U N I E K Nieuwsbrief van de Mattheusschool Galder december 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "U N I E K Nieuwsbrief van de Mattheusschool Galder december 2015"

Transcriptie

1 Geachte ouders/verzorgers, leerlingen, lezers en lezeressen, Hierbij de tweede nieuwsbrief van Deze brief zal vier keer per jaar verschijnen. De naam UNIEK is gekozen omdat dit woord verankerd is in onze visie. Wij vinden dat elk kind Uniek is en aan de hand van de letters van dit woord hebben wij onze missie geformuleerd: Ouders bedankt! In dit eerste halve schooljaar hebben we ontzettend veel hulp gevraagd en gehad van ouders. Wij willen de nieuwsbrief dan ook starten met iedereen heel erg te bedanken voor jullie inspanningen. Zonder jullie hulp zouden onze activiteiten, uitstapjes, vieringen en kerstmusical niet of maar half uitgevoerd kunnen worden. Daarom nogmaals, ook namens de leerlingen, heel erg bedankt en we rekenen weer op jullie hulp. U N I E K : UITNODIGEND : NORMEN EN WAARDEN : INDIVIDU : EMOTIONEEL WELBEVINDEN : KENNIS Team Mattheusschool. In onze schoolgids vindt u een nadere omschrijving onder het hoofdstuk Waar staan wij voor. Het doel van deze nieuwsbrief is u op de hoogte te houden van de unieke activiteiten die op en rondom onze school plaatsvinden. Wij wensen u veel leesplezier! Reacties en suggesties zijn altijd welkom. WELKOM Na de Kerstvakantie verwelkomen wij op onze school: Jari Lips Luca Dielemans Fleur Cornelissen Lucie Murphy Wij wensen jullie een fantastische tijd op onze school!

2 NIEUWS UIT DE GROEPEN Groep 1 / 2 Sinterklaas We hadden een stoomboot in de klas. De kinderen hebben deze zelf geschilderd. Ook hebben wij allemaal een pietendiploma gekregen van Sinterklaas. 2 December was het zo ver: wij mochten in onze pyjama naar school komen. Het was al donker en best laat. Bij de openhaard hebben we liedjes gezongen, gekletst en onze schoen gezet. Het was erg gezellig! Na een nachtje wakker liggen was het 's ochtends spannend of er iets in onze schoen zou zitten. Gelukkig vonden we iets lekkers! De dag na de lekkere verrassing kwam Sinterklaas bij ons op school. We stonden buiten te zingen met heel de school. Maar hij kwam maar niet. Opeens kwam er een Piet tevoorschijn om ons te vertellen dat Sinterklaas en nog een piet in slaap waren gevallen in de gymzaal. Zo stil als zwarte pietjes op het dak liepen we met alle kinderen naar de gymzaal. Heel stilletjes zagen we Sint en Piet liggen. 'Sinterklaasje kom maar binnen...', Sinterklaas schrok wakker. Hij vond het fijn dat wij hem wakker hadden gemaakt. Daarna kwam Sint bij ons in de klas. Dit vonden we een beetje spannend. Gezellig hebben we spelletjes gedaan en liedjes gezongen. Toen kregen we nog een cadeautje! We hebben heel erg genoten van de tijd met Sinterklaas en de Pieten. Hopelijk komen ze volgend jaar weer bij ons langs! Groep 3 / 4 De Stilte De kinderen van groep 3/4 hebben 3 bijeenkomsten gehad van: De Stilte, dans voor kinderen. De eerste bijeenkomst hebben de kinderen gekeken naar een dansduet, daarna mochten ze zelf dansen. De kinderen hebben geleerd wat draagvlakken zijn tijdens het dansen. Vervolgens hebben de kinderen in de klas geluisterd naar het verhaal van Woeste Willem. De tweede bijeenkomst zijn de kinderen op zoek gegaan naar schatten. Ze moesten allerlei gangetjes graven. Ook zijn de kinderen mooie schelpen geweest. De schelpen gingen langzaam open en langzaam weer dicht op de muziek. De derde bijeenkomst hebben de kinderen geleerd hoe ze elkaar kunnen begroeten/ontmoeten op muziek, zowel groot, klein, snel en langzaam. Ook hebben de kinderen nagedacht over hoe dieren elkaar ontmoeten. Die ontmoetingen hebben de kinderen in tweetallen op muziek laten zien. Kortom, wat waren de bijeenkomsten leuk en leerzaam. We hebben genoten! Groetjes van alle kleuters!

3 Sint en piet op school. Sint was op school en we gingen een dansje doen. Dat dansje was van de mijters. Dat vond de sint heel leuk en de pieten ook. Geschreven door Iris Foesenek Sint op school. Sinterklaas kwam op school en hij had hele gekke pieten bij zich. Wij hadden iets geregeld voor de pieten. Wij hadden iets met muziek bedacht. Maar de pieten zongen het steeds verkeerd. Geschreven door Tygo van Tilburg Groep 5 / 6 Bezoek aan de burgemeester De kinderen van groep 6 waren uitgenodigd door de burgemeester om een bezoek te brengen aan het raadhuis in Chaam. De burgemeester heeft een uiteenzetting gegeven over zijn taken binnen de gemeente en welke andere mensen er nog meer beslissingen mogen nemen. De kinderen hebben heel veel vragen mogen stellen en hebben af en toe ook hun mening laten horen. Het was een hele interessante middag. Als afsluiting kregen ze nog een lekker snoepje. Groep 7 / 8 Mencia We moesten met de fiets naar school gaan. Iedereen moest een hesje aan. Toen gingen we weg naar Mencia de Mendoza. Daar kregen we een rondleiding van Maaike en Anouk. We kregen een briefje en een pen. Op dat briefje stond wat we moesten doen. Als eerste kregen we geschiedenis van mevrouw Fujters. Ze praatte Engels en Nederlands. Ze gaf les aan TTO. Het duurde steeds 35 minuten per les. Daarna kregen we wiskunde, pauze en ook dat ze vertelden wat er allemaal gebeurt, pauze en de afsluiting. Na de afsluiting gingen we weer terug naar school en iedereen kende het Franse liedje. Geschreven voor Sanne Lambregts Tessenderlandt We zijn met groep 8 naar Tessenderlandt geweest. We hebben daar een rondleiding gekregen. Ik mocht een motor starten. Jens die moest een oude opa nadoen. En toen werd hij op een speciale manier uit bed getild. Daarna zijn we naar handel en administratie gegaan. Daar hebben we een eigen logo gemaakt en we hebben iets met excel gedaan. Ik vond het bezoek leuk, want we gingen naar de techniek. En we kregen een goede rondleiding. Geschreven door Tijmen Verkooijen Surprise Donderdag 3 december was het surprise in groep 7/8. Sinterklaas was toen ook geweest. Djinn, Noa en Lise-Lotte hadden een aantal goocheltrucjes gedaan. Ook hadden Roy en Tijmen een voetbalquiz. Floris liet een aantal basketbaltrucjes zien en Joery een paar goocheltrucs. Toen begonnen we met de surprises. Er was een hele grote dobbelsteen. Als je daarmee 1 of 6 gooide mocht je een surprise pakken. Die surprise mocht niet voor of van jou zijn. Op de surprise zat een rijm. Die rijm moest je voorlezen en dan raden van wie die was. Geschreven door Lieke Vermeeren

4 ANDERE ACTIVITEITEN Vrije viering De eerste vrije viering is inmiddels achter de rug. Alle groepen hebben zelf iets in elkaar gezet samen met de kinderen. Het liep enorm uiteen. Van Sinterklaas tot dans en van verschillende landen naar de smurfen. Alle kinderen bedankt voor de inzet en we maken er de volgende viering weer een feestje van. Helaas kwam het in haar gezicht. Aan het eind hebben we een spelletje gedaan, want we hadden tijd over. Geschreven door Jens Gooijers en Thijs Zwinkels Dansen en quiz Eerst hebben we gedanst met een juffrouw en daar hebben we een dansje geleerd. Het was een middelmatig snel dansje. Daarna hebben we een quiz gedaan over geld. Het was best wel moeilijk. Geschreven door Wessel van Alphen Activiteitenmiddag Inmiddels is de eerste activiteitenmiddag achter de rug. Er zijn verschillende activiteiten uitgevoerd binnen en buiten de school. Hier een aantal onderdelen beschreven door de leerlingen. In de volgende nieuwsbrief komen weer andere onderdelen te staan. Jeu de boules We zijn met de kinderen naar buiten gegaan. Daar waren twee mannen die ons de regels hebben uitgelegd over het jeu de boules. Wij hebben drie wedstijdjes gespeeld. We hebben met 14-0 gewonnen. Het ging erg sportief. Geschreven door Gijs Plijnaar Creatieve activiteit Bij de activiteitenmiddag hebben wij geknutseld. We hebben een snoeppot versierd. Het was heel erg leuk. We moesten servetten plakken met glitterlijm op de pot. Er was iemand die heel graag wilde beginnen met de lijm, maar kneep een beetje te hard. Typecursus De typecursus gaat door op school. In totaal hebben er zes leerlingen zich aangemeld. Er wordt nu gekeken naar de momenten en naar een geschikte ruimte. Succes allemaal! Sinterklaas Donderdag 3 december kwam Sinterklaas bij ons op school. Sinterklaas wist wel dat hij naar onze school kwam, maar hij had zich verslapen. Sinterklaas lag samen met zijn Pieten in een tentje in de gymzaal. Samen met de kinderen hebben we Sinterklaas wakker gezongen. Uiteindelijk werd Sinterklaas wakker en kon hij nog op tijd de klassen bezoeken. Alle kinderen hebben een cadeautje gekregen en hebben de dag verder met een gezellige Sinterklaassfeer gevierd. We hopen dat Sinterklaas volgend jaar onze school weer komt bezoeken.

5 deelgenoot maken van de afspraken die gemaakt worden. Er bestaat altijd de mogelijkheid om de leerkracht afzonderlijk te spreken. We willen dit in januari als proef uitproberen en zullen met u evalueren of we dit in de toekomst blijven doen. Schoolfruit Sinds enkele weken kunnen wij drie keer per week genieten van schoolfruit. Veel verschillende soorten fruit worden op dinsdag bezorgd. Deze worden vakkundig door Veerle gesorteerd, zodat er op woensdag lekker gesnoept kan worden van het fruit. Klasbord Wij zijn sinds de herfstvakantie begonnen met klasbord. Wij zijn tot nu toe erg tevreden over het gebruik. Er zijn nog enkele ouders die zich niet hebben aangemeld. Wij adviseren om dat alsnog te doen. U kunt bij de leerkracht de code opvragen, zodat u ook kunt genieten van de leuke foto s van de activiteiten in de klassen. UNIEKJES: Wisten jullie dat : - groep 7/8 aan de hand van een tutorial sneeuwvlokken heeft gemaakt. - Sebastiaan een surprise van bijna 4 meter heeft gekregen. - Joery kan goochelen. - groep 7/8 geschiedenis in het Engels heeft gehad op het Mencia. - Jinte een goede smurfin is. - de jongens uit groep 8 goede techneuten zijn tijdens de vieringen. - er elke woensdag een kleuter iets over zichzelf verteld? - de kleuters super goed fruit kunnen eten! Ouderavond De ouderavonden worden op 11 en 12 januari 2016 gehouden. Wij vinden deze gesprekken erg belangrijk. Niet alleen voor u, maar ook voor de leerling. Om de leerling meer te betrekken bij zijn/haar resultaten willen wij vanaf groep 5 de leerling ook uitnodigen bij het 10 minutengesprek. Op deze manier willen wij de leerling

6 - de eerste activiteitenmiddag heel erg gezellig was! - de kleuters gaan iedere maandagmiddag naar de bieb en worden daar voorgelezen uit een heel interessant prentenboek. - op school wordt heel goed opgeruimd, een beetje te goed soms. - juf Eline is geslaagd voor de opleiding digicoach. - juf Marjolein haar certificaat heeft gehaald voor vertrouwenspersoon. - veel ouders héél veel werk hebben verzet voor de Kerstmusical. - zwarte Pieten en Sinterklaas op school hebben geslapen. - Sinterklaas erg lekker lag en bijna niet wakker werd. - de kinderen erg goed taai-taai kunnen versieren. - deze kunnen ze ook heel goed opeten. - de vriend van juf Donya heel goed worteltjescake kan maken. - juf Marjolein de kinderen van groep 5/6 niet meer voor de gek kan houden met een aparte toets. - die kinderen nu heel goed de toets door kunnen lezen. - de kinderen van groep 1 t/m groep 4 allemaal geslaagd zijn voor de pietengym. - de kinderen van groep 3/4 heel goed schelpen kunnen nadoen. - Mega Mindy wederom heeft gewonnen van de boeven. - Tygo een leuke rijm heeft gemaakt. - Sinterklaas wel een 'modemijter' wil. WIJ WENSEN U ALLEN EEN FIJNE VAKANTIE!

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: Joris beste speler van de week! De Carrousel rent

Nieuws uit groep 6:  Joris beste speler van de week! De Carrousel rent Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke en drukke periode achter de rug, waarin veel is gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Joris beste speler van de week! Net

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers,

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief december Nummer 4. Agenda. Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief december Nummer 4 NIEUWSBRIEF. Beste ouders / verzorgers, De teams van Dynamica XL wensen u allemaal fijne feestdagen en een liefdevol 2019! Informatie voor de locaties: MOW SO Molenwerf 1C

Nadere informatie

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018

WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 WILGENTAALTJE 14 7 december 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Deze week stond in het teken van Sinterklaas. We hadden er samen met de leerlingen naar toe geleefd. En eindelijk was het dan zover. Woensdagochtend

Nadere informatie

Montessori Peuterkrant

Montessori Peuterkrant Montessori Peuterkrant Kerstkrant 2006 Illustratie : Sarah Naar de basisschool. Er gaan in het nieuwe jaar wel vier peuters naar de basisschool. Naar groep B van Agnes en Annelies gaat Amy (febr). Ties,

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd!

Schooljaar Nieuwsbrief nr Verjaardagen: Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte gefeliciteerd! 12-10-2018 Verjaardagen: 16 december: 20 december: 24 december: Davey Giovanni Maya 27 december: 6 januari: 10 januari: juf Noortje Nick Ruben Davey, Giovanni, Maya, juf Noortje, Nick en Ruben : van harte

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders,

Kringgesprek. Nummer Geachte ouders, Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 7 2012-2013 2013 Wij hebben vorige week op de SS Rotterdam een schitterend en gezellig sinterklaasfeest gevierd met de kinderen van de drie SBO scholen. Binnenkort zullen

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes

Weeknieuws week 49. Peutercollege weetjes Weeknieuws week 49 Peutercollege weetjes - In de kerstvakantie zijn alle locaties van het Peutercollege weer geopend, behalve op Eerste kerstdag 25 december en op 1 januari. U kunt uw kind brengen om 0900

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen

Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen maandag 7 december 2015 Welkom op de pagina van groep 8b! Het komende schooljaar zullen wij hier regelmatig leuke nieuwtjes en weetjes uit onze groep plaatsen Planning spreekbeurt Planning nieuwskring

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Groep 1/2 In November zijn we naar het Sinterklaasmuseum geweest, met de bus!

Groep 1/2 In November zijn we naar het Sinterklaasmuseum geweest, met de bus! Beste ouders en verzorgers, Voor op de kalender De laatste weken zijn er een aantal veranderingen geweest voor alle kinderen, maar ook voor ouders en personeel van de Trime. Begin november is er een directiewisseling

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar!

30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! @-mail 30 SEPTEMBER 2016 JAARGANG 5, NUMMER 7 OBS Prinses Catharina-Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl www.qindscholen.nl

Nadere informatie

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong

nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong ' T KLEPPERTJE nieuwsbrief van basisschool De Zevensprong Nummer 4 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje: Beste ouders, Kamp: Het schoolkamp zit

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les.

Agenda. In deze nieuwsbrief. Ko eochtend. Nieuwsbrief december december t/m 6 januari: kerstvakantie. Geen spaanse les. Nieuwsbrief december 2018 Agenda 22 december t/m 6 januari: kerstvakantie 7 januari: We gaan weer beginnen! 9 januari: Luizencontrole 15 januari: Mad Science (na school) 21 januari: OR vergadering 22 januari:

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT

19 juli 2017 AGENDA WIST U DAT.. KINDERPRAAT 19 juli 2017 AGENDA 19 juli Afscheid groep 8 door alle leerlingen 19 juli Rapporten mee 21 juli Alle leerlingen s middags vrij 22 juli t/m 3 september Zomervakantie 4 september Eerste schooldag na de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jenaplanschool Gorkum

Nieuwsbrief Jenaplanschool Gorkum Een poos geleden hebben we met de stamgroepleidsters van de onderbouw nieuw ontwikkelingsmateriaal aangeschaft. We hebben allemaal een light cube in de klas, kneedzand en veel nieuwe puzzels en spelletjes.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief 14 oktober Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Voordat we jullie en alle kinderen een fijne herfstvakantie toewensen, willen we nog het een en ander met jullie delen. De afgelopen weken hebben we met ons nieuwe team hard

Nadere informatie

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk!

Meneer Bram had voor ons een Quiz gemaakt op kahoot! En die hebben we samen met de andere groep 7 gemaakt het was heel erg leuk! maandag 11 april 2016 De afgelopen week zijn we bezig geweest met de entreetoets. Volgende week staan er ook nog een paar toetsen op ons te wachten. We vinden het spannend maar toch gaan we er voor. Tijdens

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers,

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September 2017 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 Beste ouders, verzorgers, Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 3 September 2017 info Kalender: Agenda Vrijdag 15 december Groep 2 vrij Woensdag 20 december Kerstavond Vrijdag 22 december 12.15 uur start van de Kerstvakantie

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Nummer 6 4 december 2015

Nummer 6 4 december 2015 Mededelingenblad voor ouder(s) / verzorger(s) Nummer 6 4 december 2015 Algemeen Belangrijke data: 1 07-12: Kerstversierochtend (8:30) 2 17-12: Alle leerlingen om 12:00 uit 3 17-12: Kerstdiner (17:30-19:00)

Nadere informatie

Op 5 december gingen we onze chocolade letters versieren met hagelslag, smarties en nog veel meer lekkers. We moesten de letters eerst föhnen zodat

Op 5 december gingen we onze chocolade letters versieren met hagelslag, smarties en nog veel meer lekkers. We moesten de letters eerst föhnen zodat Sinterklaas Wat spannend!!! Op 3 december kregen we hoog bezoek van Sinterklaas. Vol spanning zaten we met alle groepen 3 te wachten of hij niet per ongeluk ons klaslokaal voorbij zou lopen. Gelukkig gebeurde

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Kraaiennest. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden het Krummelhûs Di-Do- en vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden Het Kraaiennest Maandag t/m Vrijdag 7.30-18.00 uur Openingstijden

Nadere informatie

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1

Groep 1-2 juf Yvonne. 12YW Pagina 1 12YW Pagina 1 Groep 1-2 juf Yvonne Hallo allemaal! Welkom op de groepspagina van groep 1/2C. Wie zitten er allemaal in onze klas? Dani, Floris, Luca, Sietse, Collin, Puck, Daniel, Matthias, Loek, Isa,

Nadere informatie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie

26 nov nr. BELANGRIJKE DATA in November en December. Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om u uit Kerstvakantie 26 nov. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in November en December Wo. 5 dec. Do. 21 dec. Vr. 22 dec. Ma 24 dec t/m vr. 4 jan. Sinterklaasviering Kerst avondactiviteit Groep 1 t/m 8 om 11.45 u uit Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 7 december 2018 Nummer 7. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien

Nieuwsbrief CBS De Borg. Vrijdag 7 december 2018 Nummer 7. Facebook: CBS De Borg Haren Samen Groeien Nieuwsbrief CBS De Borg Vrijdag 7 december 2018 Nummer 7 CBS De Borg Agenda Wederikweg 19 9753 AA Haren 7 september 050 534 81 90 Weekopening Lieveheersbeestjes 14 september E-mail: directie@cbsdeborg.nl

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

KINDERBOEKENWEEKKRANT

KINDERBOEKENWEEKKRANT CBS Tamarinde 10/14/2016 Editie 2 KINDERBOEKENWEEKKRANT VOOR ALTIJD JONG Ook dit jaar hebben we in alle klassen weer veel aandacht besteed aan de Kinderboekenweek. We hebben de Kinderboekenweek gezamenlijk

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt

Groep 1/2/3. Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Groep 1/2/3 Met mooi weer lekker actief met Be- Fitt Op donderdag 25 juni hebben de kinderen leuke sportieve activiteiten buiten gedaan. Voetballen met flessen vol water, spelletjes met de parachute en

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl

Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 06 januari 2016 Gefelicitaart!! 07 jan. Juf Evelien 08 jan. Lot gr. 3 10 jan. Lisa gr. 5

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan. Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 35, 9 juni 2016 Algemeen Groepsverdeling 2015-2016 De groepsverdeling is bijna rond. We hopen u volgende week te kunnen melden welke leerkrachten in welke groepen staan.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

4 maart 2019 Nummer: 12

4 maart 2019 Nummer: 12 4 maart 2019 Nummer: 12 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad. Deze week zijn we weer goed begonnen met carnaval en de meester-/juffendag. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. vrijdag 15 september 2017

Nieuwsbrief 2. vrijdag 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 vrijdag 15 september 2017 AGENDA 18 september Deze week kijkochtenden 22 september Manjefieke middag Leerlingenraad 25 september Week van de pauzehap 26 september MR vergadering 19.00-21.00

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

oktober 2018 Nieuwsbrief #27

oktober 2018 Nieuwsbrief #27 oktober 2018 Nieuwsbrief #27 Beste ouders, kinderen, opa s en oma s, Zo dat was ons het maandje wel. We kijken terug op een paar bijzondere weken. Nadat we eerst met elkaar de heropening van ons nieuwe

Nadere informatie

Guido Gezelle Mei-Juni 2013

Guido Gezelle Mei-Juni 2013 Guido Gezelle Mei-Juni 2013 Lusthovenlaan 12-2640 Mortsel - 03/449.77.41 - www.dierenschool.be 1ste leerjaar Bezoek Planckendael! 1ste leerjaar 2de leerjaar Bezoek Planckendael 2de leerjaar Bezoek Academie

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem.

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem. Paulus-Weekbrief 11 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 47 Weekbrief Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016

Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 NIEUWSFLITS DON BOSCO Dit is informatie van DON BOSCO DECEMBER-JANUARI 2015/2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO

Nadere informatie

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken.

Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Het team van kbs Kievitsloop wenst u een heel gelukkig, liefdevol en gezond 2019. We gaan er met zijn allen weer een mooi jaar van maken. Kerst op school Op donderdag 20 december hebben we met alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Sluisjournaal. Veel kijkplezier! Alle klassen prachtig versierd met zelfgemaakte. Sinterklazen, Pieten en stoomboten

Sluisjournaal. Veel kijkplezier! Alle klassen prachtig versierd met zelfgemaakte. Sinterklazen, Pieten en stoomboten 19e jaargang, nr.2 December 2016 Hoera! Sinterklaas is weer in het land! In deze foto-editie van het Sluisjournaal kunt u zien welke leuke dingen de kinderen in de klassen (of buiten school) hebben gedaan

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi

Pietengym Donderdagochtend 1 december a.s. hebben de kinderen van de groepen 1 tot en met 3 pietengym in de speelzaal. Ze kunnen dan een echt pietendi Nieuwe leerlingen Thijs Spanheim, het broertje van Romie uit groep 3, start volgende week op onze school. Ook Jens Wetselaar wordt op 3 december a.s. vier jaar. Zij komen de komende weken al gezellig een

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat:

December 2017 Belangrijke data: uur, uur) elke vrijdag tot uur naar school extra Wist u dat: December 2017 Belangrijke data: 21 december School tot 12.00 uur i.v.m. het kerstdiner 21 december KERSTDINER + Kerstcafé (Siersteenlocatie 17.30 18.45 uur, Radiumlocatie 18.00 19.00 uur) 21 december Kerstmarkt

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie