1. Welkom vaststellen agenda Natasja heet alle (nieuwe) leden welkom en er volgt een korte voorstelronde.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Welkom vaststellen agenda Natasja heet alle (nieuwe) leden welkom en er volgt een korte voorstelronde."

Transcriptie

1 Verslag 1 ste vergadering Ouderraad schooljaar september 2013, uur Lagere school Grootlo De volgende punten werden besproken: 1. Welkom vaststellen agenda Natasja heet alle (nieuwe) leden welkom en er volgt een korte voorstelronde. 2. Goedkeuring vorig verslag en actielijst Het betreft het laatste verslag van vorig schooljaar. Dit verslag wordt goed gekeurd en de actielijst wordt geschoond. 3. Overzicht financiën schooljaar Cindy vult aan!!!! 4. Overzicht activiteiten in schooljaar Tijdens de informatieavonden is een kalender meegegeven met alle activiteiten. Bij de data van de vergaderingen stond een foutje: zie voor juiste data onder aan dit verslag.. Daarnaast ontbreekt nog de bijdrage die wij leveren voor De Supervlieg. Die landt dit jaar in Grootlo. Bij afwezigheid van Bruno, licht Natasja dit kort toe. Eerste vergadering is geweest. Er wordt nu gezocht naar een thema voor dit jaar. Ook mogen verenigingen zich kandidaat stellen om een activiteit op kindermaat te organiseren. Bv, zeepjes maken, smoothies bereiden,. Thema zou bv Struikrovers kunnen zijn, of een vlinder die alleen in Grootlo leeft. Hierop komen we later terug. Zeno biedt aan één en ander na te zoeken. (actie Zeno) Sponsoring T-shirts en sjaaltjes; de ouderraad heeft voor alle leerlingen van school een nieuw T-shirt gesponsord met het nieuwe logo. Daarnaast zullen jaarlijks alle kinderen van het 1 e leerjaar hun 1 e T-shirt krijgen van de ouderraad. Dit vinden wij een mooi gebaar.

2 Ontbijtbuffet: vindt dit jaar plaats op zondag 6 oktober. Filip licht toe. De eerste vergaderingen zijn achter de rug. Dit jaar wordt het een ontbijtbuffet met thema fit en gezond. Wij krijgen voor 300 personen sponsoring van het VCOV. Voor of na het ontbijt zal je een wandel/fotozoektocht kunnen maken. Dit jaar werken we samen met de bakkers van Schriek en Grootlo. Het belooft wederom een super leuke/gezonde activiteit worden. Quiz-Kaas+Wijnavond. 21februari Katty licht kort toe. Kristel wordt de cateringverantwoordelijke. Dit jaar komt er een wisselbeker voor de winnaars. De rest van de deelnemers krijgen een aandenken. Verdere toelichting door Katty in november. Carnaval: 5 april Elke stelt voor om een aantal mensen verantwoordelijk te maken, zoals in een werkgroep. Zodat ieder een klein stukje voor zijn/haar rekening kan nemen. Besloten wordt om een gesprek aan te gaan met Monique & Roger. Hier komen de volgende vergadering op terug. Natasja regelt een afspraak. (actie Natasja) Kledinginzameling: vorig schooljaar haalden we met deze actie 1644kg kleding op. Dit leverder een bedrag van 575,- op. Dit jaar breien we er een vervolg aan. Binnenkort komt er een tekstje over in het nieuwe schoolkrantje. Maar nu al een warme oproep: houd je oude kleding bij en schenk ze ook dit jaar weer aan ons inzamelproject. Tutti Frutti: dit project wordt na de evaluatie van vorig jaar dit jaar vervolgd. Elke heeft aangeboden de coördinatie op zich te nemen. Ruth zal het fruit voor Schriek ophalen. In de twee vestigingen van Schriek hebben zich al verschillende schilouders aangemeld. Van Grootlo hebben we momenteel nog niet veel gegevens binnen. Het fruit komt zoals vorig jaar van de Spar. Er gaat voor variatie gezorgd worden, zowel fruit als groenten. Er gaat eerstdaags een oproep van Elke meegegeven worden voor helpers, zodat ook dit jaar Tutti Frutti succesvol wordt. (actie Elke) Schoolkrantje: vanaf dit jaar zal de Schoolbel in een andere vorm maandelijks verschijnen. Het eerste exemplaar zal nog door de directie en de ouderraad gevormd worden. Daarna zijn er per maand 2 klassen verantwoordelijk voor de inhoud van het krantje. De ouderraad zal ook iedere maand een bijdragen leveren. Er wordt ook gezocht naar een nieuwe naam voor het nieuwe schoolkrantje. Voorbeeld: Het Groeibladje.

3 Klusdagen: Er is een oproep gedaan voor een kluscoördinator voor de vestigingen van Schriek. Voorlopig zonder resultaat. Wie voelt zich geroepen? (actielijst) We zouden een verantwoordelijke klusouders per vestiging moeten hebben. De werken rondom de zandbakken zijn gepland. De zandbak in Grootlo werd deze vakantie onder handen genomen en gaat dit najaar verder afgewerkt worden. Die in Schriek komt dit schooljaar aan de beurt. We zijn hiervoor nog steeds op zoek naar klussers. 5. Reclame op school Het is de bedoeling dat de Ouderraad hierover een advies geeft aan de Schoolraad. Belangrijkstepunt is dat de verplichte activiteiten niet gesponsord mogen worden. Facultatieve activiteiten mogen dan weer wel gesponsord worden. Naamsvermelding mag, maar de sponsor mag ter plaatse geen publiciteit maken. Als je dit opzet eens graag inkijkt, mag je het bij Cindy gaan inkijken. Waar trekken we de lijn in verband met sponsoring? Er wordt duidelijk gesteld dat reclame van drank, tabak en kansspelen niet gepast zijn op school. Wanneer het echter een activiteit alleen voor de ouders betreft zou het wel mogelijk moeten zijn dat er gesponsort wordt door bijv. een wijnhandel (bijv. bij de Kaas & Wijn avond). Over reclame op de speelplaats, aan de poort of op de website is niet iedereen het eens. Is dit nodig, wordt gevraagd. Dit advies zal worden meegenomen naar de schoolraad op 9 oktober. 6. Financiëel plan en meerjarenplan Momenteel is er een werkversie klaar, waarin alle activiteiten met de verwachte inkomsten en uitgaven zijn verwerkt. Op die manier hopen we inzicht te krijgen in onze mogelijkheden om ook grotere (financiële) projecten te steunen. Dit plan moet nog door Bruno bekeken worden. Het opstellen ervan vraagt meer energie dan we verwachten. Het zal een plan zijn dan al doende wordt aangepast en aangevuld. Iedereen die dit wil kan dit komen inzien. 7. Nieuwe website school De site is iets veranderd. Er staat nu een apart luik voor de ouderraad. Verslagen en informatie over de ouderraad zijn enkel beschikbaar voor leden van de Ouderraad. Eén van de andere veranderingen is dat foto s en agenda niet meer openbaar gemaakt worden. Als je die wil zien, moet je je aanmelden (registreren). Vereiste is wel dat je met de school verbonden moet zijn. Iedereen die zich deze avond heeft aangemeld voor de ouderraad zal automatisch aangemeld worden. (actie Ruth)

4 8. Varia Op 4 oktober vindt de Dag van de Leerkracht plaats. Ook wij lieten deze dag niet zomaar voorbij gaan. In de vier vestigingen kregen de juffen/meesters die dag een lunch met bubbels aangeboden door de Ouderraad. En ook een uurtje middagpauze. Want verschillende leden van de Ouderraad hebben toezicht gehouden op de speelplaats. De juffen en kids waren superblij! Kristin: Er loopt momenteel een actie van Inza. Als scholen kleine melkbusjes verkopen, krijgen ze stickertjes. Met 50 stickertjes kan je dan een speelgoed voor op de speelplaats krijgen. Misschien eens overwegen. Speelplaats lager Grootlo: dit project loopt wat vertraging op door de keuzes die gemaakt moeten worden ook naar het beschikbare budget. Momenteel worden er nog verschillende offertes aangevraagd. Het probleem is dat hierbij voldaan moet worden aan bepaalde regelgeving i.v.m. veiligheid. Er komt wel de vraag of er dan niet gefaseerd gewerkt kan worden. De volgende acties zullen worden ondernomen: In afwachting van het speeltuig in Grootlo kan er misschien geïnvesteerd worden in speelgoed voor op de speelplaats. (actie bestuur) Elke gaat informeren bij een schrijnwerker of het goedkoper kan geleverd worden met vereiste veiligheidsnormen (actie Elke) Zeno zal eens nagaan bij de leverancier van de zandbakomranding wat daar de prijzen zijn van speeltuigen (actie Zeno) De leerkrachten lijsten op wat de wensen zijn.(actie leerkrachten LG) Cindy Peeters: zou het niet handig zijn om een mailadres van de school op de briefjes voor helpers te zetten. Dan zouden er misschien niet veel briefjes verloren gaan. Natasja gaat dit bekijken. Inmiddels besproken: op school wordt er momenteel gewerkt aan het optimaliseren van het systeem rondom adressen. Zodra dit in orde is, is het zeker ook mogelijk om briefjes digitaal door te sturen. Kristien: Bij de bestelling van de tijdschriften stond dat het verrekend zou worden via de schoolfactuur. Enkele dagen later zat er een factuur in de boekentas met de vraag om het bedrag meteen te betalen. Dit zorgt voor onduidelijkheid onder de ouders. Zeno Goris stelt voor om de vergaderingen van de Ouderraad afwisselend in Schriek en Grootlo te doen. Zeno Goris vraag om meer papa s in de Ouderraad. In een krantenartikel staat dat de meeste mensen uit de ouderraad vrouwen zijn. Welke mannen voelen zich geroepen? Katia Van Craen: krijgen de leerlingen van het 6 de leerjaar een cadeau van de school bij hun afstuderen. De school geeft elk kind uit het 6 de een boekenbon van 12.

5 Christophe: kunnen de facturen van de school iets meer duidelijker zijn. Meer informatie over de activiteiten die geld kosten. Als er een activiteit gepland staat, dat er vooraf een briefje meegaat met een vermoedelijke kostenraming. Inmiddels besproken: Bruno heeft uitgelegd dat het niet mogelijk is om per kind aan te geven wat de kosten zijn per kind per activiteit. Dit loopt nl. in de loop van het jaar uiteen. Wel is het zo dat de maximumfactuur niet overschreden zal worden. De kosten zijn altijd hoger dan het totaal aan inkomsten van de maximumfactuur. Bruno zal voor de volgende vergadering in kaart brengen hoe de gemaakte kosten en de maximumfactuur zich tot elkaar verhouden.(actie Bruno) Xandra: er wordt gevraagd om telefoonnummers en mailadressen van de leden van Ouderraad door te geven aan de andere leden. Ruth zal de ledenlijst per mail versturen naar ieder lid. (actie Ruth) Bij de voorstelling van de Ouderraad in de verschillende vestigingen werd geopperd dat er in elke klas een verantwoordelijke ouder in de Ouderraad zou moeten zitten, om zo de spreekbuis voor de ouders te zijn. In de groep aanwezige ouders wordt nagegaan hoe het zit met de bezetting. Voorlopig is dit de lijst: Grootlo Schriek Het onthaalklasje Zeno Goris 1 ste kleuterklas Ann Ann Van Bogaert 2 de kleuterklas Elke? 3 de kleuterklas Tamara Derdin Cindy Van Dessel 1 e leerjaar Natasja Roelandt Cindy Peeters 2 de leerjaar Ella Vrancken Kristin Van Meerbergen 3 de leerjaar Cindy Peeters 4 de leerjaar Katty Quadens Filip Van den Broeck 5 de leerjaar 6 de leerjaar Katty Quadens De verdere invulling van deze rol zal nog moeten worden uitgewerkt. In november komt het bestuur met een voorstel. (actie bestuur) De leden van de schoolraad zijn via mail te bereiken via: ouderraad@degroeituin.be Algemeen ouderraad-voorzitter@degroeituin.be Natasja Roelandt ouderraad-ondervoorzitter@degroeituin.be Katty Quadens ouderraad-secretaris@degroeituin.be Ruth Janssen ouderrraad-penningmeester@degroeituin.be Cindy Van Dessel

6 Data volgende vergadering ouderraad: 28 november januari maart juni 2014 Punten voor volgende vergadering Datum: Nov November November November Januari Januari Januari Maart Maart Agendapunt: Kwis Evaluatie Ontbijtbuffet Voorstel rol klassenouder Overzicht kosten versus maximumfactuur Kwis Carnaval Evaluatie Kwis Wafelverkoop Kledinginzameling Evaluatie Wafelverkoop Evaluatie Kledinginzameling Evaluatie Tutti Frutti Evaluatie Carnaval Data voor volgend schooljaar Actielijst Datum: Actiepunt: Door: Status: Lezing gewicht Boekentassen Katty /Bruno Wordt gepland Klusdagen coördineren Zeno Gestart Nagaan kosten tegels of schors onder Bestuur Gestart speeltuig Bespreken mogelijkheid extra activiteiten Bruno met leerkrachten Brieven oproep helpers aanpassen; op Bestuur Actief naam en meer specifiek Thema uitzoeken voor De Supervlieg Zeno Afgerond Overleg voor Carnaval regelen met Natasja Gestart Monique & Roger en werkgroep Briefje oproep schilouders Elke Afgerond Kluscoördinator voor Schriek; briefje aan Allen/Zeno Schriek Ledenlijst voor aanmelding website naar Ruth Nancy Uitzoeken opties buitenspeelgoed Bestuur Navraag bij schrijnwerker voor Elke speelplaats Navraag bij leverancier zandbakomrandingen voor speelplaats en zandbak Schriek Zeno Oplijsten wensen speelplaats Grootlo Leerkrachten LG Nagaan mogelijkheid digitale briefjes Natasja Afgerond Maximumfactuur versus kosten Bruno uitwerken voor november Ledenlijsten met contactgegevens Ruth doorsturen naar leden ouderraad Uitwerken rol klassenouder Bestuur

2. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden en de nieuwkomers welkom en de agenda wordt vastgesteld.

2. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden en de nieuwkomers welkom en de agenda wordt vastgesteld. Verslag 2 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 28 november 2013, 20.00 uur Lagere school Schiek De volgende punten werden besproken: 1. Binnengekomen klacht tegen bestuur: Natasja licht de klacht

Nadere informatie

1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen welkom en overloopt de agenda. Er zijn geen aanvullingen.

1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen welkom en overloopt de agenda. Er zijn geen aanvullingen. Agenda 4 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 24 april 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten zullen besproken worden: 1. Welkom en vaststellen agenda Natasja heet de enkele aanwezigen

Nadere informatie

1. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden welkom en de agenda wordt vastgesteld

1. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden welkom en de agenda wordt vastgesteld Verslag 3 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 30 januari 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten werden besproken: 1. Welkom en overlopen agenda Natasja heet de leden welkom en

Nadere informatie

Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek. De volgende punten zullen besproken worden:

Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek. De volgende punten zullen besproken worden: Agenda 5 e vergadering Ouderraad schooljaar 2013-2014 5 juni 2014, 20.00 uur Lagere school Schriek De volgende punten zullen besproken worden: 1. Welkom en overlopen agenda Bruno is niet aanwezig o.w.v.

Nadere informatie

VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK

VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK GROOTLO Leuvensebaan 25 Leuvensebaan 38 Kapelstraat 58 E. Goossensstraat 17 2223 Schriek 2223 Schriek 3140 Keerbergen 2223 Schriek tel. 015 23 46 55 tel. 015 23 69 21 tel. 015

Nadere informatie

VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK

VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK GROOTLO Leuvensebaan 25 Leuvensebaan 38 Kapelstraat 58 E. Goossensstraat 17 2223 Schriek 2223 Schriek 3140 Keerbergen 2223 Schriek tel. 015 23 46 55 tel. 015 23 69 21 tel. 015

Nadere informatie

VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK

VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK VRIJE BASISSCHOOL SCHRIEK GROOTLO Leuvensebaan 25 Leuvensebaan 38 Kapelstraat 58 E. Goossensstraat 17 2223 Schriek 2223 Schriek 3140 Keerbergen 2223 Schriek tel. 015 23 46 55 tel. 015 23 69 21 tel. 015

Nadere informatie

Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo

Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo Datum: 7 november 2011 Aanwezigen: zie presentielijst heet de aanwezigen welkom op de 2 e vergadering schooljaar 2011-2012 van het oudercomité.

Nadere informatie

Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo

Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo Datum: 5 maart 2012 Aanwezigen: zie presentielijst heet de aanwezigen welkom op de 4 e reguliere vergadering schooljaar 2011-2012 van het oudercomité.

Nadere informatie

Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo

Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo Vergadering Oudercomité Vrije Basisschool Schriek-Grootlo Datum: 15 september 2011 Aanwezigen: zie presentielijst Freek heet de vele aanwezigen welkom op de startvergadering schooljaar 2011-2012 van het

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan

Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan Verslag ouderraad Kleuterschool Sint Jansschool Leuven Aanwezig : Ouders: Grietje, Andreas, Aleksandra, Niels, Kelly, Leen, Petra, Carl, Tom, Vanessa, Veerle, Johan (als ik nog iemand niet vermeld heb

Nadere informatie

VERSLAG: ALGEMENE VERGADERING van de Oudervereniging GIBO Mariaburg, gehouden te Brasschaat op 21 september 2015

VERSLAG: ALGEMENE VERGADERING van de Oudervereniging GIBO Mariaburg, gehouden te Brasschaat op 21 september 2015 VERSLAG: ALGEMENE VERGADERING van de Oudervereniging GIBO Mariaburg, gehouden te Brasschaat op 21 september 2015 Aanwezig: Thomas D'Espallier (voorzitter), An Van Aken (penningmeester), Veerle Maertens,

Nadere informatie

Verslag oudercomité 20 september 2016

Verslag oudercomité 20 september 2016 Verslag oudercomité 20 september 2016 Aanwezig: Verontschuldigd: Pipke, Wim V.,Jimmy (directeur), Shari (juf), Liesbet, Elise, Melaney (juf), Lieve, Els, Joke, Wim S., Cindy, Steffi, Eef en Kris (verslag)

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 09/10/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Jenifer Aerts, Jessica Iyase,

Nadere informatie

Donderdag :00 uur Stephan Struijk Wilma Raaijmakers

Donderdag :00 uur Stephan Struijk Wilma Raaijmakers NOTULEN OR DE WENTELWIEK Leden OR Iris Versteijnen (secr.) Mathijs van Suilichem (Voorzitter) Marjon Pijs (Penningmeester) Stenny Tops Rianne van de Wijdeven Ruth Kuijpers Donderdag 22.09.2016 20:00 uur

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 13-01-2011 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h15 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 04-09-2018 Aanwezig: Philippe, Penny, Glenn, Pieter, Jan, Ilse, Jolanta, Viki, Annick, Cyndi, Marie-Anne, Sofie, Christel, juf Vicky, juf Katrien Verslaggever: Sofie Welkom We verwelkomen

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 2 april 2013 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Coby Markerink Y Team Remy Janssen Y Ouder Sven Peters Y Ouder Danielle Lambour Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 4 februari 2014 Aanwezig : Els Tijtgat, Ann De Volder, Sylvie De Buck, Els De Clercq, Maaike De Porre, Vanessa De Wulf, Thierry Loete,

Nadere informatie

Ouderraad De Zeppelin

Ouderraad De Zeppelin VZW KB EN BLOH DIESTSESTEENWEG 11, 3540 HERK-DE-STAD Ouderraad De Zeppelin Verslag van de vergadering van 8-09-2011 Aanwezig: Jerome, Bart, Geert, Ingrid, Wendy, Anneleen, Yves, Dirk, Han, Joris, Petra

Nadere informatie

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014

Ouderraad. Datum vergadering: 23 september Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen. 21 oktober 2014 Datum vergadering: 23 september 2014 Status verslag: Voorlopig Definitief Verslaggever: Ann Vertommen Ouderraad Volgende vergadering: 21 oktober 2014 Aanwezig Verontschuldigd Victor Dries,Yo Wouters,Marianne

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017

Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Verslag vergadering ouderraad dinsdag 25 april 2017 Kernbestuur ouderraad Naam Anja Smet Annelies De Beuf Cindy Verdoorent Edwige Cardoen Geert Vanhove Ines Van Buynder Karin De Lamper Kristof Van der

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4.

De status van de acties van zowel de algemene ledenvergadering als de bestuursvergadering zijn bijgevoegd op pagina 3 en 4. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 06 november 2014 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Ankie Lambermont

Nadere informatie

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00

Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober :00 20171012 - Sleutelbos - ouderraad - uitgewerkt verslag donderdag 12 oktober 2017 20:00 Onderwerp Bijeenkomst ouderraad Datum en plaats donderdag 12 oktober 2017 20:15-22:15 refter GBS Sleutelbos, Stevensveld

Nadere informatie

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad

VERSLAG. Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november :00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad VERSLAG Verslag 3 e Vergadering Ouderraad Dinsdag 7 november 2017 20:00 22:30 uur Vergadering belegd door bestuur ouderraad 20.00 20.10 u : Verwelkoming. Aanwezigheden: 1A An Chrisall 1B Nathalie 2A, 6B

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u

Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u Verslag vergadering Ouderraad Krinkelrups: 20/11/2012 om 20u DE OUDERRAAD VAN DE Aanwezig: Kristin Van Molle, Anne Van Nieuwenhoven, Claudia Van Der Linden, Peter Severins, Ann Van Campfort, Griet Defloor,

Nadere informatie

Verslag vergadering

Verslag vergadering Verslag vergadering 06-05-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS),

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke

Ouderraad. Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke Notulen OR vergadering 7 september 2015 Aanwezig: Afwezig: Monique, Miranda, Mariëlle, Angelique, Bianca, Sandra, Aline, Cindy, Dieke, Juf Lonneke niemand 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:30.

Nadere informatie

Verslag werkvergadering

Verslag werkvergadering Verslag werkvergadering 02-07-2012 LOCATIE (TIJDSTIP): ten huize Van Puymbrouck-Schouteden (20u00) AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Karen Schouteden (KS),

Nadere informatie

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist)

Aanwezig: Sandra Kramer (voorzitter), Frank ten Vergert, Aad Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Eva Hurst (notulist) Notulen MR deelraad Kaap vergadering Locatie: Kaap Datum: donderdag 7 november 2013 Aanvang: 19.00 Einde: 21.20 Aanwezig: Kramer (voorzitter), ten Vergert, Jansen, Natasja Jean-Pierrede Hoog, Hurst (notulist)

Nadere informatie

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf

Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Juf Geert peuters Juf Rebecca K1R Juf Daphne K1D Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine K3C Juf Belinda K3B Juf Femke Zorgcoördinator Juf Micha Zorgcoördinator Meester Patrick L.O. leerkracht Juf

Nadere informatie

Verslag vergadering 12 januari 2010

Verslag vergadering 12 januari 2010 Verslag vergadering 12 januari 2010 LOCATIE: Café "De Fotograaf" TIJDSTIP: dinsdag 12/01/2010 om 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter), Ellen Camerlinck (penningmeester), Peter De Cat (secretaris),

Nadere informatie

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren.

Anke spreekt het voornemen uit om de vergaderingen dit schooljaar niet langer dan 1 uur te laten duren. OuderVereniging Cortemich E-mail OV: ov-cortemich@hotmail.nl Notulen Datum: 9 september 2015 Onderwerp: OV bestuursvergadering Aanwezig: Anke Willems, Yvonne Sweers, Yvonne Hermans, Rob Vinken, Sanserai

Nadere informatie

Communicatie van en naar ouders

Communicatie van en naar ouders Communicatie van en naar ouders Schooljaar 2017-2019 De communicatie van en naar ouders Hieronder beschrijven we de mogelijke momenten en vormen van communicatie tussen ouders enerzijds en de school en

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011

Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Verslag ouderraad Sportschool donderdag 16 juni 2011 Aanwezig Diaine Sacha Wim Goedertier Ann Bogaert Peter Hulpiau Ben Bollaert Pat Pollefeyt Sofie Knockaert Axelle De Schrijver Schoolteam Rony Troch,

Nadere informatie

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE

HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool KERSTEDITIE HET EEKHOORNTJE Mater Dei Kleuterschool Schooljaar 2018-2019, 2019, n 51 KERSTEDITIE Beste ouders, Het eerste trimester zit er bijna op en de Kerstvakantie staat voor de deur. Hoog tijd dus voor de eerste

Nadere informatie

Afwezig: Tanja Jaspers, Henrick Verver, Marie-Annick Götze, Leen Swinnen, Valerie Dufraing

Afwezig: Tanja Jaspers, Henrick Verver, Marie-Annick Götze, Leen Swinnen, Valerie Dufraing Vergadering ouderraad 15-05-2012 Aanwezig: Myriam van Hees, Jan Mees, Corina de Groot, Samantha Uytdehaag, Juf Riet, Juf Lieve, Juf Griet, Anke Lambrechts, Cindy Andries, Wendy van Loenhout, juf Ellen,

Nadere informatie

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester

t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester t Creatiefje ~ De gazet van d Oudervereniging ~ Editie 3 de trimester 2015-2016 Het schooljaar is weeral voorbij Zoals alle jaren voelt het laatste trimester meestal het kortste aan. Dankzij vele feestdagen

Nadere informatie

1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering.

1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering. Notulen MR-vergadering 16 juni 2015 Afmelding: Eric Afwezig: - Actielijst 1. Opening Mascha zit deze vergadering voor in verband met afwezigheid Eric (voorzitter); en opent de vergadering. 2. Vaststelling

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013

VERSLAG OUDERRAAD 16/10/ Nakijken ouderraad ledenlijst 2. Goedkeuring verslag vergadering 16/09/2013 16/10/2013 Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. Aanwezig Verontsch. x Greet X Pieter X gie X Griet V X X X X X x Sofie L X nick verslag Isabelle X Srivaidehirui Bart X X X Chris X X Tineke X Els DT

Nadere informatie

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015

NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 NIEUWS VAN DE OUDERRAAD Januari 2015 http://godsheide.kt-scholengroep.be BESTE WENSEN Tot eind januari mag je blijkbaar nog Gelukkig Nieuwjaar wensen. Dat willen wij, de ouderraad, via deze weg ook dit

Nadere informatie

Verslag vergadering 06-05-2010

Verslag vergadering 06-05-2010 Verslag vergadering 06-05-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), An Sevenants (AS), Inge Vranckx (juf. 6e leerjaar;

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom.

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 8 november 2016 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jolanda van Leijenhorst, Paul van Aalst, Ellen v/d Wijgaarden,

Nadere informatie

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI

NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI NOTULEN SCHOOLRAAD HEIACKER D.D. 08 JUNI 2017 Aanwezig: Afwezig: Marijke Janssen (Voorzitter), Marie-Thérèse Gillessen, Igor Martin, Hans Nuhn, Ester den Otter, Martin Romeijn, Hannie Roosen, Niek Verbeek

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken.

Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. Maandbrief september De vakantie is gedaan, de school is klaar! Welkom aan alle kleuters en hun ouders. We gaan er weer een tof schooljaar van maken. In deze maandbrief geven we u: - Wat u zeker moet weten:

Nadere informatie

Meester Patrick L.O. leerkracht

Meester Patrick L.O. leerkracht Wijkschool: Juf Geert peuters Juf Rebecca / Patricia K1R Juf Daphne K1D Juf Christel Kinderverzorgster Juf Femke Zorgcoördinator L.O. leerkracht Hoofdgebouw: Juf Jacqueline K2J Juf Marijke K2M Juf Carine

Nadere informatie

Het BaBoc Krantje. een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt. (Basisschool Boekt oudercomité)

Het BaBoc Krantje. een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt. (Basisschool Boekt oudercomité) Het BaBoc Krantje (Basisschool Boekt oudercomité) editie 1 (schooljaar 2012-2013) een krantje over de werking van het oudercomité van de vrije Basisschool van Boekt Beste ouders Het schooljaar is ondertussen

Nadere informatie

Ouderraad Spanjeschool

Ouderraad Spanjeschool Ouderraad Spanjeschool Voorzitter : Leen Lannoy Penningmeester : Sévrine Adams Ondervoorzitter : Dirk Leenknecht Schoolraad : Sévrine Adams, Dirk Leenknecht, Wim Vandeverre Secretaris : Tom Bruneel Directie

Nadere informatie

Verslag vergadering 22/09/2014

Verslag vergadering 22/09/2014 Verslag vergadering 22/09/2014 Aanwezig: Johan Kestens, Kurt De Ronghé, Veerle Poppe, Elke De Backer, Kristien Meersschaert, Kris Croonenberghs, Alexandra Menten, Bart Janssen, Juf Hilde, Juf Chris, Juf

Nadere informatie

Verslag OR 12/09/2016

Verslag OR 12/09/2016 Verslag OR 12/09/2016 Aanwezig: Els U Meester Pascal Els VL Els M Elke Jurgen - Ellen Kim Sylvia - Robin - Meester Bart - Juf Lara Verontschuldigd: Igor Verslag: Elke Agendapunten: 1) Goedkeuring vorig

Nadere informatie

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016

Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Ouderraad Basisschool Sint-Lambertus Verslag ouderraad dinsdag 20 september 2016 Voorgezeten door: Kristin Verslag: Kristin Aanwezig: Elke, Nadia, Ann, Gert, Natasja, Ange, Edith, Peter, Kelly, Willeke,

Nadere informatie

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016

De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 De Stip Binkom Verslag oudervereniging 21 april 2016 Aanwezigheden Aanwezige ouders Tom Lamproye Sofie Reynders Aanwezige leerkrachten / directie Verontschuldigd Afwezig Juf An Juf Tine Juf Els Veerle

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011

Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Verslag ouderraad Sportschool maandag 29 augustus 2011 Aanwezig Sacha Diaine Wim Goedertier Bruno Goetmaeckere Peter Hulpiau Inge Van Severen Ann Bogaert Ruud Buyl Tina Segers Jutta Rogge Cathy Roelandts

Nadere informatie

notulen 1 e MR vergadering schooljaar (definitief)

notulen 1 e MR vergadering schooljaar (definitief) datum: 13 09 2016 tijd: 19.30 uur plaats: CBS De Vrijenburg notulen 1 e MR vergadering schooljaar 2016 2017 (definitief) aanwezig: afwezig: notulist: Ellen ter Averst, (voorzitter, og), Bertwin Leentvaar,

Nadere informatie

Verslag ouderraad KVRI 19/11/2019

Verslag ouderraad KVRI 19/11/2019 Verslag ouderraad KVRI 19/11/2019 1.Goedkeuring verslag van de vorige vergadering. Verslag goedgekeurd 2.Nieuws uit het KVRI * Momenteel vooral bezig met de onderwijshervorming in een veranderteam. Start

Nadere informatie

Verslag vergadering 16-09-2010

Verslag vergadering 16-09-2010 Verslag vergadering 16-09-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Sven De Mey (voorzitter; SDM), Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), Peter De Cat (secretaris; PDC), Daniël De Jaeger

Nadere informatie

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels

Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Notulen bestuursvergadering OV- OBS De Vogels Datum: 28 oktober 2014 Locatie: Schoolgebouw De Vogels Tijd: 19.30u Aanwezig: Afgemeld: Ancion (voorzitter), Jeroen van der Meulen (penningmeester/secretaris),

Nadere informatie

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie.

Vakantie. Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, minuten, seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Vakantie Twee maanden, net geen negen weken. 62 dagen, 1488 uren, 89 280 minuten, 5 356 800 seconden. Vakantie dus. Grote vakantie. Genieten, zingen en dansen. Je laten verrassen en je op sleeptouw laten

Nadere informatie

Aanwezig: Annelies, Annemiek, Joyce, Margret, Mirjam, Mariëlle, Annemarie, José en Melanie Afwezig: Jacqueline, Sandy en Margaret

Aanwezig: Annelies, Annemiek, Joyce, Margret, Mirjam, Mariëlle, Annemarie, José en Melanie Afwezig: Jacqueline, Sandy en Margaret Betreft: vergadering oudervereniging Datum: 14 mei 2009 Tijd: 20:15 uur Verslag Aanwezig: Annelies, Annemiek, Joyce, Margret, Mirjam, Mariëlle, Annemarie, José en Melanie Afwezig: Jacqueline, Sandy en

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

WELKOM AAN JUF JENNEKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WELKOM AAN JUF JENNEKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agenda vergadering Ouderraad Donderdag 18 Juni 2009 om 20 uur -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BEDANKT

Nadere informatie

Tel: 09/ Fax: 09/

Tel: 09/ Fax: 09/ Oudercomité Gemeentelijke Basisschool Latem Deurle Afdeling Latem Twee Dreven Burgemeesterstraat,7 9830-Sint-Martens-Latem Tel: 09/282.49.46 Fax: 09/281.29.17 VERSLAG VERGADERING OUDERCOMITÉ DD. 15/6/2017

Nadere informatie

Aanwezigheidslijst: Agenda: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya

Aanwezigheidslijst: Agenda: VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya VERSLAG Vergadering Oudercomité GO! De Blokkendoos - Aartselaar 23.05.2016 Aanwezigheidslijst: Aanwezigen: Verontschuldigd: Uitgenodigd: Katleen, Bart (D), Vanessa (D), Valerie, Vanya Juf Eline (D) Directie

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

WELKOM op onze school.

WELKOM op onze school. 16 de jaargang nr. 1 maandag, 5 september 2016 Groot worden verstandig(er) worden kennis opdoen ervaring verwerven dit alles gaat niet vanzelf. daarom WELKOM op onze school. We gaan er samen tegenaan!

Nadere informatie

Sponsordossier Ouderraad

Sponsordossier Ouderraad Sponsordossier Ouderraad Beste ouders, Beste sympathisanten, De ouderraad heeft samen met de leerkrachten en leerlingen enige tijd geleden nagedacht over een betere aankleding van de speelplaats voor het

Nadere informatie

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER

SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER Ouderraad Mater Dei Bethanië SAMEN STAAN WE STERK & MAKEN WE VEEL PLEZIER ouderraadpb@outlook.com Ouderraad Mater Dei Bethanië Beste ouders & grootouders, Als ouderraad organiseren wij, samen met de school,

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 30 januari 2012 Aanwezig Rol Inge Stassar Y Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink N Team Edwin Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Cock v. Velthoven Y Ouder

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Notulen vergadering MR

Notulen vergadering MR Notulen vergadering MR Datum: 28 maart 2017 Tijd: 20:00 uur Locatie: RKBS Sint Jan, Dongen Aanwezig: Leerkrachten: Iris, Marieke Ouders: Ingrid, Inge (voorzitter), Barbara Vanuit GMR: Mark Wempe Verslag

Nadere informatie

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en

Actie: Nota GMR lezen Bestuurlijk samengaan vragen over deze nota doorsturen aan Lisanne en MR Blinkertschool Soort vergadering MR 2 Plaats: Blinkertschool Arnhem Datum: 1 oktober 2015 Tijd: 19.30u - 21.30u Notulist: Aanwezig: Bart, Haydar, Lisanne, Sophie, Breezandpad 5 6843 JM Arnhem Telefoon

Nadere informatie

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d

Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d Verslag van de vergadering van de Medezeggenschapsraad van basisschool De Toermalijn d.d. 11-01-2017 Aanwezig: Monic Graat (voorzitter), Spoelstra, Alie Seine, Kim Golsteijn en Cecile op het Veld Notulist:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen.

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) Nieuwe gymmaterialen. Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 13 19 februari 2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Nieuwe gymmaterialen Positief nieuws Facebook & Twitter Positieve resultaten Oversteekouder

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen

Ouderraad. Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen Notulen OR vergadering 29 augustus 2016 Aanwezig: Afwezig: Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen Angelique, Aline. 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:20.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering Aanvang: uur. Eindtijd: uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona:

Notulen van de vergadering Aanvang: uur. Eindtijd: uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona: Notulen van de vergadering 11-06-2018 Aanvang: 19.45 uur. Eindtijd: 22.20 uur. Voorzitter: Meta Afwezig: Joris Notulen: Will Diana: Leona: 18-12 12-03 Will: 07-05 11-06 Joris: 09-10 Postmap voorbereiden:

Nadere informatie

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014

Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Verslag Vergadering Ouderraad 13 januari 2014 Aanwezigen: Ilse Van Rompaey, Steven Bollion, Kurt Demets, Veerle Audenaert, Stefaan Motte, Barbara Manderyck, Sigrid Vandevelde, Nele Smets (verslag), Kim

Nadere informatie

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING

GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN TOEZICHT NABEWAKING 1 GOEDE INFORMATIE, GOEDE AFSPRAKEN, GOEDE VRIENDEN 1. DAG-EN WEEKVERLOOP IN REGINA PACIS 2 SCHOOLUREN Opening school (met toezicht) 8.00 u. Begin activiteit/lessen 8.40 u. Speeltijd 10.20 u. 10.35 u.

Nadere informatie

2. Lestijdenpakket Nieuwigheden (ONDER VOORBEHOUD)

2. Lestijdenpakket Nieuwigheden (ONDER VOORBEHOUD) Aanwezig: Regine Deplancke Eveline Van den Broeke Frank Roels Gwennaëlle Verhue Deborah Godefroidt Geert Vercaemst Verontschuldigd: Frank De Clercq Dirk Vanmarcke Auteur: Geert Vercaemst Verwelkoming De

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten

MR: Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Montessori Basisschool Roermond Bijeenkomst 9maart 2017 vergadering Aanwezigen: : Chantal Tubee, Marielle Aendenroomer, Geerten van Eldik, Carlien Schouten Managementteam: Frits Hoff(directeur), Ton Vromen

Nadere informatie

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school.

PRAKTISCHE WEETJES. Info schooltoelagen : zie www.schooltoelagen.be Het invulformulier is verkrijgbaar op het secretariaat van de school. BELBRIEF september 2015 ZWEMMEN: 4 september : L1 en L6 11 september : L2 en L5 18 september : L3 en L4 25 september : L1 en L6 PRAKTISCHE WEETJES We zijn het schooljaar 2015-2016 gestart met 199 leerlingen.

Nadere informatie

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING

OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING OUDERRAAD MOOI BOS VERSLAG VERGADERING 09-06-2015 Aanwezig : Suzanne Offner, Els Tieberghien, Henk Visser, Charles Vandezande, Jean-François Distave, Isabelle Vermote, Linda De Bruyn, Peter Spruyt, Kathleen,

Nadere informatie

Rieke Voorstad (notulist)

Rieke Voorstad (notulist) Notulen MR vergadering (70) te Rotterdam op 15 september 2014 Aanwezig namens ouders: Aanwezig namens leerkrachten: Kim Vlot, Elma Geluk en Suzanne Goudriaan Margreeth Radenborg, Drea Severins en Rieke

Nadere informatie

Onze voorzitter wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en spreekt de wens uit om in 2008 de goed lopende werking van de ODR te bestendigen!!

Onze voorzitter wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en spreekt de wens uit om in 2008 de goed lopende werking van de ODR te bestendigen!! Ouders De Twijg vzw Verslag vergadering DIR-LKR-ODR 08-01-2008 Aanwezigen : Leden ouderraad Vertegenwoordiging leerkrachten Directie 1. Welkom Onze voorzitter wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en spreekt

Nadere informatie

verslag vergadering 28 maart 2012

verslag vergadering 28 maart 2012 verslag vergadering 28 maart 2012 Vergaderzaal parochiaal centrum aanwezig : Stef Van Ighem, Inge Hermans, Kristel Thiron, Tiny Tollenaere, Griet Cornelis (leden ouderraad) Bea Van Britsom, Nadine Amelinckx,

Nadere informatie

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren.

Hans opent de vergadering. Vandaag zal Joyce notuleren. Verslag : Vergadering ouderraad KSH Datum : 25 november 2014 Aanwezig : Hans Nijhuis (voorzitter) Wim Velthuis (penningmeester) Joyce van Dijk (notulist) Esther van der Linden Arenda Doets Petra Bouterse

Nadere informatie

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal

Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Verslag Ouderraad 5 juni 13 Aanwezig : Juf Veronique, Inne, Linda, Patricia, Sofie, Christel, Sabien, Ronny, Ann, Sandra, Els, Frank, Dirk, Inès, Marijke en Pascal Afwezig : Jo Agendapunten: 1) Traktatie

Nadere informatie

Notulen DEEL I. Medezeggenschapsraad. Anneke Mevius, personeelslid Suzan van Rens, personeelslid

Notulen DEEL I. Medezeggenschapsraad. Anneke Mevius, personeelslid Suzan van Rens, personeelslid Medezeggenschapsraad Overleg Datum en tijd Plaats Deelnemers Notulist Van Medezeggenschapsraad Titus Brandsma 18 september 2014 van 19.00 tot 21.30 uur Basisschool Titus Brandsma DEEL I: MR-leden DEEL

Nadere informatie

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014.

Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Verslag ouderraad woensdag 10 september 2014. Aanwezig: Kurt Houwenhuyse, Ann Van Hecke, Annick Blomme, Kristof Lamote, Veerle De Maesschalk, Eveline Remorie, Evelyn Gyssels, Edward Vandedrinck, juf Margot,

Nadere informatie

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele

G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele G.B.S.N. Gemeentelijke Basisschool Nevele Vergadering van dinsdag 5 februari 2013 Aanwezig : Bart De Ketelaere, Els Tijtgat, Andy De Ketelaere, Jan Naessens, Els De Clercq, Maaike De Porre, Bart Onderbeke,

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Infokrantje oktober 2018 Onze slogan voor dit schooljaar: Stap je mee in ons verhaal? Deze maand zetten we boekenbeest GRIDDLE in de kijker! Agenda... 01.10.2018: herfstwandeling 1 ste en 2 de graad Aangepaste

Nadere informatie