Functionele beschrijving klantportaal Retail

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functionele beschrijving klantportaal Retail"

Transcriptie

1 Date: Page: 1 of 8 Functionele beschrijving klantportaal Retail IDchecker IDchecker, marktleider op het gebied van online identiteitsbewijscontrole, biedt voor diverse branches verschillende gebruikersvriendelijke (online) oplossingen, waarmee u het legitimatiebewijs van uw medewerker/klant/bezoeker grondig, snel en professioneel op echtheidskenmerken kunt controleren. Voorwaarde is dat u een kwalitatief goede scan van het originele ID bewijs instuurt. Deze IDcontrole is mét garantie: als blijkt dat een door IDchecker goedgekeurd IDbewijs bij controle achteraf foutief is beoordeeld, zal IDchecker de eventuele opgelegde boete voor zijn rekening nemen. Simpel en Zeker Uitgangspunt is wel dat het doen van een dergelijke controle simpel is en u ook daadwerkelijk meer zekerheid biedt. Daarom is de applicatie van IDchecker eenvoudig van opzet. Het achterliggende systeem, echter, is zeer geavanceerd. Met de invoer van een scan van het originele ID bewijs start u een proces waarbij meerdere toetsingen volledig automatisch plaatsvinden. Het resultaat van alle verschillende checks wordt binnen enkele seconden als een overzichtelijk rapport aan u getoond. U heeft overigens altijd toegang tot alle achterliggende data. Deze is via dezelfde applicatie gemakkelijk weer op te vragen. Wat controleert IDchecker? Een volledige controle op echtheid door documentexpert (met garantie)

2 Date: Page: 2 of 8 IDchecker klantportaal (Retail) Login Met uw internetbrowser gaat u naar het webadres Login met uw gegevens: Gebruikersnaam Wachtwoord U heeft de inloggegevens eerder ontvangen van IDchecker. Na het inloggen wordt u naar uw beveiligde klantportaal geleid. Indien u wachtwoord kwijt bent dan kan u hier uw wachtwoord wijzigen via Uw wachtwoord vergeten? Let op : Een klantportaal kan specifiek gemaakt zijn voor onze klanten (eigen logo s, kleuren en soms extra functionaliteiten). De basisfunctionaliteiten zijn altijd gelijk en zijn in dit document uitgewerkt. Start scherm klantportaal Retail U start automatisch in Documenten Versturen op de web portal. Het scherm bestaat uit de volgende tabs: Documenten Overzicht (met een overzicht van reeds behandelde documenten) Documenten versturen (upload een ID bewijs) Helpdesk Uitloggen Klik op de buttons Documenten Overzicht, Documenten Versturen of Helpdesk afhankelijk welke activiteit u wilt uitvoeren.

3 Date: Page: 3 of 8 Document Versturen (een ID bewijs) In dit scherm upload (verstuurt) u ID bewijzen naar idchecker: Paspoorten (scan 1 kant); ID kaarten (scan 2 kanten); Tewerkstellingsvergunning (scan 2 kanten + overig document met sofinummer). Om de ID bewijzen juist te kunnen verwerken dient u altijd het benodigd aantal scans van het origineel document in te sturen. U selecteert de scans door in uw file browser de juiste files te selecteren en op openen te klikken. Voor het beste resultaat dient u de originele ID bewijzen bij voorkeur in te scannen op 300dpi & 24 bits kleurdiepte. Voorwaarde om het IDbewijs te controleren is dat u het originele ID bewijs scant! Let op: U kunt 1 ID bewijs per persoon per keer uploaden. U kunt niet meerdere personen (met bijbehorende scans van ID bewijzen) tegelijk insturen. Onder het kopje u gaat scannen voor wordt aangegeven namens welke opdrachtgever u het document wil versturen. U vult hier zowel de naam van uw opdrachtgever in als de naam van het bedrijf in waar uw medewerker tewerkgesteld wordt. In het land van herkomst veld kunt u het land van herkomst van het document selecteren. Indien u een BSN aanvraag wenst te doen, dan vinkt u dit hier aan. Onder Eigen Bevindingen uitvoeren? kunt u, desgewenst, uw eigen beoordeling van het document ingeven. De eigen bevindingen hebben betrekking op de Imageperf, Kinegram/Hologram, Reliëf en LookaLike. Heeft u het document gezien en iets geconstateerd dan kunt hier aangeven of de onderdelen goed, fout of niet van toepassing zijn. Dit is optioneel. In het uw referentie veld kunt u (ook optioneel) een referentie opnemen ten behoeve van uw eigen administratie. In het Retail portaal geeft u aanvullend aan onder welke project het ID bewijs wordt geüpload. U geeft dit aan middels de projectenlijst onder welke projecten (hier demo naam 1,2,3). De projecten worden getoond welke beschikbaar zijn binnen uw organisatie. U vinkt altijd minimaal 2 bedrijven aan. U kunt eventueel meerdere documenten bij het ID bewijs toevoegen in de upload u drukt hiervoor op de Add Button. Klik op de Upload button om uw ID bewijzen naar Idchecker te sturen. Als de Upload succesvol is geweest wordt dit onder de upload button zichtbaar met een groene tekst: Uw Upload is verzonden aan IDchecker. Na het succesvol Uploaden van een ID bewijs in het klantportaal ontvangt u automatisch een op het door u opgegeven mailadres.

4 Date: Page: 4 of 8 Documentenoverzicht In het documenten overzicht kunt u de volgende functies uitvoeren: Zoeken (een eerder gecontroleerd ID bewijs) Overzicht laatste 20 goedgekeurde documenten Afgekeurde scans (documenten die zijn afgekeurd) Reject Scans (deze ID bewijzen kunnen niet verwerkt worden) Scans in Progress (status van een ID in het controleproces) Blok Zoeken In dit scherm kunt u ID bewijzen zoeken op: Naam Sofinummer/Burger Servicenummer (BSN) Referentie (optioneel, indien eerder opgenomen) Optioneel: Bedrijfsnaam (bij een hoofdgebruiker worden hier (onder)aannemers zichtbaar). Vul een van de zoekopties om een ID bewijs op te Zoeken. Rechts in de pagina verschijnt het eventuele resultaat.

5 Date: Page: 5 of 8 Details bekijken In het klantportaal kan worden gezocht naar door u eerder uitgevoerde controles. De resultaten worden getoond in een lijst (Top 20 of indien resultaat zoekopdracht aanwezig). In deze lijst heeft u verschillende mogelijkheden om de details te bekijken: De persoonsgegevens van het ID bewijs De documentgegevens van het ID bewijs Het dienstverband Gekoppelde projecten De rapportage opties Onder de persoonsgegevens vindt u de persoonsdetails uit het ID bewijs, de status van de controle en of het document als vermist en gestolen is geregistreerd. Onder document gegevens vindt u de belangrijkste documentgegevens en heeft u de mogelijkheid om het document op te halen middels de button Haal op. Tevens zijn hier zichtbaar het dienstverband (inuit dienst) en de gekoppelde projecten bij deze persoon. Ook kunt u hier een persoon aan een project koppelen of ontkoppelen door het zetten van vinkjes. Om de rapportage te bekijken klikt u op de + in Rapportage balk. Hier staat de rapportage. Het rapport kan worden geopend in Adobe reader (dient aanwezig te zijn op de PC). U kunt de rapportage bekijken/opslaan/printen met de Adobe reader functies. U kunt de rapportage hier ook doorsturen naar een adres.

6 Date: Page: 6 of 8 Overige Overzichten U vindt hier de volgende overzichten onder de tabs: Laatste 20 goedgekeurde documenten Afgekeurde scans Reject scans Scans in proces (in behandeling) Laatste 20 goedgekeurd Hier ziet u een overzicht van de laatste 20 goedgekeurde ID bewijzen. Afgekeurde scans U ziet hier een overzicht van de laatste afgekeurde ID bewijzen. Reject scans U ziet hier een overzicht van de laatste gerejecte ID bewijzen Indien een plaatje/scan van een ID bewijs niet compleet, leeg of van onvoldoende kwaliteit is, zal deze afgekeurd worden. Dit betekent dat IDchecker niet in staat is het document te verwerken. De 3 meest voorkomende redenen van afkeur zijn: het ID bewijs is niet compleet (voor of achterkant van ID kaart/rijbewijs ontbreekt slechte kwaliteit van de scan (document is te klein, <300dpi) het ingestuurde bestand bevat geen plaatje (leeg) Indien de documenten zijn gereject ontvangt u hierover een melding en dient u een scan van betere kwaliteit te versturen voor een nieuw uit te voeren controle. Scans in Proces Een volledige controle duurt maximaal 4 uur, afhankelijk van het tijdstip op de dag en de beschikbaarheid van document experts. Gedurende deze tijd kunt u de status van de controle volgen in dit scherm totdat de controle is afgerond.

7 Date: Page: 7 of 8 Uitloggen Als u uw sessie in het klantportaal wenst te beëindigen kunt u de knop Uitloggen gebruiken (rechts op bovenbalk). Uw sessie wordt dan gesloten. Feedback Indien u opmerkingen of suggesties heeft voor dit web portal klik dan hier. U kunt dan uw opmerkingen versturen. We gaan hier graag mee aan de slag. Helpdesk / Frequently Asked Questions (FAQ) 1 Gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten Gebruik hiervoor de optie in het inlogscherm Wachtwoord vergeten? U ontvangt een nieuw tijdelijk wachtwoord. Mocht uw gebruikersnaam/wachtwoord alsnog niet werken, neem dan contact op met helpdesk@idchecker.nl. 2 Wat mag ik uploaden? Indien u ID bewijzen wilt insturen dan kunt u deze in PDF, JPG of TIFF formaat uploaden. De originele ID bewijzen dienen bij voorkeur in 300dpi en met 24bits kleurdiepte gescand te worden voor het beste resultaat. De totale bestandsgrootte mag niet groter zijn dan 4MB. 3 Hoe scan ik een ID bewijs en met welke kwaliteit? Voor het beste resultaat dienen de IDbewijzen netjes recht op de scannerplaat te liggen. Het originele ID bewijs dient in zijn geheel gescand te worden. Bij een paspoort scant u 1 zijde inclusief de bovenliggende pagina. Bij een ID bewijs dient u 2 zijden te scannen. Een ID bewijs dient bij voorkeur in 300dpi en met 24bits kleurdiepte gescand te worden voor het beste resultaat. De maximale grootte van de te uploaden bestanden is 4MB. 4 Wat heb ik allemaal nodig (hardware/software) voor het scannen van een ID bewijs? U dient te beschikken over een eigen scanner/mfp (Multi Functional Printer). Als u gebruik maakt van het online klantportaal, heeft u geen verdere software nodig. 5 Hoeveel ID bewijzen kan ik uploaden? U kunt 1 ID bewijs per persoon per keer uploaden. U kunt niet meerdere personen (met bijbehorende scans van ID bewijzen) tegelijk insturen. 6 Waar blijft mijn rapportage? Indien u een ID bewijs succesvol heeft verzonden, kunt u de status volgen in de portal en de scanner in het tabblad scans in proces totdat het ID bewijs is afgehandeld. Direct nadat het ID bewijs is afgehandeld ontvangt u een met daarin een hyperlink naar de rapportage op het mailadres waarmee u in eerste instantie heeft ingelogd.

8 Date: Page: 8 of 8 7 Hoe lang duurt het voordat ik een rapportage ontvang? Een volledige controle duurt maximaal 4 uur. Afhankelijk van het type ID bewijs (binnenland, buitenland of te werkstellingsvergunning) zal deze tijd in de praktijk variëren tijdens kantoortijden tussen de 15 en 60 minuten. 8 Waar vind ik de gebruikershandleiding? In de portal vindt u de gebruikershandleiding onder het tabblad helpdesk. Tevens zijn de gebruikershandleidingen te vinden op de website van IDchecker. 9 Veelvoorkomende Reject redenen: Voor en/of achterkant ontbreekt OF tegenoverliggende pagina ontbreekt! Een veel voorkomende reject/afkeur reden van ID bewijzen is: Bij een ID kaart, Te Werkstelling Vergunning of rijbewijs: het ontbreken van de voor en/of achterkant. U dient voor deze ID bewijzen altijd de voor EN achterkant in te sturen Bij een paspoort: het ontbreken van de bovenliggende pagina. Bij een paspoort dient u ook bovenliggende pagina mee te scannen. 10 Veelvoorkomende Reject reden: Bestand(en) bevatten geen data Het komt regelmatig voor dat de bestanden die worden geupload/opgestuurd geen gegevens bevatten. Deze bestanden zijn dan vaak leeg. Controleer dan de bestandsgrootte. Lege bestanden herkent u aan 0 Kb grootte. Bestanden dienen tenminste 100 Kb te zijn. 11 Uw saldo ophogen. Indien uw saldo ontoereikend is, zal IDchecker u hiervan, via de mail, op de hoogte stellen. 12 Gegevens op een pasje niet goed of slecht leesbaar Indien de gegevens op het pasje niet juist zijn of slecht leesbaar, kunt u contact opnemen met helpdesk@idchecker.nl Vragen/Helpdesk Als u vragen of hulp nodig heeft kunt u altijd contact opnemen met IDchecker. Wij helpen u graag! Website: helpdesk@idchecker.nl Tel: +31 (0)

Functional Description Mobile App (iphone)

Functional Description Mobile App (iphone) Date: 1582012 Page: 1 of 7 IDchecker IDchecker, marktleider op het gebied van online identiteitsbewijscontrole, biedt voor diverse branches verschillende gebruikersvriendelijke (online) oplossingen, waarmee

Nadere informatie

Basisinformatie. Versie Type document Uitvoerder Uitvoerdatum 1.0 handleiding MM 01 oktober Contact informatie

Basisinformatie. Versie Type document Uitvoerder Uitvoerdatum 1.0 handleiding MM 01 oktober Contact informatie App Basisinformatie Versie Type document Uitvoerder Uitvoerdatum 1.0 handleiding MM 01 oktober 2014 Contact informatie Positie Email Telefoonnummer CCO Manuela@idchecker.nl +31235317882 2 Haarlem 06 maart

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)...

Nadere informatie

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet

NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet NL handleiding online aanvragen en bestellen producten 3D Worknet Deze handleiding geeft een uitgebreide uitleg over het online aanvragen en bestellen van 3D geprinte producten bij 3D Worknet. Registreren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)...

Nadere informatie

Auditee SAM instructie Auditee Site

Auditee SAM instructie Auditee Site Auditee SAM instructie Auditee Site Inhoudsopgave 1. Inloggen op uw SAM Auditee Site... 2 2. Taken... 3 2.1. Invullen verbeterplan (Corrective Action Plan (CAP))... 3 2.1.1. Invullen verbeterplan (non-conformiteiten)

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8

Shell Card Online e-invoicing Service Gebruikershandleiding. Versie 2.8 Gebruikershandleiding Versie 2.8 november 2012 Inhoud 1 Voor toegang tot Shell Card Online e-invoicing Service... 3 1.1 Inloggen in Shell Card Online... 3 1.2 Wat als u uw wachtwoord bent vergeten... 3

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding

Online aanvragen - Gebruikershandleiding. Online aanvragen Gebruikershandleiding Online aanvragen Gebruikershandleiding 01 / 11 Online aanvragen Gebruikershandleiding Inhoud Inloggen registreren Wachtwoord vergeten Mijn account Mijn account - Functies Het aanvraagformulier Het aanvraagformulier

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll

PAYROLL. Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll MF PAYROLL Gebruikershandleiding Mijn MF Payroll Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 2. Aanmelden van medewerkers 4 3. Tekenen van contracten 8 4. Invoeren van declaraties 11 4.1 Contactpersoon voert zelf in en

Nadere informatie

UPLOADTOOL NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2019

UPLOADTOOL NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2019 UPLOADTOOL NSE 2019 Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2019 UPLOADEN VAN STUDENTGEGEVENS Het aanleveren van de studentgegevens gebeurt via

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de groene button Mijn Merces Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Tip! Ga naar

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

September 2018 Versie 2.0

September 2018 Versie 2.0 Handleiding voor het gebruik van de Azora Servicepas als betaalmiddel via i-deal September 2018 Versie 2.0 Inhoud Handleiding Azora Servicepas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Azora Servicepas...

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel

Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel Handleiding voor gebruik van de Huize Rosa Tag als betaalmiddel April 2016 Inhoud Handleiding Huize Rosa Tag als betaalmiddel... 3 Manieren van Opwaarderen eerste keer... 3 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Basishandleiding Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Inhoudsopgave 1 ESS LOKET.NL... 3 2 TOEGANG TOT ESS... 4 3 WERKNEMER TOEGANG TOT APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Near patient Testing

Gebruikershandleiding. Near patient Testing Gebruikershandleiding Near patient Testing Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm...

Nadere informatie

Handmatige invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie. Definitief / 16 augustus 2018 / versie

Handmatige invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie. Definitief / 16 augustus 2018 / versie Handmatige invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie Definitief / 16 augustus 2018 / versie 2018.0.3 Versie: 2018.0.3 Datum: 16 augustus 2018 Voor informatie neem contact op met: Nederlandse

Nadere informatie

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com

Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Bestanden uploaden op StamrechtBV.com Dit document beschrijft de stappen die nodig zijn om bestanden uit uw administratie met behulp van de StamrechtBV.com cliënten portal naar ons te versturen. Voordat

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal

Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Handleiding voor het gebruik van de Crabbehoff-pas als betaalmiddel via i-deal Januari 2018 Inhoud Handleiding Crabbehoff-pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Crabbehoff-pas... 3 Stap 1: De website...

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding backofficebureau Digitaal

Handleiding backofficebureau Digitaal Handleiding backofficebureau Digitaal Werknemers Versie 1.2 1 Inleiding Backofficebureau Digitaal is een systeem waarmee via het internet uren worden geadministreerd, werknemers en opdrachtgevers worden

Nadere informatie

Instructie gebruik Employee Self Service/App werknemerloket

Instructie gebruik Employee Self Service/App werknemerloket Instructie gebruik Employee Self Service/App werknemerloket Inhoudsopgave 1. Instructie Employee Self Service... 3 2. Wachtwoord wijzigen... 8 3. Gebruikersnaam wijzigen... 8 4. Wachtwoord kwijt?... 9

Nadere informatie

Databroker invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie. Definitief / 21 augustus 2018 / versie

Databroker invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie. Definitief / 21 augustus 2018 / versie Databroker invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie Definitief / 21 augustus 2018 / versie 2018.0.3 Versie: 2018.0.3 Datum: 21 augustus 2018 Voor informatie neem contact op met: Nederlandse

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Instructie. Apogee Portal 7

Instructie. Apogee Portal 7 Instructie Apogee Portal 7 versie 2.0-28 februari 2012 Inhoudsopgave 1 Systeem controle + Inloggen Systeem controle... 3 Uitleg icoontjes... 3 Acrobat voorkeuren aanpassen... 4 2 3 Inloggen... 4 Jobs openen...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van MargaPas als betaalmiddel Mei 2018 1 Inhoud Handleiding MargaPas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw MargaPas... 3 1.1 Stap 1: De website... 3 1.2 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding

Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding Advertentie Portal Sanoma Gebruikershandleiding Pagina 1 van 18 Inhoud 1. INLEIDING... 3 2. ADVERTENTIE AANLEVEREN VIA ADVERTENTIE PORTAL... 4 2.1. Locatie

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Inloggen Nieuwe vergunning aanvragen De status van lopende aanvragen en de aanvraag geschiedenis inzien Gegevens wijzigen Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018

NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018 NSE-PORTAL: UPLOAD FACILITEIT NSE 2018 Instructie aanleveren van de studentgegevens voor de uitvoering van de Nationale Studenten Enquête 2018 INHOUDSOPGAVE Uploaden van studentgegevens 3 Stap 1 5 Stap

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Handleiding App installatie en beheerportal

Handleiding App installatie en beheerportal Handleiding App installatie en beheerportal Inhoud 1. De App installeren en activeren via de SEOshop App store... 2 2. Testen of de koppeling correct is geconfigureerd... 5 3. Inloggen beheerportal...

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel

Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel Handleiding voor het gebruik van de Elde-Pas als betaalmiddel Januari 2017 Inhoud Handleiding Elde-Pas als betaalmiddel... 3 1 Opwaarderen van uw Elde-Pas... 3 Stap 1: De website... 3 Stap 2: Registratie...

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus

Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Handleiding Fieldmarketingtool Exterion Media Fieldmarketingbureaus Inloggen Nieuwe vergunning aanvragen De status van lopende aanvragen en de aanvraag geschiedenis inzien Gegevens wijzigen Wachtwoord

Nadere informatie

Twee-factor-authenticatie (2FA)

Twee-factor-authenticatie (2FA) Twee-factor-authenticatie (2FA) Inleiding Als u via een wachtwoord inlogt op het portal, dan is het mogelijk uw account extra te beveiligen door twee-factor-authenticatie te koppelen. Twee-factor-authenticatie,

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Vastgoedscanner

Gebruikshandleiding Vastgoedscanner .maakt werk van informatie Gebruikshandleiding Vastgoedscanner Met de Vastgoedscanner bent u snel op de hoogte waardoor uw productiviteit verhoogt. Versie 03.05262008 Infofolio BV info@infolio.nl www.infofolio.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Resultaten tellen Aanmelden

Resultaten tellen Aanmelden Instructie digitaal aanbesteden Registratie Deze aanbesteding zal in digitale vorm plaatsvinden middels een speciaal daartoe ingerichte online account van de opdrachtgever. U hoeft voor deelname niets

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL

EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL premie- en inningssystematiek EERSTE AANLEVERING VIA DE SELFSERVICE WERKGEVERS PORTAL HANDLEIDING U ontvangt deze handleiding namens bpfbouw en de bedrijfstakeigen regelingen in uw sector. OVER DEZE HANDLEIDING

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding Manager

Inhoudsopgave. Handleiding Manager Handleiding Manager Inhoudsopgave Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Manager... 6 Actieve polissen... 7 Polisaanvragen wachtend op akkoord van werkgever... 8

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

HANDLEIDING. Versie 1.5

HANDLEIDING. Versie 1.5 HANDLEIDING Versie 1.5 Handleiding InZicht InZicht van VOC is het online hulpmiddel dat u helpt inzicht te hebben in het kennis- en opleidingsniveau van uw medewerkers. In deze handleiding nemen we u stapsgewijs

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 536271 op werkdagen van 10.30 uur tot 12.00 uur 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

Tabblad documenten

Tabblad documenten 4.3.14. Tabblad documenten Hierin hebben we de mogelijkheid om documenten aan het pand toe te voegen of te verwijderen. Het scherm ziet er als volgt uit: Bovenaan zien we de knopen toevoegen, bekijken

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosezorg Atalmedial Telefoon: (088) 0037 750 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Aanmelden... 4 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Inlogscherm...

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de button Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work

Werkinstructie. Ga naar www.merces.nl Klik op de button Mijn Merces. Geschreven door: Servicedesk Merces@Work Doelstelling: Voor de eerste keer inloggen Mijn Merces en het aanmaken van een persoonlijk wachtwoord. Daarnaast willen wij u in het kort uitleggen hoe u het portaal dient te gebruiken. Begin Ga naar www.merces.nl

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen

Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Handleiding MIJNBTER Extra Verlofdagen Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Inloggen op Mijn BTER... 4 2. Wijzigen accountgegevens... 5 3. Extra Verlofdagen (EVD)... 6 3.1 Opvoeren nieuwe declaratie.... 6 3.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT

Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT. Gilde-BT Gebruikershandleiding Scholingsportal CA ICT Gilde-BT Versie 2.1 Datum 16-07-2015 Inhoud Inleiding...2 Registeren...3 Beheren van uw accountgegevens...5 Algemene documenten uploaden...6 Het cursusaanbod...7

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Leiden Adres: Rijnburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: (071) 526 24 49 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1

Nadere informatie

Kappershandleiding. Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf

Kappershandleiding. Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf Kappershandleiding Een initiatief van ANKO, CNV Vakmensen, FNV MOOI en het Sociaal Fonds voor Opleiding en Ontwikkeling in het Kappersbedrijf Versie 1 juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Inleiding...

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen

Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Handleiding MijnSVPB voor medewerkers van onderwijsinstellingen Inhoudsopgave 1.1 Registreren 1.2 Inloggen 1.3 Onderhoud account 2 Kandidaten 3 Groepen 4.1 Aanmeldingen 4.2 Examenmomenten op locatie 5

Nadere informatie

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK.

Online declareren. Stap 1: Inloggen. Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Online declareren Stap 1: Inloggen Ga naar www.iak.nl en klik dan rechtsboven op Mijn IAK. Klik vervolgens op Inloggen en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Stap 2: Mijn IAK Direct nadat u bent

Nadere informatie

Handleiding Order2Cash

Handleiding Order2Cash Handleiding Order2Cash Inhoud Order2Cash...3 Persoonlijke online omgeving...3 Geen account...4 Inloggen...5 Koppelen / Ontkoppelen...6 2 Order2Cash Uw facturen ontvangt u digitaal via Order2Cash. Binnen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Deventer Telefoon: (0570) 535 086 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 3 2.1 De eerste keer aanmelden... 3

Nadere informatie

Verjaardagsservice Louwers & Partners

Verjaardagsservice Louwers & Partners Verjaardagsservice Louwers & Partners Inloginstructie online portal Verjaardagsservice Per email zullen wij een loginnaam en wachtwoord toesturen waarmee je in kan loggen op https://securewebregistrations.net/louwers/login

Nadere informatie

Samen werken aan kwaliteit

Samen werken aan kwaliteit Samen werken aan kwaliteit 2 Handleiding Klantenvertellen 20-2-2019 Wat vindt u in deze handleiding? In deze handleiding vindt u de eerste stappen om Klantenvertellen te gebruiken. We leggen aan u uit

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst STAR-SHL Telefoon: 010 289 0350/ 076 502 9150 e-mail: info@srtb.nl 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg

Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Handleiding voor het aanvragen van accreditatie intercollegiaal overleg Algemene aanwijzingen voor het gebruik van het digitale systeem In de meeste schermen wordt extra uitleg gegeven. Deze uitleg is

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie