CURRICULUM VITAE PERSONALIA PROFIELSCHETS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CURRICULUM VITAE PERSONALIA PROFIELSCHETS"

Transcriptie

1 CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam : Joost W.N.M. van Gils Functie : Projectmanager Geboortedatum : 28 oktober 1967 Woonplaats : Oosterhout Nationaliteit : Nederlandse PROFIELSCHETS Ik werk doelgericht, planmatig en ben creatief in mijn oplossingen. Ik heb ruime ervaring aangaande de samenwerking en motivering in teamverband. De kwaliteit van het geleverde werk en inter-persoonlijke relaties staan bij mij hoog in het vaandel. De woorden zelfstandig, actief, creatief en verantwoordelijkheidsbewust karakteriseren mij. Als Challenger van diverse managementniveaus weet ik veelal in processen en projecten efficiencyverbeteringen en besparingen door te voeren. Mijn recente werkervaring richt zich op interim teammanagement, waarbij ik als teammanager van een Service Center in de energiesector verantwoordelijk was het doorvoeren van organisatorische wijzigingen, het verhogen van de productie en het optimaliseren van werkprocessen. Eerder heb ik mij als interim informatiemanager van een consumentendivisie toegelegd op de strategische ontwikkeling en operationele uitvoering van het informatie- en ICT beleid. Als programma- en projectmanager heb ik leiding gegeven aan programma s en projecten in zeer uiteenlopende taakgebieden in veelal politiek gevoelige omgevingen. Zo acteerde ik bij Atos Origin ondermeer in strategische ICT outsourcing- en migratietrajecten, alsmedeverander- en implementatietrajecten. Tevens gaf ik sturing aan meerdere projectmanagers van diverse projecten en leidde complexe Transitie-, ontvlechtings- en infrastructurele projecten. Daarnaast heb ik in vele opdrachten procesoptimalisaties doorgevoerd met behulp van de Lean Six Sigma methodiek. Als Lean Six Sigma Blackbelt (onderricht Projectmanager van Lean Six Sigma projecten) heb ik projecten afgerond welke aantoonbare jaarlijks wederkerende besparingen hebben opgeleverd met een gezamenlijke waarde van rond de ,-. Deze projecten kenmerkten zich door het bereiken van verregaande procesoptimalisatie waarbij de nieuwe werkwijze werd geïmplementeerd en processen volledig werden beschreven. Ik heb een hoge 'drive' en openheid waarmee ik anderen kan enthousiasmeren. Ik ben ondernemend en resultaatgericht. In mijn verleden heb ik tevens praktische managementervaring opgedaan als officier bij de Koninklijke Landmacht, waaronder een uitzending naar Srebrenica. Dit heeft mij gevormd tot een stressbestendig en daadkrachtig persoon die in staat is om binnen korte termijnen weloverwogen beslissingen te nemen. Mijn vermogen om gestructureerd denken om te kunnen zetten in stapsgewijs handelen, tezamen met mijn communicatieve- en organisatorische vermogens maken mij tot een manager met een algemeen brede inzetbaarheid. 1 (6)

2 OPLEIDING & TRAINING 2006 : Lean Six Sigma Blackbelt, KPMG (Atos Origin) 2005 : Prince2, CMG 1997 : Hoofd personeelszaken, Ministerie van Defensie, 1998 : HR systemen, Ministerie van Defensie 1994 : Cursus Onderhandelen, Clingendael 1992 : Officiersopleiding, OCOSD, Ministerie van Defensie 1998 : Unix systemen, Auva 1985 : HEAO, Heao Haarlem Small Business SPECIFIEKE KENNIS DOCUMENT MANAGEMENT Dong Energy: Bij Dong Energy kwam dagelijks klantgerelateerde post binnen. Van deze stukken werden handmatig de klantnummers opgezocht en op de stukken geschreven. Vervolgens werden deze in een systeem genoteerd, waarbij de stukken fysiek werden gearchiveerd. Dit heb ik geoptimaliseerd door de stukken in te scannen onder het klantnummer van de persoon (in te geven op de scanner), waarna de stukken geautomatiseerd in een CRM systeem (Trinicom) werden ondergebracht en automatisch de stukken in het juiste elektronische postbakje terecht kwamen voor de volgende verwerkingsstap (backoffice). Besparing: 0,5 FTE, naast de kwalitatieve verbetering van de informatie in de systemen. Diageo: Consultancy en implementatie van document management binnen het projectmanagment van Diageo, door inrichting en implementatie van Sharepoint. Eneco: Momenteel ben ik tevens een nieuwe opdracht aan het opstarten, waarbij een document management systeem op basis van Sharepoint inrichting/implementatie dient te worden gerealiseerd. Gescande dossiers (ook van externe partners) dienen binnen Sharepoint beschikbaar te worden gesteld en workflows dienen te worden geïmplementeerd om de behandeling van deze dossiers verregaand te automatiseren. Verwachte realisatie: oktober SAMENVATTING PROJECTEN 2008 heden : Energie Informatiemanagement (interim lijnmanagement) : Energie Lean Six Sigma Blackbelt (procesoptimalisatie) : Consumer goods Projectmanagement : Energie Lean Six Sigma Blackbelt (procesoptimalisatie), Projectmanagement : Elektrische componenten : ICT/ Energie / Chemie Programma management projectenportefeuille Programma management migratietraject : ICT Multi-projectmanagement projectenportefeuille 2 (6)

3 2002 : Elektrische componenten Projectmanagement SAP move : Telecommunicatie Projectmanagement datacenter move 2001 : Energie Liaison Solution Architects Team, Secondment manager, System Integration Manager tech. Infrastructure 2000 : Energie Projectmanagement ICT-Disentanglements, Projectmanagement implementatie DataWarehouse : Kon. Landmacht Projectmanagement ontwikkeling personeelsplanningsysteem (Staf) : Kon. Landmacht Projectmanagement ontwikkeling opleidingsplanningssysteem (Staf) : Kon. Landmacht Hoofd personeelszaken, HR management : Kon. Landmacht Pelotonscommandant Infanterie Luchtmobiel (Manager operationele militaire taken) PROFESSIONELE ERVARING 2009-Heden: Stedin: interim TeammanagerService Center Midden Verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele gang van zaken en het vergroten van de operationele performance van 2 verkoopafdelingen en 2 administratieve afdelingen. 31 FTE (lijnverantwoordelijke voor dit team). Procesoptimalisatie door het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van Quick Wins op basis van de Lean procesoptimalisatie methodiek met als resultaat: performance monitoringen vergaande automatisering van de SAP frontend. Lid Managementteam. Voorbereiden en implementeren van de reorganisatie van de verkoopafdelingen en administratie : Delta Energie: interim Informatiemanager Delta Comfort Verantwoordelijk voor de informatiestromen en ICT landschappen van de Divisie consumenten (Comfort) ten behoeve van de levering van elektra, gas en water, alsmede de levering van telecom producten (internet access/digitale TV/digitale telefonie etc.). Lid Managementteam, verantwoordelijk voor het strategische- en operationele ICT beleid voor de divisie. Volledig gedelegeerde verantwoordelijkheid namens de divisiedirecteur om het beleid op centraal niveau (divisie overstijgend) vorm te geven. Verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van het platform voor telecomproducten. Lijnverantwoordelijk voor 17 FTE bestaande uit softwaredevelopers, informatieanalisten, functioneel beheerder en systeemarchitect. 2008: Dong Energy: Lean Six Sigma Blackbelt Verantwoordelijk voor de training en coaching van het team Quality & Process Management (5 personen, opgeleid tot Lean Six Sigma Greenbelt) Begeleiding van procesoptimalisatieprojecten met als resultaat een geoptimaliseerd document management proces en geoptimaliseerde uitvalverwerking (SAP) : Randstad Nederland / Diageo - Sr. Projectmanager Randstad Nederland: 3 (6)

4 Optimalisatie- en beschrijven van het proces uitgifte en beheer ICT middelen op basis van de requirements vanuit de organisatie. Diageo Brands BV: Verantwoordelijk voor het opzetten van het programmamanagement en een one way of working binnen het Global Supply Chain optimalisatie programma, op basis van het Diageo Delivery Model (DDM). Projectmanager van de Proof of Concept voor het nieuwe geoptimaliseerde proces. Kwaliteits- en changemanager van 4 internationale projecten binnen het programma. Consultancy Sharepoint voor projectmanagement : Eneco Energie - Projectmanager/Lean Six Sigma Blackbelt Managen van optimalisatieprojecten van bedrijfsprocessen. Procesoptimalisatie met behulp van de Lean Six Sigma methodiek: procesoptimalisatie met behulp van statistische informatie analyse, projectmanagement op basis van Prince2. Als Lean Six Sigma Blackbelt (onderricht projectmanager van Lean Six Sigma projecten) projecten afgerond welke aantoonbare jaarlijks wederkerende besparingen hebben opgeleverd met een gezamenlijke waarde van rond de ,-. De projecten, waaronder campagne-, fraude-, afsluit- en verhuisprocessen, kenmerkten zich door het bereiken van verregaande procesoptimalisatie. Hierbij is aanwezige data verzameld en geanalyseerd, waarna verbetervoorstellen zijn uitgewerkt en vervolgens zijn geïmplementeerd. Het betrof hier zowel procesontwerp als proces aanpassingen. Alle processen zijn volledig beschreven en monitoring op het verbeterde bedrijfsresultaat is ingericht : Atos Origin - Programmamanager Philips Semi Conductors Verantwoordelijk voor de algehele coördinatie en kwaliteitsborging van de project portfolio bij Philips semiconductors technical infrastructure en application support (TIAS). De project portfolio bevatte ongeveer contains 25 tot 30 projecten. Taak: problem-, change- en incidentmanagement ten aanzien van de projecten in portfolio. Liaison tussen Atos Origin en Philips semiconductors. Implementatie van een nieuwe project management methodiek (BCaM) als een one way of working voor alle Phillips semiconductors TIAS project managers. Opstellen en bewaken van acceptatiecriteria voor managed operations. 2004: Atos Origin - NUON Programmamanager Design en implementatie van het next generation desktop (NGDT) product van Atos Origin. Project budget 2.1 miljoen Euro 2003 Atos Origin Eneco Energie Programmamanager Verantwoordelijk voor het design, ontwikkelen en opleveren van het Next Generation Desktop product van Atos Origin. Verantwoordelijk voor de migratie van desk- en laptops van 3500 gebruikers naar windows XP. Transitie van het support van de gemigreerde desk- en laptops naar de Atos Origin support organisatie. Vervanging van 80% van de desk- en laptops door nieuwe hardware. Serverreductie van het totaal van de aanwezige servers. 4 (6)

5 Implementatie van een Central Storage en Central Backup oplossing, inclusief setup en implementatie van support. Migratie van alle servers in het serverpark naar windows Als lid van een bid-team betrokken bij de Due Diligence voor het tot stand komen van een outsourcing contract. Programmabudget: 2,4 miljoen Euro : Atos Origin Eneco Energie Programmamanager Verantwoordelijk voor een project portfolio van 65 projecten. Taak: problem-, change- en incidentmanagement ten aanzien van de projecten in portfolio. Managen van de project portfolio op winstgevendheid. Kwaliteitsborging van alle projecten binnen de ITIL gerichte organisatie. Opstellen van lange termijn projectplanning met de klant. Management van de klantrelatie met betrekking tot projecten en prospects. Implementatie van een one way of working voor alle projectmanagers. Verbetering van het bid management. Totale contractwaarde van de projecten in de portfolio: 2,7 miljoen Euro. 2002: Atos Origin AKZO Nobel Programmamanager Verantwoordelijk voor de Atos Origin project portfolio voor SAP, Siebel en CRM producten. Verzekeren van consistentie in bid management. Verzekeren consistentie in geoffreerde oplossingen. Verzekeren van de reactiesnelheid van reacties op RFP s. Coördinatie van de projectplanning met de klant. Projectmanager internationale SAP move Atos Origin - KPN Telco services Projectmanager Verhuizing van een compleet datacenter naar een nieuwe locatie. Setup van de nieuwe infrastructuur van het datacenter. Managen van grote ICT risico s in business continuïteit gedurende de uitvoering van het project. Project budget: 1 miljoen Euro. 2e rol: change management. Coördinatie van operationele wijzigingen binnen KPN Telco services Atos Origin Eneco Energie Projectmanager / Liaison Solution Architects Team Verzekeren van consistentie in oplossingen betreffende de technische infrastructuur en applicaties in aanbiedingen vanuit Atos Origin naar ENECO. Managen van de communicatie tussen Atos Origin en de klant voor zowel de inhoud als het proces. Secondmentmanager. Managen van nieuwe secondment (detacherings-) opportunities, verzekeren van een one way of working en gedragsregels (codes of conduct). Project management van een aantal disentanglement projecten: delen van de Eneco organisatie werden verkocht. Hierdoor diende het ICT netwerk, databases en applicaties uit elkaar te worden gesplitst en te worden ontbonden. Project management data warehouse: ontwerp, bouw en implementatie van een nieuwe Marketing Database voor Eneco met diverse interfaces naar brondatabases. 5 (6)

6 Koninklijke Landmacht (laatst behaalde rang: Kapitein): Project manager / Staf Officier / Pelotonscommandant Infanterie Project management van het ontwerpen en bouwen van een ICT personeels- en opleidingsplanning system voor de intake van nieuw personeel voor de gehele landmacht. Hoofd HRM voor alle soldaten op een schoolbataljon (150 personen). Compagniescommandant van een schoolbataljon (50 personen). Infanterie pelotonscommandant: het leiden van operationele militaire taken zoals het verdedigen van de enclave Srebrenica als onderdeel van de United Nations Protection Force. 6 (6)

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam: Joost W.N.M. van Gils Geboortedatum: 28 oktober 1967 Woonplaats: Oosterhout (nb) Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke staat: Gehuwd Talen: Nederlands, Engels Profiel

Nadere informatie

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter

Curriculum Vitae Arno van Klaveren. Persoonlijke gegevens. Profiel. Karakter Curriculum Vitae Arno van Klaveren Persoonlijke gegevens naam: Arno van Klaveren adres: De Vriesstraat 3 woonplaats: 2613CA Delft geboortedatum: 27-09-1963 nationaliteit: Nederlands email: info@arnovanklaveren.nl

Nadere informatie

René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl

René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl PERSOONLIJKE GEGEVENS René Salm Meerhovendreef 6 5658 HA Eindhoven 0611861966 Renesalm@resamanagement.nl Nationaliteit : Nederlander Geboortedatum : 12 maart 1966 Geboorteplaats : Stein KERNWOORDEN - Herstructureren

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP

Curriculum Vitae. Interim Specialist implementatie SSC. Interim Specialist implementatie SAP Curriculum Vitae Interim Specialist implementatie SSC Interim Specialist implementatie SAP Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS

CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS CURRICULUM VITAE PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam: Marvin B. Dens Adres: Marianellastraat 15 1069 NL AMSTERDAM Telefoonnummer: 06-53137192 E-mailadres: info@mbdsolutions.nl Geboortedatum: 31-12-1971 Geboorteplaats:

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

EvB Interim Management

EvB Interim Management Curriculum vitae Persoonlijke gegevens Naam : Ernst van Bemmel Woonplaats : Aalsmeer Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1966 Telefoon : 06-3828 4537 E-mail : ernst.van.bemmel@caiway.net Kennis

Nadere informatie

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald.

Periode Certificaat 2004-2007 Master of Science in Technology Management, Faculteit Bedrijfskunde, Rijksuniversiteit Groningen. Bul behaald. Curriculum Vitae Personalia Naam: Rien Bosma Adres: Verlengde Meeuwerderweg 95 9723 ZM Groningen Telefoonnummer: 06-41 22 60 52 E-mailadres: rien@bosmaconsulting.nl Geboortedatum: 23-01-1979 Geboorteplaats:

Nadere informatie

Curriculum Vitae James Cotton

Curriculum Vitae James Cotton Persoonsgegevens Naam James Martijn Cotton Geboortedatum 2 mei 1978 Geboorteplaats Kingston upon Thames, Engeland Geslacht Man Burgerlijke staat Geregistreerd partnerschap Nationaliteit Engels Adres Burgemeester

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Nico Verbaan

Curriculum Vitae. Nico Verbaan Curriculum Vitae Nico Verbaan oog voor resultaat/hart voor mensen hr = mindset het nwe ontwikkelen talent management people & performance can do/will do Geboortedatum 18 januari 1964 Adres Groen-blauwlaan

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise

CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN. Personalia. Relevante werkervaring. Competenties. Expertise CURRICULUM VITAE HANS HEIJNEN Personalia Naam: Hans Heijnen Geboortedatum: 28 november 1967 Nationaliteit: Nederlands Adres: Witmolen 10, 2645GK, Delfgauw E-mail: hans.heijnen@enhansment.nl Telefoon: 06-467

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl

Curriculum Vitae. Personalia. Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Curriculum Vitae Personalia Naam: Roland G. Koster Tel: 071 513 7136 Mobiel: 06 1269 6855 Email: rg.koster@redvalley.nl Werkterrein Allround business en IT manager met als werkterrein: Organisatieadvies

Nadere informatie

Customer Experience Management

Customer Experience Management Customer Experience Tele Train Grensverleggend klantcontact Tele Train. Grensverleggend klantcontact. Rendementsverbetering door optimale klantinteractie Een greep uit vragen die bij onze klanten leven

Nadere informatie

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort

Interim Manager. : Peter Bartels. ervaring sinds 1989. Personalia. In het kort Interim Manager ervaring sinds 1989 In het kort In de afgelopen tweeëntwintig jaar heeft Peter een uniek ervaringsprofiel als ICT manager opgebouwd. Hij heeft fundamentele kennis van ICT en de organisatievormen

Nadere informatie

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring

Zie verder mijn gespecificeerde werkervaring Curriculum Vitae Personalia Voornaam : Achternaam : Adres : PC + woonplaats : Telefoonnummer : E-mail : Geboortedatum en plaats : Burgerlijke staat : Nationaliteit : Skills / Expertise Werkervaring Optimalisatie

Nadere informatie

Case KPN ITNL I&O, Februari 2010 Maart 2011

Case KPN ITNL I&O, Februari 2010 Maart 2011 Case KPN ITNL I&O, Februari 2010 Maart 2011 Inleiding Na een outsourcingstraject (ingezet in 2003) door KPN om de IT dienstverlening voor hardware- en applicatiebeheer te over te brengen naar IT leverancier

Nadere informatie

Scorpio ICT Project Management

Scorpio ICT Project Management Curriculum Vitae Personalia Naam Marcel Lanting Adres Calville 22 Woonplaats 2771 PN Boskoop Telefoon 0172 462 440 Geboren te 18 november 1965 te Edam Algemene beschrijving Sinds 1990 ben ik werkzaam in

Nadere informatie

- Nederlands; moedertaal - Engels; zeer goed - Duits; redelijk CURRICULUM VITAE. Personalia

- Nederlands; moedertaal - Engels; zeer goed - Duits; redelijk CURRICULUM VITAE. Personalia Personalia Naam Rogier van Zon Geboortedatum 02-10-1967 Nationaliteit Dutch Adres Paalspoor 12, 5629 TG Eindhoven Mobiel +31 (0)6-13074306 E-mail r.van.zon@logexma.com Profielschets Rogier is een ervaren

Nadere informatie

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B

Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Persoonlijke informatie Hermann-Otto F. Israël HBO werk- en denkniveau 31 mei 1967 Oosterhout (NB) In bezit van rijbewijs B Talenkennis Nederlands (moedertaal), vloeiend in woord en geschrift Engels, vloeiend

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Personalia

CURRICULUM VITAE. Personalia CURRICULUM VITAE Personalia Naam Edwin van den Broek Adres Fort Pinssen 29 Postcode + woonplaats 2926 VD Krimpen aan den IJssel Mobiel 06-22750269 Email edwinvandenbroek@enabler.nl Geboortedatum 9 januari

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens Persoonlijke gegevens Naam: Eric Schout Adres: Blekkehei 9 Postcode: 5508 TC Woonplaats: Veldhoven Telefoon: 06-11183971 Geboortedatum: 12-09-1963 Geboorteplaats: Gorinchem Nationaliteit: Nederlandse Samenvatting

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist

CURRICULUM VITAE. PERSONALIA: Naam : M. Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE. : Infrastructuur Specialist CURRICULUM VITAE PERSONALIA: Naam : M. Woonplaats : Rotterdam Nationaliteit : Nederlandse Geboortejaar : 1969 Burgerlijke staat : Ongehuwd FUNCTIE : Infrastructuur Specialist PROFIEL: Onze medewerker heeft

Nadere informatie

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN

HET ANTWOORD OP UW VRAGEN HET ANTWOORD OP UW VRAGEN Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn actueel en bieden onze opdrachtgevers daarmee het beste

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Peter 01-03-2019 Project Manager Business Profiel Ervaren project- en programmamanager op het gebied van ICT. Met specialisatie in Microsoft gerelateerde infrastructuur-, migratie-, en Cloudbased projecten.

Nadere informatie

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS

PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS PAPHOS GROUP SERVICENOW EXPERTS Als ervaren ServiceNow partner, helpen wij u bij het implementeren en beheren van het ServiceNow platform. Niet alleen op korte termijn, maar juíst met het oog op de toekomst.

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7

Profielschets. : Sander Daems. Infrastructure Consultant. Versie : 1.0. Datum bezoek : 28-02-2011. Pagina 1 van 7 Profielschets Sander Daems Infrastructure Consultant Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Datum bezoek : 28-02-2011 Pagina 1 van 7 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel

Curriculum Vitae. Personalia. Geboortedatum: 5 juni Profiel Curriculum Vitae Personalia Naam: Kevin Geboortedatum: 5 juni 1989 Woonplaats: Roermond Nationaliteit: Nederlandse Burgerlijke Staat: Samenwonend Rijbewijs: A, B Profiel Kevin is een enthousiaste en gemotiveerde

Nadere informatie

CV CygnusZ Pagina ${page}

CV CygnusZ Pagina ${page} Andries 01-09-2018 Projectmanager Profiel Ervaren IT manager en Change manager met een technische achtergrond en een passie voor duurzame energie. Een analytisch teamspeler die resultaatgericht werkt en

Nadere informatie

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6

Profielschets. : Sander Daems. Senior Medewerker Supportdesk. Versie : 1.0. Pagina 1 van 6 Profielschets Sander Daems Senior Medewerker Supportdesk Auteur : Sander Daems Versie : 1.0 Pagina 1 van 6 Ervaringsoverzicht Naam : Sander Daems Geboortedatum : 08/03/1987 Geslacht Woonplaats Rijbewijs

Nadere informatie

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider

Profielschets. Inzetbaar als. Business analist. Informatie analist Requirements specialist Procesarchitect Projectleider Jeroen Luijkman Business analist Curriculum Vitae Profielschets Mijn naam is Jeroen, in de afgelopen jaren heb ik mij zelf ontwikkeld tot een allround, ervaren business analist. Daarbij heb ik mij gespecialiseerd

Nadere informatie

Geboortedatum : 21 Maart 1963. Nationaliteit : Nederlandse. Woonplaats : Amsterdam. Email : info@sarphora.nl. Website : www.sarphora.

Geboortedatum : 21 Maart 1963. Nationaliteit : Nederlandse. Woonplaats : Amsterdam. Email : info@sarphora.nl. Website : www.sarphora. Curriculum Vitae Marc Bruinsma Geboortedatum : 21 Maart 1963 Nationaliteit : Nederlandse Woonplaats : Amsterdam Email : info@sarphora.nl Website : www.sarphora.nl 2009 Sarphora Laatste update: September

Nadere informatie

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring

Curriculum vitae. Persoonlijke gegevens. Relevante werkervaring Persoonlijke gegevens Naam : Dennis de Zwart Geslacht : Mannelijk Geboortedatum : 13 juni 1974 Woonplaats : Haarlem Nationaliteit : Nederlandse Relevante werkervaring Nero IT & Business Consultancy mei

Nadere informatie

Inholland DC à Cloud Huub Oude Groen Robert Beudeker Manager IT Operations Solution Architect

Inholland DC à Cloud Huub Oude Groen Robert Beudeker Manager IT Operations Solution Architect Inholland DC à Cloud Huub Oude Groen Manager IT Operations Robert Beudeker Solution Architect 11-10-2018 Agenda 1. Historie van Inholland Data Center 2013 naar Cloud 2017 2. Business Case 3. Consolidatie

Nadere informatie

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3

Curriculum vitae. Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats. 10+ jaar Project Lead Autodesk Inventor CorelDRAW X3 Curriculum vitae PERSOONLIJKE DETAILS Naam Gijs Woonplaats Den Bosch Geboortedatum 17 december 1975 SAMENVATTING Opleiding Richting Ervaring Veel ervaring in CAD Woonplaats Master MSc Integrated Product

Nadere informatie

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd

Training Amstelveen 1999 Opleiding in AHD (Advanced Helpdesk) en Gecertificeerd Personalia Naam : Sandries Voornaam : Dario Geboortedatum : 23-07-1972 Woonplaats : Leiden Geslacht : Man Nationaliteit : Nederlandse Introductie Kennis en ervaring opdoen en deze vervolgens weer toepassen

Nadere informatie

Inspirerende lijn- en veranderingsmanager. Echte teamworker met respect voor de kennis- en vaardigheden van collegae, bruggenbouwer.

Inspirerende lijn- en veranderingsmanager. Echte teamworker met respect voor de kennis- en vaardigheden van collegae, bruggenbouwer. CURRICULUM VITAE Naam manager Contactpersoon A.D. Verloop (Ad) R.P.D. Buijtendijk Mobiel 06 54 23 84 80 Email Rob.Buijtendijk@InnerVisie.nl ACHTERGROND en ERVARING Diverse lijn-, staf- en managementfuncties

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE Robert de Frel

CURRICULUM VITAE Robert de Frel CURRICULUM VITAE Robert de Frel Geboortedatum : 04-07-1990 Woonplaats : Poortugaal Nationaliteit : Nederlandse Burgerlijke staat : Ongehuwd Rijbewijs : B Active Professionals is dé dienstverlener voor

Nadere informatie

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983

Curriculum Vitae Ishak Atak. www.ishakatak.nl. Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak. Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Naam : Ishak Atak Roepnaam : Ishak Woonplaats : Utrecht Geboorte datum : 13-05-1983 Tel. : +316-46 17 76 00 Beschikbaar : Full time December 2015 Email: : contact@ishakatak.nl Datum CV : November 2015

Nadere informatie

Profiel. Contact. André Noorlander. Naam. Geboortedatum 4 november 1970 Burgerlijke staat

Profiel. Contact. André Noorlander. Naam. Geboortedatum 4 november 1970 Burgerlijke staat Profiel Naam André Noorlander Geboortedatum 4 november 1970 Burgerlijke staat Gehuwd Nationaliteit Nederlands Religie Protestant Ervaring ICT 20 jaar Ervaring leiding geven 15 jaar Ervaring (project)management

Nadere informatie

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing.

De impact en implementatie van de outsourcing op de bedrijfsvoering is als één van de 6 deelprojecten ondergebracht binnen het project outsourcing. Bijlagen 1 en 2: Aanbevelingen en opvolging Gateway Reviews (corsa 2018017934) Bijlage 1: Aanbevelingen en opvolging Gateway Review 2018 Aanbeveling Opvolging Status Opmerking 1. Richt een apart project

Nadere informatie

Projectmanagement opdrachten geselecteerd door ikdoeprojecten.nl

Projectmanagement opdrachten geselecteerd door ikdoeprojecten.nl Projectmanagement opdrachten geselecteerd door ikdoeprojecten.nl Bijgewerkt tot en met 18 januari 18 1 interim Projectmanager Datawarehouse Vastgoed gezocht! enkele maanden, gemiddeld 3, 4 of 5 dagen per

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2

Curriculum Vitae. Samenvatting en persoonskenmerken. Algemene Opleiding. : B.J.C.J. Kielman (Berry) Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Curriculum Vitae Naam : B.J.C.J. Kielman (Berry) Geslacht : Man Burgerlijke staat : Ongehuwd Adres : Klaverbeemd 2 Postcode : 4844RJ Woonplaats : Terheijden Telefoon : 06-43873873, 076-8888387 Email :

Nadere informatie

. www.vandendungen.biz/erik. www.sterkmetstress.com

. www.vandendungen.biz/erik. www.sterkmetstress.com Watson Performance Improvement Ambachtweg 12 2841 LZ Moordrecht www.watsonassociates.nl info@watsonassociates.nl +31(0)6 53 22 64 04 Curriculum Vitae Personalia Naam:.Erik van den Dungen Adres:.Tielerweg

Nadere informatie

Curriculum Vitae drs. Sander Mol

Curriculum Vitae drs. Sander Mol Curriculum Vitae drs. Sander Mol Naam S. Mol Voornaam Sander Geboortedatum 30 augustus 1972 Woonplaats Stompetoren Email info@openeyes-ifc.nl Website www.openeyes-ifc.nl Opleiding 2004 Doctoraal Controlling

Nadere informatie

Masterclass. Proces & Informatiemanagement

Masterclass. Proces & Informatiemanagement Masterclass Proces & Informatiemanagement Expertisegebied DATA MANAGEMENT PROCES MANAGEMENT INFORMATIE MANAGEMENT ICT-MANAGEMENT 2 Beschrijving In de huidige kennis- en netwerkeconomie wordt het verschil

Nadere informatie

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility

Agenda Next Level in Control. 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Agenda Next Level in Control 15:00 16:00 Next Plenair - Control Productivity - Control Security - Control Flexibility Control Productivity DHS nextbeheer / Office 365 OUR PROFESSIONALS Cloud Monitoring

Nadere informatie

Personalia. Geboortedatum: 1980. Rijbewijs: Inzetbaar als. Senior Support Engineer. Profiel

Personalia. Geboortedatum: 1980. Rijbewijs: Inzetbaar als. Senior Support Engineer. Profiel Personalia Naam: Wouter Geboortedatum: 1980 Geboorteplaats: Angeren Nationaliteit: Nederlandse Rijbewijs: B Inzetbaar als Senior Support Engineer Profiel Wouter kan zowel zelfstandig als in teamverband

Nadere informatie

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.

Lenneke Noorlander. Profiel. Opleiding Training. Kerncompetenties. 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate. CURRICULUM VITAE Lenneke Noorlander 4 april 1986, woonachtig te Rotterdam 06 43 97 29 46 l.noorlander@facilityestate.nl Profiel Lenneke is een gedreven facilitair professional, die energie haalt uit het

Nadere informatie

Ontwikkelen & Beheren van testomgevingen is ook een vak!

Ontwikkelen & Beheren van testomgevingen is ook een vak! Patrick Scholte & Albert Dennis Janssen Anneveld Ontwikkelen & Beheren van testomgevingen is ook een vak! Agenda Even voorstellen De Rabobank Problemen met omgevingen Oorzaken Aanpak Verdere ontwikkelingen

Nadere informatie

A. Personalia: Naam : Anko Wolf Adres: : Maarschalklaan 26 Woonplaats : 3417 SE Montfoort

A. Personalia: Naam : Anko Wolf Adres: : Maarschalklaan 26 Woonplaats : 3417 SE Montfoort A. Personalia: Naam : Anko Wolf Adres: : Maarschalklaan 26 Woonplaats : 3417 SE Montfoort Geslacht : Man Geboortedatum : 28 augustus 1966 Burgelijke staat : Gehuwd Nationaliteit : Nederlandse B. Opleiding:.

Nadere informatie

Profiel. Opleiding. Personalia

Profiel. Opleiding. Personalia Profiel Guido is een zeer ervaren businesscontroller, die inzetbaar is bij vraagstukken over de bedrijfsvoering. Hij heeft ervaring met het ontwikkelen en implementeren van besturingsmodellen en het analyseren

Nadere informatie

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur)

(In overleg uitbreidbaar naar 36 of 40 uur) Curriculum Vitae Personalia Naam Geboorte Woonplaats Rijbewijs Huwelijkse staat Beschikbaarheid Michael Floris Zandstra 27 augustus 1981 te Voorburg Delft B Getrouwd 32 uur per week (In overleg uitbreidbaar

Nadere informatie

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN

PERSONALIA OVER MIJ CURRICULUM VITAE RODERICK VAN STRATEN PERSONALIA Naam: van Straten (D.A.N.A) Roepnaam: Roderick Geboortedatum: 30-06-1973 Woonplaats: Gorinchem Adres: Burgstraat 18, 4201 AC www: roderickvs.nl E-mail: info@roderickvs.nl Twitter: @roderickvs

Nadere informatie

Martine Derde Curriculum vitae

Martine Derde Curriculum vitae Personalia Colmanstraat 57 Geboortedatum : 24-12-1970 B-9270 Kalken Geslacht: vrouwelijk +32 9 366 18 08 Nationaliteit : Belgisch +32 475 95 95 20 Mderde@me.com Professionele ervaring Zelfstandig Project

Nadere informatie

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet

DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet Ronald.geuze@nl.ibm.com, Ronald.vanteeffelen@nl.ibm.com Consolidatie en Virtualisatie van Intel en UNIX platformen de praktijk 18/03/2009 DYNAMIC INFRASTRUCTURE Helping build a smarter planet 2009 IBM

Nadere informatie

Offshore Outsourcing van Infrastructure Management

Offshore Outsourcing van Infrastructure Management Offshore Outsourcing van Infrastructure Management an emerging opportunity dr. Erik Beulen Atos Origin/Tilburg University 1 Agenda Introductie Ontwikkelingen Risicovergelijking Best practices Conclusies

Nadere informatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie

BUSINESS CASE. Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie BUSINESS CASE Datamigratiespecialist T2S begeleidt Veenman bij ERP-implementatie Veenman, leverancier van afdrukapparatuur en document management oplossingen, heeft in 2012 succesvol het nieuwe ERP-systeem

Nadere informatie

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE

NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE NO ENEMY IS WORSE THAN BAD ADVICE a/s WORKS Consultancy heeft ruime ervaring met het implementeren en optimaliseren van AFAS Profit en InSite binnen het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. De implementaties

Nadere informatie

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement

Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Specialisten Managers Adviseurs Algemeen functioneel beheer applicatiebeheer informatiemanagement Rapportage Pizzasessie Functioneel-beheer.com Alle deelnemers hebben hun functienaam opgegeven. De volgende functienamen zijn gemeld: Specialisten o Functioneel beheerder (9x) o Functioneel applicatiebeheerder

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek.

CURRICULUM VITAE. Ik hoop dat mijn CV jullie aanspreekt en mochten jullie nog vragen hebben, dan wil ik deze graag beantwoorden in een gesprek. CURRICULUM VITAE PERSONALIA Naam Woonplaats Dennis Toet Den Helder Geboortedatum 8 augustus 1989 Rijbewijs PROFIEL Ik ben Dennis Toet, 25 jaar en ik woon sinds 2011 samen met mijn vriendin Cynthia in Breezand

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie

Programme Power. De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Programme Power De weg van Portfoliomanagement naar Programmaregie Agenda Introductie Stedin Historie van Project- en Portfoliomanagement Van Portfoliomanagement naar Programmaregie Waar staan we nu Oog

Nadere informatie

medewerker helpdesk ict (m/v)

medewerker helpdesk ict (m/v) medewerker helpdesk ict (m/v) Algemeen Referentie : 4417361 Bron : Werk.nl website Reageren tot : 10-03-2010 Vacature kenmerk : tijdelijk Geen vaste werklocatie. Er worden kandidaten gezocht in Geen vaste

Nadere informatie

Erwin Stringer. Erwin: Gedreven ICT manager en professional. Resultaatgericht en team-player. Carrière overzicht

Erwin Stringer. Erwin: Gedreven ICT manager en professional. Resultaatgericht en team-player. Carrière overzicht Erwin Stringer Een gedreven en enthousiaste business consultant en interim project- & programma manager, die op basis van duidelijke en ambitieuze doelen samen met zijn team stuurt op voortgang en resultaat.

Nadere informatie

info@ruudmans.nl www.ruudmans.nl mobiel: + 31 6 44 600 468 CURRICULUM VITAE Dr. Ing. Ruud M.W. Mans

info@ruudmans.nl www.ruudmans.nl mobiel: + 31 6 44 600 468 CURRICULUM VITAE Dr. Ing. Ruud M.W. Mans +31 6 44 600 468 info@ruudmans.nl www.ruudmans.nl mobiel: + 31 6 44 600 468 CURRICULUM VITAE Dr. Ing. Ruud M.W. Mans Algemene gegevens Professie Service - Proces Kwaliteit - Informatiemanager Geboortejaar

Nadere informatie

WAT OPDRACHTGEVERS OVER MIJ ZEGGEN

WAT OPDRACHTGEVERS OVER MIJ ZEGGEN Koen van Vliet WAT OPDRACHTGEVERS OVER MIJ ZEGGEN Geboortedatum: 8 mei 1962 IT-ervaring sinds 1982 Koen is een no-nonsense en recht door zee projectmanager. Goed in staat om op zowel het operationele niveau

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control

Curriculum Vitae. Interim Financial Controller Master Finance & Control Curriculum Vitae Interim Financial Controller Master Finance & Control Delfin Finance Contactpersoon: Mark Simons Telefoonnummer: +31 (0)6 523 76 775 E-mail: m.simons@delfin.eu Algemeen Kandidaat Ervaring

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

ICT Projectmanagement & Consultancy. Pagina 1

ICT Projectmanagement & Consultancy. Pagina 1 ICT Projectmanagement & Consultancy Pagina 1 Introductie Daelor v.o.f. is een bedrijf bestaande uit vier vennoten, die elk ruim 10 jaar ervaring hebben in ICT en aanpalende disciplines. Project management,

Nadere informatie

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song

EEN VAN ONZE EXPERTS. For every situation, there is a suitable line from a song EEN VAN ONZE EXPERTS For every situation, there is a suitable line from a song Een netwerk van hoog opgeleide, ervaren zelfstandig FM-professionals. Wij zijn gepassioneerd bezig met ons vakgebied, zijn

Nadere informatie

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen.

Augustus 2012 gestart om de certificaten, Bisl, Prince 2, ITIL en IT- servicemanagement te behalen. Riemke Oosterhof Nicolaas Beetsstraat 127 9721 RM Groningen Geboortedatum: 21-01-1978 Geboorteplaats: Delfzijl Email: riemke.oosterhof@gmail.com Telefoonnummer: 050-7508119 Mobielnummer: 06-10543868 Rijbewijs:

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

PERSOONLIJKE GEGEVENS

PERSOONLIJKE GEGEVENS PERSOONLIJKE GEGEVENS Naam Anaïs Huysmans Geboortejaar 1983 Woonregio Den Haag Telefoonnummer 06 19 528 708 Email a.huysmans@soulfood.nl Nationaliteit Nederlands Rijbewijs Ja SharePoint Consultant Werkervaring

Nadere informatie

The Road to Working Capital Excellence. Werken aan structurele verbeteringen door het tussen de oren krijgen van werkkapitaal

The Road to Working Capital Excellence. Werken aan structurele verbeteringen door het tussen de oren krijgen van werkkapitaal The Road to Working Capital Excellence Werken aan structurele verbeteringen door het tussen de oren krijgen van werkkapitaal The road to Working Capital Excellence Vraag Aanpak Toepassing Resultaat Quick

Nadere informatie

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management

Perselectief Interim. Specialistisch Interim Management Perselectief Interim Specialistisch Interim Management Inleiding De laatste economische ontwikkelingen hebben organisaties nieuwe uitdagingen gegeven. Of het nu de sector bouw is of onderwijs & overheid,

Nadere informatie

Kunst & culturele sector Ontwikkelingswerk, non-profit Fotografie Zakelijke en Financiële dienstverlening Detailhandel

Kunst & culturele sector Ontwikkelingswerk, non-profit Fotografie Zakelijke en Financiële dienstverlening Detailhandel Profiel Sinds begin jaren tachtig heb ik een schat aan kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van automatisering, veelal bij de grootste financiële instellingen van deze wereld. Van hardcore programmering,

Nadere informatie

BISL Business Information Services Library. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V.

BISL Business Information Services Library. Een introductie. Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V. BISL Business Information Services Library Een introductie Algemene informatie voor medewerkers van SYSQA B.V. Organisatie SYSQA B.V. Pagina 2 van 9 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 1.1 ALGEMEEN... 3 1.2

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari)

CURRICULUM VITAE. Opleidingen HAVO HEAO-BE. Werkervaringen. Burgerlijke staat. GSU Eneco Installatiebedrijven 2009 (April) 2010 (Januari) CURRICULUM VITAE Persoonsgegevens Naam M. Heringa (Marc) Geboortedatum 03 september 1965 Adres Sonia Gaskellstraat 12 Postcode+Woonplaats 2331BJ Leiden Telefoonnummer 06-38931221 Emailadres marcheringa@stayincontrol.nl

Nadere informatie

Dutch Offshore ICT Management BV. Curriculum Vitae. K.M. de Koning. Laatste wijziging 11/07/10 Pag.1 van 7

Dutch Offshore ICT Management BV. Curriculum Vitae. K.M. de Koning. Laatste wijziging 11/07/10 Pag.1 van 7 Curriculum Vitae K.M. de Koning Laatste wijziging 11/07/10 Pag.1 van 7 Personalia Naam Kurt de Koning Geboortedatum 30-11-1962 Nationaliteit Nederlands Woonplaats Alphen aan den Rijn Burgerlijke staat

Nadere informatie

Duurzame automatiseringsoplossingen

Duurzame automatiseringsoplossingen A u t o m a t i o n S o l u t i o n s B u s i n e s s o p t i m a l i s a t i e d o o r P r o c e s I n t e g r a t i e Duurzame automatiseringsoplossingen Door mondiale ontwikkelingen en steeds sneller

Nadere informatie

Curriculum Vitae Han van Popering

Curriculum Vitae Han van Popering Curriculum Vitae Han van Popering Personalia Naam Van Popering Voornaam Johannes Roepnaam Han Adres Lofoten 141 Postcode 2721 JE Woonplaats Zoetermeer Telefoon mobiel 06-11479565 E-mail han.van.popering@valuexl.eu

Nadere informatie

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl

Curriculum Vitae. M.J.A. (Mark) Maathuis QC. Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64. www.markmaathuis.nl Curriculum Vitae Naam M.J.A. (Mark) Maathuis QC Woonplaats Albergen Burgerlijke staat Gehuwd Geboortedatum 16 januari 1975 Telefoon 06 11 92 93 64 E mail mark@xarax.nl Website www.markmaathuis.nl Inleiding

Nadere informatie

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking

Persoonlijke gegevens. Werkgevers / Projecten. Certificering. Werkervaring. E.H.B. (Ewout) Vocking Persoonlijke gegevens Naam E.H.B. (Ewout) Vocking Bedrijfsnaam Vandaag IT Consultancy Adres Albert Cuypstraat 51 Woonplaats en Postcode 8021 DV, Zwolle K.v.K. nummer 53699394 Geboortedatum 8 juli 1982

Nadere informatie

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde

CURRICULUM VITAE. 1990-1997 VWO, Christelijk Lyceum Apeldoorn Vakken: Engels, Nederlands, Frans, Duits, Economie I, Geschiedenis, Aardrijkskunde CURRICULUM VITAE Persoonlijke gegevens Naam: Valk Voornaam: Melissa Adres: Geuzenstraat 37hs Postcode en Woonplaats: 1056 KA Amsterdam Mobiel: 06 45 16 93 45 E-mail: info@sulitsolutions.com Geboortedatum

Nadere informatie

Curriculum Vitae Gianni Stefano

Curriculum Vitae Gianni Stefano Curriculum Vitae Gianni Stefano Naam Gianni Stefano adres Heukelomdorp 51B, 3770 Riemst geboortedatum 9 maart 1978 huidige functie functioneel analyst - kredietapplicaties beschikbaarheid 1 juli 2015 ervaring

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Hoofdstuk 1. ENGIE & Digitalisering. Hoofdstuk 2. Digital Energy Solutions. Hoofdstuk 3. SDS Energy Cloud

INHOUDSOPGAVE. Hoofdstuk 1. ENGIE & Digitalisering. Hoofdstuk 2. Digital Energy Solutions. Hoofdstuk 3. SDS Energy Cloud INHOUDSOPGAVE Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Hoofdstuk 3 ENGIE & Digitalisering Digital Energy Solutions SDS Energy Cloud Hoofdstuk 1 ENGIE & Digitalisering ENGIE wereldwijd Activiteiten en kengetallen Topspeler

Nadere informatie

TRAININGEN EN CURSUSSEN

TRAININGEN EN CURSUSSEN Curriculum Vitae PERSONALIA Naam: Petit Roepnaam: Mirelle Voorletter: M. Adres: Renaissancelaan 17 Postcode: 2408 DM Woonplaats: Alphen aan den Rijn Geboortedatum: 10 maart 1972 Nationaliteit: Nederlands

Nadere informatie

Curriculum Vitae. Personalia. Samenvatting. Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41. Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979

Curriculum Vitae. Personalia. Samenvatting. Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41. Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979 Personalia Curriculum Vitae Naam Wouter Tangelder Adres Leoninusstraat 41 Postcode & woonplaats 6821 EN ARNHEM Telefoonnummer 06-33 97 19 66 Geboortedatum 30 juli 1979 Geboorteplaats Rheden Burgerlijke

Nadere informatie

Gelukkig Nieuwjaar. TweeduizendTwaalf. Transition Experts wenst iedereen een gelukkig, gezond en succesvol. Dat het een goed T&T jaar mag worden!

Gelukkig Nieuwjaar. TweeduizendTwaalf. Transition Experts wenst iedereen een gelukkig, gezond en succesvol. Dat het een goed T&T jaar mag worden! Gelukkig Nieuwjaar Transition Experts wenst iedereen een gelukkig, gezond en succesvol TweeduizendTwaalf Dat het een goed T&T jaar mag worden! Platform Outsourcing Nederland 19 januari 2012 Transitie &

Nadere informatie

Het toepassen van het raamwerk Bedrijfsvoering bij Stedin. Jeroen Bode & Casper Nahon

Het toepassen van het raamwerk Bedrijfsvoering bij Stedin. Jeroen Bode & Casper Nahon Het toepassen van het raamwerk Bedrijfsvoering bij Stedin Jeroen Bode & Casper Nahon Inhoud 1. Eneco en Stedin 2. De afdeling Interne Bedrijfsvoering Stedin Jeroen Bode 3. Het project Inrichten Interne

Nadere informatie