4,4. 23 o C/50% r.v. Meeteenheid. ISO 536 Kaliber/Dikte. FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "4,4. 23 o C/50% r.v. Meeteenheid. ISO 536 Kaliber/Dikte. FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie)"

Transcriptie

1 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: A20 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur A Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

2 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

3 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: A30 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft 766 5,2 8 6, o C/50% r.v. >80% in 24 uur A Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

4 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

5 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: A40 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft ,5 12 9, o C/50% r.v. >80% in 24 uur A Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

6 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

7 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AA60 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

8 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

9 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AA65 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

10 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

11 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AA75 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

12 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

13 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AA85 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

14 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

15 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AA95 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

16 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

17 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AAA07 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AAA Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

18 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

19 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AAA08 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AAA Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

20 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

21 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AAA10 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AAA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

22 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

23 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AAA12 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AAA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

24 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

25 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AAA13 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AAA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

26 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

27 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: AAA17 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur AAA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

28 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

29 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: BA21 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur BA Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

30 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

31 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: BA31 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur BA Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

32 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

33 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: BA33 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur BA Nee Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

34 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

35 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: BA41 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , o C/50% r.v. >80% in 24 uur BA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

36 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

37 meilink certificaat kartonnage Technische gegevens van M-Quality karton*: BA44 Gewicht Dikte Buigstijfheid (4-pBS) Golf Hydro-Kraft , , o C/50% r.v. >80% in 24 uur BA Ja Tests: Test Basisgewicht Meeteenheid gr/m 2 Tolerantie +/- 50 Norm ISO 536 Kaliber/Dikte mm +/- 0,5 FEFCO 3 ECT (kantstuiktest) kn/m (kilonewton/meter) +/- 2 ISO 3037 LPET (test lineaire doorslagenergie) J (Joule) +/- 1 DIN ISO 2759 ISO 3689 Buigstijfheid (4 puntsmethode) Geom MD + CD in Nm (Newtonmeter) T836/SCANP65:91 o C/% r.v. ISO 187 % in 24 uur FEFCO 9 * De resultaten zijn gemiddelde waarden, afkomstig van uitvoerige testen, conform de genoemde normeringen. Wij adviseren u het materiaal bij langdurige opslag onder de volgende condities op te slaan: 20 graden Celcius en een relatieve vochtigheid van 50-60%. Aanbevolen wordt het materiaal te gebruiken binnen één jaar na levering af fabriek. Afnemers van M-Quality blijven zelf verantwoordelijk voor de eigen producttesten en veiligheidsprocedures.

38 Dikte Het monster wordt met een micrometer gemeten die over een gecontroleerde aambeelddruk beschikt. Resultaten uitgedrukt in mm. Een korte kartonkolom met verticale golfrichting wordt samengedrukt. De kracht waarbij de kartonkolom gestuikt wordt, is de eindstuikwaarde. Resultaten uitgedrukt in kn/m (kilonewton/meter). De test van de lineaire doorslagenergie is de standaardtestmethode ter bepaling van de doorsteekweerstand. Deze methode is superieur aan de oude PET-methode omdat ze alle mogelijke oorzaken van afwijkingen tijdens de testprocedures uitsluit. Gemeten wordt de energie die een driehoekige doorslagkop nodig heeft om een stuk golfkarton in een lineaire beweging te doorboren. Resultaten uitgedrukt in J (joule). (Natte) Berstdruk weerstand Het monster wordt tussen twee cirkelvormige klemmen gespannen en blootgesteld aan een stijgende druk, door aan één kant een vloeistof onder een rubberen membraan te pompen, totdat het barst. Resultaten uitgedrukt in. Buigstijfheid Een van de belangrijkste eigenschappen voor het statisch gedrag van een doos van golfkarton is de buigstijfheid. De buigstijfheid van golfkarton hangt af van de dikte van het karton en de stijfheid van de papiersoorten (liners). Het is belangrijk dat de dikte tijdens de verwerking van het karton niet afneemt. Resultaten uitgedrukt in Nm (Newtonmeter). Klimaatkamer. Binnenafmetingen: 1200 x 1000 x 1000 mm. Temperatuur: min. 15 C, max. 35 C. Vochtigheid: max. 90% r.v. Test overeenkomstig FEFCO 9. Eigen gewicht: 250 g. 2 indrukkingen in het monster. Het gewicht hangt aan een constructie bestaande uit 5 lijmpunten. >80% in 24 uur.

TERRADRAIN. Driedimensionale structuren voor drainage in monofilamenten

TERRADRAIN. Driedimensionale structuren voor drainage in monofilamenten TERRADRAIN Driedimensionale structuren voor drainage in monofilamenten In dit pdf document zijn de eigenschappen van de meest gebruikte standaardproducten vermeld. Voor vele toepassingen zal het mogelijk

Nadere informatie

NORMEN. Code norm NOCNSF-KNBSB HONK-/SOFTBALVELD. Normblad: 1 / 5

NORMEN. Code norm NOCNSF-KNBSB HONK-/SOFTBALVELD. Normblad: 1 / 5 Normblad: 1 / 5 Kunstgras Deze norm is aangenomen door de Nationale Norm Commissie 353076 Sportvloeren. Deze norm is opgesteld door werkgroep 6 kunstgras ressorterend onder deze commissie. Deze sporttechnische

Nadere informatie

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer

Product Dikte (mm) Breedte (mm) Lengte (m) Verpakking Artikel nummer RubberShell SA RubberShell is een innovatief zelfklevend EPDM membraan. Opgebouwd uit een (compleet vernieuwende) EPDM toplaag, interne glasvezelwapening en een polymeer onderlaag voorzien van een gesiliconiseerde

Nadere informatie

Solico. Brugdekpaneel 500x40. Solutions in composites. Mechanische eigenschappen. Versie : 2. Datum : 16 januari 2013

Solico. Brugdekpaneel 500x40. Solutions in composites. Mechanische eigenschappen. Versie : 2. Datum : 16 januari 2013 Solico B.V. Everdenberg 5A NL-4902 TT Oosterhout The Netherlands Tel.: +31-162-462280 - Fax: +31-162-462707 E-mail: composites@solico.nl Bankrelatie: Rabobank Oosterhout Rek.nr. 13.95.51.743 K.v.K. Breda

Nadere informatie

Fendolite MII produceert geen giftige of gevaarlijke rookgassen en vormt geen gevaar voor de gezondheid voor, tijdens of na het aanbrengen.

Fendolite MII produceert geen giftige of gevaarlijke rookgassen en vormt geen gevaar voor de gezondheid voor, tijdens of na het aanbrengen. Fendolite MII KBS Systems TOEPASSINGEN: profielvolgend of kokervormig bekleden van stalen liggers, kolommen, skirts en apparaten in de petrochemische industrie en voor betonconstructies in verkeerstunnels

Nadere informatie

KARTONNEN DOZEN RECYCLAGE EN MILIEU REFERENTIES EN NORMEN

KARTONNEN DOZEN RECYCLAGE EN MILIEU REFERENTIES EN NORMEN Kartonnen dozen behoren tot de meest gebruikte verpakkingsproducten. We onderscheiden verschillende kwaliteiten : enkele golf (EG), dubbele golf (DG), driedubbele golf (DDG), die - in functie van het gewicht

Nadere informatie

PRODUCT SPECIFICATIES. Code: 8055. Product: E'Grid 50 R

PRODUCT SPECIFICATIES. Code: 8055. Product: E'Grid 50 R Code: 8055 E'Grid 50 R Geogrid in uniaxiaal verstrekt polyethyleen met vaste knooppunten Verwachte duurzaamheid minimaal 120 jaar in een natuurlijke grond met 1,6

Nadere informatie

GRAFITACK 100 SERIE GLANZENDE KLEUREN

GRAFITACK 100 SERIE GLANZENDE KLEUREN PRODUCT DATA SHEET GRAFITACK 100 SERIE GLANZENDE KLEUREN REFERENTIES 160 tot 195 Opgemaakt op 1 juli 2006 Beschrijving De Grafitack 100 serie is een zachte cadmiumvrije monomere gekalanderde PVCfilm, voorzien

Nadere informatie

GRAFITACK 200/300 Plus SERIE GLANZENDE KLEUREN

GRAFITACK 200/300 Plus SERIE GLANZENDE KLEUREN PRODUCT DATA SHEET DVM20150916 GRAFITACK 200/300 Plus SERIE GLANZENDE KLEUREN REFERENTIES 210 tot 268 en 328 tot 339 (behalve 217, 218, 225, 226, 334, 335 & 336) Opgemaakt op 16 september 2015 Beschrijving

Nadere informatie

Vermogen. Student booklet

Vermogen. Student booklet Vermogen Student booklet Vermogen - INDEX - 2006-04-06-16:56 Vermogen Elektrisch vermogen is enigszins vergelijkbaar met de lucht die u inademt: u denkt er niet echt over na, totdat er geen lucht meer

Nadere informatie

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING O-RINGEN

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING O-RINGEN NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING L - 84 O-RINGEN UITGAVE: 07/2005 Index DEEL I - ALGEMENE VOORWAARDEN...3 1. UITZICHT...3 2. AFMETINGEN - TOEGESTANE AFWIJKINGEN...3 3.

Nadere informatie

STICHTING GOLFKARTON

STICHTING GOLFKARTON bvba INSTRUCTIE BEMONSTERING De Commissie Korrelatieonderzoek (CK) van de Stichting Golfkarton (SG) heeft besloten dat het Interlaboratorium controle-onderzoek wordt uitgevoerd met proefmateriaal bestaande

Nadere informatie

GRAFITACK 100 SERIE GLANZENDE KLEUREN

GRAFITACK 100 SERIE GLANZENDE KLEUREN PRODUCT DATA SHEET DVG20160509 GRAFITACK 100 SERIE GLANZENDE KLEUREN REFERENTIES 1160 tot 1195 Opgemaakt op 9 mei 2016 Beschrijving De REACH conforme Grafitack 100 serie is een zachte cadmiumvrije monomere

Nadere informatie

GRAFITACK 200/300 Plus SERIE GLANZENDE KLEUREN

GRAFITACK 200/300 Plus SERIE GLANZENDE KLEUREN PRODUCT DATA SHEET GRAFITACK 200/300 Plus SERIE GLANZENDE KLEUREN REFERENTIES 210 tot 268 (behalve 225 & 226) en 328 tot 337 Opgemaakt op 20 maart 2009 Beschrijving De Grafitack 200/300 serie is een zachte

Nadere informatie

Draadloos dataloggersysteem

Draadloos dataloggersysteem Draadloos dataloggersysteem Saveris 2 Temperatuur en vochtbewaking een stap vooruit Directe dataoverdracht via WLAN C Altijd en overal inzicht in alle meetdata Automatische alarmering %RV Saveris 2-T1

Nadere informatie

Foamlite Het lichte voordeel

Foamlite Het lichte voordeel Foamlite Het lichte voordeel Röchling Industrial Foamlite Het lichte voordeel Het lichte voordeel Specifi ek voor toepassingen waarbij constructiematerialen een zeer laag gewicht en tegelijkertijd een

Nadere informatie

Artikelnummer: Mantelstempeling ACE - TKF LTC RP 912x SM G.657.A1 (38x24) A-DQ(ZN)B2Y {Batch} {Year} {Length}

Artikelnummer: Mantelstempeling ACE - TKF LTC RP 912x SM G.657.A1 (38x24) A-DQ(ZN)B2Y {Batch} {Year} {Length} Omschrijving 912x SM G.657.A1 ((7+13+18)x24) De Loose Tube Cable Rodent-Protected () is een robuuste metaalvrije, samengeslagen loose-tube glasvezelkabel voor outdoor toepassingen, voorzien van knaagdierbescherming

Nadere informatie

Technische Gegevens. Kunststof Plaatmateriaal. Dikte 2 mm

Technische Gegevens. Kunststof Plaatmateriaal. Dikte 2 mm Tel. 074 2500969 Fax: 074 2500961 Technische Gegevens Kunststof Plaatmateriaal Dikte 2 mm Kerfslagproef Als er losse scherpe en/of zware onderdelen in de achterbak tegen de zijwanden komen kunnen er gaten

Nadere informatie

Drukwerkdozen Grijskarton

Drukwerkdozen Grijskarton Drukwerkdozen Drukwerkdozen Grijskarton Voor verpakking van drukwerk op A4 formaat Een verpakkingseenheid bestaat uit 50 dozen en 50 deksels materiaal gewicht Drukwerkdozen Grijskarton Artikelnr. DIN mm

Nadere informatie

OCMW BRUGGE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN Ref.: tdja2015-004

OCMW BRUGGE PROVINCIE WEST-VLAANDEREN Ref.: tdja2015-004 DEEL NAH ZEVEN GAVEN III.5 Overgordijnen III.5.1 Type 1 (Kamers + burelen) III.5.1.1 Stofbeschrijving Samenstelling : 100 % Polyester, inherent Breedte/Hoogte : bruikbare breedte : 290 cm Totale breedte

Nadere informatie

Artikelnummer: Mantelstempeling TKF - MADC Eca 1 x SM G.657.A {Batch} [-CE-] DoP: 0048 {Year} {Length} M

Artikelnummer: Mantelstempeling TKF - MADC Eca 1 x SM G.657.A {Batch} [-CE-] DoP: 0048 {Year} {Length} M Omschrijving 1x SM G.657.A2 De Mini Aerial Drop Cable (MADC) Dca is een metaalvrije zelfdragende universele hangkabel, in compact ontwerp, met buigingsongevoelige G.657.A2 vezels, met zwelbare aramidegarens

Nadere informatie

Voor afmetingen waarvoor geen bewerkingsprijs staat vermeld gelden de prijzen op aanvraag

Voor afmetingen waarvoor geen bewerkingsprijs staat vermeld gelden de prijzen op aanvraag 19 x 13 x 19 x 1,5 mm 0,57 314,00 324,00 344,00 364,00 20 x 15 x 20 x 1,5 mm 0,61 314,00 324,00 344,00 364,00 25 x 15 x 25x 2 mm 0,96 227,00 237,00 257,00 277,00 10 x 20 x 10 x 2 mm 0,56 227,00 237,00

Nadere informatie

Inbraak. Hoe herken ik de JUISTE kluis?

Inbraak. Hoe herken ik de JUISTE kluis? Brand Inbraak Hoe herken ik de JUISTE kluis? Brandwerende kluis wat is een brandwerende kluis? onderscheid papier en data normeringen en certificering hoe herken ik een goede kluis? hoe wordt een kluis

Nadere informatie

Verwarming Water Verrekening Benelux. Voor meting van waterverbruik in. Flatgebouwen en meergezinswoningen Kantoren en administratieve gebouwen

Verwarming Water Verrekening Benelux. Voor meting van waterverbruik in. Flatgebouwen en meergezinswoningen Kantoren en administratieve gebouwen Verwarming Water Verrekening Benelux SIEMECA Elektronische watermeters WFC... WFH... Elektronische, batterijgevoede watermeters om het verbruik in autonome waterverzorgingsinstallaties te meten. Opslag

Nadere informatie

Onder de dekvloer Demtec ES Onder dekvloeren, hout en beton. Onder dekvloeren, hout en beton. . Soms wordt ook de (oude) ΔL w

Onder de dekvloer Demtec ES Onder dekvloeren, hout en beton. Onder dekvloeren, hout en beton. . Soms wordt ook de (oude) ΔL w GRANISOVLOERen Vilton Granisovloeren zijn dunne geluidisolerende vloersystemen voor zwevende dekvloeren. De akoestische vloeren zijn vervaardigd uit gerecycled rubbergranulaat. Er zijn verschillende soorten

Nadere informatie

RS300S serie gasgestuurde regelaars

RS300S serie gasgestuurde regelaars 1 van 7 RS300S serie gasgestuurde regelaars - Drukbereik inlaatdruk 0,5 tot 10 bar (PN10 klasse) - Drukbereik uitlaatdruk van 0,02 tot 6,4 bar - Hulpdruk 300 mbar hoger dan uitlaatdruk - Minimum drukverschil

Nadere informatie

ESD EMC kennis sessie 20 november 2018

ESD EMC kennis sessie 20 november 2018 ESD EMC kennis sessie 20 november 2018 EMC ESD in de gezondheidszorg ing. G.M.A. van Abkoude - VeriMark ESD vloer industrie essenties R. Mijling MIJtech kunststofvloeradvies ESD EMC kennis sessie 20 november

Nadere informatie

Overige verpakkingsmaterialen

Overige verpakkingsmaterialen Overige verpakkingsmaterialen Velpa heeft een lijn voor het verzenden van verschillende soorten pakketten. Van een mailbox tot aan een trapeziumkoker, het zit in het assortiment van Velpack. U kunt hieronder

Nadere informatie

Artikelnummer: ACE - TKF CTMC 6x SM G.657.A1 (1x6) A-D(ZN)9Y {Batch} {Year} {Length}

Artikelnummer: ACE - TKF CTMC 6x SM G.657.A1 (1x6) A-D(ZN)9Y {Batch} {Year} {Length} Omschrijving 6x SM G.657.A1 (1x6) De Central Tube Mini Cable () is een klantaansluitkabel, bestaande uit een centrale buis gevuld met glasvezels, rondom afgewerkt met aramide garens (als trekontlasting)

Nadere informatie

GOUDEN REGEL Voor alle produkten uit de groep tapes en sealants geldt hoofdzakelijk de volgende gouden regel:

GOUDEN REGEL Voor alle produkten uit de groep tapes en sealants geldt hoofdzakelijk de volgende gouden regel: GOUDEN REGEL Voor alle produkten uit de groep tapes en sealants geldt hoofdzakelijk de volgende gouden regel: DE OPPERVLAKTE MOET ALTIJD SCHOON, DROOG EN VETVRIJ ZIJN Voor de bevestigingsartikelen wordt,

Nadere informatie

Artikelnummer: Mantelstempeling ACE - TKF LTC-S LSZH 108x SM G.657.A1 (9x12) U-DQ(ZN)H {Batch} {Year} {Length}

Artikelnummer: Mantelstempeling ACE - TKF LTC-S LSZH 108x SM G.657.A1 (9x12) U-DQ(ZN)H {Batch} {Year} {Length} Omschrijving 108x SM G.657.A1 (9x12) De Loose Tube Cable Slim Low Smoke Zero Halogen (LTC-S LSZH) is een metaalvrije, samengeslagen loose-tube glasvezelkabel met moeilijk brandbare, halogeenvrije mantel

Nadere informatie

DE VEELZIJDIGE FLEXIBELE ISOLATIE OP BASIS VAN ARMAFLEX TECHNOLOGIE

DE VEELZIJDIGE FLEXIBELE ISOLATIE OP BASIS VAN ARMAFLEX TECHNOLOGIE Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) DE VEELZIJDIGE FLEXIBELE ISOLATIE OP BASIS VAN ARMAFLEX TECHNOLOGIE Compleet assortiment voor eenvoudige verwerking op leidingen en luchtkanalen

Nadere informatie

Artikelnummer: ACE - TKF LTC TP 72x SM G.657.A1 (6x12) A-DQ(ZN)2Y {Batch} {Year} {Length}

Artikelnummer: ACE - TKF LTC TP 72x SM G.657.A1 (6x12) A-DQ(ZN)2Y {Batch} {Year} {Length} Omschrijving 72x SM G.657.A1 (6x12) De Loose Tube Cable met Turning Points (, omkeerpuntkabel) is een metaalvrije, samengeslagen loosetube glasvezelkabel voor buitentoepassingen. Met haar detecteerbare

Nadere informatie

HET FLEXIBELE OMMANTELINGSSYSTEEM, ONTWIKKELD VOOR SNELLE INSTALLATIE, DUURZAAMHEID EN EENVOUDIG REINIGEN

HET FLEXIBELE OMMANTELINGSSYSTEEM, ONTWIKKELD VOOR SNELLE INSTALLATIE, DUURZAAMHEID EN EENVOUDIG REINIGEN HET FLEXIBELE OMMANTELINGSSYSTEEM, ONTWIKKELD VOOR SNELLE INSTALLATIE, DUURZAAMHEID EN EENVOUDIG REINIGEN Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) 2-in-1 voorbekleed systeem, bespaart installatietijd in vergelijking

Nadere informatie

em4 Toebehoren Analoge uitbreidingen

em4 Toebehoren Analoge uitbreidingen em4 Toebehoren en Uitbreidingen voor analoge ingangen en statische uitgangen om een groter aantal sensoren en schakelaars te verbinden aan uw PLC Er kunnen tot twee dezelfde of verschillende uitbreidingen

Nadere informatie

DE VEELZIJDIGE FLEXIBELE ISOLATIE OP BASIS VAN ARMAFLEX TECHNOLOGIE

DE VEELZIJDIGE FLEXIBELE ISOLATIE OP BASIS VAN ARMAFLEX TECHNOLOGIE DE VEELZIJDIGE FLEXIBELE ISOLATIE OP BASIS VAN ARMAFLEX TECHNOLOGIE Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Betrouwbare condensregeling op basis van Armaflex gesloten celtechnologie Effectieve reductie van thermisch

Nadere informatie

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING DICHTINGEN VOOR DEUREN EN RAMEN (ROLLEND MATERIEEL)

NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING DICHTINGEN VOOR DEUREN EN RAMEN (ROLLEND MATERIEEL) NATIONALE MAATSCHAPPIJ DER BELGISCHE SPOORWEGEN TECHNISCHE BEPALING L - 50 DICHTINGEN VOOR DEUREN EN RAMEN (ROLLEND MATERIEEL) UITGAVE : 02/1986 Index 1. DICHTINGEN VOOR BINNENDEUREN (BEHALVE DIESELLOCOMOTIEVEN)...3

Nadere informatie

Celsiusstraat 20, 1704RW Heerhugowaard (NL) 04-2015 Tel.: 0031(0)72 5345070 info@easy-fitt.nl. Technische informatie van: Kunststof buizen

Celsiusstraat 20, 1704RW Heerhugowaard (NL) 04-2015 Tel.: 0031(0)72 5345070 info@easy-fitt.nl. Technische informatie van: Kunststof buizen Technische informatie van: Kunststof buizen Voor gebruik in koel-, verwarming-, CV- en drinkwatersystemen Pagina 1 In onderstaande tabel worden belangrijke gegevens van de drie verschillende typen buis

Nadere informatie

Durélis/Populair Floor

Durélis/Populair Floor Durélis/Populair Floor Productklasse Normreferentie Producent P5 EN 312 SPANO Solution Scope Vochtwerende tand en groef plaat Durélis/Populair is geschikt voor het leggen van structurele en nietstructurele

Nadere informatie

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen

Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Sinds 1982 ervaring in roestvast stalen reparatieklemmen Leenders Repair clamps Type L3A Type L1A, L2A en L3A klemmen zijn roestvast stalen reparatie klemmen met aftakking voor het repareren van gebroken

Nadere informatie

HDPE KABELBESCHERMBUIS

HDPE KABELBESCHERMBUIS HDPE KABELBESCHERMBUIS PRODUCT SPECIFICATIE Januari 2008 16-01-2008 specificatie kabelbeschermingsbuizen van PE 1 INHOUDSOPGAVE 1 ALGEMENE BEPALINGEN... 3 1.1 Toepassingsgebied... 3 1.2 Documentverwijzing...

Nadere informatie

FLAGON PVC SYNTHETISCHE WATERDICHTING

FLAGON PVC SYNTHETISCHE WATERDICHTING SYNTHETISCHE WATERDICHTING FLAGON PVC FLAGON PVC FLAG SINDS 1963 FLAGON PVC maakt deel uit van het veelzijdige assortiment synthetische membranen van FLAG. FLAG is sinds 1963 wereldwijd specialist in de

Nadere informatie

Ecophon Akusto Wall C

Ecophon Akusto Wall C Ecophon Akusto Wall C Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto Wall C bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte. Ecophon Akusto Wall C heeft

Nadere informatie

Het product is TNO gecertificeerd volgens NEN-EN 1101/1102-1996-ISO9640/9641. Op verzoek testrapport en MSDS ter inzage.

Het product is TNO gecertificeerd volgens NEN-EN 1101/1102-1996-ISO9640/9641. Op verzoek testrapport en MSDS ter inzage. BV-1030 Impregneervloeistof BV-1030 is een speciaal ontwikkelde impregneervloeistof voor het brandvertragend behandelen van licht absorberende, natuurlijke materialen, zoals papier, textiel, karton etc.

Nadere informatie

GOLFPLATEN. 10 jaar garantie op plaat èn kleur JAAR

GOLFPLATEN. 10 jaar garantie op plaat èn kleur JAAR GOLFPLATEN 10 jaar garantie op plaat èn kleur 10 jaar GARANTIE op de plaat en de coating10 JAAR 10 jaar GARANTIE op de plaat en de coating10 JAAR golfplaten Landini staat voor absolute topkwaliteit op

Nadere informatie

ColoRex Geleidend installeren

ColoRex Geleidend installeren ColoRex Geleidend installeren Productomschrijving ColoRex is een onder hoge druk geperste homogene vinyltegel met een hoog bindmiddelgehalte van weekgemaakte polyvinylchloride met stabilisatoren, waaraan

Nadere informatie

HOOGWAARDIGE GELUIDSISOLATIE VOOR EEN STILLERE OMGEVING

HOOGWAARDIGE GELUIDSISOLATIE VOOR EEN STILLERE OMGEVING HOOGWAARDIGE GELUIDSISOLATIE VOOR EEN STILLERE OMGEVING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Superieure akoestische eigenschappen Flexibel en lichtgewicht Combinatie van akoestische en thermische eigenschappen

Nadere informatie

SOLON SOLfixx. Fotovoltaïsch systeem voor platte daken.

SOLON SOLfixx. Fotovoltaïsch systeem voor platte daken. SOLON SOLfixx Black/Blue NL SOLON SOLfixx. Fotovoltaïsch systeem voor platte daken. Meer rendement per vierkante meter. Hoog oppervlakterendement Geschikt voor lichtbouw daken vanaf een belastingsreserve

Nadere informatie

Glijarmdeurdranger. DORMA TS 90 Impulse EN 3/4

Glijarmdeurdranger. DORMA TS 90 Impulse EN 3/4 Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse EN 3/4 DORMA TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger High-Tech voor de globale markt. De DORMA TS 90 Impulse combineert superieure technische eigenschappen met een excellent

Nadere informatie

Raming van de kleur volgens de Pt-Co schaal

Raming van de kleur volgens de Pt-Co schaal Raming van de kleur volgens de Pt-Co schaal januari 2006 1/5 WAC/II/A/002 INHOUD 1 TOEPASSINGSGEBIED... 3 2 PRINCIPE... 3 3 OPMERKINGEN... 3 4 APPARATUUR EN MATERIAAL... 3 4.1 APPARATUUR... 3 4.2 MATERIAAL...

Nadere informatie

PRODUCT SPECIFICATIES. Code: 9286. Product: Terralys LF 15/15 - Copro nr #613/29 (2011) Specificaties:

PRODUCT SPECIFICATIES. Code: 9286. Product: Terralys LF 15/15 - Copro nr #613/29 (2011) Specificaties: Code: 9286 Product: Terralys LF 15/15 - Copro nr #613/29 (2011) Toepassing : NBN EN 13252 : drainagesystemen en infiltratiesystemen PTV 829 : Drainagesystemen (Filter- en drainagesystemen) - Type 5.1 -

Nadere informatie

ASZ... Potentiometers. Building Technologies Division. ASZxx.3x

ASZ... Potentiometers. Building Technologies Division. ASZxx.3x 7 921 ASZxx.7xx / ASZxx.8xx ASZxx.7xx / ASZxx.8xx ASZxx.9xx Potentiometers ASZ... Voor aanbouw aan de servomotoren SQM... en SQN... voor de elektrischen signalering van de posities van de servomotorassen.

Nadere informatie

VOOR EEN RUSTIGE OMGEVING

VOOR EEN RUSTIGE OMGEVING Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) VOOR EEN RUSTIGE OMGEVING Superieure akoestische eigenschappen Flexibel en lichtgewicht Combinatie van akoestische en thermische eigenschappen

Nadere informatie

Artikelnummer: ACE TKF Duplex - 2 x SM G.657.A {Batch} {Year} {Length} M

Artikelnummer: ACE TKF Duplex - 2 x SM G.657.A {Batch} {Year} {Length} M Omschrijving ZIP 2.0 SM G.657.A1 De duplex kabel bestaat uit 2 simplex kabels, welke parallel zijn aangebracht in een zgn. figure 8 opbouw ( duplex zip cord ). Deze kabel is geschikt voor direct connectorassemblage

Nadere informatie

Productblad ROCKPANEL Ply

Productblad ROCKPANEL Ply Productblad ROCKPANEL Ply 1 Productbeschrijving ROCKPANEL Ply plaatmateriaal met primerlaag bestaat uit samengeperste minerale wol met een thermohardende kunsthars. De eind (kleur)laag kan op de bouwplaats

Nadere informatie

Artikelnummer: ACE - TKF LTC-S 96x SM G.657.A1 (8x12) A-DQ(ZN)2Y {Batch} {Year} {Length}

Artikelnummer: ACE - TKF LTC-S 96x SM G.657.A1 (8x12) A-DQ(ZN)2Y {Batch} {Year} {Length} Omschrijving 96x SM G.657.A1 (8x12) De Loose Tube Cable Slim () is een metaalvrije, samengeslagen loose-tube glasvezelkabel voor buitentoepassingen. Door zijn slanke ontwerp (kleine diameter en licht in

Nadere informatie

Astrifix Lijm, advies en productblad

Astrifix Lijm, advies en productblad Astrifix Lijm, advies en productblad Productbeschrijving Astrifix Lijm is een hoogwaardige, ijzersterke 1-component lijm en voegenkit op basis van MS polymeer. Het product is reukloos, ph-neutraal en isocyanaat

Nadere informatie

DE VEZELVRIJE ISOLATIE VOOR EEN EENVOUDIGE EN DUURZAME BESCHERMING VAN LUCHTKANALEN

DE VEZELVRIJE ISOLATIE VOOR EEN EENVOUDIGE EN DUURZAME BESCHERMING VAN LUCHTKANALEN Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) DE VEZELVRIJE ISOLATIE VOOR EEN EENVOUDIGE EN DUURZAME BESCHERMING VAN LUCHTKANALEN Voorkomt condensatie Controle van structurele geluidsoverdracht

Nadere informatie

Geluiddempers. luchtappendages. Geluiddempers

Geluiddempers. luchtappendages. Geluiddempers s s Brandweerklasse EI0 en/of EI0 of D Isolatiedikte van 0 en 00 mm Hygiëne uitvoeringen luchtappendages Inhoud Ronde geluiddempers Ronde- en rechthoekige geluiddempers Ronde geluiddempers..................

Nadere informatie

Europese Unie Bingo. Oorlog voorkomen. Brussel. De voorzitter van de Europese Commissie. De Europese Raad. De Europese Commissie

Europese Unie Bingo. Oorlog voorkomen. Brussel. De voorzitter van de Europese Commissie. De Europese Raad. De Europese Commissie 143043-1 ProDemos Binnenhof 2014_bingo 210 x 148 mm 26-03-14 16:43 Pagina 3 Brussel 12 Economie Ja 143043-1 ProDemos Binnenhof 2014_bingo 210 x 148 mm 26-03-14 16:43 Pagina 4 Brussel Ja Nee Economie 143043-1

Nadere informatie

DUURZAME CREATIEVE OPLOSSINGEN

DUURZAME CREATIEVE OPLOSSINGEN COMPOSITE SOLUTIONS DUURZAME CREATIEVE OPLOSSINGEN COMPAL COMPAL is een dynamisch bedrijf in maatwerk productie van aluminium composiet. Door jarenlange ervaring op het gebied en gebruik van composiet

Nadere informatie

CHANNEL (CH) Selectie kanaal 1, 2, 3, automatisch scrollen Zoeken naar externe sensor

CHANNEL (CH) Selectie kanaal 1, 2, 3, automatisch scrollen Zoeken naar externe sensor ULTRADUN WEERSTATION Gebruikershandleiding - Item 975876 Hartelijk dank voor uw aankoop van dit nieuwe-generatie ultradunne weerstation. Dit instrument is ontworpen en vervaardigd met geavanceerde technologie

Nadere informatie

Productdatablad. PS-isolatievloer 200 / 210

Productdatablad. PS-isolatievloer 200 / 210 Productdatablad PS-isolatievloer 200 / 210 Productdatablad PS-isolatievloer 200 / 210 2/5 De PS-isolatievloer is een combinatievloer voor toepassing als begane grondvloer boven kruipruimten in woning-

Nadere informatie

Ecophon Akusto Wall C

Ecophon Akusto Wall C Ecophon Akusto Wall C Voor toepassing als wandabsorber in combinatie met een geluidsaborberend plafond. Met Ecophon Akusto Wall C bereikt u een optimale akoestiek in de ruimte. Ecophon Akusto Wall C heeft

Nadere informatie

Artikelnummer: Technische wijzigingen voorbehouden Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Artikelnummer: Technische wijzigingen voorbehouden Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Omschrijving 24x SM G.657.A2 (4x6) De Soft Tube Access Cable () is een speciale universele (binnen/buiten) huisaansluitkabel met buigingsongevoelige vezels G.657.A2, beschermd in een gemakkelijk verwijderbaar,

Nadere informatie

FLEXIBELE HALOGEENVRIJE TECHNOLOGIE

FLEXIBELE HALOGEENVRIJE TECHNOLOGIE FLEXIBELE HALOGEENVRIJE TECHNOLOGIE Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Betrouwbare oplossing voor de scheepvaartindustrie Professionele isolatie voor clean rooms 53 Powered by TCPDF (www.tcpdf.org) Technische

Nadere informatie

Veilige vloeren voor de industrie EX, ATEX, ESD

Veilige vloeren voor de industrie EX, ATEX, ESD Veilige vloeren voor de industrie EX, ATEX, ESD René Mijling Kunststofvloeren deskundige van Bartels Eigenaar van MIJtech kunststof vloeradvies Lid van de Normcommissie NEC 101 (Elektrostatica ESD-ATEX)

Nadere informatie

Presentatie. Wijk bij Duurstede 11 maart 2019

Presentatie. Wijk bij Duurstede 11 maart 2019 Presentatie Wijk bij Duurstede 11 maart 2019 Contactgeluidreductie Loopgeluid Stabiliteit Vloerverwarming 10 db oplossingen PPC Nieuw: Marathon Premium Website: vloerkeuze menu Praktijk: - Droge egalisatie

Nadere informatie

Artikelnummer:

Artikelnummer: Omschrijving 192x SM G.657.A1 (8x24) De Loose Tube Cable Slim Rodent-Protected Low Smoke Zero Halogen () is een metaalvrije, samengeslagen loose-tube glasvezelkabel, voorzien van knaagdierbescherming onder

Nadere informatie

Technisch gegevensblad

Technisch gegevensblad Nominale dikte 4 5 6 7 8 mm Diktetolerantie ± 0,4 ± 0,5 ± 0,5 ± 0,5 ± 0,7 mm EN 438-2:2016 Lengtetolerantie + 10 mm EN 438-2:2016 Breedtetolerantie + 10 mm EN 438-2:2016 Oppervlakfouten max. 1 1) mm²/m²

Nadere informatie

26 mei 2016 FHI in Leusden

26 mei 2016 FHI in Leusden 26 mei 2016 FHI in Leusden Veilige vloeren voor de industrie EX, ATEX, ESD, NEN 7909 René Mijling Eigenaar van MIJtech kunststof vloeradvies Lid van de Normcommissie NEC 101 (Elektrostatica ESD-ATEX) Lid

Nadere informatie

Tekst voor lastenboek producten industrie

Tekst voor lastenboek producten industrie Tekst voor lastenboek producten industrie INFO : op basis van dit document kan men gemakkelijk tekst knippen en plakken. Is de tekst in het geel gemarkeerd? Dit betekent dat men tussen verschillende mogelijkheden

Nadere informatie

Toepassing Combi-Seal-G: Combi-Seal-TW: Toepassing:

Toepassing Combi-Seal-G: Combi-Seal-TW: Toepassing: Combi-Seal isolatiepakkingen in combinatie met bout isolatiesets zijn een belangrijke functionele schakel voor flens isolatiesystemen. De isolatiepakkingen garanderen een veilige afdichting voor onder

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding www.monarchpoolsystems.eu 1 Overzicht 1. Introductie 2. Installatie 3. Werking 4. Onderhoud 5. Garantie LED voor electrode test 5 LED s weergave van Chloorwaarde LED weergave van

Nadere informatie

TS 97. Glijarm-deurdranger in Contur Design

TS 97. Glijarm-deurdranger in Contur Design TS 97 Glijarm-deurdranger in Contur Design DORMA TS 97 Glijarm-deurdranger De perfecte verbinding van vorm en functie Met de TS 97 biedt DORMA een ceer kleine glijarm-deurdranger in het object-design segment.

Nadere informatie

online CATALOGUS Kracht lineair Lagerbussen Open lagerbussen Zelfinstellende lagerbussen Compleet in lagerhuis

online CATALOGUS   Kracht lineair Lagerbussen Open lagerbussen Zelfinstellende lagerbussen Compleet in lagerhuis 1 online CATALOGUS Kracht lineair Lagerbussen Open lagerbussen Zelfinstellende lagerbussen Compleet in lagerhuis Optioneel met as afdichting Zelfsmerend brons www.kracht.nl 2 Inhoudsopgave maart 2012 1

Nadere informatie

C.02 SONOFLEX 25. Accessoires. Flexibele luchtkanalen. Geïsoleerd Aluminium gelamineerd Akoestisch geïsoleerd. www.airtradecentre.

C.02 SONOFLEX 25. Accessoires. Flexibele luchtkanalen. Geïsoleerd Aluminium gelamineerd Akoestisch geïsoleerd. www.airtradecentre. SONOFLEX 25 Geïsoleerd Aluminium gelamineerd Akoestisch geïsoleerd MCA Metalen klembanden ALUTAPE 40 Aluminium tapes Akoestische flexibele aluminium laminaatslangen type SONOFLEX 25 De SONOFLEX 25 is een

Nadere informatie

OR 11.3-2.4 N90 OR 11.5-2 N90 OR 11.91-2.62 N90 OR 12-2.5 N90 OR 12-3 N90 OR 12.1-2.7 N90 OR 12.3-2.4 N90 OR 12.37-2.62 N90 OR 12.42-1.78 N90 OR 13-1

OR 11.3-2.4 N90 OR 11.5-2 N90 OR 11.91-2.62 N90 OR 12-2.5 N90 OR 12-3 N90 OR 12.1-2.7 N90 OR 12.3-2.4 N90 OR 12.37-2.62 N90 OR 12.42-1.78 N90 OR 13-1 Eigenschappen Constructie O-ring Temperatuur min. -30 $)A!c C Temperatuur max. 110 $)A!c C Materiaal NBR 90 Shore OR 1.78-1.78 N90 OR 2.4-1.9 N90 OR 2.57-1.78 N90 OR 2.6-1.9 N90 OR 2.9-1.78 N90 OR 3.17-1.78

Nadere informatie

Module 1 Uitwerkingen van de opdrachten

Module 1 Uitwerkingen van de opdrachten 1 kn Module 1 en van de opdrachten F R Opdracht 1 Bepaal de resultante in horizontale en verticale richting: F H 0 6 4 kn dus naar rechts F V 0 4 1 kn dus omhoog De resultante wordt m.b.v. de stelling

Nadere informatie

Condensatie, condensdruppels

Condensatie, condensdruppels Anti-condensvlies Condensatie, condensdruppels Lucht kan afhankelijk van de ruimtetemperatuur maar een bepaalde hoeveelheid waterdamp opnemen. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger het maximale watergehalte

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

Technisch overzicht. Technische gegevens van VELUX modulaire lichtstraten. VELUX modulaire lichtstraten

Technisch overzicht. Technische gegevens van VELUX modulaire lichtstraten. VELUX modulaire lichtstraten modulaire lichtstraten Technisch overzicht 1 Technische gegevens van modulaire lichtstraten De modulaire lichtstraten zijn een lichtstraatsysteem voor commerciële en publieke gebouwen. Het systeem bestaat

Nadere informatie

Niet-lineaire mechanica datum: Algemeen 2 Vraag 1 3 Vraag 2 8 Vraag 3 11 Vraag 4 14 Vraag 5 17 Vraag 6 19

Niet-lineaire mechanica datum: Algemeen 2 Vraag 1 3 Vraag 2 8 Vraag 3 11 Vraag 4 14 Vraag 5 17 Vraag 6 19 Naam: Patrick Damen Datum: 17 juni 2003 INHOUDSOPGAVE Algemeen 2 Vraag 1 3 Vraag 2 8 Vraag 3 11 Vraag 4 14 Vraag 5 17 Vraag 6 19 pagina: 1 van 20 Algemeen Om de zestal vragen van de opgave niet-lineaire

Nadere informatie

TS 90 Impulse EN 3/4. Glijarmdeurdranger

TS 90 Impulse EN 3/4. Glijarmdeurdranger TS 90 Impulse EN 3/4 Glijarmdeurdranger DORMA TS 90 Impulse Glijarmdeurdranger High-Tech voor de globale markt. De DORMA TS 90 Impulse combineert superieure technische eigenschappen met een excellent rendement

Nadere informatie

Serie Garseal PTFE beklede vlinderkleppen

Serie Garseal PTFE beklede vlinderkleppen Serie Garseal PTFE beklede vlinderkleppen Technische informatie Diameter DN 50-1200, 2-48 Drukklasse DIN PN10, ANSI 150 Aansluitingen, Huismateriaal GGG 40.3, roestvaststaal, speciaal materiaal Bediening

Nadere informatie

DESKLIFT DL9 PRODUCT DATA SHEET

DESKLIFT DL9 PRODUCT DATA SHEET PRODUCT DATA SHEET DESKLIFT DL9 Kenmerken: Kracht tot 800 N per kolom Snelheid tot 38 mm/s onbelast Standaard inbouwmaat 560 mm Standaard slaglengte 650 mm Kleur: alle delen zwart (RAL 9005) of alle delen

Nadere informatie

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813

Approved. Eigendom Test/Standaard Beschrijving Vaste stoffen per volume ISO 3233 Glans graad (GU 60 ) ISO 2813 Approved 456;448 1,2 456 polyurethane ^(ValidationDate) 1 Produkt beschrijving Dit is een twee componenten chemisch uithardende aliphatische acrylic polyurethaan coating. Het heeft een matte finish met

Nadere informatie

Nieuw: hout dat niet brandt! Herakustik fine/a2: De nieuwe generatie houtwol-akoestiekplaten

Nieuw: hout dat niet brandt! Herakustik fine/a2: De nieuwe generatie houtwol-akoestiekplaten Nieuw: hout dat niet brandt! Herakustik fine/a2: De nieuwe generatie houtwol-akoestiekplaten Heraklith designstudie Hot design veilige oplossing Het materiaal hout is bij moderne ruimtevormgeving niet

Nadere informatie

GEVEL 5. "Een goed dak is niet vanzelfsprekend" 153,900 4,09 4,23 0,24 6,8 15,54 4,00 : g/m² 14,3 8,7. 5,6 g/m² goed. Nee.

GEVEL 5. Een goed dak is niet vanzelfsprekend 153,900 4,09 4,23 0,24 6,8 15,54 4,00 : g/m² 14,3 8,7. 5,6 g/m² goed. Nee. blad 1 "Een dak is niet vanzelfsprekend" Opdrachtgever: Mijn voorbeeld Adres: Postcode en plaats: Dordrecht Contactpersoon: Gevel Behandeld door: Projectcode: Omschrijving: Voorbeeld Datum Berekening Overzicht

Nadere informatie

Technisch gegevensblad

Technisch gegevensblad Nominale dikte 2 3 4 5 6 7 8 mm Diktetolerantie ± 0,25 ± 0,4 ± 0,4 ± 0,5 ± 0,5 ± 0,5 ± 0,7 mm EN 438-2:2016 Lengtetolerantie + 10 mm EN 438-2:2016 Breedtetolerantie + 10 mm EN 438-2:2016 Oppervlakfouten

Nadere informatie

Bepaling van functiebehoud bij brand volgens NPR 2576: 2005 van JMV bevestigingsbeugels, type FBB 6, 8, 10, 12, 14, 16, 19 en 25 mm

Bepaling van functiebehoud bij brand volgens NPR 2576: 2005 van JMV bevestigingsbeugels, type FBB 6, 8, 10, 12, 14, 16, 19 en 25 mm TNO-rapport 2005-CVB-R0485 Bepaling van functiebehoud bij brand volgens NPR 2576: 2005 van JMV bevestigingsbeugels, type FBB 6, 8, 10, 12, 14, 16, 19 en 25 mm Centrum voor Brandveiligheid Van Mourik Broekmanweg

Nadere informatie

Elcometer Dompel viscositeitsbekers. Handleiding

Elcometer Dompel viscositeitsbekers. Handleiding Elcometer 2210 2215 2310 2434 2435 2436 2437 Nederlands Dompel viscositeitsbekers Handleiding Nederlands is een geregistreerd handelsmerk van Elcometer Limited. Alle andere handelsmerken worden erkend.

Nadere informatie

C.02 GREYFLEX 100. Accessoires. Flexibele luchtkanalen. Niet geïsoleerd PVC (grijs) Standaard.

C.02 GREYFLEX 100. Accessoires. Flexibele luchtkanalen. Niet geïsoleerd PVC (grijs) Standaard. GREYFLEX Niet geïsoleerd PVC (grijs) Standaard MCA Metalen klembanden GREYTAPE Textiel tapes Niet-geïsoleerde flexibele kunststof kanalen type GREYFLEX GREYFLEX is een volledig flexibel kanaal in lichte

Nadere informatie

KERN DLB_A01 Versie 1.1 10/2011 NL

KERN DLB_A01 Versie 1.1 10/2011 NL KERN & Sohn GmbH Ziegelei 1 D-72336 Balingen E-mail: info@kern-sohn.com Tel.: +49-[0]7433-9933-0 Fax: +49-[0]7433-9933-149 Internet: www.kern-sohn.com Gebruiksaanwijzing Set voor temperatuurkalibratie

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf

PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf PRODUCT INFORMATIE : Wegenverf Productomschrijving Gebruiksdomein Industriële markeringsverf op basis van acrylaatharsen ontworpen voor binnen en buiten. HIGH-SOLID Voornaamste kenmerken Zeer goede buitenweerstand

Nadere informatie

Ultron ultrasoonreinigers tafelmodel

Ultron ultrasoonreinigers tafelmodel Ultron ultrasoonreinigers tafelmodel Ultrasoonreiniger Type U-501 1 liter 120 x 110 x 70 mm 3 kg 80 W 220 W Ultrasoonreiniger Type U-502 1,4 liter 120 x 110 x 110 mm 3 kg 80 W 220 W 1 Ultrasoonreiniger

Nadere informatie

FICHE TECHNIQUE TECHNISCHE FICHE LEVEL DESIGN 1

FICHE TECHNIQUE TECHNISCHE FICHE LEVEL DESIGN 1 FICHE TECHNIQUE TECHNISCHE FICHE LEVEL DESIGN 1 LD1 COMMERCIËLE GEGEVENS Nr artikel : DULVLD0120000 Lengte: 2,00 m Aantal per doos : 2 stuks Minimale te bestellen hoeveelheid : 1 doos LEVEL DESIGN LD1

Nadere informatie

QAA910. Siemens Building Technologies HVAC Products. Synco living Ruimtetemperatuuropnemer

QAA910. Siemens Building Technologies HVAC Products. Synco living Ruimtetemperatuuropnemer 2 701 Synco living Ruimtetemperatuuropnemer QAA910 Draadloze radiografische ruimtetemperatuuropnemer voor het meten van de ruimtetemperatuur Radiocommunicatie gebaseerd op KNX-standaard (868 MHz, unidirectioneel)

Nadere informatie

Structuur voeten. Grondoppervlakte 74,80 m² Membraam oppervlakte 209 m² Volume 250 m³

Structuur voeten. Grondoppervlakte 74,80 m² Membraam oppervlakte 209 m² Volume 250 m³ ZENDOME. De perfecte locatie voor unieke ervaringen! Creëer een toeloop op je MICE-activiteit de geodesic dome is indrukwekkend met zijn 75 m² aan exclusieve ruimte. Bovenaanzicht: Vooraanzicht: Ronde

Nadere informatie

Ecophon Hygiene Foodtec Baffle

Ecophon Hygiene Foodtec Baffle Ecophon Hygiene Foodtec Baffle Ecophon Hygiene Foodtec Baffle C3 is een open systeem met verticale baffles voor toepassing in omgevingen waar risico is op vervuiling en waar frequente reiniging nodig is.

Nadere informatie