& PARTY HOLIDAY & PARTY

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "& PARTY HOLIDAY & PARTY"

Transcriptie

1 INFO ZEILPACKAGES

2 Wat is het concept van Yacht 2 FESTIVAL? Het belangrijkste voordeel van het Ultra Europa Festival, naast de line- up, is de locatie - dus zorg ervoor dat het je jouw bezoek aan het beste zomer festival combineert met het verkennen van de mooiste zomer bestemming. Wij bieden u de ultieme ervaring - Feesten en VAREN tussen de beroemde Kroatische eilanden. Er is geen betere manier om een actieve vakantie en het beste partyprogramma te combineren. Maak je klaar voor 7 dagen van puur vakantiegevoel en kies uit onze twee opties - het huren van een hele jacht met een schipper of selecteer gewoon een kajuit. U HOEFT zelf GEEN SCHIPPER TE ZIJN om de reis van je leven te boeken! Toen we eerder woorden lieten vallen als HOLIDAY & PARTY dan bedoelen we ook HOLIDAY & PARTY! Je hoeft geen extra zeilcursussen of vergunningen te hebben, wij bieden jou een schipper die verantwoordelijk is voor een veilige reis en de boot. Wees bereid om de basis van het zeilen en alle on-board regels te leren, maar in geval je nog meer wilt weten, zal de schipper blij zijn om jou te leren varen. WAAR KAN IK eten, slapen en douchen? Onze zeilboten hebben 3, 4 of 5 cabines, voor 2 personen elk. Dit betekent dat 2 personen een hut delen. In geval het om een oneven aantal personen gaat voor de zeiltocht, kan één persoon single gebruik maken van een hut of zelfs buiten slapen. De schipper slaapt in het salon, dat is de woonkamer op een zeilboot. Het jacht biedt een keuken (voedsel moet worden verstrekt door de gasten ), alsmede het toilet en douche. Elke keer dat we aanmeren heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten aan de wal, in de jachthaven. MOET IK EEN GEHELE JACHT HUREN? In geval dat u op reis bent als groep, is het aan te raden om een hele jacht te huren en beleef je samen met je vrienden de tijd van je leven. In geval dat je alleen reist of slechts met 2 of 3, dan kan je deelnemen aan andere zeiljachten met Ultranauts en boek je slechts een hut of twee. Wat zijn mijn verantwoordelijkheden? Elke passagier is verantwoordelijk voor zichzelf en dient de instructies van de schipper op te volgen, die gevaarlijke situaties zal voorkomen. De schipper is niet verantwoordelijk voor de gasten, terwijl ze op het land zijn. Elke passagier moet kunnen zwemmen. Daarnaast is uw enige verantwoordelijkheid hard te feesten en te genieten van het festival.

3 WAT IS DE ROUTE EN het PARTY-PROGRAMMA? De route wordt vooraf bepaald, en zal niet veranderen (behalve in geval van overmacht ). Dit geldt voor hut-bookingen. Als je het hele jacht booked, kan je afspraken maken met de schipper en verander je de route. Echter raden we dit af daar de vastgelegde route alle beste plekjes omvat en alle festivalgelegenheden aandoet. YACHT 2 FESTIVAL - WEEK 1 Begin uw bezoek aan Ultra Europe Festival met een zeiltocht tussen de eilanden met haltes in verborgen baaien. Maak je klaar voor een verfrissende duik in het kristalheldere Adriatische Zeewater en ontdek de historische en natuurlijke bezienswaardigheden. Ontmoet nieuwe gelijkgestemde mensen van over de hele wereld en maak plezier aan boord. 1. Zaterdag : Aan boord laat het avontuur beginnen! Bereik Split de manier die het beste schikt en vervolgens kan je beginnen aan de tocht. Maak kennis met de schippers in de jachthavens ACI Split, Marina Kastela en Marina Spinut ( onder Poljud ). Je krijgt zeker de kans om alle noodzakelijke boodschappen te doen en je voor te bereiden op het zeilen. We maken ook tijd voor het eerste get-together moment met de andere reizigers op jouw boot. Transfers van en naar de jachthavens zullen worden gedekt door onze pendelbus, die is inbegrepen in de prijs (heen/terug). 2. Zondag : Zeilen tot Bol, eiland van Brac Tijdens het laid-back varen tussen de eilanden van de Adriatische Zee zullen we stoppen voor een verfrissende duik en ontmoet je andere varende deelnemers uit de hele wereld. Het eiland Brac is de droombestemming voor vele bezoekers en beschikt over het meest beroemde strand in Kroatië - Zlatni Rat. Geniet van de zorgeloze vibe van deze populaire zomerbestemming en ga naar het strand & lounge bar Auro, bestel er een cocktail en geniet van de zon die zachtjes in zee verdwijnt. s Avonds plannen we een bezoek aan Bol-stad, om er kennis te maken met de beroemde Varadero cocktailbar.

4 3. Maandag : Party zeilen tot Hvar & Pakleni Het wordt serieus nu! Nou ja, niet helemaal. Nog steeds is het programma gevuld met socializen, zwemmen, zonnen en vooral feesten. We zoeken voor jou de perfecte baai om te zwemmen! Onze bestemming van de dag is Hvar, een van de mooiste en beroemdste eilanden in Kroatië. U zult zien waarom! Als hoogtepunt bezoeken we vandaag de party-locaties; Beach-Club Hula en Club Carpe Diem. 4. Dinsdag : Open zee zeilen tot Vis Maak kennis met alle internationale deelnemers aan deze tocht en maak vrienden voor het leven. Vandaag zullen we de route van Hvar tot het eiland Vis varen. Op de terugweg stoppen we voor een duik in de Stoncica-baai. Vis is een van de meest ongerepte eilanden in Kroatië, het aanbod aan ongerepte natuur, leuke restaurants en oude stadjes met typische architectuur is er ruim. Het hoogtepunt van de avond is het bezoek aan de nachtclub in het oude Fort George, de mooiste plek in Kroatië. 5. Woensdag : Zeilen rondom Vis; Komiza, blauwe & groene grot Het recept voor de tijd van je leven : mooi weer, de zon, warm en kristalhelder zeewater, gelijkgestemde mensen, goede muziek en adembenemende landschappen. Dit laatste wordt geleverd door het eiland Vis en het romantische vissersdorp Komiza. Probeer de heerlijke zeevruchten en neem een duik in één van de grotten - ingeschreven als natuurlijke fenomenen van de regio. Diner in Komiza & party op het strand van Club Aquarius. 6. Donderdag : Zeilen tot Solta Zin in een beetje zonnen op het dek? Een zeilles misschien? Of gewoon niets doen en de hele dag lang chillen... Al deze " activiteiten" zullen gepaard gaan met prachtige gezichten van kristalhelder water, verborgen baaien en prachtige eilanden. Eten en drinken zijn van groot belang in Kroatië - zoals je zelf al snel door zal hebben. Dus geen zorgen, een uitstekend diner met alle zeilers samen zal een groot succes zijn. 7. Vrijdag : Split, Ultra Europe Festival Hoog tijd om terug te gaan naar Split! Immers wil je het festival zelf niet missen, toch? Zorg ervoor dat je wat rust in de ochtend, tijdens het varen naar Split, om je daarna perfect te voelen s avond, voor de eerste dag van de Ultra festival Europa. Misschien heb je de kans om wat aan sightseeing te doen in deze historische stad. Snuif de fantastische sfeer op die er in de stad heerst. Alle gasten zullen hun tickets claimen bij de kassa op het festivalterrein. De jachten meren aan in haven van Split, zodat je ten volle kan genieten van het festival. 8. Zaterdag : Split, check out & good-bye Voorafgaand aan de check out, zullen we de krachten bundelen om de jachten te reinigen, alvorens ze opnieuw te overhandigen aan de reder. Vervolgens moet je op de gepaste manier afscheid nemen van de schipper en de andere bemanning, jouw nieuwe vrienden voor het leven. In geval dat je de volledige 3 dagen van het festival wenst te blijven, kunnen wij je helpen bij het vinden van de geschikte accommodatie.

5 YACHT 2 FESTIVAL - WEEK 2 Ga helemaal los tijdens het Ultra Europe Festival in Split en zorg ervoor dat het feest blijft duren... Na enkele spetterende festivaldagen wacht jou een mooie zeiltocht. Varen langsheen de mooiste plekjes in Kroatië, bezoek aan de pittoreske dorpjes, zwemmen in de Adriatische zee en feesten met andere internationale Ultranauts. Dit is de perfecte manier om te ontspannen, te zonnen en het verkennen van de bezienswaardigheden en de gezelligheid. Geen enkele hotelaccommodatie kan boven deze ervaring! 1. Zaterdag : Aan boord en Ultra Europe Festival Maak kennis met jouw schipper in de jachthavens ACI Split, Marina Kastela en Marina Spinut ( onder Poljud ) en begin aan het avontuur. Je krijgt de kans om alle noodzakelijke boodschappen te doen en je voor te bereiden op de tweede festival nacht. Transfers van de jachthavens zullen gebeuren met onze pendelbus, die is inbegrepen in de prijs ( heen/terug reis). LET OP : U kan de eerste dag van het Ultra Europe Festival bijwonen op vrijdag - alle deelnemers zullen de tickets aan het loket ontvangen op het festivalterrein. Vrijdag is zonder accommodatie; Wij kunnen u helpen bij het vinden van een plek voor deze dag. 2. Zondag : Eerste zeiltocht in open zee Geniet van uw eerste powerontbijt on-board en geniet, tijdens de korte zeiltocht in open zee, van aanleren van het ABC van het zeilen. Op vraag van de deelnemers is het mogelijk om stops te maken en te zwemmen of te zonnen in een van de baaien. Na een dag vol zon- en zeeplezier, keer je terug naar de jachthaven en maak je je klaar voor de laatste nacht van Ultra Europe Festival in Split. 3. Maandag : Ultra Europe Regatta: Bol, Brac eiland Tijdens het laid-back varen tussen de eilanden van de Adriatische Zee zullen we stoppen voor een verfrissende duik en ontmoet je andere varende deelnemers uit de hele wereld. Het eiland Brac is de droombestemming voor vele bezoekers en beschikt over het meest beroemde strand in Kroatië - Zlatni Rat. Geniet van de zorgeloze vibe van deze populaire zomerbestemming en ga naar het strand & lounge bar Auro, bestel er een cocktail en geniet van de zon die zachtjes in zee verdwijnt. s Avonds plannen we een bezoek aan Bol-stad, om er kennis te maken met de beroemde Varadero cocktailbar.

6 4. Dinsdag : Ultra Europe Beach party Zeil van het eiland Brac naar het eiland Hvar en begeef je naar de meest aantrekkelijke en wenselijke party van het Ultra Europe Festival - de Ultra Beach Party bij het zwembad van het hotel Amfora. De prachtige ambiance en het landschap van één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee zullen ervoor zorgen dat je de zeer benodigde slaap zal moeten uitstellen tot een andere dag. De officiële Beach Party kan eindigen om middernacht, maar de andere locaties, zoals de gekende Carpe Diem Club nodigen u uit om de nacht door te feesten. 5. Woensdag : Ultra Europe closing party eiland VIS We varen richting het eiland Vis. Een volledige dag zeilen waarbij de schipper helpt en kan pronken met je nieuw verworven vaardigheden. Het eiland Vis is een van de meest afgelegen eilanden in Kroatië en staat bekend om zijn ongerepte schoonheid en de kristalheldere wateren. Vis staat bekend als een rustig eiland en de deelnemers van de zeiltocht zullen geacht worden dit eiland een nieuwe party-reputatie aan te meten. De Ultra Europe Closing Party zal plaatsvinden in Fort George, de mooiste plek in Kroatië. Geniet vandaag dus van de rust tijdens het zeilen en doe wat krachten op voor een nieuwe nacht je zal het nodig hebben! 6. Donderdag : Blauwe grot & Komiza Overdag zeilen met een bezoek aan de beroemdste plek, de Blauwe Grot. Wees voorbereid en klaar om te springen in de uitnodigende zee. De middag biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan het cirkel raft (alle zeilboten maak een cirkel). De avond wordt rustig doorgebracht op de boot. Een andere optie is om verder te werken aan de reputatie van het eiland Vis met bezoek aan de gekende Aquarius bar. 7. Vrijdag : Zeilen naar het eiland Solta Dit is de dag om uw zeilvaardigheden te bewijzen en te varen naar het eiland Solta. We zullen stoppen om te zwemmen, er is voldoende tijd om te zonnen en laten je genieten van de laatste dag op het jacht. De avond zal worden gewijd aan het socializen tijdens een diner, gevolgd door een afscheidsfeest. 8. Zaterdag : Checkout and good-bye Hey! Niet zo snel! Je kunt niet zomaar vertrekken. Eerst moet je helpen bij het opruimen van de jacht, klaar om terug te keren naar de reder. Vervolgens moet je op de gepaste manier afscheid nemen van de schipper en de andere bemanning, jouw nieuwe vrienden voor het leven. Vergeet niet te beloven en maak alvast de plannen om volgend jaar terug te komen.

7 YACHT 2 FESTIVAL de boten Wilt u hard kunnen feesten en toch geen compromissen sluiten met betrekking tot comfort en luxe. Yacht 2 Festival jachten zijn de oplossing en bieden alle faciliteiten die u van een modern jacht verwacht. In geval je op zoek bent naar een actieve manier om de Ultra week door te brengen, het vinden van nieuwe vrienden en krijgen nieuwe vaardigheden, is dit de juiste keuze! Yacht 2 Ultra gebruikt alleen bewezen 3-, 4- en 5 - cabin zeilboten van jachthavens in Split ( ACI Split, Kastela Marina, Spinut Marina). Alle zeilboten zijn voorzien van alle nodige materialen en apparatuur om deze gekke week het hoofd te bieden op zee. Bouwjaar : alle Yacht 2 Festival zeiljachten werden gebouwd in 2009 of later. Inbegrepen in uw booking: 7 nachten op de jacht Professionele skipper met ervaring in het bevaarde gebied Huur van de jacht Uitrusting van de jacht Alle locale taxen Bedlinnen en handdoeken Zeillessen CABIN op JACHT (1 or 2 people): twin of dubbel bed cabin voor 1 of 2 personen Je deelt de jacht met andere gasten Week 1 (9-16 Juli 2016): 1,550 per cabin Week 2 (16-23 Juli 2016): 1,590 per cabin Jacht met 3 cabins (6 personen): 3x twin of dubbel cabins voor een totaal van 6 personen De skipper slaapt in het salon Week 1 (9-16 Juli 2016): 4,290 per jacht Week 2 (16-23 Juli 2016): 4,690 per jacht

8 Jacht met 4 cabins (8 personen): 4x twin of dubbel cabins voor een totaal van 8 personen De skipper slaapt in het salon Week 1 (9-16 Juli 2016): 5,490 per jacht Week 2 (16-23 Juli 2016): 5,990 per jacht Jacht met 5 cabins (10 personen): 5x twin of dubbel cabins voor een totaal van 10 personen De skipper slaapt in het salon Week 1 (9-16 Juli 2016): 6,490 per jacht Week 2 (16-23 Juli 2016): 6,990 per jacht In geval je een jacht boekt kan je de verdeling over de cabins zelf bepalen. Voor diegenen die enkel een cabin boeken dient rekening te worden gehouden met andere gasten aan boord.. Alle cabins zijn gebaseerd op twee personen en hebben meestal dubbele bedden, hoewel er ook enkele eenpersoonsbed cabins beschikbaar zijn. Alle bedlinnen en een handdoek zijn inbegrepen. We raden echter aan om een badhanddoek mee te brengen voor op het dek of de stranden. De Skipper wordt ondergebracht in de salon, dat is een soort van woonkamer op de jacht. De cabin zal je worden toegewezen door de skipper. Bij aankomst op het jacht heet de skipper je van harte welkom en delegeert hij de opdrachten en de regelgeving aan boord. Het is de gewoonte om het geld te verzamelen voor gezamenlijke aankoop van het nodige eten en drinken om dan samen te koken en te delen. EXTRA KOSTEN: Extra kosten voor de jacht zijn de brandstof kosten en het havengeld. Dit laatste kan variëren en de skipper kan ook andere mogelijkheden voorstellen voor het aanmeren van het schip en zo de kosten laag houden. Je kan kiezen tussen een verblijf in een haven of de jachthaven en aangemeerd blijven aan een boei of voor anker. Bij het voor anker gaan dien je dan rekening te houden met een extra kost voor de taxiboten die je aan wal brengen. Een overzicht van de kost per jacht kan je in onderstaande tabel terugvinden. Naast deze kosten moet je je eigen voedsel en drinken aan boord halen. Je kan hiervoor gebruik maken van het gunstige tarief van de plaatselijke supermarktjes. Natuurlijk kan je ook dineren in één van de vele restaurants.

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel 1609 KROATIE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATIE ELEGANTE CRUISE vanuit Split met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * split omis brac bol Makarska 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen

Meezeilen vanuit Kos. Actief zeezeilen Meezeilen vanuit Kos Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je van een vakantie volop

Nadere informatie

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 *

De Blauwe Vogel Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier K R O A T I E ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik met ons nieuw schip M/S ATLANTIC 5 * 38 deelnemers per vertrekdatum Het nieuwe deluxe schip M/S ATLANTIC gebouwd

Nadere informatie

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP

De Blauwe Vogel 1609 KROATÏE. Reisfamilie Carlier. ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP De Blauwe Vogel 1609 Reisfamilie Carlier KROATÏE ELEGANTE CRUISE vanuit Dubrovnik aan boord van de M/S ATLANTIC 5 * & M/S APOLON 5 *SUP SPLIT OMIS BRAC BOL MAKARSKA 38 deelnemers per vertrekdatum Vaar

Nadere informatie

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO

INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO [Typ hier] INCENTIVES FOR INDIVIDUALS MEXICO ZONDAG 17 TOT EN MET MAANDAG 25 SEPTEMBER 2017 Transportvoorstel: Vluchten worden uitgevoerd door TUI fly. Heen zondag 17 september: TB705 Brussel Cancun 09:25

Nadere informatie

REIZENSYLVIE stelt voor

REIZENSYLVIE stelt voor REIZENSYLVIE stelt voor Groepscruise Oost-Middellandse Zee In samenwerking met : Periode : 05/06/2012-17/6/2012 Het begint met een tijdloze reis aan boord van een ruim, middelgroot schip. Het eindigt met

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag)

Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag) Meezeilen vanuit Kos (Wisseldag = Zondag) Actief zeezeilen Van mei tot en met oktober varen we elke week vanuit Kos langs de twaalf eilanden van de Dodekanesos. Een zeezeiltocht vanaf Kos verzekert je

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Openluchtmuseum in de Middellandse zee

Openluchtmuseum in de Middellandse zee CITY TRIP DELUXE 4 EN 3 NACHTEN Openluchtmuseum in de Middellandse zee PROGRAMMA Dag 1 : België - Malta Vertrek vanuit Zaventem met de rechtstreekse vlucht van Air Malta. Aankomst in Malta en start van

Nadere informatie

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam

U I T N O D I G I N G. Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam U I T N O D I G I N G Bernhoven Breed 2018 ss Rotterdam Woensdagmiddag 20 vrijdag 22 juni 2018 Uden Veghel - Oss Beste collega, Wij kijken met plezier terug op een geslaagde en zonnige editie van de Bernhoven

Nadere informatie

Zadar verkozen tot Beste EuropeseBestemming Tip: Verken de regio per schip

Zadar verkozen tot Beste EuropeseBestemming Tip: Verken de regio per schip Zadar verkozen tot Beste EuropeseBestemming 2016 Tip: Verken de regio per schip Zadar, de regio waarover de beroemdealfred Hitchcock ooit heeft opgemerkt dat daar de mooiste zonsondergangen terwereld

Nadere informatie

Studiereisverslag Star Clipper

Studiereisverslag Star Clipper Studiereisverslag Star Clipper 14 t/m 18 augustus 2005, aangeboden door VCK Zeereizen. 1 Een geweldig zeilavontuur! U hoeft niet zelf te helpen, maar het mag wel! Informele sfeer, geen formele avonden.

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING SEALUX Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen

Nadere informatie

Stad van 7 heuvels...

Stad van 7 heuvels... CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van 7 heuvels... PROGRAMMA Dag 1 : België - Lissabon We vertrekken s ochtends voor onze vlucht naar Lissabon. Bij aankomst bezoeken we met onze gids allereerst de

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014

PSV REIZEN. Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 PSV REIZEN Programma business club leden PSV Athene woensdag 5 november vrijdag 7 november 2014 Dag 1: woensdag 5 november 2014 08:00 uur Inchecken voor uw vlucht naar Athene op Eindhoven Airport Voor

Nadere informatie

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017

PROGRAMMA VIP. Istanbul, 1-3 augustus 2017 PROGRAMMA VIP Istanbul, 1-3 augustus 2017 PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart en E-visum. TIJDZONE: VALUTA: In Istanbul is het één uur later dan in België. Turkse Lira. ( 1 TRY = 0,2458

Nadere informatie

SEABOURN. Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~

SEABOURN.  Tiaki Travel ~ Lambrechtstraat 13, 4331 PR Middelburg ~ ~ SEABOURN Great Barrier Reef & Gold Coast 16 dagen Een luxe cruise langs een waar paradijs! Ontdek de schoonheid van het Great Barrier Reef tijdens deze cruise langs de oostkust van Australië. Doordat de

Nadere informatie

ONTDEKKEN COMPETITIE GENIETEN

ONTDEKKEN COMPETITIE GENIETEN ONTDEKKEN COMPETITIE GENIETEN GRIEKENLAND VOORJAAR & HERFST 2018 DE IONIAN SEA RALLY De Ionian Sea Rally is een competitieve zeiltocht op de Ionische Zee. Door middel van recreatieve dagwedstrijden ontdekt

Nadere informatie

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING

SEALUX LUXUR Y Y ACHT CHAR TER ING Een reis naar je innerlijke zelf Spanning en emotie, de schoonheid en de geheimen van de zee... Met zijn afmetingen van 16. op 8,5 m. is de Lagoon 500 zeker geen kleintje onder de groten. Met zeilen tot

Nadere informatie

Belmond Hotel cipriani *****deluxe

Belmond Hotel cipriani *****deluxe dé droomreis in 2019! AmsterdAm-Venetië per Venice simplon - orient - express 1 t/m 4 november 2019 Zou u er niet bijna een moord voor doen? Na bijna 10 jaar vertrekt de roemruchte Venice Simplon-Orient-Express

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag Holland America Line Australië en Nieuw-Zeeland 15 dagen Deze combinatiereis van Australië en Nieuw-Zeeland is de ideale manier om op een ontspannen wijze kennis te maken met beide prachtige landen. De

Nadere informatie

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231

Voor bijkomende informatie en reservaties contacteer Cruise selection: + 32 3 313 60 79 info@cruiseselection.be verg: A 6231 MS BELLISSIMA 2010 8-daagse KERSTCRUISE Ontdekt Keulen, Koblenz, Mainz, Straatsburg, Speyer, Rudesheim en Boppard Vertrek 20 december 2010 Prijs vanaf 659 Euro P/P Romantische Kerstcruise Wie aan de Rijn

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

Toelichting accommodatie arrangementen

Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen Toelichting accommodatie arrangementen RIO2016 Van een cruiseschip in de haven van Rio de Janeiro tot 5* hotels nabij de stranden van Copacabana en Ipanema. ATPI

Nadere informatie

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten

SEABOURN. Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten SEABOURN Australië en Nieuw-Zeeland 16 nachten Er is geen betere manier om Australië en Nieuw-Zeeland in luxe te ontdekken dan tijdens deze cruise! Vaar een deel van de route die Captain James Cook ooit

Nadere informatie

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK

WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK WILD TAÏGA MULTI-ACTIVITEITENWEEK Het Kalevala Hotel is prachtig gelegen aan de oever van het Lammasjärvi-meer in Oost-Finland vlakbij de Russische grens. Deze regio die bekend staat omwille van de vele

Nadere informatie

De gegevens van het schip

De gegevens van het schip De gegevens van het schip Leopard 47 gebouwd bij Robertson&Caine, Zuid-Afrika. Ontwerp: Alexander Simonis Naam : Kalamazoo. Thuishaven : Marmaris Kajuiten kajuit stuurboord achter; kajuit bakboord achter:

Nadere informatie

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (piano/zangeres/conservatoriumdocent) en Loes Ram (energiebehandelingen/coaching).

Deze reis wordt begeleid door Gertrude van Everdingen (piano/zangeres/conservatoriumdocent) en Loes Ram (energiebehandelingen/coaching). THEMAREIZEN EN SPECIALE GULET REIZEN Naast de zeilcruises voor 1 of 2 weken bieden wij ook een aantal speciale reizen aan. Op verzoek is het altijd mogelijk om een aantal themareizen te organiseren, zoals

Nadere informatie

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs

informatiebundel Groepsreis met individuele inschrijving 8-daagse Kroatië De Datum De prijs informatiebundel 8-daagse Kroatië Groepsreis met individuele inschrijving Istrië met haar charmante badplaatsen, haar adembenemende archipel van Brijuni en haar Slavische, Romaanse en Germaanse invloeden

Nadere informatie

SOEDAN UW SAFARI

SOEDAN UW SAFARI WWW.SEAWOLF-SAFARI.DE In Soedan, treedt je in de voetsporen van Hans Hass! Aankomst De momenteel beste verbindig is met Emirates naar Dubai en u gaat verder met FlyDubai, of met een luchtvaartmaatschappij

Nadere informatie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie

!!! Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand. Dag 1, Krabie Reisprogramma: Natuur en strand extensie, Thailand Dag 1, Krabie Krabi, in Zuid Thailand, aan de kust van de Andamanse Zee vlakbij het Than Bok Khorani National park is bekend om zijn karst rots formaties

Nadere informatie

X-factor in sailing yacht experience

X-factor in sailing yacht experience STARLITE X-factor in sailing yacht experience Starlite: Zeilvakanties op topniveau Alleen voor wie zichzelf het beste gunt Zorgeloos genieten op en rond de Mediterrane wateren Sommige dingen moet je gedaan

Nadere informatie

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts

Croatia Full of Love. Ga op date in de city of million hearts Croatia Full of Love Met een eiland in de vorm van een hart en de meest romantische zonsondergang ter wereld is Kroatië de ideale bestemming om de liefde te vieren niet alleen op Valentijnsdag! Amsterdam,

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN

Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN ONTDEK HET PRACHTIGE Egypte BEGELEIDE RONDREIS 15 DAGEN CAÏRO HURGHADA ESNA LUXOR KOM OMBO ASWAN Beste Blauwe Vogel-vriend, Toen ik 7 jaar jong was, reisde ik voor het

Nadere informatie

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken.

Uw boot vaart s nachts zodat u overdag de tijd heeft om de bestemmingen te bezoeken. Uw personeel op een spektakulaire manier verrassen? Boek dan een cruise! Niks niet saai, tijdens uw cruise kunnen uw medewerkers genieten van alle luxe die uw schip heeft te bieden en ondertussen stopt

Nadere informatie

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson

Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 24 MEI - 29 MEI Een speeltuin voor grote kinderen met snelle sportauto s - Jeremy Clarkson 5 dagen genieten van de mooiste stukjes van Europa, ongerepte natuur en adembenemende rijderswegen. De Adriatic

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood werkt samen met Dream Team Italy om de San Marino Cup te organiseren. De San Marino Cup is een zeer prestigieus toernooi voor jongens en meisjes teams uit heel de Europa. Teams

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir

Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Dag 5 Maandag of donderdag Kirkjubaejarklaustur - Fludir Ontbijtbuffet en check out Vandaag staat er een onvergetelijke tocht doorheen het binnenland, 90% van de tijd rijden we op 4x4 pisten u krijgt dan

Nadere informatie

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen

Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen Tips op Mallorca voor echte Spaanse sferen In april was een aantal dagen naar Mallorca. Misschien heb je mijn eerdere blogs al voorbij zien komen over mijn verblijf en heerlijke etentje of de leukste souvenir

Nadere informatie

Christina Onassis YACHTHOTEL

Christina Onassis YACHTHOTEL Christina Onassis YACHTHOTEL ROTTERDAM If only yachts could talk... Christina Onassis Yachthotel Welkom aan boord van het Christina Onassis Yachthotel. Stap in de wereld van de beroemde Christina Onassis.

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen Kiwasail programma per dag Sponsorpacks Happy Hour Hoofdsponsor Co-sponsor Sympathisant Etappes Enkele handige nummers

INHOUD. Algemeen Kiwasail programma per dag Sponsorpacks Happy Hour Hoofdsponsor Co-sponsor Sympathisant Etappes Enkele handige nummers PROGRAMMA INHOUD Algemeen Kiwasail programma per dag Sponsorpacks Happy Hour Hoofdsponsor Co-sponsor Sympathisant Etappes Enkele handige nummers Beste zeilers, Zaterdag 10 september verzamelen we weer

Nadere informatie

Surf vakanties in Portugal

Surf vakanties in Portugal Surf vakanties in Portugal Verlaten stranden, mooie golven, warm water, ongerepte natuur en een rijke cultuur. Portugal heeft veel te bieden, maar vooral haar ligging op de zuidwest punt van Europa maakt

Nadere informatie

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019

Mallorca fietsen. Nieuw aangepast fietsprogramma. Vertrek op zaterdag : 13 april mei september oktober 2019 2019 Mallorca fietsen Nieuw aangepast fietsprogramma Vertrek op zaterdag : 13 april 2019 18 mei 2019 28 september 2019 12 oktober 2019 verblijf in Hotel Apolo **** (viersterren) in half pension fietsbegeleider

Nadere informatie

Surfreis Praia da Galé

Surfreis Praia da Galé Surfreis Praia da Galé Voor 18-25 personen van 09-10 2016 15/10 2016 06-04-2016 Samengesteld door: Hans van Mourik & Olmo van Beurden SurfaWhile Beste heer/mevrouw, Bedankt voor uw aanvraag voor een surfreis

Nadere informatie

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension

EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2018 EILAND : M A L L O R C A 8 daagse verblijf + rondrit Hotel Apolo **** in Playa de Palma op basis van half pension 2 dagexcursies inbegrepen met middagmaal 2 ½ dagexcursies inbegrepen zonder middagmaal

Nadere informatie

Villa Myrrine euros/week

Villa Myrrine euros/week Villa Myrrine Villa Myrrine is een luxe vakantiewoning gelegen in het historische gedeelte van Marathonen in de buurt van de Schinias National Park. De internationale luchthaven van Athene (ATH) ligt op

Nadere informatie

Cruise Noorse Fjorden

Cruise Noorse Fjorden Cruise Noorse Fjorden 09/06 tot 16/06/2018 8 dagen, 7 nachten Staat Noorwegen al een tijdje op je lijst met droombestemmingen? Ga dan mee met NZ Vakanties naar de majestueuze Noorse Fjorden en beleef een

Nadere informatie

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Het Trans-Atlantisch leiderschaps-retreat is een intensief persoonlijk ontwikkelingsprogramma van ruim twee weken in april

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

Race of the Classics for Young Professionals 13de editie: 9 14 oktober 2018 Informatiepack

Race of the Classics for Young Professionals 13de editie: 9 14 oktober 2018 Informatiepack Race of the Classics for Young Professionals 13de editie: 9 14 oktober 2018 Informatiepack 1 INHOUD 1. Introductie 3 2. Race of the Classics for Young Professionals 4 2.1 Wat is de Race of the Classics

Nadere informatie

TE KOOP Javea

TE KOOP Javea TE KOOP 372746 Javea 2.500.000 KENMERKEN Prijs 2.500.000 Woningtype Villa Woonruimte 450m² Perceeloppervlakte 1.800m² Woontype Bestaande bouw Stad Javea Adres 372746 OMSCHRIJVING Een zeldzame kans om een

Nadere informatie

programma malaga / marbella

programma malaga / marbella malaga / marbella dag 1 2013 ochtend Bienvenidos!! Aankomst op de luchthaven van Málaga en meet & greet met een lokale tourleader. We rijden naar Málaga stad waar we de ochtend goed beginnen! We gaan churros

Nadere informatie

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor

Varende eventlocaties. met een steeds. veranderend. decor Varende eventlocaties met een steeds veranderend decor Van bruisende feesten... Met de veelzijdige vloot van Spido is er vrijwel voor elk gezelschap een passend schip. De luxe passagiersschepen zijn geschikt

Nadere informatie

Angola Discovery Tour 26 mei 2018

Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Angola Discovery Tour 26 mei 2018 Bent u op zoek naar een nieuwe vakantiebestemming in Afrika, een land met een rijke en indrukwekkende cultuur, ongerept maar volop in ontwikkeling? Reis dan mee met ANGO

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique

BUSH & BEACH. Profiel. Genieten op z n allerbest. 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique BUSH & BEACH 14 daagse reis door Zuid Afrika en langs de kust van Mozambique Profiel - Self drive of begeleid - Safari - Tropisch en romantisch strand - Duiken en Snorkelen - Honeymoon bestemming Genieten

Nadere informatie

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano

Terme di Sorano Italië Toscane Sorano Terme di Sorano Italië Toscane Sorano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Terme di Sorano - (Italië Toscane Sorano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon

Trans-Atlantische leiderschaps-reis april 2018 Santo Domingo - Lissabon Trans-Atlantische leiderschaps-reis 14-27 april 2018 Santo Domingo - Lissabon 1 Stap in Santo Domingo aan boord en vaar in twee weken mee naar Europa over de Atlantische Oceaan! Aan boord bevind je je

Nadere informatie

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona

Stad van Gaudi PROGRAMMA CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN. Dag 1 : België - Barcelona CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Stad van Gaudi PROGRAMMA Dag 1 : België - Barcelona We vertrekken s ochtends met een rechtstreekse vlucht Brussels Airlines naar Barcelona. Onder begeleiding van onze

Nadere informatie

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International

Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International Verslag studiereis AIDA Cruise met Holland International 22 september 2012 t/m 26 september 2012 Onze collega Elke van den Broek mocht mee met de eerste Holland International Cruise studiereis. Een 5-daagse

Nadere informatie

Magical Adriatic Cruise 2019

Magical Adriatic Cruise 2019 Magical Adriatic Cruise 2019 Croatia Experience stelt, in samenwerking met hun exclusieve Kroatische agent Uniline, wederom een nieuwe product in het gamma voor! Zoekt u een klein cruiseschip met een klantvriendelijke

Nadere informatie

6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker

6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker 6.4. 12.4.2015 Lemmer (NL) Kiel (D) 6 zeildagen + voorovernachting De overtocht onze klassiker Met seizoenbegin in april ontwaakt de Banjaard uit de winterslaap: op naar de Oostzee! IJsselmeer, Noordzee

Nadere informatie

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen

SCHEUR MEE NAAR DE F1 VAN ABU DHABI. Algemeen Algemeen Algemeen Abu Dhabi & Dubai zijn één van de snelst groeiende en meest indrukwekkende steden van de wereld. Bijzondere attracties en record brekende successen zijn een van de redenen waarom er ieder

Nadere informatie

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie?

Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Heeft u al na gedacht over de volgende vakantie? Dat is het! Het is zomer en u kunt gaan genieten van een welverdiende vakantie. Nu heeft u voldoende tijd om uw vakantie voor 2017 te organiseren zonder

Nadere informatie

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis

Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Volg de walvissen ten noorden van de poolcirkel Titel: Noord-Noorwegen, Walvis safari, Aurora Borealis Reisdatum: 6 jan - 13 jan, 2018 Reiscode: Duur: Schip:

Nadere informatie

Saint-Malo, een bekende bestemming in Bretagne is zeer trots op haar geschiedenis.

Saint-Malo, een bekende bestemming in Bretagne is zeer trots op haar geschiedenis. EASY LANGUAGES Zomercursus in Saint-Malo Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Badplaats Optie zeilen beschikbaar Pakket met cursus en begeleide activiteiten Niveau beginners tot gevorderden

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2019

INFORMATIEAVOND RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2019 INFORMATIEAVOND RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2019 AFTERMOVIE RACE OF THE CLASSICS FOR YOUNG PROFESSIONALS 2018 AGENDA ORGANISATIE INTRODUCTIE DE RACE WEEK DE WEDSTRIJD VEILIGHEIDSMAATREGELEN

Nadere informatie

Kroatië Paradijs voor zeilers

Kroatië Paradijs voor zeilers Kroatië Paradijs voor zeilers Kvarner en Dalmatië meest populairebestemmingen onder Nederlanders Kobaltblauwe zee, kristalhelder water, smettelozebaaien, natuurparken, heerlijk lokaal eten en een grote

Nadere informatie

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054

singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Mallorca 8 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 1.054 Wandelen op wandelparadijs Mallorca Mallorca is één van de populairste vakantiebestemmingen in de Middellandse Zee. Hier vindt u werkelijk alles voor

Nadere informatie

EILANDHOPPEN KROATIË

EILANDHOPPEN KROATIË EILANDHOPPEN KROATIË 15 DAGEN - 2 EILANDEN REIS VAN HET ENE BIJZONDERE EILAND NAAR HET ANDERE. BRAC EN HVAR WACHTEN OP JE! Wakker worden door de intensieve geur van pijnbomen, lavendel en salie, gekoesterd

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 20 oktober 2013 Schip : Ms. Volendam Route : Rondreis Sydney Holland America Line Rondreis Australië 35 dagen In 35 dagen vaart u helemaal rond Australië en ervaart u de diversiteit aan temperaturen, landschappen en flora en fauna. Vanuit Sydney vaart u eerst naar

Nadere informatie

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018

Driedaags kerstarrangement Aankomst: maandag 24 december 2018 Vertrek: woensdag 26 december 2018 Een sfeervolle Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh! Stijlvol genieten in een prachtige omgeving. Kerst bij Bilderberg Résidence Groot Heideborgh betekent genieten in stijl. De perfecte plek

Nadere informatie

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1

CSPE GL 2009. minitoets bij opdracht 1 SPE GL 2009 consumptief bakken - consumptief horeca - consumptief breed minitoets bij opdracht 1 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). -

Nadere informatie

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij!

Yoga Retreat at Sea. Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Yoga Retreat at Sea 16-18 november 2018 Lekker uitwaaien aan zee, genieten van gezond & lekker eten, elke dag yoga en alle tijd voor jezelf! Het is puur verwennerij! Voel je vitaal bij ROOTZ! Vitale groet,

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA FAN PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: Identiteitskaart. TIJDZONE: In Spanje geldt dezelfde tijdzone als in België. VALUTA: In Spanje wordt betaald met de Euro. KLIMAAT: Vigo heeft een gematigd

Nadere informatie

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney

Holland America Line. Uw reis van dag tot dag. Vertrekdata : 19 januari en 16 maart 2014 Schip : Ms. Oosterdam Route : Sydney - Sydney Holland America Line Ontdekkingsreis naar Nieuw-Zeeland 15 dagen Vanuit Sydney vaart u via Hobart naar Nieuw-Zeeland, waar u kennis kunt maken met dit prachtige land en al haar natuurschoon. Op de verschillende

Nadere informatie

Adriatic Cruise Crew 6. Kajuiten 19

Adriatic Cruise Crew 6. Kajuiten 19 Adriatic Cruise 2019 Croatia Experience stelt, in samenwerking met hun exclusieve Kroatische agent Uniline, wederom een nieuwe product in het gamma voor! De Adriatic cruise is het goedkopere broertje van

Nadere informatie

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST

vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI, DE EVERGLADES & DE CARAÏBEN vanaf 999 Een Luxe citytrip, de ontdekking van een trendy stad, de Everglades, gecombineerd met KEY WEST MIAMI ART DECO DISTRICT MIAMI BRICKALL DE EVERGLADES MIAMI by

Nadere informatie

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l

en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l B e l e v e n en Genieten O p v a k a n t i e i n K r o a t i ë w w w. p u u r k r o a t i e. n l De schoonheid van de Dalmatische kust is met geen pen te beschrijven. Eigenlijk moet je er gewoon zelf

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Libanon tot

Libanon tot 29.09. tot 07.10. is een dichtbevolkt en klein land. De hoofdstad Beiroet wordt ook wel het Monaco van het Midden- Oosten genoemd. Hier kan men winkelen, uitgaan en heerlijk eten. staat als land erg bekend

Nadere informatie

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick

Dubai on a budget, Yes you can! De tips van Reisblog Reischick Dubai on a budget De afgelopen weken heb ik veel taglijstjes ingevuld, zodat jullie mij een beetje leren kennen als blogster en wat ik heel leuk vind, deze taglijsten zijn ook veel meer gelezen dan dat

Nadere informatie

Alle wegen leiden naar...

Alle wegen leiden naar... ROME CITY TRIP DELUXE 4 DAGEN 3 NACHTEN Alle wegen leiden naar... PROGRAMMA Dag 1 : België - Rome We vertrekken s ochtends voor onze rechtstreekse vlucht met Brussels Airlines naar Rome. We maken onmiddellijk

Nadere informatie

TEXEL. GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen

TEXEL.  GROEPSUITJES. Groepsuitje? Feest? Wij helpen! Voorbeelden groepsarrangementen GROEPSUITJES TEXEL Voorbeelden groepsarrangementen Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim Texel aan het

Nadere informatie

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri

Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri Lefkada Villas Griekenland Lefkas Vafkeri 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Lefkada Villas - (Griekenland Lefkas Vafkeri) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

4x4 FUN Programma IJSLAND

4x4 FUN Programma IJSLAND 4x4 FUN Programma IJSLAND De Combinatie van IJs met Vuur 4x4 Groepsreis - minimaal 10 personen Deze reis is speciaal uitgewerkt voor 4x4 liefhebbers waarbij er ZELF gereden wordt met 4x4 jeeps, maar waarbij

Nadere informatie

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië

Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Top 5 to do list metkinderen in Kroatië Gegarandeerd plezier voor het helegezin Amsterdam, 30 juli 2015- In Kroatië hoevende kinderen geen moment stil te zitten. We hebben de vijf leukste activiteitenmet

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata

Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata Aloni Cottages Griekenland Kefalonia Tzamarelata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aloni Cottages - (Griekenland Kefalonia Tzamarelata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg.

Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Een week varen met de morgenster. Suzanne van Tilborg. Ik begon deze week met het gevoel ik heb er zin in en ik zie wel wat we allemaal gaat gebeuren, ik laat het wel op me afkomen. Na de eerste dag voor

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Voorbeeld groepsarrangementen

Voorbeeld groepsarrangementen Voorbeeld groepsarrangementen Compleet verzorgde uitjes naar Texel! Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsuitje, het schoolkamp voor aankomend jaar of voor de familiedag? Dan bent u bij De Krim

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie