Er zijn in de afgelopen maanden verschillende toernooien gespeeld waarvan in deze nieuwsbrief verslag wordt gedaan door Richard en Pascal.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Er zijn in de afgelopen maanden verschillende toernooien gespeeld waarvan in deze nieuwsbrief verslag wordt gedaan door Richard en Pascal."

Transcriptie

1 december Nr Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het bestuur Beste leden, Het is alweer enige tijd geleden maar door privé omstandigheden zelf weinig tijd gehad om aan de nieuwsbrief te werken. De input was in de afgelopen maanden ook weinig en er was vanuit het bestuur weinig te melden. Het competitieseizoen is voor ons gevoel alweer enige tijd aan de gang echter er zijn nog maar 3 wedstrijden gespeeld tot nu toe. Weer vele weken tussen de competitie die vrij waren. Er wordt nog steeds regelmatig door deze en gene getraind op dinsdag en donderdag en Peter zorgt er keer op keer weer voor dat het enthousiasme blijft. Hierdoor hopen we toch dat een aantal teams zich weer goed kunnen handhaven in de competitie. Er zijn in de afgelopen maanden verschillende toernooien gespeeld waarvan in deze nieuwsbrief verslag wordt gedaan door Richard en Pascal. Verder hebben we een aantal jubilarissen gehad de afgelopen maand. Cobus en Leny Roosendaal waren woensdag 04 februari 50 jaar getrouwd wat op donderdagochtend nog gevierd is met de donderdagochtend tafeltennisgroep. Daarvan een kort verslagje. Op donderdag 12 februari waren Arend en Alie Deen 50 jaar getrouwd. Wij willen natuurlijk ook hen feliciteren namens het bestuur. Nicole Straat Uw secretaris Cobus en Leny 50 jaar getrouwd Vanochtend feest bij Olympia! Cobus en Leny zijn 50 jaar getrouwd en dat hebben we gevierd met gebak bij de koffie. Leny was met Cobus meegekomen en kon dus de bloemen in ontvangst nemen. De muzikanten Hans-Peter en Bob hadden hun muziekinstrumenten mee. Bob als slagwerker en Hans-Peter op de trompet en onze hele groep zong als een geoefend koor een mooi lied voor het bruidspaar. Leny en Cobus genoten zichtbaar. Nog even gememoreerd aan de akelige val die Cobus afgelopen zomer had gemaakt. Dat is goed afgelopen en Cobus staat weer als een jongen God achter de tafel. De donderdagochtendgroep wenst ze nog vele gelukkige jaren samen! Namens de donderdagochtend groep en het bestuur van TTV Olympia.

2 Algemene Ledenvergadering TTV Olympia 2015 Beste leden, Namens het bestuur nodig ik u uit voor de Algemene Ledenvergadering die zal plaatsvinden op: Datum: dinsdag 21 april Aanvang: Lokatie: Onze accommodatie aan de Gouw 11e Via de mail zult u nog ontvangen: Agenda De notulen van de Algemene Ledenvergadering van 22 april De bestuursverantwoordingen en de AZT verantwoording. Het financieel verslag (jaarrekening 2014 en begroting 2015). Het financieel verslag van de Stichting TCO. p.s. Ook ouders van jeugdleden zijn weer van harte welkom! KOMT ALLEN! de Algemene Ledenvergadering is er immers voor jou!

3 Dubbeltoernooi Op 1 februari vond het jaarlijks terugkerende familietoernooi plaats bij Olympia. Iedereen had zijn of haar familie/vrienden opgetrommeld om mee te doen, wat resulteerde in een leuke opkomst van zo'n 60 deelnemers. Nadat de indeling gemaakt was kon de strijd beginnen; welke familie heeft de meeste tafeltenniskunsten in huis?! Van jong tot oud, van beginneling tot jaren ervaring, het was er allemaal en iedereen fanatiek achter tafel. Wanneer de laatste wedstrijden gespeeld waren en iedereen alles had gegeven wat ze in huis hadden was het tijd voor de prijsuitreiking. De familie die volgend jaar weer gaat strijden om zijn titel te behouden speelde onder de naam: 'Niet goed, wel gezellig'. Wel een rare naam voor een team wat wint, vinden jullie niet? We kunnen met zijn alle terugkijken op een zeer gezellige en sportieve dag. Bedankt en ik hoop iedereen volgend jaar weer te zien! Pascal De Buurtbus In onze zaal zijn verschillende bijeenkomsten geweest om te gaan starten met een buurtbus wat zal gebeuren door vrijwilligers. De buurtbus zal dan ook van start gaan. Andijk Vanaf maandag 16 maart gaat de vereniging buurtbus WASE (Wervershoof, Andijk, Stede Broec, Enkhuizen) definitief met twee buurtbussen rijden door Oostelijk West-Friesland. Maar liefst 60 vrijwillige chauffeurs hebben zich de

4 afgelopen maanden aangemeld. De buslijn krijgt het lijnnummer 438. In november 2014 maakte de provincie Noord-Holland definitief bekend dat buslijn 138 wordt opgeheven. Dit tot grote teleurstelling van veel inwoners in de regio. Dorpsraad Andijk heeft het initiatief op zich genomen een buurtbusvereniging op te starten als alternatief voor de op te heffen lijndienst. Jan Visser, voorzitter van de nieuwe buurtbusvereniging: Een bestuur is gevormd en circa 60 vrijwilligers hebben zich aangemeld die de buurtbus willen rijden. Afgelopen donderdag was de premiére van de buurtbus en onze fotograaf Theo Annes reed een stukje mee. Andijk Vanaf maandag 16 maart gaat de vereniging buurtbus WASE (Wervershoof, Andijk, Stede Broec, Enkhuizen) definitief met twee buurtbussen rijden door Oostelijk West-Friesland. Maar liefst 60 vrijwillige chauffeurs hebben zich de afgelopen maanden aangemeld. De buslijn krijgt het lijnnummer 438. In november 2014 maakte de provincie Noord-Holland definitief bekend dat buslijn 138 wordt opgeheven. Dit tot grote teleurstelling van veel inwoners in de regio. Dorpsraad Andijk heeft het initiatief op zich genomen een buurtbusvereniging op te starten als alternatief voor de op te heffen lijndienst. Jan Visser, voorzitter van de nieuwe buurtbusvereniging: Een bestuur is gevormd en circa 60 vrijwilligers hebben zich aangemeld die de buurtbus willen rijden. Afgelopen donderdag was de premiére van de buurtbus en onze fotograaf Theo Annes reed een stukje mee. AED binnen onze vereniging Het bestuur heeft op de ledenvergadering in april goedkeuring van de leden gekregen om een AED aan te gaan schaffen. Zeker geen overbodige luxe aangezien onze populatie binnen de vereniging ook ouder wordt en we al een aantal problemen hebben gehad. We hebben al een aantal aanmeldingen gehad in de loop van de tijd maar lang niet genoeg. Het bestuur wil graag van leden horen of er mensen zijn die al een diploma EHBO + AED hebben en deze al onderhouden via bijvoorbeeld het werk of een andere weg. Verder willen we natuurlijk weten of er mensen interesse hebben om een cursus te doen voor AED en dan met name binnen de verschillende groepen van onze vereniging. Woensdagochtendgroep, donderdagochtendgroep, trainingsgroepen senioren. We zijn al bezig met extern regelen van training c.q. aanschaf. Willen zoveel mogelijk mensen hierop reageren om door te geven. Dan kunnen we als bestuur hiermee verder!!!! Willen jullie aan mij mailen via 4vries@quicknet.nl of er interesse is. Degene die dat al aan mij doorgegeven hebben heb ik al genoteerd.

5 Nicole Clubkampioenschappen Vrijdag 20 februari, De Clubkampioenschappen Olympia Inderdaad.. op een vrijdag. Normaal gesproken werden de clubkampioenschappen uitgevochten op de zondag maar wegens aanhoudend weinig inschrijvingen besloten we het ditmaal op de vrijdag te organiseren. En met succes! Met 1 c-poule, 1 b-poule en 2 a-poules werd op drie verschillende niveaus uitgemaakt wie de sterkte speler van Olympia is. In de c-poule ging toch vrij verrassend Ingemar Gelderloos er met de gouden plak vandoor. De vijfdeklasser van Olympia 12 versloeg op zijn weg naar eeuwige roem onder andere enkele 4e klassers. Sterker nog, hij bleef de gehele avond ongeslagen, chapeau! De overige twee plaatsen op het erepodium werden verdeeld met een tweede plaats voor Rinus van der Ark en een derde plaats voor Lieuwe Smit. In de b-poule lag het van te voren (net als in de c-poule overigens) compleet open voor wat betreft de titelkandidaten. Vraag het 6 mensen en je kreeg 6 verschillende favorieten. Dit mede doordat titelhouder Erik Bisschop werd gepromoveerd naar de a-poule. Één persoon stond zeker niet hoog bij de bookmakers. Teamgenoot van Erik, Jeroen Baas. Met een bad die op ieder moment uit elkaar kon vallen en een biertje achter de kiezen verraste hij echter vriend en vijand en wist hij zich vlekkeloos naar de eerste plaats te ballen! Daarachter behaalde de mannen van Olympia 8, te weten Cor Vis en Bob Oudenaller de knappe tweede en derde plaats. Te slotte de a poule die onder verdeeld was in twee 5-kampen en waar titelverdediger en clubkampioen Nordin Gelderloos weer meedeed. Lang leek het een bijzondere avond te worden toen Pascal Slot in een vijfsetter Nordin velde en zo de eerste plek in de poule bemachtigde. Ed Tensen werd eerste in de andere poule en dacht zo op voorhand Nordin te ontlopen in de halve finales. Niks bleek hiervan waar en zo ontstond een clash in de halve finale: Nordin G. - Ed T. Met als uiteindelijke winnaar Nordin. De andere halve finale bestond uit Pascal Slot en Stefan Bosch die uiteindelijk gewonnen werd door Stefan. En zo kon het gebeuren dat er exact de zelfde finale op het papier stond als vorig jaar. En weer werd deze partij gewonnen door Nordin Gelderloos waardoor hij zich nog een jaar Olympia clubkampioen mag noemen! De derde/vierde plaats tussen Ed en Pascal werd gewonnen door Ed en behaalde zo zijn schrale troost. Ik hoop dat jullie net zo hebben genoten als mij. Bedankt voor de deelname en tot volgend jaar! Gr Richard

6 Plastic bal verplicht per 1 september Vanaf 1 september 2015 wordt de huidige celluloid bal vervangen door de plastic bal. Tijdens competitiewedstrijden en toernooien wordt deze soort bal verplicht. Op de website van onze afdelingsbond verscheen deze mededeling. Tijdens het laatste overleg van het College van Voorzitters van de afdelingen van de NTTB is afgesproken dat in alle afdelingen m.i.v. de competitie najaar 2015 het niet meer is toegestaan om in de afdelingscompetities en alle andere wedstrijden en toernooien te spelen met de celluloid bal. Alle wedstrijden moeten dan gespeeld worden met de niet-celluloid (plastic) bal. Dit geldt ook voor de landelijke klassen. In de afdeling Holland-Noord is het toegestaan om reeds in de voorjaarscompetitie 2015 de wedstrijden met de plastic bal te spelen. Echter, de verenigingen die dat willen doen moeten dat uiterlijk 20 januari 2015 melden aan de competitieleider. Verenigingen die tijdig hebben aangegeven de competitiewedstrijden in de voorjaarscompetitie van 2015 met de plastic bal te spelen moeten dat gedurende de gehele competitie blijven doen. Men mag niet tussentijds overstappen van plastic naar celluloid of andersom. Direct na 20 januari 2015 zal er een mededeling naar de verenigingen in de afdeling Holland-Noord gestuurd worden waarin zij geïnformeerd worden bij welke verenigingen in de voorjaarscompetitie met plastic ballen zal worden gespeeld. Beste Leden; Wij hebben onze eigen inzamelactie. Sommige clubs hadden dit reeds middels oud papier of andere zaken. Wij hebben Rotie. Via Rotie kunnen wij een steentje bijdragen aan het milieu en tevens onze clubkas verbeteren. Wat moet je doen? Lever voortaan je oude frituurvet, frituurolie en bakolie in bij onze club. Denk hierbij aan oliebollen-olie, visbak-olie, vloeibare frituurvet en normale frituurvet.

7 Let op: het is wel de bedoeling dat het netjes in de originele verpakking wordt ingeleverd. Misschien even wennen de verpakking te bewaren, maar is tevens het handigste om weer in terug te doen na gebruik. Dus: Doe mee en help het milieu en onze club. Er zijn al meerdere bakken opgehaald! Dus op naar de volgende! Ben Wong Swie San 08 februari Eize van der Zweep 09 februari Wilma Roozendaal 12 februari Wim Vlaar 20 februari Ton Zaal 01 maart Cobus Roosendaal 04 maart H. Fongers 06 maart Jan van Dalfsen 14 maart Ron Laan 21 maart Annet Fölsche 24 maart Nicole Straat 27 maart Erik Bisschop 29 maart Allen een prettige verjaardag gewenst of hopen dat ze dat gehad hebben. IBAN nummer Olympia! Nogmaals willen we het IBAN nummer van de vereniging vermelden. Dit is het IBAN nummer van TTV Olympia NL13RABO ! Mededeling Alcoholgebruik jongeren! Per 01 januari 2014 is door de regering de leeftijdsgrens van alcoholgebruik onder jongeren van 16 naar 18 gebracht. Dit betekent voor onze vereniging ook dat wij aan jongeren onder de 18 geen alcohol mogen schenken. Dit is belangrijk dat dit nagestreefd wordt om zo onze vergunning te kunnen behouden voor de barmogelijkheden. We hopen dus ook dat iedereen die bij onze vereniging een bardienst draait aan de regels wil meewerken. Er hangt een postertje om dit ook duidelijk kenbaar te maken.

8 Nogmaals willen we het IBAN nummer van de vereniging vermelden. Deadline voor de volgende nieuwsbrief: april

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

Klaar voor de Alpe! Namens het Bestuur Nicole Straat

Klaar voor de Alpe! Namens het Bestuur Nicole Straat juni Nr. 06-2013 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het bestuur: Allereerst wil ik nog een foutje recht zetten uit de vorige nieuwsbrief. Alle medewerkers voor het boksgala werden bedankt maar wat ik

Nadere informatie

Van het bestuur: In memoriam Johan Bos.

Van het bestuur: In memoriam Johan Bos. Juli Nr. 07-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het bestuur: Het is al een mooie tijd geleden dat er weer wat geschreven is. En toch is het leven binnen Olympia nog een tijdje doorgegaan. We hebben

Nadere informatie

Verder gebeuren er ook nog wel eens dingen met leden binnen onze vereniging.

Verder gebeuren er ook nog wel eens dingen met leden binnen onze vereniging. Februari Nr. 10-2013 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het bestuur: Er zijn de afgelopen maand toch weer erg veel activiteiten geweest en gebeurd. Allereerst hopen we dat iedereen natuurlijk een hele

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018

TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 TEPCI Nieuwsflits 4 sept 2018 Beste Tepci-leden, Apeldoornse Tennis Kampioenschappen 2018 Zaterdag en zondag de finales op TEPCI Sportief en sociaal het grootste tennistoernooi van Apeldoorn. Wie wil er

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Rest mij nog een ieder een prettige vakantie te wensen en vooral veel zonuren!

Rest mij nog een ieder een prettige vakantie te wensen en vooral veel zonuren! juni Nr. 07-2013 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het bestuur: Helaas hebben we deze maand niet zoveel inbreng als anders. Even zo goed hebben we toch nog een aardige vulling met over het algemeen

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zondag 25 juni 2017 D-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Sportiviteit wint altijd!

Sportiviteit wint altijd! t oernooi 2017 Sportiviteit wint altijd! Zaterdag 24 juni 2017 C-toernooi Sportieve jongens en meisjes, coaches, teammanagers, scheidsrechters en ouders Wat enorm leuk dat jullie dit jaar meedoen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2015 Het weekend 30 en 31 mei was gereserveerd voor het verspelen van onze clubkampioenschappen. Net als in voorgaande jaren was de zaterdag gereserveerd voor de junioren enkelspelen

Nadere informatie

INFOBULLETIN MEI 2015

INFOBULLETIN MEI 2015 INFOBULLETIN MEI 2015 Limburgse Jeugdmasters in Geleen/Sittard. Op zondag 19 april was alweer laatste toernooi van de LJM. Lekker dichtbij dus uitgeslapen stonden Maud, Maud, Noa, en Jens achter de tafel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen

Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen Nieuwsbrief Editie 2 Seizoen 2018-2019 Voor je ligt de tweede editie van de nieuwsbrief van Jubileumseizoen 2018-2019. In deze nieuwsbrief kun je uitgebreid lezen over het jubileum! Daarnaast is er o.a.

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015

NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 NIEUWSBRIEF ZV DE GOOYE APRIL 2015 Het zwemseizoen loopt al bijna weer op zijn einde. Met het maken van deze nieuwsbrief staan er nog enkele wedstrijden voor de deur, maar gelukkig ook nog tal van activiteiten!

Nadere informatie

Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia

Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Mei-Nr. 03 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van het Bestuur: Er zullen tot de zomervakantie nog verschillende activiteiten plaatsvinden in onze accommodatie. Leuk is natuurlijk altijd als er publiek is

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jeugd November 2016

Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Nieuwsbrief Jeugd November 2016 Hallo Allemaal, Inmiddels begint het buiten weer steeds vroeger donker te worden en dat betekent dus dat we ook weer een aantal feestdagen gaan krijgen de komende tijd.

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside.

EVEN VOORSTELLEN MICHELLE Hoi, ik ben Michelle Lichtendahl. Ik ben de moeder van Pepijn en ben gevraagd voor de jeugdcommissie van BC Inside. NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 19 VAN DE VOORZITTER VINCENT Na 19 jaar trouwe dienst in de jeugdcommissie, waarvan de afgelopen vier jaar als voorzitter heb ik besloten er na dit seizoen een punt achter

Nadere informatie

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e

ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e ALLE INFORMATIE OVER HET 5 e Welkom op het ARCKIKA RUGBY TOERNOOI Je ontvangt deze informatie omdat jij je samen met je team hebt ingeschreven voor het ARCKIKA Rugby Toernooi op 25 mei a.s. Deel deze info

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG

SPORTDAG KOKO NASCHOOLSE KINDEROPVANG Van de redactie Het is weer winter. Het competitieseizoen is weer afgelopen, clubkampioenschappen jeugd en senioren zijn weer geweest. Kortom tijd voor kerst. Namens de redactie fijne feestdagen allemaal

Nadere informatie

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule

Gegevens deelnemende spelers en indeling poule Speelschema Thijs Dielemans toernooi libre 2018 Hieronder is de opzet van Thijs Dielemans toernooi Libre 2018 uitgewerkt. Aantal deelnemers 15 Gespeeld wordt in drie poules: A, B en C Indeling van de spelers

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Jaarverslag badminton seizoen

Jaarverslag badminton seizoen Jaarverslag badminton seizoen 2016-2017 BESTUUR Dit seizoen bestond het bestuur uit de volgende leden: Henk Zonnenberg : voorzitter Patrick de Jong : secretaris Frans Verschuren : penningmeester / ledenadministratie

Nadere informatie

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND

Nieuwsbrief DANKWOORD GWK IEDEREEN FANTASTISCH GEDAAN EN GEFELICITEERD! NIEUWE KLEDING BRAINSTORMAVOND ds Januari 2014 30 Nieuwsbrief www.aquapoldro.nl Bij de afdeling wedstrijdzwemmen van Aquapoldro kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen aan wedstrijden. Of je nu ambities hebt om deel te nemen aan Gelderse

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Programmaboekje. Telstar schoolkorfbaltoernooi 2014

Programmaboekje. Telstar schoolkorfbaltoernooi 2014 Programmaboekje Telstar schoolkorfbaltoernooi 2014 Dinsdag 20 mei en woensdag 21 mei 2014 1. Voorwoord Het schoolkorfbaltoernooi ziet Abraham! Op 27 juni 1964 bijna 50 jaar geleden - werd het eerste schoolkorfbaltoernooi

Nadere informatie

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018

Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 Programmaboekje Schoolzaalvoetbalkampioenschap Basisscholen Volendam 2018 2 Welkomstwoord We lopen weer tegen het einde van het jaar en dus is het weer tijd voor het traditionele schoolzaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Uitnodiging tot inschrijving voor de Nationale Senioren Meerkampen - B 2017

Uitnodiging tot inschrijving voor de Nationale Senioren Meerkampen - B 2017 NSM-B 2017 Uitnodiging tot inschrijving voor de Nationale Senioren Meerkampen - B 2017 1. Soort evenement Dit is een N-Evenement, dat op initiatief van de NTTB wordt georganiseerd 2. Data Voorronde: Kwart

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei Nieuwsbrief 24 01 mei 2016 www.bcscarabee.nl Hallo beste leden! Hierbij de derde nieuwsbrief van dit seizoen! Er is de afgelopen tijd veel gebeurd binnen Scarabee en wij willen in deze nieuwsbrief zowel

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC)

Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitiereglement NPB padelcompetitie2018 (NJC) Competitieleiders NPB: Gerco Wicherson & Karin Overweg e-mailadres: competities@padelbond.nl Versie 20180627 1. Inleiding Dit document is een handvat voor

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout

Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Biljartvereniging Agnes Sportlaan 7, Voorhout Wedstrijdleider: C. van Steijn Tel. 0252-215266 of mobiel: 06-54391295 Aan het toernooi 2012 zullen in totaal 48 spelers (van 12 verschillende clubs) deelnemen.

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie

Haarlemse Korfbal Week. 16 e editie Haarlemse Korfbal Week 2018 16 e editie Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 13 november tot en met zaterdag 17 november vindt alweer de 16e editie van dit toernooi plaats. Dit jaar geven

Nadere informatie

NIEUWBRIEF Competitietennis.

NIEUWBRIEF Competitietennis. NIEUWBRIEF 4-2013 Er is weer veel gebeurt in het Aarlanderveense op tennisgebied. Voor het eerst in de historie is er competitie gespeeld, we hebben nieuwe clubkampioenen en ook de jaarlijkse BBQ is weer

Nadere informatie

1 september 2014 jaargang 57, no. 2

1 september 2014 jaargang 57, no. 2 Nieuwsbrief 1 september 2014 jaargang 57, no. 2 September 2014 Dit is de tweede nieuwsbrief van het seizoen 2014 2015. De meeste junior- en seniorleden hebben hun eerste trainingen er alweer op zitten

Nadere informatie

Haarlemse Korfbal Week

Haarlemse Korfbal Week Haarlemse Korfbal Week 2016 Welkom bij de Haarlemse Korfbal Week, Van dinsdag 25 oktober tot en met zaterdag 29 oktober vindt alweer de 14e editie van dit toernooi plaats. Ook dit jaar is het toernooi

Nadere informatie

TAFELTENNIS VERENIGING SCHIJNDEL DIGITALE SPETTERS

TAFELTENNIS VERENIGING SCHIJNDEL DIGITALE SPETTERS TAFELTENNIS VERENIGING SCHIJNDEL DIGITALE SPETTERS Nummer 1, December 2015 Inhoudsopgave Van de redactie Van de voorzitter Van de penningmeester Agenda Competitie Evenementen Tafeltennisweetjes Wist u

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA

Inschrijven voor 27 augustus dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Inschrijven voor 27 augustus 2018 Het Park Event is voor ALLE TVN-leden... dus JEUGD, JUNIOREN, SENIOREN en de Zomer Challenge BELANGRIJKE DATA Zondag 2 September Toernooi voor Basis scholieren en middelbare

Nadere informatie

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei

WSC Meerkamp. Seizoen 2016/2017 Programma boekje. Zaterdag 27 mei WSC Meerkamp Seizoen 2016/2017 Programma boekje Zaterdag 27 mei Beste voetballers, begeleiders en supporters. Hierbij vinden jullie het programmaboekje voor de WSC Meerkamp 2016/207. Dit toernooi worden

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen.

Het bestuur onderzoekt de opties om een nieuwe website te (laten) maken. De huidige website voldoet niet maar aan de eisen. DROPSHOT Mei 2015, Jaargang 6, Nummer 1 Teteringse Tennis Vereniging Opgericht 28 juli 1956 Paviljoen: Donkerstraat 44 4847 KJ Teteringen Tel.: 076 5812555 Bestuursmededelingen - Jaargang 11 nr. 1- Het

Nadere informatie

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag.

Voetbal Festival. Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Datum: 15 juli Vanaf heden zal het Jeugdbestuur. Lees gauw verder voor meer nieuws.. Pag. Datum: 15 juli 2016 Nieuws vanuit het Jeugdbestuur: Vanaf heden zal het Jeugdbestuur 4x per jaar een nieuwsbrief versturen aan alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden. Graag houden wij u met deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Reglement Streetsoccertoernooi 2016

Reglement Streetsoccertoernooi 2016 Reglement Streetsoccertoernooi 2016 De inschrijving voor deelname aan het Rotary streetsoccertoernooi 2016 verloopt via formdesk. De schoolsportcoordinator ontvangt de link waar men zich kan inschrijven.

Nadere informatie

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST

COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST COMPETITIEBOEK SENIOREN & JEUGD NTTB / AFDELING OOST NAJAAR 2016 Competitieleiders senioren: Hoofdklasse t/m 3e klasse ACL: Bert van der Tol Hietweideweg 64 7391 XX Twello 06-13638398 acl@nttb-oost.nl

Nadere informatie

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster

v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster v.v.kloosterburen O9-pupillentoernooi om de OPA Henk cup Datum: 17 juni 2017 Aanvang: 10:00 uur Terrein: Sportpark Westerklooster 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2017 Voorafgaand aan de afsluiting van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie

NIEUWSBRIEF. 4 E KWARTAAL 2016 December Editie NIEUWSBRIEF 4 E KWARTAAL 2016 December Editie HO HO HO, De decembermaand zit er bijna op en daarmee ook 2016. Dit jaar heeft voor onze leden successen geboekt, er waren hoogteen dieptepunten, jullie hebben

Nadere informatie

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe!

Ik wens iedereen een mooi zomerseizoen met veel tennis toe! Van de voorzitter Zondag 21 juni, 2015 Beste tennisvrienden, Onze club bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren! Nog aan het bijkomen van het Midzomeravondtoernooi, sta ik alweer op baan 4 te tennissen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

13 de Noordstad Schoolbasketball Toernooi

13 de Noordstad Schoolbasketball Toernooi 13 de Noordstad Schoolbasketball Toernooi Den Helder, december 2013 Algemene Informatie: Het jaarlijks terugkerende Noordstad Schoolbasketball Toernooi staat weer voor de deur. Het toernooi wordt ook dit

Nadere informatie

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe.

Roostervrij Aanstaande vrijdag hebben de groepen 1 tot en met 4 een roostervrije dag. We wensen jullie een fijn lang weekend toe. Jaargang 5 nr 11 11 november 2014 Eilenbergstraat 258 5011 EC Tilburg 013-4551292 info@stelaertshoeve.nl www.stelaertshoeve.nl Nieuwsbrief voor ouders van basisschool Stelaertshoeve in MFA De Symfonie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

WELKOM! In de toernooikamer kun je de hele dag terecht voor vragen, het inzien van de uitslagen of gewoon om te laten weten hoe leuk je het hebt!

WELKOM! In de toernooikamer kun je de hele dag terecht voor vragen, het inzien van de uitslagen of gewoon om te laten weten hoe leuk je het hebt! WELKOM! Beste BFC Familie, Van harte welkom als deelnemer van dit BFC familietoernooi. Voor velen voor het eerst als speler of speelster, omdat je familie bent, of misschien wel moeder, coach of bestuurslid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2014

Nieuwsbrief september 2014 Nieuwsbrief september 2014 Beste MHCU'ers, De zomervakantie is achter de rug en het nieuwe seizoen staat op het punt van losbarsten! We hebben een roerige zomer achter de rug met ups en downs. Iedereen

Nadere informatie

schoolkorfbaltoernooi

schoolkorfbaltoernooi 1e SCHOOLSPORTTOERNOOI 2015/2016 Namens de organiserende korfbalverenigingen RDZ en De Tovers ben ik blij dat we uw school mogen ontvangen op het eerste schoolsporttoernooi van het schooljaar 2015/2016

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel

Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel Biljartvereniging t Beertje Weert en Bar Two Jacks Bandstoot Toernooi 2018 Clublokaal Cafe Bar Two Jacks Maasstraat 42 Weert. Tel 06-10017340. Regels Bandstoot Toernooi 2018. Het Toernooi start op maandag

Nadere informatie

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF!

Welkom! Badminton meemaken en beleven, dat doe je bij de BBF! INFORMATIE GIDS Welkom! Welkom in de infogids van de Bossche Badminton Federatie. Middels deze gids laten we jou als badmintonner, bestuurder of geinteresseerde graag kennis maken met wie wij zijn, wat

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda!

NAAM BEDRIJF VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Groot nieuws! Nieuwsbrief 1 2018 Mijdrecht januari 2018 VEENSHUTTLE 40 JAAR!! Ben jij ook in voor een feestje? Hou dan zaterdag 21 april vrij in je agenda! We vieren dit

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017

Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Nieuwsbrief 8: 3 november 2017 Data om te onthouden: Week van 30 okt. t/m 3 nov.: evt. oudergesprekken vanuit ZIEN! Maandag 13 november: 8.30 uur - 9.30 uur inloopuur Jeugd- en gezinscoach Dinsdag 14 november:

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!!

28 MAART 2013 AGENDA: SCHOOLZAKEN. Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! JAARGANG 11, NR. 13 28 MAART 2013 SCHOOLZAKEN Nieuwe website 8 april a.s. gaat onze nieuwe website online. Wij houden u op de hoogte!!!!!! Avondvierdaagse De start voor het inschrijven voor de avondvierdaagse

Nadere informatie

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet

Visie. Waterpolo Z & PC Nunspeet Visie Waterpolo Z & PC Nunspeet Inhoud Inleiding...3 De Waterpolo Commissie...3 Trainers en Coaches...4 Missie en Visie...5 Scheidsrechters en W officials...5,6 Trainingen en Teams...6,7,8 Inleiding De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Nieuwsbrief 5, februari 2013 Hallo Jeugdleden en ouders, Hier zijn we weer met het laatste bowling- nieuws. Er is veel gebeurd de laatste weken. Veel leesplezier. Informatie Voor de scores van onze eigen

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017

PROGRAMMABOEKJE. Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 PROGRAMMABOEKJE Schoolvoetbaltoernooi Gemeente Hellendoorn 2017 Beste sportvrienden, Dit jaar wordt voor de 31 e keer het schoolvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn georganiseerd. De organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010

20e Westlands. vv Maasdijk. D-Pupillen Kampioenschap. 2e Paasdag - 5 April 2010 20e Westlands D-Pupillen Kampioenschap 2010 vv Maasdijk 2e Paasdag - 5 April 2010 VOORWOORD Beste voetbalvrienden, Ook dit jaar hebben wij van VV Maasdijk weer de gelegenheid om het Westlands D kampioenschap

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010

DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM 2010 N u m m e r 1 - S e p t e m b e r 1 9 9 9 regio Zuidwest district Rotterdam Stationsplein 4b 3331 LL Zwijndrecht 078-6255200 www.knltb.nl s e p t e m b e r 2 0 0 9 DISTRICTS JEUGD COMPETITIE ROTTERDAM

Nadere informatie

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst.

Wij wensen iedereen heel veel plezier en vertrouwen op een mooie, sportieve voetbaldag met veel plezier een mooie opbrengst. 1 Inleiding Beste spelers en supporters, Van harte welkom bij de tweede Beetje Beter Cup bij Sportclub Deventer! Niet zomaar een voetbaltoernooi. Met de opbrengst van deze gezellige dag helpen wij (kans)arme

Nadere informatie

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016

Voorwoord. Donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei 2016 Voorwoord Nu alvast wil de Commissie Veldhovense Schoolverlaters Sportdagen eenieder welkom heten op het Peanutbaltoernooi, dat dit jaar voor de 30 e keer gehouden gaat worden op: Donderdag 26 mei en vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011

MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 MARKERBEER TOERNOOI 28 MEI 2011 Welkom! Namens de toernooicommissie van het Markerbeertoernooi heten wij u van harte welkom op sportpark Nooitgedacht voor de 23 ste editie van het Markerbeertoernooi. Dit

Nadere informatie

Koningsspelen In dit nummer:

Koningsspelen In dit nummer: Nieuwsbrief 4 - April 2019 In dit nummer: Koningsspelen 2019 Verslag Van Mun Advies Open toernooi 2019 Trianon SeniorPlus toernooi TOZ Welkom nieuwe commissieleden! VACATURES bij commissies binnen onze

Nadere informatie