Voorstel lening van aan Phoen x Investments B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorstel lening van 100.000 aan Phoen x Investments B.V."

Transcriptie

1 Voorstel lening van aan Phoen x Investments B.V. SAMENVATTING Phoen x is een nieuwe ontwikkelmaatschappij waarin een belegger (Egbert van den Brink) en een architect (Jeroen Helder) samenwerken. Zij hebben een stuk grond aan de Vosdijk in Arnhem gekocht. Op deze grond willen zij 3 koopwoningen met elk ongeveer 140 m 2 woonoppervlakte realiseren. De verkoopprijs van de woningen varieert van tot Zodra de 3 woningen verkocht zijn, start de bouw. De totale stichtingskosten bedragen (excl. BTW) waarbij i.v.m. termijnbetalingen vanuit de kopers de maximale kredietbehoefte op uitkomt. De eigen inbreng bedraagt en de financieringsbehoefte ligt op De aangeboden lening loopt 9 maanden. Als zekerheid voor de financiering geldt een eerste hypotheek op een gedeelte van de grond dat later bij verkoop van de woningen wordt vervangen door verpanding van de vorderingen uit koopovereenkomsten. DEBITEUR Leningnemer Phoen x Investment B.V. treedt op als debiteur in deze transactie. Phoen x heeft 3 inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel. Phoen x Holding (KvK nr ), Phoen x Estate Concepts (KvK nr ) en Phoen x Investments (KvK nr ). Alle vennootschappen zijn in 2014 opgericht.

2 Organogram Phoen x Holding BV 100% Phoen x Investments BV JCR Architects B.V. 50% \ / 50% Phoen x Estate Concepts B.V. Phoen x Estate Concepts B.V. is een nieuwe ontwikkelmaatschappij waarin een belegger (Egbert van den Brink en Maaike van der Gaag) en een architect (Jeroen Helder) samenwerken. De vennootschap treedt op als ontwikkelaar van het project. Profiel Phoen x onderscheidt zich in de markt door innovatieve concepten met oog voor duurzaamheid en commerciële haalbaarheid. Andere projecten van Phoen x zijn: 1. Multifunctioneel zorggebouw Dit betreft en herontwikkeling in het centrum van Doetinchem van grondgebonden woningen gecombineerd met zorgwoningen. 2. Dorpsuitbreiding Lunteren Nieuwe woonwijk van 40 grondgebonden woningen in Lunteren die aansluit op de naast gelegen woonwijk en de bestaande groen structuren. 3. Green Village TU Delft Concept en gebouw ontwikkeling op de TU Delft op het gebied van innovatie en duurzaamheid. De Green Village heeft als belangrijkste peilers LED revolutie, gelijk stroom en de auto als energiebron. 4. Wonen in de binnenstad van Baarn Bestaand gebouw in het centrum van Baarn, gebouw wordt herontwikkeld wordt naar vier appartementen en een winkelruimte. 5. Ecologische Appartementen in Arnhem: Een nieuwe appartementen gebouw in Arnhem Noord, innoverend op het gebied van duurzaamheid en ecologie. Financieel Er zijn nog geen jaarcijfers van de debiteur beschikbaar. Alle BV s zijn in 2014 opgericht en hebben het eerste jaar een verlengd boekjaar. De Dun&Bradstreet credit score bedraagt 3 op een schaal van 4. Het risico op faillissement is bovengemiddeld.

3 LENING Geldnemer Type faciliteit Phoen x Investments B.V. Bouwfaciliteit Hoofdsom Doel van de financiering Rente Looptijd Aflossing De gelden worden ter beschikking gesteld aan de realisatie van 3 nieuwbouw woningen aan de Vosdijk 2. De rente bedraagt 6,0% op jaarbasis, te betalen gelijktijdig met de laatste aflossing. Vanaf de datum van de het volschrijven van de lening op het Crowdfunding platform verwacht op 15 juni 2015 tot de afbouw van de woningen die verwacht wordt op 15 maart Aflossingen worden voldaan uit de verkoop van de woningen. De koopprijs wordt door de kopers voldaan in termijnen naar gelang de bouw vordert. Bij betaling van de vierde termijn die betaalbaar is bij en bij de vijfde termijn ook afgelost op de faciliteit, met dien verstande dat de volledige faciliteit dient te worden afgelost uit de voorlaatste termijn die door de kopers betaald zal worden. Zekerheden 1e hypotheek van op het perceel bouwgrond aan de Vosdijk 2 te Arnhem, kadastraal verpanding op de vorderingen uit koopovereenkomsten afbouwgarantie af te geven door Bouwgarant verpanding rechten en vorderingen uit CAR verzekering Informatie (CP) kopieën van de koopovereenkomsten voor de woningen kopie van de bouwvergunning kopie van de CAR polis van de aannemer kopie van de aannemingsovereenkomst kopie bestek en tekeningen

4 BOUWAANDEEL HET ONTWIKKELINGSPROJECT DeeconomieinArnhem Met inwonersisArnhemisdeachtstestadinNederland.30%vandebevolkingis allochtoon.deeconomiekenmerktzichdoorenkelegrotebedrijvenalsarcadis,essent, TenneT,Aliander,OHRA,VGZenING.Hetgemiddeldbesteedbaarinkomenper huishoudenligtnetietsboven isietslagerdanhetlandelijkgemiddelde. DewoningmarktinArnhem 2 Degemiddeldeprijsbedraagt 1.500/m woning.hetaanbodligtnetbovende2.000 woningenenisredelijkstabiel.demarktheeftnetdewegomhoogweergevonden. Hetproject HetprojectVosdijkiseenontwikkelingsprojectmet3(koop)woningen,140m2over3 verdiepingen,tuin80 100m2.Elkvandewooneenhedenheefteentuinophetzuidenmet achterom.allewoningenbeschikkenovereeneigenexterneberging,privéparkeerplaats opeigengrondenbuitenruimten. Dedoelgroepvoordewoningenzijnjongegezinnenmetkinderen.Debouwvergunning wordtelkmomentverwacht.hetontwerpstaatintekenvanduurzaamheid.dewoningen moetenenergie neutraalworden.

5 BOUWAANDEEL Locatie DeVosdijkbevindtzichop6minutenfietsenenop15minutenlopenvandeSteenstraat. DelocatieligtnaasthetvoormaligeENKAterrein.Dekantorenblijvenvoorlopigstaan, maaroptermijnzalookdaarmeerwoningbouwontstaan. DeVelperwegwasooitde villastraatvanarnhem.veelvilla s zijnomgebouwdtotkantorenen erzijnveelgrotekantoren(ing Bank)aantoegevoegd.Het leegstaandekavelisaangekocht doorphoen xensluitaanopeen bestaandehuizenrijaande Vosdijk.

6 INVESTERINGSBEGROTING Opbrengsten Excl. BTW Incl. BTW Verkoop woningen Subsidie duurzaam bouwen) 0 0 Totale opbrengsten Kosten Grondkosten Bouwkosten Bijkomende kosten Onvoorzien BTW (niet verrekenbaar) Financiering Totale kosten Resultaat DE RISICO S Structuur risico (gemiddeld) Door de concerngarantie van Phoen x Holding is het structuur risico enigszins afgedekt. Er zijn nog geen financiële cijfers van deze vennootschappen beschikbaar. Een gefundeerde inschatting van de financiële gegoedheid is niet te geven. Het comfort in deze transactie komt uit de geboden zekerheden. Markt risico (gemiddeld) Het belangrijkste risico betreft de verkoop van de woningen. De financiering moet door de crowd verstrekt worden voordat de woningen verkocht zijn. Als blijkt dat de woningen alleen tegen een veel lagere prijs verkocht kunnen worden zal de ontwikkelaar het eerste risico lopen. De Arnhemse makelaar Willemsen heeft bevestigd dat de vraagprijs van tot reëel is.

7 Daarnaast tonen de Arnhemse referentieprojecten Spijkerbroek, Hof van Plattenburg en t Paradijs aan, dat de vraagprijzen marktconform zijn. Bouw risico (gemiddeld) Het risico dat de aannemer tussentijd failleert of niet in staat blijkt het project te bouwen is gemiddeld. Bouwbedrijf Joosten uit Zevenaar zal de bouw verzorgen. De financiële jaarstukken over 2013 en 2014 zijn nog niet gedeponeerd. Wij achten deze partij financieel voldoende sterk. Ook beschikt zij over voldoende kennis en ervaring om de bouw naar behoren uit te voeren. Het project valt onder de Woonborg regeling die zorgt voor de afbouw bij faillissement van de aannemer. Juridisch risico (verhoogd) De afgifte van een omgevingsvergunning heeft nog niet plaatsgevonden. Dit is een van de belangrijkste elementen die de waarde van de grond bepalen. Hoewel dit een groot risico is vinden wij comfort in de bestaande bouwvergunning voor 2 woningen op deze locatie. Daarnaast heeft de Gemeente Arnhem herhaaldelijk aangegeven positief te staan tegenover dit initiatief. Reputatie risico (verhoogd) Zowel voor Phoen x als voor Bouwaandeel is dit het eerste project. Er kan niet voortgeborduurd worden op bestaande ervaring. Voor beide partijen is het noodzakelijk dat het project slaagt anders worden vervolgprojecten moeilijk realiseerbaar. Risicoclassificatie Bouwaandeel categorie score motivering 1 Moraliteit 1 Phoen'x bestaat nog geen 2 jaar en heeft nog geen projecten afgerond 2 Solvabiliteit 3 Solvabiliteit bedraagt 33% en is berekend als: Eigen vermogen / Geinvesteerd vermogen Eigen inbreng van Phoen'x bedraagt Het geinvesteerde vermogen bestaat uit eigen vermoen , een lening van en de crowdfunding lening van Rentabiliteit 5 Rentabiliteit bedraagt 24% en is berekend als Winst / Geinvesteerde Vermogen Dekkingswaarde 1 Loan to Value bedraagt 66% en is berekend als: de crowdfunding lening gedeeld door waarde van de grond De waarde van de grond is vastgesteld door de bouwkosten van af te trekken van de opbrengst van het poject (residuele grondwaarde). De hyptheek beslaat minstens 300m2 van het totale perceel van 720m2. Het stuk grond onder de hypotheek heeft daarmee een waarde van

8 5 Courantheid 2 De vraag voor dit type woning is groter dan het aanbod. De bouwkavel ligt op een goed bereike locatie zowel met openbaar vervoer als met de auto. Ook liggen de woningen gunstig t.o.v. het centrum van Arnhem. 6 Cash Flow 4 De cash flow uit het project bedraagt winst financieringskosten aflossingsverplichtingen De interest cover ratio (cash flow / remte + aflossing) is derhalve / = 185%. 7 Risico's 1 Het project is niet (voor)verkocht of (voor)verhuurd. Wel is de bouwvergunning een voorwaarde voor uitbetaling van de lening. Gemiddeld 2,43 17 / 7 categorie rente range A 1 tot 2 8% 10% B 2 tot 3 7% 9% Bij Phoen'x is de risk rating 2,43 en valt daarmee in de range van 7% tot 9%. Het rentepercentage van 8% valt binnen de range. C 3 tot 4 6% 8% D 4 tot 5 5% 7% STERKTEN / ZWAKTEN-ANALYSE Sterkten Voldoende zekerheid via een eerste hypotheek op de grond respectievelijk verpanding vorderingen uit koopovereenkomsten Bestaande bouwvergunning voor 2 woningen Korte looptijd van het project Aantrekkende woningmarkt in Arnhem Zwakten Geen financiële historie en jaarcijfers van Phoen x beschikbaar Nog geen trackrecord ontwikkelaar Phoen x Nog geen (onherroepelijke) bouwvergunning

Lening 50.000 aan Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V.

Lening 50.000 aan Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V. Lening 50.000 aan Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V. SAMENVATTING Carolien Koenrades en Harold Huizing (stille vennoot) zijn samen indirect aandeelhouder van Rijkenvoorde Gelderland Beheer B.V. (RGB).

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN GELDLENING

OVEREENKOMST VAN GELDLENING OVEREENKOMST VAN GELDLENING tussen Phoen x Investments B.V. en [NAAM INVESTEERDER] inzake een geldlening van EUR 100.000,- deel uitmakend van een crowdfundingcampagne via CrowdAboutNow B.V. met een totaal

Nadere informatie

commercieel vastgoed crowdfunding projectinformatie ten behoeve van MASTBOSSTRAAT 105 (huur)woning + bedrijfsruimten Mei e Hypotheek

commercieel vastgoed crowdfunding projectinformatie ten behoeve van MASTBOSSTRAAT 105 (huur)woning + bedrijfsruimten Mei e Hypotheek commercieel vastgoed crowdfunding projectinformatie ten behoeve van MASTBOSSTRAAT 105 (huur)woning + bedrijfsruimten Mei 2019 Projectnummer PF0073 Doelbedrag 300.000 Sector Buy-to-let Looptijd 60 maanden

Nadere informatie

commercieel vastgoed crowdfunding projectinformatie ten behoeve van Baarsjesweg 265H, Amsterdam Clubhuis + bedrijfsruimten Mei 2019

commercieel vastgoed crowdfunding projectinformatie ten behoeve van Baarsjesweg 265H, Amsterdam Clubhuis + bedrijfsruimten Mei 2019 commercieel vastgoed crowdfunding projectinformatie ten behoeve van Baarsjesweg 265H, Amsterdam Clubhuis + bedrijfsruimten Mei 2019 Projectnummer PF0074 Doelbedrag 150.000 Sector Buy-to-let Looptijd 60

Nadere informatie

Rapportage Flexipol Composites B.V.

Rapportage Flexipol Composites B.V. 2016 Rapportage Flexipol Composites B.V. De heer S.Plaisier 4-10-2016 0 Inhoud Inleiding... 2 1 Dashboard... 3 2 Samenvatting financieringsaanvraag... 4 Winst- & Verlies rekening 2016... 4 Balans per 31-08-2016...

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling subsidie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noord-Holland 2012

Uitvoeringsregeling subsidie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noord-Holland 2012 Bijlage 3 registratienummer 2012-6149 Optie A: Renteloos Gedeputeerde staten van Noord-Holland; Overwegende dat het wenselijk is dat er in de provincie Noord-Holland meer woningen worden gebouwd door middel

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed IX CV te GRONINGEN Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Informatiememorandum Gildehof

Informatiememorandum Gildehof Informatiememorandum Gildehof Projectnummer PF0020 Totale financiering 300.000 Omschrijving Gildehof Zekerheid 1 e hypotheek Financiering Lineaire lening Looptijd 5 jaar Object Gildehof Risico classificatie!cp

Nadere informatie

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Zaaknummer: PBSD11. Verkoop percelen aan BWH

Collegevoorstel. Inleiding. Feitelijke informatie. Zaaknummer: PBSD11. Verkoop percelen aan BWH Zaaknummer: PBSD11 Onderwerp Verkoop percelen aan BWH Collegevoorstel Inleiding In het woningbouwproject aan de Theodorus Rijkenstraat in Elshout zijn 5 percelen gereserveerd voor Betaalbaar Wonen Heusden.

Nadere informatie

Het project in het kort

Het project in het kort BOUWAANDEEL INFORMATIE PROJECT Projectnummer PF0020 Totale financiering 300.000 Omschrijving Gildehof Zekerheid 1 e hypotheek Financiering Lineaire lening Looptijd 5 jaar Object Gildehof Risico classificatie!cp

Nadere informatie

De ondernemer. De onderneming PROJECT INFORMATIE

De ondernemer. De onderneming PROJECT INFORMATIE Projectnummer PF0019 Totale financiering 168.000,00 Omschrijving MTU Maritiem Transport Urk Zekerheid, o.a. 2 e hypotheek Financiering Annuïtaire lening Looptijd 7 jaar Object Aankoop Mvs Douwe Hendrik

Nadere informatie

Onderhoudskosten; Bezoekersaantallen en opbrengsten; Substantiële bijdrage / subsidie van de gemeente(n); Personeelskosten.

Onderhoudskosten; Bezoekersaantallen en opbrengsten; Substantiële bijdrage / subsidie van de gemeente(n); Personeelskosten. Bijlage 2 Investeringsprotocol leningen vastgoed Van Gogh Brabant Businesscase 1. Het nieuw te financieren object dient deel uit te maken van een op te stellen haalbare businesscase van het betreffende

Nadere informatie

De korting is juridisch vastgelegd in de Akte vaststelling bepalingen verkoop onder voorwaarden VoV appartementen.

De korting is juridisch vastgelegd in de Akte vaststelling bepalingen verkoop onder voorwaarden VoV appartementen. Aankoop woning onder VOV: Stel u wilt een woning kopen met een marktwaarde van 120.000. Dit bedrag is financieel niet haalbaar voor een starter. Door een korting van 25% in de vorm van een stille reserve

Nadere informatie

Obligatielening II Windpark De Kookepan

Obligatielening II Windpark De Kookepan Belangrijkste informatie over de belegging Obligatielening II Windpark De Kookepan van Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A. Dit document is opgesteld op 19-mrt-2019 Dit document helpt u de risico s,

Nadere informatie

Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 14 mei 2013, nr. 181477/181485, tot bekendmaking van de wijziging van de Uitvoeringsregeling

Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 14 mei 2013, nr. 181477/181485, tot bekendmaking van de wijziging van de Uitvoeringsregeling Besluit van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland van 14 mei 2013, nr. 181477/181485, tot bekendmaking van de wijziging van de Uitvoeringsregeling subsidie Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Noord-Holland

Nadere informatie

VORM Ontwikkeling B.V., HW Wonen. datum

VORM Ontwikkeling B.V., HW Wonen. datum A f s p r a k e n k a d e r voor College B&W kopie VORM Ontwikkeling B.V., HW Wonen registratienummer Z09/04776 van gewenste actie Projectgroep VORM ter informatie Ontwikkeling, HW Wonen, gemeente Binnenmaas

Nadere informatie

Informatie memorandum Fenix lofts

Informatie memorandum Fenix lofts Informatie memorandum Fenix lofts Het project in het kort Ard en Monique Veldheer wonen in Oostenrijk en hebben daar een handelsbedrijf opgezet in led-verlichting en zonwerende folies. Over 5 jaar willen

Nadere informatie

BUSINESS VALUATION UITWERKING TOPAAS B.V.

BUSINESS VALUATION UITWERKING TOPAAS B.V. BUSINESS VALUATION UITWERKING TOPAAS B.V. VERONDERSTELLINGEN Vraagprijs 2.500.000 (pand en inventaris). Inkomsten: In totaal 40 kamers; Bezetting kamers: T1 45%, T2 52%, T3 63%, vanaf T4 en verder 68%;

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland; Besluiten vast te stellen: 2 Subsidie initiatief fase

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland; Besluiten vast te stellen: 2 Subsidie initiatief fase Besluit van 26 november 2013, nr. 2013, 181477/254653 van Gedeputeerde Staten van Noord-Holland tot vaststelling van de Uitvoeringsregeling subsidie collec tieve zelfbouw Noord-Holland 2013 Gedeputeerde

Nadere informatie

nieuwe fase Nu ook mogelijk bij woongebied Het Hoge Rot De Starterslening voor uw eerste koopwoning

nieuwe fase Nu ook mogelijk bij woongebied Het Hoge Rot De Starterslening voor uw eerste koopwoning nieuwe fase Nu ook mogelijk bij woongebied Het Hoge Rot De Starterslening voor uw eerste koopwoning De gemeente Wijchen wil het starters op de koopwoningmarkt makkelijker maken om in gemeente Wijchen een

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 4 juni 2015 Gegevens onderneming: Ropa Beleggings B.V. gevestigd te Apeldoorn aan de Laan van het Omniversum 20. Faillissementsnummer : C05/13/1069 Datum uitspraak

Nadere informatie

Financiering niet-daeb activiteiten. Aedesbijeenkomsten

Financiering niet-daeb activiteiten. Aedesbijeenkomsten Financiering niet-daeb activiteiten Aedesbijeenkomsten December 2010 29 september 2010 Inhoud Beoordeling ongeborgde financieringsaanvraag Enkele voorbeelden Prijsvorming Aanbevelingen 2 December 2010

Nadere informatie

memo Grondwaardebepaling 2011

memo Grondwaardebepaling 2011 memo Grondwaardebepaling 2011 bestemd voor Gemeente Wijk bij Duurstede datum Amersfoort, 30 november 2011 afzender Martin Langerak, Herman Sol ons kenmerk Inleiding In deze memo wordt de grondwaardebepaling

Nadere informatie

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 3.

Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 3. Opgave 2 Bij deze opgave horen de informatiebronnen 1 tot en met 3. In deze opgave is wel sprake van btw maar blijft de vennootschapsbelasting buiten beschouwing. Bewoners van het dorp Westmaas hebben

Nadere informatie

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland; Besluiten vast te stellen: 2 Subsidie initiatieffase. 1 Algemene bepalingen

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland; Besluiten vast te stellen: 2 Subsidie initiatieffase. 1 Algemene bepalingen Besluit van 20 maart 2012, nr. 2012-6149 van Gedeputeerde Staten van Noord- Holland tot vaststelling van de Particulier Opdrachtgeverschap Noord- Holland 2012 Gedeputeerde Staten van Noord-Holland; Overwegende

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 1 Datum: 6 mei 2015 Gegevens onderneming: 3C Clinics Holding B.V. (KvK nr. 32130060), gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de Paterswoldseweg

Nadere informatie

NOTITIE GRONDPRIJZEN GILZE EN RIJEN Notitie Grondprijzen Gemeente Gilze en Rijen

NOTITIE GRONDPRIJZEN GILZE EN RIJEN Notitie Grondprijzen Gemeente Gilze en Rijen NOTITIE GRONDPRIJZEN GILZE EN RIJEN 2019 Notitie Grondprijzen 2019 1 Gemeente Gilze en Rijen INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEGRIPSBEPALING 5 3. GRONDPRIJZEN WONINGBOUW 6 3.1 Huurwoningen 6 3.1.1 Bereikbare

Nadere informatie

Nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoning 22082016 Inhoudsopgave Hypotheek voor een nieuwbouwwoning 3 Een bouwdepot voor uw nieuwbouwwoning 7 Zelfbouw en uw hypotheek 11 2 Hypotheek voor een nieuwbouwwoning Weinig onderhoud, lage energiekosten

Nadere informatie

FINANCIEEL PLAN OUD NIEUWS

FINANCIEEL PLAN OUD NIEUWS FINANCIEEL PLAN OUD NIEUWS Inhoudsopgave 1. FINANCIEEL 1.1 Toelichting 1.2 Financieringsbehoefte 1.3 Openingsbalans 1.4 Omzetdoelstelling 1.5 Inkoopprognose 1.6 Liquiditeitsbegroting 1.7 Afschrijvingen

Nadere informatie

Doetinchem Onze referentie Behandeld door 2 juli /2017 N. Lijftogt

Doetinchem Onze referentie Behandeld door 2 juli /2017 N. Lijftogt Accountants Aan het bestuur van Stichting Huisvesting Inloophuis Oude IJssel Plantenstraat 2 7001 EZ Doetinchem Doetinchem, Hamburgerbroeklaan 22 Postbus 309, NL-7000 AH T +31 (0)314 37 48 00 kroesewevers.nl

Nadere informatie

NIBE-SVV 2012 OEFENEXAMEN WONINGFINANCIERING 1

NIBE-SVV 2012 OEFENEXAMEN WONINGFINANCIERING 1 NIBE-SVV 2012 OEFENEXAMEN WONINGFINANCIERING 1 1. De heer X wil het huis van de heer Y kopen. Op 1 februari bereikt X mondeling overeenstemming met de heer Y over deze transactie. Op 8 februari wordt door

Nadere informatie

C.V. Bénine. Jaarverslag 2014. Concept

C.V. Bénine. Jaarverslag 2014. Concept C.V. Bénine Jaarverslag 2014 Uitsluitend bestemd voor vennoten Concept 10 juni 2015 Inhoud Pagina Bestuursverslag 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 2 Winst- en verliesrekening 2014 3 Grondslagen

Nadere informatie

Vastgoedrekenen - middag

Vastgoedrekenen - middag Vastgoedrekenen - middag Den Haag, 16 maart 2016 FGH Bank, een brede kijk op vastgoed Uw docenten: Naam: Functie: Bedrijf: Ing. M. Chris de Ruiter MRE MRICS RT Directeur Vastgoedwaardering Naam: Functie:

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

Mr. Marcel Rompes notaris en estate planner

Mr. Marcel Rompes notaris en estate planner kandidaat- OFFERTE LEVERING EN HYPOTHEEK De offerte betreft het verzorgen door ons kantoor van een gewone akte van levering in combinatie met een hypotheekakte met een koopprijs tot 1.000.000,00 inzake

Nadere informatie

M & O Case 3.10 Plentium De berekeningen staan in volgorde van hoe het op de begroting en op de balans staat.

M & O Case 3.10 Plentium De berekeningen staan in volgorde van hoe het op de begroting en op de balans staat. Antwoorden door een scholier 1631 woorden 8 april 2005 7,1 39 keer beoordeeld Vak M&O M & O Case 3.10 Plentium De berekeningen staan in volgorde van hoe het op de begroting en op de balans staat. Resultatenbegroting

Nadere informatie

Ciropack Holding B.V. gevestigd te Heiloo. Publicatiestukken Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel

Ciropack Holding B.V. gevestigd te Heiloo. Publicatiestukken Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel Ciropack Holding B.V. gevestigd te Heiloo Publicatiestukken 2015 Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 37119367 Enkelvoudige balans per 31 december 2015 (na voorstel resultaatverdeling) 31 december

Nadere informatie

Voor de toepassing van het bij of krachtens deze regeling bepaalde wordt verstaan onder:

Voor de toepassing van het bij of krachtens deze regeling bepaalde wordt verstaan onder: REGLEMENT FINANCIERINGSFONDS VAN DE RBVV Begripsomschrijving: Artikel 1. Voor de toepassing van het bij of krachtens deze regeling bepaalde wordt verstaan onder: a. RBVV : de Rotterdamse Bond Van Volkstuinders;

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE ZONNEPANELENDELEN THUIS INVESTEER MEE IN DE ZONNEPANELEN

INFORMATIEBROCHURE ZONNEPANELENDELEN THUIS INVESTEER MEE IN DE ZONNEPANELEN INFORMATIEBROCHURE ZONNEPANELENDELEN THUIS INVESTEER MEE IN DE ZONNEPANELEN Familie de Jong Joost & Linda Mariska Haaren Familie Marghadi Daan v/d Meer Veel woningen in Nederland hebben een prachtig mooi

Nadere informatie

Saldo einde verslagperiode : 2,26. Als bijlage 1 is een tussentijds financieel verslag : gehecht. : 7.564,76

Saldo einde verslagperiode : 2,26. Als bijlage 1 is een tussentijds financieel verslag : gehecht. : 7.564,76 Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon ex artikel 73a FW Datum: 5 januari 2015 Nummer: twee Gegevens onderneming : Ingeny PCR B.V. Faillissementsnummer : C/02/14/627 F Datum uitspraak : 2 september

Nadere informatie

HOLLAND IMMO GROUP INSINGER DE BEAUFORT BEHEER B.V. TE EINDHOVEN. Halfjaarcijfers per 30 juni 2014. Geen accountantscontrole toegepast

HOLLAND IMMO GROUP INSINGER DE BEAUFORT BEHEER B.V. TE EINDHOVEN. Halfjaarcijfers per 30 juni 2014. Geen accountantscontrole toegepast HOLLAND IMMO GROUP INSINGER DE BEAUFORT BEHEER B.V. TE EINDHOVEN Halfjaarcijfers per 30 juni 2014 Balans per 30 juni 2014 Vóór resultaatbestemming ACTIVA 30 juni 2014 31 december 2013 Vlottende activa

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 217686/CAMN Datum: 21 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diehl B.V., statutair gevestigd te Groesbeek, bezoekadres

Nadere informatie

Woningcorporaties. Financieren zonder borging

Woningcorporaties. Financieren zonder borging Woningcorporaties Financieren zonder borging 25 oktober 2011 Astrid van Arum, Sectorspecialist Woningcorporaties Erik Steinmaier, Hoofd Research Real Estate Finance Update Criteria: Brussel proof (DAEB,

Nadere informatie

Notitie gemeentelijk woningbedrijf voor betaalbare woningen.

Notitie gemeentelijk woningbedrijf voor betaalbare woningen. Bijlage 1 behorend bij het initiatiefvoorstel Aanpak van de recessie. Notitie gemeentelijk woningbedrijf voor betaalbare woningen. Inleiding. In de raad van 5 maart 2012 zijn de criteria en uitgangspunten

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.03/16/100 NL:TZ:0000004714:F001 22-03-2016 mr. H.A.W. van Wel mr. BRM de Bruijn Algemeen Gegevens onderneming A.N.R. Projecten B.V.

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG Gegevens onderneming : de besloten vennootschap LEIJTEN HORECA BV, gevestigd te 5342 LE Oss aan de Germanenweg 1, KvK 16056240 Faillissementsnummer : 06/602 F (rechtbank Den

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Hendriks Holding BV Nummer: 4 Datum: 8 januari 2016

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Hendriks Holding BV Nummer: 4 Datum: 8 januari 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap HENDRIKS HOLDING B.V., gevestigd te Almere aan het adres De Specerij 5 (1313 NA), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.08/15/630 NL:TZ:0000011473:F001 16-12-2015 mr. W.H.J.M. Haafkes mr. A.E. Zweers Algemeen Gegevens onderneming Fluttert Beheer B.V.

Nadere informatie

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen.

Volgens failliet is het pand verzekerd via de VvE en de inboedel via een privéverzekering. De curator is verder niet bekend met lopende verzekeringen. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2. Datum: 14 november 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V.

VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. VIERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN OCCASION CENTRUM MIDDEN NEDERLAND B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte

Nadere informatie

HOLLAND IMMO GROUP BEHEER B.V. TE EINDHOVEN. Halfjaarcijfers per 30 juni 2014. Geen accountantscontrole toegepast

HOLLAND IMMO GROUP BEHEER B.V. TE EINDHOVEN. Halfjaarcijfers per 30 juni 2014. Geen accountantscontrole toegepast HOLLAND IMMO GROUP BEHEER B.V. TE EINDHOVEN Halfjaarcijfers per 30 juni 2014 Balans per 30 juni 2014 Vóór resultaatbestemming ACTIVA 30 juni 2014 31 december 2013 Vlottende activa Handelsdebiteuren 1.624

Nadere informatie

Obligaties van UPC Renewables Financiering Nederland B.V.

Obligaties van UPC Renewables Financiering Nederland B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van UPC Renewables Financiering Nederland B.V. Dit document is opgesteld op 9 november 2018. Dit document helpt u de risico s, de kosten en het rendement

Nadere informatie

PRESENTATIE DWAANDE MET JE BEDRIJF

PRESENTATIE DWAANDE MET JE BEDRIJF PRESENTATIE DWAANDE MET JE BEDRIJF 3 november 2015 Christiaan van der Molen Christiaan van der Molen VdM Finance Guide PROGRAMMA Onderdelen ondernemingsplan Beoordeling door financiers Crowdfunding Vragen

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Hendriks Holding BV Nummer: 5 Datum: 5 april 2016

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Hendriks Holding BV Nummer: 5 Datum: 5 april 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap HENDRIKS HOLDING B.V., gevestigd te Almere aan het adres De Specerij 5 (1313 NA), ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maatschap Soestdijk

Nieuwsbrief Maatschap Soestdijk Nieuwsbrief Maatschap Soestdijk Januari 2013 VERZOEK OM BIJSTORTING LEES DIT ZORGVULDIG Inleiding Het is ons gebleken dat niet alle maten onze nieuwsbrief van november 2012 hebben ontvangen. Deze gaat

Nadere informatie

Frequently Asked Questions

Frequently Asked Questions Frequently Asked Questions 1 FAQ Algemene vragen over Crowdlease Wat is crowdfunding? Bij crowdfunding financiert de menigte het beoogde doel. Een onafhankelijk alternatief dat al geruime tijd bestaat

Nadere informatie

in een Vrije verkoopwoning

in een Vrije verkoopwoning in een Vrije verkoopwoning Inhoud 1 U koopt een vrije verkoopwoning bij thuis: wat betekent dit? Wie kan een vrije verkoopwoning kopen? Vraagprijs Bieden in onderhandeling Hoe komt de koop tot stand Vooraf

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen Over de periode 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2011 t/m 30 juni 2011 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Mr. Marcel Rompes notaris en estate planner

Mr. Marcel Rompes notaris en estate planner OFFERTE OVERDRACHT BEDRIJFSPAND De offerte betreft het verzorgen door ons kantoor van een gewone akte van levering met een koopprijs tot 1.000.000,00 inzake de aankoop van een bedrijfspand. Bij een koopprijs

Nadere informatie

management & organisatie management & organisatie

management & organisatie management & organisatie Bijlage HAVO 2010 tijdvak 2 tevens oud programma management & organisatie management & organisatie Informatieboekje HA-0251-a-10-2-b Formuleblad 30 Rentabiliteit van het gemiddeld eigen vermogen: winst

Nadere informatie

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010

HALFJAARVERSLAG. AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen. Over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 HALFJAARVERSLAG AEFIDES Vastgoed XIV CV te Groningen Over de periode 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 INHOUD Pagina HALFJAARVERSLAG 1 Resultaat over 1 januari 2010 t/m 30 juni 2010 3 2 Balans per 30 juni

Nadere informatie

Verslagperiode: 6 oktober 2015 t/m 2 november 2015

Verslagperiode: 6 oktober 2015 t/m 2 november 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 november 2015 Gegevens failliet: Boswijk Draadvormers B.V. KvK-nummer: 30210765 Faillissementsnummer: F.16/15/725 Datum uitspraak: 6 oktober 2015 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

5 Aanvullende informatie: Wat komt er nog meer kijken bij het (ver)kopen? Kopen algemeen Kopen bestaande woning Kopen nieuwbouw woning

5 Aanvullende informatie: Wat komt er nog meer kijken bij het (ver)kopen? Kopen algemeen Kopen bestaande woning Kopen nieuwbouw woning Vrije verkoopwoning Inhoud 1 U koopt een vrije verkoopwoning bij thuis: wat betekent dit? Wie kan een vrije verkoopwoning kopen? Vraagprijs Bieden in onderhandeling Hoe komt de koop tot stand Vooraf bouwkundige

Nadere informatie

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid

Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid woonwijzer Een huis kopen Van droom naar werkelijkheid Een eigen huis van droom naar werkelijkheid Droomt u wel eens van een eigen huis? Maar denkt u dat de

Nadere informatie

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V.

VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. VIJFDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN DEES ONROEREND GOED B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dees Onroerend

Nadere informatie

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV

Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Belangrijkste Informatie over de belegging Certificaat van aandelen in ISG Groeifonds BV Van ISG Groeiffonds BV Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te bedrijpen.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Zafag Vastgoed B.V. Nummer: 4 Datum: 21 juli 2016

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Zafag Vastgoed B.V. Nummer: 4 Datum: 21 juli 2016 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ZAFAG VASTGOED B.V., statutair gevestigd te Lelystad, feitelijk gevestigd Middendreef 273 te Lelystad, ingeschreven in het

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning - OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning DE ONDERGETEKENDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V., statutair gevestigd te en kantoorhoudende aan de, te (.), te dezer zake

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN'

INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN' MD/819736.001 INSCHRIJFFORMULIER INVESTERING VIA ZIB CROWDFUNDING B.V. TER FINANCIERING VAN PROJECT 'ZORGVASTGOED ZEELAND-ZIEKENHUIS VLISSINGEN' De ondergetekende: klantnummer:... naam:... adres:... postcode,

Nadere informatie

Obligaties een financieringsinstrument en een beleggingscategorie

Obligaties een financieringsinstrument en een beleggingscategorie Obligaties een financieringsinstrument en een beleggingscategorie Mr A. van Dijk RBA 1 Inleiding Wat zijn obligaties? Kenmerken Rendement Risico Obligatiesoorten 2 Kenmerken van Obligaties Vordering Vaste

Nadere informatie

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers

De Starterslening. Een steuntje in de rug voor woningkopers De Starterslening Een steuntje in de rug voor woningkopers en...baarn...barendrecht...barneveld...beemster...bergen...bergen op Zoom...Berkelland...Bernheze...Bernisse...Best...Beverwijk...Binnenmaas...Blaricum...

Nadere informatie

Obligaties Briqchain Real Estate

Obligaties Briqchain Real Estate Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties Briqchain Real Estate van Briqchain B.V. Dit document is opgesteld op 02-okt-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Excelsior 4all. JAARREKENING BOEKJAAR: 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 STICHTING EXCELSIOR 4ALL Rotterdam

Jaarrekening Stichting Excelsior 4all. JAARREKENING BOEKJAAR: 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 STICHTING EXCELSIOR 4ALL Rotterdam JAARREKENING BOEKJAAR: 1 januari 2015 tot en met 31 december 2015 STICHTING EXCELSIOR 4ALL Rotterdam INHOUDSOPGAVE JAARREKENING A - Waarderingsgrondslagen B - Balans C - Winst- en verliesrekening D - Toelichting

Nadere informatie

Bijlage 1: Nadere achtergrondinformatie

Bijlage 1: Nadere achtergrondinformatie Bijlage 1: Nadere achtergrondinformatie Peelrandbreuk / scheurvorming bij bestaande woningen De zorg van de huidige bewoners over de mogelijk (verdere) scheurvorming bij hun woningen door de Peelrandbreuk

Nadere informatie

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2014

Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2014 Jaarbericht Weller Wonen Holding BV 2014 Inhoudsopgave 1. Algemeen 2 2. Jaarrekening 3 2.1 Balans per 31-12-2014 (voor winstbestemming) 3 2.2 Winst en verliesrekening over 2014 4 2.3 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting

Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Woning kopen met Koopgarant Koopgarant, dat is kopen met korting Koopgarant, dat is kopen met korting De stap van een woning huren naar een woning kopen is voor veel mensen helaas moeilijk te maken. De

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Habivitaal Assen BV Nummer: 1 Datum: 13 juni 2014

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Habivitaal Assen BV Nummer: 1 Datum: 13 juni 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: HABIVITAAL ASSEN B.V., statutair gevestigd te Assen, kantoorhoudende aan de Brink 12-A, (9401HS) Assen, ingeschreven bij

Nadere informatie

- Lecourt Planontwikkeling B.V. - HestiaCura B.V. - Fluttert Pensioen B.V.

- Lecourt Planontwikkeling B.V. - HestiaCura B.V. - Fluttert Pensioen B.V. FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer: 2 datum: 13 april 2016 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : Fluttert Beheer B.V. : C08/15/630 F Datum uitspraak : 16 december 2015 Curator Rechter-commissaris : Mr.

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.02/15/23 NL:TZ:0000007074:F001 20-01-2015 mr. R.J.M. Sintnicolaas mr. TJ van Gessel Algemeen Gegevens onderneming Besloten vennootschap

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 2 Datum: 28 augustus 2015 Gegevens onderneming: 3C Clinics Holding B.V. (KvK nr. 32130060), gevestigd te (9728 BM) Groningen aan de

Nadere informatie

Raadsleden College van Burgemeester en Wethouders Discussienota impulsen op de woningmarkt van Culemborg

Raadsleden College van Burgemeester en Wethouders Discussienota impulsen op de woningmarkt van Culemborg Informatienotitie AAN VAN ONDERWERP DATUM 17 april 2013 KOPIE AAN BIJLAGE 1 REGISTRATIENUMMER 1208556/7266 Raadsleden College van Burgemeester en Wethouders Discussienota impulsen op de woningmarkt van

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.10/17/168 NL:TZ:0000011516:F002 04-04-2017 mr. J. Smael mr. J van Spengen Algemeen Gegevens onderneming M.C.L. Grijseels Holding

Nadere informatie

Examen PC 2 vak Cash Management

Examen PC 2 vak Cash Management Examen PC 2 vak Cash Management Instructieblad Betreft: examen: PC 2 leergang 6 onderdeel: CAS datum: 19 december 2013 tijd: 16.00 17.30 uur Deze aanwijzingen goed lezen voor u met uw examen start Aanwijzingen:

Nadere informatie

NIBE-SVV, 2014 OEFENEXAMEN WONINGFINANCIERING 1

NIBE-SVV, 2014 OEFENEXAMEN WONINGFINANCIERING 1 NIBE-SVV, 2014 OEFENEXAMEN WONINGFINANCIERING 1 1. De heer Jansen wil het huis van de heer Pietersen kopen. Op 1 februari bereikt de heer Jansen mondeling overeenstemming met de heer Pietersen over deze

Nadere informatie

Jaarrekening Stichting Excelsior 4All

Jaarrekening Stichting Excelsior 4All Jaarrekening 2016 Stichting Excelsior 4All JAARREKENING BOEKJAAR: 1 januari 2016 tot en met 31 december 2016 STICHTING EXCELSIOR 4ALL Rotterdam INHOUDSOPGAVE JAARREKENING A - Waarderingsgrondslagen B -

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2. Datum 27 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG 2. Datum 27 mei 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG 2. Datum 27 mei 2014 Faillissement : Blauwe Steen B.V. Faillissementsnummer : F.05/14/80 Datum uitspraak : 21 januari 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr J.S.W. Lucassen

Nadere informatie

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel CiRoPack Holding B.V. gevestigd te Heiloo Publicatiestukken 2014 Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel 37119367 Inhoudsopgave Pagina Enkelvoudige publicatiestukken Enkelvoudige balans per 31 december

Nadere informatie

Leningovereenkomst leningnummer

Leningovereenkomst leningnummer Leningovereenkomst: XXXX Pagina 1 van 7 Leningovereenkomst leningnummer Ondergetekenden, Debiteur a, een rechtsvorm opgericht naar Nederlands recht, gevestigd te adres, postcode plaats, ingeschreven onder

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: RC: F.08/14/633 NL:TZ:0000002357:F001 13082014 mr. W. van der Kolk mr. A.E. Zweers Algemeen Gegevens onderneming A. Altena Holding B.V.,

Nadere informatie

OFFERTE OVERDRACHT WONING OF LOSSE GARAGE/PARKEERPLAATS/GROENSTROOK

OFFERTE OVERDRACHT WONING OF LOSSE GARAGE/PARKEERPLAATS/GROENSTROOK Mr. Monique M. Rens Waarnemend notaris/ estate planner Kandidaat notarissen: Mr. Ronald H. Schonenberg Mr. Marcel Rompes Raadhuisplein 19 2914 KM Nieuwerkerk aan den IJssel Website: www.rompes.nl E-mail:

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Technische Handelsonderneming De Molen B.V. Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 18 november 2015

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Technische Handelsonderneming De Molen B.V. Nummer: 4 (eindverslag) Datum: 18 november 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap: TECHNISCHE HANDELSONDERNEMING DE MOLEN, statutair gevestigd te Huizen, vestigingsadres Kaap Hoornstroom 4, 1271 EL Huizen, ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

Verduurzamen van monumentaal vastgoed. Rianne Koster 30 juni 2011

Verduurzamen van monumentaal vastgoed. Rianne Koster 30 juni 2011 Verduurzamen van monumentaal vastgoed Rianne Koster 30 juni 2011 1 Agenda 1. Inleiding Triodos Bank 2. Triodos & Duurzaam Vastgoed 3. Villa Rusthoek Baarn 4. Uitgangspunten vastgoedfinanciering door Triodos

Nadere informatie

TA3290 Life-Cycle Modeling and Economic Evaluation 2009-2010

TA3290 Life-Cycle Modeling and Economic Evaluation 2009-2010 TA3290 Life-Cycle Modeling and Economic Evaluation 2009-2010 CiTG, minor Mining and Resource Engineering Economie college 1: Grip op Geldstromen Dr.ir. Gerard P.J. Dijkema Energy & Industry Group December

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 april 2011 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Borst Aannemersbedrijf B.V. (voorheen Velohome B.V.), vestigingsadres:

Nadere informatie

Financiering dakvervanging

Financiering dakvervanging Financiering dakvervanging Of u nu een groot of klein asbestdak vervangt, er zijn meerdere financiële en kostenverlagende mogelijkheden om snel(ler) en met meer rendement een nieuw dak aan te schaffen.

Nadere informatie

Bogaerts & Groenen advocaten

Bogaerts & Groenen advocaten Bogaerts & Groenen advocaten l Nummer 6 Datum l 17 mei 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG ex art. 73a Fw Dit verslag is identiek aan het digitaal ingediende verslag Gegevens onderneming Vogelshof Holding B.V.

Nadere informatie

Obligaties van MGF III B.V.

Obligaties van MGF III B.V. Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties van MGF III B.V. Dit document is opgesteld op 08-dec-2017 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van de belegging beter te begrijpen.

Nadere informatie