WAT. te doen? Kinderopvang t Filoetje. Kleuterkampen. Sportkampen. Speelplein t Ravotterke. zomervakantie 15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WAT. te doen? Kinderopvang t Filoetje. Kleuterkampen. Sportkampen. Speelplein t Ravotterke. zomervakantie 15"

Transcriptie

1 WAT te doen? Kinderopvang t Filoetje Speelplein t Ravotterke Kleuterkampen Sportkampen zomervakantie 15

2 2 KINDEROPVANG T FILOETJE is een Initiatief voor Buitenschoolse Opvang. De organisatie is in handen van het gemeentebestuur en is erkend door Kind en Gezin. t Filoetje voorziet opvang voor en na de schooluren, op schoolvrije dagen en tijdens vakanties. Een team van 12 vaste begeleid(st)ers en een coördinator staan in voor de dagelijkse werking: Hilde Bossuyt, Wendy Deblieck, Nathalie Deleu, Mieke Demuynck, Ilse Archie, Nina Duyvejonck, Sabine Meerschaert, Aïcha Oubaïda, Kristien Rielhof, Karien Vanlaere, Nele Verscheure, Katrien Vlamynck, Dennis Parmentier. Tijdens de vakantiewerking wordt dit team versterkt met enkele vrijwilligers. Waar en wanneer kan ik naar t Filoetje? t Filoetje biedt opvang aan schoolgaande kinderen uit het kleuter en lager onderwijs. Kinderen die op het grondgebied Ardooie wonen of er school lopen, genieten voorrang. Wie gebruik wil maken van t Filoetje dient min. 2 dagen voor het eerste opvangmoment ingeschreven te zijn. Inschrijvingsmapjes (inschrijvingsformulier, huishoudelijk reglement, ) zijn te verkrijgen via t Filoetje zelf, via de dienst kinderopvang van het gemeentehuis, de plaatselijke basisscholen of via de website De dienst kinderopvang is telkens van maandag tot donderdag telefonisch te bereiken op volgend nummer: of via kinderopvang@ardooie.be t Filoetje is gevestigd op volgende locaties t Filoetje Ardooie t Filoetje Koolskamp Kaaistraat 80 Klaverstraat Bijdragen Minder dan 3 uur Ouderbijdrage per kind: 3,00 Tussen 3 en 6 uur Ouderbijdrage per kind: 4,50 Meer dan 6 uur Ouderbijdrage per kind: 9,50

3 3 In de bijdragen zijn geen soep, drankjes, inkomgelden tijdens uitstappen e.d. inbegrepen. Bij de gelijktijdige opvang van kinderen uit éénzelfde gezin op éénzelfde dag, wordt een korting van 25 % verleend op de totale ouderbijdrage. Bij laattijdige afhaling van het kind (na het einde van de opvanguren) krijgen de ouders de eerste keer een verwittiging. De volgende keren wordt een bedrag van 15/begonnen kwartier/kind aangerekend om misbruiken te voorkomen. Tijdens de vakantie kan je vanaf 7u in t Filoetje terecht, tot 18u30 (op vrijdag tot 18u). Algemene sluitingsperiode van t Filoetje Ardooie: van maandag 20 juli t.e.m. vrijdag 31 juli Koolskamp: van maandag 20 juli t.e.m. vrijdag 7 augustus Filoe Ardooie is gesloten op woensdag 12 augustus wegens Eneco Tour. Filoe Koolskamp is wel open! Kinderen die ingeschreven zijn in Koolskamp, kunnen ook terecht in Ardooie (en omgekeerd). We vragen om zoveel mogelijk vooraf te melden als uw kind(eren) gebruik maken van de opvang. Kinderen die over de middag in de opvang blijven, worden gevraagd een lunchpakketje mee te brengen. Wij voorzien verse soep. Wie zijn/haar kinderen niet afhaalt vóór 12u30, wordt gevraagd om een lunchpakket te voorzien. Dit voor een vlotte middagwerking. Kinderen kunnen een drankje krijgen in de voor- en namiddag tegen de prijs van 0,50. Een eigen drankje van thuis mag ook steeds (GEEN FRISDRANK). We vragen de ouders om zelf te voorzien in een 10- en vieruurtje (koek, stuk fruit, GEEN SNOEP). Wat valt er te beleven? De begeleiding zorgt elke vakantie voor een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Elke voor- en namiddag kunnen kinderen (vrijblijvend) deelnemen aan een geleide activiteit. Deze zijn afgestemd op de verschillende en/of aanwezige leeftijdsgroepen. Ook staat er af en toe een uitstap op het programma. Traditiegetrouw verzorgen we ook enkele themaweken:

4 4 WEEK 30/06 schoolvrije namiddag 03/07 Funweek WEEK 06/07-10/07 Themaweek WEEK 13/07-17/07 Themaweek WEEK 10/08-14/08 Funweek WEEK 03/08-07/08 enkel Ardooie Funweek WEEK 17/08-21/08 Themaweek WEEK 24/08-28/08 Best-of-week WEEK 31/08 enkel Koolskamp wegens slotactiviteit Fin de l été met Dennis Cartier De themaweken verklappen we nog niet, maar het beloven weer 3 fantastisch megagekke weken te worden! Tijdens de Funweken staat er geen thema centraal, maar worden elke dag 2 toffe activiteiten aangeboden, aangepast aan de verschillende doelgroepen. De afsluiter van de vakantie beloofd een echte spetter te worden eentje om niet snel te vergeten! Het gedetailleerde vakantieprogramma zal in beide Filoetjes verkrijgbaar zijn. Uitzonderlijk kan het gebeuren dat slechts één locatie open is, wegens een activiteit of uitstap. Dit zal u tijdig meegedeeld worden. Samenwerking met de speelpleinwerking Vanuit t Filoetje wordt busvervoer voorzien! De kinderen die in de namiddag aansluiten bij de speelpleinwerking vanuit Koolskamp, worden om 13u afgehaald. Kinderen die vanuit Filoe Ardooie aansluiten, worden omstreeks 13u20 afgehaald. Er zijn geen busritten terug naar beide Filoetjes. Er is wel een bus die de kinderen terugbrengt naar de opstapplaats in Koolskamp (gelegen aan de parking van t Filoetje) Wie speelpleinwerking combineert met t Filoetje, wordt gevraagd om bij aankomst in de opvang, het geld in een omslag (naam noteren aub!) af te geven aan de begeleid(st)er die de administratie verzorgt. Deze begeleid(st)er zal het geld afgeven aan de busbegeleider van de speelpleinwerking.

5 5 KLEUTERKAMPEN De gemeente Ardooie organiseert vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We zorgen ervoor dat onze kleuters een aangename vakantie tegemoet gaan. Er is een themaweek met crea, fantasie, spel en beweging. Op de kampplaats is er een pak materiaal aanwezig: een springkasteel, sport- en spelbenodigdheden, een uitgebreide knutselkast enz. We verdelen de deelnemers in 2 leeftijdsgroepen (3-5 jaar jaar) en alle activiteiten worden aan de leeftijden aangepast. Idee Kids vzw werkt met monitoren die minimum 19 jaar oud zijn en student of afgestudeerd zijn in een pedagogische of didactische opleiding of gelijkgesteld door ervaring. Periode Week 6 t.e.m. 10 juli thema Onderwaterwonderwereld We maken een kleurrijke onderwaterwereld en maken kennis met de mooiste vis uit de zee! We volgen een walvis en spelen mee met de dolfijnen. Duik je mee? Week 13 t.e.m. 17 juli thema Beroepenweek Weet jij al wat je later worden wil? Bakker, verpleegster, brandweerman, lerares of verpleegster? We maken kennis met heel wat beroepen en ontdekken wat volwassenen doen op hun werk. Week 24 t.e.m. 28 augustus thema Week vol kleur Stap mee in ons betoverende rijk vol kleuren! Een creatieve en sportieve week waarin we prachtige kunstwerken maken en al zingend en dansend alle vrolijke kleuren van de regenboog ontdekken. Trek je schilderschort en danskledij maar aan!

6 6 Waar? De lokalen van de gemeentelijke basisschool de Zonnebloem te Ardooie, ingang Onze-Lieve-Vrouwstraat. Leeftijdsgroep Kostprijs 3-5 jaar = 1e en 2e kleuterklas 5-7 jaar = 3e kleuterklas en 1e leerjaar 70 per kamp. Voor minder dan 10 op kamp Fiscaal aftrekbaar bedrag = 56 ( 11,20 per dag): het attest ontvangt u in 2015 Tussenkomst mutualiteit ± 10: het formulier kan u aanvragen bij uw ziekenfonds en na het kamp laten invullen door de organisator. Sommige werkgevers voorzien ook een tussenkomst (doe hiervoor zelf navraag). Opvang Er is elke dag opvang voorzien van 7u45 tot en met 17u15 De activiteiten zelf starten om 9u en eindigen om 16u. (iedereen aanwezig) De kinderen brengen hun eigen lunchpakket en een tussendoortje mee en letten er op om géén brik, géén prik en géén glas te laten meebrengen. De kinderen kunnen, indien gewenst, s middags thuis eten. Inschrijvingen DE INSCHRIJVINGEN STARTEN VANAF 1 APRIL 2015 Alle inschrijvingen en betalingen dienen vooraf te gebeuren en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de plaatsen. Inschrijven kan enkel via Daar vindt u alle info omtrent inschrijving en betaling.

7 7 Aanspreekpunt tijdens het kamp Tijdens de kampperiode kan u met uw vragen en opmerkingen terecht bij de Jeugddienst Ardooie, Polenplein 15, 8850 Ardooie, Hier kan u ook terecht voor het invullen van deelname attesten, attesten van de mutualiteit en fiscale attesten. Wij hopen dat jullie kinderen een aangename vakantie tegemoet kunnen gaan.

8 8 SPEELPLEIN T RAVOTTERKE Algemene info De speelpleinwerking t Ravotterke is een initiatief van het gemeentebestuur van Ardooie en wordt georganiseerd op het speelplein van Ardooie (Stationsstraat 152). Vanaf woensdag 1 juli is het speelplein iedere werkdag open van 13u tot 18u voor iedereen van 3 t.e.m. 14 jaar. Er kan ingeschreven worden tot 14u. Kinderen kunnen vanaf 17u30 terug opgehaald worden op het speelplein. Wenst u uw kind vroeger op te halen, gelieve dit dan vooraf aan de monitoren door te geven. Toegang is 3 per kind. In deze prijs is 1 drankje én 1 stuk fruit of koek inbegrepen. Het speelplein is uitzonderlijk gesloten op dinsdag 21 juli en woensdag 12 augustus (Eneco Tour) Busvervoer Door het gemeentebestuur wordt busvervoer voorzien vanuit Filoe Ardooie en centrum Koolskamp. Onder begeleiding worden de kinderen naar het speelplein gebracht. Iedere dag vertrekt een gemeentebus. om 13u vanaf Filoe Koolskamp (jeugdlokalen) om 13u20 vanaf de Klaverstraat 8 (de parking van t Filoetje Koolskamp) Let wel: er is geen busvervoer terug naar de ophaalplaatsen. De kinderen dienen s avonds aan het speelplein opgehaald te worden. Tijdens de week van 20 t.e.m. 24 juli is er geen busvervoer. Opvang in de voormiddag Wie opvang nodig heeft in de voormiddag kan gebruik maken van de buitenschoolse opvang Filoetje, gelegen in de Kaaistraat 80 te Ardooie en de Klaverstraat 8 te Koolskamp. Kinderen die in de namiddag willen aansluiten bij de speelpleinwerking, worden door de bus van het gemeentebestuur naar het speelplein gebracht. Gelieve de deelname aan de speelpleinwerking + betaling te melden bij aankomst in t Filoetje. Inschrijven Het is noodzakelijk dat er per kind een afzonderlijk inschrijvingsformulier ingevuld wordt. U vindt de formulieren via Dit inschrijvingsformulier brengt u dan mee de eerste keer dat u naar het speelplein komt.

9 9 Activiteiten Zaterdag 4 juli Open Speelplein Namiddag Maandag 6 en dinsdag 7 juli Springkastelen Vrijdag 10 juli Gekke Fietsen Vrijdag 14 juli 10+: Zwemmen te Izegem Vrijdag 14 juli 10-: De Toverplaneet Indoor Speeltuin Brugge Vrijdag 21 augustus 10+: Zwemmen te Wingene Vrijdag 21 augustus 10-: Uilen workshop Vrijdag 28 augustus Galabal for kids fuif Op de andere dagen organiseren de monitoren spelletjes maar er is altijd voldoende ruimte voor vrij spel. Voor de tieners worden speciale activiteiten voorzien.

10 10 Themadagen (iedere woensdag) 08/07 Frozen 15/07 Brave 22/07 Mignons 29/07 Cars 05/08 Ralf 12/08 Monsters & Co 19/08 Rapunzel 26/08 The Turtles Open speelpleinnamiddag Op zaterdag 4 juli wordt er een heuse Open Speelplein Namiddag georganiseerd. Het belooft een leuke kindernamiddag te worden: workshops, schminkstandjes, een giga springkasteel, een hapje en drankje, spelletjes en zo veel meer. Op een leuke manier kunnen de ouders en kinderen kennis maken met de speelpleinwerking t Ravotterke. De namiddag is volledig gratis en iedereen is welkom van 14u tot 18u op de terreinen van speelplein t Ravotterke, Stationsstraat 152! Tijdens de kindernamiddag is er geen permanentie, eigen begeleiding wordt dus verwacht.

11 11 SPORTKAMPEN Overzicht: Week 6 juli Omni Sportkamp 3de kleuter t.e.m 6de leerjaar Week 13 juli Omni Sportkamp 3de kleuter t.e.m 6de leerjaar Week 17 augustus Balsport Kicks 1ste t.e.m 6de leerjaar Week 13 juli Tiener Sportkamp 1ste t.e.m. 3de middelbaar Week 24 augustus Specialisatie Sportkamp 1ste t.e.m 6de leerjaar Week 17 augustus Dans Sportkamp 1ste t.e.m 6de leerjaar Kinderen die de zomervakantie op een sportieve manier wensen in te vullen, krijgen daar opnieuw volop de kans toe! Niet minder dan 6 sportkampen (4 verschillende weken) staan op het programma. Er zit dus zeker ook iets voor jou tussen!

12 12 Omni Sportkampen Maak kennis met een brede waaier aan sportactiviteiten, telkens aangepast aan de leeftijdscategorie. 4 verschillende sporten per dag, ieder uur iets anders. Een super sporter hoef je echt niet te zijn. Met een beetje inzet maken we een berg fun! Ook staan er weer enkele leuke, sportieve uitstappen op het programma! Voor wie? Voor het 3de kleuter t.e.m het 6de leerjaar (schooljaar ). De kinderen worden ingedeeld in kleinere groepjes volgens leeftijd, zodat iedereen bij zijn vriendjes en z n leeftijdsgenoten zit. Data? Week 1: 6 t.e.m. 10 juli + Week 2: 13 t.e.m. 17 juli Prijs? 60. Er is 5 korting voor het 2de/3de kind uit hetzelfde gezin! Maximum 80 deelnemers per kamp. Tiener Sportkamp Ook de leerlingen uit het middelbaar onderwijs komen deze zomer aan hun trekken! Tijdens een mega-cool Tiener Sportkamp, boordevol sportactiviteiten op maat van tieners, kun je samen met vrienden een heel toffe en sportieve week beleven. Er staan ook enkele verrassende sportuitstappen op het programma. Kortom, als het kriebelt, moet je het Tiener Sportkamp volgen! Voor wie? leerlingen van het 1ste t.e.m. 3de middelbaar (schooljaar ) Datum? week 13 t.e.m 17 juli Prijs? 60. Er is 5 korting voor het 2de/3de kind uit hetzelfde gezin! Maximum 20 deelnemers.

13 13 Dans Sportkamp Een sportkamp voor de echte dansfreak! Een volle week wordt er geoefend op verschillende muziekgenres en werken we aan een choreografie, die we op vrijdag 21 augustus tijdens een heuse summerdance-show (voorgaande jaren heette dit nog dance battle ) dienen naar voor te brengen. Dit is een danswedstrijd tussen 10 gemeenten. Vorige jaren behaalden we hier steeds een mooi resultaat, aan jullie om te bevestigen! Per dag worden er 2 sessies dans gegeven, afgewisseld met omni sport. De danssessies worden gegeven door een gespecialiseerde lesgeefster! Voor wie? leerlingen 1ste t.e.m. 6 de leerjaar (schooljaar ). Datum? week 17 t.e.m 21 augustus Prijs? 60. Er is 5 korting voor het 2de/3de kind uit hetzelfde gezin! Maximum 30 deelnemers. Balsport - kicks Tijdens de voorlaatste week van de vakantie is er niet alleen het danskamp, ook voor de liefhebbers van balsporten is er een leuk alternatief. We verdiepen ons in heel wat leuke balsporten. Kunstjes met de bal, jongleren, balgevoel, coördinatie, spel- en wedstrijdvormen kortom, alles komt aan bod. Voor wie? leerlingen 1ste tem 6 de leerjaar (schooljaar ). Datum? week 17 t.e.m 21 augustus Prijs? 60. Er is 5 korting voor het 2de/3de kind uit hetzelfde gezin! Maximum 30 deelnemers.

14 14 Specialisatie Sportkamp Voor kinderen die zich wensen te bekwamen in 1 sportactiviteit, is er dit jaar opnieuw een Specialisatie Sportkamp. Kies je favoriete sport en wordt tegen het einde van de sportweek een echte krak in deze sportdiscipline! Je hoeft helemaal nog niet bedreven te zijn in deze sport, we starten telkens vanaf beginner niveau en bouwen zo op naar het einde van de week toe. De gekozen sport wordt telkens een halve dag beoefend, tijdens de andere uren worden omni sporten gegeven. De kinderen dienen een keuze te maken uit de volgende sporten: 1ste t.e.m. 3de lj: Turnen of minivoetbal 4de t.e.m. 6de lj : Volleybal of minivoetbal Voor wie? leerlingen 1ste t.e.m. 6 de leerjaar (schooljaar ). Datum? week 24 t.e.m. 28 augustus Prijs? 60. Er is 5 korting voor het 2de/3de kind uit hetzelfde gezin! Maximum 30 deelnemers. BELANGRIJKE INFO VOOR ALLE SPORTKAMPEN Dagverloop? De sportkampen lopen van 9u15 tot 12u en van 13u15 tot 16u. Wie over de middag naar huis wil gaan eten, kan dit gerust (niet mogelijk indien we op daguitstap zijn). De blijvers kunnen voor de picknick in de cafetaria van de sporthal terecht. De kinderen krijgen er een drankje aangeboden (inbegrepen in het deelnamegeld). Inschrijving en betaling? Inschrijven doe je liefst via op adres: t.vanelslander@ardooie.be of sportdienst@ardooie.be met vermelding van alle nodige gegevens: Naam deelnemer(s)

15 15 Leerjaar deelnemer(s) Vermelding voor welk sportkamp wenst ingeschreven te worden Facturatiegegevens: naam ouder(s), adres, eventueel telefoonnummer Uiteraard kun je ook de bovenstaande gegevens bezorgen op de Sportdienst, Sporthal De Ark, Melkerijstraat 2a, 8850 Ardooie, of faxen naar het nummer Inschrijven kan ten laatste tot 1 week vóór aanvang van het desbetreffende sportkamp. BETALING? Na inschrijving volgt vanuit de sportdienst een bevestiging van inschrijving. Later zal u een factuur tot betaling toegestuurd worden. Na overschrijving is de inschrijving definitief. Wat is inbegrepen? Deskundige begeleiding door leerkrachten Lichamelijke opvoeding of stagiairs in dezelfde richting, middagopvang in de cafetaria met een drankje, alle vervoer en inkomgelden voor de activiteiten die niet in de Ark plaatsvinden, Ieder kind is tijdens het sportkamp verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen (ook bij uitstappen). Opvang? Kostprijs? Let op! Zowel voor aanvang van het sportkamp, als na afloop, is er mogelijkheid tot opvang in de sporthal. Kinderen kunnen in de sporthal terecht vanaf 7u30. Na de sportdag is er opvang tot 18u. 1 per opvangmoment (dus max. 2/dag). Een factuur hiervoor wordt na het sportkamp opgestuurd. Elk kind dat vroeger aankomt dan 8u45 en later vertrekt dan 16u15 wordt aangerekend. UITSTAPPEN? Voor iedere groep is tijdens elk sportkamp minstens 1 uitstap voorzien (zwemmen, RSOlympics, Summerdance, indoor-speelplein, ). Informatie over de uitstappen (vertrek- en aankomstuur, wat mee te brengen, ) wordt de 1ste dag van het sportkamp meegegeven met de kinderen.

16 V.U. GEMEENTEBESTUUR ARDOOIE

WAT. te doen? Kinderopvang t Filoetje. Kleuterkampen. Speelplein t Ravotterke. Sportkampen. zomervakantie 16

WAT. te doen? Kinderopvang t Filoetje. Kleuterkampen. Speelplein t Ravotterke. Sportkampen. zomervakantie 16 zomervakantie 16 WAT te doen? Kinderopvang t Filoetje Speelplein t Ravotterke en en t Filoetje & t Ravotterke Hand in hand! zie p. 2-3 2 T FILOETJE & T RAVOTTERKE! HAND IN HAND! Prijs Kinderen die vanuit

Nadere informatie

Kinderopvang IBO t Filoetje. Kleuterkampen. Speelpleinwerking t Ravotterke. Sportkampen

Kinderopvang IBO t Filoetje. Kleuterkampen. Speelpleinwerking t Ravotterke. Sportkampen Wat te doen? Kinderopvang IBO t Filoetje Speelpleinwerking t Ravotterke Kleuterkampen Zomer 2013 Kinderopvang IBO t Filoetje Een team van 11 vaste begeleidsters en een coördinator staan in voor de dagelijkse

Nadere informatie

T FILOETJE & T RAVOTTERKE HAND IN HAND! Tarief. Praktische regeling. Ter info

T FILOETJE & T RAVOTTERKE HAND IN HAND! Tarief. Praktische regeling. Ter info zomervakantie 17 Speelplein t Ravotterke Wat te doen? Kinderopvang t F Sportkampen iloetje t Filoetje & t Ravotterke... Hand in hand! zie p. 2-3 Kleuterkampen T FILOETJE & T RAVOTTERKE Tarief HAND IN HAND!

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke

Zomervakantie 2013. DIKO en Basisscholen Mariakerke Zomervakantie 2013 DIKO en Basisscholen Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j).

Elke week is er een thema voor de kleuters (3-6j) en een thema voor de lagere schoolkinderen (6-12j). ZOMERVAKANTIE 2014 DIKO EN BASISSCHOLEN DRONGEN De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Zomervakantie DIKO en Basisscholen Drongen

Zomervakantie DIKO en Basisscholen Drongen Zomervakantie 2012 DIKO en Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2014. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2014 Basisscholen Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren een netoverschrijdende vakantieopvang. We organiseren in de 1 e week van de paasvakantie themaweken in samenwerking

Nadere informatie

Wat te doen? zomervakantie 19. Speelplein t Ravotterke Kleuterkampen Sportkampen Kidskampen Kinderopvang t Filoetje

Wat te doen? zomervakantie 19. Speelplein t Ravotterke Kleuterkampen Sportkampen Kidskampen Kinderopvang t Filoetje Wat te doen? zomervakantie 19 Speelplein t Ravotterke Kleuterkampen Sportkampen Kidskampen Kinderopvang t Filoetje TARIEF OPVANG MINDER DAN 3 UUR: Filoe: 3,00 / 2,25* Speelplein: 3,00 Filoe + Speelplein:

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg

Paasvakantie 2013. Basisscholen Sint-Amandsberg Paasvakantie 2013 Basisscholen Sint-Amandsberg De Katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren een vakantieopvang in samenwerking met Idee Kids vzw. We organiseren themaweken

Nadere informatie

Free-Time vzw voorziet 1 monitor per 7 kleuters (-6j) en 1 monitor per 10 kinderen (+6j).

Free-Time vzw voorziet 1 monitor per 7 kleuters (-6j) en 1 monitor per 10 kinderen (+6j). De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang. Naast de reguliere Vakantieopvang, toegankelijk

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke

Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke Vakantieaanbod Zomervakantie 2016 Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Mariakerke De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2017 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 MARIAKERKE De basisscholen van de deelgemeente Mariakerke organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende Vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Paasvakantie 2017 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met Free-Time vzw vakantiekampen tijdens de eerste week van de paasvakantie.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg

Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg Vakantieaanbod Zomervakantie 2015 Sint-Amandsberg De basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen

Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen Vakantieaanbod Paas- en Zomervakantie 2015 Drongen De basisscholen van de deelgemeente Drongen organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent een netoverschrijdende vakantieopvang.

Nadere informatie

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg

Zomervakantie 2013. DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg Zomervakantie 2013 DIKO en Katholieke basisscholen Sint-Amandsberg De katholieke basisscholen van de deelgemeente Sint-Amandsberg organiseren in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van de Stad Gent

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

Z mervakantie Buitenschoolse kinderopvang. Activiteitenprogramma. Vrijdag 30/06 donderdag 20/07 Maandag 07/08 donderdag 31/08

Z mervakantie Buitenschoolse kinderopvang. Activiteitenprogramma. Vrijdag 30/06 donderdag 20/07 Maandag 07/08 donderdag 31/08 Z mervakantie 2 17 Buitenschoolse kinderopvang Activiteitenprogramma Vrijdag 30/06 donderdag 20/07 Maandag 07/08 donderdag 31/08 Vrijdag 30/06: De werking van onze Ardooise en Koolskampse scholen stopt

Nadere informatie

Gemeentebestuur Wachtebeke. Sportkampen 2014. I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Gemeentebestuur Wachtebeke. Sportkampen 2014. I.s.m. Ideekids en ISBvzw Gemeentebestuur Wachtebeke I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Herfstvakantie 6 Praktische informatie 7 Inschrijvingen 7 Prijzen 7

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar

Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Sportdienst organiseert in samenwerking met sportraad Zomersportkamp 4de, 5de en 6de leerjaar Maandag 4 tot en met vrijdag 8 juli Maximum 40 plaatsen 60 EUR Inschrijven kan vanaf 3 mei 2016 De activiteiten

Nadere informatie

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens:

FLASH. Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Teng 38 Sportdienst 2011 1/ Kleuterweek De sportdienst van Diepenbeek organiseert elk jaar een kleuterweek voor alle kleuters van Diepenbeek van 2,5 tot en met 5 jaar. Ongeveer 800 kleuters genieten deze

Nadere informatie

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu

VAKANTIEKAMPEN. Stad Deinze. Krokus- en Paasvakantie 2015. Sportweek aan zee juli 2015. r o. c e. p st S. J eu VAKANTIEKAMPEN Stad Deinze Krokus- en Paasvakantie 2015 NIEU W! Sportweek aan zee juli 2015 eatie r c e t&r r o p st S Dien J eu gd die n st INSCHRIJVINGSFORMULIER GEZINSHOOFD Naam: Voornaam: Straat: Nr.:Bus.:

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht.

Kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar uit Bever en de omliggende gemeenten kunnen voor opvang in het Sterretje terecht. Krokusvakantie 2017 Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom, veilig en goed

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Activiteiten. van 3 jaar tot 14 jaar

Activiteiten. van 3 jaar tot 14 jaar Activiteiten van 3 jaar tot 14 jaar De krokusvakantie is in aantocht, wat betekent dat je niet aan school hoeft te denken en dat je je volledig kan uitleven met crea activiteiten of sportkampen. De jeugd-

Nadere informatie

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen!

Herfstvakantie 2017 IBO Het Sterretje. Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Herfstvakantie IBO Het Sterretje Behaal je Opperheks-diploma tijdens deze griezeldagen! Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren.

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Kerstvakantie :Winter Wonderland

Kerstvakantie :Winter Wonderland Kerstvakantie 2016-2017:Winter Wonderland Het Sterretje : wie zijn we? Ons geëngageerde team bestaat uit 8 gekwalificeerde begeleidsters en 2 coördinatoren. We vinden het belangrijk dat kinderen zich welkom,

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

KROKUS. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners KROKUS vakantie U Kleuters ULagere school UTieners KROKUSVAKANTIE De krokusvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben samen toffe activiteiten uitgewerkt voor kinderen

Nadere informatie

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE WWW.KAPRIJKE.BE zomeraanbod 2012 In deze brochure krijg je een overzicht van de vele ontspannende, sportieve en vooral superleuke activiteiten die de gemeentelijke diensten organiseren tijdens de zomervakantie.

Nadere informatie

kantie Kleuters Lagere school Tieners

kantie Kleuters Lagere school Tieners t s f Hear kantie v U Lagere school U Tieners U Kleuters HERFSTVAKANTIE De herfstvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport-, jeugddienst en bibliotheek hebben samen een gamma aan toffe

Nadere informatie

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede

KINDEROPVANG TE LEDE. v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, 9340 Lede KINDEROPVANG TE LEDE v.u. Dienst Kinderopvang Gemeente Lede, Markt 1, Augustus 2012 9. Thuisoppas voor zieke kinderen VOORWOORD Beste ouders en toekomstige ouders, Deskundig gevormde medewerkers komen

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE

VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE VAKANTIEFOLDER KERSTVAKANTIE 2018-2019 DE KIKKER BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Een kabouter in je hoofd! in Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker Tijdens de kerstvakantie gebeuren er wat vreemde dingen in

Nadere informatie

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE

Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Inschrijvingen opvang van schoolkinderen - grote vakantie 2019 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie vinden plaats in het OCMW, Grote

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2013 Basisschlen Drngen De basisschlen van de deelgemeente Drngen rganiseren een netverschrijdende vakantiepvang. We rganiseren in de 2 e Idee Kids vzw. week van de paasvakantie themaweken

Nadere informatie

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2016 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2016-2017 HERFSTVAKANTIE maandag 31 november tot vrijdag 4 november 2016 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

Info Sportdagen & Sportweken

Info Sportdagen & Sportweken Sportdienst Eeklo Info Sportdagen & Sportweken www.eeklo.be/sport Sportdienst Eeklo Algemene informatie Doelgroep Onze schoolsportdagen en -weken richten we in voor leerlingen van het kleuteronderwijs,

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2014 TEN GELEIDE De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data in het gemeentehuis.

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO)

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG (BKO) OP SCHOOLDAGEN Moet je al vertrekken naar je werk voor de schoolpoort opengaat? Ben je nog aan het werk wanneer de schooldag van je kind al eindigt? Wat op woensdagnamiddag?

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij?

BKO Nieuws. v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin. 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? BKO Nieuws v.u. Simon De Boeck, schepen van gezin September 2017 1 september? Wij zijn er klaar voor! En jij? Gooik: Natalia & Vera Jeanne & Myriam Oetingen: Martine A, Hasine & Rita Kester: Martine R,

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

Herfst. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners

Herfst. vakantie. U Kleuters. ULagere school. UTieners Herfst vakantie U Kleuters ULagere school UTieners HERFSTVAKANTIE Activiteiten voor kinderen van 2,5 tot 16 jaar De herfstvakantie is in aantocht. Tijd voor leuke dingen! De sport- en jeugddienst hebben

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017-2018 HERFSTVAKANTIE maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november 2017 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012

De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 De AKTIeVe Krokuskriebelkrant 2012 gemeente 15 de jaargang nr. 1 2 Inhoud Buitenschoolse Kinderopvang - Kinderclub........................... 5 Sportdienst............................................................

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017 KROKUSVAKANTIE maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST KINDEROPVANG

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens:

Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Ook tijdens de zomer, organiseert de sportdienst van Diepenbeek sportkampen. Ziehier de nodige gegevens: Week 1: van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juli 2010 KLEUTERKAMP Natuurkamp voor 3- en 4-jarige

Nadere informatie

U kan haar vanaf 1 juli bereiken op het nummer 056/ of via het algemeen sloeber mailadres

U kan haar vanaf 1 juli bereiken op het nummer 056/ of via het algemeen sloeber mailadres Beste ouder(s), In ons Sloeberinfoblaadje van de maanden juli en augustus willen we u info geven over het reilen en zeilen in het Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Sloeber. In naam van het hele Sloeberteam

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2015-2016 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016

15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 15 de jaargang nr. 29 vrijdag, 13 mei 2016 KS + LS-> Inschrijving BBQ schoolfeest Indien jullie nog wensen in te schrijven voor de BBQ, bezorg dan het inschrijvingsstrookje + het gepaste geld (tenzij je

Nadere informatie

VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM

VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM Sportkampen Eiernest VakantieaanboD KIDS &JONGEREN 2015-2016 KRUISHOUTEM Speelplein Eilaba Tienerwerking SWAP Overzicht aanbod per leeftijdscategorie Onderstaande tabel geeft per leeftijdscategorie aan

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

infofolder buitenschoolse kinderopvang vakantieopvang Interessante info

infofolder buitenschoolse kinderopvang vakantieopvang Interessante info Gemeente MERKSPLAS infofolder Interessante info inschrijven tarieven waar wanneer contactpersonen... buitenschoolse kinderopvang vakantieopvang contactpersoon Isabel Van der Eycken Coördinator Pastorijstraat

Nadere informatie

Recreatie en opvang voor kinderen en jongeren

Recreatie en opvang voor kinderen en jongeren Recreatie en opvang voor kinderen en jongeren Zomers bewegen! Zat je het voorbije schooljaar in het lager onderwijs en hou je van een sportieve uitdaging? Dan zijn onze zomerkampen zeker iets voor jou!

Nadere informatie

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN

LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN OMNISPORTKAMP LAGER ONDERWIJS SPORT4FUN Van maandag 4 juli tot en met donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport, spel en avontuur Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be Plaats

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE

INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE Speelkrant INHOUDSTAFEL ALGEMENE INFORMATIE KROKUSVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL BUITENSPEELDAG PAASVAKANTIE SPEELPLEINWERKING DE (B)ENGELS IBO DE DUIVENTIL SPORT ALGEMENE INFORMATIE

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal

Zomervakantie. Vestigingsplaats Paal Zomervakantie 2012 Vestigingsplaats Paal IBO vzw De Petteflet Administratieve dienst: Heldenlaan 7, 3583 Paal Tel.: 011/42 50 08 Fax: 011/ 42 55 09 E-mail: petteflet@skynet.be Opvang te Paal: Heldenlaan

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS GEMEENTE NIEL website: www.tspeelhuis.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar

Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar Afsprakennota Buitenschoolse opvang schooljaar 2014-2015 De voor- en naschoolse kinderopvang wordt georganiseerd door de VZW Ouderraad Pieter Vanhoudt Koersel en is enkel toegankelijk voor de schoolgaande

Nadere informatie

Aanvraag tot inschrijving zomervakantie Mijn kind(eren): Naam Voornaam Geboortedatum

Aanvraag tot inschrijving zomervakantie Mijn kind(eren): Naam Voornaam Geboortedatum Aanvraag tot inschrijving zomervakantie Mijn kind(eren: Naam Voornaam Geboortedatum Uit school:. wil (willen gebruik maken van de opvang op de volgende momenten : zomer! Voorkeur locatie aanduiden met

Nadere informatie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie

Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg Harelbeke Tel. 056/ Aanbod Sportkampen zomervakantie Departement Vrije Tijd-Sport Stasegemsesteenweg 21 8530 Harelbeke Tel. 056/73.34.60 www.harelbeke.be/sport Aanbod Sportkampen zomervakantie Van 6 juli t.e.m. 10 juli 2015 Kleutersportkampen 9 tot 12 u

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

Sportkampen I.s.m. Ideekids en ISBvzw

Sportkampen I.s.m. Ideekids en ISBvzw I.s.m. Ideekids en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 6 Inschrijvingen 6 Prijzen 6 Uren 6 Locatie 7 Wat breng je mee 7 Inbegrepen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Wie spreek ik aan met een vraag?

Veelgestelde vragen. Wie spreek ik aan met een vraag? Veelgestelde vragen Hoe schrijf ik mijn kind(eren) in? Tot wanneer kan ik mijn kinderen inschrijven? Mijn kindje wordt 3 jaar op het einde van het jaar, kan hij of zij al deelnemen? Schrijf ik mijn kind

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2015 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2015 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2015 TEN GELEIDE De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data in het gemeentehuis.

Nadere informatie

Sint-Pieters molenwijk

Sint-Pieters molenwijk BUURTSPORT Sint-Pieters molenwijk Gratis sportactiviteiten in de wijk Goedkope sportuitstappen Begeleiding door buurtsportanimatoren Voor kinderen tussen 8 en 14 jaar Gratis verzekering en water JE BENT

Nadere informatie

Indien het toegelaten aantal kinderen overschreden wordt, zal volgende voorrangsregel toegepast worden:

Indien het toegelaten aantal kinderen overschreden wordt, zal volgende voorrangsregel toegepast worden: t Merelhofke is de buitenschoolse kinderopvang die georganiseerd wordt door het gemeentebestuur van Hemiksem. Begeleidsters zorgen voor de opvang van uw kind(eren) voor- en na de schooluren en tijdens

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang

Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Schriftelijke overeenkomst Buitenschoolse kinderopvang Info kinderopvang Naam: Lokaal bestuur Mortsel Adres: Stadsplein 1, 2640 Mortsel Dienst: Kindzorg Coördinator: Goele Reynders, BKO@mortsel.be Naam:

Nadere informatie

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE

Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE Inschrijvingen buitenschoolse opvang - grote vakantie 2016 TEN GELEIDE Beste ouders, De inschrijvingen van de gemeentelijke buitenschoolse opvang voor de grote vakantie zijn gepland op onderstaande data

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR

ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMPEN TER BORCHT 2016 LAGER/MIDDELBAAR ZOMERSPORTKAMP 1 4 T.E.M. 8 JULI 2016 Thema Summertime Extra: Poolparty / RSOlympics / 10.000 zeepbellen ZOMERSPORTKAMP 2 11 T.E.M. 15 JULI 2016 Thema

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Infobrochure schoolopvang Londerzeel Infano vzw Het gemeentebestuur van Londerzeel werkt samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw om in verschillende basisscholen de voor en naschoolse opvang

Nadere informatie