SEPTEMBER-OKTOBER. Vluchtoord Gouda ( ) Historische filmochtend. Zoeken in digitale kranten. Stamboomonderzoek. Kijk ook eens boven de etalage

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SEPTEMBER-OKTOBER. Vluchtoord Gouda ( ) Historische filmochtend. Zoeken in digitale kranten. Stamboomonderzoek. Kijk ook eens boven de etalage"

Transcriptie

1

2 SEPTEMBER-OKTOBER Donderdag 8 sept uur Historische filmochtend Film HOP Schoonhoven Gratis Elke eerste donderdagochtend van de maand draait in het HOP Schoonhoven een film over Schoonhoven en omgeving in vroeger tijden. Thema: Bartholomeusdag! Beelden uit 1987 en 1994 en de musical Bartholomeus uit Dinsdag 13 sept uur Zoeken in digitale kranten Workshop Chocoladefabriek Gratis Een korte introductie in het zoeken in historische kranten op internet, met handige tips en trucs. Aanmelden via info@samh.nl. Dinsdag 13 sept uur Kijk ook eens boven de etalage Lezing HOP Schoonhoven Gratis Op straatniveau lijken alle winkelstraten op elkaar, maar kijkt u wel eens naar boven? Rob van den Berg neemt de toehoorder mee op jacht naar de Art-Nouveau-gevels boven het gewoel van het winkelende publiek. Met begeleidende expositie in het HOP. Aanmelden via of info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl. Vrijdag 16 sept uur Vluchtoord Gouda ( ) Bijeenkomst Graaf Florisweg Gratis Onthulling van herdenkingsbord over het Vluchtoord Gouda aan de Graaf Florisweg door burgemeester Milo Schoenmaker, met een feestelijk en informatief programma. Meer informatie: Do 22 sept uur Do 6 okt uur Stamboomonderzoek Cursus HOP Waddinxveen 10,- Wilt u beginnen met stamboomonderzoek, maar weet u niet goed hoe? Volg dan de korte cursus op twee donderdagavonden (met een week onderzoekspauze) over het starten van een stamboomonderzoek, het gebruik van historische bronnen, zoeken op internet en het vastleggen van gegevens. Aanmelden via of avbaal@bibliotheekdegroenevenen.nl. Oktober 2016 Archiefstuk van het jaar! In oktober, de Maand van de Geschiedenis, wordt het favoriete archiefstuk van Nederland verkozen. Ruim 40 archieforganisaties nomineren hun allermooiste archiefstukken. Het Streekarchief doet natuurlijk ook mee! In september onthullen we welk stuk gaat meestrijden om de titel en vanaf 1 oktober kunt u uw stem uitbrengen. Stemt u ook op ons? stukvanhetjaar

3 OKTOBER Zondag 2 okt uur Kinderboekenfeest Feest! Schouwburg 3,50-8,50 Voorstellingen, workshops en nog veel meer, met als thema Oma s en opa s: Voor Altijd Jong! Meer informatie en kaarten via Vrijdag 7 okt uur Maand van de Geschiedenis Rondleiding Gouwedepot 5,- Rondleiding door het depot van het Streekarchief met bezichtiging van bijzondere archiefstukken in het kader van de Maand van de Geschiedenis met als thema Grenzen. In samenwerking met stadsarcheoloog Maarten Groenendijk. Aanmelden via info@samh.nl. Donderdag 13 okt uur Historische filmochtend Film HOP Schoonhoven Gratis Filmochtend in het HOP Schoonhoven over Schoonhoven en omgeving in vroeger tijden. Thema: hoogtepunten uit 1981 en 1982, bezoek van Koningin Beatrix en het carnaval in Schoonhoven. Vrijdag 14 okt uur Zoeken in digitale kranten Workshop Chocoladefabriek Gratis Een korte introductie in het zoeken in historische kranten op internet, met handige tips en trucs. Aanmelden via info@samh.nl. Donderdag 20 okt uur Maand van de Geschiedenis Rondleiding Gouwedepot 5,- Rondleiding door het depot van het Streekarchief met bezichtiging van bijzondere archiefstukken in het kader van de Maand van de Geschiedenis met als thema Grenzen. Aanmelden via info@samh.nl. Maandag 24 okt uur Prijsuitreiking verhalenwedstrijd Bijeenkomst Concordia Gratis Op 12 juni sloot de inzendtermijn van bijdragen voor de verhalenwedstrijd over voorouders die de Historische Vereniging Die Goude en het Streekarchief hebben uitgeschreven in het kader van hun genealogieproject. De winnaars worden op deze avond bekend gemaakt, voorafgaand aan de lezing over het Rampjaar U vindt sociëteit Concordia op Westhaven 27 te Gouda. Meer informatie via Dinsdag 25 okt uur De Schoonhovensche Courant Lezing HOP Schoonhoven Gratis Max Kerremans vertelt aan de hand van attributen en fotomateriaal over het verleden van de bekendste krant uit Schoonhoven en omgeving. Met begeleidende expositie in het HOP Schoonhoven. Aanmelden via of info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl.

4 STAMBOOM Familievoorstelling 30 oktober Chocoladefabriek

5 OKTOBER - NOVEMBER Zondag 30 okt uur Stamboom Voorstelling Chocoladefabriek 7-10,- Familievoorstelling van Magali de Frémery en Nicky ten Bosch over over-over-over-overgrootopa's en -oma's. In het kader van de Kinderboekenweek met als thema Oma s en opa s: Voor Altijd Jong! Op zolder bij hun opa en oma vinden hoofdrolspelers Flip en Fiene het stamboomboek van hun familie met allemaal verhalen en portretten van vroeger. Ze dachten dat ze een hele saaie familie hadden, maar dat is helemaal niet zo! En, ze komen erachter dat ze veel meer op al die opa s en oma s lijken dan ze dachten Vanaf 6 jaar. Kaarten te koop via Zondag 30 okt uur Je familie kan de boom in! Workshop Chocoladefabriek Gratis Voorafgaand aan de voorstelling. Knutsel, knip en kleur je eigen familiestamboom in de jeugdwerkplaats. Donderdag 11 nov uur Historische filmochtend Film HOP Schoonhoven Gratis Filmochtend in het HOP Schoonhoven over Schoonhoven en omgeving in vroeger tijden. Thema: Varen als toen, met o.a. beelden van rader-salonboot Kapitein Kok. Vrijdag 11 nov uur De Ouderkerkse middenstand Lezing De Drie Maenen Gratis Lezing over de Ouderkerkse middenstand, georganiseerd door de historische vereniging. Met begeleidende expositie in het HOP en de oudheidskamer. U vindt de Drie Maenen op Abelenlaan 1 te Ouderkerk. a/d IJssel. Zaterdag 12 nov uur Maak kennis met het HOP Workshop HOP Schoonhoven Gratis Informatieve en interactieve ochtend over historisch onderzoek, foto s, bouwtekeningen en voorouders, bronnen in het HOP en zoeken in het Streekarchief. Aanmelden via of info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl. Vrijdag 25 nov uur Overhandiging Manuscript Bijeenkomst Chocoladefabriek Gratis Officiële overhandiging van het vijftiendeeeuwse Katharina-handschrift door Hildo van Es aan Streekarchief Midden-Holland, met lezingen van Koen Goudriaan en Jan Willem Klein over de geschiedenis van het Margarethaklooster en de kloosterbibliotheek. Aanmelden via info@samh.nl.

6 DECEMBER Do 8 dec uur Historische filmochtend Film HOP Schoonhoven Gratis Filmochtend in het HOP Schoonhoven over Schoonhoven en omgeving in vroeger tijden. Thema: historisch overzicht van de ontwikkeling van de Krimpenerwaard als woon- en leefgebied. Donderdag 8 dec uur Voorouderonderzoek op internet Cursus SCO d Ouwe Backery 40,- Cursus in het zoeken van genealogische gegevens op websites en in archiefbronnen, het verwerken van gegevens en tips over handige hulpsites. De cursus start op donderdag 8 december en continueert tweewekelijks tot en met 19 januari. U vindt het SCO op Dorpsstraat 19 te Ouderkerk. Aanmelden per verweija@hetnet.nl of via ouderkerk-ad-ijssel.seniorweb.nl/ cursussen. Zaterdag 10 dec middag Langs de oude middenstand Wandeling HOP Ouderkerk Gratis Wandeling langs de oude middenstandspanden in Ouderkerk tijdens de Winterfair, in het kader van de exposities met het thema Ouderkerkse Middenstand bij de Oudheidkamer en in het HOP. Aanmelden via infoouderkerk@ debibliotheekkrimpenerwaard.nl. Dinsdag 13 dec uur IJsclub Nooitgedacht Lezing HOP Waddinxveen 2,50 Hans Andela van de Waddinxveense IJsclub Nooitgedacht vertelt over de historie van de vereniging. Kaartverkoop via Vrijdag 16 dec Gouda bij Kaarslicht Feest! Chocoladefabriek Gratis Gouds lichtfeest met activiteiten in de binnenstad en een speciaal programma in de Chocoladefabriek, met o.a. foto s van de Kaarsenfabriek uit de collectie van het Streekarchief. Meer informatie via Verwacht in 2017 Oud Schrift Cursus Middeleeuws Verluchten Cursus Rondleidingen door het Gouwedepot Lezingen en activiteiten bij de HOP s Kijk op voor actuele data of abonneer u op onze digitale nieuwsbrief. Aanmelden en kaartverkoop bij de betreffende locatie, tenzij anders vermeld. Bij de gratis lezingen en workshops is vooraf aanmelden gewenst.

7 Wie zijn wij? Streekarchief Midden-Holland is dé plek om op zoek te gaan naar historische informatie over de gemeenten Gouda, Krimpen a/d IJssel, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Kom bij ons langs voor advies bij uw onderzoek, inspiratie en activiteiten! U vindt onze balie en studiezaal op de eerste verdieping van de Chocoladefabriek te Gouda. Het raadplegen van onze grote collectie cultuurhistorische bronnen is gratis. Wij delen graag onze kennis met u. Deelt u uw kennis met ons? Bezoek Wilt u een bezoek brengen aan onze studiezaal, raadpleeg dan onze website ( voor de actuele openingstijden. Het depot, waarin de archiefstukken bewaard worden, bevindt zich niet bij onze studiezaal. Maak dus van tevoren een afspraak, als u een archiefstuk in wilt zien. Samenwerking Het Streekarchief werkt samen met regionale bibliotheken en historische verenigingen in de vorm van Historische OntmoetingsPunten (HOP s). De HOP s hebben een vaste plek in de bibliotheek, waar u informatie vindt over de geschiedenis van de desbetreffende gemeente en omgeving. Daarnaast worden er workshops, lezingen en kleine tentoonstellingen georganiseerd. Nieuwsbrief Wilt u als eerste op de hoogte van alle aangeboden activiteiten zijn? Abonneer u dan op onze digitale nieuwsbrief via onze website via de balie van het streekarchief in de Chocoladefabriek of door een mail te sturen naar info@samh.nl.

8 Contact Streekarchief Midden-Holland Chocoladefabriek, 1e verdieping Klein Amerika CA GOUDA telefoon: (0182) mail: facebook: /StreekarchiefMH twitter: /StreekarchiefMH HOP Ouderkerk Bibliotheek Ouderkerk a/d IJssel Kerkweg 82d 2935 AK OUDERKERK AAN DEN IJSSEL telefoon: (0180) mail: HOP Schoonhoven Bibliotheek Schoonhoven Spoorstraat 3a 2871 TN SCHOONHOVEN telefoon: (0182) mail: HOP Waddinxveen Bibliotheek De Groene Venen Gouweplein MW WADDINXVEEN telefoon: (0182) mail: AvanBaal@bibliotheekdegroenevenen.nl

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN, LEZINGEN EN WORKSHOPS 2015-2016 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Cursussen Paleografie 5 Lezingen 8 Workshops 10 Inleiding Bent u geïnteresseerd

Nadere informatie

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015

Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 19 Haags Gemeentearchief CURSUSSEN + WORKSHOPS 2014-2015 32015 22 1843 2014 971 1840 Inhoudsopgave Algemene informatie 4 Lezingen 5 Workshops 6 Cursussen Cursus paleografie voor beginners 8 Inleiding Ook

Nadere informatie

SeniorWeb. augustus t/m december 2015. aan de Vliet

SeniorWeb. augustus t/m december 2015. aan de Vliet SeniorWeb augustus t/m december 2015 aan de Vliet SeniorWeb Ook dit najaar verzorgt SeniorWeb opnieuw interessante computercursussen en workshops voor beginners en gevorderden in de Bibliotheek aan de

Nadere informatie

Allemaal digitaal! augustus t/m december Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone. aan de Vliet

Allemaal digitaal! augustus t/m december Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone. aan de Vliet Allemaal digitaal! augustus t/m december 2017 Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone aan de Vliet Cursusaanbod augustus t/m december 2017 Van de prille beginner tot de gevorderde gebruiker,

Nadere informatie

Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013

Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013 Cursussen, workshops en lezingen 2012/2013 Haags Gemeentearchief onder auspiciën van Geschiedkundige Vereniging Die Haghe Inhoudsopgave blz. Inleiding 3 Algemene informatie 4 Cursussen Cursus paleografie

Nadere informatie

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan

2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan. 9-jan 10-jan 11-jan 12-jan 13-jan 14-jan 15-jan januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie kerstvakantie 2-jan 3-jan 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan

Nadere informatie

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel.

Slimhuishouden.nl. sslaap kamer. slaap kamer bad kamer trappen overloop. slaap kamer. slaap kamer. hal. zolder. woon kamer buiten boel. nov 2016 45 maandag 7 dinsdag 8 woensdag 9 donderdag 10 vrijdag 11 zaterdag 12 Aankomst Sint zondag 13 s nov 2016 46 maandag 14 dinsdag 15 woensdag 16 donderdag 17 vrijdag 18 zaterdag 19 zondag 20 s nov

Nadere informatie

allemaal digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone augustus t/m december 2018 aan de Vliet

allemaal digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone augustus t/m december 2018 aan de Vliet allemaal digitaal! Cursusaanbod voor computer, tablet, e-reader en smartphone augustus t/m december 2018 aan de Vliet Programma augustus t/m december 2018 Onze digitale samenleving verandert snel. Om digitaal

Nadere informatie

Zoeken, zoeken, zoeken

Zoeken, zoeken, zoeken Zoeken, zoeken, zoeken iding e l d Han hten c a r k leer voor aags H t in he ief s e l de arch e t n voor ee Gem 2 Inhoudsopgave Welkom bij het Haags Gemeentearchief 5 De voorbereiding 6 Lessuggesties

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 april 2017

Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 Nieuwsbrief 2 april 2017 In deze nieuwsbrief zijn de volgende onderwerpen te lezen: 1. Historische canon van Castricum en Bakkum 2. Tentoonstelling Vervaagd agrarisch verleden

Nadere informatie

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda

Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen. Jouw stadsgids voor. Gouda Tips Food and drinks Shopping Bars Sightseeing Evenementen Jouw stadsgids voor Introductie, de stad die bekend staat om de kaas, stroopwafels en kaarsen. Deze stad in de provincie Zuid-Holland heeft een

Nadere informatie

Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar

Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar In 2013 organiseren BRAIN en de aangesloten leden een landelijke publieksactiviteit. Het gaat om een online verkiezing voor het Stuk

Nadere informatie

Voorkant. Gemeentearchief Zaanstad Het geheugen van de Zaanstreek

Voorkant. Gemeentearchief Zaanstad Het geheugen van de Zaanstreek Voorkant Gemeentearchief Zaanstad Het geheugen van de Zaanstreek Zaandam centrum Iedereen die meer te weten wil komen over de geschiedenis van de Zaanstreek is bij het Gemeentearchief Zaanstad aan het

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Wij gaan (voor)lezen

Wij gaan (voor)lezen Wij gaan (voor)lezen Aanbod Primair Onderwijs Bibliotheek Helmond-Peel 2015-2016 De bibliotheek die ertoe doet Asten Deurne Helmond Someren 1 Voorwoord Rode Draad: Lezen is leuk! Met de hele school de

Nadere informatie

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING?

FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D AMSTERDAM STEDELIJK MUSEUM WAT IS BEWEGING? STEDELIJK MUSEUM FAMILIES EN KINDEREN 2012 2013 G R O E N E R U I T E R O P B L A U W P A A R D WAT IS BEWEGING? AMSTERDAM WELKOM! Het Stedelijk, Nederlands grootste museum voor moderne en hedendaagse

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG :00 UUR TOT VRIJDAG :00 UUR

UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG :00 UUR TOT VRIJDAG :00 UUR UITZENDSCHEMA 2015 ZATERDAG 18-07 12:00 UUR TOT VRIJDAG 24-07 00:00 UUR De vierdaagse is altijd N1 UITZENDSCHEMA ZATERDAG 00 Reguliere Reguliere Reguliere Reguliere 05 uitzendingen N1 uitzendingen N1 uitzendingen

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek.

Het Lebuïnusblad. Foto s op www.lebuinus.nl Op de site van school zijn foto s toegevoegd van de tentoonstelling over de Kinderboekenweek. Positief Bezig zijn op School Het Lebuïnusblad Goed gedrag kun je leren. In de week na de herfstvakantie gaan we de volgende regel oefenen op school: Op tijd komen is goed, want samen starten moet Tip

Nadere informatie

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan

Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Agenda: 24-11-2015 Nieuwsbrief Koning Willem-Alexanderschool Locatie Peter Zuidlaan Nieuws vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, *24 november tweede sint-filmpje 26 november schoen zetten *1 december

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

Cursussen Utrecht en haar historie

Cursussen Utrecht en haar historie Cursussen 2018 Utrecht en haar historie Wat een stad is Utrecht! Zoveel historie, zoveel nog te zien, en ik ben er al die jaren langs gefietst zonder het te weten. Voor u ligt de eerste folder met cursussen

Nadere informatie

Augustus Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. KBS De Toermalijn Postbus 175

Augustus Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag. KBS De Toermalijn Postbus 175 Augustus 2015 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 1e schooldag 30 31 September 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 infoavond ouders/verzorgers 13 14 15 16 17 18 19 schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder

Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Nieuwsbrief 2015 Emilie Lindenbergh Een nieuw begin Binnenkort de nieuwe website! Kunstschilder Exposities: Kloosterkapel, Kerkstraat 8, Vorstenbosch tot 9 maart Expositie in de (h)artgalerij in het Brinkhuis,

Nadere informatie

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! Bent u al lid? extra voordeel Arnhem

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! Bent u al lid? extra voordeel Arnhem 2015 De voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! extra voordeel Bent u al lid? Arnhem voor ieder wat wils Onbegrensde collectie Lezen, luisteren, kijken en leren:

Nadere informatie

JAARPLAN KRIMPENER KUNSTWAARD

JAARPLAN KRIMPENER KUNSTWAARD JAARPLAN KRIMPENER KUNSTWAARD 2016 Voorwoord Laat de kunst stromen! Onder dit motto gaan we in 2016 aan de slag. Het komende jaar zal in het teken staan van de kunstmanifestatie Kunststroming. Een kunstproject

Nadere informatie

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! extra voordeel Arnhem

voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! extra voordeel Arnhem De voor ieder wat wils bibliotheek is van altijd dichtbij gemak & inspiratie iedereen! extra voordeel Arnhem voor ieder wat wils Onbegrensde collectie Beleef meer in de Bibliotheek E-books lenen en lezen

Nadere informatie

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso

januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag week 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso januari maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 53 OUDJAAR NIEUWJAAR kdv en bso kdv en bso gesloten gesloten 31-dec 1-jan 2-jan 3-jan 1 Thema: Dit ben ik 4-jan 5-jan 6-jan 7-jan 8-jan

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Januari. zaterdag 23. vrijdag 1 Nieuwjaarsdag. dinsdag 12. zondag 24. zaterdag 2. woensdag 13 Vergadering oudercommissie. zondag 3 Einde kerstvakantie

Januari. zaterdag 23. vrijdag 1 Nieuwjaarsdag. dinsdag 12. zondag 24. zaterdag 2. woensdag 13 Vergadering oudercommissie. zondag 3 Einde kerstvakantie Januari vrijdag 1 Nieuwjaarsdag zaterdag 2 zondag 3 Einde kerstvakantie maandag 4 dinsdag 5 Kim en Marije jarig woensdag 6 donderdag 7 vrijdag 8 zaterdag 9 zondag 10 maandag 11 Bijeenkomst Startblokken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016

Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Nieuwsbrief 4, vrijdag 7 oktober 2016 Agenda 5 oktober start kinderboeken week 6 oktober oud papier container 15 tot 23 oktober herfstvakantie 24 oktober luizencontrole 14 november 10-minuten gesprekken

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Bibliotheek Oostland maart 2015

Klanttevredenheidsonderzoek Bibliotheek Oostland maart 2015 Klanttevredenheidsonderzoek Bibliotheek Oostland maart 2015 ONDERZOEK Doelstelling en werkwijze Tussen 26 februari en 27 maart 2015 konden bezoekers van de Bibliotheek Berkel en Rodenrijs en Bibliotheek

Nadere informatie

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal maart OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht

VANUIT HET KAMERTJE: Journaal maart OBS De Tweemaster tel.: Petersburg 52, 1393 PT Nigtevecht Activiteiten deze maand: 08 Boomfeestdag groep 7/8 08 Voorronde Regionale Voorleeswedstrijd 09 Theaterles 10 Gastles ProbleemGame groep 7/8 13 Deze week: meedraaidagen 13 Start Creacircuit (4 maandagen)

Nadere informatie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie

Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS. Piet Mondriaan (18IQ) Datum: ma 24 jul :30 - vr 1 sep :15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie Jaarplan 2017 / 2018 AUGUSTUS ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE Zomervakantie ParnasSys - Jaarplan (P1.1) Pagina: 1 SEPTEMBER ma 24 jul 2017 08:30 - vr 1 sep 2017 14:15 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

Het Sinterklaashuis is een coproductie van Museum Kranenburgh, Theaterwerkplaats Bergen en de Ondernemersvereniging Bergen.

Het Sinterklaashuis is een coproductie van Museum Kranenburgh, Theaterwerkplaats Bergen en de Ondernemersvereniging Bergen. Theaterwerkplaats Bergen presenteert Het Sinterklaashuis In samenwerking met Museum Kranenburgh en de Ondernemersvereniging Bergen Het is een groot geheim: waar verblijven Sinterklaas en de Zwarte Pieten

Nadere informatie

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel:

Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: Express Jaargang 8, nummer 5 11 november 2016 Daltonschool In Balans Rusheuvelstraat 75 Oss tel: 0412-691166 In deze Express; In Balans Nieuws o Nieuwe leerlingen o Mediatoren o Leerlinggegevens o Babynieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. LesOpMaat (Computerles bij u thuis) medewerkers. Start nieuwe lesseizoen. Open Dagen. Augustus 2013. In dit nummer

Nieuwsbrief. LesOpMaat (Computerles bij u thuis) medewerkers. Start nieuwe lesseizoen. Open Dagen. Augustus 2013. In dit nummer 2013 NUMMER 1 Nieuwsbrief Augustus 2013 In dit nummer 1 LesOpMaat 1 Start nieuwe lesseizoen 1 Open Dagen 2 Facebook pagina 2 Nadere informatie en aanmelden 3 Cursusaanbod 4 Workshops najaar 2013 5 Workshops

Nadere informatie

Onvergetelijk Zeeuws Museum

Onvergetelijk Zeeuws Museum Onvergetelijk Zeeuws Museum Overzicht van activiteiten die het Zeeuws Museum de komende maanden biedt voor mensen met dementie, naasten, zorgverleners en geïnteresseerden: Rondleidingen Onvergetelijk Zeeuws

Nadere informatie

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek

Dienstregeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek regeling 2015 KBS Sluis Klein Willebroek lijst van : januari 2015 Sluis Klein Willebroek donderdag 01 jan - - - - 13:34-00:00 Nieuwjaar vrijdag 02 jan - - 11:06 18:06 02:12 14:36 07:00 zaterdag 03 jan

Nadere informatie

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week

Augustus Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 31 juli sep 2 sep. Week Augustus 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 31 juli 1 2 3 4 5 31 6 7 8 9 10 11 12 32 13 14 15 16 17 18 19 33 20 21 22 23 24 25 26 34 27 28 29 30 31 1 sep 2 sep 35 September

Nadere informatie

Er zijn nog kaarten voor de musical van groep 8 verkrijgbaar op school of morgenavond aan de deur.

Er zijn nog kaarten voor de musical van groep 8 verkrijgbaar op school of morgenavond aan de deur. WEEK 26 29 juni 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWE LEERKRACHTEN Zoals u weet gaat Caroline

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13 e nieuwsbrief, vrijdag 7 maart 2014 Beste ouders, In deze nieuwsbrief kunt u ons nieuwe voetbalelftal zien, leest

Nadere informatie

NEDERLAND ONTMOET RUSLAND

NEDERLAND ONTMOET RUSLAND Datum: Geplande evenementen: Programma september 2013 V.N.R. U.C. M.R.K. EH. De Pul Overig Tijd: Donderdag 05 september Presentatie Rusland uitwisseling voor leerlingen / ouders X 18:30-20:30 uur Dinsdag

Nadere informatie

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf

HetRozenblaadje. U kunt zich aanmelden voor het maken van de broertjes/zusjes foto die (nog) niet op de Rozenhorst zitten door de schoolfotograaf Jan Tooropstraat 1-5 3181 HE Rozenburg Op www.rozenhorst.nl vindt u deze nieuwsbrief ook terug HetRozenblaadje woensdag ochtend 12 juni 12 juni 12 juni 18 juni 20 juni 22 juni 25 juni 29 juni 29 juni 29

Nadere informatie

Docentenhandleiding Cultuurmenules. Haags Historisch Museum. Help de grote Den Haag Man Groennie Gele

Docentenhandleiding Cultuurmenules. Haags Historisch Museum. Help de grote Den Haag Man Groennie Gele Docentenhandleiding Cultuurmenules Haags Historisch Museum Help de grote Den Haag Man Groennie Gele 1 Beste Leerkracht, Binnenkort bezoekt u met uw leerlingen van groep 3 het Haags Historisch Museum. De

Nadere informatie

Cursussen Historie en architectuur van Utrecht

Cursussen Historie en architectuur van Utrecht Cursussen 2019 Historie en architectuur van Utrecht een stad is Utrecht! Zoveel historie, zoveel nog te zien. Ik ben er jaren langs gefietst, zonder het te weten. Gilde Utrecht biedt u een fraai pakket

Nadere informatie

Allemaal digitaal! Cursussen voor computer, tablet en de digitale overheid - aug t/m dec aan de Vliet

Allemaal digitaal! Cursussen voor computer, tablet en de digitale overheid - aug t/m dec aan de Vliet Allemaal digitaal! Cursussen voor computer, tablet en de digitale overheid - aug t/m dec 2016 aan de Vliet Cursusaanbod SeniorWeb Dit najaar biedt de Bibliotheek aan de Vliet in samenwerking met SeniorWeb

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013

55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 55+ Activiteiten Poort 20 ouderenwerk Recreatie Najaar 2013 Literatuurgroepen maandag 23 september. 1x per maand op maandag of donderdag maandag, donderdag 9.30 11.30 uur 12,50 (uitgaande van 5 bijeenkomsten)

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk!

Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Activiteitenplan, Speeltuin Zeewijk Natuurlijk! Sociale activiteiten Frequentie Organisatie doelgroep rol vrijwilligers Samen Spelen Eerste streven openingstijden van maart tot oktober: Woensdag: 12:00

Nadere informatie

Informatieavond De informatieavond staat op donderdag 10 september gepland.

Informatieavond De informatieavond staat op donderdag 10 september gepland. 150904 Nieuwsbrief 4 september 2015 Beste lezers van onze nieuwsbrief, Het nieuwe schooljaar. Het schooljaar is nu 2 weken oud, weken waarin er veel werd gedaan, ontdekt, geleerd en opgezet. Zowel door

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Programma Stichting Literaire Actviteiten Zeist

Programma Stichting Literaire Actviteiten Zeist Programma Stichting Literaire Actviteiten Zeist 2016-2017 Keke Keukelaar A.nja van Wijgerden Stephan Vanfleteren Johan Jacobs Ilja Leonard Pfeijffer Tommy Wieringa Frank Westerman Annejet van der Zijl

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh

Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Nieuwsbrief Emilie Lindenbergh Beste lezer, Dit jaar is tot nu toe vol activiteiten geweest en er staat ook nog van alles te gebeuren! Expositie Het weekend van 13 en 14 mei in de Oude School te Kortenhoef,

Nadere informatie

Tuinige schilderijen (in bibliotheek Ypenburg)

Tuinige schilderijen (in bibliotheek Ypenburg) Tuinige schilderijen (in bibliotheek Ypenburg) Tentoonstelling met fleurige schilderijen van Irma Wisman. Is uw tuin de perfecte plaats om tot rust te komen en van de schoonheid van de planten en bloemen

Nadere informatie

39 WEEK MAANDAG 21 SEPT DINSDAG 22 SEPT WOENSDAG 23 SEPT DONDERDAG 24 SEPT VRIJDAG 25 SEPT ZATERDAG 26 SEPT ZONDAG 27 SEPT

39 WEEK MAANDAG 21 SEPT DINSDAG 22 SEPT WOENSDAG 23 SEPT DONDERDAG 24 SEPT VRIJDAG 25 SEPT ZATERDAG 26 SEPT ZONDAG 27 SEPT GEEN TRAINING - bijzondere dag - aandachtspunt DUURLOOP AVOND - OCHTEND DUURLOOP TRAINING - ALTIJD LENGTE Start Running In de winter: lampje - hesje mee 39 WEEK MAANDAG 21 SEPT DINSDAG 22 SEPT WOENSDAG

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015

Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015 Nieuwsbrief van de Historische Vereniging/ oktober 2015 Uw stem is geld waard voor de Historische Vereniging Als u lid bent van de Rabobank Utrechtse Heuvelrug ontvangt u per post uw persoonlijke stemcode

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal

cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal cursuskalender 2019/2020 WELKE CURSUS GA JIJ DOEN? Veenendaal WELKOM IN DE CULTUURFABRIEK! ONTDEK HET ZELF Bij de Bibliotheek in De Cultuurfabriek ben je van harte welkom voor het volgen van een cursus,

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie

NBC+ Collecties beter vindbaar maken Deel 1. Johan Stapel 30 september 2014

NBC+ Collecties beter vindbaar maken Deel 1. Johan Stapel 30 september 2014 NBC+ Collecties beter vindbaar maken Deel 1 Johan Stapel 30 september 2014 NBC+ Nationale Bibliotheekcatalogus = bibliotheekcollecties + overige bronnen De positie van de bibliotheek binnen het erfgoeddomein

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2015 Agenda: oktober/november UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag oktober 19 Start herfstvakantie 12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2017

NIEUWSBRIEF oktober 2017 NIEUWSBRIEF oktober 2017 Voorwoord Voor onze heemleden is er de komende maand veel te doen. Hebt u uw agenda bij de hand? Op maandag 16 oktober organiseert onze Heemkundekring in samenwerking met de afdeling

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal

WELKOM ZEA. Zutphen Event Academy. Oude Stadhuis - Warnsveldzaal WELKOM Zutphen Event Academy Oude Stadhuis - Warnsveldzaal DOELSTELLING Zutphen Event Academy SAMENWERKEN GEZAMENLIJKE MARKETING HET PROCES DOORLOPEN RELEVANTE PARTIJEN SPREKEN PROGRAMMA 12 SEPT PROGRAMMA

Nadere informatie

ER IS NOG PLEK BIJ CURSUSSEN NAJAAR 2012!

ER IS NOG PLEK BIJ CURSUSSEN NAJAAR 2012! ASW Cursus bulletin Het ASW Cursusbulletin blikt terug op cursussen die zijn geweest en brengt onder de aandacht wat er de komende maanden op de kalender staat. Wilt u dit bulletin rechtstreeks in uw mailbox

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen:

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen: Nieuwsbrief Vrije Tijd week 27 05 Juli 2018 Nieuws Agenda 7 juli : Lunchen in Zeist 14 juli : Optreden Pop-Eye 18 juli : De Zorgshow 22 aug : BBQ in Doorn 7 sept : Varen met de Eendracht Mededelingen:

Nadere informatie

Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie

Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie Comfortabel blijven wonen in uw woning Informatie bijeenkomsten Wonen met Gemak in Hoge Vucht en Doornbos-Linie De gemeente wil zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen. Daarom willen wij met

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Shop online de leukste boeken. Gymnastiek Planning voortgezet.

Nieuwsbrief. Agenda. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda. Shop online de leukste boeken. Gymnastiek Planning voortgezet. Jaargang 21 nummer 04 Vrijdag 20 okt. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Shop online de leukste boeken Gymnastiek Planning voortgezet onderwijs Schoolbibliotheek Voorstelling groep oranje

Nadere informatie

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag:

2master. express WELKOM BIJ ONS MUSEUM VAN BRILJANTE UITVINDINGEN!! Kalender: Verjaardag: Kalender: Tot 18 oktober Kinderboekweek 12 t/m 16 oktober Coachgesprekken 16 oktober afsluiting Kinderboekenweek musical groep 5/6 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 30 oktober Nieuwsbrief 5 30 oktober speelgoedmid.

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel

SCHOOLKALENDER. Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel SCHOOLKALENDER 0 0 Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel 0-0 post@krabbenkooi.nl www.krabbenkooi.nl AUGUSTUS 0 0 0 e schooldag Deze week kennismakingsgesprekken gr t/m Coehoornstraat KS Bergen op Zoom Tel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De officiële opening werd om 13.00 uur verricht worden door Monique Muijselaar voorzitter wijkteam Bloemendaal.

Nieuwsbrief. De officiële opening werd om 13.00 uur verricht worden door Monique Muijselaar voorzitter wijkteam Bloemendaal. Nieuwsbrief Van het bestuur Met de zomervakantie voor de deur, hebben wij toch nog een aantal zaken die wij met u willen delen. Veel zonnige berichten over de kinderboerderij. De nieuwe schommels, een

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden

Schooljaar Nummer 4 / 25 september Klassenavonden Schooljaar 2014-2015 Nummer 4 / 25 september 2014 Klassenavonden Opzet Alle ouders zijn tussen 19.30 uur en 21.00 uur van harte welkom. De leerkrachten zijn in de groepen aanwezig om bij alle informatie

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

Jaarverslag Midden Holland 2014

Jaarverslag Midden Holland 2014 Jaarverslag Midden Holland 2014 090_ Jaarverslag 2014 1 INHOUDSOPGAVE Blz. Voorwoord Joke van Eijk (Voorzitter) 2 Samenstelling Dagelijks Bestuur en afdelingsbestuur 5 Samenstelling Vakbondsconsulenten

Nadere informatie

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011

Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 Voorprogramma Heiligdomsvaart 2011 13 maart/10 juli Diverse locaties Expositie 'Religies en Rituelen' Maandag 4 april 2010 20.00 Sint Janskerk Lezing door prof Fr Jespers Zaterdag 16 april 2010 Sint Servaasbasiliek

Nadere informatie

historischcentrumoverijssel

historischcentrumoverijssel Met de klas... Educatief aanbod voor primair, voortgezet en beroepsonderwijs Eikenstraat 20 8021 WX Zwolle T 038 426 63 00 twitter: @HCOverijssel educatie@.nl volg ons! Met de klas... Educatie bij het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-03 26-09-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 3 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Hij volgt erg snel op de tweede nieuwsbrief. Dat doe ik om even digiduif te testen

Nadere informatie

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019

Programmaboekje. Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles. Leren in een rustig tempo. Voorjaar 2019 Programmaboekje Voorjaar 2019 Computercursussen Presentaties Workshops Vragenuurtjes Privéles Vóór 50 + (en jonger) en dóór 50 + Leren in een rustig tempo SeniorWeb Veldhoven is een stichting met als doelstelling

Nadere informatie

DigiBib Ontdek de digitale activiteiten van jouw Bib!

DigiBib Ontdek de digitale activiteiten van jouw Bib! V.U.: Annemie Charlier, Grote Markt 1, Sint-Niklaas DigiBib 2016-2017 Ontdek de digitale activiteiten van jouw Bib! Alle activiteiten zijn gratis en toegankelijk voor iedereen tenzij anders vermeld. Meer

Nadere informatie

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen.

Aanmelden kan middels het digitale inschrijfformulier die u per mail heeft ontvangen. MAANDAG 20 juli DINSDAG 21 juli WOENSDAG 22 juli DONDERDAG 23 juli VRIJDAG 24 juli * Bij minder dan 5 aanmeldingen verzorgen wij een alternatief aanbod (bv. ). Huttenbos Entree: 7,95 (Sjoepkar * Bij minder

Nadere informatie

Kobe maakt een museum Docentenhandleiding Groep 1 t/m 3

Kobe maakt een museum Docentenhandleiding Groep 1 t/m 3 Kobe maakt een museum Docentenhandleiding Groep 1 t/m 3 1 Beste docent, Wat leuk dat u met uw groep binnenkort naar Museum Catharijneconvent komt om deel te nemen aan het programma Kobe maakt een museum.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Toen de dieren nog praatten. markt-café-marché. Gratis. Gratis. Spel en bezoek.

Toen de dieren nog praatten. markt-café-marché. Gratis. Gratis.  Spel en bezoek. http://www.brusselbazaar.be/ Toen de dieren nog praatten Spel en bezoek. Voor wie: 3 jaar 1/9/2007-31/12/2017 Extra info: Hallepoort Zuidlaan 150 http://www.kmkg-mrah.be/nl/hallepoort markt-café-marché

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. Juni en Juli Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, JUNI en JULI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Juni en Juli 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016

Cursussen digitale vaardigheden. januari - juni 2016 Cursussen digitale vaardigheden januari - juni 2016 Een leven lang leren Steeds meer informatie wordt digitaal aangeboden. Goede digitale basisvaardigheden zijn een voorwaarde voor informatievaardigheid.

Nadere informatie

Activiteiten overzicht

Activiteiten overzicht Activiteiten overzicht Breukelen, Kockengen, Nieuwer ter Aa najaar 2015 'Het Trefpunt' Beatrixstraat 9A 3621 ET Breukelen per 01 januari 2016 nieuwe locatie: 1 e etage t Heycop 2 3621 WD Breukelen tel:

Nadere informatie

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36

informatieavond 5 en 6 informatieavond 7 en 8 aug September 31 aug 1 sept 2 sept 3 sept 4 sept 36 ### Maandag Dinsdag Woensdag Augustus Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 27 jul 28 jul 29 jul 30 jul 31 jul 1 31 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie aug 2 aug 3 aug 4 aug

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 8

HUISWERK AGENDA GROEP 8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen

Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Nieuwsbrief Drie Gasthuizen Vrijdag 27mei 2016 Geachte bewoners, We gaan aankomende week weer naar de maand toe waarin we de zomer kunnen gaan begroeten. In huis zijn we nog bezig met de finishing touch,

Nadere informatie