Nieuwsbrief. 8 februari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. 8 februari 2017"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief 7 8 februari 2017 Vrijdag: warme truiendag Aanstaande vrijdag is het Warme Truiendag en met nog deelnemende organisaties doen we hieraan op school ook mee. Het motto van de Warme Truiendag is: de groenste energie is de energie die je niet gebruikt! Dat betekent dat we aanstaande vrijdag de verwarming 1 graad lager zetten en alle kinderen oproepen om een warme trui aan te trekken om zo 6% energie en 6% CO2 te besparen. Waarom doen we hieraan mee? Voor ons staat de trui symbool voor het zelf doen : uit onderzoek blijkt dat we wereldwijd zo n 70% van alle energie die verbruikt wordt, kunnen besparen en dat ongeveer een kwart van alle energie in Nederland gebruikt wordt om gebouwen te verwarmen. Als heel Nederland een dag per jaar meedoet kunnen we samen de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Schiermonnikoog een jaar lang van energie voorzien! In de klassen zal vrijdag aandacht besteed worden aan energiebesparing, de klimaatverandering en het belang van warme truien. Zelf zijn we enthousiast over onze deelname. We verheugen ons op een gezellige dag met veel lekkere warme truien! Maandag studiedag Aanstaande maandag is er een studiedag waarop de kinderen van groep 1 tot en met 6 vrij zijn. De kinderen van groep 7 en 8 hebben wel les.

2 Vanuit de kinderopvang Sinds de zomer van 2016 hebben we een stabiel team, zowel op de peutergroep, het kinderdagverblijf en de BSO ziet u veelal dezelfde gezichten. Als een collega vrij heeft of andere verplichtingen dan wordt er zo geroosterd dat een andere collega van het team dit opvangt. Heel soms lukt dit niet en kan het zijn dat u onze invalcollega niet kent. Tijdens de vakanties vallen we ook voor elkaar in. Op een aantal bijeenkomsten zijn we aan de slag gegaan om ons te verdiepen in elkaars kwaliteiten en wat we van elkaar nodig hebben om ons werk steeds goed uit te kunnen voeren. Voor de duidelijkheid nog eens de namen van de teams: BSO Anette en Elise (6up) Eva en Gemma (4up) PG Miriam en Eva (dinsdag/donderdag) Miriam en Colinda (woensdag/vrijdag) KDV Marianne, Enaat, Joanne, Claudia en Colinda Stagiaires: Jasmijn (kdv) en Angela (pg, bso donderdag, kdv maandag) Peutergroep U kunt uw kind naar de peutergroep brengen vanaf 8.25 uur. Om 8.40 uur willen wij graag met ons programma beginnen. U kunt uw kind om uur weer ophalen, er is vanaf die tijd gelegenheid om een korte overdracht te geven. U kunt ook altijd op ons whiteboard zien wat wij die ochtend hebben gedaan. Om uur is de peutergroep gesloten en hebben de medewerkers tijd ingepland voor bijvoorbeeld gesprekken met ouders, rondleidingen, administratie e.d. We hopen dat u begrijpt dat het belangrijk is om u aan de juiste tijd te houden. Kinderdagverblijf Even voor de duidelijkheid wat betreft het incidenteel ruilen van dagen. Als u een hele dag afneemt en deze wilt ruilen voor een halve dag gaat de rest van de hele dag verloren. U mag dus niet een hele dag ruilen voor twee halve dagen. Andersom is dit ook het geval, twee halve dagen mag u niet ruilen voor een hele dag. Zoals u al kan zien is het plein aan de voorkant bijna klaar, geeft u laarsjes mee, zo kunnen we eind februari ons nieuwe plein gaan verkennen!

3 Wist u dat? Op het kinderdagverblijf hebben we tuitbekers voor de kleinste kinderen, deze hoeft u dus niet zelf mee te nemen. Jelte en Jason worden bijna 4 en gaan dan naar school, we wensen jullie veel plezier! Er komen ook nieuwe kinderen: Filou, Justin, Evi en Jaro, welkom! Felinn is grote zus geworden van Filou! We stoppen knutsels in de luizenzakken, neemt u deze ook mee? Afgelopen dinsdag hebben we samen met de kleuters gedanst, dat was heel gezellig! En het voorleesontbijt was een groot succes, een heuse politieagente kwam voorlezen! Het is bijna voorjaarsvakantie, denkt u eraan om uw kind af te melden als ze niet komen deze week? BSO We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de voorjaarsvakantie. We kunnen inschrijven op workshops die worden gegeven via KOW, dus nu nog afwachten welke we mogen gaan doen. Wij hebben er in ieder geval zin in! Met vriendelijke groeten namens alle collega s, Colinda Scherpenisse Portfolio en oudergesprekken De oudergesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden maandag 20 en dinsdag 21 februari plaats. De uitnodiging met het tijdstip hiervoor wordt vrijdag aan de kinderen van de groepen 1 tot en met 7 meegegeven. De ouders van het kinderdagverblijf en de peutergroep (die in deze periode staan ingepland voor een oudergesprek) hebben de uitnodiging al ontvangen of ontvangen deze binnenkort. Het portfolio van uw kind ligt tien minuten voordat het gesprek begint, klaar voor het lokaal, zodat u het alvast kunt inzien. Zorgt u ervoor dat u er tien minuten eerder bent? Als u meer kinderen hebt, zitten er tussen de gesprekken voor uw kinderen tien minuten ingepland. U krijgt het portfolio na het gesprek mee naar huis. De kinderen van groep 8 krijgen het portfolio op maandag 20 februari mee naar huis. Tijdens deze avonden kunt u op een digibord in de gang een presentatie zien van activiteiten tijdens het huidige thema. Kijkweek Aan het begin van dit schooljaar was er voor de ouders van de groepen 1 tot en met 3 de mogelijkheid om eens mee te kijken tijdens de les. Voor de ouders van groep 4 tot en met 8 kan dit in de week van 20 tot en met 24 maart. Binnenkort ontvangt u hiervoor een inschrijfformulier.

4 Nieuwe groep Zo snel mogelijk na de voorjaarsvakantie starten we met een nieuwe instroomgroep. Vandaag hebben we sollicitatiegesprekken voor een nieuwe leerkracht die deze groep gaat lesgeven. De ouders van de kinderen die in deze groep komen, ontvangen volgende week meer informatie. Thema energie Energie, we kunnen niet zonder. Het begint al met ons eigen lijf. De energie, die we uit ons voedsel halen, houdt ons warm en geeft ons kracht om van alles te doen. Schrijven, schilderen of schaatsen, energie geeft ons vleugels. Energie is ook de wereld van uitvindingen. Wat mensen vroeger met de hand moesten doen, daar zijn nu machines voor. De energie voor die machines halen we uit brandstoffen. We ontdekken het in dit project met power! Bij de jongste kinderen staat het eigen lijf (energiek) centraal. In het kader hiervan hebben de kinderen van het kinderdagverblijf, de peutergroep, de kleutergroepen en groep 3 deze week een dansles van juf Christie gevolgd. Blikken gezocht Spaart u mee? Grote en kleine conservenblikken gevraagd! We hebben er best veel nodig dus familie en buren mogen gerust meesparen. Graag zelfs! De blikken mogen schoon en droog ingeleverd worden op school.

5 Aanmeldingen Heeft u buren, familie of kennissen met een kind dat komend jaar vier wordt, die zich oriënteren op een basisschool? Vraagt u dan of ze zich tijdig willen aanmelden voor een kennismaking. Dit in verband met onze planning. Voorleesdagen Onlangs waren er de Nationale Voorleesdagen en als dan een politieagent komt voorlezen is dat best even spannend... Dank je wel, politieagent Rianne, dat je kwam voorlezen op het kinderdagverblijf, de peutergroep en in de kleutergroepen! Excursie Eind januari hebben de kinderen van groep 5 tot en met 8 een bezoek gebracht aan drie verschillende gebedshuizen: de moskee, de synagoge en een kerk. Dit uitstapje sluit aan bij het vorige thema 'Geloof' en een van onze kernwaarden: respectvol ontmoeten. Het was een bijzondere en leerzame ochtend!

6 Parkeren voor de gymzaal Wilt u uw auto voor en na het begin en einde van de lestijden niet parkeren in het kleine straatje voor de Aventurijn? Regelmatig levert dat gevaarlijke situaties op met kinderen die daar fietsen terwijl een auto in- of uitrijdt. Meerdere klachten van ouders heb ik hierover ontvangen. Wij hopen op uw medewerking. Gezocht: nieuw ouderlid voor de stuurgroep van De Vreedzame School Wij zijn nog steeds op zoek naar een ouder die wil deelnemen in de stuurgroep van De Vreedzame School. We hechten veel waarde aan de inbreng van een ouder in deze stuurgroep, zodat we ook de visie van ouders mee kunnen nemen. Heeft u interesse in deze functie of wilt u meer informatie? Geeft u zich dan op via het mailadres onderaan de nieuwsbrief. NL Doet Het Oranje Fonds organiseert in maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Op zaterdag 11 maart doen wij op de Aventurijn ook mee. Op deze klusdag willen we de laatste puntjes op de i zetten voor het schoolplein. Het zou heel fijn zijn als veel vrijwilligers zich aanmelden voor die dag. Al kunt u maar twee uurtjes helpen: alle hulp is welkom. Ook kinderen uit de bovenbouw kunnen helpen. Op deze dag willen we onder meer de volgende klussen klaren: de waterbaan afmaken, de borders schoffelen, de klimmuur monteren, de boombank plaatsen, een nieuw speeltoestel monteren en natuurlijk het hele plein eens goed aanvegen. Voor ieders kwaliteiten is er wel een klus. Mocht u kleine kinderen hebben, dan kunnen zij onder begeleiding in een klas spelen. U kunt zich voor deze klusdag opgeven via aventurijn@onzewijs.nl of inschrijven op de poster bij de hoofdingang. In het voorjaar organiseren we een bedankfeestje voor alle vrijwilligers die geholpen hebben met het realiseren van het schoolplein. Planten Na de voorjaarsvakantie beginnen we met het werken en leren over het thema planten. Als u daarin iets kunt betekenen (aanschouwelijk materiaal, een gastles, ) kunt u contact opnemen met juf Marleen of juf Jeannet.

7 Kids college UITNODIGING KIDS COLLEGE Woensdag 1 maart 14:00 15:30 ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland, Middelburg Zit je in groep 6, 7 of 8? Ben je nieuwsgierig? Het Wetenschapsknooppunt Zeeland organiseert op woensdagmiddag 1 maart in samenwerking met University College Roosevelt en ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland weer een Kids College! Kom naar de bibliotheek en krijg college van een echte wetenschapper! Scheepsbouw: oude tradities en nieuwe technologie (Ruud Kempe, Damen Schelde Naval Shipbuilding) Al duizenden jaren bouwen mensen vaartuigen, Hier in Zeeland doen we dit al 400 jaar. Maar sindsdien is er veel veranderd: hoe worden tegenwoordig schepen gebouwd? En wat voor soort schepen zijn er allemaal? Hoe kan zo n zwaar ijzeren ding blijven drijven? Van oude tradities in de scheepsbouw, uitdrukkingen aan boord, tot 3D-printen in de scheepsbouw, het wordt allemaal uitgelegd in dit Kids College! Meer informatie Deelname is gratis. Wij zorgen voor iets te drinken en iets lekkers vooraf. Het college duurt van 14:00 tot ongeveer 15:30. De middag zal plaatsvinden in de bibliotheek in Middelburg, adres Kousteensedijk 1. Meer informatie volgt bij inschrijving. Wil je meedoen? Geef je voor 28 februari op door een mailtje te sturen met je voor- en achternaam, je groep en je school naar info@wkzeeland.nl.

8 Ik wens u en de kinderen, namens het team, alvast een fijne voorjaarsvakantie toe! Hartelijke groet, Kirstie van der Heide-Güthe Agenda vrijdag 10 februari Warme Truiendag vrijdag 10 februari Briefjes oudergesprekken (groep 1-7) mee naar huis maandag 13 februari Studiedag (groep 1 tot en met 6 vrij), groep 7 en 8 wel les ma 20 februari Groep 8 portfolio s mee naar huis ma 20 en di 21 februari Oudergesprekken vrijdag 24 februari Kinderen groep 1 tot en met 7 krijgen portfolio mee 27 februari t/m 3 maart Voorjaarsvakantie 20 tot en met 24 maart Kijkweek groepen 4 tot en met 8 Inloopuur kindercoach Jolanda Oostdijk (van 8.30 tot 9.30 uur) (kamertje van juf Nehalennia) Woensdag 15 februari Woensdag 15 maart Woensdag 12 april Woensdag 10 mei Inloopuur jeugdverpleegkundige Willemijn Schletterer (van 8.30 tot 9.00 uur) Vrijdag 17 februari Vrijdag 17 maart Vrijdag 31 maart Vrijdag 12 mei

Nieuwsbrief 2 20 september 2018 Toestemmingsverklaring persoonsgegevens Zwemles Inloopspreekuren

Nieuwsbrief 2 20 september 2018 Toestemmingsverklaring persoonsgegevens Zwemles Inloopspreekuren Nieuwsbrief 2 20 september 2018 Toestemmingsverklaring persoonsgegevens Helaas hebben we nog niet alle toestemmingsverklaringen retour ontvangen. Wilt u deze formulieren uiterlijk deze week inleveren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn13 30 juni 2015 Meesters en juffen Zo aan het eind van het schooljaar bent u als ouder uiteraard benieuwd wie de nieuwe leerkracht van uw kind(eren) zal worden. Helaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 15 september 2017

Nieuwsbrief. 15 september 2017 Nieuwsbrief 2 15 september 2017 Vanuit de kinderopvang Na een fijne zomer zijn we op de BSO gestart met 3 groepen. Het was even wennen, maar we merken dat de kinderen en u als ouders zo langzamerhand weten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 29 november 2016

Nieuwsbrief. 29 november 2016 Nieuwsbrief 5 29 november 2016 Kruidnoten bakken Gistermiddag was het weer zo ver... Onze jaarlijkse kruidnootjesbakmiddag stond op het programma. Jongere en oudere kinderen maakten samen het beslag en

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Basisschool Overhoven

Basisschool Overhoven Nieuwsbrief Basisschool Overhoven Januari 2019 Wij wensen iedereen een gelukkig. Gezond, gezellig, leerzaam, leuk en fijn Nieuwjaar! 1000 EURO voor KIKA! Op 14 december j.l. hebben we een cheque aan KIKA

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 Schooljaar

Nieuwsbrief 12 Schooljaar Nieuwsbrief 12 Schooljaar 2016-2017 Belangrijke data: 23 mei Groepen Mercurius en Mars gaan op excursie naar de kinderboerderij. 25 mei: Hemelvaart 26 mei: vrij 2 juni: Studiedag (Kinderen vrij) 5 juni:

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 6 23 december 2016 Totaalbedrag november actiemaand De actiemaand die spontaan door ouders is opgezet is een enorm succes geworden: maar liefst 2904,36 hebben de diverse klassenacties opgeleverd!

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Vrijdag 26 februari informatie leesproject klaar voor de start voor ouders van groep 3. - 2 en 3 maart rapportgesprekken - Scouting Livingstone - Open dag - Interne Begeleiding

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari.

Nieuwsbrief nr. 3. Voorwoord KALENDER INHOUD. Januari Hallo allemaal. We zijn er weer met de volgende nieuwsbrief, die van de maand januari. Nieuwsbrief nr. 3 Januari 2017 1 KALENDER 14 januari Oud papier 16 januari t/m 3 februari Citoweken 25 januari Voorleesontbijt groep 1/2 24 januari Open avond (nieuwe leerlingen) 25 en 26 januari Open

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 24. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 24 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 14-3-2017 Koffieochtend BIEB Beste ouders/verzorgers, In deze info: 15-3-2017 Weekinfo 25

Nadere informatie

website: 26 maart 2018

website:   26 maart 2018 DE WIJSNEUS website: www.deventerleerschool.nl 26 maart 2018 inhoud nieuwsbrief -Koningsspelen -Leerlingenraad vraagt: -Ouderbijdrage -De grote rekendag -Schoolvoetbaltoernooi -StKoDLS -IrisConnect -Kort

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 4 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Deze weken zijn wij druk op school met de oudergesprekken en de voorbereiding van de informatieavond voor alle ouders van de school.

Nadere informatie

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN:

ALGEMEEN NIEUWS: HERHAALD NIEUWS: NIEUWS VANUIT DE GROEPEN: Periode zaterdag 11 januari t/m vrijdag 17 januari 2013 34 e jaargang nr. 16 ALGEMEEN NIEUWS: Musicalgroep EigenWijs volop in voorbereiding musicalproductie: Houd jij ook zo van zingen, dansen en acteren?

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 7 8 februari 2016 Portfolio en oudergesprekken De oudergesprekken over de ontwikkeling van uw kind vinden volgende week maandag en dinsdag (niet woensdag!) plaats.

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 4, december 2018 AGENDA JANUARI 7 Start thema Beroepen/wat wil je later worden 23 Nationale Voorleesdagen 24 Voorleesontbijt groep 1/2 21 t/m 01-02 Toets weken CITO 30 Groepspresentatie groep 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen

Nieuwsbrief 12. Algemene informatie. Belangrijke data: Aanmelding nieuwe leerlingen Nieuwsbrief 12 14 februari 2019 Belangrijke data: 18 t/m 22 februari Oudergesprekken groepen 8 Ll. 20 februari Studiedag (kinderen vrij) 25 februari Schema oudergesprekken in hal (gr. 3 t/m 7) 28 februari

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 28-11-2018 Vrijdag 30 november Koekendag Woensdag 5 december Sinterklaasviering Donderdag 6 december Studiedag. Alle kinderen vrij! Dinsdag 11 december Oudergesprekken optioneel Vrijdag

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2

Info Bron. Weekoverzicht Zaterdag en zondag. Dinsdag 16-2 Woensdag 17-2 Donderdag 18-2 Info Bron Amersfoort-Vathorst 11 februari 2016 Uitgave 24, jaargang 8 Colofon: Redactie: MT, Catherine van Dord en Astrid Vianen Redactieadres: Infobron@obsatlantis.nl InfoBron is een informatiebulletin

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Maart 2019 Borrel Inmiddels heeft u de uitnodiging gehad voor een gezellige borrel op vrijdag 10 mei. Iedereen die ons op welke manier

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Lonnebode. Oktober 2017

Lonnebode. Oktober 2017 Oktober 2017 In deze nieuwsbrief: -Activiteiten -Schooltijden -Een nieuw jaar, een nieuw gebouw -Lonnelunch -Staking -Persoonsgegevens -Schoolgids -Rekenen groep 3 en 4 Lonnebode 24.1 augustus 2018 Activiteiten

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 03. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 03 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 25-9-2017 Kinderen vrij: Studiedag 27-9-2017 Beste ouders/verzorgers, In deze info: Startgesprekken

Nadere informatie

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen,

Info maart Agenda IN DEZE INFO. 12 en 13 maart contactavonden. 14 maart rapport mee naar huis. Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Info maart 2017 IN DEZE INFO Agenda PAGINA 2 projectweek VANAF PAGINA 3 nieuws uit de groepen 12 en 13 maart contactavonden Beste ouders, verzorgers en leerlingen, Ik hoop dat u een fijne vakantie heeft

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum

J.H. Donnerschool Locaie Hilversum J.H. Donnerschool Locaie Hilversum Week 49 Vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief Beste ouders en/of verzorgers, Hierbij ontvangt u weer een nieuwe nieuwsbrief. Mocht u hierover vragen of opmerkingen hebben

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b

9641 LT Veendam Week 9,10,11,12 Judo op school voor de groepen 1/2a,b,c,d,4b, 6a, 7a, 7b, 8a, 8b Nieuwsbrief 23 02-03-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 28 februari en 9 maart Rapportgesprekken groepen 1 t/m 7 Week 9,10,11,12

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Disselboom

Nieuwsbrief de Disselboom VERJAARDAGEN De komende periode zijn jarig: Suze (gr 5), Jorg (gr 4), Wies (gr 1), Harm (gr 2) en Amber (gr 8), van harte gefeliciteerd! BELANGRIJKE DATA 17-01: 15.00 16.30 uur, inschrijfmiddag voor nieuwe

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2

Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Nieuwsbrief 04 oktober 2017 Nr. 2 Schoolgids Er zijn nieuwe schoolgidsen beschikbaar voor beide scholen. Op de website www.veldhovenmidden.nl staat een digitale versie en bijgevoegd ontvangt u deze in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Borgesiusstichting. Formatie

Borgesiusstichting. Formatie Borgesiusstichting Mgr. Hopmanshof 2 4744 BX Bosschenhoofd T: 0165 31 27 56 www.hetbosschehart.nl Formatie 2016-2017 Volgend schooljaar verwelkomen we twee nieuwe leerkrachten op school: In groep 5/6 komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 10 december 2018

Nieuwsbrief. 10 december 2018 Nieuwsbrief 4 10 december 2018 Personeel Sinds een aantal weken werkt Sharaté Lunes bij ons op de Aventurijn. Op maandag tot en met donderdag voert Sharaté vanaf 8.00 uur tot halverwege de middag diverse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar

Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 augustus/september schooljaar 2016-2017 AGENDA Donderdag 1 september gezellige avond georganiseerd door OR Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2016

NIEUWSBRIEF november 2016 NIEUWSBRIEF 7 25 november 2016 INHOUDSOPGAVE: Studiedag maandag 14 november Sint Maarten op de Odyssee Sinterklaasfeest op school Boeken voor de schoolbieb Inschrijven broertjes/zusjes & melden verhuisplannen

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017

NIEUWSBRIEF. Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 NIEUWSBRIEF Jaargang 29, nummer 26, 21 maart 2017 R.K. basisschool Paus Joannes De Weer 25 1504 AH Zaandam 075-2010114 www.paus-joannes.nl twitter.com/pausjoannes Kalender 22 maart Grote Rekendag. 23 maart

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019

NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 NIEUWSBRIEF NUMMER 7 8 maart 2019 Onder andere in deze nieuwsbrief: Welkom nieuwe kinderen Samenwerking Smallsteps Sociale veiligheid Staken Montessoriweetje Wachtlijst Connect logopedie Oproep denktank

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 7 (5 PAG.) Staking Houdt u er vast rekening mee dat zeer waarschijnlijk op 12 december gestaakt zal worden. AGENDA Vrijdag 1 dec Sintviering LINKS www.buurtplein.nl www.sportservicedoetinchem.nl

Nadere informatie

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

28 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 2 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad

Het Lepelaartje. Voetballen op het schoolplein. Afscheid juf Marjan. Leerlingraad Voetballen op het schoolplein Het is voor schooltijd (08.20-08.30 uur) en op tijden dat we naar binnen moeten (13.00-13.15 uur) niet handig en soms gevaarlijk om te voetballen. Voor de veiligheid voor

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 11 september 2015 Vvvvvvvvvroem! Afgelopen dinsdag was de start van de dag een bijzondere. Hoe zou iedereen naar school komen? Juf Katinka kwam in haar kano, juf Janneke

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren

februari 2019 Januari Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Nieuwsbrief februari 2019 Januari wo 30 Ouderavond veilig online op College de Brink / Laren Februari di 5 vr 8 vr 15 ma 18 t/m vr 22 Voorstelling concertgebouw gr 7-8 (8.15 uur op school) Kijkochtend

Nadere informatie

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret.

Datum: Inhoud. Agenda 12 november: 10-minutengesprekken. Van de directie. Bibliotheek op School. Boekenpret. Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), U heeft er waarschijnlijk weinig van gemerkt, maar vorige week donderdag hadden we een bijzondere studiedag op school. Terwijl alle kinderen gewoon les kregen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 23 november 2016

Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Nieuwsbrief 4 23 november 2016 Beste ouders, Vol verwachting klopt ons hart.. Een zin uit een liedje voor Sinterklaas dat erg van toepassing is voor de kinderen, de ouders en het team van basisschool Olympia.

Nadere informatie

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!!

Bij deze willen wij iedereen die heeft meegeholpen nogmaals hartelijk bedanken!!!! Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 5 september BeweegWijs De lijnen staan op het plein! Het ziet er echt mooi uit en de kinderen

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie