Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: oktober 2006

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: oktober 2006"

Transcriptie

1 Colofon: P I 4 E D E Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid RB Bennekom Tel.: PI4EDE@VRZA.NL Voorzitter: Jaap Zoet PA3BQC Tel: PA3BQC@VRZA.NL Secretaris: Ad van Zwetselaar PE1APE Tel: PE1APE@VRZA.NL 2 e Secretaris: Wolter Nijmeijer PA5WN Tel: PA5WN@VRZA.NL Penningmeester: Rikus van Holland PDøIAZ Tel: PDøIAZ@VZRA.NL Bestuurslid: Sake van der Schaaf PC7S Tel: PC7S@VRZA.NL Bijdrage in de onkosten per jaar / per gezin 15 Euro, te voldoen in het eerste kwartaal van het lopende jaar Girorelatie: Gironummer t.a.v. Ver.Radio Zend-Amateurs afd. Zuid-Veluwe p/a Bauerstraat NK Ede Bijdrage in onkosten 15,- p/j per gezin Website Afdelingszender PI4EDE Vergunninghouder: Jaap PA3BQC Uitzending de maandagavond vóór de derde dinsdag van iedere maand. Aanvang 20:30 uur phone uitzending frequentie MHz. Samensteller nieuwsbrief Rikus, PDøIAZ Kopij voor de nieuwsbrief sturen aan: PI4EDE@VRZA.NL Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: oktober 2006 In deze nieuwsbrief - Mededelingen - Verenigingsavonden - Activiteiten - Van Her en Der - Bijdrage overzicht Mededelingen Wolter PA5WN had een YAESU FT-290 portable transceiver met een klein defect. Voor de vossenjacht wilde hij hem gebruiken, maar de set is zoek. Kan iemand Wolter vertellen waar deze transceiver gebleven is? -- Bij de vossenjacht op 19 september bleken de stokken die bij de vossenjachtantennes van de afdeling te horen, zoek. Waarschijnlijk zijn ze na een uitleen niet teruggekomen. Wie o wie weet waar ze zijn? -- De website is uitgebreid met een gastenboek. Hier kunnen vragen en opmerkingen worden geplaatst. Ook het laatste nieuws proberen we zo snel mogelijk op de site te plaatsen. Kijk dus regelmatig op Alle foto's van activiteiten die in mijn bezit zijn, staan op de site. Om ze af te laten drukken is het formaat niet helemaal geschikt. Als je foto's wilt afdrukken of laten afdrukken, kun je het originele formaat krijgen. Even een berichtje naar een van de bestuursleden en het komt voor elkaar. Heb je zelf nog foto's van activiteiten, zet ze dan op een schijfje en stel ze ter beschikking van de club. Vorige clubavonden: Voor de clubavond van september was er zoals gewoonlijk de vossenjacht. Sake PC7S had samen met Cor PA3CFO en Albert PA3GWC weer het een en ander in elkaar gezet. Er was een route uitgezet,

2 waarlangs 3 vossen en 2 spoetniks in de lucht waren. In totaal waren er 11 jagers die in 4 groepen om de 5 minuten met de jacht konden beginnen. Jan PE2JP met zijn zoon kwamen in aanmerking voor de poedelprijs doordat halverwege hun peilontvanger de batterij op had. André PA0AVS kwam met zijn groep op de 3e plaats. Rijk PE1PTJ en zijn groep behaalden de 2e plaats (met prijs) zodat Berto PE1PNN in zijn eentje de eerste prijs won. Bedankt voor de vossenjacht. -- Verder is er deze avond over SOMA- Actief gesproken. Als er uit de club niet meer medewerking komt dan de laatste keer, stoppen we na 22 jaar actief meedoen aan de Heideweek met dit evenement. Welke richting moeten we op? Het was weer een geslaagde vossenjacht. De gereden route van de groep van Rijk PE1PTJ is onderaan deze nieuwsbrief te zien. Rijk had zijn GPS mee laten lopen. Activiteiten: Uitstapje spoorwegmuseum Utrecht: Zaterdag 23 september was het dan zover. We gingen naar het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het grootse aantal mensen ging met de trein. Het gezin van Wolter PA5WN en Yvonne ging per auto. In de trein. De winnaar van de eerste prijs was Berto PE1PNN. Er was afgesproken dat we pas in de middag zouden gaan omdat er de verwachting was dat we met een paar uur het wel gezien zouden hebben. We gingen met de trein van 12:50 uur naar het station Utrecht Centraal. Daarvandaan gingen we om 13:30uur met de trein naar het museum. Eenmaal aangekomen gingen we eerst koffie drinken. Na de koffie spraken we af dat we ons om 16:45 uur weer zouden verzamelen in de aankomsthal.

3 Om 17:00 uur was iedereen terug in de ontvangsthal en dus konden we naar het eetcafé Eigen Schuld. Het was daar even inschikken wat de ruimte betreft, maar het lukte allemaal. De snelheid van de bediening en de kwaliteit van het eten waren voortreffelijk. Eerst de koffie. Voor de kinderen. Jammer was dat Jaap PA3BQC en Jannie door een migraineaanval van Jaap niet mee konden, maar we kunnen toch terug kijken op een gezellige zaterdag die voor herhaling vatbaar is. Een gedeelte van de groep met op de achtergrond het museum. Het museum is zeer uitgebreid en ontzettend leuk opgezet. Ieder ging zijn eigen weg in het museum. Toen we ons weer verzameld hadden, bleek dat velen toch nog wel een en ander hadden gemist. Er was dan ook zeer veel te bekijken. Drie uur bleek aan de krappe kant. Achteraf hadden we wel een uurtje langer kunnen blijven. Historische locomotief Ad aan een bordje pap?? Alle foto zijn op de website van pi4ede.datastar.nl te zien. Lezing DARES 17 oktober Tijdens de clubavond van oktober zal Leo PA0LSK bij ons een lezing geven over DARES. Als we "live"demo van Airmail3 /Pactor willen, dan moet er een 80mtr antenne (NVIS) aanwezig te zijn. Dus willen we dat wel maar helaas heeft niemand een antenne hiervoor. Bezoek aan de Nieuwe Waterweg te Rotterdam. Jacob PA0MBL heeft informatie ingewonnen. We hebben een datum geprikt, vrijdag 27 oktober. Ook hier kunnen de huisgenoten natuurlijk ook mee. Wel is er een beperking van het aantal personen. Dus wie het eerst komt het eerst maalt. Als er behoefte aan is, wil Jacob een alternatief programma voor de huisgenoten organiseren. Dus laat iets van je horen. Er kunnen maximaal 30 personen mee.

4 Bezoek Verbindingsmuseum Ede Ook hiervoor hebben we een datum geprikt en wel vrijdagavond 17 november. Ook hiervoor graag opgave wie er mee gaan. VIDEO-Dia avond 21 november: Dit staat voor de avond in november op het programma. Er is een video van het bouwen van de TV toren in IIsselstein. Jaarafsluiting?? december: Staat nog geen datum voor vast. Ideeën voor de invulling voor deze avond zijn welkom Onkostenbijdrage Voor 15 Euro per jaar per gezin help je de afdeling op poten houden!!! In volgorde van binnenkomst Bijdrage 2006 betaald door: Call Datum Call Datum PDøMVV PC7S PDøDF PA7JS PE1OTB PE1NLQ PA3CFO PDøNCF PA3DWU PDøIAZ PDøCGA PA7LN PaøHR PA5WN PA5AB PE1HSS PAøMBL PA7MAR PE1KVO PE1PNN PA7RM PA1HLC PA PA3ANH PE1NXA PA9OK PA2KW PA1RK PA5VL PA3CTH PA3BQC PE1PVK PE1JSH PE2JP ON4AXU EA1CYZ PE1NKV PE1APE PA3GWC PD7ES PE0RTN PA3DRC PA1ZM Van HER en DER HAM Radio Friedrichshafen De ingang. Donderdagmorgen om 8 uur zouden Henk PA0HR, Jaap PA3BQC en ikzelf, Wolter PA5WN vertrekken naar de grootste HAM Radio Beurs van Europa in Friedrichshafen, Duitsland. In dat plaatsje aan de noordoostkant van de Bodensee zou in de Messe aldaar dit evenement voor de 31ste keer worden gehouden. Met de Camper van Henk zijn we inderdaad op pad gegaan. Niet rechtstreeks natuurlijk want Henk bleek zijn portemonnee vergeten te zijn. Een belangrijk instrument als je naar een vlooienmarkt in het buitenland gaat natuurlijk, dus via Kesteren alwaar Henk met zijn vrouw Ina een punt had afgesproken om de zak met geld in ontvangst te nemen toch op pad gegaan. Opgelucht door deze blunder voelde ik mij toen ook niet bezwaard om toe te geven dat we ook nog eventjes via mijn werkgever in Nijmegen moesten rijden omdat ik van een van de bedrijfswagens de sleuteltjes had meegenomen. Tja, enig hoongelach was dus niet van de lucht. Aldus naar Nijmegen waar we gelijk de eerste koffiebreak hebben gehouden. Van de baas natuurlijk, en lekker vers. Bij vertrek natuurlijk naar alle jaloerse collega s gezwaaid en eindelijk op pad. Wel nog even bij Jaap geïnformeerd of hij wel degelijk alles bij zich had, en dat was het geval. Over de reis in een dergelijke camper valt natuurlijk niet zo bar veel te vertellen of het moest zijn dat we keurig op tijd hebben gestopt, verse koffie hebben gezet en gedronken en natuurlijk ruim de tijd voor de lunch hebben genomen. Nee, niet in de camper, maar we hadden netjes een tafeltje gedekt op een parkeerplaats onderweg.

5 Lekker barbeknoeien. s Avonds rond een uur of 6 gestopt ergens op een rustig plekje en daar heeft Henk voor ons drieën lekker gekookt. Bami met saté saus, een gebakken eitje erbij en gesnipperde augurken. Dat smaakt prima na zo n dag reizen. Onderweg nog een opmerking geplaatst over het plaatsje Euskirchen waar een bekende Yaesu reparateur schijnt te wonen. We hadden dan ook best de set van Henk PA5VL mee kunnen nemen en af kunnen geven voor reparatie. Maar ja, niet aan gedacht natuurlijk. Nadat we het toetje van vla, yoghurt en vruchtenyoghurt verorberd hadden is er afgewassen en zijn we doorgereden naar de Bodensee. Van te voren hadden we niet echt een eindbestemming voor die dag bepaald, maar het vooruitzicht om die avond al op bestemming te zijn en de volgende dag niet meer te hoeven rijden was dermate aantrekkelijk dat we besloten, door te rijden. Achteraf een zeer goede beslissing omdat bij aankomst bleek dat wij niet de enige, en waarschijnlijk ook niet de laatste bezoekers zouden zijn. We konden met moeite nog net een plekje vinden om de camper te parkeren. Ongelofelijk dat de hele parkeerplaats al praktisch vol stond met ander campers, caravans en zelfs tentjes. De weide waar andere jaren blijkbaar met de tent kon worden gestaan was nu niet beschikbaar dus vandaar de tenten op de parkeerplaats. Dit was eigenlijk niets meer dan brede stroken met dat scherpe hoekige grint. Heel vervelend voor luchtbedden en blote voeten. Voor ons patsers, met zo n geweldige camper, natuurlijk geen enkel probleem. Na de aanwijzigen van Henk opgevolgd te hebben en de camper achteruit op zijn plek te hebben gereden waren wij er klaar voor. De temperatuur was al zeer aangenaam en een vers bakje koffie ging er prima in. Het was eigenlijk onvoorstelbaar dat we nog net een plekje hadden kunnen bemachtigen want slechts een kwartiertje later konden andere laatkomers al geen plaats meer vinden. We hebben vervolgens een rondje gelopen en met verbazing gekeken wat voor verscheidenheid aan mensen, voertuigen, antennes en andere maaksels op de parkeerplaats waren verzameld. Een genot om naar te kijken. We hebben vervolgens een klein afzakkertje genomen en het bed opgezocht. Wat een mooie spullen hé Henk! Jaap zoekt uit.. De volgende morgen was het al vroeg dag. De zon stond alweer aan de hemel en de lucht van verse koffie hing overal. Henk was al uit de veren en had de koffie klaar. We hebben op ons gemakje ontbeten alvorens naar de beurs te gaan. Tot ons genoegen zagen we een opstapplaats voor een shuttle waarvan

6 de bezoekers van de beurs gratis gebruik konden maken. Dat scheelde toch maar lekker zo n 800 meter lopen. Prima geregeld in ieder geval. Bij de ingang een toegangsbewijs voor alle dagen aangeschaft en naar binnen. Tja, waar het eerste heen? We besloten om eerst naar de vakhandelaren te gaan omdat we op de markt over de koppen konden lopen. Afgesproken dat we op een bepaalde plaats om zo en zo laat zouden staan als we elkaar uit het oog zouden verliezen en toen hopla, in het gewoel naar de handelarenhal. Mooi spul allemaal Jullie zullen begrijpen dat we onze ogen hebben uitgekeken. Natuurlijk waren er de grote merken zoals Yaesu, Kenwood, Allinco, MFJ, Fritzel etc. Maar ook gespecialiseerde handelaren uit Nederland waren vertegenwoordigd. We hadden dus voldoende om ons aan te vergapen. Hoewel we aanvankelijk dachten dat het alleen op de markt over de koppen lopen was, was het hier ook behoorlijk druk. Bij de bekende merken was het natuurlijk dringen geblazen om de noviteiten te kunnen zien en, in sommige gevallen, zelfs aan te raken. We hebben behoorlijk wat tijd in deze eerste hal doorgebracht voordat we besloten om terug naar de camper te gaan om daar te lunchen. Ja, ja, we hebben het ons behoorlijk naar de zin gemaakt. s Middags wederom naar de hallen terug met de shuttle en doorgegaan waar we gebleven waren. Ik kan natuurlijk wel doorgaan met een verhandeling over wat we allemaal gezien, aangeraakt en gekocht hebben, maar dan zou het stukje wel erg lang worden. Wel moet mij van het hart dat in een aantal gevallen met handelaren op de markt niet over prijzen viel te onderhandelen. Wat er op het kaartje of stickertje stond was een vaste prijs! Vreemd op een hoofdzakelijk tweedehands markt. Je zou verwachten dat je juist daar een beetje moet kunnen onderhandelen. Niets was minder waar, maar daar hebben we ons weinig van aangetrokken. Bij deze firma s geen zaken gedaan. Ik moet trouwens wel bekennen dat we niet veel hebben aangeschaft. Ik was echt met de bedoeling naar Friedrichshafen gegaan om een antenne voor de WARC banden aan te schaffen. Helaas had ik geen succes. Geen van de handelaren had een WARC antenne meegenomen om je in staat te stellen om te zien wat je kocht. Jammer. Nu toch maar zelf aan de gang. Henk heeft uiteindelijk een duplexfilter, enige loodaccu s, paneelmeters en nog wat klein spul aangeschaft en Jaap ook voornamelijk wat klein grut in de vorm van stekkertjes en pluggen. We hebben uiteindelijk drie dagen weten rond te brengen in op en rond de Messe, en toch moesten we ons nog haasten om de allerlaatste hal nog voor het sluiten van de beurs door te wandelen. Het is ongelooflijk hoe lang je over een pad doet, domweg omdat de verscheidenheid aan uitgestalde spullen zo enorm is. Niet erg natuurlijk, want we zijn van nature al erg nieuwsgierig en bij vreemde of soms onherkenbare apparaten is dat natuurlijk een tijdrovende eigenschap. Ons natje en droogje waren bij Henk ook in uitstekende handen. Alle maaltijden waren door hem prima bereid, tot en met de barbecue aan toe. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Het enige wat Jaap en ik nog maar hoefden te doen was afwassen. De shuttle. Aan alle leuke dingen komt natuurlijk een eind, en natuurlijk ook aan ons bezoek aan de messe. Amper twee, drie uur nadat de beurs gesloten was waren er al grote gaten te ontwaren op de parkeerplaatsen. Ook wij zijn gaan rijden om alvast zo ver mogelijk te komen. Op de terugweg bij de stad Worms, waar de bliksem pal voor ons tot vijf keer toe insloeg op de kerktoren, net voor negenen

7 een camperplaats opgezocht. Dat kwam mij prima uit want zo kon ik toch nog de wedstrijd van het Nederlands elftal volgen die rond die tijd zou beginnen. Henk geeft geen bal om voetbal en stond alweer in de keuken een nasi maaltijd klaar te maken die we ons prima lieten smaken. Na het voetbal en een laatste afzakkertje zijn we gaan slapen zodat we de volgende dag het laatste stuk naar huis konden doen. Jaap op zijn post in de camper, Henk op de bijrijderplaats en ik achter het stuur voor de laatste etappe naar huis. Onderweg een paar keer gestopt voor koffie en een broodje, maar verder vrijwel constant op weg. Rond een uur of drie arriveerden we in Bennekom waar ik uitgestapt ben. Nadat we koffie hadden gedronken heeft Henk Jaap naar huis gebracht om zelf vervolgens naar Opheusden te rijden. Wat een geweldig weekend was dit! Henk, nogmaals bedankt voor het gebruik van je camper en natuurlijk samen met Jaap, voor de gezelligheid. Ik denk wel dat ik voorlopig genoeg Friedrichshafen heb gezien zodat het nog wel een aantal jaartjes duurt voordat ik daar weer heen zal gaan. Wolter, PA5WN CW-scherm MT-63 scherm Te koop: Deze maand geen opgave Dit is het dan voor deze nieuwsbrief. Heb je iets voor de nieuwsbrief, laat dat weten!! 73 Rikus PdøIAZ Schermafdrukken MixW Van Otto PA9OK kreeg ik alle schermafdrukken die de waterval van MixW laat zien bij ontvangst van een bepaald signaal. Hier het tweede en derde plaatje:

8 Activiteitenkalender Datum Dag Activiteit Bijzonderheden 16 okt. Maandag Uitzending PI4EDE MHz 17 okt. Dinsdag Clubavond Bettekamp 29 Ede okt. Zaterdag- Zondag JOTA/JOTI Lezing DARES door Leo PA0LSK. 27 okt. Vrijdag Uitstapje Waterweg Rotterdam (max. 30 personen) 4 nov. Zaterdag Dag van de Radio-zendamateur Americahal in Apeldoorn 4-5 nov. Zat-Zon de nacht van de AM tussen en utc 17 nov. vrijdagavond Bezoek verbindingsmuseum Ede 20 nov. Maandag Uitzending PI4EDE MHz 21 nov. Dinsdag Clubavond Bettekamp 29 Ede. VIDEO-Dia avond?? dec. Wanneer? Jaarafsluiting 15 jan07 Maandag Uitzending PI4EDE MHz Niet op 1 en 15 december 16 jan. Dinsdag Jaarvergadering Jaarvergadering 20 jan-07 Zaterdag Radiobeurs Apeldoorn dit jaar in de Stolp De vossenjachtroute van de groep Rijk PE1PTJ

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: september 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: september 2006 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 177 19 september 2006 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief 16 Januari 2007 In dit nummer: Nieuwe layout Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Overlijdensbericht Maandag 8 januari 2007 is ons

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: april 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: april 2006 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 174 18 april 2006 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: mei 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: mei 2006 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 175 16 mei 2006 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 163 Datum: 15 maart 2005

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 163 Datum: 15 maart 2005 1 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 163 Datum: 15 maart 2005 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: juni 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: juni 2006 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 176 20 juni 2006 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: januari 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: januari 2006 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 171 17 januari 2006 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.185

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.185 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR: 15 mei 2007 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Komende clubavond Onze website PI4EDE Activiteiten

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 184

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 184 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR: 17 april 2007 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Komende clubavond Onze website PI4EDE Colofon

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.186

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.186 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR 19 juni 2007 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Komende clubavond Onze website PI4EDE Activiteiten

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.182

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.182 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe 20 februari 2007 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Komende clubavond Onze website PI4EDE Colofon Bijdrage in de onkosten Activiteiten

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 179 21 november 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 179 21 november 2006 Colofon: P I 4 E D E Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid 25 6721 RB Bennekom Tel.: 0318-430161 PI4EDE@VRZA.NL Voorzitter: Jaap Zoet PA3BQC Tel: 0318-623922 PA3BQC@VRZA.NL

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 216 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 216 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 216 Opgericht 24 februari 1976 Mededelingen van het bestuur 17 juni 2010 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Clubavonden Velddagen

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 245 Opgericht 24 februari 1976 Van het afdelingsbestuur Zuid-Veluwe Mei 2013 In dit nummer: Van het afdelingsbestuur LET OP!! In mei

Nadere informatie

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 172 21 februari 2006

Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 172 21 februari 2006 PI4EDE Vereniging van Radio Zend Amateurs Afd. 24 Zuid-Veluwe Opgericht: 24 februari 1976 Nieuwsbrief nr.: 172 21 februari 2006 Colofon: Correspondentieadres: VRZA afd. 24 Zuid-Veluwe Regio 43 p/a Knoopkruid

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 209 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 209 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 209 Opgericht 24 februari 1976 Mededelingen van het bestuur 15 oktober 2009 Onze voorzitter, Jaap PA3BQC is in januari 2010 reglementair

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 236 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 236 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 236 Opgericht 24 februari 1976 Van het afdelingsbestuur JUNI 2012 In dit nummer: Van het afdelingsbestuur Verslag velddag weekend door

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 193

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 193 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 193 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR: 18 maart 2008 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Onze website PI4EDE Neutrodynisatie

Nadere informatie

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten

Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Weekje weg: shoppen, interview/fotoshoot en veel praten Naar mijn vriendin 19 maart ging ik in de middag naar Den-Haag met de trein. Ik zag hier wel erg tegenop met 6 maanden zwangerschap zo,n lange reis

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.183

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.183 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR: 20 maart 2007 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Komende clubavond Onze website PI4EDE Colofon

Nadere informatie

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018.

Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Dag 1 Meerdaagse 2018 donderdag 30 augustus t/m zondag 2 september 2018. Vandaag moest het gaan gebeuren, mijn eerste meerdaagse waar iedereen die ik vanaf mijn toetreding tot de Taxriders (rond april

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 207 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 207 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 207 Opgericht 24 februari 1976 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR 21 juli 2009 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Clubavonden Colofon

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 210 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 210 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 210 Opgericht 24 februari 1976 Mededelingen van het bestuur In de maand december zal er GEEN nieuwsbrief verschijnen. 17 november 2009

Nadere informatie

PI35EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI35EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI35EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 228 Opgericht 24 februari 1976 Van het bestuur september 2011 In dit nummer: Van het bestuur Verslag SOMA- Actief Colofon Bijdrage leden

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 191

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 191 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 191 15 januari 2008 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Onze website PI4EDE Resultaten examen Colofon Bijdrage

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.190

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr.190 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe 20 november 2007 In dit nummer: Silent Key PD0MVV Mededelingen van het bestuur Vorige clubavond Onze website PI4EDE Vraag PI4VRZ/A Colofon Bijdrage in

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 201

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 201 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 201 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR 20 januari 2009 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Onze zieken Clubavonden PI4VRZ/A probleem

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 206 Opgericht 24 februari 1976 Silent key 16 juni 2009 In dit nummer: Silent Key Cor PA3CFO Mededelingen van het bestuur Clubavonden

Nadere informatie

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01

HAM - FLYER tussendoortje van het HAM-Nieuws. Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 1 HAM - FLYER 04-16 tussendoortje van het HAM-Nieuws Mededelingen van de VERON afd. Alkmaar A01 Vier enthousiaste mensen, bouwers, programmeurs, software en hardware specialisten, presenteren op de verenigingsavond

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 221 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 221 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 221 Opgericht 24 februari 1976 Mededelingen van het bestuur December 2010 In dit nummer: Silent key Leendert Nietveld PA7LN Mededelingen

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 199

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 199 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 199 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR: 16 oktober2008 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Onze zieken Clubavonden Colofon Bijdrage

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

PI35EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI35EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI35EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 227 Opgericht 24 februari 1976 Van het bestuur Juni 2011 In dit nummer: Van het bestuur Soma-Actief Colofon Bijdrage leden Verslag velddagen

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 234 Opgericht 24 februari 1976 Van het afdelingsbestuur Oproep voor de ALV April 2012 In dit nummer: Van het afdelingsbestuur Afmetingen

Nadere informatie

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei

Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Limburg, Horst: 27 t/m 30 mei Dag 1: Vrijdag 27-05-2-16 Het is zover: Vandaag vertrekken we voor een weekend hossen, zingen, lachen, luidkeels zingen en genieten we gaan naar Funpop!!! Bert en Laureen

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Vakantie Onur Frankrijk september 2010

Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Vakantie Onur Frankrijk september 2010 Inleiding Midden juni begon ons als team op te vallen dat Onur zich erg begon terug te trekken. Hij wilde vaak alleen op zijn kamer blijven terwijl heel Nederland

Nadere informatie

Volendam Juni 2018

Volendam Juni 2018 Volendam Juni 2018 Heleen Dennis Ludolf Steffi Ben Robin Rein en Shirley Vrijdag 15 Juni Rond 12:00 uur zijn we vanuit Arnhem vertrokken richting Veenendaal samen met Steffi en Heleen, en onder begeleiding

Nadere informatie

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit:

Inleiding. De vakantiegangers waren: Elzelien de Baan Ronald Hovius Frank Boutkan Edwin Roos Mark van Dun. De begeleiding bestond uit: Inleiding Vrijdag 26 juni 2015 was het dan eindelijk zover. Met z n achten vertrokken vertrokken we van het hoofdkantoor van tendens in Arnhem naar de vakantiebestemming Koblenz in Duitsland. De vakantiegangers

Nadere informatie

Verslag Campertrip Tour de France 2012.

Verslag Campertrip Tour de France 2012. Verslag Campertrip Tour de France 2012. Het leek ons wel leuk om eens een etappe van de Tour van nabij mee te maken. We hebben gekozen voor de eerste bergetappe, van Macon naar Bellegarde sur Valserine.

Nadere informatie

Italië week 2 vanaf

Italië week 2 vanaf !1 Italië week 2 vanaf 25-06-2015 Donderdag 25 Juni Het was het laatste nachtje op camping San Procolo. Wij trekken verder met de camper. We zien elkaar nog even in Porto San Giorgio op de markt. We drinken

Nadere informatie

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg

Veelzijdig Limburg. 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg Veelzijdig Limburg 31 augustus tot en met 4 september 2015 in Valkenburg De Vakantiegangers: HERWIG EDIE OLGA JANCO De begeleiders: Theo Natasha Vakantie adres: Landal Kasteeldomein De Cauberg in Valkenburg.

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016

Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 !1 Bretagne, 21 t/m 28 oktober 2016 Vrijdag en zaterdag 21 en 22 oktober Het is tegen 11 uur als we op ons gemak vertrekken. We gaan naar Bretagne, daar is het droog en soms zelfs zonnig volgens de berichten.

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 202 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 202 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 202 Opgericht 24 februari 1976 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR 17 februari 2009 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Het bestuur

Nadere informatie

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS

Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Plezier in Kroatië 21 T/M 30 AUGUSTUS Nono Ban, Braç Kroatië Even voorstellen: Jos Deborah Evelyn Mark Danny Helianthe PAGINA 1 Paulina Paul Tamara PAGINA 2 Vrijdag 21 september Het was zo ver! Alle koffers

Nadere informatie

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND

WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND 1 van 10 18-11-2012 20:41 WEEKEND IN SYKE - DUITSLAND CB four weekend in Syke - Duitsland Oke hier een klein verslag van het weekend: Het uiteindelijke vertrekpunt zou dus hier bij mij zijn in zwolle,

Nadere informatie

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012.

Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Verslag Campertrip Zuid Frankrijk 2012. Zondag 10 juni 2012. Vanmorgen vertrokken en via Antwerpen, Brussel en Luxemburg zijn we, zonder tolwegen, lekker opgeschoten en doorgereden tot Arc et Senans. Hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 208 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 208 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 208 Opgericht 24 februari 1976 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR 15 september In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Clubavonden Bericht

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Een retour Rotterdam

Een retour Rotterdam 71 71 HOOFDSTUK 5 Een retour Rotterdam WOORDEN 1 Wat hoort bij elkaar? 1 zebrapad a pinnen 2 auto b binnengaan 3 automaat c oversteken 4 ingang d parkeren 2 Kies uit: tram vertraging door de week strippenkaart

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 242 Opgericht 24 februari 1976 Van het afdelingsbestuur Zuid-Veluwe februari 2013 In dit nummer: Van het afdelingsbestuur PI4WAG Colofon

Nadere informatie

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl

Jaarvergadering Het bestuur van de afdeling Helmond mail: pi4hmd. nl De Helmondse VARICON 34 e Jaargang nummer 127 Juli 2018 De Varicon is de spreekbuis van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek Nederland afdeling Helmond en wordt per e-mail gezonden aan de leden

Nadere informatie

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei

Voorjaar 2011. Midden-Frankrijk. 21 april t/m 7 mei Voorjaar 2011 Midden-Frankrijk 21 april t/m 7 mei Donderdag 21 april 2011 191 km Na het avondeten op weg. Even voorbij Vianen ontdekten we dat we de autopapieren vergeten waren. Teruggereden en weer opnieuw

Nadere informatie

Dag 13(11-07-'09 67km)

Dag 13(11-07-'09 67km) Dag 13(11-07-'09 67km). Een pittoresk hofje in bergen Omdat de laatste camping geen succes was zijn we vertrokken naar Bratland Camping in Hankeland 24km verderop. Hier hebben we de wagen weer opgezet

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Take a look at my life 51

Take a look at my life 51 Take a look at my life 51 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven

Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Een zendamateur: wat is dat? Een hobbyist die wereldwijd vrienden heeft met dezelfde veelzijdige hobby: communiceren via radiogolven Dat kan via de microfoon, maar ook via Morse signalen, amateurtelevisie,

Nadere informatie

Zondag 4 februari 2018

Zondag 4 februari 2018 Zondag 4 februari 2018 Zondagochtend moesten we vroeg op want we moesten zeven uur op Schiphol zijn. Daar verzamelden we, 10 leerlingen en 3 docenten. Nadat we er allemaal waren gingen we inchecken en

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen

München. Leerlingen 4V met hun uitwisselingen München Hallo, wij zijn Fenne en Isabel uit 4 vwo en zijn in september op uitwisseling geweest naar München. Daar zijn we een week bij iemand in huis geweest; iedereen had zijn eigen gastgezin. Op maandagochtend

Nadere informatie

Logeren bij mijn vriendin

Logeren bij mijn vriendin Logeren bij mijn vriendin [social_share] Zaterdag ochtend ging ik al heel vroeg uit bed om 07:00 om precies te zijn. Ik had afgesproken met mijn beste vriendin in Rotterdam, voor de eerste keer zijn we

Nadere informatie

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje

Beste medewerkers, Wat staat er in dit boekje RSW medewerkers informatie 2008 1 Beste medewerkers, Geweldig dat jullie meewerken aan de Regionale Scouting Wedstrijden. Of je nu voor het eerst meewerkt of al bijna bij de inventaris hoort, dat maakt

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 205 Opgericht 24 februari 1976

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 205 Opgericht 24 februari 1976 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 205 Opgericht 24 februari 1976 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR Er zijn geen mededelingen vanuit het bestuur. 19 mei 2009 In dit nummer:

Nadere informatie

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013

Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni 2013 t/m 26 juni 2013 Buitenhof reis Riviercruise 20 juni t/m 26 juni 2013 Donderdag 20 juni 2013 Vandaag om half 10 zijn we compleet en kan de boot, De Horizon, vertrekken

Nadere informatie

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg

Mooie route door Friesland en veel gezien, maar weinig andere A112 onderweg De Elfstedentocht Nou daar gaan we dan, onze eerste automeeting met de A112. We hadden er veel zin in en natuurlijk veel te vroeg wakker. Dus door de polder scheuren in de vroegte met de net gepoetste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE

NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE NIEUWSBRIEF DARES R09-UTRECHT SPECIALE DDW UITGAVE Inhoud Voorwoord Uitgebreid verslag met veel foto s van het DARES Deelnemers Weekend Voorwoord Deze extra nieuwsbrief is een uitgave van DARES R09-Utrecht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2018 Beste bewoners van Landgoed Kerkendel, Wat hebben we een geweldig weer deze zomer. Een beetje verkoeling nu gelukkig, daar waren we wel aan toe, maar voor de warmte hoeven we niet naar het buitenland met

Nadere informatie

Mannenweek Biddinghuizen

Mannenweek Biddinghuizen Mannenweek Biddinghuizen Tendens Vakanties 29 juli tm 5 augustus 2016 Vlnr op de foto; Piet, Ron, Rene, Robert,Wim, Thomas, Ludolf en Johan. Vrijdag 29 juli, Ron en Thomas zijn samen met Theo bij Tendens

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O

Vakantie in Weert. Vakantiepark Weerterbergen. 29 augustus tot en met 5 september 2014 M A I C K L E G O N N I E T H E O Vakantie in Weert 29 augustus tot en met 5 september 2014 Vakantiepark Weerterbergen G O N N I E M A I C K L E T H E O Reisleider Theo haalt de bus bij het kantoor van Tendens op. Waar woont Gonnie nou

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

Scandinavië en Baltische staten

Scandinavië en Baltische staten Scandinavië en Baltische staten 1 / 19 2 / 19 3 / 19 4 / 19 5 / 19 6 / 19 7 / 19 8 / 19 9 / 19 10 / 19 11 / 19 12 / 19 13 / 19 14 / 19 15 / 19 16 / 19 Hele gezellig avond gehad en na nog een lekker ontbijtje

Nadere informatie

Zondag, 18 oktober 2015.

Zondag, 18 oktober 2015. Zondag, 18 oktober 2015. Nadat we gisteren eerst nog de familiedag hadden gevierd, heel gezellig, met haast iedereen, Heeft Ria mij weggebracht naar het station van Hengelo. Vincent, Angelique, Bobbie

Nadere informatie

Take a look at my life week 11

Take a look at my life week 11 Take a look at my life week 11 Ik weet steeds niet zo goed wat ik nou wil, elke week een diary online of elke 2 weken. Heb het zelfs al een keer elke maand gedaan, maar dat was niet te doen. Toch weer

Nadere informatie

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven.

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. U hebt voor deze toets maximaal een uur. Wacht tot u mag beginnen

Nadere informatie

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september

Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Werkweek verslag Groep 8 5,6,7 september Tjibbe Gielesen Maandag: Het was maandag, en ik werd wakker. Ik ging eten, en om 8 uur al met mijn fiets de deur uit om naar school te fietsen. Daar zette ik mijn

Nadere informatie

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon

Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Gezellig feestje in Zwolle en leuke halve marathon Lang naar uitgekeken en zaterdagavond 8 juni was het dan zover. Vooraf betiteld als een erg gezellige en drukke loop. s Middags met de trein naar Zwolle,

Nadere informatie

Take a look at my life 42

Take a look at my life 42 Take a look at my life 42 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo

Nieuwsbrief, 8 januari 2013. Pyr s naar de Zoo Nieuwsbrief, 8 januari 2013 Beste PyrPlezier vrienden en vriendinnetjes, Allemaal natuurlijk de beste wensen voor 2013! Dat het maar een Pyr-gezellig jaar mag worden! In ieder geval gaan wij hiervoor ons

Nadere informatie

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 196

PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 196 PI4EDEClubstation van de VRZA afdeling Zuid -Veluwe Nieuwsbrief nr. 196 MEDEDELINGEN VAN HET BESTUUR: 17 juni 2008 In dit nummer: Mededelingen van het bestuur Clubavonden Uitstapje 31 mei Colofon Bijdrage

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie