Iron X 500 ml (velgenreinigingsproduct)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Iron X 500 ml (velgenreinigingsproduct)"

Transcriptie

1 CATALOGUS 2016

2 Iron X 500 ml (velgenreinigingsproduct) 15,95 Iron X is zeer effectief, zuurvrij en ph gebalanceerd (6-7pH) en reinigt effectief autolak, velgen en ramen. Iron X is bedoeld om veilig vervuiling door kleine deeltjes metaal te verwijderen/ af te breken. Ook zeer effectief tegen andere chemische metaalvervuiling en remstof. Reinigt diep tot in de porieen van de lak, ook waar klei en polijstmiddel niet bij kan komen! IronX is bijvoorbeeld zeer effectief tegen vliegroest. Iron X is transparant. Het reageert op de vervuiling en verandert dan van kleur naar paars / rood. Dit toont een reactie met de metaalvervuiling aan, metalen worden afgebroken en kunnen daarna met water weg worden gespoeld. Hardnekkige vervuiling moet in sommige gevallen geborsteld worden. Door de neutrale ph waarde is het de perfecte en veiligste velgenreiniger op de markt!!

3 Tar X 500 ml 17,95 Carpro Tar X is een insect en teer verwijderaar gemaakt van natuurlijke oplosmiddelen gewonnen uit sinaasappelschillen. Tar X verwijdert veilig vet, teer, asfalt, insecten, bandensporen, lijmen, verkeersfilm. en andere hardnekkige verontreinigingen. Er zijn geen agressieve chemische oplosmiddelen gebruikt en zodus geen schade aan uw voertuig. Carpro Tar X is veilig, eenvoudig te gebruiken, en het werkt! Tar X laat zich eenvoudig afwassen met water. CarPro Tar X kan worden gebruikt op vrijwel elk oppervlak. Het heeft een hoge viscositeit om langer vast te houden aan het voertuig. Tar X bestaat uit meer dan 60% actieve ingrediënten. De natuurlijke oplosmiddelen zijn veilig op verf, plastic, vinyl, en enig ander voertuig oppervlak. Laat het niet op het voertuig langer dan 7-10 minuten. Na de behandeling de wagen goed spoelen of eventueel snel wassen om alle restanten van Tar X te verwijderen. Reset Shampoo 500 ml 15,95 Zeer geconcentreerde shampoo die een dikke foam geeft. De shampoo reinigt sterk, maar is toch mild voor de lak en coatings. Bevat geen glansversterkers of waxbestanddelen die de werking van een coating kunnen verminderen, waardoor deze shampoo perfect geschikt is voor gebruik op de Carpro C-Quartz coatings.

4 Spotless 500 ml 10,95 Het is zeer lastig om de autolak te ontdoen van hardnekkige watervlekken zonder steeds te hoeven polijsten. Met CarPro Spotless is de oplossing nabij. Spotless breekt de mineralen die achter zijn gebleven door waterdruppels af zonder de hydrofobische eigenschappen van glascoatings teniet te doen. CarPro Spotless kan worden gebruikt op lak, glas, chroom, rvs, kunststof en rubber. Perl 500 ml 13,95 PERL Coat van Carpro is een uniek product wat P.E.R.L. (Plastic- Engine-Rubber-Leather) materialen hun kleur en glans weer teruggeeft. Perl is uitstekend te gebruiken op Banden, interieur en exterieur trims, Vinyl, motorruimtes en dashboards. Perl geeft een satijnen glans en voelt niet vettig aan.

5 Reload 500 ml 32,95 Reload is een effectieve Spray Sealant die eenvoudig is aan te brengen door deze op de lak te sprayen en vervolgens af te nemen met een Microfiber doek. Reload geeft tot 6 maanden bescherming aan de lak met een zeer hoge glans, Reload kan worden gebruikt op elke lak maar ook op glas, rubber en plastic. Reload is ideaal om de C-Quartz coating te onderhouden.

6 Speed Wipe 473 ml 12,95 Speed Wipe bestaat uit glansversterkende middelen om een perfect resultaat te krijgen. Speed Wipe is 100% vrij van wax. Tevens bevat Speed Wipe UVA- en UVB filters om de lak te beschermen tegen de agressieve UV-straling van de zon. U kunt Speed Wipe gebruiken om uw auto tussen wasbeurten door iets extra's te geven. Dit product kan ook gebruikt worden als spray tijdens het kleien of om oppervlakken zoals lak, chroom, kunststof, aluminium of glas extra diepte te geven. Het gebruik van Speed Wipe zal uw waxlaag niet beschadigen. Integendeel dit zal de waxlaag extra beschermen waardoor je er langer plezier van hebt.

7 Three Way Washmit 9,95 De basis van alle detailjobs is het wassen en reinigen van je auto. Op deze manier verwijder je alle vervuilingen, insecten en meer. Chemical Guys 3-Way premium washandschoen brengt het wassen van je voertuig naar een hoger niveau. De 3-Way premium washandschoen zorgt voor een perfecte wasmethode door de combinatie van de super zachte chenille zijde, insectenspons en een ultra fijne microvezel zijde. Drie is beter dan één! One Way Deze premium washandschoen met zachte micro-chenille vezels zijn zacht voor de lak en houdt de shampoo vast voor een veilige wasbeurt. De superieure micro-chenille vezels nemen het vuil van de lak en houdt deze diep in de vezels vast. Hierdoor kan de vervuiling niet over het oppervlak krassen waardoor hologrammen en waskrassen voorkomen worden. Two Way De insectenspons aan de zijkant leveren extra kracht om de aangekoekte insecten resten snel en eenvoudig te kunnen verwijderen. Three Way De achterkant van de premium 3-Way washandschoen is voorzien van een ultra fijne microvezel voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen welke extra waskracht nodig hebben. De microvezel kant heeft meer kracht dan de kant van de micro-chenille vezels. Het onderhouden van microfiber: - Spoel het product goed uit in warm water totdat het vuil eruit is. - Laat gebruikte microfiber producten niet liggen als ze gebruikt zijn maar maak ze direct schoon na gebruik. Anders trekt het product in de vezels. - Stop de producten in de wasmachine. Gebruik hierbij geen wasverzachter. - Indien u een wasdroger gebruikt, laat deze dan niet te warm worden. - Niet strijken.

8 Leather Cleaner 473 ml 14,95 Leather Cleaner blaast nieuw leven in je leer. Bereik de natuurlijke look en het natuurlijk gevoel van zacht leer met de Leather Cleaner. Leather Cleaner is OEM goedgekeurd en is kleur een reukvrij, dus de originele kleur en geur zijn nog steeds intact. Leer is absoluut prachtig wanneer het wordt behandeld en goed wordt verzorgd. Reinigen en conditioneren is zeer belangrijk om leer weer terug te krijgen op zijn beste resultaat. Verwaarloosd leer kan leiden tot droog, oud en gebarsten leer. Behandel je lederen bekleding met Chemical Guys Leather Cleaner en Conditioner om deze problemen te voorkomen. Leather Conditioner 473 ml 22,95 De geur en het gevoel van zacht geconditioneerd nieuwe leder in een flesje. Chemical Guys Leather Conditioner laat een zijdeachtige gladde en droge finish achter terwijl de frisse natuurlijke ledergeur hersteld wordt. Leather Conditioner is een overvloedige lotion die diep in het leder intrekt om leder van alle leeftijden in goede conditie te brengen en te voeden. Dit product conserveert en beschermt het leder tegen uitdroging, breken en broosheid die normaal gesproken voorkomen als het leder ouder wordt. Tevens herstelt dit product de frisse geur van het leder. Leder was ooit in leven en daarom hoort bij een goede verzorging een goede voeding voor de poriën van duizenden verbonden fibers. Deze poriën zorgen er namelijk voor dat het leder kan ademen. Het is altijd belangrijk om leder eerst licht te reinigen voordat het leder in goede conditie wordt gebracht. Het schoonmaken van leder zorgt ervoor dat vuil en stof verwijderd wordt uit de poriën van het leder. Dit is de sleutel voor het beschermen van leder. Leather Conditioner voedt het leder en de vezels van het leder en zorgt ervoor dat beide soepel blijven waardoor de kans op uitdroging en broosheid aanzienlijk kleiner wordt.

9 Ultimate Wash & Wax 473 ml 14,95 Meguiar's Ultimate Wash & Wax is bevat een mix van carnauba wax en synthetische polymeren, waardoor je tegelijkertijd wast, beschermt en een mooie glans geeft aan je lak! Deze shampoo & wax in één schuimt ook lekker dik, zodat je veilig het vuil van je auto kunt verwijderen. Ideaal voor een snelle touch-up van je waxlaag tussen de echte detailbeurten door. Soft Foam Applicator Pad 3,95 Deze pad is ultra-zacht en heeft een dichte celstructuur waardoor producten op diverse oppervlakken gelijkmatig aangebracht kunnen worden. Machine wasbaar.

10 Wheel Woolies 3 Pack 59,95 1x Wheel woolie Large 1x Wheel woolie Medium 1x Wheel woolie Small Wheel Woolies zijn ook geschikt voor diepe velgen, grilles en deursponningen. De lamswol verwijdert op een veilige manier remstof en vuil van de velgen. De Wheel Woolie Large is 47 cm lang en heeft een wollen kop met een diameter van ca. 7,5 cm. Gebruik deze Wheel Woolie om diep in velgen te komen en je velgbed te reinigen. De Wheel Woolie Medium is ruim 47 cm lang met een wollen kop met een diameter van ca. 5 cm. Deze Wheel Woolie is ideaal voor kleinere velgenopeningen, luchtdiffusers, deursponningen etc. De Wheel Woolie Small is 20cm lang met een wollen kop van 2,5cm. Deze is geknipt voor kleine kieren, grilles en spaakwielen.

11 Bucket Wash + Filter 19,95 Deze grote en stevige ScratchShield emmer heeft een inhoud van maar liefst 20,5 liter. Doordat deze emmer is voorzien van het ScratchShield logo en de tekst "Wash" is het eenvoudig om de wasemmer en spoelemmer tijdens het wassen uit elkaar te houden. Deze set wordt compleet geleverd met een ScratchShield Bucket Filter Blue. De ScratchShield Bucket Filter zorgt ervoor dat zand en grit op de bodem van de emmer blijft waardoor het waswater schoon blijft en de kans op waskrasjes enorm wordt gereduceerd. Bucket Rinse + Filter 19,95 Deze grote en stevige ScratchShield emmer heeft een inhoud van maar liefst 20,5 liter. Doordat deze emmer is voorzien van het ScratchShield logo en de tekst "Rinse" (spoelen) is het eenvoudig om de wasemmer en spoelemmer tijdens het wassen uit elkaar te houden. Deze set wordt compleet geleverd met een ScratchShield Bucket Filter Red. De ScratchShield Bucket Filter zorgt ervoor dat zand en grit op de bodem van de emmer blijft waardoor het waswater schoon blijft en de kans op waskrasjes enorm wordt gereduceerd.

12 Bucket Wheels + Filter 19,95 Deze grote en stevige ScratchShield emmer heeft een inhoud van maar liefst 20,5 liter. Deze emmer is voorzien van het ScratchShield logo en de tekst "wheels" Deze emmer is daardoor ideaal om apart te houden voor het wassen van de wielen zonder dat het "gewone" waswater wordt vervuild door de remstof die schadelijk kan zijn voor de autolak. Deze set wordt compleet geleverd met een ScratchShield Bucket Filter Black. De ScratchShield Bucket Filter zorgt ervoor dat zand en grit op de bodem van de emmer blijft waardoor het waswater schoon blijft en de kans op waskrasjes enorm wordt gereduceerd. Bucket Trio Pack 49,95 Met deze luxe ScratchShield set was je de auto niet alleen in stijl maar ook nog eens ongelofelijk veilig. Deze set is ideaal om de drie-emmer techniek toe te passen, door de aanduidingen Wash, Rinse en Wheels op de ScratchShield emmers kan men zich niet meer vergissen in de emmers. Deze set bestaat uit de volgende items: ScratchShield Emmer Wash ScratchShield Emmer Rinse ScratchShield Emmer Wheels ScratchShield Bucket Filter Blue ScratchShield Bucket Filter Red ScratchShield Bucket Filter Black

13 Fluffy Microfiber Dryer. 14,95 Droog uw auto in een mum van tijd met de Fluffy Microfiber Dryer. Deze gigantische doek is maar liefst 60 bij 90cm. Bij de Fluffy Microfiber Dryer is gebruik gemaakt van een tweezijdige weeftechniek, met aan de ene zijde een lange vezel en aan de andere zijde een korte vezel. De lange vezel werkt perfect bij o.a. het drogen van de wagen waarbij eventueel vuil wordt ingesloten in de microvezels. De korte vezel zijde werkt perfect voor het streeploos nadrogen van de wagen of het afnemen van een detailspray/quickwax. De Supreme Drying Towel bestaat uit een premium mix van 70% Polyester en 30% Polyamide (= 100% microfiber). De vezels zijn precies gesplit volgens een spiraalpatroon om zodoende de meest zachte en absorberende microfiber doek te verkrijgen.

14 ALU-DUIVEL Speciaal Velgenreiniger 1000 ml 15,95 Alu-Duivel-Speciaal is een nieuw soort velgenreiniger-gel die eenvoudig verchroomde, stalen en aluminium velgen reinigt zonder het gebruik van schadelijke zuren. U spuit de gel op de velg en daarna wordt, zonder het gebruik van een borstel, de vuiligheid binnen enkele minuten losgeweekt van de ondergrond. Tijdens dit proces verkleurt de vloeistof van groen naar vuurrood. Na ca. 5 minuten is de gel ingewerkt en kunt u met een krachtige waterstraal de aangekoekte vuiligheid eenvoudig van de velg of wieldop afspuiten. Alu- Duivel -Speciaal is ideaal voor het verwijderen van aangekoekt remstof, de gel is zuurvrij en tast de ondergrond niet aan. Bikers Super-Duivel 1000 ml 15,95 BIKER S SUPER-DUIVEL is een moderne, ultra-actieve en zeer krachtige gel voor de reiniging van voertuigen. Het reinigingsmiddel kleeft moeiteloos aan verticale oppervlakken. BIKER S SUPER-DUIVEL werd speciaal ontwikkeld voor de reiniging van tweewielers, motorfietsen, mopeds, quads, en nog veel meer. BIKER S SUPER-DUIVEL reinigt en verwijdert moeiteloos typische en de hardste vervuilingen: normaal straatvuil, extreme vervuilingen zoals kettingvet, oliekoeken, ook op motor- en transmissiedelen met sterke ribben, insectenkadavers en nog veel meer.

15 TUGALIN Nano Glasreiniger 1000 ml 11,95 TUGALIN NANO is een intensieve glasreiniger. Deze nieuwe formule glasreiniger, verwijdert moeiteloos en zonder strepen na te laten, verontreinigingen van vet, olie, roet- en nicotineresten, vingerafdrukken en insectenresten op glas en gladde oppervlakken. De deeltjes laten op de gereinigde oppervlakken een onzichtbare beschermingslaag achter (lotuseffect). Zo blijft duidelijk minder vuil achter en wordt een nieuwe vervuiling vertraagd. TUGALIN is uitstekend geschikt voor de reiniging van glazen- en spiegeloppervlakken, vensters, beeldschermen (behalve LCD-beeldschermen), kranen en tegels. Duivels-Reiniger Intensief 1000 ml 15,95 De Duivels-reiniger is een power-reiniger met een enorme kracht om vuil te verwijderen. Vervuilingen van olie en vet, nicotine, roet, insectenkadavers en nog veel meer zijn geen enkel probleem voor de Duivels-reiniger. De reiniging gebeurt vanzelf. De hoog geconcentreerde formule kan met water verdund worden en is daarom zeer economisch. Dit reinigingsmiddel is speciaal ontwikkeld voor voertuigen, handel en industrie (ideaal voor de reiniging van machines, motoren, gereedschappen, alle soorten garagevloeren, en nog veel meer). Het is aan te raden deze te verdunnen tot de gewenste consistentie om zo effectief mogelijk te werk te kunnen gaan.

16 Basic Microfiber Dryer 3,50 Deze Basic microvezeldoek is geschikt voor het drogen van de wagen zonder dat er krassen worden gemaakt op het koetswerk. Ook kan hij gebruikt worden voor de deursponningen proper te maken. Hij is extra zacht en zeer dik van structuur. Dit is de ideale doek voor de plekken waar de Premium doeken wat te kostbaar voor zijn. Premium Microfiber Dryer 5,00 Deze Premium microvezeldoek is een echte all-in-one doek. Deze kan voor alle doelen gebruikt worden. Niet alleen is hij dankzij zijn extra zachte en dikke structuur uiterst geschikt voor het opvegen van polish-en waxresten, maar is hij tevens geschikt voor het streepvrij lappen van de ramen. Dankzij zijn ontzettend absorptievermogen is hij tevens geschikt om een wagen volledig mee op te drogen.

MIRROR BRIGHT AUTOMOBILE SHAMPOO

MIRROR BRIGHT AUTOMOBILE SHAMPOO 2 The Mirror Bright Polish Company is in 1901 opgericht door Frank Meguiar Jr. Hij wilde de afwerking die zijn producten gaven aan houten meubels perfectioneren voor de nieuw geïntroduceerde automobiel.

Nadere informatie

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403

Onderdeelnummer: CT4400. Onderdeelnummer: CT4401. Onderdeelnummer: CT4402. Onderdeelnummer: CT4403 Super Lakreiniger Een siliconenvrije lakreiniger speciaal bedoelt om sterk verontreinigde, verweerde en geoxideerde lakken hun originele glans terug te geven. Super Lakreiniger polijst zonder krassen,

Nadere informatie

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel

Polijstpasta. Blik 1 liter 25.ALCP2102D. Kleur polijstmiddel Polijstpasta Deze polijstpasta wordt zeer veel in de auto, boot, vrachtwagen, metaalindustrie en in de scheepvaart gebruikt Ideaal voor verweerd chroom, RVS, aluminium en messing Met unipol polijst pasta

Nadere informatie

BEHANDELINGEN INTERIEUR

BEHANDELINGEN INTERIEUR Als u in contact wilt komen met het Meguiar s Detailing Center kunt u mailen naar: info@meguiarsdetailcenter.nl of neem direct contact op met Marcel 0615113744 of Randy 0651904248. Ook kunt u altijd bellen

Nadere informatie

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom

Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie Eco Green Auto Clean Freedom Wasinstructie wassen zonder water In deze wasinstructie is beschreven op welke wijze de producten van Eco Green Auto Clean Freedom gebruikt kunnen worden. Op

Nadere informatie

professionals Producten verkiezen die de Nu kan ook JIJ producten gebruiken van 3M! 3M Car Care Producten

professionals Producten verkiezen die de Nu kan ook JIJ producten gebruiken van 3M! 3M Car Care Producten 3M Car Care Producten Producten die de professionals verkiezen 3M is één van de belangrijkste leveranciers van herstelproducten voor de professionele autoherstelmarkt. Nu kan ook JIJ producten gebruiken

Nadere informatie

Prijslijst 2014. 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver. Advies Verkoopprijs (incl.) BTW. Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving

Prijslijst 2014. 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver. Advies Verkoopprijs (incl.) BTW. Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving Prijslijst 2014 Artikelnr. Product Foto Inhoud Verpakking Omschrijving Advies Verkoopprijs (incl.) BTW Zeer effectieve interieurreiniger voor het 1010 Multireiniger 500 ml Verstuiver verwijderen van allerlei

Nadere informatie

ALLE PRODUCTEN VAN W.A.S.H. OP EEN RIJ CAR CARE PRODUCTS

ALLE PRODUCTEN VAN W.A.S.H. OP EEN RIJ CAR CARE PRODUCTS ALLE PRODUCTEN VAN W.A.S.H. OP EEN RIJ CAR CARE PRODUCTS 2017 PRODUCTCATALOGUS In deze productcatalogus treft u een uitgebreid overzicht aan van de artikelen die W.A.S.H.ä in haar assortiment heeft. Het

Nadere informatie

Tijdelijke aanbieding!

Tijdelijke aanbieding! Tijdelijke aanbieding! bij de behandeling 1 2 3 krijgt u een gratis interieur stofbehandeling! t.w.v. 55,00 excl. BTW. behandeling 1 1 e stadium polijsten In het eerste stadium polijsten zal de lak van

Nadere informatie

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant

siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome Het polijstsysteem snel, eenvoudig, briljant siachrome snel, eenvoudig, briljant siachrome het polijstsysteem Snel, eenvoudig, briljant Met het siachrome polijstsysteem biedt sia Abrasives een

Nadere informatie

Lak&Bekleding verzegeling

Lak&Bekleding verzegeling JEWELULTRA DIAMONDBRITE Lak&Bekleding verzegeling Z e s j a a r s c h r i f t e l i j k e g a r a n t i e o p l a k w e r k e n b e k l e d i n g De lak bescherming die uw auto nodig heef t voor het milieu

Nadere informatie

WATERSPORTPRIJSLIJST 2008

WATERSPORTPRIJSLIJST 2008 WATERSPORTPRIJSLIJST 2008 Diamondbrite Marine Poetssysteem De bescherming voor lakken en Gelcoat Diamondbrite Diamondbrite Marine is een in 2004 geïntroduceerde productlijn om jachtlakken en gelcoating

Nadere informatie

Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz.

Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz. Gamma onderhoudsproducten. Uw ster fonkelt langer dankzij de producten van Mercedes-Benz. In het teken van perfectie... Omdat wij geloven dat elk detail telt, hebben onze medewerkers voor u een gamma van

Nadere informatie

NL

NL NL www.cds.flowey.com velgen & banden p3-6 carrosserie p7-12 polijsten p13-18 finish & verzegeling p19-24 cockpit p25-28 textiel & leder p29-32 glas p33-34 luchtverfrisser p35-36 www.cds.flowey.com velgen

Nadere informatie

NL

NL NL www.cds.flowey.com velgen & banden p3-6 carrosserie p7-12 polijsten p13-18 finish & verzegeling p19-24 cockpit p25-28 textiel & leder p29-32 glas p33-34 luchtverfrisser p35-36 www.cds.flowey.com velgen

Nadere informatie

OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector

OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector OPLOSSINGEN VOOR UW AUTO Professionele producten voor de autosector Onderhouds- en reinigingsmiddelen Oplossingen voor uw auto Een goed onderhouden voertuig, dat glanst aan de buitenzijde en perfect schoon

Nadere informatie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie

2015 overzicht&instructie Edge vloerpads. TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie TOMCAT EDGE vloerpads Overzicht en instructie Sales men pad kit starterskit Edge stick 20 Starterskit met variatie van pads om de mogelijkheden van het Edge systeem te ontdekken Inhoud: 1x EDGE-4007, Maroon

Nadere informatie

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating

Index. Klaar voor de toekomst. - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating. - Voordelen van NanoCoating Index - Het bedrijf: wie zijn wij? - Wat is NanoCoating? - Mogelijkheden met NanoCoating - Voordelen van NanoCoating - Producten Universal Cleaner Special Nano Polish NanoCoat Steen & Hout NanoCoat Solar

Nadere informatie

Hand Care Assortiment

Hand Care Assortiment Hand Care Assortiment De variatie in werkomgevingen is enorm en er zijn veel specialismen. Dit vraagt om specifieke vaardigheden en daarvoor heb je je handen nodig. Je belangrijkste gereedschap. Handbescherming

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions

MECHEMPRO Surface Solutions MECHEMPRO Surface Solutions INDUSTRIËLE REINIGING MIRUS ONTVETTER 24 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof

Nadere informatie

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son:

Revisie nummer: Z ABN-Amro Son: Revisie nummer: 06.80.01.1Z ABN-Amro Son: 47.87.77.914 REINIGINGSMIDDELEN ELMA TEC CLEAN Sterke reinigingsmiddelen voor ultrasoonreinigers, gebruikbaar voor bijna elke reiniging. Een uitgebreide verzameling

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 1 stuk 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt produkt voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350

ELECTRO / BRAKE CLEANER Productcode 350 Industriële Reiniging ANTOL 24 Productcode 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

Prijslijst 16/11/2011

Prijslijst 16/11/2011 17 Foam Cleaning Popsicles Borstel Inter/Exter Poorboy's All Purpose Cleaner (APC) Prijs (incl BTW): 16,00 Cleaner Inter/Exter Poorboy's Work Towel Doek Inter/Exter Prijs (incl BTW): 5,00 Poorboy's Deluxe

Nadere informatie

MISSIE: SCHONE HANDEN

MISSIE: SCHONE HANDEN MISSIE: SCHONE HANDEN 1 MISSIE: SCHONE HANDEN ASSORTIMENT HANDREINIGERS De oplossing voor vuile handen ALLES-IN-1: compleet systeem voor bescherming, reiniging en verzorging van handen. HYGIËNISCH: gesealde

Nadere informatie

Jem Car Solutions. Partner of

Jem Car Solutions. Partner of 1 Jem Car Solutions Partner of 2 #NEVE Voorwas #NEVE een Snow Foam shampoo voor de de Foamlance(HogeDruk) Veilig te gebruiken in de zon!!! 1000ML 13,00 4500ML 45.00 Labocosmetica #Nève is een neutrale

Nadere informatie

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service

Reinigingsmiddelen. Onderhoud & service Reinigingsmiddelen 107 Biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen FOAM CLEAN - PROBIOTIC COIL CLEANER Krachtige probiotische schuimreiniger met microscopisch diepe reinigingstechnologie Ontvet en ontgeurt

Nadere informatie

CAR DET DUBOIS AILING

CAR DET DUBOIS AILING DUBOIS DETAILING CAR DESIGN JE FIETS www.brokebikes.be WIN DEZE BROKE BIKE BIJ CARWASH DUBOIS Bij iedere interieurreiniging of cardetailing maakt u kans om deze fiets te winnen. ONZE WASPROGRAMMA S ontdek

Nadere informatie

Blik 735 gram 25.9012. Koelsysteem reiniger - Bar s Nural Truck - BN11. Blik 150 gram 25.9011. Koelsysteem reiniger - Alentra Cleaner

Blik 735 gram 25.9012. Koelsysteem reiniger - Bar s Nural Truck - BN11. Blik 150 gram 25.9011. Koelsysteem reiniger - Alentra Cleaner Waterpomp bescherming - Bar s Leaks Truck - BL11 Bar s Leaks smeert de waterpomp Het wapent tegen corrosie, kalkafzetting en nieuwe lekkages Houdt de oppervlakten glad en egaal, waardoor de koeling optimaal

Nadere informatie

HANDLEIDING AUTOPOETSSET EENZET / TDICLUB NL

HANDLEIDING AUTOPOETSSET EENZET / TDICLUB NL HANDLEIDING AUTOPOETSSET EENZET / TDICLUB NL Deze handleiding is opgesteld om te worden gebruikt samen met de inhoud van de Eenzet starterset. Deze set onderhoudsmaterialen voor de auto kan via de TDIclub

Nadere informatie

Swisstec Interior protection

Swisstec Interior protection Swisstec Interior protection Leer, textiel en hout worden nieuwer dan nieuw! Swisstec Interior protection is een unieke onderhouds- en beschermingsbehandeling die niet alleen wonderen doet voor alle leren

Nadere informatie

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap

STEENSLAG REPARATIE stap voor stap 1. Easy Clean Productomschrijving: Kernwaarden: Eigenschappen: Artnr.: 04.1153 58 60 Easy Clean is een professionele Geschikt voor nagenoeg alle oppervlakken vloeibare reiniger die kan worden toegepast

Nadere informatie

Handreiniging & Handverzorging

Handreiniging & Handverzorging Handreiniging & Handverzorging HANDBeschermING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie

Geavanceerde reinigingsoplossingen. voor onderhoud, herstel en industrie Geavanceerde reinigingsoplossingen voor onderhoud, herstel en industrie Voor professionele reiniging Vertrouw op de kwaliteit van Loctite De Loctite MRO-reinigers zijn ontwikkeld voor de reiniging van

Nadere informatie

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging

MECHEMPRO Surface Solutions. Handreiniging & Handverzorging MECHEMPRO Surface Solutions Handreiniging & Handverzorging 1. HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION Productcode 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion

Nadere informatie

GRIFFON CLEANER RANGE

GRIFFON CLEANER RANGE GRIFFON CLEANER RANGE Ontdek ons complete en krachtige assortiment reinigingsmiddelen voor professionals KALKVRETER Zeer krachtige en geconcentreerde schuimspray voor het eenvoudig verwijderen van (hardnekkige)

Nadere informatie

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes

Pieterman Airosol Glascleaner. Artikel code Omschrijving Gewicht VKE 430.13M Spuitbus à 400 ml 420 gram 12 stuks 12 stuks. High Performance doekjes Pieterman Airosol Glascleaner Glascleaner is een zeer efficiënt product voor het reinigen van glas en spiegels, maar ook van kunststoffen en harde oppervlakken. Verwijdert snel, veilig en gemakkelijk vuil,

Nadere informatie

Microfiber Doeken. Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk

Microfiber Doeken. Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk Microfiber Doeken Supersterk voor het lichte en zware Schoonmaakwerk Kenmerken: Hoge kwaliteit Label op elke doek die het gebruik aangeeft. Doeken hebben echter wel meerdere gebruiksmogelijkheden Verschillende

Nadere informatie

Prijs behandeling: 325,00 incl. btw

Prijs behandeling: 325,00 incl. btw BRONZEDETAIL Compleet voorreinigen van de autoen drogen 2 tot 3 stapsmachinaal grof en fijn polijst lakbehandeling met cleaners Eventuele chrome-/alulijsten en delen schoonmaken en polijsten Interieur

Nadere informatie

EN ONDERHOUDSPRODUCTEN

EN ONDERHOUDSPRODUCTEN PROFESSIONELE REINIGINGS EN ONDERHOUDSPRODUCTEN REINIGINGS PRODUCTEN Allesreiniger Sterk geconcentreerd reinigingsproduct. Ideaal product om de auto vooraf te reini - gen. Hierdoor worden verontreinigingen

Nadere informatie

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY.

THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. INTRODUCING THE MOST COMPLETE AND DURABLE PROTECTIVE COATING SYSTEM FOR THE AUTOMOTIVE INDUSTRY. THE NEW FACE OF COATING TECHNOLOGIES Alle producten van Ceramic Pro zijn getest door SGS. `s Werelds meest

Nadere informatie

INDUSTRIËLE REINIGING

INDUSTRIËLE REINIGING INDUSTRIËLE REINIGING ANTOL 24 PRODUCTCODE 803 Krachtige emulgeerbare ontvetter Traditionele ontvetter op basis van koolwaterstoffen en emulgatoren. Een witte melkachtige vloeistof ontstaat wanneer Antol

Nadere informatie

GEPRODUCEERD DOOR: TRISTAR GROUP ETTENSEWEG PB ROOSENDAAL T +31(0)

GEPRODUCEERD DOOR: TRISTAR GROUP ETTENSEWEG PB ROOSENDAAL T +31(0) GEPRODUCEERD DOOR: TRISTAR GROUP ETTENSEWEG 34 4706 PB ROOSENDAAL T +31(0) 5 01 0 DE NIEUWE DEFINITIE Premium quality car care 15 16 17 1 KISTENREINIGER 1 20 1 2 3 4 5 6 KETTING 7 VELGENREINIGER Hoog geconcentreerde

Nadere informatie

RENOVATIE & AFWERKING

RENOVATIE & AFWERKING LRS SET VOOR LEDERHERSTEL DANKZIJ HET NIEUWE UNIEKE FINIXA SYSTEEM OP WATERBASIS KAN IEDEREEN NU LEDER HERSTELLEN ZOALS EEN ECHTE PROFESSIONAL! Volg de stappen in deze handleiding voor het herstellen,

Nadere informatie

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is.

Bovendien zijn wij sinds 2010 ook gestart met onze eigen VN Clean Shop, de enige echte schoonmaakwinkel die voor iedereen toegankelijk is. PRODUCTCATALOGUS VN Clean is een schoonmaakbedrijf uit Zarren dat al sinds 2007 actief is. Wij zijn aanvankelijk gestart met de schoonmaak in bedrijven en voor kleinere zelfstandigen. Later hebben we ons

Nadere informatie

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een

Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een Uitgewerkt in onze laboratoria door onze chemici, is het gamma Truck Cleaning een kwaliteitsprodukt en een gespecialiseerd gamma voor een uitzonderlijke prijs. Truck Cleaning is reeds door transportspecialisten

Nadere informatie

Uwautoblijvendjong. Waxoyl lakbescherming. U Waxoyl dealer www.cleancars.nl

Uwautoblijvendjong. Waxoyl lakbescherming. U Waxoyl dealer www.cleancars.nl Uwautoblijvendjong Waxoyl lakbescherming U Waxoyl dealer www.cleancars.nl 100 Plus Voor nieuwe wagens met 3 jaar garantie Onbehandeld Behandeld met Waxoyl 100 Plus De laklaag van uw nieuwe auto krijgt

Nadere informatie

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING

TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING TRIBOS PRODUCTHANDLEIDING AUTOMOTIVE 1 Uw Tribos behandeling uitbesteden? Vraag een vrijblijvende offerte aan via info@tribosbeneluxbv.com of bel ons op nummer 0318 529347 Materiaal wat nodig is om TRIBOS

Nadere informatie

Werken met een hogedrukreiniger

Werken met een hogedrukreiniger Werken met een hogedrukreiniger Doel antwoorden Je kunt met een hogedrukreiniger werken. Oriëntatie Het reinigen van vuile machines of werktuigen kun je op veel verschillende manieren doen. 1 Waarom zou

Nadere informatie

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW

Artikelnummer EAN-code Omschrijving Verpakking Prijs excl. BTW Prijs incl. BTW Sinds 1879 produceert Americol hoogwaardige reinigingsproducten voor industriële toepassingen. Voor elke industriële vervuiling en ondergrond ontwikkelt en produceert Americol het juiste reinigingsproduct.

Nadere informatie

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS

PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS PERFECTLY CLEAN FOR SURE PRODUCTOVERZICHT REINIGING VAN KERAMISCHE TEGELS BEHOUD VAN WAARDE DOOR HET ONDERHOUD VAN UW KERAMISCHE EN VEILIGHEIDSTEGELS In microporeuze oppervlakken kunnen zich de kleinste

Nadere informatie

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523

REINIGINGSPRODUCTEN. z Reinigingsproducten 520. z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522. z Werkwijze 522. z Restore sets 523 518 REINIGINGSPRODUCTEN z Reinigingsproducten 520 z Productie 521 z Onderhoud 521 z Stel uw investering veilig door regelmatig onderhoud 522 z Werkwijze 522 z Restore sets 523 z Consumables 525 REINIGINGSPRODUCTEN

Nadere informatie

Art.nr. EAN-code Artikelomschrijving Verpakking Inhoud VPE excl. BTW incl. BTW Premium Class

Art.nr. EAN-code Artikelomschrijving Verpakking Inhoud VPE excl. BTW incl. BTW Premium Class Prijslijst 2015 Legenda U = Uitlopend Artikel Uitlopend artikel. Wordt geleverd zolang de voorraad strekt Groep 1 V = Verwijderd uit as Vervallen artikel, niet meer leverbaar N = Nieuw in het asso Nieuw

Nadere informatie

Handreiniging & -bescherming

Handreiniging & -bescherming & -bescherming Handreiniger Dreumex Plus Extra reinigingskracht dankzij huidvriendelijke microkorrels Extra krachtig, dankzij actieve citrus ingrediënten Geschikt voor vele toepassingen Vervuiling: bitumen,

Nadere informatie

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten

Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten Frosch, een gamma ecologische & efficiënte onderhoudsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten & Multi-cleaners gamma Green Lemon Vinegar Geconcentreerde formule (20 ML voor 5L water) Formule met

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud

Handleiding PVC-kliktegels. Leginstructies Reiniging en onderhoud Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Leginstructies Voorbereiding De PVC-kliktegels van Rubbermagazijn bieden eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke voorkeur te geven aan

Nadere informatie

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen

Extreem krachtige schuimreiniger. Krachtige industriële reiniger met sterk vetoplossend vermogen Binnenvaart en Visserij REINIGING Ship Clean Power Xtra Productcode 848 Extreem krachtige schuimreiniger A1 gecertificeerd (1795093), en hierdoor uitermate geschikt binnen HACCP plan. Door de unieke productsamenstelling

Nadere informatie

Wiltec werkt. Ook voor u!

Wiltec werkt. Ook voor u! Wiltec werkt. Ook voor u! Beschermende coatings Voorkomen is beter dan genezen! Dat geldt zeker voor vervuiling en stof. Want waar gewerkt wordt vindt vervuiling en stofvorming plaats. Met name bij werkzaamheden

Nadere informatie

Onderhoud en reiniging stof

Onderhoud en reiniging stof Onderhoud en reiniging stof Het verwijderen van vlekken is eigenlijk het werk van gespecialiseerde bedrijven. Als je het zelf wilt verwijderen, dan moet je rekening houden met het volgende: grote vervuilingen,

Nadere informatie

Inweekmiddel codes 00701

Inweekmiddel codes 00701 Inweekmiddel codes 00701 Onderhoud Poeder product voor het verwijderen van vervuilingen in diverse keukenmachines. Tevens geschikt als vaatwasreiniger voor het verwijderen van hardnekkige eiwit- en zetmeelresten.

Nadere informatie

Mijn auto heeft een detail gekregen hoe kan ik hem zelf onderhouden?

Mijn auto heeft een detail gekregen hoe kan ik hem zelf onderhouden? Stuyts Exclusive Rejex lakverzegeling Leeronderhoud Detailen Poetsen Mijn auto heeft een detail gekregen hoe kan ik hem zelf onderhouden? www.stuytsexclusive.nl Welkom bij Stuyts Exclusive! Wij helpen

Nadere informatie

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating

NC 2K Clearcoat. Toepassingen: - Aluminium gevel beplating - Gepoedercoate oppervlakten - Stalen ondergronden - Trespa gevelbeplating NC 2K Clearcoat Omschrijving : NC 2k Clearcoat 2 component-polysiloxan-epoxy eenlaags veredeling is een transparante 2 componenten coating gebaseerd op nanotechnologie. Voorwerpen behandeld met NC 2k Clearcoat

Nadere informatie

HUIDVERZORGING - 1 -

HUIDVERZORGING - 1 - HUIDVERZORGING - 1 - INDEX - Huidbescherming pagina 1 - Handenreiniging pagina 2-4 - Huidverzorging pagina 4 - Doseersystemen pagina 5 HUIDBESCHERMING Onze handen staan dagelijks bloot aan vele schadelijke

Nadere informatie

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud

Alcoa Dura-Bright wielen. Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen Schitterend met weinig onderhoud Alcoa Dura-Bright wielen met XBR technologie De duurzame oppervlaktebehandeling die je reinigt met water en zeep Nu kunnen uw wielen er stralend

Nadere informatie

serious car care for brilliant solutions

serious car care for brilliant solutions 11 serious car care for brilliant solutions people brilliant solutions In de hele wereld heeft men geleden onder een economische neergang waardoor bedrijven gingen bezuinigen op vele gebieden. Bij Meguiar

Nadere informatie

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout,

(pa t FI 120542) Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, REINIGINGSPRODUCTEN Uw huis is het waard om goed onderhouden te worden. Effectief verwijderen van vuil, zout, stof en onzuiverheden roept algen en schimmel een halt toe, uw huis krijgt weer een frisse

Nadere informatie

Product sanitair. Product interieur. Totaal 21% BTW. Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be

Product sanitair. Product interieur. Totaal 21% BTW. Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be Bestelling via formulier die u kan vinden op http://www.sofoco.be Product sanitair Aantal Prijs incl. 21% BTW Totaal SAN2584E 2584-Sprinter Sanicid 750ml 4,50 Kant-en-klare onderhoudsreiniger voor sanitair.

Nadere informatie

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor?

Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen. Wanneer reinigen een kunst wordt... Waarom Chemifor? Welkom bij Chemifor! Mogen wij ons voorstellen Chemifor fabriceert en verdeelt kwaliteitsvolle en specifieke doelgerichte reinigingsproducten voor professionals. Ook voor reinigingen en advies kunt u bij

Nadere informatie

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt

De stap 1 en 3 en stap 2 zijn samen het antislip system, De stap 4 is de reiniger voor het antislip system. Hoe het werkt Gebruiksaanwijzing Gefeliciteerd met de aankoop van uw antislip system! antislip system is geen coating of etsproduct. Het is een onzichtbaar antislip product dat in 3 stappen wordt aangebracht. Het verkleint

Nadere informatie

ellermeyer veropa Catalogus 2016/2017 ijskrabber - raamwissers - sneeuwborstels - accessoires Versie 1.1

ellermeyer veropa Catalogus 2016/2017 ijskrabber - raamwissers - sneeuwborstels - accessoires Versie 1.1 ellermeyer veropa Catalogus 2016/2017 ijskrabber - raamwissers - sneeuwborstels - accessoires Versie 1.1 Wasbosrstel Mega wasborstel Super Wasborstel Handige wasborstel met slang connector Artikelnummer

Nadere informatie

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean

Orange Nano InfiniClean. Met minder inspanning langer schoon. Orange Nano InfiniClean Orange Nano Met minder inspanning langer schoon Orange Nano reinigingsmiddelen, easy to clean en selfclean coatings maken oppervlakken minder vatbaar voor vervuiling en eenvoudiger te reinigen. Productlijnen

Nadere informatie

P10 P11 P13 P19 P29 P35 P40 P40

P10 P11 P13 P19 P29 P35 P40 P40 PERFECT CLARITY GLASS SEALANT PERFECT CLARITY GLASS POLISHING COMPOUND CARPET AND FABRIC PROTECTOR ULTIMATE ALL WHEEL CLEANER ULTIMATE FAST FINISH BUG & TAR REMOVER SUPREME DRYING TOWEL WASH PLUS+ P10

Nadere informatie

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter.

ACRYCLEAN ANTI-MOS EN ANTI-ALGEN POWER. Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. ACRYCLEAN Absoluut zuiver oplosmiddel voor het schoonmaken van diverse oppervlakken. Laat geen resten achter. schoonmaken en ontvetten vóór lijmen en bekleden verwijderen van vet, olie en vervuiling door

Nadere informatie

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats.

In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. In originele ongeopende verpakking ten minste 24 maanden houdbaar, Opslaan op een droge, koele vorstvrije plaats. Dit product is bijtend voor de huid en ogen. Voor meer informatie raadpleeg het veiligheidsblad.

Nadere informatie

Kwaliteit heeft een naam.

Kwaliteit heeft een naam. Kwaliteit heeft een naam. Transport Automotive Industrie www.system123.nl REINIGERS Multi Reinigers Power Clean De snelle en grondige multi reiniger. Verwijdert oude polish lagen en statisch vuil. Reinigt

Nadere informatie

Handleiding PVC-kliktegels

Handleiding PVC-kliktegels Handleiding PVC-kliktegels Leginstructies Reiniging en onderhoud Vragen of advies Wij streven altijd naar de best mogelijke service voor onze klanten en willen daarom ook benadrukken dat u ons altijd kunt

Nadere informatie

Brilliant Solutions 2013

Brilliant Solutions 2013 Brilliant Solutions 2013 Mijn gehele leven ben ik al actief bezig met Meguiar s en ik kan wel zeggen dat ik er nog steeds elke minuut plezier in heb. Zelfs meer dan ooit tevoren. Altijd bezig zijn met

Nadere informatie

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN & PRODUCTEN

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN & PRODUCTEN 1 Aard en periodiciteit van de onderhoudswerkzaamheden voor het schrijnwerk Aard van de werken Periodiciteit Opmerkingen Reiniging Beglazing (1) Beglazingsvoegen Vleugel en vast kader Hang- en sluitwerk

Nadere informatie

Productcatalogus EMERGO Metal Treatment

Productcatalogus EMERGO Metal Treatment Productcatalogus EMERGO Metal Treatment EMERGO Metal Treatment - Tel: +31(0)599 696 420 - Fax: +31(0)599 696 425 - info@emergometal.com - www.emergometal.com INNOSOFT B570 ROESTVERWIJDERAAR Roest en roestvlekken

Nadere informatie

D U B A R R Y O F I R E L A N D

D U B A R R Y O F I R E L A N D DUBARRY OF IRELAND Dubarry laarzen zijn duurzaam, waarbij alleen het beste leer wordt gebruikt voor een maximale prestatie. Regelmatig onderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw Dubarry laarzen.

Nadere informatie

26-29 VELGEN EN BANDEN INTERIEUR ANDERE OPPERVLAKKEN ACCESSOIRES

26-29 VELGEN EN BANDEN INTERIEUR ANDERE OPPERVLAKKEN ACCESSOIRES 4-5 GESCHIEDENIS / 5 STAPPEN VOOR EEN SHOW CAR FINISH 6-7 VRAAG EN ANTWOORD 8-11 STAP 1 - WASSEN 12-15 STAP 2 - REINIGEN / VOORBEREIDEN 16-17 STAP 3 - POLISH 18-21 STAP 4 - WAX / BESCHERMING 22-23 STAP

Nadere informatie

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team

INP Quality. Wij danken u voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groeten, INP Team Het meest up-to-date overzicht van onze artikelen vindt u op onze website. Staat het product wat u zoekt er toch niet tussen neem dan contact op met onze verkoopafdeling, zij helpen u graag verder. Deze

Nadere informatie

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091

RUITEN VERVANGING SYSTEEM versie: RVS 0920091 Eigenschappen Professionele set om ruiten te vervangen Omschrijving Met het Ruiten Vervanging Systeem bent u als onderhouds- en reparatiebedrijf in staat om een zeer vaak voorkomende reparatie in eigen

Nadere informatie

Vikan Transport prijslijst 2014

Vikan Transport prijslijst 2014 Hoekverstelbare autowasborstel met watertoevoer, 24 cm breed 526852 527 001 101 1 37,42 Vernieuwde hoekverstelbare wasborstel voor het gemakkelijk schoonmaken vanuit verschillende hoeken. De schuin geplaatste

Nadere informatie

Automotive. Reiniging Interieur Exterieur Algemeen Winterproducten. Weverijstraat 6 Tel + 32 (0) B-9600 RONSE Fax + 32 (0)

Automotive. Reiniging Interieur Exterieur Algemeen Winterproducten. Weverijstraat 6 Tel + 32 (0) B-9600 RONSE Fax + 32 (0) Reiniging Interieur Exterieur Algemeen Winterproducten E-mail : info@sofel.be 1 Interieur Reiniging Zetelbekleding Stoffen Bekleding Microtex Instant reiniger voor hardnekkige vlekken Textile Clean Schuimreiniger

Nadere informatie

Prijslijst 2017 Nederland

Prijslijst 2017 Nederland Prijslijst 2017 Nederland Legenda U = Uitlopend Artikel, wordt geleverd zo lang de voorraad strekt Groep 1 V N VP = Vervallen artikel, niet meer leverbaar = Nieuw in het assortiment van SONAX = Verplaatst

Nadere informatie

HANDREINIGING & HANDVERZORGING

HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDREINIGING & HANDVERZORGING HANDBESCHERMING HAND PROTECT LOTION PRODUCTCODE 871 Beschermt de handen tegen schadelijke stoffen Beschermende handencrème. Hand Protect Lotion beschermt de handen tegen

Nadere informatie

Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie

Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie Presenta(e 2015 Producent van duurzame en innova0eve reinigingsmiddelen en - concepten voor professioneel gebruik. Visie Kerncijfers Familiebedrijf Opgericht 1986 45 werknemers Lid N.V.Z./ A.I.S.E. ISO

Nadere informatie

Onderhoud en reinigen van films

Onderhoud en reinigen van films Handleiding 5: Reiniging en onderhoud van films. HANDLEIDING 5 Onderhoud en reinigen van films 2017 1 Handleiding 5: Onderhoud en reinigen van films GLANZENDE FILMS De gewrapte folie wordt bij voorkeur

Nadere informatie

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen

VERWERKINGSADVIES MOXILON 200 TOPICAL SEALER BETONVERDICHTING voor betonvloeren en horizontale delen Voorbereidingen Voor een goed resultaat van de werking van Moxilon 200 Topical Sealer is het van belang dat het product volledig in het oppervlak kan indringen. Het te behandelen oppervlak dient schoon,

Nadere informatie

ALGEMENE GARANTIE INHOUD. 1) ALUMINIUM MATERIALEN a) Garantie voor 10 jaar b) Samenstelling c) Toleranties d) Onderhoudshandleiding

ALGEMENE GARANTIE INHOUD. 1) ALUMINIUM MATERIALEN a) Garantie voor 10 jaar b) Samenstelling c) Toleranties d) Onderhoudshandleiding INHOUD 1) ALUMINIUM MATERIALEN 2) RVS-MATERIALEN 3) MATERIALEN VAN STAAL 4) RUBBERPRODUCTEN a) Garantie voor 1 jaar 5) POEDERGECOATE OPPERVLAKKEN b) Onderhoudshandleiding 1) ALUMINIUM MATERIALEN Alle door

Nadere informatie

5 fasen van het protocol

5 fasen van het protocol Een onderhoudsprotocol opstellen: welke bekleding? Elke vloerbekleding van Tarkett heeft een eigen samenstelling en oppervlaktebehandeling en behoeft daarom een aangepast onderhoudsprotocol. We overlopen

Nadere informatie

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij!

Unieke onderhoudsproducten. roestvast staal. Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! Unieke onderhoudsproducten voor roestvast staal Problemen met vliegroest of contaminaties zijn voorgoed voorbij! EMERGO Metal Treatment - Tel: 0599 696 420 - Fax: 0599 696 425 - E-mail: info@emergometal.nl

Nadere informatie

INHOUD. Barry J. Meguiar

INHOUD. Barry J. Meguiar 2 INHOUD Wanneer mensen aan me vragen waarom ik de autohobby zo n warm hart toe draag, gaan mijn gedachten naar diverse aspecten. Van alles wat me te binnen schiet, denk ik dat mijn hart het snelst gaat

Nadere informatie

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10

Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Veneto, Etrusco, Silencio, Style Elle, Style Emme, SD, Sicuro R10 Moderne reinigingstechnieken beogen het verminderen van vochtige reinigingstechnieken, en deze te vervangen door drogere reinigingstechnieken.

Nadere informatie

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers

De Wiltfang. 2015 www.dewiltfang.nl. Tuingereedschap voor liefhebbers De Wiltfang Tuingereedschap voor liefhebbers AURO PRODUCTOVERZICHT Kwalitatief en duurzaam verantwoorde producten voor schoonmaken, reinigen en onderhoud 2015 www.dewiltfang.nl Auro is één van de weinige,

Nadere informatie

KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN

KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN KRACHTIG IN CHEMIE ROESTOPLOSSERS, SMEERVETTEN EN SMEERMIDDELEN ROESTOPLOSSERS Roestoplosser PREMIUM ICE - Art. nr. 200774 - Snelle, krachtige roestoplosser - Losmaken van sterk vastgeroeste en vastzittende

Nadere informatie

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02

integrity system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 system Z110MATM4505 MS INTEGRITY SYSTEM Brochure NL.indd 1 16/01/18 13:02 stralend, zacht, en gezond haar Dit is de kracht van milk_shake system, waarvan de effectiviteit gebaseerd is op een eenvoudig

Nadere informatie

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER

ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER ONDERHOUDSINSTRUCTIE RAW STONES PROTECTOR & CLEANER Hoe werkt RAW Stones Protector en wat doet het? Door behandeling van minerale bouwmaterialen met RAW Stones Protector wordt de ondergrond resistent tegen

Nadere informatie

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave

Onderhoud tegels. Inhoudsopgave Onderhoud tegels Inhoudsopgave ONVERGLAASDE TEGELS... 2 PORCELANATO ONVERGLAASD... 3 ULTRAGRES... 4 VERGLAASDE TEGELS... 5 COTTO-TERRACOTTA onbehandeld... 6 ONVERGLAASDE TEGELS Reiniging Beschermen Onderhoud

Nadere informatie