Inschrijvingsmodaliteiten en uitgiftevoorwaarden. Achtergestelde obligatielening ENFORSA III

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inschrijvingsmodaliteiten en uitgiftevoorwaarden. Achtergestelde obligatielening ENFORSA III"

Transcriptie

1 Uitgiftedatum: 25 juni 2015 Uitgever: Enforsa Foundation Stichting naar Nederlands recht met maatschappelijke zetel te Breda Nederland Bedrijfsnummer:KvK Inschrijvingsmodaliteiten en uitgiftevoorwaarden Achtergestelde obligatielening ENFORSA III Aanbod tot private inschrijving voor: 170 obligaties met nominale waarde van euro per stuk Looptijd: 10 jaar ( ) Inschrijvingsperiode: 1 juli 2015 tot en met 28 september 2015 (onder voorbehoud van vervroegde afsluiting of mogelijke verlenging) De definitieve inschrijvingen op de achtergestelde obligaties ENFORSA III gebeuren op het adres van ENFORSA FOUNDATION in Breda waar de raad van bestuur tot de uitgifte van de obligatie beslist en het obligatiehouderregister bijgehouden wordt. De Obligatie lening Enforsa III valt niet onder het controle systeem van het AFM en is ook vrijgesteld van deze laatste betreffende het houden van een licentie of de verplichte prospectus.

2 OMTRENT ENFORSA FOUNDATION ENFORSA FOUNDATION is een Nederlandse Stichting opgericht op 25 juni De maatschappelijke zetel van ENFORSA FOUNDATION (hierna genoemd ENFORSA) is gevestigd te Breda alwaar zij ingeschreven onder het nummer KvK Door het stimuleren en implementeren van hernieuwbare energiebronnen, zal ENFORSA welvaart en groei koppelen aan welzijn en duurzaam ondernemen. Hiermee wordt tevens meegebouwd aan de weg naar het bereiken van duurzame klimaatdoelstellingen en het verstrekken van een betaalbare en stabiele energievoorziening in het Zuiden. ENFORSA zal groene stroom-installaties, zowel op dak als in open veld opstelling, laten installeren en beheren. De opbrengsten daarvan bestaan voornamelijk uit de verkoop van Groene stroom + certificaten (in de landen die dergelijke vorm van subsidie kennen) en de verkoop van electriciteit aan derden en/of de locale netwerkbeheerder. Dankzij de goede voorspelbaarheid van de jaarlijkse stroomproductie en, waar toepasselijk de opgelegde minimumprijs voor Groenestroomcertificaten afkomstig van groene stroom-installaties kan een dergelijke investering rekenen op stabiele inkomsten. De geproduceerde elektriciteit wordt aan de locale marktprijs verkocht aan de netbeheerder of aan derden, of indien dergelijke marktprijs niet relevant is omwille van het ontbreken van een locaal voldoende performant electriciteitsnetwerk, aan een vooraf met de afnemer overeengekomen prijs. De met de obligatie-uitgifte ENFORSA III opgehaalde middelen zullen in de loop van volledig aangewend worden voor de realisatie van groene stroominstallaties, voor een totaal (piek)vermogen van 75 MWp. ENFORSA beoogt enkel projecten definitief te verwerven en te financieren op het ogenblik dat een recht van opstal (of gelijkwaardig) met de grondeigenaar is vastgelegd, de goedkeuring voor aansluiting op het net van de netwerkbeheerder werd verkregen, de engineering gebeurde, de materiaal-, montage-, verzekerings- en beheerskosten gekend zijn en het recht op repatriëring van de middelen gegenereerd door de verkoop van elektriciteit verworven is. DE UITGIFTEVOORWAARDEN VAN DE ENFORSA III ACHTERGESTELDE OBLIGATIES 1.1. Voorwaarden van de inschrijving, uitgifteprijs, nominale waarde en aard van de obligaties Het aantal obligaties aangeboden in deze obligatielening ENFORSA III bedraagt in principe honderdzeventig (170) achtergestelde ENFORSA III obligaties. De vennootschap behoudt zich het recht voor om het aanbod bij grote interesse bijkomend te verhogen met honderddertig (130) achtergestelde ENFORSA III obligaties. De uitgifteprijs is 100 % van de nominale waarde. De ENFORSA III obligaties zijn achtergestelde verbintenissen van ENFORSA.

3 Deze uitgifte heeft geen openbaar karakter en ENFORSA III doet hierbij geen publiek beroep op het spaarwezen. De ENFORSA III obligaties zijn uitsluitend op naam. ENFORSA kan op elk ogenblik beslissen tot de immaterialisatie van de obligaties conform de toepasselijke wetgeving Inschrijvings- en betalingsperiode De inschrijvingsperiode loopt van 1 juli 2015 tot en met 28 september 2015, behoudens voortijdige afsluiting of eventuele verlenging. De inschrijving kan elke werkdag gedaan worden op het adres van ENFORSA, mits voorafgaande afspraak per telefoon Johan Maertens: +32 (0) , Christof Schotte: +32 (0) , Johan Eleveld: +31 (0) De inschrijvingen moeten gedaan worden door middel van het ingevulde formulier in bijlage (het inschrijvingsformulier ). Een inschrijving is pas geldig na ontvangst door ENFORSA III van de betaling van het inschrijvingsgeld dat 100% bedraagt van de nominale waarde van de ENFORSA III obligaties waarop ingeschreven wordt. De volledige nominale waarde van de ENFORSA III obligaties waarop ingeschreven wordt, moet binnen een termijn van één (1) week nadat het ondertekende inschrijvingsformulier opgemaakt werd, op de bankrekening (Belgische rekening Enforsa Foundation) Bank van Breda ontvangen worden. De geldige inschrijvers zullen binnen één (1) week na hun betaling vanwege ENFORSA een kwijting voor de betaalde som krijgen. Bij gebreke aan tijdige volledige betaling is de inschrijving op de ENFORSA III obligatie van rechtswege automatisch vervallen Rentevergoeding tijdens de inschrijvingsperiode De ENFORSA III obligatiehouder heeft zodra de volledige nominale waarde van de obligatie gestort werd, recht op een rentevergoeding tijdens de inschrijvingsperiode Taksen of belastingen op de inschrijving In de mate dat er wettelijke taksen of belastingen verschuldigd zijn, zijn deze ten laste van de inschrijver. In de huidige staat van de wetgeving zijn er geen Rwandese taksen of belastingen verschuldigd op de primaire inschrijving op de ENFORSA III obligatie door een Belgische rijksinwoner. Indien er later taksen of belastingen verschuldigd zouden zijn of worden, dan zijn deze ten laste van de inschrijver of ENFORSA III obligatiehouder Inschrijving op naam en levering van de obligaties De ENFORSA III obligatie wordt in het register van obligatiehouders van ENFORSA ingeschreven op naam van de inschrijver die er eigenaar van wordt, en nadien op naam van diens rechtsopvolgers, mits de registratie van die rechtsopvolging aan de hand van een notarieel document verzocht wordt. De certificaten op naam ten bewijze van de inschrijving van de ENFORSA III obligatie worden binnen de twee (2) maanden na schriftelijk verzoek daartoe door ENFORSA kosteloos afgeleverd.

4 Garantie van de beschikbare middelen voor de betaling van de rente en de terugbetaling van het kapitaal. De obligatiehouder stort op de Belgische rekening van ENFORSA FOUNDATION. Deze middelen worden geïnvesteerd in het Enforsa III Project in Roemenië. De inkomsten, gegarandeerd door contracten voor 15 jaar met de overheid, particulieren of bedrijven, worden maandelijks gerepatrieerd naar België waar de reserves worden opgebouwd voor het uitbetalen van de intresten en het terug betalen van het kapitaal van ENFORSA III. De informatie over de evolutie van deze reserves wordt jaarlijks meegedeeld aan de obligatiehouders Uitgiftevoorwaarden van de obligatielening Nominaal bedrag van de lening Alle ENFORSA III obligaties hebben een nominale waarde van honderdduizend euro ( ) en hebben dezelfde rechten en verplichtingen. De ENFORSA III obligaties zijn ondeelbaar, wat niet wegneemt dat er meerdere personen samen de onverdeelde eigenaars kunnen worden van een ENFORSA III obligatie, bijvoorbeeld krachtens het huwelijksstelsel, door gezamenlijke verwerving of door erfopvolging. De namen van samen optredende onverdeelde inschrijvers worden op eenzelfde inschrijvingsformulier genoteerd. De onverdeelde eigenaars, evenals de vruchtgebruiker(s) en blote eigenaar(s), moeten één gemeenschappelijke vertegenwoordiger en financieel gerechtigde/aansprakelijke aanduiden alvorens zij hun rechten kunnen uitoefenen Rentevergoeding en winstdeelname De ENFORSA III obligaties geven vanaf 23 juni 2015 recht op een rentevergoeding. Dit onverminderd de rente tijdens de inschrijvingsperiode. Deze rentevergoeding bedraagt bruto 6,75 % van de nominale waarde, op jaarbasis, en wordt jaarlijks uitgekeerd op 31 december en de eerste maal op 31 december Valt de rentebetaling datum op een sluitingsdag van de banken in België, dan zal de betaling plaatsvinden op de eerstvolgende bankwerkdag. In overeenstemming met de geldende wetgeving zal bij de uitbetaling van de rente door ENFORSA de toepasselijke roerende voorheffing ingehouden worden. In het geval van terugbetaling van de ENFORSA III obligatie wordt de rentevergoeding pro rata temporis berekend tot het einde van de maand voorafgaand aan de terugbetaling en samen met het kapitaal uitbetaald Looptijd De ENFORSA III obligatielening heeft in principe een looptijd van Tien (10) jaren, tot 2025 (de eindvervaldag ) Terugbetaling op eindvervaldag De terugbetaling van de obligatielening op eindvervaldag gebeurt tegen 100 % van de nominale waarde.

5 De terugbetaling van de ENFORSA III obligaties is gedurende haar looptijd en op de eindvervaldag achtergesteld aan de terugbetaling van alle andere alsdan vervallen en opeisbare schulden van ENFORSA. Valt de terugbetaling datum op een sluitingsdag van de banken in België, dan zal de betaling plaatsvinden op de eerstvolgende bankwerkdag. Alle terugbetalingen worden uitsluitend per bankoverschrijving gedaan, op het nummer van de bankrekening in de Europese Unie die het meest recent en minstens één (1) maand op voorhand schriftelijk meegedeeld werd door de obligatiehouder aan ENFORSA. Dergelijke betaling is bevrijdend voor ENFORSA. Indien geen geldig bankrekeningnummer binnen de Europese Unie bekend is, kan ENFORSA de terugbetaling storten in de Deposito- en Consignatiekas van de overheid Vervroegde terugbetaling van de ENFORSA III obligatie ENFORSA heeft gedurende de looptijd van de ENFORSA I obligatie jaarlijks op 1 november een vervroegd terugbetaling recht waarbij iedere ENFORSA III obligatiehouder die zich in dezelfde situatie bevindt gelijk behandeld zal worden. Deze terugbetaling is alleen mogelijk indien op dat ogenblik alle andere alsdan vervallen schulden van ENFORSA voldaan zijn. Vervroegde terugbetaling op initiatief van ENFORSA gebeurt aan 105 % van de nominale waarde. Alle vervroegde terugbetalingen worden, uitsluitend per bankoverschrijving gedaan, op het nummer van de bankrekening in de Europese Unie die het meest recent en minstens één (1) maand op voorhand schriftelijk meegedeeld werd door de ENFORSA III obligatiehouder aan ENFORSA. De storting van de terugbetaalbare som op de bankrekening van de ENFORSA III obligatiehouder, geldt als bevrijdende betaling door ENFORSA en afdoende bewijs van de vervroegde beëindiging van het desbetreffende ENFORSA III obligatie en de verplichtingen van ENFORSA ten opzichte van de betrokken ENFORSA III obligatiehouder. Indien geen geldig bankrekeningnummer binnen de Europese Unie bekend is, kan ENFORSA de terugbetaling storten in de Deposito- en Consignatiekas van de overheid Financiële dienstverlening (rentebetaling) De financiële dienstverlening van de ENFORSA III obligatie wordt verzekerd door ENFORSA in haar maatschappelijke zetel of door de door haar daartoe aangestelde financiële instelling. De netto rente zal eenmaal per jaar betaald worden. Alle verschuldigde netto rentevergoedingen worden uitsluitend per bankoverschrijving betaald op het nummer van de bankrekening in de Europese Unie die het meest recent en minstens één (1) maand op voorhand schriftelijk meegedeeld werd door de obligatiehouder aan ENFORSA. De obligatiehouders kunnen ENFORSA schriftelijk verzoeken om, tot weder roeping van hun instructie, elk jaar een door de obligatiehouder meegedeeld gedeelte van de netto-rente, ten titel van schenking, rechtstreeks over te maken aan een door de fiscale administratie erkende liefdadigheidsinstelling beheerd door de Broeders Van Liefde. Die begunstigde zal een fiscaal attest opmaken aangaande die schenking en dit overmaken aan de schenkende obligatiehouder. Dit attest geldt tevens als kwijting aan ENFORSA voor de betaling van het betrokken rentebedrag aan de rechthebbende.

6 De raad van bestuur van Enforsa zal elk jaar bepalen welk aandeel van de netto rente die toekomt aan elke obligatiehouder via deze ENFORSA III obligatie-formule kan geschonken worden, en de concrete instellingen en maatschappelijke doelen uitkiezen in samenspraak met de Broeder-Generaal van de Broeders Van Liefde. Dergelijke betaling is bevrijdend voor ENFORSA. Indien geen geldig bankrekeningnummer binnen de Europese Unie bekend is, kan ENFORSA de verschuldigde netto rentevergoeding storten in de Deposito- en Consignatiekas van de overheid Overdraagbaarheid van de Obligatie De ENFORSA III obligaties zijn vrij overdraagbaar. De obligatiehouder dient de op de verhandeling in de secundaire markt toepasselijke reglementering na te leven. Elke overdracht van de ENFORSA III obligatie moet geregistreerd worden in het obligatiehouderregister van ENFORSA FOUNDATION dat gehouden wordt op de maatschappelijke zetel en die registratie moet ondertekend worden door de overdrager en overnemer of hun rechtsopvolgers om tegenstelbaar te zijn aan ENFORSA Verjaring van het kapitaal Indien het kapitaal op de eindvervaldag niet geldig wordt opgeëist door de ENFORSA III obligatiehouder zal ENFORSA de eventuele alsdan geldende wettelijke verplichtingen hieromtrent naleven of bij gebreke daaraan de betrokken som bijhouden zonder dat er daarop nog enige rente verschuldigd is totdat de verjaring ten voordele van ENFORSA intreedt Fiscaliteit Op grond van de geldende fiscale wetgeving zijn de belastingen op de inkomsten uit ENFORSA III obligaties ten laste van de begunstigde van deze inkomsten. De inkomsten van Belgische of Nederlandse rijks inwoners uit ENFORSA III obligaties zijn onderworpen aan de inhouding aan de bron van een roerende voorheffing. Deze bedraagt op het ogenblik van de goedkeuring van deze uitgiftevoorwaarden door de raad van bestuur van ENFORSA FOUNDATION 25 %. Het is mogelijk dat deze fiscaliteit wijzigt in de loop van de uitgifteperiode of de looptijd van de obligatie. De inschrijver en obligatiehouder zal hierover worden geïnformeerd door ENFORSA. Voor Belgische vennootschappen zijn de geïnde netto interesten, verhoogd met de eventueel ingehouden roerende voorheffing, in principe onderworpen aan de vennootschapsbelasting Wetgeving Deze ENFORSA III obligatielening is uitsluitend onderworpen aan het Nederlands recht. De Obligatie lening Enforsa III valt niet onder het controle systeem van het AFM en is ook vrijgesteld van deze laatste betreffende het houden van een licentie of de verplichte prospectus Rechterlijke instanties in geval van geschil Alleen de Hoven en Rechtbanken bevoegd in Breda zijn bevoegd inzake iedere betwisting met betrekking tot deze ENFORSA III obligatielening.

7 BIJLAGE: INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN ENFORSA III OBLIGATIE ENFORSA Foundation Stichting naar Nederlands recht. Maatschappelijke zetel : Breda Nederland Ondernemingsnummer : KvK nummer Aanbod tot inschrijving op nieuwe achtergestelde ENFORSA III obligaties aan een vaste prijs van EUR per ENFORSA III obligatie aan een uitgifteprijs van 100,0% van de nominale waarde. De ENFORSA III obligaties zijn achtergestelde obligaties op naam en worden uitgegeven voor de duur van 10 jaar en dragen een jaarlijkse bruto rentevoet van 6,75 %. Ik, ondergetekende, (naam): (voornaam): Handelend als gemachtigde in naam en voor rekening van de vennootschap: Met RPR en BTW nummer: BE Adres of maatschappelijke zetel (straat): (n ): te (postcode): (plaats): Tel (vast of GSM): Na kennisneming van de hier bijgevoegde Inschrijving- en uitgiftevoorwaarden en de hoofdstukken Operationele risico s en Financiële risico s van het overzicht. Verklaar in te tekenen op (aantal). ENFORSA III obligaties uitgegeven door ENFORSA FOUNDATION, tegen een prijs van EUR per ENFORSA III obligatie. Ter bevestiging van mijn intekening: Verklaar ik dat de som van EUR dat de tegenwaarde vormt van de aldus ingetekende ENFORSA III obligaties, onherroepelijk zal gestort worden op rekening BE BIC: GKCCBEBB van ENFORSA Stichting, met vermelding «ENFORSA III obligaties», binnen één week na de ondertekening van dit formulier.

8 Verbind ik me ertoe de eventuele verdeling van de ENFORSA III obligaties te aanvaarden zoals ze zal worden afgesloten. Ik verbind me ertoe de ENFORSA III obligaties die mij toegewezen worden te aanvaarden. In geval van over-intekening, verzoek ik U de terugbetaling van het eventuele saldo uit te voeren op mijn rekening met IBAN bij de volgende financiële instelling: (BIC) Ik ga akkoord dat de ENFORSA III obligaties mij onder immateriële vorm geleverd worden indien ENFORSA daartoe zou besluiten. Ik voeg hierbij een kopie van mijn identiteitskaart of paspoort en deze van de bestuurders van de inschrijvende vennootschap indien de inschrijver een vennootschap is. Opgesteld in 2 originele exemplaren te. op. 2015, één voor de intekenaar en één voor de uitgever. Handtekening van de intekenaar (voorafgegaan door de handgeschreven tekst gelezen en goedgekeurd ) Bijlage : fotokopie van de geldige identiteitskaart of paspoort van de inschrijver of van de bestuurder van de inschrijvende vennootschap. Nota: De Obligatie lening Enforsa III valt niet onder het controle systeem van het AFM en is ook vrijgesteld van deze laatste betreffende het houden van een licentie of de verplichte prospectus

ENFORSA NV. Inschrijvingsmodaliteiten en uitgiftevoorwaarden. Achtergestelde obligatielening ENFORSA I

ENFORSA NV. Inschrijvingsmodaliteiten en uitgiftevoorwaarden. Achtergestelde obligatielening ENFORSA I Uitgiftedatum: 1 december 2012 Uitgever: ENFORSA NV Met maatschappelijke zetel te 8370 Damme, Kerkweg 1A Ingeschreven in het RPR te Brugge en bij de BTW onder nr. BE0844.679.760 Inschrijvingsmodaliteiten

Nadere informatie

SAMENVATTING INFORMATIEMEMORANDUM

SAMENVATTING INFORMATIEMEMORANDUM SAMENVATTING INFORMATIEMEMORANDUM Obligatielening Residentie De Beemden Privaat aanbod tot inschrijving van: 36 obligaties met optie op een woonrecht in een assistentiewoning waarvan 20 obligaties uitgebreid

Nadere informatie

OBLIGATIELENING PROJECT ZORGFLATS VERKOOP VAN OBLIGATIEPAKKETEN OP DE SECUNDAIRE MARKT GEWAARBORGD DOOR DE GEMEENTE SCHOTEN LOOPTIJD : 2009-2039

OBLIGATIELENING PROJECT ZORGFLATS VERKOOP VAN OBLIGATIEPAKKETEN OP DE SECUNDAIRE MARKT GEWAARBORGD DOOR DE GEMEENTE SCHOTEN LOOPTIJD : 2009-2039 INFORMATIEMEMORANDUM OBLIGATIELENING PROJECT ZORGFLATS VERKOOP VAN OBLIGATIEPAKKETEN OP DE SECUNDAIRE MARKT GEWAARBORGD DOOR DE GEMEENTE SCHOTEN LOOPTIJD : 2009-2039 OCMW SCHOTEN - VERBERTSTRAAT 27-2900

Nadere informatie

SOVAL INVEST NV INFORMATIE MEMORANDUM

SOVAL INVEST NV INFORMATIE MEMORANDUM SOVAL INVEST NV Naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te [ ] INFORMATIE MEMORANDUM met betrekking tot een private plaatsing van obligaties met een duurtijd van 5 jaar en een jaarlijkse intrestvoet

Nadere informatie

Mixed Hockeyclub Dieren

Mixed Hockeyclub Dieren Mixed Hockeyclub Dieren PROSPECTUS Obligatielening t.b.v. Financiering Nieuwbouw Clubhuis 6 maart 2017 1. Algemeen Mixed Hockeyclub Dieren, hierna te noemen MHC Dieren een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid,

Nadere informatie

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders

Artikel 1 De Obligaties. Artikel 2 Register van Obligatiehouders AKTE Artikel 1 De Obligaties 1.1 Hollandsche Wind B.V. geeft de Obligaties uit aan de Deelnemers overeenkomstig de voorwaarden zoals opgenomen in deze akte. De Deelnemers worden geacht de inhoud van de

Nadere informatie

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918

Ondernemingsnummer 0458.623.918 (RPR Antwerpen) BTW: BE 0458.623.918 Naamloze Vennootschap Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch recht of openbare Vastgoedbevak naar Belgisch recht Uitbreidingstraat 18 2600 Berchem Ondernemingsnummer 0458.623.918

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Tranche A. Natuurlijke personen

Inschrijfformulier. Tranche A. Natuurlijke personen Inschrijfformulier Tranche A Natuurlijke personen Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van MKBi Groeifonds

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering. Argenta Fund Plan Kap B4 1

Financiële infofiche levensverzekering. Argenta Fund Plan Kap B4 1 Financiële infofiche levensverzekering Argenta Fund Plan Kap B4 1 Type levensverzekering Levensverzekering van Argenta Assuranties nv, Belgiëlei 49-53, 2018 Antwerpen (hierna afgekort Argenta ) waarvan

Nadere informatie

LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL

LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL LOKALEN KLJ BEERZEL VZW KLJ BEERZEL VOOR DE BOUW VAN NIEUWE LOKALEN AAN DE PAROCHIEZAAL VAN BEERZEL OM DIT TE KUNNEN REALISEREN HEBBEN WE UW STEUN NODIG Beste sympathisant van KLJ Beerzel, Reeds vele jaren

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking rente

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking rente Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam Obligatie met schenking rente Januari 2019 Samenvatting Interessante obligatielening ter financiering project Olympia Duurzaam - Financieringsopzet die

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom

Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam. Obligatie met schenking hoofdsom Prospectus Obligatielening GC&FC Olympia Duurzaam Obligatie met schenking hoofdsom Januari 2019 Samenvatting Fiscaal interessante obligatielening ter financiering project Olympia Duurzaam - Financieringsopzet

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk

OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Winstdelend. : ja, resultaatafhankelijk OBLIGATIEOVEREENKOMST DIVAS BAD LANGENSALZA VASTGOED I B.V. Uitgevende instelling Obligatievorm : DIVAS Bad Langensalza Vastgoed I B.V. : Winstdelend Leningomvang : maximaal 400.000 Nominaal bedrag : 25.000

Nadere informatie

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel

Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Lokalen KLJ Beerzel vzw KLJ Beerzel Voor de bouw van nieuwe lokalen aan de parochiezaal van Beerzel Om dit te kunnen realiseren hebben we uw steun nodig! RENTELOZE LOTENLENING Omdat we volgens onze ramingen

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VGP NV Spinnerijstraat 12 9240 Zele Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Gent, afdeling Dendermonde) BTW BE 0887.216.042 www. vgpparks.eu (de Vennootschap ) OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Prospectus. Obligatielening 2010-2022. v.v. Germania

Prospectus. Obligatielening 2010-2022. v.v. Germania Prospectus Obligatielening 2010-2022 v.v. Germania januari 2010 OBLIGATIELENING V.V. GERMANIA Uitgifte Obligatielening in 4 series 1. Doel De uitgifte van deze obligatielening heeft tot doel fondsen in

Nadere informatie

Informatie brochure Obligatielening. VZW Bochizon. Voor de bouw van nieuwe chirolokalen voor chiro Zonderschot in de Withofstraat.

Informatie brochure Obligatielening. VZW Bochizon. Voor de bouw van nieuwe chirolokalen voor chiro Zonderschot in de Withofstraat. Informatie brochure Obligatielening VZW Bochizon Voor de bouw van nieuwe chirolokalen voor chiro Zonderschot in de Withofstraat. Inhoud: 1) De reden van deze obligatielening 2) Kenmerken van de renteloze

Nadere informatie

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO Woluwedal 58 1200 Brussel BE 0 426 184 049 RPR Brussel Naamloze vennootschap en Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch Recht KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE

Nadere informatie

OPROEPING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 MEI 2018

OPROEPING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 MEI 2018 F L U X Y S B E L G I U M Naamloze Vennootschap Kunstlaan 31-1040 Brussel BTW BE 0402 954 628 RPR Brussel OPROEPING VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 8 MEI 2018 De raad van bestuur van Fluxys Belgium

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 1 JUNI 2017

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 1 JUNI 2017 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Obligatievoorwaarden Coöperatie GlaswebVenray U.A. (Versie: 12 juli 2017)

Obligatievoorwaarden Coöperatie GlaswebVenray U.A. (Versie: 12 juli 2017) Obligatievoorwaarden Coöperatie GlaswebVenray U.A. (Versie: 12 juli 2017) Artikel 1 Definities 1.1 In deze overeenkomst zullen de hiernavolgende begrippen de volgende betekenis hebben, tenzij duidelijk

Nadere informatie

ING Life Personal Protected 1

ING Life Personal Protected 1 ING Life Personal Protected 1 Type levensverzekering Levensverzekering (tak 23), behorende tot het productengamma Secure Invest van ING Life Belgium nv waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen.

Nadere informatie

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie².

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². RECORD PREMIUM 1 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². In geval van leven van

Nadere informatie

NATUURLIJKE PERSONEN

NATUURLIJKE PERSONEN NATUURLIJKE PERSONEN Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van Stichting Beheer Noordenwind Vastgoed (de Uitgevende

Nadere informatie

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE OPROEPING GEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 18 MEI 2018 RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Obligaties op naam van de Uitgevende instelling Landgoed Keihoef B.V. met een Nominale Waarde van 1.000 (duizend euro) elk. ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO

KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE VAN DE AANDEELHOUDERS VAN COFINIMMO Woluwedal 58 1200 Brussel BE 0 426 184 049 RPR Brussel Naamloze vennootschap en Openbare Vastgoedbeleggingsvennootschap met vast kapitaal naar Belgisch Recht KEUZEDIVIDEND INFORMATIEDOCUMENT TER ATTENTIE

Nadere informatie

SAMENVATTING OBLIGATIELENING voorfinanciering kunstgras vv maarssen

SAMENVATTING OBLIGATIELENING voorfinanciering kunstgras vv maarssen SAMENVATTING OBLIGATIELENING voorfinanciering kunstgras vv maarssen De Voetbalvereniging Maarssen, hierna te noemen VV Maarssen, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40478323, schrijft

Nadere informatie

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling

Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Nieuwbouw van het boulodrome De Teerling Prospectus Obligatielening ETJBV De Teerling April 2016 1 Eerste Tielse Jeu de Boules Vereniging De Teerling Bepalingen en voorwaarden financiering nieuwbouw boulodrome

Nadere informatie

een stijgende coupon elk jaar opnieuw

een stijgende coupon elk jaar opnieuw beleggingen een stijgende coupon elk jaar opnieuw optinote multistep 2 AXA Belgium Finance (NL) vijf jaarlijks stijgende brutocoupons, 3,25%, 3,50%, 3,75%, 4% en 4,25% recht op terugbetaling van 100% van

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE

FINANCIËLE INFOFICHE FINANCIËLE INFOFICHE RENT LIFE - RENT FIX - RENT TEMPO Ethias nv Uw verzekeringsagent 2517-707 07/15 OM MEER TE WETEN OVER DE RENTEFORMULES EN VOOR EEN GRATIS OFFERTE, INFORMEER U VANAF VANDAAG: > Bezoek

Nadere informatie

F I N A N C I Ë L E I N F O F I C H E

F I N A N C I Ë L E I N F O F I C H E F I N A N C I Ë L E I N F O F I C H E Argenta-Flexx 1 Deze financiële infofiche maakt integraal deel uit van de verzekeringsvoorwaarden T Y P E L E V E N S V E R Z E K E R I N G Levensverzekering met een

Nadere informatie

OPROEPING OM DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 9 MEI 2017 BIJ TE WONEN

OPROEPING OM DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 9 MEI 2017 BIJ TE WONEN F L U X Y S B E L G I U M Naamloze Vennootschap Kunstlaan 31-1040 Brussel BTW BE 0402 954 628 RPR Brussel OPROEPING OM DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 9 MEI 2017 BIJ TE WONEN De raad van bestuur van

Nadere informatie

UITNODIGING VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS

UITNODIGING VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen De Gerlachekaai 20 te 2000 Antwerpen BTW BE 0860 409 202 RPR Antwerpen UITNODIGING VOOR DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 12 AUGUSTUS 2014

OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 12 AUGUSTUS 2014 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven OPROEPING TOT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Obligatielening Renovatieproject 2016. GymKa vzw. Algemeen. GymKa vzw

Obligatielening Renovatieproject 2016. GymKa vzw. Algemeen. GymKa vzw Obligatielening Renovatieproject 2016 Uitgifte van een lening van 55.000 euro verdeeld over 50 obligaties van 1.000 euro en van 100 euro Algemeen De lening is bestemd voor de renovatie van de huidige turnzaal

Nadere informatie

Participatiereglement van Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A.

Participatiereglement van Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A. Participatiereglement van Duurzame Energie Coöperatie Leudal U.A. De coöperatie onderscheidt enerzijds ledenkapitaal, bestaand uit lidmaatschapsgelden en aandelenkapitaal, en anderzijds overige financiële

Nadere informatie

Bankrekeningnummer (voor stortingen vanaf de NPEX Beleggersrekening):

Bankrekeningnummer (voor stortingen vanaf de NPEX Beleggersrekening): Inschrijfformulier Natuurlijke personen Begrippen die hieronder beginnen met een hoofdletter hebben dezelfde betekenis als daaraan is toegekend in het informatiememorandum van MKBi Duurzaam B.V. (de Uitgevende

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 22 APRIL 2014

OPROEPING TOT DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING DIE ZAL WORDEN GEHOUDEN OP 22 APRIL 2014 TiGenix Naamloze vennootschap die een openbaar beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Romeinse straat 12 bus 2 3001 Leuven BTW BE 0471.340.123 RPR Leuven OPROEPING TOT DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

Nadere informatie

Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5)

Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5) BIJLAGE V Overdrachtsformulier Bedrijfsobligaties (deel 1 van 5) Overeenkomst voor overdracht van Bedrijfsobligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest III B.V., met een Nominale

Nadere informatie

Capiplan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen

Capiplan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen Capiplan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van de totale

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23 CAMELEON - CAMELEON Dynamico CAMELEON - CAMELEON Dynamico 1 TYPE LEVENSVERZEKERING Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld is aan

Nadere informatie

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel:

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel: Life Cycle Plan 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde (= verzekeringsnemer) op

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 21

FINANCIËLE INFOFICHE LEVENSVERZEKERING VOOR TAK 21 KBC-Life Capital Type Levensverzekering KBC-Life Capital 1 is een tak 21-beleggingsverzekering met een door de verzekeringsonderneming gegarandeerd rendement. Hoofdwaarborg: Uitkering van de reserve bij

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Landgoed Keihoef B.V. aanbiedt

Nadere informatie

Managed Funds Balanced Fund 1

Managed Funds Balanced Fund 1 Managed Funds Balanced Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen

Nadere informatie

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken.

Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. 9. Begrippenlijst Deze definities dienen ter interpretatie van begrippen in het Informatie Memorandum alsmede de aanvullende stukken. Aanbieder De entiteit die de Obligaties in Old Liquors Invest B.V.

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 6/2/2015 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES

INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES VOLMACHT Ondergetekende, 1. Rechtspersoon: Maatschappelijke benaming en rechtsvorm: Maatschappelijke zetel: Geldig vertegenwoordigd door: Wonende te: of 2. Natuurlijke persoon: Familienaam: Voornaam: Woonplaats:

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering. Argenta-Flexx 1

Financiële infofiche levensverzekering. Argenta-Flexx 1 Financiële infofiche levensverzekering Argenta-Flexx 1 Type levensverzekering Levensverzekering met een door Argenta Assuranties nv (hierna de verzekeraar ) gegarandeerd rendement (tak 21). Tak 21 levensverzekeringen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN

ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN Inhoudstafel Blz. Artikel 1 : Definities 4 Artikel 2 : Doel van het contract - Algemene beschrijving 4 Artikel 3 : Ingangsdatum van het contract

Nadere informatie

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Maatschappelijke zetel: Broekstraat 31-1000 Brussel BTW BE 0401.574.852 RPR Brussel S T E M M I N G PER B R I E F Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen van dinsdag

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER BEDRIJFSOBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Bedrijfsobligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest II B.V., met een Nominale Waarde van 1.000 (éénduizend

Nadere informatie

ING Life Fund 1. Verdeelsleutel: mogelijk

ING Life Fund 1. Verdeelsleutel: mogelijk ING Life Fund 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23) Waarborgen In geval van leven van de verzekerde: Aangezien het een levensverzekeringscontract

Nadere informatie

Koopovereenkomst. tussen. [Onderneming] [Investeerder] inzake

Koopovereenkomst. tussen. [Onderneming] [Investeerder] inzake Koopovereenkomst tussen [Onderneming] en [Investeerder] inzake [O] Obligaties op naam met een nominale waarde van EUR 5 elk deel uitmakend van een obligatielening met een totale nominale waarde van EUR

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:

OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: OBLIGATIEOVEREENKOMST Natuurlijke Personen* De ondergetekende: familienaam: titulatuur: woonplaats: Bankrekeningnummer (IBAN)**:... BIC: Gezamenlijke participatie?: ja nee (zo ja, graag onderstaande gegevens

Nadere informatie

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE

RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE GEREGLEMENTEERDE INFORMATIE OPROEPING BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING 20 maart 2018 RESILUX Naamloze vennootschap Damstraat 4, 9230 Wetteren - Overschelde RPR Gent, afdeling Dendermonde - BTW BE 0447.354.397

Nadere informatie

SPAARREKENING MET DERDENBEDING

SPAARREKENING MET DERDENBEDING CENTRALE KREDIETVERLENING NV Uw vertrouwensspaarbank sedert 1956 Spaarbank van Belgische oorsprong Kredietinstelling erkend door NBB Deelnemer aan het Belgisch depositogarantiestelsel SPAARREKENING MET

Nadere informatie

AGENDA EN VOORGESTELDE BESLUITEN VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING

AGENDA EN VOORGESTELDE BESLUITEN VOOR DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING Econocom Group SE Europese vennootschap die publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Maatschappelijke zetel: Marsveldplein 5, 1050 Brussel Ondernemingsnummer: 0422.646.816 (RPR Brussel) OPROEPING

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING EN BUITENGEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN ECONOCOM GROUP SE GEHOUDEN OP 15 MEI Stemming per brief

GEWONE ALGEMENE VERGADERING EN BUITENGEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN ECONOCOM GROUP SE GEHOUDEN OP 15 MEI Stemming per brief ECONOCOM GROUP SE Europese vennootschap die publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Maatschappelijke zetel: Marsveldplein 5, 1050 Brussel Ondernemingsnummer: 0422.646.816 (RPR Brussel) (hierna

Nadere informatie

Voorwaarden obligatielening Stichting Duivesteyn

Voorwaarden obligatielening Stichting Duivesteyn VOORWAARDEN 4% OBLIGATIELENING STICHTING DUIVESTEYN 2024 Artikel 1 toepasselijkheid Obligatievoorwaarden Deze obligatievoorwaarden (Obligatievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Stichting Duivesteyn

Nadere informatie

F I N A N C I Ë L E I N F O F I C H E

F I N A N C I Ë L E I N F O F I C H E F I N A N C I Ë L E I N F O F I C H E Argenta-Flexx 1 Deze infofiche maakt integraal deel uit van de verzekeringsvoorwaarden T Y P E L E V E N S V E R Z E K E R I N G Levensverzekering met een door Argenta

Nadere informatie

Document te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. STEMMEN PER CORESPONDENTIE

Document te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. STEMMEN PER CORESPONDENTIE Document te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. STEMMEN PER CORESPONDENTIE De ondergetekende: Natuurlijk persoon Naam en voornaam: Woonplaats : OF Rechtspersoon Maatschappelijke

Nadere informatie

OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer:

OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: OBLIGATIEOVEREENKOMST Rechtspersonen* De ondergetekende bestuurder: familienaam: titulatuur: voornamen voluit: geslacht (m/v): straatnaam: huisnummer: postcode: land: geboortedatum: geboorteplaats: telefoon

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 15/4/2016 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd

HUUROVEREENKOMST KANTOOR. Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd HUUROVEREENKOMST KANTOOR Tussen 1. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres)... hierna de verhuurder genoemd en 2. De heer en/of mevrouw (naam, voornaam, adres, ondernemingsnummer en eventueel RPR)

Nadere informatie

Volmacht te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april VOLMACHT

Volmacht te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april VOLMACHT Volmacht te versturen aan Befimmo CommVA ten laatste op 19 april 2012. VOLMACHT De ondergetekende: Natuurlijk persoon Naam en voornaam: Woonplaats : Rechtspersoon Maatschappelijke benaming en rechtsvorm:

Nadere informatie

Doe mee aan de toekomst van onze hockeyclub

Doe mee aan de toekomst van onze hockeyclub Doe mee aan de toekomst van onze hockeyclub Beste, In 2015 bestaat MHC Lemmer 15 jaar en in deze periode is een gezellige hockeyvereniging ontstaan met een mooie toekomst waar jong en oud zich thuis voelen.

Nadere informatie

OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap)

OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap) 1 OVEREENKOMST TOT OVERDRACHT VAN AANDELEN (Kort naamloze vennootschap) TUSSEN : De naamloze vennootschap naar Belgisch recht,, met maatschappelijke zetel te, en ingeschreven bij de Kruispuntbank der Ondernemingen

Nadere informatie

Voorwaarden obligatielening Stichting Beheer en Exploitatie Sportaccommodatie Quintus

Voorwaarden obligatielening Stichting Beheer en Exploitatie Sportaccommodatie Quintus VOORWAARDEN 2% OBLIGATIELENING STICHTING BEHEER EN EXPLOITATIE SPORTACCOMMODATIE QUINTUS 2018-2026 Artikel 1 toepasselijkheid Obligatievoorwaarden Deze obligatievoorwaarden (Obligatievoorwaarden) zijn

Nadere informatie

MONTEA VOLMACHT. Ondergetekende: NAAM WOONPLAATS NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ONDERNEMINGSNUMMER VERTEGENWOORDIGD DOOR

MONTEA VOLMACHT. Ondergetekende: NAAM WOONPLAATS NAAM VENNOOTSCHAP RECHTSVORM MAATSCHAPPELIJKE ZETEL ONDERNEMINGSNUMMER VERTEGENWOORDIGD DOOR MONTEA Openbare Gereglementeerde Vastgoedvennootschap naar Belgisch recht Commanditaire Vennootschap op Aandelen die een openbaar beroep doet op het spaarwezen Industrielaan 27-9320 Erembodegem (Aalst)

Nadere informatie

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES

11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES 11. OVERDRACHTSFORMULIER OBLIGATIES Overeenkomst voor overdracht van Obligaties op naam, van de Uitgevende instelling Old Liquors Invest B.V., met een Nominale Waarde van 500 (vijfhonderd euro) elk. ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie

(de Vennootschap ) I. GEWONE ALGEMENE VERGADERING

(de Vennootschap ) I. GEWONE ALGEMENE VERGADERING Wereldhave Belgium Comm. VA Commanditaire vennootschap op aandelen Openbare Vastgoedbeleggingsinstelling met Vast Kapitaal (Vastgoedbevak) naar Belgisch recht Medialaan 30, bus 6 1800 Vilvoorde Ondernemingsnummer

Nadere informatie

VGP NV Spinnerijstraat Zele Ondernemingsnummer (RPR Dendermonde) BTW BE (de Vennootschap )

VGP NV Spinnerijstraat Zele Ondernemingsnummer (RPR Dendermonde) BTW BE (de Vennootschap ) VGP NV Spinnerijstraat 12 9240 Zele Ondernemingsnummer 0887.216.042 (RPR Dendermonde) BTW BE 0887.216.042 www.vgpparks.eu (de Vennootschap ) De aandeelhouders worden hierbij uitgenodigd om de buitengewone

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen Top-Hat Plus Plan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van

Nadere informatie

ING Lifelong Income 1

ING Lifelong Income 1 ING Lifelong Income 1 Type levensverzekering Levensverzekering (tak 23) van NN Insurance Belgium nv waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (beschreven verder in deze infofiche), waarbij

Nadere informatie

Participatievoorwaarden Obligatielening II Windpark De Kookepan

Participatievoorwaarden Obligatielening II Windpark De Kookepan Participatievoorwaarden Obligatielening II Windpark De Kookepan Artikel 1 Algemene bepalingen De uitgifte dient ter financiering van Windpark De Kookepan (hierna: het Windpark ). De door de uitgifte ontvangen

Nadere informatie

OPROEPING OM DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 10 MEI 2016 BIJ TE WONEN

OPROEPING OM DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 10 MEI 2016 BIJ TE WONEN F L U X Y S B E L G I U M Naamloze Vennootschap Kunstlaan 31-1040 Brussel BTW BE 0402 954 628 RPR Brussel OPROEPING OM DE GEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN 10 MEI 2016 BIJ TE WONEN De raad van bestuur van

Nadere informatie

Prospectus Obligatielening

Prospectus Obligatielening Prospectus Obligatielening Aankoop eigen clubgebouw Stichting Scouting Jan Hilgers Ede De Stichting Scouting Jan Hilgers, hierna te noemen de Stichting, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel nummer

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING De raad van bestuur heeft het genoegen de aandeelhouders en de houders van warrants van Lotus Bakeries NV uit te nodigen tot de Gewone

Nadere informatie

LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING LOTUS BAKERIES NV OPROEPING GEWONE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING De Raad van Bestuur heeft het genoegen de aandeelhouders en de houders van warrants van Lotus Bakeries NV uit te nodigen tot de gewone

Nadere informatie

Junior Life Cycle 1. Aanvullende waarborgen optioneel:

Junior Life Cycle 1. Aanvullende waarborgen optioneel: Junior Life Cycle 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van het verzekerde kind op de einddatum:

Nadere informatie

Wie komen er in aanmerking om te investeren? In principe kan iedereen van 18 jaar en ouder zich inschrijven om obligaties te kopen.

Wie komen er in aanmerking om te investeren? In principe kan iedereen van 18 jaar en ouder zich inschrijven om obligaties te kopen. ALGEMEEN Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan? Met deze burgerparticipatie wil Windpark Krammer burgers, de leden van Deltawind en Zeeuwind alsmede de inwoners van de omliggende gemeenten

Nadere informatie

OFFERTEFORMULIER Perceel 1

OFFERTEFORMULIER Perceel 1 BESTEK HOUDENDE DE VOORWAARDEN VOOR HET AANSTELLEN VAN EEN NOTARIS MET BETREKKING TOT DE DIENSTEN VAN JURIDISCHE AARD TEN BEHOEVE VAN DE STAD GENT Open offerteaanvraag met bekendmaking OFFERTEFORMULIER

Nadere informatie

Zo simpel kan sparen zijn. Credo26 Easy Corp. Algemene Voorwaarden. Credo26 Easy Corp versie 1.0

Zo simpel kan sparen zijn. Credo26 Easy Corp. Algemene Voorwaarden. Credo26 Easy Corp versie 1.0 Zo simpel kan sparen zijn Credo26 Easy Corp Algemene Voorwaarden Credo26 Easy Corp versie 1.0 Inhoud Artikel 1 Definities 3 Artikel 2 Juridisch kader 3 Artikel 3 Inwerkingtreding 3 Artikel 4 Opzegging

Nadere informatie

COMMISSIE VOOR BOEKHOUDKUNDIGE NORMEN. CBN-advies 2019/XX Boekhoudkundige verwerking van de uitgifte van een obligatielening

COMMISSIE VOOR BOEKHOUDKUNDIGE NORMEN. CBN-advies 2019/XX Boekhoudkundige verwerking van de uitgifte van een obligatielening COMMISSIE VOOR BOEKHOUDKUNDIGE NORMEN CBN-advies 2019/XX Boekhoudkundige verwerking van de uitgifte van een obligatielening Ontwerpadvies van 3 april 2019 I. Inleiding 1. De Commissie werd gevraagd om

Nadere informatie

MKB Mixfonds I B.V. MKB Obligatievoorwaarden

MKB Mixfonds I B.V. MKB Obligatievoorwaarden MKB Mixfonds I B.V. MKB Obligatievoorwaarden 1 De MKB Obligatievoorwaarden zijn opgesteld voor MKB Obligaties als uitgegeven door MKB Mixfonds I B.V. (voorheen: MKB Obligatiefonds B.V.). De termen die

Nadere informatie

Managed Funds Aggressive Fund 1

Managed Funds Aggressive Fund 1 Managed Funds Aggressive Fund 1 LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen

Nadere informatie

Vzw t Hondenclickske Olen Voor de bouw van een nieuwee kantine voor t hondenclickske in de Missestraat 12 te Olen.

Vzw t Hondenclickske Olen Voor de bouw van een nieuwee kantine voor t hondenclickske in de Missestraat 12 te Olen. Informatie brochure Obligatielening Vzw t Hondenclickske Olen Voor de bouw van een nieuwee kantine voor t hondenclickske in de Missestraat 12 te Olen. Inhoud: 1) De reden van deze obligatielening 2) Kenmerken

Nadere informatie

ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan?

ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Waarom biedt Windpark Krammer B.V. obligaties aan? ALGEMEEN Het streefbedrag is bereikt. Heeft het nog zin om te investeren? Zeker, vooral voor leden en omwonenden. Deze groepen krijgen namelijk voorrang. Binnen de 10 miljoen euro die beschikbaar is voor

Nadere informatie

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules.

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. Uw Ethias-adviseur helpt u de formule te kiezen die het best bij u past. CERTIFLEX-8 CERTIFLEX PENSIOEN CERTIFLEX FISCAAL Integrale nv Verzekeraar Ethias

Nadere informatie

TELENET GROUP HOLDING NV

TELENET GROUP HOLDING NV TELENET GROUP HOLDING NV Naamloze Vennootschap naar Belgisch Recht Neerveldstraat 105 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Belgium RPR Brussel, Nederlandstalige afdeling 0477.702.333 (de Vennootschap) OPROEPING

Nadere informatie

cameleon/cameleon Dynamico

cameleon/cameleon Dynamico cameleon/cameleon Dynamico CAMELEON - CAMELEON DYNAMICO 1 TYPE LEVENSVERZEKERING WAARBORGEN Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en particulier cliënteel

Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en particulier cliënteel Bijzondere voorwaarden geldend tussen Rabobank.be en particulier cliënteel 1 BIJZONDERE VOORWAARDEN VOOR SPECIFIEKE PRODUCTEN OF DIENSTEN... 2 1.1 TERMINOLOGIE... 2 Art. 1. Terminologie... 2 1.2 REKENINGEN...

Nadere informatie

TAXI Aanvraag voor de overdracht van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst

TAXI Aanvraag voor de overdracht van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst TAXI Aanvraag voor de overdracht van een vergunning voor het exploiteren van een taxidienst Per post te verzenden naar het volgende adres: GOB - Brussel Mobiliteit Directie Taxi s Vooruitgangstraat 80/1

Nadere informatie

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Algemene voorwaarden Securex Leven - VOV - Maatschappelijke zetel: Tervurenlaan 43, 1040 Brussel Erkend bij KB van 5.1.1982 (B.S. 23.1.1982) onder nr.

Nadere informatie

GEWONE ALGEMENE VERGADERING EN BUITENGEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS VAN ECONOCOM GROUP SE GEHOUDEN OP 15 MEI 2018

GEWONE ALGEMENE VERGADERING EN BUITENGEWONE EN BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS VAN ECONOCOM GROUP SE GEHOUDEN OP 15 MEI 2018 ECONOCOM GROUP SE Europese vennootschap die publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen Maatschappelijke zetel: Marsveldplein 5, 1050 Brussel Ondernemingsnummer: 0422.646.816 (RPR Brussel) (hierna

Nadere informatie

Obligaties Briqchain Real Estate

Obligaties Briqchain Real Estate Belangrijkste informatie over de belegging Obligaties Briqchain Real Estate van Briqchain B.V. Dit document is opgesteld op 02-okt-2018 Dit document helpt u de risico s, de kosten, en het rendement van

Nadere informatie

OPROEPING TOT DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 4 juli 2014

OPROEPING TOT DE JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING VAN AANDEELHOUDERS VAN 4 juli 2014 RETAIL ESTATES Naamloze Vennootschap Openbare vastgoedbevak naar Belgisch Recht Zetel: Industrielaan 6, 1740 Ternat Ondernemingsnummer: 0434.797.847 (Brussel) (de Vennootschap ) OPROEPING TOT DE JAARLIJKSE

Nadere informatie