VOORWAARDEN KIOSK PRINS HENDRIKBRUG LEEUWARDEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VOORWAARDEN KIOSK PRINS HENDRIKBRUG LEEUWARDEN"

Transcriptie

1 VOORWAARDEN KIOSK PRINS HENDRIKBRUG LEEUWARDEN De gemeente Leeuwarden wil met deze openbare inschrijving de (toekomstige) ondernemer te vinden, die in staat is een geschikt plan voor de kiosk voor te leggen en tot uitvoering te brengen. Het plan moet op een bijzondere én realistische wijze invulling geven aan de kiosk voor meerdere jaren. De hieronder weergegeven criteria maken onderdeel uit van de gunning: - Het concept van de beoogde exploitant moet innovatief zijn, waardoor het een bijdrage levert aan de aantrekkelijkheid en levendigheid van het gebied; - de functie voor de kiosk past binnen de sfeer van het gebied en richt zich op de bezoeker van de binnenstad; - de ingediende plannen moeten aantonen dat de nieuwe functie haalbaar is binnen de eisen van het bestemmingsplan; - de financiële haalbaarheid moet aangetoond worden door een bedrijfsplan met toekomstperspectief dat gericht is op bedrijfseconomische zelfstandigheid. 1. Randvoorwaarden 1.1 Bestemmingsplan Voor de Prins Hendrikbrug geldt het bestemmingsplan Binnenstad. Hierin wordt gesproken over de realisatie van een multifunctionele kiosk. De kiosk heeft de bestemming detailhandel en dienstverlening. Dit betekent dat detailhandel, al dan niet in combinatie met dienstverlening, is toegestaan. Tot een strijdig gebruik met de detailhandel bestemming wordt in ieder geval het gebruik t.b.v. horecadoeleinden gerekend. Detailhandel betekent het bedrijfsmatig te koop aanbieden, waaronder inbegrepen de uitstalling voor de verkoop, het verkopen en/of leveren van goederen aan personen die die goederen kopen voor gebruik, verbruik of aanwending anders dan in de uitoefening van een beroeps- of bedrijfsactiviteit; Een horecabedrijf wordt als strijdig gebruik aangemerkt. De definitie van horecabedrijf is: een bedrijf, waar bedrijfsmatig dranken en etenswaren voor gebruik ter plaatse worden verstrekt en/of waarin bedrijfsmatig logies wordt verstrekt, al dan niet in combinatie met een vermaaksfunctie, met uitzondering van een erotisch getinte vermaaksfunctie Samengevat betekent dit dat een afhaalpunt voor voedsel en/of (nietalcoholische) dranken wordt beschouwd als detailhandel en niet als horeca. Er mag dus geen zitje of terras worden gemaakt om etenswaren en/of drinken ter plaatse te nuttigen. 1.2 Openingstijden De de kiosk mag niet seizoensgebonden zijn en moet minimaal 5 dagen per week en 7 uren per dag geopend zijn tijdens winkelopeningstijden.

2 1.3 Huurovereenkomst Met de uiteindelijk te selecteren exploitant wordt de huurovereenkomst (zie modelovereenkomst bijlage 1) gesloten. De verhuur van de kiosk vindt plaats tegen de daarvoor door de gemeente vastgestelde huurprijs van 2.750,- voor het eerste volle huurjaar en verder onder de bepalingen en bedingen van deze huurovereenkomst. Dit betekent in ieder geval dat de huursom zal worden geïndexeerd/aangepast op de wijze als in deze huurovereenkomst is bepaald. Deze huurovereenkomst is een vast onderdeel van de uitvraag. Deelname aan de inschrijving betekent dat de deelnemer ook akkoord is met de bepalingen uit de huurovereenkomst en de algemene bepalingen huurovereenkomst. 1.4 Technische gegevens kiosk De kiosk heeft een vloeroppervlak van 3,5 m bij 4,5 m. Totaal komt het oppervlak op 15,5 m2. De kiosk heeft twee elektrisch bedienbare kleppen, aan de noord- en aan de zuidzijde. Achter deze kleppen zitten panelen van hout (geschilderd in geel/bruin) met een schuifloket van gehard glas. In de kiosk komt een toilet en een eenvoudig keukenblok met 2 bovenkastjes. Het tegelwerk ter plaatse van het keukentje en de toilet (tot 1,50 m) is in okergeel uitgevoerd. De vloertegels zijn ossenbloedrood. De overige wanden zijn afgewerkt met vezelplaat en zijn gestukt (ralkleur 9010). Verder is de ruimte vrij indeelbaar.de regels ten aanzien van aanpassingen door de huurder zijn opgenomen in de algemene bepalingen behorend bij de huurovereenkomst.. De tekeningen van de kiosk zijn als bijlage bijgevoegd. De uiteindelijke winnaar van de prijsvraag zal op 1 januari 2014 over de kiosk kunnen beschikken, de huur gaat op dat moment ook in. Deze datum zal in de huurovereenkomst worden opgenomen. 2. Deelname, procedure en gegevens Belangstellenden wordt gevraagd binnen de gestelde randvoorwaarden en kaders een bedrijfsplan voor de exploitatie van de kiosk bij de gemeente in te dienen. Een selectiecommissie maakt een selectie uit de plannen en draagt deze voor aan het college van burgemeester en wethouder. Zij nemen het uiteindelijke besluit. Na de definitieve keuze door burgemeester en wethouders, ondertekening van de huurovereenkomst en verlening van de vereiste vergunningen kan de winnaar zijn plan uitvoeren. Deelname aan de prijsvraag komt geheel voor rekening van de deelnemers. Met de ondertekening van deze inschrijfstukken verklaart de deelnemer dat geen van de uitsluitingscriteria als bedoeld in artikel 2.3. van toepassing is en dat wordt ingestemd met de voorwaarden.

3 2.1 Wat levert u in: Bedrijfsgegevens Naam bedrijf en contactpersoon Adresgegevens Telefoon en Website Bedrijfsomvang Beknopte structuur van de bedrijfsorganisatie Bedrijfsdoelstelling Kwaliteitsstreven Bedrijfsplan. Hierin geeft de deelnemer informatie over zichzelf, zijn plannen, zijn markt en zijn financiën een exploitatiebegroting van de opbrengsten en kosten in de eerste drie jaar Deze stukken kunt u opsturen naar: De gemeente Leeuwarden Dhr. Y. Haitsma Postbus JA Leeuwarden Of mailen naar gemeente@leeuwarden.nl onder vermelding van Kiosk Prins Hendrikbrug. 2.2 Selectie prijsvraag Aan de hand van de uitkomsten van de prijsvraag en overeenkomstig de daarbij gestelde randvoorwaarden en kaders selecteert de gemeente Leeuwarden de uiteindelijke exploitant voor de exploitatie van de kiosk. 2.3 Uitsluitingscriteria De deelnemer wordt van deelname uitgesloten indien deze: bij inschrijving aanvullende voorwaarden stelt aan deelname; in mogelijke staat van surseance verkeert; (de laatste vijf jaar) veroordeeld is voor een delict dat de beroepsmoraliteit raakt; een ernstige fout heeft gemaakt in de uitoefening van het beroep; en schuldig is aan het verstrekken van valse verklaringen in het kader van de selectieprocedure; 2.4 Periode van indienen De inschrijving start op 16 oktober 2013 en de vereiste stukken moeten uiterlijk op 22 november 2013 zijn ontvangen. Voor beoordeling van ontvangst van de inschrijvingen geldt de registratiedatum van de gemeente Leeuwarden. Inschrijvingen die later binnen komen dingen niet mee in de selectieprocedure. Materiaal dat niet is gevraagd, wordt niet in de beoordeling meegenomen. Het is niet toegestaan alternatieve inzendingen in te dienen. Alle in het kader van de selectie gedane voorstellen gelden als een onherroepelijk juridisch aanbod aan de gemeente Leeuwarden. Dit betekent dat de inschrijving/ inzending niet door de deelnemer kan worden gewijzigd of worden ingetrokken.

4 De inzending is onherroepelijk tot het moment waarop de gemeente Leeuwarden bekend maakt welke deelnemer is geselecteerd en partijen tot ondertekening van de in de bijlage gevoegde huurovereenkomst zijn gekomen. De inschrijvingen van niet geselecteerde deelnemers vervallen op dat moment van rechtswege. Alleen de inzending van de ondernemer die zijn plan uit mag gaan voeren wordt bekend gemaakt. De overige stukken worden vetrouwelijk behandeld en niet openbaar gemaakt. Aan deelname aan de uitvraag mogen door de deelnemer geen voorwaarden ter zake van de eventueel noodzakelijkerwijs door hem te verkrijgen geldlening(en) danwel voorwaarden van welke andere aard dan ook, worden verbonden. Voor deelname aan de prijsvraag wordt geen tegemoetkoming in de kosten toegekend. Planning van de gehele selectieprocedure 16 oktober 2013 publicatie en start inzendingen 8 november Sluitingsdatum tussentijdse vragen 22 november 2013 sluitingsdatum inzendtermijn 29 november 2013 advies selectiecommissie 10 december 2013 besluitvorming burgemeester en wethouders 16 december 2013 bericht aan partij op wie de definitieve keuze is gevallen en bericht aan partijen die afvallen 1 januari 2014 start huurcontract 2.5 Tussentijdse informatie Vragen met betrekking tot de opgave en regels bij de selectie kunnen schriftelijk tot 8 november 2013 worden ingediend. De vragen worden geanonimiseerd en voorzien van een antwoord. Deze worden in een document samengevoegd en aan alle deelnemers ter beschikking gesteld. Dit document geldt vanaf dat moment als bijlage van de uitvraag en heeft derhalve dezelfde binding als deze uitvraag. 2.6 Beoordeling en nadere selectiecriteria De beoordeling wordt in eerste aanleg uitgevoerd door selectiecommissie Kiosk Prins Hendrikbrug op basis van de ingezonden stukken. Deze commissie zal zich daarbij richten op selectie conform de in deze voorwaarden genoemde randvoorwaarden en kaders. Belangrijkste aandachtspunten hierbij zijn dat de invulling van de kiosk origineel en vernieuwend dient te zijn, de kiosk moet een meerwaarde hebben voor de stad en een warm welkom bieden aan de bezoekers van de stad. Nadat deze selectie heeft plaatsgevonden brengt de commissie hierover advies uit aan het college van burgemeester en wethouders. Het college maakt de definitieve keuze. De gemeente Leeuwarden is niet verplicht een deelnemer te selecteren. Indien hiertoe aanleiding bestaat kan de selectieprocedure worden stopgezet.

5 2.7 Selectiecommissie De inzendingen worden beoordeeld door de selectiecommissie bestaande uit: Projectleider Kiosk Prins Hendrikbrug; Juridisch adviseur Strategie en Bedrijfsvoering DSO; Adviseur GEV (grondzaken, economie en vastgoed) Programmamanager Binnenstad Binnenstadsmanager Communicatieadviseur De selectiecommissie beoordeelt de wijze waarop de inzendingen invulling geven aan al de randvoorwaarden, kaders en selectiecriteria. De selectiecommissie geeft een autonoom advies aan burgemeester en wethouders. De selectiecommissie heeft het recht om ten behoeve van een goede beoordeling van een ingediend plan van een kandidaat aanvullende informatie op te vragen dan wel om een mondelinge of schriftelijke toelichting te vragen. 3. Besluitvorming en vervolgtraject Op grond van het advies van de commissie nemen burgemeester en wethouders het besluit omtrent het verdere verloop. Dit college is evenwel niet verplicht een deelnemer te selecteren. Indien de gemeente Leeuwarden definitief de winnende deelnemer selecteert wordt uiterlijk binnen één maand na bekendmaking van de beoordeling de huurovereenkomst getekend. Pas nadat deze overeenkomst is getekend, wordt de procedure formeel afgesloten. De andere deelnemende partijen worden schriftelijk op de hoogte gebracht. 4. Auteursrechten en eigendom ingezonden stukken De inzendingen blijven het geestelijk eigendom van de deelnemers. Alle voor de opgave ingezonden bescheiden worden eigendom van de gemeente Leeuwarden. 5. Geschillen Geschillen - ook die welke slechts door een der partijen als zodanig worden beschouwd - worden voorgelegd aan de burgerlijk rechter. Bijlagen 1. Huurovereenkomst bedrijfsruimte 2. Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte 3. Ontwerptekeningen kiosk 4. gevelbeelden kiosk

VOORWAARDEN KIOSK PRINS HENDRIKBRUG LEEUWARDEN

VOORWAARDEN KIOSK PRINS HENDRIKBRUG LEEUWARDEN VOORWAARDEN KIOSK PRINS HENDRIKBRUG LEEUWARDEN De gemeente Leeuwarden wil met deze openbare inschrijving de (toekomstige) ondernemer vinden, die in staat is een passend plan voor de kiosk te maken en uit

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op het project Mijn Droomwinkel Roermond, hierna te noemen Mijn Droomwinkel.

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op het project Mijn Droomwinkel Roermond, hierna te noemen Mijn Droomwinkel. DEELNEMERSREGLEMENT Overweging Roermond heeft de ambitie de binnenstad levendig te houden en dé retailstad van Limburg te zijn en te blijven. Ook wil Roermond een stad zijn waar nieuw ondernemerschap welkom

Nadere informatie

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.2 Mijn Droomwinkel is een initiatief van gemeente Roermond, hierna te noemen de organisatie.

DEELNEMERSREGLEMENT. 1.2 Mijn Droomwinkel is een initiatief van gemeente Roermond, hierna te noemen de organisatie. DEELNEMERSREGLEMENT Overweging Roermond heeft de ambitie de binnenstad levendig te houden en de retailstad van Limburg te zijn en te blijven. Ook wil Roermond een stad zijn waar nieuw ondernemerschap welkom

Nadere informatie

Beleidsregel Bed & Breakfast in Lelystad

Beleidsregel Bed & Breakfast in Lelystad Beleidsregel Bed & Breakfast in Lelystad Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Deze versie is geldig tot (als de vervaldatum

Nadere informatie

Ontwerp Beleidsregel Ondergeschikte horeca bij Detailhandel 24 februari 2015

Ontwerp Beleidsregel Ondergeschikte horeca bij Detailhandel 24 februari 2015 Ontwerp Beleidsregel Ondergeschikte horeca bij Detailhandel 24 februari 2015 1. Waar gaat deze beleidsregel over? Op welke wijze gaat de gemeente Bergen om met ondergeschikte (ondersteunende) horeca of

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Algemeen. Subsidieverordening Leegstaand Commercieel Vastgoed Landgraaf

Hoofdstuk 1 Algemeen. Subsidieverordening Leegstaand Commercieel Vastgoed Landgraaf Subsidieverordening Leegstaand Commercieel Vastgoed Landgraaf Hoofdstuk 1 Algemeen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze verordening wordt verstaan onder: a. aanloopgebied: een gebied binnen de gemeente

Nadere informatie

Prijsvraag voor een horecazaak aan de Zeedijk 134

Prijsvraag voor een horecazaak aan de Zeedijk 134 Prijsvraag voor een horecazaak aan de Zeedijk 134 Toelichting en voorwaarden Datum: 3 november 2015 Inhoud: Aanleiding... 2 Omschrijving van de bedrijfsruimte... 2 Selectieprocedure... 3 Selectiecriteria...

Nadere informatie

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem

Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Aanmeldingsformulier Inschrijvers voor de exploitatie van Grand Café Mahler in Musis Sacrum te Arnhem Stichting Musis & Stadstheater Arnhem 1 mei 2017 lagroup bv www.lagroup.nl Postbus 1558 consult@lagroup.nl

Nadere informatie

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016

vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 vtwonen ontwerpwedstrijd 2016 Ontwerptalent van Nederland opgelet! vtwonen organiseert een ontwerpwedstrijd. Met deze ontwerpwedstrijd wil vtwonen ontwerpers, maar ook leuke creatieve mensen en hun ontwerp

Nadere informatie

Voorwaarden Win een winkel

Voorwaarden Win een winkel Voorwaarden Win een winkel 1 VOORWAARDEN WIN JE WINKEL CENTRUM OOSTERHOUT 2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie Win je Winkel Hierna te noemen WjW 1.2 De aanmelding

Nadere informatie

Budget: Hiervoor is in de programmabegroting van 2018 een bedrag opgenomen van ,-.

Budget: Hiervoor is in de programmabegroting van 2018 een bedrag opgenomen van ,-. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Venray Nr. 39867 26 februari 2018 Stimuleringsregeling Centrumvisie Venray Doel: Deze regeling heeft als doel het functioneren van het centrum van Venray

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen bij de selectieleidraad 'Tijdelijke Transformatie Ravellaan 96 studentenhuisvesting', kenmerk 13.UVO.108 d.d.

Nota van Inlichtingen bij de selectieleidraad 'Tijdelijke Transformatie Ravellaan 96 studentenhuisvesting', kenmerk 13.UVO.108 d.d. 1. De beoogde exploitant lukt het waarschijnlijk niet om uiterlijk 6 januari 2014 alle gegevens op een rij te hebben om ons te ondersteunen. Gezien de vakantie periode is er nauwelijks personeel aanwezig

Nadere informatie

Wijziging beleidsregels Nachtwinkels

Wijziging beleidsregels Nachtwinkels Collegevoorstel Openbaar Onderwerp Wijziging beleidsregels Nachtwinkels Programma Economie & Werk BW-nummer Portefeuillehouder T. Tankir / B. van Hees Samenvatting Naar aanleiding van de discussie met

Nadere informatie

TE HUUR. Ca m²

TE HUUR. Ca m² TE HUUR Ca. 1.695 m² Adres: Dr. C. Lelyweg 8a te Arnhem. Algemeen: Grootschalige showroom / winkel / bedrijfsruimte gelegen op bedrijventerrein Het Broek. Dit object maakt onderdeel uit van het complex

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Regels. Bijlagen bij regels

Inhoudsopgave. Regels. Bijlagen bij regels Inhoudsopgave Regels Hoofdstuk 1 Inleidende regels 3 Artikel 1 Begrippen 3 Hoofdstuk 2 Aanvullende regels 5 Artikel 2 Kamergewijze verhuur 5 Hoofdstuk 3 Algemene regels 7 Artikel 3 Algemene aanduidingsregels

Nadere informatie

Beleidsregel Ondergeschikte horeca op locaties zonder horecabestemming

Beleidsregel Ondergeschikte horeca op locaties zonder horecabestemming Gemeentebestuur Spuiboulevard 300 3311 GR DORDRECHT Het COLLEGE van BURGEMEESTER en WETHOUDERS van de gemeente DORDRECHT; B E S L U I T : vast te stellen de Beleidsregel ondergeschikte horeca op locaties

Nadere informatie

Raadsstuk. Onderwerp: Verhuur en exploitatie multifunctionele sporthal Duinwijck BBV nummer: 2013/520442

Raadsstuk. Onderwerp: Verhuur en exploitatie multifunctionele sporthal Duinwijck BBV nummer: 2013/520442 Raadsstuk Onderwerp: Verhuur en exploitatie multifunctionele sporthal Duinwijck BBV nummer: 2013/520442 1. Inleiding De gemeenteraad heeft middelen gereserveerd voor de bouw van een multifunctionele badmintonhal

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden

# ontwerp wedstrijd 2015. voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2015 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Te koop: Kavel voor stijlvolle horecalocatie

Te koop: Kavel voor stijlvolle horecalocatie Te koop: Kavel voor stijlvolle horecalocatie Op een unieke locatie, in het centrum van Zeewolde, aan het Wolderwijd, een van de Veluwerandmeren is een kavel beschikbaar aan het open water voor een horecavestiging.

Nadere informatie

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E

H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E H U U R O V E R E E N K O M S T W I N K E L R U I M T E en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Aanpassing overeenkomst leegstandsvergoeding pilot Schuttersveld

Aanpassing overeenkomst leegstandsvergoeding pilot Schuttersveld B en W Adviesnota Onderwerp Aanpassing overeenkomst leegstandsvergoeding pilot Schuttersveld Zaaknummer Teammanager Ernst-Jan Meerbeek B & W datum 10 september 2018 Afdeling/Team Stad Dorpen en Wijken/Maatschappelijke

Nadere informatie

Reglement voor deelname

Reglement voor deelname Reglement voor deelname Artikel 1. Algemeen 1.1 Dit reglement is van toepassing op de LEEG PAND=PITCHPAND actie. 1.2 De aanmelding voor LEEG PAND=PITCHPAND actie loopt tot en met donderdag 8 juni 2017.

Nadere informatie

Verordening Stimuleringsregeling Winkelconcentratiegebied Kerkrade Centrum 2017

Verordening Stimuleringsregeling Winkelconcentratiegebied Kerkrade Centrum 2017 Verordening Stimuleringsregeling Winkelconcentratiegebied Kerkrade Centrum 2017 Inleiding Het doel van de Stimuleringsregeling Kerkrade Centrum is een stimulering van het winkelgebied Kerkrade Centrum

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE BILDERDIJKSTRAAT 174-176 AMSTERDAM

PROJECTINFORMATIE BILDERDIJKSTRAAT 174-176 AMSTERDAM TE HUUR WINKELRUIMTE HUURPRIJS 195,- PER M² PER JAAR CIRCA 238 M² PROJECTINFORMATIE BILDERDIJKSTRAAT 174-176 AMSTERDAM Bilderdijkstraat 174-176 te Amsterdam ALGEMEEN Deze winkelruimte is gelegen aan de

Nadere informatie

Stimuleringsregeling Binnenstad Assen Vernieuwen, Versterken en Verkleuren naar een krachtige binnenstad.

Stimuleringsregeling Binnenstad Assen Vernieuwen, Versterken en Verkleuren naar een krachtige binnenstad. Stimuleringsregeling Binnenstad Assen Vernieuwen, Versterken en Verkleuren naar een krachtige binnenstad. Het college van burgemeester en wethouders van Assen, overwegende dat: de in de binnenstadsvisie

Nadere informatie

Aanhangsel nr. 392403

Aanhangsel nr. 392403 Aanhangsel nr. 392403 Antwoord van burgemeester en wethouders op schriftelijke vragen als bedoeld in artikel 41, eerste lid, van het Reglement van Orde voor de vergaderingen van de raad der gemeente Leeuwarden,

Nadere informatie

Inschrijvingsdocument horecagelegenheid informatiecentrum Holtingerveld

Inschrijvingsdocument horecagelegenheid informatiecentrum Holtingerveld Inschrijvingsdocument horecagelegenheid informatiecentrum Holtingerveld Versie 30-01-2019 Inhoud 1. Aanleiding... 3 2. Het object... 3 3. De inschrijving... 3 4. Selectie... 6 5. Selectie- en gunningscriteria...

Nadere informatie

Commissie RO Periode november januari College van B&W, A. Kirkels (wethouder) en H. Litjens (wethouder) opdrachtgever b) ambtelijk

Commissie RO Periode november januari College van B&W, A. Kirkels (wethouder) en H. Litjens (wethouder) opdrachtgever b) ambtelijk 7 e tussenrapportage commissie RO Project Complex Poort van Limburg Bestemd voor Commissie RO Periode november 2011 - januari 2012 Status Openbaar Datum 24 januari 2012 1. Organisatie Gemeente Weert a)

Nadere informatie

Overeenkomst tussen Gemeente Venlo en Holland Casino

Overeenkomst tussen Gemeente Venlo en Holland Casino Overeenkomst tussen Gemeente Venlo en Holland Casino inzake aanwezigheid op Magalhaesweg na 1 september 2015 De ondergetekenden: 1. Gemeente Venlo, een publiekrechtelijke rechtspersoon met als bezoekadres

Nadere informatie

# ontwerp wedstrijd voorwaarden

# ontwerp wedstrijd voorwaarden # ontwerp wedstrijd 2013 voorwaarden voorwaarden artikel 1. doel Het doel van de HEMA ontwerpwedstrijd is een bijdrage te leveren aan de praktijkvorming van de deelnemers van de betrokken opleidingen voor

Nadere informatie

Een bedrijfsplan wordt getoetst aan het beoordelingskader zoals opgenomen in artikel 6 en de daarbij horende toelichting onder deze Regeling.

Een bedrijfsplan wordt getoetst aan het beoordelingskader zoals opgenomen in artikel 6 en de daarbij horende toelichting onder deze Regeling. Besluit van 16 oktober 2018 van het college van gedeputeerde staten van Fryslân tot vaststelling van de Regeling Openstelling Oesterrapen in de Waddenzee 2019-2025 Het college van gedeputeerde staten van

Nadere informatie

toezegging aan de commissie Middelen (TCM 131)

toezegging aan de commissie Middelen (TCM 131) Beheer Aan de leden van de gemeenteraad Datum : 10 november 2017 Uw kenmerk : Ons kenmerk : 2017021775 Behandeld door : College Doorkiesnummer : 023-5225225 Onderwerp : Toezegging aan commissie Grondgebied

Nadere informatie

Bij het aanvraagformulier moet u de volgende stukken overleggen:

Bij het aanvraagformulier moet u de volgende stukken overleggen: Aanvraagformulier Drank- en Horecavergunning Model A Voor het verstrekken van alcoholhoudende dranken dient u in het bezit te zijn van een drank- en horecavergunning op grond van artikel 3 van de Drank-

Nadere informatie

TE HUUR WINKELRUIMTE HUURPRIJS 1.750,- PER MAAND CIRCA 73 M² PROJECTINFORMATIE MAASSTRAAT 64 HS AMSTERDAM. Maasstraat 64 hs te Amsterdam

TE HUUR WINKELRUIMTE HUURPRIJS 1.750,- PER MAAND CIRCA 73 M² PROJECTINFORMATIE MAASSTRAAT 64 HS AMSTERDAM. Maasstraat 64 hs te Amsterdam TE HUUR WINKELRUIMTE HUURPRIJS 1.750,- PER MAAND CIRCA 73 M² PROJECTINFORMATIE MAASSTRAAT 64 HS AMSTERDAM Maasstraat 64 hs te Amsterdam ALGEMEEN Deze winkelruimte is gelegen aan de Maasstraat in de Amsterdamse

Nadere informatie

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN

OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN OPENBARE INSCHRIJVING PERCEEL BOUWTERREIN LAAN NAAR EMICLAER AMERSFOORT INSCHRIJFVOORWAARDEN Artikel 1 Procedure 1. De gemeente Amersfoort ( hierna te noemen: de gemeente) kiest ervoor om een perceel bouwterrein

Nadere informatie

Marktconsultatie nederzetting Marker Wadden. Lelystad, 19 april 2017

Marktconsultatie nederzetting Marker Wadden. Lelystad, 19 april 2017 Marktconsultatie nederzetting Marker Wadden Lelystad, 19 april 2017 Agenda 14:00-14:45 Presentatie door André Rijsdorp, Natuurmonumenten; - Introductie Marker Wadden; - Toelichting concept mood-board;

Nadere informatie

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017

BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 BRIEFING - HEMA design daten op Dutch Design Week 2017 HEMA design daten Jouw idee samen met experts verder ontwikkelen tijdens HEMA design daten op Dutch Design Week 2017? HEMA nodigt jonge ontwerpers

Nadere informatie

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname.

Doe mee en ga snel aan de slag! Je kunt je ontwerp insturen tot en met 5 juli 2013. We kijken uit naar je deelname. LLENG Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito Beste artist / designer, Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan de 1e editie van de Fashionclash Shoe Design Challenge powered by Invito.

Nadere informatie

Grand-Café Restaurant

Grand-Café Restaurant Grand-Café Restaurant aan de haven van Regatta center Vooroever 2, 1671 SG Medemblik Code: HABE 2143 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111 5248 NL Rosmalen www.klaassenbv.nl Kantoor Amsterdam

Nadere informatie

Verordening stimulering detailhandel Gemeente Appingedam 2011 t.b.v. verplaatsing en vastgoedverbetering

Verordening stimulering detailhandel Gemeente Appingedam 2011 t.b.v. verplaatsing en vastgoedverbetering CVDR Officiële uitgave van Appingedam. Nr. CVDR120668_1 27 juni 2017 Verordening stimulering detailhandel Gemeente Appingedam 2011 t.b.v. verplaatsing en vastgoedverbetering De raad der gemeente Appingedam;

Nadere informatie

Gezocht wordt naar een passende invulling ter versterking van deze knuffelstraat. Huurprijs 700,00 exclusief BTW per maand

Gezocht wordt naar een passende invulling ter versterking van deze knuffelstraat. Huurprijs 700,00 exclusief BTW per maand Transparant ondernemen! Verrassend speels ingedeeld winkelpand met een verdieping als extra, aan de achterzijde grenzend aan de pittoreske Voorstraathaven. Onbevangen winkelruimte plus een verdieping met

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen overweegt dat;

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen overweegt dat; Beleidsregel Binnenstadfonds gemeente Emmen Ingevolge de Algemene subsidieverordening gemeente Emmen 2018 Collegebesluit d.d. reg.nr. Publicatiedatum: Programma: Emmen Centrum Regeling: Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap 1. Definities Behoudens voor zover uit de context anders blijkt, zijn de woorden en uitdrukkingen

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE LOUIS COUPERUSSTRAAT 25 AMSTERDAM

PROJECTINFORMATIE LOUIS COUPERUSSTRAAT 25 AMSTERDAM TE HUUR WINKELRUIMTE UITSTEKEND BEREIKBAAR LICHTE RUIMTE HUURPRIJS 875,- PER MAAND CIRCA 147 M² PROJECTINFORMATIE LOUIS COUPERUSSTRAAT 25 AMSTERDAM Louis Couperusstraat 25 te Amsterdam ALGEMEEN Deze mooie

Nadere informatie

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018)

Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Deelnamevoorwaarden Deelnemers What If Lab: kies Brabant! (2018) Artikel 1: Doel 1.1. De Provincie Noord-Brabant ( PNB ) organiseert in samenwerking met de Dutch Design Foundation ( DDF ) en innovatiebureau

Nadere informatie

Toelichting Beleidsnotie voor bedrijvigheid aan huis Pekela 2013

Toelichting Beleidsnotie voor bedrijvigheid aan huis Pekela 2013 Toelichting Beleidsnotie voor bedrijvigheid aan huis Pekela 2013 1. - Pagina 1 - Inleiding Algemene doelstelling Deze toelichting is opgesteld om duidelijkheid te geven over deze beleidsnotitie. Ook wordt

Nadere informatie

SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING

SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING SBA-VRAGENFORMULIER BIJ AANBESTEDING Bureau Screening en Bewakingsaanpak Provincie Gelderland Kabinet van de Commissaris van de Koningin Kamer H 3.72 Postbus 9090 6800 GX Arnhem Telefoonnummer: 026-359

Nadere informatie

Doe mee aan de prijsvraag ondernemen aan de Groene Corridor en

Doe mee aan de prijsvraag ondernemen aan de Groene Corridor  en Doe mee aan de prijsvraag ondernemen aan de Groene Corridor Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/degroenecorridor en www.groenecorridor.nl Volop kansen voor nieuw ondernemerschap Laveren langs

Nadere informatie

Commissie bezwaarschriften

Commissie bezwaarschriften Commissie bezwaarschriften Advies commissie voor bezwaarschriften Texel Datum hoorzitting: 22 augustus 2018 Onderwerp: Bezwaarschrift van namens Commissieleden: De heer J.D. Roeper (voorzitter), de heer

Nadere informatie

Aanvraagformulier exploitatievergunning openbare inrichting Als bedoeld in artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Houten

Aanvraagformulier exploitatievergunning openbare inrichting Als bedoeld in artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente Houten Aan de burgemeester van de gemeente Houten Postbus 30 3990 DA Houten Aanvraagformulier exploitatievergunning openbare inrichting Als bedoeld in artikel 2:28 van de Algemene Plaatselijke Verordening gemeente

Nadere informatie

GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL NOTITIE FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT

GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL NOTITIE FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT --------GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL NOTITIE FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT Inhoud 1 Inleiding 2 1.1 Aanleiding 2 1.2 doel 2 2. de te verhuren ruimten 3 3. wijze van toewijzing (voorstel) 5 3.1 Mogelijkheden

Nadere informatie

Selectiedocument voor exploitant

Selectiedocument voor exploitant Cacaofabriek Helmond Stichting Cultuurpromotie Helmond (SCH) Selectiedocument voor exploitant 02 april 2015 1 INHOUD INLEIDING...3 LOCATIE...3 Cacaokade...3 Gebouw en huurders...4 Afmetingen gebouw/ruimtes...4

Nadere informatie

Verordening Winkeltijden Nijmegen 2013

Verordening Winkeltijden Nijmegen 2013 De raad van de gemeente Nijmegen; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 oktober 2013, gelet op artikel 3 van de Winkeltijdenwet; besluit vast te stellen: Verordening

Nadere informatie

Onderstaande kaart geeft de ligging van het opstijgpunt 14 in Delft van het project Randstad 380kV weer. In de kaart weergegeven met nr.

Onderstaande kaart geeft de ligging van het opstijgpunt 14 in Delft van het project Randstad 380kV weer. In de kaart weergegeven met nr. Wedstrijdprogramma Hoofdstuk 1: Opdrachtomschrijving 1. locatie en opgave Onderstaande kaart geeft de ligging van het opstijgpunt 14 in Delft van het project Randstad 380kV weer. In de kaart weergegeven

Nadere informatie

B en W. nr d.d

B en W. nr d.d B en W. nr. 12.1057 d.d. 6-11-2012 Onderwerp Exploitant 'De levendige Waag' Besluiten:Behoudens advies 1. in te stemmen met het aangaan van de samenwerkingsovereenkomst Levendige Waag, tussen Debuut Horeca

Nadere informatie

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam

Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam Voorwaarden wedstrijd voor scholieren bij de tentoonstelling Munch : Van Gogh Van Gogh Museum, Amsterdam 1. ALGEMEEN 1.1 Toepasselijkheid 1.1.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de wedstrijd voor

Nadere informatie

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544

EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 EETCAFÉ DE BUREN PAST. SPIERINGSSTRAAT 10-A 5401 GT UDEN redo5544 Gelieve de verstrekte informatie discreet behandelen. De adviseur: Remo van Doorn e-mail: r.vandoorn@klaassenbv.nl mobiel: 06-20002530

Nadere informatie

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt

Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt Ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt artikel 1. doel Het doel van de ontwerpwedstrijd Zeeuws Shirt is een lijn met echt Zeeuwse T-shirts realiseren ter ondersteuning van de promotie van Zeeland en voor de verkoop

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 C 1

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 C 1 TE HUUR Breda Christiaan Huygensstraat 48 C 1 Leuke studio met eigen voorzieningen gelegen op de derde verdieping. De woning ligt in de wijk Doornbos/Linie nabij het NS-station en het stadscentrum waar

Nadere informatie

Ontwerp nieuwbouw Praktijkschool LMC PrO locatie te Rotterdam

Ontwerp nieuwbouw Praktijkschool LMC PrO locatie te Rotterdam Oproep tot het opsturen van een portfolio ten behoeve van de architectenselectie: Ontwerp nieuwbouw Praktijkschool LMC PrO locatie te Rotterdam De gemeente Rotterdam heeft de ambitie een architect de opdracht

Nadere informatie

BELEIDSREGELS AAN-HUIS-VERBONDEN BEROEPEN EN (KLEINSCHALIGE) BEDRIJVEN. Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

BELEIDSREGELS AAN-HUIS-VERBONDEN BEROEPEN EN (KLEINSCHALIGE) BEDRIJVEN. Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling BELEIDSREGELS AAN-HUIS-VERBONDEN BEROEPEN EN (KLEINSCHALIGE) BEDRIJVEN Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling 2 BELEIDSREGELS AAN-HUIS-VERBONDEN BEROEPEN EN (KLEINSCHALIGE) BEDRIJVEN Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling

Nadere informatie

Zoekopdracht PERSONALIA:

Zoekopdracht PERSONALIA: Zoekopdracht PERSONALIA: Achternaam Voornamen (voluit) Huidig adres Postcode + Woonplaats Tel. nummer privé Tel. nummer werk Tel. nummer mobiel E-mail adres Geboortedatum + plaats :.te. Burgerlijke staat

Nadere informatie

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d.

1. Artikel 12 Horeca. De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. www.ruimtelijkeplannen.nl - print d.d. 10 september 2014 1. Artikel 12 Horeca 12. 1. Bestemmingsomschrijving De voor Horeca aangewezen gronden zijn bestemd voor: a. gebouwen ten behoeve van: 1. horeca

Nadere informatie

Documentenlijst Besluit (P) (GG)

Documentenlijst Besluit (P) (GG) Documentenlijst Besluit (P) (GG) Algemene informatie: Dossier:201706395 Type: Aanvraag Wabo Omschrijving: het wijzigen van de bestemming van de cafetaria Hoflandplein 17 naar cafe Adres: Hoflandplein 17

Nadere informatie

De gemeente Maastricht heeft twee initiatieven geselecteerd als pilots voor tijdelijke huisvesting. Er

De gemeente Maastricht heeft twee initiatieven geselecteerd als pilots voor tijdelijke huisvesting. Er Samenvatting De gemeente Maastricht heeft twee initiatieven geselecteerd als pilots voor tijdelijke huisvesting. Er is een stijgende vraag naar betaalbare huurwoningen in Maastricht, mede door het groeiend

Nadere informatie

VERORDENING DRANK- EN HORECAWET BUSSUM 2014

VERORDENING DRANK- EN HORECAWET BUSSUM 2014 VERORDENING DRANK- EN HORECAWET BUSSUM 2014 VERORDENING DRANK- EN HORECAWET BUSSUM 2014 De raad van de gemeente Bussum; gelezen het voorstel van de burgemeester d.d. xxx, nummer xxx; gelet op de artikelen

Nadere informatie

Verordening Stimuleringsregeling Kerkrade Centrum 2016 Vastgesteld door de gemeenteraad op 30 maart 2016

Verordening Stimuleringsregeling Kerkrade Centrum 2016 Vastgesteld door de gemeenteraad op 30 maart 2016 Verordening Stimuleringsregeling Kerkrade Centrum 2016 Vastgesteld door de gemeenteraad op 30 maart 2016 Inleiding Het doel van de Stimuleringsregeling Kerkrade Centrum is een stimulering van het winkelgebied

Nadere informatie

Te Huur: Winkelruimte

Te Huur: Winkelruimte Te Huur: Winkelruimte Prins Hendrikstraat 257A te Hoek van Holland. Vraagprijs: 800,-- p/mnd. Algemene beschrijving: In het gezellige centrum van Hoek van Holland gelegen winkel- en of praktijkruimte totaal

Nadere informatie

Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK

Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK BIJLAGE B EIGEN VERKLARING Inzake uitsluitingsgronden en geschiktheideisen genoemd in paragraaf IV.1. Selectie van het bestek CZINK 12-06-082. Uitvoering van asfaltonderhoudswerkzaamheden, als omschreven

Nadere informatie

VERHUURINFORMATIE MAASSTRAAT 110 AMSTERDAM - RIVIERENBUURT

VERHUURINFORMATIE MAASSTRAAT 110 AMSTERDAM - RIVIERENBUURT TE HUUR WINKELRUIMTE CIRCA 275 M² HUURPRIJS 286,- PER M² PER JAAR VERHUURINFORMATIE MAASSTRAAT 110 AMSTERDAM - RIVIERENBUURT Maasstraat 110 te Amsterdam ALGEMEEN Deze winkelruimte is gelegen aan de Maasstraat

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum.

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum. . De gemeente Utrecht wilt kavel G6 laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wilt aan diverse partijen die interesse hebben getoond in de ontwikkeling van woningen in Leidsche

Nadere informatie

Stadsplein HH Capelle aan den IJssel HUURPRIJS 150,- PER M² PER JAAR

Stadsplein HH Capelle aan den IJssel HUURPRIJS 150,- PER M² PER JAAR Stadsplein 39 2903 HH Capelle aan den IJssel HUURPRIJS 150,- PER M² PER JAAR NIEUW TE ONTWIKKELEN HORECARUIMTE NAAST / IN DE BIBLIOTHEEK AAN HET STADSPLEIN 39 IN HET CENTRUM VAN CAPELLE AAN DEN IJSSEL.

Nadere informatie

BELEIDSNOTA ONDERSTEUNENDE HORECA

BELEIDSNOTA ONDERSTEUNENDE HORECA BELEIDSNOTA ONDERSTEUNENDE HORECA Beleidsregels voor ondersteunende horeca in de gemeente Bloemendaal Gemeente Bloemendaal Registratienummer: 2014013223 Augustus 2014 Inhoudsopgave Samenvatting beleidsregels

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving

Wedstrijdreglement. Connected Health Challenge. Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving Wedstrijdreglement Connected Health Challenge Inclusief: Voorwaarden voor deelname Beoordelingscriteria Procesbeschrijving 16 juli 2014 Wedstrijdreglement Dit reglement is van toepassing op de Connected

Nadere informatie

Projectinformatie Pastoor Vullinghsstraat 61b te Sevenum

Projectinformatie Pastoor Vullinghsstraat 61b te Sevenum Projectinformatie Pastoor Vullinghsstraat 61b te Sevenum ALGEMEEN Midden in het centrum van Sevenum bevindt zich op de 1 e verdieping van overdekt winkelcentrum De 4 jaargetijden een winkelruimte van ca.

Nadere informatie

Beslisdocument college van Peel en Maas

Beslisdocument college van Peel en Maas 384682 Beslisdocument college van Peel en Maas Document openbaar: Ja Besluitnummer: 28 9.5 Onderwerp: Verkoop voormalig gemeentehuis Meijel Advies: 1. In te stemmen met het onderhands verkopen van het

Nadere informatie

Verordening tot wijziging van de Verordening Speelautomatenhallen Leeuwarden 2014

Verordening tot wijziging van de Verordening Speelautomatenhallen Leeuwarden 2014 CVDR Officiële uitgave van Leeuwarden. Nr. CVDR7337_4 11 december 2018 Verordening tot wijziging van de Verordening Speelautomatenhallen Leeuwarden 2014 DE RAAD VAN DE GEMEENTE LEEUWARDEN; gelezen het

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 A3

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 A3 TE HUUR Breda Christiaan Huygensstraat 48 A3 Leuke studio met eigen voorzieningen gelegen op de derde verdieping. De woning ligt in de wijk Doornbos/Linie nabij het NS-station en het stadscentrum waar

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER DRANK- EN HORECAVERGUNNING (MODEL A - COMMERCIEEL)

AANVRAAGFORMULIER DRANK- EN HORECAVERGUNNING (MODEL A - COMMERCIEEL) AANVRAAGFORMULIER DRANK- EN HORECAVERGUNNING (MODEL A - COMMERCIEEL) Aanvraag voor een vergunning op grond van artikel 3 van de Drank- en Horecawet voor het uitoefenen van een horecabedrijf of slijtersbedrijf

Nadere informatie

Geulpoort Valkenburg Functionele invulling

Geulpoort Valkenburg Functionele invulling Geulpoort Valkenburg Functionele invulling GEMEENTE VALKENBURG AAN DE GEUL FUNCTIONELE INVULLING GEULPOORT 1. INLEIDING De gemeente Valkenburg aan de Geul bruist als nooit tevoren. Het historisch centrum

Nadere informatie

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking:

Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Bestek offerteprocedure inzake ondersteuning bij de uitvoering van het Sectorplan Metaalbewerking: Impuls voor een structurele versterking van de arbeidsmarkt in de metaalbewerking Betreft Maatregel 1:

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER DRANK- EN HORECAWETVERGUNNING voor paracommerciële rechtspersonen (model B)

AANVRAAGFORMULIER DRANK- EN HORECAWETVERGUNNING voor paracommerciële rechtspersonen (model B) AANVRAAGFORMULIER DRANK- EN HORECAWETVERGUNNING voor paracommerciële rechtspersonen Deze aanvraag zenden aan: Burgemeester van Amersfoort t.a.v. Vergunningenloket Postbus 4000 3800 EA Amersfoort Voor informatie

Nadere informatie

Naam en telefoon. Portefeuillehouder

Naam en telefoon. Portefeuillehouder Onderwerp ICT samenwerking gemeenten Landerd, Oss en Uden Datum 17 maart 2015 Naam en telefoon F. van de Leur Afdeling BICT Portefeuillehouder W. Buijs-Glaudemans Wat adviseer je te besluiten? (=concept-besluit)

Nadere informatie

Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Roermond houdende regels omtrent het stimuleren van de binnenstad Verordening

Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Roermond houdende regels omtrent het stimuleren van de binnenstad Verordening CVDR Officiële uitgave van Roermond. Nr. CVDR484500_2 4 februari 2019 Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Roermond houdende regels omtrent het stimuleren van de binnenstad Verordening Stimuleringsregeling

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B&W-besluit d.d.: 8 september 2009 B&W-besluit nr.:

RAADSVOORSTEL Rv. nr.: B&W-besluit d.d.: 8 september 2009 B&W-besluit nr.: RAADSVOORSTEL 09.0094 Rv. nr.: 09.0094 B&W-besluit d.d.: 8 september 2009 B&W-besluit nr.: 09.0979 Naam programma +onderdeel: Bestuur en Dienstverlening Onderwerp: Voorbereidingskrediet verbouwing Stadsbouwhuis

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL;

Verhuurvoorwaarden. Ri-traffic Valeton 4B 5301 LW ZALTBOMMEL TEL; Verhuurvoorwaarden Prijzen Per stuk; exclusief BTW. Prijswijzigingen Wij behouden ons het recht voor de prijzen tussentijds te wijzigen. Levering Levertijd Betaling Huurperiode Verzekering Eigendom Manco

Nadere informatie

Bestemmingsplan Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker, 1e herziening

Bestemmingsplan Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker, 1e herziening Bestemmingsplan Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker, 1e herziening bestemmingsplan Bestemmingsplan Noorden, Woerdense Verlaat en Vrouwenakker, 1e herziening (vastgesteld) 2 bestemmingsplan Bestemmingsplan

Nadere informatie

Geen aanvraag ingediend (aanvraag kansrijk): - 1 e keer : Geen aanvraag ingediend (aanvraag niet kansrijk):

Geen aanvraag ingediend (aanvraag kansrijk): - 1 e keer : Geen aanvraag ingediend (aanvraag niet kansrijk): . Overtredingen Drank- en Horecawet Overtreding/andere bepalingen rtikel 3 : Uitoefenen horeca- of slijtersbedrijf zonder Drank- en horecawetvergunning Voedsel en Waren utoriteit (vergunning is niet aangevraagd)

Nadere informatie

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241

De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Vrijblijvende informatie Gelieve discreet met deze informatie om te gaan De adviseur: Bart Brinkman bart@klaassenbv.nl mobiel: 06-53960241 Alle aanbiedingen zijn informatief. Door ons wordt geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Ruimte voor ondernemen bij de Spokeplas

Ruimte voor ondernemen bij de Spokeplas Ruimte voor ondernemen bij de Spokeplas 1. De Spokeplas biedt ruimte aan nieuwe ondernemers met visie Ondernemers met visie hebben nu de kans iets moois te starten op het dagrecreatieterrein Spokeplas

Nadere informatie

Prijs op aanvraag P/M NIJVERHEIDSTRAAT GR MOERKAPELLE

Prijs op aanvraag P/M NIJVERHEIDSTRAAT GR MOERKAPELLE NIJVERHEIDSTRAAT 10 2751 GR MOERKAPELLE Prijs op aanvraag P/M Representatief bedrijfspand aan de Nijverheidstraat 10 te Moerkapelle met detailhandelsbestemming!! INLEIDING NIJVERHEIDSTRAAT 10, 2751 GR

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Selectie ontwikkelaar voor kavel Slachthuisbuurt Zuidstrook, Blok II

Collegebesluit. Onderwerp Selectie ontwikkelaar voor kavel Slachthuisbuurt Zuidstrook, Blok II Collegebesluit Onderwerp Selectie ontwikkelaar voor kavel Slachthuisbuurt Zuidstrook, Blok II Nummer 2017/75621 Portefeuillehouder Spijk, J.K.N. van Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke ontwikkeling

Nadere informatie

Eigen Verklaring Standby-bergers

Eigen Verklaring Standby-bergers Eigen Verklaring Standby-bergers 2011 2012 4. Eigen Verklaring Standby-bergers 2011 2012 110401/IWW/wh s-gravenhage, 1 april 2011 Koninginnegracht 27 2514 AB s Gravenhage Telefoon 070 365 76 02 Fax 070

Nadere informatie

Strandlocatie/paviljoen Café-restaurant optionele Hotel locatie Boulevard Barnaart 59 2041 JA Zandvoort Code: HABE 2123

Strandlocatie/paviljoen Café-restaurant optionele Hotel locatie Boulevard Barnaart 59 2041 JA Zandvoort Code: HABE 2123 Strandlocatie/paviljoen Café-restaurant optionele Hotel locatie Boulevard Barnaart 59 2041 JA Zandvoort Code: HABE 2123 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111 5248 NL Rosmalen Internet: www.klaassenbv.nl

Nadere informatie

Nieuweweg 47 te Laren

Nieuweweg 47 te Laren Nieuweweg 47 Laren Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter

Nadere informatie

1. INLEIDENDE BEPALINGEN VAN ALGEMENE AARD

1. INLEIDENDE BEPALINGEN VAN ALGEMENE AARD 05-11-03 blz 1 1. INLEIDENDE BEPALINGEN VAN ALGEMENE AARD Artikel 1: Begripsbepalingen In deze voorschriften wordt verstaan onder: 1. het plan: het Bestemmingsplan Swifterbant - Bloemenzoom (7030) ; 2.

Nadere informatie

- 290-bedrijfsruimte: openbare, toegankelijke ruimtes zoals winkels en horecabedrijven;

- 290-bedrijfsruimte: openbare, toegankelijke ruimtes zoals winkels en horecabedrijven; Huurrecht 290-bedrijfsruimte (winkelruimte) Bij huurrecht en een huurovereenkomst denkt men al snel aan het (ver)huren van een onroerende zaak, meestal een gebouw. De meeste huurvragen hebben hier dan

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Catering van het Land

Algemene Voorwaarden Catering van het Land Algemene Voorwaarden Catering van het Land 1.1 Algemeen Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes en overeenkomsten met betrekking tot advies, verkoop, levering en verhuur van goederen en het

Nadere informatie