Door het bestelformulier in te vullen en te valideren, aanvaardt de Klant zonder voorbehoud de hieronder beschreven Algemene verkoopsvoorwaarden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Door het bestelformulier in te vullen en te valideren, aanvaardt de Klant zonder voorbehoud de hieronder beschreven Algemene verkoopsvoorwaarden."

Transcriptie

1 Inleiding De onderhavige Voorwaarden moeten gelezen worden. The Social Good Girl (hieronder The Social Good Girl ) is een eenmanszaak die een verkoopdienst verleent van digitale bestanden die gedownload en/of online geraadpleegd kunnen worden via de websites De aangeboden digitale bestanden bevatten intellectuele werken onder de vorm van elektronische boeken in verschillende op de website vermelde formaten (met name pdf). The Social Good Girl heeft een exploitatierecht op deze intellectuele werken. Contactgegevens: The Social Good Girl Bos en Lommerplein EK Amsterdam BTW NL B01 KVK thesocialgoodgirl@gmail.com Het adres te Bos en Lommerplein is géén bezoekadres. Art. 1. Aanvaarding van de algemene voorwaarden Door het bestelformulier in te vullen en te valideren, aanvaardt de Klant zonder voorbehoud de hieronder beschreven Algemene verkoopsvoorwaarden. Alleen de onderhavige Voorwaarden worden aanvaard, met uitsluiting van elke andere overeenkomst of voorwaarden van de Klant. Art. 2. Productenaanbod 2.a. Prijs Alle artikelen die op de site worden aangeboden, worden te goeder trouw en zo nauwkeurig mogelijk beschreven. De geldige aanbiedingen en prijzen zijn die welke worden weergegeven bij de bevestiging van de bestelling. De afbeeldingen op de site hebben geen enkele contractuele waarde. De prijzen worden uitgedrukt in euro. De toepasselijke belastingen zijn in de prijs inbegrepen. Eventuele verbindingskosten of kosten veroorzaakt door het gebruik van apparatuur of software die noodzakelijk zijn om de digitale bestanden te lezen zijn voor rekening van de Klant. 2.b. Beschikbaarheid De beschikbaarheid van de downloadlink naar de digitale Bestanden die na een bestelling aan de Klant wordt geleverd, wordt gewaarborgd gedurende drie maanden na de verzending ervan door The Social Good Girl.

2 Art. 3. De online bestelprocedure 3.a. Procedure The Social Good Girl biedt de online bestelprocedure voor Klanten aan in het Nederlands. The Social Good Girl is enkel gebonden door de bestelling van de Klant vanaf de verzending van een elektronisch bevestigingsbericht en na bevestiging van de bank betreffende de betaling. Deze bevestiging vermeldt: de referenties van The Social Good Girl; de details van de bestelling, met inbegrip van de totaalprijs van de bestelling; een link naar de pagina waar de Klant de gekochte bestanden online kan lezen of naar de pagina waar de Klant de gekochte bestanden kan downloaden; de algemene verkoopsvoorwaarden. 3.b. Bewijs De gegevens die door The Social Good Girl en haar betalingssysteem, door zijn providers of dienstverleners geregistreerd worden, vormen het bewijs van het geheel van de transacties tussen The Social Good Girl en haar Klanten. De gegevens die door het betalingssysteem van The Social Good Girl worden geregistreerd, vormen het bewijs van de transacties. 3.c. Betaling De bestellingen die via de site van The Social Good Girl werden doorgegeven zijn, in het algemeen, betaalbaar met creditcard of IDEAL. The Social Good Girl blijft eigenaar van de verkochte goederen tot het moment dat de volledige betaling heeft plaats gevonden. i. Betaling door middel van credit of debetkaart In het geval dat er met een creditkaart betaald wordt, moet er, op het moment van de betaling, een aanvraag tot toelating gedaan worden aan de financiële instelling van de Klant. Het ontvangen van het order, dit wil zeggen van de effectieve betaling, vindt maar plaats na 8 dagen na de dag van de ter beschikkingstelling van de artikelen die deel uitmaken van de bestelling. De veiligheid van de elektronische overschrijvingen en de goede uitvoering van de betalingsorders op een algemene manier behoren tot de exclusieve verantwoordelijkheid van de financiële instellingen die deze betalingen ontvangen. The Social Good Girl kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor bepaalde schade die het resultaat is van fout, een verzuim, een pech, een functioneel gebrek of wangedrag die hen niet onmiddellijk kan toegerekend worden. Het behoort tot de taak van de Klant om genoeg kennis te nemen van de algemene voorwaarden en van beperkte aansprakelijkheid die van toepassing is op de betalingsdiensten waarvan gebruik gemaakt wordt. 3.d. Facturatie De aankoopfactuur wordt op elektronische wijze verzonden. Door een bestelling te plaatsen, stemt de Klant uitdrukkelijk in met de ontvangst van een elektronische factuur.

3 Een bestelling bestaande uit digitale boeken vindt plaats op de uitgifte van de factuur van The Social Good Girl voor de digitale boeken (digitaal bestand). 3.e. Beveiliging en archivering De verkoopcontracten van de digitale bestanden die via de sites van The Social Good Girl worden gesloten, worden door The Social Good Girl zelf gearchiveerd. Ze worden echter niet ter beschikking gesteld van derden, of die nu Klant zijn of niet. Art. 4. Uitvoering van de bestelling 4.a. Toegang tot het bestand De link naar de online leespagina of naar de downloadpagina wordt vermeld in de bevestigingsmail. De toegang tot de gekochte bestanden is alleen persoonlijk open voor de Klant binnen maximaal 48 uur vanaf de bestelling en blijft geldig gedurende minstens drie maanden vanaf de registratie van de bestelling. Zodra The Social Good Girl de download of leeslink naar de gekochte digitale Bestanden naar de Klant heeft verzonden, kan de Klant zijn bestelling niet meer annuleren. De aankoopprijs zal dan automatisch aangerekend worden, ook als de Klant beslist om het bestand niet te downloaden. In geval van moeilijkheden en meer bepaald in het geval dat de Klant de downloadlinks niet zou ontvangen op het e mailadres dat verbonden is aan zijn klantaccount, kan hij de Klantendienst contacteren op het volgende adres: thesocialgoodgirl@gmail.com. 4.b. Klacht Klachten betreffende de leveringen zijn slechts ontvankelijk als ze schriftelijk geformuleerd worden binnen 8 dagen na de ontvangst van de bestelling. Na deze termijn zullen de leveringen als definitief aanvaard worden beschouwd. 4.c. Novatie De uitgifte en het aanvaarden van wissels of enig ander betalingseffect brengt geen enkele novatie met zich mee. Behalve het bedrag voorzien op het betalingseffect behoudt The Social Good Girl zich het recht voor om de in de onderhavige algemene voorwaarden voorziene bijkomende kosten te eisen. Art. 5. Aansprakelijkheid The Social Good Girl heeft enkel een middelenverbintenis wat betreft de toegang tot de website, het bestelproces, de levering en de daaropvolgende diensten. The Social Good Girl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor om het even welke schade die voortvloeit uit het gebruik van het internet, waaronder, zonder beperking, een onderbreking van de dienst, een externe intrusie of de aanwezigheid van een informaticavirus, een poging tot misbruik via phishing (of op andere wijze), verduistering of diefstal van informatie, of elk ander feit van overmacht. The Social Good Girl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade van welke aard ook (lichamelijk of materieel) als gevolg van onaangepast gebruik of gebruik dat strijdig is met de bestemming van het product.

4 Voor om het even welke van de verleende diensten kan The Social Good Girl niet aansprakelijk worden gesteld: (i) in geval van onrechtstreekse schade, met inbegrip van elk financieel of commercieel nadeel, verlies van klanten of spaargeld, elke commerciële storing, toename van specifieke en algemene kosten, winstderving, verlies van merkimago, elk uitstel of verstoring van de planning van projecten of activiteiten van de Klant, enz., (ii) in geval van onvoldoende medewerking van de Klant in de uitvoering van de overeenkomst, (iii) in geval van schade die verband houdt met het vervoer; (iv) in geval van uitputting van de voorraad of onbeschikbaarheid van het product, in geval van overmacht, onrust, totale of gedeeltelijke staking, met name van de postdiensten en vervoersen/of communicatiemiddelen, overstroming of brand. The Social Good Girl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor een eventuele storing die zou optreden op moment van het downloaden van de gekochte digitale bestanden en die niet te wijten is aan de Uitgever. Het bewijs dat de storing te wijten is aan The Social Good Girl komt toe aan de Klant. Niettemin zal The Social Good Girl in geval van problemen ervoor zorgen dat zijn Klanten in staat worden gesteld om de gekochte digitale bestanden te lezen. The Social Good Girl raadt haar Klanten aan om contact op te nemen via e mail op het adres thesocialgoodgirl@gmail.com. The Social Good Girl wijst de Klant erop dat de Bestanden beveiligd zijn door technische middelen, waardoor ze niet compatibel zijn met bepaalde informaticasystemen, zoals Linux of Unix. De Uitgever kan niet aansprakelijk worden gesteld als de Klant de bestanden niet kan lezen wegens een incompatibel informaticasysteem. In ieder geval is de aansprakelijkheid van The Social Good Girl beperkt tot de prijs van het door de Klant bestelde product, behalve bij lichamelijke schade of overlijden van de Klant te wijten aan een handeling of nalatigheid van The Social Good Girl. Art. 6 Intellectuele eigendom 6.a Eigendomsrecht van The Social Good Girl The Social Good Girl behoudt de exclusieve eigendom van de rechten die verbonden zijn aan het digitale bestand, ongeacht of deze intellectueel dan wel economisch zijn (auteursrechten, rechten van de producent van de databank, enz.). De Klant verbindt zich ertoe om geen inbreuk te plegen op de eigendomsrechten en intellectuele rechten van The Social Good Girl, en om de nodige maatregelen te nemen om het respect te verzekeren van de rechten van The Social Good Girl door de personen waarvoor hij instaat. 6.b De draagwijdte van de vergunning gegeven aan de Klant Hij is enkel bevoegd om gedeeltelijke en selectieve uittreksels te maken om deze af te drukken, op papier of de export van gegevens op een elektronische, niet permanente en off grid drager, binnen de grenzen van het normaal gebruik van de databank, voor het exclusieve gebruik van de Klant.

5 Buiten deze grenzen, is het de Klant verboden om het Digitaal Bestand te kopiëren of te verspreiden, en zijn inhoud, geheel of gedeeltelijk aan te passen op welke manier ook. De klant onthoudt zich om kopieën te verspreiden aan derden, onder welke vorm en onder welke voorwaarden ook, zelfs als het ten kosteloze titel is. Het is de Klant verboden om het Digitaal Bestand te verspreiden, of de inhoud ervan door verkoop, lokalisatie, verhuur, verspreiding, ter beschikking stellen via een netwerk of door enige andere vorm van ter beschikking stelling aan een derde, en dat, ongeacht het doel, al dan niet commercieel, zonder schriftelijke verklaring van The Social Good Girl. 6.c Straffen Iedere tekortkoming in hoofde van de Klant met betrekking tot de plichten van artikel 6 leiden van rechtswege en zonder voorafgaandelijke kennisgeving tot de verplichting tot betaling van een forfaitaire schadevergoeding gelijk aan 10 keer het bedrag van de aankoopfactuur uit het Digitaal Bestand, zonder afbreuk te doen aan het recht van The Social Good Girl om een schadevergoeding te vorderen of zonder afbreuk te doen aan het recht van eventuele partner uitgevers om te vervolgen, onafhankelijk van The Social Good Girl. Wanneer The Social Good Girl vaststelt dat de Klant handel heeft gedreven, met name door illegale kopieën te nemen, illegale exploitatie van het Digitaal Bestand en/of van de inhoud, persoonlijk, direct of indirect, of zelfs door middel van een vennootschap waarin hij een belang heeft, maakt niet uit hoe laag, het bedrag van de schadevergoeding zal tot bedragen, zonder afbreuk te doen aan het recht van eventuele partner uitgevers om een hogere schadevergoeding te vorderen. De Klant erkent dat het bedrag van de schadevergoeding is gerechtvaardigd, onder meer door grote investeringen en door de nodige ontwikkelingen van het Digitaal Bestand zodat het up to date blijft, om de verkrijging, verificatie, en presentatie van de inhoud en zijn aanpassingen aan de vereisten van de nieuwe uitbatingssystemen voor de gebruikers te voldoen. De Klant erkent daarom expliciet dat de schadevergoeding enkel een gedeeltelijke dekking is van de schade die resulteert uit een inbreuk op één van voorgaande artikelen, geleden door de The Social Good Girl. The Social Good Girl houdt zich alle rechten voor om klacht in te dienen tegen op grond van namaak. In elk geval, leidt de schending van dit artikel, van rechtswege en zonder enige kennisgeving aan de licentiegebruiker tot een einde van het contract. De bedragen die betaald werden door de Klant worden niet terug betaald. 6.d. Technische beveiligingsmaatregelen De toegang tot de digitale Bestanden vereist de volgende elementen: een internetverbinding, elektronische toestellen die verbonden zijn met het internet en leessoftware. Met deze toestellen en software moeten de door The Social Good Girl geleverde digitale Bestanden gelezen kunnen worden. Daarom moeten ze een of meer bestandsformaten aannemen en voldoen aan de door deze bestandtypes opgelegde technische vereisten.

6 Art. 7 Diversen 7.a. Definities: Bestand: informaticabestand met een bepaald formaat dat de weergave op een elektronisch apparaat van een intellectueel werk mogelijk maakt. Hetzelfde werk dat in twee verschillende formaten (bijvoorbeeld pdf en e Pub) wordt aangeboden, komt overeen met twee verschillende digitale Bestanden, die apart gekocht moeten worden. Download: de overdracht en reproductie van een digitaal bestand van het door de Klant gekochte werk op de harde schijf van een computer of op elk opslagsysteem voor gegevens van de Klant, en enkel bestemd voor lezing door de Klant. Website of websites: de internetsites waarop de digitale Bestanden verkocht worden door DBiT (larcier.be, bruylant.be, dbit.lu en hun subdomeinen). 7.b. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken Het Nederlandse recht is van toepassing op de onderhavige overeenkomst. In geval van een geschil betreffende de uitvoering of de interpretatie van de onderhavige overeenkomst zullen alleen de rechtbanken en hoven van Nederland bevoegd zijn.

Algemene Voorwaarden Detox E-book

Algemene Voorwaarden Detox E-book Algemene Voorwaarden Detox E-book Inhoudsopgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 Identiteit Vegadutchie Artikel 3 Toepasselijkheid Artikel 4 Het aanbod Artikel 5 De overeenkomst Artikel 6 Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Leren lezen met plezier, gevestigd te Amsterdam. KvK-nr: Versie geldig vanaf 1 januari 2017.

Algemene Voorwaarden van Leren lezen met plezier, gevestigd te Amsterdam. KvK-nr: Versie geldig vanaf 1 januari 2017. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Leren lezen met plezier, gevestigd te Amsterdam. KvK-nr: 67330452 Versie geldig vanaf 1 januari 2017. 1. Algemeen 2. Overeenkomst 3. Levering 4. Prijzen 5.

Nadere informatie

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd

2.Aankopen, beschikbaarheid, productinformatie en minimum leeftijd Algemene verkoopsvoorwaarden Webshop 1.Algemeen 1.1. Behoudens uitdrukkelijke en schriftelijke andersluidende overeenkomst, worden alle overeenkomsten, offerten, aanbiedingen, bestellingen, en alle daaruit

Nadere informatie

De consument beschikt niet over het recht om de koop ongedaan te maken.

De consument beschikt niet over het recht om de koop ongedaan te maken. OVEREENKOMST VOOR HET PLAATSEN VAN EEN ADVERTENTIE Identificatie van de partijen Enerzijds, SPRL JSWR Consulting, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen in België onder het nummer 0846.338.559

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden 1. Inleidende bepaling Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door Trappelend Geheim via de webwinkel op www.trappelendgeheim.be. Het plaatsen van

Nadere informatie

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze.

Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Ik heb de algemene gebruiksvoorwaarden en de wetten betreffende de bescherming van het privé-leven gelezen en aanvaard ze. Algemene voorwaarden KAPITOL N.V. INFOBEL OFFICE-SOFTWARE EN CORRESPONDERENDE

Nadere informatie

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER

Ets VIELLEVOYE SA Division TOLFER Ets VIELLEVOYE Division TOLFER ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN GELDIG VANAF 1 januari 2016 1 Artikel 1: Toepassingsgebied Deze algemene verkoopvoorwaarden (AVV) gelden voor alle producten die door de Ets.

Nadere informatie

Mohringer Online algemene voorwaarden

Mohringer Online algemene voorwaarden Mohringer Online algemene voorwaarden Laatst bijgewerkt mei 2018 Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze producten en diensten. Mohringer nv, Gent is een dochteronderneming van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities

Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes. Artikel 1. Definities Algemene voorwaarden Webwinkel Werkman Horseshoes Artikel 1. Definities Werkman: Werkman Horseshoes Webwinkel: website van Werkman waarop zij zaken te koop aanbiedt Overeenkomst: de overeenkomst van koop

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN WEBSHOP De consument heeft het recht aan AC-Dierenartsenpraktijk mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van boete en zonder opgave van motief binnen de

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER

GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER GEBRUIKSVOORWAARDEN EN DISCLAIMER 1. Identiteit en contactgegevens van Basiel 1.1. De website beschikbaar op het adres www.feestzaalbasiel.be (hierna: de Website ) wordt uitgebaat door en is eigendom van

Nadere informatie

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard.

In de ondertekst wordt klant genoemd degene die de bestelling heeft gedaan, en leverancier degene die de bestelling heeft aanvaard. Algemene Voorwaarden Hosting 1. Toepassingsgebied 2. Offertes 3. Levering 4. Duur en beëindiging 5. Eigendomsrecht 6. Aansprakelijkheid 7. Betaling 8. Overmacht 9. Bevoegdheid en Toepasselijk Recht 1.

Nadere informatie

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN

1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN Welkom bij de applicatie e-coupons van Beneficio by Edenred Belgium 1. AANVAARDING VAN DE ALGEMENE VOORWAARDEN GELIEVE DE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DEZE APPLICATIE AANDACHTIG TE LEZEN We vragen u deze Algemene

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene voorwaarden. 1. Algemene informatie. 2. Toegang tot de website DENA STABLES ALGEMENE VOORWAARDEN I Algemene voorwaarden 1. Algemene informatie Behoudens uitdrukkelijke schriftelijke toestemming tot afwijking, zijn deze algemene voorwaarden van toepassing op alle contractuele relaties tussen enerzijds

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden

Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Media Markt Algemene verkoopsvoorwaarden Onderhavige verkoopsvoorwaarden gelden voor alle verkoopovereenkomsten tussen Media Markt en de klant. Afwijkingen van deze algemene verkoopsvoorwaarden kunnen

Nadere informatie

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba)

ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) ALGEMENE AANKOOPVOORWAARDEN (Tyco Electronics Raychem bvba) 1. TOEPASSING Onze aankopen vallen uitsluitend onder de toepassing van deze Algemene Aankoopvoorwaarden en van de Bijzondere Voorwaarden van

Nadere informatie

1.5 Onder "Koper" wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan.

1.5 Onder Koper wordt verstaan de derde, die met &Champagne een rechtsgeldige contractuele relatie is aangegaan. Algemene voorwaarden Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van &Champagne V.O.F. en op alle met &Champagne aangegane overeenkomsten.

Nadere informatie

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu

Vintage & projects. Algemene. Hier en Daar :: Oude Vismarkt 10, Zwolle :: hierendaar.nu 1 Vintage & projects Algemene voorwaarden 2 maart 2017 versie 10 Artikel 1 : Definities 3 Artikel 2 : Toepasselijkheid 3 Artikel 3 : Overeenkomst 3 Artikel 4 : Persoonsgegevens 3 Artikel 5 : Aanbod 4 Artikel

Nadere informatie

'OPEN HARDWARE' LICENTIE VOOR COLLABORATIEVE ONTWIKKELING

'OPEN HARDWARE' LICENTIE VOOR COLLABORATIEVE ONTWIKKELING 'OPEN HARDWARE' LICENTIE VOOR COLLABORATIEVE ONTWIKKELING LOH DDC licentie Versie 1.0 (20 mei 2014) Auteursrechten: SIBELGA Oorspronkelijk document op: www.sibelga.be/openhardware INLEIDING Dit is een

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door ENGELTJEBENGELTJE. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door. Het plaatsen van een bestelling op de website van leidt tot de aanvaarding van deze algemene voorwaarden. behoudt zich het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl

Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Algemene Voorwaarden Boekenzoekdienst.nl Artikel 1. Definities. In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: de Website: de website www.boekenzoekdienst.nl, die in stand wordt gehouden door Boekwinkeltjes

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Handelsnaam VideoCursusOnline Meditaties-voor-Kinderen is een dienst van VideoCursusOnline Website www.meditaties-voor-kinderen.nl Email sleepy@meditaties-voor-kinderen.nl Telefoon

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ManuPost

Algemene voorwaarden ManuPost Algemene voorwaarden ManuPost ManuPost is eigendom van Manu-Mail NV Contactgegevens & adres maatschappelijk zetel: D'Helst 28 9280 Lebbeke Telefoon: 052 35 35 41 E-mail: info@manu-mail.be Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Less4Games

Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Less4Games Artikel 1 Definities Dienst: elke handeling die geen levering van goederen is. Als er geen sprake is van een fysieke gegevens drager, spreekt men van het leveren van een dienst. Koper: iedere bezoeker

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN 1. Algemeen 1.1. Deze algemene verkoopsvoorwaarden zijn exclusief van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, verkopen, leveringen en diensten van SMEG Belgium NV (hierna

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN-WEBSHOP

ALGEMENE VOORWAARDEN-WEBSHOP ALGEMENE VOORWAARDEN-WEBSHOP Artikel 1: Identiteit 1.1. Identiteit en contactgegevens: Avant Machinery NV Tiensesteenweg 240 3800 Sint-Truiden Ondernemingsnummer: 0474.042.463 1.2. Bereikbaarheid: Telefoon:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden mybpost-portaal en mybpost bizz-programma

Algemene voorwaarden mybpost-portaal en mybpost bizz-programma Algemene voorwaarden mybpost-portaal en mybpost bizz-programma Deze algemene voorwaarden en de privacy policy stellen de voorwaarden vast voor de toegang tot en het gebruik van het mybpost-portaal en het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Mei 2018

Algemene Voorwaarden Mei 2018 Algemene Voorwaarden Mei 2018 1 Inhoudsopgave Hoofdstuk A: Algemene bepalingen...2 Artikel 1 Reikwijdte en definities...2 Artikel 2 Totstandkoming van een overeenkomst...2 Artikel 3 Aansprakelijkheid...3

Nadere informatie

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities

Algemene Ticketvoorwaarden Eventix B.V. 1. Definities 1. Definities In deze algemene ticketvoorwaarden wordt verstaan onder: -Eventix B.V., de entiteit welke haar kaartverkoopservice aanbiedt aan Gebruiker onder de naam "Eventix", hierna te noemen Eventix,

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis

In deze algemene voorwaarden en de overeenkomsten waarop zij van toepassing zijn hebben de onderstaande begrippen de volgende betekenis ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden van Webshop Mushingsupplies.eu Mushingsupplies.eu Hoek 54-A 5571 GK Bergeijk Nederland E-mail :info@mushingsupplies.eu KvK : Eindhoven 61576263 BTW : NL854398594B01

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS

ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS ALGEMENE VOORWAARDEN WOODWINGS DEEL 1. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VOOR DE WEBSITE VAN WOODWINGS Artikel 1 Definities WOODWINGS : Website : Gebruiker : WOODWINGS BVBA, met zetel te 3540 HERK-DE-STAD,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1: Definities Algemene Voorwaarden Artikel 1: Definities 1. De NFG : De Stichting Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (kort: NFG), gevestigd te Assen, bij de kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer 54322553.

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES

UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN ONZE PRESTATIES 1. Omschrijvingen Companywriters : De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 4600 Wezet (Visé) (België),

Nadere informatie

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation

Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Wireless Mobile Utility Licentieovereenkomst voor de toepassing Nikon Corporation Deze licentieovereenkomst voor de toepassing ( Overeenkomst ) is een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 - Doelstelling Algemene Voorwaarden In deze Algemene Voorwaarden staan de rechten en plichten van diegene die gebruik maken van de MiessAgenda via de MiessAgendaApp ( applicatie ) of de website MiessAgenda.nl ( website

Nadere informatie

Mondiale Aankoopvoorwaarden

Mondiale Aankoopvoorwaarden 1. Contractanten Dit contract (hierna de Aankooporder genoemd) wordt afgesloten tussen de toeleverancier (hieronder de TOELEVERANCIER genoemd) en de Schindler-onderneming die wordt vermeld in de order

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013

ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013 ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN versie 02 Maart 2013 Doel Algemene bepalingen Offertes, bestellingen en prijzen Levering en leveringstermijnen Overdracht van risico en eigendom Controle bij levering en klachten

Nadere informatie

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel.

Tenzij anders aangegeven gaat het altijd om 1 exemplaar van het genoemde artikel. VERKOOPSVOORWAARDEN Algemene Verkoopvoorwaarden Art. 1. Toepassing van de Algemene Verkoopvoorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke koop-verkoopovereenkomst door een bezoeker van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU

Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Algemene Voorwaarden: KBCSAASFORCE.HOME-USE.EU Laatste aanpassing: 09 april 2015 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel

Nadere informatie

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer.

U mag de SOFTWARE niet gebruiken in combinatie op meerdere systemen, netwerken, servers of emulaties op een mainframe of minicomputer. Wireless Mobile Adapter Utility voor wereldwijd Algemene licentievoorwaarden Nikon Corporation Deze licentievoorwaarden ( Overeenkomst ) vormen een wettelijke overeenkomst tussen u (als persoon of rechtspersoon)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde

Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Algemene Voorwaarden De Zoete Zonde Laatste aanpassing: 1/09/2017 INHOUDSOPGAVE Artikel 1 Identiteit van de verkoper Artikel 2 Toepasselijkheid Artikel 3 Ons aanbod en jouw bestelling Artikel 4 Herroepingsrecht

Nadere informatie

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden,

1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, ALGEMENE VOORWAARDEN A. ALGEMENE BEPALINGEN 1. Al onze verkopen worden uitsluitend beheerst door onze algemene voorwaarden, met uitsluiting van alle andersluidende voorwaarden, behoudens andersluidende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN!! WWW.VERKOOPMIJNAUTO.BE WWW.DEALERAANKOOP.BE INHOUDSOPGAVE Art. 1 Definities begrippen Art. 2 Identiteit van de ondernemer Art. 3 Toepasselijkheid Art. 4 De openbare veiling Art.

Nadere informatie

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE A. ALGEMENE GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE Het gebruik van deze website (hierna de Jeram website ) impliceert uw onvoorwaardelijke aanvaarding van alle onderstaande algemene voorwaarden (hierna de

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME

OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME OVEREENKOMST TER BESCHIKKING STELLEN VAN EEN LOCATIE VOOR EEN FOTO- OF FILMOPNAME TUSSEN: (1) Studio Scott, vertegenwoordigd door Debbie Debrauwer, Efie De Grande en Eveline Vanassche met hoofdkantoor

Nadere informatie

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79.

Sandra de Bock betreft een onderneming natuurlijke persoon, KBO nummer , gevestigd te 2491 Olmen, Oosthamsesteenweg 79. Algemene (verkoops)voorwaarden 1. Toepassingsgebied Onderhavige algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen en aankopen die worden gedaan via de webwinkel beschikbaar op www.hetkadopaleisje.be,

Nadere informatie

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN

ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN ABSOLUTE AGENCY (AA) ALGEMENE VOORWAARDEN 1. ALGEMEEN Behoudens andersluidende bepalingen zijn alle offertes, interventies en prestaties van AA onderworpen aan het geheel van deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl

De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl De algemene voorwaarden voor webshopdierenarts.nl Inhoud Artikel 1: Definities Artikel 2: Identiteit van de ondernemer Artikel 3: Toepasselijkheid Artikel 4: De overeenkomst Artikel 5: Herroepingsrecht

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight

Algemene voorwaarden van StudyRight. KvK-nummer: Algemene Voorwaarden - StudyRight Algemene Voorwaarden - StudyRight Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Artikel 4 - De overeenkomst Artikel 5 - De prijzen en tarieven Artikel 6 - Betaling

Nadere informatie

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt.

2. Toepasselijkheid Gebruiksvoorwaarden a. Deze Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op ieder gebruik dat Gebruiker van de Ticketservice maakt. Gebruiksvoorwaarden In deze voorwaarden worden de condities besproken die van toepassing zijn op elk gebruik dat Gebruiker maakt van de diensten van Stager B.V. Eenieder wordt aangeraden deze gebruiksvoorwaarden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel.

Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden dierenklinieklieshout.nl webwinkel. 1. Toepasselijkheid. 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van en aangegane overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Klant Fairphone B.V.

Algemene Voorwaarden voor de Klant Fairphone B.V. Beste klant, Op basis van de ervaringen die we hebben opgedaan met de verkoop van onze First Edition Fairphones hebben we de Algemene Voorwaarden gewijzigd om de procedure voor de aanschaf van de volgende

Nadere informatie

Algemene gebruiksvoorwaarden

Algemene gebruiksvoorwaarden Algemene gebruiksvoorwaarden De Juvederm website is eigendom van Allergan Limited ('Allergan'), en is uitsluitend bestemd voor inwoners van Nederland en België. De op deze site verstrekte informatie is

Nadere informatie

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING

MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING MODEL VAN TIJDELIJKE EN PRECAIRE GEBRUIKSOVEREENKOMST WAARSCHUWING Dit model houdt geenszins een vrijstelling in van de verplichting om een deskundige te raadplegen om, indien nodig, de regels per geval

Nadere informatie

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden

Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden Artikel 1. Toepassing algemene voorwaarden *Dit bedrijf, eiigen aan de natuurlijke persoon Jens Swaenepoel zal hierna verder genoemd worden als Webstudio JNS. 1.1. Deze algemene voorwaarden gelden op alle

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game

Algemene Voorwaarden 1 DEFENITIES Smart Movies B.V Klant: Overeenkomst tot levering van digitale inhoud: Digitale inhoud: Beslisboom: Movie Game Algemene Voorwaarden Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, offertes, overeenkomsten en de verkoop van Movie tickets door Smart Movies B.V. 1 DEFENITIES In deze algemene voorwaarden

Nadere informatie

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst.

1.2 Onder klant wordt verstaan iedere bezoeker van de webshop, natuurlijke persoon of rechtspersoon, die via nuvintage.nl een bestelling plaatst. Algemene voorwaarden Artikel 1 : Definities 1.1 Onder "NuVintage" wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMEEN II. BEPALINGEN NAARGELANG DE AARD VAN DE OVEREENKOMST

ALGEMENE VOORWAARDEN I. ALGEMEEN II. BEPALINGEN NAARGELANG DE AARD VAN DE OVEREENKOMST Pixel Ambition streeft ernaar haar algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk te formuleren. Indien u toch vragen heeft over onze algemene voorwaarden, twijfel dan niet ons te contacteren via contact@pixelambition.be.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN GRONDENGOED VOOR HET LEVEREN VAN (ELEKTRONISCHE) DIENSTEN Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Dienst: de door Grondengoed aangeboden of geleverde

Nadere informatie

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website

1/ Wie zijn wij? 2/ Onze website dejuristen IP and ICT Law Belliardstraat 2 B- 1000 Brussel Belgium Phone +32 (0) 2 540 20 66 Fax +32(0) 9 296 13 41 www.dejuristen.be contact@dejuristen.be DISCLAIMER Het gebruik van onze website gaat

Nadere informatie

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord!

DISCLAIMER. Contacteer ons gerust indien u verdere vragen of opmerkingen heeft; wij beloven u een spoedig antwoord! DISCLAIMER Het gebruik van onze website moet steeds gebeuren conform de rechten en plichten die duidelijk op de website vermeld staan en de rechten en plichten die bepaald zijn in de Disclaimer, de Verkoopsvoorwaarden

Nadere informatie

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip

Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip Reglement betreffende de online promotieactie via Facebook/ Instagram Idéal Soleil- win een citytrip De onderneming L Oréal Nederland b.v., Divisie Cosmetique Active, gevestigd te 2132 LR Hoofddorp, Scorpius

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Olietekoop.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES 2. TOEPASSELIJKHEID 3. AANBIEDING 4. PRIJZEN

Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES 2. TOEPASSELIJKHEID 3. AANBIEDING 4. PRIJZEN Algemene voorwaarden 1. DEFINITIES Trendo Communicatie & Webdesign: de eenmanszaak Trendo Communicatie & Webdesign, gevestigd en kantoorhoudende in Asten, hierna ook wel Trendo genoemd; Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet.

Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet. Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden van Blue Fish (concept van Blue Fashionpoint B.V.) voor de verkoop via internet. Artikel 1. Definities 1.1. Blue Fashionpoint B.V.: De besloten vennootschap Blue

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN

Algemene Voorwaarden. Dekker Design Goes ALGEMEEN Algemene Voorwaarden ALGEMEEN Door de website van te bezoeken en te gebruiken, geeft u aan dat u deze gebruiksvoorwaarden aanvaardt zonder beperking of voorbehoud. Indien een van de bepalingen van deze

Nadere informatie

Licentieovereenkomst Construction Media

Licentieovereenkomst Construction Media Licentieovereenkomst Construction Media Dit document bevat de licentieovereenkomst van Construction Media. Deze licentieovereenkomst is van toepassing op alle door Construction Media aan een gebruiker

Nadere informatie

De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten en eventuele belastingen of andere heffingen.

De productprijzen zijn aangegeven in euro, inclusief BTW en exclusief verpakkings- en verzendkosten en eventuele belastingen of andere heffingen. Algemene voorwaarden Artikel 1- Het toepassingsgebied De hiergenoemde algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop op afstand van de Stichting Peuterspeelzalen Boxtel (wij), en dekken

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN 1. DEFINITIES Overeenkomst Offerte Koper Overmacht Producten Verkoper Een overeenkomst voor de verkoop en levering van Producten door Verkoper aan Koper inclusief

Nadere informatie

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel

Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 1. ALGEMEEN Onder Katrien Claes wordt in deze algemene verkoopvoorwaarden verstaan: Katrien Claes, Hees 148, 3920 Lommel 2. GELDING EN AANVAARDING VAN DEZE VOORWAARDEN. De huidige voorwaarden beheersen

Nadere informatie

2. Aanbiedingen en totstandkoming overeenkomsten

2. Aanbiedingen en totstandkoming overeenkomsten Algemene voorwaarden 1. Algemeen / Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die via www.cateringagriport.nl worden verzorgd. Cateringagriport.nl behoudt zich

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten)

Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten) Algemene voorwaarden Boom uitgevers Amsterdam BV (consumenten) Deze algemene voorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel en zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN NIJM WEBDESIGN & HOSTING

ALGEMENE VOORWAARDEN NIJM WEBDESIGN & HOSTING ALGEMENE VOORWAARDEN NIJM WEBDESIGN & HOSTING Laatste wijziging: 30-06-2016 Inhoud ALGEMENE VOORWAARDEN NIJM WEBDESIGN & HOSTING... 1 ARTIKEL 1 DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2 HOSTING... 3 ARTIKEL 3 WEBDESIGN

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden IKEA KNUFFEL TEKENWEDSTRIJD 2014 Voorwaarden voor deelname 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door IKEA BELGIUM NV/SA (hierna genoemd: IKEA), met maatschappelijke zetel te 1930

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. De overeenkomst verbindt de Klant onder meer om:

ALGEMENE VOORWAARDEN. De overeenkomst verbindt de Klant onder meer om: Pixel Ambition streeft ernaar haar algemene voorwaarden zo duidelijk mogelijk te formuleren. Indien u toch vragen heeft over onze algemene voorwaarden, twijfel dan niet ons te contacteren via contact@pixelambition.be.

Nadere informatie

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen:

2.2 De verkoper zal de bestelling van de koper echter slechts kunnen weigeren in één van de volgende gevallen: Algemene verkoopvoorwaarden 1. Toepassingsgebied 1.1 Deze algemene verkoopsvoorwaarden (hierna de Voorwaarden ) zijn van toepassing op elke bestelling van producten Lakebos die via de Lakebos webwinkel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016)

ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) ALGEMENE VOORWAARDEN OPDRACHTNEMERS (VERSIE 2016) 1. Definities 1.1 In deze Voorwaarden gebruiken wij (Poplo) de volgende definities die in het enkel- en meervoud dezelfde betekenis hebben: a. Account:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl

Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Algemene voorwaarden en Privacy Policy ITMicroCV.nl Over ITMicroCV ITMicroCV onthoudt zich binnen de wetgeving van elke aansprakelijkheid of garantie voor de nauwkeurigheid, volledigheid, bruikbaarheid,

Nadere informatie

Disclaimer Disclaimer en beperking van aansprakelijkheid voor deze Site Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid

Disclaimer Disclaimer en beperking van aansprakelijkheid voor deze Site Uw persoonsgegevens, onze verantwoordelijkheid Disclaimer Disclaimer en beperking van aansprakelijkheid voor deze Site Bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite, is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Toch bestaat de mogelijkheid

Nadere informatie

Welkom op de website van Pandora Escape

Welkom op de website van Pandora Escape Welkom op de website van Pandora Escape Pandora escape verzoekt u om zorgvuldig de huidige voorwaarden te lezen voordat u uw boeking maakt. Door het boeken van een evenement op de website van Pandora escape,

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE. Artikel 1. Toepasselijkheid. Artikel 2. Aanbiedingen/overeenkomsten ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE ONLINE WINKEL VAN TEA, LOVE & WINE Artikel 1. Toepasselijkheid 1.1 Op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten van de online winkel van Tea, Love & Wine (hierna

Nadere informatie

jouwsportclub.be ("jouwsportclub.be") is slechts gebonden door uitvoering na uitdrukkelijke en schriftelijke

jouwsportclub.be (jouwsportclub.be) is slechts gebonden door uitvoering na uitdrukkelijke en schriftelijke ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Algemeen jouwsportclub.be ("jouwsportclub.be") is slechts gebonden door uitvoering na uitdrukkelijke en schriftelijke aanvaarding door jouwsportclub.be van een bestelling/opdracht

Nadere informatie

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract

Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl. 2. Aanbod en sluiten van het contract Verkoop -en leveringsvoorwaarden van VAN HEES Benelux Sprl 1. Algemeen Onze aanbiedingen, leveringen en prestaties zijn uitsluitend onderworpen aan onderhavige algemene verkoop en leveringsvoorwaarden.

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com

Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Algemene verkoopvoorwaarden appstore www.interupsy.com Hieronder vindt u de Algemene Voorwaarden die gelden voor de Overeenkomsten die u met ons sluit. In deze Algemene Voorwaarden staat veel informatie

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel

Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel Leveringsvoorwaarden Backx Positief Schoolfotografie, Webwinkel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Backx Positief Schoolfotografie: is een bedrijf gevestigd te Almelo aan

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1. Toepassing 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel van Oliespecialist.nl. 1.2 Naast deze Algemene Voorwaarden kunnen indien nadrukkelijk aangegeven Aanvullende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden DOG CHOICE V.O.F. (KvK ) (BTW NL B06)

Algemene Voorwaarden DOG CHOICE V.O.F. (KvK ) (BTW NL B06) Algemene Voorwaarden DOG CHOICE V.O.F. (KvK 59182237) (BTW NL137501122B06) 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van DOG CHOICE en op alle met DOG

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM

Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM Algemene verkoopvoorwaarden van WWF BELGIUM 1. Voorrang en aanvaarding van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden 1.1. Onder WWF wordt in de zin van de onderhavige algemene verkoopvoorwaarden het volgende

Nadere informatie

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten

1. Algemeen. 2. Toepasselijkheid. 3. Aanbiedingen/ Overeenkomsten 1. Algemeen Door bij FotoVakPrintNaarden een bestelling te plaatsen, geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden van FotoVakPrintNaarden akkoord gaat. FotoVakPrintNaarden heeft het

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Tiny Tale s Bookshop

Algemene voorwaarden Tiny Tale s Bookshop Algemene voorwaarden Tiny Tale s Bookshop ARTIKEL 1 - DEFINITIES In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Tiny Tale s Bookshop: De onderneming die producten en/of diensten op afstand aan consumenten en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: Algemene voorwaarden: Deze algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Artikel A begrippen: : Deze algemene voorwaarden Handelsnaam die diverse websites met betrekking tot bedrijfsruimten en bedrijfspanden exploiteert. Deze handelsnaam is onderdeel van

Nadere informatie

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen.

Deze overeenkomst heeft tot doel de modaliteiten voor die toegangsmachtiging te regelen. Pagina 1/5 Overeenkomst inzake het gebruik van DVV e-services Na kennis te hebben genomen van deze overeenkomst, gelieve de bepalingen ervan te aanvaarden door de ontbrekende gegevens in te vullen en dit

Nadere informatie

CIEL ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN

CIEL ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN CIEL ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN Het contract is onderworpen aan de volgende verkoopsvoorwaarden ongeacht speciale clausules voor zover deze niet uitdrukkelijk en schriftelijk door ons bevestigd werden.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014

Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Algemene Voorwaarden van de vereniging Nederlands Instituut van Psychologen (het NIP) Geldend vanaf 1 januari 2014 Definities Het NIP: de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid Nederlands Instituut

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1 Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Algemeen Deze algemene voorwaarden (hierna verder te noemen de Algemene Voorwaarden ) zijn van toepassing op elk gebruik van de websites van AkkermansM: www.akkermansm.com

Nadere informatie