Nieuwsbrief kinderopvang Curious Kids

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief kinderopvang Curious Kids"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief kinderopvang Curious Kids Juli 2013 Inhoudsopgave 1. Evaluatie zomerfeest/3 jarig bestaan. 2. GGD inspecties juni Babygroep en Dreumesgroep 3. Nieuwe stagiaires vanaf eind augustus 4. Nieuwe PMer Rebecca twee dagen op de dreumesgroep. 5. Pedagogische dag zaterdag 12 oktober Kinder-EHBO Cursus zaterdag 9 november Engels en Nederlands 7. Fotoshoot dag kinderen zaterdag 28 september De peuters naar Artis en de Toverknol 9. Profiel Yoga docent baby s. 10. Recensie op opvang.nl 11. Nieuwe website Curious Kids is online! 12. De liedjestovenaar bij Artis zomeravonden 13. De peuters naar theater de toverknol 14. KDV1 : Dreumesgroep. 15. KDV 2: Peutergroep. 16. KDV 3: Babygroep. Beste Ouders, Hier is de nieuwsbrief voor de maand juli Wat een heerlijke maand hebben we! De afgelopen weken schijnt iedere dag het zonnetje en kunnen we heel veel buiten spelen, heerlijk! De komende weken blijft het gelukkig nog heerlijk weer en kunnen we buiten nog naar hartelust genieten van de zon. Curious Kids is de drie jaar gepasseerd met een geweldig zomerfeest. Fantastisch dat er zoveel kinderen en ouders langs zijn gekomen. De nieuwe PMers zijn ook helemaal ingewerkt en het is net alsof ze hier al maanden werken. Deze week zal de vernieuwde website online gaan! Meer hierover zullen jullie in deze nieuwsbrief lezen. In de bijlage van deze nieuwsbrief vinden jullie de profielen van alle pedagogisch medewerkers. Ook vinden jullie de jaaragenda van Curious Kids Ik wens iedereen die nog op vakantie gaat de komende weken een geweldige vakantie toe! 1: Evaluatie zomerfeest/3 jarig bestaan. Zaterdag 29 juni vond het jaarlijkse zomerfeest plaats. We hebben enorm geluk gehad met het weer. De zon heeft in tegenstelling met de week er voor bijna de hele dag geschenen. De kinderen konden zich helemaal uitleven op het springkussen en werden prachtig geschminkt! Ook alle ouders hebben zich goed vermaakt. De laatste mensen gingen pas om 7 uur weg zo gezellig was het! Ik wil iedereen bedanken voor hun gezellige aanwezigheid, het was een super mooie dag! 17. Nieuwe Curious Kids

2 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 2 van 8 2: GGD inspecties juni Babygroep en Dreumesgroep. In mei zijn ze nog bij de peutergroep geweest en vorige maand waren de babygroep en de dreumesgroep aan de beurt. De jaarlijkse GGD inspectie. Onaangekondigd stond ze op 11 juni bij de baby s voor de deur. Nadat ze de dames een aantal uur had geobserveerd en ondervraagd ging ze naar de dreumesen. Ook daar is ze enige tijd gebleven om de groep en de pedagogisch medewerkers te ondervragen en te observeren. Vervolgens heeft ze met Ananda op kantoor alles doorgenomen. Net als bij de peuters was de inspectrice super enthousiast over deze twee kinderdagverblijven. Ze heeft de kinderdagverblijven op alle punten geïnspecteerd en we zijn op alle punten goedgekeurd. Wij mogen ons daarmee rekenen bij ongeveer de 4% beste kinderdagverblijven van Amsterdam. De inspectrice gaf aan het bijna nooit mee te maken dat een kinderdagverblijf zo goed op orde was een zo n hoge pedagogische kwaliteit biedt. Als eigenaresse mag ik volgens haar enorm trots zijn. Tegen de PMers heeft ze gezegd dat het een feestje is om bij ons langs te komen. De rapporten zijn prachtig. Zodra de definitieve versies binnen zijn staan deze in het halletje van de kinderdagverblijven ter inzage en zal ik deze publiceren op de website. 3: Nieuwe stagiaires vanaf eind augustus. Afgelopen mei zijn Maartje van de dreumesgroep en Ananda naar de stage markt van het ROC geweest. Hier hebben we een mooi stage kraampje gemaakt om nieuwe stagiaires te enthousiasmeren over Curious Kids. Ook was dit voor ons een goede manier om de leukste stagiaires voor volgend jaar te selecteren en te spreken. Deze investering heeft zijn vruchten afgeworpen want vanaf eind augustus 2013 hebben we voor alle groepen elke dag stagiaires. Elke kinderdagverblijf heeft 2 a 3 stagiaires. Deze dames zullen zich per profiel in de volgende nieuwsbrief aan jullie voorstellen. Alle stagiaires die in augustus beginnen zullen minimaal een jaar op de groep stage gaan lopen. De dames krijgen eind augustus een stage training waarin zij goed worden voorbereid op het komende stagejaar. Mochten jullie vragen hebben omtrent de stagiaires bij Curious Kids kunnen jullie terecht bij Ananda of Maartje (Algemene stage coördinator). 4: Nieuwe PMer Rebecca twee dagen op de dreumesgroep. Vanaf de tweede week van augustus zal er op de dreumes groep een nieuw gezicht te zien zijn. Haar naam is Rebecca en zij zal twee dagen per week vast op de groep staan. Haar dagen zullen zijn de woensdag en vrijdag. Naast het werken bij Curious Kids is zij drie dagen nanny aan huis bij een gezin. In de bijlage vinden jullie haar profiel. De eerste en tweede week zullen Ananda en Sanne de Vries haar helpen met openen en sluiten.

3 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 3 van 8 5: Pedagogische dag zaterdag 12 oktober Op zaterdag 12 oktober zullen we voor de derde keer een pedagogische dag voor alle ouders van Curious Kids organiseren. Op deze dag bieden we verschillende soorten workshops aan met een pedagogisch karakter. Alle ouders van Curious Kids kunnen zich voor één of meerdere workshops opgeven. In de volgende nieuwsbrief zullen we het programma van deze dag bekend maken en kunnen jullie je inschrijven voor specifieke workshops. Graag horen we van jullie als er specifieke onderwerpen zijn waar jullie in geïnteresseerd zijn. Onderstaand een aantal voorbeelden. Graag hoor ik nu al of jullie interesse hebben in bepaalde workshops. 1: Babymassage 2: Positief opvoeden 3: Spel interactie met baby s 4: Muziek workshop voor ouders met kinderen tussen 0-4 jaar. 5: Omgaan met de peuterpuberteit De workshops worden in de ochtend en in de middag gegeven. Kinderen kunnen niet meegenomen worden naar de workshops. Aan het einde van de dag zal een gezellige borrel plaatsvinden waar de kinderen uiteraard wel welkom bij zijn. 7: Fotoshoot dag kinderen zaterdag 28 september : Kinder-EHBO Cursus zaterdag 9 november Engels en Nederlands. Op zaterdag 9 november organiseren wij weer een Kinder-EHBO workshop in het Nederlands en Engels voor alle ouders. Curious Kids faciliteert deze dag en huurt een gecertificeerde trainster van het rode kruis in om de ouders te trainen. De kosten voor de workshop betaal je zelf en vaak kun je een deel hiervan terugkrijgen van je verzekeraar. Bij 10 aanmeldingen kan de cursus doorgaan. Graag hoor ik of jullie interesse hebben en of dit om de Engels of Nederlandstalige versie gaat. Indien het niet uitmaakt hoor ik dit ook graag. Alvast dank hiervoor. Omdat iedereen een mooie foto van zijn/haar wondertje(s) aan de muur zou willen hebben hangen, geven wij jullie nu deze kans! Zaterdag 28 september a.s. zullen er 2 echte fotografen aanwezig zijn bij Curious Kids! Zij zullen om uur met de eerste foto-shoots beginnen en naar verwachting, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, zal de dag ongeveer om uur eindigen. De bedoeling is om in bepaalde tijdsvlakken te komen, dit schema zullen wij eind augustus maken. Dit is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Ergens midden augustus krijgt u via de groepleidster een uitgebreide uitleg hoe het werkt en het aanmeldingsformulier mee. De fotosessie is geheel gratis, pas als u de foto(s) mooi vindt kunt u ze afnemen bij de fotografe. Het zijn absoluut geen staatsiefoto s maar juist hele vrije en natuurlijke foto s, zodat u al het herkenbare van uw kindje goed zult herkennen. Wij hopen dat we jullie enthousiast hebben gekregen en ook uw kindje(s) op 28 september mogen verwelkomen.

4 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 4 van 8 8: De peuters en dreumesen naar Artis Vanaf begin juni gaan de peuters en de dreumesen die 1 keer slapen elke week naar Artis. We zijn inmiddels al vier keer geweest en elke keer is een groot feest. We gaan in de ochtend lekker wandelen en binnen drie kwartier zijn we er. De kinderen vinden het fantastisch. Tussen de middag eten we lekker een broodje en gaan dan voldaan weer richting de groepen waar de kids direct de bedjes in kunnen. Sommige sukkelen al heerlijk onderweg in slaap. We gaan nog tot eind augustus iedere week. Daarna zullen we het af laten hangen van het weer, maar we hebben de pas, dus zullen ook na de zomer zeker nog wel een paar keer gaan. 9: Profiel Yoga docent baby s. Voor de babygroep kom er iedere week een aparte yoga lerares. De yoga lerares van de dreumes en peutergroep heeft vooral met deze doelgroep ervaring. Omdat de baby s een gespecialiseerde aanpak behoeven komt hier een aparte baby yoga docent voor. Haar naam is Yuna en in de bijlage vinden jullie haar profiel. Op het schema op de groep kunnen jullie zien op welke dag en tijd zij wekelijks langs komt. In september zal zij weer beginnen. 10: Recensie op Kinderdagverblijven worden tegenwoordig steeds meer op vergelijkingssites gezet. Het is zeker voor kleinschalige kinderdagverblijven als Curious Kids belangrijk om hiertussen te staan. Eén van de grote vergelijkingswebsites is Hier kunnen ook de ouders hun eigen kinderdagverblijf beoordelen. Wij staan hier nu met alle locaties op aangemeld. Wij zouden jullie vriendelijk willen verzoeken onze kinderdagverblijven op de website te beoordelen indien jullie dit nog niet hebben gedaan. Alvast heel hartelijk bedankt voor het invullen en mochten jullie hier vragen over hebben, dan kunnen jullie altijd contact opnemen met Ananda. 11: Nieuwe website Curious Kids is online! Op 16 juli is de nieuwe website online gegaan. Na maanden wachten is het dan eindelijk zover. Jeroen, de vader van Boris van de dreumesgroep heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om deze website te realiseren. Het resultaat mag er zijn; het ziet er erg goed uit. Achter deze website komt een pagina waar jullie kunnen gaan inloggen en waar elke maand foto s worden geplaatst die gedownload kunnen worden. Hierover zullen we jullie in de volgende nieuwsbrief berichten. Voor nu zeg ik neem een kijkje op onze nieuwe site

5 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 5 van 8 12: De liedjestovenaar bij Artis zomeravonden Nieuwsbrief Curious Kids 4 van 5 Pagina 4 van 5 De komende 2 maanden staat Naomi, onze vaste muzieklerares, als de liedjestovenaar tijdens de zomeravonden in Artis. Mochten jullie deze dagen in Artis zijn breng dan een bezoekje bij haar. Onderstaand meer informatie. De Liedjestovenaar is het alter ego van zangeres/muzikant Naomi Inez uit Amsterdam. Zij zingt en begeleidt zichzelf op gitaar of ukelele met bekende en zelfgeschreven kinderliedjes. Voor Artis Zomeravonden op 6 juli, 27 juli en 24 augustus vanaf uur, podium het Prieeltje bij de flamingo's, gaan we kijken & luisteren naar haar nieuwe muzikale theatervoorstelling 'de Liedjestoverstaf is verdwenen. Pagina 13: De peuters naar theater de toverknol Op 23 juli en 21 augustus gaan we met de peuters naar het theater de toverknol. De voorstelling heet paniek in het insectenbos. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar Het theater de toverknol ligt in het centrum bij de Kerkstraat. Vanuit het kinderdagverblijf kunnen we daar met de peuters makkelijk naar toe lopen. Wij zijn heel benieuwd. In de volgende nieuwsbrief zullen we laten weten hoe de peuters de voorstelling hebben ervaren. Mocht jou kind niet op de woensdag komen en wil je graag mee, meldt je dan aan via de mail. Mochten jullie vragen hebben over de toverknol kunnen jullie terecht bij Ananda.. 14: KDV1 : Dreumesgroep Op het feest van het driejarig bestaan van CK waren er veel ouders en kinderen van de dreumesgroep aanwezig. De glijbaan en trampoline zorgde voor veel speelplezier bij de dreumesen. Allemaal waren ze erg fan van deze attributen en wilde dit ook wel in de dreumestuin Gelukkig zag Ananda dat ook en de week daarop zijn beiden besteld en in gebruik genomen. Na dit feest, waar de zon zich ook verassend had laten zien is het dan toch ook de dagen daarna een soort zomer geworden. Hierdoor brengen we heerlijke ochtenden en middagen in de tuin door. David is natuurlijk heel blij met alle dames op de groep maar er komen meer mannen aan! Max en Arthur van de baby-groep zijn aan het wennen en ze doen het allebei erg goed en lijken hun weg hier prima te gaan vinden op de groep!

6 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 6 van 8 15: KDV 2: Peutergroep Het is één grote jungle bij de peutergroep. We hebben natuurlijk een groep wilde mensenkinderen maar ook allerlei apen aan de muur. We halen de natuur naar binnen en er hangen lianen met bananen aan het plafond en grote spinnen aan een draad. Dit hebben de kinderen allemaal zelf gemaakt. Buiten zoeken jullie ook voortdurend naar dieren. Kleine miertjes, spinnetjes en zelfs vliegjes gaan jullie achterna. Er was zelfs een vlieg binnen vandaag die jullie heel gezellig vonden. Telkens als hij weg was riepen jullie waar is de vlieg nou?. Dit thema sluit natuurlijk heel goed aan bij de uitstapjes naar Artis die we elke week maken. De krokodillen en de leeuwen zijn van de meesten de favorieten. Toch doen de apen het ook erg goed. De kinderen zijn nergens bang voor, ook niet als een gorilla tegen het raam slaat, jullie liggen allemaal dubbel als de grote mensen daar wel van schrikken. Met nog een boel uitstapjes voor de boeg gaan jullie nog veel meer dieren van de jungle leren kennen. Wij zijn benieuwd of jullie er straks meer kennen dan wij! 16: KDV 3: Babygroep Het weer is eindelijk zomers!! Dat betekent veel buiten zitten en met water spelen!wat vinden de kinderen dat lekker zeg!!! Spetter de spetter. De allerkleinste kids kunnen nu ook eindelijk rustig genieten van het zonnige weer buiten, de campingbedjes staan nu buiten en zij kunnen hier heerlijk in liggen! De zomervakantie voor de basisschoolleerlingen is nu begonnen, niet dat wij daar als babygroep aan moeten denken, maar dat betekent dat we af en toe wat extra hulp op de groep hebben! De dochter van Natasja, Naomi, is gek op de kleine baby's en helpt ons ontzettend goed! Helpen met eten geven, helpen met het aantrekken van de kleren maar vooral heerlijk met ze spelen! En... ze zijn DOL op haar!! Ze mag vaker komen helpen!

7 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 7 van 8 17: Nieuwe Curious Kids KDV 3 Jeanne Hugo Felix Berend Welkom!!

8 Nieuwsbrief Curious Kids Pagina 8 van 8 Onderstaand alle telefoonnummers en LRK nummers: Gegevens kinderdagverblijven KDV 1 Dreumesgroep: Cornelis Trooststraat 79 BG 1072 JD Amsterdam Vaste lijn: Mobiele telefoon: LKR nummer : KDV 3 Babygroep: Ceintuurbaan 214 BG 1072 GD Amsterdam Vaste lijn: Mobiele telefoon: LKR nummer: We zitten ook op het web! KDV 2 Peutergroep: Ceintuurbaan 216 BG 1072 GD Amsterdam Vaste Lijn: Mobiele telefoon: LRK Nummer: Kantoor Curious Kids Cornelis Trooststraat 47 BG: 1072 JB Amsterdam Vaste lijn: Mobiel Ananda: Voor alle vragen rondom praktische zaken op de groep waarbij je niet terecht kan of wil bij de leidsters kan er contact worden opgenomen met Ananda en Sanne. Voor alle vragen rondom planning, administratie en plaatsing en al het overige kan er met Ananda contact worden opgenomen. Mochten jullie nog vragen hebben of zijn er onduidelijkheden dan horen wij dit graag. Wij wensen jullie een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Ananda Curious Kids

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes:

NIEUWSBRIEF!! Zomer: Nieuwe kindjes en stagiaire/vrijwilliger en vertrekkende kindjes: NIEUWSBRIEF!! Zomer: Wat hebben we een heerlijke zomer gehad met veel speelplezier, de kinderen hebben genoten. Lekker buiten spelen en ijsjes eten, af en toe wat verkoeling met water en meer hadden we

Nadere informatie

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer!

KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! KieKeboe en Kids & Go de leukste kinderopvang van Aalsmeer! Veel leesplezier Het KieKeBoe en Kids & Go team! 2014 K IEK E B O E E N K I D S & G O D E L E U K S T E K I N D E R O P V A N G V A N A A L S

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

Betrokken, flexibel én betaalbaar

Betrokken, flexibel én betaalbaar voor het hele gezin Betrokken, flexibel én betaalbaar Kinderopvang via Zowiezo Als u aan het werk bent wilt u natuurlijk dat uw kinderen veilig en professioneel worden opgevangen. Bij Zowiezo heeft u de

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws augustus 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij de ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong

Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Nieuwsbrief nr.4-2014 Voorschool Thusanong Beste ouders De afgelopen maanden hebben er heel wat leuke en leerzame activiteiten plaatsgevonden op de Voorschool. In het kader van Koningsdag hebben de kinderen

Nadere informatie

Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte

Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte Editie: juni juli 2014 Ossendrecht/Putte kdv BeNGeLS bso BeNDe van BoVeN bso RaTJeToe ALGeMeeN Het schooljaar 2013-2014 nadert zijn einde en de vakantieperiode staat voor de deur. Voor veel ouders en kinderen

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Lieve ouders en kinderen, Welkom Wij mogen een aantal nieuwe kinderen en hun ouders welkom heten. Jairo en Emily wensen we een hele fijne tijd op de babygroep toe en Sem op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2016

Nieuwsbrief September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Beste ouders en gastouders, De vakantie is voor de meesten al weer voorbij maar hopelijk kunnen we nog even genieten van wat mooie dagen. Voor jullie hier de september nieuwsbrief.

Nadere informatie

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015

Praatjes Dikkertje Dap uitgave 4: april 2015 April / mei: Belangrijke data: Berichten van de locatie VVE thema: reuzen en kabouters 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten 14 mei Hemelvaarstdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang Werken in de kinderopvang Sanne Houtepen werkt als pedagogisch medewerker bij Kibeo aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze is daar een bekend gezicht en heeft heel wat kinderen op zien groeien van baby tot

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2019 Nr. 37 Inleiding Beste ouders/ verzorgers, na regen komt zonneschijn! We hebben de winderige dagen inmiddels achter ons gelaten en ontzettend veel zin in de lente!

Nadere informatie

Inspectierapport De Stadstuin (KDV) Coehoornsingel 3 7201 AA ZUTPHEN Registratienummer 163974445

Inspectierapport De Stadstuin (KDV) Coehoornsingel 3 7201 AA ZUTPHEN Registratienummer 163974445 Inspectierapport De Stadstuin (KDV) Coehoornsingel 3 7201 AA ZUTPHEN Registratienummer 163974445 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Zutphen Datum inspectie: 26-05-2015

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest

EXPRESSE PADDINGTON. Mededeling van de maatschap. In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest PADDINGTON EXPRESSE In dit nummer: * Mededeling * Stagiaires * Geboren * Van de BSO * Pietenfeest Mededeling van de maatschap Per 1 januari 2017 heeft Meini besloten om uit de maatschap te stappen. Hij

Nadere informatie

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015

Praatjes De Vleer / Hasselbraam uitgave 4: april 2015 Belangrijke data: April / mei: VVE thema De Vleer: Hoera een baby VVE thema Hasselbraam: Dit ben ik 4 t/m 15 mei meivakantie Bso: vakantieprogramma Pto: gesloten 5 mei Bevrijdingsdag Kindercentrum gesloten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013

Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Nieuwsbrief Nummer 5, februari 2013 Agenda: Februari: 8: Rapport mee / Carnaval 12,14: Oudergesprekken 15: Vrije middag en start voorjaarsvakantie 27: Hoofdluiscontrole Maart: 6: Studiedag (kinderen vrij)

Nadere informatie

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen.

Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Nieuwsbrief 4, 14 oktober 2015 Beste ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief met informatie voor u en de kinderen. Wij willen u vragen om deze nieuwsbrief zorgvuldig te lezen. Voorwoord De afgelopen

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl

Nieuwsbrief van juli 2015. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes. Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Nieuwsbrief van juli 2015 Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertjes.nl Vakanties 2015/2016 Herfstvakantie 19-10 t/m 23-10-15 Kerstvakantie 21-12-15

Nadere informatie

Nieuwsbrief SNO. SNO + heeft een ander LRK nummer dan SNO Junior en SNO Sport: LRK nummer SNO + : 21531386

Nieuwsbrief SNO. SNO + heeft een ander LRK nummer dan SNO Junior en SNO Sport: LRK nummer SNO + : 21531386 Nieuwsbrief SNO SNOlympische spelen: Wanneer u extra kinderen wilt meenemen is dit natuurlijk geen enkel probleem. Een grotere broer of kleinere zus, iedereen is welkom! Opgeven kan nog steeds! Er wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl.

de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl. de Peuterfotograaf sinds 1985... en de nieuwe manier van schoolfoto s kopen met onlineschoolfoto.nl. de peuterfotograaf...komt graag bij u fotograferen op uw drukst bezette dagdelen. Dan hoeft u zo min

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2018 Nr. 34 Inleiding Hallo allemaal, Wat een prachtig voorjaar hebben we nu al gehad! Ons Lentefeest was zeer geslaagd met heel mooi weer, een grote opkomst en veel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF

NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF NIEUWSBRIEF SPORTSTUIF Beste ouders/verzorgers en kinderen van, Voor jullie ligt de nieuwsbrief van de zomer van 2016. We hebben leuk nieuws voor alle ouders, verzorgers en kinderen van. Meer weten? Lees

Nadere informatie

OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN

OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN OUDERCOMMISSIE KDV T WOLFJE VIJFHUIZEN Mededelingen Personeel Hoewel de dames al een tijdje werkzaam zijn op het kinderdagverblijf toch nog even een voorstelrondje. Beste ouders, Graag wil ik mij even

Nadere informatie

Nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november Nieuwsbrief november Nieuwe kindjes: Tyler per 1 oktober Danique per half november Vertrekkende kindjes: Moreno is 4 jaar geworden en gaat naar de basisschool! We hebben het erg leuk en gezellig gehad.

Nadere informatie

Samenkind eindejaars nieuwsbericht!

Samenkind eindejaars nieuwsbericht! Samenkind eindejaars nieuwsbericht! 2017 wat ben je weer voorbij gevlogen!! Intens genoten van en met mijn gezin. Mijn man en kinderen zorgen er echt iedere keer weer voor dat ik blijf genieten van de

Nadere informatie

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, Beste ouders/verzorgers, Inleiding Elke twee maanden komt de nieuwsbrief uit, met daarin nieuwtjes, mededelingen en belangrijke zaken van Kindercentrum nl en locatie de Apenrots. Manager Kinderopvang Onze

Nadere informatie

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject

EXPRESSE ZWANGER. Warm eten op de groepen. In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject PADDINGTON EXPRESSE Nummer 64, juli 2015 In dit nummer: * Tuin * Warm eten * Geboren * Shahad * Oudercommissie * Peuterproject ZWANGER De tuin van de dreumes- en peutergroep is klaar! De kinderen kunnen

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande

Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Koningspaard Polle en de magische kamers van paleis Kasagrande Eerste druk 2015 R.R. Koning Foto/Afbeelding cover: Antoinette Martens Illustaties door: Antoinette Martens ISBN: 978-94-022-2192-3 Productie

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404

Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404 Inspectierapport KDV Paddington (KDV) Kapelstraat 2 9781GK BEDUM Registratienummer 163840404 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Bedum Datum inspectie: 28-07-2015 Type onderzoek: Jaarlijks

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws december 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Cenn Wij werden

Nadere informatie

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN KLEINE MENSEN GROTE WENSEN Voor de betere kinderopvang DOOR DE OGEN VAN KINDEREN Dit boekje laat je kinderopvang zien door de ogen van kinderen. Een praktische gids voor iedereen die nadenkt over de opvang

Nadere informatie

Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (

Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. ( Schout gaat zich actief inzetten tijdens de week van het jonge kind. (http://www.weekvanhetjongekind.nl/) Thema: Gezond opvoeden: Waar leg jij de grens? In deze week vragen we aandacht voor de belangrijke

Nadere informatie

Inspectierapport 2: De Bron (KDV) Rijksstraatweg 50b 2988BK RIDDERKERK Registratienummer 175926785

Inspectierapport 2: De Bron (KDV) Rijksstraatweg 50b 2988BK RIDDERKERK Registratienummer 175926785 Inspectierapport 2: De Bron (KDV) Rijksstraatweg 50b 2988BK RIDDERKERK Registratienummer 175926785 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Ridderkerk Datum inspectie: 06-05-2015

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel:

Volgende week zullen we in de groepen aandacht besteden aan de regel: In deze nieuwsbrief Regel van de week Hulp tijdens Sinterklaas Pietengym GGD flits (ingezonden bericht) Vergadering ouderbetrokkenheid Serious Request Kom in actie voor 3FM Serious Request Dance & Ballet

Nadere informatie

Pardoes, een goede opvang

Pardoes, een goede opvang Pardoes, een goede opvang UW KND MAG GRATS EEN OCHTEND BJ ONS KOMEN KJKEN! Q opvoeden Samen Naar Pardoes! Alles kan en alles mag bij Kinderopvang Pardoes! Want ieder kind moet zich thuis voelen bij ons.

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Maart 2015 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Afgelopen periode. Voorstellen Anne Wildeman. Babygroep is van start. Wet Ikk. Nationale voorleesdagen. Babyhuisje.

Afgelopen periode. Voorstellen Anne Wildeman. Babygroep is van start. Wet Ikk. Nationale voorleesdagen. Babyhuisje. Nieuwsbrief 5. 20 jan 2018 Afgelopen periode Voorstellen Anne Wildeman Babygroep is van start Wet Ikk Nationale voorleesdagen Babyhuisje Afgelopen periode Het nieuwe jaar is alweer drie weken onderweg!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507

NIEUWSBRIEF. 6 februari 2015 / NUMMER 507 6 februari 2015 / NUMMER 507 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: vandaag Nathan van der Meer uit groep 4 op 09-02 Chrisayro Mendoza uit groep 1/2 op 09-02 Lot Bijwaard uit groep 5 op 15-02 Muha

Nadere informatie

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders,

7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl. Beste ouders, 7 september 2015 Parksingel 7 6681 NC Bemmel 0481-454018 frodos@skar.nl www.kinderopvangskar.nl Beste ouders, We kijken met de zomervakantie 2015 terug op een hele gezellige tijd samen met de kinderen.

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje

Wiekslag Speciaal. Vanuit het kamertje Wiekslag Speciaal Vanuit het kamertje Uw dochter van vijf vraagt hoe baby's in een buik komen. Uw zoontje van vier laat trots zijn stijve piemeltje zien. Uw 9-jarige moet er ineens niet meer aan denken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014

Nieuwsbrief Happy kids Almere April 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Bent u op de hoogte van alle nieuwtjes op de opvang? In deze nieuwsbrief kunt u lezen over alle nieuwtjes en op de hoogte blijven van het rijlen en zeilen op de opvang. Iedere

Nadere informatie

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016

Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308. Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Nieuwsbrief 9 Schooljaar 2015-2016 15 januari 2016 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 e.vansteen@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Wist u dat? Verjaardagen Opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5

NIEUWSBRIEF JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 JAARGANG 4, NUMMER 5 1/5 Woord van de Directie Beste ouders, Het laatste kwartaal 2012 heeft alweer zijn intrede gedaan. Er is het afgelopen jaar veel gebeurd voor het kinderdagverblijf en er staat ons

Nadere informatie

Inspectierapport De Morgenster (KDV) Tengnagelshoek 9 7201 NE ZUTPHEN Registratienummer 408891944

Inspectierapport De Morgenster (KDV) Tengnagelshoek 9 7201 NE ZUTPHEN Registratienummer 408891944 Inspectierapport De Morgenster (KDV) Tengnagelshoek 9 7201 NE ZUTPHEN Registratienummer 408891944 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Zutphen Datum inspectie: 21-08-2015

Nadere informatie

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering

8/9 19:00 uur - 20:45 Ouderavond groep 5, Rots en Water. 15/9 19:30 uur Nieuwjaars borrel 16/9 Taakwerk met je kind 18/9 OR-vergadering 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 0 1 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen,

Beste ouders en kinderen, Beste ouders en kinderen, Voor U ligt alweer de derde brochure van het aanbod van onze Naschoolse Arrangementen voor schooljaar 2015-2016: N-ARR-G. (dit spreek je uit op zijn Engels als ENARRGY.De N van

Nadere informatie

Inspectierapport Roldebol (KDV) Drostenhof 2a 9451KG ROLDE Registratienummer 179961330

Inspectierapport Roldebol (KDV) Drostenhof 2a 9451KG ROLDE Registratienummer 179961330 Inspectierapport Roldebol (KDV) Drostenhof 2a 9451KG ROLDE Registratienummer 179961330 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Aa en Hunze Datum inspectie: 25-08-2015 Type onderzoek : Jaarlijks

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Inspectierapport KDV De Bloemenweide (KDV) Linie DZ APELDOORN Registratienummer

Inspectierapport KDV De Bloemenweide (KDV) Linie DZ APELDOORN Registratienummer Inspectierapport KDV De Bloemenweide (KDV) Linie 540 7325 DZ APELDOORN Registratienummer 109515882 Toezichthouder: GGD Noord en Oost Gelderland In opdracht van gemeente: Apeldoorn Datum inspectie: 05-04-2016

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank.

Zonnebrand Nu de dagen weer zonniger worden willen wij u vragen om uw kind bij een zonnige dag in te smeren met zonnebrand. Vriendelijk dank. NIEUWSBRIEF JULI/AUGUSTUS Jarigen in de maand juli/augustus: In de maand juli/augustus zijn jarig: Kayne (21-7), Gyaan (17-7), Jade (22-8), Helena (26-7), Amanda (14-8), Matthew (12-7), Iris (14-8), Amèl

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen

NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari Algemeen NIEUWSBRIEF CLUSTER Rozentuin Kdv Rozentuin / kdv de Velden / Bso de Velden december/ januari 2017 Algemeen Steeds meer nieuwe ouders zoeken een opvanglocatie, of juist ons kinderdagverblijf/buitenschoolse

Nadere informatie

Inspectierapport De Grote Beer (KDV) Grote Beerstraat RG GRONINGEN Registratienummer

Inspectierapport De Grote Beer (KDV) Grote Beerstraat RG GRONINGEN Registratienummer Inspectierapport De Grote Beer (KDV) Grote Beerstraat 175 9742RG GRONINGEN Registratienummer 206011611 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Groningen Datum inspectie: 08-12-2015 Type

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Inspectierapport Harlekijn Kinderdagverblijf Kromme Elleboog (KDV) Kromme Elleboog RB HAREN GN Registratienummer

Inspectierapport Harlekijn Kinderdagverblijf Kromme Elleboog (KDV) Kromme Elleboog RB HAREN GN Registratienummer Inspectierapport Harlekijn Kinderdagverblijf Kromme Elleboog (KDV) Kromme Elleboog 27 9751RB HAREN GN Registratienummer 101874996 Toezichthouder: GGD Groningen In opdracht van gemeente: Haren Datum inspectie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2018

Nieuwsbrief April 2018 Nieuwsbrief April 2018 Beste ouders/verzorgers, Verjaardagen kinderen/leidsters: 11 maart: Isabella 7 jaar ( BSO ) 16 maart: Orfeu 49 jaar ( Directeur ) 18 maart: Emily 1 jaar ( Baby groep ) 22 maart:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015

Nieuwsbrief Peutergroep Duimelot Mei 2015 Nieuwsbrief Mei 2015 Nieuws met betrekking tot overname In het college B en W is de kwestie SPH aan de orde geweest en naar aanleiding daarvan is er een vervolgafspraak gemaakt op vrijdag 29 mei met de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014

Nieuwsbrief Prins Clausschool. nr. 01 week 40 29 september 2014 Nieuwsbrief Prins Clausschool nr. 01 week 40 29 september 2014 29 september intro-gesprekken (groep 3-8) 30 september intro-gesprekken (groep 3-8) 01 oktober feestelijke opening Kinderboekenweek Theatervoorstellen

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Bijbelverhalen op school Je gaat ergens naar toe, maar je weet niet precies waarheen. Je weet ook niet hoe lang de reis zal duren en wat je

Nadere informatie

Het Bazzeroet journaal

Het Bazzeroet journaal Het Bazzeroet journaal juli 2015 Het is alweer zomervakantie en dus is het tijd om ons huidige thema af te gaan sluiten. Wij werken op de boerderij was voor de kinderen weer een leuke manier om de wereld

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK

KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK KINDCENTRUM VROONDAAL SMOELENBOEK je d r o w r a a d! n a v r e z j i w Judy Menger Directeur Kindcentrum Vroondaal Meester Jelle Ik ben meester Jelle en werk als adjunct-directeur op deze school. Ik ben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud

Nieuwsbrief. Nieuws van het KDV. April 2011. Inhoud Nieuwsbrief April 2011 Inhoud Nieuws van het Kinderdagverblijf Nieuws van de Humpie Dumpie Nieuws van de BSO Ook nog even dit Versje Colofon Dit is de nieuwsbrief van april 2011. In deze nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 18 september 2013

Nieuwsbrief 11 18 september 2013 Nieuwsbrief 11 18 september 2013 Twaalf augustus tweeduizenddertien. Wat hebben wij allemaal wel gezien. De lange mooie zomervakantie is opnieuw voorbij. De kinderen met rugzak gezadeld staan weer in de

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf april 2015 Nr. 21 Inleiding Hallo allemaal, Heerlijk om weer meer buiten te zijn en te genieten van de lente die in volle gang is. Het ouder tevredenheidonderzoek is bijgevoegd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Nieuwsbrief Kinderdagverblijf Kinderd april 2018 Nr. 33 Inleiding Hallo allemaal, De zomertijd is ingegaan, we w kunnen weer gaan genieten van onze nze mooie en lange Zeeuwse lente dagen. Ondanks dat het

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE

BESTE OUDER FOTO S NIEUWE WEBSITE 19-11-2015 Nr. 6 BESTE OUDER In deze Schepelweyer vindt u o.a. informatie over onze nieuwe website, gymstagiaires een ouder App en ook alvast over de kerstviering. De werkgroepen voor Sinterklaas en Kerst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd

Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nieuwsbrief Kindcentrum t Paalhoofd Nummer 7; maart 2018 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Na een heerlijk weekje vakantie zijn we nu in maart aangekomen. Voor ons gevoel vliegt de tijd. Project Vanaf maandag

Nadere informatie