Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Gerard en Yvonne Hoek, al jaren enthousiast verhuurder van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Gerard en Yvonne Hoek, al jaren enthousiast verhuurder van"

Transcriptie

1 Mooi 2017 Wij wensen u graag een gezond en uitgerust Voor wie ons nog niet kent, wij zijn Gerard en Yvonne Hoek, al jaren enthousiast verhuurder van onze vakantiehuizen die we met liefde onderhouden en jaarlijks een beetje meer verfraaien. Onze ambitie is om u de best mogelijke vakantieplek te bieden met net dat beetje extra. In deze jaarlijkse nieuwsbrief blikken we terug op het afgelopen jaar en nemen we u graag mee in onze plannen en activiteiten voor komend jaar.

2 Zomer 2017 Hebt u ook alweer zin in vakantie? In de Kerstvakantie en zo gezellig samen in huis worden er weer plannen gesmeed voor een volgende vakantie of weekendje weg. Niet iedereen voelt zich meer zeker om met het vliegtuig naar een verre bestemming te reizen, maar gelukkig hoeft u om echt vakantie te vieren niet ver te reizen. Heel dichtbij kunt u ook genieten en relaxen. Aan het strand van Makkum, in de bossen bij Diever (of bij het natuurwater dichtbij) of op de Cauberg met vertier maar ook in de natuurgebieden zoals Ingendaal. Lekker comfortabel dichtbij voor als u jonge kinderen hebt, of als u gewoon geen zin hebt om ver te rijden. Tijdelijk is het nog mogelijk te reserveren met vroegboekkorting (ook voor het vakantieseizoen).

3 Blog Nieuws en aanbiedingen vindt u op ons Blog Vakantierijk.nl. Wij maken er een feestje van om ons blog te voorzien van mooie foto s en leuke artikelen. Dus en Wilt u op de hoogte blijven, dan vinden wij het leuk als u ons blog volgt. Nieuwe rieten daken Onze rieten daken waren toe aan vervanging, dus hebben we de gelegenheid aangepakt om een mooi groot tuimelvenster te plaatsen in de rieten kap. De slaapkamer is nu extra licht en nog een tikje ruimer. Een fijne plek voor tot rust te komen en te genieten van de stilte en de sterren. Erop uit in Drenthe Er is regelmatig iets te doen in het mooie Drenthe. Denk bijvoorbeeld aan de voorstellingen van het Shakespeare theater middenin het bos van Diever. Een prachtige locatie met het bijzondere Globe theater dat afgelopen jaar werd ingewijd door de Stratford Councellor. Tal van uitjes hebben wij voor u verzameld en is altijd wel iets van uw gading bij.

4 Arrangementen Een heerlijk arrangement hebben we voor u nu het nog koud of regenachtig is in januari, februari en maart. Tijdelijk ontvangt u bij elke reservering van een van onze boerderijtjes een gratis bioscoopkaartje met ons donkere dagen bios arrangement. Lees meer Interieur Zomaar zin in een tintje wit. Af en toe is het leuk om een beetje te veranderen. Wij hebben wat gespeeld met witte tintjes op het grenen meubilair waardoor het net even vrolijker oogt. De Eekhoorn is klaar, De Egel staat op de planning voor komend jaar.

5 Bubbelbad met kleurtherapie Nieuw. Gewoon fun, het bubbelbad met kleurtherapie. Geniet van wisselende kleuren of van de kleur van uw keuze van geel naar groen, blauw naar purper, oranje naar rood. Kinderspeelhuis Het kinderspeelhuis is een hit onder de kleintjes. Fijn als de kinderen lekker spelen in de tuin en u zelf met een boek kunt gaan zitten (of met de ipad, want onze Wifi reikt ook in de tuin).

6 Film1 In zowel vakantieboerderijtjes De Egel & De Eekhoorn als vissersvilla Sudersee bieden wij u FILM1. FILM1 zendt uit op 5 kanalen met (premiere) films en series. Bekijk hier welke films er worden verwacht.

7 Vissersvilla Sudersee Het lastig om te bedenken wat er nu nog verbeterd kan worden aan de overcomplete vissersvilla Sudersee. Inmiddels is er natuurlijk wel e.e.a. vervangen en houden we de villa up-to-date. We zijn blij met de positieve reacties van onze gasten die zich thuis voelen in deze royale villa. Tegen het tarief van een 6 persoons villa kunt u met 8 personen (en 1 baby) verblijven. Hierdoor wordt een vakantie met 2 gezinnen of met opa en oma wel heel aantrekkelijk. Tijdelijk ook nog met vroegboekkorting. Op slechts enkele meters van het strand en met het terras boven het water een bijzondere plek voor uw welverdiende vakantie.

8 Kortingskaart Sudersee In 2017 kunt u wederom profiteren van leuke kortingen als u vissersvilla Sudersee reserveert. U ontvangt een kortingspas bij aankomst die u gedurende uw verblijf kunt gebruiken bij lokale winkels, restaurants en musea. Uitjes Sudersee In en rondom Makkum is enorm veel te doen. Zoals bijv. het Oeral. Een dagje Terschelling is ook echt de moeite waard. Kijk voor alle uitjes, musea, kids fun, lekker uit eten en nog veel op ons blog met onze selectie.

9 Sportief bij vissersvilla Sudersee Bent u sportief, dan komt u zeker aan uw trekken bij vissersvilla Sudersee. Een heerlijk strand met recreatiegebied om te joggen, water rondom om te vissen, surfen, kitesurfen en zeilen. Tennis, fitness en fysio bij Lifestyle. Activiteiten voor het gezin Midgetgolf, speelplaatsjes, fluisterboothuur, kanoen, fietsen, captain's games, glowbowling en natuurlijk lekker spelen op het strand en zwemmen in het kniediepe water van het IJsselmeer en animatie met Captain Mak in het vakantieseizoen.

10 Interieurvernieuwing Bon Vivant Afgelopen voorjaar hebben we onze wellness villa in Valkenburg opnieuw laten inrichten en het resultaat mag er zijn. Een moderne inrichting met prachtige meubelen, comfortabele banken en eetkamerstoelen waar je de hele avond na kunt tafelen. Reserveren is altijd voordeliger via ons, dus informeer gerust naar de beschikbaarheid en de laatste tarieven.

11 In Valkenburg daar gebeurt het Valkenburg is van ouds her de plek om vakantie te vieren als je het buitenland wilt ervaren, maar dan dichtbij. Van het Preuvement in Maastricht (je ben er zo) tot wielerwedstrijden, Montmartre aan de Geul en Living Statues. Bekijk onze ideeen en doe inspiratie op voor uw volgend verblijf in wellness villa Bon Vivant. Valkenburg is leuk voor groot en klein.

12 We zien u graag te gast Ook in 2017 bent u weer van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een prijsberekening en de laatste scherpe tarieven. hartelijke groet, Gerard en Yvonne Hoek Copyright 2017 Villavakantie & Vakantierijk, All rights reserved. ons mailadres is: Villavakantie & Vakantierijk P.C. Hooftlaan 44

13 Driehuis, 1985 BJ Netherlands Add us to your address book We houden zelf ook niet van SPAM, daarom ontvangt u slechts incidenteel bericht van ons. Wilt u dit niet, dan kunt u hier uw inschrijving aanpassen of uzelf uitschrijven.

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE

reis Ik ga op neem mee Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Special VAKANTIE reis & neem mee Ik ga op Opa, oma, broer en zus; met de hele familie een weekendje weg. Samenstelling en foto's: Marleen Brekelmans Bijzonder Plekje Je ziet en hoort het steeds meer, we gaan op vakantie

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Playa La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte zandstranden

Nadere informatie

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen.

In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. In de vrije tijd houd ik van hardlopen en squashen. 1 In de vrije tijd schrijf ik graag gedichten, verhalen en romans, en speel ik flamencogitaar. 2 In de vrije tijd ga ik graag zelf sporten (hardlopen)

Nadere informatie

Gezellig vertoeven in het paviljoen

Gezellig vertoeven in het paviljoen digitil 08 - mei 2014 In deze digitil: Gebruik van het ballenkanon Gezellig vertoeven in het paviljoen Tassen in de TIL Barkrukken E-sigaret Gebruik van glazen Terugblik Mixed Night van 15 april Gebruik

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife

Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife Villa Vik Spanje Lanzarote Arrecife 1. Algemene informatie Eliza was here - Villa Vik - /spanje/lanzarote/arrecife/villa_vik.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Vik - (Spanje Lanzarote Arrecife)

Nadere informatie

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad

Vakantiewoningen. www.jonckershof.be JONCKERSHOF. Westende-Bad Vakantiewoningen www.jonckershof.be JONCKERSHOF Westende-Bad Welkom! Jonckershof staat synoniem voor zorgeloze vakanties. Onze comfortabele bungalows tot 8 personen liggen midden in het groen op 300 m

Nadere informatie

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017

STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 View this email in your browser STICHTING KOM IN MIJN TUIN Nieuwsbrief zomer 2017 Zomer in volle gang! Het is weer zover: de schoolvakanties zijn begonnen op vrijdag 21 juli... de kindertuinen en generatietuinen

Nadere informatie

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon.

Hier kunt u genieten van het bruisende leven in La Mata, onder de rook van Torrevieja en van de Spaanse zon. Aqua Nature La Mata Nieuwbouw appartementen complex Aqua Nature bij het strand van La Mata, Playa de La Mata, uw ideale strandvakantie met of zonder kinderen. Slechts 50 meter lopend vanaf de bekende witte

Nadere informatie

Verzonden: maandag 11 april :51 M Wolfs; P Otten FW: Resultaten Marktonderzoek Gemeentelijke Duurzaamheidsindex

Verzonden: maandag 11 april :51 M Wolfs; P Otten FW: Resultaten Marktonderzoek Gemeentelijke Duurzaamheidsindex A.van Beerendonk Van: Gemeente Verzonden: maandag 11 april 2016 9:51 Aan: M Wolfs; P Otten Onderwerp: FW: Resultaten Marktonderzoek Gemeentelijke Duurzaamheidsindex Van: [mailto:geurt=nederlandduurzaam.nl@mail76.suw13.rsgsv.net]

Nadere informatie

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016

Activiteiten zomer. Vier de Zomer in Banjaert. Nieuwsbrief 4 juni 2016 Deze zomer in Banjaert: fietsmidweek, opa & oma kleindkindweek, speksteen bewerken en meer. Kunt u deze nieuwsbrief niet goedlezen? Bekijk dan de online versie Vier de Zomer in Banjaert Nieuwsbrief 4 juni

Nadere informatie

Agenda voor de komende periode:

Agenda voor de komende periode: Subscribe Past Issues Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 21-8 februari Agenda voor de komende periode: 10 februari: Kerk en school in de Vrije Evangelische Gemeente. vanaf 11 februari:

Nadere informatie

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella

The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella The Urban Villa Spanje Andalusië Marbella 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren The Urban Villa - (Spanje Andalusië Marbella) - 4,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden zwembad:

Nadere informatie

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op

Najaar 2016 WOONINSPIRATIE. Kijk voor nog meer inspiratie op Najaar 2016 WOONINSPIRATIE Kijk voor nog meer inspiratie op www.colorsathome.nl Mogen wij je helpen? Je eigen huis inrichten is echt wel lastig. Een klein beetje hulp van ons kan een enorm verschil maken.

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

groeps- arrangementen

groeps- arrangementen Kom lekker eten en geniet van onze culinaire groeps- arrangementen HORECA INFORMATIE NEDERLAND ONVERGETELIJKE MOMENTEN VIER JE MET VRIENDEN EN FAMILIE Beste gasten, Wij zijn erop ingesteld om het iedereen

Nadere informatie

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren.

hoe de resultaten zijn. Zodra de problemen zijn opgelost wordt het weer opengezet. Dit kan nog wel enige tijd duren. Schooljaar 2017-2018 06-10-2017 nr. 4 S c h o o l p l e i n Zoals ik de vorige keer al gemeld heb in de nieuwsbrief zijn er een aantal ouders, die zich willen inzetten om geld in te zamelen voor het schoolplein.

Nadere informatie

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris

Beleggerstip: Cube la Mer. Prijs ,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Beleggerstip: Cube la Mer Prijs 118.368,- Excl. BTW en incl. complete inventaris Omschrijving Nog nooit was investeren in een turn-key recreatiewoning zo interessant! Investeer 118.368,- INCLUSIEF compleet

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d

Natuurlijk genieten. Sint Maartenszee. Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe. in Noord-Holla n d Sint Maartenszee Noord-Holland Natuurlijk genieten in Noord-Holla n d Het Zwanenwater Attractiepark De Goudvis dichtbij Bloeiend Zijpe In 04 hebben we familiecamping Sint Maartenszee gekocht van de familie

Nadere informatie

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl

schoonmaakhulp klussendienst hulp bij borstvoeding extra kraamzorg en meer! www.puntextra.nl info@puntextra.nl in één keer fris geknipt gemakkelijk met een kapper aan huis schoonmaakhulp klussendienst tuinonderhoud glazenwasser was- en strijkservice verhuisservice kinderoppas honden uitlaatservice kapper aan huis

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Dat is pas vakantie!

Dat is pas vakantie! defruithof campingdefruithof Verkoeling bij de speelvijver Waterpret voor het hele gezin. Vakantiepark De Fruithof Dat is pas vakantie! Huisjes & chalets Comfortabel genieten van het buitenleven. Kamperen

Nadere informatie

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen

Uw tweede (t)huis in Brabant. voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Uw tweede (t)huis in Brabant voor 4, 6, 8, 10 of 12 personen Het genieten kan beginnen! Vakantiepark Duinlust start met de verkoop van villapark De Loonse Hoeve. Een luxe uitbreiding van ons park met 43

Nadere informatie

digitil - oktober 2014

digitil - oktober 2014 digitil - oktober 2014 In deze digitil: Algemene Leden Vergadering Tennis clinic door de nieuwe Trainer LTVB Fotoalbum Oude tennisrackets verzamelen Reacties Algemene Leden Vergadering De Algemene Leden

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Klik hier om deze in de browser te lezen. Nieuwsbrief 29-1 april

Klik hier om deze  in de browser te lezen. Nieuwsbrief 29-1 april Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 29-1 april Met deze week: Meester Gerrit is vader geworden - Proefdraaien nieuwe kinderen Laatste periode van dit jaar en volgend jaar- Koningsspelen

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer

een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer een Droomvakantie HHHH aan het IJsselmeer Welkom in ons Andijk Vakantieplannen? Vier sterren Villavakantiepark IJsselhof biedt - naast rust, ruimte en natuur - óók een veelzijdige omgeving! Gelegen in

Nadere informatie

MODE REIZEN PSYCHOLOGIE HET GROTE INTERVIEW WONEN BEAUTY

MODE REIZEN PSYCHOLOGIE HET GROTE INTERVIEW WONEN BEAUTY BRAND BOOK 2017 DOEL GROEP JAN is een glossy, maar biedt ook diepgang en aansprekende verhalen. JAN brengt onderwerpen die de lezer raken en die dicht bij haar en haar leven staan. JAN biedt inhoud, relativering

Nadere informatie

Ruim gezinshuis in het Ministerpark!

Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Heemskerklaan 36 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 199 m² 1934 in overleg 535.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning eengezinswoning

Nadere informatie

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos

Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos Villas Anasa Griekenland Lesbos Molivos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas Anasa - (Griekenland Lesbos Molivos) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja (privé)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Ten Tije sport en wellness beleving

Ten Tije sport en wellness beleving Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u onze Nieuwsbrief van april 2017. Er is weer heel wat te melden, veel leesplezier gewenst! Thema Smakelijk eten Op 2 mei vindt met

Nadere informatie

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 3-kamer appartement Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 428.400 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen!

Nieuws van Kraton. Kraton's Experience Diponegoro aanbieding. - April Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Nieuws van Kraton - April 2018 - Wegens succes verlengd: Kraton's Experience & like om te winnen! Kraton's Experience Diponegoro aanbieding Wow! Wat een geweldige leuke reacties, opmerkingen en complimenten

Nadere informatie

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka

Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka Cressa Ghitonia Hotel & SPA Griekenland Kreta Sfaka 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cressa Ghitonia Hotel & SPA - (Griekenland Kreta Sfaka) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk

5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 5-kamer penthouse Zell am See Salzburgerland Oostenrijk 953.900 200m van de ski lift - 4 sterren resort - wellness met zwembad - volledige inrichting inclusief - luxe design appartementen - goed rendement,

Nadere informatie

Onderwerp: Extra Nieuwsbrief LTV Irminloo December 2014 (jaargang 1 - nr. 3) Donker en guur was het afgelopen zaterdag. Een stormachtige wind joeg

Onderwerp: Extra Nieuwsbrief LTV Irminloo December 2014 (jaargang 1 - nr. 3) Donker en guur was het afgelopen zaterdag. Een stormachtige wind joeg Onderwerp: Extra Nieuwsbrief LTV Irminloo December 2014 (jaargang 1 - nr. 3) LTV Irminloo,de tennisclub waar sport en plezier samenkomen! View this email in your browser Nieuwjaarswensen Donker en guur

Nadere informatie

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n

l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n l u x e v a k a n t i e v i l l a s e n a p p a r t e m e n t e n Luxe vakantievilla s & appartementen met zwembad op het zeer exclusieve en zeer goed beveiligde Boca Gentil Resort staan garant voor luxe,

Nadere informatie

Voorwoord. Beste leden,

Voorwoord. Beste leden, Nieuwsbrief Music & More 2016 januari View this email in your browser In deze Nieuwsbrief Volg ons via Aanpassing dvd schappenplan Retouren Afronding Sonic Pilot Overlijden David Bowie Facebook Website

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk.

Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Ontdek de 14 geheime sleutels tot geluk. Met onderstaande 14 sleutels tot geluk kun je het volgende doen: Doorlezen en denken wat moet ik hier nu weer mee!! Er een notitie van maken en dit gebruiken als

Nadere informatie

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof

1. Omgeving. 2. Park Zuidhof 1. Omgeving Schoorl wordt het gehele jaar door bezocht door toeristen uit zowel binnen als buitenland. Net als Bergen en Egmond, behoort Schoorl tot de gemeente Bergen. In Schoorl vind je alles wat je

Nadere informatie

Super familiehuis in Rembrandtkwartier!

Super familiehuis in Rembrandtkwartier! Super familiehuis in Rembrandtkwartier! Vincent van Goghlaan 20 Naarden www.vincentvangoghlaan20.nl Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 385 m² 2005 in overleg 1.050.000 k.k.

Nadere informatie

LACS DE L EAU D HEURE Vakantiepark «Golden Lakes Village»

LACS DE L EAU D HEURE Vakantiepark «Golden Lakes Village» Villa s «Prestige» TARIEF PER WEEK EN PER WONING IN (T.V.A. inbegrepen) WEEK (7 NACHTEN) 2 SLPKS Max. 4 pers. KIDS 3SLPKS 4 SLPKS 28/04-23/06 23/06-30/06 25/08-24/11 24/11-22/12 05/0112/01 1108 539 534

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet.

Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. TARIEFKAART Your Ibiza biedt nieuws, informatie en inspiratie om het beleven van Ibiza nog mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat deze app doet. En daarom versterkt dit platform het imago

Nadere informatie

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel Bungalowpark Hoge Hexel Uw tweede thuis in Twente Rustig gelegen Overdekt zwembad Luxe bungalows Speeltuinen Visvijver Thuiskomen bij bungalowpark Hoge Hexel Graag verwelkomen wij u op ons prachtig gelegen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 9 - Januari 2015

Nieuwsbrief nr. 9 - Januari 2015 Randstad 21-29 1314 BE Almere www.kcrandstad.nl 036 53 323 99 Nieuwsbrief nr. 9 - Januari 2015 klik hier voor de on-line versie Wij wensen je een creatief en gelukkig 2015 Beste mensen, Hartelijk

Nadere informatie

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel!

Hotel met zorg. Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Hotel met zorg Vitassist Zorghotel biedt alle luxe van een hotel, maar met de zorg die u nodig heeft. 24 uur per dag, dat geeft een prettig gevoel! Vitassist heet u van harte welkom! Comfortabel herstellen,

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2017

Nieuwsbrief Juli 2017 Nieuwsbrief Juli 2017 Vorige keer hebben wij iets te veel gezegd: de keiharde zomer is al weer voorbij. Gelukkig hebben we straks wel vakantie: woensdag 19 juli is de laatste dag dat ons Inloophuis open

Nadere informatie

Beurs Crea Weekend Voorjaar

Beurs Crea Weekend Voorjaar Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Crea Weekend Cursus Bloemschikken High Tea arrangement Nieuwe producten Beurs Crea Weekend Voorjaar Biss Floral pakt tijdens het Crea Weekend

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 november 2014

Nieuwsbrief 17 november 2014 Nieuwsbrief 17 november 2014 Vergunning is verleend! Uiteindelijk is het zover!!!! de gemeente Maasdriel heeft VillaDriel vergunning verleend, we mogen een kindercentrum op de Hoorzik in Kerkdriel Noord

Nadere informatie

Agenda. Donderdag 21 februari Kennismaken met juf Mirella - groep 2 & Groepen 3 t/m 8 krijgen rapporten mee

Agenda. Donderdag 21 februari Kennismaken met juf Mirella - groep 2 & Groepen 3 t/m 8 krijgen rapporten mee Agenda Donderdag 21 februari Kennismaken met juf Mirella - groep 2 & Groepen 3 t/m 8 krijgen rapporten mee Beste allemaal, Mijn naam is Mirella Duchatteau, de nieuwe juf voor groep 2 die 4 maart van start

Nadere informatie

Olten, december 2014,

Olten, december 2014, Olten, december 2014, Hoho! Hoi allemaal! Omdat papa en mama denken, dat ik degene in ons gezinnetje ben die het liefste praat, mag ik jullie alweer voor de tweede keer onze kerstbrief presenteren! Het

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete:

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete: Zakon o dr`avni statistiki (Uradni list RS {t. 45/95 in {t. 9/01) NL TU TURISTI/2006 2104 ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Plaats: Soort plaats:

Nadere informatie

Meer informatie over uw verblijf in Bed & Breakfast Palazzo Strassoldo via de contactpagina

Meer informatie over uw verblijf in Bed & Breakfast Palazzo Strassoldo via de contactpagina HOME BED BED & & BREAKFAST PREISE TARIEVEN PALAZZO STRASSOLDO KONTAKT CONTACT GALERIE Renzo Del Mestre heet u van harte welkom! Genieten van een prachtige omgeving, een ontspannende rust vanuit dit Palazzo

Nadere informatie

Son Pons Spanje Mallorca Buger

Son Pons Spanje Mallorca Buger Son Pons Spanje Mallorca Buger 1. Algemene informatie Eliza was here - Son Pons - /spanje/mallorca/buger/son_pons.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Son Pons - (Spanje Mallorca Buger) - 4 sterren

Nadere informatie

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders,

Sinterklaas... Theaterroute Beste ouders, Volg ons... Nieuwsbrief www.obsbinnenstad.nl d.jorissen@kom-leren.nl j.moesman@kom-leren.nl 05.12.2014 Jaargang 24 nr8 In dit nummer: Sinterklaas 1 Theaterroute; loopschema(4) 1 Kerst 2 Techniekproject

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL

PARK MAASHORST. Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL PARK MAASHORST Wonen op het mooiste plekje van Uden. Met natuurgebied De Maashorst als achtertuin. PARKMAASHORST.NL Een gebied met ongekende mogelijkheden In het Noorden van Uden, aan de rand van één van

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018

Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Maandbrief juni/juli, Heiloo 2018 Beste ouders, Klusochtend: Zaterdag a.s is er een klusochtend bij ons op school. Van 9.00 tot 12.00 uur willen we met elkaar enkele klusjes doen. Zie voor meer info de

Nadere informatie

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia

Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia Quinta dos Junqueiros Portugal Costa de Lisboa Azoia 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta dos Junqueiros - (Portugal Costa de Lisboa Azoia) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Villa's Tzia euros/week

Villa's Tzia euros/week Villa's Tzia Tzia villa's en suites zijn gelegen bovenaan de heuvel van de historische nederzetting Ioulida, de hoofdstad van het eiland, met een spectaculair uitzicht op de Egeà sche Zee. 11 6 2625.0

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 15 oktober 2015 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief van BSO DOERAK te Oldeberkoop! De tijd gaat snel en er is sinds de start best wel heel wat te melden. Inmiddels zijn er 6 kinderen

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Bekijk deze email in uw browser Beste ouder(s), verzorger (s), Net voor de kerstvakantie is het altijd weer een goed moment om eens terug te kijken naar de afgelopen periode.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda

Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda Hotel El Horcajo Spanje Andalusië Ronda 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel El Horcajo - (Spanje Andalusië Ronda) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos

Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos Orato Villas Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Orato Villas - (Griekenland Peloponnesos Agios Nikolaos) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en

Nadere informatie

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN

It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN It Sailhûs PRACHTIGE, VOLLEDIG TOEGANKELIJKE APPARTEMENTEN DIRECT AAN DE FRIESE MEREN BIJZONDER WATERSPORTCENTRUM It Sailhûs is een watersportaccommodatie voor mensen met een beperking. Dit voormalige

Nadere informatie

HET MOOISTE PLEKJE VAN FRIESLAND IJSSELMEER EN DE FRIESE MEREN VAN ELFSTEDENTOCHT TOT SKÛTSJESILEN KAMPEREN OF HUREN?

HET MOOISTE PLEKJE VAN FRIESLAND IJSSELMEER EN DE FRIESE MEREN VAN ELFSTEDENTOCHT TOT SKÛTSJESILEN KAMPEREN OF HUREN? CAMPING HINDELOOPEN VAKANTIEMAGAZINE De leukste vakantie aan het IJsselmeer HET MOOISTE PLEKJE VAN FRIESLAND VAN ELFSTEDENTOCHT TOT SKÛTSJESILEN NIEMAND VERVEELT ZICH IJSSELMEER EN DE FRIESE MEREN KAMPEREN

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5,

Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5. 16 december 2015. Beste ouders van LEO 3/4/5, Nieuwsflits 3 LEO 3/4/5 16 december 2015 Beste ouders van LEO 3/4/5, Gastles 17 november hadden we een gastles over IJsland, die gepresenteerd werd door een opa en oma. Zij zijn al heel vaak met hun prachtige

Nadere informatie

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE

OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN PAVILJOEN TWISKE OP ZO N DAG MOET ALLES KLOPPEN Inspannen Ontspannen Verwelkomen Ontvangen Vieren van het leven. De unieke ambiance. GENIETEN MET VOLLE TEUGEN UITKIJKEN OVER HET WATER EN DANSEN ONDER DE STERREN Het leven

Nadere informatie

Crown Shores 10, Sabadeco

Crown Shores 10, Sabadeco Crown Shores 10, Sabadeco US$ 1,950 per week, vanaf Sabadeco - 3 Slaapkamers - 3 Badkamer(s) - Zwembad Specificaties Buurt Sabadeco Adres Crown Shores 10 Slaapkamers 3 Badkamers 3 Zwembad Gelegen nabij

Nadere informatie

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen

Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen XL kampeerplaatsen met verwarmd privésanitair gratis WIFI flexibel boeken verwarmd sanitair met mindervaliden toilet en doucheruimte en babywasruimte Comfortabel kamperen voor senioren én gezinnen Camping

Nadere informatie

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa

Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa Remetzo Villas Griekenland Kefalonia Vatsa 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Remetzo Villas - (Griekenland Kefalonia Vatsa) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6

Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Nieuwsbrief Princenhaags museum nr. 6 Onze nieuwsbrief heeft een ander uiterlijk gekregen. We gaan onze vrienden op een andere manier informeren over zaken die in het Princenhaags museum spelen. Vrienden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

MODERN OUDER WORDEN KENMERKEN

MODERN OUDER WORDEN KENMERKEN MODERN OUDER WORDEN Wonen in luxe op één van de mooiste locaties van de regio Kennemerland, tussen stad en duinen in: hier kunt u wonen in een veilige omgeving die ingericht is om modern ouder te worden.

Nadere informatie

Toeristen in Nederland

Toeristen in Nederland Toeristen in Nederland Het is bijna zomer. Veel Nederlanders gaan lekker op vakantie naar het buitenland. Maar er komen ook heel veel buitenlandse toeristen naar Nederland. Hoeveel zijn dat er eigenlijk?

Nadere informatie

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH

TE KOOP. Geest K.K GG Alkmaar. Boss Makelaardij. Thomas a Kempislaan LH TE KOOP 300.000 K.K. Boss Makelaardij Thomas a Kempislaan 46 1813 LH 06-44434849 info@bossmakelaardij.nl Geest 35 1811 GG Alkmaar Geest 35 1811 GG Alkmaar Inleiding Unieke kans! Wilt u wonen in een van

Nadere informatie

Nummer: 13 7 maart 2014

Nummer: 13 7 maart 2014 Nummer: 13 7 maart 2014 Agenda: Dag Activiteit Maandag 10-3 Start schoolproject Maandag 10-3 OR & MR 18:30 Woensdag 12-3 Bapo Ingrid / groep 3 en 4/5 tennisclinic Vrijdag 14-3 Groep 3 Film Brammetje Baas

Nadere informatie

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari

Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari Villa Ippocampi Griekenland Kreta Koutouloufari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ippocampi - (Griekenland Kreta Koutouloufari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015

NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 NIEUWSBRIEF OUDERS/ VERZORGERS SPELENDERWIJS JULI 2015 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar met informatie voor u als ouders en verzorgers van onze peuters.

Nadere informatie