Blog module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.01

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Blog module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.01"

Transcriptie

1 Blog module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.01

2 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: Datum Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel PH VEENENDAAL U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken van uur. T: +51 (0) T: +51 (0) (Customer Support) F: +51 (0) E: info@otys.nl (Algemeen) E: sales@otys.nl (Verkoop) OTYS France 52, Boulevard de Sébastopol 75005, Paris France T : +55(0) OTYS Ceská Republica s.r.o. Karmelitská 579 / PRAHA 1 Czech Republic T: OTYS Belgium Adequat Business Center Brusselsesteenweg Melle T: +52 (0) F: +52 (0)

3 Versiemanagement Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende versies van dit document. Versie Datum Auteur Omschrijving 1.0 Januari 2016 Vincent Hendrikx Eerste versie 1.01 Februari 2016 Vincent Hendrikx Aanpassingen naar aanleiding van het vertalen van knoppen.

4 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1: Over deze instructie Doel Indeling Basiskennis Commentaar... 5 Hoofdstuk 2: Introductie Wat is een blog? Waarom bloggen?... 6 Hoofdstuk 3: Overzicht van de module Algemene opmerking vooraf Blog module op de website Blog module in Phoenix... 9 Hoofdstuk 4: Gebruik van de Blog module Aanmaken van een nieuw artikel Beheren van artikelen Beheren van reacties Instellingen voor Blog module... 15

5 Hoofdstuk 1: Over deze instructie 1.1 Doel Deze handleiding is geschreven voor iedereen die de Blog module in Phoenix gebruikt of wil gaan gebruiken. Met de handleiding kan u snel en gemakkelijk met de module werken om zo uw websitebezoekers en Blog lezers optimaal te bedienen. 1.2 Indeling Deze handleiding begint in het introductiehoofdstuk met een uitleg van de meerwaarde van de Blog module in Phoenix. Ook wordt de functionaliteit van de module uitgebreid besproken. Het hoofdstuk Gebruik Blog module is de kern van dit document. Voor het gebruik van de module is een aantal basistaken vastgesteld. Bij deze basistaken worden duidelijke instructies gegeven, toegelicht met screenshots. Dit betreft handelingen zoals het aanmaken en beheren van artikelen, het beheren van commentaar en het wijzigen van instellingen. 1.3 Basiskennis Bepaalde taken worden in deze instructie niet toegelicht, omdat deze algemeen tot de basiskennis van de computergebruiker gerekend worden, of buiten het bereik van deze instructie vallen. Het gaat hierbij met name om de volgende taken: Gebruik van Windows; basisgebruik OTYS; taken die in een van de beschikbare handleidingen staan. Voor de basiskennis en het gebruik van OTYS Phoenix adviseren we om gebruik te maken van de user training en/of key-user training van OTYS Phoenix. Ook verwijzen we naar de basishandleiding OTYS Phoenix, de OTYS Advices en de OTYS Academy. 1.4 Commentaar Commentaar en reacties op deze handleiding en OTYS zijn welkom. Deze kunt u per kenbaar maken aan OTYS Recruiting Technology: handleiding@otys.nl.

6 Hoofdstuk 2: Introductie Voor we aan de slag gaan met de Blog module in Phoenix, vinden we het belangrijk dat u een goed beeld heeft van wat er exact mogelijk is met deze functionaliteit. De Blog module is een module die het mogelijk maakt om Blog artikelen aan te maken en uw websitebezoekers reacties hierop te laten plaatsen. Deze interactie wordt met de Blog module heel eenvoudig gemaakt en biedt u veel voordelen. 2.1 Wat is een blog? Een blog (een afkorting van het woord weblog ) is de verzamelnaam voor websites waarop zeer regelmatig (meestal dagelijks) nieuwe berichten verschijnen, over een of meerdere specifieke onderwerpen. Vaak zijn deze berichten op persoonlijke titel geschreven en op de actualiteit gebaseerd. Lezers hebben de mogelijkheid om op de website reacties op de blog te plaatsen. Enkele voorbeelden van weblogs zijn bijvoorbeeld en Waarom bloggen? Een weblog is een goede manier om een onderwerp ter discussie te stellen. Ook als u weinig journalistieke ambitie heeft is een weblog nuttig: het genereert traffic op uw website. Daarnaast is een blog een goed instrument om uw merk actief onder de aandacht te brengen, en u zo te onderscheiden van uw concurrenten. Met de Blog module in Phoenix kunt u makkelijk uw eigen weblog publiceren en bijhouden op uw website.

7 Hoofdstuk 3: Overzicht van de module De Blog module is zowel aanwezig op uw website pagina voor de bezoeker als in Phoenix. In dit hoofdstuk wordt getoond waar en op welke wijze de module te zien is. 3.1 Algemene opmerking vooraf U kunt met Blog module in Phoenix artikelen schrijven, reacties op artikelen schrijven en aanpassen en artikelen voorzien van afbeeldingen. De voornaamste voordelen zijn: Snel en eenvoudig artikelen online zetten zonder dat hiervoor aparte software nodig is; Makkelijk afbeeldingen en wiqets toevoegen aan uw artikelen; Combineer uw Blogtool met bijvoorbeeld de RSS Reader en draag je merk nog actiever uit; Rechten om te bloggen en te reageren zijn per gebruiker en bezoeker in te stellen; Bijdragen en reacties van anderen zijn door de administrator aan te passen; Een zelf samen te stellen blacklist voorkomt misbruik en beledigend taalgebruik. Het schrijven en opmaken van artikelen, het toevoegen van links, plaatjes etc. gaat zoals in het CMS. Dit wordt dus niet uitgebreid uitgelegd in deze handleiding. 3.2 Blog module op de website Wanneer je op de website de Blog module opent, krijg je eerst het overzicht te zien van alle gepubliceerde artikelen. Naast de titel van het artikel wordt er ook de categorie, auteur, datum en tijdstip weergegeven. Onderaan de artikelen is ook zichtbaar hoeveel keer het artikel is bekeken en hoeveel reacties er inmiddels zijn. Ook vind je hier sneltoetsen terug om te reageren of om het artikel af te drukken. Je opent een artikel door te klikken op de titel of op de Lees meer knop. Hierdoor word je doorgeleid naar een nieuwe pagina met het artikel. Bovenaan, onder de titel, staat weergegeven wanneer het artikel is gepubliceerd en door welke auteur. Eronder staan de categorieën waaraan het artikel is toegevoegd en het artikel zelf. Onder het artikel staat in één regel hoeveel weergaven en reacties het artikel heeft en heb je drie mogelijkheden: reageren, afdrukken en en aan een vriend. Vervolgens wordt het overzicht van alle reacties getoond.

8 Afbeelding 3.2.1: Overzicht van de Blog module Afbeelding 3.2.2: Reacties op Blog artikel

9 3.3 Blog module in Phoenix Om de Blog module te openen ga je naar het Phoenix dashboard. In het menu aan de linkerzijde klik je op het icoon Blog waardoor een nieuw scherm wordt geopend. Het overzicht van de Blog module is op dezelfde wijze ingedeeld als alle andere Phoenix modules die vanaf 2016 ge-released worden. Dat betekent dat links in het menu het overzicht staat van alle basisfunctionaliteiten van deze module: Overzicht: Hiermee ga je vanuit elke functionaliteit terug naar het overzichtsscherm als waarmee de Blog module opent; Nieuw artikel: Door hierop te klikken kan een nieuw blog artikel worden aangemaakt; Beheer artikelen: Vanuit dit overzicht kunnen alle artikelen worden beheerd; Beheer reacties: Vanuit dit overzicht kunnen de reacties van lezers worden beheerd; Instellingen: Hier is het mogelijk om instellingen aan te passen die specifiek betrekking hebben op Publicatie, Categorieën en een Blacklist Afbeelding 3.3.1: De Blog module openen

10 Afbeelding 3.3.2: Overzichtspagina Blog module

11 Hoofdstuk 4: Gebruik van de Blog module Met de Blog module is het zeer eenvoudig om, zonder het gebruik van additionele software, artikelen te schrijven en ze vervolgens op de website te plaatsen. In dit hoofdstuk gaan we verder in op het gebruik van de module. Zo wordt er ingegaan op het aanmaken van nieuwe artikelen, het beheren van artikelen en reacties en de instellingsmogelijkheden van de Blog module. 4.1 Aanmaken van een nieuw artikel Eens de module in Phoenix is geopend, kan je zeer eenvoudig een nieuw artikel aanmaken. Hiervoor heb je twee opties. Door te klikken in het linker menu op de knop Nieuw artikel kom je op een nieuwe pagina waarin meteen een nieuw artikel kan worden bewerkt een aangemaakt. Een andere manier om een nieuw artikel aan te maken is door te gaan naar Beheer artikelen en vervolgens te klikken op het groene + icoon in de bovenbalk. Wanneer je een nieuw artikel aanmaakt kom je in een overzichtsscherm waarin het artikel kan worden geschreven. Bovenaan staan de bewerkingsopties zoals je die ook kent uit andere modules, waaronder de CMS module in Phoenix. Om die reden verwijzen we naar die respectievelijke handleiding voor een uitleg over deze bewerkingsopties zelf. De uitzondering hier is de bewerkingsknop die uiterst rechts staat. Met deze Read more / Lees Meer knop kun je na een inleidende tekst, die de bezoeker die in het Blog overzichtsscherm zit moet uitnodigen om het artikel te lezen, een knop invoegen om het artikel verder uit te klappen. Hierdoor wordt de bezoeker getriggerd om te klikken waarna het volledige artikel wordt getoond. De tekst kun je typen in het veld in het midden. In het menu aan de rechterkant heb je de volgende opties: Naam: Hier geef je de naam in die het artikel moet krijgen. Let op: dit is slechts de naam voor het overzicht onder Beheer artikelen en mag afwijken van de titel van het artikel. Deze is niet zichtbaar op de website; Titel: Dit is de titel van het artikel zoals deze op de website wordt weergegeven; Auteur: Hier kan je de auteursnaam aangeven zoals die op de website wordt weergegeven; Publicatie: hier is het mogelijk om een specifieke datum en tijdstip voor publicatie in te geven. Indien hier niks wordt geselecteerd, wordt het artikel meteen gepubliceerd na bewaren; Beveiligde toegang: Bij het aanmaken van categorieën (zie 4.4) is het mogelijk om een categorie Restricted te maken. Met deze optie is het mogelijk om bepaalde weergave voor bepaalde categorieën te beperken; Publicatie: door deze aan te vinken en vervolgens te bewaren wordt het artikel gepubliceerd.

12 Categorieën: hier kan worden geselecteerd aan welke categorieën dit artikel moet worden toegevoegd door te klikken op het Bewerkingsicoon (potlood). Eens het artikel klaar is en de gemaakte wijzigen en voorkeuren correct zijn dient het artikel nog bewaard te worden. Dit doe je door bovenaan te klikken op het Bewaren icoon (floppy). Afbeelding 4.1: Nieuw artikel aanmaken 4.2 Beheren van artikelen Om de gepubliceerde en niet gepubliceerde artikelen te beheren klik je op Beheer artikelen in het linker menu. Vervolgens worden alle aangemaakte artikelen getoond. Bovenaan de pagina zijn nu drie filtermogelijkheden zichtbaar. Hiermee kan je artikelen zoeken op basis van titel, auteur of categorie. Standaard staat deze filter zo ingesteld dat alles wordt weergegeven. In het overzicht zelf staan de volgende waarden van links naar rechts weergegeven: Titel, auteur, publicatiedatum, aanmaakdatum, aantal views, aantal reacties. Geheel rechts staan de categorieën waaraan de artikelen zijn gekoppeld. Om het artikeldetail te zien en aanpassingen te kunnen doen, dien je hierop te klikken in het overzicht. Hierdoor wordt het detail getoond. Bovenaan vind je vervolgens het tekstveld met tekstverwerker met eventuele inhoud terug. Deze kan worden aangepast met dezelfde mogelijkheden als wanneer een nieuw artikel wordt aangemaakt. Onder het tekstveld staat een overzicht van de reacties die er op dit artikel gekomen zijn. Hier staan van links naar rechts de volgende waarden weergegeven: datum en tijdstip van reactie, auteur, kort voorbeeld van de reactie en of de reactie is goedgekeurd. Door hierop te klikken kan je een reactie beheren. Hoe reacties beheerd kunnen worden, wordt verder besproken in 4.3 Beheren van reacties.

13 Aan de rechterzijde van het artikeldetail overzicht zijn algemene informatie over de publicatie van het artikel terug te vinden. Van boven naar beneden zijn volgende waarden te zien en/of aan te passen: Naam: Dit is de titel van het artikel in het overzicht en mag afwijken van de titel op de website; Titel: Dit is de titel zoals leesbaar is op de website Auteur: Dit is de auteur zoals staat weergegeven op de website; Publicatie; hier kan je aangeven op welke datum en/of tijdstip het artikel gepubliceerd mag worden. Beveiligde toegang: Bij het aanmaken van categorieën (zie 4.4) is het mogelijk om de toegang tot een categorie te beperken. Met deze optie is het mogelijk om bepaalde weergave voor bepaalde categorieën te beperken; Publiceren: door deze aan te vinken en vervolgens te bewaren wordt het artikel gepubliceerd. Categorieën: hier kan worden geselecteerd aan welke categorieën dit artikel moet worden toegevoegd door te klikken op het Bewerken icoon (potlood). Om een artikel meteen te publiceren dient Publiceren aangevinkt te zijn. Indien het artikel moet worden gepubliceerd in de toekomst, dan dient de datum en tijd gespecificeerd te zijn en Publiceren aangevinkt te zijn. Afbeelding 4.2.1: Beheren van artikelen

14 Afbeelding 4.2.2: Artikel detail 4.3 Beheren van reacties Als eenmaal een artikel is gepubliceerd kunnen lezers hierop reageren. Wanneer de reacties ongewenst zijn, kan je deze kan aanpassen of verwijderen. Hiervoor klik je op Beheer reacties in de linker kolom. Als het overzicht met de reacties is geopend, zie je dat deze pagina vergelijkbaar is opgebouwd als de pagina om Blog artikelen te beheren. Bovenaan vind je een filter terug waarbij van links naar rechts de volgende filteropties staan: zoekwoord, auteur (van de reactie), artikel. Door op artikel te klikken opent een multiselect waarmee eventueel meer dan één artikel gekozen kan worden. Bij het openen van dit venster worden altijd alle reacties getoond en staat de filter niet ingesteld. In het midden staan alle reacties die op basis van de gekozen zoekfilter naar boven komen. Een reactie kan worden beheerd door erop te klikken. Vervolgens opent een pop up scherm. In dit scherm zijn de volgende zaken aan te passen: Onderwerp: hier kan een onderwerp worden ingegeven of aangepast. Dit is echter geen verplicht veld; Goedgekeurd: Door dit aan te vinken en op bewaren te klikken wordt de reactie gepubliceerd op de website; Tekstveld: in het tekstveld is tekst aan te passen of te verwijderen Annuleren: maak alle wijzigingen ongedaan; Verwijderen: hiermee wordt de gehele reactie verwijderd. Als je hierop klikt wordt er nog wel om bevestiging gevraagd; Bewaren: bewaar de gemaakte wijzigingen.

15 Afbeelding 4.3.1: Beheren van reacties Afbeelding 4.3.2: Aanpassen van een reactie 4.4 Instellingen voor Blog module De laatste categorie uit de linker menu lijst omvat alle algemene instellingen. Door hierop te klikken wordt het instellingen-overzicht getoond. Deze bestaat uit drie tabbladen: Publicatie, Categorieën en Zwarte Lijst. Publicatie Hieronder vallen de volgende instellingen: Artikelen in shortlist : dit betreft het aantal artikelen dat mag worden weergegeven; Reacties in shortlist : dit betreft het aantal reacties dat mag worden weergegeven; Antispam methode : Kies hier de tool om spam te voorkomen. Standaard zijn hier Akismet en Captcha beschikbaar; Artikelen op homepagina : dit betreft het aantal artikelen dat mag worden weergegeven;

16 Auto goedkeuren publicatie : Indien deze optie aan staat worden alle reacties meteen geplaatst en kunnen ze achteraf worden afgekeurd, verwijderd of aangepast. Als deze optie uit staat worden nieuwe reacties pas toegevoegd nadat je ze hebt goedgekeurd; RSS: Hier is er de mogelijkheid om de eventuele RSS feed in korte of lange weergave in te schakelen. Het logo met de RSS link is zichtbaar vóór de titel van het Blog artikel op de websit; Teaser formaat : met deze optie kan de standaardgrootte van de teaser worden gekozen. Categorieën In dit tabblad is het mogelijk om artikel categorieën aan te maken en te beheren. Om een nieuwe categorie aan te maken klik je onderaan op de knop Nieuwe Categorie. In het pop-up scherm wat vervolgens opent, kan de naam van de categorie worden ingegeven alsook het aantal artikels dat per pagina mag worden weergegeven. Ook kan hier worden aangegeven of deze categorie voorzien is van een beveiligde toegang. Met deze optie is het mogelijk om de weergave van bepaalde artikelen voor deze categorie te beperken. Na het instellen van de waarden dien je te klikken op Bewaren om de wijzigingen te bewaren. Om een categorie te beheren klik je op het Bewerken icoon (potlood) naast de bestaande categorie. Hierbij wordt het zelfde pop up scherm getoond als bij het aanmaken van een nieuwe categorie. Hier zijn dezelfde zaken aan te passen als hierboven besproken. Na het instellen van de waarden dien je te klikken op Bewaren om de wijzigingen te bewaren. Om een categorie te verwijderen klik je op het Prullenbak icoon achter de categorie. Er wordt niet om een bevestiging gevraagd en de categorie wordt meteen verwijderd. Zwarte lijst In dit tabblad is het mogelijk om woorden of zinsconstructies toe te voegen aan een zwarte lijst. Reacties die worden geplaatst met woorden die hierin staan zullen dan ook niet worden gepubliceerd. Om een nieuw woord toe te voegen klik je op de knop Nieuw woord zwarte lijst. Hierdoor komt er een nieuwe regel in de lijst te staan. Hier kan je een woord of zin toevoegen. Hierna kunnen er eventueel nog zinnen of woorden worden toegevoegd. Vergeet na het toevoegen van nieuwe items niet om op de knop Bewaar zwarte lijst te klikken waardoor deze wijzigingen worden opgeslagen. Verwijderen van een woord of zin kan eenvoudig door te klikken op het Prullenbak icoon erachter.

17 Afbeelding 4.4.1: Instellingen publicatie Afbeelding 4.4.2: Blacklist

Blog manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Blog manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Blog manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 11-9-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

FAQ Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0

FAQ Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 FAQ Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 Hoofdstuk 1: Over deze instructie OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Netherlands

Nadere informatie

RSS Feed Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

RSS Feed Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 RSS Feed Reader OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Social Networks OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Social Networks OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Social Networks OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Support module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Support module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Support module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 4-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Chat module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Chat module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Chat module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 26-1-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Competenties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Competenties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Competenties OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

Netwerk functionaliteit OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Netwerk functionaliteit OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Netwerk functionaliteit OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS Central Directory OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

OTYS Central Directory OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 OTYS Central Directory OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Periodieke wijzigen wachtwoord OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Periodieke wijzigen wachtwoord OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Periodieke wijzigen wachtwoord OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0

OTYS  op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0 OTYS e-mail op uw telefoon OTYS Recruiting Technology Versie 3.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH

Nadere informatie

OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0

OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0 OTYS op uw telefoon OTYS Recruiting Technology Versie 4.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Event Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0

Event Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 3.0 Event Manager OTYS Recruiting Technology Versie 3.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: handleiding@otys.nl Datum 5-3-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

NewNerds koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

NewNerds koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 NewNerds koppeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Interactions Module OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Interactions Module OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Interactions Module OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 21-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Banner Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Banner Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Banner Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Statuskolommen Sollicitanten OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Statuskolommen Sollicitanten OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Statuskolommen Sollicitanten OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Gebruikersinstellingen OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Gebruikersinstellingen OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Gebruikersinstellingen OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.4

OTYS  in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.4 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.4 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 29-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

Vacatures plaatsen op Jobtree OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Vacatures plaatsen op Jobtree OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Vacatures plaatsen op Jobtree OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 8-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Multilingual OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Multilingual OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Multilingual OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

Kandidaat rapportage OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Kandidaat rapportage OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Kandidaat rapportage OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Planningsmodule OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Planningsmodule OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Planningsmodule OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 28-5-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Google maps OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Google maps OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Google maps OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Organisatie indeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Organisatie indeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Organisatie indeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Smoelenboek OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Smoelenboek OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Smoelenboek OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Oh Zo Koele Tag Cloud OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Oh Zo Koele Tag Cloud OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Oh Zo Koele Tag Cloud OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3

OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology. Versie 2.3 OTYS e-mail in Microsoft Outlook OTYS Recruiting Technology Versie 2.3 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 13-5-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

SMS instructie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

SMS instructie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 SMS instructie OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 12-1-2015 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Profiscan OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Profiscan OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Profiscan OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

FAD register koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

FAD register koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 FAD register koppeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Nieuwe kandidaat registratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Nieuwe kandidaat registratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Nieuwe kandidaat registratie OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 7-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905

Nadere informatie

Actonomy Deeplink URL s OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Actonomy Deeplink URL s OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Actonomy Deeplink URL s OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Multisite OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Multisite OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Multisite OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

TK Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

TK Reader OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 TK Reader OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

UTSMAN OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

UTSMAN OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 UTSMAN OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt ons

Nadere informatie

Portals OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Portals OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Portals OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Urenregistratie module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Urenregistratie module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Urenregistratie module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 23-3-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905

Nadere informatie

Stuur document OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Stuur document OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Stuur document OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Urenregistratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Urenregistratie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Urenregistratie OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Connecties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Connecties OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Connecties OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Profiler toolbar OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Profiler toolbar OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Profiler toolbar OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS Banner Manager. OTYS Academy

OTYS Banner Manager. OTYS Academy O OTYS Banner Manager OTYS Academy OTYS Recruiting Technology Liselore Aardema E: liselore@otys.nl T: +31 (0) 318-584 900 Datum 27-5-2010 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Wiltonstraat 22a 3905

Nadere informatie

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht:

Handleiding Blogger. Het aanmaken van een weblog. In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Handleiding Blogger In deze handleiding worden een aantal handelingen toegelicht: Het aanmaken van een weblog Het typen van een blogbericht De privacy van jouw weblog Het instellen van RSS Het aanmaken

Nadere informatie

Profiscan Handleiding. Versie 1.0

Profiscan Handleiding. Versie 1.0 Profiscan Handleiding Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl T: +31 (0) 318-584 900 Datum 23-1-2012 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Wiltonstraat 22a 3905 KW VEENENDAAL

Nadere informatie

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 OTYS Multiposting Framework (OMF) OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

Check Optimale Instellingen gebruik OTYS OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Check Optimale Instellingen gebruik OTYS OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Check Optimale Instellingen gebruik OTYS OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel

Nadere informatie

Jobboard OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Jobboard OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Jobboard OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt

Nadere informatie

Facturatie Module OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1

Facturatie Module OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1 Facturatie Module OTYS Recruiting Technology Versie 1.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl T: +31 (0) 318-584 900 Datum 3-2-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel

Nadere informatie

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology RAPPORTAGESMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 20-2-2017 Versie 2.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Rapportagesmodule... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Rapportage module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Rapportage module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Rapportage module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 15-1-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905 PH

Nadere informatie

Plaatsingen module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

Plaatsingen module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 Plaatsingen module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 26-2-2016 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 5905 PH

Nadere informatie

AutoMatch (uitgebreide instructie) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

AutoMatch (uitgebreide instructie) OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 AutoMatch (uitgebreide instructie) OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 4-11-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52

Nadere informatie

DARRL OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

DARRL OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 DARRL OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 31-7-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U kunt ons

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0

module Phoenix. OTYS Recruiting Technology. Versie 1.0 E-mail module Phoenix OTYS Recruiting Technology Versie 1.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 24-12-2015 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Handleiding wordpress

Handleiding wordpress Handleiding wordpress Wordpress versie 3.0.4 Handleiding versie 1.1 Auteur Website Geert Hoekzema www.geerthoekzema.nl www.geerthoekzema.nl geert@geerthoekzema.nl 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Beginnen

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

HANDLEIDING Q3600 Webshop

HANDLEIDING Q3600 Webshop HANDLEIDING Q3600 Webshop Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Beheer...4 Webshop artikelgroepen beheren...4 Hoofd artikelgroep toevoegen...6 Sub artikelgroep toevoegen...7 Artikelgroep verwijderen...8

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

Procedure rapportages OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1

Procedure rapportages OTYS Recruiting Technology. Versie 1.1 Procedure rapportages OTYS Recruiting Technology Versie 1.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 30-10-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

NIEUWSBRIEVENMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

NIEUWSBRIEVENMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology NIEUWSBRIEVENMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.EU 16-8-2017 Versie 1.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Nieuwsbrievenmodule... 4 1.2 Doel van deze

Nadere informatie

Availability OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Availability OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Availability OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 10-6-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

OTYS op uw iphone OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0

OTYS op uw iphone OTYS Recruiting Technology. Versie 4.0 OTYS op uw iphone OTYS Recruiting Technology Versie 4.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0

MWeb 4.0. Handleiding Basis Modules Versie 1.0 MWeb 4.0 Handleiding Basis Modules Versie 1.0 Index 1. Algemeen 3 1.1. Gebruikersnamen en Wachtwoorden 3 1.2. Inloggen 3 1.3. Uitloggen 3 1.4. Belangrijk 3 2. User Manager 4 2.1. Gebruikers lijst User

Nadere informatie

Handleiding CMS. Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant

Handleiding CMS. Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant Handleiding CMS Auteur: J. Bijl Coldfusion Consultant Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 3 2.0 Introductie CMS en websites 4 3.0 Inloggen in beheer 5 4.0 Dashboard 6 4.1 Bezoekers totalen 6 4.2 Bezoekers 7 4.3

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN 1.a Hoe meld ik mij aan? U kunt zich aanmelden door uw domeinnaam gevolgd door /wp-admin te openen in uw browser. Ga naar internet en type (bijvoorbeeld) URL: http://www.uwdomeinnaam.nl/wp-admin

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

LinkedIn koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

LinkedIn koppeling OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 LinkedIn koppeling OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Schoolwebsite.nu. Snel aan de slag met uw website. Versie 4.0

Schoolwebsite.nu. Snel aan de slag met uw website. Versie 4.0 Schoolwebsite.nu Snel aan de slag met uw website Versie 4.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1 Inleiding... 3 2 Voor dat u begint... 4 3 Teksten op de website... 6 4 Groepspagina s... 8 5 De groepspagina...

Nadere informatie

Een voorpagina of vaklokaal omzetten in WordPress

Een voorpagina of vaklokaal omzetten in WordPress Een voorpagina of vaklokaal omzetten in WordPress Vooraf Niet elk vaklokaal is met de huidige opzet en vormgeving geschikt om die zonder al teveel extra werk om te zetten in het format van WordPress. Vooral

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Handleiding Joomla! 1.5

Handleiding Joomla! 1.5 Handleiding Joomla! 1.5 Versie :0.1 2/20 Inhoud 2. Aanmelden... 4 3. Artikelbeheer... 5 3.1 Nieuw artikel toevoegen... 5 3.2 Bestaand artikel wijzigen/verwijderen... 6 3.2.1 Front end editing... 7 4. Sectie

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

Flex Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Flex Manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Flex Manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL U

Nadere informatie

Klik op het menu inhoud om te starten met inhoud toe te voegen. Klik daarna op de knop Inhoud toevoegen.

Klik op het menu inhoud om te starten met inhoud toe te voegen. Klik daarna op de knop Inhoud toevoegen. Hoofdstuk 5: Inhoud toevoegen 5.1. Inleiding Klik op het menu inhoud om te starten met inhoud toe te voegen. Klik daarna op de knop Inhoud toevoegen. Binnen Drupal kan zowel een pagina als artikel of als

Nadere informatie

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn.

Website maker. Bezoek je domein om de Website maker in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Aan de slag met de Bezoek je domein om de in te stellen. De volgende melding zal zichtbaar zijn. Volg de url 'administratie paneel' om in te loggen en de vervolgens in te stellen. Als eerst krijg je de

Nadere informatie

Handleiding Joomla CMS

Handleiding Joomla CMS Handleiding Joomla CMS Inhoudsopgave Inloggen bij de beheeromgeving 3 Artikelen 4 Prullenbak bekijken 4 Nieuw artikel maken / bewerken 5 Afbeelding toevoegen aan artikel 6 Link in een artikel plaatsen

Nadere informatie

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet

Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Snel aan de slag met BasisOnline en InstapInternet Inloggen Surf naar www.instapinternet.nl of www.basisonline.nl. Vervolgens klikt u op de button Login links bovenin en vervolgens op Member Login. (Figuur

Nadere informatie

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen

v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen v.1.11 Verenigingenweb Plus Handleiding Website in gebruik nemen Inhoud Algemene informatie...3 Voor wie is deze handleiding?...3 Voordat u begint...3 Pagina beheer...4 Pagina aanmaken...4 Pagina wijzigen...4

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder:

Na het inloggen met de gegevens die je hebt gekregen, verschijnt het overzichtsscherm zoals hieronder: Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van websites kan worden ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS). De websites van Muismedia

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmangement Handleiding CROW Kennisbank Contentmangement 4-7-2013 Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels

Nadere informatie

Producten manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0

Producten manager OTYS Recruiting Technology. Versie 2.0 Producten manager OTYS Recruiting Technology Versie 2.0 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 1-8-2013 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Wooncomplexinformatie op woonzorg.nl

Wooncomplexinformatie op woonzorg.nl Datum: 15-12-2015 Van: John Winckel Wooncomplexinformatie op woonzorg.nl Voor het bijhouden van wooncomplexgegevens waaronder direct beschikbare huurwoningen. LET OP: wanneer je contactgegevens van toeleveranciers

Nadere informatie

Match instructie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1

Match instructie OTYS Recruiting Technology. Versie 2.1 Match instructie OTYS Recruiting Technology Versie 2.1 OTYS Recruiting Technology OTYS Academy E: academy@otys.nl Datum 28-3-2014 Adres- en contactgegevens OTYS Nederland Landjuweel 52 3905 PH VEENENDAAL

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben.

Inloggen. In samenwerking met Stijn Berben. Inloggen Ga naar www.hetjongleren.eu. Heb je al een gebruikersnaam en wachtwoord, log dan in op deze pagina (klik op deze link ): Vul hier je gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen. Bij succesvolle

Nadere informatie

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Maart 2016

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Maart 2016 Handleiding opmaken Wageningen UR Blog Maart 2016 Voorwoord In deze handleiding is voor beheerders van het Wageningen UR blogs stap voor stap beschreven hoe zij hun blog kunnen inrichten. Bij de oplevering

Nadere informatie