Ontdek het dienstencentrum in je buurt. Verantwoordelijke uitgever Marc De Bens Lange Gasthuisstraat ANTWERPEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdek het dienstencentrum in je buurt. Verantwoordelijke uitgever Marc De Bens Lange Gasthuisstraat ANTWERPEN"

Transcriptie

1 Ontdek het dienstencentrum in je buurt Verantwoordelijke uitgever Marc De Bens Lange Gasthuisstraat ANTWERPEN

2 In een dienstencentrum... ben je creatief bezig; ontmoet je mensen; doe je aan sport; zet je je in voor anderen; leer je iets bij; is er leuke animatie; doe je een gezellige babbel; krijg je hulp bij je dagelijkse activiteiten. Je kiest zelf van welke diensten je gebruik maakt. Voor ieder wat wils In het dienstencentrum in je wijk voel je je thuis. Er zijn maar liefst 40 dienstencentra in Antwerpen. Jong en oud zijn er welkom. Ouderen en mensen die ondersteuning of thuiszorg nodig hebben krijgen extra aandacht. Het dienstencentrum helpt je actief en gezond te blijven. Je kan er warm eten, sporten, ontspannen, cursussen volgen... Maar het dienstencentrum biedt je meer dan dat. We beantwoorden je vragen over zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen, thuiszorg, serviceflats... Ook voor administratieve hulp mag je op ons rekenen. Op de volgende pagina s leer je de dienstencentra van OCMW Antwerpen beter kennen. Dus... stap er vooral zelf eens binnen! De adressen vind je achteraan.

3 Ik vond hier mijn plekje John Loridon voelt zich thuis in dienstencentrum Romanza John Loridon, vader van ex-basketbalspeler Pieter Loridon en ooit zelf international, bezoekt dagelijks dienstencentrum Romanza in Wilrijk. John is even groot en charismatisch als zijn zoon Pieter. Hij lacht breed en is altijd goed gezind. Dit werkt aanstekelijk bij de andere bezoekers. John: Er heerst een goede sfeer in Romanza. De bezoekers van het dienstencentrum en de bewoners van de serviceflats verschillen sterk in leeftijd, interesses en achtergrond. Maar het klikt tussen ons. Je hoort bij de jongere generatie. De leeftijdsverschillen kunnen groot zijn in een dienstencentrum. John: Dat vormt geen enkel probleem. Ouder worden schrikt me niet af. Ik stoor me niet aan anderen. We hebben allemaal wel iets aan elkaar en zorgen voor elkaar. Zo heb ik een buurvrouw van negentig. Soms geef ik haar een lift naar een culturele activiteit. En zij? Zij herstelt mijn kousen. Iets wat me echt niet lukt (lacht). Welke voordelen biedt het dienstencentrum? John: Ik ben alleenstaand. Voor mezelf koken komt er niet van. Daarom eet ik warm in het dienstencentrum. Het is een lekkere en afwisselende keuken. Als je dat wil, heb je hier een heleboel sociale contacten. Dat vind ik belangrijk. Ik ben graag onder de mensen. We lachen hier wat af! Je bent tot niets verplicht en kiest zelf aan welke activiteiten je deelneemt. Je woont in een serviceflat aan het dienstencentrum. Waarom koos je hiervoor? John: Een serviceflat biedt heel wat voordelen. Als er iets aan mijn flat is, wordt dit hersteld. Je ben niet verantwoordelijk voor het onderhoud van de trappenhal, de tuin Nu ik in een serviceflat woon, heb ik een pak minder zorgen. Van welke diensten maak je nog gebruik? John: Ik kan voor heel wat in dienstencentrum Romanza terecht. Ik doe er bijvoorbeeld mijn was. Met het oog op de toekomst lijkt me het dienstencentrum de beste keuze. Ik ben nu goed te been. Maar er komt waarschijnlijk een dag dat het moeilijk wordt om zelf mijn boodschappen te doen, naar de post te gaan Dan kan ik terugvallen op het dienstencentrum. Dat stelt me gerust.

4 Je mag rekenen op onze diensten OCMW Antwerpen helpt mensen die zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. In een dienstencentrum kan je terecht voor: poetshulp (met of zonder dienstencheques); gezinszorg; karweihulp; advies over woningaanpassingen en valpreventie; thuisverpleging; warme maaltijden in een dienstencentrum of aan huis; een personenalarmsysteem; nachtzorg; vervoer In een dienstencentrum krijg je ook hulp bij dagelijkse activiteiten. In de meeste dienstencentra is er: een wassalon; een kapsalon; een badkamer; bloeddruk- en gewichtscontrole; manicure en pedicure; voetreflexologie; boodschappenhulp; administratieve ondersteuning; een kranten- en tijdschriftenhoek; animatie Deze diensten maken je leven een stuk aangenamer. Suggesties over onze diensten en het aanbod zijn altijd welkom. Warm eten in een dienstencentrum Gezond, gemakkelijk en gezellig In de dienstencentra eet je s middags warm. Elke werkdag serveren we een afwisselend menu. Voor vijf euro krijg je soep, een hoofd- en nagerecht en een drankje. Heb je een beperkt inkomen? Dan kan je een financiële bijdrage aanvragen.

5 Vrijwilligerswerk een nieuwe uitdaging Vrijwilligers zorgen mee voor de goede werking van onze dienstencentra. Maar op verschillende vlakken blijven extra helpende handen welkom. Heb je vrije tijd die je zinvol wil invullen? Dan is vrijwilligerswerk in een dienstencentrum iets voor jou. Heb je ervaring op sportief, creatief of muzikaal vlak? Ken je een vreemde taal? Hebben computers geen geheimen voor jou? Wil je een handje toesteken achter de toog? Dan zoeken we jou. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je vrijmaakt en welk werk je doet. De meerwaarde? Je ontvangt vriendschap en waardering van de bezoekers. besteedt je vrije tijd op een waardevolle en verrijkende manier. ontmoet nieuwe mensen en maakt misschien wel vrienden. Werk mee aan een bijzonder project WijkNet Aandacht voor Senioren We hopen dat senioren zo lang mogelijk sociaal actief kunnen blijven. Om hen hierbij te helpen, richtten we het WijkNet Aandacht voor Senioren op. Richt je blik op de buurt Iedereen is welkom om actief zijn ogen en oren te gebruiken voor iedere oudere in de straat. Soms moet iemand senioren persoonlijk overtuigen om hulp in hun leven toe te laten. Daarom rekenen wij op u. Want door uw regelmatige contacten met mensen en uw aanwezigheid in de wijk weet u wie hulp nodig heeft. Vertel senioren dat het dienstencentrum een plaats is waar zij ondersteuning krijgen. Of meld het ons met medeweten van de oudere. Zo werken we samen aan een betere opvang. Veel senioren zijn blij met een regelmatig bezoek. Want een gesprekje, een helpende hand, een kaartje leggen, een wandeling door de buurt dat maakt het verschil! Daarom zoeken we gemotiveerde vrijwilligers die af en toe senioren thuis willen bezoeken. De vrijwilliger die de oudere kent is van cruciaal belang. Onze WijkNetwerkers ondersteunen het project. Ben je kandidaat? Kom naar een van onze infosessies over vrijwilligerswerk. Of bel voor meer informatie naar Meer weten over vrijwilligerswerk bij WijkNet Aandacht voor Senioren? Kom naar een van de infomomenten op donderdag 27 november om 15 uur in dienstencentrum De Zeelbaan Elfnovemberstraat 33, 2170 MERKSEM Tram 3 / Bus 28 en 33 of dinsdag 2 december om 9.30 uur in dienstencentrum Huize Berchem Driekoningenstraat 1, 2600 BERCHEM Tram 7 en 15 / Bus 6, 21, 32, 34, 190, 297 en 501 Praktisch Schrijf je in voor dinsdag 25 november Bel naar (van dinsdag tot vrijdag, tussen 9 en 12 uur). Mail naar wijknet@ocmw.antwerpen.be Vul deze invulstrook in en stuur hem naar OCMW Antwerpen, departement Thuis Wonen, WijkNet Aandacht voor Senioren, Lange Gasthuisstraat 39 in 2000 Antwerpen Voornaam Naam Straat en nummer Postcode Gemeente Telefoonnummer Geboortedatum

6 De centrumleider, jouw contactpersoon Ingrid Van Nieuwenhuyse is centrumleider van dienstencentrum De Meersenier. Dat vind je in het hartje van de stad. Ze staat klaar om de bezoekers te helpen, beantwoordt vragen, verwijst hen door naar de juiste dienst en zorgt dat het dienstencentrum bruist dankzij leuke activiteiten. Ingrid vertelt ons over het reilen en zeilen in een dienstencentrum. Er heerst hier een gezellige drukte. Ingrid: Het is kaartnamiddag. Dan loopt de cafetaria altijd vol. De bezoekers organiseren dit zelf. Het dienstencentrum start veel activiteiten op. De inzet van vrijwilligers en lesgevers zorgt er mee voor dat die succesvol blijven. Waarvoor kunnen mensen bij je terecht? Ingrid: In alle vertrouwen adviseer ik de bezoekers. Ook hun familie en vrienden geef ik praktische informatie. Dat gaat van het aanvragen van thuiszorg tot het bieden van hulp bij hun administratie. Als bezoekers willen babbelen, weten ze me te vinden. Verder zorg ik samen met een team van medewerkers en vrijwilligers dat het hier bruist van de gezelligheid (glundert). Hoe omschrijf je een dienstencentrum? Ingrid: Een dienstencentrum is de ideale plek om nieuwe vrienden te maken. Je buren loop je er misschien ook tegen het lijf. In een gezellige ontmoetingsplaats breng je je vrije tijd door met kaarten, computerlessen volgen, biljarten, petanque spelen of gezellig babbelen met leeftijdsgenoten. Maar het is meer dan een ontmoetingsplaats? Ingrid: In onze goed gevulde agenda vind je feestjes, infonamiddagen, uitstappen Buurtbewoners zijn welkom om gebruik te maken van de pedicure, voetreflexologie, gelaatsverzorging, het kapsalon, het wassalon In onze cafetaria serveren we dranken aan betaalbare prijzen. Maar je bent niet verplicht om te consumeren. s Middags kan je er warm eten. Voor soep, een hoofd- en nagerecht en een drankje betaal je 5 euro. Mensen met een beperkt inkomen kunnen een korting krijgen. Welke activiteiten staan er zoal op het programma? Ingrid: In een dienstencentrum werk je bijvoorbeeld aan je conditie met turnlessen. We organiseren film- en dansnamiddagen, tentoonstellingen Je vindt bij ons zeker iets dat je plezant en interessant vindt. Iedereen, jong of oud, is welkom.

7 We zorgen dat je er geraakt! Zelfstandig en actief zijn? Sociale contacten onderhouden? Daarvoor moet je mobiel zijn. Maar veel ouderen die niet meer goed te been zijn, hebben behoefte aan aangepast, kwalitatief en betaalbaar vervoer. Daarom richt het vervoersnetwerk van OCMW Antwerpen zich op verschillende wijken. Dit houdt thuiswonende ouderen mobiel. Twee diensten werken hier aan mee: het Wijkvervoer voor Senioren en de Minder Mobielen Centrale. Wijkvervoer voor Senioren Geraak je niet naar het dienstencentrum? Vraag dan vervoer aan. De dienstencentra gebruiken busjes voor wijkvervoer. Hiervoor betaal je 1 euro per rit. Meer info krijg je in het dienstencentrum in je buurt. Voor medisch vervoer neem je contact op met je ziekenfonds. Minder Mobielen Centrale De Minder Mobielen Centrale vervoert mensen met verplaatsingsproblemen en een beperkt inkomen. Een vrijwillige chauffeur brengt je met zijn eigen wagen naar je afspraak. Jaarlijks betaal je zeven euro voor het lidmaatschap en de verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Per afgelegde kilometer betaal je maximum 0,30 euro aan de chauffeur. We rekenen 0,62 euro administratiekosten per aanvraag aan. Om een rit te reserveren kan je elke werkdag tussen 9 en 12 uur bellen naar het nummer Doe dit minstens twee dagen vooraf. Woon je in Berendrecht, Zandvliet of Lillo? Voor de regio BeZaLi is er een aparte Minder Mobiele Centrale. Je belt naar dienstencentrum Molengeest op het nummer Vrijwilligers laten de Minder Mobielen Centrale op wieltjes lopen De vraag naar vervoer is groot. Momenteel zetten ongeveer 45 vrijwilligers zich in voor 500 klanten van de Minder Mobielen Centrale. Je houdt van sociale contacten? Je wil meehelpen om mensen uit hun isolement te halen? Versterk dan onze ploeg vrijwilligers! Geef je op als chauffeur! De centrale houdt rekening met je woonplaats bij het geven van vervoersopdrachten. Als vrijwilliger gebruik je je eigen wagen. Daarom krijg je een omniumverzekering. Je ontvangt een kilometervergoeding. Die betaalt de klant onmiddellijk na de rit. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je vrijmaakt voor de Minder Mobielen Centrale. Wil je meewerken aan de Minder Mobielen Centrale? Bel of mail: tel tel (voor inwoners van het district Berendrecht, Zandvliet, Lillo) mindermobiel@ocmw.antwerpen.be Meer info? De Vervoerdienst voor Senioren van OCMW Antwerpen coördineert de Minder Mobielen Centrale. Surf naar Klik op de link A tot Z en kijk onder de M van Minder Mobielen Centrale.

8 Een dienstencentrum in je buurt Elk dienstencentrum heeft zijn eigen openingsuren. Contacteer daarom het dienstencentrum in je buurt. Antwerpen dienstencentrum De Meersenier Sint-Nicolaasplaats ANTWERPEN tel dienstencentrum De Oever Korte Ridderstraat ANTWERPEN tel dienstencentrum Hof Ter Beke Balansstraat ANTWERPEN tel dienstencentrum Ten Gaarde Boomgaardstraat 37 A 2018 ANTWERPEN tel dc.tengaarde@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Van Schoonbeke Van Schoonbekestraat ANTWERPEN tel dc.vanschoonbeke@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Zurenborg Kleine Beerstraat ANTWERPEN tel dc.zurenborg@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Boskes Sint-Bernardsesteenweg ANTWERPEN tel dc.deboskes@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Liberty Jan Van Rijswijcklaan ANTWERPEN tel dc.liberty@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Santiago Canadalaan ANTWERPEN tel dc.santiago@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Ter Welen Willem Elschotstraat ANTWERPEN tel dc.terwelen@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Bilzen Lange Beeldekensstraat ANTWERPEN tel de.debilzen@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Meermin Onderwijsstraat ANTWERPEN tel dc.demeermin@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Olijftak Hollandstraat ANTWERPEN tel dc.olijftak@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Essenhof Dambruggestraat ANTWERPEN tel dc.essenhof@ocmw.antwerpen.be Berchem dienstencentrum De Meere C. Van Reethstraat BERCHEM tel dc.demeere@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Huize Berchem Driekoningenstraat BERCHEM tel dc.huizeberchem@ocmw.antwerpen.be Aanspreekpunt voor senioren Nieuw Kwartier en Pulhof Campus rvt Sint-Anna Floraliënlaan BERCHEM tel dominique.devlam@ocmw.antwerpen.be Berendrecht dienstencentrum Molengeest F. Hendrikstraat BERENDRECHT tel dc.molengeest@ocmw.antwerpen.be Borgerhout dienstencentrum Den Bleek Montensstraat 4 tel dc.denbleek@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Den Drossaert Helmstraat 163 tel dc.dendrossaert@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Fontein Fonteinstraat 31 tel dc.defontein@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Vrijgeweide Luitenant Lippenslaan 59 tel dc.vrijgeweide@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Hoge Weg Hoge Weg 17 tel dc.hogeweg@ocmw.antwerpen.be Deurne dienstencentrum Arena G. Vervoortstraat 2 tel dc.arena@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Boterlaar Burgemeester De Boeylaan 2 tel boterlaar@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Kerkeveld Sint-Fredegandusstraat tel dc.kerkeveld@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Kronenburg Van Duyststraat 192 tel dc.kronenburg@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Rozenboom Hallershofstraat 5 tel dc.rozenboom@ocmw.antwerpen.be Ekeren dienstencentrum Blankenberg Geestenspoor EKEREN tel dc.blankenberg@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Hagelkruis Klein Hagelkruis EKEREN tel dc.hagelkruis@ocmw.antwerpen.be Hoboken dienstencentrum Klein Heide A. Nobellaan HOBOKEN tel dc.kleinheide@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Moretusburg Grote Baan HOBOKEN tel dc.moretusburg@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Portugesehof Portugesestraat HOBOKEN tel dc.portugesehof@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Victor De Bruyne P.H. Spaaklaan HOBOKEN tel dc.victordebruyne@ocmw.antwerpen.be Merksem dienstencentrum De Brem Zwaantjeslei MERKSEM tel de.debrem@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum De Zeelbaan Elf Novemberstraat MERKSEM tel dc.dezeelbaan@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum t Dokske Minister Schollaertstraat MERKSEM tel dc.dokske@ocmw.antwerpen.be Wilrijk dienstencentrum Oversnes Krijgslaan WILRIJK tel dc.oversnes@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Romanza Klaproosstraat WILRIJK tel dc.romanza@ocmw.antwerpen.be dienstencentrum Valaar Dichtersstraat WILRIJK tel dc.valaar@ocmw.antwerpen.be OCMW-informatiepunt Voor algemene vragen over onze dienstverlening: OCMW-informatiepunt tel ( uur) info@ocmw.antwerpen.be /lc

Daarom biedt Zorgbedrijf Antwerpen comfortabele en gebruiksvriendelijke serviceflats aan. We hebben appartementen en studio s.

Daarom biedt Zorgbedrijf Antwerpen comfortabele en gebruiksvriendelijke serviceflats aan. We hebben appartementen en studio s. INFO Serviceflats Versie 23 februari 2011 Je bent senior en wil je zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen. Toch ervaar je soms moeilijkheden in het dagelijkse leven in en rond je woning. De trap opgaan,

Nadere informatie

Beweeg Mee. Voordelig sporten in uw buurt. Voorjaar Inschrijven kan vanaf dinsdag 18 november om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD!

Beweeg Mee. Voordelig sporten in uw buurt. Voorjaar Inschrijven kan vanaf dinsdag 18 november om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Beweeg Mee Voorjaar 2015 55+ EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Aquagym Bodymix Zumba gold NIEUW Krolf Nordic walking Turnen Tai chi Salsa Zelfverdediging Voordelig sporten in uw buurt Inschrijven kan vanaf dinsdag

Nadere informatie

Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid Afdeling Preventie, Eerstelijn en Thuiszorg

Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid Afdeling Preventie, Eerstelijn en Thuiszorg Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid Afdeling Preventie, Eerstelijn en Thuiszorg Koning Albert II-laan 35 bus 33, 1030 BRUSSEL Tel. 02 553 35 09 - Fax 02 553 36 90 http://www.zorg-en-gezondheid.be Repertorium

Nadere informatie

BEWEEG MEE. Najaar Voordelig sporten in uw buurt. Inschrijven kan vanaf dinsdag 12 juli om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD!

BEWEEG MEE. Najaar Voordelig sporten in uw buurt. Inschrijven kan vanaf dinsdag 12 juli om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Najaar 2016 55+ BEWEEG MEE EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Aquagym Bodymix NIEUW Body Balance Bodystretching Kubben Krolf Nordic walking NIEUW Pilates NIEUW Piloxing Taiji bailong ball Zelfverdediging Voordelig

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Daar dragen we samen zorg voor.

Vrijwilligerswerk. Daar dragen we samen zorg voor. Vrijwilligerswerk. Daar dragen we samen zorg voor. 2 Welkom Beste vrijwilliger, Elke onderneming, elk gezin en elk individueel leven is een keten van schakels. Ontbreekt er ergens eentje, dan loopt het

Nadere informatie

Beweeg Mee. Voordelig sporten in uw buurt. Najaar Inschrijven kan vanaf dinsdag 14 juli om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD!

Beweeg Mee. Voordelig sporten in uw buurt. Najaar Inschrijven kan vanaf dinsdag 14 juli om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Beweeg Mee Najaar 2015 55+ EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Aquagym Body Balance NIEUW Discoswing NIEUW Krolf Nordic walking Turnen Tai chi Wushu NIEUW Zelfverdediging Voordelig sporten in uw buurt Inschrijven

Nadere informatie

Locaties waar u een sorteerpasje kunt afhalen en laten opladen in stad Antwerpen

Locaties waar u een sorteerpasje kunt afhalen en laten opladen in stad Antwerpen Locaties waar u een sorteerpasje kunt afhalen en laten opladen in stad Antwerpen 1. Infowinkel van het Districtshuis Antwerpen Lange Gasthuisstraat 21-2000 Antwerpen 2. Openbare bibliotheek Sint-Andries

Nadere informatie

Locaties waar u een sorteerpasje kunt afhalen en laten opladen in stad Antwerpen

Locaties waar u een sorteerpasje kunt afhalen en laten opladen in stad Antwerpen Locaties waar u een sorteerpasje kunt afhalen en laten opladen in stad Antwerpen 1. Infowinkel van het Districtshuis Antwerpen Lange Gasthuisstraat 21-2000 Antwerpen 2. Openbare bibliotheek Sint-Andries

Nadere informatie

Serviceflats, dienstencentrum en kinderdagverblijf Oosterveld

Serviceflats, dienstencentrum en kinderdagverblijf Oosterveld Serviceflats, dienstencentrum en kinderdagverblijf Oosterveld infovergadering buurtbewoners oktober 2017 Op het programma: 1. Voorstelling Zorgbedrijf Antwerpen 2. Opening dienstencentrum en serviceflats

Nadere informatie

Opendeurdagen OCMW Antwerpen. Spring eens binnen

Opendeurdagen OCMW Antwerpen. Spring eens binnen Opendeurdagen OCMW Antwerpen Spring eens binnen Programma zaterdag 22 september en zondag 23 september 2007 bienvenue herzlich willkommen benvenuto hos geldiniz bem-vindo bienvenido welkom welcome witajcie

Nadere informatie

Infofiche sociale centra

Infofiche sociale centra Infofiche sociale centra Versie december 2016 Wat is een sociaal centrum? In een sociaal centrum kan je terecht voor informatie en advies. OCMW-medewerkers (maatschappelijk werkers) luisteren naar je problemen

Nadere informatie

Voordelig sporten in uw buurt. Voorjaar Inschrijven kan vanaf dinsdag 17 november 2015 om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD!

Voordelig sporten in uw buurt. Voorjaar Inschrijven kan vanaf dinsdag 17 november 2015 om 9 uur. EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Voorjaar 2016 55+ EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Aquagym Bodymix Body Balance NIEUW Bodystretching NIEUW Discoswing Kubb NIEUW Krolf Taiji bailong ball NIEUW Voordelig sporten in uw buurt Inschrijven kan vanaf

Nadere informatie

Verdeelpunten Sorteerpasjes Antwerpen

Verdeelpunten Sorteerpasjes Antwerpen Verdeelpunten Sorteerpasjes Antwerpen 1. Infowinkel van het Districtshuis Antwerpen Lange Gasthuisstraat 21-2000 Antwerpen 2. Openbare bibliotheek Sint-Andries Sint-Andriesplaats 22-2000 Antwerpen open

Nadere informatie

WOONZORGCENTRA. Armonea Moretus Grootte: 150 residenten/patiënten Grote Steenweg 185, 2600 Berchem

WOONZORGCENTRA. Armonea Moretus Grootte: 150 residenten/patiënten Grote Steenweg 185, 2600 Berchem WOONZORGCENTRA Zorgbedrijf Gitschotelhof Grootte: 166 residenten/patiënten Lode Van Berkenlaan 3xx, 2140 Borgerhout Contact: Jef Van Winckel (p.w.), 0486 52 14 69 - jozef.vanwinckel@zorgbedrijf.be Eucharistieviering/gebedsdienst

Nadere informatie

Seniorenraad Antwerpen

Seniorenraad Antwerpen Seniorenraad Antwerpen 04-09-2013 Inhoud Voorstelling Zorgbedrijf Visie Missie Waarden Zorgstrategisch plan Voorstelling projecten Linkeroever Jeugdzorg 1 Historiek Zorgbedrijf Antwerpen is een bedrijf

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE januari - februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

SPORT EN BEWEEG MEE. voorjaar en 55+ Voordelig sporten in jouw buurt Inschrijven kan vanaf dinsdag 15 november om 9 uur.

SPORT EN BEWEEG MEE. voorjaar en 55+ Voordelig sporten in jouw buurt Inschrijven kan vanaf dinsdag 15 november om 9 uur. SPORT EN BEWEEG voorjaar 2017 18+ en 55+ MEE EEN GREEP UIT ONS AANBOD! Aquagym Bodymix NIEUW Bodybalance NIEUW Floatfit Nordic walking Oriëntaalse dans NIEUW Pilates NIEUW Velaqua Voordelig sporten in

Nadere informatie

Verdeelpunten Sorteerpasjes Antwerpen

Verdeelpunten Sorteerpasjes Antwerpen Verdeelpunten Sorteerpasjes Antwerpen 1. Infowinkel van het Districtshuis Antwerpen Lange Gasthuisstraat 21-2000 Antwerpen 2. Openbare bibliotheek Sint-Andries Sint-Andriesplaats 22-2000 Antwerpen open

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE - 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE november - december 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent EVERE maart - april 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - oktober 2018 NL - 2018 Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

4. Dienstverlening in het centrum

4. Dienstverlening in het centrum 4. Dienstverlening in het centrum Elke middag serveren we een warme maal jd in het social restaurant. U kunt zich bij ons ook eens goed laten verzorgen met een manicure of pedicure. Wie een moeilijke periode

Nadere informatie

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK

AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK AGENDA Lokaal Dienstencentrum Aksent SCHAARBEEK - 2018 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag en Zondag

Nadere informatie

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag

Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Uw belastingaangifte invullen? Onze experten helpen u graag Sessies door de georganiseerd in provincie Antwerpen Vergeet niet: Identiteitskaart verplicht Komt u voor iemand anders? Breng dan ook een kopie

Nadere informatie

Hebt u thuis geen computer? Of wilt u computerles volgen? Kom naar een webpunt.

Hebt u thuis geen computer? Of wilt u computerles volgen? Kom naar een webpunt. Hebt u thuis geen computer? Of wilt u computerles volgen? Kom naar een webpunt. WEBPUNTEN ZONDER BEGELEIDING Wat? Gebruik gratis een computer met internet U kan er 1 uur lang een computer gebruiken. Dat

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2017 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Het is weer lente! De koude dagen zijn (hopelijk) voorbij. Er staat weer heel wat te gebeuren! Nieuwe uitstappen,

Nadere informatie

EEN OPEN HUIS. 2 Lokaal Dienstencentrum Elckerlyc

EEN OPEN HUIS. 2 Lokaal Dienstencentrum Elckerlyc UW ZORG ONZE PASSIE EEN OPEN HUIS 2 Lokaal Dienstencentrum Elckerlyc Elckerlyc wil een open huis en thuis zijn, waar de mensen die er wonen, werken en op bezoek komen een uitstraling met volgende kenmerken

Nadere informatie

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! )

Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie?  (verder doorklikken naar dienstencentrum Sprankel! ) Contact Heb je nog vragen? Of wil je meer informatie? Lokaal dienstencentrum Sprankel! Nieuwstraat 13 2290 Vorselaar 014/50 71 87 ilse.stessens@vorselaar.be Website www.vorselaar.be (verder doorklikken

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Arcus. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Arcus Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Wij spreken u persoonlijk aan

Nadere informatie

Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt

Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt Thuiszorg Thuiszorgcentrum t Punt Een vraag over thuiszorg? Info en advies Thuiszorgdiensten bieden ondersteuning zodat u langer thuis kan blijven wonen. Ze staan u ook bij als u pas het ziekenhuis verlaten

Nadere informatie

Infomoment ReVa beurs 25 april Dirk Billiet

Infomoment ReVa beurs 25 april Dirk Billiet Infomoment ReVa beurs 25 april 2019 Dirk Billiet Sociale mobiliteit! Een Minder Mobielen Centrale zorgt ervoor dat personen met een mobiliteitsbehoefte dankzij vrijwillige chauffeurs in die behoefte kunnen

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Van Zande. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Van Zande Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Mélopée. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Mélopée. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Mélopée Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom ons

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 1 bij 4.1 ** Uitleg voor de docent: Op de volgende pagina vind je een blad met plaatjes. Knip de plaatjes uit en doe ze in een envelop. Geef elk tweetal een envelop.

Nadere informatie

4. Dienstverlening in het centrum

4. Dienstverlening in het centrum 4. Dienstverlening in het centrum Elke middag serveren we een warme maaljd. U kunt zich bij ons ook eens goed laten verzorgen met een manicure of pedicure. Wie een moeilijke periode doormaakt, kan terecht

Nadere informatie

INHOUDSTAFEL 2. 1 Voorblad. 2 Inhoudstafel. 3 Welkom in het dienstencentrum. 4 Welkom in het dienstencentrum

INHOUDSTAFEL 2. 1 Voorblad. 2 Inhoudstafel. 3 Welkom in het dienstencentrum. 4 Welkom in het dienstencentrum INHOUDSTAFEL 2 1 Voorblad 2 Inhoudstafel 3 Welkom in het dienstencentrum 4 Welkom in het dienstencentrum 5 6 7 8 9 10 Warme maaltijd Brood Groentekar Pedicure en Manicure Kapsalon Bad of Douche Wassalon

Nadere informatie

Steeds tot uw dienst.

Steeds tot uw dienst. Steeds tot uw dienst. En plotseling Talen leren is iets dat iedereen kan doen, een leven lang. Je bent nooit te oud of te jong om een taal te leren! Uw redenen om een taal te leren: stond ik met mijn mond

Nadere informatie

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM

WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM WELKOM IN HET DIENSTENCENTRUM Dienstencentrum De Waaier Dorpsstraat 111, Koningshooikt Dienstencentrum Rosmolen Pettendonk 37/, Lier Antennepunt De Komeet Eeuwfeestlaan 183, Lier Wil je in een leuke sfeer

Nadere informatie

Steeds tot uw dienst.

Steeds tot uw dienst. Steeds tot uw dienst. En plotseling stond ik met mijn mond vol tanden. Talen leren is iets dat iedereen kan doen, een leven lang. Je bent nooit te oud of te jong om een taal te leren! Uw redenen om een

Nadere informatie

Adressen Lokale Dienstencentra

Adressen Lokale Dienstencentra Afdeling Preventie, Eerstelijn en Thuiszorg Adressen Lokale Dienstencentra ANTWERPEN LDC HOF TER BEKE Dossiernr.: 102.302 Erkenningsnr.: CE1477 Zorgbedrijf Balansstraat 25 bus 157 Ballaarstraat 35 2018

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Ten Prins. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Ten Prins Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis gelukkig zijn Welkom Kom

Nadere informatie

Spreekopdrachten thema 4 Wonen

Spreekopdrachten thema 4 Wonen Boven: Spreekopdrachten thema 4 Wonen Opdracht 2 bij 4.1 * slaapkamer 2 trap Beneden: tuin garage TaalCompleet A1 Spreken Plus Thema 4-1 Opdracht 3 bij 4.1 ** Vertel. Wat voor huis heb jij? - Woon je in

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Maart - April 2019 NL Openingsuren Maandag 12h00u 17h00u Dinsdag 09h00u 17h00u Woensdag 12h00u 17h00u Donderdag 09h00u 17h00u Vrijdag 09h00u 17h00u Zaterdag

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Tuinen van Herinnering. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Tuinen van Herinnering Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Apollo. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Apollo. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Apollo Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u gelukkig zijn Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

4. Dienstverlening in het centrum

4. Dienstverlening in het centrum 4. Dienstverlening in het centrum Elke middag serveren we een warme maal!jd. U kunt zich bij ons ook eens goed laten verzorgen met een manicure of pedicure. Wie een moeilijke periode doormaakt, kan terecht

Nadere informatie

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK

AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK AGENDA LOKAAL DIENSTENCENTRUM AKSENT SCHAARBEEK Januari -Februari 2019 NL Openingsuren Maandag 12.00u 17.00u Dinsdag 09.00u 17.00u Woensdag 12.00u 17.00u Donderdag 09.00u 17.00u Vrijdag 09.00u 17.00u Zaterdag

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Sint-Lenaartshof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Sint-Lenaartshof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter. Juli augustus september 2015 ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Juli 2015 Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag open van 12.00u tot 17.30u Dienstverlening

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2016 Tel: INHOUD VOORWOORD 3 IN DE KIJKER

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Maasmeander. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Maasmeander Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

4. Dienstverlening in het centrum

4. Dienstverlening in het centrum 4. Dienstverlening in het centrum Elke middag serveren we een warme maaljd. U kunt zich bij ons ook eens goed laten verzorgen met een manicure of pedicure. Wie een moeilijke periode doormaakt, kan terecht

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Januari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64 86

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Exclusiv. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Exclusiv. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Exclusiv Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u gelukkig zijn Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum. Pléiades. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Pléiades Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis Als huisgenoot

Nadere informatie

TEVREDENHEIDSMETING DIENSTENCENTRUM T BINNENHOF

TEVREDENHEIDSMETING DIENSTENCENTRUM T BINNENHOF TEVREDENHEIDSMETING DIENSTENCENTRUM T BINNENHOF Beste bezoeker van het Lokaal Dienstencentrum t Binnenhof, We proberen om de werking van het t Binnenhof voortdurend te verbeteren. Daarom willen we uw mening

Nadere informatie

serviceflats en dienstencentrum Oudestraat (Hoboken) infovergadering buurtbewoners do 21 sept 2017

serviceflats en dienstencentrum Oudestraat (Hoboken) infovergadering buurtbewoners do 21 sept 2017 serviceflats en dienstencentrum Oudestraat (Hoboken) infovergadering buurtbewoners do 21 sept 2017 Op het programma: 1. Voorstelling Zorgbedrijf Antwerpen 2. Bouwprogramma en timing 3. Impact voor de buurt?

Nadere informatie

voel u thuis De Nootelaer Woonzorgcentrum Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

voel u thuis De Nootelaer Woonzorgcentrum Een open huis waar de zorg voor u centraal staat voel u thuis Woonzorgcentrum De Nootelaer Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014

Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014 Activiteitenkalender LDC Pallieter april-mei-juni 2014 Geen wijkkrant meer! Hoe weten wij nu wat er te doen is in het lokaal dienstencentrum? In het dienstencentrum ligt steeds een stapeltje met activiteitenkalenders

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Welkom! Assistentiewoningen De Zonnetuin. Infobrochure

Welkom! Assistentiewoningen De Zonnetuin. Infobrochure Welkom! Assistentiewoningen De Zonnetuin Infobrochure Inhoudstafel Hoofdstuk blz. 1 Welkom 5 2 De woningen 7 3 Wat is inbegrepen in uw dagprijs? 8 4 Warme maaltijden 9 5 Hulp in noodsituaties 11 6 Uw

Nadere informatie

dienst Ouderen en thuiszorg

dienst Ouderen en thuiszorg Ouderenzorgvoorzieningen OCMW dienst Ouderen en thuiszorg adres OCMW Sociaal Huis Binnenhof 2 3630 Maasmechelen telefoon 089 48 28 00 e-mail info@ocmwmaasmechelen.be website www.ocmwmaasmechelen.be Voorwoord

Nadere informatie

1. VERLOOP BEZOEK. Naam: Adres: Naam bezoeker: Datum bezoek: Telnr. ja nee

1. VERLOOP BEZOEK. Naam: Adres: Naam bezoeker: Datum bezoek: Telnr. ja nee Naam: Adres: Telnr. Naam bezoeker: Datum bezoek: 1. VERLOOP BEZOEK De betrokkene was thuis op het moment van de afspraak? Het bezoek duurde: Er waren nog mensen aanwezig toen ik aankwam: Die zijn tijdens

Nadere informatie

Ons kent ons in De Spiker

Ons kent ons in De Spiker Ons kent ons in De Spiker DE SPIKER EEN KEER PER WEEK HELP IK DEZE CLIËNT MEE MET ZIJN GROTE HOBBY: BOUWEN MET LEGO. DAT GAAT HEEL GOED ZO SAMEN. In De Spiker is altijd wat te doen. Het is een plek van

Nadere informatie

De Kids-ID. Het elektronische identiteitsbewijs voor kinderen

De Kids-ID. Het elektronische identiteitsbewijs voor kinderen De Kids-ID Het elektronische identiteitsbewijs voor kinderen Wat is de Kids-ID? > De Kids-ID is een officieel elektronisch identiteitsdocument voor Belgische kinderen jonger dan twaalf jaar. > Het is ook

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM. Oktober november december 2015 OKTOBER ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Oktober 2015 OKTOBER Gezondheidsconsult Een verpleegkundige is elke laatste donderdag van de maand van 11 uur tot 12 uur in het dienstencentrum aanwezig. Het gezondheidsconsult

Nadere informatie

Woonzorgcampus De Mouterij. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus De Mouterij. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus De Mouterij Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek.

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Hof Demeersseman. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Hof Demeersseman Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Aandacht voor mensen, aandacht voor u Geen onpersoonlijk woonzorgcentrum, wel een gezellig open huis. Als huisgenoot hebt

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vlashof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vlashof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een afspraak

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Karen. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Karen. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Karen Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Een afspraak

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

Adressen Lokale Dienstencentra Antwerpen

Adressen Lokale Dienstencentra Antwerpen Afdeling Preventie, Eerstelijn en Thuiszorg Adressen Lokale Dienstencentra Antwerpen ANTWERPEN LDC HOF TER BEKE Dossiernr.: 102.302 Erkenningsnr.: CE1477 Zorgbedrijf Antwerpen Balansstraat 25 bus 157 Ballaarstraat

Nadere informatie

Assistentiewoningen. Ter Pielvaecx. Infobrochure. Welkom!

Assistentiewoningen. Ter Pielvaecx. Infobrochure. Welkom! Assistentiewoningen Ter Pielvaecx Infobrochure Welkom! Inhoudstafel Hoofdstuk blz. 1 Welkom 5 2 De woningen 7 3 Warme maaltijden 9 4 Hulp in noodsituaties 11 5 Uw woonassistent 13 6 Uw lokaal dienstencentrum

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde

ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST. Juli-augustus-september 2015. LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC FAR WEST Juli-augustus-september 2015 LDC Far West, Duchéhof 104, 1800 Vilvoorde Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden

Nadere informatie

Voorwaarden A-kaartaanbod Jeugd

Voorwaarden A-kaartaanbod Jeugd Voorwaarden A-kaartaanbod Jeugd De jeugddiensten van stad Antwerpen organiseren elke schoolvakantie leuke activiteiten voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar en voor jongeren van 13 t.e.m. 18 jaar. U betaalt

Nadere informatie

Ga langs in het dienstcentrum in uw buurt.

Ga langs in het dienstcentrum in uw buurt. Ga langs in het dienstcentrum in uw buurt. Want samen is t plezanter 1 Activiteiten najaar 2014 Een najaar boordevol activiteiten Dit najaar heeft u geen excuus om niet te weten waarheen. In de dienstencentra

Nadere informatie

Adressen Lokale Dienstencentra

Adressen Lokale Dienstencentra Afdeling Preventie, Eerstelijn en Thuiszorg Adressen Lokale Dienstencentra ANTWERPEN LDC HOF TER BEKE Dossiernr.: 102.302 Erkenningsnr.: CE1477 Zorgbedrijf Balansstraat 25 bus 157 Ballaarstraat 35 2018

Nadere informatie

het restaurant waar je op weekdagen een warme maaltijd kan komen eten tegen een lage prijs

het restaurant waar je op weekdagen een warme maaltijd kan komen eten tegen een lage prijs Lokaal dienstencentrum De Klitsberg - cafetaria cafetaria Als vrijwilliger help je bij het serveren van de warme maaltijden drankbediening in het cafetaria lesgeven in het dienstencentrum in jouw specialiteit

Nadere informatie

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM

Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM Een thuisgevoel in Ymedam YMEDAM IK VIND HET LEUK OM MEE TE HELPEN MET HET ETEN. In woonzorgcentrum Ymedam zijn het vaak de kleine dingen die zorgen voor een echt thuisgevoel. Oude plaatjes draaien. Gezellig

Nadere informatie

infobrochure OCMW roeselare

infobrochure OCMW roeselare infobrochure OCMW roeselare OCMW roeselare is er voor jou! Iedereen is welkom zonder onderscheid te maken op basis van cultuur, nationaliteit, religie,... OCMW Roeselare is er voor jou! Je kan bij ons

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie

Lokaal dienstencentrum De Symfonie Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie Februari 2016 Tel: (056)64 44 01 Fax: (056)64

Nadere informatie

De Zorgmakelaar aan huis. Zonder zorgen thuis blijven wonen

De Zorgmakelaar aan huis. Zonder zorgen thuis blijven wonen De Zorgmakelaar aan huis Zonder zorgen thuis blijven wonen Mijn vrouw en ik kunnen onszelf nog goed uit de slag trekken. Wel organiseert Debbie al wat praktische hulp bij ons thuis waardoor we nu opnieuw

Nadere informatie

Het OCMW-welzijnstraject, een antwoord op vele vragen

Het OCMW-welzijnstraject, een antwoord op vele vragen Het OCMW-welzijnstraject, een antwoord op vele vragen 1 Inhoud Inleiding 3 Hoe werkt het OCMW-welzijnstraject? 4 Wie zijn doelgroepen? 4 Hoe verwijs je mensen door naar de OCMW-welzijnstrajectbegeleider?

Nadere informatie

We zijn er voor jou!

We zijn er voor jou! We zijn er voor jou! Je hebt hulp nodig bij het poetsen, strijken, wassen, tuinonderhoud, boodschappen doen,? Je eet graag een warme maaltijd maar kunt zelf niet meer koken? Je gaat iemand bezoeken maar

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Melderthof. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Melderthof Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een bezoek. Wandel

Nadere informatie

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk

Kleinschalig wonen Het Zonnehof Bovenkerk zonnehuisgroep amstelland Kleinschalig wonen Mijn man voelt zich echt thuis. Hij heeft zijn eigen kamer, maar brengt veel tijd door in de gezellige huiskamer met de andere bewoners. Elke dag helpt hij

Nadere informatie

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcampus. Vinkenbosch. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcampus Vinkenbosch Een open huis waar de zorg voor u centraal staat gelukkig zijn Welkom Kom ons woonzorgcentrum en het leven zoals het is eens ontdekken. Ervaar zelf het thuisgevoel tijdens een

Nadere informatie

Voorwoord. Marleen Vanderpoorten OCMW-voorzitter

Voorwoord. Marleen Vanderpoorten OCMW-voorzitter Aangepast vervoer Voorwoord Lier, mei 2013 Beste Lierenaar, Beste senior, Je bent moeilijk te been? Je zoon kan je niet vervoeren en je moet naar de dokter? Je dochter is op reis, op de lijnbus raak je

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter Januari--maart 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

Luxe assistentiewoningen. Zonnewende. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst.

Luxe assistentiewoningen. Zonnewende. Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst. Luxe assistentiewoningen Zonnewende Zelfstandig en fijn wonen. Met het comfort van extra services als u het wenst. U woont vlakbij de gezellige dorpskern van Aartselaar U leeft met de vier seizoenen, geniet

Nadere informatie

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde

IN EEN SERVICE-FLAT KAN JE LANGER ZELFSTANDIG WONEN! SERVICE-FLATS STEENKAAI Vlaanderenstraat Vilvoorde Wonen in volle vrijheid maar toch geborgen, knus en veilig voelen 24 uur op 24 uur Wonen in een praktische flat met alle modern comfort Beroep kunnen doen op allerlei diensten die je het leven gemakkelijker

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter

ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter ACTIVITEITENKALENDER LDC Pallieter april-mei-juni 2016 Parkstraat 34/12, 1800 Vilvoorde Openingsuren LDC Pallieter De ontmoetingsruimte is elke dag open van 9.00u. tot 17.30u De cafetaria is elke weekdag

Nadere informatie

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum.

Lokaal dienstencentrum. VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert. Lokaal dienstencentrum. Lokaal dienstencentrum De Symfonie VZW Curando O.L.V. van 7 weeën Ruiselede Curando Zuid Gauwelstraat 24, 8551 Heestert Lokaal dienstencentrum De Symfonie September 2018 Tel: INHOUD VOORWOORD 4 ONTSPANNING

Nadere informatie

Welzijn op maat. www.ocmw-leuven.be. Van Algemeen maatschappelijk werk tot Zorgcentra

Welzijn op maat. www.ocmw-leuven.be. Van Algemeen maatschappelijk werk tot Zorgcentra Welzijn op maat Van Algemeen maatschappelijk werk tot Zorgcentra Een menswaardig bestaan bieden aan elke Leuvenaar. Daar maakt OCMW Leuven elke dag werk van. Jaarlijks helpen we duizenden behoeftige mensen.

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf. Residentie Sint Jozef. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat

Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf. Residentie Sint Jozef. Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Woonzorgcentrum Centrum voor kortverblijf Residentie Sint Jozef Een open huis waar de zorg voor u centraal staat Welkom Het woonzorgcentrum Residentie Sint Jozef is een gerenoveerd en comfortabele instelling.

Nadere informatie