15 Facebook Tips! Social Media Expert.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "15 Facebook Tips! Social Media Expert."

Transcriptie

1 15 Facebook Tips! Social Media Expert

2 Beste schoonheidsspecialist, Door middel van dit E-Book willen we je graag wat handvaten meegeven om social media te overheersen. Social media wordt vaak onderschat. Je weet vast wel wat het is maar je weet waarschijnlijk niet wat het allemaal voor je kan betekenen. Door middel van dit E-Book wordt op een eenvoudige en toepasbare manier uitleg gegeven in het gebruik van social media en haar functies. Het is veel werk om allemaal goed bij te houden en daar heb je waarschijnlijk geen zin in. Ik ga je dan ook geen social media goeroe maken, maar laat je wel proeven wat allemaal mogelijk is en hoe jij er het meeste uit kan halen met een zo klein mogelijke inspanning. Likes, shares, reacties en tags zeggen niet alles. Omdat een post niet veel likes, shares, reacties of tags krijgt, betekent dat niet het niet werkt. Wie zegt dat je ideale klant een klikgrage enthousiasteling is die overal op like drukt? Wat er wel toe doet, is dat je aanwezig bent! Graag wijzen we je op het feit dat enkel door het lezen van dit E-Book de verkopen niet automatisch zullen stijgen. Je zult deze tips natuurlijk wel moeten toepassen in jouw salon.

3 Facebook helping people remember birthdays since Wicoli Cosmetics -

4 Let s get started!

5 Tip 1 Stel een social media plan op First things first, let s start with a plan, een social media plan. Je gaat geen volledig plan schrijven, dit is namelijk te veel theorie en niet boeiende materie. Op deze manier krijg je een beknopt social media plan geschreven welke je altijd terug kunt lezen. De volgende punten achten wij voor jou van belang: Beschrijf jouw salon kort & bondig; Hoe sta je er op dit moment voor; Bepaal je doelgroep; Formuleer doelstellingen, wat wil je bereiken; Welke kanalen ga je hiervoor gebruiken; Hoe gaan we dit monitoren, measure your succes;

6 Tip 2 Maak een planning Je bent vast wel actief op Facebook. Nu is het belangrijk om ook echt iets eruit te halen. Ik heb Gordon op het Eurovisiesongfestival wel eens horen zeggen Mee doen is belangrijker dan winnen. Dat is niet waar. In ieder geval niet als het om social media gaat. Wanneer je succes wil met social media, is het van belang regelmatig iets te posten. Een veel gemaakte fout is dat je niet weet wat je moet posten en daarom dus ook maar niks post. Daar ga je vanaf nu verandering in brengen. Ik wil ik je uitdagen om een lange termijn visie te volgen en geen gouden bergen te verwachten op de korte termijn. Door het maken van een planning kun je ook niks meer vergeten en werk je vooruit. Maak een planning voor een maand waarin je elke dag iets post. Schrijf voor jezelf op wat je welke dag post en op welke dag. Meer tips over de content volgen later. Het maken van een planning hoeft maar een uurtje te duren, makkelijk hè!? Note: wist je dat je ook facebookberichten kunt inplannen?

7 Tip 3 Zorg voor interactie met je lezer Het doel van je posts op Facebook is het vergroten van je bereik. Je wilt je boodschap en je salon graag aan zoveel mogelijk mensen kenbaar maken. Een goede manier om dit te doen is het creëren van interactie met je volger. Dit houdt in dat jouw volger bijvoorbeeld reageert op jouw posts. Doordat hij of zij reageert, zien mensen op haar tijdlijn dit ook. Hierdoor wordt jouw bericht door nog meer mensen gezien. Weet je niet hoe je interactie creeert met je volger? Hier volgen 3 tips: Stel een vraag; een vraag vraagt per definitie al om een reactie. Hierdoor zullen simpelweg meer mensen reageren op je post. Leg een dilemma voor; maar bijvoorbeeld een bericht met verschillende producten en vraag naar hun favoriet. Vraag om een like; doe dit natuurlijk met andere woorden. Like als jij ook last hebt van een droge huid. Wist je dat... Facebook berichten rankt naar mate van populariteit? Als je een populair bericht hebt, zal deze vaker bovenaan de tijdlijn worden vertoont van je volgers.

8 Tip 4 Post met regelmaat Zoals eerder gezegd is meedoen niet genoeg. Je moet echt aanwezig zijn wil je winnen. Belangrijk is even terug te gaan naar de essentie. Waarom volgt iemand jou en je salon? Omdat deze persoon naar waarschijnlijkheid klant is en het interessant vindt om te zien wat jij doet. Om aan zijn verwachting te voldoen is het dus van belang dat je met regelmaat iets post. Ongeacht van wat dit dan ook is. Jouw volger verwacht dat hij jou vaak voorbij zal zien komen. Daarnaast is het een feit dat hoe vaker iemand jou op haar tijdlijn voorbij ziet komen, des te eerder zij aan je denkt. Hierdoor dring je tevens in het onderbewuste van je klant. Ze zal vaker onbewust aan je denken en wellicht vaker een afspraak bij je maken. Hoe vaak moet je iets posten? Hou rekening met elke dag minstens 1 keer. Dit klinkt natuurlijk lastig en veel, maar hiervoor hebben we gezien dat je eenvoudig een planning kunt maken.

9 You don t have to be great to start. But you have to start to be great - Wicoli Cosmetics -

10 Tip 5 Doe geen like, deel en win acties Like, deel en win acties. Je hebt ze zelf vast vaak genoeg voorbij zien komen op je tijdlijn. Hierdoor heb je vast gedacht hey, dat moet ik ook doen. Nee, niet doen. Juist doordat dit door vele wordt gedaan en vaak ook veel nep acties tussen zitten (denk aan het winnen van laptops, i-pads en vakanties), wordt het door je volger als reclame bestempeld. Hierdoor wordt niet alleen je post als reclame bestempeld, maar dit kan ook een inbreuk doen op je imago bij je volger waardoor zij minder waarde hecht aan volgende posts. Daarnaast moet je het doel van deze actie in gedachten houden; het verkrijgen van nieuwe likes/volgers. Grote kans bestaat dat de nieuwe volgers alleen de actie leuk vinden en verder niets. Hierdoor zullen ze daarna hun like weer intrekken, wat weer erg slecht is voor je ranking. De nieuwe volgers krijgen op deze manier geen affiniteit met jouw dienst of product.

11 Tip 6 Maak het persoonlijk Uit onderzoek blijkt dat mensen graag gezichten zien. Het is niet voor niets dat afbeeldingen waar mensen op staan vaak meer likes krijgen en populairdere posts zijn dan wanneer er een stukje natuur op staat. Plaats dus selfies, laat het gezicht achter jouw salon zien of deel bijvoorbeeld posts van mensen die jouw producten gebruiken. Daarnaast zorgt het plaatsen van alleen maar promotionele postst voor een daling van de interesse van je volgers, en wellicht wel een daling van volgers. Vergeet niet dat mensen op facebook zitten om te ontspannen en niet om constant reclame te zien. Vier mijlpalen, verjaardagen en andere redenen voor een feestje.

12 Tip 7 Deel een keer andermans content Vaak wordt dit nauwelijks gedaan, het delen van andermans posts. Vaak wordt alleen hun eigen content gepromoot. Terug naar het feit waarom iemand jou volgt. Ze volgen je omdat ze je interessant vinden. Deel dan dus ook eens waardevolle informatie van een ander. Het gaat de volger er niet om of jij het hebt geschreven, maar om interessante posts te kunnen lezen op je pagina. Wanneer je de content van een andere pagina deelt, kun je er voor kiezen om deze te vernoemen in je post. Dit heeft de volgende voordelen: Je wordt weergegeven in het nieuwsoverzicht van waar de informatie vandaan komt. Je laat de pagina weten dat je informatie hebt gedeeld door middel van het taggen. Let je er wel een beetje op dat je geen contentdief wordt? Het delen van content kan geen kwaad, maar het kopiëren ervan wel.

13 Tip 8 Deel je resultaten Heb je geen idee wat je moet posten op je facebook pagina? Deel een keer de resultaten van een behandeling. Dit klinkt erg eenvoudig maar het werkt wel! Waarom? Het laat zien wie je bent en wat je doet Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden Het is persoonlijk Een afbeelding wordt snel opgenomen door je volgers Het triggerd een volger om ook te komen Laat je volgers zien wat resultaten zijn van jouw product of dienst, of hoe jouw product werkt, hoe zij jouw product kan gebruiken. Je volgers zullen het geweldig vinden om in ieder bericht de toegevoegde waarde van jouw product of dienst te zien.

14 Wake up with determination. Go to bed with satisfaction - Wicoli Cosmetics -

15 Tip 9 Geef Tips & Tricks Je facebookpagina moet een pagina zijn waar je volgers informatie uit kunnen halen en waar zij geïnspireerd raken. Wees dus niet bang om een keer kennis te delen. Hoogstwaarschijnlijk willen jouw volgers dit ook juist. Ze volgen je met een reden, en dat is waarschijnlijk niet alleen omdat ze je aardig vinden. Plaats daarom waardevolle berichten en je gaat zien dat je volgers deze berichten gaan liken, delen en op gaan reageren. Maak bijvoorbeeld eens een filmpje van een behandeling waar je haarfijn de hele behandeling en de producten die je gebruikt uitlegt.

16 Tip 10 Reageer altijd op je reacties Positieve of negatieve reacties, voor het bereik is iedere reactie goed. Reageer jij ook op reacties? Vaak wordt dit afgedaan met een like. Vanaf nu niet meer dus. Een reactie op een reactie zorgt vaak voor een reactie. Volg je me nog? Mensen houden namelijk van interactie en zullen na jouw reactie sneller geneigd zijn om daar ook weer op te reageren. Hoe meer reacties je op een bericht krijgt, hoe populairder het bericht wordt en hoe meer mensen het bericht zullen zien. Bovendien gaan mensen jouw Facebookpagina eerder liken wanneer ze weten dat je betrokken bent. Het geeft ze het gevoel dat jij jouw volgers belangrijk vindt, wat natuurlijk ook zo is. Wanneer je privé berichten ontvangt, is het ook belangrijk meteen te reageren. Facebook houdt namelijk een toegankelijkheid status bij op je pagina. Een snelle respons, levert een goede status op. Tip: zet op je telefoon notifications aan voor Facebook. Zo zie je direct wanneer er iets gebeurd op je pagina en kun je meteen reageren.

17 Tip 11 Plaats je berichten in de spits Het is natuurlijk wel fijn dat wanneer je iets post, iemand het ook daadwerkelijk ziet. Plaats daarom je berichten op bepaalde tijden, wanneer je volger online is. Uit onderzoek blijkt het volgende: Donderdag en vrijdag zijn de beste dag van de week voor een post Rond 15:00 worden de meeste likes uitegedeeld Rond 13:00 heb je het meeste kans dat je bericht wordt gedeeld Tussen 19:00 21:00 zijn de meeste mensen online. Maar het kan ook heel goed werken om juist buiten deze piekmomenten berichten te plaatsen. Het nieuwsoverzicht is dan een stuk rustiger, waardoor je volgers jouw berichten eerder zien. Probeer het eens uit en kijk wat voor jou werkt. Door middel van de statistieken op jouw facebook pagina, kun je exact bijhouden wat het bereik is geweest van je bericht.

18 Remember the beautician who gave up? Neither does anybody - Wicoli Cosmetics -

19 Tip 12 Laat mensen weten dat je actief bent Zijn jouw klanten wel op de hoogte van het feit dat je actief bent op Facebook? Vaak wordt hier vanuit gegaan. Maar zoals Steven Segal ooit eens zei: assumtion is the mother of all fuck-ups. Nooit zomaar ergens vanuit gaan dus. Laat jouw klanten dus weten dat je op Facebook zit. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de volgende punten: Zet een Facebook link in de handtekening van je Verwijs naar Facebook in je nieuwsbrief Verwijs naar Facebook op andere social media Vraag simpelweg aan je klant of ze je al volgt Zet een Facebook icoon op je website Zet een Facebook icoon op je visitekaartje Laat simpelweg overal zien dat je op Facebook actief bent.

20 Tip 13 Herhaal wat werkt Sommige posts doen het beter dan andere. Nu je echt gaat starten met het bijhouden van je Facebook pagina, ga je zien dat niet elke post goed scoort. Dit wil niet zeggen dat het een slechte post is. Het heeft in het begin natuurlijk wat tijd nodig om traffic op je Facebook pagina te vormen. Het is dus niet verkeerd om een post die in het begin niet zo goed scoort, nogmaals te posten. Zolang het een waardevol bericht is, werkt het. Daarnaast is het goed om een bepaald type post te herhalen die aanslaat. Heb je bijvoorbeeld een quote, afbeelding, video, wist-je-dat, fill in the blanks of aanbieding gepost die goed loopt, schroom dan niet om in deze categorie vaker iets te posten.

21 Tip 14 Wees kort en bondig Het is belangrijk om meteen de aandacht van je lezer vast te houden wanneer deze over zijn of haar tijdlijn heen gaat. Hou daarom je posts kort en bondig. Hieronder volgen een aantal richtlijnen. Plaats niet meer dan 30 woorden; niemand houdt er van om een flinke lap tekst te lezen. Wanneer ze dit dan ook op hun tijdlijn voorbij zien komen, zullen ze snel verder gaan. Plaats een afbeelding; uit diverse onderzoeken blijkt dat het plaatsen van een afbeelding bij een post voor meer interactie zorgt. Het aantal likes en reacties kan wel tot 50% schelen. Plaats een video; zorg er ook voor dat de video duidelijk is zonder geluid. Vaak wordt vergeten dat veel video s zonder geluid worden afgespeeld.

22 Tip 15 Probeer Facebook-Ads Met Facebook kun je inmiddels veel meer dan alleen een je status updaten. Je kunt ook eenvoudig en goedkoop adverteren. Probeer dit eens uit. Met een klein budget kun je een groot bereik hebben. Je kunt zelf eenvoudig je doelgroep instellen zodat je de juiste personen benaderd. Er zijn verschillende manier waarop je op Facebook kunt adverteren. De meest toegankelijke is de standaard promotie van een bericht. Dit kun je aanvinken wanneer je een bericht post. Tips om je gepromoot bericht te laten scoren: Zorg voor een call-to-action; door deze promotie bereik je nieuwe mensen. Je wilt natuurlijk dat deze actie ondernemen om bijvoorbeeld je pagina te liken, een simpel zinnetje zoals klik hier is vaak voldoende. Gebruik een pakkende afbeelding; omdat veel mensen die je bericht zien, nog nooit van je hebben gehoord is het belangrijk meteen de aandacht vast te houden. Dit kun je doen door een afbeelding toe te voegen.

23 Volg jij ons al op Facebook?

24 Wicoli Cosmetics B.V. Sprendlingenpark JV Oisterwijk T: E:

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP EVEN VOORSTELLEN. WIE? NICOLE ADRIAENS EVENTORGANISATOR SOLOPRENEUR SOCIAL MEDIA FREAK BEDRIJF? BIZZIBEE EVENTS BIZZIBEE SOCIAL MEDIA BIZZIBEE BUSINESS SUPPORT WAT DOE IK?

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN

11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN 11 SLIMME TACTIEKEN OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN Je hebt een bedrijfspagina op Facebook nodig om te kunnen adverteren. Ruim 90% van de Nederlanders tussen de 14 en 80 jaar zit op Facebook. Een Facebookpagina

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media

RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media RITHO Online Print Sign & events Doeltreffend gebruikmaken van social media 12 Tips & tricks 1. Social media - cijfers januari 2017 Bron: www.frankwatching.com 2. Social media - is voor alle leeftijden,

Nadere informatie

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda

Social media training Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel ZW Breda Social media training 16-11 - 2017 Online Agency. GetBright. Nijverheidssingel 313. 4811 ZW Breda. 076 879 50 88. info@getbright.nl Facebook 32 miljoen = het aantal mensen in Duitsland dat op Facebook

Nadere informatie

Social Media whitepaper

Social Media whitepaper Social Media Social Media whitepaper 1. Inleiding 3 2. Social Media Platforms 4 3. Contentstrategie 6 4. Planning 7 5. Adverteren 8 6. Tools 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document is met grote zorgvuldigheid

Nadere informatie

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER

BLOGARTIKEL STAPPENPLAN 19 STAPPEN: VAN IDEE, PROMOTIE EN VERDER Een blogarikel maken is een kwesie van DOEN. Maar hoe? Waar begin je? Wat zijn handige stappen om te nemen? Waar moet je opleten? Wat doe je nadat je gepubliceerd hebt? Dit stappenplan geet de grote lijnen

Nadere informatie

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS

PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS PROMOOT UW SITE OP SOCIALE MEDIA TIPS & TRICKS WEBSHOP FEBELNET Versie 2.0 Hoe uw site kenbaar maken? Facebook Google+ account QR-code aanmaken en communiceren (aanmaken kan gratis via: http://goqr.me

Nadere informatie

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost!

16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! 16 supertips om jouw Facebook pagina te laten groeien met hulp van YourBoost! Het kost veel tijd en energie om een Facebook Pagina bij te houden. Alleen een pagina maken en er verder niets mee doen zal

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet!

30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! 30 Facebook Tips Voor Meer Bezoekers, Klanten & Omzet! Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.tomdehaan.nl 1 Voordat je de tips gaat lezen Dit ebook is een verzameling van tips voor je Facebook

Nadere informatie

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media

Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni Social media Alzheimer Nederland Vrijdag 28 juni 2019 Social media Social media wordt ongelooflijk veel gebruikt. 96% van de 35- tot 45- jarigen gebruiken sociale media Hoe gebruik ik social media? Boodschap bij de

Nadere informatie

Facebook lead-gating

Facebook lead-gating Facebook lead-gating Verzamel leads via je Facebook pagina! KG Online Marketing BV Diepenveenseweg 147 7413 AP Deventer Nederland T. 085 208 2100 W. karelgeenen.nl KvK: 51986302 BTW: NL850252301B01 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Like, Share, Win.. maar wat win je als ondernemer?

Like, Share, Win.. maar wat win je als ondernemer? Like, Share, Win.. maar wat win je als ondernemer? Door Piit Vormgeving & Web Versie 1.1 (mei 2016) Er is veel tijd gestoken in het opstellen van dit document. Wilt u iets terug doen? Deel de link van

Nadere informatie

RETAILFANS helpt mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven

RETAILFANS helpt mode retailers aan meer klanten & meer omzet door het slim inzetten van Facebook, Facebook advertenties, Instagram & nieuwsbrieven Super dat je dit e-book met 25 Facebook tips hebt aangevraagd! Deze tips zorgen er voor dat je meer likes en reacties op je berichten krijgt en dat je berichten vaker gedeeld worden. En het aller belangrijkste:

Nadere informatie

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla

12-1-2015 SOCIAL MEDIA PLAN NETIDENTITY. MySuperfood Priscilla 12-1-2015 NETIDENTITY SOCIAL MEDIA PLAN MySuperfood Priscilla Inhoud Je bedrijf in één zin... 3 Wat wordt er over je gezegd?... 3 Formuleer de doelstellingen... 3 Analyse zoekresultaten... 3 Analyseer

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Video marketing voor makelaars 7 tips

Video marketing voor makelaars 7 tips Video marketing voor makelaars 7 tips Dus je wilt beginnen met video marketing? Erg slim, want nog lang niet alle makelaars gebruiken video, terwijl 85% van de huizen verkopers aangeeft dat ze liever een

Nadere informatie

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft

STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft STAP 1: Bepaal voor wie je schrijft Identificeer je doelgroep demografisch, inclusief: Leeftijd Geslacht Beroep Inkomen niveau Opleidingsniveau Type sector # mensen in dienst Type Business ProTip: Zorg

Nadere informatie

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje)

Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) Onderzoek: Zo versla je het Facebook Edgerank monster(tje) De laatste tijd zie je heel veel verhalen langskomen over Facebook Edgerank, dus heb ik besloten mijn onderzoek met jullie te delen. Btw fantastisch

Nadere informatie

Social media checklist

Social media checklist Social media checklist In 15 minuten klaar om klanten te benaderen Sociale media audit? Elk bedrijf weet wel dat ze iets met sociale media moeten doen en hebben daarom ook (toen ze wat tijd over hadden)

Nadere informatie

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit.

Wellicht heb je mijn gratis ebooks 40 manieren om nieuwe klanten te werven en 3 geheimen om binnen te komen bij bedrijven al in bezit. Hierbij ontvang je het stappenplan voor het snel en gemakkelijk schrijven van een inhoudelijk goede blogtekst. Het schrijven van een blog hoeft niet lang te duren, als je hier een goede methodiek voor

Nadere informatie

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015

Online Marketing voor Siertelers. De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Online Marketing voor Siertelers De meerwaarde van social media Inzicht in de Consument 29 juni 2015 Arnold Wittkamp (1973) 1988-2000 Van zaterdaghulp naar Filiaalmanager Singel Bloemenmarkt Amsterdam

Nadere informatie

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven.

wat is het? Dit doe ik door een combinatie van sprekende foto s met een bijpassende tekst, die de situatie op een authentieke manier omschrijven. Met visual storytelling voeg ik een andere dimensie toe aan verhalen vertellen én fotografie. Ik geef een (levens)event niet alleen een gezicht, maar ook een stem en breng hiermee het ware en pure gevoel

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

2016

2016 2016 Alle rechten voorbehouden 2015www.power2bloom.be ONLINE Dit zijn 2x GRATIS aanbiedingen van Power2Bloom: E-cursus in 6 delen : Geef jouw Business een Vliegende Start Online Business Magazine Femagine

Nadere informatie

Checklist Facebook & Instagram

Checklist Facebook & Instagram Checklist Facebook & Instagram Contact informatie Telefoon E-mail Website KvK BTW GetBright Nijverheidssingel 313 4811 ZW Breda 076 879 50 88 info@getbright.nl www.getbright.nl 64364585 NL851121937B01

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BANG. oefenboekje om te leren omgaan met angst. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BANG oefenboekje om te leren omgaan met angst Steef Oskarsson Bang Bang is een emotie. Net als blij, bedroefd en boos. Iedereen is wel eens bang. Sommige mensen zijn vaak bang, sommigen niet. Iedereen

Nadere informatie

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with

Social Media Plan in 10 Stappen. In 10 simpele stappen jouw. Social Media voor elkaar. made with Social Media Plan in 10 Stappen In 10 simpele stappen jouw Social Media voor elkaar made with Inhoud 1. Bedankt! 2. Iets over mijzelf 3. 10 stappenplan 4. Social Media in 10 stappen 5. Veel succes Bedankt!

Nadere informatie

Zo maak je van je. een succes

Zo maak je van je. een succes Zo maak je van je Facebook advertenties een succes Wil je weten hoe je jouw Facebook campagne goed kunt opzetten? Zodat je jouw doelgroep bereikt en meer klanten krijgt? Met Facebook Adverteren is dit

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN

ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN ONLINE ENGAGEMENT GEBRUIK SOCIAL MEDIA OM JOUW ACHTERBAN TE MOBILISEREN (ONLINE) MOBILISATIE MICHA VAN HOORN Creative Director micha@theperfectwave.nl ERVARING INHOUD 1. Het gaat om impact 2. It s all

Nadere informatie

20 MINUTES OF NETWORK ENHANCEMENT

20 MINUTES OF NETWORK ENHANCEMENT PERSONAL BRANDING 20 MINUTES OF NETWORK ENHANCEMENT 12 9 3 6 Begin je dag heel ontspannen met een kopje koffie of thee... en 20 minuten LinkedIn. 20 minuten is natuurlijk een gemiddelde; op drukke dagen

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING

WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING WAT JE MINIMAAL MOET WETEN OVER ONLINE MARKETING INHOUD 1. Over SEO 2. Over Bloggen 3. Over Social Media 4. Over Email marketing 5. Over Google Adwords 6. Over Adverteren op Social Media 7. Over Affiliate

Nadere informatie

C. Social Media Beleid in enkele stappen

C. Social Media Beleid in enkele stappen C. Social Media Beleid in enkele stappen 1. Stel doelen op! Je bent nu klaar met het instellen van Facebook en Twitter. Om jezelf een duidelijk beeld te stellen van wat je wilt bereiken met je Social Media

Nadere informatie

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M

2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M W W W. D M O N T H E R O A D. N L 2 7 T I P S O M T E G R O E I E N O P I N S T A G R A M D I R E C T T O E P A S B A A R O P J O U W A C C O U N T Vooraf Ik heb deze tips geschreven uit eigen ervaring.

Nadere informatie

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT!

IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! IS ONLINE VIDEO IETS VOOR MIJ? CHECK IT OUT! Checklist Vragen Ja Nee 1. Ben je op zoek naar nieuwe klanten? 2. Vind je het lastig om uit te leggen wat je bedrijf precies doet? 3. Geef je voor jouw gevoel

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Onderzoeks verslag. social media. Martijn Wiendels

Onderzoeks verslag. social media. Martijn Wiendels Onderzoeks verslag social media Martijn Wiendels Introductie Het project genaamd 2Story is tot stand gekomen naar aanleiding van de negatief berichtgeving over vluchtelingen in de media. Met een digitaal

Nadere informatie

Sociale Media voor beginners. starten met sociale netwerken

Sociale Media voor beginners. starten met sociale netwerken Sociale Media voor beginners starten met sociale netwerken Voorstelling Welke sociale media kennen jullie? Programma 1 - Algemeen: Nik 2 - Facebook voor jou en je vereniging: Laurien 3 - Twitter voor jou

Nadere informatie

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing

Bijeenkomst RugZorgKliniek. Facebook marketing Bijeenkomst RugZorgKliniek Wie ben ik en wat doe ik hier? Waarom zijn jullie hier? Welke pagina s heeft RugZorgKliniek? - RugZorgKliniek (1234) - RugZorgKliniek Heerenveen (31) - RugZorgKliniek Leeuwarden

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

ondernemers die een boek willen schrijven

ondernemers die een boek willen schrijven TIPS voor ondernemers die een boek willen schrijven Maak het verschil met de BSTSLLR-methode voor het verhogen van je expertstatus Daisy Goddijn Inhoudsopgave Voorwoord...11 Inleiding...13 De BSTSLLR-methode...17

Nadere informatie

7 tips voor een onverslaanbare. LinkedIn showcasestrategie

7 tips voor een onverslaanbare. LinkedIn showcasestrategie 7 tips voor een onverslaanbare LinkedIn showcasestrategie Hoe bereik je de klant met LinkedIn showcasepagina s? Sommige producten, diensten of merken die onder een organisatie vallen zijn dusdanig speciaal

Nadere informatie

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson

Ik ben BOOS. oefenboekje om te leren omgaan met boosheid. Steef Oskarsson. Copyright Steef Oskarsson Ik ben BOOS oefenboekje om te leren omgaan met boosheid Steef Oskarsson Boos Boos is een emotie. Net als blij, bedroefd en bang. Iedereen is wel eens boos. Sommige mensen zijn vaak boos, sommigen niet.

Nadere informatie

Facebook Win & Promotie-acties

Facebook Win & Promotie-acties on- en offline voorlichting en preventie Facebook Win & Promotie-acties www.hollandsch-welvaren.nl facebook.com/hollandschwelvaren Prinsengracht 679 1017 JT Amsterdam info@hollandsch-welvaren.nl 020 260

Nadere informatie

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten?

-OPLEIDINGEN. 10 Tips. Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist. Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? -OPLEIDINGEN Dé Opleider van Mediator tot Scheidingsspecialist 10 Tips Hoe Kom Je Als Startende Mediator Aan Klanten? Welkom bij AMV-Opleidingen! Nieuwe klanten aantrekken is voor elke mediator met een

Nadere informatie

Ontdek de serie Ontdek snel

Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek snel: beknopte e-books die je snel op de hoogte brengen De Ontdek snel-titels lichten de lezer snel in over uiteenlopende interessante onderwerpen in: 30, 60 en 90 minuten.

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

E-mailmarketing whitepaper

E-mailmarketing whitepaper E-mail marketing E-mailmarketing whitepaper 1. Inleiding 3 2. Elementen in een mailing 4 3. Contentstrategie 5 4. Planning 7 5. Tips & Tricks 8 6. Statistieken 9 7. Hulp nodig? 10 2 Inleiding Dit document

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten.

INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS. Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. INSTAGRAM GIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om te creëren 1/5 Snel en gemakkelijk op te zetten. Tijd nodig om te beheren 3/5 Het is nodig om uw Instagram profiel regelmatig na te kijken. Wat is Instagram?

Nadere informatie

We beginnen om 19:30 uur

We beginnen om 19:30 uur We beginnen om 19:30 uur 1 Facebook Inspiratie Boost Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je.. weet dat je iets moet doen op Facebook, maar het ontbreekt je aan inspiratie Je bent op de goede

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Videomarke*ng, moet je daar iets mee? 23 januari 2014 De Social Media Trein Support Groep Eindhoven

Videomarke*ng, moet je daar iets mee? 23 januari 2014 De Social Media Trein Support Groep Eindhoven Videomarke*ng, moet je daar iets mee? 23 januari 2014 De Social Media Trein Support Groep Eindhoven Je kunt niet alles geloven wat je ziet op internet. Want je hoek niet je ware gezicht te laten zien op

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching

KIES VOOR JEZELF. Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching KIES VOOR JEZELF Meer tijd voor jezelf in 3 praktische en snelle stappen! Dafne van Benschop Coaching 1 WIE IS DAFNE? Een paar jaar geleden had ik een goede baan bij een vijfsterrenhotel in Amsterdam,

Nadere informatie

We beginnen over 5 minuutjes

We beginnen over 5 minuutjes We beginnen over 5 minuutjes 1 Facebook Inspiratie Boost Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je.. weet dat je iets moet doen op Facebook, maar het ontbreekt je aan inspiratie Je bent op de

Nadere informatie

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien

Whitepaper. 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Whitepaper 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien 20 manieren om jouw mailinglijst te laten aangroeien Om jouw e-mailmarketing de beste resultaten te laten opleveren, heb je genoeg interessante

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 1 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

Twitter Linkedin Literatuur Experimenteren Je klus Zichtbaar worden Niet alleen online maar ook F2F

Twitter Linkedin Literatuur Experimenteren Je klus Zichtbaar worden Niet alleen online maar ook F2F Moet je ergens wachten, scrol dan door twitter, tot je bijdrage hebt gevonden die voor iemand in je netwerk interessant kan zijn. Stuur die door. Neem kwartier en bekijk op linkedin door de lijst met mensen

Nadere informatie

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief

nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 48 Sushi nieuwe media battle succes op social media tlekkerst restauratief 49 Een rood-actie, een sushibattle - zomaar enkele succesvolle socialmedia-acties van Japas in Ermelo. De tijd van strooien met

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Karen van der Pauw

Karen van der Pauw Karen van der Pauw www.jeloopbaandebaas.nl Waarom je nog niet de baan hebt die je wilt... 3 Waarom je niet weet wat je wilt... 3 Wat je in dit werkboek zult leren... 4 Wat je in dit werkboek NIET zult

Nadere informatie

Workshop zakelijk bloggen

Workshop zakelijk bloggen Workshop zakelijk bloggen Gegeven door: Fennard Drenth Inhoud Inleiding zakelijk bloggen... 3 Theorie zakelijk bloggen.... 4 Hoe bereik ik zoveel mogelijk mensen met mijn blog.... 6 Interessante onderwerpen...

Nadere informatie

7 tips: social media en marketing combineren

7 tips: social media en  marketing combineren White paper 7 tips: social media en e-mail marketing combineren www.vanijzendoorn.nl Uit het Nationale Social Media Onderzoek 2016 van Newcom komt duidelijk naar voren dat het gebruik van social media

Nadere informatie

Klanten vinden, klanten binden

Klanten vinden, klanten binden Dia 1 Klanten vinden, klanten binden Adinda Keizer 2016 9 jaar geleden zat ik net als jullie op de startersdag. Ik liep al rond met plannen en na de startersdag wist ik het zeker. Ik ging voor mezelf beginnen!

Nadere informatie

Social media strategie

Social media strategie Social media strategie Even voorstellen.. Social media strategie, hoe 1. Leuke trends en ontwikkelingen 2. Strategie in een notendop 3. Voorbeelden pak je dat aan..? Van opkomst naar afgang.. Facebook

Nadere informatie

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman

WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN. 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman WE CROSS WHITEPAPER: FACEBOOK TIMELINE 2012 EN FACEBOOK APP MOGELIJKHEDEN 29 maart 2012 We Crosss B.V. / Hein Hofman De Facebook timeline is vernieuwd! Per 30 maart 2012 is de timeline door Facebook verplicht

Nadere informatie

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers

In 5 stappen succes op Instagram. Met Anne Raaymakers In 5 stappen succes op Instagram Met Anne Raaymakers Cijfers Wereldwijd 1 miljard gebruikers per maand 4,1 miljoen volgers in Nederland (in 2015 waren er dat 1,8 miljoen) 4,1 miljoen volgers in Nederland

Nadere informatie

JUVA WEBDESIGN. B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke BE

JUVA WEBDESIGN. B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke BE JUVA WEBDESIGN B.I.W. Consult GCV Molenstraat 47 bus 2.01, 8710 Wielsbeke 0495 51 16 13 info@juvawebdesign.be BE 0635.642.087 1 INHOUDSOPGAVE 1.Voorstelling... 3 2.Facebook... 4 2.1 : Wat is het verschil

Nadere informatie

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag

Profielscan. Jouw online eerste indruk! Waar ik vooral op let: Aan de slag Profielscan Jouw online eerste indruk! Middels deze scan voorzie ik je met veel plezier van waardevolle informatie: een professionele en objectieve kijk op jouw LinkedIn profiel. Nadat je zelf al een en

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Deel 1: Zorgen dat vrienden die geen vrienden van elkaar zijn niet zien dat jij wel vrienden met hem/haar bent.

Deel 1: Zorgen dat vrienden die geen vrienden van elkaar zijn niet zien dat jij wel vrienden met hem/haar bent. Deel 1: Zorgen dat vrienden die geen vrienden van elkaar zijn niet zien dat jij wel vrienden met hem/haar bent. Dus stel: Jij bent vrienden met Jantje en Klaas, maar Klaas en Jantje hebben de pest aan

Nadere informatie

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren

Whitepaper. 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Whitepaper 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren 10 manieren om e-mailmarketing en social media te integreren Als jouw organisatie e-mail en social media behandelt als twee parallelle

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

Als je groen doet -> vertel het dan!

Als je groen doet -> vertel het dan! 10 Groene communicatie tips over jouw duurzame organisatie / initiatief Als je groen doet -> vertel het dan! 2. 3. 1. Zorg dat je verhaal klopt Als je wilt dat je duurzame inspanningen en het MVO beleid

Nadere informatie

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5)

MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) MINI-CURSUS FACEBOOK Statusupdates op je startpagina (1) (2) (3) (4) (5) Onder het tabblad Nieuwsoverzicht (1) kan je bekijken welke publieke berichten ( statusupdates ) je vrienden hebben gepost. Dit

Nadere informatie

Checklist: contentcreatie voor evenementen

Checklist: contentcreatie voor evenementen Checklist: contentcreatie voor evenementen Je doet het samen! Als eventmanager is het vaak pittig om naast het organiseren van een evenement óók nog eens voor alle marketing- en communicatie te zorgen.

Nadere informatie

TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG. Van voorbereiding tot uitvoering

TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG. Van voorbereiding tot uitvoering TIPS VOOR EEN PERFECTE BLOG Van voorbereiding tot uitvoering WHITEPAPER 2016 TIPS VOORDAT JE GAAT SCHRIJVEN Het schrijven van een goede blog kan een behoorlijke uitdaging zijn. Met deze tips en structuur

Nadere informatie

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink

Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Succesvol social media inzetten Nick Nijhuis NickLink Wat zorgt voor bereik. en succes op social media De juiste keuzes! Welke social media zijn er Wat is hun rol in het beslisproces Wie is, en wat wil,

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Basis Boekpromotieplan

Basis Boekpromotieplan Basis Boekpromotieplan Inhoudsopgave Wat wil je met je boek? Waar sta je op dit moment, inventarisatie van je netwerken De rol van social media en je website Welke online en offline media zijn geschikt

Nadere informatie

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN STARTERSGIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om op te richten 3/5 Het is redelijk eenvoudig om een pagina aan te maken, maar vlieg niet door de verschillende stappen. Neem voldoende

Nadere informatie

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus!

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Waarom een Facebookbedrijfspagina? Met een bedrijfspagina op Facebook creëer je meer online naamsbekendheid, vergroot je jouw online vindbaarheid,

Nadere informatie

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES)

REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) REPUTATIE, RELATIES, TIPS & TRAINING DOOR MICHIEL HOLSHEIMER (CONTENT BRIDGES) 16 TRENDS, TRUCS, TIPS & TOOLS DIE JE VERDER HELPEN JE REPUTATIE MOET JE VOEDEN EN VERDEDIGEN; OF JE DAT NU WILT OF NIET

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren

om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren tips 11 om innerlijke rijkdom en vrijheid te creëren Mandy Israel Fantastisch dat je dit ebook hebt aangevraagd! Ontbreekt er wat in je leven? Voel je je niet voldaan? Wil jij RIJK zijn? Rijkdom gaat voor

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn?

Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Dag 7: Welke acties neem je die passen bij je nieuwe geld-bewustzijn? Laatste dag. Kom je ook bij de Geld is Liefde Community? (En alle redenen om lid te worden.) Wat is de mindset van waaruit je moeiteloos

Nadere informatie