De Essentials en Universal collecties. Comfort, stijl, functionaliteit.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Essentials en Universal collecties. Comfort, stijl, functionaliteit."

Transcriptie

1 De Essentials en Universal collecties. Comfort, stijl, functionaliteit.

2

3 Ontwikkeld met inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste normen begrijpt Initial het belang van functionaliteit en design. Elke dag dragen werknemers in alle sectoren Initial bedrijfskleding tijdens hun werk; wetende dat ze voor elke taak beschikken over de juiste kleding, aangepast aan hun behoeften. Vanuit deze ervaring, en door continu ideeën uit te wisselen met de mensen die onze kleding dragen, hebben we een breed gamma ontwikkeld dat rekening houdt met uw individuele behoeften. We beantwoorden aan de vraag naar ergonomische pasvormen, stevige stoffen, veelzijdige zakken en een eigentijdse stijl, om de dragers zowel comfort als functionaliteit te garanderen. Onze basiscollecties Essentials en Universal bieden u bedrijfskleding geschikt voor allerlei verschillende sectoren en jobs: de perfecte oplossing om uw medewerkers schoon en gemotiveerd te houden.

4 Ontworpen voor de werknemer van vandaag. Complexe bewegingen, mechanische belasting, vuil en moeilijke weersomstandigheden zijn slechts enkele uitdagingen in uw werkomgeving. Bedrijfskleding moet het werk veiliger, eenvoudiger en aangenamer maken.

5 De Essentials collectie heeft een perfecte pasvorm en biedt maximale opbergruimte om de dragers te helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Voordelen van de Essentials collectie: Eenvoudige, eenkleurige ontwerpen. Flexibele pasvorm: verstelbare taille en mouwen voor een betere pasvorm, en verkrijgbaar in verschillende lengtes. Draagcomfort: gemaksplooien in de rug, verluchtings gaatjes en een hoge kraag voor extra bescherming. Diverse zakken bieden optimale opbergruimte voor gereedschappen. Verstevigingen op plaatsen die extra gevoelig zijn voor slijtage. De Universal collectie staat voor stijlvolle en stevige bedrijfskleding, zonder toegevingen op het gebied van draagcomfort. Voordelen van de Universal collectie: Stijlvolle uitstraling: tweekleurige, eigentijdse ontwerpen met gekleurde details, contrasterende stiksels en een hoogstaande kleurvastheid. Stevig en robuust: gemaakt van slijtvaste kwaliteitsstoffen, en met verstevigingen op plaatsen die extra gevoelig zijn voor slijtage. Ergonomische pasvorm: verstelbare taille en mouwen voor een betere pasvorm, en verkrijgbaar in verschillende lengtes. Draagcomfort: gemaksplooien in de rug, verluchtingsgaatjes en een hoge kraag voor extra bescherming. Heel handig: verschillende praktische zakken bieden optimale opbergruimte voor gereedschappen. Ontworpen om te werken. Getest om comfort te bieden. Door goed te luisteren naar de dragers hebben we de manier waarop we bedrijfskleding ontwikkelen en beheren aangepast. Het is ons doel om een nieuwe norm te stellen in de sector, zowel voor kwaliteit, functionaliteit, design als comfort. We optimaliseren onze bedrijfskleding ook voortdurend om tot de meest functionele en modieuze bedrijfskleding te komen. De Essentials en Universal collecties illustreren onze inzet om bedrijfskleding te leveren die de dragers elke dag zullen waarderen. We hebben de collecties grondig onderzocht en getest. Op basis van deze bevindingen werden de meest gebruikvriendelijke en meest comfortabele modellen geproduceerd. Omdat Initial een totaalservice biedt - inclusief professionele reiniging, herstelling en afwerking - moeten onze materialen en producten voldoen aan strenge criteria, vereist voor industrieel wassen op hoge temperaturen. Daarom werken we alleen met topmaterialen en toppartners. De Essentials en Universal collecties zijn dan ook vervaardigd van stoffen met polyester en katoen en van verstevigd katoen van de bekende stoffenleveranciers Klopman en TenCate.

6 Essentials Universal De collecties in één oogopslag. Essentials collectie Essentials bedrijfskleding is vervaardigd van een halfzware stofmix van polyester en katoen (245 g/m 2 ) of van verstevigd katoen (300 g/m 2 ). Beide stoffen voelen zacht aan en vallen soepel, zodat de kleding draagcomfort en flexibiliteit biedt. Geschikt voor werknemers in sectoren zoals productie, transport & logistiek, magazijnbeheer, lichte metaalindustrie, bouw, groothandel, Stof: Polyester-katoen (P/K 65/ g/m 2 2/1 keperbinding) Katoenrijke samenstelling (K/P 65/ g/m 2 2/2 keperbinding) De Essentials collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren: White Royal Blue Sailor Blue Charcoal (Grey) Mole Grey Fire Engine Bottle Green

7 Universal collectie Universal bedrijfskleding is vervaardigd van een halfzware stofmix van polyester en katoen (245 g/m²) of van katoen en polyester (315 g/m²). Dankzij de hoogwaardige confectie en de katoenrijke samenstelling van deze laatste stof voelt de kleding soepel, luchtig en comfortabel aan. De polyestervezels maken de kleding extra stevig en slijtvast. Geschikt voor werknemers die vaak in contact komen met klanten in sectoren zoals productie, professionele dienstverlening, transport & logistiek, bouw, groothandel, Stof: Polyester-katoen (P/K 65/ g/m 2 2/1 keperbinding) Katoenrijke samenstelling (K/P 60/ g/m 2 2/2 keperbinding) De Universal collectie is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties: Guess Brown Khaki White Pale Grey Charcoal Black Sailor Blue Postman Blue Black Guess Brown Royal Blue Sailor Blue Charcoal Fire Engine* * Enkel verkrijgbaar in Belux

8 Kenmerken Blouson/jack & broek Ergonomische, ruime zakken, verstevigd met schuine kleppen en verborgen drukknoopsluiting. - 2 opgestikte borstzakken met schuine klep en verborgen drukknoopsluiting. - 2 balpenzakjes. - 2 ingewerkte zijzakken met drukknoopsluiting. - 3 binnenzakken. - Zakje voor gsm/mobiel. - Makkelijk toegankelijke, verstevigde en verdiepte dijbeenzakken met klep en verborgen drukknoopsluiting. Betrouwbare, hoogwaardige YKK ritsen. Trenzen voor nog meer stevigheid. Verstelbare drukknoopsluiting aan mouwen, paspels en manchetten. Verstelbare drukknoopsluiting aan tailleband. Verluchtingsgaatjes onder de armen. Gemaksplooien in de rug. Elastische tailleband verstelbaar met knoop binnenin. Broeken voorzien van kniezakken: toegankelijk vanaf de onderkant, ontworpen om kniebeschermers op verschillende hoogtes te plaatsen (standaard bij de Universal collectie, op aanvraag bij de Essentials collectie). Contrasterende stiksels en gekleurde functionele details (enkel bij de Universal collectie).

9 Colbert/vest Het rechte, eigentijdse colbert/vest met revers mag zeker niet ontbreken in uw werkkledingkast. Verstelbare mouwen en verluchtingsgaatjes onder de armen zorgen voor het nodige comfort. Een borstzak, een balpenzakje, twee lage zakken en een binnenborstzak leveren heel wat opbergruimte op. Stofjas Deze jas is even stijlvol als praktisch. De lange werkjas met rechte snit biedt een perfecte pasvorm en maximale bewegingsvrijheid. Voorzien van twee lage zakken, een opgestikte borstzak, een binnenborstzak, een balpenzakje en verluchtingsgaatjes onder de armen, kortom alles wat u nodig hebt in één kledingstuk. Bretelbroek/tuinoverall De bretelbroek/tuinoverall biedt extra comfort, dankzij de elastische bretellen/schouderbanden. De borstzak, twee dubbele insteekzakken, een achterzak aan de rechterkant en een dijbeenzak aan de linkerkant, een meterzak en kniezakken zorgen voor een grotere opbergcapaciteit. Alle zakken hebben een schuine klep en een verborgen drukknoopsluiting voor meer veiligheid. Dit model is standaard (bij de Universal collectie) of op aanvraag (bij de Essentials collectie) voorzien van kniezakken. Overall Deze overall biedt ongeëvenaarde bewegingsvrijheid met zijn verstelbare mouwen, verstelbare tailleband en verluchtingsgaatjes onder de armen. Dankzij een binnenzak, twee balpenzakjes, twee insteekzakken, een achterzak, een meterzak en een dijbeenzak heeft dit kledingstuk ook veel opbergruimte. Alle zakken hebben een schuine klep en een verborgen drukknoopsluiting. Ook bij de overall zijn kniezakken steeds voorzien (bij de Universal collectie) of op aanvraag mogelijk (bij de Essentials collectie).

10 Heel mooi en stevig vakmanschap. Tal van handige zakken en grote flexibiliteit. Patrick, logistiek* *Insites Research - online community met eindgebruikers (2012; N=120)

11 Initial servicebelofte We zetten ons in om uw medewerkers veilig, tevreden en gemotiveerd te houden. We werken nauw met u samen en helpen u de resultaten van uw bedrijf te verbeteren met compleet textielmanagement, inclusief advies, maatname, onderhoud, levering en voorraadbeheer. En dit, op maat van elke functie in iedere werkomgeving. Duurzaamheid Conform wettelijke bepalingen Evaluatie Service op maat Steeds volgens afspraak Initial servicebelofte Deskundig en milieuvriendelijk onderhoud Continuïteit Bewaakte kwaliteit Gecertificeerde producten Evaluatie Beoordeling van uw huidige systeem en procedures voor het beheer van bedrijfskleding. Gecertificeerde producten We ontwikkelen degelijke kwaliteitsproducten, ontworpen vanuit de gebruiker, getest in de praktijk en conform de meest recente normen en richtlijnen (met CE-keurmerk). Steeds volgens afspraak Elke keer weer op tijd geleverde service. Service op maat Persoonlijke service aangepast aan uw behoeften op het gebied van bedrijfskleding. Bewaakte kwaliteit We voeren kwaliteitscontroles uit en zorgen voor de nodige reparatie en vervanging. Onze wasserijen zijn RABC-gecertificeerd. Conform wettelijke bepalingen We helpen u te voldoen aan alle relevante voorschriften op het vlak van bedrijfskleding. Deskundig en milieuvriendelijk onderhoud Wij onderhouden uw bedrijfskleding correct en volgens de actuele normen en procedures. Via ons barcodesysteem kan elk kledingstuk nauwkeurig opgevolgd en getraceerd worden. Continuïteit Dankzij onze controle over de toeleveringsketen kunnen we u steeds de geschikte kleding bezorgen volgens uw behoeften en een voldoende voorraad garanderen. Duurzaamheid Bij onze milieuvriendelijke wasprocessen is een minimum aan water, stroom en chemicaliën nodig. We hebben eigen waterzuiveringsinstallaties en recycleren het proceswater.

12 Wij zijn experts in essentiële diensten: bedrijfskleding en linnengoed, hygiëneoplossingen, medische en cleanroomdiensten. Met onze ervaring en expertise bieden wij u oplossingen op maat die uw medewerkers gezond, zelfzeker en productief houden. In welke sector u ook actief bent. We leveren en onderhouden bedrijfskleding en linnen volgens de hoogste eisen. Door onze klanten een complete oplossing in textielmanagement te bieden, kunnen zij zich 100% focussen op hun eigen business. Met onze hygiëneoplossingen op maat zorgen we voor veilige, schone en gezonde werkomgevingen. Voor elke sector en situatie hebben we de producten en expertise om hygiëne naar een hoger niveau te tillen. We dragen met een complete oplossing voor de inzameling en verwerking van medisch afval bij tot een veilige en hygiënische werkomgeving. (Service beschikbaar in Nederland). Onze gespecialiseerde cleanroomservice biedt een totaalconcept aan op het gebied van cleanroomkleding, -moppen en -disposables. We adviseren onze klanten bij de keuze van een cleanroomartikel dat volledig is afgestemd op hun specifieke toepassingen en wensen. Voor meer info over Initial kijk op / of bel (voor België) / (voor Nederland). NL TEX ESSUNIV1 08/14 Verantwoordelijke uitgever: Arjan Gundlach, Eikenlei 181, B-2960 Brecht

Universal collectie Comfort, stijl, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial

Universal collectie Comfort, stijl, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Universal collectie Comfort, stijl, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld met inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

De Essentials en Universal collecties. Comfort, stijl, functionaliteit. Workwear

De Essentials en Universal collecties. Comfort, stijl, functionaliteit. Workwear De Essentials en Universal collecties. Comfort, stijl, functionaliteit. Workwear Ontwikkeld met inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste

Nadere informatie

De UltraFit collectie. Functioneel comfort.

De UltraFit collectie. Functioneel comfort. De UltraFit collectie. Functioneel comfort. Ontwikkeld met inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste normen begrijpt Initial het belang

Nadere informatie

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid.

De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. De Universal collectie. Comfort, stijl, duurzaamheid. Heel mooi en stevig vakmanschap. Deze kleding geeft me een goed gevoel en heeft alle functionaliteiten die ik nodig heb. Patrick* *Insites Research

Nadere informatie

Base Line collectie Modern en praktisch. Joint Venture Partner of Initial

Base Line collectie Modern en praktisch. Joint Venture Partner of Initial Base Line collectie Modern en praktisch. Joint Venture Partner of Initial Bent u op zoek naar werkkledij die aangenaam om dragen is? Een stevige, nette basisuitrusting voor werk binnenshuis, dat is de

Nadere informatie

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld voor uw job. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw medewerkers. De Compact Line biedt alles wat nodig is

Nadere informatie

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld voor uw job. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw medewerkers. De Compact Line biedt alles wat nodig

Nadere informatie

Knitwear collectie. Een kleurrijke kijk op werken. Joint Venture Partner of Initial

Knitwear collectie. Een kleurrijke kijk op werken. Joint Venture Partner of Initial Een kleurrijke kijk op werken. Joint Venture Partner of Initial T-shirt EASELINE Uniseks met korte mouwen Ronde hals Verstevigd schouderstuk. Verstevigd schouderstuk Stof: 100% katoen 180 g/m² Sweater

Nadere informatie

De Evolution collectie. Freedom to move.

De Evolution collectie. Freedom to move. De Evolution collectie. Freedom to move. Innovatie door inzicht. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste normen begrijpt Initial het belang

Nadere informatie

De InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Workwear

De InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Workwear De InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Workwear Innovatie door ervaring. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens de hoogste normen

Nadere informatie

De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd.

De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Inzicht in veiligheid. Met meer dan 90 jaar ervaring in het beheer van veiligheidskleding volgens de hoogste normen neemt Initial bescherming heel

Nadere informatie

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial

InMotion collectie. Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial InMotion collectie Design, draagcomfort, functionaliteit. Joint Venture Partner of Initial Innovatie door ervaring. Met meer dan 90 jaar ervaring in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfskleding volgens

Nadere informatie

De Multiprotect collectie. Veelzijdige bescherming.

De Multiprotect collectie. Veelzijdige bescherming. De Multiprotect collectie. Veelzijdige bescherming. Inzicht in veiligheid. Met meer dan 90 jaar ervaring in het beheer van veiligheidskleding volgens de hoogste normen neemt Initial bescherming heel serieus.

Nadere informatie

De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Joint Venture Partner of Initial

De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Joint Venture Partner of Initial De High Visibility collectie. Zichtbaar beter beschermd. Joint Venture Partner of Initial Inzicht in veiligheid. Met meer dan 90 jaar ervaring in het beheer van veiligheidskleding volgens de hoogste normen

Nadere informatie

De lascollectie. IJzersterk in bescherming. Joint Venture Partner of Initial

De lascollectie. IJzersterk in bescherming. Joint Venture Partner of Initial De lascollectie. IJzersterk in bescherming. Joint Venture Partner of Initial Inzicht in veiligheid. Met meer dan 90 jaar ervaring in het beheer van veiligheidskleding volgens de hoogste normen neemt Initial

Nadere informatie

De Multiprotect collectie. Veelzijdige bescherming. Joint Venture Partner of Initial

De Multiprotect collectie. Veelzijdige bescherming. Joint Venture Partner of Initial De Multiprotect collectie. Veelzijdige bescherming. Joint Venture Partner of Initial Inzicht in veiligheid. Met meer dan 90 jaar ervaring in het beheer van veiligheidskleding volgens de hoogste normen

Nadere informatie

Overalls. Overalls. Onze overalls hebben diverse functionaliteiten qua. bescherming. Zo kunt u denken aan een overall die

Overalls. Overalls. Onze overalls hebben diverse functionaliteiten qua. bescherming. Zo kunt u denken aan een overall die Overalls Overalls Onze s hebben diverse functionaliteiten qua bescherming. Zo kunt u denken aan een die beschermt tegen verf, maar ook tegen chemicalien en statische elektriciteit. Afhankelijk van door

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE

EDGE. Geschikt voor industrieel wassen. Schuine dijbeenzak voor betere toegankelijkheid. Voorgevormde knieën voor meer comfort. 100797 WERKBROEK EDGE 31 EDGE De nieuwe collectie Edge is geïnspireerd op spijkerbroeken en de jaren 50. De collectie is ontworpen voor harde werkers in ieder beroep die de beste kwaliteit, functionaliteit en pasvorm willen

Nadere informatie

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames

Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames Premium Kwaliteits Werkkleding Voor Dames 2014 1 Dames Werkkleding Broek Haaksluiting Elastische taille in de rug Haaksluiting Elastische taille in de rug steekzak Veel opbergzakken steekzak Veel opbergzakken

Nadere informatie

EN ISO 20471 workwear since 1927 NL 2015

EN ISO 20471 workwear since 1927 NL 2015 workwear since 197 NL 015 SAFETY De norm :013 regelt het gebruik van reflectiekleding voor industriële toepassingen overdag en bij duisternis. Ze geldt in het bijzonder op plaatsen waar geen scheiding

Nadere informatie

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID.

KNOXFIELD ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID. ZICHTBAARHEID IS VEILIGHEID EEN COLLECTIE WAARIN JE GEZIEN WILT WORDEN EINDELIJK WERKKLEDING DAT BIJ ELKAAR PAST FUNCTIONELE EN MODERNE WERKKLEDING DAT PAST. INDIVIDUELE ARTIKELEN DIE BIJ ELKAAR PASSEN

Nadere informatie

Model: 5333. All season jack. HaVeP 4seasons

Model: 5333. All season jack. HaVeP 4seasons Locatie: Fabriek: Processen: Garenmagazijn Van Puijenbroek Textiel Ontvangen, opslaan en aanbieden van garens aan productie Feiten: Voorraad 150.000 kg, garendikte Ne 8 tot Ne 4 Behoefte: Het behouden

Nadere informatie

AR E W RK O W TO ASC

AR E W RK O W TO ASC MASCOT WORKWEAR NL MASCOT Biel Werkjack MASCOT Arbon Broek MASCOT MULTISAFE PROTECTION. FUNCTION. COMFORT. Innovatieve en geavanceerde multi-beschermende werkkleding. Een unieke combinatie van veiligheid

Nadere informatie

BOSBOUW INDUSTRIE. Amerikaanse overall Pantalon Jack Overall AD-818. c9mt5. c9mt5. c9nt5. e9mt4

BOSBOUW INDUSTRIE. Amerikaanse overall Pantalon Jack Overall AD-818. c9mt5. c9mt5. c9nt5. e9mt4 26 3 27 BOSBOUW De kleding met zaagbescherming van Fristads bestaat uit 70% polyester en 30% katoen. De binnenkant is zacht en aangenaam. De buitenkant is slijtvast en vuilafstotend. De broek heeft een

Nadere informatie

OUTBACK HEAVY WELDING

OUTBACK HEAVY WELDING OUTBACK HEAVY WELDING World class protection, durability and comfort DURABILITY, COMFORT AND OUTSTANDING PROTECTION Met onze nieuwe lascollectie OUTBACK HEAVY WELDING, gaat u de voordelen ervaren van een

Nadere informatie

Broeken. Broeken. De werkbroeken die wij u aanbieden zijn niet enkel gemaakt op comfort, maar zijn daar waar nodig ook voorzien

Broeken. Broeken. De werkbroeken die wij u aanbieden zijn niet enkel gemaakt op comfort, maar zijn daar waar nodig ook voorzien Broeken Broeken De en die wij u aanbieden zijn niet enkel gemaakt op comfort, maar zijn daar waar nodig ook voorzien van verstevigingen voor verlenging van de levensduur van de broek. Het comfort uit zich

Nadere informatie

www.havep.com Workwear - Bouw & Afwerking Bouw 2009/2010 HaVeP Construction line

www.havep.com Workwear - Bouw & Afwerking Bouw 2009/2010 HaVeP Construction line www.havep.com Workwear - Bouw & Afwerking Bouw 2009/2010 HaVeP Construction line HaVeP Painter Voorwoord Voorwoord De zekerheid van een duurzaam merk Wij geven onze relaties de zekerheid van het samenwerken

Nadere informatie

» BOUWSECTOR. voor een veiliger en efficiënter werkresultaat.

» BOUWSECTOR. voor een veiliger en efficiënter werkresultaat. » BOUWSECTOR ProJob s bouwuitrusting is ontworpen om de ruwste werkomstandigheden te verdragen. Het is robuust zowel in ontwerp als in gebruik. U voelt zich steeds veilig in de ProJob uitrusting waardoor

Nadere informatie

PRO COLLECTION JUST KEEP WORKING

PRO COLLECTION JUST KEEP WORKING 2/ JUST KEEP WORKING PRO COLLECTION Draag de perfecte werkkleding voor de meest optimale productiviteit. De B&C PRO-collectie bestaat uit 9 PURE PRO-kledingstukken: 2 broeken, 2 T-shirts, 3 poloshirts,

Nadere informatie

Uitstraling van uw bedrijf

Uitstraling van uw bedrijf Uitstraling van uw bedrijf is verkrijgbaar in zeven verschillende kleurencombinaties en is gemaakt van sterk polyester/katoen met comfort finish op de achterzijde van de stof, zodat de kleding aan de binnenzijde

Nadere informatie

GALAXY. Workwear Collection

GALAXY. Workwear Collection GALAXY Workwear Collection by NL GALAXY Workwear Collection by GALAXY Galaxy is een doordachte, functionele collectie werkkleding die speciaal is ontwikkeld voor allerlei soorten veeleisend werk in de

Nadere informatie

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference.

www.bp-feelthedifference.com Uw BP-dealer: Outdoor Winter softshelljack 1869 Outdoor Softshelljack 1868 www.bp-feelthedifference. www.bp-feelthedifference.com Outdoor Softshelljack 1868 Outdoor Winter softshelljack 1869 afzonderlijk of gecombineerd draagbaar Outdoor Wind- en waterdicht jack 1871 10/2012 BP Bierbaum-Proenen GmbH &

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

De hoge eisen die door de bouw- en aanverwante sectoren aan kleding gesteld worden

De hoge eisen die door de bouw- en aanverwante sectoren aan kleding gesteld worden H a V e P C o n s t r u c t o r De hoge eisen die door de bouw- en aanverwante sectoren aan kleding gesteld worden zijn door de ontwerpers van HaVeP vertaald in de nieuwe kledinglijn: HaVeP Constructor.

Nadere informatie

Bedrijfskleding. Erkend leverancier van de enige echte FOCWA-vakkleding!

Bedrijfskleding. Erkend leverancier van de enige echte FOCWA-vakkleding! Bedrijfskleding Erkend leverancier van de enige echte FOCWA-vakkleding! 2 Meer dan 45 jaar ervaring Vendrig behoort al jaren tot één van de grotere wasserijen en bedrijfskledingdienstverleners van Nederland.

Nadere informatie

The Artelli Clothing Line

The Artelli Clothing Line The Artelli Clothing Line Artelli Kwalitatieve, moderne en duurzame werkkledij tegen een eerlijke prijs. De nieuwe collectie staat voor kwaliteitsvolle en degelijke werkkledij met een ergonomische pasvorm

Nadere informatie

CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38

CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 CONCEPTEN GEN Y, 22 EDGE, 30 ICON, 38 ONZE VERSCHILLENDE CONCEPTLIJNEN BIEDEN PRECIES WAT PROFESSIONALS VANDAAG DE DAG NODIG HEBBEN: FUNCTIONALITEIT, EEN MODERN DESIGN, EEN BIJZONDER GOEDE PASVORM EN MATERIALEN

Nadere informatie

Made To Match. Made To Match. Protect Line. Workwear made for the Professional. Workwear made for the Professional

Made To Match. Made To Match. Protect Line. Workwear made for the Professional. Workwear made for the Professional Made To Match Workwear made for the Professional Workwear made for the Professional Protect Line Made To Match Made To Match Made To Match zo n naam zegt alles! Al meer dan vijftien jaar ontwerpt en produceert

Nadere informatie

PoWErWEar. Kan werkkleding functioneel, duurzaam en praktisch zijn en er toch verbazingwekkend goed uitzien?

PoWErWEar. Kan werkkleding functioneel, duurzaam en praktisch zijn en er toch verbazingwekkend goed uitzien? PoWErWEar Kan werkkleding functioneel, duurzaam en praktisch zijn en er toch verbazingwekkend goed uitzien? Het nieuwe gamma PowerWear biedt het logische antwoord op deze vraag. Met een jonge, frisse en

Nadere informatie

Veel kleuren, innovatieve pasvormen, perfect comfort: professionaliteit die je goed staat.

Veel kleuren, innovatieve pasvormen, perfect comfort: professionaliteit die je goed staat. www.bp-online.com 10/2015 Bierbaum-Proenen GmbH & Co. KG Domstr. 55 73 50668 Köln Duitsland All rights reserved. Veel kleuren, innovatieve pasvormen, perfect comfort: professionaliteit die je goed staat.

Nadere informatie

Reflection RVS Premium Design

Reflection RVS Premium Design Reflection RVS Premium Design REFLECTIE VAN IMAGO Design dat uw imago weerspiegelt Uw imago is een van de belangrijkste troeven die uw bedrijf in handen heeft. Van de inrichting tot uw favoriete koffiemerk,

Nadere informatie

Uw zorgkleding specialist sinds 1854

Uw zorgkleding specialist sinds 1854 Uw zorgkleding specialist sinds 1854 www.alexandra.eu By Appointment to Her Majesty The Queen Suppliers of Corporate Uniforms and Workwear MWUK t/a Alexandra Welkom in onze catalogus voor 2015! Al ruim

Nadere informatie

De verborgen kosten van foodkleding

De verborgen kosten van foodkleding De verborgen kosten van foodkleding Wanneer u de aanschaf van bedrijfskleding overweegt, is het verstandig alle kosten op een rijtje te zetten. Met alleen de aanschaf bent u er immers nog niet. Het reinigen

Nadere informatie

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero.

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero. HAVEP MULTI SHIELD Feel like a hero. Act like a hero. HAVEP MULTI SHIELD IS DE TRIOMF ONDER DE GENORMEERDE VEILIGHEIDSKLEDING Veilig werken voelde nog nooit zo goed. Want met de HAVEP Multi Shield ben

Nadere informatie

WORKWEAR FOR THE HEALTH SECTOR TRENDS IN DE ZORGSECTOR PAGINA 3 EIGEN ONTWERP PAGINA 10 DE MENS VOOROP PAGINA 14 TEXPERIENCE CENTER PAGINA 17

WORKWEAR FOR THE HEALTH SECTOR TRENDS IN DE ZORGSECTOR PAGINA 3 EIGEN ONTWERP PAGINA 10 DE MENS VOOROP PAGINA 14 TEXPERIENCE CENTER PAGINA 17 TRENDS IN DE ZORGSECTOR PAGINA 3 EIGEN ONTWERP PAGINA 10 DE MENS VOOROP PAGINA 14 TEXPERIENCE CENTER PAGINA 17 WORKWEAR FOR THE HEALTH SECTOR HEREN KORTE JAS PAGINA 19 WT_VPTEX1408_CARE_BROCHURE.indd 1

Nadere informatie

NIEUWIGHEDEN 2018! Tot 15 april -30% op topitems uit de nieuwe collectie. ACTIE -30% GET TOGETHER AND WIN

NIEUWIGHEDEN 2018! Tot 15 april -30% op topitems uit de nieuwe collectie. ACTIE -30% GET TOGETHER AND WIN BNL ACTIE Actieprijzen geldig van 15/02/2018 tot en met 15/04/2018 GET TOGETHER AND WIN NIEUWIGHEDEN 2018! Tot 15 april op topitems uit de nieuwe collectie. TEAMLINE PRESENTATIEJACK Zeg maar dag tegen

Nadere informatie

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero.

HAVEP MULTI SHIELD. Feel like a hero. Act like a hero. HAVEP MULTI SHIELD Feel like a hero. Act like a hero. GENORMEERDE VEILIGHEIDSKLEDING DIE EXCELLEERT IN COMFORT EN UITSTRALING Ontdek HAVEP Multi Shield. De nieuwe generatie veiligheidskleding die lekker

Nadere informatie

Schilder en Metselaar.

Schilder en Metselaar. Schilder en Metselaar. Geen enkel beroep vraagt meer beweging van vrijheid en dat is waarom het assortiment op de volgende bladzijdes eruitziet zoals het is. De stoffen die zijn gekozen zijn iets elastischer

Nadere informatie

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS WELKOM! Wij stellen u met trots voor: The Printer Essentials Collection Met deze nieuwe Printer collectie onderstrepen

Nadere informatie

WORKWEAR. Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS NIEUW.

WORKWEAR. Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS NIEUW. WORKWEAR Voor stukadoor en schilder SAFETY FOR PROFESSIONALS De complete instore Be-Wear formule GRATIS 2 showborden kledingrek 7 kledinghangers 4 kledingstukken Werkkleding voor professionals Hoge kwaliteit

Nadere informatie

ProFashional. Merkkleding voor schilders en stukadoors

ProFashional. Merkkleding voor schilders en stukadoors ProFashional Merkkleding voor schilders en stukadoors Merkkleding voor schilders en stukadoors De professionele kleding voor uw beroep: de kleding van STORCH ProFashional is heel precies afgestemd op de

Nadere informatie

TW 02T B&C #E150 /women TU 01T B&C #E150. Trendy en basic Eigentijdse look Al 20 jaar dezelfde duurzame B&C 150 stofkwaliteit

TW 02T B&C #E150 /women TU 01T B&C #E150. Trendy en basic Eigentijdse look Al 20 jaar dezelfde duurzame B&C 150 stofkwaliteit TU 01T TW 02T /women Trendy en basic Eigentijdse look Al 20 jaar dezelfde duurzame B&C 150 stofkwaliteit Single Jersey Ringgesponnen katoen 9 maten van XS tot en met 5XL 40 kleuren Voor haar Trendy en

Nadere informatie

BLÅKLÄDER WWM ACTIES EUROPA SS 16 ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN

BLÅKLÄDER WWM ACTIES EUROPA SS 16 ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN BLÅKLÄDER WWM ACTIES EUROPA SS 16 ONDER VOORBEHOUD VAN DRUKFOUTEN Koop minimaal 15 stuks shorts 1502 in kwaliteit 1310/1370 en ontvang een gratis zonnebril bij iedere ingekochte short. Hierbij leveren

Nadere informatie

Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten

Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten Bodywarmers KNOXFIELD Bodywarmer vest HI-VIS Fleecevesten Verkeersvesten / Veiligheidsvesten Laskleding Lasschorten Bodywarmer SafeWorker SONORA Gemaakt van polyester, katoen. Sluiting d.m.v. rits en drukknopen.

Nadere informatie

HACCP-kleding voor de levensmiddelenbranche

HACCP-kleding voor de levensmiddelenbranche HACCP-kleding voor de levensmiddelenbranche food Normering foodrisicoklassen De beschermende functie van de werkkleding moet zijn afgestemd op het risico voor de levensmiddelenhygiëne en het soort activiteit.

Nadere informatie

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE.

T- MORE YEARS OF EXPERIENCE. T- MORE YEARS OF EXPERIENCE TRANEMO WORKWEAR ESTABLISHED IN www.tranemoworkwear.com T-MORE NIEUW 2014 T-More onze nieuwe collectie werkkleding. Geïnspireerd door de Scandinavische natuur en ontworpen op

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. De nieuwe bosbouwkleding STIHL FUNCTION Universal: goed voorbereid op de dag van de veiligheid. Puurs, 6 april 2017.

PERSINFORMATIE STIHL. De nieuwe bosbouwkleding STIHL FUNCTION Universal: goed voorbereid op de dag van de veiligheid. Puurs, 6 april 2017. De nieuwe bosbouwkleding STIHL FUNCTION Universal: goed voorbereid op de dag van de veiligheid Puurs, 6 april 2017. Professionele bosarbeider of particuliere gebruiker, voor wie met een kettingzaag werkt,

Nadere informatie

High visibility 2014. en iso 20471

High visibility 2014. en iso 20471 High visibility 014 zichtbaarheid in een heel nieuw jasje Een gemoderniseerd en eigentijds ontwerp, een verbeterde pasvorm en hogere functionaliteit: dit zijn de kenmerken van onze nieuwe hogezichtbaarheidscollecties.

Nadere informatie

HAVEP HIGH VISIBILITY. Maakt dag en nacht het verschil.

HAVEP HIGH VISIBILITY. Maakt dag en nacht het verschil. HAVEP HIGH VISIBILITY Maakt dag en nacht het verschil. HAVEP HIGH VISIBILITY Je werk brengt je op gevaarlijke plekken en in risicovolle situaties. Betrouwbare werkkleding, met een hoge zichtbaarheid is

Nadere informatie

IMAGE VISION JACK MODEL 1045 NIEUW. 4 Antraciet / Middenrood. 65 % katoen, 35 % polyester, ca. 295 g/m²

IMAGE VISION JACK MODEL 1045 NIEUW. 4 Antraciet / Middenrood. 65 % katoen, 35 % polyester, ca. 295 g/m² 4 Antraciet / Middenrood JACK MODEL 1045 65 % katoen, 35 % polyester, ca. 295 g/m² 1 borstzak links met klep en klittenband // 1 borstzak met ritssluiting rechts // gsm-zak rechts met klep en klittenband

Nadere informatie

Werkkleding Programma 2013

Werkkleding Programma 2013 Werkkleding Programma 2013 3112 Werkbroek maat 44 64-65% polyester - 35% katoen-twill 310 gr/m 2 - metalen verdekte YKK ritssluiting - elastische tailleband - hamerlus en telefoonzak - dijbeenzakken, één

Nadere informatie

ACHTERGROND, DOEL EN BEDRIJFSACTIVITEITEN

ACHTERGROND, DOEL EN BEDRIJFSACTIVITEITEN ACHTERGROND, DOEL EN BEDRIJFSACTIVITEITEN Het vertrekpunt voor Volvo-werkkleding was het creëren van een collectie voor werkplaatsen, waarbij het concept van Volvo Personal Service (VPS) werd geïmplementeerd,

Nadere informatie

Modelomschrijving Tot en met leverbare leverbare Model Kwaliteit Kleur maat 56 maat maat 62-> maten lengtematen

Modelomschrijving Tot en met leverbare leverbare Model Kwaliteit Kleur maat 56 maat maat 62-> maten lengtematen Verkoopprijslijst_Havep_2009 Pagina 28 Comfort Kwaliteit 65/35% katoen/polyester M2: ca 295 gr./m2, keperbinding 60/20/20% katoen/pol/elastiek MP: ca 280 gr./m2 (stretch) 100% polyamide XW: 185 gr./m2,

Nadere informatie

winteractie 11-12 working in style BIEST

winteractie 11-12 working in style BIEST winteractie 11-12 working in style Broek BS Workwear - model 047.002 / model 047.005 Werkbroek in 2 kleuren met knielaphouders en functionele zakken, o.a. verstevigde meterzak met extra zakje, gsm-zakje,

Nadere informatie

Vlamvertragende kleding voor de metaal en gieterij industrieën

Vlamvertragende kleding voor de metaal en gieterij industrieën Vlamvertragende kleding voor de metaal en gieterij industrieën Inherent vlamvertragende CANTEX kleding voor diegene die worden blootgesteld aan hitte en gesmolten metaalspatten. De kleding is getest op

Nadere informatie

Technische informatie

Technische informatie Technische informatie Merknaam Fristads Logo Productcode Bijzonderheden Eigenschappen Toepassingen Voordelen BRFRSI479 Signalisatiebroek in semi-taille met alle standaardzakken voorzien in dit model met

Nadere informatie

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl HAVEP ATTITUDE Werk in stijl, jouw stijl DIT IS HAVEP ATTITUDE. DE ESSENTIËLE ITEMS VOOR IEDERE VAKMAN. HAVEP Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna wij de items tot in de kleinste

Nadere informatie

Versterkte holsterzakken en lussen voor gereedschap Ergonomisch model hogere rug, anatomisch multifunctionele pasvorm

Versterkte holsterzakken en lussen voor gereedschap Ergonomisch model hogere rug, anatomisch multifunctionele pasvorm Versterkte holsterzakken en lussen voor gereedschap Ergonomisch model hogere rug, anatomisch multifunctionele pasvorm Klittenbandbevestiging voor alle type gereedschapstassen Hamerlus Zeer ruime meterzak

Nadere informatie

New. New. A-Move systeem: bewegingsinnovatie in de dienstenkledij. Mentha. Pascale. Ref. A3658A11. Ref. A

New. New. A-Move systeem: bewegingsinnovatie in de dienstenkledij. Mentha. Pascale. Ref. A3658A11. Ref. A STOCK NL A-Move systeem: bewegingsinnovatie in de dienstenkledij New Mentha A3658A11 Het A-move systeem is een innovatie ontwikkeld door Alsico binnen de imago- en werkkledij om een optimale bewegingsvrijheid

Nadere informatie

Multi Norm Line : A-Tex 137 is de Europese wetgeving ter bescherming op de werkplek voor ATEX (Atmosphère Explosives)

Multi Norm Line : A-Tex 137 is de Europese wetgeving ter bescherming op de werkplek voor ATEX (Atmosphère Explosives) Wat is ATEX? ATEX komt van ATmosphère EXplosible. Dit behelst alle situaties in welke personen met een explosierisico te maken hebben. Het kan gaan om stof, dampen zoals benzine, maar ook stofwolken van

Nadere informatie

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester,

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester, 1 CASUAL 110 NIEUW! 07 Zippergarage Kap Zijzak met rits 2 Zijzakken met rits 112 2-Wegs rits Verstelbare band SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654 SoftShellvest in sportieve snit met moderen kap Winddicht

Nadere informatie

A-Move systeem: bewegingsinnovatie in de dienstenkledij

A-Move systeem: bewegingsinnovatie in de dienstenkledij STOCK A-Move systeem: bewegingsinnovatie in de dienstenkledij Het A-move systeem is een innovatie ontwikkeld door Alsico binnen de imago- en werkkledij om een optimale bewegingsvrijheid en draagcomfort

Nadere informatie

ExtrEmEly. WOrKWEAr. www.dassydna.eu

ExtrEmEly. WOrKWEAr. www.dassydna.eu ExtrEmEly IrrEsIstIblE WOrKWEAr www.dassydna.eu Nl INDEx DAssy DNA DASSY PROFESSIONAL WORKWEAR 6 HET DASSY DNA VERHAAL 7 GETEST DOOR VAKMANNEN 8-9 DASSY DNA ONDER DE LOEP 10-13 WERKBROEKEN 14-18 SWEATSHIRT

Nadere informatie

04 sweatshirts B&C Collection. 06 de essentials 10 trendy gamma 12 best deal sweatshirts 14 kids

04 sweatshirts B&C Collection. 06 de essentials 10 trendy gamma 12 best deal sweatshirts 14 kids 04 sweatshirts 013 B&C Collection 06 de essentials 10 trendy gamma 1 best deal sweatshirts 14 kids www.bc-fashion.eu Be inspired 3 B&C SWEATSHIRTS 013 Voor Liefhebbers Plooien, kappen, ritsen, detailafwerking,

Nadere informatie

Made To Match. Made To Match. Young Line. Workwear made for the Professional

Made To Match. Made To Match. Young Line. Workwear made for the Professional Workwear made for the Professional Young Line Made To Match Voorwoord Made To Match Made To Match zo n naam zegt alles! Onze missie Onze visie Al meer dan vijftien jaar ontwerpt en produceert Varna Confectia

Nadere informatie

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl

HAVEP ATTITUDE. Werk in stijl, jouw stijl HAVEP ATTITUDE Werk in stijl, jouw stijl DIT IS HAVEP ATTITUDE. DE ESSENTIËLE ITEMS VOOR IEDERE VAKMAN. HAVEP Attitude is door professionals getest in de praktijk waarna wij de items tot in de kleinste

Nadere informatie

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS

COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS COLOUR YOUR BRAND ALL SIZES TO DRESS EVERYONE MIX & MATCH WITH PRINTER ESSENTIALS WELKOM! Wij stellen u met trots voor: The Printer Essentials Collection Met deze nieuwe Printer collectie onderstrepen

Nadere informatie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie

Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroeken Signalisatiebroeken Regenbroeken Doorwerkbroeken Brandvertragende broeken Multi Normen Broek voor petrochemie Werkbroek ASSENT ERDING Gemaakt van 65% Polyester, 35% katoen canvas. Zware kwaliteit

Nadere informatie

WERKKLEDIJ STANDAARD WERKKLEDIJ

WERKKLEDIJ STANDAARD WERKKLEDIJ WERKKLEDIJ - 1 - Het hoofdstuk werkkledij werd opgedeeld in volgende delen: standaard werkkledij pagina 1-4 werkkledij HELLY HANSEN pagina 4 T-shirts en sweaters pagina 5 Kledij voor éénmalig gebruik pagina

Nadere informatie

WERKKLEDING Werkbroeken Werkvesten Werkhemden Overalls Bretelbroeken Zichtbaarheidkleding

WERKKLEDING Werkbroeken Werkvesten Werkhemden Overalls Bretelbroeken Zichtbaarheidkleding WERKKLEDING Werkbroeken Werkvesten Werkhemden Overalls Bretelbroeken Zichtbaarheidkleding WERKBROEKEN Engel Werkbroek 2600-785 / 575 785 575 2-kleurige broek met vlot ontwerp. 2 zijzakken, waarvan de ene

Nadere informatie

Missie Dit garanderen we met behulp van het bluesign -label en onafhankelijke controles.

Missie Dit garanderen we met behulp van het bluesign -label en onafhankelijke controles. Missie XD Apparel is een duurzaam, hoogwaardig kledingmerk dat streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bij de ontwikkeling van onze producten staat daarom altijd één gedachte centraal:

Nadere informatie

De nieuwe Signature lijn.

De nieuwe Signature lijn. De nieuwe Signature lijn. Nu verkrijgbaar. De nieuwe Signature lijn van Initial geeft met een combinatie van stijl en functionaliteit een nieuwe definitie aan hygiëne. Onze totaalservice garandeert uw

Nadere informatie

L D E X C O. De specialist in koel- & diepvrieskleding. www.coldtex.nl

L D E X C O. De specialist in koel- & diepvrieskleding. www.coldtex.nl p r o d u c t i n f o r m a t i e De specialist in koel- & diepvrieskleding www.coldtex.nl Introductie Cold ex B.V. is opgericht in 1992 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerde speler op het gebied

Nadere informatie

TOPAANBIEDING GRAFFIC 5-C COLLECTIE

TOPAANBIEDING GRAFFIC 5-C COLLECTIE TOPAANBIEDING GRAFFIC 5-C COLLECTIE -30%!!! ZOLANG DE VOORRAAD STREKT! * *beschikbaar tot eind 2017 of zolang de voorraad strekt GRAFFIC 5-C COLLECTIE HEREN 2070701 2070702 2070703 /atlantis GRAFFIC 5-C

Nadere informatie

Traditional Tailoring Style

Traditional Tailoring Style Traditional Tailoring Style Flippingbook inhoud De 3 maakwijzen: Traditional, Traditonal Full Canvas & Handmade Ambachtelijke details voor alle maakwijzen Ambachtelijke details exclusief voor de HandMade

Nadere informatie

GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen

GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen GENERATION Y workwear voor een nieuwe generatie vakmensen 2008-2009 GENERATION Y - werkkleding van nu Voor vakmensen die werkkleding in het gewoonlijke design nu wel hebben gezien. Voor mensen die een

Nadere informatie

2019 FRISTADS FUSION

2019 FRISTADS FUSION 2019 FRISTADS FUSION FOR ANY MISSION IN ANY CONDITION LET S GET TO WORK Bij Fristads is het onze geschiedenis, ons erfgoed, het zit in ons DNA - wij maken werkkleding. Werkkleding die we ontwerpen om ervoor

Nadere informatie

» KEUKEN & RESTAURANT

» KEUKEN & RESTAURANT » KEUKEN & RESTAURANT Het is voor ons bij ProJob een natuurlijke stap om een nieuwe lijn toe te voegen aan de huidige collectie. Wanneer we de keuken- en restaurantlijn-lijn hebben ontwikkeld, hebben we

Nadere informatie

ESSENTIAL ESSENTIAL ASSORTIMENT: CRAFT, INDUSTRY, SERVICE & HIVIS

ESSENTIAL ESSENTIAL ASSORTIMENT: CRAFT, INDUSTRY, SERVICE & HIVIS ESSENTIAL ESSENTIAL ASSORTIMENT: CRAFT, INDUSTRY, SERVICE & HIVIS 2012 ESSENTIAL ESSENTIAL STAAT VOOR: BASIC, FUNDAMENTEEL. HET ASSORTIMENT STAAT VOOR EENVOUD MAAR VO- ORZIET IN ALLE BEHOEFTEN DIE NOODZAKELIJK

Nadere informatie

Onze service voor bedrijfskleding

Onze service voor bedrijfskleding Onze service voor bedrijfskleding Productfolder Kleding Maak kennis met onze familie We zijn weliswaar n tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf. Onze familie bestaat uit 200 gedreven collega

Nadere informatie

Van Heurck NV. Eksterlaar 25 BE Deurne. Tel Fax BTW BE vanheurck.

Van Heurck NV. Eksterlaar 25 BE Deurne. Tel Fax BTW BE vanheurck. industry healthcare horeca & food public sector image NL Van Heurck NV Eksterlaar 25 BE - 2100 Deurne info@vanheurck.com Tel +32 3 321 21 05 Fax +32 3 321 04 80 BTW BE 0415 031 326 vanheurck.com BEDRIJFSPROFIEL

Nadere informatie

polyester/katoenen halterschorten.

polyester/katoenen halterschorten. Polyester/katoenen halterschorten 3 Duurzame en slijtvaste onderhoudsvriendelijke polyester/katoenen halterschorten. Afmeting: (l) x 0(b)cm 4 A Zwart, A40 Groen, A3 Rood gesteept, 3 A Bordeaux, A Zwart

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

SPRING/SUMMER SELECTION

SPRING/SUMMER SELECTION SPRING/SUMMER SELECTION SABRO JAS 0301 0356 winterjas, modern design 2 zijzakken, 1 binnenzak voor mobiele telefoon elastisch manchet met duimopening elastische tailleband met aantrekkoord Maat: XS Kleur:

Nadere informatie

Kleding. Maat tabel. Contractor Parka

Kleding. Maat tabel. Contractor Parka Maat tabel Maat Lengte in cm Borstomvang in cm Taille in cm 44 (S) 176 88 76 46 (S) 176 92 80 48 (S) 182 96 84 50 (M) 182 100 88 (M) 182 104 92 54 (L) 188 108 96 56 (L) 188 112 100 58 (XL) 188 116 104

Nadere informatie

Vlamvertragende kleding

Vlamvertragende kleding Vlamvertragende kleding Lasvonken, vlammen en vlambogen zijn schadelijk voor alle kleding maar nog schadelijker als ze door de kleding heen gaan. Dit is de Fristads collectie die tegen praktisch alles

Nadere informatie

AMBULANCIERKLEDING T-shirts & polo s Truien & sweaters Pet & muts Riem & das Schouderpassanten Ambulancierjassen Ambulancierbroeken

AMBULANCIERKLEDING T-shirts & polo s Truien & sweaters Pet & muts Riem & das Schouderpassanten Ambulancierjassen Ambulancierbroeken AMBULANCIERKLEDING T-shirts & polo s Truien & sweaters Pet & muts Riem & das Schouderpassanten Ambulancierjassen Ambulancierbroeken Ambulancieroveralls T-shirts en polo s AMBULANCIERKLEDING BORDURING Star

Nadere informatie

www.havep.com Gotta have HaVeP Hot news 2010! Out now HaVeP Multi Protector HaVeP Worker.pro

www.havep.com Gotta have HaVeP Hot news 2010! Out now HaVeP Multi Protector HaVeP Worker.pro www.havep.com Gotta have HaVeP Hot news 2010! Out now HaVeP Worker.pro HaVeP Multi Protector Ondernemersorganisatie voor mode, interieur, textiel en tapijt Hot news 2O1O! Out now Eigenlijk is er maar één

Nadere informatie