NIEUWSBRIEF, april 2014, nummer 9. Het scholingsprogramma is succesvol

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF, april 2014, nummer 9. Het scholingsprogramma is succesvol"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF, april 2014, nummer 9 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan de projecten van de stichting en wij willen u daarvoor hartelijk bedanken! Het scholingsprogramma is succesvol In 2007 begon Kans op Toekomst met het ondersteunen van 30 kinderen in Addis Abeba, Ethiopië. De laatste twee schooljaren zijn dat er ongeveer 400 geweest in zowel Addis Abeba als in Bahir Dar. De kinderen zijn afkomstig uit zeer arme gezinnen of zijn verweesd. De kosten voor school, de schoolmaterialen, schooluniformen, schooltassen en schoenen worden betaald. De kinderen worden na schooltijd in dagcentra opgevangen en ondersteund door maatschappelijk werkers en huiswerkbegeleiders. Het is erg belangrijk dat de kinderen gezond blijven en naar school kunnen blijven gaan. Daarom biedt het programma ook voeding, gezondheidszorg en soms extra kleding aan. Dit alles wordt verzorgd in de wijk waar de kinderen wonen. Ook gezinsleden worden zoveel mogelijk bij alles betrokken. Aan de gezinnen wordt geleerd hoe belangrijk de scholing is en hoe zij ervoor kunnen zorgen dat hun kinderen gezond blijven. Kans op Toekomst is met het jaar het zevende schooljaar ingegaan. Dat betekent dat er al een aantal kinderen (13 in totaal) alle klassen heeft doorlopen en nu grotere kansen heeft op de arbeidsmarkt. Veel van de jongeren die groep 10 hebben afgerond vinden hun weg naar het beroepsonderwijs. Enkelen zijn verder gegaan met groep 11 en 12 en stromen daarna door naar het hoger beroepsonderwijs en de universiteit. Dit jaar zijn dat er 2 geweest: Gebru Haile en Yenework Aynalem. Zij zijn beiden toegelaten tot de universiteit van Addis Abeba en worden door anderen financieel ondersteund. Het aantal geslaagden zal de komende jaren stijgen, omdat velen uit het scholingsprogramma nu al meerdere jaren door Kans op Toekomst worden ondersteund.

2 Inrichting bibliotheek Kans op Toekomst heeft in 2011 met uw donaties en steun van Cordaid de bouw van een bibliotheek bij de Shimbit school en dagcentrum in Bahir Dar kunnen realiseren. Voor de inrichting van het studiecentrum en de noodzakelijke boeken waren we nog op zoek naar een sponsor. Gelukkig is deze gevonden. Books4life heeft zorg gedragen voor een mooi bedrag, dat door ons is aangevuld. Hiervoor zijn tafels, stoelen en boekenkasten aangeschaft en is de bibliotheek van 1050 schoolboeken voorzien voor groep één tot en met twaalf. Studenten hebben nu genoeg studiemateriaal en een ruimte om rustig boeken te kunnen inzien en om huiswerk te maken. Bijgaand enkele foto s van de bibliotheek. Blinde kinderen Aan het begin van vorig schooljaar hebben we 4 blinde of zeer slechtziende kinderen in het onderwijsproject opgenomen. Zonder onderwijs zijn arme gehandicapte kinderen in Ethiopië genoodzaakt te bedelen of worden ze angstvallig binnen gehouden. In Addis Abeba wordt Mulu-Embet Abera (foto rechts) ondersteund. Zij is een slechtziend meisje van 17 jaar die nu in groep 11 zit. Vorig jaar heeft ze het examen gedaan van groep 10, waarvoor ze met goede cijfers is geslaagd. Verdere ondersteuning van dit meisje is van groot belang. Haar ouders zijn overleden en haar grootmoeder is niet in staat de schoolkosten te betalen voor dit intelligente meisje.

3 In Bahir Dar zijn in september 2012 Endalamaw, Senayit en Ayinalem naar school gegaan. Ze zitten op een school voor blinden en slechtzienden. Ze leren het brailleschrift, stoklopen en enkele andere basisvaardigheden. Ook leren ze Amhaars, Engels, rekenen en natuur. Als ze de basisvaardigheden onder de knie hebben is het de bedoeling dat ze instromen in het reguliere onderwijs. Endalamaw is15 jaar en Senayit is 12 jaar. Hun schoolresultaten zijn bijzonder goed. Ze halen beiden voor alle vakken 9 of meer. Er is met hen besproken of zij wellicht een jaar zouden kunnen overslaan. Maar met het oog op hun sociale groei is toch besloten hen dit jaar groep 3 te laten doorlopen. Voor de blinde Ayinalem van 10 jaar is het zeer moeilijk om het braille onder de knie te krijgen. Verbaal is hij sterk en zijn juf verwacht dat hij dit jaar sterk vooruit zal gaan. Omdat hij door de problemen met het braille achterstand heeft opgelopen in de andere vakken zal hij dit jaar nogmaals groep 2 doen. De beroepsopleiding Ook dit jaar hebben 30 studenten weer hun best gedaan. Vier studenten zijn geslaagd voor hun opleiding. Zo heeft onder andere Samson zijn opleiding bouwkunde afgerond, Selamawit haar rechtenstudie en Getaneh zijn natuurkunde studie. Birhane is geslaagd voor de opleiding sociologie. Allen studeerden aan de universiteit. We zijn blij dat deze vier studenten nu een baan kunnen zoeken en geld kunnen verdienen voor hun families. Over Birhane willen wij u in deze nieuwsbrief iets vertellen. Birhane heeft als kind brandhout verzameld en verkocht om samen met haar ouders rond te kunnen komen. Zij weet heel goed wat het betekent om arm te zijn. Daarom heeft ze keihard gestudeerd om aan een kansarm bestaan te ontsnappen en het is haar gelukt, Birhane is dan ook heel trots op haar behaalde resutaten. Birhane schrijft: Het gaat zo goed met mij! Alles is goed! Ik heb mijn studie in juli 2013 afgerond. Ik weet hoe dit iedereen blij maakt. Jullie ondersteuning speelde een grote rol. Het hielp me om zonder problemen te kunnen studeren. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor de ondersteuning die ik mocht krijgen. Ook voor mijn ouders is jullie hulp heel belangrijk geweest. Ik neem veel verantwoordelijkheden van hen over. In de toekomst wil ik ook kansarme kinderen gaan helpen. Ik hoop dat me dit gaat lukken! Nogmaals, heel hartelijk bedankt voor al jullie hulp. Hierbij een foto van mijn diploma uitreiking. Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe! Birhane zal een verschil maken voor mensen in haar omgeving! Net zoals u een verschil heeft gemaakt voor Birhane en nog vele andere studenten die door onze stichting worden ondersteund. Heel hartelijk bedankt voor uw hulp!

4 Voetbal Sport is erg belangrijk voor de lichamelijke en sociale ontwikkeling van kinderen. Ze groeien in hun zelfvertrouwen en leren respect te hebben voor elkaar. Voor kansarme kinderen is deelnemen aan een sportclub niet mogelijk. Onze partnerorganisatie ACSO in Ethiopië kan met onze steun sport wel mogelijk maken voor deze kinderen. Op de dagcentra van ACSO is ook een teken- en schilderclub, een muziekclub, een club voor de rechten van het kind en een circusclub. Al bijna vanaf het begin van Stichting Kans op Toekomst zijn vier voetbalteams in Ethiopië actief. Op een basisschool in Addis Abeba spelen in totaal 30 kinderen in competitieverband. Ze trainen na schooltijd op het voetbalveld van de school. Hun trainers zijn sportdocenten die iedere middag 3 uur lang trainingen verzorgen. Ze kunnen ook gebruik maken van de betere faciliteiten van een school in de buurt. In een andere wijk van Addis Abeba hebben 32 kinderen zich verenigd in een eigen officieel geregistreerde voetbalclub. Ze worden daarin begeleid door trainers van een grotere club uit de buurt. De resultaten in de competitie zijn zeer goed. Sinds 2011 wordt voor hen de huur van het voetbalveld gefinancierd. Daarnaast worden voor alle voetballers sportkleding, sportschoenen en ballen gesponsord en is er eens per jaar een trainingskamp van een week. Begin 2011 is voor 3 jaar een nieuw sponsor-programma voor de voetbalclubs afgesproken. Deze teams worden financieel ondersteund door een deel van de opbrengst van sponsoracties door Sportevents4kidz bij voetbalclubs in Nederland. Jaarlijks dribbelen honderden enthousiaste voetballers in Nederland het geld hiervoor bij elkaar. Het voetballen is een groot succes. Eén van de teamleden heeft het team verlaten wegens nominatie in het nationale team voor de B-divisie. Het team had de Golden Cup gewonnen in een competitie met 22 teams. De uitrusting was dit jaar nodig aan vervanging toe, sommigen hadden een versleten tenue en moesten in hun eigen broeken en shirts spelen.

5 Hartelijk dank aan onze donateurs Kans op Toekomst bedankt graag iedereen die ons de afgelopen jaar heeft ondersteund. U ziet dat we met uw donatie in staat zijn om een groot aantal kinderen en jongeren een kans op een goede toekomst te geven. We willen dit nog heel lang voor veel kinderen mogelijk maken. Hopelijk bent u enthousiast geworden door de succesverhalen van de hulp in Ethiopië en kunnen we ook het komende jaar op uw steun rekenen. Wilt u ons helpen? Dat kan! U kunt een kind aan een toekomst helpen door het te ondersteunen. Uw kunt uw gift overmaken naar bankrekening , t.n.v. Stichting Kans op Toekomst in Amersfoort, onder vermelding van het project dat u wilt steunen. Voor meer informatie over de projecten van Kans op Toekomst verwijzen wij u naar onze website Bellen of mailen kan ook: info@kansoptoekomst.nl, of

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!!

NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen. Nu al meer dan 400 kinderen en 30 studenten!! NIEUWSBRIEF, februari 2012, nummer 7 Speciale editie, Voetbal sponsordagen Stichting Kans op Toekomst bestaat dit jaar 5 jaar. In die jaren heeft uw voetbal vereniging een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

April 2011 www.kansoptoekomst.nl 1

April 2011 www.kansoptoekomst.nl 1 NIEUWSBRIEF, APRIL 2011, nummer 6 U leest de -al weer- zesde nieuwsbrief van Stichting Kans op Toekomst. Sinds de start van onze stichting in 2007 zijn onze activiteiten elk jaar verder uitgebreid, dankzij

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2013

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2013 13-10-2014 Stichting Kans op Toekomst Tel.nummer: 0182-634542 KvK nummer: 32123385 Inhoud Voorwoord...2 1 Jaarverslag...3 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm...3 1.2 Doelstelling...3 1.3

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2012

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2012 07-06-2013 Stichting Kans op Toekomst Rekening nummer: 1226.566.44 Tel.nummer: 0182-634542 Inhoud Voorwoord...2 1 Jaarverslag...3 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm...3 1.2 Doelstelling...3

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 01-04-2016 Stichting Kans op Toekomst Tel.nummer: 0182-634542 KvK nummer: 32123385 Inhoud Voorwoord...2 1 Jaarverslag...3 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm...3 1.2 Doelstelling...3 1.3

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2011

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2011 5 juli 2012 Stichting Kans op Toekomst Tel.nummer: 0182-634542 Inhoud Voorwoord...2 1 Jaarverslag...3 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm...3 1.2 Doelstelling...3 1.3 Bestuur...3 1.4 Bijeenkomsten

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar!

Stichting Kans op Toekomst bestaat 10 jaar! NIEUWSBRIEF, april 2018, nummer 11 Met deze nieuwsbrief wil Stichting Kans op Toekomst u op de hoogte stellen van de laatste ontwikkelingen. Ook afgelopen jaar heeft u een welkome bijdrage geleverd aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF, APRIL 2009, nummer 3

NIEUWSBRIEF, APRIL 2009, nummer 3 NIEUWSBRIEF, APRIL 2009, nummer 3 Schooljaar 2007-2008: onze 50 kinderen deden het goed! In het vorig schooljaar hebben 50 kinderen in Addis Abeba door Kans op Toekomst de mogelijkheid gehad om naar school

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 3 april 2018 Stichting Kans op Toekomst Inhoud Voorwoord...2 1 Jaarverslag...3 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm...3 1.2 Doelstelling...3 1.3 Bestuur...3 1.4 Bijeenkomsten bestuur...3

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2010

Stichting Kans op Toekomst. Jaarverslag 2010 3 juli 2011 Stichting Kans op Toekomst Inhoud Voorwoord...2 1 Jaarverslag...3 1.1 Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm...3 1.2 Doelstelling...3 1.3 Bestuur...3 1.4 Bijeenkomsten bestuur...3

Nadere informatie

Stichting Kans op Toekomst Beleidsplan Stichting Kans op Toekomst 2007 2017

Stichting Kans op Toekomst Beleidsplan Stichting Kans op Toekomst 2007 2017 Beleidsplan Stichting Kans op Toekomst 2007 2017 Internet: www.kansoptoekomst.nl 1-13 INHOUDSOPGAVE 1. Voorwoord... 3 2. Inleiding... 4 3. Missie & Doelstellingen... 5 4. Projecten... 6 4.1 Inleiding...

Nadere informatie

Een land in Oost-Afrika. Hoofdstad: Addis Abeba. 90.873.739 inwoners (2011) Taal: Amhaars. Munteenheid: birr (ETB)

Een land in Oost-Afrika. Hoofdstad: Addis Abeba. 90.873.739 inwoners (2011) Taal: Amhaars. Munteenheid: birr (ETB) Ethiopië Een land in Oost-Afrika Bijna 27x zo groot als Nederland Hoofdstad: Addis Abeba 90.873.739 inwoners (2011) Straatarm land, afhankelijk van landbouw Taal: Amhaars Munteenheid: birr (ETB) Bijna

Nadere informatie

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017

Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Nieuwsbrief Future for Peace 2016/2017 Onze eerste nieuwsbrief sinds wij op 29 oktober 2015 officieel een stichting zijn geworden. Graag willen wij jullie een update geven over hoe het met onze kinderen

Nadere informatie

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling... 4 3. Visie... 4 4. Werkwijze... 4 5. Terugblik 2017... 5 6. Toezicht... 7 7. Vooruitkijken...

Nadere informatie

Over grenzen voor Ghana

Over grenzen voor Ghana Over grenzen voor Ghana Zo hebben kinderen van een school pennen, potloden, ballonnen en speelgoed ingezameld. Nieuwsbrief maart 2012 Sinds 2001 voer ik in Banko, een dorp in Ghana, samen met de lokale

Nadere informatie

Stichting Kinoni Kids

Stichting Kinoni Kids STICHTING KINONIKIDS Stichting Kinoni Kids Nieuwsbrief Maart 2018 Beste vrienden van Stichting KinonKids, Onze tweede nieuwsbrief is uit.het is ons weer gelukt! Veel leesplezier gewenst. Als u een idee

Nadere informatie

Prof. Heymans. Wij werken samen om de droom van Wondem waar te maken!

Prof. Heymans. Wij werken samen om de droom van Wondem waar te maken! Prof. Heymans Wij werken samen om de droom van Wondem waar te maken! Meer kansen voor talentvolle weesstudenten Stichting Wondem ondersteunt meer dan tien talentvolle weesstudenten uit Mezezo, Ethiopië.

Nadere informatie

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016

LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 LENTE NIEUWSBRIEF STICHTING DINKA MEI 2016 DINKA SCHOOL is dit Schooljaar weer een stapje vooruit gegaan, er zijn nu 7 klassen in totaal: de Nursery klas voor de allerkleinste, de Pre Unit en de groepen

Nadere informatie

REH OBOTH. Nieuwsbrief nr. 28. December Weer veel nieuws te melden! We beginnen met tienerhuis

REH OBOTH. Nieuwsbrief nr. 28. December Weer veel nieuws te melden! We beginnen met tienerhuis Nieuwsbrief nr. 28 December 2018 Weer veel nieuws te melden! We beginnen met tienerhuis REH OBOTH H el ping Ch il dr en & Teen age Mot h er s in Addis Ababa. Het gaat goed met de kids van Rehoboth. Zij

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren

N i e u w s b r i e f Welkom Donateurs / Sponsoren Nieuwsbrief #7 Welkom Dit is de zevende nieuwsbrief van Stichting Dovenschool Madurai. In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van het laatste nieuws rondom de Stichting. Veel plezier met lezen! Donateurs

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016

Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief juni 2016 Geachte donateurs, Het is alweer een half jaar geleden dat wij u berichtten over het nieuwe project dat Yoreem ondersteunt: Pachachaca in Calca, Peru. Ook konden wij bij die gelegenheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 december 2015

Nieuwsbrief 6 december 2015 Geachte donateur/geïnteresseerde, In deze nieuwsbrief willen wij u graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rond onze stichting. Het grote nieuws is dat op 25 januari 2016 de opening van

Nadere informatie

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl.

Nummer 8 Juni 2012. Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl. Nummer 8 Juni 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Postbank: 3183491 Beste Mensen, Onze Stichting Hart voor Cambodja is een organisatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief: september 2015

Nieuwsbrief: september 2015 Creation Africa Reginadonk 1 4707 TN Roosendaal Mobiel: 06-29164598 P.O. Box 326, Jinja Oeganda/Afrika info@creationafrica.org www.creationafrica.org KvK: 54113997 NL33INGB0004514388 ANBI Nieuwsbrief:

Nadere informatie

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier.

Als wij al onze doelen willen behalen hebben we best wel veel geld nodig. Hoeveel? Dat leest u in dit 4-jaren plan. Klik Hier. Schoolresultaten 2013-2014 21 september 2014 De schoolresultaten mogen er zijn. 10 studenten zijn afgelopen jaar geslaagd. En dat is mede dankzij uw hulp mogelijk gemaakt. De pagina's van de schoolkinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Jaarverslag april 2010 juni 2011. Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling

Jaarverslag april 2010 juni 2011. Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Jaarverslag april 2010 juni 2011 Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Inhoudsopgave 1 Inleiding... 4 2 Doelstelling stichting Jyambere... 5 3 Visie van de stichting Jyambere... 5 4 Werkwijze

Nadere informatie

Stichting Wondem nieuwsbrief mei 2017

Stichting Wondem nieuwsbrief mei 2017 Stichting Wondem nieuwsbrief mei 2017 De nieuwe bibliotheek in Kobastil De nieuwe waterput in Kobastil 50 alleenstaande moeders Centrale toiletten en douchekamers Boeken in de nieuwe bibliotheek van Mezezo

Nadere informatie

10-Jarige Minasayesh uit Ethiopië kan weer kind zijn. Indiase Angel (14 jaar) komt op voor kinderen met problemen

10-Jarige Minasayesh uit Ethiopië kan weer kind zijn. Indiase Angel (14 jaar) komt op voor kinderen met problemen NIEUWS NUMMER 16 Ι JAARGANG 8 Ι augustus 2012 10-Jarige Minasayesh uit Ethiopië kan weer kind zijn Indiase Angel (14 jaar) komt op voor kinderen met problemen Uw gift goed besteed Cordaid Kinderstem is

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fursa 2016

Jaarverslag Stichting Fursa 2016 Jaarverslag 2016 1824 TE Alkmaar 072-5616979 info@fursa.nl Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemene gegevens 4 Missie en doelen 5 Acties en donaties 6 Fursa Centre Kenya 7 Toekomst 8 Jaarrekening

Nadere informatie

Wat is het King David Schoolfonds? Wat doen we met uw bijdragen? Financieel jaaroverzicht 2016

Wat is het King David Schoolfonds? Wat doen we met uw bijdragen? Financieel jaaroverzicht 2016 Wat is het King David Schoolfonds? Het King David Schoolfonds helpt kinderen in Rwanda die van de middelbare school dreigen te worden gestuurd omdat ze hun schoolgeld niet meer kunnen betalen. Ook helpt

Nadere informatie

TOE TO HEART NIEUWSBRIEF ZOMER Inspiratie. Bea van Els

TOE TO HEART NIEUWSBRIEF ZOMER Inspiratie. Bea van Els NIEUWSBRIEF TOE TO HEART ZOMER 2015 Inspiratie In december trad de ad interim-voorzitter, Jolanda Geerssen, terug uit het bestuur van de stichting Toe to Heart Nederland. Het huidige bestuur van de stichting

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 STICHTING JYAMBERE. Aanmoediging tot ontwikkeling. Pagina 1

JAARVERSLAG 2015 STICHTING JYAMBERE. Aanmoediging tot ontwikkeling. Pagina 1 JAARVERSLAG 2015 STICHTING JYAMBERE Aanmoediging tot ontwikkeling Pagina 1 INHOUDSOPGAVE INLEIDING... 3 DOELSTELLING... 5 VISIE... 5 WERKWIJZE... 6 PARTNERS VAN JYAMBERE IN RWANDA... 7 PARTNERSCHAP MET

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Lars brengt een bezoek aan de projecten in Tanzania. o Onderwijs: de weg uit de armoede! blz. 2

In deze nieuwsbrief: Lars brengt een bezoek aan de projecten in Tanzania. o Onderwijs: de weg uit de armoede! blz. 2 Nummer 5 februari 2007 Lars brengt een bezoek aan de projecten in Tanzania Afgelopen najaar is Lars (bestuurslid van Sharing Worlds) weer naar Tanzania geweest en heeft een inspirerend bezoek gebracht

Nadere informatie

Dank u voor het waarmaken van mijn droom.

Dank u voor het waarmaken van mijn droom. Nieuwsbrief van Stichting Wondem november 2014 Wondem Zerfu had één grote droom: arme kinderen in Ethiopië helpen. Want telkens als hij het land van zijn ouders bezocht, vroeg hij zich af waarom hij het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2017 De vakanties zitten erop, de scholen zijn weer begonnen, het werk hervat. Tijd om weer eens terug te kijken op wat er dankzij uw hulp in Muona gebeurd is het afgelopen jaar. In

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fursa 2018

Jaarverslag Stichting Fursa 2018 Jaarverslag 2018 1824 TE Alkmaar 072-5616979 info@fursa.nl Jaarverslag 2018 1 Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemene gegevens 4 Missie en doelen 5 Acties en donaties 6 Fursa Centre Kenya 7 Toekomst 9 Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten,

Stichting GHANA Medical Support. Ghames Foundation. Nieuwsbrief juli 2013. Geachte vrienden, sponsors en sympathisanten, Holland address: c/o J.W. de Rijke Wieldijk 5 3218 LL Heenvliet Telefoon +31 181 661451 of +31 10 2831105 Email: jan.derijke@nl.rmi-global.com ABN AMRO bank 50.07.96.009 ING bank 68.20.43.486 Stichting

Nadere informatie

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015

Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 Werkverslag van 21 t/m 28 Maart 2015 We zijn 1 week in Gambia geweest, wat natuurlijk vrij kort is. Maar helaas het is niet anders, we waren al lang blij dat we er weer waren en iedereen weer zagen. Natuurlijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

Verantwoording. Relatie: Kaag en Braassem poldertocht 2018 Land: Ethiopië Project: Versterken van kinderen met een handicap

Verantwoording. Relatie: Kaag en Braassem poldertocht 2018 Land: Ethiopië Project: Versterken van kinderen met een handicap Verantwoording Relatie: Kaag en Braassem poldertocht 2018 Land: Ethiopië Project: Versterken van kinderen met een handicap Ebrawuyan (21) kreeg door zijn moeilijke geboorte een hersenbeschadiging. Hij

Nadere informatie

Projecten. Studiebeurzen

Projecten. Studiebeurzen Jaarverslag 2015 1 Inhoudsopgave Introductie... 3 Projecten... 4 Studiebeurzen... 4 Bouwen aan een toekomst... 5 Colour the world Festival 2015... 5 Colour the world Festival 2016... 5 Finding new DiDi...

Nadere informatie

Nummer 9 Oktober 2012

Nummer 9 Oktober 2012 Nummer 9 Oktober 2012 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Onze Stichting Hart voor Cambodja is een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Directie Agenda 23 feb; rapport mee 23 feb: uitje groep 8 26 feb t/m 2 mrt: krokusvakantie 14 maart: (mogelijk) stakingsdag 19 maart: studiedag bestuur: lln vrij 21-28 maart Cultuurweek 29 en 30 mrt: presentaties

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Inleiding Voor u ligt een beleidsplan van de Stichting Yagana World. Deze stichting is 31 augustus 2004 opgericht en gevestigd te Nieuw Vennep.

Nadere informatie

Weeknieuws nr april 2019

Weeknieuws nr april 2019 AGENDA Datum Activiteit 19 t/m 22 april Pasen 27 april t/m 5 mei Meivakantie Weeknieuws nr.29 18 april 2019 Voorstelling groepen 5 en 6 Vrijdag 26 april verzorgt groep 5 en groep 6 in het Buurthuus een

Nadere informatie

Sponsor a Granny Support the Community. Midterm-rapportage 2010

Sponsor a Granny Support the Community. Midterm-rapportage 2010 N I E U W S B R I E F Sponsor a Granny Support the Community Ethiopië Midterm-rapportage 2010 Older people in St. Michael s home engaging in income generating activities. Inleiding Ethiopië is een van

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Examen voortgezet onderwijs gehaald, en dan. Ja dan verlaten ze Futur, of beter gezegd dan krijgen ze geen ondersteuning meer vanuit onze stichting. Sommigen proberen nog door

Nadere informatie

IMPACT EN EFFECT VAN HET SAMBURU CHILD SUPPORT PROGRAMMA

IMPACT EN EFFECT VAN HET SAMBURU CHILD SUPPORT PROGRAMMA IMPACT EN EFFECT VAN HET SAMBURU CHILD SUPPORT PROGRAMMA ANNELIE VAN DEN BOOGAARD SEPTEMBER 2014 ACHTERGROND In Kenia is het niet voor ieder kind vanzelfsprekend om naar school te kunnen gaan. Het basisonderwijs

Nadere informatie

Financieel verslag 1 april 2013 31 maart 2014

Financieel verslag 1 april 2013 31 maart 2014 Stichting H.E.L.P. Malawi Nederland Financieel verslag 1 april 2013 31 maart 2014 H.E.L.P. Malawi, Nederland C. van Eesterenlaan 624 1019KD Amsterdam www.helpmalawi- nederland.nl info@helpmalawi- nederland.nl

Nadere informatie

Jaarverslag Impian Anak 2016

Jaarverslag Impian Anak 2016 Jaarverslag Impian Anak 2016 Kinderen Impian Anak Dit schooljaar (2016-2017) worden in totaal 102 kinderen gesponsord, de verdeling over verschillende schooltypen is als volgt: Schooltype Aantal kinderen

Nadere informatie

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016 Stichting Smile on a Face Kampakker 2 4813PL Breda info@smileonaface.nl 076-5227114 JAARVERSLAG 2016 www.smileonaface.nl Inhoud Woord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2009

Nieuwsbrief april 2009 Nieuwsbrief april 2009 Lieve mensen, Het eerste kwartaal van het nieuwe jaar zit er al weer op, hoog tijd voor een update over stichting Esperanza en onze activiteiten in Nederland en Guatemala. Wij wensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Nieuwsbrief. Nieuws vanuit het team. 17 december 2015. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 17 december 2015 Nieuws vanuit het team. Beste kinderen, ouders en verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel Het eind van het jaar 2015 is alweer in zicht! Voor velen een moment om stil te staan

Nadere informatie

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling

Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Jaarverslag 2013 2014 Stichting Jyambere Aanmoediging tot ontwikkeling Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Doelstelling... 5 3. Visie... 6 4. Werkwijze... 7 5. Partners van Jyambere in Rwanda... 8 5.1.

Nadere informatie

Jaarverslag Impian Anak 2015

Jaarverslag Impian Anak 2015 Jaarverslag Impian Anak 2015 Kinderen Impian Anak Dit schooljaar (2015-2016) worden in totaal 106 kinderen gesponsord, de verdeling over verschillende schooltypen is als volgt: Schooltype Aantal kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES

Nieuwsbrief Amigos. maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Nieuwsbrief Amigos maart 2014 DE SAN JUAN DE FLORES Voorwoord Beste Amigos, Terwijl wij hier in Nederland al weer helemaal het gevoel krijgen in het voorjaar te zijn beland, hebben de bursalen in Guatemala

Nadere informatie

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 23 november 2018 Agenda Nummer 12 maandag 26 november dinsdag 27 november

Nadere informatie

& MSI Home Kakinada. twee verdiepingen op het MSI home en zijvleugel. the kids!

& MSI Home Kakinada. twee verdiepingen op het MSI home en zijvleugel. the kids! & MSI Home Kakinada twee verdiepingen op het MSI home en zijvleugel the kids! bouw 1e en 2e verdieping paviljoenen + tuinmuur materiaal dove en blinde meisjes beroepsopleiding voor alle meisjes + inwoners

Nadere informatie

Wij gaan weg: Beste ouders,

Wij gaan weg: Beste ouders, Wij gaan weg: Ik heb de laatste vier jaar met heel veel plezier op de Archipel gewerkt. Maar na 42 jaar werken in het onderwijs is het ook goed om te stoppen en ga ik met pensioen. Ik kijk terug op een

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 27. Zomer Situatie Ethiopië

Nieuwsbrief nr. 27. Zomer Situatie Ethiopië Nieuwsbrief nr. 27 Zomer 2018 Situatie Ethiopië Dit is de nieuwe nieuwsbrief van FFA en zoals gebruikelijk willen wij u weer vertellen over onze projecten. Misschien bent u ervan op de hoogte dat het de

Nadere informatie

GET OUT FIT hoe het zit en

GET OUT FIT hoe het zit en Ingezonden stuk Datum: 15 april 2012 Betreft Toelichting op jeugdprogramma Help het wordt druk bij TC Holten! en GET OUT FIT hoe het zit en Appeltaart uitverkocht! en Dubbele combi. De titels van dit stuk

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016

JAARVERSLAG 2015 JAARPLAN 2016 JAARVERSLAG 2015 & JAARPLAN 2016 STICHTING HELPING HANDS KENIA INHOUD Doelstelling & missie 3 Jaarverslag 2015: wat hebben we bereikt? 5 Kenia 5 Gesponsorde projecten Nederland 7 Fondsenwerving Public

Nadere informatie

Stichting The Next Stage

Stichting The Next Stage 14 november 2015 Stichting The Next Stage Beleidsplan Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Doel van de stichting... 3 2.1. Doel... 3 2.2 Visie... 3 2.3 Missie... 3 2.4 Doelstelling... 3 2.3 Resultaten... 4 3. Activiteiten...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

JAARVERSLAG

JAARVERSLAG JAARVERSLAG 2016 www.stichtingmzeekambee.nl Inhoud Voorwoord 3 Studenten 4 Activiteiten 6 Jaarcijfers 8 Financieel overzicht 8 2 VOORWOORD Vijf jaar geleden is Stichting Mzee Kambee opgericht, een mooi

Nadere informatie

Een nieuw jasje voor onze nieuwsbrief

Een nieuw jasje voor onze nieuwsbrief Een nieuw jasje voor onze nieuwsbrief We hebben onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken met als doel uw leesgenot te vergroten. Het programma biedt u de mogelijkheid om uzelf van onze mailinglijst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012

NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 NIEUWSBRIEF 2 e KWARTAAL 2012 Welkom bij de 2 e Byounique nieuwsbrief 2012. We zijn trots om verslag te kunnen doen van alle activiteiten die het team in Malawi en het team in Nederland de afgelopen 3

Nadere informatie

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda

t Korenpraatje Van de directie Uit de groepen Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat AN Helmond Op de agenda Nieuwsbrief van vrijdag 9 maart 2018 nummer: 12 t Korenpraatje Basisschool De Korenaar Rector Heuvelsstraat 4 5704 AN Helmond 0492-511604 Van de directie Informatieavond De Vreedzame school Op maandag

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Vlnr: Astiti, Wanti (achter de boom), Susi, Nengah, Sumerta en rechts zijn 1 jaar jongere broertje Widi (dé kanjer van het weeshuis)

Vlnr: Astiti, Wanti (achter de boom), Susi, Nengah, Sumerta en rechts zijn 1 jaar jongere broertje Widi (dé kanjer van het weeshuis) Na een lange fijne zomer in (hotel) Den Helder, waarin we veel sponsors hebben ontmoet was het weer goed om naar huis te gaan. Direct hebben we een dagtrip met onze tieners gemaakt om bij te praten. Natuurlijk

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Ethioberhan. Versie 05 november 2009

Beleidsplan. Stichting Ethioberhan. Versie 05 november 2009 Stichting Ethioberhan Secretariaat: Berkenweide 43 1647 BG Berkhout Tel: 0229-551727 info@ethioberhan.nl www.ethioberhan.nl Beleidsplan Versie 05 november 2009 Stichting Ethioberhan 1/7 Sponsoring dagopvang

Nadere informatie

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang

Jaarverslag en financieel overzicht. Stichting Gehandicaptenzorg Malang Jaarverslag en financieel overzicht Stichting Gehandicaptenzorg Malang 2010 Voorwoord Voor u ligt het jaarverslag over 2010 van de Stichting Gehandicaptenzorg Malang. Er is in 2010 weer veel werk verzet

Nadere informatie

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp.

Uitzicht op de heuvels 10 km van Kabaya Uitzicht op de heuvels ten noorden van Kabaya. Ongeveer 7 km van het dorp. Verblijf van Tautvydas Rindzevicius in Kabaya/RWANDA in het kader van het bezoek aan wezen en kwetsbare kinderen gesponsord door de Jyambere stichting. Inleiding Tijdens de periode van juli-augustus 2015,

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Fursa 2017

Jaarverslag Stichting Fursa 2017 Jaarverslag 2017 1824 TE Alkmaar 072-5616979 info@fursa.nl Jaarverslag 2016 1 Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Algemene gegevens 4 Missie en doelen 5 Acties en donaties 6 Fursa Centre Kenya 7 Toekomst 8 Jaarrekening

Nadere informatie

Stichting Dhonden. Nieuwsbrief nr

Stichting Dhonden. Nieuwsbrief nr Stichting Dhonden Nieuwsbrief nr. 11 2016 Stichting Dhonden verleent praktische steun aan Tibetaanse vluchtelingen in India. Deze nieuwsbrief is bedoeld om donateurs en andere geïnteresseerden op de hoogte

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Seizoen SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID!

Nieuwsbrief 3 Seizoen SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID! Nieuwsbrief 3 Seizoen 2017-2018 SC MILLINGEN & ODIO: VOETBALLEN, KORFBALLEN PRESTATIE & GEZELLIGHEID! In deze nieuwsbrief: Zondag 5 november: SC Millingen 1 Eendracht 30 1 Zondag 5 november SC Millingen

Nadere informatie

Lieve donateurs, familie en vrienden, Zoetermeer, januari 2015

Lieve donateurs, familie en vrienden, Zoetermeer, januari 2015 Lieve donateurs, familie en vrienden, Zoetermeer, januari 2015 Allereerst wens ik u een gezond en gelukkig Nieuwjaar! Eind september 2014 heb ik een bezoek gebracht aan het Radha Kishan Home (R.K.H) in

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3

INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 INFORMATIE NOVEMBER 2017 NUMMER 3 schooljaar 2017 2018 Geachte ouder(s), beste leerlingen, Vanmorgen hebben de ouders van de leerlingen van groep 6,7 en 8 het volgende bericht gekregen: Juf Else gaat de

Nadere informatie

Wij blijven graag volop in beweging en ook volgend schooljaar zullen wij de ontwikkeling op gebied van ICT weer op de voet volgen.

Wij blijven graag volop in beweging en ook volgend schooljaar zullen wij de ontwikkeling op gebied van ICT weer op de voet volgen. Nieuwsbrief 39 schooljaar 2012/2013 week 28 4 juli Z Zomervakantie Het zit er al weer op, het schooljaar 2012-2013 sluiten wij vandaag af. Een jaar waarin we weer heel veel geleerd hebben met elkaar. Dit

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE 0 Algemeen 2 1 Basisonderwijs 2 2. Voortgezet Onderwijs: algemeen vormend Lager algemeen voortgezet onderwijs Hoger algemeen

INHOUDSOPGAVE 0 Algemeen 2 1 Basisonderwijs 2 2. Voortgezet Onderwijs: algemeen vormend Lager algemeen voortgezet onderwijs Hoger algemeen produktiedatum: 22-04-1996 Cola. Zoetermeer Landeninformatie ETHIOPIE INHOUDSOPGAVE 0 Algemeen 2 1 Basisonderwijs 2 2. Voortgezet Onderwijs: algemeen vormend 2 2.1 Lager algemeen voortgezet onderwijs 2

Nadere informatie

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen

Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Varanen 1 of 5 25/06/2015 20:54 Share Forward Digitaal Beste vrienden van Hellabeem, Welkom aan weer nieuwe digitale lezers! Daar zijn we blij mee. Het scheelt papier en porto. We wensen u veel leesplezier! Helène

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.:

Nieuwsbrief ODBS Nijenstein. Jaargang 3, nummer februari Onnemaweg NG Zandeweer tel.: Even voorstellen: Juf Charlotte Katanaev In de vorige Nieuwsbrief hebben wij al aangegeven dat Charlotte Katanaev vanaf 8 februari 2018 op de donderdag stage loopt in groep 7/8. Hieronder stelt zij zich

Nadere informatie

REDEMPTION CHILDREN S HOME

REDEMPTION CHILDREN S HOME REDEMPTION CHILDREN S HOME JAARVERSLAG 2015 P.O. Box DM 4, Damongo, Tel: (+233) 024 4726 732 Email: abrahamsaaka@gmail.com, redemptionchildren@gmail.com 1 Jaarverslag 2015 Redemption Children s Home 2015

Nadere informatie

Studiebegeleiding Lommel United. Schooljaar 2015-2016

Studiebegeleiding Lommel United. Schooljaar 2015-2016 Studiebegeleiding Lommel United Schooljaar 2015-2016 De Lommel United Jeugdopleiding hecht veel waarde aan een goede studie. Op deze wijze kan een speler zich ook op andere gebieden dan voetbal ontwikkelen

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2019 Secretariaat: Comeniuslaan 97 3706 XD Zeist Inhoud Oprichting Doelstellingen Uitgangspunten en verloop van de stichting Toekomst van de stichting Zakelijke gegevens Bestuurssamenstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Sparrow

Jaarverslag Stichting Sparrow Jaarverslag 2015 Stichting Sparrow Beste Lezer, Voor u ligt het jaarverslag van stichting Sparrow 2015. We hebben ook dit jaar weer hulp mogen geven aan mensen die zonder deze hulp geen zicht hadden op

Nadere informatie

Nieuwsflits nummer 29. Even bijpraten. 12 april Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsflits nummer 29. Even bijpraten. 12 april Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5951 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Nieuwsflits nummer 29 12 april 2019 Kalender volgende week:

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Stichting Education4Life Verslag bezoek aan Congo, Thailand & Cambodja, najaar 2016

Stichting Education4Life Verslag bezoek aan Congo, Thailand & Cambodja, najaar 2016 Stichting Education4Life Verslag bezoek aan Congo, Thailand & Cambodja, najaar 2016 In het najaar van 2016 heeft Anneke Westerhof namens Education4Life een bezoek afgelegd aan een drietal landen: Congo,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014

Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi. oktober 2014 Nieuwsbrief Stiching Community Muona Malawi oktober 2014 De laatste nieuwsbrief was van een jaar geleden en we willen jullie graag op de hoogte houden van wat er in de tussentijd is gebeurd, want in januari

Nadere informatie

Lieve familie, vrienden en bekenden,

Lieve familie, vrienden en bekenden, Lieve familie, vrienden en bekenden, Hoogste tijd voor wat nieuws uit Oneşti. De tijd gaat zo vlug voorbij, de feestdagen en de jaarwisseling lijken nog maar net achter ons te liggen, maar toch is het

Nadere informatie

Sponsorbrochure www.roodwitzaanstad.nl Inhoudsopgave Sponsorbrochure s.v Rood-Wit Zaanstad Over s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsormogelijkheden Losse Sponsormogelijkheden Contact s.v Rood-Wit Zaanstad Sponsorcomissie

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Stichting Didi Care & Education

Jaarverslag 2014. Stichting Didi Care & Education Jaarverslag 2014 Stichting Didi Care & Education 1 Inhoud Introductie... 3 Projecten... 4 Studiebeurzen... 4 Sponsor een straatkind... 4 Reiskostenproject... 5 Colour the world 2015... 5 Samenwerkingsverbanden...

Nadere informatie

ONDERWIJS IN EEN CRISISSITUATIE. Update november 2018 LIBANON

ONDERWIJS IN EEN CRISISSITUATIE. Update november 2018 LIBANON ONDERWIJS IN EEN CRISISSITUATIE Update november 2018 LIBANON EDUCATIE IN CRISISSITUATIE, LIBANON Om de kinderen die het meest getroffen zijn door de Syrische crisis een kansrijke toekomst te geven is in

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Beste Sponsors en andere geïnteresseerden, Voor u ligt een nieuwe nieuwsbrief van Stichting Moz Kids met daarin veel informatie over wat er de afgelopen tijd in Mozambique en

Nadere informatie

Mediatoren op Het Kompas

Mediatoren op Het Kompas Mediatoren op Het Kompas Beschrijving traject van invoering leerlingmediatoren Inleiding We beschrijven hier hoe leerlingmediatie op Het Kompas wordt geregeld. Selectie van de leerlingen We kiezen voor

Nadere informatie