De Koning makelaars presenteren: Zeer nette en uitstekend onderhouden woning

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Koning makelaars presenteren: Zeer nette en uitstekend onderhouden woning"

Transcriptie

1 De Koning makelaars presenteren: Zeer nette en uitstekend onderhouden woning Warmoezierskade 25, Gouda Vraagprijs ,- k.k. Woondromen waarmaken

2 Perfect onderhouden woning nabij centrum en station Het komt regelmatig voor dat een woning met hetzelfde bouwjaar van beneden tot boven moet worden aangepakt. Bij deze woning is dat beslist niet het geval. U kunt er uiteraard voor kiezen om het binnen wat te verfrissen en te moderniseren, maar u ziet dat de woning met veel liefde is onderhouden. Er is niet beknibbeld op de materialen, zo zijn er een aantal kunststof kozijnen met isolatieglas en is er elektrische zonwering. Kortom: een zeer nette woning! Deze woning bevindt zich dichtbij het centrum van Gouda en het NS station. U bent er op de fiets in 5 tot 10 minuten. Een groot voordeel is dat u in de straat uw auto gratis kunt parkeren. Ondanks de centrale ligging dichtbij diverse voorzieningen is de straat relatief rustig. Dit komt omdat het een voor auto's doodlopende weg is. Dus geen doorgaand autoverkeer! Via de uitvalswegen A12 en A20 bent u binnen een half uur in Den Haag, Utrecht of Rotterdam. Voor ontspanning kunt u lopend naar het Goudse Hout of op de fiets naar de Reeuwijkse plassen. De feiten op een rij: - Doorzon woonkamer met grote opening naar de keuken - Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas - Elektrische zonwering en rolluiken - Dakterras op de aanbouw - Gratis parkeren in de straat - Groene achtertuin met achterom door de berging Een woning kopen? Neemt u uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee?

3 Wonen Er is een zo groot mogelijke woonkamer gecreëerd met een open trap en met de kenmerkende hoge plafonds. Dit geeft direct een ruimtelijk gevoel. Aan de voorzijde is een groot kunststof raamkozijn en deze kan volledig open. Mede door de raamkozijnen aan de achterzijde is er veel lichtinval. De open keuken is netjes afgewerkt en biedt veel ruimte om lekker te koken!

4 Slapen en badkamer Op de verdieping zijn twee nette slaapkamers te vinden. Beide voorzien van kunststof raamkozijnen en elektrische zonwering. De badkamer heeft een grote douche, tweede toilet, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasmachine en droger. De natuurlijke lichtinval en extra ventilatiemogelijkheid worden verzorgd door het recent geplaatste Velux dakraam. Op veel plekken is bergruimte gecreëerd, zoals op de vliering en in praktische kasten.

5 Buitenleven De circa 10 meter diepe achtertuin met veel groen is gelegen op het oosten. In de tuin staat een vrijstaande houten berging. Naast opbergruimte geeft deze berging ook toegang tot de poort. De tuin is overigens niet de enige plek waar u heerlijk buiten kunt genieten, deze woning heeft namelijk ook een dakterras. Deze bevindt zich op de aanbouw en is te bereiken via de slaapkamer aan de achterzijde.

6 Samen met de eigenaar van de woning hebben wij deze brochure zorgvuldig voor u samengesteld, zodat u zich uitgebreid kunt verdiepen in alle mogelijkheden die de woning biedt. Is er voldoende ruimte? Bevalt de omgeving u? Kortom: komt dit huis in aanmerking om uw nieuwe thuis te worden? We zijn benieuwd! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u behoefte heeft aan aanvullende informatie die specifiek op uw situatie van toepassing is. Vragen over de woning, de omgeving of praktische zaken als het gevolg van het aankooptraject. Achter in deze brochure vindt u alvast een overzicht van de meeste gestelde vragen over dit traject. Aarzelt u niet om voor verdere vragen contact met ons op te nemen. Deze woningpresentatie geeft een beknopte omschrijving van het object. Indien er in de informatie een afwijking wordt geconstateerd ten aanzien van het object, is de feitelijke situatie bepalend. Aan deze woningpresentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Kenmerken Overdracht Vraagprijs Aanvaarding Eigendomsrechten ,- k.k. Direct Geheel perceel Bouw Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning Bouwperiode 1925 Dakbedekking Dakpannen Oppervlaktes en inhoud Perceeloppervlakte 76 m² Gebruiksoppervlakte wonen 63 m² Inhoud 207 m³ Oppervlakte externe bergruimte 2,4 m² Indeling Aantal bouwlagen 2 Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Locatie Ligging Type Hoofdtuin Oriëntering Heeft een achterom Staat Aan rustige weg In woonwijk Achtertuin Ja Oosten Ja Goed onderhouden Uitrusting Verwarmingssysteem Warmtebron Heeft kabel-tv Heeft fiber Opticle kabel Tuin aanwezig Heeft rolluiken Heeft een dakraam Centrale verwarming Gas Ja Ja Ja Ja Ja

8 Begane grond

9 Eerste verdieping

10

11 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd- of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (broei)kas Voet droogmolen Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten - gordijnrails - gordijnen/vitrages - rolgordijnen - losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten - vloerbedekking - parketvloer/laminaat - plavuizen CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten:

12 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee - Koelkast bouwjaar: Gasfornuis - Afzuigkap bouwjaar: Losse grill / bakoven bouwjaar: 2006 Verlichting, te weten: - Inbouwverlichting / dimmers - Opbouwverlichting (Losse) kasten, legplanken, te weten: - Dressoir op slaapkamer Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires - Toiletrolhouder - Toiletbril - Spiegels Badkameraccessoires - Spiegel - Kranen - Wasmachine - Droger Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Kan worden overgenomen NVT

13 Welkom in gemeente Gouda! Centraal gelegen in het groene hart, bekend om kaas, stroopwafels en kaarsen. Welkom in Gouda! Een aantrekkelijke en moderne stad waar u met veel plezier kan wonen, recreëren en ondernemen. De stad telt circa inwoners. grote stadsschouwburg. Sportliefhebbers hebben de keuze uit maar liefst tachtig verschillende sportverenigingen. En biedt Gouda een zeer veelzijdig winkelaanbod in zowel het centrum als in de verschillende winkelcentra. Gouda is een actieve, historische en culturele stad, die jaarlijks miljoenen toeristen trekt met onder andere: Kaasmarkt (van april t/m augustus, elke donderdag) Gouda Waterstad (het laatste weekend van juni) Gouda bij kaarslicht (tweede vrijdag in december) Daarnaast kunt u heerlijk genieten van een hapje en drankje op een van de vele terrassen op de markt met zicht op het gotische stadhuis, de waag en de Sint Janskerk. Gouda beschikt over maar liefst vijf musea, een gloednieuwe bioscoop met zes zalen en een Wonen in Gouda is wonen in het Groene Hart. Prachtige fietsroutes, de Reeuwijkse plassen met haar mooie natuur- en recreatiemogelijkheden op korte afstand, een lust voor de liefhebber. Door de rijke historie maar ook recente bouw heeft Gouda voor ieder wat wils. Wonen in een comfortabele eengezinswoning in een groene wijk, een recent gebouwd appartement of juist een historisch grachtenpand? Gouda biedt het allemaal! Wilt u meer groen en rust dan kunt u terecht in de omliggende dorpen zoals Haastrecht, Stolwijk, Gouderak, Moordrecht en Waddinxveen. Gouda kent een grote diversiteit aan scholen voor basis- en voortgezet onderwijs en ook het middelbaar en hoger beroepsonderwijs is vertegenwoordigd in de stad.

14 Bereikbaarheid Gouda is door haar centrale ligging erg aantrekkelijk om te wonen. De rijkswegen A12 en A20, de twee treinstations langs een van de drukste spoorlijnen van het land, zorgen voor een goede bereikbaarheid. Station Gouda is een intercitystation en biedt rechtstreekse verbindingen met Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Amsterdam. Daarnaast zijn de omliggende dorpen prima per bus te bereiken.

15 Kent u al uw f inanciële kansen en mogelijkheden? En? Is dit de woning van uw dromen? We zijn benieuwd! Veel vragen waar Opmaat financieel adviseur Leendert Of uw woondroom haalbaar is, weet u als u een helder Boerefijn het antwoord op heeft. Hij staat voor u klaar om overzicht heeft van uw financiële mogelijkheden. Want u te helpen uw financiële toekomstperspectief in kaart te welke hypotheek past er eigenlijk het beste bij uw situatie? brengen. Er is wellicht meer mogelijk dan u in eerste instantie denkt! Wat gebeurt er als u een nieuwe woning koopt, terwijl uw huidige woning nog niet is verkocht? Wat zijn de mogelijk- Neemt u gerust contact op met Leendert voor een heden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zzp-er vrijblijvend adviesgesprek, vertrouwd op kantoor bij bent? Kunnen die verbouwingskosten nu wel of niet bij de De Koning makelaars. hypotheek worden opgenomen, en hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek? Keerkring 7, 2801 DG Gouda T info@opmaatf inancieeladviseurs.nl Vol vertrouwen naar de toekomst inancieeladviseurs.nl

16 Geïnteresseerd in deze woning? Belangrijke informatie als u verder gaat: Er komt heel wat kijken bij het kopen van een woning. Een aantal van deze zaken hebben wij alvast voor u op een rij gezet. Heeft u vragen? De Koning makelaars staan voor u klaar. Aarzel niet contact met ons op te nemen, we begeleiden u graag. Een bieding uitbrengen U kunt een bieding uitbrengen bij de makelaar van de te koop staande woning. Deze bieding kan mondeling of schriftelijk uitgebracht worden. De bieding is bindend wanneer het wordt geaccepteerd door de verkopende partij. Het is ook mogelijk dat uit de bieding een onderhandeling volgt. Neem uw eigen NVM makelaar mee! Het is verstandig om uw eigen NVM makelaar mee te nemen. De makelaar neemt samen met u de pluspunten door van de woning en kan u een waardeadvies geven. Daarnaast voert de makelaar voor u op een professionele wijze de onderhandelingen, zal hij u begeleiden en adviseren inzake de voorbehouden van de koop. De NVM makelaar begeleidt u en geeft u raad tot en met de overdracht. Vaak gestelde vragen: Ik ben de eerste geïnteresseerde. Moet de makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan? Nee, dat hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de makelaar de verkoopprocedure. De verkopende makelaar heeft wel de verplichting u hierover te informeren. Ik bied de vraagprijs, ben ik dan ook automatisch de koper? Nee, nog niet. Een aanbieding gedaan door de verkoper per advertentie, internet of brochure is wettelijk een uitnodiging aan een koper tot het doen van een bieding. Op het moment dat u een bod wilt uitbrengen kunt u dat doen bij de makelaar. De makelaar die met u de woning heeft bezichtigd zal dan met de verkoper de bieding bespreken en daar zo snel mogelijk bij u op terug komen. Tijdens de onderhandelingen kan een andere geïnteresseerde een afwijkend (tegen)bod doen. De verkoper heeft dan de mogelijkheid om zonder opgaaf van redenen de onderhandelingen af te breken met de koper. Een aanbod gedaan voor een bepaalde tijd is, voor die gene die het aanbod heeft gedaan, onherroepelijk. Hoe zit het met de ontbindende voorwaarden? Wanneer u ontbindende voorwaarden wilt opnemen in de koopakte, dan moet u deze tijdens de onderhandelingen vermelden, en moeten deze zijn geaccepteerd door de verkoper. Een veel voorkomend voorbehoud is het verkrijgen van financiering door de koper. Is bedenktijd en een waarborgsom altijd van toepassing? Wettelijk is vastgesteld dat de koper van een woning, indien hij deze koopt om zelf te bewonen, na het ondertekenen door de koper en verkoper, een bedenktijd heeft van drie (werk)dagen na ontvangst van de, door beide partijen getekende, koopakte. Voor de koper van de woning biedt dit de mogelijkheid om kosteloos van de koop af te kunnen. Veelal zal er een voorbehoud gelden voor de koper voor het verkrijgen van een financiering. De overdracht van de woning zal vaak nog een aantal maanden duren. Om de wederzijdse verplichtingen te waarborgen is het gebruikelijk dat de koper kort na het verstrijken van het voorbehoud financiering (uiterlijk een week later) een bankgarantie stelt of een waarborgsom stort van 10 procent van de koopprijs op de rekening van de notaris. Voor alle transacties waarin wij bemiddelen en niet anders is overeengekomen, geldt deze regeling.

17 De Koning makelaars Hanneke Mimpen Kristel Didden De Koning makelaars Keerkring DJ Gouda gouda@dekoningwonen.nl Wat zijn uw woondromen? We zijn benieuwd! U heeft uw ideeën over de manier waarop u wilt wonen en leven, en welk thuis daarbij past. De Koning makelaars noemen dit woondromen. Wij zetten ons in om uw woondromen waar te maken. Vertel ons over uw plannen en ideeën. We luisteren goed naar u en samen brengen we uw woondromen in kaart. Als we uw motivatie kennen en uw drijfveren begrijpen, kunnen wij u op de juiste manier begeleiden bij de verkoop en/of aankoop van uw huis of appartement. Welke reden u ook heeft om te verhuizen, we laten u graag zien dat er meer mogelijk is dan u wellicht in eerste instantie denkt. De Koning makelaars doen nog meer Naast de makelaars in de bestaande bouw, zijn ook onze gespecialiseerde nieuwbouwmakelaars dagelijks aan het werk om mensen te begeleiden bij de aankoop van een nieuwbouwwoning.onder het label Buitengewoon Wonen hebben we samen met Fides makelaars uit Leiden de meest exclusieve woningen uit ons aanbod bijeengebracht. De Koning makelaars zijn kwaliteitsmakelaars met marketingexpertise, wij zijn aangesloten bij ERA en NVM. U vindt De Koning makelaars in Alphen aan den Rijn, De Meern, Gouda, Houten, Nieuwkoop en Woerden.

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon!

De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! De Koning makelaars presenteren: Vier kamer maisonnette met balkon! Baanstraat 38, Woerden Vraagprijs 175.000,- k.k. Woondromen waarmaken Vier kamer maisonnette met balkon! Wonen vlakbij het centrum in

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda

De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda De Koning makelaars presenteren: Een woning nabij het stadscentrum van Gouda Woudstraat 32, Gouda Vraagprijs 99.000,- k.k. Woondromen waarmaken Een leuke woning gelegen in een karakteristieke straat! Maakt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht! Schweitzerplein 11, Gouda Vraagprijs 182.500,- k.k. Woondromen waarmaken Nette woning op groot perceel met vrij uitzicht

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met een zonnige tuin Tollensstraat 63, Gouda Vraagprijs 189.500,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke eengezinswoning met royale living! Op zoek naar een

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval

De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval De Koning makelaars presenteren: Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval Mozartlaan 87, Waddinxveen Vraagprijs 219.000,- k.k. Woondromen waarmaken Extra ruime gezinswoning met veel lichtinval Bijzonder

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen in het centrum van Gouda!

De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen in het centrum van Gouda! De Koning makelaars presenteren: Rustig wonen in het centrum van Gouda! Regentesseplantsoen 10 A, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Rustig wonen in het centrum van Gouda! Het klinkt

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000 K.K. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning

De Koning makelaars presenteren: Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning De Koning makelaars presenteren: Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning J.P. Heyestraat 7, Gouda Vraagprijs 189.000,- k.k. Woondromen waarmaken Geheel gerenoveerde en netjes afgewerkte woning!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning

De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning De Koning makelaars presenteren: Gezellige en zeer net onderhouden tussenwoning Oceaanwater 12, Houten Vraagprijs 265.000 K.K. Woondromen waarmaken Op een kindvriendelijke plek.. De gezellige woningen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden!

De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning makelaars presenteren: Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! Waterlelie 31, Kockengen Vraagprijs 365.000,- k.k. Woondromen waarmaken Zeer ruime hoekwoning met vele mogelijkheden! De Koning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden!

De Koning makelaars presenteren: Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden! De Koning makelaars presenteren: Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden! P.C. Bothstraat 68, Gouda 145.000,- k.k. Woondromen waarmaken Woning met karakter, sfeer en goed onderhouden! Houdt u van

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Wonen op loopafstand van het Goudse centrum!

De Koning makelaars presenteren: Wonen op loopafstand van het Goudse centrum! De Koning makelaars presenteren: Wonen op loopafstand van het Goudse centrum! Cort van der Lindenstraat 22, Gouda Vraagprijs 169.000,- k.k. Woondromen waarmaken Wonen op loopafstand van het Goudse centrum

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Nette woning met veel potentie en grote tuin!

De Koning makelaars presenteren: Nette woning met veel potentie en grote tuin! De Koning makelaars presenteren: Nette woning met veel potentie en grote tuin! Tollensstraat 76, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Nette woning met veel potentie en een grote achtertuin!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, gemoderniseerde woning met tuin

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, gemoderniseerde woning met tuin De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle, gemoderniseerde woning met tuin Constantijn Huygensstraat 67, Gouda Vraagprijs 132.500,- k.k. Woondromen waarmaken Leuke, moderne woning in de wijk Korte Akkeren

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel

De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren: Karakteristieke woning aan de Singel Prins Hendrikkade 6, Woerden huurprijs 975,- p/m Woondromen waarmaken Karakteristieke woning aan de Singel De Koning makelaars presenteren:

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte jaren '30 woning met zonnige tuin

De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte jaren '30 woning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Fraai afgewerkte jaren '30 woning met zonnige tuin Mosstraat 24, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Moderne woning met originele jaren '30 details Bent

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement

De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement De Koning makelaars presenteren: Royaal 4-kamer hoekappartement Vrijheidslaan 31, Gouda Vraagprijs 95.000,- k.k. Woondromen waarmaken Heerlijk wonen in een rustige wijk met goede bereikbaarheid! Komt u

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern afgewerkte hoek maisonnette!

De Koning makelaars presenteren: Modern afgewerkte hoek maisonnette! De Koning makelaars presenteren: Modern afgewerkte hoek maisonnette! Anna van Hensbeeksingel 159, Gouda Vraagprijs 165.000,- k.k. Woondromen waarmaken Modern afgewerkte hoek maisonnette met zonnig balkon

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht De Koning makelaars presenteren: Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht Jenneke E. Bijlhof 10, Waarder Vraagprijs 369.000 K.K. Woondromen waarmaken Buitengewoon ruime woning met weids uitzicht over

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen.

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning in rustige straat gelegen. Karekietstraat 38 te Gouda dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën over de manier

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum!

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum! De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum! Meester D.J. van Heusdestraat 22, Gouda 160.000,- k.k. Woondromen waarmaken Sfeervolle woning in leuke straat nabij centrum!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement!

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement! De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement! Vlietpolderstraat 37, Gouda Vraagprijs 195.000,- k.k. Woondromen waarmaken Goed onderhouden 3-kamer hoekappartement met balkon!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin

De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin De Koning makelaars presenteren: Sfeervolle jaren '30 woning met tuin Onder de Boompjes 6, Gouda Vraagprijs 185.000,- k.k. Woondromen waarmaken Sfeervolle jaren '30 woning met tuin Een woning met sfeer,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken!

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning, zo te betrekken! De Driesprong 13, Linschoten Vraagprijs 225.000 K.K. Woondromen waarmaken Moderne tussenwoning, zo te betrekken! Wonen in een mooie

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans!

De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! De Koning makelaars presenteren: Zoekt u een ruime hoekwoning met garage? Dit is uw kans! Albert Schweitzerstraat 18 te Haastrecht dekoningwonen.nl Maakt deze woning uw woondroom waar? U heeft uw ideeën

Nadere informatie

TE KOOP: Monnickskamp 290 1273 KA Huizen 289.000 K.K. Heerlijke gezinswoning. De Leader Makelaardij

TE KOOP: Monnickskamp 290 1273 KA Huizen 289.000 K.K. Heerlijke gezinswoning. De Leader Makelaardij TE KOOP: Monnickskamp 290 1273 KA Huizen 289.000 K.K. Heerlijke gezinswoning De Leader Makelaardij 2 deleadermakelaardij.nl VRIJE TITEL Dit is een vrij in te vullen tekst 3 deleadermakelaardij.nl VRIJE

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning!

De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning! De Koning makelaars presenteren: Ruime, uitgebouwde tussenwoning! De Duiker 64, Linschoten Vraagprijs 239.500 K.K. Woondromen waarmaken Ruime, uitgebouwde tussenwoning op een leuke locatie! Bent u op zoek

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop!

De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! De Koning makelaars presenteren: Bouwkavel aan het riviertje De Heicop! Sportweg, Kockengen Vraagprijs 275.000 K.K. Woondromen waarmaken Ruime bouwkavel van ca. 700m²! Met trots presenteren we deze bouwkavel

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht

De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht De Koning makelaars presenteren: Driekamerappartement met fraai uitzicht Meester van Loostraat 1 B, Waarder Vraagprijs 199.000 K.K. Woondromen waarmaken Driekamerappartement met fraai uitzicht Een fantastisch

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin. Getijmolenerf 78, Gouda K.K.

De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin. Getijmolenerf 78, Gouda K.K. De Koning makelaars presenteren: Moderne tussenwoning met een zonnige tuin Getijmolenerf 78, Gouda 209.000 K.K. Moderne tussenwoning op een uitstekende locatie Wonen, buitenleven, genieten Deze fijne,

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek!

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek! De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden maisonnette op een leuke plek! Jaagpad 5, Gouda Vraagprijs 169.500,- k.k. Woondromen waarmaken 3-kamer maisonnette met balkon, achtertuin en separate garage

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement!

De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! De Koning makelaars presenteren: Verrassend ruim 5-kamer appartement! Ravelstraat 11, Gouda Vraagprijs 209.000,- k.k. Woondromen waarmaken Verrassend ruim 5-kamer appartement op de begane grond Verrassend

Nadere informatie

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin

Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin De Koning makelaars presenteren: Een nieuwe, ruime tussenwoning met zonnige tuin Kweepeer 38, Boskoop Vraagprijs 325.000 K.K. Helemaal nieuw: geheel naar eigen wens en smaak in te richten is! Heb jij er

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Op mooie locatie gelegen 2-onder-1 kap woning

De Koning makelaars presenteren: Op mooie locatie gelegen 2-onder-1 kap woning De Koning makelaars presenteren: Op mooie locatie gelegen 2-onder-1 kap woning Brugweg 55, Waddinxveen Vraagprijs 239.000,- k.k. Woondromen waarmaken 2-onder-1 kap woning met zeer diepe achtertuin aan

Nadere informatie

TE KOOP. Dakotahof K.K WG IJsselstein

TE KOOP. Dakotahof K.K WG IJsselstein Dakotahof 31 3404 WG IJsselstein TE KOOP 239.950 K.K. Dakotahof 31 3404 WG IJsselstein Inleiding Leuke eengezinswoning in de jonge en kindvriendelijke wijk Zenderpark. De woning heeft een ruime woonkamer

Nadere informatie

TE KOOP. Het Jaagpad K.K HA Linschoten

TE KOOP. Het Jaagpad K.K HA Linschoten Het Jaagpad 41 3461 HA Linschoten TE KOOP 249.500 K.K. Het Jaagpad 41 3461 HA Linschoten Inleiding Altijd al willen wonen in een goed onderhouden ruime hoekwoning in de wijk Overvliet? Dan is Het Jaagpad

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden jaren '30 woning

De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden jaren '30 woning De Koning makelaars presenteren: Goed onderhouden jaren '30 woning Jan Philipsweg 44, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Goed onderhouden jaren '30 woning dichtbij het Goudse centrum

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Gerenoveerde en uitgebouwde jaren '20 woning

De Koning makelaars presenteren: Gerenoveerde en uitgebouwde jaren '20 woning De Koning makelaars presenteren: Gerenoveerde en uitgebouwde jaren '20 woning Jan Philipsweg 31, Gouda Vraagprijs 150.000,- k.k. Woondromen waarmaken Keurige woning aan de rand van de wijk Korte Akkeren!

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! De Koning makelaars presenteren: Royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht! Kievitlaan 6, Driebruggen Vraagprijs 389.000 k.k. Woondromen waarmaken Zeer royale half vrijstaande woning met vrij uitzicht!

Nadere informatie

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin

Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin De Koning makelaars presenteren: Een 2-kamer hoekappartement met een grote tuin Ruigenburg 139, Gouda Vraagprijs 150.000 K.K. Leuk begane grond appartement met een royale tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning!

Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! De Koning makelaars presenteren: Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning! Kweepeer 4, Boskoop Vraagprijs 295.000 K.K. Prachtige, uitgebouwde nieuwbouwwoning zonder wachttijd! Een prachtige nieuwbouwwoning,

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin!

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Isoldestraat 6, Gouda Vraagprijs 195.000 K.K. Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Bent u op zoek naar een woning met ruimte,

Nadere informatie

TE KOOP. Beatrixlaan K.K CD Harmelen

TE KOOP. Beatrixlaan K.K CD Harmelen Beatrixlaan 37 3481 CD Harmelen TE KOOP 229.000 K.K. Beatrixlaan 37 3481 CD Harmelen Inleiding Leuke tussenwoning met zonnige tuin op het zuiden. De woning is goed onderhouden en kan van binnen naar eigen

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin!

De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin! De Koning makelaars presenteren: Ruime tussenwoning met zonnige tuin! Schagen 43, Linschoten Vraagprijs 280.000,- k.k. Woondromen waarmaken Ruime tussenwoning met zonnige tuin! Bent u op zoek naar een

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

TE KOOP. Trompetstraat K.K DG Zwijndrecht

TE KOOP. Trompetstraat K.K DG Zwijndrecht Trompetstraat 73 3335 DG Zwijndrecht TE KOOP 199.500 K.K. Trompetstraat 73 3335 DG Zwijndrecht Inleiding In de populaire wijk Heer Oudelands Ambacht bieden wij aan deze goed onderhouden en mooi afgewerkte

Nadere informatie

MULERTKAMP 6. Sfeervol wonen in deze gezellige tussenwoning! 8014 DJ ZWOLLE K.K.

MULERTKAMP 6. Sfeervol wonen in deze gezellige tussenwoning! 8014 DJ ZWOLLE K.K. MULERTKAMP 6 8014 DJ ZWOLLE Sfeervol wonen in deze gezellige tussenwoning! 198.000 K.K. INLEIDING MULERTKAMP 6, 8014 DJ ZWOLLE Sfeervol wonen in deze gezellige tussenwoning. Een mooi woonhuis met een ruime,

Nadere informatie

TE KOOP. De Bolten K.K NJ Drachten

TE KOOP. De Bolten K.K NJ Drachten De Bolten 11 9202 NJ Drachten TE KOOP 125.000 K.K. De Bolten 11 9202 NJ Drachten Inleiding Op rustige woonstand, in de kindvriendelijke woonwijk De Venen gelegen, gemoderniseerde tussenwoning met aangebouwde

Nadere informatie

TE KOOP. Daniël Ruynemanstraat K.K GW Deventer

TE KOOP. Daniël Ruynemanstraat K.K GW Deventer Daniël Ruynemanstraat 19 7425 GW Deventer TE KOOP 182.500 K.K. Daniël Ruynemanstraat 19 7425 GW Deventer Inleiding In de kindvriendelijke wijk Steinvoorde, op loopafstand van het winkelcentrum "de vijfhoek"

Nadere informatie

TE KOOP. Stellingmolen K.K. 3352BM Papendrecht. Wooncorrect.nl. Slangenburg DX Dordrecht

TE KOOP. Stellingmolen K.K. 3352BM Papendrecht. Wooncorrect.nl. Slangenburg DX Dordrecht TE KOOP 199.000 K.K. Wooncorrect.nl Slangenburg 243 3328 DX Dordrecht 085-0030222 info@wooncorrect.nl Stellingmolen 198 3352BM Papendrecht Stellingmolen 198 3352BM Papendrecht Inleiding Uitstekend gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Bachstraat K.K ER Leeuwarden

TE KOOP. Bachstraat K.K ER Leeuwarden Bachstraat 9 8916 ER Leeuwarden TE KOOP 146.000 K.K. Bachstraat 9 8916 ER Leeuwarden Inleiding Zoekt u een instapklare woning, waar niet veel meer te wensen is? Deze gemoderniseerde woning straalt de juiste

Nadere informatie

TE KOOP. Hector Malotweg K.K ZT Woerden

TE KOOP. Hector Malotweg K.K ZT Woerden Hector Malotweg 4 3446 ZT Woerden TE KOOP 235.000 K.K. Hector Malotweg 4 3446 ZT Woerden Inleiding In de populaire wijk Snel & Polanen ligt deze moderne, mooi afgewerkte, tussenwoning. De badkamer en keuken

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. FactorNoord Makelaars & Taxateurs TE KOOP 280.000 K.K. FactorNoord Makelaars & Taxateurs drs. S. Dokkum van Tuinenleane 54 9103 PS Dokkum 0519-220708 dokkum@factornoord.nl Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Inleiding

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie!

Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! De Koning makelaars presenteren: Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Vinkeveldpoldersingel 9, Gouda Vraagprijs 239.000 K.K. Ruime eengezinswoning op een centrale locatie! Op zoek naar een ruime

Nadere informatie

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. STADHOUDERSLAAN 114 ASSEN Vraagprijs 175.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een zeer praktische locatie nabij het centrum van Assen ligt deze nette TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande houten schuur.

Nadere informatie

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin!

Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! De Koning makelaars presenteren: Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Isoldestraat 6, Gouda Vraagprijs 195.000 K.K. Uitgebouwde woning met diepe achtertuin! Bent u op zoek naar een woning met ruimte,

Nadere informatie

Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden!

Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden! Leuke woning in Wormerveer met heerlijke tuin op het zuiden! Wormerveer, Cor Bruijnweg 19 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Bent u op zoek naar een leuk huis voor een betaalbare

Nadere informatie

TE KOOP. Middenweg 94 169.000 K.K. 9468 GD Annen. Noordsij Makelaardij. Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij.

TE KOOP. Middenweg 94 169.000 K.K. 9468 GD Annen. Noordsij Makelaardij. Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij. TE KOOP 169.000 K.K. Noordsij Makelaardij Oosteinde 14 9431 AV 06-53305360 info@noordsijmakelaardij.nl Middenweg 94 9468 GD Annen Middenweg 94 9468 GD Annen Inleiding Netjes onderhouden hoekwoning met

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

K.K. HOOILANDSTRAAT XJ ZWOLLE

K.K. HOOILANDSTRAAT XJ ZWOLLE HOOILANDSTRAAT 46 8043 J ZWOLLE Prachtige woonhuis op kindvriendelijke geliefde locatie in de wijk Stadshagen! Met veel gezelligheid, sfeer en vooral ruimte... 289.000 K.K. INLEIDING HOOILANDSTRAAT 46,

Nadere informatie

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BERKENWEG 31 TIENDEVEEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een mooi in het landelijk gebied gelegen vrijstaand WOONHUIS met garage en schuren, gelegen op 1.938 m2 eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k.

VELDRAAI 12 NIEUWEROORD. Vraagprijs ,- k.k. VELDRAAI 12 NIEUWEROORD Vraagprijs 169.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer nette tussenwoning uit 2015 gelegen in een rustige woonwijk met tuin op het Zuiden. Op slechts 1 km afstand ligt het dorp Noordscheschut

Nadere informatie

Moderne woning in het historische Oudewater!

Moderne woning in het historische Oudewater! De Koning makelaars presenteren: Moderne woning in het historische Oudewater! Regina Pacisstraat 21, Oudewater Vraagprijs 267.500 K.K. Moderne woning in het historische Oudewater! Wil jij wonen in het

Nadere informatie

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k.

LICHTBOEI 125 GRONINGEN ,- k.k. LICHTBOEI 125 GRONINGEN 164.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN : 164.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Tussenwoning Aantal kamers :5 kamers waarvan 4

Nadere informatie

TE KOOP. Weegbreeweide K.K JK Woerden

TE KOOP. Weegbreeweide K.K JK Woerden Weegbreeweide 3 3448 JK Woerden TE KOOP 225.000 K.K. Weegbreeweide 3 3448 JK Woerden Inleiding In een mooie groene en kindvriendelijke wijk van Woerden ligt deze leuke eengezinswoning. Dichtbij het Molenvlietpark,

Nadere informatie

Vrijstaande woning op een uniek plekje!

Vrijstaande woning op een uniek plekje! De Koning makelaars presenteren: Vrijstaande woning op een uniek plekje! Beijerscheweg 24, Stolwijk Vraagprijs 375.000 K.K. Vrijstaande woning op een uniek plekje! Met recht kunnen we dit een uniek plekje

Nadere informatie

Wonen in de gezellige Transvaalstraat!

Wonen in de gezellige Transvaalstraat! Wonen in de gezellige Transvaalstraat! Wormerveer, Transvaalstraat 12 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars In de gezellige Transvaalstraat in Wormerveer ligt deze verbouwde sfeervolle

Nadere informatie

TE KOOP. Monnickskamp K.K KA Huizen

TE KOOP. Monnickskamp K.K KA Huizen Monnickskamp 290 1273 KA Huizen TE KOOP 249.000 K.K. Monnickskamp 290 1273 KA Huizen Inleiding Op een kindvriendelijke locatie nabij het Bad Vilbelpark, ligt deze RUIME HOEKWONING met 124 m² woonoppervlak.

Nadere informatie

TE KOOP. De Jongstraat K.K HT Linschoten

TE KOOP. De Jongstraat K.K HT Linschoten De Jongstraat 39 3461 HT Linschoten TE KOOP 275.000 K.K. De Jongstraat 39 3461 HT Linschoten Inleiding Nu in de verkoop op een unieke locatie, deze prachtige hoekwoning met vrij uitzicht over de weilanden.

Nadere informatie

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k.

DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN ,- k.k. DE KLENCKE 28 ZUIDLAREN 187.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING De Klencke 28 Zuidlaren Royale starterswoning met vrijstaande stenen berging gelegen in de woonwijk Zuid-es. Deze tussenwoning is gebouwd in 1980

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. Factornoord Dokkum. drs. S. van Tuinenleane PS Dokkum

TE KOOP. Stationsweg K.K JA Dokkum. Factornoord Dokkum. drs. S. van Tuinenleane PS Dokkum TE KOOP 280.000 K.K. Factornoord Dokkum drs. S. van Tuinenleane 54 9103 PS Dokkum 0519220708 dokkum@factornoord.nl Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Stationsweg 78 9101 JA Dokkum Inleiding Vrijstaand herenhuis

Nadere informatie

K.K. PETUNIASTRAAT AL ROSMALEN

K.K. PETUNIASTRAAT AL ROSMALEN PETUNIASTRAAT 17 5241 AL ROSMALEN 245.000 K.K. Zeer verzorgde en ruime hoekwoning met garage en vijf slaapkamers gelegen nabij het centrum van Rosmalen. Gunstig gelegen nabij dagelijkse voorzieningen zoals

Nadere informatie

TE KOOP. Nicolaas Maesstraat K.K TK Woerden

TE KOOP. Nicolaas Maesstraat K.K TK Woerden Nicolaas Maesstraat 23 3443 TK Woerden TE KOOP 229.000 K.K. Nicolaas Maesstraat 23 3443 TK Woerden Inleiding Goed onderhouden eengezinswoning met mogelijkheid om een garagebox te huren, direct achter het

Nadere informatie

In de gezellige Bomenbuurt hebben wij nu deze fantastische tussenwoning in verkoop!

In de gezellige Bomenbuurt hebben wij nu deze fantastische tussenwoning in verkoop! In de gezellige Bomenbuurt hebben wij nu deze fantastische tussenwoning in verkoop! Zaandam, Abeelstraat 52 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars In de gezellige Bomenbuurt hebben

Nadere informatie

TE KOOP. Camperstraat K.K VJ Leeuwarden

TE KOOP. Camperstraat K.K VJ Leeuwarden Camperstraat 18 8921 VJ Leeuwarden TE KOOP 129.500 K.K. Camperstraat 18 8921 VJ Leeuwarden Inleiding Nette hoekwoning met garage, gelegen in een kinderrijke woonomgeving aan de oostkant van de stad Leeuwarden,

Nadere informatie

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k.

JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND ,- k.k. JAN HUITZINGSTRAAT 37 HOOGEZAND 170.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zoek naar ruimte voor een zeer aantrekkelijke prijs? AARZEL NIET en BEL voor een afspraak. Zeer karakteristiek, ruime vrijstaand woning

Nadere informatie

Ruime eengezinswoning in een populaire woonwijk!

Ruime eengezinswoning in een populaire woonwijk! Ruime eengezinswoning in een populaire woonwijk! Koog aan de Zaan, Hofakker 6 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Een heerlijk ruime eengezinswoning in een van de meest populaire

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Eksterdreef 45, Waddinxveen K.K.

De Koning makelaars presenteren: Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Eksterdreef 45, Waddinxveen K.K. De Koning makelaars presenteren: Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht! Eksterdreef 45, Waddinxveen 145.000 K.K. Een modern 3-kamer appartement met vrij uitzicht Bent u op zoek naar een modern

Nadere informatie

BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BAARLELAAN 52 HOOGEVEEN Vraagprijs 134.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden tussenwoning, met kunststof kozijnen, keralit gevelbeplating en uitgebouwde keuken en bijkeuken. De woning ligt op

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Overvliet K.K HG Linschoten

TE KOOP. Laan van Overvliet K.K HG Linschoten Laan van Overvliet 22 3461 HG Linschoten TE KOOP 229.000 K.K. Laan van Overvliet 22 3461 HG Linschoten Inleiding Op zoek naar een woning die helemaal af is en waar u zo in kunt? Dan is deze, zeer goed

Nadere informatie

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k.

KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN ,- k.k. KONINGSTRAAT 2 ZUIDLAREN 229.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een toplocatie in het centrum van Zuidlaren gelegen, helft van een tweeonder-een-kapwoning met aangebouwde stenen berging en ruime bijkeuken.

Nadere informatie

TE KOOP. Gerbrandystraat K.K NM Vlissingen

TE KOOP. Gerbrandystraat K.K NM Vlissingen TE KOOP 182.500 K.K. Gerbrandystraat 156 4384 NM Vlissingen Gerbrandystraat 156 4384 NM Vlissingen Inleiding Bent u op zoek naar een sfeervolle jaren '30 woning op een fijne locatie in Paauwenburg met

Nadere informatie

TE KOOP. Arent van 's-gravesandestraat K.K KB Rotterdam

TE KOOP. Arent van 's-gravesandestraat K.K KB Rotterdam TE KOOP 245.000 K.K. Arent van 's-gravesandestraat 158 3067 KB Rotterdam Arent van 's- Gravesandestraat 3067 KB Rotterdam 158 Inleiding De buitenkant doet niet vermoeden wat er allemaal achter deze voordeur

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K.

De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern. Vraagprijs K.K. De Koning makelaars presenteren: Ruim en licht 3-kamer appartement! Windstilte 213, De Meern Vraagprijs 265.000 K.K. Ruim en licht 3-kamer appartement! Bent u op zoek naar een ruim en licht appartement

Nadere informatie

Fijne eengezinswoning nabij het winkelcentrum Zijdelwaard

Fijne eengezinswoning nabij het winkelcentrum Zijdelwaard Fijne eengezinswoning nabij het winkelcentrum Zijdelwaard Uithoorn, Valeriuslaan 49 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars In deze heerlijke rustige en kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

Wat een ruimte! Zaandam, Ouverture 14. twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars

Wat een ruimte! Zaandam, Ouverture 14. twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Wat een ruimte! Zaandam, Ouverture 14 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Echt een verrassing als je deze woning binnenloopt! Wat een ruimte in deze verspringende tussenwoning!

Nadere informatie

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k.

RIJKSWEG 83 A DELFZIJL ,- k.k. RIJKSWEG 83 A DELFZIJL 75.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een leuk HOEK appartement op de 2e woonlaag voorzien van een lichte woonkamer en maar liefst 3 slaapkamers! Het appartement is gelegen nabij vele

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Evenaar 142 3067 DA Rotterdam Vraagprijs 239.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving In de kindvriendelijke wijk Oosterflank vindt u deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen op 117m2 afgekochte

Nadere informatie