Verslag Algemene Leden Vergadering. Vereniging Voedseltuin IJplein d.d 23 maart 2016.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag Algemene Leden Vergadering. Vereniging Voedseltuin IJplein d.d 23 maart 2016."

Transcriptie

1 Verslag Algemene Leden Vergadering Vereniging Voedseltuin IJplein d.d 23 maart Aanwezig: Piet Zadelhoff, Liesbeth van Daalen, Gunter Schwand, Annemarie Verschoor, Ineke Legger, Conny Dorst, Elly van Wier, Geja Roosjen, Analia Penchasadeh, Wil Meerkerk, Fransje Bannenberg, Susanne Hazen (verslag) en Impje Bastiaans. 1. Opening van de vergadering. Annemarie opent de vergadering. Er wordt een punt aan de agenda toegevoegd, namelijk werktijden zaterdag. 2. Verslag van de Algemene Leden Vergadering van 18 november 2015 Tekstueel: De achternaam van Analia staat verkeerd gespeld. Moet zijn: Penchasadeh. Naar aanleiding van: - Op bladz. 3 het hebben van privé tuintjes valt niet onder de missie van de Voedseltuin. Gunter merkt op dat in de statuten staat dat de missie het actief betrekken van bewoners en belangstellenden is. Deze missie zegt dus nieta over het wel of niet mogen hebben van privé tuintjes. Volgens Annemarie staat elders in het reglement dat het allemaal collectief is. Gunter geeft aan daar niets over te kunnen vinden. Analia stelt dat hierover mogelijk wel iets in het akkoord met de gemeente staat. Dit punt zal in het dagelijks bestuur verder worden opgepakt. - Connie mist de actielijst. Wie gaat, wat doen. Dit is in de bestuursvergadering wel gemaakt op het grote bord. Echte in de notulen niet meer zichtbaar. Er zou een foto van het bord gemaakt kunnen worden als bijlage bij de notulen. Voorts is er door het bestuur - een compleet overzicht gemaakt van wie, wat en wanneer. Dat overzicht het actieplan - wordt op de website geplaatst en bijgehouden. Dan is het voor iedereen in te zien. 3. Jaarverslag 2015 Het jaarverslag wordt op de website geplaatst. Conny geeft aan in het voorwoord de datum te noemen. Verder mist ze melding van de documentaire bij Nieuwsuur. Verzoek aan alle leden: Wanneer er in het jaarverslag zaken staan die gewijzigd moeten worden, graag dat voorafgaande aan de vergadering melden. De wijzigingen kunnen dan eerder aangebracht worden, waardoor het verslag op de ALV definitief vastgesteld kan worden. In het vervolg zal in de volgende uitnodiging van de ALV gevraagd worden vóór de vergadering te reageren.

2 Alle leden gaan akkoord met het jaarverslag. Tip op website een link naar die documentaire plaatsen. 4. Financieel jaarverslag 2015 Het financieel jaarverslag is door een boekhouder opgesteld. Ko en Hanneke zijn bij de penningmeester geweest, als kascommissie, om de boekhouding te controleren. Opmerking was om zo min mogelijk met contant geld te werken en elk bedrag dat contant binnenkomt op de rekening te storten. Dat is echter veel werk en kost ook geld. Dit advies wordt niet overgenomen. Wanneer er vanaf heden contant geld binnenkomt, zal er altijd iemand bij zijn en zal het direct in het kasboek geregistreerd worden. In het logboek zal een pagina toegevoegd worden waarop direct inkomend kasgeld geregistreerd zal worden. 5. Mededelingen / gebruikersovereenkomst De tuin is begonnen met een overeenkomst van stichting de Wending. De gebruikersovereenkomst van de tuin staat op naam van deze stichting. In die overeenkomst staat dat stichting de Wending verantwoordelijk is voor de tuin / gebruik van de grond. De vereniging Voedseltuin wilde deze overeenkomst op eigen naam zetten. Toen bleek dat de gemeente haar beleid gewijzigd heeft en grond niet meer gratis ter beschikking stelt. Wanneer de overeenkomst wordt over geheveld naar de Vereniging Voedseltuin, valt deze hoogstwaarschijnlijk - onder het nieuwe beleid, maar dat is echter bij de gemeente nog niet helemaal duidelijk. Stichting de Wending wil echter zo snel mogelijk van de overeenkomst af, omdat ze geen verantwoordelijkheid wenst te dragen over een tuin waar ze geen zicht op hebben. Wanneer er binnen afzienbare tijd geen definitieve uitkomst hiervoor is, wil Stichting de Wending een tijdelijke goedkeuring van de gemeente, waarbij duidelijk is dat zij niet verantwoordelijk is. Ook de locatie aan de Nachtegaalstraat is in bruikleen van Eigen Haard. Het is de vraag of deze locatie gratis blijft. Hierover volgt binnenkort een gesprek met een medewerker van eigen haard. De afgelopen jaren zijn de energiekosten verkeerd gegaan. De vereniging krijgt een rekening van een huizenblok verderop in de straat en die is vrij hoog. Dat moet gecorrigeerd worden door Eigen Haard.

3 6. Verkoop groente aan Wereldrestaurant Elly heeft contact met het Wereldrestaurant. Dit restaurant is één keer per maand. Ze kopen de groenten tegen de prijzen zoals die op de lijst staan. Ze komen de groenten zelf halen. Dit voorstel is akkoord onder de restrictie dat ze alleen oogst kunnen halen wanneer er voldoende is. De voedselbank en Resto van Harte gaan voor. Elly regelt dit verder met het restaurant. Vrijwilligers willen ook vaak meer oogst. Zij betalen dan hiervoor. In een boekje wordt geschreven wat iemand heeft meegenomen en een keer per maand wordt het dan afgerekend. Na een periode zullen we evalueren of dit een juiste constructie is. 7. Verslag van de werkgroepen Cursussen: Er is een cursusplan gemaakt over het gehele jaar. Twee workshops zijn al geweest. Namelijk workshop snoeien en composteren. Daarnaast komt Marike Heitman een aantal middagen om te vertellen hoe het teeltplan in zijn werk gaat en geeft daaromtrent tips en advies. 21 Mei is wilde planten koken met vrouwen uit de buurt. Op zondag 5 juni zal er een workshop geneeskrachtige kruiden in de tuin worden gegeven door Annemarie en Susanne (13.30 uur) en daarna (15.00 uur) een feest. Hiervoor zullen muzikanten uitgenodigd worden (Gunter). Aan deelnemers zal gevraagd worden iets mee te nemen om te eten en drinken. Voorgaande feesten hebben we klaptafels gehuurd. Uiteindelijk is het goedkoper een klaptafel te kopen. Gunter zal een tafel kopen. Er is een voorstel om deze evenementen bekend te maken in de buurt door te flyeren. Niet iedereen is van mening dat dit effectief is. Beter om iets in de Vogelbuurtkrant te plaatsen. Susanne zal dit verder onderzoeken. Woensdag 21 september kindertuindag. Feest voor ouders en kinderen die deelnemen aan de kindertuin. Vanaf uur.

4 Gereedschap en ruimte onderhoud: Ko heeft heel veel meubels getimmerd. Momenteel worden er rekken in de kas gebouwd. Er komt ook een prikbord in de kas en er is een nieuwe grasmaaier. Gunter zal een demonstatie gaan geven van de grasmaaier, zodat iedereen er mee om kan gaan. Tot nog toe is er voldoende materiaal. De oude maaier is uitgeleend, maar niet goed teruggekomen. Advies: niets meer uitlenen. Er is een werkgroep gevormd voor het schoon en opgeruimd houden van de Nachtegaalstraat. Contact met scholen: De IJpleinschool doet mee aan nl doet. Elke eerste donderdagochtend van de maand geeft de IJpleinschool ook les in het kader van natuurlijke leerplekken van de NME. Annemarie zou nog langs middelbare scholen gaan. Is bij Hyperion geweest. Andere scholen moeten nog bezocht worden. Fondswerving: Zie jaarrekening. Het gaat goed met de voedseltuin. Er wordt nu al gekeken naar fondsenwerving voor Oproep aan alle betrokkenen bij de Voedseltuin: Maak vooral mensen in je eigen omgeving warm om vriend te worden en een donatie te doen. Er zal een oproep op facebook komen met verzoek dit te delen op eigen tijdlijn. Kindertuin: Ineke heeft een subsidie aangevraagd bij de GGD in samenwerking met een andere wijk (Nieuwendam de kleine wereld). Ineke zit daar in een coöperatie de buurtkamer. Er zijn drie projecten die over een gezonde leefstijl gaat. Projecten om kinderen op een gezond gewicht te krijgen. Ineke coördineert de drie groepen en doet zelf de kindertuin. De kindertuin is elke woensdagmiddag, ook in de zomervakantie. Er is plek voor 10 kinderen. Na de zomer stroomt een tweede groep in. De gele pomp doet ook mee, met hun kinderkookcafé. Dit is op zaterdagen en er zal gekookt worden met de groenten uit de kindertuin. Voor de werving van kinderen wordt contact gelegd met de IJpleinschool, Resto van harte en de Meeuw. Aan elk kind wordt een bijdrage van 1 euro per keer gevraagd. Het project is voor kinderen tussen 8 en 12 jaar. Iedereen die het leuk vindt mee te doen met de kindertuin, is welkom. Teeltplannen: In de la in de kas ligt een teeltplan. In de Nachtegaalstraat liggen de beddenplannen. Marike zal 6 of 7 keer dit seizoen komen, om als een soort lesmiddag - tips en adviezen te geven

5 op het teeltplan en vragen te beantwoorden. Zij komt de eerste keer op 30 april. De andere data zijn nog niet bekend. Ze zal een paar zaterdagen en een paar woensdagen komen. Compostwormenbak: Er wordt een wormencompostbak geschonken door het compostgilde. Zij willen mensen uit de buurt stimuleren om hun groentenafval in die bak te gooien. Buurtbewoners zullen een workshop van de gemeente krijgen en kunnen ook hun aarde halen uit de zijkant van de compostbak. 8. Werktijden Woensdagen in verband met de Voedselbank: Tot nog toe werd op woensdag geoogst voor de Voedselbank en werd de oogst op donderdag gehaald. Deze oogst ging niet naar de voedselbank in de vogelbuurt, maar naar de voedselbank bij de Kamperfoelieweg. In de Vogelbuurt is de voedselbank op woensdag. Als de oogst naar deze voedselbank moet, zal er op woensdagochtend geoogst moeten worden en kan de oogst om uur opgehaald worden. In juni zal er meer oogst zijn. Dan zullen we op de woensdagen om uur starten. Deze uren komen er dan bij. De vaste tijd blijft. Zaterdagen: De werktijden op zaterdag worden gewijzigd. De nieuwe tijd is van uur. Ineke plaatst dit op facebook en Liesbeth past de website aan. 9. Rondvraag Het hek is op sommige plekken slecht Gunter gaat dat oppakken. De kippen hebben meerwaarde bevordert de sociale controle op de kippen zelf maar ook op de tuin.

Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN. Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten

Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN. Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten JAARVERSLAG 2016 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter...2 1. De vereniging...3 Leden...3 Bestuur...3 Vrijwilligers...3 Coördinatie...4

Nadere informatie

JAARPLAN 2018 Voedseltuin IJplein Met een bijlage

JAARPLAN 2018 Voedseltuin IJplein Met een bijlage JAARPLAN 2018 Voedseltuin IJplein Met een bijlage Inhoudsopgave Algemeen... 2 De vereniging... 2 Samenwerking en externe contacten... 2 Fondsenwerving... 3 Andere (feestelijke) activiteiten... 4 Kennisoverdracht...

Nadere informatie

Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten

Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten JAARVERSLAG 2018 Inhoud Voorwoord... 3 1. De vereniging... 4 Het bestuur... 4 Vrijwilligers... 4 Leden... 4 Coördinatie...

Nadere informatie

Voedseltuin IJplein Jaarrekening 2016

Voedseltuin IJplein Jaarrekening 2016 Jaarrekening 2016 Jaarrekening 2016 Inhoud Pagina Balans per 31 december 2016 3 Resultatenrekening 2016 4 Algemene Toelichting 5 Toelichting op de Balans 5 Toelichting op de Resultaten 7 Toelichting op

Nadere informatie

Voedseltuin IJplein. Jaarrekening 2017

Voedseltuin IJplein. Jaarrekening 2017 Jaarrekening 2017 Jaarrekening 2017 Inhoud Pagina Balans per 31 december 2017 3 Resultatenrekening 2017 4 Algemene Toelichting 5 Toelichting op de Balans 6 Toelichting op de Resultaten 7 Toelichting op

Nadere informatie

Voedseltuin IJplein. Jaarrekening 2018

Voedseltuin IJplein. Jaarrekening 2018 Jaarrekening 2018 Jaarrekening 2018 Inhoud Pagina Balans per 31 december 2018 3 Resultatenrekening 2018 4 Algemene Toelichting 5 Toelichting op de Balans 6 Toelichting op de Resultaten 7 Toelichting op

Nadere informatie

JAARPLAN 2019 Voedseltuin IJplein. Met een bijlage

JAARPLAN 2019 Voedseltuin IJplein. Met een bijlage JAARPLAN 2019 Voedseltuin IJplein Met een bijlage Inhoudsopgave Algemeen... 2 De vereniging... 2 Samenwerking, externe contacten en PR... 3 Fondsenwerving... 3 Andere (feestelijke) activiteiten... 4 Kennisoverdracht...

Nadere informatie

Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN. Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten JAARVERSLAG 2017

Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN. Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten JAARVERSLAG 2017 Vereniging VOEDSELTUIN IJPLEIN Samen voedsel verbouwen voor sociale projecten JAARVERSLAG 2017 Voorwoord In 2017 - het derde levensjaar van de Vereniging - bestond de groep vrijwilligers naast een groep

Nadere informatie

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011

Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Verkort Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2011 Maart 2012 1. Voorwoord Op 20 april 2011 was het zover: de officiële oprichting van de Vereniging Buurtmoestuin Castellum! Het was het tastbare resultaat

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda: Audrey opent om uur. Speciaal welkom voor Ineke D als toehoorder (voor het eerst)!

1. Opening, mededelingen en vaststelling agenda: Audrey opent om uur. Speciaal welkom voor Ineke D als toehoorder (voor het eerst)! Notulen Bestuursvergadering Valley Voices donderdag 25 augustus 2016 Aanvang 19.45 uur bij Emma Daniels Aanwezig: Corrie, Ineke vrp, Ineke D, Toos, Doris, Emma, Audrey Afwezig: 1. Opening, mededelingen

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017

Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 Notulen Algemene leden vergadering 27 november 2017 1. Opening door de voorzitter Welkom, voordat we beginnen met de agendavaststelling kijken we naar een filmpje over FreerunXtra. 2. Vaststellen agenda

Nadere informatie

Dit was het eerste jaar dat wij als vereniging aan de slag gingen met gezamenlijk telen van groenten voor de voedselbank Midden Twente.

Dit was het eerste jaar dat wij als vereniging aan de slag gingen met gezamenlijk telen van groenten voor de voedselbank Midden Twente. K Jaarverslag Geachte lezer, Dit was het eerste jaar dat wij als vereniging aan de slag gingen met gezamenlijk telen van groenten voor de voedselbank Midden Twente. En wat voor een jaar is het geworden,

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Aanwezig: Rianne van de Brink, Janita van den Brink, Eveline Timmer, Carolien van

Aanwezig: Rianne van de Brink, Janita van den Brink, Eveline Timmer, Carolien van Notulen vergadering oudercommissie Bijdehandjes, locatie het Kinderhuisje te Bennekom. Dinsdag 12 mei 2015 Voorzitter: Carolien van de Wakker Notulist: Susanne Zeggelaar 1 2 Aanwezig: Rianne van de Brink,

Nadere informatie

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema

STICHTING KINDERVAKANTIEWERK TILBURG. Algemeen tijdschema van activiteiten van de stichting Kindervakantiewerk Tilburg en de aangesloten afdelingen. (incl. algemeen vergaderschema) publicatie: 01-03 uitgave: 4 datum: april 2018 bestand: 01-03.docx Microsoft

Nadere informatie

Burgerparticipatie. Hoe pak ik dat aan?

Burgerparticipatie. Hoe pak ik dat aan? Burgerparticipatie Hoe pak ik dat aan? IJplein-Vogelbuurt in AmsterdamNoord 2 Even voorstellen Buurtmeester: Fred Fraikin IJplein- Vogelbuurt en de Kleine Wereld Projectleider Noord Netjes: Coos Langkemper

Nadere informatie

Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013.

Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013. Cliëntenraad Verslag Algemene Leden Vergadering 21 maart 2013. Opening. Voordat de voorzitter iedereen welkom heet vraagt hij een moment stil te staan bij de bewoners die niet meer onder ons zijn. Er zijn

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN WIJKSTICHTING SAMENLEVINGSOPBOUW OSS NOORD -WEST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN WIJKSTICHTING SAMENLEVINGSOPBOUW OSS NOORD -WEST HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN WIJKSTICHTING SAMENLEVINGSOPBOUW OSS NOORD -WEST Het bestuur De stichting heeft een bestuur bestaande uit een oneven aantal leden met een minimum aantal van 5 personen. Bestuursleden

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel

VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel VvE Krooneend te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering

Verslag bestuursvergadering Datum: Tijd: 19:30 21:00 Locatie: Beheerdershok speeltuin Aanwezig: Linda, Margo, Nicole (voorzitter, notulist), Frans, Juan (redactie notulen) Afwezig met kennisgeving: - VERSLAG 1. Opening Nicole opent

Nadere informatie

ALV Geesterens Belang. WELKOM 27 november 2014

ALV Geesterens Belang. WELKOM 27 november 2014 ALV Geesterens Belang WELKOM 27 november 2014 Agenda Deel 1. Huishoudelijk 20:00 20:45 uur PAUZE 20:45 21:00 uur Deel 2. Thematisch deel 21:00 ca 22:15 uur Napraten 4-1-2015 2 Huishoudelijk deel 1. Ingekomen

Nadere informatie

Rieke Voorstad (notulist)

Rieke Voorstad (notulist) Notulen MR vergadering (70) te Rotterdam op 15 september 2014 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens leerkrachten: Kim Vlot, Elma Geluk en Suzanne Goudriaan Margreeth Radenborg, Drea Severins en Rieke

Nadere informatie

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L

Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Wijkfeest zaterdag 9 september D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L D I G I T A L E J A A R G A N G 3 NR. 7 JUNI 2 E K W A R T A A L 2 0 1 7 Wijkraad Duiven-West bestaat 10 jaar! Op 25 mei 2007 is de Wijkraad Duiven-West opgericht. Dit betekent dat de wijkraad 10 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

CONTACTBRIEF nr

CONTACTBRIEF nr CONTACTBRIEF nr.03 2013 Bereikbaarheid Hulpdienst Voor Elkaar (HVE) De HVE is op maandag t/m vrijdag (tussen 09.00 en 13.00 uur) rechtstreeks bereikbaar op telefoonnummer 06-15587336. Buiten deze uren

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VERENIGING NATUUR EN MILIEU, IVN AFDELING WIJK BIJ DUURSTEDE Artikel 1. Leden/donateurs (zie statuten artikel 5 t/m 9) 1. De vereniging kent leden die bij het IVN zijn aangemeld

Nadere informatie

Agenda Ouderraad OBS de Singel Pagina 1 van 5

Agenda Ouderraad OBS de Singel Pagina 1 van 5 Ouderraad Notulen 6e ouderraad vergadering Datum : Dinsdag 25 februari 2014 Tijd : 19.30 21.30 Locatie : OBS De Singel Aanwezig : Ingrid, Ronald B., David, Jerzy, Linda, Lex, Kim (team), Laura, Farida,

Nadere informatie

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD GEMEENSCHAPPELIJKE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Notulen vergadering GMR Maandag 30 januari 2012 Locatie: o.b.s. De Vuurvogel aanwezig/afwezig Ouders Personeel Overig Bert van Beek Janneke Hilbrands later Paul

Nadere informatie

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d Ouderraad De Leeuwenburch Verslag OR-vergadering d.d. 11-03-2014 Aanwezig: Pascale Bakker (penningmeester), Minka Bergman, Esther de Braal, Jo-Anneke Dechamps, Miriam Dissen (voorzitter), Joyce Schink,

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR

VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM UUR VERSLAG VAN DE OPENBARE VERGADERING VAN DE CULTURELE RAAD DER GEMEENTE MAASSLUIS, GEHOUDEN OP: 10 DECEMBER 2002 OM 20.00 UUR Aanwezige leden Secretaris Notulist(e) Dhr. F. van Dalum, Dhr. E.A. Druppel,

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 15/01/2018 Aanwezig: Afwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel Priemeind 1, Best Opening door de voorzitter

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Begrippenlijst: ALV: Algemene leden vergadering Artikel 1. Leden en vrienden (zie Afdelingsstatuten art. 5 t/m 9) 1.1 IVN Apeldoorn kent de volgende soorten leden: a. Leden; b.

Nadere informatie

Muldersnijs ISSN

Muldersnijs ISSN Muldersnijs 2017 3 ISSN 1872-6739 Colofon Muldersnijs is het blad voor leden en donateurs van de vereniging Molenwerkgroep Oost-Groningen. KvK no. 40037981. Het blad verschijnt 4x per jaar en wordt mede

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014

Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Sportvereniging Hillegersberg (S.V.H.) Notulen Buitengewone Algemene Ledenvergadering Zaterdag 12 Juli 2014 Aanwezige bestuursleden: Rick van Westenbrugge, Dolf van Stappershoef en Ubbo Rommerts Afgemeld:

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

NUWS #4 17 april 2019

NUWS #4 17 april 2019 NUWS #4 17 april 2019 Op 29 maart was het precies een jaar geleden dat wij naar Nuwenhuys verhuisden. Het jaar is voorbijgevlogen! We kijken terug op een prachtig eerste jaar, waarin we al veel bijzondere

Nadere informatie

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering

VERENIGING BEWONERS HANZELAND ZWOLLE. Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Nieuwsbrief september 2016 Uitnodiging Ledenvergadering Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2 november a.s. De algemene Ledenvergadering wordt gehouden op 2 november a.s. in De Kantine (Hanzeplein 11

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018

Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Verslag bestuursvergadering de Pedaleur d.d. 12/03/2018 Aanwezig: Locatie: Jan van Gerven Bea Liebregts Henny van Beers Rob van Overbeek Cees Stofmeel van de Sandestraat 1, Oost-, West- en Middelbeers

Nadere informatie

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer.

Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van den Elzen, Kenny Essers, Hans van Geffen, Mariëtte Jansen, Hans van der Locht, Margriet Meijer. GMR Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad secretariaat: p/a D.Boeijen Kerkstraat 72A 5411 BC Zeeland gmr@kiemuden.nl Notulen van de GMR-vergadering van 12-05-2014 Aanwezig: Debbie Boeijen, Trudy van

Nadere informatie

Welkom voor Sanne, die vanaf heden de oudergeleding compleet maakt.

Welkom voor Sanne, die vanaf heden de oudergeleding compleet maakt. Notulen MR vergadering Aan : Leden MR de Heydonck Datum : 18 februari 2014 Locatie : Heydonck Naastenbest Tijd : 19.30.uur 21.30 uur Aanwezig : Nicole, Paul, Sharon, Theo, Ton, Yvonne, Sanne Afwezig :

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Nr. 5 van schooljaar 2016-2017 Datum : maandag 19 juni 2017 Tijd : 20:30 22:00 uur Locatie : lerarenkamer DE KLIF Volgende vergadering: 25 september 2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015

Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 CONCEPT HUISHOUDELIJK REGLEMENT PHOENIX APELDOORN Conform artikel 20 van de Statuten Aangenomen op de Algemene Ledenvergadering d.d. 4 februari 2015 AANSLUITING EN SAMENWERKING ARTIKEL 1 Phoenix Apeldoorn

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Stichting Huurdersbelang Stadswonen

Huishoudelijk Reglement Stichting Huurdersbelang Stadswonen Huishoudelijk Reglement Stichting Huurdersbelang Stadswonen 1. Begrippen Huurdersbelang Stichting Huurdersbelang Stadswonen Huurdersvertegenwoordiging Huurdersvertegenwoordiging zoals opgetekend in de

Nadere informatie

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet!

Vrijwilligers Wij zijn heel blij met onze vrijwilligers, gezamenlijk wordt er telkens weer een mooie activiteit neergezet! JAARVERSLAG 2018 Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting Coalitie Erbij Woudenberg. Zoals u onderstaand kunt lezen hebben wij ook dit jaar, behalve de bijeenkomsten van Samen op Zondag, diverse activiteiten

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2011

Financieel jaarverslag 2011 Financieel jaarverslag 2011 St de Hand te Utrecht 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2011... 4 3 Staat van baten en lasten 2011... 5 4 Toelichting op Balans en Staat van baten en lasten... 6 JAARVERSLAG

Nadere informatie

Jaarverslag 2012. Stichting Sociale Moestuin Sliedrecht

Jaarverslag 2012. Stichting Sociale Moestuin Sliedrecht 1. VOORWOORD VAN DE VOORZITTER Bij het verschijnen van dit jaarverslag zijn we een heel jaar aan het werk op de tuin. In dit jaar zijn we met het Bestuur en de vaste vrijwilligers in een andere fase terecht

Nadere informatie

Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2012

Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2012 Jaarverslag Buurtmoestuin Castellum 2012 Inhoudsopgave 1. Voorwoord...2 2. 2012: jaaroverzicht in vogelvlucht...3 3. Verantwoording bestuur...6 1 1. Voorwoord In april 2011 zijn we van start gegaan met

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan.

De begroting van de TSO is vanavond via de mail binnengekomen blijft dus als agendapunt staan. Notulen MR vergadering Datum: 12 september 2016 Aanwezig André Baardwijk a.w.baardwijk@delagewaard.nl Karin van den Berg k.vandenberg@csgdewaard.nl Esther van Efferen e.vanefferen@cedgroep.nl Helma Heesterman

Nadere informatie

NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014

NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014 NOTULEN VERGADERING OUDERVERENIGING 5 JUNI 2014 Aanwezig: Suzanne,Tineke, Sjef, Margo, Wilma, Sandra H, Merel, Conny, Luciënne, Gwen, Ellen, Joost, Linda, Margo, Joyce Afwezig met melding: Sandra de W,

Nadere informatie

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom.

Joop opent de vergadering en heet iedereen van harte welkom. Vergadering Wijkplatform Landweert d.d. 02-04-2013 Aanwezig : Joop Linders, Herman Hendrix, Trinus Dijkstra, Han Verkuijlen, Joyce van de Laar, Math Goumans, Cor van Dijk, Bas Woldenberg en Liesbeth Arts.

Nadere informatie

Nieuwe School Algemene Ledenvergadering 13 juni 2013

Nieuwe School Algemene Ledenvergadering 13 juni 2013 Nieuwe School Besteding van de ouderbijdragen Werkelijk Begroot Werkelijk 2011 2011 2010 Kamp / Schoolreis 12.694 12.694 11.500 14.606 Feesten, Kerst, Sinterklaas 2.186 3.353 3.000 2.093 Zwemmen 4.817

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering

Verslag bestuursvergadering Datum: Tijd: 19:30 21:30 Locatie: Beheerdershok speeltuin Aanwezig: Linda (voorzitter), Margo, Nicole (notulist), Frans, Juan, Andrea (lid) Afwezig met kennisgeving: - VERSLAG 1. Opening Linda opent de

Nadere informatie

Activiteitenverslag 2015

Activiteitenverslag 2015 Activiteitenverslag 2015 1 Organiseren feest Apeldoorn 2015 In 2015 is voor het eerst een Schoorsteengelukfeest georganiseerd in de stad Apeldoorn. Het plan was om 75 kinderen van 0-10 jaar te laten deelnemen.

Nadere informatie

Statuten- en reglementswijzigingen Organisatie

Statuten- en reglementswijzigingen Organisatie Statuten- en reglementswijzigingen Organisatie Bij deze het voorstel aan de Algemene Ledenvergadering van ijsclub Hard-gaat-ie om een nieuw Huishoudelijk Reglement in te voeren en de statuten daarop aan

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 10 december 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink N Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële Commissie

Nadere informatie

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka

Speeltuin de Bras. Aanwezig Juan Zondervan (voorzitter van de vergadering) Margo van de Merwe. Gosia Zertka biedt sinds 1996 de wijk Vrijenban en omgeving in Delft een veilige, schone, beheerde en gratis toegankelijke speelomgeving en zet zich in voor versterking van het saamhorigheidsgevoel in de wijk. Verslag

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

Notulen. Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5

Notulen.   Agenda. 1 Opening. 2 Notulen vergadering 9 mei Pagina 1 van 5 Notulen Datum: 13 juni 2017 Locatie: Oostdam te Goedereede Aanwezig: Desirée van Halewijn, William Tanis, Linda Hobbel, Adam van Heest, Afwezig: Erna de Jong Datum volgende vergadering: 6 september 2017

Nadere informatie

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd.

2. Notulen BLV d.d. 26 september 2014 De notulen van de BLV vergadering van 26 september 2014 worden goedgekeurd. NOTULEN van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op donderdag 11 juni 2015 te Double Three by Hilton, Oosterdokstraat 4 in Amsterdam. AANWEZIG

Nadere informatie

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur.

Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. ST.ECOLIFE Vergadering ST ECOLIFE Datum 04-04-2015 Notulen van de Algemene leden vergadering van de stichting ECOLIFE Arnhem. Locatie: Hommelsestraat 19 6828 AJ Arnhem, om 19:00 uur. 1- Opening en vaststelling

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017 Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz),,,, Marloes, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr), Rosaima, Anna, Cindy, Anka, Nilda, Linette, Carla,

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

verloting Ja... je leest het goed!!!

verloting Ja... je leest het goed!!! Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MAART 2012 CLUBNIEUWS 26 JAAARGANG 3 verloting Ja.... je leest het goed!!! Er zijn leuke prijzen te winnen en het enige wat jij hoeft te doen is naar de Algemene

Nadere informatie

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014

Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Notulen algemene ledenvergadering ADCA vereniging 2014 Datum: 24 mei 2014 Locatie: Hotel Bergse Bossen in Driebergen Voorzitter: Ewout Brunt Notulist: Willemien Uijl 1. Opening door de voorzitter dhr.

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 39 27 september 2018 Nieuws Agenda 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant 2 okt. : Glamourgirls in Zeist 3 okt. : Bies Sportdag 5 okt. : Voetbal FC

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 25 juni 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Jolande Hondius N Team Coby Markerink Y Team Edwin Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder Financiële

Nadere informatie

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord

Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Verslag vergadering Bewonersorganisatie Steenvoorde Noord Datum: 19 november 2014. Locatie: Wijkcentrum Stervoorde. Aanvang: 19.30 uur. Aanwezig: Andy Kooy, Frans Kalse (penningmeester), Fredo Bokhorst,

Nadere informatie

Brochure zaalhuur. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en aanbiedingen!

Brochure zaalhuur. Informeer vrijblijvend naar de prijzen en aanbiedingen! Brochure zaalhuur Bij Café Zaal Bij van Dijk is het ook mogelijk om uw feest op de meest persoonlijke manier mogelijk te vieren. U kunt de compleet opgeknapte zaal achter het café vanaf heden afhuren voor

Nadere informatie

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig met melding: geen

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig met melding: geen Notulen vergadering bestuur 2015/2018 van de oudervereniging van de Oranje Nassau School (ONS) te Badhoevedorp Datum: 10.01.2017 Tijdstip: 19:00 h 20:30 h Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. Notulen MR vergadering 23 maart 2015 Aanwezig: Michiel, Sanne, Joep, Annet, Natascha en Marielle. Afwezig: Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 1 april 2015 1. Welkom: Michiel heet iedereen

Nadere informatie

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel

VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel VvE Quarakter IV te Krimpen aan den IJssel ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notulen van de Algemene ledenvergadering gehouden

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen

Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Studievereniging Pedagogische Wetenschappen Informatie Algemene Ledenvergadering der Studievereniging Pedagogische Wetenschappen PAP Minimaal twee keer per jaar word jij als lid door het bestuur van PAP

Nadere informatie

ALV - 12 december 2016

ALV - 12 december 2016 ALV - 12 december 2016 datum: 12 december 2016 tijd en locatie 20:00 Milieucentrum Utrecht, Oudegracht 60 aanwezigen afwezigen Vanuit het bestuur: van Seters, Pieter Duif, Inge Verhoef Vanuit de organisatie:

Nadere informatie

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig: geen

Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor (JV) Rene van der Meijden (RM) Paul van der Valk (PV) Wycher Dijkhuis (WD) Afwezig: geen Notulen vergadering bestuur 2015/2018 van de oudervereniging van de Oranje Naussau School (ONS) te Badhoevedorp Datum: 07.03.2017 Tijdstip: 19.00 h 20.30 h Aanwezig: Maarten Dekker (MD) Jeroen Vreenegoor

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting De Groene Vinger

Jaarverslag Stichting De Groene Vinger Jaarverslag 2017 Stichting De Groene Vinger 19 januari 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Activiteiten 2017... 4 Contacten 2017... 6 Communicatie 2017... 7 Financiën, Giften

Nadere informatie

voorlopige notulen vergadering oudervereniging 18 September 2018

voorlopige notulen vergadering oudervereniging 18 September 2018 voorlopige notulen vergadering oudervereniging 18 September 2018 Aanwezig: Sanders, Jurgen van der Kruijssen, Anke Swierstra, (team) Afwezig: Berkers, Wendy Oolbekkink, Saskia Garcia, Angelique van Balen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne verslag OR 10 mei 2016 1. Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne 2. Notulen vorige vergadering 14-3-2016 n.a.v. de notulen: Heely

Nadere informatie

Oktober Huishoudelijk reglement HOOD (Huurders Organisatie Ons Doel)

Oktober Huishoudelijk reglement HOOD (Huurders Organisatie Ons Doel) Oktober 2009 Huishoudelijk reglement HOOD (Huurders Organisatie Ons Doel) 1 Artikel 1. Naam: Huurders organisatie Ons Doel (HOOD) De vereniging is gevestigd Milanenhorst 20 te Leiden De vereniging is opgericht

Nadere informatie

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum

Maxima HET HOGELAND. De Werf EZ Winsum Maxima HET HOGELAND De Werf 5 9951 EZ Win www.kledingbankmaxima.nl Jaarverslag Kledingbank Maxima Het Hogeland Op 1 maart 2017 opende Maxima haar deuren. In het eerste half jaar, van maart t/m augustus)

Nadere informatie