Tél : 0033-(0) / /

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tél : 0033-(0) / /"

Transcriptie

1 Camping-Club Natuurlijke vakantie voor de het hele gezin...

2 Welkom op het eiland Oléron «La Lumineuse»! Gelegen aan de ingang van het eiland Oléron, op 1,3 km van het strand la Giraudière met Europese Blauwe Vlag, Camping-Club Les Pins **** biedt een natuurlijk kader en een ontspannen, warme familiale sfeer. De camping is geopend van 15 maart tot 15 november. Op 5,8 hectare, biedt de camping 247 plaatsen in totaal, waaronder volledig ingerichte mobile homes van 2 tot 6 personen, bungalow tenten voor 5 personen en de luxueuse Glamping Lodges VIP voor 8 personen, tevens ook kampeerplaatsen voor tent, carvan of camper. Vanaf de camping, als u de wandel en fietspaden volgt, bent u in een mum van tijd in het centrum van Grand Village (50 m), op de stranden of in het bos. De prachtige natuurlijke lagune wacht op u om te ontspannen, met zijn strand dat geleidelijk afloopt, tot een diepte van 1.50 meter. Zwemmen, spelen veilig en zonder golven! Vermaak voor groot en klein. De Kids Clubs verwelkomen uw kinderen in juli en augustus, van 4 tot 12 jaar en een Tiener Club van 13 tot 18 jaar. Het animatieteam biedt een gevarieerd animatieprogramma, overdag en savonds! Wilt ontspannen na een dagje strand? Kom onze nieuwe cocktails proeven in onze bar, met zicht op de lagune. En wanneer u honger krijgt, kunt u in de Snack-bar genieten van onze hamburgers, frieten of ijs. U kunt zelfs genieten van traditionele gerechten (ook afhaal). Kom en ontdek dit kleine stukje van ons paradijs in de Charente Maritime, een regio vol voordelen! We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen! Het team van Camping-Club Les Pins

3 Ga op ontdekkingstocht naar de schatten van het eiland Oléron en de Charente-Maritime Het eiland Oléron is 15 km breed en 35 km lang en is hiermee het grootste Franse eiland aan de Atlantische kust. Beïnvloed door de Gulf Stream; heerst er een microklimaat met evenveel zonuren als aan de Franse Rivièra, waar niet alleen de Mimomsas van genieten! Laat u betoveren door de prachtige zandstranden, de pittoreske dorpjes met typische kleine huisjes en de stokrozen die het straatbeeld versieren, de uitgestrekte bossen en kleine havens. Oléron laat zich op verschillende manieren verkennen: te voet, op de fiets, ter paard of door het nemen van «le P tit Train». Oléron, is ook een eiland rijk aan vele natuurlijke smaken: oesters van Marennes-Oléron, mosselen, vis en zeevruchten, zeezout, lokale wijnen zoals de Pineau.

4 Voor uw comfort De twee sanitair gebouwen staan 7/7 tot uw beschikking, en zijn uitgerust met individuele douches, wasbakken en toiletten, Er is een aparte afwasruimte en er is een familie-badkamer met babybadje en aangepaste douche voor mensen met een beperkte mobiliteit. De wasserette is 7/7 geopend en biedt wasmachines en drogers (tegen betaling). Gas- en electrische barbecues zijn toegestaan op de camping. (Houtskolen barbecues zijn ten strengste verboden). De Snack-Bar biedt (afhaal) maaltijden, drankjes en ijsjes. Met zicht op onze fantastische Lagune! Les emplacements de camping De kampeerplaatsen «COMFORT» plaats Minimum 80m² 10 ampère stroom Waterkraan in de nabijheid / bij het sanitairgebouw Afgebakend en onder de pijnbomen, zonnig of (half) schaduw De bodem is zanderig en met gras begroeid «GRAND-COMFORT» plaats Minimum 80 m² 10 ampère stroom Water en afvoeraansluiting voor de caravan / camper (verbindingsstuk niet inbegrepen) Afgebakend en onder de pijnbomen, zonnig of (half) schaduw De bodem is zanderig en met gras begroeid Beschrijvingen, foto s zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief.

5 Onze accommodaties Op ons beboste terrein van 5,8 hectare, verhuren wij volledig ingerichte, van alle comfort voorzien, mobile homes, van 2 tot 6 personen. Bungalow tenten van 5 personen en onze zeer luxueuse Glamping Lodge VIP voor 8 personen. Een ontspannen vakantie met famillie of vrienden op Camping-Club Les Pins ****! Verblijft u op Oléron net zoals thuis maar leeft u midden in de natuur op Camping-Club Les Pins op slechts 1,3 km van het strand «de la Giraudière» Europeese blauwe vlag. Mobile homes 2 personen, 1 slaapkamer Mobile home «CREVETTE» 16 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 1 slaapkamer : een twéépersoonsbed (140x190cm of 160x200cm), hoofdkussens, dekbed of dekens, wegwerp matrashoes Badkamer met douche, wasbak en WC Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Mobile homes 4 personen, 2 slaapkamers Mobile home «PETONCLE» 28 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

6 Mobile homes 4 personen, 2 slaapkamers Mobile home «TOURTEAU» 35 m² (-5 jaar) + gedeeltelijk overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (160x 200cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met (slaap) bank en TV, eettafel met stoelen Mogelijkheid tot een extra slaapplaats op de slaapbank (in sommige mobile homes en geadviseerd voor kinderen) Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «TELLINE» 35 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «CRABE» 26 m² (tussen 5 en 10 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

7 Mobile homes 4 personen, 2 slaapkamers Mobile home «PALOURDE» 30 m² (tussen 5 en 10 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met (slaap) bank en TV, eettafel met stoelen Mogelijkheid tot een extra slaapplaats op de slaapbank (in sommige mobile homes en geadviseerd voor kinderen) Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «BOUQUET» 25 m² (tussen 10 en 15 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «SEICHE» 30 m² (tussen 10 en 15 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met (slaap) bank en TV, eettafel met stoelen Mogelijkheid tot een extra slaapplaats op de slaapbank (in sommige mobile homes en geadviseerd voor kinderen) Terras met tuinset + Barbecue Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

8 Mobile homes 4 personen, 2 slaapkamers Luxe Mobile home «ETOILE DE MER» 38 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «CALAMAR» 38 m² (tussen 5 en 10 jaar) + overdekt terras 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), hoofdkussens, dekbedden of dekens, wegwerp matrashoezen Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

9 Mobile homes 6 personen, 3 slaapkamers Mobile home «LANGOUSTE» 32 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 3 slaapkamers: één slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), twee slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden (80x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «HIPPOCAMPE» 37 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 3 slaapkamers: één slaapkamer met een twéépersoonsbed (160x190cm of 160x200cm), twee slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden (80x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met (slaap) bank en TV, eettafel met stoelen Mogelijkheid tot een extra slaapplaats op de slaapbank (in sommige mobile homes en geadviseerd voor kinderen) Terras met tuinset + Barbecue Mobile home «POULPE» 35 m² (tussen 5 en 10 jaar) + overdekt terras 3 slaapkamers: één slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), twee slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden (80x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

10 Mobile home 6 personen, 3 slaapkamers Mobile home «ETRILLE» 32 m² (tussen 10 en 15 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 3 slaapkamers: één slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), twee slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden (80x 190cm), Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Mobile home 6 personen, 3 slaapkamers en 2 badkamers Mobile home «HOMARD» 40 m² (-5 jaar) + (gedeeltelijk) overdekt terras 3 slaapkamers: één slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm) en ensuite badkamer met douche, wasbak en WC, twee slaapkamers met ieder 2 éénpersoonsbedden (80x 190cm), Tweede badkamer met douche en wasbak Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, Woonkamer met zitbank en TV, eettafel met stoelen Terras met tuinset + Barbecue Bungalow tenten 5 personen, 2 slaapkamers Bungalow tent «PAGAN» zonder stromend water 25 m² (tussen 5 en 10 jaar) + overdekt terras van 10m² 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), een slaapkamer met een stapelbed (80x 190cm) en een éénpersoonsbed (80x 190cm), Ingerichte keuken: gaskookplaat, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, serviesgoed Woonkamer met eettafel en stoelen + barbecue Er is geen stromend water in dit type, hiervoor moet u naar het sanitairgebouw dat zich, voor uw comfort, op ongeveer 30 meter van de PAGANS bevindt. Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

11 Bungalow tenten 5 personen, 2 slaapkamers Bungalow tent «LODGE» 25 m² (tussen 5 en 10 jaar) + overdekt terras van 15m² 2 slaapkamers: een slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 190cm), een slaapkamer met een stapelbed (80x 190cm) en een éénpersoonsbed (80x 190cm), Ingerichte keuken: gaskookplaat, wasbak, koelkast, magnetron, koffiezetapparaat, serviesgoed Badkamer met douche, wasbak en WC Woonkamer met eettafel en stoelen + barbecue Glamping Lodge VIP 8 personen «Glamping Lodge VIP» 65 m² + 25 m² mezzanine (-5 jaar) 2 slaapkamers op de begande grond: één slaapkamer met een twéépersoonsbed (160x 200cm) toegang tot de badkamer, één slaapkamer met een twéépersoonsbed (140x 200cm) toegang tot de badkamer, Op de mezzanine zijn er 4 éénpersoonsbedden (80x 200cm), ventilator, hoofdkussens, dekbedden, wegwerp matrashoezen Ruime badkamer met douche, dubbele wasbak, handdoekdroger en WC Volledig ingerichte keuken : gaskookplaat, koelkast, magnetron, DOLCE GUSTO koffie-apparaat, electrische waterkoker, broodrooster, vaatwasser, serviesgoed Woonkamer met Marokaanse salon 160x 240cm en eettafel, stoelen, TV Overdekt terras met hoekbank 240x240cm en twee ligstoelen + Barbecue Extra opties Onze accommodaties zijn uitgerust met een compleet inventaris dat voldoende is voor het maximum aantal personen. U zult een gedetailleerde inventarislijst bij aankomst in uw accommodatie aantreffen. Om uw verblijf nog comfortabeler te maken, bieden wij extra opties aan zoals: het huren van bedlinnen, een babypakket en/of de eindschoonmaak. Vraag ons erna tijdens uw boeking! Beschrijvingen, foto s en plattegronden zijn niet contractueel vastgelegd en zijn uitsluitend indicatief. Modellen kunnen variëren, afhankelijk van beschikbaarheid.

12 Tijd om te ontspannen!? Wilt u zwemmen in zoet water!? Onze natuurlijke Lagune verwelkomt u dagelijks met zijn koraalzandstrand, beschut van de wind en de hoge golven van de oceaan Met een diepte tot maximaal 1.50m voldoet de Lagune aan ieders wensen! Peuters kunnen spelen aan de waterrand en de groteren kunnen gaan zwemmen in het zoete water. Ideaal voor de kinderen, veilig voor de ouders! De Kids Clubs* De kinderen vermaken zich in de Kids Club, terwijl u geniet van een cocktail op het terras met uitzicht op de Lagune... Het wekelijkse animatieprogramma kunt u volgen op onze Facebook-pagina. Drie Kids Clubs*: «De Matrozen» : 4-7 jaar «De Piraten» : 8-12 jaar «Tiener Club» : jaar Diverse activiteiten; optredens van clowns, schminken, marionetten, kids shows, niet te missen! * uitsluitend in juli en augustus

13 animaties* Een dagelijks animatieprogramma wordt u aangeboden, elke week anders, een goed humeur en gezelligheid zijn «au rendez-vous!» Elke week kunt u het programma en de activiteiten op onze Facebook pagina terug vinden. Animatie team Een dynamisch animatieteam staat klaar om uw vakantie te verlevendigen! Onze mascotte "Ron" zorgt voor een goede sfeer tijdens uw verblijf! Om hem te roepen, is simpel, je moet heel hard schreeuwen "Olé"... uiteindelijk komt hij altijd opdagen. Olé! Ron!!! Avondanimatie! Geanimeerde diners, karaoke, cabaret, spektakel, dansavonden met de zomerhits van het moment... Quality time doorbrengen met familie... * uitsluitend in juli en augustus Een dag entertainment programma, partijen, toernooien, de stand-up paddle in de lagune (* voor kinderen en tieners).

14 De omgeving Op enkele passen van Camping-Club Les Pins **** bevindt zich het centrum van Grand Village Plage. Hier vindt u onder andere: supermarkt U Express - Bakker - Restaurants, pizzérias - Krantenwinkel - Bar tabac - Postkantoor - VVV - Kledingwinkels - Kapper - Apotheek - Osteopaat - Surfschool (op het strand van «la Giraudière» op 1,3km) Op slechts 1km van de camping, kunt u «Le port des Salines» bezoeken, hier laat men u de geschiedenis van de zoutwinning op Oléron ontdekken. Een ecomuseum, rondleidingen, het huren van een boot en proeverij ter plaatse. Een hele belevenis! Het treintje «Cagouille Express» brengt u in het hoogseizoen dagelijks naar het strand. U kunt voor de camping opstappen! (tegen betaling) U kunt genieten van speciale tarieven bij de camping-receptie voor een aantal toeristische trekpleisters in de regio. Wij bieden de verkoop van tickets voor veerverbindingen naar het eiland Aix, Fort Boyard of la Rochelle, Entreetickets voor het zwemparadijs Iléo of tickets voor het treintje Cagouille Express of het treintje van St Trojan. Ontdekt u de omgeving op de fiets... Profiteer van de meer dan 100km fietsroutes op het eiland! Fietsenverhuur bij de camping-receptie. Le Port des Salines

15 Parc d accrobranche in Château d Oléron Char à voile Grand Village Plage Strand «La Giraudière» Grand-Village Surfschool Grand Village Plage Camping-Club Les Pins ****

16 Noodnummers Politie: 17 (of bel 112) Brandweer: 18 (of bel 112) Ambulance: 15 (of bel 112) Dokters in St Trojan Les Bains: - Dr Jourde : 0033-(0) Dr Benoist: 0033-(0) Dr Simon: 0033-(0) Verpleegkundige in St Trojan: 0033-(0) Dierenarts in Dolus d Oléron: - Laurent Plantier 0033(0) GPS: N / N

Tél : 0033-(0) / /

Tél : 0033-(0) / / Tarieven 2016 Geopend van 26 maart tot 15 november Mobile-homes 2 personen, 1 & 2 slaapkamers Mobile-home «CREVETTE» 16 m² (-5 jaar oud) + overdekt terras 1 slaapkamer : 1 tweepersoonsbed (140x190cm),

Nadere informatie

45 ha vakantieplezier

45 ha vakantieplezier 45 ha vakantieplezier Camping Village www.sequoiaparc.com Van droom......tot werkelijkheid! Speciaal voor u hebben wij op ons landgoed van 45 ha rondom het kasteel La Josephtrie, de 5-sterren camping Séquoia

Nadere informatie

ping le Val d Amour amc

ping le Val d Amour amc Camping le Val d Amour www.levaldamour.com De omgeving Neem de tijd om de Jura te ontdekken. Het is een prachtig gebied met veel rivieren, grotten, bossen, bergen in een verscheidenheid aan landschappen

Nadere informatie

Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE

Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE Norcenni Girasole Club Prijslijst NL 2013 CAMPING VILLAGE Camping 28/03-24/5 25/5-21/06 22/6-5/7 6/7-16/8 7/9-13/10 31/8-6/9 17/8-30/8 Volwassene 7,50 9,50 11,50 14,30 Kind (0-2 jaar) gratis gratis gratis

Nadere informatie

Welkom bij Esterel Caravaning!

Welkom bij Esterel Caravaning! Welkom bij Esterel Caravaning! Zin in vakantie aan de Côte d Azur, tussen Cannes en Saint Tropez? Esterel Caravaning biedt u een uitzonderlijke omgeving: 3 beboste heuvels in het hart van het Esterel gebergte,

Nadere informatie

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN

TARIEVEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF VROEGBOEKKORTING WORD WINNAAR, LET OP! DE CAMPINGPLAATSEN SPECIALE AANBIEDING VOOR EEN LANG VERBLIJF Geniet met deze aanbieding een beetje meer van het buitenleven en de charme van het Bombannes gebied in het voorjaar en de herfst. 10% * hoe langer je blijft,

Nadere informatie

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust!

Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! Kom je ook? Huurtarieven 2019 Voor een perfect verblijf aan de kust! WWW.KOMPASCAMPING.BE Kom je ook? Bij Kompas Camping zit je goed! De kust is een ideale bestemming voor een kort of lang verblijf met

Nadere informatie

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez

Tussen de Bourgogne en de Champagne. Lac de la Liez Tussen de Bourgogne en de Champagne Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Welkom bij Esterel Caravaning!

Welkom bij Esterel Caravaning! Welkom bij Esterel Caravaning! Zin in vakantie aan de Côte d Azur, tussen Cannes en Saint Tropez? Esterel Caravaning biedt u een uitzonderlijke omgeving: 3 beboste heuvels in het hart van het Esterel gebergte,

Nadere informatie

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016

Onze diensten. Geopend van 4 April tot 10 Oktober op 2016 Welckom to the Domaine du Lac te genieten van de uitzonderlijke natuurlijke omgeving naast het meer van Chambon in Auvergne. Onze diensten Op place WI-FI punt (in het restaurant) Boeckenkast Restauratie

Nadere informatie

Onze Vakantie op Trélachaume

Onze Vakantie op Trélachaume Onze Vakantie op Trélachaume De zachtheid van het leven midden in de natuur Gelegen in het hart van één van mooiste natuurgebieden van de Jura biedt Camping Trélachaume*** ruime, goed afgebakende staanplaatsen

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op

Nadere informatie

PRIJZEN Het hele jaar geopend

PRIJZEN Het hele jaar geopend " " PRIJZEN 2019 Het hele jaar geopend WELKOM OP UW CAMPING Algarve, Lagos. Portugal Het hele jaar open, Yelloh! Village Turiscampo Algarve, lid van de Leading Campings van Europa, ligt op 5 km van Lagos

Nadere informatie

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water

fun 28 C vakantie Het eiland Noirmoutier een eiland waar alles mogelijk is! op de camping formules vakantie of weekend Microklimaat en water Het eiland Noirmoutier VENDÉE - FRANKRIJK domaine-le-midi.com fun vakantie op de camping 4 formules vakantie of weekend een eiland waar alles mogelijk is! Microklimaat en water 28 C Verkwikkende sfeer

Nadere informatie

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI

FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI FAMILIE PARK DE VECHTVALLEI Hartelijk dank voor het aanvragen van deze brochure. Wanneer u nog meer wilt weten over deze accommodaties of het park zelf dan kunt u die natuurlijk altijd aan ons stellen

Nadere informatie

Als een paal boven water!

Als een paal boven water! Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Vakantiepark De Meerpaal www.meerpaal.ardoer.com Sauna en wellness Gratis Wifi In het centrumgebouw vindt u naast de receptie en de Op het vakantiepark kunt u overal

Nadere informatie

Groepsarrangementen bij de Koornmolen

Groepsarrangementen bij de Koornmolen Groepsarrangementen bij de Koornmolen Tussen de molens en de poldersloten, aan de Rottemeren en in het natuurgebied de Eendragtspolder ligt Landal De Koornmolen. Het park beschikt over een moderne fitnessruimte,

Nadere informatie

VIP Luxe Niet- contractuele foto s van de fabrikant 3 Euro Réservations

VIP Luxe Niet- contractuele foto s van de fabrikant 3 Euro Réservations VIP Luxe Niet- contractuele foto s van de fabrikant 3 Euro Réservations 8 personen - 3 slaapkamers + Suite voor ouders 42 m2 + Suite van 20m2 1 dubbelbed + 1 suite met dubbelbed Airconditioning 2 éénpersoonsbedden

Nadere informatie

Jura Chalet de weldaad van hout 41m2 5 personen Open keuken : 1 koelkast, uitgeruste keuken met oven en magnetron, koffiemachine, serviesgoed en keuke

Jura Chalet de weldaad van hout 41m2 5 personen Open keuken : 1 koelkast, uitgeruste keuken met oven en magnetron, koffiemachine, serviesgoed en keuke Jura Chalet de weldaad van hout 41m2 5 personen Open keuken : 1 koelkast, uitgeruste keuken met oven en magnetron, koffiemachine, serviesgoed en keukengerei. 2 elektrische kookplaten 1 tafel en 6 stoelen.

Nadere informatie

Chalet PREMIUM. Tarieven Max. 6 Personen. Mobil-Home Cottage. Chalet Genet Mobil-Home Cottage. Nacht. Week

Chalet PREMIUM. Tarieven Max. 6 Personen. Mobil-Home Cottage. Chalet Genet Mobil-Home Cottage. Nacht. Week Chalet PREMIUM Bouwjaar : 2008 2 chambres Mobil-Home Cottage Ongeveer 45m 2, met airconditioning in alle kamers, 2 slaapkamers (2 bedden van 140cm), 1 open slaapverdieping (2 bedden van 80cm). 1 badkamer

Nadere informatie

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015

TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 TARIEVEN TENTENVERHUUR ZONDER SANITAIR Castel CAMPING LES GORGES DU CHAMBON **** 2015 Bungalow Toile 4,6m x 4,6m op betonvloer Tent «Ecolodge» op houten vloer 19m² + terras 10m² Plaatsnummers : 50 51 C01

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno Tel Fax Via 42 Martiri, 26-28831 Feriolo di Baveno Tel. +39 0323 28116 Fax +39 0323 28538 CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin

Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Camping Betuwe......genieten met het hele gezin Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

Villa Olympos euros/week

Villa Olympos euros/week Villa Olympos Villa Olympos is gelegen op het eiland Rhodos en is een exclusieve nieuw gebouwde villa (juli 2015), die comfort en luxe biedt in een volledige privã -omgeving. Gebouwd van natuurlijke materialen

Nadere informatie

Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk

Camping en Gîte de L ongline. Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk Camping en Gîte de L ongline Een leuke kleine Boerencamping in Frankrijk 2009 Camping & Gite de L ongline De vernieuwde site is online, Wij vieren dat we 1 jaar geleden de deuren openden. We willen onze

Nadere informatie

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama

Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama Finca Mirador Bandama Spanje Gran Canaria Bandama 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Mirador Bandama - (Spanje Gran Canaria Bandama) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Cantueso Spanje Andalusië Periana

Cantueso Spanje Andalusië Periana Cantueso Spanje Andalusië Periana 1. Algemene informatie Eliza was here - Cantueso - /spanje/andalusie/periana/cantueso.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cantueso - (Spanje Andalusië Periana) - 3,5

Nadere informatie

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

Via 42 Martiri, Feriolo di Baveno CAMPING VILLAGE CONCA D ORO Via 42 Martiri, 26 28831 Feriolo di Baveno Wij willen u allereerst bedanken voor uw interesse in onze camping en hopen u graag te verwelkomen op Camping Village Conca d Oro! We hopen verder uw nieuwsgierigheid

Nadere informatie

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO MOBILE HOME CLASSIC Stacaravan Classic zijn voorzien van een overdekte veranda met tuinmeubilair, allen met schaduw en goed geventileerd. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één

Nadere informatie

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie.

Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel Le Cazalères dat dateert van Er is een Nederlandstalige receptie. Uw vakantiewoning ligt op het prachtige landgoed van kasteel "Le Cazalères" dat dateert van 1890. Er is een Nederlandstalige receptie. Ligging: Heerlijk rustig, op een 13 ha groot gedeeltelijk bebost domein.

Nadere informatie

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO

CAMPING VILLAGE CONCA D ORO CAMPING VILLAGE CONCA D ORO MOBILHOME ECONOMY 7,30 X 3,00 MT Stacaravan Economy zijn voorzien van een overdekte veranda met tuinmeubilair, allen met schaduw en goed geventileerd. Er zijn twee slaapkamers,

Nadere informatie

Camping Village. Lid van Leading Campings of Europe. Atlantische kust Frankrijk

Camping Village. Lid van Leading Campings of Europe. Atlantische kust Frankrijk Camping Village Lid van Leading Campings of Europe Atlantische kust Frankrijk Onvergetelijke 5-sterren vakantie voor families! De dag dat wij dit prachtige landgoed rondom kasteel La Josephtrie ontdekten,

Nadere informatie

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com

Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Rijksstraatweg 113 3921 AD ELST Tél.: 0318-471 227 Mail : info@axitravel.com Web: www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine Saint-François-Longchamp, Maurienne Vallei 1072 km vanaf Utrecht Saint-François-Longchamp

Nadere informatie

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI.

Casa Ventura. Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. Casa Ventura Luxe 6 persoons vakantiewoning met zwembad en WIFI. U wilt genieten van een heerlijke vakantie in Spanje? Bekijk dan vakantiewoning Ventura in Llagostera. Een woning van alle gemakken voorzien,

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8

Bungalow Tent. Safari Tent. Mercure Eco. Prijs per week, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7 en na 26/8 Tarieven Verhuur en kampeerplaatsen 2017 Bungalow Tent 4 pers. 20m² verharde vloer + 10m² 01/06 01/07 01/7 15/07 15/07 19/08 19/08 26/08 26/08 04/09, aankomst op zaterdag Behalve voor de periode tot 15/7

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1350D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1350D PV1350D Accommodatie Beschrijving Karakteristieke Lamia op complex met zwembad PV1350D is een karakteristieke Lamia woning op een kleinschalig complex met een groot zwembad van 9x9m en van 1.30m tot 1.70m

Nadere informatie

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week

Speciale Comfort. Aanbieding Veer. Aanbieding Echtpaar. Vanaf 175 Korting per week Speciale Comfort U openen of sluiten the seizoen met ons en van 15/01 tot 30/04 and van 01/10 tot 15/12, dan bieden wij u een type chalet luxe voor de prijs van een accommodatie type BS aan. Contact us

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1130B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1130B PV1130B Accommodatie Beschrijving Vakantiewoning in de Gargano PV1130B is een heerlijke vakantiewoning voor 6 personen en ligt op slechts 2 km van de kust van de Gargano in het noorden van Puglia. Het

Nadere informatie

Yelloh! Village La Plage

Yelloh! Village La Plage Yelloh! Village La Plage Camping Zuid Bretagne - Penmarc h / Le Guilvinec Yannick Derennes Direct toegang tot het strand Uw vakantie met de voeten in het water! Het Yelloh Village La Plage heeft direct

Nadere informatie

2015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE. 125 rue du Ponton Angon 74290 TALLOIRES France. Tél : 0033 (0)4 50 60 36 97

2015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE. 125 rue du Ponton Angon 74290 TALLOIRES France. Tél : 0033 (0)4 50 60 36 97 015 TARIEVEN CAMPING LA CHAPELLE SAINT CLAUDE 15 rue du Ponton Angon 790 TALLOIRES France Tél : 00 (0) 50 60 6 97 www.lachapellesaintclaude.com contact@lachapellesaintclaude.com Algemene reserverings-voorwaarden

Nadere informatie

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand?

Veel gestelde vragen. Wat is de afstand naar het vliegveld, het treinstation, het centrum en het strand? Veel gestelde vragen -Ligging Hoe is La Baume La Palmeraie te bereiken? Per vliegtuig : Per trein : Per auto : u komt aan in Nice waar u gebruik maakt van een taxi, bus of trein. De prijs voor de taxi

Nadere informatie

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT!

WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WEDDE... DAT JE TERUGKOMT! WWW.WEDDERBERGEN.NL DE LEUKSTE VAKANTIE OP WEDDERBERGEN Camping Wedderbergen brengt leven in de brouwerij! Op onze comfortabele en zeer ruime kampeerplaatsen en in onze prachtige

Nadere informatie

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB]

Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] Vakantiewoningen tussen Florence, Siena en Arezzo. [127TOFB] www.selecxyz.eu info@selecxyz.eu prijslijst 2010 Hoog Midden 03.04-10.04 Laag Apt Slaapkamers Personen Badkamers 03.07-28.08 24.04-03.07 28.08-25.09

Nadere informatie

EEN PLEK OM GELUKKIG TE ZIJN

EEN PLEK OM GELUKKIG TE ZIJN ZOMER 2019 EEN PLEK OM GELUKKIG TE ZIJN Bezoek ons 4-sterren vakantiepark voor een heerlijke vakantie in de Franse zon op Le Pas Opton. #LPO2019 www.springharvestholidays.com/nl EEN PLEK OM TE GENIETEN

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez Uw verblijf op maat Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

Carrer de Viladomat 89 BH-3151

Carrer de Viladomat 89 BH-3151 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BH-3151 GEZELLIGE FAMILIE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN ZWEMBAD, CASTELLAR DEL VALLES Beschrijving Prijs / nacht

Nadere informatie

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex.

Het buitengebied heeft een 55m2 zwembad met ligbedden en parasols en bomen die schaduw bieden. Dit is de beste plek van het Orange complex. Villa's Orange De villa's en suites bevinden zich in Orange Benitses dat 12 km ten zuiden van Corfu-Stad ligt en 9 km van Loannis Kapodistrias International Airport. Benitses is een van de traditionele

Nadere informatie

Villa Loredana euros/week

Villa Loredana euros/week Villa Loredana Villa Loredana gelegen op het eiland Kreta is de ideale setting voor een rustige vakantie met een adembenemend uitzicht. De villa is onderdeel van een groep van drie moderne stijlvolle,

Nadere informatie

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro).

5. Wat zijn de betalingsmogelijkheden? Betalingsmogelijkheden: contant (maximum bedrag 999,00 ) of via creditcard (Visa, Mastercard, Maestro). BOEKING: 1. Hoe kan ik mijn vakantie bij Camping Vakantiedorp Malibu boeken: Door middel van onze officiële website, het sturen van een e-mail, of door telefonisch contact met ons op te nemen. 2. Is er

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

Villa Orlanda euros/week

Villa Orlanda euros/week Villa Orlanda In een inspirerende panoramische positie, van de eindeloze zee en dramatische heuvels, Villa Orlanda is een hoge standaard luxe en comfort prive-huis in het gebied van Chania en biedt een

Nadere informatie

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust!

Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! Geniet van Walcheren en de Zeeuwse kust! kampeerplaatsen chalets safaritenten woodlodges Recreatieteam aanwezig! tarievenlijst 2018 NOORDZEE DOMBURG N57 Welkom aan de Zeeuwse kust! N287 N287 N57 Buiten

Nadere informatie

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

Luxeappartementen/huizen te koop in elegante 5-sterren Kuuroord in het centrum van de Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro pagina 1/5 pagina 2/5 Appartementen 220.000 Bouwjaar 2008 Regio (concelho) Lagoa Grootte perceel 86 City Sesmarias - Carvoeiro Vloeroppervlak 72 pagina 3/5 Dit verborgen paradijs is slechts een paar minuten

Nadere informatie

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING

Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING Panorama Camping Sonnenberg 5 VALLEIEN CAMPING BUNGALOWS GRATIS TOEGANG tot avonturen buitenbad VAL BLU (3km) TOP PLEK TOP SERVICE TOP INRICHTING TOP BELEVINGSVAKANTIE Pure ontspanning OP EEN VAN DE MOOISTE

Nadere informatie

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS

L A G O D I G A R D A NEDERLANDS L A G O D I G A R D A NEDERLANDS Camping Piantelle bevindt zich aan de westzijde van het Gardameer. Gedurende ruim veertig jaar ontvangen wij meerdere generaties gasten die komen om van de zon te genieten,

Nadere informatie

Villa's Ioanina euros/week

Villa's Ioanina euros/week Villa's Ioanina Met een oppervlakte van 24.000 mâ² en uitzicht op zee, is Villas Ioanina gelegen in het gebied van Agia Irini, in het westelijke deel van het eiland Paros. Bestaande uit 9 afzonderlijke

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV2680D. Accommodatie Beschrijving

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV2680D. Accommodatie Beschrijving PV2680D Accommodatie Beschrijving Trullo complex Puglia met zwembadpv2680d is onderdeel van een luxe kleinschalig trullo complex gelegen vlakbij de trullo hoofdstad van Puglia, Alberobello. De locatie

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties LMV3280

ACCOMMODATIE Le Marche Vakanties   LMV3280 LMV3280 Accommodatie Beschrijving Vakantievilla met airco en zwembad bij MacerataLMV3280 is een prachtige rustieke vakantievilla met zwembad in het midden van Le Marche, in de omgeving van de historische

Nadere informatie

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f.

D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. D U I N R I J K verhuurburo v.o.f. Mevr. A.M.M. van Kuppevelt Park Duinland, Bungalow 85 Westerduinweg 34 1753 KA St. Maartenszee Tel. 0224-561500 Fax 0224-563190 Mobil 0657419752 E-mail info@duinrijk.nl

Nadere informatie

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura

Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura Punta Falcone Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Punta Falcone - (Italië Sardinië Santa Teresa di Gallura) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Informatie en tarieven 2014

Informatie en tarieven 2014 Camping Duinzicht Koudekerke / Dishoek Informatie en tarieven 2014 Dé familiecamping aan het zonnigste strand van Zeeland! Plattegrond 2014 Kampeertarieven 2014 Kampeertarieven 2014 gelden per overnachting

Nadere informatie

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata

Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata Harvest Moon Griekenland Kefalonia Parisata 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Harvest Moon - (Griekenland Kefalonia Parisata) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Als een paal boven water! De Meerpaal. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland

Als een paal boven water! De Meerpaal. Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid. Zeeland De Meerpaal Zeeland Als een paal boven water! VAKANTIEPARK Buiten zijn zoals jij dat wilt Geen reserveringskosten Persoonlijke gastvrijheid Zoutelande, een pareltje aan de Zeeuwse kust, wordt met recht

Nadere informatie

Casa de Ensueño 2015-01

Casa de Ensueño 2015-01 Genieten van rust en ruimte in het zonnige Spanje? Dan is Casa de Ensueño een goede keus voor uw vakantie. Genieten van het achterlandschap van Alicante op een steenworp afstand van het zandstrand van

Nadere informatie

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = =

Seizoen 2017 Voor 2 kamers = = = = = CAMPING «LE TEXAS» - TAXO D AVALL 66700 Argelès-Sur-Mer cedex : 04.68.81.00.17 FAX : 04.68.81.88.50 e-mail : letexas@wanadoo.fr web : www.camping-letexas.fr Mobilehome verhuur / Tarieven per week (Voor

Nadere informatie

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi

Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi Pirgos of Hamalevri Griekenland Kreta Arkadi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pirgos of Hamalevri - (Griekenland Kreta Arkadi) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez

TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE. Lac de la Liez TUSSEN DE BOURGOGNE EN DE CHAMPAGNE Lac de la Liez UW VERBLIJF OP MAAT Kom en ga wanneer u wilt! Gelegen ten zuiden van de Champagne en aan de toegangspoort tot de Bourgogne, biedt Camping de la Liez u

Nadere informatie

hét vakantiepark direct bij het strand

hét vakantiepark direct bij het strand hét vakantiepark direct bij het strand Omgeving: Midden in een landschap van bos- en duingebieden ligt Vakantiepark Schouwen, op 900 meter van het Noordzeestrand en 500 meter van de bekende en gezellige

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Fietstocht tussen Ré en Oléron

Fietstocht tussen Ré en Oléron Reisaanbot Fietstocht tussen Ré en Oléron Bestemming Frankrijk Plaats Charente-Maritime Duur 8 dagen Moeilijkheid Zeer makkelijk Reisperiode Van April tot November Minimale Leeftijd 9 jaar Verwijzing PC0701

Nadere informatie

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land

Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Een heerlijk plekje op de veluwe! Informatiebrochure camping T beloofde land Welkom Er op uit Camping t Beloofde Land is gelegen aan de rand van de prachtige Veluwse bossen en op loopafstand van het gezellige

Nadere informatie

Zon Natuur Vakantie. Geopend vanaf 13 April tot 30 September 2019 CAMPING-CLUB LES GALETS ARGELÈS-SUR-MER.

Zon Natuur Vakantie. Geopend vanaf 13 April tot 30 September 2019 CAMPING-CLUB LES GALETS ARGELÈS-SUR-MER. Zon Natuur Vakantie Geopend vanaf 13 April tot 30 September 2019 CAMPING-CLUB LES GALETS ARGELÈS-SUR-MER www.campinglesgalets.fr 1 Welkom! Camping-Club Les Galets**** in Argelès-sur-Mer, voor een onvergetelijke

Nadere informatie

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene.

Nea Makri ligt op 22 km van de internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en op 27 km van het centrum van Athene. Villa Flora Villa Flora is gelegen in de regio Nea Makri aan de oostkust van de Atheense Rivià ra. De villa is gelegen op een perceel van 2100 m2, 80 meter van het strand. 5 11 2800.0 euros/week Villa

Nadere informatie

Op vakantie naar camping Duinhorst

Op vakantie naar camping Duinhorst Op vakantie naar camping Duinhorst In Wassenaar is camping Duinhorst gelegen naast renbaan Duindigt in een natuurrijke omgeving. Op nog geen 5 kilometer afstand van het strand van Scheveningen is deze

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia.

De villa is gelegen aan de hoofdweg naar Palaiokastro / Vai op 300 meter van de stad Sitia. Villa Celeste Villa Celeste, op het eiland Kreta, is gelegen aan de prachtige noord-oost kust van Kreta op tien minuten loopafstand van het pittoreske stadje Sitia. Villa Celeste heeft een bevoorrechte

Nadere informatie

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten

voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Groepsaccommodaties voor groepen tot 88 personen schoolkampen - sportclubs - verenigingen - vriendengroepen families - teambuilding - zakelijke bijeenkomsten Welkom bij De Vogel Met z n allen genieten

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2019 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO Relax aan zee 1 Nederlands www.relaxaanzee.nl 19/NL/0104 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS

VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 2018 VAKANTIEWONINGEN ZANDERTJE 10 BRESKENS 6-PERSOONS DUINVILLA 3-PERSOONS STUDIO www.relaxaanzee.nl Relax aan zee 1 Nederlands 18/NL/0522 VOORWOORD Beste, Op slechts één minuut loopafstand van de zonnige

Nadere informatie

Les Chalets de la Madeleine

Les Chalets de la Madeleine Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650 Tel. 0318-471 227 info@axitravel.com www.axitravel.com Les Chalets de la Madeleine SAINT-FRANÇOIS-LONGCHAMP 1650, MAURIENNE VALLEI 1072 KM VANAF

Nadere informatie

Aangepaste villa in de Dordogne

Aangepaste villa in de Dordogne Aangepaste villa in de Dordogne Algemeen In het plaatsje Champs Romain in het noordelijke deel van de Dordogne (de Périgord Vert) ligt camping Le Verdoyer met het fraaie landgoed Château Le Verdoyer. Naast

Nadere informatie

Bungalowtent. Mercure Eco. 2 slaapkamers: 1 bed 140x190, keukenblok met koelkast en gaspitten, verlichting en stopcontacten

Bungalowtent. Mercure Eco. 2 slaapkamers: 1 bed 140x190, keukenblok met koelkast en gaspitten, verlichting en stopcontacten Tarieven Verhuur en kampeerplaatsen 2016 Bungalow Tent 4 pers. 20m² verharde vloer + terras 10m² 50, 51, C01, C03, 28b Aankomst zaterdag van de periode tot 9/7 en vanaf 27/8 01/06 09/07 35 per nacht Min.

Nadere informatie

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse

Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Hoogenboomlaan 44 79, 4325 DN Renesse Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Op het zeer geliefde park De Horizon in Renesse, op loopafstand van strand en duinen, staat deze volledig gerenoveerde (2017)

Nadere informatie

SAVOIE - MONT BLANC LAC DE CAROUGE. Open van 25/04 tot 15/09 80 plaatsen. Lac de Carouge. Savoie Mont-Blanc

SAVOIE - MONT BLANC LAC DE CAROUGE. Open van 25/04 tot 15/09 80 plaatsen. Lac de Carouge. Savoie Mont-Blanc SAVOIE - MONT BLANC LAC DE CAROUGE Open van 25/04 tot 15/09 80 plaatsen Lac de Carouge Savoie Mont-Blanc De Berg, aan het water Gelegen aan de zonnige kant van de Combes de Savoie, in het dorpje St Pierre

Nadere informatie

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site

TARIEVEN CAMPING LAAG SEIZOEN. bezoekers : 2 per dag van 10u tot 22u. Dubbele as caravans zijn niet toegestaan op onze site Camping de la Croix Saint Martin*** Presqu'île St Martin Allée du camping - 99 Avenue des Graviers - 03200 Abrest / Vichy camping-vichy@orange.fr - www.camping-vichy.com - 04 70 32 67 74-06 10 94 70 90

Nadere informatie

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova

Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova Villa Eleonas Griekenland Peloponnesos Gialova 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Eleonas - (Griekenland Peloponnesos Gialova) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Yelloh! Village L Océan Breton

Yelloh! Village L Océan Breton Yelloh! Village L Océan Breton Camping Zuid Bretagne - Plobannalec Lesconil Voor een familie vakantie, aan het strand Alain, 32 jaar Natuurliefhebber, op vakantie met zijn vrouw en hun 2 kinderen Een uitzonderlijk

Nadere informatie

Website kan voor eventuele verhuur overgenomen worden.

Website   kan voor eventuele verhuur overgenomen worden. Maison La Berce is een comfortabel, gezellig ingerichte vrijstaande woning in de Bourgogne (ca. 750 km. van Utrecht) in de gemeente Montigny en Morvan in het plaatsje l huis Billard. Het huis heeft een

Nadere informatie

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve

BROCHURE. Download onze gemaksapp! Vakantiepark Sallandshoeve Download onze gemaksapp! BROCHURE 4p IJssel / IJssel comfort De comfortable bungalows van het type IJssel en IJssel Comfort zijn gelegen op ruime kavels in een natuurlijke omgeving met veel privacy en

Nadere informatie

Hotel De Zeeuwse Kust

Hotel De Zeeuwse Kust Hotel De Zeeuwse Kust Algemeen Het nieuwe Hotel De Zeeuwse Kust is gelegen op Strandpark De Zeeuwse Kust in Renesse, op 15 minuten loopafstand van het (rolstoeltoegankelijke) strand. Strandpark De Zeeuwse

Nadere informatie

De Happy Lux stacaravans hebben een ruimere woonkamer, een extra slaapkamer en een grotere badkamer.

De Happy Lux stacaravans hebben een ruimere woonkamer, een extra slaapkamer en een grotere badkamer. Beschrijving Happy De Lux Onze Happy Lux stacaravans van 32 vierkante meter, zijn voorzien van airconditioning en bieden comfort en luxe op vier van onze meest gerenommeerde campings: Camping Bella Italia,

Nadere informatie

Een heerlijke vakantie aan het strand!

Een heerlijke vakantie aan het strand! Een heerlijke vakantie aan het strand! Camping De Zwinhoeve www.ardoer.com/zwinhoeve Zeeuws-Vlaanderen is een landje apart. Het is een stukje Nederland waar de Vlaamse invloeden duidelijk merkbaar zijn.

Nadere informatie

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken.

Dichte keuken begane grond: 15 m2, eethoek met 4 stoelen, combi-oven magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat. Terras grenzend aan de keuken. Het huis is ook te huur in de herfstvakantie, dan kan je zelf ervaren hoe fijn Maison La Berce is. Omdat het huis te bezichtigen is van 15 oktober tot en met 28 oktober en er meerdere geïnteresseerden

Nadere informatie

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe

Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Camping Betuwe......ontspannen in de Betuwe Welkom... Voor u ligt de brochure van Camping Betuwe, onze gezellige camping is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug, midden tussen de boomgaarden

Nadere informatie

La Malvasia Spanje Tenerife Arico

La Malvasia Spanje Tenerife Arico La Malvasia Spanje Tenerife Arico 1. Algemene informatie Eliza was here - La Malvasia - /spanje/tenerife/arico/la_malvasia.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Malvasia - (Spanje Tenerife Arico)

Nadere informatie