VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 26 augustus 2016

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 26 augustus 2016"

Transcriptie

1 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 26 augustus 2016 AGENDA AUGUSTUS ma STUDIEDAG. Alle kinderen hele dag vrij di Inloop voor ouders SEPTEMBER do SCHOOLFOTOGRAAF ma Luizencontrole woe Luizencontrole woe Volgende Visserspraat ma Ouderinformatieavond NIEUWE LEERLINGEN Jasmijn Achterkamp - 1A, Amylee Bethelehem - 1B, Juda Bezemer - 4A, Lotte Buitenhuis - 4B, Robin Buitenhuis - 2A, Annerike Goodijk - 2A, Jelbrich Goodijk - 5B, Fenna Heldoorn - 3A, Mees Heldoorn 2B, Lisa Mensink - 1A, Deborah Morren - 1A, Fynn Oelen - 1A, Hidde Velema - 1B, Sven Vellinga - 1B, Daniel Rulkens - 1B, Floor Anker - 1B, Bastian Klomp - 1A, Ruben Knobbe - 1B, Anna Rose - 1B Allemaal van Harte Welkom en veel plezier op school!! BIJBELROOSTER Week 36: 5 t/m 9 september 2016 De vroedvrouwen, Exodus 1 Het biezen mandje, Exodus 2:1-10 JARIGEN AUGUSTUS Naomi Potjes 2B Owen Zomerdijk 2B Kimberley Zomerdijk 5A Jens Hutten 3B Robin Buitenhuis 2A Eva Sloff 8B Karel Symersky 5B Marijn Zomerdijk 6B Lars de Boer 2B Yonna Berende 8A Kirsten-Isa van Batenburg 2B Bram Heerkes 7B Zarah van der Krieke 2A Juf Renske Rico van Lottum 2A Tim Boersma 8A Maud Driegen 5A Elisa Frijlink 6A Anouk Hasselman 8A Milou Grootenhuis 7B Lynn Paarhuis 5A Annerike Goodijk 2A Noor van Willigen 4A

2

3 JARIGEN SEPTEMBER Famke Visser 3B Marije Koers 7B Quint Sluis 7B Juf Conny Juf Marieke Wesley Snijder 7A Nathan Kramer 6B Ruben Kramer 6B VAN DE DIRECTIETAFEL We gaan weer aan de slag! De zomervakantie loopt ten einde en komende dinsdag, 30 augustus, beginnen we een nieuw schooljaar! Om 8.20 uur gaan de deuren open en om 8.30 uur starten de eerste lessen. Het zal voor iedereen weer even wennen zijn na zoveel weken vrijheid! In het bijzonder hartelijk welkom aan al onze nieuwe leerlingen en hun ouders. Een heel aantal kinderen gaan vanaf volgende week voor het eerst naar De Ichthus, een nieuwe stap! We wensen ieder een hele goede tijd en hopen dat kinderen en ouders zich snel thuis zullen voelen op bij ons op school! We starten het schooljaar komende week met de samen-gaat-het-beter-week. In deze week geven we veel aandacht aan de groepsvorming en de school als sociale gemeenschap. We doen binnen de groepen activiteiten waarmee we elkaar (nog) beter leren kennen en in elke groep besteden we aandacht aan het maken van afspraken die helpen om het goed te hebben met elkaar in de klas en op school. De bedoeling van dit alles is dat we ons oké voelen op school, we onszelf mogen zijn en aandacht hebben voor elkaar. Hierdoor komen we het beste tot leren en het ontwikkelen van onze talenten. We zetten in deze eerste Visserspraat kort even een aantal zaken voor u op rij; schooltijden, gymrooster, vakanties en overige vrije dagen. In de komende weken ontvangt u ook de jaarkalender en de nieuwe schoolgids. In deze nieuwsbrief ziet u de activiteiten voor de komende weken alvast staan. Ouderinformatieavond maandag 19 september Ik attendeer u alvast op de ouderinformatieavond op maandag 19 september a.s. Er is dan gelegenheid kennis te maken met de leerkracht van uw kind en u wordt wat uitgebreider geïnformeerd over de gang van zaken dit schooljaar. Er is die avond voor iedere groep een informatiebijeenkomst van drie kwartier met de betreffende groepsleerkracht (en). Voor de groepen 5 8 vindt dit plaats van tot uur en voor de groepen 1 4 is dit tussen uur en uur. Daar tussenin is er een centraal moment in de hal met koffie en thee, waarin ook de MR en OR het woord krijgen. U bent van harte uitgenodigd! Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt direct de eerste donderdag (1 september a.s.) op school!

4 Personeel We starten met vijf nieuwe leerkrachten in ons team: Anneke Meijer (groep 1a, 2b), Marieke Kieftenbelt-de Jong (groep 8a), Ellen Bultman (groep 3a), Ricky Olthof (groep 7a), Judith Dijk (groep 4a). Zij stellen zich elders in deze nieuwsbrief aan u voor. Nogmaals allemaal van harte welkom op De Ichthus! Juf Ingrid van groep 2a heeft afgelopen schooljaar een operatie moeten ondergaan waarvan het herstel de nodige tijd heeft gevraagd. Inmiddels is duidelijk dat de operatie niet volledig tot het gewenste resultaat heeft geleid. Zij zal komende week opnieuw geopereerd moeten worden. De verwachte hersteltijd is een stuk korter dan bij de vorige operatie; we hopen Ingrid binnen enkele weken weer op school te zien. We zijn druk bezig om goede vervanging te krijgen. Komende donderdag 1 september zal juf Margreet een dag extra voor de groep staan. Schooltijden Groep 1-3 Groep 4-8 maandag 8.30 uur uur 8.30 uur uur dinsdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur woensdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur donderdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur vrijdag 8.30 uur uur 8.30 uur uur Pauzes Buitenspelen ochtendpauze Lunchen Buitenspelen tussen de middag Groep 1 t/m u uur 12.00u uur 11.30u uur Groep 3 t/m u uur 11.40u uur 12.00u uur Groep 6 t/m u uur 12.10u uur 12.30u uur Bij ziekte, ander verzuim of te laat komen horen wij dit graag vooraf via de mail of telefonisch (telefonisch graag tussen 8.00 en 8.20 uur). Alle kinderen eten dagelijks op school en dienen dus een lunchpakketje mee te nemen (uitgezonderd de woensdag en, voor groep 1-3, de vrijdag). Om 8.20 uur gaan s ochtends de deuren open en klinkt de eerste bel: alle kinderen gaan naar de klas waar de leerkracht aanwezig zal zijn. Om 8.30 uur gaat de tweede bel: de deur van het lokaal gaat dicht en de school begint. Vakantierooster/studiedagen/gymrooster Het vakantierooster stond in de laatste Visserspraat van het vorige schooljaar. Voor de volledigheid treft u die ook nog een keer in deze nieuwsbrief aan. U heeft hiermee het overzicht van alle vrije dagen van de kinderen in het komende schoolseizoen. Voor de kleutergroepen geldt dat er nog drie dagdelen uit zullen vallen (woensdag of vrijdag) in verband met professionaliseringsactiviteiten van de leerkrachten. Zodra de planning van deze data definitief is zullen de ouders van deze groepen hierover geïnformeerd worden.

5 Het gymrooster vindt u ook verderop in deze Visserspraat. Vanaf groep 6 wordt er gefietst naar de gymzaal in Zwolle-Zuid. De gymlessen gaan vanaf de tweede schoolweek van start. Wij hebben hierbij altijd een meefietsouder nodig. De planning hiervoor wordt gecoördineerd door de klassenouders, deze planning is nog niet direct bij de start van het schooljaar klaar, bent u in de eerste weken beschikbaar om mee te fietsen, geef dit alvast aan bij de groepsleerkracht! Ouder-kindgesprekken In de periode tot de herfstvakantie vinden de ouder-kindgesprekken met de leerkracht plaats. Over de werkwijze bij het plannen van deze gesprekken ontvangt u bericht van de groepsleerkracht. The leader in me We hebben met het team deze week het nodige aan voorbereidingen gedaan voor het komende schooljaar. Een belangrijk onderdeel zijn de twee trainingsdagen over ons programma voor sociaal emotionele ontwikkeling: The leader in me. In de trainingsdagen werken we aan een goede invulling van dit programma, passend bij onze school. Wij zullen als team nieuwe inspiratie opdoen om er dit schooljaar met de kinderen mee aan de slag te gaan! In januari 2017 wordt hierover een ouderavond georganiseerd. We staan als team in de startblokken om met nieuwe energie aan het werk te gaan! We wensen u en uw kind(eren) een heel goed schoolseizoen toe. Welkom voor een kopje koffie/thee op de eerste schooldag! We zien er naar uit de kinderen komende dinsdag (weer) te zien! U bent als ouders van harte welkom om na het brengen van uw kind(eren) een kopje koffie of thee te komen drinken in de hal om elkaar te ontmoeten en bij te praten! Tot dinsdag! Namens het hele Ichthus-team, Renske de Vries Gebed bij start van het schooljaar God van de mensen, toen u met ons begon, zei u niet: Jij hoort er wel bij en jij niet! U maakte ons en zette ons op onze voeten. Niet om van elkaar weg te lopen, maar om samen te zijn en in vrede naast elkaar te leven. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar. U gaf ons twee handen, niet om elkaar weg te duwen, maar om de handen ineen te slaan en aan vrede te bouwen, hoe moeilijk dat soms ook is. Help ons te kiezen het goede te doen. En wees bij ons op de weg die we gaan. Geef ons uw vrede. Uit: Je glimlach is een brug.

6 WIE KAN ONS HELPEN? Bestratingsklus We willen een gedeelte van de tuin aan de Zwarteweg bestraten zodat ouders hier de fietsen kunnen plaatsen. Nu zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. Volgende week (29 aug - 2 sept) hebben we iemand met een kar nodig om tegels op te halen uit Zwolle-Zuid. De datum en tijd kunnen we met u afstemmen. Dan moet de tuin leeggehaald worden. Wie kunnen ons hierbij helpen? Als laatste zijn we dan op zoek naar mensen die een straat kunnen leggen/stratenmaker zijn. Mocht u kunnen helpen bij iets, mailt u dan naar Dan neemt zij contact met u op. Hulp lunchen kleuters, maandag, dinsdag, donderdag We maken bij groep 1 en 2 gebruik van hulp van ouders bij de lunchpauze. U luncht dan met een groep, of draait mee in toezicht op het plein. We kunnen nog ouders gebruiken die op maandag, dinsdag of donderdag van uur uur hiervoor beschikbaar zijn. Ook als u niet iedere week kunt, maar bijvoorbeeld wel om de week of als u als invaller beschikbaar wilt zijn, kunt u zich via aanmelden bij Margreet Schilstra, Alvast dank voor het meedenken! Denkt u eraan uw kind gymkleding en gymschoenen mee te geven?! Geen gymspullen betekent dat er niet meegedaan kan worden met de gymles, dat zou heel jammer zijn! Gymlessen vanaf de tweede schoolweek.

7 GYMNASTIEK DE ICHTHUS De gymlessen worden gegeven in de gymzaal aan de Zwarteweg, het Marterveld en in de Sporthal Zwolle-Zuid. De Ichthus maakt gebruik van het aanbod van de CALO voor zwemonderwijs. De groepen 5 t/m 7 krijgen gedurende een blok van ± 10 weken zwemles in het CALO-bad. De data worden voor de betreffende groepen nog bekend gemaakt. Gymrooster Zwarteweg Dinsdag Groep 3b Groep 3a Woensdag Groep Groep Groep Groep 2 Marterveld Vrijdag Groep 5a Groep 4a Groep 5b Groep 4b Sporthal Zwolle-Zuid Dinsdag Groep 8a Groep 8b Groep 7b Vrijdag Groep 6b Groep 7a Groep 6a Bijzonderheden over gymnastiek De groepen 1 en 2 hebben één keer in de week gym in de gymzaal in de buurt, aan de Zwarteweg. Hiervoor hebben de kinderen gymkleding nodig: een broekje met T-shirt of een gympakje en gymschoenen met elastiek of klittenband. Wilt u uw kind op de gymochtend makkelijke kleding aantrekken? Graag de naam in de gymkleding en de schoenen. De groepen 3 t/m 8 hebben gymnastiek in de gymzaal aan de Zwarteweg, het Marterveld of in Sporthal Zwolle Zuid. Omdat het erg veel tijd kost om naar de gymzalen te gaan, hebben we van alle klassen de gymuren geclusterd. Ze hebben dan langer gymnastiek, terwijl het maar één keer in de week tijd kost om op en neer te gaan. Tijdens de gymlessen is gymkleding en het dragen van gymschoenen verplicht (liever geen balletschoentjes). Het is handig als de gymschoenen op school blijven; als uw kind in de winter of met slecht weer met laarzen naar school komt, kan hij/zij in de school op gymschoenen lopen. Wilt u a.u.b. een naam in de laarzen en schoenen schrijven?

8 Schoolvakanties De schoolvakanties zijn dit schooljaar als volgt: Herfstvakantie : maandag 17 oktober vrijdag 21 oktober 2016 Kerstvakantie : maandag 26 december vrijdag 6 januari 2017 Voorjaarsvakantie : maandag 20 februari vrijdag 24 februari 2017 Paasweekend : (Goede) vrijdag 14 april maandag 17 april 2017 Meivakantie : maandag 24 april vrijdag 28 april 2017 Bevrijdingsdag : vrijdag 5 mei 2017 Hemelvaart : donderdag 25 mei en aansluitend vrijdag 26 mei 2017 Pinksterweekend : maandag 5 juni 2017 Zomervakantie : maandag 24 juli vrijdag 1 september 2017 Overige uitgeroosterde dagen/studiedagen team (leerlingen vrij) Maandag 29 augustus 2016 Vrijdagmiddag 23 december 2016 (voor kerstvakantie) om uur vrij Vrijdag 17 februari 2017 (dag voor voorjaarsvakantie) Dinsdagmiddag 4 april 2017 (kinderen uur vrij) Vrijdag 23 juni 2017 Vrijdag 21 juli 2017 (dag voor zomervakantie) SCHOOLREISJE groep 1 t/m 6 Noteert u het vast in uw agenda? Vrijdag 16 september gaan we op schoolreis! Nadere informatie volgt nu zo spoedig mogelijk! VRIJDAG 16 SEPTEMBER: SCHOOLREISJE!!

9 VOORSTELLEN: ANNEKE MEIJER GROEP 1A EN 2B Bij deze wil ik mij graag aan u voorstellen. Ik ben Anneke Meijer, 58 jaar en moeder van 3 volwassen kinderen, 2 zoons en een dochter. Na mijn opleiding heb ik met plezier 10 jaar fulltime gewerkt in de groepen 1 en 2. Sinds 1980 woon ik met mijn man Jacob in Zwolle-Zuid. In de periode van ben ik grotendeels thuis geweest om voor onze kinderen te kunnen zorgen. In de jaren dat onze kinderen op de basisschool zaten heb ik een aantal jaren als vrijwilliger meegewerkt in de onderbouw. In 1998 ben ik weer begonnen als invaller binnen Vivente, een leerzame periode waarin ik kon kennismaken met verschillende onderwijsconcepten. In 2000 werd ik gevraagd om het team van De Bron te komen versterken. Deze school werd later De Zuidster. Bewust kijken naar kinderen, zoeken naar de specifieke behoefte en instructie voor ieder kind is een uitdaging waar ik nog steeds mijn passie in vind. Op woensdag en donderdag werk ik in groep 1A en op de vrijdag in groep 2B. Ik kijk er naar uit om u persoonlijk te ontmoeten. VOORSTELLEN: JUDITH DIJK GROEP 4A Beste ouders, Mijn naam is Judith Dijk. Ik ben 28 jaar en woon in Zwolle. Ik woon samen met mijn vriend Maarten en onze 2 katten Gizmo en Noa. Ik ben al zo n 6 jaar werkzaam in het onderwijs. Voorgaande jaren heb ik gewerkt als invaller op verschillende scholen van Vivente in Zwolle. Vorig schooljaar was ik werkzaam op de Duyvencamp. In mijn vrije tijd speel ik dwarsfluit bij de Zwolse harmonie. Daarnaast houd ik van koken en kijk ik graag een leuke film of serie. Ook probeer ik regelmatig te gaan sporten. Verder ga ik graag naar het theater, vooral musicals vind ik erg mooi. Dit schooljaar geef ik les in groep 4A op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Ik hoop op een leuk, gezellig en leerzaam schooljaar! Vriendelijke groet, Judith Dijk

10 VOORSTELLEN MARIEKE KIEFTENBELT GROEP 8B Hallo allemaal, Mijn naam is Marieke Kieftenbelt de Jong. Vanaf dit schooljaar mag ik op woensdag, donderdag en vrijdag met groep 8B werken. De afgelopen tijd heb ik op De Morgenster gewerkt. De eerste 4 jaar in de onderbouw, daarna 4 jaar in de bovenbouw. Na 8 jaar ben ik toe aan kennisverbreding en vernieuwing. Mijn man Ronnie en ik hebben samen een dochter van 1 jaar: Isa. Verder houd ik van hard lopen, koken, uit eten gaan, muziek en dagjes uit met vriendinnen ;-). Graag tot ziens op de Ichthus! VOORSTELLEN RICKY OLTHOF GROEP 7A Ik ben Ricky Olthof, 28 jaar en woon in Zwolle. De afgelopen 6 jaar ben ik op CBS de Ark werkzaam geweest, voor groep 6 en groep 8. Aankomend schooljaar zal ik de hele week voor groep 7A staan. Een hele leuke groep, waar ik voor de vakantie al even kennis mee heb gemaakt. In mijn vrije tijd ben ik, samen met mijn vriendin Lianne, vooral erg druk met het verbouwen en opknappen van onze jaren 30 woning in de Pierik. Daarnaast houd ik erg van sporten, drummen, motorrijden en gezelligheid. Ook ben ik nog actief als vrijwilliger en bestuurslid bij de Wiejese Diekdaegen, het Wijhese dorpsfeest (mijn geboortedorp). Ik heb zin om aankomend schooljaar te gaan starten op De Ichthus!

11 VOORSTELLEN ELLEN BULTMAN GROEP 3A Hallo allemaal, In dit nieuwe schooljaar mag ik het team van De Ichthus komen versterken, iets waar ik erg naar uitkijk! Mijn naam is Ellen Bultman en ben 32 jaar. Ik ben getrouwd met Gertjan en samen hebben we 2 kinderen: Julia van 5 en Jesse van 2 jaar. Mijn hobby s zijn lezen, hardlopen en leuke dingen ondernemen met familie of vrienden. De afgelopen, bijna 10 jaar, heb ik lesgegeven op Het Stroomdal in de AA-landen in verschillende groepen. Dit jaar mag ik in groep 3A aan de slag gaan op de woensdag, donderdag en vrijdag in de oneven weken. Voor de zomervakantie heb ik de kinderen al even mogen ontmoeten tijdens het wenmoment. Een leuke, enthousiaste groep kinderen die volgens mij al heel veel zin hebben in groep 3! Net als de juffen. Heeft u vragen, of wilt u iets delen, loop gerust binnen na schooltijd! Hartelijke groet, Ellen Bultman ER WORDT AL DRUK GEWERKT IN DE SCHOOL!

12 VERDIEPINGEN IN DE KLEUTERLOKALEN Om nog wat meer ruimte te creëren voor onze kleuters wordt er gewerkt aan een extra verdieping in de kleuterlokalen. We zijn er heel blij mee! Hierbij alvast een voorproefje van hoe het wordt:

VISSERSPRAAT 28e jaargang, nr. 15-01, 14 augustus 2015

VISSERSPRAAT 28e jaargang, nr. 15-01, 14 augustus 2015 VISSERSPRAAT 28e jaargang, nr. 15-01, 14 augustus 2015 AGENDA AUGUSTUS ma 17-08 Eerste schooldag Inloop met koffie/thee voor ouders Samen gaat het beter-week Start ouder-kindgesprekken (t/m de herfstvakantie)

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar

KBS De Loofhut. NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus Inhoud. Start nieuwe schooljaar KBS De Loofhut NIEUWSBRIEF Nummer 1, 14 augustus 2015 Inhoud Op deze laatste vakantiedag ontvangt u alweer de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2015-2016. In deze nieuwsbrief stellen de nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2015-2016 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken

Koninginfo. Voorwoord. Koffie drinken Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 26 augustus 2016 Jaargang 23 nr. 1 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD

Sprankelnijs IN DIT NUMMER: VOORWOORD Sprankelnijs VOORWOORD Bezoek- en postadres Felixwei 17 9051 KE STIENS 058 257 1225 sprankel@cbog2.nl www.cbs-desprankel.nl 3 september 2017 Jaargang 16 nr. 1 IN DIT NUMMER: 1 Voorwoord 2 Even g voorstellen

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016

Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Nieuwsbrief 19 8 juni 2016 Inhoud: Avondvierdaagse en onweer ANWB-Streetwise Sportdag groep 8 Juf Norma op bezoek 20 en 21 juni studiedagen 22 juni ouderavond 20.00 uur Juf Anneke Juf Ingrid Informatie

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014:

Nieuwsbrief. Vakantiedata schooljaar 2013 2014: Nieuwsbrief Schooljaar 2013 2014 Vorige week is het nieuwe schooljaar begonnen. We zijn blij dat alle kinderen weer op school zijn en we horen heel veel leuke vakantieverhalen. Ook alle teamleden hebben

Nadere informatie

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr)

Vanuit de directie. Rachida Elkhtaira (wo t/m vr) Valerie Stegehuis (do & vr) Even voorstellen Beste ouders, Als nieuwe leerkracht van groep 1/2 wil ik mij graag even voorstellen. Ik ben Mariëlle Snijder en ik ben 26 jaar. Na dit schooljaar werk ik vier jaar in het basisonderwijs.

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 www.cbs-de-ichthus.nl Schooljaar 2017-2018 Beste ouders, verzorgers, Hierbij de informatiekalender van De Ichthus voor het schooljaar 2017-2018. Het maken van plannen is bij uitstek

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Informatiegids

Informatiegids Informatiegids 2016-2017 Informatiegids De Horizon Voor u ligt de informatiegids van basisschool de Horizon, een school voor nieuwkomers en kinderen die de zich de Nederlandse taal nog meer eigen gaan

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar.

Wees bij ons. U gaf ons het licht in de ogen, niet om het elkaar te misgunnen, maar om om te zien naar elkaar. Nr. 3 schooljaar 2015-2016 Lidmaatschap vereniging incasso Schoolfoto`s Oproep Groene vingers Informatieavonden 3D-printerproject Wees bij ons God van de mensen, toen u met ons begon zei u niet: Jij hoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

augustus 2015 Beste ouders,

augustus 2015 Beste ouders, augustus 2015 1 2 Beste ouders, Hierbij de kalender voor dit schooljaar. U vindt in deze kalender vooral informatie voor de dagelijkse dingen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de schoolgids.

Nadere informatie

Praktisch deel schoolgids

Praktisch deel schoolgids Praktisch deel schoolgids Welemanstraat 23 7622 HB BORNE Tel. 074-2661350 Voorwoord Voor u ligt de praktische informatie voor basisschool Sprankel. Per 1 augustus 2016 zijn de basisscholen De Zonnebloem

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2017-2018 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Kermis 11-09-2017 Herfstvakantie 16-10-2017 / 20-10-2017 Sinterklaas 06-12-2017 Kerstvakantie 25-12-2017 / 05-01-2018 Carnaval 12-02-2018 / 16-02-2018

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Informatiegids

Informatiegids Informatiegids 2016-2017 Informatiegids De Horizon Voor u ligt de informatiegids van basisschool de Horizon, een school voor nieuwkomers en kinderen die de zich de Nederlandse taal nog meer eigen gaan

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R

W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R W.W.W. De 1000POOT E A IJ E T Z R E R 1323 ET Almere 036-5360465 E-mail : directie@duizendpoot.asg-almere.nl Ravelplantsoen 5 www.duizendpoot.asg-almere.nl Jaargang 2014 Nummer 1 21 augustus 2014 Vrij

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

1.Informatie van de directie

1.Informatie van de directie Openbare Basisschool "De Molenberg" Bovenweg 56A 9861 GJ Grootegast Telefoon: 0594-612661 Nieuwsbrief 1 van schooljaar 2016-2017 2 september 2016 In deze nieuwsbrief staan de volgende onderdelen: 1. Informatie

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2013 2014 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2013-2014 A

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juli 2016

Nieuwsbrief nr juli 2016 Nieuwsbrief nr. 21 6 juli 2016 Inhoudsopgave 1. Belangrijke data 2. Bezetting onderbouw 3. Afscheid Alma Smand 4. Montessoridiploma 5. Enquête over het rooster 6. Afscheid groep 8 7. Lustrumfeest 8. Verkeerslessen

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer 8 14 januari 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Gym Koffieochtend OR Nieuwe leerlingen! Afwezige en zieke collega s Hoofdluis SO: Thema: "Winter" SO: Even voorstellen VSO: Logopedie in het VSO VSO: Klaas Gubbels

Nadere informatie

nieuwsbrief Oud papier (herhaling)

nieuwsbrief Oud papier (herhaling) Inhoud Oud papier Schoonmaakmiddag Juf Andrea ziek Even voorstellen Open dag Fruitdagen Schooltijden Visite Rapporten Volgende nieuwsbrief Agenda nieuwsbrief Oud papier (herhaling) De datum voor het ophalen

Nadere informatie

overzicht schooljaar 2015 2016

overzicht schooljaar 2015 2016 overzicht schooljaar 2015 2016 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2015-2016 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 01-07-2015

Nieuwsbrief, 01-07-2015 Nieuwsbrief, 01-07-2015 Laatste nieuwsbrief U leest nu de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We hebben nog een goede 2 weken te gaan, met heel veel leuke activiteiten. Hierover leest u in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2015. Vakantierooster 2015-2016. Inspectiebezoek. Welkom aan. Regel van de maand. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 28 augustus 2015. Vakantierooster 2015-2016. Inspectiebezoek. Welkom aan. Regel van de maand. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. De school is alweer 2 weken volop in beweging. De eerste periode noemen we op school de

Nadere informatie

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09

De woensdagen betreffen studie/werkdagen voor het team. 2 e Pinksterdag 2016 ma 16-05-2016 Zomervakantie 2016 ma 25-07 t/m vr 02-09 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Locaties: Groene Hil 20 en Moeraszegge 73 Mailadressen: MR: mrburgst@gmail.com Heksenketel: p.duijvelaar@nbsburgst.nl OCgr.hil: oudercommissie.gh@nbsburgst.nl

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015

Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Nieuwsbrief Titus Brandsma 19 augustus 2015 Basisschool Titus Brandsma Ring 17 8308 AL Nagele swstitusbrandsma@aves.nl www.titusbrandsma-nagele.nl Een nieuw schooljaar De vakantie is weer voorbij en het

Nadere informatie

Ouderkalender 2015-2016. Basisschool Insulinde Sumatrastraat 87 1094 LR Amsterdam 020-6842636 insulindeschool@amosonderwijs.nl

Ouderkalender 2015-2016. Basisschool Insulinde Sumatrastraat 87 1094 LR Amsterdam 020-6842636 insulindeschool@amosonderwijs.nl Ouderkalender 2015-2016 Basisschool Insulinde Sumatrastraat 87 1094 LR Amsterdam 020-6842636 insulindeschool@amosonderwijs.nl Beste ouders hierbij het informatieboekje van: Basisschool Insulinde Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente

Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei Voor alle data geldt: Deo volente Nieuwsbrief nummer 9 dinsdag 2 mei 2017 - Voor alle data geldt: Deo volente Aan de ouder(s) / verzorger(s), Algemeen Een nieuwsbrief kort na de meivakantie. We hopen dat u met uw zoon/dochter een fijne

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

overzicht schooljaar

overzicht schooljaar overzicht schooljaar 2016-2017 - schooltijden - regelingen - activiteiten - vakanties - adressen en telefoonnummers LOVK School voor Landelijk Onderwijs aan Varende Kinderen LOVK-schoolgids 2016-2017 A

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Doetinchem, 15 augustus Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Doetinchem, 15 augustus 2016 Beste leerling, Geachte ouder(s)/verzorger(s), Op 2016 start het nieuwe schooljaar. Dat lijkt op dit moment misschien nog ver weg, maar toch sturen we jou en je ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag

Nieuwsbrief. De laatste dagen... Laatste vrijdag Nieuwsbrief Jaargang 21 - nummer 20 - juli 2016 De laatste dagen... Dit is de laatste uitgave van de Nieuwsbrief van dit schooljaar, zo op de valreep voor de zomervakantie. De kinderen en medewerkers zijn

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Welkom. Welkom terug op school allemaal! We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad.

Welkom. Welkom terug op school allemaal! We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Wadenoijen 25-08-2016 Jaargang 25 Waayer Nieuws 1 www.waayer-wadenoijen.nl Welkom Welkom terug op school allemaal! We hopen dat iedereen een heerlijke vakantie heeft gehad. Inmiddels is het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag

Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Bijlage schoolgids 2014-2015 obs Den Aldenhaag Inhoudsopgave: Organisatie 1.1. Indeling van de groepen 1.2 Personeel Onderwijskundig 2.1 Vreedzame school 2.2. Engels Ouders 3.1 Activiteiten Commissie 3.2

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar.

Schooltijden 2014-2015 Voor de volledigheid staan hieronder de schooltijden van alle groepen van dit schooljaar. Jaargang 2014-2015, nr. 1 September 2014 Belangrijke data: 10 september kennismakingsgesprekken 15 september kennismakingsgesprekken 17 september oud papier 18 september studiemiddag team NA schooltijd

Nadere informatie

Juf Ingrid (ma-di-do), juf Liesbeth (woe) In deze klas zal meerdere dagdelen in de week een onderwijsassistent aanwezig zijn.

Juf Ingrid (ma-di-do), juf Liesbeth (woe) In deze klas zal meerdere dagdelen in de week een onderwijsassistent aanwezig zijn. JAARINFO SCHOOLJAAR 2017-2018 1.1 Groepsverdeling Dit schooljaar hebben we zes groepen. De groepen zijn als volgt verdeeld: Groep 1 Juf Ingrid (ma-di-do), juf Liesbeth (woe) In deze klas zal meerdere dagdelen

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie