TC DE WEHZEL vzw. Tweemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat Elewijt. Editie: okt - nov 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TC DE WEHZEL vzw. Tweemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat Elewijt. Editie: okt - nov 2014"

Transcriptie

1 België Belgique SMASH P.B. B.P Zemst P AFGIFTEKANTOOR 1982 ZEMST TC DE WEHZEL vzw Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat Elewijt 015/ Tweemaandelijks tijdschrift Editie: okt - nov 2014 Verantwoordelijke uitgever & layout: Myriam Lissens, Abeelstraat 106/101, 2800 Mechelen

2 Graag uw publiciteit hier? Contacteer ons op AFSLUITINGEN - SIERBESTRATING BOUWMATERIALEN - GRONDWERKEN CONTAINERS - KLINKERS & TEGELS Tervuursesteenweg Perk (Steenokkerzeel) Tel Fax BTW BE Reg. nr

3 DE ROOS Bvba Wasserij - Droogkuis - Strijkdienst Borchtstraat, Mechelen Open 8u u Za en Zo gesloten 015/ Real Estate Development & Consulting Deskundige adviesverlening inzake VASTGOED Anaplasis bvba info@anaplasis.be noel.coessens@anaplasis.be 02/ /

4 Tof dat Wehzels met hun familie en ook clubsponsors kwamen genieten van een heerlijke spaghetti en het 35 jarige bestaan van onze club meevierden. Elke 35ste eter die een gratis spaghetti kreeg, de winnaars van een zomertennisabonnement 2015 of andere leuke attentie die de club in petto had: van harte gegund! Na een welgekomen nazomer is het onherroepelijk bye bye zwaaien naar de zomer 2014 en stilaan de winter tegemoet. Maar ook dan zal het niet ontbreken aan tennisplezier. Velen hebben zich al verzekerd van wintertennis, ook zijn er al enkele ploegen ingeschreven die de leuke wintercompetitie op zondagnamiddag absoluut niet willen missen. Sowieso blijft iedereen welkom op onze club zowel voor de komende winteractiviteiten als om onze cafetaria aan te doen voor een babbel met bijhorend natje...

5 Activiteitenkalender 2014 Za 15 & Zo 16/11: Pannenkoeken tvv Sinterklaasfeest Za 8/11: Winteropkuis om 10u Za 22/11: Ludieke Kwis in onze cafetaria Zo 30/11: Sinterklaasfeest voor de mini s t/m 8 jaar Woe 31/12: Oudejaarsavond (onder voorbehoud van voldoende inschrijvingen)

6 Winterseizoen weken van 22/9/14 tot 5/4/15 Tarieven Bloktennis met vaste uren: 280: Daluren week 9-17u 400: Piekuren week 17-23u 300: Weekend vanaf 9u Sinds 1/9/2014 intekening mogelijk voor vrije reservatie op de openstaande winteruren: 150: voor nieuwe winterleden 75: voor winterleden met vaste uren en voor lesnemers bij onze TennisAcademy. Betaling uitsluitend via overschrijving op rekening BE BIC GEBABEBB van tc De Wehzel vzw, met als mededeling alle namen en voornamen van de leden voor wie betaald wordt. Door lid te worden van onze club wordt jaarlijks voor elk lid een premie betaald voor verzekering tegen lichamelijke ongevallen via Tennisvlaanderen. Winterleden geen vtv-kaart hebben kunnen zich hiervoor via onze club eveneens laten verzekeren, na ontvangst van betaling aan de club van 15/per verzekeringsnemer wordt dit meteen door de club geregeld. Het seizoen bij Tennisvlaanderen loopt telkens van 1 april tot 31 maart van het daaropvolgende jaar. De deadline voor het afleveren van lidkaarten van Tennisvlaanderen (geldig tot 31 maart van het volgende jaar) is 1 december. ook in de winter op

7 WINTERSEIZOEN (1 OKTOBER T.E.M. 31 MAART) OPENINGSUREN CAFETARIA MAANDAG U TOT U U TOT U DINSDAG U TOT U WOENSDAG U TOT U U TOT U DONDERDAG U TOT U VRIJDAG U TOT U U TOT U ZATERDAG U TOT U ZONDAG U TOT U Voorziene sluiting tijdens schoolvakanties : - Week van 27/10/2014 tem 02/11/ Week van 22/12/2014 tem 04/01/ Week van 16/02/2015 tem 22/02/ dagen vooraf zullen de juiste openings- en sluitingsdagen meegedeeld worden.

8 Wintercompetitie op zondagnamiddag van 13-18u Er zijn al ploegen inschreven! Schrijf je dus zo snel mogelijk in als je een ploeg hebt van 8 à 12 personen. Let er wel op dat als je ploeg moet spelen, er telkens 6 mensen paraat moeten zijn. Zorg dus dat je ploeg voldoende spelers heeft om af te wisselen, tenzij iedereen alle ontmoetingen kan spelen natuurlijk. De ploegen worden gerangschikt qua sterkte en, afhankelijk van het aantal en de verschillende niveaus, zullen we 2 of 3 poules maken zodat het verschil onderling tijdens de matchen niet al te groot is. Om de spanning nog wat meer op te drijven gaan we met een systeem werken waarbij ook de mindere ploegen kans hebben om de wintercompetitie te winnen. De beste winterspelers - de "Igloboys" hebben alvast hun naam mee :-) - worden op het einde van de wintercompetitie beloond met een etentje. Aan jullie om zo snel mogelijk in te schrijven, want vol is vol! Dit kan door de naam van je ploeg en verantwoordelijke in te vullen op de lijst aan het infobord in onze cafetaria of door een mailtje naar tcdewehzel@telenet.be. Het inschrijvingsgeld bedraagt net als vorig jaar 250 euro per ploeg. Vlak voor de start zal er dan aan de ploegverantwoordelijke gevraagd worden om de namen van alle spelers en hun dubbelklassement door te geven om op basis daarvan de poules in te delen. Zoals de vorige jaren zal ook nu weer gezorgd worden voor een lekker gerechtje na de match (voor de liefhebbers). Alvast veel winterpret toegewenst!

9

10

11 op De Wehzel Toeters, confetti & goed humeur zijn welkom :) De jaarovergang wordt ingezet omstreeks 19.30u Feestmenu Aperitief De Wehzel met feestelijke hapjes Voorgerechtenbuffet met: Tomaat garnaal, Gerookte zalm toost, Komkommerbootjes met krab, Scampi Live Cooking en verschillende fijne voorgerechten Oudejaarssoepje Hoofdgerecht: Vleesgerecht, wintergroentjes, kroketjes en aangepast sausje Dessertenbuffet rond 23 u met huisgemaakte toetjes en glaasje bubbels om middernacht Aansluitend met de juiste feestmuziek een danske placeren! 48 euro/persoon inclusief aperitief en glaasje cava om 24u (exclusief andere dranken) Vol is vol (min 25 - max 45 deelnemers)! Schrijf dus snel in via dennis@dennis.be of op de lijst die in de cafetaria op het prikbord zal komen.

12 Mosselweekend 30 & 31 augustus Alle afwachtende ogen gericht op de inkomdeur op zaterdag 30 augustus, en ja hoor, om 17 uur liepen onze eerste gasten al binnen om te genieten van een heerlijke portie mosselen, gevolgd door nog heel wat anderen. Ook op zondagmiddag 31 augustus zat de zaal snel vol, onmiddellijk was het alle hens aan dek om ook dan weer een goede service te kunnen verlenen. Uit de mooie opkomst en de complimenten over de kwaliteit van onze gerechten blijkt dat velen het Wehzel-mosselweekend weten te waarderen. Voor de helpers was het echter doorlopend de benen vanonder het lijf lopen tot de deuren dicht gingen. Hoedje af voor hun niet aflatende inzet! Jammer van het tekort aan bereidwillige Wehzels om één keer per jaar enkele uurtjes een handje toe te steken voor het behalen van een succesvol resultaat waarbij alle leden uiteindelijk baat hebben... Bedankt aan de vrijwilligers waarop kon gerekend worden voor ons 33 ste mosselweekend! Jullie waren gewoonweg de clubkas spijzen.

13 en laat maar komen, die mosselen zelfs met 5 potten tegelijk zorgvuldig kruiden en dan het vuur op op volle toeren in de tent...

14 Hmmm, heerlijk en lekker voldaan! een ijsje kan er nog bij, en nog eentje, en nog meer... alles ok bij de coördinatiecheck :-)

15 afruimen en, last but not least, den afwas! De gelukkige winnares van de gegeerde hoofdprijs naast tal van andere waardevolle prijzen op onze tombolatafel. 2 stoere 12-jarige Wehzels die heel wat afruimwerk verzet hebben; de mosselen zullen Sam en Cas nadien alleszins gesmaakt hebben!

16 Spaghettiweekend & 35 jaar tc De Wehzel oktober 2014 Net op de valreep nog kunnen genieten van de nazomer op het terras met een overheerlijke spaghetti! Ook in de cafetaria werd er gesmuld!

17 Bart was een van de 35ste eters die een gratis spaghetti in de wacht sleepte voila, voor vandaag de laatste sliertjes spaghetti die pruttelen... seffens er een goei lap opgeven voor het 35-jarige clubbestaan :-)

18 de feestelijke zaterdagavond werd gezet door de Burgemeester en onze voorzitter met een openingswoordje, en Leo, een van de oprichters van de club en actief in het bestuur, luisterde aandachtig toe met terechte fierheid. tc De Wehzel, een tennisclub om trots op te zijn en er op z'n minst nog 35 bruisende clubjaren aan toe te voegen! Bedankt aan iedereen die van ons 35-jarige clubbestaan een feest hebben gemaakt en veel plezier voor de leden die met de nrs. 9, 19 en 56 een gratis zomertennisabonnement 2015 tegoed hebben of met de nrs. 4, 17, 22, 30, 47, 51, 69, 72 een leuke prijs op de kop tikten.

19 Bestuursvergadering 26 augustus 2014 Financieel: Tosk 2: positief afgesloten. Zomerleden 201: 486. Aanslag kadastraal inkomen 2014: gemotiveerd bezwaarschrift werd ingediend en zal onderzocht worden. Nieuwe statuten: Neerlegging in Interclub/Open tornooien: IC: verantwoordelijke(n) te garanderen voor 201 (administratie en wedstrijdleiding). Eénmalig gebruikte wedstrijdballen: voorstel stock weg te werken aan gunsttarief voor de leden. Open Tornooi Enkel: start op vrijdag 29/8 ipv donderdag 28/8 107 inschrijvingen tot nu toe. Werkgroep optimalisering clubwerking: Maandelijkse bijeenkomst met bestuurleden werkgroep te houden - bestaande richtlijnen toepassen en noodzakelijke wijzigingen voorleggen - alle afspraken schriftelijk bevestigen aan betrokkenen en rvb. Activiteiten: - Mosselweekend 30 & 31/8: voorbereidingen afgewerkt - samenstelling tombola op 28/8. - Driesrock 6/9: stand voor promotie van de club met affiches, folders met aanbod geldig tot september voor 1 uur gratis tennis mits afspraak en een gratis consumptie. - WPT 14/9: affiche en ledencommunicatie OK. - Tornooi Bel-R-Lines 20/9: affiche en ledencommunicatie OK. - Viering 35-jarig clubbestaan tijdens spaghettiweekend van 3-5/10/14: programma ligt vast en details worden verder uitgewerkt. Website/FB: Website: 307 bezoekers sinds het online gaan op 8 augustus ll. FB: 144 leden.

20 Uit te voeren werken: Opmaken van lijst voor regelmatige opvolging. Jeugdwerking: Kidstennis: voorstel stappen te zetten om het label kindvriendelijke tennisclub van Tennisvlaanderen te behalen - voor erkenning als Kidstennisclub door Tennisvlaanderen dient de club te voldoen aan vastgelegde normen. Clubactiviteiten: voorstel om meer jeugdleden te betrekken voor hun ideeën en wensen aan activiteiten specifiek voor de jeugd. Bestuursvergadering 30 september 2014 Financieel: Zomerseizoen afgesloten met 488 leden. Wintertennis: 123,5 blokuren (+ 3 t.o. vorig jaar) = 61% terreinbezetting + 10 vrije uren. Wintercompetitie: tot nu toe 8 ploegen. Budget 2015: presentatie voorzien voor rvb-verg. einde november - voorstellen in te dienen bij penningmeester. Aanslag kadastraal inkomen 2014: tot op heden geen verder nieuws ontvangen. Interclub/Open tornooien: IC 2015: Tegen einde november vastleggen van definitieve afspraken (verantwoordelijke - taken -opvolging); Open Tornooien: negatief saldo 2014 (excl. opbrengst cafetaria en sponsoring Pro-plan) - reeksen waarvoor kan ingeschreven optimaliseren - ingeschreven spelers wijzigen aanhoudend hun wedstrijdplanning wat extra werklast is voor tornooileiding. Activiteiten: - Mosselweekend 30 & 31/8: uitmuntend financieel resultaat - tekort aan clubleden die zich willen engageren om te komen helpen maakt de werklast voor de aanwezige helpers te zwaar. - Spaghettiweekend + 35-jarig bestaan: eetshiften/helpers/attenties voor de eters en de clubleden vastgelegd. - Wintercompetitie: inschrijving ploegen staat open

21 - Details/affiche nog uit te werken voor Pannenkoekenslag (15 & 16/11), Ludieke Kwis (22/11), Sinterklaasfeest (30/11) en Oudjaar op de Wehzel (31/12). - Planning activiteiten 2015: basisplanning in oktober op te maken. Werkgroep optimalisering clubwerking: Feedback van bijeenkomst september over: Openingsuren winter + vakantieperiode Wintercompetitie Jeugdcomité Aanpassing uitbatingcontract (2015) Zomeruren vastleggen op basis van bestaande (2015) Invulling zaterdag tijdens zomerseizoen (2015) Terreinreservatie: aanpassing invoering namen en urensysteem en bekendmaking reservatiereglement aan de leden (2015) Website/FB: Website: tussen 20 en 30 bezoekers per dag FB: 148 leden - regelmatig likes op input en reacties. Uit te voeren werken: Lijst opgemaakt met nodige herstellingen/vernieuwingen en investeringen in accommodatieverbetering. Varia: Handdoeken met clublogo: witte sponshanddoek (gewoon formaat) met clublogo in groen aanbieden aan clubleden. Goedgekeurde voorstellen: - nieuwe bestuursleden aantrekken en een jeugdcomité betrekken specifiek voor jeugdactiviteiten - Samenvoeging van de laddercompetitie en clubkampioenschap in poules/reeksen die van 1/6 tot 30/8 onderling tegen elkaar spelen, met finale in september - Nagaan of voor de leningen een aanpassing van de rentevoet aan de huidige tendens voor de club voordeel geeft. - Wijndegustatie op club (indien mogelijk in december a.s.) gratis voor de club en leden, enkel de flessen die besteld worden dienen betaald.

22 Hier had uw advertentie kunnen staan. Voor informatie:

23 Keuken open : dinsdag tot en met vrijdag: van 12 u u / 18 u - 22 u zaterdag : van 18 u - 22 u Guldenschaapstraat VILVOORDE Zonneterras Gesloten op : zondag en maandag Voor al uw installaties en onderhouden van: - CENTRALE VERWARMING BERNARD DOCQUIR Begijnenstraat Kampenhout bernard@bdbvba.be - SANITAIR - AIRCONDITIONING - WARMTEPOMPEN - ELEKTRICITEIT - KLIMATISATIE - ZONNE-ENERGIE

24 tc De Wehzel vzw Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat Elewijt 015/

TC DE WEHZEL vzw. Tweemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: febr - mrt 2015

TC DE WEHZEL vzw. Tweemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: febr - mrt 2015 België Belgique SMASH P.B. B.P. 1980 Zemst P702123 AFGIFTEKANTOOR 1982 ZEMST TC DE WEHZEL vzw Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt www.tcdewehzel.be tcdewehzel@telenet.be 015/61.00.33

Nadere informatie

TC DE WEHZEL vzw. Driemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: okt - dec 2015

TC DE WEHZEL vzw. Driemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: okt - dec 2015 België Belgique SMASH P.B. B.P. 1980 Zemst P702123 AFGIFTEKANTOOR 1982 ZEMST TC DE WEHZEL vzw Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt www.tcdewehzel.be tcdewehzel@telenet.be 015/61.00.33

Nadere informatie

TC DE WEHZEL vzw. Driemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: april - juni 2015

TC DE WEHZEL vzw. Driemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: april - juni 2015 België Belgique SMASH P.B. B.P. 1980 Zemst P702123 AFGIFTEKANTOOR 1982 ZEMST TC DE WEHZEL vzw Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt www.tcdewehzel.be tcdewehzel@telenet.be 015/61.00.33

Nadere informatie

TC DE WEHZEL vzw. Tweemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: aug - sept 2014

TC DE WEHZEL vzw. Tweemaandelijks tijdschrift. Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt. Editie: aug - sept 2014 België Belgique SMASH P.B. B.P. 1980 Zemst P702123 AFGIFTEKANTOOR 1982 ZEMST TC DE WEHZEL vzw Secretariaat & Clubhuis Diependaalstraat 51 1982 Elewijt www.tcdewehzel.be tcdewehzel@telenet.be 015/61.00.33

Nadere informatie

4.Verjaardagsfeestjes, bedrijfssportdagen, recepties, personeelsfeesten

4.Verjaardagsfeestjes, bedrijfssportdagen, recepties, personeelsfeesten 3. Zaterdagavondtennis. Op zaterdagavond kan je de drie indoorterreinen reserveren van 18u tot 19u ( 41,- ) of van 18u tot 19u30 ( 57,- ). Voor grotere groepen (minimaal 20 personen) staan de 3 indoorterreinen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 12

FC KERKSKEN: programma week 12 FC KERKSKEN: programma week 12 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 12 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE

27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 27 tot 29 mei 16 SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk sport-

Nadere informatie

BORSBEEK TENNIS CLUB

BORSBEEK TENNIS CLUB Verlengde Schanslaan, 2150 Borsbeek, tel: 03/322 58 13 www.borsbeektennisclub.be Email: info@borsbeektennisclub.be BORSBEEK TENNIS CLUB Mei 2018 Proficiat Xander, Jelle, Lukas en Dylan!!! Zij spelen volgende

Nadere informatie

Winterlessen 2015 2016

Winterlessen 2015 2016 Winterlessen 2015 2016 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016

Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 Tennis Vlaanderen Ethias Tour format U9 Reeks 2 en 3 seizoen 2016 30/06/2015 Louizapoortgalerij 203 bus 3, 1050 Brussel Tel.: 02/548.03.00 Fax: 02/548.03.03 E-mail: info@tennisvlaanderen.be E-mail clubs:

Nadere informatie

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT TC SOC 2016 Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers Dankzij de organisatie van nog meer jeugdactiviteiten en de inzet van alle trainers en medewerkers zijn we zeer fier dat we het label

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Zaterdag 16 juni Wat een feestje!

Zaterdag 16 juni Wat een feestje! Nieuwsbrief 6 Juni 2018 In dit nummer: Zaterdag 16 juni 2018 - Wat een feestje! PADEL bij TOZ: IT GIET OAN KC tennis-toernooi 2018 Inschrijven trainingen 2018-2019 Belangrijke data Van de redactie Zaterdag

Nadere informatie

Tennis Koningshofbaan Aalst-Hofstade. Winterseizoen

Tennis Koningshofbaan Aalst-Hofstade. Winterseizoen Tennis 2000 Koningshofbaan 36 9308 Aalst-Hofstade Winterseizoen 2017-2018 Beste tennisliefhebber, Het winterseizoen start op maandag 25 september en eindigt op zondag 1 april. Tennis 2000 heeft 3 indoorterreinen,

Nadere informatie

Zomerprogramma : voor elk wat wils!

Zomerprogramma : voor elk wat wils! Buurtkrant 2013-3 Zomerprogramma : voor elk wat wils! 1, t Zomert met het Schuurke : NIEUW 2, Hoeve Hangerijn : zomerkaffee de dorstige doening. Dit op 10 juli en 14 aug (verder info zie pagina 6 ) Ons

Nadere informatie

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT

TC SOC. Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers. Tennisclub SOC Bredabaan 1157 BRASSCHAAT TC SOC 2018 Tennisschool & Jeugdwerking o.l.v. gediplomeerde lesgevers Dankzij de organisatie van alle jeugdactiviteiten en de inzet van onze lesgevers en heel het soc jeugdteam zijn we zeer fier dat we

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken - Start in de week van 16 september WINTER TENNISSCHOOL 2019-2020 20 Weken - Start in de week van 16 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Blessurepreventie Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers (Jeugd en Volwassenen) P.4 Volwassenen

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

WINTER TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september

WINTER TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 20 Weken Start in de week van. 24 september WINTER TENNISSCHOOL 20182019 20 Weken Start in de week van 24 september Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.4 Volwassenen P.6 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie

Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Wegwijs doorheen de VTV-Jeugdcompetitie Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Overzicht Belang van competitie Aanbod van jeugdcompetities Aan de slag Belang van competitie

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Winterlessen 2014-2015 Puur Sport VZW Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport: Speel tennis op je eigen ritme Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem gaver tennisclub: tennislessen,

Nadere informatie

ZAALVOETBAL LIGA STEENOKKER ZE EL. Infobrochure

ZAALVOETBAL LIGA STEENOKKER ZE EL. Infobrochure ZAALVOETBAL LIGA STEENOKKER ZE EL Infobrochure 2017-2018 I N H O U D S T A B E L Inleiding... 3 Wie zijn we... 3 Aansluiten... 4 Waarom bij ons?... 4 Sportzaal... 4 Verzekeringen... 4 Kosten... 5 Bij oprichting...

Nadere informatie

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016

ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 ROYAL ANTWERP HOCKEY CLUB SPONSORDOSSIER GALABAL 2016 Pagina 1 van 6 Geachte Heer, Mevrouw, Op zaterdag 5 maart 2016 bundelen enkele leden van Royal Antwerp Hockey Club hun krachten om een spetterend galabal

Nadere informatie

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008

Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Van 13 t.e.m. 20 juli 2008 Beste tennisvrienden, Het Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem trad in 2004 voor het eerst het internationale tenniscircuit binnen met een 10.000 $ tornooi voor dames.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN

NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN NIEUWSBRIEF NUMMER 5 - SEIZOEN 2010-11 Voorwoord De kalender van onze 1ste ploeg heren onderging enkele wijzigingen omwille van diverse uitgestelde en verschoven wedstrijden. Hieronder vindt U het programma

Nadere informatie

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE

VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/ Rek.nr. BE VZW T.C. KEY POINT LOTELINGSTRAAT 5 BIS 2812 MUIZEN TEL 015/41.50.95 E-MAIL : tennisschool@keypointtennis.be Rek.nr. BE 56 1430 8880 2288 WWW.KEYPOINTTENNIS.BE LENTE (SEPTEMBER - APRIL) reeks van 22 lessen

Nadere informatie

JEUGDTENNIS en COMPETITIE

JEUGDTENNIS en COMPETITIE JEUGDTENNIS en COMPETITIE Woe 11 januari 2006 Tennissende Jeugd.. Jeugdleden in Standaard Wetteren Positieve evolutie in aantal jeugdspelers Aantal kinderen dat les neemt van 25 naar meer dan 100 Aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Het doek valt over het ledenblad

Nieuwsbrief. Het doek valt over het ledenblad Nieuwsbrief O K T O B E R Het doek valt over het ledenblad We moeten deze nieuwsbrief starten met minder leuk nieuws. Vanaf heden zal het ledenblad niet meer verschijnen. Door verschillende factoren zoals

Nadere informatie

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017

Hemelrijk. Nieuwsbrief Juli November 2017 Hemelrijk Nieuwsbrief Juli November 2017 Beste leden en wijkbewoners, We informeren jullie graag over onze volgende activiteiten, maar eerst een stukje verloren gegane geschiedenis: In 1956 is men naar

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. ZS Equestrian Events bvba. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR ZS Equestrian Events bvba Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is

Nadere informatie

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p.

Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3. The Perfect Match p.4. De vereniging p.5. Overzicht sponsormogelijkheden. Sponsor worden p. Inhoudsopgave: De voorzitter aan het woord p.3 The Perfect Match p.4 De vereniging p.5 Overzicht sponsormogelijkheden p.6-7 Sponsor worden p.8 De voorzitter aan het woord Iedere mens is een sociaal wezen.

Nadere informatie

1. Volwassenen. Niet-leden: + 45 (in mindering van je lidgeld als je nadien aansluit) (1)

1. Volwassenen. Niet-leden: + 45 (in mindering van je lidgeld als je nadien aansluit) (1) 7) Tennislessen en stages 1. Volwassenen De lessen staan onder leiding van Alain Van den Nest: - opleiding Trainer A ( = hoogste opleidingsniveau ); - pedagogisch diploma; - meer dan 30 jaar ervaring als

Nadere informatie

Interclub Tennisclub Landen

Interclub Tennisclub Landen Interclub 2017 Tennisclub Landen WAT IS INTERCLUB Clubs uit de regio Limburg stellen teams samen die uit minstens 4 personen bestaan De teams van de verschillende clubs worden in poules ingedeeld. Eén

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. december k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. december k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA december 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 10 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Winterlessen 2016 2017

Winterlessen 2016 2017 Winterlessen 2016 2017 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 80 punten enkel voor

Nadere informatie

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen

Infoavond. Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Welkom 30/10/2018 Welkom Infoavond Visie Aanbod Padel Rumbeke Lessen Interne competities Externe competities Communicatie Lid worden / startpakket Reserveren Vragen Visie Padel Rumbeke streeft naar een

Nadere informatie

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus

Clubblad. Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Clubblad Verantw. Uitgever T.C. Bocholt VZW Eikenlaan 2 3950 Bocholt Jaargang 2013 editie : augustus Voorwoord Beste tennisvrienden, Het tweede clubblad 2013 is er. Nu voor de meeste onder ons de zomervakantie

Nadere informatie

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde

zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde Herentals, 5 maart 2013 Mevrouw, Mijnheer, Voor de vijftiende keer reeds organiseert Kiwanis Herentals op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 en zondag 2 juni 2013, haar ondertussen zeer gewaardeerde jumping. Dat

Nadere informatie

Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~

Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Feest en Banket 2015 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Even vooraf.. Restaurant Poortershuyze streeft niet alleen om een goede reputatie in het restaurant gebeuren, wij verzorgen ook alle feesten

Nadere informatie

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen

Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Koninklijke Tafeltennisclub Atlantic/Fair Play Antwerpen Turnhoutsebaan 357 B2140 Borgerhout Tel: 03/271 09 55 Fax: 03/239 40 35 e-mail: afp.antwerpen@gmail.com website: http://www.afpantwerpen.com KBC:

Nadere informatie

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019

ZS WINTER TOUR OKTOBER MAART 2019 ZS WINTER TOUR OKTOBER 2018 - MAART 2019 ZS Winter Tour 2018-2019 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 25 B-8560 Moorsele Tel. +2/476 52 6 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com

Nadere informatie

Info-avond TC Smash Jeugd. 29 maart 2014

Info-avond TC Smash Jeugd. 29 maart 2014 Info-avond TC Smash Jeugd 29 maart 2014 Info-avond Jeugdwerking TC Smash Activiteiten 2014 Trainingen Jeugdcompetities Interclub Nieuwe website VTV Lidgeld en Contactgegevens Website TC Smash en Kidscorner

Nadere informatie

Tennis 2000 Koningshofbaan Hofstade-Aalst Winterseizoen

Tennis 2000 Koningshofbaan Hofstade-Aalst Winterseizoen Tennis 2000 Koningshofbaan 36 9308 Hofstade-Aalst Winterseizoen 2018-2019 Beste tennisliefhebber, Het winterseizoen start op maandag 1 oktober en eindigt op zondag 7 april. Tennis 2000, gelegen aan de

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00

FEESTFORMULES LUNCH EN DINER per persoon. Enkel van woensdag tot vrijdag tussen 12u00 en 15u00 FEESTFORMULES Harbour s Kitchen biedt verschillende formules aan om allerlei soorten evenementen en feesten te organiseren. Voor elk wat wils! De formules zijn mogelijk vanaf 10 personen en reservatie

Nadere informatie

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school

Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school 2015-2016 Jeugdbrochure Rita Serveert Badminton voor de middelbare school www.rita-serveert.be 1. Doelstelling De jeugd is de toekomst! Voor jongeren is Rita Serveert een recreatieve badmintonclub met

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2017-2018 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

DAMESZAALVOETBALTORNOOI

DAMESZAALVOETBALTORNOOI De Koninklijke Vlaamse Voetbalbond organiseert DAMESZAALVOETBALTORNOOI 2017 Maandag 27 februari en woensdag 1 maart 2017 19.00 tot 23.00 uur PRAKTISCHE ORGANISATIE 1) Velden + schoeisel Er wordt gespeeld

Nadere informatie

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/

FLANDERS INDOOR CUP ORGANISATOR. Phiba NV. Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele. Tel. +32/ FLANDERS INDOOR CUP 2017-2018 ORGANISATOR Phiba NV Overheulestraat 235 B-8560 Moorsele Tel. +32/476 52 36 82 http://www.zilverenspoor.com E-mail: info@zilverenspoor.com Opgelet : Er is een verplichte aanrij-

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

Rondleidingen Ghelamco Arena

Rondleidingen Ghelamco Arena Rondleidingen Ghelamco Arena Algemene informatie - Rondleidingen worden steeds gecombineerd met catering in Buffalo Bistro. - Rondleidingen worden georganiseerd op maandag, dinsdag en woensdag, en onder

Nadere informatie

LOODGIETER THEUNS KRIS

LOODGIETER THEUNS KRIS ZOMER 2015 Beste KidsTennisser, Beste ouders, Ken je mij al? Ik ben Kastaar. Ik ben de mascotte van alle KidsTennissers. Heb je al eens goed rondgekeken op de club? Dan zie je zeker een affiche van mij!

Nadere informatie

WINTERTRAINING

WINTERTRAINING WINTERTRAINING 2018-2019 Tenniscenter Wimbledon Zoutleeuwsesteenweg 120 3803 Wilderen Tel: +32 11 68 00 65 E-mail: info@wimbledon.be Website: www.wimbledon.be Voorwoord Beste ouders en jeugdspelers, Onze

Nadere informatie

Winterlessen

Winterlessen Winterlessen 2017 2018 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar.

Artikel 2 : De spelers moeten aangesloten zijn bij VTV en een MINIMUMLEEFTIJD VAN 21 JAAR hebben of worden tijdens dat jaar. Kempische Verstandhouding der Tennisclubs : K.V.T. Reglement van de KVT-competitie: Artikel 1 : Ploegen kunnen ingeschreven worden in verschillende afdelingen: Afdeling 1 : Maximum 60 punten voor de Heren.

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN

FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN FEEST BURGEMEESTER BRASSCHAAT JAN & ALLEMAN Persmap 2014 1. Vanwaar Jan & Alleman? Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 heeft de gemeente Brasschaat een nieuwe burgemeester, namelijk Jan Jambon.

Nadere informatie

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9

Jos Helsen Cup Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13 Op maandag 17 april 2017 voor U6, U7, U8 en U9 Red Boys Elzestraat v.z.w. Stamnummer: 4336 Hogevelden 78 A - 2860 Sint-Katelijne-Waver BTW : BE 0445.284.735 www.rbelzestraat.be Jos Helsen Cup 2017 Op zaterdag 15 april 2017 voor U10, U11, U12 en U13

Nadere informatie

Restaurant. since Feest en Banket. ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~

Restaurant. since Feest en Banket. ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Feest en Banket ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Even vooraf.. Poortershuyze streeft niet alleen om een goede reputatie in het restaurant gebeuren, wij verzorgen ook alle feesten en banketten met

Nadere informatie

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN

3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN SPONSOR MAGAZINE 3 GOEDE REDENEN OM TE SPONSOREN VISIBILITEIT Uw bedrijf wordt in de aanloop van en tijdens het jumping weekend uitgebreid in de kijker gezet. IMAGO Steun een leuk en toeganklijk sport-

Nadere informatie

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014

Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie jeugdspelers 22 oktober 2014 Infosessie 22 oktober 2014 1. Intro: tennis in Vlaanderen en in Lokeren 2. Organisatie jeugdopleiding: Kidstennis 3. Klassementen 4. Organisatie jeugdcompetities:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2019 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI

VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI VAN 28 DECEMBER TOT EN MET 3 JANUARI We wensen jullie warmte in de winterse kou, Rust in woelige dagen Evenwicht als we even uit balans zijn Fantasie om de sleur te doorbreken Humor bij moeilijke momenten

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Tc Smash Jeugd

Tc Smash Jeugd Welkom Welkom Tc Smash Jeugd - 2017 1.04.2017 Agenda Tc Smash Jeugd Jeugdvriendelijke Tennisclub Trainingen - Stages - Zomerkampen Competitie Info - Nieuwtjes Leden 2016 Totaal: 341 184 Heren + 157 Dames

Nadere informatie

Verslag werkgroep Koeling&Warmte

Verslag werkgroep Koeling&Warmte Datum: Dinsdag 9 oktober 2012 Aanwezig: Bernard Roels (OLV Ter Duinen Zeebrugge), Jean-Pierre Cologne (VTI Oostende), Bart Deltour (Van Marcke), Bruno Huys (VTI Waregem), Marc Torney (VTI Roeselare), Geert

Nadere informatie

TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE Inleiding

TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE Inleiding TC GRAND SLAM TIENEN vzw / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het zomerseizoen meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen andere clubleden

Nadere informatie

Feest en Banket 2016 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~

Feest en Banket 2016 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Poortershuyze Feest en Banket 2016 ~ Uw garantie voor een geslaagd feest ~ Poortershuyze Even vooraf.. Restaurant Poortershuyze streeft niet alleen om een goede reputatie in het restaurant gebeuren, wij

Nadere informatie

Raad van Bestuur. Maandag 1 april 2019

Raad van Bestuur. Maandag 1 april 2019 Raad van Bestuur Maandag 1 april 2019 Agenda Welkom Lisa van der Zweep Goedkeuring verslag maart Evaluatie Warm Welkom Weekend Lentebraderie Paasactie Werkgroepen Steun aan project Vraag naar Sam Promotiepakketten

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012

Tennis Club Sofoco. Infogids 2012 Tennis Club Sofoco Infogids 2012 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, SFX vzw, de

Nadere informatie

Wegwijs 2013. We hopen dat jullie veel aangename en sportieve uren mogen doorbrengen in onze club.

Wegwijs 2013. We hopen dat jullie veel aangename en sportieve uren mogen doorbrengen in onze club. T.C. NOBEL Vzw Manewaarde 82 9880 Aalter Tel. clubhuis: 09 374 49 84 info@tcnobel.be www.tnobel.be Beste leden, Wegwijs 2013 Eerst en vooral heten we jullie van harte welkom in onze tennisclub. Jullie

Nadere informatie

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen

Ploegen/Inschrijvingen. Detail ploegen INTERCLUB 2018 Ploegen/Inschrijvingen Detail ploegen Speeldagen Ontmoetingen met officiële speeldag op ma-di-wo-do-vr (D45, H35, H55, DH60, DH70,DD50, DG5060) mogen op elke dag van de week gespeeld worden,

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK

ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK ARRANGEMENTEN 2014 HUWELIJK - Versie huwelijk 2014 Alle prijzen zijn inclusief BTW Welkom Gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk! Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen in De Landgoederij. In

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018

Inhoud. MBC Drop Nieuwsbrief mei 2018 Inhoud Voorwoord p. 2 26 mei Jeugd-Ouder toernooi 2018 & Spaghetti-avond p. 3 23-27 juli Zomerstage p. 3 Multimove p. 3 Resultaten competitie p. 4 Speelkalender juni - september p. 4 T-shirts p. 5 Contacten

Nadere informatie

Leerling Agenda februari 2017

Leerling Agenda februari 2017 DE SCHOOLKRANT 02/17 2de editie Leerling Agenda februari 2017 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Vrije

Nadere informatie

Onze club. Spelers/speelsters

Onze club. Spelers/speelsters 1 Onze club WOTEN is een tennisclub gelegen in Sint-Stevens-Woluwe, een deelgemeente van Zaventem die grenst aan Brussel. Deze club werd in 1976 opgericht door Albert Greven. De club werd gestructureerd

Nadere informatie

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde!

JEUGDWERKING Koksijde Golf ter Hille. Juniors Koksijde Golf ter Hille. Ontdek het in Koksijde! JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille Ontdek het in Koksijde! Juniors Koksijde Golf ter Hille Koksijde Golf ter Hille JEUGDWERKING 2018 Koksijde Golf ter Hille heeft de jeugd heel wat te bieden. Dat

Nadere informatie

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest

Hoofdstuk 2 : Bepalingen per Gewest Hoofdstuk : Bepalingen per Gewest GEWEST ANTWERPEN ART. 1 Voor de tornooien tijdens het zomerseizoen van week 1 tot week 8, heeft elke club, na goedkeuring van het gewestelijk comité, het recht om tornooien

Nadere informatie

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE

HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE HANDBALCLUB GROOT-BIJGAARDEN INFO BROCHURE SEIZOEN 2016 2017 HISTORIEK Onze club werd opgericht tijdens een vergadering in vzw Zolder op 18 februari 1978. De club zou zich officieel aansluiten bij de Bond

Nadere informatie

Winterlessen

Winterlessen Winterlessen 2018 2019 Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem Gaver tennisclub. Interclub, tornooitjes, begeleid tennis en tenniskampen zijn

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

Info-avond TC Smash Jeugd. 28 maart 2015

Info-avond TC Smash Jeugd. 28 maart 2015 Info-avond TC Smash Jeugd 28 maart 2015 Info-avond TC Smash jeugd Clubrapport Tennis Vlaanderen Activiteiten 2015 Kidstennis en competitie Interclub Nieuwtjes Trainers Trainers Jeugd Hoofdtrainer Trainer

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Tennisclub Sofoco. Infogids

Tennisclub Sofoco. Infogids Tennisclub Sofoco Infogids 2014-2015 Wat is TC Sofoco? TC Sofoco is de tennisclub van Sofoco, en van het OCMW Brugge. Sofoco is de personeelsvereniging van het OCMW Brugge, het AZ Sint-Jan AV, campi Brugge,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging

NIEUWSBRIEF JANUARI Club Agenda. U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Za20 Winterwedstrijd u. [ ] op uitnodiging NIEUWSBRIEF JANUARI 2018 Club Agenda Za20 Winterwedstrijd 13.30 u [ ] op uitnodiging U kunt inschrijven voor een wedstrijd via Proware. Ook in deze Nieuwsbrief Algemeen: Sportief en gelukkig 2018 Golf

Nadere informatie

27/03/2017 Tennis en Padel 1

27/03/2017 Tennis en Padel 1 Tennis en Padel 1 Meerwaarde clubontwikkeling Financiering Leden Promotie Website Competitie Meerwaarde clubontwikkeling 2 Meerwaarde clubontwikkeling Meer spelers/m² - 2 vs 2 Verwante sport zorgt voor

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Seizoen Beste Speelster en Speler,

Seizoen Beste Speelster en Speler, Seizoen 2016-2017 Beste Speelster en Speler, Het nieuwe seizoen 2016-2017 staat terug voor de deur en hierbij willen we jullie wat info bezorgen, maar ook vragen om alle zaken in orde te willen brengen

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten

INSCHRIJVEN? LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA Enkele aandachtspunten LENTE- EN ZOMERPROGRAMMA 2019 Graag presenteert de jeugdwerking van T.C. Lummen het lesaanbod voor de komende lente- en zomerlessen. Net zoals afgelopen winter hebben we een recreatie en een competitie

Nadere informatie

Infobrochure. TC Vlug Vooruit

Infobrochure. TC Vlug Vooruit Infobrochure TC Vlug Vooruit Gemeentelijke Sportterreinen Keizershoek Fortsteenweg 1 2170 Merksem Tel: 03/645.26.06 www.vlugvooruit.be tennis@vlugvooruit.be Welkom bij Tennisclub Vlug Vooruit! Via deze

Nadere informatie