Ben jij al toe aan een virtueel assistent?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ben jij al toe aan een virtueel assistent?"

Transcriptie

1 Ben jij al toe aan een virtueel assistent?

2 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE INTRODUCTIE WIE BEN IK? ONLINE ACADEMIE WEBINARS ONLINE MARKETING CHECKLIST Colofon Copyright is van Kim Minten Distributie is niet toegestaan

3 2. Introductie Word jij helemaal blij van de gedachte dat je je kunt focussen op je klanten? En op de zaken die jij leuk vindt om te doen? Dat je je niet meer hoeft bezig te houden met zaken waar je geen energie van krijgt? Dan is een Virtueel Assistent echt iets voor jou. Je wilt groeien met je bedrijf en je hebt onwijs leuke ideeën die je graag wilt realiseren. Maar je hebt één probleem. Bij elk fantastisch idee dat je bedenkt, zie je minstens tien beren op de weg. En helaas, die krijg jij alleen niet van de weg. Hierdoor komen je geweldige ideeën steeds maar niet tot uitvoering. Werk je samen met een virtueel assistent, dan heb je er een sparringpartner bij. Samen kun je sparren over jouw ideeën. Jullie maken samen een plan en zorgen ook samen voor de uitvoering ervan.nu hoor ik je al denken: Wat is een Virtueel Assistent eigenlijk? Een virtueel assistent of afgekort VA is een professional die virtueel dus op afstand de uitvoering van diverse, alledaagse taken uitvoert voor een ondernemer. Het doel van de virtueel assistent is om de ondernemer zoveel mogelijk te ontzorgen zodat hij of zij zich kan richten op zaken die echt zijn of haar aandacht vragen. De virtueel assistent neemt ondertussen de taken over waar de ondernemer zelf de tijd of de kennis niet voor heeft. Een assistent op afstand.

4 2. Introductie De vijf belangrijkste voordelen van een VA: 1. De VA kan je sparringpartner zijn. Als je een geweldig idee hebt, als je ergens tegenaan loopt of als je gewoon even wilt overleggen, maak je een afspraak met je VA om te sparren. De VA denkt met je mee en samen ontstaan vaak de mooiste ideeën, komen plannen daadwerkelijk tot stand en worden ze bovendien uitgevoerd. 2. Voor de VA heb je geen extra werkplek nodig. Als je een geweldig idee hebt, als je ergens tegenaan loopt of als je gewoon even wilt overleggen, maak je een afspraak met je VA om te sparren. De VA denkt met je mee en samen ontstaan vaak de mooiste ideeën, komen plannen daadwerkelijk tot stand en worden ze bovendien uitgevoerd. 3. De samenwerking is heel flexibel. Een VA werkt voor jou wanneer jou dat uitkomt. Jij koopt exact in wat je nodig hebt. Dat kan al vanaf een aantal uren per maand. Daarover maak je gewoon samen duidelijke afspraken. 4. De VA is ook een zelfstandig ondernemer. Net als jij werkt een virtueel assistent ook zelfstandig en weet daarom precies wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken en begrijpt waar jij mee worstelt. 5. De VA geeft je rust. Een virtueel assistent neemt jou zorgen uit handen. De werkzaamheden voor je bedrijf gaan gewoon door maar daarover hoef jij je niet druk te maken. Samen bepalen jullie welke taken de VA kan overnemen. Uiteraard houdt de VA je regelmatig op de hoogte van de voortgang. Doe nu even je ogen dicht Hoe het zou zijn om meer vrije tijd te hebben en wat je allemaal met die vrije tijd zou kunnen doen. Hoe het zou zijn om aan je bedrijf te werken in plaats van in je bedrijf. Hoe het zou zijn als al jouw mooie toekomstplannen niet alleen in je hoofd blijven zitten maar ook uitgevoerd worden.

5 3. Wie ben ik? Hi, ik ben Kim! Ik geloof dat de wereld aan het veranderen is. In de toekomst wordt internet steeds belangrijker. Ik geloof dat jij, als kleine ondernemer, ook hieraan mee kunt doen. Let maar op. Daarom wil ik jou helpen. Ik wil je helpen om je de mogelijkheden te laten ontdekken van internet en social media. Samen gaan we het avontuur aan. In december 2014 startte ik mijn eigen onderneming. Enorm spannend natuurlijk. En zoals iedere zelfstandig ondernemer inmiddels weet, komt daar heel veel bij kijken. Ik werk natuurlijk voor mijn opdrachtgevers maar ik houd ook mijn eigen administratie bij. Ik zorg ervoor dat er regelmatig berichten op mijn zakelijke social-media-accounts verschijnen, ik houd mijn eigen website up-to-date en natuurlijk wil ik mezelf ook blijven ontwikkelen en uitdagen. Ik had de wildste plannen en de grootste ideeën Maar ik was ook maar alleen. En ook mijn dag bestaat maar uit 24 uur. Totdat ik besefte dat ik zelf met een virtueel assistent moest gaan werken. Iemand waarmee ik kan sparren over mijn ideeën en die mij kan helpen bij de uitvoering hiervan. Kort daarna heb ik een andere virtueel assistent benaderd en na een kop koffie was de samenwerking rond. Bizar eigenlijk hè? Een virtueel assistent die zelf ook met een virtueel assistent werkt. En inmiddels is mijn team gegroeid. Ik werk met andere succesvolle ondernemers samen om mijn opdrachtgevers een compleet pakket diensten aan te bieden. Wat ben ik blij met deze keuze. Ik ben een stuk gelukkiger, ik heb mijn rust weer gevonden en bovenal blijf ik zelf met mijn onderneming in beweging. In deze brochure vertel ik je waarmee ik je van dienst kan zijn. Je vindt een checklist om erachter te komen of je toe bent aan een Virtueel Assistent en je krijgt een extra bonus.

6 4. Online Academie Je kunt natuurlijk trainingen op locatie geven. Maar daar ben je redelijk veel tijd mee kwijt. Je moet de locatie regelen, je moet zorgen dat alle benodigde spullen er zijn, je moet op de desbetreffende dag zelf op de locatie aanwezig zijn en ga zo maar door. Daarnaast kun je in een training op locatie maar een beperkte groep deelnemers aan. Wat zou je ervan vinden als je in één training een onbeperkt aantal klanten kunt bereiken? Als jij ze allemaal de kennis kunt geven die je hebt en je hoeft er de deur niet voor uit. Anno 2016 komen de online trainingen of online academies zoals ze genoemd worden als paddenstoelen uit de grond. Veel ondernemers zien er de voordelen van in en zetten hun offline training om naar een online variant. Het maken van een online academie is een heel project. Je bent druk met teksten schrijven, video s maken, werkboeken samenstellen en nog veel meer. En dan ben je er nog niet. Al die informatie moet je ook nog in een online omgeving zetten en je moet je product of dienst ook nog lanceren. Geloof mij, dat is topsport! Het maken van online academies behoort tot mijn expertise en bovendien vind ik het ook nog geweldig leuk om te doen. Laat mij je vertellen hoe ik te werk ga:

7 4. Online Academie Stap 1 Oriënterend gesprek Allereerst hebben we een oriënterend gesprek. Om te kijken wat je wensen zijn, om je ideeën te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Verder bespreken we belangrijke aspecten zoals bijvoorbeeld de deadline. Na het oriënterend gesprek maak ik een offerte op maat voor je. Zodra de offerte akkoord is, ga ik aan de slag met de volgende stap. Stap 2 Planning Ik maak een planning zodat jij, je eventuele medewerkers en ik exact weten wanneer er wat moet gebeuren. Stap 3 Voorbereiding Ik ga aan de slag met het maken van visuals (afbeeldingen) en met de eerste opzet van een salespagina. We hebben vervolgens een Skype gesprek om te kijken of de visuals naar jouw wens zijn en om de verdere gang van zaken te bespreken. Dit gesprek kan uiteraard ook via . De eventuele aanpassingen voer ik voor je door. Zo gaan we net zo lang door totdat jouw salespagina naar wens is. Stap 4 Aan de slag met de inhoud Ik start met het maken van de lessen in je online academie. Ik maak van les 1 een basisopzet. Zodra ik deze af heb, geef ik je een seintje en kun je ernaar kijken. Jij geeft mij feedback en ik voer de eventuele aanpassingen door. Zodra les 1, de basis, helemaal naar wens is, gaan we verder met de overige lessen. Stap 5 Afronding We hebben een afrondend Skype gesprek en jij hebt je eigen online academie klaar staan waarmee je een onbeperkt aantal klanten kunt bereiken.

8 4. Online Academie Nu je weet hoe ik te werk ga, is het natuurlijk ook van belang om te weten wat ik dan eigenlijk voor je uit handen kan nemen voor je online academie: Installatie Wordpress, membership plugins en contentbuilders Realiseren technische koppelingen zodat alles met elkaar functioneert Maken van de salespagina Maken van diverse afbeeldingen behorende bij de academie Maken van een overzichtspagina van de lessen Maken van de lespagina s Inrichten van je autoresponder (bijv. Autorespond, Mailchimp of Active Campaign) Testen, testen, testen Zodra je online academie klaar is, stopt het proces natuurlijk niet. Je zult je online academie moeten lanceren om er naamsbekendheid aan te kunnen geven. Ook hierin kan ik je ondersteunen door je te helpen bij het: Maken van een lanceringsplan Maken en monitoren van Facebook advertenties Opzetten en ondersteunen bij webinars Je academie is gelanceerd, de deelnemers zijn ermee bezig en dan krijg je ineens technische vragen, je wilt een video aanpassen of iets anders en nu Ook hier kan ik je bij helpen. Als ik voor jou een online academie maak, dan kun je bij mij een strippenkaart afnemen. Dit kan al vanaf 1 uur. Daarmee kan ik het volgende voor je doen Technisch beheer van je online academie Beantwoorden van technische vragen van je deelnemers Doorvoeren (kleine) tekstuele aanpassingen of wijzigingen in de video s Andere ondernemers gingen jou voor en hebben mij hun online academie laten maken. Lees hier wat ze daarover zeggen.

9 5. Webinars Als je zou willen, kun je elke dag minimaal wel één webinar volgen. Maar waarom geef je er zelf niet een? Ze zijn laagdrempelig, je bereikt een groot publiek en je laat je mailinglijst enorm groeien. Geen wonder dat webinars tegenwoordig zo populair zijn. Maar een webinar geef je niet zomaar. Ook daar komt veel bij kijken. Denk maar eens aan het opzetten ervan, het promoten, het maken van een presentatie en daarna de follow-up. Heb je nog niet eerder gehoord van een webinar? Een webinar is een samenvoeging van de woorden web en seminar en is een evenement op internet met alleen een online publiek. De presentatie met de sprekers of trainers kun jij dus live horen en zien vanaf je computer, tablet of smartphone. Webinars zijn interactief. De spreker kan bijvoorbeeld door middel van een poll een vraag stellen aan het publiek. Andersom kun je als deelnemer ook vragen stellen aan de spreker. Misschien raak je nu al in paniek als je eraan denkt want welke werkvorm past nu bij jou en bij jouw klant en hoe werkt het dan precies. Ik kan je helpen zodat jij gefocust en zonder stress aan het webinar kunt beginnen.

10 5. Webinars De zaken die ik je onder andere uit handen neem: Voorafgaand aan het webinar: Advies over diverse webinartools Opzetten van je webinar (ervoor zorgen dat deelnemers zich kunnen aanmelden) Inregelen van de mailings Maken van een koppeling tussen je webinartool en autoresponder Uitvoeren van een testwebinar, samen met jou. Tijdens het webinar: Beantwoorden van technische vragen van je kijkers (zoals Ik heb geen beeld of Ik heb geen geluid. Plaatsen van links in de chat van bijvoorbeeld websites die je noemt. Maken van een opname van het webinar Na het webinar: Verwerken van de opname Opname uploaden in Vimeo en/of YouTube Toesturen van de replay naar de inschrijvers en/of kijkers Indien gewenst, de opname op een aparte pagina plaatsen Wil jij binnenkort ook een webinar geven en heb je ondersteuning nodig? Neem dan direct contact met mij op. Ik help je graag verder.

11 6. Online Marketing Heb jij als ondernemer grote plannen om je online te promoten? Dan heb je heel wat werk te doen. Online marketing of internetmarketing is een breed begrip. Het is een vorm van marketing van producten en diensten via internet. Maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Online marketing is een bewuste selectie van de juiste online activiteiten die bijdragen aan het realiseren van jouw specifieke doelstellingen. Jouw doelgroep is misschien heel actief op Facebook. Dan is dat medium voor jou absoluut de manier om jezelf te promoten. Maar voor een andere ondernemer is een eigen nieuwsbrief die met regelmaat in de mailbox verschijnt misschien wel het middel om de klant te bereiken. Internetreclame is ook een voorbeeld van online marketing maar zoekmachine optimalisatie, , social media, jouw website, jouw blog en het verkopen of gratis weggeven van jouw producten online zijn net zo goed manieren om jouw onderneming op internet naamsbekendheid te geven. Ook hier kan ik je bij helpen door het volgende voor je op te pakken: Het opmaken en versturen van je nieuwsbrief Het opmaken en plaatsen van je blog Berichten voor social media maken en plannen Jouw website in Wordpress onderhouden, updaten en vernieuwen Het plaatsen van een Facebook advertentie Je (gratis) weggever online zetten Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken die ik uit handen kan nemen. Staat datgene dat je wenst uit te besteden er niet bij? Neem dan vooral contact met mij op. Alles is mogelijk en bespreekbaar.

12 7. Checklist Je weet nu waarbij ik je kan ondersteunen. Maar ben jij al toe aan een Virtueel Assistent? Met deze checklist krijg je een antwoord op die vraag CHECKLIST: BEN JIJ AL TOE AAN EEN VA? Stel vast of jouw werkdruk opweegt tegen het resultaat wat je nu bereikt. Wat is het juiste moment om een virtueel assistent in te huren voor de uitvoering van operationele taken? Kun je een project beter uitbesteden om dit eindelijk snel geïmplementeerd te krijgen? Weegt het geld dat je nu bespaart - door het zelf te doen - op tegen het resultaat wat je behaalt? Word je geleefd door de dagelijkse werkzaamheden? Kom je niet toe aan die taken waar je werkelijk je tijd aan wilt en zou moeten besteden? Vul de checklist in en ontdek wat de uitkomst voor jou betekent. Vink aan wat voor jou herkenbaar en/of van toepassing is. Tel het aantal vinkjes op en lees de toelichting over de score.

13 7. Checklist TAKEN: Ik ben de hele dag bezig met allerlei dagelijkse (terugkerende) bezigheden. Mijn overvolle inbox krijg ik niet weggewerkt. Ik werk me uit de naad maar het eind is niet in zicht. Ik merk dat ik continu brandjes blus en ik weet niet hoe ik dit om moet buigen. Ik heb niemand om taken aan over te dragen dus ik moet wel alles zelf oppakken. Ik word geleefd door mijn agenda. Ik heb zoveel klanten dat ik gewoonweg geen tijd heb om met andere zaken bezig te zijn. Ik merk dat ik onvoldoende werk aan de doelen en strategie waar ik naar toe wil met mijn bedrijf. Ik wil zeker weten dat het goed gaat, daarom kan ik taken beter zelf uitvoeren. Ik heb een virtueel assistent, maar het loopt nog niet zo lekker waardoor mijn inbreng gewenst is. Ik ben een chaotisch type en merk dat sommige zaken tussen wal en schip raken. Mijn mobiele telefoon ligt continu binnen handbereik; ik kan niets missen. Ik ben vandaag alweer vergeten te lunchen. Ik werk s avonds thuis door omdat ik het werk anders niet afkrijg. Ik heb stapels met projecten en ideeën, maar kom er gewoonweg niet aan toe. Ik ben te vaak met last-minute-acties bezig. Ik sta onder hoogspanning om verwachtingen van klanten waar te kunnen maken. Ik ben oververmoeid omdat ik zoveel werk. Ik ga nooit op vakantie zonder mijn laptop en/of mobiele telefoon zodat ik mijn werk altijd kan bijhouden. Mijn partner en kinderen vragen regelmatig wanneer ik tijd voor hen vrij maak.

14 7. Checklist Wat zegt de score? 0-5: In control Kijk hoe je deze aandachtspunten kunt aanpakken om het tij te keren. Verder doe je het prima. 5-10: Te overzien Het lukt je waarschijnlijk nog aardig om je werk te behappen, maar pas op dat het je niet te veel wordt. 10+: Crisis Je moet echt kijken hoe je zo snel mogelijk op deze punten je werk kunt veranderen voordat jouw bedrijf je helemaal leegzuigt. Wat zijn de voordelen van het inhuren van een VA? Als jouw score hoog uitvalt, is het raadzaam om te kijken hoe je dat kunt veranderen. Wat is het voordeel van het inhuren van een VA voor de uitvoering van allerlei operationele taken? Wat kun je op korte termijn bereiken door - al dan niet tijdelijk - expertise in te huren? Op het gebied van uitvoering krijg je vanaf dag één al meer lucht. Een VA wacht niet af maar neemt taken uit handen. Continuïteit is geborgd, facturen worden geïnd, servicelevel gaat omhoog. Het werken met een VA dwingt je om een doel vast te stellen waardoor er gericht aan de voortgang en de groei van je bedrijf wordt gewerkt en planningen gehaald worden. Wanneer er nieuwe systemen worden geïmplementeerd, kan de uitvoering door een VA worden gedaan. Er wordt orde op zaken gesteld. Structurele oplossingen voorkomen terugkerende brandjes. De VA staat als sparringpartner naast jou en denkt mee over de volgende stap. Je hebt doelen voor ogen. Eindelijk kun je die doelen verwezenlijken door projecten uit te (laten) voeren. Je hebt eindelijk balans in werk en privé. Voorkom een burn-out! Free to focus: op klanten, strategie en bedrijfsgroei

15 Contact Kim WIL JIJ GRAAG EEN VRIJBLIJVEND GESPREK MET MIJ PLANNEN OM TE KIJKEN OF IK JE KAN HELPEN? DAT KAN! STUUR MIJ DAN EEN OP IK KIJK ERNAAR UIT OM VERDER TE HELPEN. JE

Het feit dat er nog zoveel andere organisatorische en administratieve taken komen kijken, waar je veelal geen tijd voor hebt, wordt vaak onderschat.

Het feit dat er nog zoveel andere organisatorische en administratieve taken komen kijken, waar je veelal geen tijd voor hebt, wordt vaak onderschat. 100 taken die een virtueel assistente voor je kan doen. Als manager van een afdeling of als succesvol zelfstandig ondernemer heb je een droom die je graag wilt verwezenlijken. Je bent creatief, hebt allerlei

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 11 maart 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Website maken / teksten aanpassen Gratis

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne!

Werkboek. Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Werkboek Hoe maak ik van een prospect een klant? Maak een succesvolle, wervende salescampagne! Inleiding Dit werkboek hoort bij deze basis online training over Werken met Autorespond. Als je mee hebt gedaan

Nadere informatie

CHECKLIST.

CHECKLIST. CHECKLIST CHECKLIST 3 WEKEN OP VOORHAND Zorg voor een snelle internetconnectie. Tip : ik verkies om niet draadloos te werken zodat ik een optimale snelheid kan benutten. Kies je onderwerp Kies je idee

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 14 november 2016 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert.

9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. 9 redenen waarom jouw website geen klanten oplevert. Introductie Een goed ingerichte website met een goed uitgevoerde marketingstrategie is het ideale marketing tool voor ondernemers. Een goede website

Nadere informatie

Gratis checklist voor het geven van een webinar

Gratis checklist voor het geven van een webinar Dank je wel voor het downloaden van mijn gratis checklist voor het geven van een webinar In deze handleiding zal ik je in handige stappen vertellen: Hoe je je webinar door middel van een paar stappen kunt

Nadere informatie

Een lancering doen (van een dienst, gratis aanbod o.i.d.) is een verplicht onderdeel.

Een lancering doen (van een dienst, gratis aanbod o.i.d.) is een verplicht onderdeel. Ondernemers gaan steeds meer online marketing actief toepassen. Een lijst opbouwen met warme contacten, e-mailmarketing inzetten, een gratis download aanbieden, webinars organiseren en een lanceringsplan

Nadere informatie

Virtueel Succes in de Praktijk

Virtueel Succes in de Praktijk Virtueel Succes in de Praktijk Lanceringsplan maken 19 oktober 2015 Waar staan we? Doel bepaald Plan van Aanpak gemaakt Start samenwerking met VA Start uitvoering: Gratis e-book/training/download aanbieden

Nadere informatie

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Deze 3 punten zitten altijd in een klant wervende presentatie Of het nu een live presentatie, een webinar, of een filmpje is. 1. Laat ze contact

Nadere informatie

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt

WEBINAR 7 geheimen hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt WEBINAR hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt 17 juni 2014 Wat leer je in deze webinar? de hoe je een succesvol VA bedrijf opbouwt welke stappen je kunt zetten om VA te worden hoe je eigen mindset jou

Nadere informatie

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar

7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN. Maartje. Ik heb de ruimte om iedere dag een paar 7 TIPS DIE MIJ DAGEIJKS HELPEN OM IN FLOW TE WERKEN Toen ik begon met ondernemen, moest ik nog veel leren over het ondernemerschap. Zo had ik weinig kaas gegeten van marketing, wist ik niet veel van boekhouden

Nadere informatie

Laat je tijd niet weglekken.

Laat je tijd niet weglekken. Laat je tijd niet weglekken. Waar verdwijnt jouw tijd in? PATRICIA GORISSEN Laat jij je kostbare tijd weglekken? Je werkt zo hard aan je bedrijf, aan je projecten. Om je klanten beter te helpen en tegelijkertijd

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG)

4. de investering per module en de opbrengst door de opdrachtgever (OG) In dit document vind je nadere informatie over: 1. de voorwaarden voor deelname 2. de stage opdracht per module 3. de keuze tussen volledige opleiding of losse modules 4. de investering per module en de

Nadere informatie

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma

Werkboek LES 1. Je eerste E-Learning Programma Werkboek LES 1 Je eerste E-Learning Programma 1 LES 1 Wat e-learning voor jou als trainer of consultant kan betekenen en ook voor je klanten en de deelnemers aan je programma s. Les 1 2 Voor wie is e-learning

Nadere informatie

TIPS voor. samenwerken met een Virtueel Assistent CHECKLIST. Petra Fehring

TIPS voor. samenwerken met een Virtueel Assistent CHECKLIST. Petra Fehring TIPS voor samenwerken met een Virtueel Assistent CHECKLIST Petra Fehring Checklist bij het boek Experttips voor samenwerken met een Virtueel Assistent Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen.

WELKOM! Print het uit, leg het naast je en doe stap voor stap alle opdrachten. En mail me gerust als je vragen hebt of feedback wilt ontvangen. WELKOM! Wat geweldig dat je het werkboek hebt gedownload. Dat betekent een belangrijke volgende stap in jouw succes. Want succes bereik je alleen door te doen. Dit werkboek is onderdeel van het Webinar

Nadere informatie

Training Extra Eindsprint & Doelen Training

Training Extra Eindsprint & Doelen Training Training Extra Eindsprint & Doelen Training 2017 is al weer bijna afgelopen. Wow, wat is dat snel gegaan he? Ik deel in deze extra training wat inzichten met je om dit jaar nog een eindsprint te kunnen

Nadere informatie

(Directie)secretaresses Managementassistenten. Administratief medewerkers Officemanagers. Communicatiemedewerkers Personal Assistants

(Directie)secretaresses Managementassistenten. Administratief medewerkers Officemanagers. Communicatiemedewerkers Personal Assistants Ondernemers gaan steeds meer online marketing actief toepassen. Een lijst opbouwen met warme contacten, e-mailmarketing inzetten, een gratis download aanbieden, webinars organiseren en een lanceringsplan

Nadere informatie

Meerwaarde met Online Marketing Expertise

Meerwaarde met Online Marketing Expertise Meerwaarde met Online Marketing Expertise Webinar 26 mei 2015 Wat leer je in dit webinar? Nieuwe ontwikkelingen bij zelfstandig ondernemers De meest gestelde vraag door ondernemers Hoe je als VA daarop

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt

In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt In 7 stappen naar een opgeruimd huis Hoe je op een makkelijke manier je opruimachterstanden inloopt Ben jij zo iemand die actief is en veel interesses heeft en daardoor ook veel bezigheden en spullen heeft?

Nadere informatie

Wat zet je op je to don t lijst?

Wat zet je op je to don t lijst? Nu is het moment om je bezig te houden met de dingen die je volgend jaar NIET meer wilt doen, waar je geen tijd en energie meer in wilt steken. Om productief bezig te zijn en niet maar gewoon druk bezig

Nadere informatie

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken.

Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. WELKOM Bedankt om dit gratis e-book te downloaden! J Ik weet dat het soms best wel allemaal wat ingewikkeld kan lijken. Als anderen vertellen over de hosting van hun website, en updates doen en backups

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA OP HET WERK

SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK SOCIAL MEDIA OP HET WERK Je doet deze training waarschijnlijk om te ontdekken of het iets zou kunnen zijn voor jouw werk, oftewel; of het iets is voor jou, je collega s én voor

Nadere informatie

De VA als succesformule voor zelfstandig ondernemers!

De VA als succesformule voor zelfstandig ondernemers! De VA als succesformule voor zelfstandig ondernemers! Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en ik kan je vertellen: ik heb nog geen dag spijt! Het zelfstandig werken brengt zoveel nieuwe uitdagingen

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

Checklist Van Activiteiten Voorafgaand Aan Je Webinar Om Zo Goed Mogelijk Te Starten

Checklist Van Activiteiten Voorafgaand Aan Je Webinar Om Zo Goed Mogelijk Te Starten 1 Checklist Van Activiteiten Voorafgaand Aan Je Webinar Om Zo Goed Mogelijk Te Starten Neem voldoende voorbereidingstijd. Veel webinars gaan mis door (te) korte voorbereidingstijd, waardoor er niet tijdig

Nadere informatie

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN

6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN 6 VRAGEN OM HET JUISTE BOEKHOUDPAKKET TE KIEZEN Reken op je cijfers voor meer succes www.exactonline.nl 2 EXACT ONLINE E-BOOK BOEKHOUDEN INHOUD 1 Eerste hulp bij het ondernemen 2 6 vragen om het juiste

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt

Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt Hoe Je Uit Ieder Webinar Nieuwe Klanten Krijgt HOE JE NIEUWE LEADS EN KLANTEN KRIJGT VIA WEBINARS Programma Waarom webinars werken 5 redenen waarom je webinars (te) weinig klanten opleveren 4 vormen van

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

De succesformule voor ondernemers!

De succesformule voor ondernemers! De succesformule voor ondernemers! Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en ik kan je vertellen: ik heb nog geen dag spijt! Het zelfstandig werken brengt zoveel nieuwe uitdagingen met zich mee. Ik leer

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

Privacy verklaring

Privacy verklaring Privacy verklaring 01-04-2018 Chanthal Hagedoorn Life & Business Counselor (bloov), gevestigd aan Hof van Adwaita 17 te Deventer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- /

directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / directie)secretaresses, managementassistenten, officemanagers, (project)ondersteuners, (financieel) administratief medewerkers, marketing- / communicatie- / salesmedewerkers et cetera Steeds meer taken

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Maak je Eerste Weggever..nl

Maak je Eerste Weggever..nl Maak je Eerste Weggever.nl Wat is een Weggever? Een weggever is iets wat je gratis weggeeft (de naam zegt het al) in ruil voor het e-mailadres van je potentiële klant. Met een opt-in / inschrijfformulier

Nadere informatie

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers

5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers 5 keer optimalisatie voor levende Power Platform met bezoekers Erno Hannink Make your Coaching Biz No.1 in your Niche Tweet met Hoe krijg je meer verkeer naar de website? En meer leven in deze website?

Nadere informatie

Social media pakketten

Social media pakketten Social media pakketten Social media Vergroot uw netwerk en vindbaarheid door de inzet van social media Bij Social media denkt u direct aan Facebook, Twitter, Linkedin, Youtube en Pinterest. Leuk, maar

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign, onderhoud & optimalisatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

LESBOEK LES 1 - Jouw idee & ideale klant

LESBOEK LES 1 - Jouw idee & ideale klant Superleuk dat je meedoet met de online cursus: Start je eigen Online Training! Online leren is hot! Je ziet steeds meer ondernemers kennis delen door het geven van Online Trainingen. Dit zal in de toekomst

Nadere informatie

Scoren met communicatie

Scoren met communicatie Focus op je klant Scoren met communicatie Inleiding Druk, druk druk Ik hoor vaak van ondernemers: ik ben druk, druk, druk, maar waarmee eigenlijk? Tijd maken om mijn doelen te bereiken. sneeuwen regelmatig

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress

Verantwoordelijkheid ontwikkelen. Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress Verantwoordelijkheid ontwikkelen Informatiekit om uw medewerkers te helpen bij het voorkomen van werkstress 1 Inhoud Inleiding 3 A Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf 4 - Goede afspraken maken - Stel

Nadere informatie

www.professionelegastouders.com Stap 1: Blijf leren Wanneer jij groeit, groeit jouw bedrijf mee. Je kunt het ook omdraaien: Wanneer jouw bedrijf stilstaat, betekent dat dat er werk voor jou aan de winkel

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven BESTSELLER-checklist Daisy Goddijn BESTSELLER-checklist Inleiding Van harte gefeliciteerd met je aanschaf van het boek Experttips voor ondernemers die

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 3: systemen om je te helpen Pen en papier? Van alles en nog wat Dit klinkt wat oneerbiedig maar zo bedoel ik het niet Waar ik het

Nadere informatie

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel Hoe je nu verder kan Sales & Marketing Een overzicht van mijn verdienmodel MAAR EERST!!! PARTY TIME Je hebt een productenlijn en een toekomstvisie voor jou en je klant. Je hebt een werkbaar en haalbaar

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Presenteert de workshop Social Media

Presenteert de workshop Social Media Presenteert de workshop Social Media Juice BV Canadabaan 18 5388 RT NISTELRODE 0412-611453 info@juicebv.nl www.facebook.com/juicebv www.twitter.com/juicebv Wat doen wij? Onze klanten 1 Onze klanten Onze

Nadere informatie

Dienst of product meer zichtbaar via bloggen. Suheyla Tunc

Dienst of product meer zichtbaar via bloggen. Suheyla Tunc Dienst of product meer zichtbaar via bloggen Suheyla Tunc Wat is bloggen, weblog, blog? - digitaal dagboek - een interactief systeem: een inleiding met een reactiemogelijkheid - naam voor een website met

Nadere informatie

Stap voor Stap Strategie

Stap voor Stap Strategie Stap voor Stap Strategie naar Passief Inkomen Hugo Bakker Hi, mijn naam is Hugo Bakker en vorig jaar april/ mei heb ik besloten om financieel onafhankelijk te worden via het internet. Simpelweg omdat ik

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Privacy Statement. Laatste update 19 december 2018

Privacy Statement. Laatste update 19 december 2018 Laatste update 19 december 2018 Privacy Statement Ik, (eigenaar van InspiraTos & De ZichtbaarheidsCoach) vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Extra Maak een Twitter zoekprofiel

Extra Maak een Twitter zoekprofiel Extra Maak een Twitter zoekprofiel De youtube links in deze workshop zijn openbare youtube video s en kunnen misschien niet meer werken als de eigenaar de video heeft verwijderd. De verdere inhoud van

Nadere informatie

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster

[PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster [PILOT] Aan de slag met de Hoofdzaken Ster! Hoofdzaken Ster Copyright EffectenSter BV 2014 Hoofdzaken Ster SOCIALE VAARDIGHEDEN VERSLAVING DOELEN EN MOTIVATIE 10 9 8 10 9 8 7 6 4 3 2 1 7 6 4 3 2 1 10 9

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA

VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA VOOR- EN NADELEN VAN SOCIAL MEDIA Social media zijn leuk en boeiend. Maar er zitten ook zeker andere kanten aan. Niet voor niets volg je nu deze lessen. Het is belangrijk

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

Welke informatie zoeken ondernemers?

Welke informatie zoeken ondernemers? Welke informatie zoeken ondernemers? Resultaten van een korte enquête Maart 2017 www.katcom.nl info@katcom.nl 1 Onderzoek Omdat ik zelf recent van koers ben veranderd en daarom niet meer over Content en

Nadere informatie

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie?

Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij jouw organisatie? FabWeb Checklist website bouwen Je wilt een bedrijfswebsite laten maken. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht. Er is veel mogelijk en je moet in het proces allerlei keuzes maken. Wat past bij

Nadere informatie

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving

Prijzen & werkwijze. Jan WordPress webdesign & grafische vormgeving Prijzen & werkwijze Jan 2019 WordPress webdesign & grafische vormgeving Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Handig om te weten 3 Werkwijze 4 Stap 1: Kennis maken 4 Stap 2: Planning 4 Stap 3: Vragenlijst 4 Stap

Nadere informatie

Contentmarketing voor evenementen. Eenvoudige stappen om een start maken met je contentstrategie.

Contentmarketing voor evenementen. Eenvoudige stappen om een start maken met je contentstrategie. Contentmarketing voor evenementen Eenvoudige stappen om een start maken met je contentstrategie. Voor wie ga je content schrijven? Om te beginnen moet je duidelijk voor ogen hebben voor wie je de content

Nadere informatie

Doe waar je goed in bent Wij zorgen voor de communicatie

Doe waar je goed in bent Wij zorgen voor de communicatie Doe waar je goed in bent Wij zorgen voor de communicatie Aangenaam Hoe bereik je de juiste doelgroep? Arxx adviseert, zodat jouw klanten je snel vinden Arxx startte in 1998 als communicatieadviseur voor

Nadere informatie

De vijf bouwstenen voor een GOEDE onderneming

De vijf bouwstenen voor een GOEDE onderneming De vijf bouwstenen voor een GOEDE onderneming Dirk-Jan Rebel Wanneer is een bedrijf een goed bedrijf? Een vraag die je jezelf ongetwijfeld wel eens heb gesteld. Een goed bedrijf heeft een fundament. Een

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

WAT KUN JE VRAGEN VOOR EEN LEZING

WAT KUN JE VRAGEN VOOR EEN LEZING WAT KUN JE VRAGEN VOOR EEN LEZING Wat kun je vragen voor een lezing? Wat goed dat je meer wilt weten over hoeveel je kunt verdienen met het geven van jouw eigen lezing. Ik ben Lisa Portengen. Ik ben al

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken.

Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. Doe de Booest Check Zet de 1e stappen om jouw praktijk te laten groeien en er een echte onderneming van te maken. ü Yes ü No ü Yes ü No Krijg een contstante stroom klanten en verhoog je inkomen ü No Auteurs

Nadere informatie

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD

Succesvol-Bloggen.nl DE REIS VAN JE KLANT IN BEELD Wat is de juiste informatie en wat is het juiste moment? Waardevolle artikelen (oftewel content ) creëren en verspreiden: daar zijn we allemaal van doordrongen. Maar niet iedereen neemt die content op

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 6: klaar voor klanten Les 3: Marketing Technieken Pen en papier? Marketing technieken Er bestaan heel veel verschillende soorten marketing technieken In deze

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Werkboek Road to success

Werkboek Road to success Werkboek Road to success Stappenplan naar een website die gevonden wordt en klanten van bezoekers maakt Deel 1: Een goede website begint met een goed plan Helpt je ideeën in kaart te brengen en geeft je

Nadere informatie

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy 16-12-2014 1 Mensen zijn bang om te veel weg te geven 90% het waarom, 10% het hoe Tipsgewijs Topje van je ijsberg Verwijzen naar hoeveel meer je nodig hebt

Nadere informatie

ipad Module 2 Standaard apps op de ipad

ipad Module 2 Standaard apps op de ipad Er staan al apps op de ipad als je hem voor het eerst aanzet. Als je de ipad voor het eerst opstart, staan er al apps op. Ook kun je de ipad beveiligen met een toegangscode. Als hij dan gestolen wordt,

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie