FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17 juli 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17 juli 2014"

Transcriptie

1 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is dat bepaalde informatie (nog) niet beschikbaar is, (nog) niet openbaar gemaakt mag worden of achteraf bijgesteld moet worden. Dit kan ingrijpende gevolgen hebben voor de in dit verslag en het bijbehorend financieel verslag geschetste perspectieven voor crediteuren en/of andere belanghebbenden. Aan dit verslag kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17 juli 2014 Gegevens onderneming : AR&D Techniek BV, voorheen genaamd Hendriks Gevel Techniek BV, statutair gevestigd te Veenendaal, kantoorhoudende te (3903 LA) Veenendaal aan de Wageningselaan 6, feitelijk gevestigd te Veenendaal aan de Inductorstraat 62, KvK-nummer Faillissementsnummer : F.16/13/1276 Datum uitspraak : 19 november 2013 Curator : mr J.A.A. Boers Rechter-commissaris : mr M.H.F. van Vugt Rechtbank : Midden-Nederland Activiteiten onderneming : in het Handelsregister is als bedrijfsomschrijving vermeld: vervaardiging van ijzer en staal en van ferro legeringen; het verwerken van aluminium, legeringen, non-ferro metalen, kunststoffen, roestvrijstaal, staal, alsmede het drijven van de zaken. Omzetgegevens : 2010 : , : , : ,00 Personeel gemiddeld aantal : 66 Verslagperiode : 25 maart 2014 tot en met 17 juli 2014 Bestede uren in verslagperiode : 37 uren en 9 minuten(bijlage 1) Bestede uren totaal : 256 uren en 47 minuten Saldo faillissementsrekening : ,72 (bijlage 2)

2 1. Inventarisatie 1.6 Huur Tijdens deze verslagperiode heeft Rollecate BV op de boedelrekening betaald 7.709,96 inclusief BTW, zijnde haar deel van de energiekosten van het bedrijfspand aan de Inductorstraat 62 te Veenendaal over de periode 25 november 2013 tot en met 24 februari De curator heeft aan Hendriks Groep BV voldaan een bedrag van 1.629,20 exclusief BTW ofwel 1.971,33 inclusief BTW, zijnde de bijdrage van de boedel in de energiekosten. Aldus komt, incluis hetgeen de boedel reeds tot en met het tweede verslag had betaald, het aandeel van de boedel in de energiekosten op 2.568,30 inclusief BTW. 1.7 Oorzaak faillissement Na daartoe verkregen toestemming van de Rechter-commissaris heeft de curator Nederpel De Block & Partners BV opdracht verstrekt een QuickScan uit te voeren. Tijdens dit verslag is het rapport uitgebracht. Het staat vast dat Hendriks Groep BV, de aandeelhouder van failliet, zowel in december 2011 als december 2012 een kapitaalstorting heeft gedaan van ,00. Uit de jaarstukken blijkt dat het resultaat voor respectievelijk na belastingen respectievelijk de eigen vermogenspositie van de failliet in de jaren 2010 tot en met 2012 als volgt was: resultaat voor belastingen resultaat na belastingen eigen vermogen , , , , , , , , ,00 In 2013 is volgens de interne administratie een negatief resultaat behaald van ,00 voor belastingen. Uit deze cijfers blijkt dat de failliet reeds sinds 2010 ernstig verliesgevend was, op eigen kracht haar verplichtingen niet kon nakomen en er vanaf 2010 sprake was van discontinuïteit.

3 In 2011 en 2012 heeft Hendriks Groep BV middels voornoemde kapitaalstortingen de verliezen aangevuld. Daartoe was zij in 2013 niet bereid, reden waarom het faillissement is aangevraagd. Structureel was de som van bedrijfsopbrengsten te laag ten opzichte van de som van de grond- en hulpgrondstoffen en uitbesteedwerk en de kosten. Naar het oordeel van de curator, was de markt daarvan niet de oorzaak. De som van de bedrijfsopbrengsten steeg in de voor de bouw moeilijke jaren 2010 tot en met 2012 nota bene van ,00 in 2010 naar ,00 in 2011 naar ,00 in De kosten, inkoop grond- en hulpgrondstoffen en uitbesteedwerk daalden niet. Integendeel, deze stegen van ,00 in 2010 naar ,00 in 2011 naar ,00 in Hieruit blijkt dat de vennootschap geen althans onvoldoende adequate maatregelen heeft getroffen de inkoop en kosten zodanig binnen de perken te houden dat een positief resultaat werd bereikt. 3. Activa Bedrijfsmiddelen 3.5 Beschrijving De bij failliet in gebruik zijnde bedrijfsmiddelen, bestaande uit kantoorinventaris, inventaris bedrijfshal, machinepark, rollend materieel en bedrijfsgereedschap zijn volgens het statutair bestuur eigendom van Hendriks Materieel BV, een zustervennootschap van failliet. De curator is in het bezit gesteld van een huurovereenkomst tussen failliet en Hendriks Materieel BV. In het kader van de QuickScan is onderzocht of en in hoeverre de bedrijfsmiddelen daadwerkelijk eigendom zijn van Hendriks Materieel BV. Uit dit onderzoek is niet gebleken dat de eigendom de failliet toebehoort. Evenmin is gebleken dat de failliet de aanschaf van deze bedrijfsmiddelen heeft gefinancierd. Op basis van deze bevindingen had de curator geen reden de eigendomsrechten van Hendriks Materieel BV te betwisten danwel verder ter discussie te stellen. De curator heeft de eigendomsrechten van Hendriks Materieel BV erkend.

4 3.6 Verkoopopbrengst Hendriks Materieel BV heeft alle bedrijfsmiddelen middels een veiling verkocht. Met Hendriks Groep BV had de curator de afspraak gemaakt dat na erkenning door de curator van de eigendomsrechten van Hendriks Materieel BV op deze bedrijfsmiddelen en na verkoop door Hendriks Materieel BV, de curator een boedelbijdrage zou ontvangen van 5% van de opbrengst exclusief BTW. In mei 2014 heeft de curator opgave ontvangen van de opbrengst alsmede een creditfactuur ad ,19, zijnde 5% van de opbrengst, exclusief BTW. Inclusief BTW ging het om een bedrag van ,53. Tijdens deze verslagperiode heeft Hendriks Materieel BV dit bedrag aan de curator voldaan. Andere activa 3.12 Beschrijving C. Rente Tijdens deze verslagperiode is aan rente op de boedelrekening bijgeschreven een bedrag van 528,71. Het totaal van de ontvangen bankrente bedraagt thans 939,07. D. Restituties Tijdens deze verslagperiode heeft PostNL Marketing Sales BV een bedrag van 255,73 aan de boedel gerestitueerd. 5. Bank / Zekerheden 5.1 Vordering van bank(en) Terzake verwijst de curator naar het eerste en tweede verslag. Daaruit bleek dat het grootste deel van de kredietfaciliteit betrekking heeft op de financiering van onroerend goed en de aankopen van de aandelen Ruwbouw Groep BV en de activa van Konosch. Uit de QuickScan is niet gebleken dat de failliet in de jaren 2010 tot en met 2012 heeft bijgedragen aan de financiering van deze aankopen anders dan middels de door haar aangegane verplichting van hoofdelijkheid.

5 Per faillissementsdatum was de debetstand van de rekening van failliet bij de Rabobank ,00. De bankstand per heden bedraagt ,00 debet. 5.3 Beschrijving zekerheden Terzake wordt verwezen naar het eerste verslag. De opbrengst voor de Rabobank in het kader van de verkoop van de activa aan Rollecate BV bedroeg ,50. Dit bedrag is reeds op 26 november 2013 in mindering gebracht op het debetsaldo van de failliet bij de Rabobank. 5.4 Separatistenpositie Na faillissementsdatum hebben debiteuren, die waren verkocht en overgedragen aan Rollecate BV, nog betalingen verricht op de rekening van de failliet bij de Rabobank. De curator heeft overeenkomstig hetgeen was bepaald in de activaovereenkomst de Rabobank verzocht deze bedragen door te leiden naar Rollecate BV, aan welke verzoeken de Rabobank heeft voldaan. Tussen de Rabobank en de curator spelen thans nog twee kwesties. Op 19 november 2013, faillissementsdatum en op 4 december 2013 heeft een drietal debiteuren nog betalingen verricht op de rekening van de failliet bij de Rabobank. In totaliteit gaat het om een bedrag van ,85. Deze debiteuren bevonden zich niet op de lijst van debiteuren, die zijn verkocht en overgedragen aan Rollecate BV. De curator stelt zich op het standpunt, dat nu alle aan de Rabobank verpande vorderingen van failliet op debiteuren met instemming van de Rabobank zijn verkocht en geleverd aan Rollecate BV tegen betaling van de overeengekomen koopsom en de Rabobank afstand heeft gedaan van haar pandrecht op deze vorderingen op debiteuren van failliet, de opbrengst van deze debiteuren niet de Rabobank toekomt, maar de curator. De Rabobank betwist deze stellingname van de curator. Daarnaast is de curator gebleken dat Hendriks Groep BV met valutadatum 1 januari 2014 een bedrag van ,01 op de rekening van de failliet heeft gestort met als omschrijving rente, provisie en kosten RC t/m

6 De curator is op basis van bestaande jurisprudentie van oordeel dat deze opbrengst de Rabobank niet toekomt. Er was geen sprake van een aan de Rabobank verpande vordering. Evenmin kan de Rabobank zich op verrekening beroepen. De curator heeft de Rabobank verzocht genoemd bedrag van ,01 aan de boedel te voldoen. Tot op heden heeft de Rabobank niet aan dit verzoek voldaan. 7. Rechtmatigheid 7.1 Boekhoudplicht Nederpel De Block & Partners BV heeft inmiddels een QuickScan uitgevoerd. Deze heeft de curator besproken met Drs. L.T.J. Nederpel RA. Naar aanleiding daarvan heeft de curator de financieel directeur van Hendriks Groep BV een eenentwintigtal vragen gesteld bij d.d. 18 juni Daarop ontving de curator op 8 juli 2014 antwoord. De beantwoording van de vragen, die de curator had gesteld, overtuigt de curator niet, reden waarom de curator de financieel directeur bij d.d. 16 juli 2014 aanvullende vragen heeft gesteld danwel toelichtingen heeft verzocht. De curator zal hierover verder verslag uitbrengen zodra hij zijn mening definitief gevormd. 7.2 Depot jaarrekeningen De jaarrekening 2011 is één dag te laat gedeponeerd. De jaarrekeningen 2009, 2010 en 2012 zijn tijdig gedeponeerd. Het is de curator gebleken dat in de jaren 2009 tot en met 2011 de jaarstukken steeds in maart van het daarop volgende jaar zijn vastgesteld, maar eerst in januari van het daarop volgende jaar werden gepubliceerd. Voor wat betreft de jaarstukken 2012 vond de vaststelling in maart 2013 en de publicatie eerst op 7 november 2013, twaalf dagen voor faillissementsdatum plaats. De financieel directeur had hiervoor geen verklaring. Er was aldus de financieel directeur geen specifiek beleid omtrent het moment waarop de jaarstukken werden gedeponeerd. De curator constateert dat aldus in ieder geval is gehandeld in strijd met artikel 2:394 lid 1 BW, dat bepaalt dat de vennootschap verplicht is tot openbaarmaking van de jaarrekening binnen acht dagen na vaststelling. De curator heeft verder geconstateerd dat de accountant in het kader van de vaststelling van de jaarrekening kort na afsluiting van de boekjaren geen continuïteitsvoorbehoud heeft gemaakt,

7 terwijl op het moment van deponering er wel degelijk ernstige twijfel bestond althans diende te bestaan over de continuïteit. Terzake verwijst de curator naar het gestelde onder Goedkeurende verklaring accountant Accountant van de failliet is PricewaterhouseCoopers Accountants NV. Deze accountant heeft op 4 maart 2013 een (goedkeurende) controleverklaring van de onafhankelijke accountant bij de jaarrekening afgegeven. De accountant komt tot het oordeel dat de jaarrekening een getrouw beeld geeft van de grootte en de samenstelling van het vermogen van de failliet per 31 december 2012 en van het resultaat over 2012 in overeenstemming met titel 9 boek 2 van het BW. 7.4 Stortingsverplichting aandelen De failliet is op 15 mei 1925 opgericht. Indien en voorzover niet aan de stortingsverplichting is voldaan, is de vordering terzake verjaard. 7.5 Onbehoorlijk bestuur In onderzoek. 7.6 Paulianeus handelen Op basis van de bevindingen van de curator tot op heden is hiervan niet gebleken. 8. Crediteuren 8.1 Boedelvorderingen Tijdens deze verslagperiode heeft de curator de kosten van de QuickScan en de nabespreking van de boedelrekening voldaan. In totaliteit gaat het om een bedrag van 5.238,94. Na de ontvangst van de bijdrage van Rollecate BV in de energiekosten bedraagt de bijdrage van de boedel in de energiekosten 2.568,30. Het totaal van de inmiddels betaalde faillissementskosten bedraagt 8.224,09 waarin begrepen aan terug te vorderen BTW 1.427,32. Verwezen wordt naar bijlage 3, het (tussentijds) financieel verslag per 17 juli 2014.

8 Inmiddels heeft het UWV haar boedelvordering bij de curator ingediend. In totaliteit gaat het om een bedrag van , Preferente vorderingen van de fiscus Tegen de aanslag omzetbelasting over het vierde kwartaal 2013 heeft de curator bezwaar gemaakt. De aanslag is tijdens deze verslagperiode teruggebracht naar het bedrag van de aangifte, te weten ,00. Het totaal van de preferente vorderingen van de fiscus komt daarmee op ,00. Voor een specificatie wordt verwezen naar bijlage 3a van het financieel verslag. 8.3 Preferente vorderingen van het UWV Het UWV heeft haar vorderingen inmiddels bij de curator ingediend. Het gaat om een totaalbedrag van ,24. Voor een specificatie wordt verwezen naar bijlage 3a van het financieel verslag. 8.4 Andere preferente Crediteuren PME (het pensioenfonds) heeft een vordering van ,29 bij de curator ingediend. Een oud-werknemer heeft een vordering van 7.608,00 terzake van een ontslagvergoeding bij de curator ingediend. Het totaal van de preferente crediteuren komt hiermee op , Aantal concurrente crediteuren Het totaal aantal crediteuren bedraagt 181. Daarvan hebben 121 crediteuren hun vordering bij de curator ingediend.

9 8.6 Bedrag concurrente crediteuren Het totaal van de crediteuren bedraagt ,90. Daarvan is ,11 ingediend. Voor een bedrag van ,69 hebben crediteuren nog geen vordering ingediend. Voor een specificatie wordt verwezen naar bijlage 4a van het financieel verslag. 8.7 Verwachte wijze van afwikkeling Aan baten is in dit faillissement per heden ,81 gerealiseerd. Aan faillissementskosten is tot op heden voldaan een bedrag van 8.224,09. Het saldo van de boedelrekening bedraagt ,72. Verwezen wordt naar de elektronische uitdraai van de boedelrekening over de verslagperiode. Aan omzetbelasting is per heden af te dragen ,24. Het voor uitdeling beschikbare saldo bedraagt derhalve voorlopig ,48. Gelet op de boedelvordering van het UWV ad ,54 en het feit dat tot op heden geen salaris curator is vastgesteld, zal de curator op basis van de stand van zaken per heden slechts toekomen aan een gedeeltelijke betaling aan boedelcrediteur UWV. 10. Overig 10.1 Termijn afwikkeling faillissement Nog niet bekend Plan van aanpak - onderzoek boekhouding en nadere informatie van het statutair bestuur terzake; - onderzoek rechtmatigheid; - de gebruikelijke werkzaamheden.

10 10.3 Indiening volgend verslag Het volgend verslag zal in de tweede helft van de maand oktober 2014 worden uitgebracht Financieel verslag Als bijlage 3 wordt het volledige financieel verslag aan dit verslag gehecht. Veenendaal, 17 juli 2014 mr J.A.A. Boers Bijlagen: 1. uren verslagperiode; 2. elektronische uitdraai boedelrekening over deze verslagperiode; 3. (tussentijds) financieel verslag.

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 maart 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 24 maart 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 12 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 12 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 25 januari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 25 januari 2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 juni 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 3 juni 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 september 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 22 september 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 mei 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 4 mei 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG 3 / 2 TEVENS HOUDENDE EINDVERSLAG Datum: 26 januari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 juli : de besloten vennootschap Ir. A. Bons Architekten BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 21 mei 2014. : de besloten vennootschap CNL Management BV

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 21 mei 2014. : de besloten vennootschap CNL Management BV Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN: 4NET E-COMMERCE BV. d.d. 11 juli 2012. : de besloten vennootschap 4Net E-Commerce BV;

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN: 4NET E-COMMERCE BV. d.d. 11 juli 2012. : de besloten vennootschap 4Net E-Commerce BV; Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 2 mei 2014. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V.

ZESDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 2 mei 2014. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V. Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. EERSTE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 7 maart 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. : 07/13/37 F Datum uitspraak

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15-1-2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 15-1-2016 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 7 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 1 september 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN SEPATEC BV. d.d. 28 juni 2013. : Midden-Nederland, locatie Lelystad

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN SEPATEC BV. d.d. 28 juni 2013. : Midden-Nederland, locatie Lelystad Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum:

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: Dit openbaar faillissementsverslag is geen prospectus of jaarrekening. Hoewel de informatie in dit openbaar faillissementsverslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 6 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 22 mei 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 6 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 22 mei 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 juni 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 17 juni 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 27 augustus 2015 Datum laatste verslag : 22 juni 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Laureano Beheer B.V., statutair gevestigd te Moordrecht, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17-2-2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17-2-2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV

R.B. CONVERTING BV R.B. ENGINEERING BV INTER HOLDING RHENEN BV Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T

V A N B E N T H E M A D V O C A T E N & N O T A R I A A T FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 1 dd 9 januari 2015 Gegevens onderneming JG Lamoré Beheer BV Faillissementsnummer C116/1411046 F Datum uitspraak 9 december 2014 Curator Mr MEG Murris Rechter-commissaris Mr

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 augustus 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 13 augustus 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 19 maart 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 8 Datum: 27 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 23 november 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 15 juli 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 19 april 2013. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V.

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A12 ARCHITECTEN B.V. d.d. 19 april 2013. : de besloten vennootschap A12 Architecten B.V. Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 juli 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 20 juli 2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 7 maart 2011 Gegevens onderneming : Ton Donkelaar Containerservice BV, gevestigd te (3903 LG) Veenendaal aan de Kernreactorstraat 48, KvK Utrecht dossnr. 09139709

Nadere informatie

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag.

De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. FAILLISSEMENTSVERSLAG ex artikel 73a Fw verslagnummer 2 (eindverslag) De inhoud van de aan de rechtbank toegezonden papieren versie van dit verslag is identiek aan de digitale versie van het verslag. Indien

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 02-06-2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 02-06-2015 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 februari 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN C.I.C.T. SOLUTIONS B.V. 10 december 2012. : de besloten vennootschap C.I.C.T. Solutions B.V.

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN C.I.C.T. SOLUTIONS B.V. 10 december 2012. : de besloten vennootschap C.I.C.T. Solutions B.V. Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 9 Datum : 6 maart 2015 Datum laatste verslag : 4 september 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Bouwbedrijf van der Meij B.V. statutair gevestigd te Leiden,

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 30 december 2011

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN REISBUREAU VAN DUIN BV d.d. 30 december 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 2 maart 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 2 maart 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 2 maart 2015 Gegevens onderneming : Interieurbouw Apeldoorn B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (7317 BD) Apeldoorn aan de Lage Brink 81, KvK-nummer:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 11 september 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 11 september 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 17 juni 2014 Datum laatste verslag : 14 april 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 juni 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 28 juni 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum 21 november 2014 Faillissement : IJK Holding BV Faillissementsnummer : F.05/14/987 Datum uitspraak : 14 oktober 2014 Curator : Mr I.J.G.H. Hage Rechter-commissaris : Mr A.M.P.T.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw) Nummer: 2 Datum: 5 november 2012 Gegevens onderneming : Symbision B.V., statutair gevestigd te Amersfoort en kantoorhoudende te (3821 AD) Amersfoort aan de Printerweg

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (Educate2XL B.V) Datum: 22 oktober 2015. C16/14/206 F (de stichting) 4 maart 2014 (de stichting)

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 (Educate2XL B.V) Datum: 22 oktober 2015. C16/14/206 F (de stichting) 4 maart 2014 (de stichting) Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 16 april 2015 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 10 juni 2015 Datum laatste verslag : 8 april 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Desenco Holding B.V., statutair gevestigd te Zoetermeer, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5. Datum: 17 december 2013 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 4 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 4 november 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG NR. 4 IN HET FAILLISSEMENT VAN BRINCKSTAETE ADVIESGROEP HAARLEM B.V. d.d. 4 november 2013 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 3 februari 2015 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 11 juni 2009

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 11 juni 2009 TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN KEUKENCENTRUM CORNELISSEN BV d.d. 11 juni 2009 Gegevens onderneming : Keukencentrum Cornelissen BV Faillissementsnummer : 09/53 F Datum uitspraak :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 19 april 2011 Gegevens onderneming : Kr. van Lienden Transport en Expeditie BV, statutair gevestigd te Rhenen en voorheen feitelijk gevestigd te (3921 AC) Elst (Utr)

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 4 maart 2013 Gegevens failliet: Fysiologix B.V. h.o.d.n. stopmijntennisarm.nu Faillissementsnummer: F.16/13/0 Datum uitspraak: 8 januari 2013 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

VAN B E N T H E M K E U L E N

VAN B E N T H E M K E U L E N VAN B E N T H E M K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2 d.d. 1 april 2015 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-cornmissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

mr. P.B. Klingenberg (voormalig) mr. H.C.M. Hendriks, per 7 november 2012

mr. P.B. Klingenberg (voormalig) mr. H.C.M. Hendriks, per 7 november 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 13 november 2012 Gegevens failliet: Sales & Marketing Partners B.V. Faillissementsnummer: 12/587 F Datum uitspraak: 25 september 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 22 mei 2012 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Datum uitspraak: 4 december 2014 Mr. E. van der Kolk

Datum uitspraak: 4 december 2014 Mr. E. van der Kolk FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 7 Datum: 21 maart 2016 Gegevens: Kin Machinebouw Rijen B.V. Faillissementsnummer: C/02/14/872 F Datum uitspraak: 4 december 2014 Curator: Mr. E. van der Kolk Rechter-commissaris:

Nadere informatie

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning).

Verlening van zorg aan ouderen (dagopvang, thuiszorg en permanente inwoning). FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Eerste verslag Datum 29 november 2013 Gegevens onderneming Ouderenzorg Anders B.V. Faillissementsnummer F.02/13/953 Datum uitspraak 5 november 2013 Curator Mr.

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR, TEVENS EINDFAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN LEMMER VASTGOED BV, IJSSELMEER VASTGOED BV EN CNH VASTGOED BV

TWEEDE OPENBAAR, TEVENS EINDFAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN LEMMER VASTGOED BV, IJSSELMEER VASTGOED BV EN CNH VASTGOED BV Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 9 mei 2011 Gegevens onderneming : Gordijnenatelier R. Ruiter BV, statutair gevestigd te Ede, feitelijk gevestigd te (3903 AP) Veenendaal aan de Nijverheidslaan 22,

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 18 juli 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V.

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN A. BONS BEHEER B.V. d.d. 18 juli 2013. : de besloten vennootschap A. Bons Beheer B.V. Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgedaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 3 maart 2011

VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 3 maart 2011 VIERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 3 maart 2011 Gegevens onderneming : EBS Distribution BV Faillissementsnummer : 10/220 F Datum uitspraak : 20 april 2010 Curator

Nadere informatie

Verslagperiode : 31 januari 2014 tot en met 29 april 2014 Bestede uren in verslagperiode : 5,4 uren Bestede uren totaal : 15,6 uren

Verslagperiode : 31 januari 2014 tot en met 29 april 2014 Bestede uren in verslagperiode : 5,4 uren Bestede uren totaal : 15,6 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 29 april 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 5 Datum : 10 augustus 2015 Datum laatste verslag : 11 februari 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap Kom Plot! B.V., statutair gevestigd te Reeuwijk, vestigingsadres:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 oktober 2012 Gegevens onderneming : Galvano Techniek Veenendaal BV, KvK dossiernr. 30113342, gevestigd te (3903 KG) Veenendaal aan de Bobinestraat 36. Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 oktober 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

ZEVENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 30 december 2011

ZEVENDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN EBS DISTRIBUTION BV d.d. 30 december 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/17/228 NL:TZ:0000013080:F001 11-05-2017 mr. A, van der Schee mr. Hofman Algemeen Gegevens onderneming Bij vonnis van 11 mei 2017

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 29 april 2013. : de besloten vennootschap CNL Management BV

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV. d.d. 29 april 2013. : de besloten vennootschap CNL Management BV TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN CNL MANAGEMENT BV d.d. 29 april 2013 Gegevens onderneming Faillissementsnummer : de besloten vennootschap CNL Management BV : 12/608 F Datum uitspraak

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van:

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET. In het faillissement van: TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73 a FAILLISSEMENTSWET In het faillissement van: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ronday B.V., statutair gevestigd en kantoorhoudende te (1022 WZ)

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 8 Datum : 4 juni 2015 Datum laatste verslag : 4 december 2014 Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Mainframe SW B.V. h.o.d.n. MFSW Software & Detachering statutair

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013

FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 FAILLISSEMENTSVERSLAG (ex art. 73a Fw.) Nummer: 2 Datum: 9 juli 2013 Gegevens failliet : Altigen Benelux B.V., kantoorhoudende te Utrecht aan de Computerlaan 5; Kvknummer : 51455757 Faillissementsnummer

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 21 februari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 21 februari 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief)

TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. 2010: -/- EUR 39.334,- (negatief) TWEEDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET Naam gefailleerde : Millenaar & Van den Heuvel Installateurs B.V. Faillissementsnummer : 11/264 F Datum uitspraak : 10 mei 2011 Curator : mr. L.I.

Nadere informatie

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8

26 juni 2014. 2013: 1.324.709,-- (conceptcijfers) 2012: 1.105.802,-- 2011: 1.394.472,-- Personeel gemiddeld aantal 8 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer EX ART. 73A FW Eerste verslag 26 juni 2014 Gegevens onderneming Kwekerij T. Brand BV Faillissementsnummer F.02/14/405 Datum uitspraak 27 mei 2014 Curator mr. F.F.J. Froger

Nadere informatie

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN: 4NET E-COMMERCE BV. d.d. 19 oktober : de besloten vennootschap 4Net E-Commerce BV;

TWEEDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN HET FAILLISSEMENT VAN: 4NET E-COMMERCE BV. d.d. 19 oktober : de besloten vennootschap 4Net E-Commerce BV; Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 1 Datum : 14 april 2014 Datum laatste verslag : n.v.t. Gegevens onderneming : de besloten vennootschap Masin Beheer B.V., statutair gevestigd te s-gravenhage, vestigingsadres:

Nadere informatie

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A.

Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M. Dijksterhuis Curator: mr. T.A. FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 29 oktober 2013 Gegevens failliet: Keukenstudio "Du Chef" B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/1013 Datum uitspraak: 10 september 2013 Rechter-commissaris: mr. C.M.

Nadere informatie

Verslagperiode : 31 december 2013 tot en met 30 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : 9,00 uren Bestede uren totaal : 9,00 uren

Verslagperiode : 31 december 2013 tot en met 30 januari 2014 Bestede uren in verslagperiode : 9,00 uren Bestede uren totaal : 9,00 uren FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 30 januari 2014 In dit verslag worden de werkzaamheden en de stand van de boedel beschreven over de afgelopen periode. De curator baseert zich op aangetroffen gegevens

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 28 oktober 2014 t/m 24 november 2014

mr. T.A. Opbroek-Booij Verslagperiode: 28 oktober 2014 t/m 24 november 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 24 november 2014 Gegevens failliet: JHG Holding B.V. KvK-nummer: 32153556 Faillissementsnummer: F.16/14/950 Datum uitspraak: 28 oktober 2014 Rechter-commissaris:

Nadere informatie

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN OPTIMA DAKSPECIALIST BV EN WESTERHOFF BEHEER II BV d.d. 14 maart 2011

DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN OPTIMA DAKSPECIALIST BV EN WESTERHOFF BEHEER II BV d.d. 14 maart 2011 DERDE FAILLISSEMENTSVERSLAG IN DE FAILLISSEMENTEN VAN OPTIMA DAKSPECIALIST BV EN WESTERHOFF BEHEER II BV d.d. 14 maart 2011 Gegevens ondernemingen : Optima Dakspecialist BV en Westerhoff Beheer II BV Faillissementsnummer

Nadere informatie

Verslagperiode: 27 augustus 2015 t/m 5 november 2015

Verslagperiode: 27 augustus 2015 t/m 5 november 2015 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 5 november 2015 Gegevens failliet: "Rafa" Technische Industrie- en Handelsonderneming B.V. KvK-nummer: 31013541 Faillissementsnummer: F.16/15/574 Datum uitspraak:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Datum: 17 november 2014 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de betreffende onderwerpen niet (langer) van toepassing en wordt voor

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 april 2009

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 april 2009 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 21 april 2009 Gegevens onderneming : John Hunter Investments BV, statutair gevestigd en kantoorhoudende te (3956 KG) Leersum aan de Scherpenzeelseweg 68, KvK Utrecht

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 6 Datum: 10 februari 2016 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Sergem B.V. F.09/14/91 Datum uitspraak : 4 februari 2014 Curator : mr. J.H.M. van de Wiel R-C : mr. R.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 2 Datum : 28 mei 2015 Gegevens onderneming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mamanos B.V., tevens h.o.d.n. Ondernemers Adviescentrum, statutair gevestigd

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 augustus 2011

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 4 Datum: 23 augustus 2011 Dit verslag ziet uitsluitend op hetgeen zich in de afgelopen verslagperiode heeft voorgaan. Daar waar de nummering ontbreekt, zijn de hoofdstukken reeds afgesloten en wordt voor informatie verwezen naar

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 19 Datum : 3 november 2017 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

mr. T.A. Opbroek-Booij

mr. T.A. Opbroek-Booij FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 11 juli 2013 Gegevens failliet: Van Eck Schilderwerken B.V. Faillissementsnummer: F.16/13/577 Datum uitspraak: 28 mei 2013 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG

FAILLISSEMENTSVERSLAG V A N B E N T H E K E U L E N FAILLISSEMENTSVERSLAG nummer 2 d.d. 16 januari 2014 Gegevens onderneming Faillissementsnummer Datum uitspraak Curator Rechter-commissaris Activiteiten onderneming Omzetgegevens

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 juli 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 juli 2012. Faillissementsnummer: Datum uitspraak: 14 februari 2012. mr. H.C.M. Hendriks FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 2 juli 2012 Gegevens failliet: IndiEco Holding B.V. Faillissementsnummer: 12/110 F Datum uitspraak: 14 februari 2012 Rechter-commissaris: Curator: Activiteiten onderneming:

Nadere informatie

Verslagperiode: 13 oktober 2012 t/m 11 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode: 16,7 uur Bestede uren totaal:

Verslagperiode: 13 oktober 2012 t/m 11 februari 2013 Bestede uren in verslagperiode: 16,7 uur Bestede uren totaal: FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 11 februari 2013 Gegevens failliet: Back B.V. Faillissementsnummer: F.16/12/504 Datum uitspraak: 21 augustus 2012 Rechter-commissaris: mr. M.H.F. van Vugt Curator:

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 oktober 2016

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 5 Datum: 26 oktober 2016 15-00049 J. Rip Beheer B.V./faillissement Het openbaar verslag en het bijbehorende financieel verslag zijn geen prospectus of jaarrekening. Hoewel de informatie in het openbaar verslag zo zorgvuldig mogelijk

Nadere informatie

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet

Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Vierde openbaar verslag ex artikel 73a Faillissementswet Datum: 18 augustus 2015 Gegevens gefailleerde : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid usario B.V., ingeschreven bij de Kamer van

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 mei 2016. Gegevens failliet: ABOS Finance B.V. KvK-nummer: 30171057

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 mei 2016. Gegevens failliet: ABOS Finance B.V. KvK-nummer: 30171057 FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 1 Datum: 17 mei 2016 Gegevens failliet: ABOS Finance B.V. KvK-nummer: 30171057 Faillissementsnummer: F.16/16/243 Datum uitspraak: 19 april 2016 Rechter-commissaris: mr. M.H.F.

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 oktober 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 2 Datum: 14 oktober 2014 Hoewel de informatie in dit openbaar verslag en het bijbehorend financieel verslag zo zorgvuldig mogelijk is samengesteld, staat de curator niet in voor de volledigheid en juistheid daarvan. Mogelijk is

Nadere informatie

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda)

Het drijven van een winkel in herenmode (gelegen aan de Veemarktstraat 24 te Breda) FAILLISSEMENTSVERSLAG EX ART. 73A FW Nummer Vijfde en tevens laatste verslag Datum 14 oktober 2014 Gegevens onderneming Septième BV (kvk: 20057157) Faillissementsnummer F02/13/864 Datum uitspraak 8 oktober

Nadere informatie

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister

OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG. Nummer: 3 Datum: 17 maart Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister OPENBAAR FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer: 3 Datum: 17 maart 2014 Gegevens onderneming Inschrijvingsnummer handelsregister : Mister Mix B.V. 851683629KVK nr. Handelsregister 55389244 Faillissementsnummer :

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen

FAILLISSEMENTSVERSLAG. Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen FAILLISSEMENTSVERSLAG Nummer : 16 Datum : 2 mei 2016 Gegevens onderneming : Aannemings- en Baggerbedrijf Ekelschot B.V., gevestigd aan de Nijverheidsweg 20 te Harmelen Faillissementsnummer : F 16/10/437

Nadere informatie

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.)

Openbaar faillissementsverslag rechtspersoon (ex art. 73A Fw.) Insolventienummer: Toezichtzaaknummer: Datum uitspraak: Curator: R-C: F.16/15/640 NL:TZ:0000002819:F001 25-08-2015 mr. J.A.A. Boers mr. van Vugt Algemeen Gegevens onderneming De Besloten Vennootschap Hoek

Nadere informatie

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 14 januari 2014

FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 14 januari 2014 FAILLISSEMENTSVERSLAG 1. Datum : 14 januari 2014 Faillissement : Eigen Huis Schilder B.V. Faillissementsnummer : F 05/13/1276 Datum uitspraak : 26 november 2013 Curator : Mr C.A. Hage Rechter-commissaris

Nadere informatie

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG

VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET. tevens EINDVERSLAG VIERDE OPENBAAR VERSLAG EX ART. 73A FAILLISSEMENTSWET tevens EINDVERSLAG Naam gefailleerde : Stichting Ingrin Faillissementsnummer : 08/434 F Datum uitspraak : 5 september 2008 Curator : mr. L.I. Boes

Nadere informatie