Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg"

Transcriptie

1 Juni 2014

2 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: adres: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat ZT Geldermalsen Tel Secretaris J.H.M. Maas Wilgeboom WJ Culemborg Penningmeester A.D.H. Eigenbrood Bikolaan HB Culemborg Tel Communicatie en P.W.H. van der Linden Rijnlaan 19 ledenadministratie 4105GS Culemborg Tel Vertegenwoordiger T. v.d. Velde-Schilstra G.J. Petersstraat 40 gezelligheidsrijders 4005ML Tiel Tel Vertegenwoordiger R.F. Boersbroek Houtmolenstraat 13 toerfietsers 4105XJ Culemborg Tel Bestuurslid A.H. de Goede Margrietstraat JJ Culemborg Tel Clubhuis A.V. Statina Sportlaan HM Culemborg Tel Internet: Telefoon:

3 De stand der spaken Route bepalen Elke keer als we op de fiets stappen bepalen we onze route naar een doel of meerdere doelen. Waar moeten we heen of waar willen we heen? Hoe kunnen we daar het beste komen? Een bekend fenomeen voor elke fietser dus. Elk WTC Culemborg lid staat minder vaak voor deze keuze. We leggen graag, als lid van een vereniging, de route keuze in de handen van een van onze medeleden; de voorrijder, TTC of iemand die gewoon het initiatief neemt. Het feit dat je niet precies weet hoe je dan van A naar B gaat, maakt een fietstocht net even wat interessanter. Bij het bepalen van een goede route houd je allereerst rekening met het doel dat je voor ogen hebt. Het is niet handig om een route uit te zetten naar Arnhem als je naar Den Bosch wilt. Vervolgens hou je rekening met allerlei zaken als drukte, werkzaamheden, mooie omgeving en eventuele tussenstops.

4 ANTHONY VAN LALAINGLAAN 51 CULEMBORG Als vereniging dienen we nog een route te bepalen; waar willen we als vereniging naar toe. Onze vereniging groeit gestaag door, zowel bij de G-rijders en de toerfietsers. Er komen leden bij met een interesse en behoefte waar we al in voorzien, maar ook leden die ook wat anders willen. We weten hoe moeilijk het is om aan alle individuele snelheidswensen te voldoen. Het is net zo moeilijk om aan alle andere fietssport eisen en wensen te voldoen. Alleen maar voorzien in wat we vorig jaar al deden, is echter niet gewenst. Wat willen we doen om tegemoet te komen aan de wensen van onze leden? Wat kunnen we doen om nog een grotere groep fietsers aan te spreken en mogelijk lid te maken? Dit vormt een mogelijk doel voor onze vereniging en vervolgens is er een route naar dit doel nodig. Binnen het bestuur is dit een actueel onderwerp op onze agenda. Veilig en verantwoord fietsen met grote(re) groepen? Imago toerfietser? Meer leden? Meer dames op de (race)fiets? Of ATB? Meer jeugd? En wat rekenen we onder jeugd? Kortom, gewoon de vereniging eens tegen het licht houden en kijken welke route we uit gaan zetten naar een (nog) leukere vereniging over een paar jaar. Heeft het bestuur de ultieme wijsheid om deze keuzes goed te maken? Denk het niet. We hebben het beeld van veel leden uit de 2012 leden enquête. Als actieve fietsers hebben de bestuursleden haar eigen wensen en ideeën. We zien, met name via onze NTFUcontacten, wat collega-verenigingen zoal doen. Kortom, bronnen genoeg.

5 Telefoon: Via de Lekrijder en de Algemene Ledenvergaderingen zullen we jullie informeren over dit onderwerp, een nieuw meerjarenplan. Op elk moment staan we open voor suggesties en meningen van elk WTC Culemborg lid. Weet jij hoe jij een nog blijere fietser wordt? Of hoe we je zus of buurvrouw op de fiets krijgen? Of hoe goed het voor de jeugd zou zijn om gezond bezig te zijn op de fiets? Jullie mening en ideeën zijn welkom. Kom er dus mee. Op de fiets hebben we vaak prima de tijd om hier over te praten. Besef wel dat vanaf een bepaalde snelheid en/of windkracht elk bestuurslid alleen nog maar bezig is met fietsen en bijhouden van de groep. Als er dan niet meer geluisterd wordt, is dat geen desinteresse in jouw mening maar puur overlevingsdrang. We waarderen jullie begrip daarvoor. Als alternatief kun je dan ook later even bellen of een mail sturen. Kom maar op met jullie ideeën voor doelen én route! Met vriendelijke groet, WTC Culemborg Voor al uw fietsendragers en dakkoffers Raymond Groebbé Voorzitter Internet: Telefoon:

6 Van de gezelligheidsrijders. Diverse zomerse dinsdagen en donderdagen hebben veel gezelligheidsrijders uit de winterslaap doen ontwaken. Ze komen weer in grote getale opzetten. Het gebeurt de laatste tijd vaak dat we, vooral op de dinsdag, met meer dan 20 personen door de Betuwe fietsen. Zo ook op 22 april, de verjaardag van Mieke uit Buren. De eigenaresse van Kunst en Koffie die ons altijd heel warm onthaalt met koffie, thee en iets lekkers erbij! Ze had ons voor die middag uitgenodigd voor een bakkie met lekkers. Het was reuze gezellig. Ad en zijn vrouw hadden Jan Mol opgehaald. Jan Mol heeft n.l. een zwak voor Mieke en wij vonden dat hij deze middag ook aanwezig moest zijn. Met zijn allen hebben we geld gelapt en een prachtige bos tulpen gekocht. Tulpen zijn haar lievelingsbloemen n.l. Maar voordat we bij Mieke aankwamen hadden we voor de verandering een valpartij. We moesten onverwacht stoppen en Sijgje had het niet zo gauw in de gaten en..daar lag ze. Gelukkig viel het nogal mee. Niets stuk aan Sijgje en ook niet aan de fiets. Even later bij de spoorwegovergang in Tricht/Geldermalsen reed Riet Schurgers tegen een paaltje waar we al tig keren langs zijn gekomen en er al jaaaaaaren staat. Maar ja, in het vuur van het gesprek gebeuren zulke dingen. Ook bij Riet bleef alles gelukkig heel. Internet: Telefoon:

7 Het binnenlandweekend nadert met rasse schreden. Jammer dat Ad niet mee kan fietsen. Zijn arm is ondertussen wel uit het gips maar een lange afstand fietsen is er nog niet bij, nog te pijnlijk voor zijn pols. Hij gaat wel mee en neemt nu zijn vrouw mee. Kan hij mooi als bezemwagen fungeren. De routes hebben we uitgezocht en op papier gezet en nu maar hopen op mooi en vooral droog weer. Een goed humeur en goede eetlust zorgen voor de rest. Voor de veiligheid van ons allemaal adviseer ik om bij tegemoeten achteropkomend verkeer achter elkaar te fietsen maar wel DOORFIETSEN, we krijgen soms van die rare bewegingen in ons peloton en dat komt omdat de één af gaat remmen en de ander doorfietst, dus gewoon ritsen en door blijven trappen. Tot de volgende keer, Tiny van der Velde Internet: of Telefoon:

8 RABO fietsdag 28 juni Beste leden, Nog even dan is er weer de jaarlijkse RABO fietsdag West Betuwe. Ik wil jullie hier nog graag even aan herinneren en een oproep doen om mee te fietsen!!!!! Er zijn 2 afstanden te verrijden, t.w. 25 en 50 km. Het maakt niet uit hoeveel deelnemers er per club, vereniging meedoen maar er wordt p.p. tot een maximum van 50 personen bij een verreden afstand van 25 km 10 euro en bij 50km 15 euro op de rekening van WTC bijgeschreven. Dus fijn om onze kas te spekken en de penningmeester blij maken. Totaal kunnen we dus 750 euro verdienen. We fietsen voor ons plezier dus dit moeten we toch op kunnen brengen. Partners en kinderen kunnen ook meefietsen, dus je kunt er een gezellige dag van maken. Bij inschrijving wel vermelden dat je voor WTC fietst en niet vergeten de inschrijfkaart onderweg af te laten stempelen bij de stempelpost en niet vergeten de kaart na afloop in te leveren bij je opstappunt. De startpunten zijn: Beusichem Voetbalver.BZS De Wielstraat 8 Geldermalsen Hockeyclub Geldermalsen, Randweg 5 Tiel Atletiekver. Astylos, Prediksbroederweg 10 IJzendoorn Voetbalver. Uchta, Keizerstraat 102 Opheusden DFS Opheusden, van Maanenstraat 1 Ingen Voetbalver. ISC, Verhuizensestraat 10 Rijswijk Voetbalver.SCR, Langstraat 5 De starttijden zijn tussen 10 en 11 uur. Een en ander kun je nog nalezen op de site: Ik hoop op een grote opkomst, het is goed voor je lijf en voor de clubkas. Tiny van der Velde

9 Internet: Telefoon: Fietsclinic racefietsonderhoud en afstellen Dinsdag 20 mei organiseerde Dokman Tweewielers een speciale avond voor WTC leden. De opkomst was geweldig, zo,n 30 toerfietsers gaven acte de présence! Het was een geanimeerde en leerzame clinic waar alle voorkomende afstellingen en onderhoudstips voor racefietsen uitgebreid aan de orde kwamen. Deze werden vakkundig en geduldig uitgelegd en in de praktijk voorgedaan door Joop, Kees en Niek aan de hand van 3 voorbeeld fietsen, terwijl er ook gelegenheid was om je eigen fiets te laten tunen. Natuurlijk was er ook voor koffie met iets lekkers en een hapje/drankje gezorgd door gastvrouwe Maaike. Aan het einde van de avond had Dokman Tweewielers enkele scherpe aanbiedingen voor WTC leden waar gretig gebruik van gemaakt is. Met dank aan Dokman Tweewielers en haar medewerkers kijken wij al weer uit naar een volgende keer! Arjan Eigenbrood

10 Internet: Telefoon: Klassement Gezelligheidsrijders (november 2013 t/m maart 2014) Dit klassement kwam helaas net te laat binnen voor de vorige editie van de Lekrijder, maar beter laat dan nooit hier dan toch het winterklassement. In het afgelopen winterseizoen, lopend van dinsdag 29 oktober 2013 t/m donderdag 27 maart 2014, zijn er op de dinsdag- en donderdagmiddagen 41 fietstochten door de G-rijders gereden. Drie keer is een reguliere tocht niet ingepland (gedurende de kerstperiode); vanwege stormachtig weer is er op 5 december niet van start gegaan. Het was te gevaarlijk om in groepsverband te gaan fietsen. De groep is 1 keer met 23 deelnemers (het maximum) gestart en wel op dinsdag 4 maart. Op 27 februari vertrokken er slechts 2 mannen terwijl het hard regende... In november fietsten we 4x achtereen met onderweg af en toe regen. Als we nog even terugdenken aan het winterseizoen 1 jaar geleden dan is het verschil in weersomstandigheden erg groot. Midden januari 2013 reden we een tocht met gevoelstemperaturen beneden de ~ -15 graden terwijl dit winterseizoen midden januari de temperatuur ~ +8 graden was! We hebben te maken gehad met een paar pechgevallen: een keer een lekke band (van een gastrijder) en een keer een kettingbreuk. Bij de 41 gereden tochten waren er in totaal 433 deelnemers van start gegaan en dat komt neer op gemiddeld ruim zo n 10.6 personen per rit. Als iemand alle ritten zou hebben gefietst (de "perfecte G-rijder ), dan zou die persoon zo'n 1170km hebben afgelegd. De gemiddelde snelheid in dit winterseizoen ligt op ~16 km en de gemiddelde afstand per rit op ~29.2 km.

11 En dan nu het klassement: Theo van Kessel 37 Hugo Eigenraam 36 Diny van Wiggen 36 Jan Pin 27 Tiny van der Velde 22 Frans van Dijk 21 Sijgje Geerding 19 Annie van Schaik-van Dijk 18 Henny van Kats 18 Janny Pin 17 Cor Vogels 17 Ad de Goede 16 Rosa van der Gun 14 Riet Schürgers 14 Wim Bos 10 Anton van der Hurk 10 Ans van der Velde 10 Corry Wammes 10 Joop Werkhoven 10 Bets Balk 9 Riet Bronk 9 Wil Flipse 9 Ria van der Hurk 8 Jenny Looijen 4 Dick van Mourik 4 Lucy van Mourik 2 Gerrit van der Velde 2 Helaas hebben we dit seizoen afscheid moeten nemen van Joop Werkhoven die op 9 februari onverwachts overleed. In het zomerseizoen van 2013 hebben we Joop nog kunnen feliciteren met zijn eerste plaats in het klassement. In dit winterseizoen bleef het tot op de laatste dag spannend wie er eerste zou gaan worden. De strijd ging tussen Diny, Hugo en Theo. Theo, gefeliciteerd met het behalen van de eerste plaats! Jan van Kats

12 Overzicht clubritten juni 2014 Dag Datum Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen zo :00 Toerfietsers A Henro de Witt B Arie Verheij C di :30 Gezelligheidrijders Ad de Goede wo Toerfietsers TT+Moerdijk do :30 Gezelligheidrijders Hugo Eigenraam ma :00 Toerfietsers A Bert Tammer 2e Pinksterdag B Henk van Bremen C di :30 Gezelligheidrijders Janny Pin wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Frans van Dijk zo :00 Toerfietsers A Ton Ostermann B Hans Maas C Joris de Hoog di :30 Gezelligheidrijders Corry Wammes wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Tiny van der Velde zo :00 Toerfietsers A Oof Oud B Guy Staals C Jos van Zutphen di :30 Gezelligheidrijders Anny v. Schaik-v. Dijk wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Henny van Kats zo :00 Toerfietsers A Barend de Graaf B Hans Molenaar C Raymond Groebbé Internet: Telefoon:

13 Dag Datu m Overzicht clubritten juli 2014 Tijd Categorie Voorrijder(s) Opmerkingen di :30 Gezelligheidrijders Rosa van der Gun wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Ad de Goede zo :00 Toerfietsers A Oof Oud B Jos van Zutphen/ Joop Dokman C di :30 Gezelligheidrijders Sijgje Geerding wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Anton v.d. Hurk zo :00 Toerfietsers A Ton Ostermann B Raymond Groebbé C Joris de Hoog di :30 Gezelligheidrijders Wil Flipse wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Wim Bos zo :00 Toerfietsers A Oof Oud B Arjan Eigenbrood C Ronald Roelofs di :30 Gezelligheidrijders Cor Vogels wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Riet Bronk zo :00 Toerfietsers A Henro de Witt B Edmond Höppener C di :00 Gezelligheidrijders Riet Schurgers wo Toerfietsers do :30 Gezelligheidrijders Theo van Kessel TT+ Brabant Internet: Telefoon

14 Internet: Telefoon: Programma juni 1 e zondag v.d. maand TT+ Moerdijkbrug 13 t/m 15 juni Binnenlandweekend gezelligheidsrijders 6 juli 1 e zondag v.d. maand TT+ Groesbeek 3 augustus 1 e zondag v.d. maand TT+ Brabant 7 september 1 e zondag v.d. maand TT+ Brieneroord 5 oktober 1 e zondag v.d. maand TT+ 26 oktober Sluitingstocht 27 oktober ALV Najaarsvergadering 23 november Boerenkooltocht Clubritten toerrijders Zondag 5 januari t/m 30 maart uur 6 april t/m 26 oktober uur 2 november t/m 28 december uur N.B. Op 20 april (1 e Paasdag) en 8 juni (1 e Pinksterdag) zijn de clubritten verschoven naar resp. 21 april en 9 juni. Woensdag 7 mei t/m 27 augustus uur Clubritten gezelligheidsrijders Dinsdag 7 januari t/m 23 december uur Donderdag 2 januari t/m 18 december uur Internet: Telefoon:

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg.

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg. Februari 2016 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Februari 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:   Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Lekrijder Augustus 2016

De Lekrijder Augustus 2016 De Stand der Spaken Mijlpaal! Beste leden, In de vorige Stand de Spaken stond ik al even stil bij het 25-jarig bestaan van onze vereniging. Best wel een mijlpaal. Als we voor het gemak eens zeggen dat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Augustus 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS ulemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Juni 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet:  Telefoon: Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2014 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering

Uitnodiging Algemene Leden Vergadering 1 oktober 2017 Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden

Nadere informatie

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg

Adressen. Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat 20 4191 ZT Geldermalsen

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507 (Culemborg) 0347-769032 (Vianen) Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg December 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg April 2015 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

De Stand der Spaken. december Gezellig samen.

De Stand der Spaken. december Gezellig samen. 1 De Stand der Spaken Gezellig samen. De laatste Lekrijder van ons jubileumjaar ligt nu voor je (of zie je voor je). Al 25 jaar de vereniging waarin we veel, heel veel samen gefietst hebben. In dit jubileumjaar

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Gezelligheidsrijders... 5 Rooster Clubritten Rooster Gezelligheidsrijders Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Is je WTC-wintergarderobe nog compleet?... 4 De Gezelligheidsrijders... 5 Betuwse Fiets4daagse... 5 Fietstocht Zederikse Dagen...

Nadere informatie

De Stand der Spaken. juni Beste leden,

De Stand der Spaken. juni Beste leden, 1 juni 2017 De Stand der Spaken Beste leden, Begin mei, veel te vroeg, schreef ik vast de Stand der Spaken voor deze Lekrijder. Dit stukje" treffen jullie verderop aan. Normaal stuur ik mijn SdS eerst

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton JUNI 2019

Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Vrouwen in Peloton JUNI 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 Fietsseizoen 2019... 4 Veilig thuis aankomen... 4 Warmte: Wat kan je ertegen doen?...

Nadere informatie

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot

augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot 1 augustus 2017 De Stand der Spaken Tot slot Zoals (hopelijk) bekend draag ik tijdens de najaar-alv de voorzittershamer over aan Guy Staals. Deze (voor)laatste Stand der Spaken mag dus best een persoonlijke

Nadere informatie

INHOUD. Burengerucht. Advertenties 3. Voorwoord bestuur 4. Activiteiten Culemborg /Buren 5. Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7.

INHOUD. Burengerucht. Advertenties 3. Voorwoord bestuur 4. Activiteiten Culemborg /Buren 5. Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7. jaargang 5 Nummer 1 Februari 2014 INHOUD Advertenties 3 Voorwoord bestuur 4 Activiteiten Culemborg /Buren 5 Rabo fietsdag / hulp of klus 6/7 Hulp of klus 7 Rabo fietsdag 8/9 Bestuur 10 Colofon 11 2 3 Beste

Nadere informatie

In memoriam Cees Olsthoorn

In memoriam Cees Olsthoorn 1 maart 2017 In memoriam Cees Olsthoorn CEES zoals ik hem kende Cees was in de groep een bescheiden, nooit op de voorgrond tredende, nadenkende persoon. Precies het tegenovergestelde van mij. Soms, als

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 De Gezelligheidsrijders...

Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 De Gezelligheidsrijders... Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 3 De Stand der Spaken... 3 NTFU-ongevallenverzekering, hoe zit dat nu?... 4 Afscheid Jan Mol... 7 Financiën WTC... 9 Begroting 2019... 9 De

Nadere informatie

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Renners... 7 Vrouwen In Peloton Rooster Clubritten

Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Renners... 7 Vrouwen In Peloton Rooster Clubritten Fietsend door de Lekrijder Algemeen nieuws... 3 De Stand der Spaken... 3 Culemborg Sportief, Gezond en Fit... 4 De Lekrijder in een nieuw jasje... 4 Van de gezelligheidsrijders... 5 Klassement Gezelligheidsrijders...

Nadere informatie

Vrouwen in Peloton MAART 2019

Vrouwen in Peloton MAART 2019 Vrouwen in Peloton MAART 2019 Fietsend door de Lekrijder Fietsnieuws vanuit het bestuur... 2 De Stand der Spaken... 3 NTFU-ongevallenverzekering, veranderingen in 2019... 4 Fietsseizoen 2019... 7 Weet

Nadere informatie

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan!

Daar kwam dit jaar verandering in. Zoals in de Binding nummer 40 aangekondigd, werd er een kanotocht georganiseerd door Ellie en Marjan! Kanovaren of fietsen op zondag 3 juni a.s. Kanocentrum WirdumerklapWat doen langlaufers in de zomer? Hoewel langlaufers volgens eigen zeggen voldoende hobby s hebben blijkt toch de wens te bestaan van

Nadere informatie

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg

Adressen. Internet: www.dokmanfietsen.nl. Telefoon: 0345-513507. Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Oktober 2013 Adressen Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg Internetadres: Redactieadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl Rijnlaan 19, 4105GS Culemborg wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter R.P. Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels

maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels 1 maart 2018 De Stand der Spaken: Lente(fiets)kriebels Het is eindelijk weer zover de lente is begonnen en daarmee bij menigeen ook de lente(fiets)kriebels. We hebben inmiddels al een paar weekenden met

Nadere informatie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie

20 January 2016 Jaargang 3 nummer 1. Van de redactie Van de redactie Zondag is het weer zover. De weersverwachtingen zijn gunstig, het parcours ligt er goed bij en de voorbereidingen zijn getroffen. Nu nog dit weekend met zijn allen de schouders er onder

Nadere informatie

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16

De Lekrijder Ap Jurinli 20 20 16 16 De Lekrijder Juni 2016 April 2016 Adressen Secretariaat: Wilgeboom 3, 4101 WJ Culemborg Internetadres: Email adres: www.wtcculemborg.nl wtc@wtcculemborg.nl Voorzitter Raymond Groebbé Poppelenburgstraat

Nadere informatie

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse

Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse E-mail: secretariaat@tcwilhelmina.nl Redactie: Adriaan Umans Zomer ATB tocht en gezinstocht TCWilhelmina 4-daagse Juni 2016 Rekeningnummer T.C. Wilhelmina NL83INGB0004456840 Zomer ATB tocht en gezinsfietstocht

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD KERSTMIDDAG 4 BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 PIETEN IN DE GAGEL 7 IN MEMORIAM : Steve van Graven 8 ADRESSEN

Nadere informatie

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding

voor 29% was gezelligheid de aanleiding makkelijk als iemand weg weet zegt 4% 2% wil als sponsor betrokken zijn 2% werd lid vanwege onze clubkleding Enquêtevragen Aantal verwerkte lijsten Antwoorden 55 ontvangen antwoorden, is 50% van onze leden 1. aantal jaren lid van club leden die geantwoord hebben zijn gemiddeld 10,7 jaren lid 2. waarom lid geworden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier.

Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. !! Nieuwsbrief 4, april 2015, SFC Westerkwartier. Beste fietsvrienden en vriendinnen, De openingstocht Volgens de jarenlange traditie is in maart de openingstocht weer gereden. Om negen uur die ochtend

Nadere informatie

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking

Toerkalender Vertrekpunten. Gedragscode Racefiets. PDF versie Datum Opmerking Toerkalender 2019 Bij ATB-TWC Brabantia worden de ritten die verreden worden samengesteld door de toercomissie. De samenstelling van de toercommissie bestaat momenteel uit 5 personen, namelijk: Arie van

Nadere informatie

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van:

Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: Welkom op de 1 e Algemene Ledenvergadering van: AGENDA Opening Doel oprichten OWsome bikers, wielervereniging IJsselland Benoemen bestuursleden Huishoudelijk reglement Verslag penningmeester Sponsorplan

Nadere informatie

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op]

Wieler Tourclub Dinxperlo. Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden [Geef tekst op] Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden - 0 -[Geef tekst op] Inhoudsopgave Welkom bij WTC Dinxperlo...- 2 - Lid zijn van de WTC...- 2 - Algemene informatie...-

Nadere informatie

De LekrijdeR. 9. Presentatie/demonstratie: van ruw route idee naar bruikbare gpx

De LekrijdeR. 9. Presentatie/demonstratie: van ruw route idee naar bruikbare gpx Uitnodiging Algemene Leden Vergadering Geacht clublid, Het bestuur van de Wielertoerclub Culemborg nodigt u uit voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering, welke gehouden zal worden op maandag

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Winter editie W.C.D.67

Winter editie W.C.D.67 Winter editie W.C.D.67 De nieuwsbrief verschijnt 4 keer in het jaar: Begin maart juni eind september begin december Heb je informatie voor de nieuwsbrief? Deadline is 14 dagen voor de volgende nieuwsbrief

Nadere informatie

MINI DIGI SHUTTLE. Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts. De eerste Olympische

MINI DIGI SHUTTLE. Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts. De eerste Olympische NAAM BEDRIJF MINI DIGI SHUTTLE Nieuwsbrief 3 2015 Jeugd Veenshuttle krijgt nieuwe club-shirts Mijdrecht 10-03-2015 Donderdag 18 februari clubshirt voorzien van als team! kregen de jeugdleden van badminton

Nadere informatie

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535

INTER AMICOS. Maandblad. Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 INTER AMICOS Maandblad Buurt en speeltuinvereniging Inter Amicos Handelskade 2a 2282 KV Rijswjk Telefoon: 070-3988535 Januari 2009 Voorzitter A.J.J. van der Ploeg Lindelaan 23 2282 EL Rijswijk 070-3951530

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Mededelingen 4. Bardienst 5. Klaverjascommissie 6. Jubileum 7. Contributie 8. Regio doublet toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Mededelingen 4 Bardienst 5 Klaverjascommissie 6 Jubileum 7 Contributie 8 Regio doublet toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

Fiets Vierdaagse RTC Noord- Brabant 2017

Fiets Vierdaagse RTC Noord- Brabant 2017 Fiets Vierdaagse RTC Noord- Brabant 2017 Dit jaar is van 12 tot en met 15 juni de fietsvierdaagse van RTC Noord-Brabant voor de 47 e keer, en voor RTC de laatste keer verreden! Ook dit jaar was IRIS het

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

FC BRABANTIA. N.a.v. de jl. woensdag 16 maart gehouden bestuursvergadering weer een aantal nieuwtjes, die we via deze weg met jullie willen delen.

FC BRABANTIA. N.a.v. de jl. woensdag 16 maart gehouden bestuursvergadering weer een aantal nieuwtjes, die we via deze weg met jullie willen delen. FC BRABANTIA e-mail: fcbrabantia66@gmail.com. Bank: NL64RABO0116806206 Secr.: Noorderweide 6, 4714 HE, Sprundel. Website: www.fcbrabantia.nl NIEUWSBRIEF 6 mrt. 2016. Hallo mede Brabantianen, N.a.v. de

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2012 NR. 357

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2012 NR. 357 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MAART 2012 NR. 357 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 DE GOUDEN LEEUW 4 AKTIVITEITEN - KAARTAVONDEN - BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 GEBOORTE 7 PAASMIDDAG 8 ADRESSEN AGENDA MAART

Nadere informatie

Eerder dan verwacht komen we met een nieuwe Nieuwsbrief.

Eerder dan verwacht komen we met een nieuwe Nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF NR 008 datum: 24 juli 2013 Beste leden van de Stamtafel Oss, Eerder dan verwacht komen we met een nieuwe Nieuwsbrief. Vreugde en Verdriet Verdriet Helaas hebben we dit keer een aantal verdriet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b.

Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel. Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel tijdens de toertocht in de polder Vragen en suggesties graag aan het einde van de presentatie a.u.b. Veilig fietsen in het peloton van Het Gouden Wiel

Nadere informatie

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom.

Jarig in juni. 09-06-1964 Ronald Joosen. 12-06 -1934 Frans Hultermans. 21-06-1980 Sander Gulickx. 28-06-1949 Aert van Beuzekom. WV De Vrije Coureur Opgericht in 1972. NL 27 RABO 0145 1025 48 Nieuwsbrief, 7 mei 2015 www.wielerverenigingdevrijecoureur.nl Jarig in mei. 3-5-1959 Peter van Dongen. 4-5-1961 Wil Eelants. 9-5 -1962 Hans

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)er, Heb je het ook gemerkt? Het was meer dan 20 graden

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

Vogezen 18 21 juni 2015

Vogezen 18 21 juni 2015 Vogezen 18 21 juni 2015 Deze dagen werden gekenmerkt door niet al te best weer; af en toe een bui en ongeveer 18 graden, maar de temperatuur steeg aanzienlijk door het prettige gezelschap, discussies,

Nadere informatie

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten.

De warme zomer ligt al haast weer achter ons. Hopelijk heeft u ervan kunnen genieten. Platform Gehandicaptenbeleid Goeree Overflakkee Secretariaat: Kraaijerdijk 2a 3248 LC Melissant Tel: 06-22213962 na 18.00 uur Email: PGGOinfo@pggo.nl www.pggo.nl Beste mensen, De warme zomer ligt al haast

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders

WTC NijeRieders. Informatiegids WTC NijeRieders WTC NijeRieders Informatiegids 2017 WTC NijeRieders Bedankt voor interesse in onze vereniging WTC NijeRieders. Om een beeld te geven wat je van ons kunt verwachten hebben wij dit informatieboekje opgesteld.

Nadere informatie

Een ieder is verplicht de NTFU toerfietskaart tijdens een door de ETT georganiseerde rit bij zich te dragen!

Een ieder is verplicht de NTFU toerfietskaart tijdens een door de ETT georganiseerde rit bij zich te dragen! Toerfietsreglement Eerste Twellose Toerclub (2013) Update: 31-08-2013 Inleiding Dit reglement wordt verstrekt tezamen met het toerprogramma en zijn algemene gedragsregels, die we tijdens trainingsritten

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN

NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN NIEUWSBRIEF VOOR LEDEN MAART 2017 Onder andere in deze nieuwsbrief: Belgische Bieravond bij Aod Bosseve Paaseieren zoeken voor de kinderen Familie wandeling met brunch 1 MEDEDELINGEN UIT HET BESTUUR Beste

Nadere informatie

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057

Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:De Pleisterplaats. Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Kath.Vereniging voor E.H.B.O. Den Dungen Instructielokaal:"De Pleisterplaats". Grinsel 17a Den Dungen. Telefoon 06-10698119 Raborekening 112931057 Voorzitter Harold Soffner 5941442 Secretaris Henriëtte

Nadere informatie

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek

Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 2 oktober 2017 jaargang 95 nr. 02 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Buiten

Nadere informatie

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden.

Van de redactie. En ook aandacht voor de oproep van Jan van Geelkerken om vrijwilligers voor de Ronde van Uden. Afgelopen zaterdag: zo leuk kan voorrijden zijn, korte pauze op de 42 km met weercijfer 10, mooier kunnen we het niet maken! Van de redactie Dit is een extra nieuwsbrief vanwege de aankondiging van de

Nadere informatie

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers.

Ook je oude frituurvet kan je bij Vido inleveren. Dit kan je inleveren bij de één van de kantine medewerkers. Nieuwsbrief Jaargang 2016 nummer 2, 1 april Recycling levert geld op! Bent u al begonnen met de voorjaarsschoonmaak? Oude kleding kan je gedurende het gehele seizoen naar Vido brengen. Deze wordt verzameld

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017

NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 NIEUWSBRIEF LINGEWAARDE juli augustus september 2017 VAN DE REDACTIE Beste lezers van de nieuwsbrief, Welkom bij de editie van: WIST U DAT? - We twee echte mannequins hebben in Lingewaarde. Riet Spies

Nadere informatie

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4

TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 TERUG IN DE TIJD VAN DE GRENSLANDMENNERS DEEL 4 Nadat wij in het jaar 1999 ons jaarlijks clubweekend bij Sibylle heel gezellig hadden door gebracht wisten we dat het laatste weekend in zicht was. Zo ook

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer juni Voorwoord. Inhoud. Schooljaar Beste ouders, Jannemanneke Schooljaar 2016-2017 Nummer 18 12 juni 2017 Inhoud 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 5. Jarig in juni 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage Voorwoord Beste ouders, Zoals u al

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL APRIL 2016 NR. 400

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL APRIL 2016 NR. 400 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL APRIL 2016 NR. 400 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD 4 VERJAARDAGEN 5 BILJARTEN 7 WORKSHOP 8 GAGELLOOP 9 KAARTAVOND 11 OUD IJZER 12 ADRESSEN APRIL 2016 nr. 400

Nadere informatie

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 -

Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden. Wieler Tourclub Dinxperlo. -[Geef tekst op] - 1 - Wieler Tourclub Dinxperlo Welkomstboekje met tal van nuttige tips voor nieuwe leden -[Geef tekst op] - 1 - Inhoudsopgave Welkom bij de WTC Dinxperlo---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Nieuwsbrief zomer 2014

Nieuwsbrief zomer 2014 Nieuwsbrief zomer 2014 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Afgelopen maanden hebben we als Stichting Moz Kids niet stilgezeten en ook in Mozambique is er veel gebeurd. In deze nieuwsbrief willen

Nadere informatie

Leesonderwijs Studiedagen volgend schooljaar donderdag en vrijdag 29 en 30 september Groepsindeling volgend schooljaar

Leesonderwijs Studiedagen volgend schooljaar donderdag en vrijdag 29 en 30 september Groepsindeling volgend schooljaar Kon. Julianalaan 2a, 2231 VD Rijnsburg tel. (071) 4082759, fax (071) 4082346 Internet: dewegwijzer.pcborijnsburg.nl Email: info@dewegwijzer.pcborijnsburg.nl 6 juni: Schoolreisje groep 3-7 (kleuters zijn

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Dat was ie dan, de Landelijke rit van Regio West!

Dat was ie dan, de Landelijke rit van Regio West! Extra editie Nr. 2 Dat was ie dan, de Landelijke rit van Regio West! Was nog beter dan best! 13 maart 2016 Alles zat mee, het weer, de organisatie, de deelnemers voorop, met Roel aan kop. In opperste stemming

Nadere informatie

de Eerste plaats de Eerste plaats

de Eerste plaats de Eerste plaats Hallo allemaal... Sorry voor de vertraging, maar hier eindelijk het verslag over de eindeseizoenbrunch en prijsuitreiking op 27 juni van de grabbelton wedstrijden in seizoen 2017/18. Na de traktatie van

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande

Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave Algemeen: resultaten tevredenheidsonderzoek SO Pasen SO: WK aangepast baanwielrennen VSO: Pasen VSO: Wooninitiatief Villande Bijlage Info avond mantelzorgconsulenten Stichting

Nadere informatie

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS Nieuwsbrief Nummer 32 Datum: 8 april 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Competitiestanden per 4 april 2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 6 6 N5-1 Volley 8 vereniging 8 12 N6-1 2 8 17 DS1

Nadere informatie

Dinsdag 24 maart is de jaarvergadering van PB Rheeze & Diffelen. En deze vind plaats bij camping de Zandstuve om 20:00 uur

Dinsdag 24 maart is de jaarvergadering van PB Rheeze & Diffelen. En deze vind plaats bij camping de Zandstuve om 20:00 uur Dinsdag 24 maart is de jaarvergadering van PB Rheeze & Diffelen. En deze vind plaats bij camping de Zandstuve om 20:00 uur Staat uw tuintrekker nog in de schuur? Zoals iedereen weet zijn er vorig jaar

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT?

Inleiding WIST JE DAT JE GEVOEL VAAK BEPAALT WAT VOOR HUMEUR JE HEBT? Inleiding Gevoelens: we hebben ze allemaal. Maar soms is het lastig te weten hoe je je nu écht voelt. Je bent blij, maar ook zenuwachtig. Of je weet niet of je boos of verdrietig bent. Of je snapt niet

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels

Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Het nieuwsblad van en voor buurtvereniging De Singels Augustus 2014 Buurtvereniging De Singels. Bestuur Voorzitter Libbe van Es Bouriciuslaan 15 tel. 532030 libbevanes@kpnmail.nl Secretaris Ypie Combee

Nadere informatie

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden.

Facebook Onze facebookpagina heeft een andere naam gekregen. HKC Twente is Kindercentrum.nl geworden. KDV De Telgenkamp Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van het Kindercentrum nl en KDV De Telgenkamp. Facebook Onze facebookpagina heeft een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie