of wanneer u al een account heeft inloggen, dit maakt

Nadere informatie

Definitie s. Algemene bepalingen.

Definitie s. Algemene bepalingen. Definitie s 1. Amps Unlimited: De eenmanszaak, Amps Unlimited, statutair gevestigd te Den Haag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51104113. 2. Klant: de natuurlijke of rechtspersoon

Nadere informatie

eship 3.0 Handleiding

eship 3.0 Handleiding eship 3.0 Handleiding 1 Wat is eship? 3 1.2 Welke opties heeft eship? 4 1.2.2 Retouropdracht 4 1.2.3 Doorzendopdracht 5 2 Standaard zending 5 2.1 Opdrachtgever 5 2.1.1 Goederen versturen namens iemand

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Accessoire voor het malen op gewicht Gebruikershandleiding ESATTO TM afgebeeld met Preciso TM molen TM Inhoudsopgave Introductie... 2 2 3 4 5 7 8 8 9 11 1 Introductie TM TM TM TM TM Herhaalbaarheid en

Nadere informatie

Pallet en minicontainer reglement

Pallet en minicontainer reglement Pallet en minicontainer reglement 1. Gebruiksbeperking Glaspallets en minicontainers mogen uitsluitend gebruikt worden voor het transport van het glas van de productieplaats naar het door de klant opgegeven

Nadere informatie

Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg Tarievenlijst 2017 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1 Postbezorging Business Post Limburg. 2 Frankeren PostNL 3 Postbusservice. 4 Ophalen poststukken. 5 Brengen

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17

GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17 GEBRUIKSAANWIJZING ADB-17 ADB-17 De ADB-17 is een draadloze deurbel die bij diverse toepassingen kan worden gebruikt. Zo kan de ADB-17 worden gebruikt als (nieuwe) deurbel of hulpbel bij zieken en hulpbehoevenden.

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg

Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg Tarievenlijst 2019 Business Post Limburg Business Post Limburg hanteert de volgende tarieven: 1 Postbezorging Business Post Limburg. 2 Frankeren PostNL 3 Postbusservice. 4 Ophalen poststukken. 5 Brengen

Nadere informatie