Te koop bij inschrijving goede tuinbouwgrond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Te koop bij inschrijving goede tuinbouwgrond"

Transcriptie

1 Te koop bij inschrijving goede tuinbouwgrond Duifhuisstraat ong. te Schaijk Kavel I : ha. cultuurgrond. Kavel II : ha. cultuurgrond. Kavel III : ha. kavel I & II tezamen.

2 Algemeen Het betreft hier goede tuinbouwgrond zonder grind met de mogelijkheid om te beregenen. Het perceel is als één perceel in gebruik maar bestaat uit 3 kadastrale percelen. Afhankelijk van de verkoop zal dit perceel in 1 of 2 kavels worden opgesplitst. Het perceel is gelegen aan de duifhuisstraat te Schaijk. Kadastrale gegevens Kavel I Gemeente : Schaijk. Sectie : K. Nummer : gedeeltelijk gedeeltelijk. Totaal groot : circa 06 hectare en 45 are. Herinrichtingsrente : perceel Schaijk K 174 is tot 2027 jaarlijks belast met 2,76 herinrichtingsrente. Kavel II Gemeente : Schaijk. Sectie : K. Nummer : 175 gedeeltelijk gedeeltelijk. Totaal groot : circa 06 hectare, 57 are en 70 centiare. Herinrichtingsrente : n.v.t. Kavel III Massa van kavel I en II Gemeente : Schaijk. Sectie : K. Nummer : 174, 175 & 176. Grootte : 13 hectare, 02 are en 70 centiare. Herinrichtingsrente : perceel Schaijk K 174 is tot 2027 jaarlijks belast met 2,76 herinrichtingsrente. Bestemming: De kavels zijn gelegen in bestemmingsplan Buitengebied, herziening 1 van de gemeente Landerd. De enkelbestemming is Agrarisch met waarden - 1 met de gebiedsaanduidingen reconstructiewetzone verwevingsgebied en wro-zone - omgevingsvergunning groenblauwe mantel. Uitsluitend perceel Schaijk K 176 heeft gedeeltelijk de dubbelbestemming Waarde - Archeologie 4. Meer informatie is te vinden op de website van de overheid: paraaf inschrijver: Pagina 2 van de 35.

3 Overige informatie: - De percelen zijn op eigen gelegenheid te bezichtigen. - Op scheiding van perceel I en II ligt een waterpuls met ondergrondse leiding. Indien perceel I en II aan verschillende partijen verkocht wordt, zal over en weer in de akte van levering (kettingbeding/kwalitatieve verplichting) worden opgenomen: dat, in goed onderling overleg met elkander, de puls met waterleiding door beide gerechtigde gebruik zal mogen worden. De koper van kavel I en II dienen tezamen en/of ieder voor zich, een bedrijfswaterplan aan te vragen bij Waterschap Aa & Maas ten behoeve van het gebruik van de waterput. - Over kavel I loopt met de perceelsgrens mee een extensief boeren wandelpad. De nieuwe eigenaar heeft de keuze dit gebruik toe te staan of niet. Voor dit pad ontvangt de eigenaar een vergoeding van 0,82 per strekkende meter. Omdat het pad onderdeel uitmaakt van een boerenwandelpad langs de randen van andere percelen en dus een schakel is in het geheel is verdiend het de voorkeur dat dit wordt voortgezet. Perceelsgrenzen Afhankelijk of uiteindelijk de verkoop plaatsvindt van kavel I, II of de massa, zullen de perceelsgrenzen opnieuw moeten worden ingemeten. Indien kavel I en II door verschillende (rechts)personen wordt gekocht geldt het onderstaande: Haaks op de Duifhuizerweg begint een ondergrondse waterleiding, welke vanaf de perceelsgrens aan voorgenoemde weg het perceel op gaat. Deze leiding is visueel waarneembaar in het veld middels ijzeren palen die 40 cm opsteken uit de grond. De landmeter van het kadaster zal opdracht gegeven worden om zo exact mogelijk over deze leiding de splitsing uit te voeren. Voor een verbeelding: zie de kaft van deze brochure, maar let wel dat de leiding niet exact recht over het perceel gaat, maar met een één of meerdere bochten! De totale hoogte van de koopsom zal bepaald worden op basis van de nieuw uitgemeten percelen (met diens nieuwe Kadastrale oppervlaktes), zoals deze na inmeting zichtbaar worden in de openbare registers van het Kadaster. De eventuele over- of ondermaat wordt verrekend tegen dezelfde vierkant meterprijs als waartegen ingeschreven is. Indien er sprake zal zijn van een splitsing, betreffen de in deze brochure genoemde oppervlaktes derhalve slechts een indicaties. Indien de koper van kavel I en II één en dezelfde partij is dan is er geen sprake van enige vorm van kadastrale splitsing. Het is vervolgens geheel aan koper hoe deze het perceel ingericht. De totale koopsom zal bepaald worden op basis van de huidige kadastrale bekende oppervlaktes. paraaf inschrijver: Pagina 3 van de 35.

4 Kosten opmeten perceelsgrenzen De kosten voor de kadastrale splitsing en het opmeten van de perceelsgrens komen voor rekening van koper(s) en verkoper; ieder voor een gelijk deel. Als kostenindicatie kan een bedrag van circa 690,00 (VKG) per kadastraal perceel aangehouden worden. Vanwege het feit dat het hier 2 kadastrale percelen betreft bedragen de kosten totaal circa euro. Het betreft hier twee percelen. Verkoper zal z.s.m. na bekend worden van de wijze van verkoop een verzoek indienen bij het kadaster. Deze procedure zal begeleid worden door Bernheze makelaars & Adviseurs. Indien kavel I en II aan dezelfde (rechts)persoon verkocht wordt, zal er geen kadastrale splitsing worden uitgevoerd. Betalingsrechten Bij het aangeboden perceel behoren de navolgende betalingsrechten: - 13,03 betalingsrechten met een waarde van 243,02 per heel recht. De overdracht zal gelijktijdig met de overdracht van de grond geregeld worden. Overige informatie over in te schrijven bedrag Ten aanzien van het in te schrijven bedrag hanteert opdrachtgever een ondergrens van 7,00 per m² (zegge: zeven euro per vierkante meter). Inschrijver mag er van uit gaan dat het hoogste bedrag wordt gegund indien dit boven de voorgenoemde ondergrens ligt. Bijlagen Inschrijfformulier Inschrijfvoorwaarden Kadastrale uittreksels, kaart en titels van aankomst paraaf inschrijver: Pagina 4 van de 35.

5 Voor nadere informatie kunt U contact opnemen met: Bernheze makelaars & adviseurs Kees van Dijk / Wouter van der Velden Bitswijk 10, 5401 JB Uden Zie ook onze Internetsite voor ons complete aanbod: Note: Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie is met zorg samengesteld en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Voor afwijkingen m.b.t. de werkelijkheid aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Uitsluitend de meest relevante titel van aankomst is bijgevoegd bij deze brochure. Op verzoek kunnen alle overige aktes die vermeld staat op het kadastraal bericht, per aangeleverd worden. Wanneer deze door inschrijver niet worden opgevraagd bij Bernheze Makelaars & Adviseurs, wordt geacht dat de inschrijver hier anderszins kennis van heeft genomen en volledig bekend is met de inhoud en de rechtsgevolgen die de aankoop van het object met zich meebrengt. paraaf inschrijver: Pagina 5 van de 35.

6 Foto s object Foto gemaakt in oostelijke richting vanaf de noordwesthoek van het perceel. Indicatieve scheidingsgrens tussen kavel I en II. paraaf inschrijver: Pagina 6 van de 35.

7 Plattegrond omgeving paraaf inschrijver: Pagina 7 van de 35.

8 Luchtfoto paraaf inschrijver: Pagina 8 van de 35.

9 Inschrijfformulier Kavel I Inzake de koop van een perceel cultuurgrond aan Duifhuisstraat ong. te Schaijk. Ondergetekende: Naam:... Voornamen voluit:... Adres:... Postcode + plaats:... Geboortedatum:... Beroep:... Telefoonnummer: schrijft in op de volgende koop (in de verkoopvoorwaarden genoemd: het Registergoed ): Gemeente : SCHAIJK. Sectie : K. Nummer : 174, 175 gedeeltelijk gedeeltelijk. Groot circa : 06 hectare en 45 are. Bron : Kadaster Eindhoven. door ondergetekende wordt ingeschreven voor een bedrag groot:... (in cijfers) Zegge:... (voluit geschreven) Ondergetekende schrijft in onder de voorwaarden welke hem bekend zijn en verplicht zich, wanneer hem de koop wordt toegewezen, deze voorwaarden en verplichtingen na te komen. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken voorzover dit in het inschrijfformulier nadrukkelijk is vermeld. Bedragen in euro s en niet gerelateerd aan een ander aanbod. De inschrijver is bekend dat hij of zij inschrijft op een perceel cultuurgrond (landbouwgrond). Aldus getekend, te...datum Handtekening:... Handtekening echtgeno(o)t(e)/partner:... paraaf inschrijver: Pagina 9 van de 35.

10 Inschrijfformulier Kavel II Inzake de koop van een perceel cultuurgrond aan Duifhuisstraat ong. te Schaijk. Ondergetekende: Naam:... Voornamen voluit:... Adres:... Postcode + plaats:... Geboortedatum:... Beroep:... Telefoonnummer: schrijft in op de volgende koop (in de verkoopvoorwaarden genoemd: het Registergoed ): Gemeente : SCHAIJK. Sectie : K. Nummer : 175 gedeeltelijk gedeeltelijk Groot circa : 06 hectare, 57 are en 70 centiare. Bron : kadaster Eindhoven door ondergetekende wordt ingeschreven voor een bedrag groot:... (in cijfers) Zegge:... (voluit geschreven) Ondergetekende schrijft in onder de voorwaarden welke hem bekend zijn en verplicht zich, wanneer hem de koop wordt toegewezen, deze voorwaarden en verplichtingen na te komen. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken voorzover dit in het inschrijfformulier nadrukkelijk is vermeld. Bedragen in euro s en niet gerelateerd aan een ander aanbod. De inschrijver is bekend dat hij of zij inschrijft op een perceel cultuurgrond (landbouwgrond). Aldus getekend, te...datum Handtekening:... Handtekening echtgeno(o)t(e)/partner:... paraaf inschrijver: Pagina 10 van de 35.

11 Kavel III (Kavel I en II tezamen) Inzake de koop van een perceel cultuurgrond aan Duifhuisstraat ong. te Schaijk. Ondergetekende: Naam:... Voornamen voluit:... Adres:... Postcode + plaats:... Geboortedatum:... Beroep:... Telefoonnummer: schrijft in op de volgende koop (in de verkoopvoorwaarden genoemd: het Registergoed ): Gemeente : SCHAIJK. Sectie : K. Nummer : 174, 175 en 176. Groot circa : 13 hectare, 02 are en 70 centiare. Bron : kadaster Eindhoven door ondergetekende wordt ingeschreven voor een bedrag groot:... (in cijfers) Zegge:... (voluit geschreven) Ondergetekende schrijft in onder de voorwaarden welke hem bekend zijn en verplicht zich, wanneer hem de koop wordt toegewezen, deze voorwaarden en verplichtingen na te komen. Van deze voorwaarden kan slechts worden afgeweken voorzover dit in het inschrijfformulier nadrukkelijk is vermeld. Bedragen in euro s en niet gerelateerd aan een ander aanbod. De inschrijver is bekend dat hij of zij inschrijft op een perceel cultuurgrond (landbouwgrond). Aldus getekend, te...datum Handtekening:... Handtekening echtgeno(o)t(e)/partner:... paraaf inschrijver: Pagina 11 van de 35.

12 Het inschrijfformulier en de inschrijfvoorwaarden (gehele boekwerk: van het voorblad tot pagina 35) met een kopie van het legitimatiebewijs, dient uiterlijk op maandag 5 december 2016 vóór 15:00 uur bij Bernheze makelaars & adviseurs, Bitswijk 10, 5401 JB, Uden te zijn ingeleverd of per post bezorgd te zijn. Belangrijke data: - inschrijven tot uiterlijk maandag 5 december 2016 om u; - opening van de enveloppen op maandag 5 december 2016 om u; - al of niet gunnen uiterlijk dinsdag 6 december 2016 om u, onverminderd voorgaande tracht verkoper binnen één uur uitsluitsel te geven; - bij gunning krijgt koper uiterlijk bericht dinsdag 6 december 2016 om u; - degene aan wie niet gegund wordt krijgt digitaal bericht per ; - inschrijver dient bod gestand te doen tot woensdag 7 december 2016 om u; - passeren akte van levering donderdag 22 december 2016; - bij de opening van de enveloppen zal aanwezig zijn, de verkopend makelaar en verkoper. Indien gewenst mogen inschrijvers eveneens aanwezig zijn. Slechts het hoogste geboden bedrag zal hardop worden opgelezen, overige informatie wordt niet prijsgegeven. Opening vindt plaats op kantoor van Bernheze makelaars aan de Bitswijk 10 te Uden; - in de periode gelegen tussen de opening van de enveloppen en gunning is het niet toegestaan contact te leggen tussen verkoper, verkopend makelaar en inschrijvers. Opmerking; Gelieve de voorgaande bladzijde te ondertekenen en alle andere bladzijden, alsmede de titel van aankomst te voorzien van uw paraaf. Het gehele boekwerk dient ingeleverd te worden bij Bernheze makelaars & adviseurs. Geadviseerd wordt om een copie van het inschrijfformulier en voorwaarden te maken voor uw eigen administratie. Inschrijver is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van het inschrijfformulier. Gelieve daarvoor bijgevoegde enveloppe te gebruiken. paraaf inschrijver: Pagina 12 van de 35.

13 Inschrijfvoorwaarden VERKOOPVOORWAARDEN VAN DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING Artikel 1 OVERDRACHTSBELASTING, KOSTEN EN RECHTEN De overdrachtsbelasting, kosten notariële inschrijving in het kadaster, kosten, rechten en eventueel verschuldigde BTW daarover, inzake de koop en eigendomsoverdracht zijn voor rekening van: de koper. Artikel 2 EIGENDOMSOVERDRACHT (JURIDISCHE LEVERING) De akte van eigendomsoverdracht zal gepasseerd worden op donderdag 22 december 2016 (of later, op een in onderling overleg te bepalen datum, indien de kadastrale splitsing nog niet zichtbaar is in de openbare registers) bij een nader door koper te noemen notariskantoor. Deze inschrijfvoorwaarden en -biljet zal gedeponeerd worden bij de notaris. Het notariskantoor is voor zover nodig de wettelijke woonplaats van partijen. Koper zal binnen twee dagen na gunning kenbaar maken wie transporterend notaris wordt. Artikel 3 BESCHIKBAARSTELLING (FEITELIJKE LEVERING) Het registergoed wordt in de huidige staat geleverd, e.e.a. met inachtneming van artikel 21, en komt ter beschikking aan de koper uiterlijk op datum passeren akte van levering. Koper heeft het recht het registergoed vooraf te inspecteren. Artikel 4 BETALING KOOPSOM De betaling van de koopsom en de overige rechten kosten en belastingen vindt uiterlijk plaats op de datum waarop de akte van levering passeert. Verkoper stemt er mee in dat de notaris de koopsom betaalt aan verkoper, nadat zeker is dat met betrekking tot het registergoed geen feiten zijn ingeschreven waarvan de verkoper in artikel 7 van deze overeenkomst verklaart dat die op het registergoed niet van toepassing zijn (dit is doorgaans op de eerste werkdag na de eigendomsoverdracht). Artikel 5 ZAKELIJKE LASTEN Alle zakelijke lasten betreffende het registergoed komen voor rekening van koper met ingang van de datum waarop de akte van levering passeert. De zakelijke lasten worden naar rato paraaf inschrijver: Pagina 13 van de 35.

14 verrekend. Artikel 6 GEBRUIK Het registergoed zal bij de eigendomsoverdracht of - indien eerder - bij de feitelijke levering de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Verkoper heeft het registergoed gebruikt als cultuurgrond voor zijn agrarisch bedrijf, hetgeen partijen zien als normaal gebruik. De verkoper staat niet in voor: andere eigenschappen dan die voor een normaal gebruik nodig zijn; voor aan koper kenbare gebreken op het moment van het sluiten van deze koopovereenkomst cq. inschrijving; en hem onbekende gebreken. Koper aanvaardt uitdrukkelijk alle dienende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkende en/of voortvloeiend uit: a. de laatste akte van eigendomsoverdracht; b. de laatste akte(n) van vestiging van het recht van erfpacht en/of opstal, dan wel van overige zakelijke rechten of verplichtingen. Koper aanvaardt uitdrukkelijk die lasten en beperkingen kenbaar uit de openbare registers als hiervoor omschreven, die voor hem uit de feitelijke situatie kenbaar zijn en/of voor hem geen wezenlijke zwaardere belasting betekenen alsmede erfdienstbaarheden ontstaan door verjaring, welke niet kenbaar zijn uit de bedoelde openbare registers. Artikel 7 VERKLARINGEN VERKOPER De verkoper verklaart: dat hem tot heden door overheid of door nutsbedrijven geen verbeteringen of herstellingen zijn voorgeschreven of aangekondigd die nog niet of niet naar behoren zijn uitgevoerd. dat hem geen (lopende adviesaanvraag voor) aanwijzing, dan wel aanwijzingsbesluit dan wel registerinschrijving bekend is van het registergoed: a. als beschermd monument in de zin van artikel 3, 4 of 6 van de Monumentenwet, b. tot beschermd stads- en dorpsgezicht (of voorstel daartoe) als bedoeld in artikel 35 van de Monumentenwet, c. door de gemeente of de provincie als beschermd monument of beschermd stads of dorpsgezicht. niet bekend te zijn met verontreinigingen van het registergoed die nadelig zijn voor het in paraaf inschrijver: Pagina 14 van de 35.

15 artikel 6 omschreven gebruik door koper, of die leiden of zou kunnen leiden tot een verplichting tot sanering van het object, het vergoeden van schade of het nemen van andere maatregelen. dat er geen subsidie van overheidswege aangevraagd of toegekend is, waarvan nog voorwaarden moeten worden nagekomen. dat inzake de levering van het registergoed geen BTW is verschuldigd. dat het registergoed wordt geleverd vrij van hypothecaire inschrijvingen, beslagen, huurkoop, huur, huurbeschermingsrechten, pacht, of andere aanspraken van derden op gebruik of bewoning ongevorderd en vrij van optie- en voorkeursrechten. aan verkoper is niet bekend dat het registergoed is opgenomen in een aanwijzing als bedoeld in artikel 2, artikel 8 of dan wel in een voorstel als bedoeld in artikel 8a van de Wet Voorkeursrecht Gemeenten; bevoegd te zijn tot verkoop en tot eigendomsoverdracht bij het passeren van de akte van eigendomsoverdracht. Artikel 8 HOEDANIGHEID VAN HET REGISTERGOED/OVERDRACHT AANSPRAKEN - Indien de opgegeven maat of grootte van het object of verdere omschrijving daarvan niet juist of niet volledig is, ontlenen partijen daaraan geen recht. Alleen het recht op verrekening van onder- en overmaat. Verrekening zal plaatsvinden tegen de omgerekende vierkante meterprijs. Het opmeten zal plaatsvinden in eerste instantie door middel van een zogenaamde VKG (voorlopige kadastrale grens) dit gebeurt om de levering niet onnodig te vertragen. Later zal definitieve opmeting plaatsvinden en kan verrekenen als voornoemd plaatsvinden. - In deze overeenkomst is voor zover mogelijk begrepen de overdracht van alle aanspraken die verkoper ten aanzien van het registergoed kan of zal kunnen doen gelden tegenover derden, waaronder begrepen de bouwer(s), (onder)aannemer(s), installateur(s) en leverancier(s), zoals wegens verrichte werkzaamheden of ter zake van het object toegebrachte schade, zonder dat koper tot vrijwaring verplicht is. Deze overdracht vindt plaats bij de eigendomsoverdracht van het registergoed, of indien eerder bij de feitelijke levering. Verkoper is verplicht de hem hierover bekende gegevens aan koper te verstrekken en machtigt koper hierbij voor zover nodig deze overdracht van aanspraken voor rekening van koper te doen meedelen overeenkomstig wettelijke bepalingen. - Het registergoed wordt verkocht in de staat waarin het zich thans bevindt, met alle bestanddelen, alle rechten en aanspraken, heersende erfdienstbaarheden en kwalitatieve rechten e.e.a. met inachtneming van het bepaalde in artikel 21. paraaf inschrijver: Pagina 15 van de 35.

16 Artikel 9 RISICO OVERGANG, BESCHADIGING DOOR OVERMACHT Het registergoed is met ingang van de dag van het passeren van de akte van eigendomsoverdracht voor risico van koper tenzij de feitelijke levering eerder plaats heeft, in welk geval het risico met ingang van die dag overgaat op koper. Indien het registergoed voor het tijdstip van risico overgang in meer dan geringe mate wordt beschadigd dan wel geheel of gedeeltelijk verloren gaat, is deze overeenkomst van rechtswege ontbonden, tenzij binnen een week na het onheil, maar in ieder geval voor de overeengekomen dag van eigendomsoverdracht: a. Verkoper verklaart de schade binnen vier weken na het onheil voor zijn rekening te zullen herstellen, in welk geval de feitelijke/juridische levering zo nodig wordt uitgesteld tot de dag volgend op die waarop die vier weken zijn verstreken; vindt herstel niet naar behoren plaats, dan is de overeenkomst alsnog ontbonden. De verkoper is verplicht om koper onmiddellijk in kennis te stellen van beschadiging of (gedeeltelijk) verloren gaan van het registergoed. Artikel 10 INGEBREKESTELLING, ONTBINDING Indien een der partijen, na in gebreke te zijn gesteld, gedurende acht dagen nalatig blijft in de nakoming van zijn uit deze overeenkomst voortvloeiende verplichtingen zal deze overeenkomst van rechtswege zonder rechterlijke tussenkomst ontbonden zijn, tenzij de wederpartij alsnog uitvoering van de overeenkomst verlangt. In beide gevallen zal de nalatige partij ten behoeve van de wederpartij een zonder rechterlijke tussenkomst direct opeisbare boete verbeuren van 10 % van de koopsom, onverminderd het recht op verdere schadevergoedingen en vergoeding van kosten en verhaal, waaronder begrepen de kosten van rechtskundige bijstand. Artikel 11 TOESTEMMING/ONDEELBAARHEID Verkoper (s) verklaren voor zover van toepassing en voor zover nodig, te handelen met toestemming van de echtgenoten of partner of mede-eigenaren, en staan in voor de medewerking van deze betrokkenen bij de uitvoering van deze overeenkomst. De uit deze overeenkomst voor partijen ten opzichte van elkaar voortvloeiende verbintenissen zijn ondeelbaar. Indien meerdere personen gezamenlijk inschrijven, zijn zij hoofdelijk aansprakelijk voor naleving van hun verplichtingen jegens verkoper. paraaf inschrijver: Pagina 16 van de 35.

17 Artikel 12 DATUM INSCHRIJVING Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 5 december 2016 om uur. Het inschrijfformulier (het gehele boekwerk, van de voorzijde tot pagina 35) dient dan op het kantoor van Bernheze makelaars & adviseurs, Bitswijk 10, 5401 JB, Uden aanwezig te zijn, telefoonnummer Inschrijver is zelf verantwoordelijk voor het tijdig indienen van het inschrijfformulier. Gelieve daarvoor bijgevoegde enveloppe te gebruiken. Artikel 13 INSCHRIJVING Inschrijven dient te geschieden in volle nominale bedragen, in Nederlands geld uitgedrukt en niet mede in goederen e.d.. Extra voorwaarden door inschrijver (s) vermeld op het inschrijfformulier, alsmede biedingen waarbij geboden wordt met een bedrag waarmee de hoogst te bieden som nog wordt verhoogd zijn nietig. Iedere inschrijver moet zijn bod gestand doen tot woensdag 7 december 2016 om De inschrijver aan wie wordt gegund blijft voor zijn bod aansprakelijk en verplicht zich tot het betalen van de door hem geboden som en tot nakoming van de overige verkoopvoorwaarden. Artikel 14 OPENING INSCHRIJVING De inschrijvingen/enveloppen worden geopend door een medewerker van Bernheze makelaars & adviseurs eventueel in bijzijn van verkoper. Indien gewenst mogen inschrijvers eveneens aanwezig zijn. Slechts het hoogste geboden bedrag zal hardop worden opgelezen, overige informatie wordt niet prijsgegeven. Artikel 15 GUNNEN/NIET GUNNEN Verkoper behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van reden niet te gunnen. Gunning vindt in principe plaats aan de hoogst biedende(n). De verkoper zal uiterlijk dinsdag 6 december 2016, 15:15 uur beslissen of er gegund wordt. Artikel 16 BIJ GUNNING Indien de verkoper tot gunning overgaan zal de makelaar de koper hiervan telefonisch op de paraaf inschrijver: Pagina 17 van de 35.

18 hoogte brengen uiterlijk op dinsdag voor u. De gunning zal schriftelijk of digitaal bevestigt worden. Artikel 17 BIJ NIET GUNNING De overige inschrijvers worden hiervan zo spoedig mogelijk, schriftelijk of digitaal op de hoogte gebracht. Artikel 18 KREDIETWAARDIGHEID Op verzoek van de verkoper kan bij inschrijving verzocht worden dat de inschrijver zijn kredietwaardigheid aantoont. Dit kan door middel van een verklaring van een erkende financiële instelling die verklaart dat de inschrijver zijn bieding financieel kan nakomen. Artikel 19 MAKELAARSKOSTEN De makelaarskosten zijn voor rekening van de verkoper. Artikel 20 NOTARISKOSTEN EN OVERDRACHTSBELASTING De notariskosten zijn voor rekening van de koper. Indien koper voldoet aan de voorwaarden zoals gemeld in artikel 15, lid 1 onder q van de Wet op Belastingen van Rechtsverkeer is het mogelijk om vrijstelling overdrachtsbelasting te verkrijgen. Koper dient dit voor het passeren van de akte van levering aan notaris kenbaar te maken, zodat deze de aanvraag kan verzorgen. Artikel 21 OPLEVERING Het jachtrecht is verpacht. Het registergoed wordt in de huidige toestand opgeleverd, vrij van huur, pacht of ander soortig gebruik.de afrastering, voor zover aanwezig behoort tot het verkochte. Artikel 22 PERCEELSGRENZEN De percelen cultuurgrond bestaan uit een gedeeltelijke kadastraal percelen en zullen opnieuw worden ingemeten. Voor de wijze waarop dit zal plaatsvinden wordt verwezen naar bladzijde 3 van de brochure, de letterlijke tekst wordt veronderstelt hier te zijn ingevoegd. Verrekening van onder- of overmaat zal plaatsvinden zoals vermeld in artikel 8. paraaf inschrijver: Pagina 18 van de 35.

19 Artikel 23 BEDENKTIJD De inschrijver schrijft in op een perceel cultuurgrond. De wettelijke bedenktijd van 3 dagen bij de koop van een woning voor particulier gebruik is niet van toepassing. paraaf inschrijver: Pagina 19 van de 35.

20 Kadastrale uittreksels en kaarten paraaf inschrijver: Pagina 20 van de 35.

21 paraaf inschrijver: Pagina 21 van de 35.

22 paraaf inschrijver: Pagina 22 van de 35.

23 paraaf inschrijver: Pagina 23 van de 35.

24 paraaf inschrijver: Pagina 24 van de 35.

25 Titel van aankomst paraaf inschrijver: Pagina 25 van de 35.

26 paraaf inschrijver: Pagina 26 van de 35.

27 paraaf inschrijver: Pagina 27 van de 35.

28 paraaf inschrijver: Pagina 28 van de 35.

29 paraaf inschrijver: Pagina 29 van de 35.

30 paraaf inschrijver: Pagina 30 van de 35.

31 paraaf inschrijver: Pagina 31 van de 35.

32 paraaf inschrijver: Pagina 32 van de 35.

33 paraaf inschrijver: Pagina 33 van de 35.

34 paraaf inschrijver: Pagina 34 van de 35.

35 paraaf inschrijver: Pagina 35 van de 35.

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van:

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: De kavel gemeente Oirschot, sectie H, nummer 710 (Nieuwedijk) 1. Verkoopvoorwaarden 1. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om, indien

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

nabij hultenhoek 12 GRoeninGen (Gem. boxmeer)

nabij hultenhoek 12 GRoeninGen (Gem. boxmeer) nabij hultenhoek 12 GROENINGEN (gem. boxmeer) te koop per inschrijving Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U intresse

Nadere informatie

- 1 - Mobers & Dings notarissen

- 1 - Mobers & Dings notarissen Mobers & Dings notarissen - 1 - J.F. Kennedylaan 6 5981 XC Panningen 077-3071490 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Object: weiland en cultuurgrond aan de Lorbaan en Venweg te Grashoek kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

Leemsteeg ongenummerd te Wilp

Leemsteeg ongenummerd te Wilp Per inschrijving te koop, landbouwgrond Leemsteeg ongenummerd te Wilp WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink (agrarisch)

Nadere informatie

Schansstraat / bochtstraat ong. ospel

Schansstraat / bochtstraat ong. ospel Schansstraat / bochtstraat ong. ospel te koop Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin

Nadere informatie

C VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK

C  VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK C nr. @ Casenr. @ VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK De ondergetekenden: 1. De PROVINCIE NOORD-BRABANT, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam vertegenwoordiger, domicilie

Nadere informatie

coxsebaan nabij nr. 9 boerdonk (erp)

coxsebaan nabij nr. 9 boerdonk (erp) coxsebaan nabij nr. 9 boerdonk (erp) te koop per inschrijving Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft.

Nadere informatie

Nijverdalseweg te Marienheem

Nijverdalseweg te Marienheem Per inschrijving te koop, landbouwgrond Nijverdalseweg te Marienheem WILBRINK Makelaardij o.g. Dorpstraat 47, 7361 AR BEEKBERGEN 055 5061397 Fax 055 5062081 Makelaars / taxateurs : G.H.M. Vergeer R. Wilbrink

Nadere informatie

In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden:

In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden: In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden: Een perceel gras-bouwland gelegen aan de Middendrift te Een. Kadastraal bekend:

Nadere informatie

In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden:

In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden: In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden: 1. Een perceel grasland gelegen aan de Oostingslaan te Peize, kavel A. Kadastraal

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden van de verkoop van de. Titus Brandsmastraat 17 te 6441 LD Brunssum

Inschrijfvoorwaarden van de verkoop van de. Titus Brandsmastraat 17 te 6441 LD Brunssum Inschrijfvoorwaarden van de verkoop van de Titus Brandsmastraat 17 te 6441 LD Brunssum Betreft inschrijving op: Titus Brandsmastraat 17 te 6441 LD Brunssum, kadastrale aanduiding gemeente Brunssum, sectie

Nadere informatie

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn

Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Algemene en Bijzondere Inschrijvings- en verkoopvoorwaarden Prof. Einthovenstraat 35, 7316 LW Apeldoorn Wijze van bieden Artikel 1 De biedingen kunnen uitsluitend schriftelijk en in een gesloten enveloppe

Nadere informatie

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel VRIJWILLIGE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING: In het buitengebied van Schijndel gelegen perceel cultuurgrond. Het perceel is gesitueerd aan de bosrand en tegen natuurgebied.

Nadere informatie

Verkoop bij inschrijving

Verkoop bij inschrijving Verkoop bij inschrijving In opdracht van onze opdrachtgever worden de volgende percelen cultuurgrond bij onderhandse inschrijving te koop aangeboden: 1. Een perceel grasland gelegen aan de Poolswijk te

Nadere informatie

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. s-hertogenbosch, De Bellaard

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. s-hertogenbosch, De Bellaard Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING s-hertogenbosch, De Bellaard Een kavel goede landbouwgrond (rivierklei), totaal ter grootte van 02.24.90 hectaren in de Vlijmense Polder INSCHRIJVEN IS MOGELIJK

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP BIJ INSCHRIJVING Perceel landbouwgrond gelegen aan De Roovertsedijk Hilvarenbeek Pagina 1 van 14 Omschrijving Hilvarenbeek P 1708. Groot 3.85.30 ha Betreft een perceel landbouwgrond, gelegen ten

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VERKOOP BIJ INSCHRIJVING In opdracht van: de gemeente Raalte, Zwolsestraat 16, Raalte (hierna ook te noemen "de verkoper" en/of "de gemeente Raalte"). Object: Een perceel grond met bedrijfshal gelegen

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND

KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND ondergetekenden: 1. [naam], [plaats], in deze kwestie rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], hierna te noemen: "koper", en 2. De heer R.J.M. Gruson handelend namens

Nadere informatie

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. BOEKEL, Kluisstraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren.

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. BOEKEL, Kluisstraat. Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa hectaren. Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING BOEKEL, Kluisstraat Perceel landbouwgrond, ter grootte van circa 04.00.00 hectaren. INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT EN MET WOENSDAG 26 JULI 2017 TOT 12.00 UUR Algemeen

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Molenstraat 0-ong. Reek Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Molenstraat ong. 5375 te Reek : 250.000,--

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM TUSSEN DE GEMEENTE MIDDEN - DELFLAND EN DE HEER L.W. JANSEN Concept: 20 april 2011 DE ONDERGETEKENDEN 1. De gemeente Midden-Delfland, zetelende aan de Keenenburgweg

Nadere informatie

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008

Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Algemene Bepalingen voor de verkoop en levering van bloot eigendom van gronden der gemeente s-gravenhage 2008 Verkoopvoorwaarden bloot eigendom: Vastgesteld door burgemeester en wethouders van s-gravenhage

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden van de verkoop van Object De Locht 88-A te Kerkrade

Inschrijfvoorwaarden van de verkoop van Object De Locht 88-A te Kerkrade Inschrijfvoorwaarden van de verkoop van Object De Locht 88-A te Kerkrade Betreft inschrijving op: Hoekwoning met tuin, erf, ondergrond en verdere aanhorigheden, plaatselijk bekend als De Locht 88-A, 6465

Nadere informatie

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg

Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Bloemstraat 5-5a 8081 CV Elburg Woonhuis Voor de meest actuele veilinginformatie kijkt u op KoopeenVeilinghuis.nl. Objectomschrijving Het woonhuis annex bedrijfsruimte, erf, tuin en ondergrond. Prachtig

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Percelen landbouwgrond gelegen aan de Veenweg te Varsseveld Perceel 1 Perceel 2 Omschrijving Algemeen Het betreffen twee perceeltjes landbouwgrond, gelegen ten oosten van Varsseveld

Nadere informatie

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. HEEZE aan het Ven

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. HEEZE aan het Ven Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING HEEZE aan het Ven TWEE kavels goede landbouwgrond met beregening, totaal ter grootte van 8.93.75 hectaren, met zeer goede ontsluiting INSCHRIJVEN IS MOGELIJK

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE

ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE ALGEMENE VERKOOPVOORWAARDEN bloot eigendom van gronden GEMEENTE 'S-GRAVENHAGE Blad 1 INHOUD Art. 1. Art. 2. Art. 3. Art. 4. Art. 5. Art. 6. Art. 7. Art. 8. Art. 9. Art. 10. Art. 11. Art. 12. Art. 13. Art.

Nadere informatie

.., wonende, en (bij rechtspersoon noemen) ten deze vertegenwoordigd door

.., wonende, en (bij rechtspersoon noemen) ten deze vertegenwoordigd door K O O P O V E R E E N K O M S T (Bouwkavel Meerser Eindstraat) Ondergetekenden: de verkoopster: de gemeente Stein, ten deze vertegenwoordigd door haar burgemeester, de heer drs. A. C. Barske, handelende

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente"

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: de Gemeente KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente" En 2. @ hierna (tezamen) te noemen de Koper De

Nadere informatie

bij algemene inschrijving percelen landbouwgrond

bij algemene inschrijving percelen landbouwgrond bij algemene inschrijving percelen landbouwgrond gelegen te Venhorst totale oppervlakte 9.52.70 ha Inhoud Kadastrale gegevens Ligging Bestemming Inschrijfvoorwaarden Nadere informatie Bijlagen 2 Kadastrale

Nadere informatie

VERVOLG KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST.

VERVOLG KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST. KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1. De gemeente Hoogeveen, hierbij vertegenwoordigd door de heer W. van der Veen, afdelingsmanager van de afdeling Vastgoed, handelend op grond van het

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK LAAN NAAR EMICLAER 2/2A/2B AMERSFOORT

KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK LAAN NAAR EMICLAER 2/2A/2B AMERSFOORT KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK LAAN NAAR EMICLAER 2/2A/2B AMERSFOORT De ondergetekenden: De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Amersfoort, kantoorhoudende 3811 LM te Amersfoort, Stadhuisplein

Nadere informatie

Verkoper verklaart aan koper te hebben verkocht, die verklaart van verkoper te hebben gekocht: KOOPPRIJS De koopprijs van het verkochte bedraagt:.

Verkoper verklaart aan koper te hebben verkocht, die verklaart van verkoper te hebben gekocht: KOOPPRIJS De koopprijs van het verkochte bedraagt:. Blad 1. KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De heer mr. R.A.L. Severijns, burgemeester van Oirschot, te dezen handelend ter uitvoering van het besluit van het college van Burgemeester en Wethouders

Nadere informatie

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt.

Foto's van de onroerende zaak zijn te bekijken via onderstaande link: www.notarissengo.nl/mijn-huis/duivenwaardseweg11nt. INSCHRIJFVOORWAARDEN a. de boerderijwoning met aangebouwde schuur en losse schuur, onder- en omliggende grond en akkerbouwland, staande en gelegen te 3244 LH Nieuwe- Tonge, aan de Duivenwaardseweg 11,

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Lithoijen Bouwkavel Stuwstraat ong Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Koopsom : Stuwstraat ong. te Lithoijen

Nadere informatie

Verkoop bij notariële inschrijving:

Verkoop bij notariële inschrijving: Verkoop bij notariële inschrijving: Diverse percelen bouwland aan de Westelijke Randweg in de gemeente Langedijk *schematisch aangeven In samenwerking met notariskantoor Appel Notarissen te Obdam en namens

Nadere informatie

vastgoedmakelaardij Aankondiging: Vrijwillige verkoop bij inschrijving Vaart 77, Gasselternijveen.

vastgoedmakelaardij Aankondiging: Vrijwillige verkoop bij inschrijving Vaart 77, Gasselternijveen. vastgoedmakelaardij Aankondiging: Vrijwillige verkoop bij inschrijving Vaart 77, Gasselternijveen. Klaassen Vastgoedmakelaardij B.V. Wiekenweg 53A, 3815 KL Amersfoort Telefoon: 033 258 13 30 Internet:

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Wijststraat ong. Heesch Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. Bouwkavel van ca. 1.350m² voor

Nadere informatie

(Concept)Koopovereenkomst

(Concept)Koopovereenkomst (Concept)Koopovereenkomst De ondergetekende: 1. DE GEMEENTE OUDEWATER, hierna ook genoemd: verkoper, namens wie de heer Mr.Drs. P. Verhoeve, burgemeester van de gemeente Oudewater, verklaart te hebben

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Perceel akkerbouwgrond gelegen aan de Doetinchemseweg te Westendorp/Varsseveld Omschrijving Algemeen Het betreft een perceel akkerbouwgrond, gelegen ten oosten van Westendorp aan

Nadere informatie

te koop per inschrijving

te koop per inschrijving Randweg 5 deurne te koop per inschrijving Nodigt u uit Geachte mevrouw, mijnheer, Voor U ligt de brochure met informatie over het door U opgevraagde object waar U interesse in heeft. U vindt hierin foto

Nadere informatie

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. Een kavel goede landbouwgrond, ter grootte van hectaren.

Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING. Een kavel goede landbouwgrond, ter grootte van hectaren. Verkoopinformatie TE KOOP BIJ INSCHRIJVING DEURNE aan het RIET Een kavel goede landbouwgrond, ter grootte van 02.82.00 hectaren. INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT EN MET DONDERDAG 29 MAART 2018-12.00 UUR Algemeen

Nadere informatie

V E R K O O P B I J I N S C H R I J V I N G

V E R K O O P B I J I N S C H R I J V I N G V E R K O O P B I J I N S C H R I J V I N G TYTSJERK Lytsegeast kavel landbouwgrond (5.51.40 hectare) R E N T M E E S T E R S E N T A X A T E U R S R E N T M E E S T E R S & A G R A R I S C H T A X A T

Nadere informatie

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende.

1.6 Inschrijvingsformulier: het formulier, bedoeld in artikel 2 en volgende. - 1 - VOORWAARDEN voor de verkoop bij inschrijving van het registergoed: Wijk 2 17-18 te urk Begrippen/Omschrijving 1.1 Het verkochte: de voormalige havenmeesterwoning met ondergrond en verder toebehoren

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De koop wordt gesloten onder de volgende voorwaarden:

KOOPOVEREENKOMST. De koop wordt gesloten onder de volgende voorwaarden: KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de gemeente Borger-Odoorn, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar burgemeester de heer M.L.J. Out, ten deze handelende ter uitvoering van het besluit van burgemeester

Nadere informatie

hierna te noemen "verkoper"/hierna samen te noemen "verkoper" *)

hierna te noemen verkoper/hierna samen te noemen verkoper *) KOOPAKTE BESTAANDE EENGEZINSWONING Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model september 2003). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen

Nadere informatie

Verkoper verkoopt aan koper, die van verkoper koopt:

Verkoper verkoopt aan koper, die van verkoper koopt: KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Verkoper: de heer Cornelis Johan Schoonen, wonende op Curacao, Boebiweg 6, geboren te Curacao op 29 mei 1949, ten deze handelende als bestuurder van de te Bonaire

Nadere informatie

Parkeerplekken.nl (ver)huren & ver(kopen) van parkeerplekken. Koopakte Parkeerplaats / Autobox

Parkeerplekken.nl (ver)huren & ver(kopen) van parkeerplekken. Koopakte Parkeerplaats / Autobox Parkeerplekken.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor nadelige gevolgen van het gebruik van de tekst van deze koopovereenkomst. De ondergetekenden: Koopakte Parkeerplaats / Autobox 1. Verkoper 1 Naam:...

Nadere informatie

meewerkend KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAKEN

meewerkend KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAKEN boxbrál KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAKEN De ondergetekenden: 1. Naam : Van Liempd Voornamen : Martinus Antonius Nicolaas Maria van Liempd Geboren : 09-01-1957 te Boxtel Adres Tongeren 28 Woonplaats :

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Provincie Limburg nodigt uit tot het uitbrengen van een bod op de door haar aangeboden percelen cultuurgrond.

Nadere informatie

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer:

Te koop aangeboden. Gemeente Westerveld Grondzaken & Vastgoed Raadhuislaan EL DIEVER telefoonnummer: Te koop aangeboden Een perceel grond gelegen aan de verharde weg van Helomaweg te Havelte. Het betreft een gedeelte van het kadastrale perceel met kadastrale aanduiding gemeente Havelte, sectie I, nummer

Nadere informatie

dan wel door deze nader te noemen meester; hierna te noemen: "koper".

dan wel door deze nader te noemen meester; hierna te noemen: koper. - 1 - KOOPAKTE 103208 JA/JB (versie: 4-1-2013 De ondergetekenden: 1. De heer Mr J.R. Beversluis, advocaat te Deventer en kantoorhoudend te Deventer aan de Keizerstraat 19 (7411 HD) in de hoedanigheid als

Nadere informatie

Concept Koopovereenkomst Middelhoeve 11 te Nieuwegein

Concept Koopovereenkomst Middelhoeve 11 te Nieuwegein Concept Koopovereenkomst Middelhoeve 11 te Nieuwegein KOOPOVEREENKOMST BEDRIJFS-ONROERENDGOED Bij deze koopovereenkomst behoren: - kadastrale gegevens, voorgaande akte van levering; - hoofdsplitsing in

Nadere informatie

TE KOOP Percelen grond te Ruinen

TE KOOP Percelen grond te Ruinen TE KOOP Percelen grond te Ruinen 2 percelen Landbouwgrond. Locatie: Armstraat te Ruinen Locatie: Noordharen te Ruinen Vraagprijs: 45.000,- k.k. p.ha. KENMERKEN: Ligging: Deze percelen zijn gelegen aan

Nadere informatie

Verkoper of de Gemeente en Koper hierna gezamenlijk te noemen 'Partijen en ieder voor zich ook wel Partij.

Verkoper of de Gemeente en Koper hierna gezamenlijk te noemen 'Partijen en ieder voor zich ook wel Partij. PARTIJEN: Gemeente Barneveld Raadhuisplein 2 3771 ER Barneveld ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer L.E. Morren, gemandateerde, hierna te noemen Verkoper of Gemeente en De Bunte Vastgoed

Nadere informatie

Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + :

Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + : KOOPCONTRACT Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + : Koper: De ondergetekenden: 1. Edouard Joseph Halabi, vennootschapsdirecteur, wonende op Curaçao met als kantooradres Schottegatweg Oost 82, geboren

Nadere informatie

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST CONCEPT KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: De ondergetekenden: de Provincie Zuid-Holland, gevestigd te Den Haag, kantoorhoudende aan het Zuid-Hollandplein 1, te dezen vertegenwoordigd op grond van artikel

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) adres

Inschrijfformulier. Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé)  adres Inschrijfformulier Gegevens van de bieder: Naam Voornamen Geboortedatum/plaats Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer (privé) E-mailadres hetzij Naam Handelsregisternummer Statutaire vestigingsplaats

Nadere informatie

Te koop bij inschrijving

Te koop bij inschrijving Te koop bij inschrijving Percelen bosgrond gelegen aan de Bijvankstraat, Beukendijk en Toldijk te Westendorp Omschrijving Algemeen Het betreft percelen bosgrond ten westen van Varsseveld en ten zuiden

Nadere informatie

Verkoopinformatie HEEZE, Euvelwegen. Kavel goede tuinbouw-/ landbouwgrond, totaal ter grootte van hectare.

Verkoopinformatie HEEZE, Euvelwegen. Kavel goede tuinbouw-/ landbouwgrond, totaal ter grootte van hectare. Verkoopinformatie HEEZE, Euvelwegen Kavel goede tuinbouw-/ landbouwgrond, totaal ter grootte van 01.00.45 hectare. Algemeen Twee percelen landbouwgrond, totaal ter grootte van 01.00.45 hectare, gelegen

Nadere informatie

Verkoper en koper worden hierna gezamenlijk ook wel aangeduid als partijen.

Verkoper en koper worden hierna gezamenlijk ook wel aangeduid als partijen. KOOPOVEREENKOMST VOOR BEDRIJFS-ONROERENDGOED Model koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Verenging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen

Nadere informatie

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm Bijlage 14a overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemming verlenen, doch uiterlijk op 1 maart

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde

- 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde - 1 - BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde REGISTERGOED een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, bij de Gieterstraat 90 te Rolde, kadastraal bekend gemeente Rolde sectie V, nummer

Nadere informatie

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN. de woonboerderij met aanhorigheden aan De Legeloane 1 te Augustinusga

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN. de woonboerderij met aanhorigheden aan De Legeloane 1 te Augustinusga VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN de woonboerderij met aanhorigheden aan De Legeloane 1 te Augustinusga BESCHRIJVING EN VOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN: de woonboerderij met ondergrond

Nadere informatie

Te Koop. Verkoop bij openbare inschrijving van percelen landbouwgrond

Te Koop. Verkoop bij openbare inschrijving van percelen landbouwgrond Verkoop bij openbare inschrijving van percelen landbouwgrond Te Koop Percelen landbouwgrond gelegen in de omgeving van Annen en in eigendom van WMD Drinkwater B.V. Inhoudsopgave 1. Te koop aangeboden...

Nadere informatie

Kooiweg 2 Zwolle. Vraagprijs: 324.500,00 k.k.

Kooiweg 2 Zwolle. Vraagprijs: 324.500,00 k.k. Kooiweg 2 Zwolle Vraagprijs: 324.500,00 k.k. Op een mooie locatie gelegen in het buitengebied van Zwolle ligt dit agrarisch bedrijf, welke ook geschikt is voor een particulier. De boerderij is zeer centraal

Nadere informatie

REGELS Verkoop bij inschrijving

REGELS Verkoop bij inschrijving REGELS Verkoop bij inschrijving U overweegt een woning te kopen bij inschrijving. De verkoop bij inschrijving is een verkoopmethode waarbij kandidaat-kopers de mogelijkheid hebben om door indiening van

Nadere informatie

t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs Postbus AA Aalten Gantvoortweg 4 a, Aalten Tel 0031 (0) Fax 0031 (0)

t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs Postbus AA Aalten Gantvoortweg 4 a, Aalten Tel 0031 (0) Fax 0031 (0) Dé Agrarisch Specialist!!! t Gantvoort BV Makelaars & Adviseurs Postbus 38 7120 AA Aalten Gantvoortweg 4 a, Aalten Tel 0031 (0) 543 47 69 80 Fax 0031 (0) 543 47 60 24 E-mail info@gantvoort.nl Website www.gantvoort.nl

Nadere informatie

Verkoop bij inschrijving cultuurgrond

Verkoop bij inschrijving cultuurgrond Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Verkoop bij inschrijving cultuurgrond Nabij de Veenelanden te Almelo worden diverse kavels cultuurgrond

Nadere informatie

TE KOOP. Lollebeekweg 60 Castenray

TE KOOP. Lollebeekweg 60 Castenray TE KOOP Lollebeekweg 60 Castenray Voor vragen kunt u contact opnemen met Margo van der Meer of Esther van Gerven, afdeling Stad Dorpen Wijken via telefoonnummer 0478-523 333. 2 Kadastrale gegevens Kadastraal

Nadere informatie

gelegen aan en nabij de Oosterhuisweg Verkocht

gelegen aan en nabij de Oosterhuisweg Verkocht Makkinga gelegen aan en nabij de Oosterhuisweg Verkocht Kenmerken Categorie Verkocht Prijs Postcode Oppervlakte / omvang Grondsoort Ontsluiting Waterschapslasten Ruilverkavelingslasten Erfdienstbaarheden

Nadere informatie

De koopprijs van de onroerende zaak bedraagt koopsom zegge koopsom in letters

De koopprijs van de onroerende zaak bedraagt koopsom zegge koopsom in letters 1 Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM KOOPAKTE BEDRIJFS-ONROERENDGOED Bij deze koopovereenkomst behoren: - lijst van zaken; - (bijlage ); - Model koopovereenkomst

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING TE KOOP BIJ INSCHRIJVING Akkerbouwbedrijf Hoeve Phoenix te Baarland TWEE percelen landbouwgrond, resp. groot ca 01.66.20 ha en 06.85.60 ha INSCHRIJVEN IS MOGELIJK TOT EN MET MAANDAG 1 SEPTEMBER 2014 TOT

Nadere informatie

Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden)

Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden) Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden) De ondergetekenden: 1. ####, gevestigd aan ####, #### te ####, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN

TE KOOP BIJ INSCHRIJVING, BEDRIJFSKAVEL AAN T HOPVELD, HAAREN Het betreft een bouwkavel (Kavel G) ten behoeve van de bouw van bedrijfsruimte aan t Hopveld te Haaren. Totale perceeloppervlakte: 1.370 m² Procedure: In opdracht van de gemeente Haaren wordt een bedrijfskavel,

Nadere informatie

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN

BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN BIJZONDERE VEILINGVOORWAARDEN Locatie Rolde REGISTERGOED een perceel grond ten behoeve van agrarische doeleinden, bij de Gieterstraat 90 te Rolde, kadastraal bekend gemeente Rolde sectie V, nummer 1594,

Nadere informatie

Koopovereenkomst Molensteijn 60 te De Meern

Koopovereenkomst Molensteijn 60 te De Meern Koopovereenkomst Molensteijn 60 te De Meern 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Melexis Nederland B.V., gevestigd te 3454 PT, De Meern, Molensteijn 60, ingeschreven in het handelsregister van de

Nadere informatie

Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte hectare

Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte hectare Te Koop Landbouwgrond Lubberstraat te Oirschot Perceel grootte 2.35.75 hectare Omschrijving van het object Perceel landbouwgrond ter grootte van 2.35.75 hectare, gelegen in het buitengebied van Oirschot,

Nadere informatie

Onverbindend concept, d.d. 12 juni 2014 onder voorbehoud goedkeuring college en gemeenteraad

Onverbindend concept, d.d. 12 juni 2014 onder voorbehoud goedkeuring college en gemeenteraad Onverbindend concept, d.d. 12 juni 2014 onder voorbehoud goedkeuring college en gemeenteraad Behandelend persoon: B. Vrolijk Dossiernummer: 2014.048528.01 De ondergetekende: 1. mevrouw ****, wonende te

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014

Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014 Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014 Artikel 1: Geldigheid 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden behoren bij en zijn onderdeel van de koopovereenkomst tussen de gemeente

Nadere informatie

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper.

Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda. Vraagprijs ,00 kosten koper. Lange Groenendaal 106 b, 2801 LV Gouda Vraagprijs 124.500,00 kosten koper www.langegroenendaal106b.nl Omschrijving Schitterend gelegen 2 kamer appartement op de tweede verdieping in het historische centrum

Nadere informatie

Koopovereenkomst. Hierna (samen) te noemen koper

Koopovereenkomst. Hierna (samen) te noemen koper Koopovereenkomst De ondergetekenden: A. Verkoper(s) Stichting DOMESTA, statutair gevestigd te Emmen en kantoorhoudende aan Westeind 50 (postadres: Postbus 1120, 7801BC EMMEN) ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

KOOPAKTE RECREATIEWONING

KOOPAKTE RECREATIEWONING KOOPAKTE RECREATIEWONING Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning (model januari 2007). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen

Nadere informatie

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193

Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars Marsweg 2 6941 BJ Didam tel 0316-221243 fax 0316-221193 CONCEPT d.d. 12-02-2014 Indien er onjuistheden voorkomen in uw personalia of elders in de tekst verzoek

Nadere informatie

verklaart voor en namens de gemeente Ommen te hebben verkocht aan de medeondergetekende:

verklaart voor en namens de gemeente Ommen te hebben verkocht aan de medeondergetekende: BIJLAGE 2 KOOPOVEREENKOMST GROND De ondergetekende(n): 1. De gemeente Ommen, overeenkomstig artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd namens de burgemeester door de heer F. van Weeghel, teamleider

Nadere informatie

KOOPCONTRACT. 2. **, hierna te noemen: "koper".

KOOPCONTRACT. 2. **, hierna te noemen: koper. KOOPCONTRACT De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Hoorn, Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn, te deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door..., hierna te noemen: "verkoper"; en 2.

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen)

Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) Inschrijfformulier voor inschrijving verkoop voormalige Gymzaal (Chaamseweg 8a Alphen) De ondergetekende: Naam: Voornamen: Adres: Nr Postcode: Woonplaats: Email-adres: Telefoonnummer: Mobiel nummer: (Hoofd)beroep:

Nadere informatie

Contractnummer : Planregistratienr : W E005 Projectnaam : Zuiderloo UWP-1 Morgen won. (fase 1) Bouwnummer :.

Contractnummer : Planregistratienr : W E005 Projectnaam : Zuiderloo UWP-1 Morgen won. (fase 1) Bouwnummer :. : 330.030001325 Planregistratienr : W-2017-02255-E005 Projectnaam : Zuiderloo UWP-1 Morgen won. (fase 1) Bouwnummer :. BPD Ontwikkeling BV Regio Noord-West IJsbaanpad 1 1076 CV Amsterdam Postbus 51262

Nadere informatie

Verkoopinformatie. OIRSCHOT, Melklanden. Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca hectaren

Verkoopinformatie. OIRSCHOT, Melklanden. Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca hectaren Verkoopinformatie OIRSCHOT, Melklanden Perceel landbouwgrond, ter grootte van ca. 02.00.00 hectaren Algemeen Perceel landbouwgrond is gelegen te Oirschot aan de Melklanden. ZLTO Verkoopinformatie: Melklanden

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK GERARD DOUSTRAAT 43 AMERSFOORT

KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK GERARD DOUSTRAAT 43 AMERSFOORT KOOPOVEREENKOMST ONROERENDE ZAAK GERARD DOUSTRAAT 43 AMERSFOORT De ondergetekenden: De publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Amersfoort, kantoorhoudende 3811 LM te Amersfoort, Stadhuisplein 1, te dezen

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Geffen Geffens Veld 5 Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. 1 Locatie Vraagprijs : Geffens Veld 5, 5386 LL Geffen : 475.000,--

Nadere informatie

Model verkoopovereenkomst legakker te Vinkeveen

Model verkoopovereenkomst legakker te Vinkeveen Versie 3 dd. 21 maart 2017 Model verkoopovereenkomst legakker te Vinkeveen Partijen, 1... hierna te noemen koper, verklaart te hebben gekocht van: 2. Recreatieschap Vinkeveense plassen, gevestigd op het

Nadere informatie

TE KOOP. Circa 9,7 hectare cultuurgrond Walingsdijk te Ursem

TE KOOP. Circa 9,7 hectare cultuurgrond Walingsdijk te Ursem TE KOOP Circa 9,7 hectare cultuurgrond Walingsdijk te Ursem ALGEMEEN Klaver Makelaardij biedt circa 9,7 hectare cultuurgrond aan te Ursem. CULTUURGROND Oppervlakte Grondsoort Kwaliteit : 9.78.50 hectare.

Nadere informatie

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k.

Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs ,- k.k. Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Vraagprijs 135.000,- k.k. Omschrijving Bousemalaan, 9356 TN Tolbert Riante bouwkavel Uniek aan rand van bestaande woonwijk de Linde in Tolbert gelegen ruime bouwkavel van ca.

Nadere informatie

Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha

Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha Schijndel, Zeilkampjes ong. Perceel cultuurgrond, opp. 5,41.45 ha Algemeen Het betreft een perceel cultuurgrond. Kadastrale gegevens Gemeente : Schijndel Gemeente : Schijndel Sectie : O Sectie : O Nummer

Nadere informatie

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN INFORMATIE EN INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Verkoop bij onderhandse inschrijving van een perceel grasland gelegen aan de Dalenstraat te Beneden-Leeuwen Veenendaal, november 2011 KENDES RENTMEESTERS & ADVISEURS

Nadere informatie