Uw merk voor toptechniek

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw merk voor toptechniek"

Transcriptie

1 Onze techniek, uw succes. Pompen n Afsluiters n Service Uw merk voor toptechniek

2 02 Belofte Pompen Afsluiters Service Een doel

3 03 Een merk dat vertrouwen biedt Twee symbolen, drie letters: de technische symbolen van een pomp en afsluiter zijn nauw verbonden met KSB. Als het gaat om het transport, de regeling of het afsluiten van vloeistoffen, dan vertrouwen klanten wereldwijd op onze expertise als producent van pompen en afsluiters. Het merk KSB is synoniem voor competente advisering, excellente kwaliteit en de hoogste bedrijfszekerheid. Tegelijkertijd staat ze garant voor een betrouwbare en wereldwijd beschikbare service. Wij beloven u toptechniek die u succesvol maakt binnen uw business. Welkom bij KSB.

4 04 Aanspraak Competentie Kwaliteit Veiligheid KSB Controle van een meertraps hogedrukpomp CHTD in de fabriek in Frankenthal Wij zijn wereldwijd actief voor onze klanten. We verpompen vloeistoffen of we sluiten ze veilig af met onze afsluiters. Wat ons onderscheidt is de competentie waarmee we voor nagenoeg elke vloeistof en elke toepassing een oplossing vinden. Extreme temperaturen en de hoogste drukken zijn voor ons vertrouwde omstandigheden agressieve, explosieve of giftige media zijn voor ons alleen een thema van materiaalkeuze en veiligheidsconcept. Ook vaste stoffen als zand, steen of erts transporteren we hydraulisch met behulp van speciale pompen. KSB producten zijn in bedrijf in watervoorzienings- en zuiveringsinstallaties, industriële installaties of hoogbouw en ook in grote energiecentrales, in de mijnbouw en op boorplatforms.

5 05 Ingenieurskunst die indruk maakt Wanneer klanten hun wensen met ons delen, dan luisteren wij aandachtig. Want waar dan ook vloeistoffen in beweging moeten worden gebracht; wij willen graag exact de pompen en afsluiters bieden die ter plaatse nodig zijn. Energie-efficiënte producten voor zuinige installaties Wij letten er altijd op dat wij onze klanten een economische oplossing bieden. Als het gaat om energie-efficiëntie zijn veel van onze producten onverslaanbaar. Behalve door een exacte selectie wordt dat ook bewerkstelligd door een hoogefficiënte hydrauliek en motoren. Met ons FluidFuture -concept analyseren wij bovendien het individuele besparingspotentieel van de installatie van een klant en benutten dit onder andere door de inzet van speciale automatiseringsproducten servicemedewerkers zien het als hun plicht dat de installaties van onze klanten duurzaam werken en alles in beweging blijft.

6 06 Portfolio Een leveringsprogramma dat overtuigt De kwaliteit en veelzijdigheid van onze pompen en afsluiters zijn een voorbeeld voor vele van onze branchegenoten. Een klantspecifiek aanbod aan diensten van engineering tot en met een allesomvattende System-Efficiency-Service completeren het aanbod en maken KSB tot uw belangrijkste contact in de markt voor pompen en afsluiters. Een korte samenvatting uit het veelvoudige KSB-productprogramma (v.l.n.r. Amarex KRT, Amaprop, Movitec, Omega, Etaline R, Ecoline GT 300, MegaCPK, Calio, Boa-Compact)

7 07 Gestandaardiseerd Klantspecifiek Systeemgeöriënteerd Een aanbieder Velen zijn in staat om iets te verkopen, slechts een enkeling kan zinvol adviseren. Als onze klanten complexe probleemstellingen hebben, dan begeleiden wij vanaf het begin hun projecten individueel en resultaatgericht. We bieden ondersteuning en oplossingen vanaf het moment van planning tot de constructie van specifieke componenten en het uiteindelijke in bedrijf nemen. Tegelijkertijd verschaft ons brede programma aan standaardpompen en afsluiters veel ruimte voor individuele klantwensen. Deze laten zich met de keuze van de beste materialen, hydraulieken en aandrijvingen verwezenlijken. Moderne automatiseringsproducten zorgen voor een veilig en economisch verantwoord gebruik op een hoog niveau.

8 08 Technische omgeving Knowhow die veelzijdig inzetbaar is Pompen en afsluiters van KSB zijn dankzij hun veelzijdigheid inzetbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen. Van industriële processen tot watertransport of de omzetting van energie-, in de meest verschillende branches en overal ter wereld, vertrouwen onze klanten op de technische competentie en ervaring van KSB. Watertransport Winning Behandeling Ontzilting Transport Bevloeiing Energieomzetting Fossiele krachtcentrales Kernenergiecentrales Duurzame energie Procestechniek Algemene procestechniek Heetwater / warmteoverdracht Chemie / Petrochemie Olie & Gas Offshoretechniek Hulpprocessen

9 09 6 toepassingssegmenten 100 inzetgebieden 900 producten Gegronde competentie Waterbehandeling Transport van gemeentelijk / industrieel afvalwater Behandeling van gemeentelijk / industrieel afvalwater Regenwatergebruik Transport van vaste stoffen Ertsmijnbouw Oliezandwinning Verpompen van kiezel Gebouwentechniek Klimaatbeheersing Brandbeveiliging Verwarming Drukverhoging Vuilwaterafvoer

10 10 Onderzoek en ontwikkeling Klantvoordeel dat door ideeën wordt gevoed Hoogwaardige techniek en innovatieve producten ontstaan niet door toeval. Achter het succes van KSB staan vele medewerkers in de ontwikkeling en research. Hun doel: energiezuinige pompen, afsluiters en bijbehorende systemen te construeren met een lange levensduur. Uitstekende ideeën leiden tot buitengewoon goede producten. Om dit te verwezenlijken zorgen onze ingenieurs uit de hydrauliek, automatisering en materiaaltechniek voor baanbrekende ontwikkelingen. In het technische basiswerk werken ze samen met internationale hogescholen en onderzoekinstituten. Door de toepassing van moderne simulatiesoftware verbeteren we het stromingsgedrag in pompen en afsluiters. Dat vergroot de energie-efficiëntie en het helpt onze klanten bij het verlagen van hun bedrijfskosten. Op het gebied van automatisering zijn we continu actief met het minimaliseren van de levensduurkosten van onze producten en met het vergroten van hun beschikbaarheid. Voor dat doel hebben we onder andere de PumpMeter ontwikkeld, die wordt ingezet voor het vastleggen en analyseren van bedrijfscondities. De handling van zeer verschillende media vereist een fundamentele kennis van materiaaltechniek. In eigen laboratoria ontwikkelen onze experts nieuwe materialen met een zeer hoge slijt- en corrosiebestendigheid. Onze materiaalexperts beschikken daarbij over de modernste chemische analysehulpmiddelen en over metallografische en mechanische testprocessen. In de drie kerngebieden van onze research in de industrie kijken we verder dan de actuele eisen in de markt, analyseren we trends en adapteren technologieën. In start-up projecten ontwikkelen we toekomstbestendige businessmodellen. Een voorbeeld hiervan is ons SALINO Pressure Center, waarvan de innovatieve constructie nieuwe perspectieven opent voor een economische drinkwaterwinning uit zeewater.

11 11 Hydrauliek Automatisering Materiaaltechniek 440 ontwikkelaars Hydraulische module van een SALINO Pressure Center

12 12 Medewerkers Een onderneming die kansen biedt KSB is een internationale werkgever die vele boeiende uitdagingen biedt. Wij eisen een open communicatie en een groot vertrouwen bij de onderlinge contacten tussen onze medewerkers, zodat vele ontplooiingsmogelijkheden ontstaan. KSB-medewerkers, die in verschillende functies hebben bijgedragen aan het succes van de Eta-pompserie Horst-Jürgen Baulig Verkoop Waterhuishouding Oliver Schuster Groepshoofd orderconstructie Ilona Schutschenko Inkoopster KSB betekent voor mij beweging, waarbij telkens weer iets nieuws ontstaat. Dat in een dergelijke innovatieve organisatie de menselijke factor niet ondersneeuwt, dat precies maakt ons zo speciaal. Ik heb bij KSB al vele lagen doorlopen, was productmanager, ontwikkelingsingenieur en ben momenteel groepshoofd orderconstructie voor normpompen. Op deze wijze heb ik waardevolle ervaring kunnen opdoen, die ik nu mag doorgeven als docent in een interne studieleergang voor jonge collega s. KSB biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor interne scholing en studie. In het bijzonder bij mijn taken op inkoop is het spannende de samenwerking met totaal verschillende vakgebieden.

13 13 Veelvoudig Menselijk Betrouwbaar Werkgever KSB Alleen een sterke performance kan leiden tot tevreden klanten. Daarvoor hebben we mensen nodig die competent en gemotiveerd zijn voor het vervullen van hun taak. Als medewerkers van KSB vinden ze bij ons een inspirerende omgeving en aansprekende thema s, die motiverend werken. De vele functiegebieden en het wereldwijde bereik van het werkgebied van ons concern bieden aantrekkelijke beroepsmatige perspectieven. Dit wordt zichtbaar in vele internationale projecten. Een omvangrijk trainingsprogramma helpt elke KSB medewerker zich te ontwikkelen en nieuwe kennis te verwerven. Een voorbeeld hiervan is de beroepsbegeleidende interne leergang tot Pump & Applications Professional. Werk dat erkenning oplevert De basis voor het presteren en de motivatie van onze medewerkers is een levendige ondernemingscultuur die een aangenaam werkklimaat verschaft. Dat zijn de randvoorwaarden voor leidinggeven en samenwerken bij KSB. Ieder heeft als taak om open te communiceren, feedback te geven en prestaties te honoreren. Maar ook een verstandige balans tussen werk en privéleven vinden we belangrijk. Dit ondersteunen we door middel van flexibele werktijdmodellen en met aanbiedingen voor gezondheidsbevordering en vrijetijdsbesteding. Beniamino Pitrone Teamleider mechanische productie Markus Spuck KSB Service Resultaat van deze perfecte samenwerking: de Etanorm. Ik werk al 22 jaar bij KSB. Mijn opleiding is hier gestart met 15 jaar verspaningsmedewerker. Momenteel ben ik teamleider voor de mechanische productie van Eta pompen en daar ben ik erg trots op. Mijn grootouder en mijn ouders hebben bij KSB gewerkt, en ik wilde er ook heen. Het leuke aan KSB is, dat het ondanks de wereldwijde activiteiten toch altijd een familebedrijf is gebleven. Succesvolle producten ontstaan bij ons in interdisciplinaire teams. Een voorbeeld voor vele anderen: de meest verkochte normpomp ter wereld sinds 2013 in het nieuwe Eco-Design.

14 14 Betrokkenheid Verantwoordelijkheidsbesef dat ons in beweging zet KSB is niet alleen gemotiveerd om het beste te presteren voor haar klanten en medewerkers, maar ook in maatschappelijke kwesties. Onze sociale betrokkenheid wordt duidelijk bij onze scholingsprojecten en onze rol in de milieutechniek. We volgen de regels en normen van het Global Compact. Dit pact van de Verenigde Naties schept wereldwijd een schat aan sociale, ecologische en economische rechtvaardigheid. Verantwoordelijk handelen heeft voor ons vele facetten. Daarbij hoort onze sociale betrokkenheid in de vorming en scholing van kinderen en jongeren. Teneinde ze vroegtijdig belangrijk kernbegrip te laten opdoen, helpen we scholen om ze ook enthousiast te maken voor natuurwetenschap en techniek. Als medeoprichter van het bedrijvennetwerk Kennisfabriek ondersteunen we de ontwikkeling van activiteitsgeoriënteerde leerprojecten. In Azië maakt het hulpfonds KSB CARE het schoolgaan van kinderen mogelijk. Bovendien investeren we er in de bouw en sanering van leerwerkplaatsen. Een speciaal programma in Brazilië bereidt laaggeschoolde jonge mensen voor op het beroepsleven. In 25 maanden tijd verzamelen ze de eerste ervaringen op de werkplek, verwerven ze praktische kennis en gaan ze daarnaast naar school. Milieubescherming in het kort Voor een productiebedrijf als KSB is het beschermen van de natuurlijke basis van het leven een plicht. Waar we fabrieken nieuw bouwen of moderniseren vormen we onze productieunits zo milieuvriendelijk mogelijk. We vermijden onnodige emissies en verkleinen de belasting voor mens en natuur. We exploiteren ecologische proeffabrieken in het Braziliaanse Jundiai en het Indische Nashik. Daar gebruiken we onder andere regeneratieve energiebronnen, voor het opwekken van de stroom voor ons werk.

15 15 Beroepsopleiding Milieu Onderneming Toekomst ontwikkelen Braziliaanse jonge mensen waarvan de beroepsopleiding door KSB wordt ondersteund

16 16 Beschikbaarheid Globaliteit die leidt tot nabijheid Grensoverschrijdend denken en handelen is realiteit bij KSB sinds tientallen jaren. KSB produceert pompen en afsluiters op alle vijf continenten. Met productievestigingen in 21 landen en een fijnmazig verkoop- en servicenetwerk zijn we altijd dicht bij onze klanten. KSB productievestigingen KSB verkoop- / servicevestigingen

17 medewerkers 74 bedrijven 160 serviceplaatsen Dicht bij de klant 17

18 18 Visie Groei die duurzaam is Sinds de start in 1871 bewijst KSB zich als zelfstandige onderneming. Het borgen van deze zelfstandigheid en een duurzame vergroting van het succes, zijn een doel binnen de ondernemingsstrategie van KSB. Daarom hebben we ons voorgenomen: vanuit het perspectief van onze klanten beter te zijn dan onze concurrenten, Een succesvolle toekomst vereist planning en betrokkenheid. Voor het bereiken van onze doelstellingen willen we echter flexibel blijven. Zo zijn we in staat om op marktveranderingen te reageren en onze strategieprojecten naar behoefte aan te passen. Om onze ondernemingsstrategie te doen slagen zijn mensen nodig met een grote motivatie en met een helder doel voor ogen. Zij samen bepalen gemeenschappelijke waarden en gedrag. Deze vormen zowel de omgang met klanten als met partners. Daarbij richten wij ons op vertrouwen, redelijkheid, verantwoordelijkheid, professionaliteit en waardering. in attractieve markten een leidende concurrentiepositie in te nemen duurzaam profijtelijk te groeien, om onze toekomst langdurig te borgen. Belangrijke garantie voor een zelfbepaalde ontwikkeling van het KSB concern is de eigendomstructuur. Zo is de meerderheid van de stamaandelen van KSB AG in handen van Klein Pumpen GmbH, die op haar beurt vrijwel geheel toebehoort aan de KSB Stichting tot algemeen nut. Dit door de nakomelingen van de oprichters opgerichte instituut zet zich in voor het bevorderen van natuurwetenschappen en de academische vorming van studenten op dat gebied.

19 Waarden Doelen Strategie Succes 19

20 Uw merk voor toptechniek De KSB-Newsletter meld u nu aan: KSB Nederland B.V. Wilgenlaan 68 Postbus AE Zwanenburg T: F: infonl@ksb.com /17 NL / / KSB Nederland B.V. Technische wijzigingen voorbehouden

Alles uit één hand: uw partner voor pompen, afsluiters en service

Alles uit één hand: uw partner voor pompen, afsluiters en service Onze techniek. Uw succes. Pompen n Afsluiters n Service Alles uit één hand: uw partner voor pompen, afsluiters en service 02 Aanbod Wij zijn uw partner gedurende de gehele levenscyclus van het product

Nadere informatie

Where competence creates solutions

Where competence creates solutions Onze technologie. Uw succes. Pompen n Afsluiters n Service Where competence creates solutions 02 03 De hoofdzetel in Frankenthal, Duitsland KSB GROUP KSB GROUP Een internationaal concern dat vertrouwen

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

De ErP-Ecodesign-richtlijnen. Wetenswaardigheden rondom ErP.

De ErP-Ecodesign-richtlijnen. Wetenswaardigheden rondom ErP. De ErP-Ecodesign-richtlijnen. Wetenswaardigheden rondom ErP. 2 Inhoud 3 In één overzicht 1. Wat is de betekenis van ErP? 4 7 2. Waar moet ik op letten? 8 15 3. Waarom is KSB zijn tijd al ver vooruit? 16

Nadere informatie

Fluid Future. Wij geven al onze energie. Zodat u energie bespaart.

Fluid Future. Wij geven al onze energie. Zodat u energie bespaart. Fluid Future Wij geven al onze energie. Zodat u energie bespaart. 2 Inleiding Energie-efficiëntie raakt ons allemaal uw onderneming, ons milieu en de volgende generaties. Als innovatieve producent van

Nadere informatie

Pompen n Afsluiters n Systemen. Uw succes is ons doel.

Pompen n Afsluiters n Systemen. Uw succes is ons doel. Pompe Afsluiters Systeme Uw succes is os doel. 2 Ileidig Alles i éé had Totaaloplossige va KSB. Als betrouwbare e jarelage parter va oze klate hebbe wij altijd oog voor uw succes. U geeft de doelstellig

Nadere informatie

More space for solutions. Energie Efficiëntie Dag 20 november 2012 Bavaria Lieshout. 1 KSB Nederland BV Bert den Hollander 2012

More space for solutions. Energie Efficiëntie Dag 20 november 2012 Bavaria Lieshout. 1 KSB Nederland BV Bert den Hollander 2012 More space for solutions. Energie Efficiëntie Dag 20 november 2012 Bavaria Lieshout 1 KSB Nederland BV Bert den Hollander 2012 Concern en merk KSB Over ons KSB is een leidende aanbieder van pompen, appendages,

Nadere informatie

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die

Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die 2 Ons succes heeft een stevig fundament: het principe van de persoonlijke verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid, die ik als ondernemer, en die iedere individuele medewerker iedere dag draagt. Voor

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving

Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Voorsprong in kabels, met de juiste oplossing voor ieder segment en elke omgeving Welkom bij Voltec Kabels, componenten en complete systemen: Klanten van Voltec profiteren al jaren van innovatieve, betrouwbare

Nadere informatie

BOPLA enclosures. content matters

BOPLA enclosures. content matters BEHUIZINGEN DIE ELEKTRONICA EEN THUIS BIEDEN. Behuizingen van onderscheiden zich door een hoogwaardige kwaliteit in uitvoering en design. In combinatie met de elektronica van onze klanten ontstaat daaruit

Nadere informatie

Uw merk voor toptechniek

Uw merk voor toptechniek Uw merk voor toptechniek Concern en merk KSB Over ons KSB is een leidende aanbieder van pompen, appendages, systeemoplossingen en service. Ons merk staat voor kwaliteit, competentie, zekerheid en internationaliteit.

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

ONZE LEIDRAAD VOOR BEDRIJFSVOERING

ONZE LEIDRAAD VOOR BEDRIJFSVOERING ONZE LEIDRAAD VOOR BEDRIJFSVOERING MOTTO Onze prowin familie - samen succesvol SAMEN ZIJN WE SUCCESVOL Prestatiegerichte medewerkers met verantwoordelijkheidsgevoel vormen de basis van ons succes. Vertrouwen

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand

Michael Balmes Lüder Vollers Christian Vollers Matijs Brand Onze Bedrijfsmissie In een wereld die permanent en steeds sneller verandert, vormt onze visie een kompas voor het bedrijfsdoel en de fundamentele waarden van de Vollers groep. Ze brengt onze bedrijfsfilosofie

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor de recreatiebranche

de dynamiek van water producten en diensten voor de recreatiebranche de dynamiek van water producten en diensten voor de recreatiebranche 2 vanzelfsprekend duijvelaar In de recreatiebranche heeft u te maken met allerlei verschillende waterapplicaties; sanitair, restaurants,

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen

Kracht door samenwerking. VDL Kunststoffen Kracht door samenwerking VDL Kunststoffen VDL Kunststoffen EEN PRODUCT IS NOOIT ZOMAAR EEN PRODUCT. NIET BIJ VDL KUNSTSTOFFEN TENMINSTE. WIJ VERTALEN UW VRAAG OP EEN PROFESSIONELE WIJZE IN EEN KUNSTSTOF

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. TIM Hapert

Kracht door samenwerking. TIM Hapert Kracht door samenwerking TIM Hapert TIM Hapert TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEED- STUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE TOT

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële processen Variabele

Nadere informatie

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken?

Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? you make it work Wilt u uw producten en processen slimmer, veiliger en efficiënter maken? ERIKS levert werktuigbouwkundige componenten in alle industriële sectoren. Maar we gaan verder dan dat. Als specialist

Nadere informatie

Leergang Leiderschap voor Professionals

Leergang Leiderschap voor Professionals Leergang Leiderschap voor Professionals Zonder ontwikkeling geen toekomst! Leergang Leiderschap voor Professionals Tijden veranderen. Markten veranderen, organisaties en bedrijven veranderen en ook de

Nadere informatie

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking

VDL TIM Hapert. Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert Kracht door samenwerking VDL TIM Hapert VDL TIM HAPERT IS EEN ERKEND SPECIALIST IN HET BEWERKEN VAN GIET-, LAS- EN SMEEDSTUKKEN. DAARBIJ GEVEN WIJ ONZE KLANTEN SUPPORT VANAF DE ONTWIKKELINGSFASE

Nadere informatie

EENVOUDIG ALDI MISSIE WIJ Wij handelen in het belang van onze klanten. WIJ PAGINA 04 ALDI is het origineel onder de discounters I ALDI is de succesvolle, performante en internationaal actieve discounter

Nadere informatie

Goede redenen voor Rhenus Lub. Verantwoordelijkheid. Innovatie. Kwaliteit.

Goede redenen voor Rhenus Lub. Verantwoordelijkheid. Innovatie. Kwaliteit. Goede redenen voor Rhenus Lub Ons principe van persoonlijke verantwoordelijkheid. Identiteit en identificatie. Iedere afzonderlijke medewerker voelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor het resultaat

Nadere informatie

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft?

Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Ga jij ook voor een baan die iedereen energie geeft? Netwerkbedrijf Endinet, de werkgever met energie Maar liefst 416.000 klanten in Zuidoost Brabant krijgen via kabels en leidingen van Endinet stroom

Nadere informatie

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar

Honeywell veldapparatuur. Duurzaam en betrouwbaar Honeywell veldapparatuur Utiliteit en tuinbouw Duurzaam en betrouwbaar Regelaars Bedieningsgemak De klimaatregeling in een gebouw valt of staat met de regelaar zelf. Niet alleen moet de installateur hiermee

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

VDL Industrial Products

VDL Industrial Products VDL Industrial Products Kracht door samenwerking VDL Industrial Products Alleen het beste is goed genoeg voor uw organisatie. Daarom nodigen wij van VDL Industrial Products u uit voor een nadere kennismaking

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Brevini. Power Transmission. Fluid Power

Brevini. Power Transmission. Fluid Power krachtige beweging Brevini Power Transmission Fluid Power Brevini Power Transmission en Brevini Fluid Power zijn onderdelen van de Italiaanse Brevini Group. In Alphen aan den Rijn staan de vestigingen

Nadere informatie

INNOVATIEVE ENERGIEVERZORGING VOOR INDUSTRIE EN COMPLEX VASTGOED

INNOVATIEVE ENERGIEVERZORGING VOOR INDUSTRIE EN COMPLEX VASTGOED INNOVATIEVE ENERGIEVERZORGING VOOR INDUSTRIE EN COMPLEX VASTGOED ENERGIEKOSTEN VERLAGEN VERANDERING VORMGEVEN ONS DOEL IS UW ENERGIEREKENING TE VERLAGEN LANGDURIG EN DUURZAAM. Binnen uw bedrijf, rijzen

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koudeketen?

Heeft u volledige controle over uw koudeketen? Heeft u volledige controle over uw koudeketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor volledige temperatuuropvolging en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Hoe werkt uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014

LDA Belgium Bedrijfsprofiel. Versie 2014 LDA Belgium Bedrijfsprofiel Versie 2014 LDA Uw partner met visie en ervaring LDA NV, een onafhankelijke Belgische onderneming, verdeelt in België en Luxemburg al meer dan 50 jaar kwalitatief hoogwaardige

Nadere informatie

Waterregeltechniek. De juiste keuze

Waterregeltechniek. De juiste keuze Waterregeltechniek Drink- en proceswater De juiste keuze Drukregeling Gegarandeerde kwaliteit De kwaliteit van de Honeywell waterbehandelingsproducten is alom gewaardeerd. Niet alleen wordt de grootste

Nadere informatie

DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV. 17 februari 2017 Rev.: 1.1. Page 1 of 5

DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV. 17 februari 2017 Rev.: 1.1. Page 1 of 5 DIMAEN Brochure 2017 DIMAEN BV Page 1 of 5 DIMAEN BV "Connected Engineering" is onze samenvatting van het verbinden van disciplines, kennis en ervaring. Onze missie is: uitdagingen efficiënt omzetten in

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal

Kracht door samenwerking. VD Leegte Metaal Kracht door samenwerking VD Leegte Metaal VD Leegte Metaal Een bijzonder geavanceerd machinepark, gekwalificeerde lassers, een op flexibiliteit en oplossingen gerichte aanpak, een strakke organisatie,

Nadere informatie

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren.

Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Schone afvoeren. Oplossingen voor douchevloeren. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend zijn douchevloeren, die heel wat nieuwe mogelijkheden bieden voor ontwerpers en installateurs. Geberit

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties

Vermeul is zeer ervaren in toepassingen voor onder meer de volgende doelgroepen: Staalfabrieken Afvalverbrandingsinstallaties Een flexibele en servicegerichte partner Al meer dan dertig jaar staat Vermeul BV bekend als dé specialist op het gebied van compensatoren en andere componenten voor rookgasinstallaties en leidingsystemen.

Nadere informatie

produceren uw kartonnen dozen

produceren uw kartonnen dozen produceren uw kartonnen dozen Wij bij Wenner zijn er zeker van dat wij u met onze website bijkomende voordelen kunnen bieden. In de echte zin van het woord leggen wij als ondernemers onze volledige knowhow

Nadere informatie

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal

Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal Samenwerken aan oplossingen in roestvrijstaal De historie en de dynamiek van nu Meer dan een halve eeuw geleden begon De Jager RVS met het ontwikkelen en bouwen van machines en apparaten in roestvrijstaal

Nadere informatie

Competentie. Uitgebreide knowhow bij EVVA

Competentie. Uitgebreide knowhow bij EVVA Competentie Uitgebreide knowhow bij EVVA Intro veelzijdige EVVA-competentie Competentieuniversum De competentie en knowhow bij EVVA zijn oneindig groot en veelzijdig Innovatief vanuit traditie Een mechanische

Nadere informatie

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE

Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE Modulair montagesysteem THE SUN ON YOUR SIDE SNELLE, EENVOUDIGE EN VEILIGE MONTAGE 2 Overtuigend Montagesysteem voor Zonnepanelen Bij geen ander bevestigingssysteem voor zonnepanelen zijn de ervaringen

Nadere informatie

Georg Fischer DEKA. Producent van industriële kunststof buizen

Georg Fischer DEKA. Producent van industriële kunststof buizen Georg Fischer DEKA Producent van industriële kunststof buizen Het bedrijf Voor elke industriële of chemische toepassing is wel een specifieke kunststof denkbaar. Tegenwoordig komen we dus steeds meer kunststof

Nadere informatie

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard

Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy. The perfect match is our standard Burdock, the standard in project management, recruitment & consultancy The perfect match is our standard Burdock is de verbindende factor tussen opdrachtgevers en technische specialisten in de procesindustrie.

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

"Wij zijn creatieve denkers met kennis van industriële automatisering" JB Systems Westlandseweg 190 3131 HX Vlaardingen Postbus 108 3130 AC Vlaardingen T +31 10 460 80 60 F +31 10 460 80 00 info@jbsystems.nl

Nadere informatie

Gecontroleerde mobiliteit.

Gecontroleerde mobiliteit. Gecontroleerde mobiliteit. Gemeentelijke voertuigen Focus Bouwmachines Land- en bosbouw Transport en logistiek Overtuigend. Besturingstechniek die geschikt is voor mobiel gebruik functioneert door het

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

Het Asecos veiligheidsconcept

Het Asecos veiligheidsconcept Het Asecos veiligheidsconcept Als het op veiligheid aankomt sluiten wij geen compromissen. Wij nemen het onderhoud van uw brandveiligheidsopslagkasten en arbeidsmiddelen serieus. Ook in uw belang. Brandveiligheidsopslagkasten

Nadere informatie

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes

Duurzaam creëren van waarde. Onze Werkmethoden. Onze waarden. Onze bedrijfsprincipes Onze Werkmethoden Samen met Onze Bedrijfsprincipes en Onze Waarden vormen ze de basis voor onze processen. Onze Werkmethoden beschrijft hoe wij onze middelen omzetten in resultaten. Wij begeleiden u in

Nadere informatie

NORI 160 RXL/RXS. Productinformatie

NORI 160 RXL/RXS. Productinformatie Terugslagklep NORI 160 RXL/RXS PN 63-160 DN 10-200 Flenzen resp. laseinden of lasmoffen Productinformatie Impressum Productinformatie NORI 160 RXL/RXS KSB Aktiengesellschaft Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN

R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN R E C R U I T M E N T R E S O U R C E S R E S U L T S DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DYNAMISCHE ICT RECRUITMENT OPLOSSINGEN VERDER KIJKEN HumanR is dé specialist bij uitstek op het gebied van werving, selectie

Nadere informatie

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together

Gids voor werknemers. Rexel, Building the future together Gids voor werknemers Rexel, Building the future together Editorial Beste collega s, De wereld om ons heen verandert snel en biedt ons nieuwe uitdagingen en kansen. Aan ons de taak om effectievere oplossingen

Nadere informatie

LEAN FACILITATOR #VACATURE

LEAN FACILITATOR #VACATURE #VACATURE LEAN FACILITATOR Stella is een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, en met meer dan 250.000 klanten is de e-bike specialist niet meer weg te denken uit de fietsmarkt. Maar fietsen

Nadere informatie

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder

Water Treatment. Gateway to Altijd solutions. een oplossing verder Water Treatment Gateway to Altijd solutions een oplossing verder Afvalwater DHV heeft sinds jaar en dag een leidende positie op het gebied van afvalwaterzuivering en afvalwatertransport. Of het nu gaat

Nadere informatie

AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking.

AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking. AGILE WERKEN Leer je eigen capaciteiten optimaal te benutten dankzij een effectieve samenwerking T: +31 (0)20 24 022 44 E: info@gladwell.nl www.gladwell.nl WAT IS AGILE? Agile is een denkwijze die erop

Nadere informatie

VDL Containersystemen

VDL Containersystemen VDL Containersystemen Kracht door samenwerking VDL Containersystemen ELK LAND IS ANDERS EN ELKE KLANT IS ANDERS. DAAROM PRODUCEERT VDL CONTAINERSYSTEMEN, NAAST SERIEMATIGE PRODUCTIE, SPECIFIEK MAATWERK.

Nadere informatie

SIKA S NORMEN EN WAARDEN

SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA S NORMEN EN WAARDEN SIKA EEN WERElDlEIDER MEt NORMEN EN tradities Sinds de oprichting ruim 100 jaar geleden in zwitserland door de vooruitstrevende uitvinder Kaspar Winkler heeft Sika zich ontwikkeld

Nadere informatie

Heeft u volledige controle over uw koelketen?

Heeft u volledige controle over uw koelketen? Heeft u volledige controle over uw koelketen? testo Saveris Retail Chain: de digitale oplossing voor veilige traceerbaarheid en maximale efficiëntie in uw kwaliteitsmanagement. Wat presteert uw kwaliteitsmanagement

Nadere informatie

HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI

HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI NATUURLIJK ALDI HET ONDER- NEMINGS- MODEL NATUURLIJK ALDI WIJ Wij handelen in het belang van onze klanten. WIJ PAGINA 04 ALDI heeft discount uitgevonden I ALDI is een krachtige, succesvolle en internationale

Nadere informatie

Besam IFD type EN, TF en TM

Besam IFD type EN, TF en TM Besam IFD type EN, TF en TM Industriële snelvouwdeuren Ideaal voor een snelle doorgang bij middelgrote tot grote entrees ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Verkrijgbaar in vele aantrekkelijke

Nadere informatie

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen

We zien een datagedreven wereld vol kansen. Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien een datagedreven wereld vol kansen Toepassingscentrum voor big data oplossingen We zien succesvolle organisaties groeien door big data 50% van de meest succesvolle organisaties Volg ons op twitter:

Nadere informatie

Noort Organisatie Ontwikkeling

Noort Organisatie Ontwikkeling Onderzoek Onderzoek Meten = weten Als u de vinger aan de pols wilt houden, wilt weten of u op de juiste weg zit en u heeft behoefte aan goede, betrouwbare informatie om beslissingen op te nemen, dan kan

Nadere informatie

Welkom in het Horizon College

Welkom in het Horizon College Welkom in het Horizon College Bij het Horizon College maken we onze naam waar: we geven middelbaar beroepsonderwijs dat bij jou past en jouw horizon groter maakt. We leren je niet alleen een vak met toekomst,

Nadere informatie

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent

SCHÄFER ORBITER SYSTEEM. Veilig - Snel - Intelligent SCHÄFER ORBITER SYSTEEM Veilig - Snel - Intelligent 2 OVERZICHT SYSTEMEN Compacte Dynamische Opslagsystemen De wens om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte, zonder in te boeten aan efficiëntie

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen!

www.kaeser.com SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen! SIGMA AIR UTILITY Alleen de perslucht kopen Stelt u zich eens voor: uw nieuwe persluchtvoorziening kost u geen cent aan investering; geen eigen of vreemd kapitaal

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Heating Solutions International BV

Heating Solutions International BV Heating Solutions International BV Score Heating Solutions International BV Visie Missie Strategie Doelen: financieel Doelen: organisatieontwikkeling Doelen: marktbenadering Doelen: producten en dienst-ontwikkeling

Nadere informatie

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS!

SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! Innovatieplatform voor industrieel oppervlaktebehandelend Nederland SUCCESVOL INNOVEREN GAAT SNELLER MET DE JUISTE PARTNERS! VOORSPRONG DOOR INNOVATIEGERICHTE SAMENWERKING Dat Nederland er economisch goed

Nadere informatie

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence

Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence Van de Groep Olsthoorn Finding Excellence technology / industry / logistics 2 1 Management search Executive search International management search Interim management Missie Van de Groep & Olsthoorn staat

Nadere informatie

Nieuw: controllers van Syel Europe

Nieuw: controllers van Syel Europe INDUSTRIËLE ELEKTRONICA Nieuw: controllers van Syel Europe De compacte controller die intelligent én voordelig is. voor seriebouw en klantspecifieke toepassingen voor complexe berekeningen én eenvoudige

Nadere informatie

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren.

Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Zekerheid door eenvoud. Oplossingen voor douchevloeren. Inloopdouches zijn de trend. Meer en meer klanten wensen een open ontwerp voor hun douchezone. Minder hindernissen meer verkoop De nieuwste trend

Nadere informatie

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA

Eekels Technology B.V. Onderdeel TBI Vestigingen Expertise INDUSTRIE & INFRA INDUSTRIE & INFRA Eekels is stevig geworteld in de regio. Dat is goed te zien aan onze opdrachtgevers en referentieprojecten. Veel traditioneel noordelijke industrieën hebben in de afgelopen decennia een

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Executive Search & Interim Management

Executive Search & Interim Management Executive Search & Interim Management Van de Groep & Olsthoorn Executive Search Interim Management Nationaal en Internationaal Van eigenwijze zelfstandige tot een begrip in de industrie en techniek. Van

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics

Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Holland Hydraulics World-wide industrial hydraulics Dag en nacht hydraulische kracht Every hour hydraulic power Hydraulische Kraft rund um die Uhr SYSTEM ENGINEERING TRADING SERVICE Mobiele torenkranen

Nadere informatie

optimale klimaatoplossing

optimale klimaatoplossing MKB, kantoren en utiliteit retail en detailhandel We vinden altijd de optimale klimaatoplossing zorg, overheid en scholen industrie en tuinbouw hotel, leisure en wellness We vinden altijd de optimale klimaatoplossing

Nadere informatie

KANSEN EN UITDAGINGEN IN DE ICT-BRANCHE:

KANSEN EN UITDAGINGEN IN DE ICT-BRANCHE: WHITEPAPER KANSEN EN UITDAGINGEN IN DE ICT-BRANCHE: HOE ERVAART DE ICT-ER ZIJN WERK, EN HOE BEHOUD JE ALS WERKGEVER HET TALENT? DE ICT-BRANCHE IN BEELD ICT is booming business. ICT-talenten zijn gewild.

Nadere informatie

Welkom in de wereld van perfecte oplossingen voor cable management

Welkom in de wereld van perfecte oplossingen voor cable management Welkom in de wereld van perfecte oplossingen voor cable management Focusmarkten & -producten Welkom bij HellermannTyton HellermannTyton is een toonaangevende leverancier van producten voor het bundelen,

Nadere informatie

Utrecht Business School

Utrecht Business School Cursus Leiderschap bij Transities De cursus Leiderschap bij Transities duurt ongeveer 2 maanden en omvat 5 colleges van 3 uur. U volgt de cursus met ongeveer 10-15 studenten op een van onze opleidingslocaties.

Nadere informatie

Profiel opdrachtgever

Profiel opdrachtgever Onderneming is op zoek naar uitbreiding en versterking van haar pakket door overname van een industrieel elektrotechnisch bedrijf. Gezocht wordt een gezonde onderneming ter grootte van circa 10-15 medewerkers

Nadere informatie

Wij weten, wat u nodig heeft.

Wij weten, wat u nodig heeft. Expertise voor de Bouw Wij weten, wat u nodig heeft. BERNER Expertise voor de Bouw EXPERTS DOOR PASSIE 8.000 medewerkers. 25.000 artikelen. Internationale logistiek. Kortom: een toonaangevende Europese

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Green Gas Technology. Duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar. Shared Succes

Green Gas Technology. Duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar. Shared Succes Green Gas Technology Duurzaam, betrouwbaar, betaalbaar Shared Succes Imtech en Green Gas Technology Imtech is de technologie partner voor bedrijven die biogas willen opwaarderen naar aardgaskwaliteit.

Nadere informatie

Landbouw Offshore en kranenbouw

Landbouw Offshore en kranenbouw krachtige beweging Brevini Fluid Power Brevini Fluid Power (BFP) is een onderdeel van de wereldwijd opererende Brevini Group en is gevestigd in Alphen aan de Rijn. Deze Brevini onderneming levert een compleet

Nadere informatie

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage

WEINIG SYSTEM PLUS. Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage WEINIG SYSTEM PLUS Alles uit de WEINIG hand: Van tekening tot profielfabricage 1 Alles uit de WEINIG hand: Het totaalsysteem voor profielfabricage WEINIG is de leidende technologie-aanbieder voor de massiefhout

Nadere informatie

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam

Laser codeersystemen. Veilig, flexibel, duurzaam Laser codeersystemen Veilig, flexibel, duurzaam lasersystem INDUSTRIËLE GOEDEREN cosmetica CHEMICALIËN kleur verwijderen hygiëne producten PHARMACEUTISCHE PRODUCTEN CONSUMENTEN GOEDEREN MEDISCHE INSTRUMENTEN

Nadere informatie