1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:"

Transcriptie

1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk, aan de Vlierburgweg 51 Faillissementsnummers: F 2005/420 (Aartsen Beheer) F 2005/421 (Aartsen Onroerend Goed) F 2005/422 (Handelskwekerij G. Aartsen) Uitspraak faillissementen: 16 november 2005 Rechter-commissaris: mr R.M.A.G. van Valderen te Zutphen Curator: mr S.J. de Vries te Zwolle Datum verslag: 15 december 2005 I. Inventarisatie 1.1 Directie en organisatie De aandelen van Handelskwekerij G. Aartsen werden gehouden door Aartsen Onroerend Goed, waarvan de aandelen weer werden gehouden door Aartsen Beheer. Alle aandelen in Aartsen Beheer werden gehouden door Stichting Administratiekantoor Aartsen. Certficaten waren uitgegeven aan A+B Beheer, G. Aartsen Holding en G.E. Aartsen Holding. Handelskwekerij Aartsen werd bestuurd door Aartsen Beheer, de heer A. van Straaten en de heer A.M. Schreuder. Aartsen Onroerend Goed werd bestuurd door Aartsen Beheer, welke vennootschap weer door de diverse persoonlijke holdings werd bestuurd. De Stichting Administratiekantoor Aartsen werd bestuurd door de heren G. en E.G. Aartsen. De feitelijke werkzaamheden vonden plaats in Handelskwekerij G. Aartsen. De feitelijke leiding hierin werd gegeven door de heren Van Straaten en Schreuder, die de ondernemingsactiviteiten via een buy-out in 2002 hadden overgenomen. De oorspronkelijke eigenaren, de heren Aartsen, konden via de Stichting Administratiekantoor nog wel een zekere vinger aan de pols houden. Ter verduidelijking is het hiervoor gestelde als volgt ook in schema weer te geven:

2 blad 2-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen A.M. Schreuder A. van Straaten G. Aartsen E.G. Aartsen 50% + 50% + dga dga bestuurder bestuurder A + B Beheer BV G. Aartsen E.G Aartsen Holding BV Holding BV Stichting Administratiekantoor Aartsen bestuurd door: - G. Aartsen - E.G. Aartsen 100% Aartsen Beheer BV bestuurd door: - A + B Beheer - G. Aartsen Holding - E.G. Aartsen Holding 100% + bestuurster Aartsen Onroerend Goed BV 100% Handelskwekerij G. Aartsen BV bestuurd door: - A. van Straaten - A.M. Schreuder - Aartsen Beheer

3 blad 3-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen Aartsen Beheer BV betreft de holding waarin geen feitelijke activiteiten plaatsvonden. Aartsen Onroerend Goed BV betreft de vennootschap waarin het bedrijfspand in Harderwijk was ingebracht en welk pand op basis van huur aan de Handelskwekerij ter beschikking werd gesteld. Handelskwekerij G. Aartsen BV betreft de vennootschap waarin de feitelijke ondernemingsactiviteiten werden uitgeoefend. Hierbij gaat het om de vermeerdering van éénjarige zomerbloeiers en vervolgens de verkoop daarvan. 1.2 Omzet, winst en verlies Ter vereenvoudiging worden in het navolgende de geconsolideerde cijfers gegeven. omzet winst/verlies 2003/ /- 2004/ /- 2005/2006 * /- * hierbij gaat het om cijfers over de periode augustus tot en met oktober 2005 De laatst opgemaakte en gepubliceerde definitieve jaarrekening betreft de jaarrekening over 2003/2004. Deze jaarrekening is op 3 november 2004 gedeponeerd. De jaarcijfers over 2004/2005 waren al wel in concept opgesteld maar nog niet gepubliceerd. Gezien het feit dat het boekjaar loopt tot en met 31 juli 2005 is daarmee geen sprake van overschrijding van de wettelijke termijnen. 1.3 Balanstotaal Het geconsolideerde balanstotaal over de jaren is: 2003/ / /2006 niet relevant De afname is 2004/2005 wordt veroorzaakt door de afboeking van goodwill voor en het geleden verlies. 1.4 Lopende procedures Er is volgens opgave van de directie van de vennootschap geen sprake van lopende procedures. Mogelijk dat in het kader van incasso procedures aanhangig zijn gemaakt, maar inmiddels zijn de crediteuren alle aangeschreven en heeft het merendeel van de crediteuren zijn of haar vordering ter verificatie aangemeld. 1.5 Verzekeringen Via Interpolis werden diverse verzekeringen aangehouden via een Bedrijven Compact Polis. Daarnaast was sprake van een transportverzekering via Meeus Assurantiën.

4 blad 4-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen De verzekeringen zijn na datum faillissement op verzoek van de curator beëindigd per de datum dat de respectieve bedrijfsmiddelen en het onroerend goed waren verkocht en geleverd aan een derde. De na datum faillissement verschuldigde verzekeringspremies (die reeds achterstallig was) is door de ING Bank als hypotheekhouder/pandhouder betaald. 1.6 Huur De bedrijfsruimte te Harderwijk aan de Vlierburgweg 51 was eigendom van Aartsen Onroerend Goed. De bedrijfsruimte aan de Kerkdijk 12 te Heerde werd gehuurd van v.o.f. Gebr. Bastiaannet te Heerde voor een bedrag van 7.620,== exclusief BTW per maand. De huurovereenkomst kan per 31 december 2005 op grond van een voorstel van de verhuurder als beëindigd worden aangemerkt. De huur over de periode vanaf datum faillissement tot 31 december 2005 bedraagt in totaal ,44 en daarbij gaat het om een boedelvordering. De per faillissementsdatum reeds verschuldigde huurachterstand bedraagt ,96 en hierbij gaat het om een concurrente vordering. 1.7 Oorzaak faillissement De onderneming is via een management buy-out in augustus 2002 door de heren Van Straaten en Schreuder overgenomen van de heren G. en E.G. Aartsen en wel via een aandelentransactie terzake de aandelen in Aartsen Beheer BV. De verkoopprijs is daarbij vastgesteld van de tot dat moment gerealiseerde winsten. Er diende een forse koopsom te worden betaald, die volledig is gefinancierd. De afgesloten financiering diende in 6 jaar te worden afgelost zodat sprake was van een zeer forse jaarlijkse aflossingsverplichting. De vervolgens na de overname tegenvallende resultaten bleken ruimschoots onvoldoende voor de afschrijvingen op goodwill en de te betalen aflossingsverplichtingen. Achteraf kan daarmee de vraag worden gesteld of de onderneming in 2002 niet voor een te hoog bedrag is overgenomen. II. Personeel 2.1 aantal werknemers ten tijde van faillissement Per datum faillissement waren er in totaal nog 31 werknemers in dienst. Deze stonden allemaal op de loonlijst van Handelskwekerij G. Aartsen V. 2.2 aantal werknemers in jaar voorafgaand aan faillissement Het personeelsbestand is sterk wisselend op basis van de seizoensgebonden activiteiten en kon oplopen tot circa 80 werknemers. Omdat het faillissement is uitgesproken op het moment dat het seizoen nog moest beginnen, was sprake van slechts 31 werknemers. 2.3 datum ontslagaanzegging De werknemers is na verkregen toestemming van de rechter-commissaris ontslag aangezegd bij brieven dd. 17 november 2005.

5 blad 5-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen Op 22 november 2005 heeft er in het bedrijfspand van Handelskwekerij G. Aartsen te Harderwijk een door de curator georganiseerde bijeenkomst met de werknemers en het UWV plaatsgevonden, waarbij de vorderingen van de werknemers zijn opgenomen. De werknemers zijn door de curator vervolgens bij brieven dd. 1 december 2005 geïnformeerd over de hierna te noemen verkoop van ondernemingsactiviteiten onder de mededeling dat per vrijdagmiddag 2 december 2005 te uur door de gefailleerde vennootschappen alle activiteiten zouden worden gestaakt zodat geen werkzaamheden meer voor de gefailleerde vennootschappen behoefden te worden verricht. Tot dat tijdstip werden op beperkte schaal werkzaamheden in met name conserverende zin verricht. Het UWV heeft nog geen boedelvordering aangemeld. Gezien het aantal werknemers en het geringe aantal dat na een beperkte doorstart een nieuw dienstverband heeft gekregen is nog een aanzienlijke boedelvordering te verwachten. III. Activa 3.1 onroerende zaken kassencomplex aan de Vlierburgweg 51 te Harderwijk en de kadastrale percelen Gemeente Harderwijk, sectie A, nummer 3307 groot m2 en Gemeente Harderwijk, sectie B, nummer 4659 groot m taxaties Taxatierapport Brandt Bedrijfsmakelaars te Harderwijk dd. 24 oktober 2005; ,== getaxeerde onderhandse vrije verkoopwaarde en ,== getaxeerde executiewaarde. 3.3 verkoopopbrengst ,== kosten koper 3.4 hoogte hypotheek maximaal ==; de verkoopopbrengst is dan ook geheel aan de bank voldaan; vanuit de boedel bestaat slechts aanspraak op hierna te noemen boedelbijdrage 3.5 boedelbijdrage ,== 3.6 bedrijfsmiddelen De bedrijfsmiddelen bestaan uit een complete kantoorinventaris, bedrijfsinventaris (waaronder een drietal heftrucks, rollenbanen, gereedschappen, stekwerkruimten, transportbanden, bestrijdingsunit, douchemachines en een koelcel), voorraden en een Volvo vrachtwagen FM 42R 71S van bouwjaar Hierbij gaat het om de bedrijfsmiddelen van/voor de locatie Harderwijk. In hoeverre op de locatie Heerde sprake is van bedrijfsmiddelen dient nog nader te worden uitgezocht. Het merendeel van de bedrijfsmiddelen werd volgens opgave van de directie aldaar ter beschikking gesteld door de verhuurder terwijl de vergoeding hiervoor in de huurprijs zou zijn verwerkt. 3.7 taxaties De bedrijfsmiddelen waren kort voor faillissement, te weten op 4 november 2005, reeds in opdracht van de ING Bank, financier van de onderneming, getaxeerd door S.G.J. Hooijman van Troostwijk te Amsterdam.

6 blad 6-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 3.8 verkoopopbrengst De bedrijfsmiddelen en voorraden zijn met goedkeuring van de ING Bank als pandhouder samen met het onderhanden werk c.q. lopende projecten, de handelsnaam, website en telefoonnummers verkocht voor een bedrag van ,==. Hierin is niet begrepen de Volvo vrachtwagen. Deze is separaat verkocht voor een bedrag ad ,== inclusief BTW. 3.9 boedelbijdrage Met de bank is een boedelbijdrage overeengekomen op basis van de thans geldende separatistenregeling. Deze boedelbijdrage bedraagt 10% bij een verkoopopbrengst van minder dan ,== en loopt terug tot 7% bij een opbrengst hoger dan ,==. Aan de bank dient de opbrengst van de roerende zaken afgedragen die niet vallen onder het bodemrecht van de Belastingdienst. De koopsom ad ,== die hiervoor is genoemd dient als volgt te worden gesplitst: machines en inventaris (bodemzaken) ,== vervoermiddelen e.a. (niet bodemzaken) ,== voorraad ,== goodwill (handelsnaam, klantenbestand, goodwill en orderportefeuille) ,== totaal ,== Aan de bank komt hiervan derhalve ,== toe (niet bodemzaken en voorraad). Voor de bank komt hierbij de opbrengst van de vrachtauto ,== inclusief BTW. Deze aan de bank toekomende opbrengst dient te worden verminderd met de afgesproken boedelbijdrage. Met de bank dient nog te worden afgerekend. De koopsommen (met uitzondering van het onroerend goed) zijn op de faillissementsrekening bijgeschreven bodemrecht fiscus Op dit moment kan nog niet worden overzien in hoeverre sprake is van fiscale vorderingen waarvoor het bodemrecht geldt. Voorzover de Belastingdienst uit vrij actief zou kunnen worden betaald, kan de bank aanvullend aanspraak maken op de opbrengst van de bodemzaken, uiteraard alsdan te verminderen met de afgesproken boedelbijdrage. Gezien de te verwachten aanslag uit hoofde van artikel 29 lid 2 OB ligt het vooralsnog naar inschatting van de curator niet direct voor de hand dat zich dit zou voordoen voorraden zie hiervoor 3.12 taxaties zie hiervoor 3.13 verkoopopbrengst zie hiervoor 3.14 boedelbijdrage zie hiervoor 3.15 andere activa Er is sprake van een participatie in Bloemenveiling Aalsmeer. De curator heeft een verzoek tot uitbetaling van de participatiereserve bij de Bloemenveiling ingediend.

7 blad 7-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen Op de faillissementsrekening is een saldo ad 2.267,58 op een bij de Postbank aangehouden rekening overgeboekt. De curator dient nog na te gaan of er sprake is van mogelijke andere baten taxatie Taxatie is niet aan de orde verkoopopbrengst n.v.t. IV. Eigendomsvoorbehoud 4.1 eigendomsvoorbehoud door één crediteur is aanspraak gemaakt op eigendomsvoorbehoud onder verwijzing naar algemene voorwaarden. Deze aanspraak is door de curator afgewezen omdat naar zijn oordeel deze voorwaarden niet van toepassing zijn. Niet uitgesloten kan worden geacht dat andere crediteuren aanspraken uit dezen hoofde geldend zullen willen maken. 4.2 reclamerechten niet ingeroepen 4.3 retentierechten niet ingeroepen V. debiteuren 5.1 omvang debiteuren Volgens de administratie was per datum faillissement sprake van een totale debiteurenportefeuille van ,31. In de administratie is echter een voorziening getroffen wegens oninbaarheid van , inschatting incasso Gezien de getroffen voorziening wordt door de directie een bedrag van circa ,== als inbaar geacht. 5.3 opbrengst De curator zal de inning van debiteuren voor zijn rekening nemen. De bank maakt geen aanspraken op de debiteuren omdat er geen pandlijsten zijn ingeleverd en geregistreerd. 5.4 boedelbijdrage n.v.t. VI. Bank/financiers 6.1 Vordering van de bank Door de ING Bank is bij brief dd. 17 november 2005 een voorlopige vordering ter verificatie aangemeld van Deze vordering is door de curator gezien de hierna nog te noemen zekerheden van de bank vooralsnog pro memorie op de lijst van voorlopig erkende crediteuren geplaatst.

8 blad 8-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 6.2 Lease Er waren diverse leasecontracten voor bedrijfs- en personenauto s en voor kopieerapparatuur en koffiezetapparaten. De leasecontracten dienen wegens de faillissementen te worden beëindigd en de betreffende zaken zijn of worden door de lessors teruggehaald. 6.3 Beschrijving zekerheden De ING Bank beschikte voor haar vordering over de volgende zekerheden: - pandrecht bedrijfsinventaris en voorraden; - pandrecht op aandelen Aartsen Onroerend Goed BV - eerste hypothecaire inschrijving op de onroerende zaak aan de Vlierburgweg 51 te Harderwijk - achterstelling door G. Aartsen Holding BV en E.G. Aartsen Holding BV van hun lening ad elk ,== - hoofdelijke aansprakelijkheid van de gefailleerde vennootschappen - borgtochten van de heer Van Straaten en de heer Schreuder 6.4 Afwikkeling separatistenpositie Het onroerend goed is verkocht en geleverd waarbij de koopsom na aftrek van kosten is uitbetaald aan de bank. Aan de bank is uitbetaald ,10. De koopsommen van de roerende zaken c.a. ad totaal ,== zijn op de faillissementsrekening betaald. Onderling dient nog te worden afgerekend met inachtneming van boedelbijdragen e.d.. Door de curator zal hiervan een becijfering worden opgesteld en te verwachten is dat de afrekening in de komende verslagperiode zal plaatsvinden. Hierbij dienen de aanspraken van de bank nog nader door de curator te worden beoordeeld. 6.5 Bedongen boedelbijdragen Zie 3.5 en 3.9. VII. Doorstart/voortzetten Voortzetten: 7.1 exploitatie/zekerheden Om te bezien of een doorstart gerealiseerd kon worden zijn de activiteiten in beperkte mate voortgezet in de periode vanaf 17 november 2005 tot 5 december Door de curator zijn nog geen boedelkosten betaald. De salarissen van werknemers in deze periode zullen worden voldaan door het UWV. Het UWV zal terzake een boedelvordering aanmelden. Verder moet in ieder geval rekening worden gehouden met een boedelvordering terzake energiekosten. Met de directie van de vennootschappen is afgesproken dat tijdens de boedelperiode geen kosten zouden worden gemaakt en de curator heeft zelf geen opdrachten voor bestelling gedaan of geaccordeerd.

9 blad 9-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 7.2 financiële verslaglegging Een inventarisatie van de baten en lasten gedurende de periode van voortzetten dient nog te worden gemaakt. In de betreffende weken is voor ,14 aan facturen verzonden. Doorstart: 7.3 beschrijving zie verantwoording zie opbrengst zie boedelbijdrage n.v.t. VIII. Administratie 8.1 toestand administratie De administratie werd via Exact bijgehouden en de eerste indruk is dat de administratie goed is bijgehouden. Door de curator gevraagde stukken konden in voorkomende gevallen op korte termijn worden geleverd. De administratie was op datum faillissement geheel bij tot en met oktober goedkeurende verklaring accountant Over 2004/2005 was nog geen definitieve jaarrekening opgemaakt/gedeponeerd. Een goedgeurende verklaring is dan ook niet verstrekt met als redengeving dat de werkzaamheden nog niet waren afgerond. IX. Pauliana/verrekening 9.1 verdachte transacties Tot dusver heeft de curator geen aanwijzingen gevonden voor verdachte transacties. 9.2 maatregelen n.v.t. X. Bestuurdersaansprakelijkheid 10.1 Boekhoudplicht De curator heeft vooralsnog geen aanwijzingen voor bestuurdersaansprakelijkheid. Aan de boekhoudplicht lijkt te zijn voldaan depot jaarrekeningen De laatst opgemaakte en gepubliceerde definitieve jaarrekening betreft de jaarrekening over 2003/2004. Deze jaarrekening is op 3 november 2004 gedeponeerd. De jaarcijfers over 2004/2005 waren al wel in concept opgesteld maar nog niet gepubliceerd. Gezien het feit dat het boekjaar loopt tot en met 31 juli 2005 is daarmee geen sprake van overschrijding van de wettelijke termijnen stortingsverplichting aandelen aan voldaan.

10 blad 10-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 10.4 onbehoorlijk bestuur zie Maatregelen n.v.t. XI. Fiscus/bedrijfsvereniging 11.1 vordering van de fiscus Er zal in ieder geval een aanslag uit hoofde van artikel 29 lid 2 OB moeten worden vastgesteld en opgelegd. De fiscale positie is nog niet helder. Mogelijk bestaat aanspraak op een teruggave vennootschapsbelasting over 2004/2005 en een teruggave OB over oktober vordering van de UWV Door het UWV zal in ieder geval een vordering uit hoofde van artikel 61 WW worden aangemeld. Er is nog geen premievordering aangemeld overige preferente vorderingen Door een zestal werknemers is voor ,== aan preferente vorderingen aangemeld bestaande uit afgesproken ontslagvergoedingen. XII. Crediteuren 12.0 boedelschulden Er is sprake van een boedelvordering terzake huur voor de locatie Heerde ad ,44. Er dient verder rekening te worden gehouden met een boedelvordering van het UWV terzake overgenomen loonverplichtingen gedurende de opzegtermijn en met een boedelvordering terzake energiekosten gedurende de periode waarin de bedrijfsactiviteiten in beperkte mate zijn voortgezet. Mogelijk dat ook nog sprake zal zijn van enkele kleinere boedelschulden wegens in deze periode gedane uitgaven c.q. verstrekte opdrachten aantal concurrente crediteuren Na de crediteurenmailing hebben tot dusver 52 concurrente crediteuren een vordering ter verificatie aangemeld bedrag concurrente crediteuren Tot dusver is voor ,13 aan vorderingen aangemeld en voorlopig door de curator erkend. In genoemd totaalbedrag is de vordering van de ING Bank nog niet begrepen, nu de hoogte hiervan afhangt van de opbrengst van de aan bank verstrekte zekerheden. Daarnaast is er een vordering ad ,13 aangemeld uit hoofde van leasecontracten welke voorlopig door de curator is betwist wordt het eigenlijke opheffer Op dit moment valt de wijze van afwikkeling nog niet te voorspellen. De mate waarin incasso bij debiteuren mogelijk zal blijken te zijn zal een belangrijke rol spelen.

11 blad 11-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen 12.4 een vereenvoudigde afwikkeling Zie wordt aan concurrente crediteuren uitgedeeld? Zie 12.3 XIII. Rechtbank 13.1 toestemming afkoelingsperiode n.v.t toestemming voortzetting bedrijf 17 november toestemming ontslag 17 november toestemming opzegging huur n.v.t toestemming activatransacties 1 december 2005 en 6 december toestemming procederen n.v.t toestemming boedelbijdrage 25 november termijn afwikkeling faillissement n.n.b plan van aanpak De curator zal trachten zo spoedig mogelijk de debiteurenincasso ter hand te nemen. Verder dient de verificatie van crediteuren te worden vervolgd. Met de bank moet worden afgerekend. De curator zal verzoeken om geconsolideerde afwikkeling, gezien de verwevenheid van de vennootschappen en gezien het feit nagenoeg alle crediteuren die zich tot dusver hebben gemeld zich hebben gemeld in het faillissement van de werkmaatschappij indiening volgend verslag 15 maart 2006 XIV. Overig Als bijlage is aan dit verslag een eerste tussentijds financieel verslag gehecht alsmede een kopie van het laatst ontvangen afschrift van de faillissementsrekening productie 1. Verder is aan dit verslag een specificatie van de tot dusver verrichte werkzaamheden gehecht - productie 2. Door de curator zijn aan de afwikkeling in deze verslagperiode 41,6 uren besteed en door kantoorgenoot mr R.H. Broeksema 3,3 uren.

12 blad 12-1 e verslag ex art. 73a Fw inzake Aartsen - faillissementen Zwolle, 15 december 2005 mr S.J. de Vries, curator Dit faillissement is in behandeling bij: De Vries & Doornbos advocaten mr S.J. de Vries Postbus AG ZWOLLE telefoon: telefax: devries@devries-doornbos.nl

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12

Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Sequo B.V. gevestigd te 9041 VG Berltsum, aan de Kleasterdyk 12 Faillissementsnummer: C/08/13/1044 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van:

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van: 1. AARTSEN BEHEER B.V. 2. AARTSEN ONROEREND GOED B.V. 3. HANDELSKWEKERIJ G. AARTSEN B.V. allen gevestigd te 3848 CZ Harderwijk,

Nadere informatie

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van:

2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van: AA & ZWOLLE MAKELAARDIJ B.V. gevestigd te 8011 TA Zwolle, aan de Oude Vismarkt 21-B Faillissementsnummer: F 2004/343 Uitspraak

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1,

Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Timber Pluz Construction B.V. gevestigd te Zwartsluis (8064 HL) aan de Krabbescheer 1, Faillissementsnummer: F.8/13/563 Uitspraak

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Exploitatie Maatschappij Golf en Fitness Centrum Hattem B.V. gevestigd te 8051 CC Hattem, aan de Konijnenbergerweg 3 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Metaalbewerking Heweco BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Metaalbewerking Heweco BV gevestigd te 7772 TR Hardenberg, aan de Handelsstraat 6 Faillissementsnummer: F 2010/36 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6

Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tandarts Schwarzer B.V. gevestigd te 7772 XC Hardenberg, aan het Badhuisplein 6 Faillissementsnummer: C/08/15/98 F Uitspraak

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur.

3.7 Taxaties De zaken zijn op 16 oktober 2012 getaxeerd door J. Puper, beëdigd Register Makelaar-Taxateur. 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Vondervoort Broekland BV gevestigd te 7691 CA Bergentheim, aan de Kanaalweg West 66 Faillissementsnummer: 12/21 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3

BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van BE4CARE B.V. gevestigd te 8028 PS Zwolle, aan de Lippestraat 3 Faillissementsnummer: C/08/13/582 F Uitspraak faillissement: 10

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Tohken Europe B.V. gevestigd te Zwolle, kantoorhoudende te Harderwijk Faillissementsnummer: 11.444 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag.

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! Dit verslag betreft een eindverslag. 2 e openbaar verslag tevens eindverslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Blaauw-Perioverf Vastgoed B.V. gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van. Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 14 april 2005 Gegevens onderneming : COMPANJEN STAALBOUW B.V. Zuiderzeestraatweg 171 8096 BH Oldebroek Faillissementsnummer : F 2004/339 Datum uitspraak : 12 oktober

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 23 maart 2010 Faillissement : HBT Staalconstructies BV Faillissementsnummer : 10/88F Datum uitspraak : 10 februari 2010 (na surs. m.i.v. 9 februari 2010) Curator : Mr I.J.G.H.

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015

Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 februari 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015

Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 19 augustus 2015 Gegevens: Kyrië B.V.; Glaifa Investment B.V.; Glaifa Neon Beheer B.V.; Glaifa Neon B.V.; Glaifa Productie B.V. Faillissementsnummer: C/02/15/72 F;

Nadere informatie

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C

Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Backers Installatiebedrijven en Zwembaden B.V. gevestigd te 7731 HL Ommen, aan de Veldkampweg 1 C Faillissementsnummer: C/08/13/982

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1

Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Aegolius B.V. gevestigd te 8024 AH Zwolle, aan het Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/07/13/470 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35

Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stichting Grand Theatre gevestigd te 9711 LV Groningen, aan de Grote Markt 35 Faillissementsnummer: C/08/15/171 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag.

II. Personeel De werkzaamheden in dit kader zijn afgerond. Verwezen wordt naar het tweede verslag. 6 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Elburg Bouw B.V. gevestigd Elburg, kantoorhoudende te Kampen Faillissementsnummer: 12/3 F Uitspraak faillissement: 10 januari

Nadere informatie

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1

Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Techniek Holding IJsselregio B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1 Faillissementsnummer: C/08/15/236F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Erven Boonstra B.V. Faillissementsnummer : 09/368 F Datum uitspraak : 12 mei 2009 Datum verslag : 1 oktober 2009 Curator : voorheen

Nadere informatie

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007

OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 OPENBAAR VERSLAG Nummer: 5 Datum: 19 april 2007 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., tevens h.o.d.n. W.L.C. HAGEN REPAIR B.V., W.L.C.

Nadere informatie

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1;

New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van New Horizons Holding B.V., gevestigd te 8024 AH Zwolle, Rechterland 1; New Horizons Nederland Trainingen B.V., gevestigd te

Nadere informatie

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen.

De curator heeft na het uitspreken van het faillissement gesproken met de bestuurder, de heer J. Jansen. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Closure B.V. gevestigd te 8025 BL Zwolle, aan de Dokter van Deenweg 84 Faillissementsnummer: F.8/13/52 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 3 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13

Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Dakdekkers- en Renovatiebedrijf E. van der Linde Ommen B.V. gevestigd te 7731 SM Ommen, aan de Vermeerstraat 13 Faillissementsnummer:

Nadere informatie

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A

Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Van Doorn Security B.V. gevestigd te 8013 NB Zwolle, aan de Simon Stevinweg 2 A Faillissementsnummer: C/08/15/418 F Uitspraak

Nadere informatie

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E

: Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg 10 E Bijlage 1 Openbaar faillissementsverslag (ex art. 73A Fw.) Nummer: 3 Datum: 29 augustus 2011 Gegevens onderneming : Somers & Van Broekhoven Schilders B.V., te (4612 PT) Bergen op Zoom aan de Ringersweg

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Bacio Media B.V. Faillissementsnummer : 09/429 F Datum uitspraak : 2 juni 2009 Datum verslag : 3 november 2009 Curator : mr. E.J.G.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november betaling was verleend) FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 november 2014 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86

Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Drost Installatietechniek B.V. gevestigd te 8091 XK Wezep, aan de Rondweg 86 Faillissementsnummer: 12/583 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5

Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Prefabo Beton IJsselmuiden B.V. gevestigd te 8263 BL Kampen, aan de Betonstraat 5 Faillissementsnummer: C/08/14/58 F Uitspraak

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw. Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73 A Fw Verslagnummer: 1 Datum: 19 juni 2013 Gegevens onderneming : Column Invest B.V., statutair gevestigd te Rhenen Faillissementsnummer : C/05/13/476 F (rechtbank

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Schildersbedrijf Nijland BV en Uniplan Onderhoudsgroep BV gevestigd te 8141 PS Heino, aan de Lemelerveldseweg 31 en M&M Beheer

Nadere informatie

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt!

Voorzover de tekst in dit 2 e verslag afwijkt van die in het 1 e verslag, is de tekst cursief en vetgedrukt! 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Kooij Staalconstructies BV gevestigd te 8051 CL Hattem, aan de 3 e Industrieweg Faillissementsnummer: 12/2 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Stegeman Elektrotechniek BV

Stegeman Elektrotechniek BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Stegeman Elektrotechniek BV gevestigd te 7701 GL Dedemsvaart, aan de Julianastraat 28 Faillissementsnummer: 12/184 F Uitspraak

Nadere informatie

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X

DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van DINN B.V. gevestigd te 8013 RV Zwolle, aan de Baileystraat 4-X Faillissementsnummer: F./08/13/440 Uitspraak faillissement: 4

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW)

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG (EX ART. 73A FW) In het faillissement van : Faillissementsnummer : Verslagnummer : 1 Datum uitspraak : 14 oktober 2014 Curator : mr. G.F.H. Velthuizen Rechter Commissaris

Nadere informatie

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf

Nummer: 3. betaling was verleend) Activiteiten onderneming : Installatie-, renovatie- en onderhoudsbedrijf FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 25 februari 2015 Gegevens onderneming : Abiro B.V. Faillissementsnummer : 16/14/697 F Datum uitspraak : 31 juli 2014 (nadat reeds op 23 juli 2014 surseance van betaling

Nadere informatie

Gegevens gefailleerde : Westerdijk Beheer B.V., Kamer van Koophandelnummer

Gegevens gefailleerde : Westerdijk Beheer B.V., Kamer van Koophandelnummer FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 29 augustus 2012 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V.

DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. DERDE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN INSTINCT B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Instinct B.V. (KvKnummer

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/15/995 NL:TZ:0000002078:F001 29-12-2015 Mr. C.A. Hage mr. A.M.P.T. Blokhuis Algemeen Gegevens onderneming T.T.N. Ederveen B.V.,

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 maart 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a

1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van. feitelijk kantoorhoudende te Almere, aan de Markerkant 1208-a 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in de faillissementen van Happybad Nederland BV tevens h.o.d.n. Aqualounge en Happybad Badkamers en Happybad Almere BV en Happybad Delft BV feitelijk

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 16 januari 2013 Faillissement : W. Fahner Grond- en Straatwerk BV Faillissementsnummer : F.12/845 Datum uitspraak : 4 december 2012 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV

Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Schildersbedrijf Blaauw-Perioverf BV gevestigd te 8081 HH Elburg, aan de Industriestraat 5 Faillissementsnummer: 12/600 F Uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: /CAMN Datum: 21 mei 2015 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 217686/CAMN Datum: 21 mei 2015 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Diehl B.V., statutair gevestigd te Groesbeek, bezoekadres

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. KvK Noord-Nederland nr

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. KvK Noord-Nederland nr OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG RECHTSPERSOON (ex art.73a Fw.) nummer : 1 d.d. : 19 december 2012 in het faillissement van : Aannemingsbedrijf Perdok B.V. gevestigd te gemeente Delfzijl, kantoorhoudend

Nadere informatie

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V.

EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. EERSTE OPENBARE FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN FFOOFF B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FFOOFF B.V. (KvK-nummer 58732004),

Nadere informatie

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9

Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Roned de Hanzeprinterij B.V., h.o.d.n. Roned gevestigd te 7418 CA Deventer, aan de Kamperstraat 9 Faillissementsnummer: 12/476

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.15/16/311 NL:TZ:0000007644:F001 16-08-2016 mr. L.J. van Apeldoorn mr. K. van Dijk Algemeen Gegevens onderneming Gegevens onderneming

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 december 2013 Gegevens failliet : Maashout Utrecht B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Strijkviertel 35a; Kvknummer : 30157506 Faillissementsnummer

Nadere informatie

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad.

De onderneming exploiteerde een zwembad en verzorgde met name zwemlessen voor de diploma s A, B en C in een daartoe gehuurd zwembad. 2 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8

Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Briljant Houtbouw B.V. gevestigd te 3846 CB Harderwijk, aan de Van Leeuwenhoekstraat 8 Faillissementsnummer: C/16/13/469 F Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 11 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 11 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 11 november 2014 Faillissement : RCL B.V. Faillissementsnummer : F.05/14/922 Datum uitspraak : 23 september 2014 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

Belangrijke opmerking vooraf!

Belangrijke opmerking vooraf! OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NUMMER: 1 Datum: 8 januari 2015 Gegevens onderneming : Welt Pen B.V. Faillissementsnummer : C/05/14/1235 F Datum uitspraak : 23 december 2014 Curator : Mr. G.W.M. Janssen

Nadere informatie

TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V.

TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V. TWEEDE VERSLAG EX ARTIKEL 73A FW TEVENS EINDVERSLAG INZAKE HET FAILLISSEMENT VAN BINDPARTNERS B.V. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bindpartners B.V., gevestigd

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Jaap Rijnbende B.V. Faillissementsnummer : 11/58 F Datum uitspraak : 25 januari 2011 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Nummer : 1 Datum : 03 maart 2014 Gegevens onderneming : GYM DE BENJAMIN HALFWEG B.V., statutair gevestigd te IJmuiden en kantoorhoudende te IJmuiden aan

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG. Verslagperiode : 7 augustus t/m 10 december 2009 VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET TEVENS EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Anosta B.V. Faillissementsnummer : 08/552 F Datum uitspraak : 18 november 2008 Datum verslag : 11 december 2009

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ronday B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1022 WZ)

Nadere informatie

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5

Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Bouwbedrijf Louis Wijnhout B.V. gevestigd te 8141 RT Heino, aan de Paalweg 5 Faillissementsnummer: C/08/15/429 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 16 juli 2015 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum: 19 april 2011 Faillissement : International Bulk Handling Technology BV (IBT) Faillissementsnummer : F11/118 Datum uitspraak : 11 maart 2011 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV

4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Wierdens Houthandel BV feitelijk gevestigd te 7642 NN Wierden, aan de Rijssensestraat 136-b Faillissementsnummer: F 2009/15 Uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 24 oktober 2013 Faillissement : Van Cappellen Mobiliteitsmakelaars BV Faillissementsnummer : F.05/13/1062 Datum uitspraak : 8 oktober 2013 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 1 EX ARTIKEL 73A FAILLISSEMENTSWET NAAM FAILLISSEMENT : ACB Nederland Projecten B.V. INSCHRIJVINGSNUMMER KVK : 09157265 FAILLISSEMENTSNUMMER : C/05/13/942 F RECHTER-COMMISSARIS

Nadere informatie

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33,

Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, 1 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Velogic B.V. gevestigd te Genemuiden (8281 JW) aan de Schering 31-33, Faillissementsnummer: C/08/14/295 F Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 9 Datum: 22 augustus 2014 Gegevens onderneming : Holding Nutrigro B.V. Faillissementsnummer : 12/652 F Datum uitspraak : 3 juli 2012 Curator : mr. P.A. Kerkhof Rechter-Commissaris

Nadere informatie

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Activiteiten onderneming : werving & selectie personeel / bouwen websites

EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. Activiteiten onderneming : werving & selectie personeel / bouwen websites EERSTE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Lab People Services B.V. Faillissementsnummer : 09/394 F Datum uitspraak : 19 mei 2009 Curator : mr. L.I. Boes Rechter-Commissaris

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2006

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2006 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 11 december 2006 Gegevens onderneming : MediaConversions B.V., statutair gevestigd te Hilversum en zaakdoende te (1211 HS) Hilversum aan de Jan van Beierenstraat

Nadere informatie

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23

Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 4 e openbaar verslag ex art. 73a Faillissementswet in het faillissement van Zwemcentrum Dalfsen B.V. gevestigd te 7722 SE Dalfsen, aan de Haersolteweg 23 Faillissementsnummer: F/08/14/359 Uitspraak faillissement:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG ADVOCATEN I MEDIATORS Nummer 2 Datum 5 december 2014 Gegevens onderneming Handelsregister Adres Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Adres curator Telefoon Fax E-mail Rechter-commissaris

Nadere informatie

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN

DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN DE AAN DE RECHTBANK TOEGEZONDEN PAPIEREN VERSIE VAN DIT VERSLAG IS IDENTIEK AAN DE DIGITALE INGEDIENDE VERSIE DAARVAN FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 juni 2014 Gegevens onderneming : Kaal & Co

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Nummer: 4 (eindverslag). Datum: 20 januari 2015. Gegevens onderneming: Putters Nest Beheer B.V. Faillissementsnummer: C/01/13/736 F Datum

Nadere informatie

Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015

Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 23 oktober 2015 Gegevens: Faillissementsnummers: Datum uitspraak: Curator: Rechter-commissaris: Skoen Holding B.V. Skoenpaleis Naaldwijk B.V. Skoenpaleis Venray B.V.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 20 juli 2015 Faillissement : Elevator Trading BV; Faillissementsnummer : F.05/15/543 Datum uitspraak : 23 juni 2015 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr P.F.A.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief)

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief) TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Millenaar & Van den Heuvel Installateurs B.V. Faillissementsnummer : 11/264 F Datum uitspraak : 10 mei 2011 Curator : mr. L.I.

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 21 juni 2013. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 21 juni 2013. Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 21 juni 2013 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : v.o.f. Koetjes De Cleyburch 27369966 Faillissementsnummer : F12/927 Datum uitspraak

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.05/16/150 NL:TZ:0000004277:F001 08-03-2016 Mr. I.J.G.H. Hage mr. A.M.P.T. Blokhuis Algemeen Gegevens onderneming T-12 Trading BV

Nadere informatie

handelsbemiddeling in de verkoop van zeilboten. Omzetgegevens : ,-

handelsbemiddeling in de verkoop van zeilboten. Omzetgegevens : ,- OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer:3 Datum: 3 april 2012 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Nautical Center B.V. 817287590 Faillissementsnummer : F 11/749 Datum uitspraak : 4

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ARTIKEL 73A FW Dit verslag dient uitsluitend voor het verstrekken van informatie aan belanghebbenden. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend 1 Nummer : 1 Datum : 31

Nadere informatie

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006.

Faillissementsnummer : F 16/14/296 Datum uitspraak : 1 april 2014 Curator : mr.drs. G. Kuijper, beëdigd op 6 augustus 2006. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 2 mei 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie